Stjärnan Kapitel 2

Det här är del 2 av 10 i Stjärnan

Kapitel 2.
Jag vaknar av att kvinnan har min penis i munnen, jag känner hennes tunga leka med mig och göra mig hård. Eller jag var redan hård när jag vaknade. Hon ser på mig och jag ser den busiga blicken i hennes ögon. Jag möter den med ett leende, hon lämnar min penis och hon grenslar mig och jag glider långsamt in i hennes inre.
Vi når botten och hon börjar att rida mig, hon rider mig snabbare. Vi kysser varandra hetsigt. Vi kommer tillsammans och vi stönar högt i varandras munnar. Vi kommer länge båda två…
Jag ligger på en solstol, jag ser på mina tatueringar. Jag skaffade min första när jag fyllde arton. Våren efter den intensiva sommaren, hösten och till vissa delar vintern så blev våren lugn. Jag tränade, spelade, jobbade extra och gick i skolan.
Jag drog ner på festandet, det var inte så roligt som jag trott att de skulle vara. Jag övningskörde så ofta det passade med Johan. Jag gjorde det jag behövde göra på körskolan med teori och de olika riskutbildningarna.
Johan ville att jag skulle boka in minst tio lektioner på körskolan för att se om han missat något. Så jag gjorde det. Det tog också tid ifrån festandet, så jag prioriterade att bli klar för att ta mitt körkort. Jag har alltid varit intresserad av vikingatiden, så jag tittade på olika teman med Vikingamotiv.
Jag ville tatuera mig, så jag letade efter något som ska passa på mig arm. Jag hittade en som jag gillade väldigt mycket. Jag gick med bilden till en tatueringsstudio i Malmö. De hade en tatuerare från Danmark på besök som är väldigt duktig på vikingateman.
Jag visade henne min bild och jag frågade om hon ville göra den. Hon sa ja och vad det skulle kosta. Jag sa ja, jag visade pappret som min mor skrivit på att hon gav mig tillåtelse att tatuera mig. Sen satte hon igång, den tog tre sittningar att få klar.
Den sista sittningen blev i hennes studio i Köpenhamn. Jag har gjort ett par till, men som med den första personen du ligger med så glömmer du aldrig din första tatuering och processen fram så att säga. Jag har två till varsin sida av bröstet, en på det högra benet.
Jag har vissa funderingar på att tatuera mig på ryggen med. Men vi får se, jag tänker på Iben som hon heter tatueraren och vad som hände när hon var klar med min tatuering. Hon filmade den och tog bilder på den, när jag skulle ta på mig min tröja så stoppade hon mig. Genom att lägga sin hand på mitt bara bröst och jag såg på henne och hon på mig.
– Är du tillsammans med någon, Iben?
– Nej, Michael. Är du?
– Nej.
– Så bra.
Hon gick till dörren och låste den, sen gick hon fram till mig och vi började att kyssa varandra. Vi klädde av oss och hon la sig på rygg på britsen som jag legat på hon bad mig slicka henne och jag böjde mig fram och min tunga mötte hennes varma, svullna och fuktiga slida.
Jag började att slicka henne, jag lekte med hennes läppar. Jag smakade på henne, sen fokuserade jag på hennes klitoris. Jag förde in två fingrar i hennes inre och jag började att smeka henne medan jag slickade henne.
Min tunga lekte med hennes slida och jag smekte henne snabbare och snabbare tills hon kom med ett skrik som ekade mellan väggarna i studion. Hon puttade bort mitt huvud och hon såg mig och sa.
– Ta på kondom och knulla mig.
– Jag har inga med mig.
– Bakom disken finns.
Jag gick bakom disken och jag hittade kondomer. Jag tog en och jag öppnade den. Jag rullade på den på min penis och jag gick tillbaka till britsen och jag ställde mig mellan hennes särade ben och jag satte ollonet mot hennes slida.
Jag tryckte till och gled in i henne och hennes ögon spärrades upp när hon kände min penis penetrera henne. Jag gled till botten av henne och hon stirrade på mig. jag mötte hennes blick. Sen sa hon.
– Fuck meg hårt.
– Javisst, Iben.
Sen tog jag henne hårt, jag tog henne så hårt jag vågade. Jag ville inte göra henne illa. Verkligen inte, men hon ville att jag skulle ta henne hårt så jag gjorde det. Hon kom två gånger innan jag kom och då så tyckte jag att jag kom fort. Jag kom länge, när jag kommit färdigt så såg hon på mig och frågade.
– Måste du vänta länge, Michael?
– Nej Iben.
– Så bra, för jag vill att du tar mig så bakifrån.
– Är du säker, det kommer kanske att göra ont, Iben.
– Låt du mig oroa mig för det.
– Javisst.
Sen tog jag henne likadant bakifrån. Jag lämnade hennes studio frampå småtimmarna. Jag tog mig till Öresundståget och jag åkte hem. Jag var inte hemma förrän tidigt på morgonen. Jag lyckades smita in utan att väcka de andra. Min mor frågade när jag kom hem.
Jag sa att det dragit ut på tiden så jag var inte hemma förrän vid två på natten. Det var en lögn, en vit lögn. Jag tror inte att hon skulle uppskattat om jag sagt att jag inte var hemma förrän sex på morgonen för att jag älskade skallen i bitar med en kvinna som är minst tio år äldre än mig.
Jag har gjort de andra tatueringarna hos henne med. Det har slutat likadant varje gång, varje gång så har vi älskat i hennes studio. Iben är en väldigt bestämd kvinna som vet vad hon vill ha. Jag ser på kvinnan som ligger bredvid mig, hon är en väldigt vacker kvinna.
Hon har också tatueringar, vi rymde hit för att slippa ifrån omgivningen. Saker och ting spann iväg och jag tappade fotfästet för ett par sekunder och jag kände bara att jag ville bort där ingen kunde hitta mig. Så jag drog och hon kände likadant och vi rymde hit.
Vi har haft ett av och på förhållande det senaste året sen vi träffades på en tillställning som de kallas. Vi hamnade i min säng på mitt hotellrum och vi älskade i tre dagar. Sen åkte jag hem och hon återvände till sitt. Sen så har vi träffats till och från det senaste året.
Som sagt saker och ting spann loss runt mig. Jag tappade kontrollen över mig själv ett tag, det var därför som vi stack. Jag ser på hennes solbrända kropp, på den minimala bikinin som knappt döljer hennes privata delar. Jag har ett par badshorts på mig. Hennes kropp tänder mig alltid, jag lutar mig mot henne och jag viskar i hennes öra.
– Ska vi gå in och älska?
– Ja, Michael.
Vi reser oss och vi går in i Bungalowen och vi kysser varandra hetsigt, vi klär av oss snabbt och jag lyfter upp henne i min famn och hon slår sina ben runt mina höfter och jag trycker upp henne mot väggen. Hon är blöt och redo, så hon måste ha drömt något snuskigt.
Jag ler och jag trycker mig in i henne och hon stönar till. Jag glider in i henne och jag börjar att ta henne med långa tag. Jag tar henne länge och hon kommer mer än en gång. Jag ställer ner henne på golvet och jag vänder henne.
Jag tar henne bakifrån och jag tar henne snabbt tills jag kommer. Jag drar mig ur henne och jag lägger mig säd på hennes rumpa. Hon vänder sig och hon kysser mig hetsigt och jag svarar på hennes kyss…
Jag tar en klunk av vattnet och jag tänker vidare på sommaren när jag blev arton. Jag tog mitt körkort, så nu kunde jag köra själv om jag skulle någonstans. Jag tillsammans med Johan köpte en begagnad bil. Han är bra på bilar, jag har kvar den bilen.
Den står kvar hemma hos mamma och Johan, det är en Mazda 3. En mindre bil som drar lite och är billig i drift så att säga. Jag har inte varit hemma så mycket de två senaste åren. Det har bara varit vid få tillfällen, jag kommer till varför senare.
Jag ser på kvinnan som jag är med här, frågan är om hon också är medveten om att när vi återvänder tillverkligheten så kommer det inte att bli vi. Vi klickar väldigt väl i sängen. Men hon kan inte vara trogen, eller hon vill inte binda sig.
Hon tror inte på konceptet med att bara vara förälskad i en person. Det är därför som vi är här, här finns inga distraktioner. Här kan det bara vara vi två och ingen annan. Det är så jag vill ha det, hade vi varit på en annan plats med andra män eller kvinnor så finns det en risk för att hon legat runt redan första kvällen.
Eller som sagt hon ser det inte som att hon är otrogen eftersom det konceptet inte finns för henne. Hon delar med sig av sig själv som hon säger. Jag ser på henne och jag ler lite. Hon ser på mig och jag ser i hennes ögon att hon är medveten om att detta är sista gången vi träffas så här.
Det var därför som hon gick med på att följa med hit. Hon vill också ha ett avslut, vi vill ha ett avslut båda två. Jag är kär i henne, hon förstår inte det konceptet i heller. Eller hon blir kär hela tiden i alla, hon delar med sig av sig själv som säger till alla som vill ha en del av henne. Hon tar och hon ger. Vi har stängt av våra telefoner, vi kommer att stanna här tills vi har landat båda två. Framförallt jag, jag tappade fotfästet rejält.
Världen höll på att rasa in över mig. Verkligheten kom ifatt mig och den sköljde över mig som en tsunamivåg. Jag ser på henne och jag går fram till henne och jag kysser henne. Hon svarar på kyssen, den blir allvarligare och allvarligare.
Ett par minuter senare så älskar vi igen. Vi är omättliga, det är det jag säger vi klickar väldigt väl i sängen. Hon är som balsam för min själ just nu…
Vi ligger på samma vis som igår kväll, jag tog mitt körkort, jag köpte bil och jag arbetade extra på Ica och jag tjänade pengar. När jag fyllde arton så fick jag svara på en massa frågor från pliktverket och sen frågade de om jag ville mönstra.
Jag sa ja. Jag fick ett datum jag sa mest ja för att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Jag visste inte vad jag ville göra när jag slutade skolan så att göra lumpen verkade vara ett bra alternativ. Det alternativet är en av orsakerna till att jag ”gömmer” mig här för min omvärld.
Jag blev bjuden på fester av mina klasskamrater. Jag gick på vissa andra gick jag inte på, en av dem jag gick på ledde till att jag låg med Sandra. Jag ler åt minnet, den väldigt vackra Sandra. Hon är väldigt vacker och hon vet om det så att säga, hela världen har berättat för henne hela hennes liv precis hur vacker hon är och hon har attityd så det räcker och blir över.
Men under den attityden så finns det en väldigt rädd och osäker tjej. Hur gick det då till när jag fick ligga med mina drömmars tjej? Ja du det kan man undra. Eller jag kommer att berätta hur det gick till när jag landade den snyggaste tjejen på skolan.
Jag blundar och minns tillbaka, jag minns att jag haft mitt körkort i en vecka när Iris kom hem till oss. Jag hade börjat säga hemma om Johans hus. Jag har inte sagt något om det, men min mor förändras radikalt när hon skilde sig ifrån min far och flyttade ihop med Johan.
De hade träffats av och till i två år innan min mor vågade lämna min far. Han kan vara jävligt elak när han vill, framförallt mot min mor. Mot henne så var han ett rejält svin emellanåt. Så jag förstår att hon var rädd för honom. Jag var också rädd för honom, även om han inte var lika elak mot mig. Så nu är huset hemma vi har landat och fått en normalitet i våra liv.
Min mor rör inte alkohol längre. Johan dricker väldigt sparsamt och jag har aldrig sett honom full. Hans far var alkoholist så han har precis som jag respekt för alkoholen. Väldigt stor respekt. I alla fall, Iris kom hem till oss.
Hon skulle stanna över helgen och sen så skulle hon hem till sin mamma igen och sen åker min mor och Johan på semester med husbilen. Jag ska stanna hemma i år igen, jag har sommarjobb. Det är dyrt med bil och andra saker som jag köper.
Jag får mitt studiebidrag men det räcker inte långt. Jag har en del pengar sparade som jag fick av min mormor och morfar när jag föddes som de satte i en räntefond. Jag fick tillgång till de pengarna när jag fyllde arton.
Men jag vill fortsätta spara dem till en insats till en lägenhet. Så jag arbetar extra och i sommar så ska jag sommarjobba så mycket jag bara kan. Men som sagt Iris kom hem till oss på fredagen. Min mor och Johan gick på semester den fredagen, vi firade det med att äta middag på restaurang i Malmö.
Jag jobbade jag med men bara till 16.00. Jag ska arbeta helgen med, men bara på dagarna. När vi kommer hem ifrån restaurangen så går jag upp på mitt rum och jag byter om till shorts och kortärmadtröja. Sen sätter jag mig vid datorn och startar upp den. Jag loggar in och jag startar mitt spel.
Jag sätter på mig hörlurarna, jag går in på vår Discordkanal och jag hälsar på de som är där. Sen jag började att träna så gör jag mycket mindre av de mest tidskrävande delarna av spelet. Det stora raiderna och förberedelserna inför dem.
Numera så är det mest questande för mig. Jag hänger mest med de som ägnar sig åt sådant i guildet. Det är de som är lite äldre och har familj numera. Det är mer mello i den delen av guildet och det passar mig bra numera.
Jag har gjort det mesta som går att göra i spelet fram tills jag började att träna. Efter det så ändrades min inställning till spelet. Det är inte det viktigaste i mitt liv längre. Jag ser på den snurrande fläkten, jag ska nog börja spela igen.
Men då på en annan server och bara slö spela för att tömma huvudet emellanåt. Det senaste fem åren har gått med ljusets hastighet och jag sögs in i den hastigheten och jag höll på att förlora mig själv. Jag måste bli bättre på att sätta upp gränser, lära mig att säga nej. Men nu skulle jag berätta om hur det gick till när jag älskade med Sandra.
Första gången jag älskade med henne, det skulle bli fler gånger efter den är första gången. Men i alla fall Iris kom upp på mitt rum, jag vände mig mot henne och jag mutade micken och tog av mig hörlurarna och jag spelade samtidigt som jag tittade på henne.
– Ska du på festen i morgon, Michael?
– Jag vet inte, ska du?
Det är en tydligen sommarens galnaste hemma fest på gång i ett av de största husen därnere på näset. Tjejen som ska ha festen, hennes föräldrar är rikare än rikast och de är inte hemma. Tjejen har huset för sig själv och nu så ska hon ha party.
Det har gått ut en allmän inbjudan, eller det har gått ut en inbjudan till hundra personer som sen får bjuda med andra. Iris har fått en inbjudan för att hon känner tjejen. De går i samma klass och är ”vänner” Jag fick en inbjudan för att jag numera räknas till de som är inne så att säga.
Jag undrar ibland hur mycket det retar bönderna. En hel del kan jag tänka mig, de flesta av dem kör fortfarande sina EPA.
– Jag hade tänkt det, eller pappa frågade om du skulle gå. Hans ton antydde att om du inte går så får inte jag i heller gå. Så vad säger du Michael?
– Jag ska arbeta på söndag, jag börjar halv åtta så vi kommer inte stanna för länge.
– Så du hänger med, Michael?
– Ja, jag hänger med. Jag får ju hålla dig i örat, skydda din dygd och allt det är.
– Kul, Michael.
– Haha, ja jag tyckte det.
– Så du kör?
– Ja, jag kör.
– Perfekt, då slipper vi passa bussar osv.
– Ja, Iris.
– Tack, Michael.
– Ingen fara Iris.
Hon lämnade mitt rum och jag satt på mig hörlurarna igen och jag återvände till mina vänner och vi spelade vidare…
Dagen efter så är jag på jobb och packar upp varor. Jag var uppe tidigt i morse och gick i en timme. Sen körde jag till gymmet och tränade i en fyrtiofem minuter och sen körde jag hit. Jag började att arbeta, jag packar upp varor.
Jag har packat upp varor hela dagen. Det kom nya varor igår och vi hann inte packa upp allt, vi prioriterade det som det går mycket av. Så får vi packa upp det andra idag och i morgon om vi inte blir klara idag.
Jag hör två röster som jag känner igen, de går förbi mig. Det är Sandra och en tjej som heter Sanna. De går i samma klass, de pratar om festen ikväll. De går vidare och jag fortsätter att arbeta, det lilla jag uppfattade av samtalet så ska de få till det ikväll. Jag hörde inte mer än så av samtalet. Sandra lär inte ha svårt att få till det, inte Sanna heller för den delen.
– Michael.
– Ja, Stina?
– Kan du öppna en kassa till?
– Javisst.
Jag är arton nu så jag får sitta i kassan, jag går till en av dem och jag öppnar den och jag sätter mig och börjar att ta betalt. Jag hälsar på en del ifrån skolan som jag känner igen. Kvinnan som jag låg med från gymmet lägger upp varor på bandet.
Hennes man går förbi mig i kassan, jag börjar att slå in deras matvaror och när jag är klar så drar hon sitt kort. Hon möter inte min blick på hela tiden, hon betalar och sen så går hon till sin man och hjälper honom att packa ner matvarorna. Jag fortsätter att arbeta, jag känner en ganska så stark olustkänsla.
Den försvinner över dagen och när jag arbetat klart så byter jag om och går till min bil och jag sätter mig i den och kör iväg. Jag ser på fläkten i taket och den snurrar sakta. Jag får tillbaka samma känsla i kroppen som jag fick då när jag såg kvinnan i affären.
Eller när jag såg hennes man, jag tyckte så synd om honom. Jag ville berätta vad vi gjort men jag gjorde aldrig det. Men känslan av äckel överväldigade mig då. Jag känner den igen, inte lika intensivt. Men den finns där.
Jag kom hem och jag kramade min mamma och sa hej till Johan. Iris låg på en solsäng och solade. Det finns en del av trädgården där det aldrig blåser, den är perfekt att sola i. Jag frågade när vi ska äta, de sa om en stund så jag tog av mig min kortärmade tröja och gick till solhörnan och la mig på en solsäng och jag somnade.
Det var tur att jag solat innan i sommar annars så hade jag bränt mig. Iris väckte mig två timmar senare när middagen var färdig. Vi gick till uteplatsen där middagen var framdukad. Vi satte oss och började att äta, vi pratade om vad vi gjort under dagen.
För mig var det lätt, jag har arbetat. Iris har solat hela dagen och min mor och Johan har rensat ogräs i rabatterna. Jag ser på min mor, hon ser minst tio år yngre ut än vad hon gjorde innan. Hon är riktigt snygg, om man får säga så om sin mor utan att det blir alltför incestuöst. Vem vet? Men hon har förändrats massor. På de tre år som gått, är det verkligen tre år.
– Jag ska byta jobb efter semestern.
Jag ser på min mor.
– Var ska du börja?
– Oxie vårdcentral, jag har tröttnat på att se så mycket hemskheter som det är på min avdelning. Det blir närmre till jobb, jag har faktiskt funderat på att cykla dit.
– Där ser man, ja det kan inte vara så långt. Grattis mor.
– Tack Michael.
Iris gratulerar också min mor, de kommer väldigt bra överens min mor och Iris. Det gör de fortfarande, det låter som om det gått oceaner med tid. Det har det inte, men de är tighta. Det skar sig med Iris mamma den sommaren så hon flyttade tillbaka till Johan den sommaren.
Eller hon flyttade hem igen, till oss. Då fick jag en syster på riktigt eller vad man ska säga. Men det händer senare i mina minnen. Vi åt upp och vi tog hand om disken, sen gick Iris iväg och hämtade sina saker för att göra sig i ordning inför kvällens övningar. Jag såg på henne och sa.
– Det är kanske bäst att jag får duscha först, det tar tio minuter.
– Ok då.
Jag gick in på toaletten och ställde mig i duschen och jag satte på vattnet och duschade. Det tog mindre än tio minuter, jag gick upp på mitt rum och jag tog fram kläder till ikväll. Chinosshorts, en pikétröja, ankelstrumpor, kalsonger och en stickad tröja om det blir kallt ikväll.
Inte för att jag tror det, jag kan låta det ligga kvar i bilen och hämta den om det behövs. Jag klär på mig, jag ser på klockan och jag sätter mig vid datorn och börjar att spela. Iris kallar på mig drygt en timme senare.
Jag loggar utifrån spelet och datorn, jag tar den stickade tröjan och jag går nerför trapporna. Vi säger hej då till Johan och min mor, vi går till min lilla pärla som jag kallar den. Vi sätter oss i den, jag kopplar in sladden till min telefon och jag sätter på min musik. Jag kör iväg, vi nynnar med till musiken. Sen säger jag.
– Sanna och Sandra ska få till det ikväll.
– Hur vet du det, Michael?
– De pratade om det i affären idag, de var på väg till stranden. Eller de hade i alla fall kläder för stranden på sig och varsin väska.
– De hänger rätt mycket på stranden, så det skulle inte förvåna mig. Så de talade om det i affären?
– Ja och de var inte diskreta med det.
– Där ser man, du ska kanske lägga in en stöt Michael.
Jag ser på henne, för att se om hon menar allvar. Hennes ögon säger inte att hon driver med mig.
– Kanske det.
– Vem skulle du välja, Michael?
Jag slickar mig om läpparna, jag ser på fläkten. Jag tror att det var där i det samtalet som vi blev ”syskon” jag delade med mig en hemlighet. Jag bad henne att inte säga något om den för någon. Vi visade varandra förtroende, jag ser på henne som mer än min plastsyster eller vad man säger.
Hon har fått ta emot en del hemligheter genom åren och vice versa. Jag var den förste som hon berättade om att hon är bisexuell. Det var en av anledningarna till att det skar sig med hennes mor. Hon gillar inte sådant, hennes syster är lite speciell så hon hade ingen att anförtro sig åt.
När jag berättade för henne om en av mina motivationer till träningen var att få en chans på att få vara med Sandra så visade jag henne förtroende. Så hon visade mig förtroende tillbaka, i bilen till festen så skapade vi ett nära band till varandra.
Jag säger syrran till henne och hon säger brorsan till mig, när vi pratar med varandra. Hon vet inte att jag är här, jag ska kanske skriva till henne så att hon kan lugna min mor. Hon är den enda jag litar på som inte kommer att skvallra på mig. Jag får göra det i morgon.
– En av mina morötter så att säga för att börja med träningen var att kanske kunna få en chans på Sandra. Jag litar på att du inte skvallrar på mig om det.
– Nej, Michael. Så Sandra?
– Ja, enligt mitt tycke och de flesta killar på skolan så är hon en av de ouppnåeliga.
– Där ser man, jo hon ser bra ut. Då är det väl bara att försöka.
Jag ser på henne och sen på vägen igen.
– Nog för att jag fått mer självförtroende men så modig har jag inte blivit, Iris. Jag är inte ens nära att våga hälsa på henne.
– Hon är minst lika osäker som du är Michael. Hon har en massa yttre tuffhet men under den ytan så är hon inte så tuff.
Jag saktar in och jag stannar vid ett stopp, jag ska svänga höger. Jag väntar tills det blir en tillräckligt stor lucka i trafiken. Sen kör jag i väg, jag växlar och kommer upp i hastighet igen.
– Vi är alla osäkra, Michael. Det är inget som du har patent på, sen handlar det om hur bra vi är på att dölja vår osäkerhet och hur bra vi är på att ta för oss.
Hon tystnar och sen säger hon.
– Jag är bisexuell, Michael. Jag tänder på både tjejer och killar.
– Grattis.
Det ordet bara poppade ur min mun och hon såg på mig.
– Jag menar det, Iris. Du har så mycket större chans än mig att hitta någon.
– Ingen vet om det, Michael. Inte, min mor, min far eller syster.
– Tack för förtroendet, Iris.
– Så jag har tur?
– Ja det tycker jag. Som sagt, ditt urval är dubbelt så stort som mitt. Men varför vet ingen mer än jag?
– För att min mor är lite speciell, Michael. Hon gillar inte homosexuella, de är enligt henne naturvidriga.
– Oj.
– Ja det kan man säga.
– Behöver du tala med någon så lyssnar min mor gärna, hon är sjuksköterska. Hon är bra på att lyssna, hon har fått lära sig det i sitt yrke. Döende människor bekänner en massa saker. Jag menar inte att du är döende, vad jag menar är att hon är bra på att lyssna och stötta.
Hon ser på mig, hon säger inget på en stund. Sen säger hon.
– Tack, Michael.
– För?
– Att du inte kallar mig äcklig osv.
– Som sagt, du är lyckligt lottad Iris.
– Jag har faktiskt inte sett på det så, Michael.
– Har du?
– Har jag vadå?
– Varit med en tjej?
– Du menar legat med?
– Ja.
– Nej, men jag har hånglat med ett par stycken. Har du?
– Legat med en kille?
– Nej, men med en tjej?
– Ja, jag förlorade oskulden förra sommaren.
– Vem var den lyckliga?
Jag ser på henne, som sagt vi är förtroliga. Vi testar varandra.
– Bea.
– Var det innan Isak?
– Ja, ett par veckor innan Isak.
– Hon har varit kär i honom i typ hela sitt liv.
– Jag blev kär i henne.
Hon ser på mig.
– Jag blev kär i henne och hon dumpade mig. Vi älskade flera gånger om dagen i tio dagar Iris, sen går hon på en fest och dumpar mig. Det gjorde ont kan jag säga. Vi lovade inte varandra något, eller sa att vi var tillsammans eller liknande. Man jag förälskade mig i henne och hon dumpade mig.
Hon ser på mig, sen säger hon.
– Jag menade inte så, Michael. Jag menade bara att hon varit kär i honom så länge.
– Och han gav henne Klamydia för att han legat runt.
– Förlåt?
– Har du inte hört det?
– Nej.
– Han knullade runt och drog på sig Klamydia. Han berättade inte det själv, utan hon fick ett brev hem med posten. Hur har du missat det?
– Inte vet jag, jag blev väldigt förvånad när det tog slut mellan dem.
– Jag kände skadeglädje i typ tio minuter, sen såg jag henne och den känslan försvann. Vi hälsar på varandra när vi träffas på morgonen, men vi pratar inte med varandra.
– Varför?
– Jag vet inte, jag är väl fortfarande lite sårad. Sen vet jag inte vad jag ska säga, Iris.
– Något annat än hej, Michael.
– Ja kanske det.
Vi kommer fram och vi avslutade samtalet om Bea och andra tjejer och killar. Jag hann dock fråga henne på vägen mot festen om hon varit med en kille.
– Du då, är du fortfarande oskuld, Iris?
Hon ser på mig och sen säger hon.
– Nej, jag är inte oskuld.
– Hur var första gången för dig Iris?
Hon ser på mig, sen säger hon.
– Han är äldre än mig.
När hon säger äldre så misstänker jag att han inte är typ fem år äldre utan äldre än så.
– Så det var bra?
– Ja, det var väldigt bra. Du då?
– Fantastiskt, Bea var väldigt ömsint så att säga. Jag lät henne styra, så det blev bra.
– Så bra, tack förresten.
– För vad?
– Att du inte äcklas av att jag var med en äldre man.
– Jag har varit med en äldre kvinna, eller två äldre kvinnor.
Hon ser på mig, vi kommer fram till det stora huset.
– Du får berätta mer i morgon, Michael.
– Javisst, Iris.
Vi går in genom den öppna porten, huset är löjligt stort. Allt här är löjligt stort, vi går runt huset och jag ser på poolen, på jacuzzin och utsikten mot vattnet. Jag ser på alla ungdomar som är här. Klockan är inte så mycket och det är redan drag så att säga.
Det är redan minst hundra ungdomar här om inte mer. Jag får titta två gånger mot poolen men jag ser rätt det står en Dj och spelar musik på uteplatsen vid poolen. Folk dansar på uteplatsen och på gräsmattan, andra badar i poolen och jacuzzin.
En hel del står på gräsmattan och i huset och pratar. Som sagt det är fest, en sådan fest som man ser på amerikanska filmer och tänker att det sådant inte händer på riktigt. Så det känns som jag går rakt in i en amerikansk film.
Jag har upplevt värre fester än denna i USA. Iris träffar sina vänner och hon går i väg med dem. Jag går fram till baren och jag ber om en flaska mineralvatten. Jag får en, ja hon har två bartenders som sköter baren.
Drickan är gratis, jag undrar hur rika hennes föräldrar är. Med tanke på huset och dess läge så förbannat rika är nog inte en underdrift. Jag börjar att mingla och jag hälsar på människor när jag går runt i trädgården och sen in i huset.
Jag ser Iris emellanåt och vi vinkar till varandra. Jag går ut i trädgården och jag går en bit bort och ställer mig. Jag ser mot vattnet mellan träden, det är tallar och björkar. Jag hör ljud från skogen, eller träden som avslöjar att två personer ägnar sig åt sexuella övningar. Jag hör ett fan och sen.
– Kom du?
– Ja.
– I mig?
– Ja vadå då, Sanna?
– Jag har för fan inte skydd Isak.
Jag hajar till, är det den Isak? Det går en del med namnet Isak på skolan. Så det behöver inte vara han. Om det är han så lärde han sig inget när han fick Klamydia. Sen tänker jag att Sanna fick till det, kanske inte som hon ville men hon fick till det. Jag ser Sandra komma gående, det ser ut som om hon letar efter någon. Hon kommer fram till mig.
– Har du sett Sanna, Michael?
– Nej men jag har hört henne.
– Förlåt?
– Hon är i skogen med Isak.
Hon ser på mig och sen på träden och sen på mig.
– Han kom för tidigt och i henne, han hade inte kondom på tydligen.
Hon stirrar på mig och sen hör vi båda.
– Vad fan, Isak. Du har för fan sölat ner mig totalt!
– Det får du fixa själv.
– Fy fan för dig.
– Fan du bad själv om det.
– Du ska kanske hjälpa din kompis Sandra.
– Ja.
Hon går in bland träden, jag vet inte varför men jag går med henne. Vi hittar dem kanske tjugo meter in bland träden. Det är Beas, Isak. Något inom mig brinner till och jag ser på honom och sen på Sanna som står med kjolen uppe och trosorna runt anklarna.
Jag tittar bort, Sandra går fram till henne. Jag ser på Isak, han har dragit upp kalsongerna och han håller på att dra upp byxorna.
– Du ska kanske hämta en handduk till henne, Isak?
Han ser på oss och sen på Sanna som är en blandning av ilska och tårar.
– Är du smittfri förresten, Isak?
Det bara hoppar ur munnen på mig, han stirrar på mig, de två tjejerna stirrar på mig och sen på Isak.
– Vad menar du, Michael?
– Han drog på sig klamydia och smittade Bea och ett antal andra tjejer. Sen så var han så feg så han vågade inte berätta för Bea vad han gjort så hon fick reda på det av ett brev som kom med posten. Så det minsta du kan göra är att hämta en handduk till henne.
Sanna exploderar, hon börjar att skrika och skälla på Isak. Han stirrar på henne och Sandra gör sitt bästa för att lugna ner sin vän. Isak gör ingen ansats till att dra upp byxorna. Jag går tillbaka till poolen och jag tar en handduk som ligger på en hylla och jag går tillbaka till dem.
Jag räcker handduken till Sandra som ser tacksamt på mig. Hon hjälper Sanna att torka av sig, hon får på sig trosorna och hon kan släppa ner kjolen. Hon skäller fortfarande på Isak, när hon kan röra sig igen så flyger hon på honom.
Vi andra tre blir så överraskade så vi reagerar först inte. Sen börjar Isak att skrika när hon ger sig på honom. Hans vrålande lockar dit andra. Vi gör vårt bästa för att dra bort Sanna från honom, hon skriker fler svordomar på trettiosekunder än jag hört innan.
Då är min far alkoholist och han är bra på att svära. Jag lyfter bort henne, Isak ser på henne och sen på de som ser på vad som händer. Hon som har festen frågar vad som händer, Sandra informerar henne. Inte om alla detaljer men tillräckligt för att hon ska få en bild av vad som hänt.
Jag håller fortfarande i Sanna, hon är starkare än vad hon ser ut för. Tjejen som har festen säger åt Isak att han ska dra, han ser på henne och på de som står bredvid tjejen och han lämnar.
Sanna skäller ännu mer tills han försvunnit, då bryter hon samman och slappnar av. Sanna kramar mig och jag ser på Sandra och hon tar över. Sanna kastar sig runt halsen på Sandra, jag vänder mig och går tillbaka till festen. De andra gör likadant, tjejen som har festen kommer fram till mig och säger.
– Tack, Michael.
– Ingen fara.
Sen går hon iväg, det är ok att festa men det ska inte spåra ut så att säga. Det riskerade att spåra ut med honom. Han kommer att få ett helvete resten av sommaren. Det finns en risk för att det kommer att följa honom resten av tiden i skolan. Det kan bli ett långt sista år i skolan för honom. Jag går till baren och jag tar en ny flaska med mineralvatten. Iris kommer fram till mig.
– Så du hamnade mitt i dramat?
– Haha, ja det kan man säga. Hur är din kväll?
– Den är bra, Michael. Det finns mycket att spana på.
Jag ser på henne och jag ler.
– Ja det gör det.
Vi ser på varandra och vi ler båda två. Hon går i väg och jag ser på alla människor som är här. Jag börjar gå och jag flyter runt och jag hälsar på folk. Det är fler här nu än innan. Det som hände inne bland träden har spridit sig, Isak kommer inte att få det lätt. Sanna och Sandra är inte vem som helst på skolan.
Jag känner någon som tar mig lätt i armen och jag vänder mig och Sandra står där i all sin skönhet. Hon är lång, blond, med gröna ögon och hon är jävligt vacker. Hela hon är perfektion, för en artonårig Michael så var hon perfektion.
Jag har träffat en hel del vackra kvinnor efter Sandra. Hon som ligger bredvid mig är en väldigt vacker kvinna. Men de andra vackra kvinnorna står sig slätt mot mina minnen av hur vacker Sandra var där och då.
Hon är fortfarande en väldigt vacker kvinna, men hon lever kvar i gymnasiet så att säga. Hon är en festprinsessa som tiden sprungit ifrån. Hon lever sitt liv på Instagram och andra sociala medier, hennes vänner från tiden på gymnasiet har gått vidare i sina liv men inte hon.
Sen så tjänar hon en hel del pengar på sina inlägg på sociala medier så hon klarar sig bra. Men det är väldigt mycket yta och som sagt. Hon vill fortfarande vara skolans drottning. Men där och då så var hon vackrare än någon annan kvinna jag träffat innan. Vi ser på varandra och hon säger.
– Tack för hjälpen innan, Michael.
– Det var inget, Sandra.
– Det var det för mig och Sanna.
– Jag gjorde bara vad alla förnuftiga personer skulle göra.
– Nej du gjorde mer än så Michael.
Jag tar en klunk av vattnet och sväljer. Vi ser på varandra, något i hennes blick ber mig om att kyssa henne. Jag tänker på vad Iris sa till mig om hennes yta, jag lyfter min hand och jag smeker hennes kind. Hon ler mot mig och jag lutar mig mot henne och jag ger henne en lätt kyss på läpparna.
Hon svarar på den och jag kysser henne igen och hon svarar på den med. Hon tar mig handen och vi går i väg en bit från festen. Vi går till kanten av tomten och träden, vi är ensamma här. Hon kysser mig rätt så aggressivt och jag svarar på den. Jag fattar knappt att detta händer. Vi delar på oss och hon säger.
– Jag bor inte så långt härifrån, mina föräldrar är inte hemma. Ska vi gå hem till mig.
Jag tänker på det hon sa i affären.
– Jag vill få till det.
Jag lutar mig fram och jag kysser henne, vi delar på oss och jag säger.
– Om det är vad du vill, Sandra. Men jag måste tillbaka hit, jag är chaufför för Iris ikväll.
– Jadå, vi kommer att komma tillbaka hit, Michael.
Hon tar mig i handen och vi går iväg. Det tog oss tio minuter att komma hem till henne. Vi stannade ett par gånger på vägen och vi kysste varandra. När vi kom fram till hennes hus så hade hennes fasad försvunnit och det var en ganska så nervös ung tjej som låste upp ytterdörren. Jag på något vis såg och kände det, hon var jättenervös.
– Vi behöver inte göra detta Sandra.
Hon såg på mig och hon log.
– Är du på riktigt Michael?
– Vadå då?
– Det är inte vad de flesta killar skulle säga om det fått följa med mig hem, när mina föräldrar inte är hemma.
– Jag vill bara inte att du ska tro att jag bara vill ligga med dig Sandra. Jag vill inte att du ska göra något som du inte vill.
Hon såg på mig, jag såg den äkta Sandra där och då. Den hon var bakom fasaden, jag tror att det var det som gjorde så att det slutade som det slutade mellan oss. Hon blev rädd för att jag kände till den hon är.
En som alla vi andra, rädd liten person som bara vill bli älskad. Hon öppnade dörren och hon tog min hand och vi gick. Hon stängde dörren bakom oss och vi gick till hennes sovrum. Vi klädde av oss och jag försökte att inte stirra på hennes perfekta kropp.
Bea får ursäkta mig men Sandra kropp var, eller är perfektion. Jag tänkte inte på det förrän dagen efter. Hon hade inga vita fläckar utan hon var jämnbrun. Jag fick reda på ett par dagar senare att hon solade naken i deras trädgård.
Ett par timmar om dagen när hennes föräldrar var och arbetade så solade hon naken. Vi solade nakna tillsammans i hennes trädgård. Vi såg på varandra och vi kysste varandra blygt, ju längre kyssen varade och våra händer smekte den andres kropp så försvann blygseln.
Vi la oss i hennes säng och vi fortsatte att kyssas och smeka varandra. Hennes hand greppade min penis, mina fingrar började att smeka hennes slida. Vi smekte varandra mjukt och efter en stund så fick jag be henne att sluta smeka mig, annars så skulle jag komma.
Hon såg på mig och log lite, jag la henne på rygg och jag började att slicka på hennes ena bröst och jag smekte hennes slida samtidigt. Hon andades snabbare och snabbare, jag såg på henne samtidigt som jag slickade på hennes bröst.
Jag såg hennes ögon först spärras upp sen blundade hon hårt när hon kom. Jag smekte henne genom orgasmen och när den passerat så drog hon upp mitt huvud och vi kysste varandra. När vi delade på oss så såg vi på varandra.
– Är du säker på att vi ska älska, Sandra?
– Ja, vadå då?
– Samtyckeslagen, Sandra.
Hon såg på mig, först med ett leende. Sen blev hennes blick allvarlig och sen så log hon igen.
– Ja, Michael jag vill älska med dig.
Jag tog mina byxor och tog fram en kondom och jag öppnade förpackningen. Jag rullade på kondomen och jag la mig tillrätta i sängen och jag såg på hennes slida. Sen på hennes ansikte och jag satte ollonet mot hennes slida. Hon såg på mig och viskade.
– Var snäll och var försiktig, Michael.
– Givetvis, Sandra.
Jag tryckte mig långsamt in i henne, jag stannade upp flera gånger på vägen in i henne. När jag nådde botten av henne så såg vi på varandra, vi slickade oss om läpparna båda två. Jag lutade mig fram och jag kysste henne mjukt, hon svarade på kyssen och hon slappnade av.
Jag började att röra mig långsamt, det var den skönaste känsla jag någonsin känt. Det var skönare än med Bea, det var skönare med någon annan jag älskat med. Om det berodde på att hon är hon och att hon varit i mina drömmar sen jag såg henne första gången vet jag inte.
Men hon är den skönaste jag någonsin varit med. Jag ökar takten i mina rörelser som jag tar henne snabbare och snabbare. Vi säger ingenting, vi andas bara. Helt plötsligt säger hon.
– Jag kommer nu, Michael.
Jag tar henne lite snabbare och jag får henne över krönet. Ett par sekunder senare så passerar jag också krönet och jag kommer med henne. Min säd exploderar ur mig och i henne. Hon gnyr och jag stönar.
När orgasmen passerar så lutar jag mig fram och jag kysser henne. Hon svarar på kyssen, vi delar på oss och jag ser på henne och hon ser på mig.
– Det var fantastiskt, Michael.
– Detsamma, Sandra. Det var fantastiskt.
Jag kysser henne igen och vi kysser varandra länge…
Vi älskade en gång till innan vi gick tillbaka till festen, vi höll varandra i handen tills vi kom tillbaka. Jag trodde att hon skulle släppa min hand men det gjorde hon inte. När vi lämnade jag och Iris ett par timmar senare så hade Sandra gjort det officiellt att vi var ett par.
Iris såg på mig med ett leende när vi körde hem. Jag svarade på det. Jag blundar och jag minns hur det slutade sexmånader senare. Hon låg med en annan kille och jag kom på henne, då var jag väldigt glad att vi inte älskat utan kondom…

Delar i serien<< Stjärnan Kapitel 1Stjärnan Kapitel 3 >>

Stjärnan
20

Kommentarer

5 svar till ”Stjärnan Kapitel 2”

 1. Profilbild för Go200
  Go200

  Tack så mycket mästare

 2. Profilbild för Jummi
  Jummi

  Bara att vänta på nästa del då….

 3. Profilbild för nissemunk
  nissemunk

  Alltid lika bra, tack.

 4. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Tack, pennans mästare. Väntar ivrigt på nästa del

 5. Profilbild för sammet
  sammet

  Hej

  Tack för era fina kommentarer 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier