Stjärnan Kapitel 3

Det här är del 3 av 10 i Stjärnan

Kapitel 3.
Vi ligger i sängen och jag smakar på hennes slida, hon sitter grensle över mitt ansikte och min tunga leker med hennes inre, hennes läppar, jag låter tungan snudda vid lätt vid hennes andra hål. Hon ryser till av välbehag när jag gör det.
Hon älskar Analsex, men vi kan inte ha det. För att jag är för stor. Vi har försökt, men det funkar inte oavsett hur mycket vi värmer upp. Jag för in ett finger där ibland när jag tar henne bakifrån. Då kommer hon extra hårt, jag börjar slickar på hennes klitoris, jag tar av hennes vätskor och jag smörjer in hennes bakre hål med den.
Sen för jag in ett finger i hennes hål när jag slickar henne. Det tar inte lång tid innan hon kommer med ett skrikande som ekar i bungalowen. Det ekar högt och länge. Hon lämnar min mun när hon inte klarar av att komma mer.
Hon kysser mig mjukt, hennes egna safter stoppar henne inte. Hon slickar sig nerför mitt bröst och hon tar mig i munnen. Hon suger mig hård och hon reser sig och vänder sig. Hon börjar att sida med bakifrån. Jag vet vad hon vill och jag gör henne tillviljes.
Mitt finger glider in igen och jag tar henne i båda hålen. När hon är redo så för jag in ett finger till i henne och jag rör fingrarna i samma takt som hon rider mig. Hon rider mig snabbare och snabbare, sen kommer hon med ett skrikande igen.
Jag håller emot så att hon ska komma färdigt, sen drar jag ut fingrar och hon glider av mig och tar mig i munnen när jag kommer. Jag känner hur säden pumpar ur mig och in i hennes mun.
Jag känner hennes hand smeka mig samtidigt som hon suger och leker med mitt ollon och det känns som att jag ska komma i timmar. Det kommer inte att hända men jag önskar att det skulle göra det…
Dagen är slut, vi älskade och vi kom. Det är det vi gör här, vi sover, äter, älskar, solar, badar och älskar ännu mer. Jag smeker hennes nakna kropp under det tunna lakanet. Den är perfektion, verkligen perfektion. Jag förstår att män och kvinnor gör allt de kan för att ligga med henne. Andra ligger med henne och vi älskar.
Jag ler lite åt mina tankar, vi hade ett samtal innan idag. När vi ätit och innan vi älskade. Jag berättade för henne om mina känslor för henne igen. Det är säkert tionde gången jag gör det, Men denna gång så la jag till att jag vet att det aldrig kommer att bli hon och jag. Hon såg på mig och sa.
– Om jag kunnat vara trogen, Michael så hade jag velat vara det med dig. Men jag kan inte vara det, jag förstår inte hur det fungerar. Att bara bli så kär i en människa. Jag förstår det tyvärr inte.
– Jag vet, det är därför som jag säger att detta är sista gången vi älskar. När vi lämnar ön så kommer vi aldrig mer att älska med varandra. Aldrig någonsin.
Hon såg på mig, jag såg på henne och jag kysste henne och sen älskade vi. Jag ser på fläkten i taket, den snurrar och ger oss en skenbar svalka. Det är fuktigt idag, fuktigare än vad det varit innan. Frågan är om det ska bli regn, fast jag hoppas att hotellet varnar oss om det är så.
För det kan regna och blåsa rejält här på ön i Indiska oceanen. Jag slickar mig om läpparna och jag blundar. Jag minns tillbaka till den där sommaren när jag blev tillsammans med Sandra. Vi träffades nästan varje dag.
Att det inte blev varje dag berodde på att jag arbetade. Vi älskade och vi hängde med varandra. Vi lärde känna varandra, vi lärde känna varandra innan, under och efter vårt älskande. Vi var hemma hos båda när min mor och Johan var i väg på semester.
När de kom hem så var vi mer hemma hos henne tills henne föräldrar kom hem i slutet av sommaren precis innan skolan började. Innan sommaren var slut så mönstrade jag, jag gjorde väldigt väl ifrån mig. Så pass bra så att jag fick mer eller mindre välja vart jag ville göra min utbildning.
Jag valde kustjägare, jag vet inte varför egentligen men valet föll på kustjägare. Jag skulle rycka in sommaren efter att jag slutat skolan. Alltså ett år senare. Jag arbetade hela sommaren och sen började skolan. Höstterminen var en blandning av allt från träning till jobb och allt däremellan.
Som jag sa innan så tog det slut mellan mig och Sandra vid jullovet. Jag kom på henne med att ligga med en annan kille. Så jag gjorde slut och sen var det inte mer med det. Nu ljuger jag, det sårade mig rejält. Mer än rejält, det sårade mig som fan.
Så pass mycket så att det fortfarande gör ont när jag tänker på det. Jag gjorde slut och hon gick vidare. Jag deppade hela jullovet, jag tränade, arbetade, spelade och sov. Det var vad jag gjorde med min tid. Varken mer eller mindre.
Jullovet passerade, som jag berättade innan så blev det drama när Iris kom ut så att säga. Så hon flyttade in i huset med oss. Hon fanns där för mig, precis som jag fanns där för henne när det blev som det blev med hennes mamma.
Jag mejlade till henne innan idag och jag meddelade att jag lever och att jag snart kommer hem. Jag ska bara landa och bli mig själv igen. Eller jag ska landa i alla fall, sen får vi se i vilket skick jag är när jag landat.
Jullovet passerade och skolan började igen, alla visste vad som hänt och de flesta tog min sida eller höll sig neutrala. Jag fick ingen skit i alla fall, tvärtom. Vårterminen började och sen så blev det student. Vi firade den som sig bör, eller alla andra drack förutom jag.
Jag dricker fortfarande inte, vilket kanske är tur med tanke på mitt senaste år. Jag är glad att jag inte drack då, vi firade vår student. Vi firade den hemma i trädgården. När festen där var slut så drog vi vidare till en hemmafest i Höllviken. Den natten slutade med att jag den där väldigt rika tjejen älskade med varandra.
Det var inte hos henne som festen var, den var hemma hos någon annan av de rika och belevade. Jag körde dit, jag skulle arbeta dagen efter studenten. Förvisso det senare passet men jag skulle arbeta. Vi kom dit jag och Iris och alla var väldigt glada och vi gick runt på festen och kramade klasskamrater och andra som inte var klasskamrater.
Vi dansade, vi sjöng och vi hade väldigt roligt. Ett par timmar in på festen så gick jag en bit bort så att det värsta ljudet dämpades. Rebecka som tjejen med de rika föräldrarna heter kom också ut. Hon gick natur i samma klass som Bea och Isak. Hon såg mig och hon kom fram till mig och hon sa.
– Grattis, Michael.
– Detsamma, Rebecka.
– Så vad händer nu?
– Jag ska arbeta i sommar, sen i mitten av augusti så kommer jag att rycka in i militären. Jag ska göra lumpen.
Hon såg på mig och jag på henne, hon är blond, blåögd och hon ser bra ut. Men det som är hennes grej så att säga. Det som gör att i alla fall jag går igång på henne är hennes självförtroende. Det är inte fabricerat så att säga, det är genuint och kommer inte av hur många likes hon har på sociala medier. Det beror på andra saker, det kommer bara naturligt för henne.
– Där ser man, som vadå?
– Kustjägare.
Hon ser på mig, hon ser imponerad ut.
– Jag har fått lägga till löpträning till min andra träning. Alla som blivit kustjägare har rekommenderat det. Så jag har joggat i stället för att gå varje dag sen jag mönstrade. Du då?
– Jag ska plugga.
– Till?
– Läkare, jag har sökt in på alla universitet som har läkarutbildningen. Men jag hoppas komma in härnere, Michael.
– Det är en tuff utbildning.
– Ja, jag vet men det är vad jag vill bli, så jag kommer att bli det.
Jag tar en klunk av vattnet, hon tar en klunk av sitt.
– Du dricker inte alkohol, Michael, varför inte?
– Min far är alkoholist, jag vet att det är ärftligt så jag är väl rädd att jag också har den genen. Så därför dricker inte jag. Håller du koll på mig förresten?
– Haha, ja det gör jag. Du är en intressant person.
Jag ser på henne, jag tar en klunk till av vattnet.
– Du dricker inte i heller, varför inte?
– Så du håller koll på mig?
– Ja, som du sa. Du är en intressant person, Rebecka.
– Jag har smakat och jag tycker att det smakar illa, sen vill jag inte tappa kontrollen.
– Inte jag i heller, Rebecka.
Hon ser på mig och hon tar ett steg närmare mig och hon kysser mig. Våra läppar möts och vi delar på läpparna och vi kysser varandra. Vi kysser varandra länge innan vi delar på oss.
– Kom vi går hem till mig, Michael.
– Javisst, Rebecka.
Vi lämnar festen och vi går till hennes hus. Eller hennes föräldrars hus. Vi går in och vi går till hennes del av huset. Vi går in på hennes rum, vi ser på varandra och jag går fram till henne och jag. Lutar mig fram och jag kysser henne, jag tar av hennes studentmössa och jag lägger den på en stol i hennes rum.
Jag tar av henne den vita kavajen, jag lägger den på samma stol. Där hamnar hennes blus och kjol med. Hon står framför mig i vita underkläder, jag snurrar runt henne ett halvt varv. Jag knäpper upp hennes bh och jag lägger den ovanpå de andra kläderna.
Sen tar jag tag om trosorna och jag sjunker ner på huk och jag tar av dem. Sen reser jag mig och jag kysser hennes nacke mjukt, mina händer smeker hennes bröst, mage och hennes slida.
Hon delar på benen så att jag ska komma till bättre. Min ena hand smeker hennes bröst och mage, min andra hand smeker hennes slida. Jag kysser och slickar hennes nacke, jag nafsar i hennes öronsnibbar med. Jag låter ett finger glida in i hennes inre och jag börjar att smeka henne. Jag fortsätter att smeka hennes kropp och kyssa hennes nacke samtidigt som jag smeker hennes slida.
Jag gör det tills hon kommer med ett litet tjut, jag smeker henne genom orgasmen och när hon kommit färdigt så släpper jag henne. Hon vänder sig mot mig, jag ser på hennes glansiga ögon. Hon kysser mig, hon tar av mig mina kläder och hon lägger dem på samma stol som hennes ligger på. Hon greppar min penis, den är hård och den blir hårdare av hennes smekande.
– Den är stor, Michael.
– Ja, jag lovar att vara försiktig Rebecka om det är älska som du vill att vi ska göra.
– Ja. Michael vi ska älska med varandra.
Hon släpper min penis och vi går fram till hennes säng, hon öppnar sängbordet och tar fram en kondom. Hon öppnar förpackningen och hon tar ut kondomen. Hon rullar på den på min penis.
– Jag vill rida, Michael. Du är så stor så jag vill styra.
– Javisst, men du är säker Rebecka?
– Jag ger mitt samtycke ja, som sagt du är en intressant person. Du är faktiskt den förste kille som jag varit med som frågar. Det lät som om jag legat runt, vilket jag inte gjort. Jag har varit med två killar före dig.
– Jag har varit med ett par fler tjejer, Rebecka.
Hon knuffar mig lätt i bröstet och jag lägger mig på rygg på sängen Hon sätter sig över mig, hon står med ena foten mot madrassen och hon drar mitt ollon över sin slida. Hon blöter ner kondomen, när hon är nöjd så stannar hon och hon trycker till med höfterna och mitt ollon glider in i henne.
Jag ser hennes ögon spärras upp när det händer. De förblir uppspärrade när jag fortsätter att glida in i henne tills jag när botten. Hon ser på min penis, hon ser hur mycket som är kvar utanför.
– Hur lång är den Michael?
– 22/14.
– Jisses, jag har aldrig upplevt något liknande. Jag kommer att komma så fort jag rör mig.
– Är det så hemskt?
– Nej då Michael, men väldigt ovanligt. Jag har aldrig fått orgasm vid penetration. Så jag vet inte vad jag kan vänta mig.
Hon rör sig uppåt och sen ner, när jag når botten av henne så kommer hon med ett skrikande. Hon har sina händer på mitt bröst, hon kramar mina bröstmuskler. Precis när hon kommit färdigt så börjar hon att rida mig ordentligt.
Hon är försiktig i början medan hon anpassar sig efter storleken. Hon rider mig snabbare ju mer hon anpassar sig. Hon kommer fler gånger och jag känner kittlingarna komma. De blir till ilningar och sen till något annat. Det där andra som jag inte kan beskriva hur skönt det är. Jag förvarnar henne.
– Jag kommer snart, Rebecka.
– Kan du hålla dig lite?
– Jadå, lite.
Hon rider mig lite snabbare och jag gör mitt bästa för att hålla mig, precis när jag ska säga att jag inte kan hålla mig längre så säger hon med hes röst.
– Kom nu.
Jag gör som hon säger och när jag kommer så expanderar mitt ollon och hennes ögon spärras upp. Effekten uteblir inte och hon kommer med ett litet skrik som lämnar hennes läppar. Jag stönar högt när jag kommer, sträng efter sträng av säd lämnar mig och fyller kondomen. Vi kommer tillsammans och det känns som om vi kommer i en evighet…
Vi träffades fler gånger den sommaren jag och Rebecka, vi älskade och hängde med varandra vi var aldrig officiellt ett par. Vårt ”förhållande” påminde om det jag har med kvinnan som ligger bredvid mig. Vi klickade väl i sängen, förvisso så klickade vi väl utanför sängen med.
Jag trivdes med Rebecka och jag tror att hon trivdes med mig med. Om jag är riktigt långsökt så är det hennes fel att jag ligger här. Jag ler och sen reser jag på mig, jag glider loss från kvinnan. Jag ser på henne, hon är en vacker kvinna. Vältränad, hennes vältränade kropp har en hel del tatueringar på sig.
Hon är lång, det är en följetong i mitt liv. Jag träffar inte korta tjejer. Det är inte så att jag har något emot korta tjejer, men det har bara inte blivit så. Jag tar en flaska med vatten. Den sommar var också den sommar då min far dog. De ringde mig från sjukhuset en dag och berättade att min far åkt in akut. Jag var tydligen hans kontaktperson om något skulle hända honom.
Jag var ledig från jobbet så jag körde till sjukhuset och jag letade upp rätt avdelning. Jag fick träffa en läkare som berättade för mig om vad som var på gång. Det var ingen munter diagnos. Hans njurar hade lagt av, när de gör det så är där ingen väg tillbaka.
Då kommer organ efter organ att sluta fungera. Jag såg på honom och jag nickade bara och när jag svarade så var det med ett ord, max två. Jag fick se honom. Jag stod bredvid sängen och jag såg ner på min far. Jag kände inte tårarna som rann på mina kinder.
En vecka senare så var han död. Min mor och Johan hjälpte mig med att runtomkring som skulle lösas. Två saker gjorde mig om inte ekonomiskt oberoende så nästan. Min far hade tre tavlor som Johan tyckte att jag skulle få värderade och en livförsäkring som betalades ut till mig.
Den var rejält tilltagen. Jag satte in pengarna i den där räntefonden, sen fick jag tavlorna värderade. När jag fått det så gick jag med dem till en auktionsfirma. Jag bad dem sälja dem åt mig. Jag hade tur för den konstnären var i ropet så att säga.
De tre tavlorna inbringade en rejäl slant om man säger så. Jag satte de pengarna med i räntefonden. Vi tömde lägenheten och sa upp hyreskontraktet osv. jag arbetade samtidigt som jag gjorde detta. Jag gjorde allt det som jag brukar göra och jag fick tid att träffa Rebecka med.
Vi talade en hel del om min far, det gjorde jag med Iris med. Nu när jag tänker efter så är alla mina vänner kvinnor. Eller inte alla, jag fick vänner i militären som inte är kvinnor. Men de är inga nära vänner, inte som tjejerna, eller kvinnorna i mitt liv varit.
Beror det på mitt förhållande med min far? Jag vet inte, frågan är om jag någonsin får reda på det. Spelar det någon roll för mig? Jag ser på kvinnan i sängen och jag konstaterar att nej det gör det inte. Vad vi två är vet jag egentligen inte.
Jag ser ut i den svarta natten, den lyses upp av en väldigt stor måne som lyser starkt. Sista gången jag älskade med Rebecka var dagen innan jag ryckte in. Hon var ensam hemma, hennes föräldrar var sällan hemma.
Jag körde hem till henne efter mitt arbete och jag gick runt det stora huset. Hon var i poolen, hon sa åt mig att klä av mig och hoppa i. Jag såg henne bada naken, så jag misstänkte att hon ville att jag skulle göra detsamma. Så jag gjorde det.
Jag klädde av mig och hoppade i poolen med henne, jag simmade fram till henne och jag kysste henne och hon svarade på den. Hon har kommit in på sin utbildning. Hon kommer att läsa i Lund, hennes föräldrar har köpt en lägenhet åt henne i Malmö.
Hon ville inte bo i Lund, där finns inte samma uteliv som i Malmö. Hon och Bea ska bli läkare båda två, Bea kommer att flytta till Umeå. Hon vill komma ifrån allt härnere, här är bara dåliga minnen kvar. Jag blev lite sårad av den kommentaren, men jag sa inget.
Jag kysser Rebecka och hon kysser mig. Kyssarna leder till att jag står i bassängen och slickar henne medan hon sitter på kanten. Hon kommer och vi lämnar poolen och vi lägger ut madrasser från solstolarna på gräset. Sen älskade vi där, vi älskade i uteduschen efter vi älskat på madrasserna, vi älskade på hennes rum.
Vi älskade flera gånger den där sista dagen. Det var som om vi båda visste att det var sista gången vi älskade med varandra. Jag hade blivit kär igen och det blev inget med Rebecka i heller. Jag har höjt min arm för att dricka och då inser jag att. Det var där min resa till att hamna här började.
Jag började så smått ifrågasätta om jag någonsin skulle bli tillsammans med någon. Jag ser på kvinnan i sängen och jag inser att det är samma med henne. Jag är kär i henne men det kommer inte att bli vi.
Det har varit så sen Bea ”dumpade” mig. Eller det var inte så med Sandra, men hon hade eller har andra behov än vad jag hade. Om jag ska vara helt ärlig mot mig själv så var jag inte kär i henne som jag varit i kvinnan som ligger i sängen därinne, eller Bea, Rebecka eller de andra kvinnorna jag kärat ner mig i.
Diana, Hailey och sist men inte minst, Fiona. Hon dumpade mig när vi stod framför en ”präst” i Vegas. Jag var allvarlig med att vi skulle gifta oss. Det var hon med tills vi stod framför prästen. Där träffade jag botten och efter det så började jag att gräva en grop i botten.
Vi älskade med varandra och vi älskade med en passion som jag inte gjort förut. Jag undrar om jag älskat med samma passion efter det. Nej inte ens med Fiona och henne ville jag gifta mig med. Den långa, passionerade, heta, smarta, vackra rödhåriga Fiona. Släpp tankarna på henne, släpp dem fort som fan.
Jag ska inte kasta mig ut i den tragedin just nu. Jag återvänder till mina tankar om att rycka in i militären. Jag körde hem sent den natten, jag somnade för att bli väckt av min mor. Jag var inte pigg när hon väckte mig, jag piggnade inte till förrän jag stod fullstridsuniform och fick reda på att vi skulle springa.
I en vecka gjorde vi inte så mycket annat än sprang och gjorde ”meningslösa” övningar. Det var deras sätt att skilja agnarna från vetet. Jag klarade mig, jag klarade av de tre första månaderna med. Sen de följande tio månaderna med, jag fick min treudd.
Jag gjorde min två andra tatueringar på mitt bröst när jag muckade. Jag tatuerade mig hos Iben. Hon hade blivit ännu mer känd då, men jag fick kompispris. Kompispris och att vi älskade. Så vi älskade, vi älskade en hel natt i hennes studio. Efter sista sittningen.
Som jag sa innan så fick jag vänner där, Markus och Ivan. Båda är ifrån Malmö som jag. Även om jag bott i Västra Ingelstad i ett antal år så är jag Malmöpåg. Vi tre fick hålla ihop mot de andra som Ivan sa. Han är med i Malmö Ultras. Den våldsamma sidan av Malmö Ultras. Han blev avstängd från alla matcher i ett år.
Så han passade på att göra militären, han valde elitförbanden. För då så kunde han använda sina färdigheter på läktaren. De andra trodde att han skojade, jag och Markus visste att det inte var så. Han är fortfarande med i Ultras, men han slåss inte längre.
Två år efter vi muckat så reste han till Kroatien med familjen för att hälsa på äldre släktingar. Han själv är tredje generationens invandrare. Han säger själv att han är svensk. Han kan kroatiska men, det är inte mer så att säga. Om inte det handlar om sport då är han väldigt mycket kroat. Om de inte möter Sverige, då håller han på Sverige.
Men i alla fall, han träffade sin fru därnere. Hon hälsade också på släktingar, hon är också ifrån Malmö som vi andra två. De gifte sig och jag var på deras bröllop. Både jag och Markus, Viktoria som hon heter hans fru tog honom i örat och fick honom att sluta med skiten.
De är som sagt gifta och de har en liten pojke på två år. Han heter Ville och han är Ivans ögonsten. Förutom Viktoria då, han avgudar marken som hon går på. Markus arbetar som livvakt. Han lämnade militären och blev livvakt.
Han arbetar över hela jorden. Jag har träffat honom utanför Malmö vid ett par tillfällen. Vi tre utbildade oss till skarpskyttar alla tre. Jag hade vissa planer på att stanna kvar och blir yrkesmilitär. Det blev inte så, men det var nära att jag gjorde det.
Ett telefonsamtal från en för mig helt okänd människa förändrade mitt liv totalt. Jag hade en månad kvar och jag hade permis. Det var sista permisen innan slutövningen som är ökänd för att vara helt förbannat galen. Vi kommer att testas till vårt yttersta, så vi hade ett par dagars extra ledigt.
Jag åkte hem till min mor, Johan och Iris. Jag hjälpte dem i trädgården. Det var en hel del skogande, vi fällde ett par träd och gjorde ved av stockarna. Det var ett par rejäla träningspass, jag satt utan tröja i vårsolen som värmde skönt och drack vatten när min telefon ringde.
Innan jag berättar om samtalet så måste jag berätta varför jag fick samtalet. Jag är en historienörd. Framför allt som jag sa innan så ligger vikingatiden mig varmt om hjärtat. Det intresset är även anledningen till mina tatueringar. Jag berättade om det för Rebecka.
Vi pratade mycket om nordiskmytologi osv. förra sommaren när vi umgicks och älskade. När vi inte älskade så pratade vi mycket historia, hon är också intresserad av historia men hon brinner mer för antiken. Framför allt Romarriket. Jag svarade och en röst på andra sidan presenterade sig som Jack. Han talade brittiska engelska.
– Är det Michael Kraft?
– Ja.
– Hej, mitt namn är Jack Harrow och jag är regissör för serien om vikingar som är inne på sin andra säsong. Vi ska snart börja spela in den tredje säsongen.
– Jaha, det är väl bra. Men vad har det med mig att göra?
– Jag vill att du ska vara med i den.
– Förlåt? Är detta ett skämt?
– Nej verkligen inte, jag är väldigt allvarlig. Vi skulle vilja träffa dig.
– Vi?
– Jag och mina medarbetare.
– Jag är bara hemma tills på söndag, sen åker jag tillbaka till militären. Jag gör militärtjänst just nu.
– Det råkar vara så att vi faktiskt är i Sverige, vi kan träffas om ett par timmar om du kan det, Michael?
– Du är seriös, Jack?
– Ja, jag är väldigt seriös, Michael.
– Visst, vi kan träffas.
– Perfekt.
– Förresten, hur fick du mitt nummer?
– Av Rebecka, vi är vänner med hennes föräldrar. Min fru och Rebeckas mamma är gamla vänner. Min fru är svenska.
– Där ser man, var ska vi träffas?
– Kan du komma till Strandbaden?
– Javisst, när?
– Om två timmar.
– Jadå, jag kan vara där om två timmar.
– Perfekt, men då ses vi då, Michael.
Vi la på och jag tittade på telefonen och jag undrade om jag drömde.
– Vem var det, Michael?
– Regissören för den där kända vikingaserien. Den som jag inte tittat på även om jag är passionerad av den tiden. Jag har varit rädd för att bara hitta fel på den.
– Den är väldigt bra, Michael. Ingen av dem har hornprydda hjälmar.
– Där ser man, det var väl för väl det, Johan.
Vi ser på varandra och vi ler, det är en av mina hang – ups de hade inga horn på sina hjälmar. Det är en fabrikation av serietidningstecknare som har noll koll på historia. Ändå så är det, det mesta kända draget för en viking. Det och tatueringar.
– Vad ville han dig?
– Träffa mig.
– Varför?
– Inte vet jag, de känner Rebeckas föräldrar. Hon har kanske berättat om min passion om vikingatiden. Jag vet inte, han vill träffa mig. Jag gick med på det, vi ska ses på strandbaden om två timmar så jag får gå in och byta om.
Jag reste mig och jag gick in och gick till badrummet. Jag klädde av mig och jag började att duscha. Jag tvättade av mig och tankarna snurrade i mitt huvud, jag precis som min mor frågade. Undrade vad fan de ville mig. Jag blev klar i duschen, jag torkade mig och sen gick jag till mitt rum och klädde på mig. Tankarna snurrade rejält…
Jag kom fram till Strandbaden och jag parkerade. Jag gick in och sa att jag skulle träffa Jack. Jag kollade upp hans namn på nätet och han är den han utger sig för att vara. Regissören för den serien som slagit som satan.
Enligt nätet så ska de göra sex säsonger av den. Så det är fyra kvar, jag blir visad till hans bord. Förutom Jack, så är det en man och en kvinna till. Presenterar mig och de gör detsamma. Jag sätter mig och jag ser på dem.
– Vi tog oss friheten att beställa, du har inga allergier?
– Nej.
– Vad vill du ha att dricka?
– Mineralvatten blir bra, tack.
Han vinkar på en servitör som kommer fram och jag beställer en flaska mineralvatten.
– Jag förstår om du tycker att detta är lite udda.
– Ja, det tycker jag. Vad är det ni vill mig?
– Erbjuda dig en roll i serien.
Jag ser på honom, där och då så väntade jag mig att någon skulle hoppa fram och skrika lurad!! Nu blev det inte så.
– Jag är ingen skådespelare.
– Förvisso, men Rebecka sa att du har lätt för att lära dig.
– Så det sa hon?
– Ja.
– Där ser man, så ni vill att jag är med i serien. Ska jag ha repliker osv?
– Ja, vi vill att du spelar en av sönerna.
– Förlåt?
– Vi vill att du spelar en av sönerna till huvudrollsinnehavaren.
Jag minns att jag såg på dem, jag minns att jag undrade om de var galna. Han la fram sin salespitch. Jag ska inte tråka ut er med en massa detaljer från samtalet som varade i tre timmar. Det var den tid det tog för dem att övertyga mig om att ta rollen. Om att gå med på att blondera mig och klippa mig väldigt kort.
Jag har inte kvar den färgen eller det korta håret längre. Men jag fick tre säsonger, sen dog jag en väldigt dramatisk död i slutet av förra säsongen. De ska snart börja att spela in den sista säsongen av serien.
Tre timmar senare så läste jag igenom ett kontrakt som de la framför mig. Det var ett kontrakt för tre säsonger, jag läste igenom det och jag sa.
– Nej tack.
– Förlåt?
– Jag vill ha mer i lön, jag vill förhandla om en del andra saker med i kontraktet. Jag vet inte så mycket om er bransch, men en sak vet jag och det är när människor försöker lura mig.
De såg på mig, jag såg på dem. Jag chansade, jag testade mina vad jag trodde var obefintliga skådespelartalanger. Men om du som jag växer upp med en missbrukare så lär du dig att spela teater, när du blir mobbad så lär du dig att spela teater. Så jag började att spela teater och jag fick som jag ville.
Högre lön och ett mycket bättre kontrakt överhuvudtaget. Jag fick ett manuskript som jag skulle läsa. Dagen efter att jag muckat så skulle jag inställa mig för träningen inför serien. Jag skulle lära mig att rida, fäktas och skjuta pilbåge.
Jag skulle ha två månader på mig att lära mig det. Att lära mig att bli min karaktär, sonen till huvudrollsinnehavaren. Det visade sig att jag är en duktig skådespelare. Som sagt jag hoppade ner i kaninhålet och jag träffade botten och jag slog mig rejält. Väldigt rejält, det är därför som jag är här.
Jag är här för att jag hoppade ner i kaninhålet och jag drogs med i virvelvinden som är den förvirrade världen av filmer och serier. Jag är väldigt glad att jag inte dricker eller tar något annat. För då hade jag fått lägga in mig på psyket.
Det behöver jag inte nu, men jag måste städa undan en massa skit. Jag måste landa och jag måste ta ett djupt andetag. Jag behöver träffa min familj, jag behöver träffa mina vänner…
Jag åkte tillbaka till Berga och slutförde min utbildning. Jag är kustjägare, min basker med treudden som ligger därhemma på mitt rum är ett bevis på det. Jag åkte hem och jag fick en helg hemma sen åkte jag till England och den plats där de skulle ha sitt träningsläger med mig.
Två månader senare så började inspelningarna. Jag var klok nog att lyssna på en av de andra skådespelarna som också är svensk om att skaffa mig en agent. Han rekommenderade mig hans. Jag fick numret till henne. Jag kontaktade henne och hon är numera min agent.
Hon heter Carol och hon sköter om mig som hon säger. Jag måste bli bättre på att säga nej till henne. När min första säsong hade premiär så hade jag spelat in två filmer till. Jack rekommenderade mig vidare så att säga. Det var två actionfilmer där jag hade hjälp av min militära utbildning.
Man kan säga att jag blev en hit, de två actionfilmerna blev också en hit. Så Carol red på den vågen, vi spelade in nästa säsong. Samtidigt så förhandlade Carol fram fler filmer, jag drogs in i malströmmen som är Hollywood. Med fester, kvinnor och annat skit. Jag kärade ner mig och jag gifte mig nästan.
Men om jag inte valt det jag valde så hade jag inte fått lära känna de som jag lärt känna. Som kvinnan som ligger naken i sängen därinne. Jag har en idé till en tatuering, frågan är om jag vågar att göra den. Den kommer att täcka hela min rygg, det ska vara Yggdrasil som ett släktträd.
Där jag kommer att tatuera in korpar med namn på min familj. Sen när jag gifter mig och skaffar barn så kommer jag att lägga till dem på trädet. Men frågan är om jag vågar göra det. Jag tänker tillbaka på inspelningen av den där första säsongen.
Hur jag kände det som om jag hittat hem när jag stod framför kameran första gången. Jag minns min första duell med svärden, vi tränade länge på koreografin. Vi satte stridscenen på första försöket och när de sa bryt så visste jag att jag hamnat rätt.
Även om det är en galen värld så har jag hittat rätt. Det är en galen värld för att jag tillåter den att vara det. Den behöver inte vara det för mig, jag behöver inte hyra det hus som jag gör i Los Angeles. Jag kommer att säga upp kontraktet på det.
Jag kommer att flytta hem till Malmö, jag måste bort från galenskaperna som finns i Los Angeles. Jag måste få lite normalitet i mitt liv. Eller jag måste få mycket normalitet i mitt liv. Jag måste hem, jag måste komma närmre min familj.
Jag kommer bryta min isolation i morgon, jag kommer att kontakta Carol, sen min mor. Sen reser jag hem, med hem menar jag Sverige och Malmö. Kvinnan som ligger i sängen kommer att resa hem till USA och fortsätta att spela in musik. Hon har varit i den branschen länge. Hon började tidigt och sen fortsatte hon.
Jag går tillbaka till sängen och jag lägger mig i den. Hon lägger sitt huvud på mitt bröst. Jag sluter ögonen och jag somnar, för första gången på länge så somnar jag utan att känna en knut i magen…

Delar i serien<< Stjärnan Kapitel 2Stjärnan Kapitel 4 >>

Stjärnan
25

Kommentarer

17 svar till ”Stjärnan Kapitel 3”

 1. Profilbild för Arcticreader
  Arcticreader

  Bra början på en förhoppningsvis lång serie!

 2. Profilbild för Jummi
  Jummi

  Kan bara hålla med Arcticreader.

 3. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Underbart, vill bara ha mer. Du är fantastisk

 4. Profilbild för matz

  Härliga noveller saknar en heldel av dem du hade på bubblan

 5. Profilbild för Go200
  Go200

  Du har ett sätt att skriva på som gör att man vill ha mera hela tiden. Det är så beroendeframkallande men också så bra.

  Jag ser fram emot att få läsa vad som kommer härnäst efter flytten hem till Malmö

 6. Profilbild för Nattfågel
  Nattfågel

  Man blir aldrig besviken utav det du skriver. Man lever sig in i karaktären och kan nästan se allt spelas upp framför sig. Tack för ännu en underbar novell.

 7. Profilbild för sammet
  sammet

  Hej

  Tack för alla fantastiska kommentarer de värmer jättemycket. Angående gamla alster så kan jag alltid lägga upp dem. Ni får komma med en önskelista på vad ni vill att jag publicerar
  //sammet

  1. Profilbild för Go200
   Go200

   Skulle mycket gärna se ”de resande” tror jag den heter och ”kriget en familjehistoria” om jag får önska mig några berättelser

 8. Profilbild för Liak
  Liak

  Var mitt i Väktaren när Bubblan stängde. Kan man hitta den och andra av dina alster någonstans?Tack på förhand! Går ej söka på ”Sammet”på denna sida.
  Du är en formidabel författare!

  1. Profilbild för Baskerbo

   Som registrerad och inloggad användare kan du söka på medlemmar som ”sammet” till exempel….

 9. Profilbild för sammet
  sammet

  @Liak
  Hej jag minns faktiskt inte om jag la upp den på sexnovell.se men som jag skrev innan i kommentarerna så kan jag lägga upp gamla alster om intresse finns

  1. Profilbild för Olsson
   Olsson

   Det är ”bara” Den där dagen (bok 1-9), de sju husen och Bonden och pigan på sexnovell.se

 10. Profilbild för Antonw
  Antonw

  Lia:k: klicka på sammet (namnet) så får du upp allt sammet skrivit

  1. Profilbild för Liak
   Liak

   Tack, har provat men funkade inte.

 11. Profilbild för Liak
  Liak

  Tack, har provat men funkade inte.

 12. Profilbild för Olsson
  Olsson

  Tack mästare för ännu ett mästerverk. väntar med spänning på fortsättningen. om du har tid och ork så var snäll och lägg upp alla tidigare historierhär, får abstinensbesvär om jag inte får möjlighet att läsa om dina tidigare alster 🙂

 13. Profilbild för sammet
  sammet

  Hej

  Med tanke på mängden av material som vi talar om så spånar vi på vad som blir bäst för sidan så att jag inte dränker den med mina alster så att säga

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier