Netflx n’ chill

Det här är del 3 av 6 i Grannar med förmåner

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 31/1-21)

Notera att Mor och Dotter deltar i samma lek. De rör dock ALDRIG vid varandra. Om du ändå känner dig tveksam bör du avbryta nu.

Författarens amn.

 

Ni minns säkert såpoperorna på 80- och 90-talet som, innan doku-såporna, regerade tv-utbudet och diskussionerna vid fikat. Det här är något i den stilen … fast kanske inget man snackar om på kafferasten.

I förra avsnittet ”Vikten av en snygg häck” avlöpte invigningen av soldäcket över förväntan och sällskapet ”Grannar med förmåner” såg dagens ljus. Erik och Stina fick stifta bekantskap med Lindas dotter Amanda, som avvek tidigt från festligheterna. Dock med ett löfte om ett snart återseende.

Netflix n´chill

När jag vaknade nästa morgon låg vi alla tre i Stinas och min stora dubbelsäng. Jag såg först förvånat på Linda som låg och sov ”sked” med mig och tätt intill min fru, med ena benet över hennes och med en hand på hennes bröst. Sedan drog jag mig till minnes att hon följt med in på lite mat och mera vin när det började kyla på ute. Maten, vinet, spänningen, det varma badet och den sista whiskyn hade gjort att jag slocknat som ett ljus. Jag hade hunnit känna att Stina kommit till sängs innan jag somnade, och jag hade trott att det bara var hon, men här låg vi nu, alla tre, tätt ihop, och utan en tråd på kroppen. Jag kände hur mitt morgonstånd letade sig in mellan Lindas skinkor. Hon skruvade lite på sig och tryckte ändan hårdare mot mig i sömnen med ett spinnande läte. För en sekund var jag frestad att utnyttja tillfället, men så kände jag hur kissnödig jag var och då var magin bruten. En full blåsa var nog det enda som kunde få mig att avstå ett sådant tillfälle.

Efter ett snabbt besök på toa gick jag tillbaka till sovrummet, för att eventuellt kunna verkställa min tidigare plan, men jag hejdade mig i dörren. De var så fina där de låg, djupt sovande, tätt omslingrade, så jag hade inte hjärta att väcka dem. I stället hängde jag morgonrocken över axlarna och begav mig till köket för att fixa till frukost. Klockan var ju faktiskt redan halv tio. Jag antar att jag väckte dem när jag donade i köket, och att doften av nybryggt kaffe drog dem ur sängen, för helt plötsligt stod de där, två nakna, rufsiga gudinnor, båda med en arm om den andras midja.

– God morgon mina älsklingar!

– Morron, svarade båda lite sömnigt.

– Sovit gott?

– Mmmmm … jag är nog lite bakis, stönade Stina.

– Jag med, fyllde Linda i. Men det var skönt att vakna som jag gjorde

– Hur då menar du? frågade jag lite retsamt.

Linda log ljuvt.

– Med din kuk mellan skinkorna och Stinas bröst i handen. Jag hoppades faktiskt att du skulle gripa tillfället. Du var ju trots allt redo. Men man kan inte få allt.

Hon log, gick fram till mig och greppade min ”bästa kompis”, som nu hade nosat sig till närvaron av kvinnlig fägring och ”sträckt på sig för att se bättre”, och runkade den sakta.

– He He. Det finns, tro det eller ej, saker i mannens natur som prioriteras över härligt morgonsex. Att gå och kissa är en av dem. Du stannar väl på frukost, frågade jag.

– En slät kopp kaffe blir bra. Tror att jag måste in och titta till Amanda, om hon över huvud taget kommit hem inatt. Hon klarar sig ju själv, men jag är som alla andra mammor, alltid orolig.

– En kaffe kommer. Socker? Mjölk?

– Socker. Två skedar. Ingen mjölk.

Jag serverade snabbt kaffe till tjejerna, hällde upp en kopp till mig själv och bredde lite mackor till Stina och mig. Vi åt och drack en stund, under tystnad. Slutligen tog Linda till orda.

– Hör ni. Vi VAR rätt fulla igår kväll.

– Ja? svarade både Stina och jag.

– Jag menar … det som har hänt har hänt … vi var alla med på det … eller hur?

– Vart är det du vill komma? frågade Stina.

– Det jag vill säga … nej … fråga är … Menade ni det ni sa igår kväll?

– Vad då menade? Klart vi menade det. Hur så? frågade jag.

– Jag menar ”Grannar med förmåner” … det är inte direkt … ska vi säga … vanligt. Jag vill inte att det bara var en sak ni sa på fyllan … att ni ångrar er.

Linda såg med spänd oro på oss.

– Ångrar? Nää-ä! utropade Stina.

– Klart vi menade det, sa jag. Vi har blivit för gamla för att nöja oss med det vanliga. Eller hur, Stina?

– MmmMmmm, svarade Stina och log brett mot Linda. Linda log tillbaka.

– Bra. Vi får höras mer om hur vi går vidare sen. Nu måste jag kila.

Hon hämtade sin kimono, gav oss båda en kram och en kyss på kinden och gick sen ut genom dörren. På terrassen stannade hon och tog sin bikini från räcket. Så vände hon sig om, höll upp den i luften och ropade in till oss.

– Den är fortfarande blöt … och jag med Ha Ha Ha! Hej då!

Så försvann hon. Stina satt tyst ett ögonblick. Sen sa hon med en suck.

– Guuuud vad sexig hon är, stönade min fru.

Söndagen förflöt i någon sorts lyckligt rus. Måndagen och tisdagen också. På onsdagen började tankarna snurra lite. Var det på riktigt? Inte för att vi ångrade oss, varken Stina eller jag, men det var ett stort steg. Lite som att gå med i ett hemligt ordenssällskap. Vi hade redan på måndagen lyckats få läkartid och testat oss, bara för att vara riktigt säkra. På torsdagen kom provsvaren och de var som vi förväntat oss. DÅ kom tvivlen. Nu var det på riktigt. Skulle vi klara det? Litade Linda tillräckligt på oss? Ville hon kanske dra sig ur?

Jag låg på sängen på torsdagskvällen när det kom ett sms från ett nummer jag inte kände igen.

” Hej Erik! Fick ditt nummer av Stina tidigare. Hoppas allt är bra med er.”

” Linda?”

” Japp”

” Kul :-). Ja, allt är bra. Själv?”

” Bara toppen. Hörde av Sina att ni testat er. Ni hade inte behövt, men tack. Vill bara tala om att vi för rättvisans skull testat oss, vi också.”

” Vi???”

” Ja. Det glömde jag säga. Amanda ska vara med.”

” Amanda? Har du dragit in henne i det här?”

” Jag har INTE dragit in henne. Hon väljer själv. Och hon vill gärna träffa dig igen :-)”

” Okej???”

” Japp. Och ännu mer efter att jag berättat vad som hände i lördags ;-D”

” Hehe. Jooo, det var trevligt.”

” På tal om trevligt … vad gör ni på lördag?”

” Inget särskilt. Hur så?”

” Tänkte vi kunde ta en kväll hos oss. Netflix n¨Chill. Du vet vad det betyder va?”

” Titta på film?”

” Ha Ha! Googla! Vi hörs! ;-* ”

Inte många minuter senare kom ett till sms. Nu från ett annat nummer.

” Vad var det jag sa. Kan knappt vänta på att få smaka dig igen. Ses på lördag. ;-* . A”

Det sög till i magen. Amanda!

 

Jag gick ut i köket till Stina.

– Visste Du att Amanda skulle komma på lördag?

– Ja, jag fick just ett mess från Linda.

– Jag med. Är du okej med det?

– Jaja. Vi har ju sagt ”ingen svartsjuka”. Det ska bli riktigt trevligt.

– Jag undrar vad dom ska välja för film? sa jag. Action, Komedi, Thriller?

Stina frustade till.

– Film?!? Action?!?

– Jaaa?

– Ha Ha!! Nog blir det ”Action” alltid. Herre Gud Erik. Googla!

Det var andra gången någon hade sagt så till mig idag. Jag fiskade fram min smartphone och knappade in sökorden. Jag skrattade till. Var det bara jag som inte visste vad det betydde? Jag längtade redan till att det skulle bli lördag.

Lördag morgon kom ett sms från Linda.

” Testresultaten som förväntat. Ses på vår inglasade altan. Runt åtta ikväll blir bra. Ytterligare instruktioner kommer.”

Var det allt? Ytterligare instruktioner kommer? Vad var det här? Ett par timmar senare, vid lunch ungefär, ringde det på dörren och Stina gick för att öppna. Efter bara några sekunder kom hon tillbaka med en brun papperspåse. I handen hade hon en lapp.

– Vem var det? frågade jag.

– Ingen där. Men den här kassen stod på trappan … och det låg en lapp i … från Linda.

– Men läs! Vad står det?

– Jajaja. Okej. ” Halloj! Ser verkligen fram emot kvällen. Som ni nu säkert förstått, båda två, så kommer det inte bli någon vanlig filmkväll. Ta på er kläderna i påsen innan ni kommer över. Och en sak till … ingenting under. Okej? Ses sen. L”

Stina gav mig lappen och tittade i påsen medan jag läste en gång till.

– Undrar var hon har fått tag på dom här? sa Stina och höll upp ett par nästan helt genomskinliga röda haremsbyxor.

– Jösses! Hett! Vad har hon skickat med till mig?

– Du ska få se.

Stina halade, med illmarig min, upp ett par gyllenbruna byxor som i stort sett var av samma modell och räckte mig. De var inte fullt lika genomskinliga som hennes, men nästan. Sen dök hon ner i påsen igen. Vips låg där en, inte minimal men ändå, rätt utmanande BH. Den var i samma färg som byxorna och beströdd med pärlor och paljetter. Till mig tog hon upp en väst, också den dekorerad med broderier och all sköns glitter. Dessutom fanns där varsin mask, att ha över ögonen, i samma färger som våra kläder

– Lägg in allt på sängen. Vi äter lite först … och tar ett glas vin … eller två. Sen tror jag vi ska gå och lägga oss en stund …

Stina såg på mig med ett höjt ögonbryn och sug i blicken.

– … nej, inget sånt. Jag tror vi kommer behöva vilan. Det kommer bli en lång natt.

Eter maten och vinet blev vi nästan larvigt uppspelta och skulle precis till att kela lite när Stinas telefon ringde.

– Stina … Hej! … Ja … Nej, det har jag inte, jag har inte hunnit köpa … Nej, jag har aldrig gjort det själv … Okej, men är det tillräckligt långt? … Okej, jag kommer över.

Hon stängde av telefonen och gav mig en kyss mitt på munnen.

– Jag kilar över till Linda en stund. Tar väl en halvtimma ungefär.

Jag anade vad som var i görningen och såg fram emot resultatet.

– Gå du. Jag får väl klara mig själv, sa jag och greppade med handen om paketet.

– Spara du på trycket Erik. Du är inte ung längre. Kommer snart.

Så försvann hon ut genom altandörren. Själv gick jag in i sovrummet, klädde av mig och lade mig naken på sängen. Innan jag lät huvudet träffa kudden ställde jag larmet på 18:00. Det tog förmodligen bara sekunder innan jag sov.

När larmet på telefonen ringde låg jag precis som jag hade lagt mig, men nu låg Stina där hos mig, med huvudet på min axel och ena benet upp över mina. Jag kände hur hennes lena sköte trycktes mot mitt lår och min kropp reagerade direkt. Men nu var inte tid för sånt, och det skulle definitivt bli mycket mera av den varan senare, så jag vände mig på sida mot min sovande fru och tryckte en kyss på hennes panna. Hon vaknade till och sträckte på sig.

– Åhhh vad jag sov gott. Vad är klockan?

Jag lät ena handen följa insidan av hennes lår och upp över den nyvaxade blygden.

– Klockan är sex.

– Sex … Mmmmm, det låter trevligt.

– Kom igen. Vakna nu. Vi måste fixa oss och byta om. Annars kanske jag går själv.

Nu vaknade Stina till.

– Du skulle må då va! Tror du jag tänker låta dig ha dom där två godsakerna för dig själv? Kom igen. Nu gör vi oss i ordning.

Vi tog en härlig dusch tillsammans, utan egentligt ”umgänge”, men med mycket kel och smek och när vi var klara gick vi tillbaka till sovrummet. Där inne tog Stina sina kläder.

– Stanna du här. Jag byter om i badrummet, sa Stina och försvann ut genom dörren.

Väl ensam i rummet slängde jag handduken över en stol och ställde mig framför spegeln. Jag var rätt nöjd med det jag såg. Visst, jag var ingen atlet längre, men jag var definitivt inte i dålig form. Handen sökte sig omedvetet ner till kuken. Jag klämde och kände lite. Den var fortfarande lite svullen efter goset i duschen. Snabbt runkade jag upp den i halvstånd, bara för att det var skönt att känna den fyllas. Storleksmässigt var den högst normal, och visst hade jag i yngre år nojat över att vara för liten, men det var någonting jag hade släppt nu.

Jag vände mig mot sängen och tog upp byxorna. När jag skulle ta på dem upptäckte jag en detalj jag tidigare missat. Framstycket var öppet, men det var så mycket tyg i det, två stora sjok som gick omlott i midjan, att det inte glipade. Jag tog på dem. Det var rätt skönt med ett par så vida byxor. Mycket luft och svängrum. Sen var det västens tur. Den satt perfekt. Jag beslutade att lämna den öppen, det blev snyggast så. Masken kändes lite konstigt att ta på. Jag hade aldrig tidigare använt en och det kändes som om jag blev någon annan när jag tog på den, en känsla som förstärktes när jag såg mig i spegeln. Vad var det vi egentligen skulle göra ikväll? Rollspel?

Jag avbröts i mina funderingar av att Stina kom in. För ett par sekunder stod vi bara och glodde på varandra. Jag förundrades över hur läcker hon, min fru, var. Som hämtad ur någon orientalisk saga. Jag såg också att hennes kinder blossade röda där under masken. Hon öppnade munnen.

– Erik? Är dina byxor också öppna i grenen?

– Näää, inte i grenen. Men framtill.

Hon tog snabbt de få stegen fram till mig, och likt en vessla letade hennes hand sig in innanför allt tyget. På en sekund hade hon hela paketet i ett stadigt grepp och jag kände hur jag genast började svälla i hennes hand. Mina händer följde hennes ryggrad nedåt. Byxornas linning, som snarare satt långt ner på höften än i midjan, bestod av en bred resår som sen övergick i det flortunna röda tyget som täckte hennes rumpa. Jag kramade om hennes runda skinkor och kände hur tyget delade sig. De var, fastän det verkligen inte syntes, helt öppna i grenen. Hon hade, precis som jag, ingenting under och jag njöt av att känna hennes skinkors rundning i mina händer. Stina stönade till och slet sig loss.

– Uuuuhhhh! Fan va kåt jag blir! Men vi kan inte fortsätta så här. Kom. Vi måste gå.

Vi rättade snabbt till kläderna. Mina byxor putade betänkligt, men det var inget att göra åt, vi var tvungna att komma iväg nu. Vi tog på oss våra tunna morgonrockar och gav oss iväg. Det slog oss att vi inte kunde gå ut via altandörren då den inte gick att låsa utifrån, och vi kunde inte lämna huset olåst. Vi skulle med andra ord bli tvungna att gå ut genom ytterdörren, mot gatan, klädda så här.

– Vi får säga att vi ska på maskerad om nån ser oss. Och så tar vi av maskerna, mumlade Stina och så gick vi ut.

Lyckligtvis var det inte en själ ute på gatan och vi rundade snabbt husknuten och begav oss ner genom trädgården, genom staketet och ”tunneln” till Lindas sida av staketet. Där var mörkare än i vår egen, just på grund av buskarna som skymde den låga kvällssolen. Den inglasade uteplatsen verkade ha rutorna täckta av tyger, men starkt ljus trängde igenom i skarvarna mellan tygstyckena. Vi gick ditåt och möttes av Linda som hälsade oss välkomna i dörren. Också hon hade en outfit liknande Stinas, fast i ljust blått. Inte heller hon hade tagit på masken ännu.

– Välkomna. Stig in. Jag har SÅ sett fram emot detta. En sak bara. Förutom våra vanliga regler så gäller en sak till, bara för ikväll. Maskerna måste vara på så länge vi är i rummet.

Vi tog alla tre på oss maskerna och steg in i det inglasade rummet. Det var stort, jättestort, smakfullt möblerat med stora draperier både i taket och på väggarna, ett par soffor med breda arm- och ryggstöd och en massa stora kuddar, i mitten ett stort bord, och i ena änden, och det var kanske lite udda, en jättestor säng. Också den med massor av kuddar. När jag tänkte efter så liknade det insidan av ett stort tält, och med alla kuddar överallt liknade det, precis som våra kläder, något ur ”Tusen och en natt”.

Jag såg mig omkring, men kunde inte hitta någon TV. Jag såg frågande på Linda.

– Om vi ska se på film. Var är …

– Vi projicerar på väggen där …

Hon pekade på ena kortsidesväggen, i motsatta änden i förhållande till sängen. Den vitmålade väggen var den enda som inte hade ett draperi och var helt ren från dekorationer.

– … men vi hade hoppats att det inte skulle bli så mycket tittande på film. Snarare görande.

– Görande?

Stina såg frågande ut.

– Ja. Amanda fick en idé. Jag hoppas att ni inte tar illa upp.

– Vad då för idé?

Nu var det min tur att stå som ett frågetecken?

– Hon får förklara själv. Här kommer hon.

In i ”tältet” steg Amanda, en blond gudinna, klädd precis som de andra två tjejerna, fast i vitt med guldbroderier.

– Hej! Vad kul att se er!

Hon gick först fram till mig och gav mig en kyss, sen fram till Stina, fattade hennes kinder mellan sina händer och kysste henne djupt och länge.

– Ni skall veta att ni är precis lika efterlängtade, båda två.

Jag såg hur Stina rodnade, samtidigt som hon gav mig ett lyckligt ögonkast. Jag harklade mig lite.

– HmHrmmm. Amanda? Vad är det nu du har hittat på?

– Åhh! Mamma har inte berättat?

Jag skakade nekande på huvudet.

– Alltså. När vi sågs senast så tänkte jag … Eeehhh … ni vet vad mamma gör ju.

– Jaaa?

– Och hon har berättat att jag ibland brukar vara med och hjälpa till?

– Neej. Hjälpa till?

– Ja. Med filmandet … och lite annat … hon har inte sagt något?

– Nej.

– Okeeej?

Hon slängde en syrlig blick på Linda som bara urskuldande ryckte på axlarna. Hon fortsatte.

– I alla fall så tänkte jag … mamma berättade om eran kväll senast och … ni verkar vara sköna människor … så … ni kanske skulle kunna tänka er … Åååååhhhh! Nej! Förlåt! Det var dumt. Jag har gått för långt. Glöm det.

– Nej, Amanda. Ingen fara. Du har tänkt att vi ska spela in en porrfilm, eller hur?

– Mmmmm.

– Det är därför det är så ljust här inne?

– Ja … och det är därför vi skall ha masker …

Svaret kom nästan som en suck.

– … och det finns action-cams och mikrofoner utplacerade lite överallt. De täcker varenda vinkel av rummet, utom TV-väggen. Dessutom två handkameror som vem som helst kan ta upp och använda.

Hon bet sig osäkert i underläppen. Jag insåg att hon hade gjort ett jättejobb med förberedelserna, och jag ville inte göra henne besviken, så jag bestämde mig.

– Dåså. Det är okej med mig. Vad säger du Stina?

Jag kastade en blick på Stina, stod bredvid mig. Hon var visserligen generat pionröd om kinderna, men blicken sade något annat. Glöden av förväntan och spänning bara lyste i ögonen. Hon bara nickade, samtidigt som hennes tunga sakta följde överläppens rundning. Amanda sprack upp i ett stort leende.

– Härligt!

Hon vände sig om och lyfte fram en bricka med fyra glas och en flaska whisky.

– Jag tror vi behöver något att slappna av på innan vi börjar …

Hon slog i glasen och delade ut.

– … sen sätter vi oss i sofforna och chillar till lite film, så att vi kommer i stämning.

– Vad hade du tänkt dig? frågade Linda.

– Jag har tagit en av dina.

– Okej? Jag tyckte du sa att vi skulle komma i stämning, flinade Linda.

– Sluta fåna dig nu. Kom så sätter vi oss.

Sofforna stod vinklade som ett ”V” med utsikt mot TV-väggen. Amanda tog min hand och ledde mig till den ena soffan. Linda och Stina tog den andra. Jag satte mig i bortre hörnet, spänd på vad som nu skulle hända. Amanda tog upp en av de två fjärrkontrollerna på bordet och tryckte igång systemet. På väggen började en scen spelas upp med Linda och en annan kvinna. De kysstes, smektes, klädde av varandra och det dröjde inte länge innan Linda gick ner på den andra. Ett stön och en viskning hördes i rummet. Det var Stina.

– Åååååhhhh, Linda. Gör så med mig. Gör vad du vill.

Jag slängde ett snabbt öga åt det hållet i precis lagom tid att få se Linda, på knä grensla Stina och ge henne en djup kyss. I ögonvrån såg jag Amanda sträcka sig efter den andra fjärrkontrollen, peka mot en plats vid väggen och vips delades bilden upp i åtta delar. Dels visades vardera soffan i två olika vinklar. Dels den stora sängen, även den från två håll, en bild över hela rummet och en ruta där filmen fortfarande visades. Amanda lade ifrån sig fjärren och vände sig mot mig igen, satte ett knä i soffan, en hand till stöd bakom sig på ryggstödet, böjde sig ner och gav mig en kyss samtidigt som jag kände en hand mot mitt skrev. Kyssen var lång, varm och djup. När jag till sist fick chansen att hämta lite luft frågade jag.

– Ska du inte börja filma?

– Ssshhh. Det har varit igång hela tiden. Ville se till att inte missa något.

Så böjde hon sig fram igen och kysste mig igen samtidigt som hon mjukt och rytmiskt runkade min kuk genom byxtyget. Jag kände hur den redan var blodfylld till bristningsgränsen.

– Nu måste jag få ta en närmare titt på den där nere, sa hon och började kyssa sin väg ner över min kropp.

Hennes varma läppar färdades över käkbenet, halsen, halsgropen. Vid min bröstkorg öppnade hon upp västen, gled med tungan åt sidan över bröstmuskeln, slöt läpparna om min bröstvårta och sög hårt. En ilning gick både upp till min hjärna och ner till mitt skrev. Det kändes mer än det hördes hur hon skrockade lätt samtidigt som hon klämde åt lite hårdare om kukskaftet, fortfarande med handen utanpå byxorna, och det var omöjligt att hålla stönet inne när hon bet mig i den nu stenhårda bröstvårtan.

– Gillar du det? viskade hon.

– MmmHmmm.

– Få se vad du gillar det här då.

Strax var hon nere vid byxorna och lirkade ut hela paketet genom öppningen. Kuken låg nu hård och ådrig upp mot magen och Amanda tittade på den med en förtjust glimt i ögonen. Så sänkte hon sitt ansikte ner, särade lätt på läpparna så att tungspetsen stack ut och slickade sakta, hela vägen från pungen upp till ollonsträngen, där hon först gav mig en varm sugande kyss innan hon sög in hela ollonet i munnen. Det pirrade helt galet i underlivet och jag trodde det skulle gå för mig nästan direkt, men Amanda var med på noterna och avbröt snabbt sin behandling, stack in en hand i mina byxor och tryckte hårt med fingrarna på en punkt i mellangården samtidigt som hon klämde åt hårt om kukroten. Hennes blick sökte min och hon såg forskande på mig för att se när hon kunde fortsätta. Jag skakade på huvudet.

– Jag får nog lov att ta det lite lugnt.

– Ingen fara. Natten är lång. Här … ta lite bubbel.

Amanda fyllde på och räckte mig mitt glas. Jag tog en klunk och lutade mig tillbaka. Amanda satte sig bredvid och lutade huvudet mot min axel.

– Kolla på dom, viskade hon.

Vi tittade båda bort mot väggen där bilderna projicerades. Amanda tog upp fjärrkontrollen, valde de två rutor som visade tjejernas soffa och förstorade dem på väggen, innan hon satte sig ner, lutade sig mot mig, lade huvudet mot min axel och högerhanden på min kuk som fortfarande var utanför byxorna. Det kändes märkligt att sitta och se Stina och Linda på film, och samtidigt verkligt upphetsande. Ståndet, som för en stund hade lagt sig något, började resa sig igen.

– Jag har inte sett henne så här förut, sa Amanda. Aldrig.

– Vad då?

– Mamma. Så här kåt … och på en tjej.

– Men hon har ju gjort filmer …

– Jooo, men det är ju riggat, med manus och så. Det där … det är på riktigt.

Hon suckade och gned min kuk lite sakta innan hon fortsatte.

– Själv har jag vetat länge att jag är lagd åt båda hållen, men hon … hon har aldrig visat någonting. Förrän nu. Titta på henne.

Amanda ställde sig upp, tog en kamera och smög in riktigt nära för lite ”close-ups”. På väggen såg man tydligt hur Linda hade begravt sitt ansikte mellan Stinas ben och slickade henne som besatt. Stinas mage höjdes och sänktes allt häftigare. Till sist gick hon upp i brygga och skriket kom från en plats till höger om mig.

– åååååååÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååhhhhh!!! Linda!!! Kom … kyss mig!!!

Linda klättrade sakta upp från sin låga placering och deras läppar möttes i en kyss som snart övergick i hångel. Amanda reste sig upp, lade ifrån sig kameran och kom tillbaka till mig. Jag såg hur hennes högerhand smekte sakta nere mellan benen. Jag ställde mig upp och räckte henne handen.

– Amanda. Kom, sa jag. Lägg dig här uppe på ryggstödet. Så nära hörnan du kan.

Hon tog den och följde mig runt soffan. Vid hörnan, där armstödet mötte ryggstödet styrde jag ner hennes ända, knäppte med lätthet av hennes BH och fällde henne sakta bakåt. Jag gick upp vid sidan av henne, böjde mig ner och kysste henne … fjäderlätt, fortsatte ner över halsen med siktet inställt på de unga runda brösten. I samma sekund som mina läppar nådde hennes styva bröstvårtor var det som om en stöt gick genom hennes kropp. Hon slog sina armar om min hals och med händerna på mitt bakhuvud tryckte hon mig mot sig så hårt att jag fick ta stöd med högerhanden mot ryggstödet vid hennes huvud. Den lediga handen sökte sig sakta neråt över magen, den breda byxlinningen och in i den öppna grenen.

Där var varmt, lent och otroligt blött. Mina fingrar följde skåran och innan jag visste hur det gått till gled två fingrar in i henne. Hon drog snabbt efter andan, sen kom ett djupt stön och hon släppte mitt huvud. Jag lät mina fingrar bearbeta hennes inre en liten stund innan jag förflyttade mig till hennes fotände. Jag särade på hennes ben, gick ned på knä, lade dem över mina axlar, strök med ett par fingrar längs den våta springan innan jag böjde mig fram och slöt mina läppar om hennes kärleksknapp. Omedelbart korsade hon benen bakom min nacke och tryckte till. Jag satt fast som i ett skruvstäd och kunde inte använda händerna till mycket annat än att hålla i mig, så med ett stadigt tag i hennes ljumskar lät jag tungan och läpparna göra jobbet. Jag vet inte hur länge jag höll på så, men det var länge. Hennes händer drog mig ömsom i håret ömsom i öronen och ibland bara tryckte hon mig mot sig ännu hårdare. Hon började vrida sig som en mask och till sist väste hon.

– Erik … Ta mig.

Hon lossade sitt grepp med benen så att jag kunde ställa mig upp. Hennes placering var precis lagom hög, så jag behöll hennes knäveck på mina axlar, rättade in mig och greppade kuken. Den dröp av försats som jag gned ut för att få lite extra glid innan jag siktade in den mot hennes öppning, bara nuddade hennes blygdläppar, lät den stanna där för en sekund innan jag lät den glida in någon centimeter.

– Mmmmmm … Erik … Ta Mig!

Den uppdämda lust jag hörde i hennes röst blev startskottet. Jag tog ett stadigt tag om hennes ben, där låren möter höfterna, och tryckte till. I en enda hård stöt var jag, helt utan motstånd, djupt inne i henne och hon stönade till högt.

– Ohhhhmmmm!!!

Så lyfte hon huvudet, spände ögonen i mig och väste.

– Kom igen Erik. Knulla mig. Ge mig av den där härliga kuken som jag har längtat så efter. Knulla min drypande fitta.

Jag blev lite ställd av hennes grova språk. I ena sekunden en ljuv liten ängel, i nästa ett hungrigt vilddjur, men hennes ord var gud så eggande. Jag började stöta sakta och hårt in i henne. För varje stöt darrade hennes stora fasta bröst till lite grann och hon kastade med huvudet från sida till sida, flåsade, jämrade sig, kved och bad om mer. Eftersom jag ville vara säker på att kunna uppfylla hennes önskemål lade jag band på mig, ökade inte takten men lät varje stöt räknas. Och räknades gjorde dom. Varje gång jag trängde in i henne kände jag hur toppen träffade den främre slidväggen och det område som jag visste fanns där. Snart stönade hon så högt att det nästan blev till skrik.

– Ååååååhhhh! Erik! Hårdare! Snabbare!

Med hennes ben korsade bakom min nacke höjde jag tempot och körde på för allt vad jag var värd. Amanda sträckte ner en hand för att hjälpa till på utsidan och började gnugga frenetiskt på sin klitoris. Snart kände jag hur hennes fittmuskler började dra ihop sig. Hon blev trängre och trängre och till slut kände jag att jag omöjligt skulle kunna hålla emot mycket längre. Jag försökte tala men mina ord kom stötvis och osammanhängande.

– Kan … jag ..

– Mmmm …

– I … dig …

– Mmmm … Jaaahh …. Kom. Kom i mig.

Jag satte upp tempo och kraft ytterligare en nivå och för var stöt stönade vi tillsammans högre och högre, tills vi till slut bara skrek rakt ut.

– aaaaa … aaaaaA … aaaAA … aaAAA … aAAAA … AAAAA … AAAAAAAAAAHHHHHHH!!! GUUUUUUUD!!!

Amandas rygg spändes i en båge, samtidigt som hennes underliv låste sig om roten på min kuk, och min sats pumpade i kaskad efter kaskad in i hennes allra innersta, i samma takt som hennes kramper. Hade jag inte haft henne att hålla mig i så hade jag säkerligen trillat ihop i en hög på golvet. Sedan, när jag tömt mig helt, drog jag mig ur. Amanda sträckte ner ena handen, masserade sakta sitt sköte , delade på blygdläpparna, särade på dem ytterligare och en sträng av sperma rann sakta, i sega strängar, ur henne och ner på golvet. Hennes händer sökte mina och jag tog dem och reste henne upp i sittande. På ostadiga ben ställde hon sig upp, såg mig djupt i ögonen, slog hon armarna om min hals, gav mig en kyss och viskade i mitt öra.

– Det var länge sedan jag hade en riktig man, men det var värt att vänta på. Hoppas på mer ikväll.

– Vad fina ni var! sa Stina som stod bredvid oss med en kamera, omfamnade Amanda och gav henne en kyss.

– Verkligen! utropade Linda.

Hon kom fram till mig, lade ena handen bakom min nacke och kysste mig, samtidigt som hon med andra handen greppade min fortfarande halvhårda, lite kladdiga kuk och runkade den varsamt.

– Tror du att du orkar mer? fortsatte hon.

– With a little help from my friends, flinade jag.

– Åhhh, det ska nog jag se till att du får. Här finns bara vänner. Kom så går vi bort till sängen så kan jag börja på en gång.

– Vänta lite! ropade Amanda. Vi måste fylla på med vätska. Det finns vin, whisky och öl. Men jag skulle rekommendera att ni tar ordentligt med sportdryck också.

Hon gick bort till ett serveringsbord som stod i ett av hörnen och hällde upp till sig själv, både whisky och sportdryck. Där hon stod, endast iklädd ansiktsmasken och de genomskinliga byxorna, var hon både bedårande söt och bedövande sexig. Stina och Linda gjorde henne genast sällskap vid bordet och först nu upptäckte jag att även de hade kastat topparna. Där stod de nu, tre gudinnor, med utslaget hår. Med bara, yppiga bröst och flortunna byxor, som visade mer än de dolde. Jag gick bort till dem.

– Finns det lite till mig också?

– Visst, svarade Amanda och började hälla upp.

– Borde inte du klä av dig lite du också? frågade Linda. För rättvisans skull menar jag. Ta av dig västen. Byxorna döljer inte särskilt mycket i alla fall.

Jag krängde snabbt av mig västen.

– Mmmmm … bättre. Finns det något sexigare än en riktig man, med breda axlar, hår på bröstet …

Linda drog fingrarna genom håren på min bröstkorg.

– … och med en kuk som reser sig bara man rör vid honom lite.

Hon log okynnigt. Jag tittade ner. Jodå. Den var på väg upp igen. Jag hade stoppat in den innanför tygstyckena för att jag tyckte det inte var så snyggt att gå och skylta med den utanför brallorna, men nu reste den helt uppenbart tält där nere. Hon smög in tätt intill mig. Hennes bara bröst trycktes mot min nakna hud när hon lutade huvudet mot min axel och lät handen vandra neråt igen, in innanför byxtyget och greppa om min, ännu en gång, bultande ståndare. Hon suckade lätt samtidigt som hon smekande mjukt runkade den.

– Erik? Kan du inte stjälpa i dig det där så att du kan följa med mig till sängen sen?

Jag sölade inte. Whiskyn, som jag tror var en sexa, gick ner med en knyck på nacken och efter det fyllde jag på med ett stort glas sportdryck.

Linda tog min hand och ledde mig mot sängen. Väl framme vid fotänden, på sängens högra halva, vände hon sig om.

– Hur vill du ha mig Erik?

– Hur du vill. Du bestämmer.

– Okej. Stå kvar som du gör då.

Så klättrade hon upp i sängen, vände runt och lade sig på rygg, vänd mot mig, med huvudet hängande ut över kanten.

– Okej Erik. Böj dig fram och slicka mig.

Man behövde inte vara något geni för att förstå vart det här var på väg. Jag log ner mot henne innan jag ställde mig bredbent över hennes ansikte, stödde knäna mot sängkanten och böjde mig framåt. Hon låg redan med benen brett särade, redo att ta emot mig. Byxornas gren stod vidöppen och jag betraktade först den vackra skapelse jag hade framför mig. Det helt rena, hårlösa venusberget, blygdläpparna som, svullna efter den tidigare leken och glimmade av safter, pulserande bad om att få leka mer, ropade ”kom hit”. Med handen smekte jag hennes blöta svullna vulva innan jag böjde mig hela vägen ner och lät hennes kön fylla min mun. En suck av vällust nådde mina öron och i nästa sekund kände jag hur hennes läppar omslöt mitt ollon. Jag stönade lågt ner i hennes sköte och började sedan bearbeta området runt hennes klitoris med min tunga.

Plötsligt uppfattade jag att något rörde sig vid min sida och strax såg jag Stina komma krypande i sängen. Med glittrande ögon log hon mot mig och placerade sig mitt emot mig med ansiktet mellan Lindas ben, gav först mig en blöt kyss, plockade fram kameran, filmade i någon minut, innan hon lade undan den, kröp ner och hjälpte mig slicka Lindas fitta. Linda reagerade direkt på den extra tungan. Hon hade uppenbart svårt att ligga stilla, stönade högt, spjärnade med benen och sög hårdare än hon gjort innan. Min kuk stod nu verkligen stenhård och jag hann bara snudda vid tanken ”vart Amanda tagit vägen?” när jag kände ett par läppar på undersidan av min pung. Läppar som sög och nafsade. En tunga som virvlade runt mina kulor, följde mellangården och slickade mig i anus innan den återvände ner till kulpåsen igen, fångade in ena testikeln och drog in den i munnen. När hennes tunga, varsamt sugande, klämde den mot gommen trodde jag att det var färdigt, men då släppte hon mig plötsligt.

Jag reste mig på raka armar och tittade neråt för att se vad som pågick, men där fanns bara Linda som ägnade all sin uppmärksamhet åt min kuk. Det märktes att hon gjort en del inspelningar och att även detta var ett sånt tillfälle, för hon använde munnen, läpparna, tungan på ett sånt sätt att det inte bara skulle vara skönt. Det var visuellt upphetsande också. Med övertydliga rörelser, ibland vidöppen mun, ibland hårt sugande, ibland med tungan virvlande runt ollonet och saliven rinnande i långa strängar. Ute i periferin såg jag Amanda smyga med kameran. Medan jag tittade på så lade hon händerna på mina skinkor, tryckte till och vips försvann hela härligheten ner i hennes hals. Ohh … herre min skapare … hur hett var inte det. Jag fick blunda och djupandas för att inte tappa kontrollen. Hon sköt mig ifrån sig för att hämta luft. Själv var jag alldeles utom mig av upphetsning. En deepthroat? Det var faktiskt mer än jag väntat mig, till och med av Linda.

I mina funderingar var jag inte alls beredd när hon sög in mig hel och hållen ännu en gång. Det pirrade, det bultade, hennes svalg stramade om mitt ollon. Det här skulle inte hålla mycket längre. Det var bäst att byta scenario. Jag drog mig bakåt, reste mig upp och sträckte på ryggen.

– Vart ska du ta vägen? undrade Amanda, som stod bakom min rygg med en liten kamera

– Åhhh, jag måste svalna lite. Det blev nästan för mycket där nyss.

– Vänta så ska jag hämta …

Hon smet iväg, rotade runt i en väska och kom tillbaka med en liten sprayflaska.

– Kom hit, beordrade hon.

Jag gick dit och hon ställde sig på knä framför mig, tryckte upp min kuk mot min mage, sprayade en gång på ollonsträngen och släppte den sen.

– Vad var det där?

– Bedövning. Men bara ytterst lite, svarade hon och sprayade sig själv i halsen.

– Men … är det inte risk att jag slaknar … om jag inte känner något menar jag?

– Lugn. Det kan du överlåta till oss. Men du får inte sticka in den i oss innan det har torkat.

– Och din hals?

– Jag har inte lika lätt att ta den djupt … som mamma. Behöver lite hjälp på traven bara.

Hon blinkade mot mig, slängde undan flaskan i ett hörn, klättrade upp i sängen, satte sig ner vänd mot mig och klappade med handen på täcket.

– Kom hit.

Jag följde hennes order och klättrade efter.

– Lägg dig ner.

Jag sträckte ut mig bredvid henne, spänd på vad som nu skulle ske. Jag såg på henne. Hennes fokus var plötsligt någon annanstans. Jag vred på huvudet. Bredvid oss hade Stina och Linda förenats i en innerlig och passionerad sextionia. Dämpade stön och det slaskande ljudet av virvlande tungor fyllde rummet. Så såg jag på Amanda igen.

– Amanda … kom hit, viskade jag.

– Men du kan inte …

– Jag menar inte så. Sätt dig över mig. Kom nu.

Då fattade hon, log mot mig och grenslade mitt ansikte vänd mot mina ben. Varsamt sänkte hon sig mot min väntande mun, min tunga. Blygdläpparna glimmade av hennes väta, blandad med min sperma, och när jag kunde nå fram till hennes sköte och sluta mina läppar om hennes, hördes en djup suck och ett spinnande ljud , ungefär som från en stor katt.

– AhhhhhMMmmmMMmmmMMmmm.

Jag räckte ut tungan så långt jag förmådde, försökte hålla den rak och stenhård, och lät henne styra, använda den på det sätt hon önskade. Hon började att sakta rida den vertikalt. Jag såg ju inte så mycket, men det fanns inga händer nere hos mig, så jag antog att hon hade dem antingen på brösten eller i håret. Hon andades sakta. Inåt på väg upp och utåt på väg ner, började sakta jucka fram och tillbaka över min tunga, gnida sitt sköte över min mun. Jag fick upp händerna och greppade hennes skinkor, särade på dem och lät tungspetsen löpa längs mellangården upp på anusrosen och sen tillbaka. Gjorde om det en gång till.

– MMMmmmm … skönt Erik. Men inte mera där. Inte idag. En annan gång. Jag lovar.

Så fällde hon sig framåt på alla fyra och roterade med höfterna så att jag skulle komma åt ordentligt, gned och juckade över hela mitt ansikte, täckte det med sina könssafter. Jag kunde känna hur hon tog tag i min halvhårda kuk, vred och vände, inspekterade den …

– Hmmm … jag tror den är torr nu, hörde jag henne mumla.

… och så slöt hon läpparna om den. Det kändes lite märkligt. Nere på skaftet kände jag hennes mun, läppar, skiftningen värme – kyla, men uppe vid ollonet var det bara bedövad kyla och en diffus förnimmelse av rörelse. Jag minns att jag hann tänka tanken en man ALDRIG får tänka, ”Det här kommer inte att funka”, men Amanda räddade mig. Hon började suga som om hennes liv hängde på det. Hade jag inte varit lätt bedövad så hade det blivit för mycket för mig, men nu blev det precis lagom och det var enklare att sänka intensiteten från en hög nivå än en låg. Jag började slicka hennes fitta igen och hennes stön vibrerade i hela mitt skrev, surrade i pålen. Helt plötsligt blev hon tyst och jag kände hennes läppar ända nere vid roten.

Jädrans! Ner i halsen! Hon också! Visst, hon hade i princip förvarnat om att det kunde hända, men ändå. Bara tanken fick mig nästan att komma och det var tur att hon hörde mitt stön och släppte ut mig. Hon ställde sig upp på knä och såg på mig över axeln.

– Går det bra?

– MmmHmmm.

Hon vände sig mot de andra Stina och Linda.

– Hör ni! Tjejer! Kom hit! Nu turas vi om. Kom!

De delade, nästan motvilligt, på sig och kröp över till oss. Stina såg nästan lite störd ut som om hon inte tyckte om att bli avbruten, vilket Amanda noterade.

– Inga sura miner nu. Ni vill väl ha lite kuk? Passa på. Han är så hård han kan bli.

Linda verkade vara den som var mest sugen. Hon kröp fram till mig, greppade mitt stånd, runkade det lite innan hon böjde sig ner, sög ett par hårda tag och sen svingade hon benet över mig och sjönk ner över pålen.

– Mmmmmmmm.

Hon stönade högt samtidigt som hon började rida mig sakta. Stina anslöt bakom henne och med armarna om henne följde hon Lindas tempo upp och ner. Sen såg jag inget mer för Amanda sänkte sitt sköte över min mun igen. Dock hörde jag. Flåsande andetag, svaga stön, det slaskande ljudet av blöta kyssar. Jag anade ett par fingertoppar mot kukroten när Linda var som längst ner, vibrerande rörelser på hennes väg upp, ännu mer på vägen ner igen. Linda stönade allt snabbare.

– Ahh..Ahh..Ahh..Ahh..

Det stramade till runt kuken. Jag kände hur hon juckade ett par gånger, gned sitt underliv mot mig, och så …

– AAAAaaaaahhhhhh!!! Mmmmmmm!!!

– Vi byter, hörde jag Amanda säga.

Äntligen såg jag lite igen. Amanda klev av mitt ansikte och jag hann se hur Stina tog Lindas plats. Hon sjönk med en suck ner över min kuk samtidigt som Amanda ställde sig på knä tätt bakom henne, slog armarna om henne och började massera hennes bröst med ena handen och hennes klitoris med den andra. Sen hann jag inte se så mycket mer för Linda sänkte sin fitta över min mun. Men jag behövde egentligen inte se för att förstå vad som pågick. Stinas stön och höftrörelser var på sätt och vis välbekanta, men samtidigt helt nya. Visst hade hon alltid varit en liten vildkatt i sängen, men den här nya galna kåtheten, så totalt ohämmad i sin lust att njuta och att ge njutning var ny. Första gången jag fick en glimt av den var nog när jag tog henne bakifrån samtidigt som hon tittade på Lindas film. Nu red hon mig taktfast samtidigt som Linda red min tunga. Jag kunde ana Amandas hand på Stinas fitta, för att sen plötsligt försvinna. För andra gången den kvällen undrade jag vart Amanda tagit vägen.

Jag behövde inte fundera länge. Jag anade hur Stina lutade sig lätt framåt och så kände jag ett par händer varsamt sära på mina ben. Därefter kom först en tunga, sedan ett par läppar, en mun som började utforska pungen, mellangården, analen. Tungspetsen kittlade för ett par sekunder över rosetten innan den förflyttade sig över mellangården upp till pungen, slickade på dem en och en för att sedan suga in den ena i munnen. Amanda sög och mumsade på den en liten stund innan hon bytte över till den andra. Munnen värmde om den ena kulan samtidigt som saliven kylde den hon nyss lämnat. Det var galet skönt och jag kände hur jag blev ännu hårdare, nådde ännu längre in i min fru. Det verkade som det var det sista lilla hon behövde för att gå över kanten och komma med ett vrål.

– OOOOOOOÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!

Sen föll hon framåt och hölls uppe av Linda, som själv var nära ännu en orgasm och savade helt galet mycket över hela mitt ansikte. Jag behövde bara sträcka ut tungan så gjorde hon hela jobbet själv, och med ett långdraget …

– MMMMMMmmmmmmmm!!!

… så blev hon stilla. Stina och hon hängde i armarna på varandra för ett ögonblick innan de samlade ihop sig och klev av.

– Nu är det min tur … och nu gör vi färdigt det här, sa Amanda och kröp upp över mig.

Hon sänkte sitt ansikte ner över mitt och gav mig en djup kyss. Samtidigt som jag kände hur hon gned sig fram och tillbaka längs kukskaftet med de plaskvåta blygdläpparna. Så släppte hon kyssen och försvann neråt igen. Jag lade huvudet bakåt och väntade. En varm mun färdades nedåt, och upp igen längs skaftet. Sen kände jag två till som möttes i en kyss runt mitt ollon. Jag kunde inte hålla tillbaka ett högt stön och lyfte på huvudet. Efter att ha legat och blundat så länge hade jag faktiskt glömt bort att de hade de där haremsbyxorna på sig. Nu såg jag ännu en gång de tre maskerade nymferna, med bara bröst och flortunna byxor, flockas runt min ståndare, turas om att suga, slicka, runka. Den var hård som stål och det bultade så att det nästan gjorde ont. Jag undrade för ett ögonblick hur jag skulle lyckas hålla emot när Amanda avbröt, vände sig om över mig på alla fyra och vickade svankande med rumpan mot mig.

– Gör vad ni vill tjejer, men nu skall jag ha kuk. Erik! Kom hit!

Jag låg lugnt kvar. Reste mig bara lätt upp på armbågarna.

– Jag är redan på plats. Sära lite mer på benen bara, så att du kommer ner lite. Stina … Linda … gör lite nytta nu och hjälp till.

– Jag kan göra det själv, sa Amanda samtidigt som hon sänkte underlivet något.

– Det vet jag att du kan, men jag vill att de gör det, så får jag filma.

Jag nappade åt mig en kamera och både Stina och Linda var nu framme igen hos oss, ivriga att hjälpa till. I displayen såg jag hur Linda varsamt greppade min kuk. Runkade den, sög lite grann. Stina masserade Amandas blöta fitta, pullade den så att det slaskande ljudet fyllde rummet. Så tog hon ut fingrarna, Linda reste min kuk rakt ut ifrån kroppen och siktade mot Amandas öppning samtidigt som Stina tryckte Amandas underliv neråt med en hand på hennes korsrygg. Kuken gled sakta in och ett stön undslapp oss båda när jag var hela vägen inne. Jag lade ifrån mig kameran. Amanda flyttade knäna något bakåt så att hon mera hade vikten på armarna och började försiktigt att jucka. Linda och Stina stack in varsin hand emellan oss. Linda smekte varsamt min pung och Stina masserade Amandas klitoris. Amanda flåsade och stönade och hela hennes kropp gick i vågor.

– Uuuuhhhhmmmm! Erik! …

Hon lyfte sitt underliv samtidigt som hon talade.

– … Det här är skönt, men det blir inget ”tryck”. Jag vill bli knullad.- Men då måste jag nog upp här ifrån.

Jag krånglade mig upp i knästående bakom henne.

– Så klart du måste. Knulla mig nu Erik. Jag vill ha den där stora feta kuken en gång till. Tryck in den.

Stina och jag hade aldrig, förutom den gången framför datorn, använt ”dirty talk” i sängen, och Amandas grova språk överraskade mig än en gång, men hade trots det åter god effekt på mig. Jag gick in närmre, greppade med vänsterhanden om hennes höft, gned med ollonet in i springan och tryckte till, med båda händerna om hennes midja, hårt, resolut och ända … in … i … botten.. Med ett högt stön sjönk hon ner på armbågarna.

– Uuuuuuhhhhh!!!

Jag började knulla henne i ett lagom hårt tempo, taktfast och med kraft bakom. Amanda började bli mer och mer högljudd.

– Ååååhhhh!!!! Guuuud!!! Jaaaaa!!! Knulla miiig!!!

Det var svårt att inte ryckas med och ta i hårdare, men då skulle det snart vara över, så jag stålsatte mig och fortsatte på samma sätt. Amanda var nära att komma och var underbart trång. Det stramade hårdare och hårdare runt skaftet för varje stöt jag gav henne. Till slut föll hon ihop helt med överkroppen och skrek rakt ner i madrassen. Men jag var inte färdig, utan fortsatte i samma takt. Amanda mötte mina stötar, juckade emot, så gott hon kunde och till slut så hade hennes orgasm ebbat ut så pass mycket att hon kunde resa sig på armarna igen och hjälpa mig med takten igen.

En rörelse till höger om mig fångade min uppmärksamhet. Normalt är det inte att rekommendera att förlora fokus i en sådan situation, men det var ingen risk denna gång. Bredvid oss på sängen hade Stina och Linda, för vilken gång i ordningen denna kväll vet jag inte, förenats i en härlig sextionia. De flåsade, stånkade och stönade, tungorna slaskade, de svankade och krökte rygg om vartannat och kropparna vreds i ren och skär njutning. Framför mig var Amanda på väg in i ännu en orgasm. Hon flåsade och stönade högre och högre, slängde med huvudet och mötte mina stötar med allt större iver. Jag kände att det var dags. Nu eller aldrig rent av. Orken började ta slut, med allt vad det kunde innebära, så jag laddade för finalen. Amandas fitta krampade åter runt kukskaftet, ollonet gneds hårt mot hennes slidväggar och den välbekanta känslan, likt kolsyra bakom pungen, talade om att det var dags. Amanda stod redan på randen till sin nästa orgasm och den sköljde strax över henne med full kraft. Jag började få svårt att hålla emot och viskade till henne med en väsning.

– Jag … kommer snart … Hur gör vi?

– Säg … till … när … bara, flåsade hon tillbaka.

Hennes fitta kramade och kramade, satt så oerhört tight runt min lem, att det bara behövdes ett par stötar. Jag kände hur kuken växte ett nummer till där inne, att det var dags.

– Nu! ropade jag.

Hon gled snabbt av min kuk …

– Ställ dig upp, kommenderade hon.

… snodde runt, ställde sig på knä framför mig, greppade kuken, kramade hårt runt roten, runkade det av hennes vätskor såphala skaftet och, när jag med ett stön lät satsen gå, siktade hon in den i sin vidöppna mun. Den lade sig som en vit liten pöl där inne. Hon fortsatte ha munnen öppen, lekte med tungan i det vita. Först trodde jag att det var mig hon visade upp det för, men sen mindes jag vad vi egentligen höll på med … att det var för kameran. Helt plötsligt dök Stina fram, greppade Amanda bakom nacken, kysste henne och vips var det hon som hade satsen i munnen, visade upp den och lämnade den sen på samma sätt över till Linda som svalde den innan hon reste sig upp och kysste mig. Visst, satsen var borta, men den omisskännliga smaken av sperma fanns där fortfarande. Samtidigt som hon kysste mig kände jag två munnar som möttes på min nu halvt slaknade kuk. Munnar som sög och slickade den ren. För ett ögonblick verkade det som om den skulle ställa sig igen, men den blev aldrig riktigt hård.

– Det räcker nog för idag va? viskade Linda i mitt öra.

Jag nickade bara sakta. Linda tecknade något till Amanda som reste sig ur sängen, gick bort till bordet, stängde av inspelningen och satte igång filmen med Linda igen. Så kom hon tillbaka till oss med fyllda champagneglas och ett glatt …

– That´s a wrap! Jag tror vi har massor av bra material nu. Och roligt har vi haft också. Vad säger ni? Ska vi lägga oss i sängen, softa och kolla lite porr?

Alla var med på noterna, maskerna åkte av eftersom inspelningen var slut och vi lade oss i den stora sängen. Amanda på min ena arm, Linda på den andra och Stina ingosad på Lindas axel. Champagnen svalkade skönt och filmen flimrade framför våra ögon. Jag mådde som en kung och somnade som en liten gris.

*************

I nästa avsnitt: Erik går med på att hjälpa sina vänner Lasse och Kicki med ett trängande bekymmer. Stina får också upp ögonen för Kicki, men hennes plan för helgen är Linda på ”tu man hand”.

 

 

 

 

Delar i serien<< Vikten av en snygg häckEn kvinna i nöd >>

Grannar med förmåner
1

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier