Stjärnan Kapitel 1

Det här är del 1 av 10 i Stjärnan

– Prolog.
Hej, jag heter Michael. Jag är 25 år gammal och jag kommer ifrån Malmö, jag står på en strand och ser på solen gå ner. Stranden är väldigt vacker, solnedgången är väldigt vacker och jag njuter av värmen på den plats som jag är på. Jag känner två armar krama mig bakifrån. Jag känner hennes varma kropp mot min rygg. Hon trycker sin kropp mot min och hon kramar mig.
– Vad tänker du på, Michael?
– Inget speciellt, jag bara njuter av solnedgången.
– Ska vi gå tillbaka?
– Javisst.
Hon släpper mig och jag vänder mig mot henne och jag ser på henne och jag lutar fram mot henne och jag kysser henne. Hon svarar på min kyss, vi kysser varandra länge. Vi delar på oss och hon tar sin hand i min och hon flätar samman våra fingrar.
Vi går tillbaka till bungalowen som vi bor i, vi är här på semester. Ingen vet om att vi är här. Vi packade varsin väska och sen stack vi. Vi klär av oss, vi går nakna till sängen och vi lägger oss i den och vi börjar att hångla på allvar.
Hon suger mig och jag slickar henne, sen grenslar hon mig och hon börjar att rida mig. Hon kommer efter en stund, vi rullar runt och jag tar henne i missionären. Vi kommer tillsammans och vi andas snabbt när vi kommit färdigt. Vi kysser varandra mjukt och vi ler och skrattar…

Kapitel 1.
Jag var inte riktigt ärlig innan när hon frågade mig om vad jag tänkte på. Hon sover med sitt huvud på mitt bröst. Min hand smeker hennes rygg och jag tänker på det jag tänkte på innan. Min uppväxt, tiden fram till att jag hamnade här i denna säng med henne på en paradis ö.
Hur lång den vägen varit och vilka turer det varit. Jag föddes för 25 år sedan i Malmö i Sverige. Min far var alkoholist, jag säger var för han är död. Han drack ihjäl sig, hans organ slutade att fungera ett efter ett. Min mor var medberoende och hon drack en hel del hon med.
Min uppväxt präglades väldigt mycket av det. Jag hade inga vänner för jag ville inte riskera att de fick reda på det som alla andra redan visste. Att min far var alkoholist. Jag var en liten kille när jag växte upp, jag var liten och tjock.
Jag åt för mycket onyttigt och jag spelade spel på min dator. Framför allt WoW, det blev min räddning i en kaotisk värld. Jag mobbades rätt hårt i skolan, för min övervikt, för att jag var introvert och för min fars drickande. Jag hatade skolan, förstå mig rätt.
Jag älskade att lära mig saker, men skolan blev en plats som jag hatade. Jag skolkade en hel del. Framför allt i högstadiet, jag sökte in på Handelsprogrammet. Jag såg det som en bra väg till arbete. Hade jag varit i skolan som jag skulle så hade jag kanske fått betydligt bättre betyg än vad jag fick.
Som sagt, jag älskade mig att lära mig saker. Men miljön i skolan var ett helvete för mig. Stadsdelen som jag är uppväxt i heter Kirseberg. Vi bodde in en lägenhet där. Sommaren mellan åttan och nian hände ett par saker som skulle få en stor påverkan på mig.
Då märkte jag inte av det direkt. Men som sagt det skulle påverka mig. Det första som hände var att min mor och far skilde sig. Efter tjugo år så hade min mor tröttnat, hon hade inte bara tröttnat. Hon hade träffat en ny man.
Min mor och far skilde sig. Detta hände i början av februari, jag fick flytta med min mamma till hennes nye man. Saken är den att han bodde utanför Malmö i en annan kommun. Så jag fick byta skola, jag fick börja på en skola i Västra Ingelstad.
Hans hus fanns i Västra Ingelstad. Så mitt i terminen i åttan så fick jag börja i en annan skola. Jag fick börja åka skolskjuts till skolan. Hans hus var ett äldre sådant som var i starkt behov av en renovering. Vi flyttade dit, jag började i en ny skola. Där mobbades jag för att jag var tjock, för att jag spelade datorspel och för att jag kom ifrån stan.
När våren kom så började jag att växa, jag växte som en tok. Min mor blev väldigt orolig. Det har jag inte sagt, min mor är sjuksköterska. Hon arbetar på onkologen så hon fick för sig att jag fått en hjärntumör när jag växte som jag gjorde.
När sommaren var slut så hade jag vuxit 26 centimeter. Jag var 165 cm när skolan slutade. När skolan började igen så var jag 191 cm. Jag växte 5 centimeter till innan jag slutade att växa så våldsamt. I september så var jag 196 cm. och mobbningen slutade.
De blev väl rädda för min längd, jag vet inte. Men jag tror det, jag tror att de blev rädda för att jag var stor. Vilket jag var, för jag växte inte bara på längden. Vikten följde också med, jag åt som en häst. Jag åt fortfarande väldigt onyttigt.
Jag rörde mig inte, jag var fortfarande klistrad vid datorn. All tid när jag inte gick i skolan så satt jag vid datorn. Så jag växte på bredden med. Anledningen till att jag vet hur lång jag var i september är för att vi vägde och mätte oss då.
Jag var 196 cm lång och jag vägde 118 kilo. Jag hade ingen hjärntumör. Det var absolut inget fel på mig, mer än att min kropp fick för sig att få ett hormonpåslag som var speedat. Så när det konstaterades att jag inte hade en hjärntumör så återgick min mor till att göda mig.
Det var hennes sätt att förvissa sig om att jag mådde bra. Hon gödde mig, hon försöker fortfarande göda mig. I huset så fick jag hela ovanvåningen till min, det var ett enda stort rum som var lika stort som nedanvåning så det var säkert på sextio kvadrat. De inredde det till mig med nytt golv, nya möbler och vi målade tak och väggar.
Johan som min mors nye man heter är en väldigt snäll man. Jag säger att han är alldeles för snäll. Han har två döttrar från ett tidigare äktenskap. De valde eller de hade kanske inget val men de flyttade med sin mor när de skilde sig.
Den ena dottern är fyra år äldre än mig och den andra är lika gammal som jag. Så hon var hemma hos oss varannan helg och ett par veckor på sommaren och vintern. Hon bodde i sitt gamla rum på nedanvåningen. Vi umgicks inte när hon var där, vi pratade normalt med varandra. Men inte mer än så.
Åkte vi på semester så uppförde vi oss. Jag slickar mig om läpparna och inser att det var är tio år sedan detta hände. Nian passerade och jag sökte som sagt till gymnasiet. Eftersom vi bodde där vi bodde så kunde jag söka till tre olika kommuners skolor. Vilket jag gjorde, jag kom in på alla skolorna.
Jag valde den skola som var närmst och smidigast att ta sig till. Så det blev Sundsgymnasiet i Vellinge. En hel del av mina klasskamrater valde också Sundsgymnasiet. Vi var ett par stycken som valde Handelsprogrammet.
Där sågs vi som bönder och vi fick höra det. Jag var van så jag brydde mig inte så mycket. Sen så var jag stor så de höll igen med sina kommentarer mot mig, för vem vill att en jätte som jag skulle sätta mig på en av dem?
Jag började gymnasiet, mobbningen minskade. Skolan blev långsamt en plats som jag faktiskt längtade till. För som jag sa innan. Jag älskar att lära mig saker, framför allt två saker får mig att gå igång i skolan och det är matematik och språk.
Tyvärr så är inte matematiken så väldigt utmanande på Handelsprogrammet. Jag kunde läsa språk dock. Vilket jag gjort i grundskolan med, jag har läst både franska och spanska och jag kan tala de språken väl. Jag har lärt mig italienska och tyska med, förutom engelska som man lär sig i skolan.
Av en slump på jullovet när jag gått en termin i skolan så hände en annan livsavgörande sak i mitt liv. Jag satt som vanligt vid min dator och spelade. Jag pratade i discord med mina vänner i guildet.
De är fortfarande mina vänner, vi pratar inte lika ofta längre. Men jag spelar fortfarande, inte lika hardcore som jag gjorde då. Men jag spelar när jag kan. Men i alla fall, vi satt där och pratade om ingenting egentligen.
När en av mina vänner började tala om övervikt och om en överviktig kille i hans klass som fått testa på ett träningsprogram som gjorde att han gick från att vara ett fläskberg till att bli värsta brudmagneten. På sexton veckor så lämnade han tjockisen bakom sig och nu så som min spelkompis sa.
– Nu så knullar han tjejer varenda dag och det är inte de fula tjejerna. Nej det är tiopoängarna.
Han sa vad träningsprogrammet hette. Jag har tre skärmar på mitt datorbord, mitten skärmen spelar jag på. Den högra surfar jag på och den vänstra ser jag filmer och serier på. Jag har fortfarande samma upplägg vid mitt datorbord därhemma.
Tre skärmar, tangentbord som lyser, vilket mus och hörlurar också gör. Jag har både en stationär och en bärbar speldator. Så jag skrev in namnet på träningsprogrammet på min högraskärm och jag läste på mig om det. Jag såg på bilderna på de som använt det. Berättade om hur deras hälsa förbättrades, ingen av dem sa något om att de fått fler tjejer. Men det är väl inget man talar om?
Vi kom fram till där vi skulle vara i spelet och jag fokuserade på vad vi skulle göra där. Men hans ord om tjejer hade sått ett litet, litet frö i mitt huvud. Så när jag stängde ner och gick och la mig så var det inte spelet jag drömde om.
Vilket jag alltid annars gjorde så var det tjejer som hängde som klasar på mig. Framför allt en av dem gjorde det. Tjejen som var den tjej som jag fantiserade mest om när jag onanerar. Vilket jag gör, minst ett par gånger om dagen.
Jag vaknade dagen efter med ett väldigt hårt stånd. Jag fick ta saken i egna händer så att säga. Jag kom väldigt fort, väldigt hårt och väldigt mycket. Det där fröet som såtts slog rot och två månader senare så började jag att följa det där träningsprogrammet.
Jag började på sportlovet. Målet och motivationen var att få tjejer, i synnerhet Sandra. Sandra var skolans absolut snyggaste tjej. Att få ligga med henne var det som snurrade i min något snurriga hjärna.
Jag började att följa träningsprogrammet, det finns en diet knuten till det programmet. Så jag fick börja att äta annorlundare, eller jag la om min kosthållning helt. Jag köpte gymkort i Vellinge där jag gick i skola.
Jag gick morgonen innan skolan, jag åt frukost. Åkte till Vellinge och tränade. Sen gick jag i skolan, efter skolan så tränade jag och på kvällen så gick jag. Jag förändrades, jag blev smalare, jag blev mer och mer vältränad.
Min omgivning märkte av min förändring. Jag fick köpa nya kläder ett par gånger under de sexton veckor som träningen varade. När jag var klar så tog jag en bild i kalsonger där jag spände mina muskler. Jag tog fram den bild i samma spegel och jag såg på min andra kropp och sen på den kropp jag hade nu.
Det var två skilda världar. Det var som om det inte var samma person. Jag visste att jag var tvungen att fortsätta träna om jag inte skulle bli den andre Michael igen. Men jag behövde inte träna varje dag, men varannan i alla fall.
Jag fortsatte att gå varje morgon och jag var på gymmet en gång om dagen. Det hade blivit rutin, jag tränar fortfarande minst en gång om dagen. Men numera så tränar jag helst crossfit. Jag förändrades till det yttre men jag förändrades även inombords. Jag blev mindre introvert, jag blev gladare och jag blev lite mer social.
Mina klasskamrater förändrades också och de talade med mig på ett annat vis. Jag kom in i klassen, de andra från min gamla skola och klass kallades fortfarande för bönder. När de fick reda på att jag bott i Malmö innan och ”tvingats” ut på landet så slutade de att kalla mig för bonde.
Så när sommaren kom och jag hade gjort tio veckors träning och min förvandling syntes rejält så hade jag börjat att få vänner utanför spelet. Min förvandling ledde också till att jag tillbringade mindre tid vid datorn. Jag spelade fortfarande mycket, men inte lika mycket som innan.
Jag följde inte med min mor och Johan på deras årliga åka runt Sverige semester. Jag skyllde på träningen. Att jag bestämt mig för att fullfölja den, Johan blev min allierade mot min mor. Så jag fick stanna hemma, de skulle resa runt med Johans husbil i två veckor.
Vi har gjort det de somrar som vi bott här. Att som snart sjuttonåring behöva åka runt med sin mor och hennes pojkvän, eller sambo kanske man säger är inte så upphetsande. Hans dotter som heter Iris ville inte i heller följa med så hon stannade hemma hos sin mamma och syster.
Hennes storasyster heter Olivia. Vi har inte samma relation som jag och Iris har, vi kom varandra närmare den där sommaren. Min mor och Johan åkte i väg och jag hade huset för mig själv i två veckor. Två veckor där ingen gnällde på mig för att jag inte sköter mina hushållsuppgifter som jag ska.
Jag gör dem, men inte när de vill. Utan när det passar mig. Men jag kunde inte flippa ut fullständigt, jag var tvungen att följa min träning. Så jag hade rutiner som gjorde att jag inte dygnade när jag spelade. När man dygnar så spelar man mer än tjugo fyratimmar i sträck.
Jag har gjort det mer än en gång. Men inte under de två veckorna, jag spelade mycket men jag höll på mina rutiner. Jag gick på morgonen, jag åkte till Vellinge och tränade och sen åkte jag hem och spelade. Sen gick jag, åkte till Vellinge och tränade igen. Sen åkte jag hem och spelade.
Däremellan så åt jag, jag lagade min egen mat och jag tvättade, städade och diskade. Det var också under dessa två veckor som jag förlorade min oskuld. Det blev inte Sandra som blev min första tjej. Det var en tjej som bodde i ett hus som ligger tre hus från Johans och min mors hus.
Hon är lika gammal som mig och hon heter Beatrice. Hon kallas för Bea, sist jag hörde något om henne så läser hon till läkare i Umeå. Hon blev min första, jag var inte hennes förste. Jag var hennes andre, så hon var väldigt mycket mer rutinerad än vad jag var.
Hon gick på samma gymnasium som jag, vi åkte samma buss till skolan varje dag och vi hälsade på varandra varje dag. Hon var av normal längd, hon hade brunt rakt hår som gick en bit ner på ryggen. Hon hade en helt normal kropp, varken tjock eller smal.
Hon såg bra ut, hon var inte Sandra men hon var ingen som man sa då, skräcködla i heller. Hon har blå ögon, en rak näsa och lätt markerade kindben. Vi träffades varje morgon när jag började min träning och jag var ute och gick. För hon var det också med sin hund som heter Max. Eller han är nog död nu.
Det är ändå åtta år sedan som detta hände och då hade hon haft honom i två år. Max var en Schäfer, en väldigt snäll schäferhund. Bea hade dresserat honom väl. Vi hälsade på varandra varje morgon när vi träffades.
Oavsett väder så var vi ute och gick båda två. Dagen då det hände så var det varmt ute, väldigt varmt. Jag hade varit ute och gått på morgonen, jag hälsade på Bea och Max, de hälsade på mig. Sen åt jag frukost, sen åkte jag till Vellinge och tränade.
Jag åkte hem. åt lunch. Vilade en timme, eller jag spelade i en timme. Sen gick jag min andra gång för dagen. Jag hälsade på Bea och Max igen. Hon hade en sportbehå och ett par shorts på sig som smet åt. Det var av hotpants modellen.
Det är något med hotpants som får igång mig. Jag såg på hennes kropp och det kittlade till i de nedre regionerna. Vi hälsade på varandra och jag gick vidare. Jag kom hem och bytte om och åkte till Vellinge igen och tränade.
När jag var klar och kom hem så åt jag middag. Jag gick upp till mitt rum och jag satte mig vid datorn och jag började att spela. Jag hade inte hörlurarna på mig, för då hörde jag inte vad som hände därnere så att säga. Om det skulle ringa på dörren, eller om någon försökte ta sig in. Så jag talade i min mick och hörde de andra i mina högtalare.
Det hade inte funkat om min mamma och Johan var hemma. Vi talar engelska med varandra. Vi är ifrån olika platser i Europa, från Spanien till Island. De flesta av oss är ifrån Norden, vi har en kanal för oss från Norden när vi inte orkar med de andra.
Då loggar vi in på den i stället. Jag hade spelat i en timme kanske när det ringde på dörren. Jag meddelade de andra att det ringde på dörren och att jag måste öppna. Jag gick nerför trappan till ytterdörren och jag öppnade den. Där stod Bea.
– Kan du något om elektricitet, Michael?
– Det beror på, Bea.
– På vadå?
– Vad som är fel, Bea.
– All ström bara dog där hemma.
– Ok, det skulle kunna vara en huvudsäkring.
– Vill du följa med och hjälpa mig?
– Visst, en minut bara. Jag ska bara ta på mig en tröja, sen kommer jag.
– Visst.
Jag gick upp till andra våningen och jag loggade utifrån spelet och tog en tröja. Det var en ny tröja, vi hade fått uppdatera min garderob igen för en vecka sedan. Jag gick nerför trappan och tog på mig skorna. Vi lämnade mitt hus efter att jag låst det.
Vi gick förbi de två husen som ligger mellan hennes och mitt. Det är fortfarande varmt ute fast att klockan närmar sig sex på kvällen. Vi kommer fram till deras hus och vi går in genom grinden. Max kommer springande och han hoppar upp med tassarna på mitt bröst och jag klappar honom. Bea skäller på honom och han ställer sig på alla fyra tassarna.
– Är inte dina föräldrar hemma Bea?
– Nä, de är på semester precis som dina.
– Var är de?
– Kanarieöarna, vi fick ingen hundvakt till Max så jag fick stanna hemma.
– Segt.
– Nä, jag är hellre hemma ensam med Max faktiskt. Sen så har vi tur med vädret.
– Det är sant, var har ni proppskåpet?
– Kom.
Vi går ner i källaren, det är rätt mörkt. Hon tar en ficklampa från en hylla och hon tänder den. Hon visar mig proppskåpet och jag ser på dem. Ingen av de vanliga behöver bytas. Sen ser jag på huvudsäkringarna och jag ser att en av dem har slagit ut.
Jag skruvar loss den och jag ser på propparna som står på en liten hylla. Jag tar den men rätt styrka och jag skruvar i den igen och strömmen kommer tillbaka. Lamporna tänds i källaren och jag vänder mig mot henne.
– Det var en huvudsäkring som gått.
– Tack, Michael.
– Ingen fara, vi hemmasittare får hålla ihop.
– Haha, ja.
Sen bara hände det, jag skulle gå utifrån det lilla förrådet när hon satte sin hand på mitt bröst och jag stannade. Hon såg på mig och sen kysste hon mig. Jag fattade ingenting först sen kysste jag henne tillbaka. Min första kyss i livet, jag skulle fylla sjutton år två veckor senare. När jag fick min första kyss i livet, jag vet inte hur jag kunde svara på den.
Det måste vara något som finns inbäddat i vårt DNA. Visst jag har sett på filmer när folk kysser varandra men det är inte på riktigt så att säga. Man ser inte hur de gör, jag lyfte mina händer och jag kramade hennes armar mjukt.
Hon gick ett litet steg närmare så att våra kroppar möttes och hennes varma kropp gjorde så att jag blev stenhård på en sekund och min penis tryckte så hårt mot shortsen så jag var rädd för en sekund att de skulle spricka. Givetvis så skulle det inte hända men där och då så var jag inte så rationell.
Vi delade på oss. Hon sa inget, hon bara tog min hand. Hon började att gå och jag följde med henne som en snäll valp. Vi gick uppifrån källaren och uppför en trappa till. Vi kom upp på andra våningen och vi gick in i hennes rum och hon stängde dörren.
Sen tog hon två steg mot mig och hennes kropp mötte min igen och vi kysstes igen. Hon lotsade mig till hennes säng, jag minns att jag tänkte så att den var stor och skön att ligga på. Att jag velat ha en så stor säng. Sen försvann de tankarna och jag fokuserade på att kyssas med Bea.
Utan att jag egentligen minns hur det gick till så låg vi snart nakna i hennes säng. Jag slickade mig om läpparna. Jag blev väldigt torr om dem av någon anledning. Jag såg på hennes bröst, de var större än jag trott att skulle vara. Hennes vårtgård var liten och nu så var de stela.
Jag såg på resten av hennes nakna kropp och jag minns att jag tänkte att jag aldrig sett något vackrare än hennes nakna kropp innan. Jag kände hur hon greppade mig och jag stönade tungt. Kittlingarna och ilningarna attackerade mig direkt.
– Jag är oskuld, Bea.
Jag vet inte varför jag sa det, det bara hoppade ur munnen på mig.
– Du är den första tjej som jag kysst.
Hon såg lite tvivlande på mig.
– Jag lovar, vad jag vill ha sagt är att det du gör med min penis är väldigt skönt och jag riskerar att spruta på två sekunder om du rör mer på handen.
– Jag har hört att de ska hjälpa att hålla dig längre nästa gång, Michael.
Jag ser på henne och hon ser på mig. Sen rör hon handen snabbare, jag spärrar upp ögonen och sen kommer jag. Säden exploderar ur mig och den landar över halva mitt bröst och mage. Hon smeker mig genom orgasmen, när jag kommit färdigt så torkar hon av oss. Sin hand, mitt bröst och mage. Så ser hon på mig, jag ler säkert som ett fån. Hon ser på mitt fåniga leende och hon svarar på det med ett eget leende.
– Är det sant, Michael?
– Vadå?
– Att du aldrig kysst en tjej innan?
– Ja, jag lovar på scoutheder, Bea.
Hon lutar sig fram och hon kysser mig, jag svarar på kyssen och vi kysser varandra länge. Hon lägger sig på rygg och jag följer med i hennes rörelse. Vi delar på oss och ligger på rygg och jag lägger mig på sidan om henne och jag ser på hennes väldigt vackra kropp. Jag börjar att smeka den med min högra hand, jag smeker hennes bröst, hennes mage, ben och sen upp igen.
Jag ser på hennes rakade slida. Jag ser på blygdläpparna, jag ser på hennes klitoris. Hon stoppar min hand och hon visar mig vägen till hennes slida. Hon visar med sin hand hur hon vill att jag ska smeka henne. Jag gör som hon visat mig, hon särar mer på benen och hon säger åt mig att kyssa henne.
Jag gör som hon säger, jag är hennes lydiga lilla slav. Hade hon sagt åt mig att hoppa ifrån taket så hade jag gjort det just nu. Hon säger åt mig att föra in ett finger hennes inre. Jag gör som hon säger. Jag börjar att röra på det och gör som visar mig och säger åt mig att göra.
– Slicka på mitt ena bröst, Michael.
– Javisst.
Som sagt, oavsett vad hon sagt i denna situation så hade jag gjort det. Jag slickar på hennes bröst och jag smeker hennes inre och jag hör hennes andning förändras. Den blir mer och mer ansträngd och hon greppar mitt huvud och sen kommer hon.
Jag fattar först inte vad som händer, men sen förstår jag att hon kommer. Jag smeker henne genom orgasmen och jag slickar på hennes bröst med. Hon drar upp mig och vi kysser varandra. Hon tar tag om min hand och drar undan den försiktigt.
– Gjorde det ont, Bea?
– Skönt, ont. Det blev lite för mycket bara, min slida är lite känslig just nu.
– Ok.
– Det är bra att jag kom, då är jag uppvärmd nog för att kunna ta emot dig.
– Vadå då?
– Du är stor, Michael.
– Stor?
– Därnere, Michael. Din penis är stor, den är långt över medel. Du har väl mätt den?
– Nej Bea, det har jag inte.
– Här trodde jag att alla killar gjort det.
– Inte jag.
– Där ser man, men tro på mig. Du är stor, så när vi ska älska med varandra så kommer jag att styra. Vilket innebär att jag kommer att rida dig, Michael.
– Ok.
Det fanns inte så mycket mer att säga, först så skulle jag processera att hon sa att jag är stor. Sen började hon att tala om att älska, då slutade jag att tänka. Så hon placerade mig på hennes plats och hon grenslade mig och satte sig på min mage. Hennes blöta, varma slida lämnade märke på mig mage.
Hon gled bakåt och hon mötte min penis med sin slida. Hon satte ena foten i sängen och reste sig. Min penis stod redo. Den var hårdare än det någonsin varit tidigare, hon tog mig lätt i sin hand och sen satte hon ollonet mot sin slida.
– Rör dig inte nu, låt mig styra Michael. Som jag sa, du är stor. Du är väldigt stor.
– Jag lovar, Bea.
– Tack, Michael.
Sen sänkte hon sig sakta och jag såg på henne. Hon såg på mig, jag såg en koncentrerad rynka mellan hennes ögon. Sen sakta men säkert så gled jag in i henne. Hon stannade flera gånger på vägen in innan jag kände hur det tog stopp. Hon stannade där, hon ser på mig och jag på henne.
Hon slickar sig om läpparna och jag andas långsamt. Sen började hon att rida mig och jag insåg två saker. Jag älskade och att detta var det skönaste jag någonsin upplevt. Att denna känsla slår alla andra känslor jag någonsin känt i mitt liv.
Den slår allt, det finns inget som går upp emot känslan av att älska. Jag tycker fortfarande samma sak, även om jag älskat väldigt många gånger efter den där första gången med Bea. Jag tror att man aldrig glömmer sin första gång. Verkligen inte, jag kommer inte att göra det i alla fall.
Jag minns att jag inte ens tänkte på kondom osv. jag minns att jag tyckte att Bea var den vackraste kvinnan i världen. Jag minns att jag tänkte kvinna inte tjej. Jag såg på hennes vackra kropp när hon red mig. Hur brösten rörde sig, hur hennes magmuskler spändes.
Hennes lårmuskler hur de rörde sig, men mest så minns jag hennes vackra ansikte. Jag minns också att jag när jag fokuserade på de sakerna klarade mig längre än fyra sekunder. Jag klarade att hålla emot i mer än fyra minuter. Jag klarade av att hålla mig tills Bea kom, hon satte mina fingrar mot sin klitoris och sa åt mig att smeka den. Jag gjorde det och hon kom, då kastades jag tillbaka till verkligheten och jag kände hur kittlingarna och ilningarna attackerade mig.
– Jag kommer, Bea.
– Kom i mig, jag är skyddad.
Hon behövde inte säga mer innan jag exploderade i henne. Jag kom och jag kom länge. Vi kom tillsammans och när vi kommit färdigt så låg hon på mig och hon andades tungt. Jag andades minst lika tungt som henne. Jag var inte oskuld längre.
Vi delade på oss och hon rusade in på sin toalett och tog hand om det som jag gett henne. Jag torkade av mig med hushållspappret som stod på hennes sängbord. Hon kom in i rummet, jag såg på hennes nakna kropp och den var fortfarande väldigt vacker. Det var inte bara i kåtruset som jag tyckte det.
– Vad är det, Michael?
– Du är vacker, Bea.
Hon såg lite tvivlande på mig, sen insåg hon att jag menade allvar och att det inte bara var något som jag sa. Vilket det inte var, jag tyckte att hon var väldigt vacker. Hon kom fram till mig och hon kysste mig.
Vi la oss i sängen och vi kysste varandra länge. Våra händer smekte den andres kropp, jag lärde mig känna vad som hon gillade. Hon gjorde samma sak på mig, första gången sen jag började att spela WoW så var det inte i mina tankar. Jag blev hård igen, denna gång så ville hon att jag skulle ta henne i missionärsställning.
Så jag la mig mellan hennes ben, jag tryckte till och hon hade sin hand på mitt bröst, när hon spände den så stannade jag. När hon slappnade av så rörde jag mig igen, att jag fokuserade på henne. Gjorde att jag inte fokuserade på att göra henne illa.
Jag nådde botten av henne. jag började röra mig och jag minns att jag tänkte på vad som finns nedärvt i vårt DNA för att kunna fortplanta oss. Att vi vet hur vi ska göra utan att någon lär oss så att säga. Sen försvann de tankarna och vi älskade igen, jag tog henne försiktigt till att börja med.
När hon bad mig öka takten så gjorde jag det, jag tog henne snabbare och snabbare. Sen kom vi igen, jag kom för tredje gången och detsamma gjorde hon…
Jag minns när jag kommit hem och ätit. Så stod jag i duschen och jag bara log, jag duschade färdigt och jag log, jag spelade i ett par timmar och jag log. Jag somnade med ett leende på mina läppar. Vi var ensamma hemma i tio dagar till.
Jag vet inte om vi blev ihop. Men vi älskade flera gånger om dagen i de tio dagarna. Hon lärde mig att slicka, hon sög av mig. Vi älskade utomhus, vi älskade bakifrån i alla möjliga varianter. Vi älskade bara hemma hos henne, jag vet inte om det gjorde att hon kände sig trygg.
Att om jag skulle visa mig att vara en galning så kunde hon bussa Max på mig. Som sagt vi älskade som kaniner i de tio dagarna. Hon mätte min penis och hon meddelade mig att den är 22 lång och 14 i omkrets så jag är välvuxen som man säger.
När hennes föräldrar kom hem och min mor och Johan kom hem så blev tillfällena till att älska med varandra begränsade. Sen en dag när hon varit på en fest i Höllviken så meddelade hon mig att hon blivit tillsammans med en kille i sin klass.
Vi låg inte med varandra fler gånger. Vi träffades fortfarande på mornarna när hon gick med hunden och jag promenerade. Jag fortsatte med promenaderna även om de sexton veckorna var slut. Vårt älskande markerade och slutförde förändringen av mig.
Det fanns en Michael före de sexton veckorna. Den Michael förändrades gradvis under de sexton veckorna och älskandet med Bea blev den slutgiltiga markeringen av min förändring. Vårt älskande gjorde något med den introverte Michael som blev till något annat.
Eller det var början till något annat. Det var början till den som jag är nu, en betydligt mindre introvert person. Men jag är inte kaxig eller otrevlig, jag har min integritet. Den försvarar jag med näbbar och klor, men jag är inte kaxig eller otrevlig. Det ligger inte för mig.
Jag ska kanske leta upp Bea en dag och tacka henne för att hon var med och förändrade mig. För när vi älskade med varandra så la hon grunden till mitt nya självförtroende. Ett självförtroende som gjorde så att jag uppnådde mitt mål med träningen. Att ligga med Sandra, det hände.
Men nu ska jag inte hoppa i berättelsen. Vi älskade och umgicks i tio dagar, sen kom våra föräldrar hem och vi älskade inte lika mycket. Vi träffades när vi kunde och vi älskade i kanske två veckor till när vi fick chans till det. Sen gick hon på festen och blev tillsammans med den killen.
Ett år senare tog det slut mellan dem för att han legat runt och hon fick Klamydia. Jag beklagade när vi träffades en morgon, hon sa tack och sen så talade vi inte mer om det. Hon drog sig undan och satsade fullt ut på skolan.
Det gjorde väl jag med, men jag gick handels och hon gick natur. Men i alla fall, veckorna gick och träningsprogrammet närmade sig sitt slut. Veckorna blev till dagar som blev till en dag, som blev till att jag gjorde mitt sista träningspass.
Så jag stod i kalsongerna och jag tog bilden, som blev beviset på min förvandling. Jag log med hela ansiktet, verkligen hela ansiktet. Jag hade klarat det och jag hade fått älska. Tjejerna hänger inte som klasar på mig, men jag får andra blickar på bussen från både tjejer och kvinnor.
Än de blickar jag fick innan när jag var fet. Jag säger inte kraftig längre, jag säger som det var. Jag var fet, då var det blickar av jag ska inte säga äckel. Men av avsmak. Det är det inte nu. Verkligen inte, samtidigt som jag blir generad så växer mitt självförtroende en liten bit i taget.
Framförallt de blickar som de lite äldre tjejerna eller kvinnorna ger mig. Jag går till datorn och sätter mig, som sagt jag insåg att jag inte kan sluta att träna bara för att de sexton veckorna är slut. Jag vill inte sluta att träna för att veckorna är slut.
Jag har blivit hooked, verkligen hooked. Jag säger inte så mycket om min far, saken är den att jag inte träffade honom så mycket de åren när jag flyttade med min mor. Han blev elakare än innan och han drack ännu mer så jag ville inte träffa honom.
Så jag gjorde inte det, jag valde att inte göra det. Jag fortsatte med promenaderna på morgonen, sen tränade jag innan och efter skolan. Men inte lika slaviskt som de sexton veckorna, missade jag ett träningspass så var det inte hela världen. Jag fortsatte att äta rätt, jag har slutat med alla onyttigheter som, läsk, energidrycker, chips, godis, kakor och snabbmat.
De första tre – fyra åren efter att jag tränade och förändrade mig så rörde jag inte sådana saker. Idag så kan jag äta snabbmat ibland, jag kan äta godis och andra onyttigheter. Men jag dricker inte läsk eller energidrycker.
Sommarlovet tog slut och skolan började igen. Jag skulle börja andra året på gymnasiet, det var en annan version av Michael som kom tillbaka. Han hade andra kläder, ett annat självförtroende och han vågade svara för sig.
Jag minns blickarna jag fick, jag minns att jag kunde känna förändringen från mina klasskamrater. Det som jag påbörjat förra terminen blev tydligare nu så att säga. Förändringen var klar, i alla fall den yttre. Jag var lite sårad av det som hänt med Bea, givetvis så hade jag blivit kär i henne.
Jag trodde att hon var kär i mig med. Det var hon kanske, men oavsett vilket så valde hon den andre killen. Det får mig fortfarande att bli lite ledsen ibland. Det är en sak som jag skulle vilja fråga henne om varför hon valde som hon gjorde.
Jag ska erkänna att jag kände en viss skadeglädje när jag fick reda på vad som hänt med henne. Tills jag träffade henne och jag såg hur nere hon var. Sen drog hon sig tillbaka, vi sa bara hej till varandra när vi träffades på morgonpromenaderna.
Jag började i tvåan med ett lite bättre självförtroende och jag kom in i sammanhållningen i klassen. Jag blev bjuden på fester och terminen rullade på och jag tränade, pluggade, spelade och festade ibland. Eller jag var med på festerna.
Jag drack inget, jag rökte inte på och jag tog inga tabletter. Det som var skönt var att ingen kommenterade det negativt när jag valde att tacka nej till erbjudandena om rusningsmedel. Jag hånglade med ett par tjejer i klassen men det blev inte mer än så.
Höstterminen passerade och jag var en i klassen. Jag hade balans mellan mitt tränande, spelande och hängande med klasskamrater. Jag landade i att ha flyttat ut på landet, jag längtade intill stan ibland. Framförallt när internetuppkopplingen fallerade som det gör ibland på landet.
Men det ska grävas fiber och vi kommer att hoppa på det. Johan och min mor har gjort en hel del renoveringar i huset så att det är fräschare nu. Iris är faktiskt oftare hos oss nu än vad hon var innan. Vi går på samma gymnasium, de flyttade till Vellinge när de skilde sig.
Hon läser ekonomi, vi har träffats på en del av festerna som jag varit på. Vi hade sällskap till en av dem när hon var hos Johan och vi skulle på samma fest. Hon dricker inte i heller, eller sysslar med något av det andra. Hon strular aldrig med någon, varken killar eller tjejer.
Så jag har landat i att jag bor på landet, att jag har gått ner i vikt och att jag har kommit in i klassen. Just det, jag har börjat att övningsköra med Johan. Det hände mycket den där sommaren och hösten när jag var sjutton.
Kvinnan som ligger på mitt bröst rör sig lite. Jag blir medveten om att hon ligger bredvid mig. Mina tankar på min uppväxt och min förändring gjorde så att jag nästan glömt att hon låg med sitt huvud på mitt bröst. Jag smeker hennes rygg och hon kurar in sig lite mer.
Jag ler och jag fattar fortfarande inte riktigt att jag ligger här med henne. Frågan är vad som händer när de hittar oss. Om de hittar oss, som sagt vi bara stack utan att meddela någon vart vi stack. Vi har varit här i ett par dagar på denna paradisö.
Mina tankar glider tillbaka till den där sommaren och hösten när allt förändrades. Anledningen till att jag fortfarande inte dricker eller använder annat är att min far drack ihjäl sig och att alkoholism är ärftligt. Jag vill inte chansa och se om jag är det eller inte.
Jag har smakat alkohol, jag tyckte att det inte var gott. Lukten av alkohol väcker en hel del bistra minnen till liv. Det är inte så ofta som jag måste försvara mitt ställningstagande. Verkligen inte, men ibland får jag göra det. Då gör jag det.
Mitt andra sexuella äventyr hände den hösten med. Vi träffades på gymmet och hon var minst femton år äldre än mig. Hon tränade redan på gymmet när jag började där. Hon var en av få personer som inte såg på mig som om jag var en fettklump. Hon var också den som log uppmuntrande mot mig i början av min träning.
Sen när jag förändrades och gick ner i vikt och byggde muskler i stället så, gav hon mig komplimanger för min utveckling. En mörk kväll i oktober så var det bara hon och jag i gymmet. Jag tränade sent för att jag arbetat på Ica Toppen i Höllviken.
Jag arbetade extra där på helger och vissa kvällar, jag får inte sitta i kassan. Men jag packar upp varor och tjänar lite extra pengar, de ringde mig i skolan och frågade om jag kunde arbeta efter skolan för de hade många som var sjuka.
Jag tackade ja, så nu är jag här sent på kvällen och tränar. Hon är också här, hon heter Jeanette och är runt fyrtio. Jag minns att jag aldrig frågade hur gammal hon var. Vi tränade, sen duschade vi och vi blev klara samtidigt. Jag gick mot skorna när hon tog mig i armen.
Jag stannade och vände mig i emot henne och hon ”attackerade” mig med sina läppar och hon kysste mig hungrigt. Jag svarade på hennes kyss och vi stod där och kysste varandra länge. Vi delade på oss och hon sa.
– Vill du följa med mig hem?
– Javisst.
Vi lämnade gymmet, vi gick till hennes bil. Vi satte oss i den och vi körde till hennes hus. Hon parkerade och hon såg på mig.
– Vi kommer att älska ikväll, Michael. Men det blir bara ikväll, är det ok för dig?
– Jadå.
Jag frågade inte varför det bara skulle bli ikväll, jag förstod det när vi kom in. Hon var gift och hade barn. Jag funderade på om jag skulle backa ur, det var som om hon kände det på sig. För hon kysste mig igen och alla tankar på att backa ur försvann.
Vi klädde av oss ytterkläderna och skorna snabbt. Hon tog mig i handen och drog med mig in i deras sovrum. Vi klädde av oss snabbt, hennes kropp var välhållen. Vi smekte varandras kroppar och jag mindes vad Bea gillade.
Jag prövade mig fram och vi kysste varandra samtidigt som vi smekte varandra. Min penis reste sig och hon kände på den och vi stönade båda två. Jag av njutning och hon misstänker jag på grund av storleken. Vi la oss i sängen och jag slutade att kyssa henne. jag smekte mig ner till hennes slida. Min mun började att leka med hennes bröst samtidigt som jag smekte henne med mina fingrar.
Jag vet inte var självförtroendet kom ifrån. Eller om det bara handlade om att jag ville prestera så bra som möjligt. Men jag smekte henne till orgasm, jag gjorde en ansats att försöka slicka henne men hon stoppade mig. Jag la mig tillrätta mellan hennes ben och jag satte ollonet mot hennes slida och jag tryckte till.
Jag trängde in i henne, jag var försiktig. Men samtidigt så var jag inte lika försiktig som jag varit med Bea. Hon spärrade upp ögonen när jag fyllde henne och när jag nådde botten så skakade hon till när hon kom. Vi blev lika förvånade båda två, sen började jag att ta henne.
Jag rörde mig med långa rörelser, jag drog mig ut nästan helt innan jag gled in i henne igen. Som sagt jag vet inte var mitt mod eller självförtroende kom ifrån men jag älskade med henne. Jag tog för mig och jag försökte dra ut på det så länge som jag kunde.
Hon kom två gånger till innan jag kom. Jag förvarnade henne och hon bad mig att komma i henne, hon använde skydd. Så jag kom i henne och jag kom länge, när jag kommit färdigt och vi landade så fick hon dåligt samvete och hon mer eller mindre kastade ut mig.
Där och då så lovade jag mig själv att aldrig mer ligga med en äldre kvinna som är gift. Jag har hållit det löftet till mig själv. jag har haft fler chanser att ligga med gifta kvinnor. Men jag har tackat nej varje gång.
Jag lämnade henne med en väldigt obehaglig känsla i kroppen. Det tog ett tag innan den lämnade mig, jag ser upp i taket på fläkten som snurrar där. Den snurrar långsamt och mina ögon blir tunga och jag somnar till slut.

Delar i serienStjärnan Kapitel 2 >>

Stjärnan
37

Kommentarer

8 svar till ”Stjärnan Kapitel 1”

 1. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Tack för en ny härlig historia, du är en mästare

 2. Profilbild för Jummi
  Jummi

  Kan bara hålla med Lars. Bara att vänta på nästa del.

 3. Profilbild för Belar
  Belar

  Underbart med en ny novell från dig.
  Spännd förväntning som vanligt på vart historien ska ta vägen.

 4. Profilbild för Göran
  Göran

  Hej mästare! kul att se att du provar denna sida. Jag kommer att hålla tummarna för att du ska trivas här så att vi får fortsätta njuta av din fantastiska förmåga att underhålla oss med dina berättelser

 5. Profilbild för Arcticreader
  Arcticreader

  Håller fullständigt med föregående talare!

 6. Profilbild för Antonw
  Antonw

  👍👍👍👍👍

 7. Profilbild för sammet
  sammet

  Hej

  Tack för alla fina kommentarer de värmer jättemycket 🙂

 8. Profilbild för D0GGE
  D0GGE

  Som någon annan har sagt. Roligt att du har hittat hit så man får fortsätta läsa dina berättelser 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier