Date Night 2 – Girls just wanna’ …

Det här är del 6 av 6 i Grannar med förmåner

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 25/6-21)

I berättelsen förekommer olika dialoger. Dels mellan Erik och Stina när hon berättar. Dels mellan Sina och andra personer i hennes berättelse. Samtalet mellan Stina och Erik avgränsas därför med ****** ifrån den övriga berättelsen.

Även denna gång deltar Mor och Dotter i samma lek. Om Du känner dig tveksam så föreslår jag att du skall läsa något annat.

Förf. anm.

I förra avsnittet: Erik tillbringade en helt galen natt med Kicki. Och redan vid lunchtid samma dag cyklade Stina iväg för att tillbringa en dag med sol, bad och kanske lite till, tillsammans med Linda.

Date Night 2 – Girls just wanna …

Här berättar Stina för Erik (och oss) om vad som hände.

Solen hade precis kämpat sig över horisonten när jag strosade från luckan i staketet mellan Lindas tomt och vår, genom trädgården och upp mot ytterdörren på vårt hus. På håll kunde jag se Erik komma uppför gatan, från Kickis håll. Han såg nöjd och avspänd ut, och jag undrade SÅ hur han hade haft det. Vi möttes vid ytterdörren i en varm omfamning och en kyss.

– Hej stumpan. Är allt bra, frågade Erik

– Bättre än bra. Själv då?

– Samma. Kom så går vi in och käkar en tidig frukost. Sen tror jag vi behöver sova lite båda två.

– MmHmmm.

Jag var snabbt före honom in genom dörren och ut i köket, och med kaffekannan under kranen såg jag på honom när han kom in.

– Sätt dig Erik. Nu vill jag höra. Utelämna inget. Hur var det? Hur var hon?

– Ska jag beskriva kvällen kort så räcker det med två ord.

– Vilka då?

– Fifty … shades.

Jag stod nog bara och gapade medan Erik plockade fram smörgåsar och pålägg och sedan satte sig ner. Och det tog nog mer än ett par sekunder innan jag fick tillbaka målföret.

– Du menar … rep … handklovar … piskor?

– Japp.

Jag var tvungen att sätta mig ner.

– Inte du. Du använde väl inte piska … på henne?

– Njae … inte piska. Paddeln.

– Paddeln?

– Jaaa … ser ut lite som ett sånt där platt brännbollsträ, fast lite tunnare … du fattar.

– Så du … slog … henne?

– Ja. Det var så hon ville ha det. Och vad jag förstår så är det något de ägnat sig åt ett tag, men jag förstår också om Lasse inte vågat ge sig i kast med henne nu när han är dålig. Hon kan vara ett riktigt vilddjur när hon sätter den sidan till.

– Hehe! Jag trodde nästan det. Fortsätt.

Han berättade om hela kvällen i detalj och jag lyssnade andäktigt medan vi åt. Emellanåt stack jag in någon fråga.

– Och bakdörren? Hur gick det med den?

– Jodå. Den vägen är utforskad … både på mig och på Kicki.

– Du menar … ?

– Hon tryckte i mig en analplugg.

– Frivilligt?

– Njae … men jag kommer till det.

– Okej. Och du fick …?

– Ta henne analt? Ja. Och min egen plugg och kukring fick jag ta med hem.

– Fick du? Är det DEN som putar i byxan. Jag som trodde du var glad att se mig.

Jag kunde inte hålla tillbaka ett litet flin innan jag fortsatte.

– Jag får titta!

– Vänta lite.

Han grävde lite i byxfickan, plockade fram den, och ringen, och lade dem på bordet.

– WOW. Snygga … och stygga. Berätta.

Jag plockade upp analpluggen och synade den i det lätt släpande ljuset från fönstret under tiden Erik berättade. Om hur Kicki gett honom Viagra, om hur hon band honom, hennes fingrar i hans anal, hur hon satte i pluggen, sög honom, red honom och nyttjade honom, och hur han han till sist fått ta henne i tvåan, och hur hon verkade älska det.

– Den är stor, sa jag tankfullt.

– Jooo, kanske det.

– Nästan …

– Nästan vad då?

– Ingenting. Glöm det. Och den hade du i dig? Hur kändes … jag menar … vad tyckte du?

– Först stramade det rätt mycket, men jag vande mig. Kan nog ärligt säga att jag faktiskt tyckte det var skönt.

Jag måste ha lett, för han tittade konstigt på mig. Han visste ju inte. Jag hade ju inte berättat om mina äventyr ännu. Han skulle bara veta.

– Sedan då? Vad hände sedan, frågade jag.

– Sedan tog vi en dusch. Och där började vi om igen.

– Du menar att du fick upp den igen?

– Ja. Men det var nog medicinens förtjänst. Kan inte minnas att jag klarat tre sådana holmgångar på så kort tid. Inte ens när jag var ung.

Jag satt tyst en stund och bara såg på Erik. Tog in det han hade berättat. Var det min tur nu? Eller skulle jag vänta? Det fick ge sig. Jag reste mig från stolen och började plocka undan.

– Ska vi ta och lägga oss en stund, frågade jag utan att se på honom.

– Visst.

Han hjälpte till att röja av och följde mig sedan in i sovrummet. Jag fick av någon anledning en känsla av att han märkte att det var något jag hade tänkt säga, men som jag höll inne med. Skulle jag? Nej, det fick vänta lite till.

– Jag tar och vaskar av mig lite. Kommer strax, sa Erik och gick in i badrummet.

– Okej. Jag väntar.

När han kom in i sovrummet igen låg jag på sängen. Det tunna lakanet hade jag draperat runt min nakna kropp. Jag vek undan en flik och såg på honom.

– Kom och lägg dig Erik.

– Mmm … strax. Jag ska bara torka lite till.

– Nej nu. Allt som du har berättat har gjort mig lite sugen.

– Älskling. Om du har lyssnat så förstår du att jag är lite sliten. Meeen …

– Ja?

– … om du berättar om vad du har haft för dig så kanske … .

Jag låtsades blänga surt på honom. Sedan rullade jag över på rygg, drog lakanet nästan ända upp till hakan, tog ett djupt andetag och började berätta.

******

Linda och jag hade bestämt att vi skulle mötas nere vid Coop för hon skulle handla lite saker som vi skulle ha med oss. När jag kom dit så hade hon redan handlat färdigt, så det bar iväg direkt. Ner längs Storgatan, under riksvägen och sen ner mot sjön. Kanske en kilometer innan vi kom fram till den allmänna badplatsen så tog vi av till höger på en liten traktorväg. Smal och krokig var den och slutade vid grinden till en hästhage. Där gömde vi cyklarna bakom ett snår och gick sista biten. Det måste vara djuren som gör att inte så många vågar sig dit. Och tur är väl det, för platsen är helt fantastisk.

******

– Var ni HELT ensamma?

Han fick ett irriterat ögonkast från mig.

– Tyst Erik. Jag kommer till det. Får jag berätta nu?

– Visst. Jag skall vara tyst. Fortsätt.

– Okej.

******

Vad kan klockan ha varit? Ett, halv två någonting? Solen stod i alla fall högt, sanden var varm och vattnet var nästan spegelblankt. Bara en liten krusning ibland när vinden fläktade lite. Vi valde en plats där sanden gjorde en liten flik in mellan några buskar så att vi fick lite halvt om halvt insynsskydd från sidorna. Jag lade ut Lindas filt och hon plockade fram de saker hon tagit med sig och det hon handlat. En flaska vitt, vinglas i plast, ostar, salami, frukt och små baguetter. Hon frågade om jag var hungrig?

– Visst, det är ju ett par timmar sedan jag åt frukost så det skulle vara gott med en munsbit av något slag.

Linda såg på mig och log.

– Munsbit? Jo, det kommer det nog bli. Kanske rentav en munfull … men vi äter väl först.

Sedan skrattade hon, räckte mig ett glas vin och började göra i ordning baguetterna. Plötsligt stannade hon mitt i en rörelse och såg på mig.

– Stina. Jag glömde alldeles. Vi måste klä av oss. Nu på en gång.

– Varför det?

– För att det här är, i alla fall inofficiellt, en nudiststrand. Det är inte god ton att ha kläder på sig annat än när man anländer, eller när man går härifrån. Om det kommer någon nu så måste vi vara nakna. Något annat accepteras inte. Okej?

– Okej.

******

– Kom det någon då?

– Som jag sa, Erik … Jag kommer till det.

******

Jag drog ett djupt andetag och fortsatte

Det gick snabbt att få av sig kläderna. Linda hade, precis som jag, bara shorts och t-shirt, inga underkläder, och vi log mot varandra när vi båda gjorde samma upptäckt. Sedan satte vi oss ner igen, och jag måste säga att det var riktigt skönt att sitta där, mitt i naturen, så som Gud skapat mig och äta och dricka gott. Gång på gång såg jag att Linda tittade på mig i smyg, tittade bort och log hemlighetsfullt.

– Ska vi bada nu? frågade jag när vi ätit klart.

– Inte ännu. Vi försöker få lite sol först, svarade Linda.

Vi lade oss båda på rygg bredvid varandra och lät solens strålar värma huden. Efter ungefär en halvtimme blev det i alla fall för varmt och vi beslöt att gå ner i vattnet för att svalka oss. Linda tog min hand när vi vadade ut i vattnet. Bottnen sluttar rätt brant där, så det behövdes inte många steg innan vi fick lov att simma. Vi simmade utåt ungefär tjugo meter, men vattnet var rätt kallt så jag vände inåt igen och Linda kom efter. När jag nådde botten med fötterna tog jag några steg mot stranden och stannade sedan, med vattnet upp till midjan. Plötsligt kände jag Lindas bröst mot min rygg när hon omfamnade mig bakifrån, med ena armen under mina bröst och den andra nere mellan mina ben.

– Vad är det för sorts människor som kommer hit? frågade jag.

– Det varierar lite …

Hennes fingrar smekte lätt över min springa.

– … en del tycker om att bada nakna. En del gillar att bara visa upp sig. Några par kommer hit för att ha sex med varandra. Andra kommer hit, ensamma eller i par, för att hitta någon att ha sex med. Båda sorterna gillar oftast att göra det inför publik.

– Har Du gjort det?

– Nej … inte ännu.

Samtidigt som hon svarade kysste hon mig i nacken. En vällustig rysning rusade genom min kropp och jag var på väg att vända mig om mot henne när jag fick syn på något som rörde sig.

– Jag undrar vilken kategori dom där två tillhör, sa jag och pekade upp mot stigen.

Man såg på håll hur två personer närmade sig genom hagen.

– Kom. Vi går upp och sätter oss på filten. Jag vill inte stå i vattnet när dom kommer hit, sa Linda, tog min hand och drog mig med upp på stranden.

******

– Så du menar att det faktiskt kom folk?

– Japp. Linda och jag skyndade oss upp till filten, tog våra handdukar, torkade oss lite snabbt och satte oss sedan ner i skydd av buskarna.

******

Linda satte sig bakåtlutad, på raka armar och med benen brett isär, rörde vid min axel och sa …

– Sätt dig här, mellan mina ben, och luta dig mot mig. Det blir lite mysigare. Dessutom syns det tydligt att vi är här med varandra, och för varandra, så dom inte får några idéer när dom ser två nakna tjejer.

Men vi hade inte behövt vara oroliga. När de kom så nära att vi kunde se dem bättre såg vi att det var ett par i 60-årsåldern, kanske rentav ännu äldre. När de kom ut från stigen stannade de till och såg sig om. Mannen pekade på en plats mitt på stranden, kanske 10-15 meter ifrån oss, dit de gick, bredde ut sina badlakan och började klä av sig. Vid det här laget insåg jag att buskarna inte alls gav det insynsskydd som jag hade hoppats, samtidigt som mannen, ännu en gång, spanade ett varv runt på stranden, fick syn på oss, vinkade och ropade.

– Det är okej här va? Inte för nära?

Linda vinkade tillbaka och svarade

– Nej, nej. Inte alls. Det blir bra där.

Mannen gjorde tummen upp och de fortsatte att klä av sig. Det syntes tydligt att de troligen aldrig solade med badkläder på, för det fanns inte en vit rand någonstans på deras nakna kroppar. Kropparna, ja. Visst, de var inga ungdomar, och åren hade satt sina spår, men de verkade ändå vara i väldigt bra form för sin ålder. Kvinnan hade en tendens till en liten rulle på magen, men bysten var fylligt spänstig och höfterna mjukt rundade, så på det hela taget hade hon rätt fina former. Mannen var lång, rak i ryggen, axlarna var breda och muskulösa liksom armarna, håret och det kortklippta skägget var stålgrått, och även han hade en liten tendens till kulmage. Men bara liten. Och man lade knappt märke till den, för det som drog till sig blicken var en rejäl kuk som hängde och dinglade mellan de brunbrända låren.

Jag kunde inte slita blicken från den, och jag undrade i mitt stilla sinne hur stor den var när den var styv … om den alls blev styv. Han såg att jag stirrade, så jag vek ner blicken och då passade de på att lägga sig ner.

– Tycker du inte att det är lite nära i alla fall, viskade jag.

– Inte alls. Det är tillräckligt långt bort för att inte bli närgånget, och tillräckligt nära för att vi ska kunna se bra, viskade Linda tillbaka med ett leende.

– Se bra?

– Ja … om dom hittar på något … eller om VI gör något som DOM kanske vill se. Jag hoppas verkligen på det senare. Slappna av nu.

Jag lutade huvudet mot Lindas axel, slöt ögonen och försökte koppla av. Men det var inte så helt enkelt. Samtidigt som tanken på att ha sex med publik kändes lite läskig så var den också väldigt kittlande. Och jag HADE ju faktiskt varit med och spelat in en porrfilm, som nu låg ute på nätet, så … vad var skillnaden … egentligen? Jag kände hur Lindas högra hand smekte ner längs min överarm, och trots att det var stekande varmt i luften så gick en härlig rysning genom min kropp och vartenda hårstrå på kroppen reste sig. Andra delar av kroppen reagerade också. Jag tror att Linda märkte det, för hon skrockade tyst, slog armarna om mig och drog ett djupt andetag i mitt hår. Jag bara njöt och lutade pannan mot hennes kind.

Vi satt så, helt stilla, ett litet tag. Sen viskade plötsligt Linda.- MmMmm. Jag trodde nog de skulle hitta på något.

– Va?

– Kolla själv.

Jag öppnade ögonen och lyfte lite på huvudet. Och mycket riktigt. Det äldre paret var där för att synas. Mannen hade ställt sig upp med sidan åt oss och ansiktet mot sjön. Framför honom satt kvinnan på knä, med hans kulor i ena handen och med toppen på hans kuk i munnen. Det syntes tydligt hur hon sög och mumsade på ollonet, hur det stora slaka organet sakta men säkert fylldes med blod, och snart stod det rakt ut som ett hammarskaft. Nu blev den inte så stor som jag hade väntat mig med tanke på hur den hade sett ut slak, men mannen var relativt lång och storleken var i proportion till det, så inte var den liten inte.

Mina funderingar om storlek och centimeter hit eller dit avbröts av att kvinnan slutade suga honom, ställde sig på alla fyra framför honom och sa något, samtidigt som hon tittade rakt på oss. Han nickade och svarade något samtidigt som han gick ned på knä bakom henne och masserade henne mellan benen med ena handen.

******

– Herre gud, sa Erik. Bara så där? Utan att skämmas?

– Visst. Som om det var den självklaraste sak i världen att gå loss på varandra på det viset på stranden … där alla kunde se på.

– Häftigt. Jag hade gärna varit där.

– Jag menar det. Vi får väl åka dit någon gång snart. I alla fall …

******

Jag var så uppslukad av vad som försiggick där borta att jag först inte märkte att Linda flyttat sig lite. Det var först när hon rörde vid min axel och kysste mig i nacken som jag hajade till.

– Kom, sa hon. Vi flyttar filten lite längre ner på stranden … så får alla bättre sikt.

– Längre ner?

Det pirrade till i magen, och på andra ställen också för den delen, för nu visste jag med säkerhet att Linda hade en plan.

– Ja. Kom igen nu.

Jag reste mig och så flyttade vi ned filten så att vi nu låg helt öppet. Nu såg jag att det fanns fler människor på stranden. Ett yngre par, någonstans i 20-årsåldern, låg nu på en filt 15 meter bortom det äldre paret. De måste ha kommit längs vattenbrynet när jag, som förhäxad, stirrat på de två närmast oss, Också de njöt av den utsikt som bjöds. De låg på sida, hon framför honom, med ena benet böjt uppåt bakåt över hans ben, vilket gav honom utrymme att smeka henne mellan benen. Tjejen log och vinkade till oss innan hon sträckte armen bakåt, greppade hans styva lem och började gnida med ollonet i sin blöta skåra. Jag vinkade blygt tillbaka samtidigt som jag satte mig ner på knä på filten.

Linda gled smidigt ner bakom mig. Strax kände jag hennes bröst mot min rygg och hur hennes händer började smeka min kropp. Först bara upp och ner längs sidorna, över axlarna och armarna. Men snart flyttade hon dem fram till mina bröst, kramade, klämde, nöp mig i bröstvårtorna, och samtidigt som hon ännu en gång kysste mig i nacken flyttade hon en hand ner till min fitta.

******

– Blev du kåt, frågade Erik.

Hans fråga var närmast överflödig. Jag vände mig mot honom och såg honom i ögonen.

– Klart jag blev. Så-in-i-den. Jag blir andfådd NU när jag tänker på det.

******

Det bara rann om mig. Det märkte jag, om inte innan, så när Linda körde in två av sina fingrar i mig. Du vet, det KAN ju faktiskt kärva lite ibland, men de bara gled in, helt obehindrat, och jag kunde inte låta bli att stöna.

– Uuuuhhhh!

– Känns bra va? Blir du så kåt? Kåt av att se andra knulla …

Jag fick inte fram några riktiga ord, bara stön och kvidanden, för hennes fingrar inne i mig gjorde så gott.

– … och kåt av att ha sex inför publik?

Det sista viskade Linda i mitt öra.

Som i en dimma såg jag hur mannen först såg på det yngre paret. De hade slutat använda händerna och låg nu i en sextionia som tydligt visade oss hur tjejen sög sin kille, samtidigt som hon såg åt vårat håll. Sedan såg han på oss två, log mot oss och forcerade sedan med en resolut stöt sin påle in i sin kvinna, som villigt mötte honom med ett ljudligt stön. Synen gjorde att jag lät mig svepas med, lutade mig bakåt, med huvudet mot Lindas axel, och blundade. Hennes hand på mina bröst, hennes fingrar inuti mig och ljuden från de två andra älskande paren drev mig allt närmare mitt annalkande klimax. Jag sträckte en arm bakåt och greppade med handen om Lindas nacke och höll i mig.

Linda slingrade sig till sist loss och kom runt framför mig. Hon trädde in sina fingrar igen i min grotta och fortsatte massera g-punkten, böjde sig fram och slöt sina läppar om min högra bröstvårta. Hennes sugande mun skickade pirrande signaler ner till mitt underliv, som svarade med att pulsera än värre, krama om hennes fingrar. Hennes fingrar ja … hennes fingrar som obönhörligt träffade rätt inom mig, som om vart annat gned sakta i stora cirklar eller pullade hårt ut och in. Det började blixtra i mitt huvud, orgasmen sköljde över mig och ett dämpat skrik lämnade mina läppar.

– AAAaaaahhhh!!!

Jag hörde Linda viska som i fjärran.

– Mmmmm. Titta.

När jag öppnade ögonen sökte sig min blick ofelbart bort mot de andra paren. Tjejen mötte mina ögon bara bråkdelen av en sekund innan de rullade bakåt i sina hålor och hennes mun formade ett stort ”OOOOOO”. Samtidigt hörde jag hur den äldre kvinnan skrek ut sin orgasm ner i filten. Hennes man slutade inte, utan fortsatte knulla henne genom orgasmen så att hennes skinkor dallrade och de stora brösten gungade i takt med hans stötar.

– Visst är det härligt att se, viskade Linda. Men nu vill jag också ha lite. Kom hit.

Hon hade satt sig ned på filten, lutad bakåt på armbågarna och med de uppdragna benen brett isär. Hennes svullna blygdläppar glimmade inbjudande i solskenet. Jag slet mig från den upphetsande scenen och kastade mig med huvudet före ner mellan hennes ben. Ett lågt ”Ohhh” kom från henne när min tunga mötte hennes väntande sköte. Hon var, precis som jag, sjöblöt, och ännu mer rann till ju mer jag slickade. Jag lät tungan löpa, ömsom i stora cirklar runt hennes blygdläppar, ömsom fladdra intensivt över klitoris. Linda vred sig, stönade och flåsade av min behandling, och jag trodde hon var på väg att komma när hon plötsligt sa.

– Sån vill jag också vara när jag blir så gammal. Kolla!!

Jag lyfte huvudet från mellan hennes ben och tittade bort mot de andra. På håll såg jag hur killen tog sin tjej bakifrån, men det som Linda reagerat på var att den äldre kvinnan sakta sänkte sig ner över sin man, lutade sig framåt och började rida honom … hårt … så att allting gungade.

– Visst är dom fina, sa Linda. Jag har sett dom här en gång förut. Dom höll på på samma sätt då.

– MmHmm. Man kan bara önska, svarade jag.

Innan jag sänkte huvudet igen blötte jag två fingrar i munnen, lät dem glida in i Lindas fitta och placerade sedan min mun över hennes klitoris och började suga. Från min plats mellan hennes lår hörde jag svagt hur det gick ännu en gång för tjejen, och sedan inte långt därefter för kvinnan. Ljuden fick det att pirra så till den milda grad mellan mina ben att jag hade svårt att koncentrera mig på Linda. Kanske tyckte hon att det blev lite för lite action från min sida, för hon sa plötsligt.

– Kom. Vi saxar i stället.

– Saxar?

– Ja. Sätt dig ungefär som som jag gör nu.

– Okej.

Jag satte mig upp på filten med benen brett särade.

– Bra. Böj benen lite till.

Jag följde hennes instruktioner och väntade.

– Såja. Precis så”.

Så hasade hon sig in mellan mina ben, trädde in sitt vänstra ben under mitt böjda högra och krökte det in bakom min rygg. Sedan lyfte hon upp sitt högra och lät det glida över mitt vänstra, och så möttes våra underliv i en riktigt blöt kyss.

******

– Men hur kändes DET? Jag har faktiskt alltid undrat hur tjejer får till det på det viset.

Jag tittade frågande på Erik..

– Och jag har alltid gillat att kolla på tjejsex, fortsatte han.

– Alltid?

– Njae. Alltid och alltid, flinade han. Sen kulorna ”trillade” ner i alla fall.

– Hmmm … jo … jag vet. Du är ju så dålig på att radera surfhistoriken, flinade jag tillbaka. Men du undrade hur det känns och det är faktiskt lite svårt att beskriva. Kanske som att bli slickad, fast hårdare, varmare, blötare, mer riktig kroppskontakt, vilket på sätt och vis gör det hetare. Du vet hur jag brukar gnugga klittan mot ditt blygdben när jag rider dig. Så känns det, men utan att ha någonting i sig, allt händer utvändigt. Och jag hade nog inte klarat det om inte Linda hjälpt till.

******

Det var hon som styrde, hon som höll takten, hon som gned sig mot mig. I alla fall i början. Sedan hittade jag också tekniken lite grann och vi gnuggade oss mot varandra så att det var rent ljuvligt. Men så var det något i ögonvrån som störde mig. Det var mannen som hade kommit lite närmare. Han stod och såg på oss, runkande sin kuk, samtidigt som han vinkade.

– Hej, sa han. Skulle det vara okej om vi kom över till er?

******

– Ville dom komma bort till er?

Erik lät lite bestört.

– Ja. Jag visste fan inte vad jag skulle säga.

******

Jag satt nog bara där och glodde, för Linda tog kommandot.

– Visst. Det är okej, svarade hon.Mannen vinkade till sig sin kvinna som snabbt samlade ihop deras saker. Det yngre paret hakade också på, tog med sig sin filt och kom bort till oss.

 

– Man kanske rent av får vara med, frågade killen.

Hans tjej sneglade osäkert på honom. Linda såg på mig med ett höjt ögonbryn och en blick som sa ”Vad var det jag sa?”

– Det är jag rädd för att det är uteslutet, svarade Linda. Men gör vad ni vill. Titta på, runka, knulla. Kör hårt. Det kan bli trevligt.

De båda paren bredde ut sina filtar bredvid våran, satte sig ner och började åter smekas. Linda vände sig mot mig och viskade.

– Nu kör vi. Lägg dig ner.

 

Jag lade mig ner på rygg, Linda satte sig mer upprätt mellan mina ben, lyfte upp mitt högra ben på sin axel och började jucka mot min fitta. Åh jädrar vad det kändes. I den ställningen, klitta mot klitta, träffade hon rätt hela tiden och skickade ilningar genom min kropp på löpande band. Jag vände huvudet åt höger och betraktade vårt sällskap. Det äldre paret hade lagt sig i en sextionia och jag förundrades över hur djupt hon kunde ta honom. Han var ju inte direkt liten. Gång på gång försvann hans hela kuk in i hennes mun och varje gång han bottnade hördes ett dämpat stön från platsen mellan hennes ben.

Killen och tjejen hade börjat i en vanlig missionär, men nu hade han hivat upp båda hennes ben på sina axlar och knullade henne för allt vad han var värd. Hon låg med slutna ögon, men öppnade dem plötsligt och mötte min blick i samma sekund som det gick för henne. Ett gällt skri lämnade hennes mun samtidigt som hennes kropp spändes i en båge, från killens axlar ner till hennes egna, vilket gjorde att han gled ur. Jag hade inte tänkt på det innan, men nu såg jag att han, trots att han inte på långa vägar var lika reslig som den äldre, var minst lika stor mellan benen.

Kvinnan, som nu satt upp på sin mans ansikte, verkade också notera detta, stirrade lystet på killens hårda kuk, men slöt strax ögonen, skakades av en tyst orgasm som fick hela henne att vibrera och satte sig sedan vid sin mans sida med en suck och runkade hans stånd.

Plötsligt vände hon sig till det yngre paret.

– Vad säger NI om att byta? Prova någon ny?

Killen och tjejen såg på varandra i några sekunder. Han bedjande. Hon först osäker, men sedan, efter en blick på mannens kuk, beslutsam. Hon sa.

– Okej. Det kan vi göra. Vi byter.

Snabbt bytte de plats med varandra. Den äldre mannen hade ställt sig upp på knä och tjejen kröp nu mot honom på alla fyra, grep tag om hans stånd och började suga och runka honom. Kvinnan tog sig genast an killens kuk på samma sätt, och visade åter upp sina färdigheter i att ta den riktigt djupt. Antagligen var det hennes tidigare uppvisade skicklighet med munnen som gjort att han varit så ivrig att få byta, för han bara stönade och himlade med ögonen, såg ut att kunna komma precis när som helst, men kvinnan avbröt rutinerat behandlingen, lade sig ner och sa.

– Slicka mig.

Mer hann jag inte uppfatta. För just i det ögonblicket kände jag hur Linda ökade tempot. Hon satt rakt upp och hennes kropp gick som i en vågrörelse när hon, snabbare och snabbare, gned sin fitta mot min, samtidigt som hon med högerhanden gnuggade hårt på sin klitoris.. Hennes andning var snabb och grund, ögonen slutna och ansiktet ansträngt, och till slut satt hon bara där och skakade, innan hon föll framåt och landade med huvudet på min axel. Det tog nog någon halvminut innan hon var kontaktbar igen och slog upp ögonen. Hon såg forskande på mig.

– Stina? Kom inte du?

– Nej.

– Men gumman. Vad … ?

– Pulla mig. Pulla mig hårt. Jag måste få något i mig. Om så bara ett par fingrar.

– Det skall du få … och lite till. Ligg kvar så.

Så snodde hon runt, grenslade mig, sänkte fittan över min mun, började smeksamt massera mina blygdläppar och min klitta, och innan jag visste ordet av hade jag två fingrar inne i mig.

******

– Åh gode gud, stönade Erik.

– MmHmm. Jag vet.

******

Å gode gud vad skönt det var. Det var rent svårt att ligga stilla. Och Lindas fitta var så härligt blöt och svullen från hennes senaste orgasm, och jag tror det gick för henne åtminstone en gång till medan jag slickade. Sedan kände jag hur det spände till där nere. Herre Gud vad det spände.

– Aaaaahhh! Vad gör du, ropade jag.

– Lugn. Det är bara tre fingrar. Vill du ha fler?

– Ååååååhhhh! Nej! Det räcker! Men fortsätt! Fortsätt!!!

Linda fortsatte att massera insidan av min fitta i ett näst intill obarmhärtigt tempo. Åh jösses vad det stramade. Jag ojade mig, pustade och stönade om vartannat. Lindas fingrar gick outtröttligt in och ut i mig, jag var blöt så att det slaskade och musslan bultade så att jag trodde att jag skulle bli tokig. Så böjde sig Linda ner, slöt läpparna om min känsliga knopp och sög till. Och då kom den … orgasmen … som en flodvåg, en lavin, ett jordskred, som rev med sig allt i sin väg, slet mig i stycken. För ett ögonblick kändes det som om Linda lyfte mig från marken med sina fingrar, för jag gick upp i brygga och bara skrek rakt ut. Sedan fick jag ett yrselanfall. Det susade och pinglade jättehögt i öronen, så jag fick lov att ligga stilla och blunda tills det gick över.

När jag väl öppnade ögonen igen så var det precis lagom för att få se kvinnan komma i ännu ett vibrerande klimax, kvidande sin orgasm ner i filten. Själv var killen inte långt efter. Han greppade hårt om hennes höfter, tryckte sig så långt in i henne som han kunde och stannade där när orgasmkramperna tog över hans kropp. Mannen och tjejen körde i en ställning, jag vet inte vad den heter, där hon låg på sidan och han hade grenslat hennes ena ben och hade det andra upp mot axeln när han knullade henne.

*****

– Det måste ha varit en variant på saxen, sa Erik.

– Kanske det … när du säger det så. Fast jag tror den kallas något annat. Vi får prova någon gång, för det såg skönt ut. Jag är säker på att tjejen tyckte det i alla fall.

*******

Precis som tidigare såg man plötsligt bara hennes ögonvitor … och sen kom ljudet.

– OooooooååååååååÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!

Mannen slog armarna om benet han hade mot axeln och kramade det hårt emot sig, tryckte in den stora kuken hårt ett par tre gånger, och stelnade sedan till i ett brunstigt vrål …

– AAAAAAAAARRRRGGHHH!!!”.

… innan han avslutade med ytterligare tre hårda stötar.

– MMM!!! MMM!!! MMM!!!

Tjejen krökte det nedre benet runt mannens, som för att trycka sig närmre, och gav ifrån sig ett utdraget …

– Mmmmmmmmmmmmmmm.

… innan hon slog upp ögonen, såg på först mannen, sedan på sin kille och log.

– Skönt, frågade han.

– MmMmm, älskling. Jätte. Kom hit. Ställ dig på knä här … bredvid mig.

Killen drog sig ur kvinnan, kröp bort till sin tjej och ställde sig på knä som hon sagt åt honom. Utan ett ord greppade hon hans ännu rätt svullna lem och började slicka och suga den ren. Kvinnan log brett vid åsynen, vinkade till sig sin man, gjorde samma sak med honom, och snart var de igång igen. Alla fyra.

Linda och jag låg och kelade lite på våran filt, medan vi såg på hur de andra gjorde det skönt för varandra, då ett moln plötsligt skymde solen. Och fast det egentligen inte alls var kallt så kändes det ändå helt plötsligt kyligt när solens strålar inte längre värmde direkt på skinnet. En rysning kilade genom kroppen och jag tittade på klockan. Den var redan lite över fyra. Jag vände mig om i Lindas famn så att vi låg ansikte mot ansikte.

– Ska vi ta och packa ihop och dra oss hemåt innan det blir för kallt, frågade jag.

– Fryser du?

– Ja, lite. Kan vara lite solfeber också, för det svider lite i skinnet.

– MmHmm. Det är kanske bäst. Du ser lite röd ut. Och då hinner vi äta och vila lite också, innan det är dags.

– Dags för vad då, frågade jag.

Linda bara log hemlighetsfullt och började samla ihop våra saker.

******

– Stannade ni inte längre än så.

Erik lät nästan lite missnöjd när han fortsatte.

– Då var ni hemma medan jag satt och väntade på att få gå ner till Kicki. Jag hade tråkigt och försökte ringa dig, men du hade lämnat din mobil hemma.

– Ja, vi var hemma. Och jag tänkte på dig ska du veta. Så pass mycket att Linda till slut undrade hur det var fatt. Men jag kommer dit. Får jag fortsätta berätta? Var var jag? Jo!

******

Vi hade ju bestämt oss för att gå hem. Det gick fort att packa ihop, och vi hade ju inte direkt mycket kläder att ta på heller, så efter tio minuter var vi klara att gå, sade ”Hej då” och ”Vi ses” till sällskapet och började knoga oss upp genom hästhagen.

Det tog oss väl ungefär en halvtimma, kanske lite mer, att komma hem till Linda, så klockan var nog fem när vi steg in i huset, soltrötta, hungriga och lite loja i kroppen efter allt sex. Vi stuvade snabbt undan packningen, tog med oss lite frukt och gick ut i trädgården. Solen hade brutit igenom igen så Linda sa.

– Vi tar varsitt glas vin och sätter oss och solar lite till.

– Jag vet inte om jag klarar mer sol idag.

– Jooodå. Det är ingen fara. Det är synd att inte ta vara på den. Och den tar inte så hårt så här dags. Jag kan smörja in dig om du vill.

– Okej. Då gör vi så.

Linda sprang in för att hämta vin och lite solkräm. När hon kom ut igen hade hon inte bara tagit med det hon gått in för att hämta. Hon hade även klätt av sig de få plagg hon haft på sig. Fan vad hon var snygg.

– Va! Står du fortfarande här fullt påklädd? Av med paltorna nu, flinade hon. Jag skall ju smörja in dig.

Lite skamsen över att jag varit sen att fatta rev jag av mig linnet och shortsen på två röda.

– Sådär ja, skrockade Linda. Det var bättre. Vänd mig nu ryggen.

Jag snurrade ett halvt varv och genast kände jag Lindas händer som varsamt började smeka ut solkrämen över min hud. Jag njöt verkligen av hennes beröring, och det blev inte sämre när hon slog armarna om mig för att smörja in framsidan. Hennes armar runt min kropp, hennes händer nere vid mina ljumskar, på mina bröst, hennes bröst mot min rygg. Det var himmelskt. Jag bara suckade, lutade huvudet bakåt mot hennes axel och njöt av hennes smekningar. En av hennes händer sökte sig ner mellan mina ben, masserade de yttre delarna av mitt kön och ett tu tre försvann två fingrar in i mig. Visst … de var insmorda med solkräm, så de hade säkert med lätthet trängt in ändå, men det gick så otroligt lätt att jag förstod att jag savade rejält … igen.

– Men Stina, viskade Linda i mitt öra. Så kåt? Igen? Men det får allt vänta lite. Vi sparar det till senare. Nu lägger vi oss och solar en stund.

Hon tog min hand och ledde mig till en av solsängarna, en bred säng i rotting, som gott och väl rymde oss båda. Där lade vi oss att insupa de sista varma strålarna från solen med varsitt glas vin i handen. Det var skönt. Värmen från solen, närheten till Linda, vinet, det sköna sexet på stranden, gjorde att jag kände mig behagligt avslappnad. Min ena hand sökte sig, utan att jag tänkte på det, bort mot Lindas kropp, smekte hennes lena höft, samtidigt som mina tankar gick till dig. Som om Linda kunde känna det på sig frågade hon.

– Vad tänker du på?

– Erik. Hur det är med honom. Han har nog inte gått hemifrån ännu. Jag undrar om han är nervös. Upphetsad.

– Vad har han att vara nervös för?

– Ny kvinna?. Vem vet hur han reagerar … hurdan hon är.

– Det har han väl knappast lidit av den senaste tiden … eller hur?

– Näää … det förstås. Men hon har hintat om att han skall få använda bakvägen.

– Bakvägen?

Linda såg först frågande ut. Sedan log hon skälmskt.

– Aaahh. Bak-vägen. Då fattar jag. Men? Menar du att ni aldrig har …? Jag menar … ni verkar ju vara rätt öppna för nya grejer annars.

– Jooo. Det är vi ju i och för sig. Erik föreslog det faktiskt en gång, men jag vågade inte, och han insisterade inte heller, så det har aldrig blivit av.

– Så, det säger du? Hmm.

Sedan sa Linda inget mer, men jag såg att hon log.

******

Erik avbröt mig igen.

– Så Linda fick en idé? Hade hon en plan?

– Hon hade det säkert inte från början, men det syntes att hon lurade på något.

******

Vi låg och gosade oss i solen en bra stund till, men sedan, när skuggorna började bli för långa ställde hon sig upp från solsängen.

– Nej, vad säger du? Ska vi gå in och fräscha till oss. En dusch … och lite mer vin kanske?

Jag vet inte om jag svarade henne. Jag tror inte det. Jag bara ställde mig upp, plockade åt mig de få plagg jag haft på mig och följde henne in. Väl inne gick vi raka vägen till duschen. Där blev det en del kel och smek när vi hjälptes åt att tvåla in varandra, och det var så jävla skönt. Men det blev inte mer än så, för när vi duschat klart rev Linda åt sig en handduk och gick mot dörren.

– Vänta här. Jag kommer strax, ropade hon över axeln och försvann.

Inte kunde jag vänta. Jag torkade mig på ett par minuter, snodde handduken om kroppen och följde efter henne. Precis när jag steg in i köket hörde jag henne säga …

– Ta det vinröda. Det är snyggast. Och sen den där nya du köpte senast. Bra. Då säger vi så. Hej!

– Vem var det?

Linda snodde runt och tappade nästan sin handduk.

– Åh! Ingen särskild. Lite smakråd bara. Men … du skulle ju vänta med att komma ut. Då får du vänta här i stället. Och inget smygande nu. Sätt dig på en stol och vänta tills jag säger till. Lova det.

– Jaaa, jag lovar.

Jag satte mig på en av köksstolarna och väntade. Efter vad som känts som en halv evighet ropade Linda.

– Okej Stina!. Du kan komma nu!

Jag började söka mig inåt huset.

– Men var är du då, ropade jag.

– Här borta. Gästrummet. Sista dörren på vänster sida.

Jag smög mig bort i korridoren, invirad i min handduk, och gläntade försiktigt på dörren innan jag steg in.

– Kom in. Skynda dig.

– Jaja. Vad är det som är så hemligt?

– Hemligt och hemligt. En liten överraskningspresent bara. Jag går till ett annat rum och byter om.

Så gick hon mot dörren, där hon vände sig om.

– Och du.

– Ja?

– Trosorna sist.

– Vaaa?

– Trosorna sist. Kom ihåg det. Och det står ett par skor vid garderoben. Jag tror vi har samma storlek.

Så gick hon.

Först fattade jag ingenting. Sedan såg jag något. På det vita överkastet låg precis lika vita underkläder. Strumpor, höfthållare, behå, trosor, allihop (utom behån) så ytterst små att jag först inte lagt märke till dem. Jag lyfte upp plaggen ett efter ett och synade dem. De var sannerligen tillverkade med minsta möjliga materialåtgång. Jag kunde inte låta bli att undra vad det var frågan om samtidigt som jag betraktade de små tygstyckena. Men det skulle väl visa sig.

Jag tog upp strumporna, stay-ups, och började varsamt ta dem på mig. Försiktigt, försiktigt trädde jag i foten, lirkade och drog varsamt och till sist hade jag fått upp resåren högt upp på låret. De var snygga … riktigt snygga … och troligen svindyra, det kändes. Med ett djupt andetag och stor koncentration började jag med det andra benet. Jag ville ju inte dra en reva i dem innan kvällen ens börjat. När jag till slut lyckats få på mig båda utan missöden så tog jag upp trosorna. Men vad var det Linda hade sagt? ”Trosorna sist … glöm inte det”. Jag slängde tillbaka dem på sängen och tog upp höfthållaren i stället, knäppte den om midjan, drog den till rätta och fäste strumpebanden i strumpornas resår.

Nu stod behån på tur. Även den var sydd med mottot ”så lite tyg som möjligt”. Jag knäppte den på mig, drog upp axelbanden och rättade till den under bysten innan jag ställde mig framför spegeln. Jag måste säga att den gav ett fantastiskt lyft utan att egentligen dölja någonting alls, utan låg bara under brösten som ett stöd och lyfte dem uppåt och framåt. Trosorna ja. Nu var det dags. Jag tog upp dem, klev i, drog upp dem till midjan … och kunde inte fatta varför de kändes så konstiga, som att de skar in där fram.

Jag tittade i spegeln … ja, det gjorde dom. Skulle det vara så? Jag lät fingrarna följa insidan av framstycket och plötsligt stod jag där med ett snöre i vardera handen. Tyget täckte bara nätt och jämt venusberget, och snörena skulle bara följa ljumskarna bakåt mot stringen. ”Linda, din fuling. Vad har du nu för plan?” tänkte jag medan jag till sist tog på de högklackade vita pumpsen, rättade till alla de små plaggen en gång till och ställde mig framför spegeln igen.

Gud vad det var snyggt. Jag kände mig som en gudinna. Det pärlemorvita materialet i underkläderna var nästan självlysande mot min brunbrända hud. Samtidigt fick jag en märkligt blandad känsla att vara påklädd … och naken … på en och samma gång. Med händerna kände jag mig fram över min kropp. Över brösten, fylliga och uppnosiga, med styva bröstvårtor. Ner över magen mot fittan som var varm, svullen … och lite fuktig … igen..

******

Erik stönade till.

– Gud. Jag hade velat vara en fluga på väggen där.

– MmHmm. Jag tror dig. Och jag hade gärna varit det hos dig och Kicki.

– Det kanske du på sätt och vis kan bli.

– Vad menar du?

– Kicki filmade.

– Vaaa!

– Jepp. Alltihop. Det fanns två lönnrum med kameror, och med en åskådarplats i ett av dem.

– Tänker hon lägga ut det?

– Bara på ett slutet forum. Men först och främst var det nog till Lasse.

– Åååhhh, att få sitta på åskådarplats. Fråga henne om jag kan få en kopia på filmen. Snälla.

– Ja, jag tänkte göra det. Men fortsätt. Nu vill jag höra mera.

– Okej.

******

Jo … jag hade ju just konstaterat att jag var kåt igen när Linda ropade.

– Stina! Är du inte klar snart?

– Jooo. Ska jag inte ha mer på mig än så här?

– Tycker du att det är för lite?

Jag hörde henne skratta till lite innan hon fortsatte.

– Ta den tunna morgonrocken som ligger över stolen då. Men skynda dig nu.

Jag hittade morgonrocken, slängde den löst över axlarna och lämnade gästrummet. När jag kom ut i köket hade Linda plockat fram mer vin, snacks och färsk frukt. Hon var klädd i en liknande outfit som min, fast i svart. Så vansinnigt läcker. Jag skred fram till köksön på mina höga klackar och tog, utan att släppa henne med blicken, en vindruva och stoppade den i munnen. Hon såg upp. Synade mig från topp till tå och mötte sedan min blick. Hon såg precis lika kåt ut som jag kände mig. Jag skulle just till att säga det när hon skiftade fokus till något bakom mig och log brett. I samma ögonblick kände jag ett par bröst mot min rygg och ett par händer på mina egna.

Jag snodde runt och fann mig själv i armarna, bröst mot bröst, med Amanda.

– Men … Hej! Är du här?

– Hon bad så snällt. Och vad jag förstår så är det inte bara jag som blivit lite förälskad, sa Linda bakom min rygg.

– Precis. Ända sedan första gången i badet har jag tänkt på dig. Och jag hade så gärna velat leka lite mer med dig på filmkvällen, men jag kunde inte tacka nej till Eriks uppmärksamhet. Jag behövde verkligen få kuk den kvällen. Dessutom så hade jag ju en del kamerajobb som måste göras. Så nu har jag övertalat mamma att jag ska få vara med. Hur går det förresten? Får man något vin eller?

Jag lösgjorde mig från Amandas omfamning. Det kändes lite omtumlande att de båda tydligen hade känslor för mig, så jag behövde verkligen ett glas. Jag greppade ett av de tre vinglasen som Linda hällt upp och tog en rejäl klunk. Över glasets kant smygkikade jag lite på Amanda, som nu hade hängt av sig kappan över en av köksstolarna, och det visade sig att den var det enda ”riktiga” plagg hon haft på sig. Under den var hon klädd precis som Linda och mig, i behå med öppen kupa, trosor med öppen gren, höfthållare, stay-ups och stilettklackar, alltihop i en djupt vinröd färg.

Nu slog det mig att jag var den som var mest påklädd av oss tre, och det höll ju inte, så jag vände mig om och slängde morgonrocken över Amandas kappa på stolen. När jag åter vände mig mot dem stod båda och såg på mig med breda leenden och glittrande ögon. Det var åtrå … ren och skär åtrå, och jag kände hur det sög till i de nedre regionerna samtidigt som jag steg fram till dem, fattade mitt glas och tog en sipp på vinet. Jag kände en hand smeka nedåt över mina skinkor. Amanda lutade sig in och viskade i mitt öra.

– Visst är det härligt?

– Vad då?

– Det här. Kläderna. Känslan. Kontrasten mellan tyg, spets och bar hud.

När hon sade det kände jag hur hennes fingertoppar följde min stjärtskåra uppåt, över korsryggen, längs ryggraden upp till min nacke. Jag rös av vällust så att skinnet knottrade sig. Linda såg på mig med ett stort leende.

– Du ser, sa Linda. Det finns inget bättre än att klä upp sig lite när man vill komma i stämning. Om vi hade varit nakna så hade vi varit bara just det … nakna.. Nu är vi heta … sexiga. Jag tror du känner det du med. Du såg då i alla fall kåt ut när du kom ut efter att ha bytt om … eller hur?

– MmHmm. Jag kan säga detsamma om dig, svarade jag. Men var får ni alla de här kläderna ifrån? De är ju knappast från Lindex, eller hur?

– Men Stina … du glömmer vad vi två sysslar med. I vår bransch vet man var man skall leta.

Medan Linda talade så sökte sig Amandas hand neråt igen längs ryggen och ner till mina skinkor. Jag kunde inte motstå att luta mig lite framåt över köksön och sära lite på benen. Amandas hand passade genast på att slinka in mellan dem, framåt mot den öppna grenen, smekte de rejält fuktiga yttre blygdläpparna och strax hade jag ett finger inne i mig. Jag kunde inte hålla mig utan stönade till samtidigt som jag gned mig mot hennes hand.

– Du ljög inte Linda, när du sa att hon var kåt, sa Amanda.

– Jag vet. Hon har varit likadan hela dagen, flinade Linda. Och en sak till. Vet du att du har fingrarna i en oskuld?

– Oskuld? Visst är vitt oskuldens färg. Men Stina. Näääh. Det vet jag ju inte stämmer.

– Jo. På ett sätt.

– Ååååå. Du menar …?

– Japp.

– Har du en plan?

– Japp.

Amanda drog ut sin hand från mellan mina ben, lät ett finger följa stjärtskåran tills det var mitt för mitt anus, tryckte till lite lätt och sa.

– Men då, lilla vännen, ska vi göra det riktigt skönt för dig. Kom. Vi går ner i gillestugan.

Så tog hon min hand och ledde mig vänligt men bestämt mot källartrappan.

******

Erik gjorde stora ögon.

– Är det här på väg dit jag tror att det är?

– MmHmm. Vänta ska du få höra.

******

Vi gick ner i källaren. Där har vi ju aldrig varit förut, och jag kan säga att där är minst lika smakfullt och dyrt inrett som resten av huset. Stora skinnsoffor, tjocka mattor och en öppen spis. Amanda pekade på en av sofforna och sa.

– Sätt dig.

Jag lydde och satte mig mitt i en av de breda sofforna. Det pirrade, både i magen av nervositet och i fittan av kåthet, så jag hade svårt att sitta still. Att känna det svala lädret mot mitt bara underliv gjorde det inte bättre.

– Kolla på henne. Hon är ju så sugen så hon nästan går sönder, fnissade Amanda.

Hon klev med ett knä upp i soffan, lade ena handen på mitt längtande sköte, böjde sig fram stödd mot ryggstödet och gav mig en djup kyss. Jag kunde bara stöna in i hennes mun när jag kände två fingrar sakta glida in i mitt varma våta, hitta den känsliga punkten där inne, börja gnida sakta sakta. Jag var nästan på väg att komma på en gång. Hon viskade i mitt öra.

– Känns det bra?

Jag bara nickade.

– Vänta ska du få se. Det kommer bli ännu bättre. Ställ dig på knä i soffan med armbågarna på ryggstödet.”

Jag gjorde som hon sa och undrade vad som skulle hända nu. Amanda satte sig nedanför mig på golvet med ryggen mot soffan, böjde nacken bakåt in mellan mina ben, greppade mina höfter och tryckte mig ner mot sin mun. Hennes virvlande tunga skickade ilningar ända upp i mina hårrötter och jag kunde, där jag stod med benen väldigt brett isär, egentligen bara stödja pannan mot soffans ryggstöd och stöna.

– Bra?

Det var Linda som frågade.

– MmHmm.

– Vänta du. Få se vad du säger om det här.

Så kände jag hur hon flyttade stringen lite åt sidan. Sedan anade jag hennes varma andedräkt mot mina skinkor, bara för ett flyktigt ögonblick, innan jag kände en tunga mot mitt anus. Jag flämtade ofrivilligt till. Inte av obehag. Mera av överraskning … och någonting annat. Linda samlade saliv i munnen och strax kände jag hur hon träffade min stjärtskåra och det kalla våta som sakta rann neråt. Linda slickade mig lite till, men sedan hörde jag hur hon knäppte med något, munnen försvann och ersattes av ett finger som började massera min anal. Fingret rörde sig sakta sakta i små cirklar och med lite mera tryck för varje varv, för att sedan plötsligt trycka rakt in.

Sakta gled det in i mig, varenda nerv i mitt underliv reagerade och jag stönade högt. Knappt hade jag gjort det förrän ytterligare ett finger gjorde det första sällskap. Det stramade lite till att börja med men snart kändes det bara skönt, och tillsammans med Amandas tunga kändes det som om hela jag centrerades till dessa få kvadratdecimeter av min kropp. Jag hörde som i en dimma hur Linda viskade något till Amanda, som började slicka mig med allt större iver, helt klart med bara ett mål i sikte. Så slutade hon slicka och sög in min klitta i munnen där hon fortsatte bearbeta den med tungan. Och med den behandlingen och två fingrar i röven kom jag. Stenhårt.

Jag stod där på knä och bara skakade, med Amanda fortfarande intensivt sugande på min knapp, när jag kände något kallt tryckas mot min rosett. Instinktivt ville jag hålla emot, men det gick inte. Jag var så tagen av orgasmen. Millimeter för millimeter kände jag hur föremålet sakta trängde in i mig. Till slut passerade det med det bredaste stället och sögs in tills det tog stopp. Den känslan … när det hände … jävlar. Det kändes skumt, förbjudet, sexigt och skönt på en och samma gång.

******

Erik bara log mot mig. Sen sa han.

– Jag vet. Älskling … jag vet. Men det var väl inte slut där?

– Ojojoj. Långt ifrån. Men jag var tvungen att få vila lite först.

******

Linda hade slagit upp varsitt glas bubbel och så skålade vi och drack lite medan jag tog igen mig. Det spände och stramade lite där bak, men jag vande mig snabbt, och snart tyckte jag att det rentav var skönt. Ändå var jag lite orolig.

– Kan den inte åka in helt och hållet, frågade jag.

– Inte den. Stoppen är avsevärt större än diametern på pluggen, så det är ingen risk, svarade Linda.

Vi satt sådär och småpratade lite en stund till och njöt av vinet, men det tog inte lång tid så började Linda och Amanda smeka mig igen, en från varsitt håll. Du anar inte hur fantastiskt det känns att få så mycket kärlek och åtrå riktad mot sig. Deras händer var överallt. På låren, brösten, nere vid ljumskarna. Smekande, kittlande, klämmande, och snart var jag pirrig igen. Amanda böjde sig in mot mig, nafsade i min örsnibb och viskade.

– Lägg dig ner.

Linda, som förstått vad som var på gång, flyttade sig från min sida så att jag kunde lägga mig ner på soffan. Snabbt särade Amanda mina ben, dök ner mellan dem och började slicka. Och som hon slickade. Erik … hon är en mästare. Kyssar, smek, sakta och med bred tunga, snabbt och hårt med spetsig, ibland med fingrarna också Där skulle du kunna be om lite tips.

******

– Jag skall försöka komma ihåg det, sa Erik. Men jag får, i ärlighetens namn, erkänna att tips om teknik inte är det första jag tänker på när jag är i samma rum som henne.

– Jag förstår det. Det är samma för mig. Och missförstå mig inte. Du är mycket duktig du med. Men hon har något … jag vet inte … .

******

Där låg jag, och hade det så skönt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, när jag kände Lindas händer på mina bröst, smekande, kramande, nöp mig lite i bröstvårtorna, innan hon böjde sig fram och sög in den ena i munnen. Det var sagolikt, och egentligen bara det lilla extra som behövdes för att skicka mig in i en ny orgasm. En orgasm som, för mig, hade en helt ny dimension. Inte bara de vanliga sammandragningarna utan även känslan av hur mitt anus arbetade med analpluggen.

När jag hade slutat krampa vände sig Linda till Amanda och frågade.

– Tog du med den?

– Japp. Den ligger i väskan. Skall jag hämta den?

– Gör det.

Amanda tassade iväg, men var strax tillbaka med en tingest jag aldrig hade sett tidigare. Den var ljust syrenlila och formad som ett J där änden på kroken utgjordes av en tjock klump, ungefär som ett stort vibrator-ägg.

– Vad i hela friden är det där, frågade jag. Jag fattar att det är en sexleksak, men vad är det för något?

– Du vet vad en ”strap-on” är för något va, undrade Amanda.

– Jo, det vet jag. Det har jag sett på film.

– Det här är en sådan, fast utan selen.

– Men hur sitter den då fast?

– Vänta så ska jag visa. Och JAG tänker i alla fall ta av trosorna nu. Gör det ni också.

Och då för stod jag varför de skulle sitta utanpå höfthållaren.

Amanda fick snabbt av sig sina och slängde dem på golvet innan hon med fingrarna smekte längs fittöppningen, kände så att det var tillräckligt blött, satte sedan den äggformade delen mot blygdläpparna och fick den att sakta glida in. Sedan släppte hon den med händerna och höll dem rakt ut från kroppen med ett brett leende.

– Ta-Daaa!!!

Hon log ännu bredare när hon såg mitt ansiktsuttryck som förmodligen gjorde rättvisa åt uttrycket ”som en fågelholk ”. Där stod denna blonda uppenbarelse, klädd i exklusiva OCH dödligt sexiga underkläder, med en stor lila löskuk mellan benen.

******

– Var den så stor, frågade Erik.

– Ääähhh. Ni killar och storlek. Jag vet inte. Den såg ju galet stor ut på henne, men egentligen så var den nog som din. Vi kanske kan jämföra sedan.

– Vad då? Har du den med dig?

– Nej.

– Men hur ska vi då kunna jämföra?

– För att jag minns mycket väl hur det kändes.

– Sååå. Du minns mycket väl … ? Och hur kändes den då?

– Retas inte med mig. Du får höra tids nog.

******

Där stod hon i alla fall nu och beordrade Linda att sätta sig i soffan och sära på benen. Sedan bad hon mig att gå ner på alla fyra framför Linda. Linda å sin sida kasade fram så att hon hade ändan precis vid soffdynans kant. Hon behövde inte tala om för mig vad hon ville att jag skulle göra. Det syntes i hennes ögon.

Med hennes, av lust och åtrå, brinnande blick låst i min sänkte jag min mun ner mot hennes blöta svullna fitta och började slicka sakta och försiktigt. Men du vet ju Erik hur otålig hon kan bli om man tar det för försiktigt. Rätt vad det var så greppade hon om mitt huvud, drog upp fötterna och körde ner de höga klackarna i soffan, och så tryckte hon min mun mot sig. Hon var blöt. Riktigt blöt. Hennes helt släta kön glimmade av hennes safter. Smaken och doften av henne fick det att pirra ännu mer mellan mina ben.

Jag undrade lite för mig själv hur det kunde komma sig att jag fortfarande ville ha mer, hur jag kunde bli så kåt, för att inte säga ännu kåtare … ännu en gång … och vad jag skulle göra åt det, när jag kände något tryckas mot min fittas öppning samtidigt som Amandas händer greppade stadigt om mina höfter. Så tryckte hon till och den gled in. Åååhhh … gode … gud … vad det kändes när den gled in. Jag stönade högt rakt in i Lindas fitta. Amanda hörde mig och viskade.

– Det kommer mera.

Och så plötsligt, när hon hade den som längst ut, började den att brumma för att sedan åter bana sig väg in i mig. Dess mullrande vibrationer fortplantade sig genom slidans vägg och vidare till analpluggen och skickade vågor ut i hela mitt underliv. Jag kunde inte hejda mig.

– Uuuhhhh! Gud! Aaaaahhh!.

Amanda skrockade.

– MmHmm. Känns bra va?

Jag fick inte fram ett ord. Kunde bara stöna i samma takt som den lila staven åkte in och ut ur mig, samma takt som Amandas höftben träffade mina skinkor.

– Mmm … Mmm … Mmm … Mmm.

Amandas grepp om mina höfter hårdnade plötsligt, hennes fingrar grävde sig in i mitt hull och jag hörde henne väsa …

– Aaaaahhh. Här kommer den.

… innan hon stannade till, med dildon djupt inne i mig, Jag kunde känna hur hennes armar skakade och hur hon gjorde små ryckiga juckande rörelser med sina höfter innan hon böjde sig fram, omfamnade mig och kysste mig nedanför skulderbladen. Så hörde jag Linda säga …

– Nu byter vi plats Amanda. Du kör ju slut på henne i din ände, så det händer inte mycket här framme.

Amanda var på väg att dra ur dildon när Linda stoppade henne.

– Nej, nej. Låt den sitta. Jag ska nog kunna få till det på något sätt.

Jag anade hur Amanda lösgjorde sig från dildon för att sedan trycka in den så långt det gick. Sedan bytte hon och Linda snabbt plats. Amanda parkerade sig framför min mun och Linda gled smidigt ner på knä bakom mig, trixade lite med den dubbla staven, gav ifrån sig en njutningsfylld suck när den vibrerande äggformade änden lade sig till rätta inuti henne, och började sedan knulla mig sakta.

– Nu får du sluta lata dig, sa Amanda till mig. Här finns en fitta som behöver din tunga.

– Måste … du vara … så bossig, flåsade Linda bakom mig.

– Bossig … och bossig … Mmmmm … Du vet … Aa-aa-att … jag blir … lite otålig … ibland.

– Mjoo … . Det .. och ful … i mun … dess … utom.

– Ful i … mun? En fitta … är … en fittaaaahhh. Man ska … kalla saker … vid … sitt … rätta … namn … Oooohhh … Stinaaa! … Mmmmm.

******

– Hela det där snacket pågick, bokstavligen, bakom min rygg, över mitt huvud.

– Var inte det sjukt störande?

– Njae. Inte så farligt egentligen. Kändes lite märkligt. Men … jag fick ju, som Amanda skulle ha uttryckt det, slicka fitta, och dessutom så mycket ”kuk” jag ville ha. Och jag balanserade ju hela tiden på gränsen till nästa orgasm, så det hjälpte mig ju på ett sätt att dra ut på det härliga.

******

Till sist kom jag så att det slog lock för öronen, men tydligen hade mitt damsällskap inte fått nog ännu, för Linda drog ut dildon ur mig och bad mig lägga mig på soffan. Jag kan lugnt säga att jag var lite vimmelkantig, och benen bar mig inte riktigt, så det tog mig några extra sekunder innan jag var på plats i soffan. Jag hade knappt hunnit lägga mig tillrätta så var Linda över mig. Med bestämda händer och nyinsmord dildo pressade hon upp mina ben med händerna i mina knäveck, fick hjälp av Amanda att sikta, och sjönk sedan in i mig, ända in till ”roten”. Sedan släppte hon mina ben med händerna, men höll fortfarande fast dem med armvecken, när hon lade sig ner över mig, bröst mot bröst, och började jucka sakta.

Jag kände en hand där nere som trevade lite, och plötsligt så ökade vibrationerna i dubbelstaven. Linda flämtade till i mitt öra och jag är säker på att jag stönade till jag också samtidigt som jag krånglade ner mina händer, greppade hennes skinkor och tryckte henne hårdare mot mig. Gud! Det var så skönt! Hennes mjuka kropp mot min. Den hårda staven vibrerande djupt inne i mig. Det kändes som om det bara var vi två i rummet. Amanda måste ha märkt hur vi ”flöt iväg” för hon lade en hand på Lindas axel och drog henne varligt upp med orden …

– Det där ser ju mysigt ut. Men nu vill faktiskt jag också vara med.

Linda satte sig upp, åter igen med händerna i mina knäveck, och gav Amanda utrymme att placera sig över mitt ansikte. Den här gången sa hon ingenting, kommenderade inte. Och jag visste ju vad jag skulle göra. Hennes savande sköte sänktes ned mitt för min mun. Det var bara att öppna munnen och börja slicka henne, smaka hennes väta, äta hennes svullna blygdläppar. I min andra ände hade Linda börjat röra på sig igen. Hon höll fortfarande mina knäveck i ett stadigt grepp, tryckte benen brett isär och knullade mig taktfast. Amanda gned sitt underliv mot mitt ansikte. Jag försökte så gott det gick att möta Lindas stötar. Hon i sin tur lade åter mer vikt framåt och snart var vi som en enda böljande, gungande, flåsande och stönande kropp.

Amanda var den som fick orgasm först. Plötsligt satte hon sig rakt upp över mig, gned sig med ryckiga rörelser mot min tunga och stönade.

– Ååååååhhhh! Jajävvvlar! Aaaaaaaahhhhh!!!

Mellan hennes flåsande andetag hörde jag Linda.

– Det går snart för mig med. Kom och hjälp till här så får vi med oss Stina på samma gång.

Amanda ändrade ställning och nästan omedelbart hade jag hennes tunga på min klitta. Linda ökade tempot något. Jag tror inte att hon kunde jucka fortare än så utan att staven åkte ur henne. Känslan av att något stort var på gång att byggas upp inne i mig var påtaglig. Amandas tunga, dildons vibrationer och Lindas stötar, som gång på gång träffade G-punkten, drev mig fram mot kanten, avgrunden, hotade att slänga ut mig i oändligheten. Den byggdes upp och byggdes upp och till slut var det nästan för mycket. Jag försökte ropa till dem.

– Nej! Det går inte! Det är för mycket! Jag kommer att … aaaaaaAAAAAAHHHHhhhhhh!!!

Och i samma ögonblick kändes det som jag kissade på mig, hur vätska flödade ur mitt underliv och hur allt bara knöt sig runt Lindas sista vildsinta stöt.

– GUUUUUD! JAAAAAAAHHHHHHH!!!

Linda skrek för full hals och jag undrade, så borta jag var, om inte polisen snart skulle komma och knacka på, sånt liv som vi förde. Amanda krånglade sig av mig och satte sig pustande i ena änden av soffan. Linda drog sig bakåt så att dildon gled ur mig, lirkade loss den änden som var i henne, stängde av den och kastade den på golvet innan hon själv slängde sig raklång bakåt i sin ände. För ett ögonblick såg vi bara på varandra. Sedan började plötsligt Amanda fnissa, Linda hakade på och till slut så gapskrattade vi alla tre.

– Vad var det som hände egentligen, frågade jag så fort jag samlat mig lite. Sprutade jag?

Linda såg på mig med ett brett leende, men sa ingenting. Hon visade bara med handen mot en stor blöt fläck på soffan.

– Åh! Gud! Så mycket? Är soffan …? Det var inte meningen. Går det att …?

– Ingen fara. Det går nog att fixa. Men vi hade tänkt byta den här soffan snart ändå. Eller hur, Amanda?

– Precis. Det var nog dags.

Amanda sträckte på sig och gäspade stort.

– Är det någon av er som orkar en omgång till, frågade hon sedan.

– Inte jag i alla fall. Jag är helt slut, svarade jag.

– Inte jag heller, svarade Linda.

– Då föreslår jag att vi flyttar upp, spolar av oss och sedan gör vi som senast … lägger oss i sängen, softar och kollar lite porr. Girl on girl?

– Låter bra, sa Linda. Kom så går vi.

Vi tog oss på ostadiga ben uppför trappan, tog var och en snabbt en dusch, jag tog ur pluggen och sedan samlades vi i Lindas stora dubbelsäng. Den var verkligen stor. Jag var tvungen att fråga.

– Linda?

– Ja?

– Är sängen måttbeställd eller? Den är så rymlig.

– Näe. Det är faktiskt två Queen Size i bredd. Gavlarna däremot är special. Och jag har gjort det för att den skall kunna rymma större sällskap. När jag är själv sover jag faktiskt i gästrummet. Det här rummet är till för speciella aktiviteter.

– När gjorde du det?

– Efter kvällen i jacuzzin. Jag ville inte vara ”trångbodd” ifall du och Erik skulle komma över. Sedan tänkte jag att du, eller ni och kanske Erik också, kanske vill sova över här lite oftare. Vi får ju ledigt plats fyra här.

– Det vet du att jag gärna gör.

– Kan ni två sluta bubbla nu. Jag försöker faktiskt kolla på film här, avbröt Amanda oss surt.

– Vaddå!?! Har du svårt att hänga med i den djupa dialogen, kontrade Linda.

Det blev knäpptyst i ett par sekunder. Sedan brast vi alla tre ut i ett frustande gapskratt.

******

– Jag vet ärligt talat inte när jag somnade, men klockan kan inte ha varit mycket mer än elva.

– Ni höll på så länge i alla fall? Det känns som det var kortare.

– Det tar ju kortare tid att berätta än att göra. Somnade gjorde jag i alla fall. Jag minns inget av filmen, så troligen slocknade jag på en gång. Jag hoppas att dom inte tyckte att jag var tråkig, men jag tror inte det, för jag vaknade av att de hjälptes åt att slicka mig. Ett ljuvligt sätt att vakna.

– Hehe. Jag tror dig, skrockade Erik. Jag får haka på och sova över själv någon gång. Jag vill också bli väckt på det viset.

– Apropå det. Hur känns det. Har du ”piggnat till” lite, nu när jag har berättat.

– MmHmm. Det kan man säga.

Erik lade sig på rygg och lakanet reste sig som ett tält.

– Mmmmm. Då ska vi se.

– Se vad då?

– Om jag kan jämföra.

Jag slet lakanet åt sidan och satte mig grensle över honom.

– Jämföra?

– Ja.

Jag förde toppen av hans ollon lite fram och tillbaka i springan. Jag hade blivit ordentligt blöt av att tänka tillbaka på gårdagen.

– Men det blir ju inte samma, protesterade Erik. Du har ju inte … .

Jag sjönk sakta ner över hans hårda kuk. Kände varenda liten kontur av hans underbara stånd, ända ner till roten.

– Uuuhhhh! Du känns trång, stönade han. Har du …?

Jag bara nickade.

– När?

– Innan jag gick hem.

– Så du har … nu … hela tiden? Kanske vi kan …?

– Inte idag Erik. Men snart. Jag lovar.

– Men hur känns det nu då? I jämförelse med … ja … du vet. Jag vill veta.

– Erik. Det var bara en leksak. Och en sån kan aldrig mäta sig med en riktig kuk. Älska med mig nu.

Erik slog armarna om mig, gav mig en smällande kyss, rullade sedan över oss så att jag hamnade på rygg, låg först helt stilla och såg mig i ögonen innan han med en hård stöt trängde djupt in i mig.

-Sååå … den slår inte en riktig kuk?

– Mmmmmaaahhhh! Nej.

Han började stöta in i mig mera taktfast.

– Så … det är … en rik … tig kuk … du vill … ha?

– När … jag vill … ha kuk … skall … den va … riktig … Helst … din.

– Då .. är det … min kuk … du skall … få.

Han ändrade ställning, reste sig upp, satte händerna i mina knäveck, precis som Linda gjort kvällen före, och började knulla mig i högt tempo. Efter gårdagskvällen var jag, av förklarliga skäl, lite känsligare, så min kropp reagerade omedelbart och jag kunde inte vara tyst. Jag skrek.

– Aaaaaahhhhh!!! Eeeeeriiiik!!! Knulla meeeej!!! Åååååhhhh!!!

Sporrad av mina skrik ökade han intensiteten ytterligare, släppte mitt ena ben och använde handen till att gnida min fitta. Mitt underliv bultade, surrade, levde sitt eget liv. Jag var nära.

– Åh gud! Åh gud! Åh gud! Kooooommmmm!!! Koooommm med meeeej!!!

Erik gjorde några frustande stötar till. Sedan stelnade han till och stönade högt …

– Åååååååaaaaaahhhhhhmmmmm!!!

… samtidigt som mitt inre kramade om hans ryckande lem, höll honom i ett järngrepp. Så stötte han till en sista gång … och jag såg stjärnor.

 

Detta var sist delen i serien ”Grannar med förmåner”. Levde de lyckliga i alla sina dagar? Jag vill gärna tro det. Förutsättningarna finns. Och vem vet? Kanske dyker Erik,Stina, Linda, Amanda, Kicki och Lasse upp igen. Det är rent av troligt. Men just nu har jag ett par andra historier som behöver bli berättade.

 

Tack för att ni har läst.

RuterEss

 

Delar i serien<< Date Night 1- Fifty something…

Grannar med förmåner
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier