Yin/Yang träffar kändisar

Det här är del 2 av 2 i Stockholmsnoveller

Deras vänner kallade dem Yin och Yang, och det var även namnet de valt på sin dansduo som de hade.

De kom från två helt olika delar av Stockholm. Nancy från de ”fina” förorterna och Amira från de gamla miljonprojekten i sydvästra Stockholm.

De hade träffats på en musikskola i gymnasiet där de båda valt dansprogrammet. De var båda bara cirka 160 centimeter långa, Nancy strax under, hade vältränade kroppar och fasta muskulösa rumpor. Killar tittade efter dem helt enkelt. Kort, slanka, ljust blonda Nancy som utseendemässigt påminde om klassiska Alice från ”Alice i Underlandet, med sina perfekt runda honungsmelonbröst och något fylligare, svarthåriga arabiska Amira med sina tyngre hade blivit bästisar på en gång och bara någon vecka senare hörde de Yin och Yang första gången.

Nancy hade aldrig gillat sitt namn. Hennes mamma sa att det var efter Nancy Drew, men hade alltid kallat henne Kitty, som hon gillade bättre, av någon anledning, och det hade fått Amira att börja kalla henne Kitty Kat.

Vilken frihet det var! Att vara 18, 17 snart 18 i Nancys fall, ha sommarlov från gymnasiet, njuta av värme, fest och dans.

De ville inte gå på ungdomshaken utan chansade på Stureplan med sina köer och nattklubbar, och att kunna charma sig in, men det var ju det. Köer!

De hade stått säkert 20 minuter i kön och Nancy armbågade Amira i sidan.

– Titta!

– Vad är det Kitty Kat, Amira såg upp från mobilen.

– Det är Ronnie och Tess.

– Ronnie och Tess, who?

– Men kolla då!

Amira kollade upp, och båda kvinnorna var ju kändisar och framstod som Amazoner, långa och med absurt höga klackar, så Nancy och Amira blev lite starstruck när de helt enkelt stannade, tog dem i händerna och sa tillordningsvakterna att de skulle med in.

Blondinen, Veronica, eller Ronnie, var ju i sin ungdom känd för sina vågade nakenbilder, såpaframträdanden och sitt allmäna livsnjutande, och den färgade kvinnan, Tess, hade haft några soulhittar på 90-talet, men de visste inte vad de egentligen livnärde sig på idag. Sitt kändisskap?

Nancy var helt starstruck och tackade ja på en gång när de blev tillfrågade om efterfest, men Amira var mer skeptisk. Först och främst var de jättegamla, säkert över 40 år, men varför ville de hänga med två tonåringar.

Hon var trots allt lite smickrad, och det skulle faktiskt bli kul att se hur ”dom andra” bodde, så hon lyssnade på Nancy och lät sig övertalas att hoppa in i en taxi.

Det visade sig vars en fantastisk lägenhet med egen ljudisolerad musik- och dansstudio.

– Ni var dansare sa ni?

Veronica, eller Ronnie, pekade på dem båda.

– Ja, modern dans. Du vet street, lite inslag av latin.

– Ni vet, jag är fotokonstnär, bland annat ska jag säga, så jag kanske får ta några foton på er senare.

– Ja, självklart, de nickade ivrigt, det vore jättekul.

– Bra, då säger vi så, vi kanske får se något redan nu.

– Eeeh, vill ni det?

– Två snygga dansare, Tess tog en klunk, det är klart vi vill.

De tyckte det var lite pinsamt, men var ganska onyktra och drog igång en rutin de arbetat på.

Tess och Veronica applåderade.

– Lysande. Ni är grymma, Ronnie la ner kameran, ni kommer bli stjärnor.

Hon klappade på sina lår.

– Mama Ronnie kan kanske få en belöning.

– Självklart, Nancy hade det självförtroende några glas Champagne kan ge och satte sig gränsle över Veronica och kysste henne på kinden.

– Är det allt jag får?

– Vaddå, vill du ha mer?

– Ni är så vackra båda två.

– Fniss, tack, vi är Yin och Yang.

– Det är ni verkligen.

Den äldre blonda kvinnan drog henne till sig och pressade sin mun mot henne tills tungan lyckades bände upp läpparna och Nancys tunga svarade.

Nancy satte sig upp rak i ryggen och kände hur Veronica, Ronnie, drog upp hennes topp och BH och sög in en bröstvårta.

– Mmmm, utsökt.

Nancy drog ned sin topp.

– Alltså, jag är inte lesbisk, jag tänkte inte.

– Lilla gumman, vi har redan passerar lesbisk eller inte, tycker du inte det?

Veronica slet upp ett hål på hennes linne och började slicka på brösten.

– Bara lite kanske, Nancy suckade, bara lite.

De var vackra unga tjejer som stod framför henne och Tess.

Båda hade vältränade kroppar med vältränade ben och rumpor, men de var som de själva sa Yin och Yang.

Nancy hade långt blont hår, helt platt mage och fina, fasta bröst, större än de trott med kläder på, och en liten blond triangel ovanför den i övrigt renrakade fittan.

Amira var lite rundare med långt svart hår, brunare kropp, mycket tyngre bröst med mörkbruna vårtgårdar och vårtor samt helt renrakad.

De hade valt ut dem eftersom de var små, unga, snygga och verkade oskyldiga.

Nu stod de och kysstes och smektes bara för att hon och Tess ville det.

Amira var lite yr av all alkohol och stirrade upp mot taket och ryckte lite lite i repet som höll hennes händer fängslade. Det satt fast i en rejäl krok högt upp i det gamla 1800-talshusets tak.

Hon och Nancy hade lite fnittrande gått med på en ”utmanande lek”, men när hon nu stod här helt naken och alkoholen började släppa lite kändes det, milt sagt, som ett tveksamt beslut.

– Hallå, kan ni släppa lös mig?

– Tsss, tsss, lite tålamod log Tess och vände sin koncentration mot Nancy, det är snart din tur.

Amira ryckte i repet och tittade sedan mot soffan.

Nancy, lilla, nätta, blonda och oskyldiga Nancy, stod på alla fyra med Tess framför sig och Veronica bakom sig.

Hon såg sin bästis svanka djupt med sina fina bröst gungande unde sig när den ena stora dildon kördes hårt in mellan hennes fasta, små skinkor och den andra i hennes mun.

Det var uppenbart att Veronica hade silikonbröst och Tess fullt naturliga, och enorma, bröst.

– För att framstå som så oskyldig tar hon kuk bra Ronnie.

– Mmmm, hon har snart tagit hela min dildo i arslet.

– Vad tror du om den andra?

– Hon, Veronica vände på huvudet och blinkade mot henne, hon behöver vi nog ta fram något speciellt åt.

Amira tittade lätt skrämt på dem. De kanske skulle gått när de äldre kvinnorna bett henne göra ett rimjob på Nancy efter att de hånglat och hon till slut gått med på det istället.

Det hade känts konstigt att dra isär sin bästis skinkor och slicka och sticka in sin tunga i hennes anus samtidigt som någon fotade dem, men Nancy, hennes Kitty Kat, hade uppenbarligen gillat det och det ena hade lett till det andra hade lett till det här.

– Tess, hjälper du mig lite här.

Veronica drog sig ur, lyfte Nancy i knävecken med händerna kupade kring de vackra, perfekt rundade små brösten. Hon knäppte sina händer bakom hennes nacke och lutade sig bakåt. Tess gick ner på knä och riktade in dildon mot det nu mer eller mindre öppna anuset.

– När du är redo.

Ronnie sänkte ned Nancy som gnydde när dildon trängde längre och längre upp i henne tills hennes rumpa vilade mot de fejkade pungkulorna.

– Så. Stor. Inte. För.Sik.Tigt.

Veronica började hårt stöta upp i henne och Amira såg hur Tess vände sig mot henne med svajande dildo.

– Nu ska vi smaka på de små chokladtopparna.

Åh, åh, åh, åååååh, nnnnngh  hnnnnh, hnnnnnnnnh, dildon var så stor.

Hon kände den äldre kvinnans stora silikonbröst tryckas mot sin rygg när hon gång på gång stötte den svarta dildon lång upp i hennes tajta anal.

– Ronnie. Du.

– Ska du komma för mig?

– Ja. Jag vill komma för dig.

Åååååh, åh, åh, ÅH. Den var så långt upp och hon kände det grova ollonet röra sig upp och ned i sin trånga gång.

Amira. Vad. Tess suger på hennes bröst.

Ååååååh, hon tappade fokus, slöt ögonen och kände hur en stöt gick igenom henne när Veronica förde en av sina händer till hennes lilla knapp.

– Vad sa vi nu…? Nåt speciellt för dig.

Tess lyfte sitt ena enorma bröst mot hennes mun och Amira började slicka den stora, nästan svarta, bröstvårtan.

– Mmmm, det där gör du bra. Nancy är nog inte, men du har gjort det här förr och skulle inte ha något emot om du fick vara ihop med henne, eller hur?

Amira skakade på huvudet och fortsatte slicka och suga bröstet tills Tess vände sig bort, rotade i en låda och tog fram en absurt stor dildo med sugpropp som hon satte fast i golvet under Amira innan hon började släppa på repet.

– Tess, den är för stor.

– Det går bra ska du se. Jag hjälper dig.

– Ska du släppa loss mig?

– Nej, jag tror inte det, jag tycker det är upphetsande att se dig lite utlämnad.

Tess smorde in dildon med nån kräm och släppte efter lite mer på repet och riktade det enorma ollonet på sugproppsdildon mot hennes öppning. Sakta satte hon sig ner.

– Åh gud, den är så stor.

Hon använde sin tyngd och kände ollonet pressas in men satt fortfarande i nån typ av mellanposition utan att skinkorna nådde hälarna.

– Lite till lilla gumman.

Hon satte sig lite till. Åh gud, åhgud, åhgud… Tess greppade hennes höfter och hon kände den andra dildon pressas mot sin stjärt och hur de två pressades mot varandra. Det kändes som hon skulle sprängas när den färgade kvinnan började penetrera henne först långsamt men ganska omedelbart i en snabb takt.

Åh gud, åhgudåhgudåhgud.

Hennes händer ryckte i de vadderade bojorna och Tess höll fast hennes underliv med händerna innan hon lät en hand massera den styva klittan.

Hon kom ganska snabbt, det var en orgasm inte liknande något hon tidigare upplevt och hon skakade i hela kropoen men hölls uppe av repen.

Den äldre kvinnan fortsatte stöta in i henne. De enorma brösten pressades mot hennes rygg och de svettades tillsammans. Hennes egna bröst studsade i takt med stötarna och när Tess gled ur henne, la sig framför, särade på sina bruna lår och flämtande viskade ”slicka fitta skitunge” satt hon nästan lättad kvar på den enorma dildon, kände repen lättas och började tacksamt slicka den bulliga, fuktiga, svullna fittan framför sig.

Ronnie och Tess satt bredvid varandra i soffan och lät sina champagneglas klinga i en tyst skål.

– Det var ju trevligt det här, eller hur tjejer, Veronica tog en klunk.

Mellan hennes ben nickade Amira utan att sluta slicka hennes fitta och bredvid henne hällde Tess lite bubbel över sitt venusberg som Nancy girigt drack upp.

– Mycket trevligt.

Solen var uppe och taxin väntade redan på dem. Nancy försökte dra ihop hålet i linnet för hennes bröst höll på att falla ut och hon hade inte hittat sin BH.

– Jag hoppas inte mamma och pappa är vakna när jag kommer hem.

– Mmmm, Amira nickade, mina föräldrar jobbar båda två och brorsan sover nog fortfarande.

Den färgade taxichaffisen vände sig mot dem.

– Vart ska ni?

– Centralen.

Han tittade på dem och frågade på arabiska om de var OK.

– Jo, allt är bara bra. Det blev en lite vild efterfest bara.

– Dåså, Centralen var det.

De satt i tystnad, höll varandra i hand och såg ut genom varsitt fönster på ett förbipasserande, sovande Stockholm.

– Du, Amira klämde lätt på Nancys hand, vi behöver aldrig tala om det här va?

– Nä, Nancy log mot sin bästis, det behöver vi inte.

Solen värmde redan när de steg ur taxin på Klarabergsvägen.

Nä, de behövde de verkligen inte tänkta Nancy och sträckte händerna mot himlen, knöt dem ovanför sig och stretchade, men hon hade tyckte det var en spännande om än konstig natt.

Delar i serien<< Taxiloggen

Stockholmsnoveller
1

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…