Taxiloggen

Det här är del 1 av 2 i Stockholmsnoveller

Abdi körde ännu ett nattpass och kände av sina 56 år. Oftast var det tråkiga körningar från Centralen till hotell och sedan efter 01:30 till och från krogen men ibland, som i natt, blev det lite roliga avbrott.

 

22:01, Centralen-Kungsholmen

De här körningarna var ju smör- och brödkörningar, men de var ganska tråkiga om det inte var någon pratglad turist som hade frågor om Stockholm. Oftast, vid den här tiden, ville kunderna däremot bara checka in, ta en öl och sova.

Det japanska paret var artiga men sa knappt ett ljud innan de var framme.

 

22:36, Kungsholmen-Vasastan

Det var en av de där ungdomshaken, just det här stället var känt för att vara flexibla med snygga tjejers 18-årskoll, och oftast innebar det en kort resa till något annat ställe.

Jag blev inte förvånad. En kostymnisse i 30-årsåldern vinkade förvisso in mig, men de två arabtjejerna var antagligen max 32 år tillsammans.

Mannen klev in i mitten och båda de hårt sminkade tjejerna tjejerna gled in på varsin sida av honom. De var förvirrande lika med stora lösögonfransar, stora bröst nedpressade i glansiga tubetops som visade deras bröstklyftor, piercing i naveln och enda skillnaden att den ena hade low cut vita jeans och den andra kort vit kjol.

Jag hörde svennen nämna Champagne och sprit och såg i backspegeln hur han kysste först den ena och sen den andra tjejen innan han satte händerna på deras bakhuvuden.

De såg tveksamma ut, men när han upprepade champagne började de kyssa varandra medan han smekte deras lår och drog ner deras toppar så han kunde smeka deras stora tonårsbröst.

Jag är ju 56 år och de här tjejerna skulle kunna vara mina döttrar, eller t o m dotterdöttrar, så tyckte inte det var helt OK.

Jag frågade tjejerna om de var OK på arabiska, men de bara log och drog upp sina tubtoppar över bröstvårtorna innan de hoppade ur bilen och försvann in genom tegelhusets portuppgång.

 

23:05, Arlanda Express-Östermalm

Förvirrade turister var ju inte ovanliga. Jag vet inte om amerikaner är ignoranta, arroganta eller bara jetlaggade, men ännu ett par hoppade in i taxin med gigantiska väskor som knappt fick plats.

De skulle bo på en av de stora kedjornas hotell men visste bara kedjans namn, så vi ägnade fem minuter åt att komma fram till vilket.

Väl framme utanför hotellet kom den obligatoriska frågan ”What’s that in dollars?” medan mannen skalade av några sedlar från en sedelklämma i magväskan han fick gräva fram under den stora magen.

Jag förklarade att jag bara tog kort eller svenska kronor och han suckade. Självklart hade han inte pinkod, men signerade medan frun klappade honom på axeln och sa ”Take it easy dear, we’re on holiday!”

Dricksen var generös, men den förtjänade jag genom att baxa ur de enorma väskorna.

 

23:30, Östermalm-Stureplan

Tre fulla blonda tjejer som såg ut som kopior av varandra med små näsor, fillers i läpparna, silikonbröst och dyra men lätt trashiga kläder.

De frågade mig om alla svarta män har stora kukar. Jag svarade att jag hade men att jag inte kunde svara för alla andra. Då började de diskutera om det var viktigare att gifta sig med nån som hade stor kuk eller mycket pengar.

Stor kuk verkade vinna när vi svängde upp framför cementsvampen, men de var ju ganska fulla, så imorgon gällde nog pengar igen.

 

00:24, Vasastan-Stureplan

Samma adress jag lämnade vid tidigare. Den ena unga tjejen hoppade in i baksätet och började bättre på sitt läppstift och sa att hennes kompis strax skulle komma.

Det blev 5 minuters väntan för den andra tjejen stod med kjolen uppdragen över höfterna och med svennen bakom sig.

Hon hade lite tonårshull men hade fin bak som skakade varenda gång killen stötte in i henne och stora, fina, tunga bröst som gungade i takt.

Det var nog inte meningen att jag skulle se det eller hennes rakade fitta när hon drog ned kjolen på vägen till taxin.

Hon hoppade in bredvid sin tjejkompis som gav henne en servett att torka munnen och svanken med innan jag körde dem tillbaka till Kungsholmsklubben.

Jag gillar arabtjejer.

 

01:04, Medborgarplatsen-Gröndal

En riktigt full kille i bajentröja vinkade in mig. Han var så full att jag bad om 500 kronor i förskott utifall att han skulle kräkas, men han somnade på en gång.

Jag fick skaka liv i honom i Gröndal, utanför hans port, och han sköt ut genom bakdörren och sprang iväg längs gatan innan han pekade med båda långfingrarna mot mig och ragglade iväg. Där satt jag med hans femhundring.

 

01:47, Stureplan-Östermalm

Nattens kändisspan. Två kvinnor som var kända i slutet av 90-talet och början av 2000-talet hoppade in i taxin med två fulla, unga, snygga tjejer i 18-årsåldern.

Tror inte jag kommer ihåg något de gjort de senaste åren, förutom diverse skandaler.

De gav bra dricks så jag åkte iväg och ställde mig ett tag utanför MAX och åt lite mat.

 

03:17, Kungsgatan-Täby

Jag trodde knappt mina ögon. Plockade upp en Stella, och hon och hennes dotter, det var vad hon sa när hon gav adressen var på väg hem från HENNES möhippa, men den yngre tjejen var alldeles svarthårig. Från indien eller Libanon kanske?

Jag hade knappt lämnat Kungsgatan när de två kvinnorna började hångla.
De kysstes, riktigt porrkysstes, innan den äldre blonda nästan slet ut den yngres stora bröst och börjat suga och slicka på dem.
Jag klagar ju inte den unga tjejens bröst var fantastiska, och sen såg det ut som om den äldre kvinnan, Stella, började pulla henne för hon började stöna och gny som en liten hynda.
Tjejen hade ju fina bröst, och stora, så jag tackade gudarna för att BMWn hade automat.
De hånglade hela vägen till Täby. Eller. Den äldre blonda kvinnan gjorde det. Hon knådade brösten och bet och sög bröstvårtorna i de där små, bruna vårtgårdarna innan hon böjde sig ned.
Jag fick ju justera backspegeln igen men hann möta den yngre kvinnans blick. Hon var mycket vacker och det känns bortkastat för det manliga släktet att hon hellre äter tjejer.
Men hon höll undan den andra kvinnans hår så jag kunde se ordentligt hur den äldre slickade och pullade hennes rakade fitta. Den var mycket fin och hon blinkade åt mig när hon gick ur bilen.
Jag väntade i bilen för att se så att de kom fram till dörren ordentligt, men de hann bara tre meter in på tomten innan blondinen böjde den svarthåriga över soptunnan, så jag satte mig som otillgänglig hos växeln.
Kvinnan i den tajta röda kjolen drog upp den mörkhåriga tjejens, hennes dotter?, kjol, sparkade isär benen och körde upp hela sin hand mellan de stora skinkorna. Det var en otroligt fin rumpa och jag hade fri insyn hur hennes fitta öppnade sig för den andras hand innan hon började stöta. Sen började den blonda slicka hennes stjärt och fem minuter senare stod den unga tjejen på darrande ben och skrek rakt ut.
Det var tur att jag alltid har våtservetter för den här gången behövde jag torka ratt, säte, ja, allt.
04:17, Täby-Lidingö
Ganska händelselöst. Medelålderspar som varit på parmiddag. De grälade hela vägen till Lidingö och jag ville bara. Håll käften! Men det kan jag ju inte.
05:31, Stureplan-Orminge
Plockade upp två tjejer i 20-årsåldern och släppte en av dem, den rödhåriga, vid Gullmarsplan medan den blånda, smårunda skulle till Orminge Centrum och hoppade fram till mig och var sådär pratglad som svenskar blir när de är fulla.
När vi kom fram funkade inte hennes kort. Hennes kompis skulle swishat henne sa hon, men hade inte gjort det.
Jag sa att hon måste betala och efter att vi diskuterat fram och tillbaka några gånger la hon sin hand på mitt skrev och frågade om vi inte kunde komma överens om något.
Jag sa att jag var gift men hon drog ned sin topp och visade sina feta, stora, vita bröst och, ja, jag är inte mer än man så jag lät henne öppna min gylf och dra ut min kuk.
Hon tittade upp på mig och sa att den var enorm, och, ja, jag hade ju sagt det till tjejerna tidigare.
Jag gillade där här lite knubbigare tjejen bättre än silikontjejerna, för hennes tuttar och rumpa var äkta. Dessutom var hon en riktigt bra kuksugerska.
Hon verkade förvånad att jag var omskuren, men sög in mitt ollon och sög och slickade på det som om det vore en godisklubba innan hon slickade hela undersidan och började kittla den lilla strängen. Hon skulle försöka sa hon, för hon hade aldrig sett en så stor och svart kuk förut, men hon lyckades inte svälja. Det spelade ingen roll för jag fick komma över hennes nästa mjölkvita bröst och gav henne mitt visitkort om hon behövde en taxi i framtiden
När hon gick ifrån bilen såg jag att hon hade en riktigt fet röv som jag gärna skulle pröva, men idag fick jag slå ut en stor körning som springnota.
06:22, Östermalm-Centralen
Upphämtning från kändisadressen. De två småtjejerna kom ut.
De luktade mycket sprit, hade rufsigt hår, utsmetat smink och den lilla, blonda hade trasigt linne och saknade BH så jag nästan såg hennes bröst.
Frågade den arabiska tjejen om de var OK, men de hade bara haft en vild efterfest sa hon.
Dagens ungdom.
06:55, Humlegården
Jag parkerade bilen en bit ifrån Anglais och gick in i parken med en macka från 7-eleven.
Det var lugnt, men mot barens vägg mittemot hotellet stod en svart kille och hade sex med en naken blond tjej med sillisar.
Det såg ut som att en av tjejerna jag kört tidigare ville smaka på lite svart kuk, men jag vet inte, det behöver det inte vara, för alla tjejer ser ju likadana ut nu för tiden.
Delar i serienYin/Yang träffar kändisar >>

Stockholmsnoveller
4

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier