En kvinna i nöd

Det här är del 4 av 6 i Grannar med förmåner

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 7/2-21)

 

I förra avsnittet av min lilla följetong ”Grannar med förmåner” blev, vad Erik från början trodde skulle bli en filmkväll med mys, en inspelning av erotisk film. Alla fyra, Erik , Stina, Linda och Amanda, hade en härlig kväll och somnade sen i den stora sängen på Lindas inglasade altan.

En kvinna i nöd

Morgonen efter vår minst sagt lyckade ”filmkväll” vaknade jag tidigt. Klockan sex är tidigt för vilken söndag som helst, och är det definitivt efter en kväll som den vi just haft . Solen strilade in genom draperierna framför de stora fönstren, och det ljuset var tillräckligt för att det skulle vara omöjligt för mig att somna om. Jag vände mig om och såg på Sina. Hon sov fortfarande djupt, ordentligt intrasslad i Linda. För ett ögonblick övervägde jag att väcka dem för lite mysigt morgonsex, men beslöt att låta dem sova. Kvällen hade varit intensiv och jag tänkte att både hon, Linda och Amanda hade fått mer än tillräckligt av den varan. Det vara bara att gilla läget och stiga upp. Jag gick ut från den stora inglasade altanen, banade mig väg genom buskarna och gick in, tog av de exotiska kläderna från gårdagen och satte på mig morgonrocken, som snabbt blivit mitt favoritplagg, gick ut i köket, startade kaffebryggaren och begav mig mig ut till brevlådan för att hämta tidningen.

Tidningen låg där den skulle, men jag böjde mig ändå fram för att se om där låg något mer för säkerhets skull.

– God morgon!

Rösten hördes bakom mig så jag snodde runt. Där på andra sidan gatan stod Kicki, eller Kristina som hon egentligen hette. Hon, och hennes man Lars, bodde på gatan när vi flyttade in. De var något äldre än vad Stina och jag var. Åtminstone Lars. Jag tror till och med att han hade gått i pension för något år sedan. Kicki, däremot, var som mest något år äldre än mig och i högsta grad väl bibehållen. Visst … Lars hade många gånger stolt berättat hur han hade köpt henne nya tuttar, men Kicki hade sett till att förvalta hans investering på bästa sätt. Snyggare kvinna i övre femtioårsåldern fick man leta efter.

Där stod hon framför mig. Även hon var klädd i morgonrock av det tunnare slaget och skärpet var hårt åtdragen i midjan. Mina ögon följde hennes kropp uppåt, från de nätta bara fötterna längs de långa benen, som kunde anas i motljuset genom det tunna tyget, över höfternas lätta rundning och den fylliga barmen till hennes ansikte. Hon log mot mig. De bruna ögonen, inramade av det , lätt sovrufsiga, mörkbruna håret, glittrade och sökte sig sedan, menande, lägre ner på min kropp. Jag tittade ner, och blev genast påmind om att jag endast hade morgonrocken på mig, då en lätt utbuktning kunde skönjas genom tyget. Jag hade inte direkt stånd, men den var definitivt inte slak och dessutom lite behagligt svullen sedan igår. Jag tittade upp igen och granskade henne. Visst var det hennes bröstvårtor som tydligt syntes genom tyget.

– Det är lite kyligt så här tidigt, sa jag.

– Jo, för all del. Men det verkar inte påverka dig så värst.

Kicki kastade ännu en uppskattande blick ner mot mitt skrev. Jag var definitivt inte opåverkad av hennes närvaro. Utan att titta ner visste jag att min kamrat hade vaknat på rätt sida och var redo för action. Det var det dock inte tal om. Inte nu i alla fall. Jag var tvungen att tala med Stina först. Inte för att jag trodde det skulle bli något problem. Det hade de senaste veckorna utvisat. De kanske rent av skulle kunna komma bra överens. Jag log glatt mot henne.

– Det skall nog till lägre temperaturer än så här för att hålla ”honom” nere i ditt sällskap.

Jag ångrade genast det jag sagt. inte för att jag inte menade det, mera för att det lät så vansinnigt fånigt när orden träffade luften. Kicki frustade till av skratt.

– Jaså? Du säger det du? Av någon anledning tvivlar jag inte på vad du säger, sa hon och log glatt tillbaka.

Här kunde vi inte stå länge till utan att dra på oss uppmärksamhet.

– Var har du Lasse?

– Han sover. Minst ett par timmar till.

– Då så. Då följer du med mig in på en kopp kaffe.

– Låt mig bara klä på mig lite först.

– Dumheter. Se på mig. Du har säkert mer kläder på dig än jag.

– Det är nog snarare precis lika lite.

Hon rodnade lätt innan hon fortsatte.

– Men Stina då?

– Hon ligger och knoppar hon med. Det var en minnesvärd kväll igår, så hon vaknar nog inte heller i första taget.

– Jag förstår det. Det lät trevligt … på håll.

Nu var det min tur att rodna. Våra aktiviteter hade alltså hörts över hela grannskapet … igen. Det var andra, kanske tredje gången på kort tid vi hade underhållit grannar med ljuden från våra lustfyllda lekar. Att vi inte kunde vara lite tystare. Jag harklade mig.

– Hoppsan. Jag trodde inte att vi var SÅ högljudda.

– Det var ni inte heller. Jag hade varit ute med en väninna och kom här på gatan, rätt sent, när jag hörde NÅGONTING, så jag bestämde mig för att se efter och smög närmare … över eran tomt … jag var nog lite full. Vid buskarna där nere hördes det väääldigt bra. Trevliga grannar?

Jag rodnade nog ännu mer när jag svarade.

– Mycket. Vi måste se till att ni får träffas någon dag. Men! Vad säger du? Kaffe och macka? Vi kan sitta på soldäcket där nere … ja, du vet ju var det ligger vid det här laget … om du inte vill gå in.

– Tack gärna!

– Gå du ner dit i förväg, så går jag in och drar ihop en bricka. Mjölk? Socker?

– Bara lite mjölk tack.

Jag gick in till köket medan Kicki sökte sig ner genom trädgården. Kaffe, frallor, smör och pålägg av olika slag trängdes, tillsammans med kaffekopparna, mjölken och kaffekannan, på brickan när jag gick ut. I den lätta sluttningen ner på baksidan kunde jag inte titta framåt. Jag var tvungen att se var jag satte fötterna i det daggvåta gräset. Ändå visste jag att hon tittade på mig. Och mycket riktigt, när jag lyfte blicken från marken såg jag henne sitta i en av loungeftöljerna. Morgonrocken hade glidit isär över hennes korslagda ben. Även på överkroppen var den mer öppen och hennes högerhand lekte lojt i klyftan mellan de välformade silikonbrösten. Hon följde, med dimmig blick, varje steg jag tog, men det var varken på mina fötter eller mitt ansikte blicken var fäst. när hon upptäckte att jag såg på henne slog hon ner blicken och rättade till morgonrocken lite grann. Jag satte ner brickan mellan oss, hällde upp kaffet och bjöd henne att ta för sig.

– Hur är det med dig Kicki? Är allt bra?

Hon verkade överrumplad av min fråga.

– Allt är bra.

Hon undvek att möta min blick när hon svarade. Stirrade bara ut i tomma intet.

– Men det ser jag ju att det inte är. Nånting är på tok. Berätta.

En skugga av sorg svepte över hennes ögon innan hon med en suck slog ner blicken.

– Jag är ensam, viskade hon, knappt hörbart.

– Ensam? Du har ju Lars.

– Har och har. Vi bor båda i samma hus och delar ekonomin. Men vi delar inte säng längre. Har inte gjort på över ett år nu.

– Men vad säger du? Varför?

– Han blev sjuk. Är sjuk.

– Är Lasse dålig? Hur gick det till?

– Jag vet inte. Helt plötsligt var han bara helt ointresserad, deprimerad, svår att nå fram till. Och han är ju trots allt några år äldre än mig, så det kan vara det som tar ut sin rätt.

– Jag trodde inte att det gick att tappa gnistan med en kvinna som dig i huset. Helt ärligt. Har du inte försökt att ”pigga upp” honom då?

– Jag har nog testat allt jag kan komma på. Jag har köpt sexiga underkläder. Och då menar jag inte såna där försiktiga från affären utan verkligen dödsheta små saker. Jag har köpt sexleksaker att använda tillsammans. Jag lyckades till och med få tag på Viagra till honom, ifall det berodde på rädsla att inte kunna prestera, men då blev han bara arg och slöt sig ännu mer inom sig. Jag vet inte vad jag ska göra.

– Ursäkta om jag går rakt på sak, men jag tycker han är en idiot. Varför lämnar du honom inte?

– Jag vill inte. Kanske hoppas jag fortfarande.

– Jag tycker det är dags att se efter nummer ETT. Dig själv. Du får väl skaffa en älskare.

– Jag har funderat mycket på det. Men det är så bökigt. Det skall smygas och trixas, och det skall bokas dyra hotellrum. Jag orkar inte.

Hon satt och stirrade ner i bordet. En tår rullade nerför hennes kind när hon tittade upp.

– Jag har tänkt en del på om det finns ett enklare sätt. Om det fanns någon nära. Så fick jag se dig vid brevlådan och det var som om polletten trillade ner.

– Jag?

Visst hade jag haft en plan att komma till detta, men jag blev ändå lite överraskad att det var hon som tog initiativet.

– Ja! Du! Säg inte att du inte vill … inte tänkt tanken.

Nu var hennes blick intensiv. Hon satt framåtlutad över bordet, stödd på ena armbågen. Den andra handen såg jag inte, men den armen var sträckt neråt och jag kunde ana en liten rörelse, så jag antog att den befann sig någonstans mellan hennes lår. Jag var lite osäker på vilken väg jag skulle ta nu, men efter lite funderande bestämde jag mig.

– Okej. Jag är på. Men det är ett par saker du måste veta först.

– Okej?

– Det är så här. Och det här MÅSTE stanna mellan oss. Stina och jag har, ska vi kalla det, ett arrangemang med grannen på baksidan, Linda, och hennes dotter Amanda. Vi kallar det ”Grannar med förmåner”. I det ingår att vem som helst av oss får vara med den av oss den önskar. Dessutom får jag, då Stina är med Linda eller Amanda, välja valfritt sällskap för kvällen. Det samma gäller för Stina i de fall jag väljer att idka grannsamverkan. All svartsjuka är absolut förbjuden.

Kicki såg helt bedövad ut. Armen hade stannat. Jag fortsatte.

– Så, för att alla skall kunna känna sig säkra så kräver vi att de eventuella nya parter vi släpper in är testade och friska. Om det är något du kan gå med på så skall jag snacka med de andra. Jag tror inte att det ska vara några problem. Vad säger du?

Kicki stirrade först på mig med vantro i blicken. Sen ändrades något.

– Så du och Stina … grannen och hennes dotter … har ihop det? Hur gick det till?

– Det är en lång historia. Ja, alltså, historien är lång. Egentligen har det gått ganska fort. Men vi spar den till senare. Det viktigaste … tror du att du kan hålla tyst?

Kvinnan framför mig tvekade inte en sekund.

– Jajjemen! Ett sånt här tillfälle vill jag inte missa. Jag bokar tid för kontroll imorgon. De kommer inte att hitta något, men regler är regler. Apropå det … det finns inte en möjlighet till lite mys nu? Jag är så sugen. Hela det här samtalet, du så nära mig, nästan naken, jag nästan naken …

Hennes hand hade börjat röra sig där under bordet igen. Mera tydligt nu, inte så mycket i smyg.

– … jag är så kåt.

Det sista väste hon fram.

– Att vi rör vid varandra nu är uteslutet. Det har jag förklarat. Men det hindrar ju inte att vi rör vid oss själva.

För att tydliggöra vad jag menade så ställde jag mig upp, öppnade morgonrocken och tog ett stadigt tag om min, nu snabbt svällande, kuk. Jag masserade hårt vid roten för att pressa ut ännu mera blod i den, få den riktigt ådrig. Kicki bara stirrade på mig i flera sekunder innan hon till slut lyckades smälta vad det var som nu höll på att ske. Till sist så vred hon runt stolen för att få plats att sära på benen, och kanske för att jag skulle se bättre också. Så knöt hon upp skärpet på sin morgonrock och delade på framstycket. De stora, runda brösten kom ut i full frihet. Hennes bröstvårtor stod stenhårda rakt ut. Hon tog tag i dem, en i var hand, skruvade och drog i dem medan upphetsningen lyste allt starkare och starkare i hennes ögon. Hennes högra hand lämnade bröstet, sökte sig neråt och landade över skötet.

– Ooohhhh … Erik … vad sexig du är, viskade hon. Det här hade jag aldrig trott att jag skulle göra … någonsin. Runka kuken. Runka kuken för mig.

– Du är allt rätt het själv Kicki. Det måste vara något allvarligt fel på Lasse om han tackar nej till dig.

Jag började massera kukskaftet under tiden jag pratade. Kickis blick var fixerad vid min hand och vad den gjorde. Hennes hand, i sin tur, började gnida upp och ner längs springan. Fingrarna blev snabbt blanka av hennes safter och snart glimmade hela hennes välrakade sköte i morgonsolen. Jag spottade i näven och flyttade upp den till ollonet, som nu var stort, blankt och känsligt. Det ilade gott i hela kroppen när jag gned ut saliven över det och började rotera handen runt det.

Kicki stirrade som förhäxad på mig. Handen hon haft vid sitt bröst flyttade hon upp till sin mun, sög mjukt av lång- och ringfingrarna och lät den sen förenas med den andra handen nere vid fittan. Hon mötte min blick och med kåtblanka ögon och öppen mun lät hon två fingrar glida in. Hon stönade till och slöt ögonen för ett ögonblick, särade brett på benen, lutade sig mot ryggstödet och lät huvudet falla bakåt. Handen på utsidan gned hårt mot klitoris samtidigt som den andra handens fingrar snabbt rörde sig in och ut, pullade så det slaskade. Synen var så het att jag var tvungen att lägga band på mig, pausa lite, för att inte komma på stört. Så lyfte hon huvudet igen, och grimaserande med vidöppen mun, sökte hon min kuk med blicken. Andningen kom häftigt och stötvis, och jag antog att hon var riktigt nära nu. Så höjde hon blicken och sökte min.

– Aaaaaahhhh … Mmmmm … Eeeerik … Jag kommer nu … Ohhhh … Eriiiiik … Kom för meeeej … Jag kommeeer … Ååååååhhhh … Koooommmm! … Aaaaaaaaahhhhhhhh!!!

Hon kastade huvudet bakåt samtidigt som hon knep ihop låren om sina händer, som fortsatte röra sig där nere, fast saktare nu.

– Aaahhhh … Aaahhhh … Mmmmmm.

Hon såg upp igen och betraktade mig med dimmig blick. Jag var själv nära nu och stod och funderade på var jag skulle lägga satsen. Jag ville inte spruta på den nya golvtrallen. Samtidigt visste jag att Kicki ju verkligen ville se mig komma. Hon måste ha sett mitt bryderi för hon sa …

– Ge den till mig.

– Nej … du får inte … mmmmm … suga mig.

– Lägg den i handen så tar jag hand om den.

Jag tittade frågande på henne och hon bara nickade. Ilningarna i underlivet kom som ett brev på posten och med ett dovt stön siktade jag och lade alltihop i min vänsterhand. Så tittade jag på henne igen.

– Kom hit, sa hon.

Jag gick fram till henne. Hon såg nästan barnsligt lycklig ut när hon tog tag om min handled, förde handen till sin mun och sörplade i sig satsen, lite grann som när man äter ett ostron.

– Mmmmm. Det där kan inte skada någon av oss. Handen kan du ju tvätta av. Och nu vet du vad som väntar sen. Men då kommer jag inte äta ur handen.

Hon var tyst ett ögonblick, sen sa hon.

– Du … jag borde gå nu. Men jag hör av mig. Vi ses. Tack för kaffet, pratstunden … och sexet. Hej med dig.

Hon svepte morgonrocken om sin fantastiska kropp, knöt skärpet, gav mig en blinkning och ett leende och försvann bort genom trädgården.

 

Jag samlade snabbt ihop frukostbrickan och gick in i köket för att röja av. Lagom som jag var klar så stod Stina plötsligt där, i altandörren, och tittade på mig, lutad mot dörrposten.

– Hej älskling. Är du uppe nu? Har du varit hemma länge?

– Nä … kom precis. Linda och Amanda väckte mig på det allra ljuvligaste vis. Men jag tyckte att jag hörde ljud från vår tomt. Och sen tyckte jag att någon verkade gå iväg. Är det någon som varit här?

– Sätt dig så ska jag berätta.

Vi satte oss vid köksbordet. Stina med en rykande kopp kaffe. Jag berättade allt om mötet vid brevlådan, samtalet i trädgården, Lasses eventuella sjukdom, om Kickis avsaknad av sex, hur galet kåt hon var och hennes önskan att vara med mig och kanske lite till. Stina satt bara och gapade när jag berättade hur vi onanerat för varandra och hur Kicki sugit i sig satsen ur min hand. Till sist skrattade hon bara rakt ut.

– Ha ha ha! Erik! Det här är ju bara inte klokt! Guuuud vad häftigt! Blir lite sugen på henne själv. Har hon gått med på att testa sig?

– Ja. Hon skulle boka tid redan imorgon.

– Vilka grannar man har. Det anade man inte. Härligt! Och kul för dig. Jag går och duschar lite nu innan jag tar frukost.

Hon ställde sig upp, gav mig en kyss och en kram på pålen innan hon lämnade köket. Kvar stod jag och undrade vad det egentligen var vi hade satt igång.

Två dagar senare sprang jag ihop med Lasse ute på gatan.

– Tjenare Lasse! Läget?

– Hej Erik! Jo, det är bara bra, eller …

Det märktes att han drog på det.

– … eller egentligen inte …

Jag fick låtsas vara oförstående.

– … egentligen är det för djävligt.

– Vad menar du?

– Ahh va fan. Jag har diagnostiserats med ett allvarligt hjärtfel.

– Du är inte klok! Hur då?

– Ja HUR vet jag inte. Men allvarligt är det. Jag väntar på operation, men du vet … det kan ta tid. Under tiden får jag inte anstränga mig, inte bli upprörd, inte upphetsad. Jag får inte ens bli kåt. Fan, Erik! Jag får inte knulla! Jag kunde lika gärna dö … nu … direkt.

Nu hördes desperationen och sorgen tydligt i hans röst.

– Men hur går det då? Jag menar du och Kicki …

– Ja, hur går det? Hur tror du det går? Jag kan inte ens titta på min vackra fru. Hon, å sin sida, går omkring som en katta i mars. Försöker fresta mig, få med mig i säng, köper raffiga underkläder, leksaker. Och vi hade inget tråkigt sexliv innan, om jag säger så. Rätt avancerat faktiskt. … Gud! Jag står inte ut med att veta vad hon går igenom. Det bästa för oss båda vore om hon kunde ha någon vid sidan av, så hon fick lätta på trycket lite. Det skulle ta bort pressen från mig.

– Men Lasse. Tror du det? Skulle ni verkligen kunna hålla ihop det då?

– Jaa, jag tror det. Jag älskar henne, och hon älskar mig. Jag tror inte hon skulle lämna mig även om hon ligger med någon annan. Bara vi är överens … och om jag vet vem den tredje parten är. På det viset slipper vi både smussel och skam.

Han blev tyst för ett ögonblick innan han fortsatte.

– Vad säger du Erik? Skulle inte du kunna …

– Vad är det du säger Lasse? Vill du att jag … ???

– Ja. Varför inte? Jag känner dig. Du är en hygglig kille. Dessutom sa Kicki så sent som igår att du och Stina har ett rätt öppet förhållande.

– Jaså? Vad sa hon då?

– Ja, alltså … inget särskilt … mer än att Stina hade sagt att ni båda fick söka sällskap ”utanför huset”, om man säger så.

– Så hon har sagt det hon? Inget mer?

– Nej. Hur så?

– Näää. Inget särskilt. Men det stämmer … vi håller det öppet inom vissa gränser … och med vissa regler.

– Du ser. Ni får det att funka. Varför skulle inte Kicki och jag kunna klara det. Bara vi är överens om spelreglerna. Och jag litar på dig. Skulle du kunna tänka dig att ge henne vad hon behöver?

– Jag kan prata med henne …

Jag höll bokstavligen fingrarna korsade bakom ryggen och gjorde mitt bästa för att hålla masken.

– … men på ett villkor. Att du … eller jag berättar för henne varför. Varför du ber mig göra detta. Hon har förstått du är sjuk, men inte på vilket sätt.

– Jag orkar inte. Det är för påfrestande. Gör det du.

– Okej. Jag gör det. Vi får se hur det går. Jag måste in nu. Hej! Vi ses!

Jag tog ett par steg och tvärvände sedan.

– Lasse! En sak till. I och med detta så är ju du också indirekt inblandad. Skulle du kunna tänka dig att testa dig. Jag kommer att be Kicki om samma sak. En regel vi har för allas säkerhet.

– Visst. Inga problem.

När jag gick in kunde jag inte fatta vilken otrolig tur jag haft. Lasse hade i princip kastat sin egen fru i armarna på mig. Jag bestämde mig för att ta vägen genom trädgården, över altanen till köket. Där inne stod Stina och styrde med lunchen. Hon tittade upp när jag kom in.

– Vad du ser nöjd ut. Som en katt som smort i sig ett fat grädde.

– Du anar inte hur rätt du har. Och jag måste säga att en sten lyfts från mina axlar.

– Vadå?

– Jag snackade precis med Lasse. Har fått svar på ett och annat. OCH han bad mig ta hand om Kicki.

– Du skojar! Bad han dig?

– Japp. Han är hjärtsjuk och får inte anstränga sig, så han bad mig ta hand om henne, ge henne det hon behöver. Jag behöver bara tala med henne, berätta varför han varit som han har varit, och att han är okej med arrangemanget.

– När ska du göra det då?

– Jag vet inte. Jag behöver väl egentligen inte ta det öga mot öga. Hon och jag är ju egentligen redan överens. Det är bara det här med Lasse som jag behöver berätta. Har du hennes nummer till mobilen?

– Vänta lite så skickar jag det.

Stina plockade fram sin mobil och scrollade en stund i telefonboken

– Där! Här kommer det.

En halv sekund senare plingade det till i min mobil.

– Tack! Jag går ut i trädgården och ringer henne direkt.

På väg ut passade jag på att lägga in hennes nummer i telefonboken och tryckte sen på ”ring upp”. Det gick väl fem – sex signaler, och jag började tro att hon inte skulle svara, när hon äntligen gjorde det.

– Kicki.

– Hej. Det är Erik. Vi måste prata.

– Okej?

– Det gäller Lasse … och oss. Jag vet inte … ska vi ta det på telefon eller vill du komma över?

– Jag kommer över. Ge mig tio minuter.

– Ok. Jag är nere på soldäcket.

– Bra. Ses.

Jag tyckte det tog en evighet innan hon kom, samtidigt som det gick alldeles för fort. ”En evighet” för att jag så gärna ville träffa henne igen. ”För fort” för att jag hade tråkiga nyheter om Lasse. När hon kom fick hon först en kram och sen satte vi oss, jag i en fåtölj och Kicki längst fram på kanten på soffan. Hon stirrade stint på mig och kramade nervöst om fållen på den tunna sommarklänningen. Jag började med att berätta om Lasses hjärtsjukdom och allt som den medförde. Hon såg chockad ut. Sen redogjorde jag i så noggranna ordalag jag kunde om diskussionen vi haft efter det, om hur Lasse bett mig ”ta hand om” henne. Efter det satt jag tyst och väntade på hennes reaktion. Hon tittade ner i golvet. Smälte det hon just fått veta. Så såg hon upp, öppnade munnen, stängde den igen, tog mental sats och gjorde ett nytt försök.

– Erik?

– Ja.

– Var han ledsen?

– Jag vet inte. Depressioner kommer ofta i samband med hjärtproblem har jag hört, men jag skulle snarare säga frustrerad, och det är inte heller nyttigt för honom.

– Stackars Lasse!

– Ditt medlidande tror jag inte han vill ha. Han vill att allt, ja … nästan allt då, skall vara som vanligt.

– Men verkade han säker?

– Hur säker som helst. Han älskar dig, och ser det nog som enda sättet att rädda ert äktenskap.

Kicki strök sig över ansiktet med båda händerna och drog en djup suck.

– Jag skall gå hem och prata med honom. Nu när jag vet blir det lättare att hantera. Vet HAN att jag vet?

– Det var han som bad mig göra det. Jag skulle aldrig springa med skvaller. Det vet du. Och det är ju därför vi kan ha det arrangemang vi har, Stina, Linda, Amanda och jag. Och snart är ju du och Lasse också inblandade. Behöver jag säga hur viktigt det är att du är tyst?

– Givetvis. Du kan lita på mig.

Så reste hon sig för att gå, tog ett par steg mot trappan innan hon vände sig om.

– Testet borde snart vara klart, men jag har inte hört något ännu. Kanske imorgon. Jag hör av mig.

– Jag bad Lasse testa sig också. Vill inte att ni skall behöva hålla händerna ifrån varandra bara för min och Stinas skull.

– Men det kommer inte hända något. Inte som han mår nu.

– Nej, i och för sig. Men man vet aldrig. Han kanske blir bättre och då vill inte jag stå emellan.

Hon nickade stilla och så gick hon sin väg.

Tre dagar senare gick allt ”slag i slag”. Först kom ett sms från Kicki med testresultaten avfotograferade, och med texten …

”Negativt på alla punkter som väntat :-D. Vi är så glada. Både Lasse och jag. ;-* Kicki.”

Sen kom ett meddelande från Linda.

”Filmen är klar och ligger ute på nätet. Klicka på länken.”

Jag klickade på den och hamnade på en sida för dylika verk. De hade verkligen kallat den ”Linda Lace – Netflix n´ Chill”. Jag kunde inte tro att det vi gjort skulle räcka till så mycket. Efter den korta scenen i början, där vi skålade och pratade (ljudet var dubbat och handlade definitivt inte om huruvida vi skulle göra film eller inte), så följde närmare nittio minuter hejdlöst kopulerande. För den som varit med så var det uppenbart att det var ihopklippt, samma scen ur en massa olika vinklar, och på det sättet dragit ut tiden. Så verkade det i alla fall. I själva verket hade jag ingen aning om hur länge vi hade hållit på. Hur som helst så hittade jag ”Dela”- knappen och skickade den till Kicki.

”Det var det här du hörde … bara så du vet vad som väntar. Välkommen i klubben.”

Och sen direkt ett till.

”Ps. Stina kan tänka sig att lära känna dig bättre också ;-D. Ds.”

Det tog uppemot två timmar innan jag fick svar från henne. Jag satt nere på soldäcket när telefonen surrade till.

”Herre GUUUUD!!! Är det ni??? Fick låsa in mig på toaletten och … ja … du vet, med ryggen mot väggen. Kan knappt bärga mig tills vi får ses. Måste in på toa och köra en gång till. ;-* Kicki.”

Jag svarade.

”Ha det så gott. Vi hörs om datum. Vill synka med Stina och vad hon ska göra.”

Nöjd lade jag undan telefonen igen. Det här artade sig bra.

Knappt hade jag lagt luren åt sidan när Stina uppenbarade sig i slänten ner mot baksidan, alldeles rödflammig och rosig, med bara den minimala bikinin på sig.

– Gode Gud! Erik! Har du sett filmen?

– Japp. Kollat på den lite snabbt.

– Det är ju helt galet. Över fem hundra visningar bara på de här timmarna. Och den är ju så galet BRA!!! Man kan knappt tro att det är vi … ett par amatörer.

– Det hänger på klippningen. Amanda vet vad hon gör … när det gäller det mesta. Men visst … Linda och du är riktigt fina ihop. Riktigt heta.

Jag log mot henne när hon nu kommit närmare och ställde sig framför mig. Hon lutade sig framåt, sökte min blick, men den hade fastnat i klyftan mellan hennes bröst.

– Du och Amanda var inte så dåliga själva.

Hon sträckte ner en hand och smekte bulan som avtecknades i mina badbyxor. Ja, samma badbyxor som jag hade på invigningen av soldäcket och poolen. När hon sakta runkade den genom tyget kunde jag inte låta bli att stöna.

– Mmmmm … jag skickade filmen till Kicki …. Aaaahhhh …. jag tror hon gillade den.

– Jaså?

– Mmmm. Hon skrev att hon pullat sig själv till den …Mmmmmm … och gör det förmodligen igen just nu.

Nu hade Stina lirkat ut hela paketet ur badshortsen, grenslade mina ben i soffan och fortsatte runkandet.

– Ja, JAG blev då i alla fall galet kåt av att se den. Men det kanske du redan har förstått.

Hon förde bikinitrosan åt sidan och sjönk med en suck ner över mitt bultande stånd.

– Mmmmmm. Jag märker det.

Hon red mig mjukt och sakta.

– Är du kåt på henne?

Hennes fråga överraskade mig lite och ett styng av oro smög sig in i mitt sinne. Tänkte hon bli svartsjuk?

– Klart jag är. Du har ju … Mmmmm … sett henne. Varför frågar du? Tänker du bli sotis? … Åhhhh.

– Inte alls … Ahhhh … Jag är bara nyfiken … Mmmmm … Vill veta allt … Ohhh … sen.

Nu var det inte längre läge för samtal. Stina lade händerna på mina axlar och red mig snabbt, hårt och effektivt. Vi andades båda snabbare, grundare. Flåsade i takt, totalt synkroniserade. Om man hade tagit vår puls så hade den troligen legat i exakt samma rytm. Utan att behöva säga något skiftade vi läge så att jag nu låg ner i soffan med henne över mig. På det sättet kunde hon, med ett knä i soffan och en fot i golvet, rida, jucka mer effektivt och jag nådde längre in. Så lutade hon sig bakåt. Min kuk tryckte hårdare mot g-punkten, hennes fitta stramade hårdare om skaftet och vi kom, exakt samtidigt, med ett högt stön.

– UUUUuuuuuuuuhhhhhhmmmmm …..

Stina lade sig framåt, omfamnade min nacke, borrade in näsan vid min hals och bara andades.

– Erik.

– Ja.

– Bara så du vet.

– Ja?

– Du kan göra vad du vill … med vem av ”oss” du vill … bara du kan ge mig det här … när JAG vill … lova mig det.

– Att lova att jag alltid kan få upp den är lite vågat. Jag lovar att alltid försöka. Mina händer och min tunga har du alltid. Räcker det som löfte?

– Mmmmm. Det räcker. Det räcker fint.

Hon sträckte på sig likt en katt som just vaknat. Vi låg tysta så en liten stund. Men när hennes underliv till sist kramade ut min slaknande kuk, reste hon sig upp, tog av bikinin och gick, så som gud skapat henne, bort till uteduschen för att spola av sig svetten och resterna av vår lek. Jag tog av badbyxorna och gick bort och gjorde henne sällskap. Efter en stunds kel och smek i det varma vattnet tog vi varsin handduk och satte oss nakna i varsin solstol. Jag betraktade henne i smyg. Min fru var verkligen läcker. Solbränd, vältränad och fortfarande flickaktigt spänstig i kroppen. Det var inte utan att det pirrade till lite där nere när jag såg på henne.

– Ligger du och blir kåt igen?

Stinas fråga överraskade mig lite och hon fortsatte.

– Du som var tveksam på om du skulle få upp den.

– Mmmmmm … det är jag ärligt talat alltid. Det hör väl till åldern antar jag. Så vad säger du … ska vi smida medan järnet är varmt?

– Åhåhå. Det kände jag nog att det var både varmt och hårt nyss. Men inte mera. Inte just nu. Spara dig lite. Det kommer fler tillfällen.

Hon tystnade för ett ögonblick. Sen fortsatte hon.

– På tal om tillfällen. När ska ni träffas, du och Kicki?

– Jag vet inte. Det beror lite på dig.

– Vad menar du?

– Ja men vi sa ju att jag kunde hitta annat sällskap de gånger du var med Linda … eller Amanda … eller båda för den delen.

Bara tanken på de tre kvinnorna tillsammans fick det att bulta mycket behagligt i kuken.

– Såååå bokstavligt behöver vi inte ta det. Det viktigaste är att vi aldrig smyger med det. Och man måste ju som sagt kunna smida om det är varmt. Men jag ska kolla med Linda om hon har några planer. Eller ännu bättre … hör med Kicki när hon har tänkt sig … så försöker vi anpassa oss efter det.

– Okej.

Jag tog fram telefonen för att messa Kicki just som den surrade till. Det var ett sms från henne.

”Bara så att DU vet vad som väntar DIG ;-* ”

Sen kom en bild som visade en kvinnas torso, med två av ena handens fingrar djupt ingrävda i fittan.

– Ja, jädrar. Vad var det jag sa? Stina! Kolla här!

– Vadå?

– Bildbevis.

Jag höll fram skärmen så att Stina kunde se. Omedvetet slickade hon sig om munnen samtidigt som hon tittade.

– Wow! Gott!

 

Telefonen surrade till ännu en gång och en ny bild dök upp. Denna måste ha tagit lite tid att få till, kanske den var tagen vid något tidigare tillfälle, för det krävdes minst två speglar för att kunna fotografera sin egen rumpa i den vinkeln. De två stjärthalvorna och den rakade skåran fyllde hela skärmen. Och mitt i hela härligheten glimmade stenen på en buttplug. Sina drog hårt efter andan samtidigt som hon log brett när hon såg på mig med glansiga ögon. Jag skrev snabbt ett svar.

”Ser trevligt ut”

”MmmMmm. Och ännu trevligare om du var här. Tänkte kanske byta ut pluggen mot något annat.”

”Som vadå?”

”Det bestämmer du. 😉 ”

Stina, som hela tiden sett vad jag skrev, skrockade till.

– Jösses! Hon går verkligen ”all in” på det här.

Jag textade vidare,

”Du går verkligen in för det här?”

Och som om hon hört vad vi sagt svarade hon.

”All In n` All the Way ;-* ”

– Fråga när ni skall träffas, väste Stina som nu stod bakom min rygg för att se bättre.

”När hade du tänkt dig att … ?”

”Lasse skall besöka en specialist i Lund på måndag. Men för att slippa stressa åker han redan ikväll och sover över hos en släkting. Han kommer hem på tisdag. Det är faktiskt hans förslag att vi träffas under tiden han är bortrest.”

”En specialist? Då kanske det finns hopp ändå.”

”Säg inte så. Jag vågar inte hoppas för mycket. Dessutom får det mig att skämmas över det vi gör nu.”

”Det ska du INTE göra. Det var ju hans idé lika mycket som våran.”

”Jo. Det förstås.”

Det dröjde ett ögonblick, sen kom ett till.

”Ska vi säga imorgon kväll? Klockan åtta?”

”Ska kolla.”

Jag vände mig om för att fråga Stina. Men hon hade ju läst samtidigt med mig och textade nu febrilt med Linda. Jag såg hur hon klickade på ”skicka” och sen väntade hon. Det kändes som det tog en evighet, men förmodligen tog det bara någon minut innan svaret kom.

– Hon är på, sa Stina.

Jag skickade till Kicki.

”Det blir fint. Ska jag ha med mig någonting? Några speciella kläder?”

”Du behöver inte ta med någonting. Och klädsel spelar ingen roll. Ta något som går snabbt att få av :-). Om jag får bestämma kan du gärna komma klädd som JAG är nu ;-* .”

Strax efter kom en bild. En selfie tagen snett uppifrån och den dominerades av hennes pussmun och hennes nakna bröst. Stina stönade till bakom min rygg. Jag skickade …

”DOM vill jag verkligen känna på imorgon. Och kanske lite … ”

– Vad gör du? Varför skrev du inte färdigt, frågade Stina.

– Jag har en idé. Sug upp mig.

Stina var inte sen att lyda. Snabbt sög hon upp min halvhårda kuk till ett bultande stånd. Jag tog en bild där jag var långt in i hennes mun.

– Sätt dig på mig med ryggen åt mitt håll.

Snabbt var hon uppe på fötter, grenslade mig och sjönk med ett spinnande läte ner över den hårda ståndaren. Igen tog jag fram mobilen, men nu filmade jag en liten kort sekvens när hon började rida mig. Sen skickade jag både bilden och filmen till Kicki.

– Vad gjorde du nu?

– Visade henne vad vi håller på med.

– Ge mig mobilen.

Jag gav henne den och hon lutade sig bakåt, stödde sig med en hand på solstolens armstöd, höjde sig upp något, tog ett kort och lämnade tillbaka telefonen till mig med orden …

– Jag sitter still så du kan fixa till den innan du skickar.

– Fixar till?

– Jaaa. Den är ju upp och ner. Och jag vill se bra ut om jag också skall ha någon chans.

Jag vände bilden rätt, beskar lite och ändrade ljuset, vilket inte var helt lätt eftersom Stina, som lovat sitta stilla, inte kunde det utan satt och roterade lite med höfterna och kramade om mig med slidmusklerna. Till slut var jag nöjd och visade bilden för henne. På skärmen syntes hennes leende mun, brösten, magen och min kuk halvvägs in i hennes öppning. Hon nickade gillande.

– Bra. Skicka den.

Jag skrev …

”Stina hälsar”

… och skickade den.

Nu kunde Stina inte hålla sig längre utan fällde sig framåt som en jockey och red mig … snabbt och hårt. Hennes guppande bakdel, stönen och den kramande fittan blev mig snart övermäktiga och jag stod än en gång på randen till orgasm när Stina reste upp överkroppen, grep med händerna i sitt hår och med ett kvidande landade hårt på mina höftben, rullade med sina höfter, kramade, kramade, krampade … och då kom jag.

– Mmmmmm …

Min lem svällde där inne.

– Mmmmmmmm …

Kramperna ville liksom inte ta slut.

– Mmmmmmmmmmm …

Med ett morrande tömde jag ut det sista av satsen allra högst upp där inne. Stina fällde sig bakåt, lade huvudet på min vänstra axel, suckade och kysste mig på halsen. Sen tog hon min högra hand i sin och lotsade den ner till sin öppning.

– Smek mig.

Jag lät fingrarna orientera sig försiktigt, neråt längs skåran, öppningen, min egen kuk, upp igen, stannade och rörde fingrarna i roterande smekningar över klitoris.

– Mmmmm … just så … bara mjukt och sakta.

Vid beröring framkallade hennes känsliga knopp ryckningar i hennes inre som omfamnade, kramade och till sist tryckte ut min slaknande kuk. Efter ännu en suck reste hon sig upp och gick för att spola av sig igen. Jag skulle just gå och göra henne sällskap när jag fick se att det kommit ett till meddelande. Kicki igen.

”Tack! Hälsa tillbaka. Ser fram emot att lära känna henne också … en annan gång. Den här bilden är till henne. Nu måste jag gå och duscha. Ses imorgon. :-* ”

Efter det kom en bild på Kickis fitta, med två fingrar djupt in i den och analpluggen glimmande under. Jag gick bort till Stina och visade den.

– WOW! Gillar henne redan.

Hon pausade lite.

– Men vad säger du?. Ska vi gå in och fixa lite käk? Jag börjar bli hungrig

– Visst. Ska bara spola av mig lite först.

Vi gick in och riggade med maten. Det blev bara något lätt. En sallad, lite goda skinkor, salami, ostar, oliver och tomater, alltsammans nedsköljt med lite vitt vin. Det var ju trots allt semester, vi skulle ingenstans och vårt favoritnöje hade vi ju nära till. Resten av dagen mös vi mest runt, slappade, solade och njöt av närheten. När det sen blev dags att lägga sig hade ändå morgondagen smugit sig in i mitt huvud. Jag vände mig i sängen och såg på Stina. Hon låg på rygg med slutna ögon.

– Stina?

– Mmmmm.

– Är du vaken?

– Mmmm. NU är jag det..

Hon vände sig åt mitt håll och såg rakt in i mina ögon.

– Jag tänkte lite … vad jag ska ha på mig imorgon? Ska jag ta kavaj och slips? Eller … ?

– Absolut inte det. Ta dina favoritjeans och den ljusgrå linneskjortan.

– Är inte dom jeansen lite väl slitna?

– Inte så farligt. Dom är snygga på sitt sätt och sitter väldigt bra på dig. Dessutom måste du ha något du är bekväm i. Det kan komma att kännas konstigt så det räcker ändå.

– Och underkläder då? Vilka ska jag ta?

– Vad du krånglar till det. Du brukar väl aldrig ha kalsonger?

– Näää. Men om man går hem till någon för första gången kanske man borde …?

– Om man för första gången går hem till någon … som man vet att man skall knulla … så har man det definitivt inte. Sluta fundera och sov nu. Och förresten. Imorgon måste du titta på min cykel. Sadeln bara MÅSTE fixas.

 

I nästa avsnitt: Erik ställs inför en situation han inte hade väntat sig och Stina cyklar iväg för att ägna dagen åt lite friluftsliv tillsammans med Linda, något vi kommer få höra om i del 6.

 

 

Delar i serien<< Netflx n’ chillDate Night 1- Fifty something… >>

Grannar med förmåner
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier