Series: Stjärnan

 • Stjärnan Kapitel 1

  – Prolog. Hej, jag heter Michael. Jag är 25 år gammal och jag kommer ifrån Malmö, jag står på en strand och ser på solen gå ner. Stranden är väldigt vacker, solnedgången är väldigt vacker och jag njuter av värmen på den plats som jag är på. Jag känner två armar krama mig bakifrån. Jag…

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 2

  Kapitel 2. Jag vaknar av att kvinnan har min penis i munnen, jag känner hennes tunga leka med mig och göra mig hård. Eller jag var redan hård när jag vaknade. Hon ser på mig och jag ser den busiga blicken i hennes ögon. Jag möter den med ett leende, hon lämnar min penis och…

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 3

  Kapitel 3. Vi ligger i sängen och jag smakar på hennes slida, hon sitter grensle över mitt ansikte och min tunga leker med hennes inre, hennes läppar, jag låter tungan snudda vid lätt vid hennes andra hål. Hon ryser till av välbehag när jag gör det. Hon älskar Analsex, men vi kan inte ha det.…

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 4

  Vi kysser varandra igen, de ropar upp mitt plan. Jag släpper henne och sen börjar jag att springa. Jag kommer fram till rätt gate och jag visar min biljett. De känner igen mig, jag ler mot dem. De frågar om en selfie, jag säger javisst.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 5

  Kapitel 5. Jag slår igen boken, jag tar nästa och jag öppnar den och jag börjar att läsa. Det är två olika biografier om mannen som jag ska spela. Vi gick på restaurangen och vi firade att jag fått rollen. Vi pratade om andra saker som vad Iris och Joel ska göra i sommar.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 6

  Kapitel 6. Jag klarade mig från de värsta sågningarna av filmen, jag och min motspelerska. Vi var den enda behållningen i filmen, jag sitter i min stol vid datorn och jag spelar på min karaktär som jag startade när jag flyttade hem.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 7

  Jag ser på inbjudningskortet, jag ler lite. Det är ifrån Sandra, frågan är varför hon bjuder mig. Jag misstänker att det är för att jag ska bli avundsjuk och för att hon kan sola sig i min glans så att säga.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan kapitel 8

  Jag kliar mig i skägget och jag drar handen genom håret. De åtta veckorna blev elva på grund av kraftigt regnande. Men nu så är vi klara, jag är nöjd med min insats. Jag är glad att jag gjort militärtjänst som kustjägare.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 9

  Jag smakar på grytan, det är den kycklinggryta som jag och Iris gjorde när hon och jag möblerat Viktors rum. Det ringer på porttelefonen, jag trycker på knappen som öppnar dörren därnere.

  Läs novellen

  //

 • Stjärnan Kapitel 10

  Jag sitter på planet till USA och inspelningen av serien. Jag skrev på kontraktet, Carol uppdaterade mig om mina andra åtaganden som är på gång. Jag ska först promota Stolthet och Fördom, sen så ska jag promota den andra filmen ett par veckor efter det.

  Läs novellen

  //