Date Night 1- Fifty something…

Det här är del 5 av 6 i Grannar med förmåner

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 15/4-21).

I förra avsnittet: Erik blev tillfrågad av Kicki, som bodde en bit ner längs gatan med sin man Lasse, om han ville bli hennes älskare, då hennes make verkade ha förlorat intresset. Helt ovetande om sin frus agerande frågade Lasse om Erik inte kunde ”ta hand om” Kicki då han själv inte fick utsätta sig för allt för stora påfrestningar. Kicki godkändes för medlemskap i ”Grannar med förmåner” och Erik och Stina hade en het sms/mms-konversation med henne. En konversation som lovade mycket mer.

Date Night 1 – Fifty something

Det skulle vara synd att säga att jag somnade lätt den kvällen. Jag låg och vred och vände mig i sängen och jag har ingen aning om när jag egentligen kom till ro, men när jag vaknade nästa dag så var klockan redan halv elva. Jag släpade mig ut i köket, vägledd av doften av nybryggt kaffe, och möttes av Stina, pigg som en lärka.

– God morgon. Sovit färdigt nu?

– Mmmmm. Det var ingen lätt match att somna igår. Jag börjar faktiskt undra vad jag har gett mig in på.

– Du ångrar dig väl inte? Det vore inte juste mot Kicki.

– Nej då. Jag är bara lite orolig. Tänk om vi inte alls klickar.

– DET tror jag inte du behöver vara orolig för. Ta bara bilderna hon skickade igår. Jag skulle inte bli förvånad om du får komma in genom bakdörren.

– Vad då? Jag ringer väl på på framsidan?

– Ååhhh, vad du är blåst. ”Bak-dö-rren” …

Hon nästan bokstaverade och gjorde citationstecken med fingrarna.

– … det blir väl spännande. Det har ju vi aldrig provat du och jag. Kul för dig i så fall.

Jag kände hur jag, om möjligt, blev ännu mer nervös. Det började bulta i tinningarna och jag kände mig helt klart febrig. Jag kanske borde ställa in. Stina, som såg hur det var fatt, fattade tag om min arm.

– Du. Ta och lugna ner dig. Tänk inte på det bara.

– Och hur skulle det gå till?

– Jag har en idé! Du skulle ju fixa till min cykel. Linda sa till mig förrförra helgen att jag borde justera sadeln. Jag trodde henne inte då, men det stämmer.

– Hur menar du.

– Jooo … nu, när jag är kal in på bara skinnet, så skaver framdelen på sadeln något för jävligt. Den måste vinklas ner … så att den nästan lutar framåt. Jag har provcyklat på Lindas och det gör faktiskt en väldig skillnad. Dessutom behöver jag den. Rätt snart faktiskt.

– Ska Du ut och cykla?

– Japp. Linda och jag ska åka ner till en liten badvik där det troligen bara blir vi två,vattnet och solen. Och då behöver jag cykeln.

– Okej. Vi går väl och tittar på den då.

Att justera en cykelsadel kan tyckas som den enklaste sak i världen, men faktum är att det tog uppemot en timma innan jag lyckades få loss den, vinkla om, låta Stina provköra, vinkla om ännu mer, provköra en gång till, justera lite till, en ny testrunda och ändra tillbaka. Men till sist var Stina nöjd och det var hög tid för henne att åka. Hon gick in och kom ut igen med bara ett badlakan.

– Är det där allt du ska ha med dig?

– Jamen jag sa ju ”bara vi, vattnet och solen”. Jag kommer inte behöva mer än det här.

Hon slängde vigt ena benet över cykeln och trampade iväg.

– Hej då! Vi ses framåt natten, eller imorgon bitti! ropade hon över axeln.

– Vad då. Kommer du inte hem innan jag går?

– Näpp! Inte troligt! Ha det så trevligt!

Så stod jag plötsligt där ensam och funderade på hur lyckat det här egentligen var. Som om högre, eller andra makter, läst mina tankar, surrade det till i min telefon. Det var Kicki.

”Hej! Hur är det? Nervös?”

”Ja. Lite. Eller ganska mycket. Du?”

”Mmmmm. Jag med. Men det kommer bli fint ska du se”

Sen kom det en bild. En selfie snett uppifrån som visade henne i morgonrock, generöst öppen över bysten så att man såg hela klyftan, men inte bröstvårtorna.

”Jag tänkte sova lite. Gör det du med. Så att du orkar 🙂 ”

”Vet inte om jag kommer kunna somna. Och klockan är ju bara tolv.”

”Ska du köra någonstans? Ta ett järn och gå och lägg dig. Ses vid åtta :-* ”

Då flög fan i mig.

”Ska jag ringa på på framsidan … eller ska jag ta bakvägen?”

”Det ena utesluter väl inte det andra ;-*. Kicki”

Jag fick mig ett förlösande skratt, gick in, hällde upp en sexa whisky, svepte i mig den och gick till sängs. Innan jag somnade ställde jag larmet till 17:30.

Jag vaknade med ett ryck när telefonen började väsnas. Ett lätt tryck över pannan talade om för mig att jag hade somnat lite för snabbt efter whiskyn. För ett ögonblick förbannade jag min dumhet. Jag visste ju bättre än att dricka sprit mitt på dagen och sen gå och lägga mig. Det fanns egentligen bara en bot, och den var i princip även den lika korkad, men nöden hade ingen lag. Det var bara att snabbt kasta in en till. Jag slog upp en 4:a och svepte den. Efter en kvart – tjugo minuter så släppte den begynnande huvudvärken och inte långt efter det så kom ett sms från Kicki.

”Vaken?”

”Japp.”

”Tänkte på en sak.”

”Vad då?”

”Jag sa ju att jag och Lasse har en del leksaker.”

”Ja?”

”Men jag sa aldrig vilken sorts leksaker? :-)”

”Nej. Något särskilt?”

”Kanske. Hoppas du är bra på att improvisera. Ytterdörren är olåst. Gå bara in och lås efter dig. Jag väntar inne. Ses om ett tag. ;-* ”

Vad var det för leksaker? Improvisera? Min hjärna gick för högtryck. Vad handlade det här om? Fjärilar började fladdra i de nedre regionerna och en minst sagt spänd förväntan infann sig. Hur avancerade var Lasse och Kicki egentligen? Kunde det …. ? Jag slog bort tanken. Det skulle nog visa sig.

Jag tog mig en lång uppfriskande dusch, lät det varma vattnet skölja över kroppen, tvålade in mig noga och rakade mig runt kukroten, hela pungen och mellangården. Jag kände efter med handen att allt var lent och slätt, och kunde inte motstå att runka kuken lite grann, känna blodet rinna till. Jag lekte med tanken att duscha riktigt kallt också, för att bli riktigt pigg, men då skulle ju ”svullnaden” gå ner igen och det ville jag inte. Efter det var det dags att plocka fram kläderna. Det visade sig att jeansen och skjortan redan låg framlagda på sängen. Jag antog att Stina ville försäkra sig om att jag inte valde något annat. Jag masserade ”kompisen” lite till innan jag klev i byxorna och knäppte gylfen. Jag var tvungen att konstatera att hon hade haft rätt. De satt verkligen bra, tight över rumpan och varken för hårt eller för löst framtill, precis lagom för att på ett bekvämt sätt framhäva paketet där innanför. Jag kastade ett öga på klockan. 18:40. En timme och tjugo minuter till att jag skulle vara där. Jag chansade och skickade ett sms till Kicki.

”Redan klar. Kan jag inte komma redan nu?”

Det gick ett par minuter innan hon svarade.

”Så du vill ”komma”? 🙂 Det ska du få, men inte nu. Har en del att styra med. Klockan åtta … inte tidigare. Ok? ;-* ”

”Ok.”

Så … vad skulle jag göra nu? Jag tyckte det var synd att skrynkla till kläderna, framför allt skjortan. Den var ju i linne så jag skulle knappast få den slät igen innan jag skulle gå. Jag valde att ta av både den och jeansen och satte mig naken i vardagsrummets soffa, tog fram telefonen och slog Stinas nummer. Jag tänkte att vi skulle kunna bubbla bort en stund, men samtidigt som jag tryckte ”ring upp” så hördes hennes ringsignal från hallen. Var hon hemma redan? Nej … hon hade lämnat telefonen hemma. Vad skulle jag göra i stället?

Jag slog på TV-apparaten, ställde den i streamingläge och plockade fram telefonen. Vår egen film låg överst så jag satte igång den. Jag hade ju inte tittat ordentligt på den innan, och Kicki hade ju sett den flera gånger, så det var kanske bäst att uppdatera sig lite ifall hon ville prata om den … OM hon nu ville prata alls. Det kändes fortfarande lika overkligt att se sig själv på film. Det var liksom någon annan där på skärmen. Någon som levde ut mina fantasier, helt utan hämningar. Och det var så den här senaste tiden hade varit … helt utan hämningar. Ta bara Kickis och mitt första samtal nere på soldäcket. För en månad sedan hade jag ALDRIG gjort något sådant. Aldrig i livet. Men nu … . min hand hade omedvetet sökt sig ner i skrevet, masserade staken och kulorna, kände hur det fylldes på med blod. Det tog inte många sekunder så var jag stenhård.

Skulle jag runka av mig innan jag gick dit? Nej. Det var nog ingen bra idé. Hellre kanske komma lite för tidigt första gången, men vara någorlunda säker på att få upp den igen, än att bara ha en ”vända” i kroppen och sen skulle det vara slut. Men det hindrade ju inte att jag klämde och myste lite. Sakta runkade jag kuken till bilderna av hur Stina pullade upp Linda i brygga, hur jag knullade Amanda hårt på soffans ryggstöd, hur Amanda och Stina kelade medan Linda sög mig i sängen. Det var faktiskt ett par sekvenser som jag inte lagt märke till den kvällen. Men det var kanske inte så konstigt.

Plötsligt var klockan 19:40. Nu blev det bråttom. På med lite mer deodorant, drog på mig jeansen och ”brottade” ner den styva kuken innanför, på med skjortan och kammade till håret. När jag skulle ta på skorna kom jag på att jag fortfarande var barfota. Skulle jag hämta ett par strumpor? Men så kom jag att tänka på vad Kicki skrivit dagen innan, ”något som går snabbt att ta av”, så jag bestämde mig för att låta bli. Det var ju trots allt sommar, vackert väder och det skulle bli en varm kväll. Jag trädde fötterna i mina mörkbruna loafers och gav mig iväg nerför gatan. Vid Kickis dörr var det nära att jag ringde på, men hon hade ju sagt att dörren skulle stå olåst och att jag bara skulle gå in och låsa efter mig. Jag tittade på klockan. 19:59. Skulle jag gå in ändå?. Nej, jag skulle vänta. Prick åtta, inte tidigare, hade hon sagt. Den minuten blev väldigt lång, men på slaget 20:00 klev jag in, stängde dörren bakom mig och låste. Jag var precis på väg att kliva vidare in när jag fick se en lapp på hallbyrån.

”Ta av dig skor (och strumpor om du har några) och klä av dig på överkroppen. Jag väntar i källaren. Tag till vänster nedanför trappen, första dörren på höger sida i korridoren.”

Jag följde hennes anvisningar, tog av skorna och hängde skjortan på en galge i hallen. Trappan ner var precis i anslutning till entrén, inte svår att hitta alls. Jag tvekade ett ögonblick på avsatsen, drog in luft i lungorna och tog första steget ner. Nedanför trappan var belysningen släckt och luften var sval. Skillnaden mot värmen ute gjorde att huden knottrade sig lite. Jag tog till vänster, ett svagt rödtonat sken längre fram skvallrade om vart jag skulle. Jag trevade mig fram i mörkret och tog tag i dörrhandtaget. Dörren öppnades utåt med ett lätt gnisslande ljud. Innanför, på en stor kvadratisk sittpuff, satt Kicki på knä och med sänkt huvud, med ryggen mot mig. Hennes långa mörkbruna hår var uppsatt och vad jag kunde se hade hon ögonbindel. I övrigt var hon iklädd bh, stringtrosor, höfthållare, lårhöga strumpor i strumpeband och pumps med minst decimetern höga klackar. Alltihop i en smakfullt mellangrå färgton. Jag började ana vart det här var på väg. Jag hade ju sett filmerna. Vem hade inte det? Och om det varit något sådant här hon bett Lasse om, så förstod jag om han hade backat undan, hjärtfel eller ej.

Med handen fortfarande vilande på handtaget kastade jag en snabb blick runt i rummet. Det var sparsamt möblerat i mörka toner och dominerades av en stor himmelssäng i, vad jag i alla fall trodde var mörkbetsad ek, med överkast, himmel och draperier i karmosinröd sammet. På högersidan fanns en fåtölj med lågt ryggstöd, kanske rentav en chesterfield, i mörkt brunt läder, bredvid den ett litet serveringsbord med olika sorters dricka och en byrå i samma färg och träslag som sängen. På vänstersidan, på den i övrigt omöblerade väggen, satt tre enorma gamla speglar i guldram. Inte utan ett visst mått av lättnad konstaterade jag att de mera skräckinjagande attributen, för den sortens lekar jag anade försiggick här, saknades. Jag andades ut lite grann. Det här tålde att tänkas på. Jag hade aldrig gjort något liknande, även om jag lekt med tanken. Och de berömda filmerna hade jag och Stina sett tillsammans. Alla tre. Flera gånger dessutom. Och jag hade ju lovat Kicki och Lasse. Det var inte okej att backa ur nu. Det var för sent. Jag stängde dörren bakom mig..

Med sikte på fåtöljen gick jag sakta längre in i rummet. Som i förbifarten, och utan att tänka på det, lät jag högra handens fingertoppar nudda Kickis hud, från skulderbladet och upp över axeln, när jag passerade. Kicki ryckte till och drog lätt efter andan. Hade hon trott att jag gått min väg? Det var ju trots allt ett fullt rimligt scenario. Jag fortsatte bort mot fåtöljen. På bordet, bredvid mineralvattnet, vinet och whiskyn, låg ett gammaldags handpressat pappersark. Jag tog upp det samtidigt som jag satte mig ner. Där stod med sirlig handstil …

 

Välkommen!

I och med att Ni läser detta så utgår jag ifrån att Ni går med på

att delta i den lek jag planerat åt oss. Visst finns fortfarande

möjlighet att backa, men det vore väl synd.

Då det är första gången Ni och jag träffas på det här sättet måste jag

utgå ifrån att detta är Er första gång i ett ”playroom”.

I byrån finns allt Ni kan tänkas behöva och ingenting jag INTE kan tänka mig att Ni använder.

Utöver det är det två ord, för min och Er säkerhet, Ni behöver känna till. GUL för ”ta det lugnare”. RÖD för ”sluta, stopp”

Än en gång

Välkommen!

 

Jag lade ifrån mig pappersarket på bordet och såg på henne. Hon satt helt stilla, med huvudet något sänkt, men med ett litet leende spelande i ena mungipan. Det var då jag reflekterade över temperaturen i rummet. Den var avsevärt högre än i korridoren utanför, vilket gjorde det möjligt att vara mycket lätt klädd länge utan att frysa. Mycket genomtänkt. Så det var verkligen sådana här lekar hon och Lasse ägnade sig åt. Eller …. ? Det kanske var första gången för henne också. De kanske hade planerat för det, men att Lasses sjukdom kommit i vägen. Å andra sidan hade ju Lasse sagt att deras sexliv var ganska avancerat, så … kanske … . Hur som helst så började det bli hög tid att skrida till verket.

Jag reste mig ur fåtöljen, gick bort till byrån och undersökte innehållet i de två lådorna. I den översta låg en slående välsorterad samling av alla upptänkliga sexleksaker. Jag valde ut en lite grövre dildo och en svart Magic Wand och lade upp dem ovanpå byrån. I lådan under fanns alla möjliga varianter av handklovar, ankelmanschetter, ”hogties”, ridpiskor, ”floggers”, paddlar och dessutom rep i mängder. Längst ner hittade jag till och med ett svart läderhalsband med ett långt koppel i samma material.. Jag valde det, handleds- och ankelmanschetter i svart läder med insida i röd sammet, paddeln och fyra buntar med rep. Sedan tog jag alltihop, förflyttade mig bort till sängen, placerade föremålen på överkastet och fäste ett rep i vardera sängstolpen. Ytterligare två rep lät jag löpa mellan fåtöljens främre respektive bakre ben. Så tog jag upp kopplet och gick bort till Kicki, gick runt och ställde mig bakom henne.

Hon ryckte till när hon kände mina fingrar följa hennes käklinje fram till hakspetsen och tillbaka igen bara för att smeka hennes hals neråt, ner över bröstkorgen och in innanför den lågt skurna halvkupan. De stora välpumpade brösten fyllde mina händer när jag lyfte dem ut ur Bh:n. Mina fingertoppar följde deras rundning till de styva bröstvårtorna. Hon drog kort efter andan när jag snuddade vi dem på min väg upp igen. När mina fingrar nått axlarna vände jag dem åter nedåt, men nu ner över hennes skulderblad, ner till behåns knäppning, knäppte upp, lät det lilla plagget falla framåt längs hennes armar, lösgjorde det och slängde det på golvet. Brösten trotsade verkligen tyngdlagen där de uppnosigt pekade framåt med de styva knopparna, framåt mot sängen och byrån. Jag kom på att jag hade sett något i en av lådorna och gick dit för att se efter.

 

Efter en stunds letande hittade jag vad jag sökte, två klämmor fästade i vardera änden av en fyrtio centimeter lång kedja. Jag återvände till Kicki och gick ned på knä framför henne, formade mina händer runt hennes bröst och kramade, klämde om dem, nöp och drog i bröstvårtorna.

– Jag skrev ju att jag ville känna på dem men …

Mina händer fortsatte krama om hennes stora kullar.

– … det var kanske inte direkt så här jag tänkt mig det …

Jag nöp lite hårdare i de styva knopparna och framkallade ett litet gnyende hos henne.

– … men … det går bra så här också.

Jag tog fram kedjan och fäste en klämma på hennes högra bröst. Kicki drog efter andan. Jag fäste sedan den andra klämman på hennes vänstra. Hon drog in ännu mer luft och släppte sedan sakta ut den mellan spända läppar. Med ett finger runt kedjan drog jag den försiktigt nedåt, prövade om den satt fast. Det gjorde den. Ett stönande hördes från henne och hennes bröstkorg hävdes när det spände och drog i brösten. Jag tog fram kopplet. Vägde halsbandet i min hand. Vägde för och emot. Skulle jag göra det? Skulle jag gjort så mot Stina? Inte utan att hon varit med på det från början. Jag skulle aldrig lura in henne i en sån här situation. Så … hade jag lurat Kicki? Nej. Det var hennes initiativ. Hennes leksaker. Hennes scenario. Det var bara att fortsätta. Hon hade ju möjligheten att säga stopp. Det avgjorde saken. Jag öppnade halsbandet, smög det runt hennes hals och knäppte det i nacken och såg sedan på henne. Det såg ut som om hon log. Jag ställde mig upp.

– Är du redo?

Min hals var underligt sträv och mina ord lät nästan som en väsning. Hon nickade. Hon hade ännu inte yttrat ett enda ord.

– Bra.

Jag ryckte lite i kopplet mot mig.

– Ställ dig upp.

Vigt som en katt reste hon sig upp i stående på den stora sittpuffen. Hon gjorde en ansats att stiga ner från den.

– A … A … A … . Sa jag att du fick gå ner? Bli där du är. Jag vill se på dig.

Hon förblev stående stilla. Jag gick runt henne. Lät fingrarna helt lätt glida över den lena huden, hennes mage, lår, skinkor. Vid skinkorna stannade jag upp, greppade dem, en i var hand och knådade dem underifrån, lät tummarna söka sig längre och längre in mot mitten, mot hennes anus … och stötte mot någonting hårt. Jag särade på skinkorna och där, i mitten, glimmade stenen på en analplugg.

– Jag ser att du gjort dig riktigt fin för mig. Men är du säker på att det är så jag vill ha det? Är det något mer du tror du vet om mig?

Jag klatschade till den vänstra skinkan med baksidan av högerhanden. Hon reagerade med ett ryck, överraskad av det plötsliga slaget, men förblev tyst. Jag gick runt till framsidan igen och drog lätt kopplet mot mig.

– Kom närmare.

Hon tog ett försiktigt steg mot mig. Jag stoppade henne med höger hand mot hennes mage, precis på kanten. Tanken var att jag skulle ta av hennes trosor, men så fick jag infallet att jag skulle känna efter lite först, så jag flyttade sakta handen från hennes mage, neråt, med handflatan uppåt, in mellan hennes ben. Känslan av det lite sträva spetstyget byttes mot varm, slät, len, fuktig hud. Trosorna var alltså helt öppna i grenen! Jag kunde inte hejda mig utan tvingade henne sära på benen, lutade mig fram och lät min tunga följa springan, dela blygdläpparna, smaka hennes safter som nu runnit till ordentligt.

– Herre gud Kicki. Det rinner ju nästan om dig. Kom ner.

Jag backade undan för att ge henne plats och hon tog steget ner framför mig. När vi nu stod där i jämnhöjd noterade jag, dels att kopplet var försett med en liten karbinhake som gick att fästa i kedjan mellan bröstklämmorna, vilket jag gjorde, dels att det var relativt långt och skulle med lätthet räcka ner mellan hennes ben och upp igen bakom hennes rygg. Jag trädde in det mellan hennes lår, fångade upp det på andra sidan och placerade det varsamt så att det löpte mellan hennes blygdläppar. Hon andades tungt när hon kände lädret skära in i hennes fitta, trycka mot klitoris, vickade lite på höfterna, som för att på egen hand rätta till det, känna på det.

– Ner på knä.

Hon lydde utan att röra en min.

– Jag skall snart ge dig det du önskar. Men först skall du hjälpa mig med en sak. Knäpp upp mina byxor.

Med trevande händer hittade hon min livrem, knäppte upp den och alla knapparna i gylfen.

– Ta fram den.

Hon lirkade försiktigt ut min kuk och pung ur byxorna. Den var inte hård ännu, men rejält svullen, tung och med en droppe försats som glimmade på toppen.. Under hela tiden hon gjorde detta så satt hon ned på knäna med hälarna under rumpan. Jag drog lite lätt uppåt i kopplet bakom hennes rygg. Hon reagerade med ett stön när remmen skar in i hennes fitta samtidigt som bröstklämmorna drogs nedåt så det stramade i bröstvårtorna.

– Ge mig din mun.

Jag sade det samtidigt som jag drog lite hårdare i kopplet. Hon reste sig sakta upp i knästående för att lätta lite på trycket mot sitt kön. Hennes händer smekte varsamt min rakade pung, skaftet. Munnen sökte sig närmare, lätt öppen och med tungspetsen ute. Till slut nuddade den ollonsträngen, fortsatte mot toppen av ollonet och urinöppningen, fladdrade till där för en sekund innan hon tog ett fastare grepp om pungkulorna och matade in hela min kuk i munnen. Den var, som sagt, bara halvstyv och med hennes näsa mot min mage kände jag hur den växte där inne, kände hur jag nådde längre och längre in, tills det kändes hur det tog emot i svalget. Då frustade hon till och drog bak huvudet. Jag drog lätt i kopplet igen.

– Sa jag att du var klar?

Hon förstod vad jag menade, drog efter andan och tog mig i munnen igen. Denna gång i långa behärskade sugande drag. Jag kände hur jag blev verkligt stenhård, sprängfylld. Bara den känslan var nästan tillräckligt för att det nästan skulle gå för mig. Kicki sög verkligen härligt. Jag lade min lediga högerhand på hennes huvud och blundade, kände hennes huvudrörelse fram och tillbaka, den växlande förnimmelsen av den varma munnen och den kalla luften, det sugande undertrycket, växelvis om hela kuken, växelvis om bara ollonet. Så ”väcktes” jag av en kittlande känsla i underlivet. Det var dags att avbryta för att hitta på något annat. Jag drog kopplet uppåt.

– Det räcker … för nu. Ställ dig upp.

I en enda mjuk rörelse ställde hon sig och väntade. Jag släppte kopplet bakom hennes rygg, petade ner min bultande kuk innanför jeansen så att den låg som en tjock korv längs med ljumsken, nappade sedan åt mig kopplet på framsidan och backade något steg så att det sträcktes ut.

– Följ med.

Kedjan i bröstklämmorna sträcktes också ut så att bröstvårtorna pekade ut riktningen. Hon följde mig när jag backade mot sängen. Jag kastade en blick mot speglarna och drabbades av känslan av att vara med i ännu en film.

Efter bara ett par steg var vi framme vid sängen. Jag stannade och drog henne mot mig, kopplade ur alla hakar på kopplet men lät halsbandet vara kvar på, greppade hennes haka underifrån och gav henne en kyss. Efter att ha tvekat en sekund besvarade hon den. Hennes händer trevade över min nakna överkropp, ner mot min svällande kuk, och vi stod så nära att hennes bröstvårtor, som nu borde vara rejält ömma, nuddade min bröstkorg. Jag bröt kyssen, backade ett steg och såg på henne där hon stod, undrande, spänd, förväntansfull och som jag sa tidigare … en av de hetaste kvinnor femtio plus jag visste.

– Lägg dig på sängen. Tvärs över.

Hon trevade med handen för att hitta sängkanten, hittade den, satte sig ner, tog spjärn med benen och sparkade ifrån så att hon låg med huvudet vid bortre kanten och fötterna lite utanför den sidan där jag stod.

– Lite längre bort. Och mer till höger.

Hon sparkade ifrån ännu en gång och hamnade så som jag tänkt, med fötterna en bit in i sängen och huvudet strax utanför kanten.

– Där ja. Bra.

Jag tog fram ankelmanschetterna och spände dem varsamt om hennes fotleder. Sedan tog jag handfängslen, rundade sängen och spände fast dem runt hennes handleder. Efter jag gjort det klättrade jag upp i sängen, kopplade ihop höger ben med höger ankel och likadant med vänstersidan. Sedan tog jag repen från huvudändens sängstolpar, drog dem runt karbinhakarna mellan manschetterna och spände utåt. Samma procedur med hennes vänsterarm och vänsterben och så klev jag ur sängen vid hennes … synd att säga ”fotände”, hon låg ju fullständigt utfläkt, med benen snett upp och ut åt sidorna, helt vidöppen för mig. Det överraskade mig lite att jag njöt av synen, inte desto mindre gjorde jag det. Jag hoppades bara att hon gjorde det också.

Jag tog upp dildon, som också hade en inbyggd vibrator, och Magic Wanden, kröp upp i sängen igen och fram till hennes vitt uppspärrade underliv. Jag smekte med två fingrar längs skåran som delade sig hungrigt för dem. Kicki stönade borta vid sängkanten.

– Jag vill bara se om det är tillräckligt blött …

Jag tryckte lite mot hennes öppning och de två fingrarna gled in helt obehindrat.

– … och det är det.

Jag körde fingrarna in och ut ett par gånger, böjde mig fram och slickade, med bred tunga, längs hela skåran, nerifrån och upp. Kicki reagerade direkt med att pusta och stöna. Så plockade jag fram dildon, lät den endast nudda blygdläpparna ett par sekunder innan jag, med en skruvande rörelse, sakta tryckte in den och satte igång vibratorn. Från Kicki hördes ett …

– Mmmmmmmm.

Nu var det Wandens tur. Jag satte igång motorn och tryckte den bara helt lätt mot toppen av springan.

– MmmmMmmmMmmm.

Jag ökade både på hastigheten och trycket …

– MMmmMMmmMMmm

… skruvade upp hastigheten på dildon och satte Wanden på högsta …

– MMMmMMMmMMMm.

…och lät Wanden trycka direkt mot klitoris.

– MMMM … MMMM … MMMM … MMMM.

– Är det skönt?

Kicki gav bara ett långdraget stön till svar. Jag avbröt behandlingen av hennes klitta, klev ur sängen och gick runt till hennes huvudände. Dildon lät jag sitta kvar i henne. Så lirkade jag ut kuken ur byxorna, lutade mig fram med vänsterhanden stödd i sängen medan jag med Wanden i högerhanden återupptog massagen av hennes underliv. Sängen var lyckligtvis rätt hög, så höjden blev perfekt för att kunna sikta in kuken mot hennes mun.

– Nu vill jag också ha det lite skönt. Gapa.

Kicki lydde omedelbart även om hennes ansikte såg lite ansträngt ut. Sakta gled mitt hårda stånd in i hennes gapande mun. Sakta in … och sen sakta ut, helt och hållet. Måttade in den igen, sakta in, lite längre, och sen sakta ut. Kicki drog efter luft. Jag tog sikte och körde in den igen, lite snabbare och ytterligare lite djupare än förra gången.

– MMMMMGRRRRL …

Jag drog mig snabbt ur.

– … AAAAAHHHHH!!!

det var nätt och jämt hon hade fått luft. Hon behövde inte säga till. Jag skulle inte gå djupare. Men suga mig skulle hon.

– Gapa.

Hon verkade tveka.

– Gapa.

Jag tryckte Wanden hårdare mot henne. Hon öppnade munnen med ett …

– AAAAAhhhhhhhh.

Jag passade på att sticka in kuken och började sakta knulla hennes mun. Samtidigt fortsatte jag att trycka staven hårt mot hennes blygd. Hade hon inte varit uppbunden så hade hon förmodligen börjat förlora kontrollen över sina kroppsrörelser. Nu ryckte det bara lite spastiskt i armar och ben, och ansiktet var spänt, ansträngt så att blodkärlen avtecknade sig tydligt under huden. Jag lät Wanden fortsätta jobba samtidigt som jag fortsatte munknulla henne. Ryckningarna i hennes kropp blev kraftigare, ansiktet allt mer spänt, munnen sög vansinnigt hårt och ett ljud började växa fram ur djupet av hennes kropp.

– uuuuuuuuuuUUMMMMMMM ….

Jag drog mig snabbt ur hennes mun.:::

– …MMMMMMMMÅÅÅÅÅÅÅ …

… men Wanden höll jag kvar.

– ÅÅÅÅÅÅAAAAAAHHHHHHHHH!!!!

Kickis rygg spändes i en båge och hängde nästan fritt i luften över sängen. Jag tog bort staven. Hennes krampande fittmuskler sköt ut dildon som en projektil samtidigt som hon vrålade ut sin orgasm.

Jag lossade snabbt repen och knäppte upp karbinhakarna för att hon skulle få möjlighet att vila kroppen lite. Sen hämtade jag mineralvattnet, skruvade av korken, lyfte varsamt hennes överkropp, vände henne om, satte henne på sängkanten och hällde några droppar i hennes mun. Hon hostade till, tog flaskan och drack girigt några klunkar.

– Hur är det? frågade jag.

Hon ruskade lite på huvudet.

– Det är bra … nu … men, det var det värsta.

– Vi kanske borde bryta,

– Är DU klar?

– Nej. Jag tänkte … kanske att du … vi kanske inte borde …

– Du …

Hon log matt.

– … det här är inte min första rodeo. Jag är din tills du är färdig. Det är så det funkar …

Samtidigt som hon talade sträckte hon, i blindo, händerna mot mig tätt tillsammans för att jag skulle knäppa ihop dem.

– … har du någon plan?

Nog hade jag en plan alltid. Jag böjde mig ner och fäste ihop hennes fötter också.

– Stanna här. Jag är strax tillbaka.

Jag gick bort till fåtöljen. Sedan tidigare hade jag ju försett benen med rep, så det var redan klart. Det var placeringen som behövde justeras. Jag tog tag i ryggstödet och baxade bort den tunga möbeln så att den stod närmare, och vänd mot en av de stora speglarna. Sedan gick jag tillbaka till Kicki, lade hennes fjättrade armar om min hals, lyfte upp henne och bar henne bort till bakom fåtöljen. Där satte jag ner henne vid det högra stolsbenet så att jag lätt kunde binda fast hennes högra fot, lossade haken mellan benen, särade dem och band fast de vänstra foten vid sitt stolsben. Så. Nu stod hon lagom bredbent. Jag strök med handen ner längs den bara ryggen, hela vägen ner mellan hennes skinkor, ner till analpluggen samtidigt som jag gick in riktigt nära. Med näsan intill den punkt där nacken möter skallbasen drog jag in hennes doft i ett enda långt andetag. Svett, parfym och doften av kättja fyllde min näsa samtidigt som jag greppade om analpluggens stopp och drog den lätt utåt. Kicki svarade med att svanka mot handen för att ge mig bättre åtkomst.

– Så du gillar det?

– MmmHmmmm.

– Få se hur du gillar det här då?

Snabbt klatschade jag till hennes högra skinka med handflatan.

– Aaaahh-ha-ha!

Hon log efter mitt slag. Såg rentav nöjd ut. Paddeln låg borta på sängen och jag gick och hämtade den, lade den mot samma skinka som jag daskat till tidigare, smekte den med cirklande rörelser. Hon putade med rumpan, utmanade mig, nästan bad mig att slå. Jag höjde den. KLATSCH. Slaget hördes nog mer än det kändes. Kicki stönade till. Jag betraktade henne, sökte signaler, men det kom inga. Jag höjde paddeln än en gång. KLATSCH. Jag träffade på nästan exakt samma ställe.

– MmmMmmm.

Hon bet sig i underläppen med ett snett leende.

– Så du gillar det med?

Samtidigt som jag ställde frågan landade jag ett slag på hennes vänstra skinka, hårdare denna gång.

– Ahaaa … mmm.

Fjärde slaget träffade på samma skinka som slag nummer tre. Femte, sjätte, sjunde och åttonde växlade jag mellan de två stjärthalvorna och snart blossade de båda röda. Jag gick fram till henne, lika nära som tidigare, och denna gång lät jag handen söka sig ner över magen, trosorna och ner till den öppna grenen. Där var vansinnigt blött, så pass att det rann ner längs insidan av hennes ben.

– Jag tror det räcker som uppvärmning, viskade jag. Böj dig framåt.

Hon stod kvar med ett leende på läpparna, utmanade mig igen. Paddeln landade åter med en smäll på hennes västra skinka.

– Böj dig framåt.

Denna gång lydde hon, fortfarande leende, och vek sig över fåtöljens ryggstöd. Jag förflyttade mig runt, böjde mig ner och fångade upp repet vid dess framben, drog det mellan hennes handleder och sträckte till, men inte allt för hårt. Hon kunde fortfarande röra sig så mycket att hon kunde ta stöd med händerna eller armbågarna, men hon skulle inte kunna ta sig loss. Sen plockade jag upp min halvhårda kuk ur byxorna igen, gick fram, tog stöd med knäna mot fåtöljens kant och gnet ollonet mot hennes läppar.

– Öppna munnen.

Hon gapade och jag gled in, började jucka, samtidigt som hon sög. Det behövdes inte lång stund i hennes varma mun förrän jag var stenhård igen och det var egentligen bara det jag varit ute efter. Jag drog mig ur, gick runt till andra sidan, tog i förbifarten av henne ögonbindeln och ställde mig sedan bakom henne, sakta runkande. Trots den dämpade belysningen blinkade hon ovant, försökte fokusera och när jag gned ollonet mellan hennes svullna blygdläppar lyckades jag fånga in hennes blick i spegeln. Hon såg frågande på mig.

– Jag vill att du skall se mig i ögonen när jag knullar dig.

I samma ögonblick jag sa det tryckte jag mig in i en enda hård stöt. Hennes ögon spärrades upp och munnen öppnades på vid gavel i ett högt djuriskt stön. Jag drog mig sakta bakåt bara för att åter penetrera henne stenhårt, och denna gång tog hon emot mig utan att ens blinka. Jag reflekterade över att hon kändes förvånansvärt trång. Visst … hon måste vara rejält svullen där inne efter all upphetsning och den tidigare orgasmen, och analpluggen gjorde väl sitt till den också, men ändå. Jag satte igång att knulla henne taktfast. Inte för fort, inte för sakta. Varje gång jag tryckte mig inåt kändes det ljuvligt, för mig och, tror jag, även för henne. Jag njöt. Det syntes att hon gjorde det också. Hennes kåta blick, som mötte min i spegeln, och det faktum att hon, trots sin fastlåsta position, försökte möta mina stötar, jucka emot, talade också sitt tydliga språk.

Med blickarna låsta i varandras började vi närma oss gränsen, båda två. Hon stönade och pustade. En liten rynka bildades mellan hennes ögonbryn och hon bet sig lite lätt i underläppen. Jag ökade tempot, tog ett stadigare tag om hennes höfter och tryckte på hårdare. Ljudet från när mina höftben mötte hennes skinkor och våra lustfyllda stön fyllde rummet tillsammans med det slaskande ljudet från våra kön och luften doftade sex, svett och kättja. Det kändes runt kukskaftet att hon nu var nära sitt klimax, för det stramade ännu mer än tidigare. Hennes fittmuskler masserade mitt stånd allt hårdare och innan jag visste ordet av knep hon åt med ett högt stön.

– Uuuuuhhhhhh!!!!

Jag fortsatte med oförminskad energi, fortfarande med ögonkontakt. Hennes blick började bli simmig och hon flåsade tungt. I samma ögonblick som orgasmen klingat av så kändes det hur nästa började byggas upp. Själv var jag oerhört nära min egen och siktade på att försöka synka den med hennes. Och det gick fort nu. Hon stönade bara högre och högre.

– aaaaahhhhh … aaaAAHHHH … aaAAAHHHHH … AAAAAHHHHH!!!!

Jag lade i den sista växeln jag hade och körde på.

– GUL …

Jag blev helt ställd. Ville hon jag skulle sluta? NU??? Samtidigt såg jag hennes ögon. De formligen glödde.

– … OCH … BLÅ!!! KNULLA … MIG … GUL … OCH … BLÅ!!! JAAAAAAAHHHHH!!!

Hon kom i samma sekund som jag, med en sista vansinnig stöt, begravde min kuk så långt in i henne som jag bara kunde och tömde mig helt. Kaskad efter kaskad med varm säd fyllde hennes pulserande inre samtidigt som hennes ögon rullade bakåt i sina hålor och hon föll ihop framåt.

Jag hade själv lite svårt att hålla mig på benen, men min oro för Kicki drev mig. Vad hade jag gjort? Det var ju inte meningen att det skulle bli så här. Jag drog mig ur henne. En stor klatt med sperma sipprade ur hennes fortfarande krampande fitta och landade med ett SMACK på golvet samtidigt som jag sprang runt fåtöljen för att snabbt försöka få loss henne. När jag lossat armarna från repet och delat handfängslen kvicknade hon till och försökte yrvaket resa sig.

– Nej! Nej! Nej! Vänta! Du är inte loss ännu! Var stilla!

Jag skyndade runt, lossade hennes ben och hjälpte henne upp, stöttade hennes lätt vingliga gång bort till sängen och satte henne på sängkanten. Sedan sprang jag bort till serveringsbordet och hämtade mineralvattnet. Hon tog en klunk, svalde den och räckte mig flaskan.

– MmmMmmm. Jag behöver något starkare. Det tror jag du gör också. Hämta varsin whisky är du snäll .. rejäla ska dom vara.

Jag gick bort till bordet igen och slog upp varsin sexa Famous Grouse, vände sedan tillbaka och räckte henne det ena glaset. Hon tog en stor klunk och svalde.

– Aaaaahhh!. Det var bättre.

Så såg hon på mig.

– Hjälp mig av med dom här grejorna …

Halsbandet och alla manschetterna satt fortfarande kvar på.

– … så går vi och duschar sedan.

– Visst.

Jag kastade snabbt in halva whiskyn och hjälpte henne sedan med alla remmar och spännen. Hon gned sina ömmande handleder under tiden hon såg mig bli klar med ankelmanschetterna.

– Jag får be om ursäkt att jag inte var helt tydlig med vad det var för leksaker … vad Lasse och jag sysslar … sysslade med. Men jag var rädd att du inte skulle våga komma hit ifall du visste. Var det verkligen första gången du provade något sånt?

– Ja. Hur så?

– Då måste jag säga att du har talang. Jag trodde nog att det skulle bli lite mer ”vanilj” från din sida. Men du spelade spelet bättre än jag hade förväntat mig.

– Jamen, du ledde mig ju, styrde, utmanade mig. Sedan hade jag ju lovat dig och Lasse. Om det var det här du ville ha så – fine by me.

– Åja! Jag tyckte nog att du tog kommandot ganska direkt. Hur kändes det?

– Märkligt …. spännande … och faktiskt rätt upphetsande.

Jag hade ställt mig upp under tiden vi talade och nu reste sig hon med, smekte min kind och sa …

– Trevligt. Då fick vi ut någonting av det båda två. Kom. Jag vill visa dig en sak.

Hon gick först och hämtade sin behå som jag slängt på golvet. Sedan tog hon min hand och ledde mig mot den spegel som var mitt för sängen, fifflade med någon sorts lås och svängde ut den från väggen. Bakom fanns ett hålrum med två kameror på stativ, vinklade så att de täckte större delen av rummet. Röda lampor indikerade att de var på. Hon stängde av dem och svängde tillbaka spegeln. Sedan gick hon bort till nästa och öppnade. Där bakom fanns ett litet rum, och också här två kameror, men även en likadan fåtölj, med serveringsbord, som den som stod ute i rummet. Hon avbröt inspelningen och stängde.

– Brukar Lasse sitta där?

– Nej. Inte Lasse. Han är min ”Master”. Men det har hänt att han bjudit in någon av våra likasinnade vänner att se på.

Hon drog lite på det innan hon fortsatte.

– Fast om han hade vetat vad som skulle hända ikväll sååå …. jo, jag tror att han gärna hade suttit där.

Åter tog hon min hand och ledde mig mot den tredje spegeln. Jag hade inte sett det tidigare, men där fanns faktiskt ett litet handtag. Hon vred om det, öppnade och gick före mig in. Fortfarande med de höga klackarna på, rörde hon sig smidigt som en katt och hennes läckra bakdel vickade förföriskt framför mig. När jag lyckades slita blicken från henne fann jag mig i vad som visade sig vara ett stort, mycket lyxigt badrum med dubbla handfat, bubbelbadkar och en stor duschhörna med glasväggar. Jag stod nog bara och gapade när hon tilltalade mig.

– Jeansen. Ge hit. Dom måste tvättas.

Jag kavlade snabbt av dem och stod helt naken framför henne. Just i det ögonblicket insåg jag att det var första gången som jag visade mig för henne helt utan kläder. Stora delar av aftonen hade hon ju haft ögonbindel, och resten av tiden hade jag stått bakom henne. Hon tittade gillande ner på min lätt svullna kuk, tog ett steg fram och greppade den smeksamt.

– Nej men hej! Trevligt att äntligen ses.

Så tog hon mina jeans, slängde dem i tvättmaskinen som stod bakom ett draperi tillsammans med en torktumlare, satte igång ett snabbprogram och kastade sedan Bh:n, trosorna, höfthållaren och stay-upsen i tvättkorgen. Jag hade faktiskt inte hunnit se när hon tog av dem, det måste ha varit när jag tog in intrycken av det lyxiga badrummet, men nu stod hon där, lika naken som jag. Än en gång förundrades jag över hur väl bibehållen hon var och kunde bara stilla bedja om att min fru Stina skulle lyckas lika bra.

Kicki vände sig, gick in i duschen och satte på vattnet. Efter några sekunder var det varmt nog.

– Nu är det varmt. Kommer du.

Jag tog några tvekande steg.

– Du menar väl inte att du är blyg NU? Efter att vi onanerat för varandra? Och du knullade mig ju nästan medvetslös nyss.

– Fast det är skillnad.

– Hur då skillnad?

– I söndags var det en ingivelse i stunden, en fortsättning på kvällen innan. Det som varit nu ikväll har varit en lek … ett spel med givna regler … givna förutsättningar. Nu är det liksom mera på riktigt.

Hon räckte ut sin hand, tog min och drog mig intill sig.

– På riktigt? På riktigt är bra. Kom nu.

Hon drog in mig under de varma vattenstrålarna och började smeka min hud.

– Slappna av nu.

Hon tog lite duschcreme i handen och började stryka ut den över mina axlar, ryggen, på och mellan skinkorna. Sedan lät hon händerna följa min midja framåt, ner längs ljumskarna. När de nådde sitt mål tog hon ett varsamt men bestämt tag om hela paketet. Beröringen, och känslan av hennes bröst mot min rygg, fick blodet att rinna till igen. Hon kände nästan genast hur jag svällde i hennes händer och runkade mig varligt med mycket lödder i handen.

– Sååå? Den är på humör igen?

– Kan den bli annat i ditt sällskap?

– Vad trevligt. Det får vi ta vara på sedan. Nu skall du pyssla om mig lite.

Hon vände sig om och jag sträckte mig efter duschcremen. Med en försvarlig klick i händerna började jag smeka ut den över hennes lena hud. Jag tog det i samma ordning som henne, dröjde lite vid analpluggen, innan jag sökte mig framåt med händerna. Men i stället för att genast uppsöka hennes sköte lät jag händerna färdas uppåt till hennes stora bröst. En suck av vällust undslapp henne när mina fingrar nådde bröstvårtorna och började massera de fasta kullarna. Vi stod mycket nära varandra. Min hårda kuk gled skönt mellan hennes skinkor och snuddade vid pluggen.

– Varför tog du mig inte där?

Hennes fråga överraskade mig.

– Jag ska inte säga att jag inte ville. Men det var ytterligare en sak jag aldrig gjort. Jag ville inte riskera att något skulle gå galet.

– Synd. Jag var redo för dig … är det fortfarande … om du är sugen?

Sista meningen kom som en viskning. Min kuk stod som ett spett när hon tog tag om den. Jag omfamnade henne, lät den högra handen dröja kvar vid brösten medan den vänstra sökte, och fann hennes sköte. Skåran delade sig utan motstånd och två av mina fingrar gled enkelt in i henne. Hon lade sina händer på mina och tryckte dem mot sig med en suck.

– Om jag är sugen? Klart jag är. Men jag tror faktiskt att jag behöver en liten bit att äta om jag skall orka.

Hon spratt till.

– Herre gud! Vad är jag för värdinna? Jag har ju gjort i ordning lite godsaker. Duscha klart här och så tar du badrocken där. Jag går upp och plockar fram …

Kicki pekade på en vit morgonrock på en krok vid dörren.

– … så kan du komma efter sen.

Hon nappade åt sig en likadan frottérock och försvann ut.

Jag duschade klart på bara någon halvminut, torkade mig, tog på badrocken och gick upp för trappan. De slamrande ljuden från köket ledde mig rätt. När jag kom in så hade hon dukat upp ostar, skinkor, salami, oliver och färsk frukt. Där stod också två höga glas på fot och en flaska mousserande vitt vin.

– Jag ber verkligen om ursäkt. Det var inte meningen att låta dig svälta. Jag var så inne på en fortsättning att jag totalt glömde. Varsågod. Ta för dig.

Kicki gjorde en svepande gest med handen mot bordet och den oknutna badrocken visade för en sekund betydligt mer än den dolde. Hon tog upp flaskan och slog i glasen medan jag plockade åt mig lite av varje på ett fat. Skinkorna och ostarna var verkligen utsökta och vinet gick inte av för hackor det heller. De levde ett gott liv, Lasse och Kicki. Ingen tvekan om det. Jag svepte mitt glas och räckte fram det för påfyllning. Kicki grep flaskan, hällde upp mer vin till mig samtidigt som hon stoppade en oliv i min mun.

– Här. Och ta den här också.

Hon räckte fram sin hand. Där låg en halv blå tablett.

– Är det där vad jag tror att det är?

– Jaa …

Hon svarade dröjande samtidigt som hon rodnade lätt.

– … det är en av de jag köpte till Lasse … tänkte att natten skulle bli lång. Men du behöver inte om du inte vill … eller om du tror att det kan vara farligt för dig.

Jag tog en klunk till av vinet medan jag vägde mina ord.

– Egentligen så är jag emot sådana saker … men jag har lovat dig en natt … eller så mycket du orkar … och det kommer du att få.

Jag tog pillret och svalde med ytterligare en skvätt vin innan jag fortsatte.

– Jag måste fråga. Filmade du alltihop?

– MmHmmm.

– Vad skall den vara till?

– Mest Lasse. Han kommer med lite tur kunna titta någon dag när han mår bättre. Men jag kommer också lägga ut det på ett slutet forum för likasinnade. Jag ser givetvis till att det inte syns vem du är.

– Hmm, kanske inte helt nödvändigt längre.

Jag tänkte på filmen vi spelade in hos Linda.

– En annan sak … Var det inte lite riskfyllt att sätta ett av säkerhetsorden ur spel på det där sättet.

– Jooo, jag vet. Men det bara flög ur mig. Och du stannade ju faktiskt upp. Eller hur?

– Det gjorde jag. Men jag kanske inte gör det nästa gång om jag tror att du menar något annat.

– Så du menar att det blir en ”nästa gång”? Det skålar vi på tycker jag.

Hon höjde sitt glas och klingade det mot mitt.

Vi hade ätit en liten stund, och var väl egentligen nöjda, när Kicki frågade.

– Vill du känna något häftigt?

– Vad då?

– Knyt upp badrocken och kom hit.

Jag rundade bordet samtidigt som jag knöt upp skärpet.

– Stanna där.

Jag stannade ungefär en halvmeter ifrån henne. Hon tog sitt glas och gick ner på knä framför mig, fyllde munnen med bubbel, greppade min kuk och matade in den munnen. Några droppar sipprade ut i hennes ena mungipa ju längre in jag kom. Känslan var märklig, kall och kittlande, samtidigt som jag även kände värmen från hennes tunga och gom. Resultatet var ändå samma som alla andra gånger min kuk befunnit sig i någons mun. Och det var, från Kickis sida, helt och hållet avsikten. Hon sög girigt några tag till innan hon med ett ljudligt smackande släppte mig med munnen.

– Ska vi ta och flytta in till sovrummet?

– Absolut inte. Det rummet tillhör dig och Lasse. Dit in går jag inte utan HANS uttryckliga önskan. Det skulle verkligen kännas fel. Jag tycker vi tar med oss lite käk, vinet och går ner igen. Den sängen besöker jag gärna igen.

Hon log, gav mig en lätt kyss på kinden, rafsade ihop lite mat på våra tallrikar, fångade in flaskan och glasen och begav sig sen ner i källaren igen, med mig tätt i hälarna. Väl nere ställde hon ifrån sig alltihop på byrån, snodde runt så snabbt att badrocken stod rakt ut runt henne som en cape, slängde av den från axlarna och i tre snabba steg var hon framme vid mig, slog armarna om min hals, kysste mig hårt och sa.

– Nog med mat. Här finns annat att ”äta”. Både för dig och för mig.

Hon strök badrocken av mina axlar, tog min hand och ledde mig mot sängen.

– Lägg dig ner.

– Ska du inte filma det här med?

– Klart jag kan … om du vill?

Hon gick snabbt bort till de två speglarna och satte igång kamerorna. Samtidigt lydde jag henne. Lite dröjande lade jag mig ner, samlade mod och frågade.

– Hur känns det att vara bunden?

– Svårt att beskriva … Hett? … Sexigt? … Du kanske vill prova?

Innan jag hunnit svara hade hon sprungit bort till byrån och kom tillbaka med handfängslen, ankelmanschetterna och ögonbindeln. Snabbt och vant spände hon fast dem runt hand- och fotleder. Sist band hon för mina ögon.

– Så. Lägg dig nu. Så nära mitten du kan.

Jag makade mig till rätta på den breda sängen, och när jag inte längre kände kanterna med någon av mina händer så antog jag att jag låg skapligt rätt.

– Bra! Ligg kvar så.

Hon började trä rep genom öglorna på mina handfängsel och sen spändes, först den ena armen, och sedan den andra ut. Sedan var det benens tur. Även det gick ganska fort och innan jag visste ordet av så låg jag helt utfläkt på den stora sängen. Jag hörde Kicki skrocka lite och mumla något om att ”Det här har jag drömt om länge”.

– Kom ihåg säkerhetsorden, sa hon sedan.

– Va! Vad tänker du…?

– Lugn. Jag tänker inte göra något som gör ont. Vi kan använda dem i ett lite mjukare sammanhang. Men med samma betydelse. GUL för lugnare och RÖD för stopp. Okej?

Jag nickade att jag förstått.

– Säg det.

– Okej.

– Bra.

Sedan hörde jag hur hon förflyttade sig till vänster om mig, drog ut en låda i byrån och rotade runt lite, hummade nöjt och stängde den sedan. Sängen gungade till lite lätt. Hon var alltså uppe hos mig, och i nästa sekund kände jag hur någonting droppade på min mage, precis ovanför kukroten. Jag undrade vad det var, vad som pågick, när jag kände en hand börja gnida ut, vad som troligen var olja, runt roten, ner över pungen och sen upp igen. Ytterligare några droppar landade på samma ställe och nu var det två händer som började stryka ut den. Denna gång upp längs skaftet, ollonet, och sedan ner igen. Händerna försvann för ett ögonblick, men var strax tillbaka med ännu mer olja. Nu fokuserade de sig på ljumskarna, pungen, ner över mellangården. Den varma mjuka handens fingrar smekte längre och längre bak, dröjde lite vid min anal, tryckte lite och drogs sedan tillbaka.

Än en gång försvann händerna, bara för att återkomma med ännu mer olja. Den ena handen började runka mig sakta samtidigt som den andra valde samma väg ner som tidigare, men tydligare med sitt mål denna gång. Nu kände jag hur de tryckte hårdare, i avsikt att tränga in. Det knöt sig lite i magen.

– GUL.

Fingrarna fortsatte trycka.

– GUL.

– Hyshhh. Aldrig haft något där va? Andas bara lugnt och slappna av så kommer det inte att göra ont. Det lovar jag.

Trycket ökade mot mitt anus och jag kände hur en fingertopp började tränga in så smått. Det var verkligt svårt att inte hålla emot. Jag kom på mig själv med att till och med ligga och knipa med ögonen där bakom masken. Fingret gled längre och längre in och sedan ut igen, men inte hela vägen. När det var nästan helt ute vände det inåt igen, lite snabbare, inte lika försiktigt, mera bestämt, och sedan ut igen. Hon höll på så ett tag innan fingret plötsligt försvann. Handen på ”kompisen” också. Men så plötsligt var de tillbaka med ännu mera olja, den ena på kuken och den andra vid mitt rövhål, och nu var det inte bara ett finger som banade sig väg in, utan två. Känslan var märklig, inte direkt obehaglig, bara märklig, spännande … på mer än ett sätt … och väldigt förbjuden. Jag kunde inte hejda ett kvävt stönande.

– Är det skönt?

– Mmmmmhhh. Vet inte. Kanske.

– Vänta bara. Det blir ännu bättre om en stund.

Knappt hade hon talat färdigt så anade jag hur ett tredje finger följde med de andra två in. Nu spände det i anus på allvar. Märkligt nog vande jag mig vid det också, och handen som envetet bearbetade mitt bultande stånd fungerade väl som avledning.

Kickis händer försvann ännu en gång. Nu blev de borta en lite längre stund. Jag hann börja undra om hon lämnat mig när jag kände hennes andedräkt mot mitt ansikte. Hennes läppar nuddade lätt vid mina, fortsatte över kinden och bort till örsnibben som hon nafsade lätt i med tänderna. Samtidigt kände jag hur något kallt, kanske ett metallföremål drogs över den nakna huden på min överkropp. Vad var det? Jag behövde inte fundera så länge. Riktningen neråt mot mitt underliv avslöjade vad det förmodligen var, och mycket riktigt färdades föremålet ner längs ljumsken, förbi pungen och stannade vid anus. Kickis röst viskade tätt intill mitt öra.

– Slappna av nu så ska du se att det går bra.

Föremålet trycktes hårdare mot min rosett. All oljan, och Kickis tidigare behandling, gjorde att det sakta började glida in. Men inte hela vägen. Det tog stopp innan det var helt inne. Trycket släpptes av lite bara för att genast ökas igen. Det verkade som det skulle ta stopp på samma ställe en gång till, men i stället gled det långa, strömlinjeformade föremålet sakta, oändligt sakta in i min kropp. Det kändes som det aldrig skulle ta slut, men till sist kände jag hur något lade sig till rätta mellan mina skinkor. Ofrivilligt gav jag ifrån mig ett långdraget …

– Uuuuuhhhhhh!!!

– Går det bra, viskade hon.

– Vet inte. Känns konstigt.

– Det gör det första gången. En annan sak som nästan alltid händer är det här …

Hennes hand sökte min lem, och först nu insåg jag att min stolthet hade kroknat, och hängde nu som en frostskadad sparris mellan hennes tumme och pekfinger. Det kändes verkligen pinsamt.

– … men det är ingen fara. Jag antar att pillret inte hunnit verka riktigt ännu. Jag fixar det.

Jag kände hennes händer där nere igen … med ytterligare ett metallföremål. Med van hand fick hon mina kulor igenom ,vad som kändes som en ring, och inte långt därefter hade hade hon lirkat igenom kuken också. Det kändes tydligt hur det smet åt runt hela paketet och nu spände det både där bak och där fram, en känsla som definitivt var ovan men absolut inte helt och hållet obehaglig … och definitivt upphetsande. Särskilt med tanke på att jag ju helt var i Kickis ”våld”.

Jag var så tagen av allt det nya i den uppkomna situationen att jag först inte märkte hur Kicki förflyttade sig. Hennes ena hand smekte och runkade fortfarande min kuk, som sakta reste sig igen. Det hade hon gjort hela tiden. Det var när sängen gungade till som jag anade att något var på gång. Madrassen tyngdes ned på var sida om min överkropp, ben stacks in under mina utsträckta armar, och strax kände jag den fuktiga värmen som strålade ut från henne, bara någon centimeter ifrån mitt ansikte. Jag vinklade huvudet bakåt och sträckte prövande ut tungan. Och jodå, jag hade gissat rätt. Tungan träffade omedelbart hennes varma, svullna, fuktiga blygdläppar, och när hon kände den sänkte hon sig genast ner över min mun. Helst hade jag velat greppa hennes skinkor med händerna, knåda och krama, men jag var helt och hållet hänvisad till att använda tunga och läppar.

Det var å andra sidan inget problem. Kicki rättade smidigt in sig, på precis lagom höjd, för att göra mitt arbete så enkelt som möjligt. Så kunde jag ana hur hon sakta föll framåt och hur ett par varma läppar omslöt mitt ollon. Gode gud vad det var skönt. Det var slående hur mycket mer det kändes när ett av mina sinnen var satt ur spel. Det hade förmodligen känts underbart oavsett, för Kicki var mycket duktig med munnen, men situationen gjorde det onekligen ännu mera kittlande. Hennes mun arbetade mjukt men bestämt upp och ner över mitt stånd, och tillsammans med ringen byggde hon upp ett tryck som gjorde att det nästan kändes som jag skulle sprängas. Jävlar vad det bultade.

Där låg jag med hennes härliga fitta över hela mitt ansikte. Det var bara att slicka, kittla och mumsa i sig av hela härligheten, samtidigt som hon i sin ände behandlade både kuk och kulor på bästa sätt. Jag måste ha stönat högt, rakt in i hennes kön, för hon avbröt plötsligt och klev av mig. Vad skulle hända nu? Jag behövde inte vänta länge. Sängen gungade till igen. Jag anade hennes fötter vid min midja och en hand satte hon på mitt högra lår, strax ovanför knät. Den andra handen runkade mig lite innan den lät ollonet nosa lite upp och ner i hennes öppning. Så lät hon den glida in, sakta, sakta, så långt det gick i den vinkeln. Där var varmt, där var svullet och där var sagolikt blött. Hon höjde sig sakta igen. Trots att friktionen, tack vare hennes flödande safter var lika med noll, så kändes det tydligt hur spetsen på mitt ollon gneds mot hennes främre slidvägg.

Det var förmodligen just det hon var ute efter, för hon började småjucka med toppen på min kuk tryckt mot en punkt, ungefär en fingerlängd in. Jag kunde också känna en liten rörelse i hennes öppning. En vibrerande, kittlande känsla. En hand … eller en vibrator på klitoris. Ja. Så måste det vara. En vibrator. Det kändes hur det började rycka i hennes fittmuskler och hennes andning var grund och snabb och övergick snart i höga gälla …

– Aaaaahhh … Aaaaahhh … Aaaaahhh … Aaaaahhh!!!

Hon började jucka snabbare och snabbare innan hon till sist åter lät mig glida in längre och med ett högt, utdraget …

– ÅÅÅÅÅÅAAAAAAHHHHHHHHHMMMM!!!

… knöt sig hennes underliv runt mig och någonting sprutade ut över min mage och bröstkorg. Vibratorn försvann och hon satt nu, vad jag kunde känna, stilla rakt upp och ner, pustande, spinnande som en katt och lät efterdyningarna massera mitt stånd.

Mitt stånd ja. Jag hade varit hård länge nu utan att få komma, och låg och undrade om jag över huvud taget skulle få det mer ikväll, när jag kände hur hon ändrade position, hennes bröst nuddade min bröstkorg och hennes mun gav mig en sugande kyss på halsen innan hon viskade …

– Jag sa ju förut att jag var redo för dig.

– Mmmmmm.

– Det är jag kanske inte nu … men med lite uppvärmning … och jag vill ha dig … där …

Hon strök av mig masken och såg djupt in i mina mina ögon.

– … om du vill

Jag nickade.

– Säg det.

– Jag vill, viskade jag

– Säg det.

– Jag vill, svarade jag en gång till.

– Säg v-a-d du vill.

Hon fortsatte viska.

– Knulla dig, viskade jag tillbaka

– Berätta v-a-r du vill knulla mig?

– I röven.

– Säg det. Berätta vad du vill göra med mig.

Hennes ord kom som en väsning. Som en orm som hypnotiserar sitt byte.

– Jag – vill – knulla – dig – i – röven.

Jag nästan stavade fram orden och kände samtidigt att jag inte ville något hellre. Kanske var det så att hon faktiskt hade hypnotiserat mig. Eller kanske det var så att jag anade hennes önskan och ville uppfylla den. Hon hade ju trots allt hintat om det ett par gånger i våra sms-konversationer, så det ingick ju dessutom i dealen med henne och hennes man. Hennes hand på min panna väckte mig ur mina funderingar.

– Och det skall du få.

Hon log, och snabbt som ögat var hon uppe ur sängen. Mina hand- och fotfängsel åkte av i en rasande fart. Så såg hon på mig.

– Så du har aldrig gjort detta förut?

Jag skakade på huvudet.

– Känns det otäckt?

Jag nickade bara först. Sen sa jag …

– Lite läskigt är det. Mest för att jag är rädd att göra dig illa. Och sen är jag kanske lite orolig för … ska vi säga … biprodukter.

– Nå. Det senare behöver du inte oroa dig för. Jag har förberett mig. Det skall inte vara någon risk för det. Och om du bara följer mina instruktioner så kommer allt gå bra. Okej? Flytta på dig nu.

Jag rullade åt sidan och satte mig på sängkanten. Kicki vek undan överkastet, tog en av de stora kuddarna som låg under det och slängde den mitt i sängen, klättrade själv upp i sängen och lade sig till rätta, på mage, med kudden under höfterna och kom det sättet upp en bit ifrån madrassen. Sedan putade hon med rumpan, sträckte armarna bakåt och särade på skinkorna med händerna. Jag såg stenen på analpluggen glimma i stjärtskåran. Den var rätt stor och skvallrade med andra ord en del om storleken på själva pluggen. Antagligen anade Kicki min tvekan, för hon avbröt mina funderingar.

– Ta tag i den nu, och dra ut den till lite mer än hälften. Sen tar du oljan där, häller på den och trycker in den igen. Upprepa så ett par gånger. Den har suttit i så länge så att jag måste mjukas upp igen. Seså. Kom igen. Jag väntar.

Det var bara att ta ”tjuren vid hornen” … eller ”pluggen i stoppen” och börja lirka ut den. Det tog emot förvånansvärt mycket, men till slut hade fått ut den till lite mer än halva. Den var rätt stor, i metall, kanske rostfritt stål, runt 4,5-5 centimeter i diameter. Jag nappade åt mig flaskan med olja, droppade den på det matt glimmande stålet och tryckte med en lätt skruvande rörelse in den igen. När metallstycket passerade ringmuskeln med sin bredaste del och sakta sögs in i henne hörde jag hur hon släppte ut luft och grimaserade lite.

– Pfffhhhhmmmm.

– Gjorde det ont?

– Nää, det spände bara lite. En gång till.

Jag gjorde om proceduren. Denna gång gick det lättare att få ut den. Jag hällde på mer olja och tryckte in den igen. Det gick även lättare för henne att ta emot den nu, och det hördes hur hon faktiskt njöt av det.

– Mmmmmm … en gång till.

Samma manöver utfördes ännu en gång.

– Aaaaahhh. Dra ut den nu och jucka lite med den. Jag är snart redo.

Jag gjorde som hon sa, drog ut den tills dess bredaste punkt var mitt för yttre ringmuskeln. Där började jag trycka den lite ut och in ett par gånger. Det gick näst intill obehindrat och till slut sa Kicki till mig.

– Nu tror jag det räcker. Ta ut den nu.

Jag drog försiktigt ut den och vägde den i min hand. Den var tung.

– Vad stor den är.

– Åh, inte mycket större än din.

– Vaaa?

– Ja. din är fyra centimeter i diameter. Min är fyra och en halv. Det var bra jobbat av dig för övrigt. Kom nu.

– Hur skall jag göra?

– Kom bara hit …

Hon särade på benen och putade upp med rumpan.

– … och ställ dig här, på knä, mellan mina ben.

– Och sen?

– Tittar du på naturprogram?

– Eeeehhh … ja?

Hon fick nästan en djurisk glimt i ögonen.

– Har du sett en lejonhanne bestiga sin hona?

– Jooo … det har jag.

– Då fattar du. Ta på mycket olja och kom.

– Och ringen?

Jag tittade ner på det centimeterbreda stycket rostfritt stål som omgärdade mitt paket.

– Låt den vara på. Du blir lite kortare med den, och det är bara bra.

Jag smorde in mig grundligt och runkade upp ståndet som mjuknat något, lutade mig framåt med vänstra handen stödd vid sidan om henne och siktade in mig mot hennes röda rosett med den andra. När jag kände att vinkeln var rätt mellan oss, och trycket låg rakt mot anus, så tog jag stöd med högerhanden på hennes andra sida och lät i princip tyngdlagen göra resten. Kicki rättade till sig lite under mig, rörde försiktigt på höfterna , stönade lågt …

– Mmmmmm.

… och sakta, sakta kände jag hur hon öppnade sig för mig, hur ollonet millimeter för millimeter gled in i henne. Det hade precis passerat den yttre muskeln när hon tog till orda.

– Mmmmmm … försiktigt nu. Bara låt det ske utan att du trycker på.

Oändligt sakta sjönk min kuk längre och längre in i hennes anal.

– OOOooooaaahhhh. Det här är så bra. Bara fortsätt så

Det kändes som en evighet, men till slut så var jag helt begraven i hennes bakre hål.

– Hur känns det? frågade jag.

– Bra. Varför … ?

– Jag menar känslan. När det händer?

– Som en analplugg när den glider in … men som aldrig tar slut … som är oändlig … och fyller mig så totalt. Mmmmm … bara var stilla nu … helt stilla … Åh fy fanken … Mmmmmm.

Jag vågade knappt röra mig. Hennes ringmuskel, egentligen det enda jag kände, spände om mig som en extra kukring och fick mitt stånd att svälla än mer där inne.

– Du kan börja röra dig nu. Men bara sakta. Försiktigt.

Mycket sakta och försiktigt började jag röra mig ut och in i henne. Hennes anus stramade om skaftet och för varje gång jag drog mig bakåt, och sen tryckte in igen, kändes det som om ännu mer blod matades in i min svällande kuk. Jag var verkligen stenhård nu. Så där hård att det är sexuellt stimulerande bara i sig själv. Det pirrar och gör nästan ont.

Något annat som började göra ont var mina armar. Jag var just på väg att fråga om vi skulle byta ställning när Kicki stönade till.

– Uuuhhhmmm … vad skönt du gör. Kan du resa dig lite bara så försöker jag följa efter. Ta tag om mina höfter och håll mig kvar.

Jag tog stöd på hennes korsrygg för att hitta balansen uppåt, greppade sen om hennes höfter och höll henne mot mig, höll mig kvar i henne medan hon sakta följde mig upp och stod till slut på alla fyra i en ”doggystyle” med benen brett isär.

– Mmmmmåååååååhhhhh … braaaaahhhh … håll dig ba-ara stilla, stönade hon.

Samtidigt som hon sa det började hon själv röra sig lite sakta, gungande fram och tillbaka, lät sig själv glida över mitt stånd. Det kändes märkligt. Allt jag hittills hade hört om analsex var att det skulle vara så otroligt trångt. Och det var det … men bara i öppningen. Inuti henne var det inte alls så tight som jag hade trott att det skulle vara. Som om hon hade läst mina tankar, frågade hon.

– Hur känns det?

– Mmmmm … det känns väl bra.

– Jag menar … ooohhhhhhh … HUR känns det?

– Aaaaahhh … lite … aahhh … som att runka … mmmed … ba-ra tummen o-o-och pek … fingret. Mmmmm … men det är h-e-ett.

– Bara så du ve-e-et så är du jätte-sköön. Mmmmm.

Hon fortsatte gunga sakta fram och tillbaka på min kuk. Både hennes och min andning blev allt snabbare, grundare. Hon hade stuckit ner en hand under sig för att stimulera klittan och det kändes hur det blev stramare och stramare i hennes underliv.

– Har du långt kvar, frågade hon plötsligt.

– Nä. jag är nog snart där.

– Då vänder jag på mig. Jag vill se dig i ögonen när du kommer

 

Vi delade på oss och hon lade sig till rätta med rumpan på kudden. Jag lade mig inte direkt på henne utan gick bort till byrån och rotade i lådorna. Till slut fann jag det jag sökte.

– Vad gör du?

– Fixar lite mer glid.

Jag visade fram flaskan med ett vanligt glidmedel.

– Funkar inte oljan för dig?

– Jo. Men jag vill kunna höja tempot och oljan är lite seg. Och jag vill inte riskera att göra dig illa. För vi fortsätter väl i samma … ?

– Klart vi gör.

– Bra. Jag hade hoppats på det. Det gör väl inte ont?

– Det ömmar lite. Men det hör till. Och jag älskar göra det med dig.

På vägen tillbaka nappade jag åt mig Wanden också och räckte till henne.

– Här. Kör med den här också.

– Men jag behöver inte … .

– Ta den nu. Jag vill gärna se Dig komma också.

Kicki tog emot Wanden och lade sig till rätta igen på kudden medan jag smorde in mig grundligt. Sedan lyfte hon sina ben snett utåt uppåt, och höll dem där i ett stadigt grepp med händerna på insidan av knävecken, för att bereda mig plats. Jag ställde in mig mellan hennes ben, tog en försvarlig klick glidmedel på två av fingrarna och tryckte varsamt in dem i Kickis anal. Hon stönade till lite när jag hade dem som längst inne. Jag drog ut dem och upprepade proceduren för att vara säker på att ha fått dit tillräckligt. Än en gång stönade hon och jag granskade henne för att se om något var på tok, men hon såg bara kåt, glad och förväntansfull ut, så jag smorde grundligt in mig själv, tog stöd med vänsterhanden mot hennes ena ben, siktade in mig med den andra och tryckte mig sakta, sakta in, tills jag var inne i henne med min fulla längd. Kickis stön kom djupt ner ifrån magen och hon himlade med ögonen.

– Mmmmmmaaaahhhhh.

Jag drog mig lika sakta ut igen helt och hållet. Kicki tittade frågande på mig. Jag log mot henne.

– Det var det här du tyckte var så skönt sa du. Eller har jag fattat fel?

Hon bara log brett tillbaka och nickade.

– Ta fram Wanden nu. Jag vill se dig njuta.

Hon log ännu bredare, och med glansiga ögon (om det var kåthet eller sinnesrörelse vet jag inte) startade hon vibratorn och tryckte den mot sin klitoris. Samtidigt började jag borra mig in igen, precis lika sakta som innan. Hennes läppar formades till ett stort …

– Ooooooohhhhh.

… och när jag drog mig ut igen ett långdraget …

– Aaaaaaaahhhhh.

Ännu en gång drog jag mig ur helt. Hennes analhål ”gäspade” mot mig, verkade inte vilja sluta sig direkt, och innan det gjort det började jag pressa mig in igen.

– Ååååååhhhh … fyfaaan … Erik! Det är så sköööönt, stönade hon fram.

Så kände jag hur hennes muskler i underlivet började dra sig samman. Hon fick en rynka mellan ögonbrynen, blicken såg helt vild ut innan hon slöt ögonen, tryckte Wandens hårdare mot sitt kön, böjde nacken bakåt och ropade rakt ut i luften.

– Kom! … Erik! … Kom! … Knulla min röv och kom i mig!

– Är du säker? Kommer det inte göra ont?

– Maaaaahhhhh! … Nej! … Kör påååå! … Spruuuuta i mig!!!

Jag hade inte alls långt kvar till kanten. Kickis orgasm var på väg att klinga av, så motståndet var inte lika stort just för stunden, men jag kände också att hon var på god väg att få sin femte, eller var det sjätte, för kvällen. Jag började knulla henne taktfast. Kicki tryckte Wanden hårt mot sig. Denna gång höll hon min blick fastlåst och till slut började hon ”heja på” mig med ett taktfast …

– Kom … Kom … Kom … Kom … Kom …….

Stödd på båda armarna, med händerna på hennes lårs baksidor, tryckte jag på i den takt hon angav, och äntligen kom jag, borrade mig så långt in det bara gick och lät satsen gå. Kuken krampade och krampade. Kukringen och hennes kramande anus gjorde att satsen hade svårt att passera, vilket förlängde orgasmen något galet. Till slut bara vrålade jag rakt ut med hennes blick låst i min, och mitt pulserande underliv var det sista jag mindes från det ögonblicket.

Jag vaknade av att hon kysste mig. En djup kyss, mitt på munnen, med tunga och allt.

– Kom nu så duschar vi av oss.

Hon klättrade ur sängen och jag följde henne på lätt ostadiga ben. Inne i duschrummet gick hon bort till handfatet och tvättade av sin analplugg. Sedan vände hon sig mot mig.

– Kom. Jag skall hjälpa dig ta ur din.

I ärlighetens namn så hade jag faktiskt, för en stund, glömt att jag hade den. Nu gjorde jag som hon sa, ställde mig med händerna stödda mot väggen, benen brett isär och putade med ändan. Med van hand greppade hon stoppen och började lirka ut den. Väl ute satte hon den under kranen och spolade av den med tvål och vatten. Jag förbluffades över hur stor den var. Större än jag hade trott att jag skulle klara. Efter hon tvättat av den så vände hon sig mot mig.

– Nu är det din tur. In i duschen med dig.

Vi gick båda in, Kicki satte på vattnet och med mjuka händer tvättade hon smeksamt av mig, både där bak och där fram, lirkade av kukringen och lät den göra pluggen sällskap på handfatet. Så såg hon på mig.

– Gillade du dem?

– Ja. Faktiskt.

– Bra. De är dina.

– Men Kicki … du hade inte beh …

– Ssshhhh. De är dina. Jag har köpt dem till dig. Och jag hoppas få se dig använda dem någon mer gång.

Hon log innan hon fortsatte.

– Nu får du tvätta av mig.

Jag tog rikligt med duschcreme och smekte ut den över hennes lena hud, tvättade precis som hon gjort, både bak och fram. Hennes lena sköte var fortfarande svullet och blodfyllt, och hon stönade dovt vid min beröring, tryckte sig mot min hand. Jag tryckte oss båda framåt, så att hennes bröst trycktes mot duschkabinens glasvägg, samtidigt som jag fortsatte massera hennes klitoris med mina fingrar. Min beröring fick henne att stöna ännu högre. En av hennes händer sökte upp min kuk som långsamt började resa sig igen.

– Mmmmm … Det FINNS liv i den här fortfarande?

Hon log okynnigt.

– MmHmmm … och Du vet varför, svarade jag.

Jag tog hennes axlar, vände henne och tryckte upp henne med ryggen mot en av de kaklade väggarna. Kicki lade armarna om min hals, saxade benen runt min midja, och ännu en gång denna kväll borrade jag mig in i henne. Hon tog emot mig, välkomnade mig, tryckte sig mot mig, klämde åt med benen runt min midja för att hålla sig kvar. Jag greppade hennes skinkor, stötte prövande ett par gånger och var nära att förlora fotfästet på det blöta golvet.

– Det här går inte. Jag kommer att ramla. Vi går ut till sängen igen.

Jag tog ett stadigt tag om henne och började gå mot dörren. När vi passerade handfatet släppte Kicki taget med ena armen och böjde sig åt sidan.

– Vänta lite, vänta lite …

Hon sträckte sig ner och plockade upp sin analplugg. Jag vinglade till lite vid hennes häftiga rörelse.

– … jag vill ha den i. Tycker det blir skönare då. Om du inte misstycker?

– Inte alls. Inte alls.

Mitt grepp hårdnade om henne när jag samlade ihop mig, återfann balansen, bar henne ut till sängen och lade varsamt ner henne på överkastet, fortfarande med min kuk inuti henne.

– Räck mig oljan.

Kicki pekade på flaskan som låg precis utom räckhåll för henne. När jag försökte backa för att nå bättre så knep hon åt med benen och höll mig fast.

– Du får inte dra dig ur. Jag vill känna dig … hela tiden.

Jag sträckte mig efter den så gott jag kunde. Kicki följde smidigt med i mina rörelser och höll sig envist fast. Till sist så kunde jag greppa den lilla flaskan och ge den till henne. Hon tog den och smorde noga in pluggen. Sedan lösgjorde hon sitt högra ben från min midja och satte foten på min axel för att på det sättet kunna komma åt att föra in den, en manöver som i normala fall hade varit svår, men som tack vare hennes, som jag såg det, smått otroliga vighet och att hon ju redan var uppvärmd, gick ganska lätt. Vi stönade till, båda två, när den sakta gled på plats. Jag kände hur utrymmet blev trängre och hur analpluggen tryckte på genom slidväggen. Sakta började jag röra mig in och ut ur henne. Kicki saxade åter benen runt min midja samtidigt som hon såg på mig.

– Lyft upp mig igen. Jag vill prova en gång till.

Jag böjde mig fram, lossade Kickis ben runt min midja och lade i stället hennes knäveck över mina armar. Kicki saxade benen bakom min rygg, lade ena armen runt min hals och samtidigt som jag lyfte sköt hon ifrån med andra handen för att underlätta mitt lyft och snart var vi uppe i stående igen. Jag tog några prövande steg för att hitta balansen. Sedan tryckte jag, väl medveten om att det skulle bli en bra kameravinkel, upp henne med ryggen mot en av himmelssängens stabila sängstolpar och började stöta in i henne. Kicki knep åt hårt med både armar och ben samtidigt som hon stönade högt och tryckte pannan mot min axel.

– Ååååååhhhh, herre jösses.

Hon stönade igen innan hon fortsatte.

– Kan du inte backa lite så att jag kan röra mig också?

Jag backade ett steg och fick luta mig lite bakåt för att inte helt förlora balansen. Kicki knäppte händerna bakom min nacke och började , med hjälp av båda armar och ben, rida mig där jag stod. Jag försökte så gott jag kunde hjälpa till med armarna, och med händerna under hennes lår mötte jag henne varje gång jag trängde in. Dock insåg jag att detta inte skulle hålla i längden. Jag började bli trött och oavsett hur mycket medicinskt stöd jag hade så skulle det troligen inte sluta väl. Försiktigt började jag förflytta mig mot sängen igen. Väl framme vände jag mig, satte mig på sängkanten och drog Kicki med mig bakåt så att hon låg över mig. Händerna hade hon fortfarande knäppta bakom min nacke när hon lade sig ner på min bröstkorg och med munnen intill mitt öra viskade hon …

– Håll fast mig och knulla mig.

Jag slog armarna om hennes midja med ett stadigt grepp, kravlade mig på rygg inåt på sängen för att få fäste för fötterna, och började röra mig. Kuken gled lätt in och ut ur henne och ollonet mötte varje gång den punkt där analpluggen tryckte emot från andra sidan.

– Mmmmm. Precis så. Fortsätt. Mera.

Hon spann som en katt i mitt öra och jag fortsatte som hon bett mig.

– Mera … mera … öka … Ååååååhhhh.

Jag gjorde vad jag kunde men blev till slut tvungen att släppa greppet om hennes midja och flytta händerna till hennes skinkor för att kunna trycka emot lite bättre. Hennes underliv började så sakta strama åt om mitt stånd, krama hårdare om pålen och friktionen mot ollonet blev allt mer intensiv. Precis innan jag trodde att jag själv skulle komma så stelnade hon till, ryckte till ett par gånger och dunkade med ett högt …

– AAAAAAAAAHHHHHHH!!! GUUUUD!!!!

… pannan emot mitt nyckelben.

Först låg hon bara helt stilla och pustade. Sedan började hon sakta röra sig fram och tillbaka över min mage, fram och tillbaka över min kuk som fortfarande var inuti henne.

– Fy faan Erik, vad skönt … vad Du är skön.

Jag kände hur hon kramade om mig med fittmusklerna.

– Har inte du kommit ännu?

Jag skakade på huvudet. Kicki satte sig upp med händerna på min bröstkorg. Först rörde hon bara sitt underliv fram och tillbaka på mitt blygdben, gned sig mot mig, skruvade på höfterna och kramade med slidan om mitt hårda skaft.

– Känns det bra?

– Mmmmm.

– Vill du ha mer?

– Mmmmm.

Utan att fråga något mer lutade hon sig lite framåt på armarna och började rida mig … sakta … väldigt sakta. Jag kunde känna varje millimeter av hennes insida på vägen ut … och likadant på vägen in. Det var nästan plågsamt långsamt … och samtidigt så ljuvligt underbart skönt. Det kändes som om det skulle gå att hålla på så här hela natten. Och kanske var det så Kicki hade planerat det. Att ha mig där i sängen … hela natten … med en kuk som aldrig slaknade. Oavsett så tänkte jag inte beklaga mig. Mina tankar avbröts av att hon satte sig mera rakt upp, lät händerna smeka över kroppen, brösten, upp emot nacken och håret. Med ögonen slutna ökade hon takten, red mig mera rakt upp och ner. Ibland stramade det lite extra runt mitt skaft, och ibland grimaserade hon lite, när en orgasm sköljde genom hennes kropp, men hon slutade aldrig rida utan fortsatte i oförminskat tempo.

Jag sträckte upp händerna och masserade de stora fasta brösten, nöp henne lätt i bröstvårtorna. När jag gjorde det var det som en stöt gått igenom henne, allt knöt sig och hon föll framåt. Snabbt tog jag oss båda med i en rullning, hamnade över henne, satte händerna mot baksidan av hennes lår, tryckte dem ut åt sidan så att hon låg med knäna nästan i jämnhöjd med sina axlar och knullade henne. Hårt. Bestämt. Taktfast. Fastän den ena orgasmen efter den andra nästan slet henne i stycken så fortsatte jag obevekligt att trycka min lem in i henne. Gång på gång. In och ut, tills jag anade mitt eget klimax närma sig. En pirrande känsla i korsryggen, en lätt kittlande förnimmelse i mellangården, pungen drog ihop sig, trycket ökade och så exploderade jag. Med ett vrål tömde jag det sista jag hade långt där inne, lade mig ner, fick in armarna under henne och rullade oss tillbaka med henne över mig.

Kicki var fullständigt avslappnad där hon låg. Sin näsa hade hon trätt in under min käke, strax under örat, och hennes vänstra hand lekte lojt i mitt hår. Mina tankar drog iväg. Vad var det som just hänt? Vad var det vi hade satt igång? Hur länge skulle det hålla? Hur länge skulle det ta innan vår hemlighet var ute? Och skulle vi i så fall bry oss? Kicki drog en djup suck.

– Vad tänker du på Erik?

– Den här senaste månaden. Den liknar ingenting jag tidigare varit med om. Och allt började med att Stina avslöjade att hon var intresserad av tjejer också. Det kunde ha varit slutet för oss som par, och då hade inte allt det här hänt, du och jag hade inte träffats så här.

– Om inte OM hade varit … . men jag vet en sak …

Kicki gled med ett spinnande läte ner lite över min kropp och min kuk gled längre in i henne igen.

– … OM du vill knulla mig igen någon gång …

Hon juckade lite med höfterna.

– … så får du det … var du vill … OM … och OM … igen.

– Men Lasse då?

– Det var ju hans idé. Han visste riskerna.

Så gäspade hon stort och somnade.

Jag vaknade som jag somnat, med Kicki liggande ovanpå mig med huvudet mot min axel och armarna omfamnande mitt huvud, fortfarande med min halvstyva kuk inne i henne. Försiktigt gled jag ur henne och rullade henne varsamt åt sidan för att komma loss. Jag smekte henne mjukt på kinden innan gick jag in i badrummet, spolade av mig lite snabbt under duschen och hämtade mina jeans. Det hade börjat ljusna ute när jag lämnade henne, sovande i den stora sängen, och styrde stegen hemåt. Vilken natt det hade varit. I mitt stilla sinne undrade jag hur det hade gått för Stina. Jag var absolut inte orolig för henne … tvärtom. Jag visste ju att hon varit i goda händer. Jag var bara väldigt nyfiken … och väldigt sugen på att få berätta om MINA upplevelser.

 

I nästa avsnitt: Ja … hur gick det egentligen för Stina. Det är väl bäst att hon får berätta själv.

 

 

Delar i serien<< En kvinna i nödDate Night 2 – Girls just wanna’ … >>

Grannar med förmåner
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier