Vikten av en snygg häck

Det här är del 2 av 6 i Grannar med förmåner

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 24/1-21)

Ni minns säkert såpoperorna, Dallas, Falcon Crest och de svenska varianterna Rederiet, Varuhuset och Goda grannar, som en tid regerade tv-utbudet och diskussionerna vid fikat. Det här är något i den stilen … fast kanske inget man snackar om på kafferasten.

I första avsnittet ”Ett skott i Paradisbusken” träffade vår huvudperson Erik sin nya granne Linda, en amatörskådespelerska av det mer exotiska slaget. Ett möte som gav upphov till både handarbete och en stunds umgänge, med frun Stina, framför datorn.

Vikten av en snygg häck

Några dagar gick. Stina och jag hade båda börjat vår semester, så vi slappade och solade mest. Stina slukade dessutom allt vad där fanns av ”Linda Lace’s” produktion. Hon var som besatt av henne, och allt som oftast fick jag höra …

– Du har väl inte glömt vad vi bestämde? Har du snackat med henne ännu? Vad väntar du på?

Mitt svar var alltid det samma.

– Jag kan väl inte bara stövla in och säga ”Min fru är så jävla stenkåt på dig. Hon undrar om du vill vara med på en trekant?”. Om du inte vetat om henne vad du vet nu så hade du aldrig gått på så hårt. Bara för att hon är amatörporrskådis betyder inte det att hon ligger med vem som helst när som helst. Det är nog snarare tvärtom.

Då blev hon oftast sur och kallade mig för en fegis.

I mitt huvud hade en annan tanke slagit rot. Det var det där Linda hade sagt om att ”kunna bada och sola naken i sin egen trädgård”. Jag började kolla vad man kunde göra och var det blev bäst och kom fram till att nordöstra hörnet på baksidan var det som passade mina planer. Där var tillräckligt soligt och insynsskyddat för att det, med enkla medel, skulle kunna bli en privat oas utan nyfikna ögon. Ett trädäck skulle byggas med avskärmning mot grannarna, och ett bubbelbad skulle införskaffas och installeras.

På onsdagen blev det byggstart. Jag hade just grävt klart och satt plintarna på plats och stod nu och mätte in längden på bärlinorna när någon bakom mig sa …

– Hej!

Jag snodde runt och höll på att trilla baklänges över en av plintarna av överraskningen. Linda, för det var hon, verkade själv överraskad av min reaktion men tog snabbt ett steg framåt och slog armarna om min midja för att hjälpa mig hålla balansen. När jämvikt var uppnådd stod hon kvar, tätt tätt intill mig, ett litet ögonblick längre än vad som kanske var nödvändigt och när hon släppte mig gled hennes fingrar smekande längs min midja. Så tog hon ett steg bakåt igen, tittade, granskade. Hon var lite mera påklädd den här gången. Det var visserligen samma byxor som då, även denna gång utan synliga bevis på trosor, men på överkroppen hade hon en vit herrskjorta hårt knuten i midjan och bara en knapp knäppt nere vid knuten. Klyftan mellan hennes bröst syntes tydligt och en lång silverlänk var allt hon hade på sig i övrigt. Det blonda håret var ihopslängt i en rufsig uppsättning och makeupen var sparsam men smakfull. Herre gud vad hon var snygg!!!

– Det var inte meningen att skrämma dig så. Du gjorde dig väl inte illa?

– Ingen fara. Jag är inte ömtålig.

– Bra. Men … det var egentligen inte dig jag sökte … eller vad vet jag förresten. Jag håller på och bakar en kaka och det visade sig att jag inte hade tillräckligt med socker hemma. Skulle behöva låna en kopp.

Jag kunde inte låta bli att le.

– Låna en kopp socker?

Hon log tillbaka.

– Jag veeet. Klyschigt, eller hur? Men så är det i alla fall. Tror du … ?

– Ja ja ja. Givetvis. Gå in du. Ta vägen över terrassen. Det är öppet. Jag ringer Stina och förvarnar att du är på väg.

– Bra.

Hon började gå mot huset, men vände sig om efter ett par steg. Ett snett litet leende spelade i mungipan.

– Du. Det verkade gå hett till häromkvällen.

– Va?

– Ja. Jag satt på uteplatsen och det hördes ganska väl.

Jag drog mig till minnes att terrassdörren stått öppen den kvällen. Fan. Pinsamt.

– Åh, förlåt. Det var inte meningen att störa …

– Ingen fara. Bara trevligt att höra vuxna människor göra vuxna saker. Inget ni behöver skämmas för …

Nu log hon ännu bredare.

– … och det lät bra. Tog du henne ”i mål” två, tre gånger? För mig blev det bara en … men jag var ju, å andra sidan, inte med på plats.

Tanken på att hon suttit hemma i trädgården och tillfredsställt sig själv till ljuden av våra aktiviteter gjorde att jag måste ha rodnat så det syntes genom solbrännan, för hon slog ner blicken och skakade på huvudet.

– Förlåt. Jag har gjort dig förlägen. Det var inte min avsikt. Det var menat som en komplimang, inget annat. Du ska få vara ifred. Ringer du Stina och säger att jag är på väg?

Så gick hon. Jag fiskade kvickt fram mobilen och ringde Stina. Hon svarade på andra signalen.

– Det är jag. Gissa vem som är på väg in genom terrassdörren … japp … näää, inget särskilt, hon vill prata med dig … låna en kopp socker … ja, socker.

Jag hörde hur någon ropade ”Hallå!” innan Stina lade på. Jag hade medvetet utelämnat de intimare detaljerna i min och Lindas konversation. Trodde inte att Stina skulle kunna behärska sig om hon visste.

Ungefär tio minuter förflöt innan Linda kom ut igen, med en kopp socker i ena handen och en påse mandelspån i den andra. Hon tittade bort mot mig.

– Vad skall det bli?

– Ett soldäck med jacuzzi och rejält insynsskydd.

– Låter toppen. Finns inget bättre. Lycka till! Vi ses!

En tre kvart senare kom Stina utfarande genom dörren.

– Vi är bjudna över till Linda om en liten stund, på kaffe och kaka.

– Okeej?

– Vet inte om jag törs.

– Men det är väl inget konstigt. Det är kaffe … hos grannen … inget mer än det.

– Men vad ska jag ha på mig?

– Du kan väl gå som du är.

Hon var klädd i ett par tighta, väldigt korta jeansshorts, som skar in lite mellan skinkorna, och en djupt v-ringad t-shirt.

– Men jag vill ju se bra ut. Het.

– Ta och knyt till t-shirten ovanför midjan då. Det framhäver dina snygga bröst och visar lite hud på samma gång.

Stod jag här och gav stylingtips till min fru? Det var knappt jag trodde det själv. Stina gjorde som jag sa med t-shirten och satte upp sitt långa mörka hår i en stram hästsvans.

– Okej så?

– Skitbra. Hade vi inte varit bortbjudna så hade jag släpat in dig i huset för en omgång.

-Tyst på dig. Nu går vi.

Vi gick igenom öppningen i staketet och banade oss väg genom de stora paradisbuskarna. När vi kom ut på andra sidan satt Linda redan i soffan, tillhörande den utegrupp i rotting, som vi sett i de senaste av hennes filmer. Hon ställde sig upp när hon fick syn på oss.

– Heeej! Kul att ni ville komma! Välkomna! Slå er ner!

Vi satte oss i varsin fåtölj och Linda serverade oss kaffe och kaka. Hon hade inte bytt kläder och när hon böjde sig fram över bordet fick man full insyn innanför skjortan. Jag undrade i mitt stilla sinne om kullarna var äkta eller ”köpe”, men bestämde i samma sekund att det kvittade. De var snygga – det räckte för mig.

Kaffet var gott och kakan var utsökt tillsammans med vaniljsås. En stunds kallprat tog vid om väder och vind, villapriserna i området och allt annat som var ofarligt. Linda berättade att hon bodde där själv med barnen, men dejtade lite till och från.Till sist hamnade vi på ”vad vi pysslade med”. Jag berättade att vi båda jobbade i kommunen. Jag som förman på parkförvaltningen och Stina på ett av samhällets dagis.

– Du själv då?

– Lite allt möjligt och inget särskilt … Var det ett soldäck du byggde sa du? frågade hon och bytte snabbt samtalsämne.

– Japp. Blir väl klart för invigning helgen som kommer tror jag. Du är välkommen på premiärdopp i jacuzzin på lördag.

Jag såg i ögonvrån att Stina log från öra till öra, och sen ställde hon sig upp.

– Jag springer hem en liten sväng.

– Varför det, frågade jag.

– Kaffet. Det rann rakt igenom.

– Var inte dum, sa Linda. Du kan gå här. In genom altandörren, genom köket och sen till höger så ser du den längst bort i korridoren.

Stina kilade in. Det blev först en spänd tystnad mellan Linda och mig. Sen såg hon stint på mig.

– Du vet va?

Jag nickade bara tyst.

– Faan också. Det tar aldrig mer än ett par veckor så är snacket igång på byn. Jag orkar inte flytta igen.

– Vem har pratat om att flytta.

– Men … du vet. Snart vet din fru … och sen …

– Min fru vet redan.

– Gör hon?

– Japp. Det var din film vi knullade till nu senast. Jag kände igen dig och talade om för Stina vem du var. Men du kan vara lugn. Hon håller tyst.

– Säkert? Och dom andra grannarna då?

– Tänk efter. Vi är, med något enstaka undantag, yngst här omkring. I husen runt oss är de flesta avsevärt äldre. Inte de typiska konsumenterna av nätporr. Så jag tror risken att det ska komma ut är ganska liten, även om det knappast underlättar att hålla en låg profil om man spelar in porrfilm på baksidan av sitt hus.

Linda granskade mig. Jag höll upp händerna i en försäkrande gest.

– Jag lovar. Din hemlighet är säker med oss.

Just då kom Stina tillbaka. Jag slog händerna mot knäna och ställde mig upp.

– Nähä. Om det ska bli premiärdopp av på lördag så kan jag inte sitta här längre. Nu får jag allt ligga i om det ska bli färdigt. Men stanna du här en stund Stina. Tack för kaffet.

Jag tog mig över till vår sida av tomtgränsen där bygget fortsatte med högre intensitet än innan. På andra sidan hördes samtal, fniss och ibland rena flatgarv. Jag undrade vad de snackade om, men jag skulle väl få veta tids nog. Bygget fortskred i rask takt och ett par timmar senare var halva trallgolvet lagt. På andra sidan häcken hade det blivit knäpp tyst. Hade Stina fått det hon ville ha redan? Knappast. Det vågade hon inte. Jag hade precis tänkt tanken när Stina kom genom grindhålet.

– Värst vilken tid det tog. Vad har ni gjort?

– Du berättade att vi vet, sa hon, utan att svara på min fråga.

– Japp. Tyckte det var bäst så. Få bort ”elefanten i rummet” på sätt och vis. Jag lovade också att vi skulle hålla tyst. Det klarar du va?

– Jaja, så klart.

– Såååå, vad pratade ni om så länge? Någonting ”viktigt”.

– Nej nej. Vi pratade bara trädgårdsskötsel …

Den där fräcka glimten kom fram i hennes ögon igen.

– … om vikten av en snygg häck … hur man bäst trimmar en buske, om man inte tar bort den helt med rötter och allt … och lite om längd och tjocklek på trädgårdsslangar.

– Okej?

Anspelningarna var allt annat än subtila och jag fick kämpa med att hålla mig för skratt. Så fick jag se att hon höll i en liten påse.

– Vad har du där?

– Åååh. En kombinerad present till mig/överraskning till dig. Skall sparas till premiärdoppet.

Med blossande kinder vände hon på klacken och gick in.

Dagen därpå fortskred bygget enligt plan. Hela däcket, allt som allt 36 kvadrat, var lagt, och skärmarna var uppe. Jag hade också installerat en soluppvärmd utedusch som man kopplade till trädgårdsslangen. Badet skulle levereras samma eftermiddag och elektriker var bokad till fredagen, allt för att få det klart till helgen. Jag höll som bäst på att gräva diket för elen när Linda kom över från sin sida. Hon såg allvarligt på mig där hon kom gående över gräsmattan.

– Är något på tok, frågade jag.

– Nej, egentlige inte. Inte för egen del i alla fall.

– Men vad är det då?

– Jag vet inte hur jag ska säga … . Till att börja med så är jag oerhört tacksam att ni gått med på att bevara min hemlighet. Och jag är uppriktigt glad över er inbjudan på lördag men …

– Inga men. Vi menade det verkligen.

– Jo, jag förstår det. Och Stina och jag kommer verkligen bra överens. Det är bara det att … jag vet vad jag har för inverkan på män, och jag vill inte förstöra något för er.

– Mig behöver du inte oroa dig för. Jag medger att du är behaglig att vila ögonen på, men det är min fru också. Jag ska nog kunna lägga band på mig om det behövs.

– Men Stina …

– Hon är av samma åsikt som jag … i alla avseenden. Verkligen ALLA.

Linda stirrade på mig. Det verkade som om hon behövde bearbeta det jag sagt. Jag såg hur det sakta sjönk in.

– Du menar att hon … ?

Hon tystnade och bara pekade på sig själv. Jag nickade. Hon såg både glad och förlägen ut på en och samma gång.

– … okeeej … men kul … spännande! Ses lördag då. Det blir trevligt. Det blir lagom vid tretiden eller? Man vill ju hinna få lite sol … också. Det är ju ett soldäck.

– Tretiden blir bra.

– Okej. Ses.

Så snodde hon runt och sprang in till sig.

Fredagen kom, och med den, elektrikern. Bubbelbadet, som var till hälften nedsänkt i däcket, plus diverse mysbelyning kopplades in och testades. Jag byggde även en förhöjd avsats runt karets kant för att kunna sitta, eller ligga, precis intill vattnet. Vatten fylldes i karet, klorerades och sattes på värmning. Sen blev det en tur till det stora byggvaruhuset för inköp av vädertåliga loungemöbler, solstolar och stora krukor med tillhörande grönska. Efter ett par timmars piffande var både Stina och jag nöjda med resultatet. Nu var det bara att vänta. Det skulle ta minst till lördag eftermiddag innan vattnet var varmt nog att bada i.

Lördag morgon strålade solen från en molnfri himmel. Vi hade fortfarande en del att styra med, men framåt lunch tappade Stina fokus och började gå omkring som en äggsjuk höna. Suckade och pustade, gick och flyttade på saker och flyttade tillbaka dem igen, konstant missnöjd med allt och alla. I synnerhet mig. Till sist dängde hon en av kuddarna till utegruppen i golvtrallen så att det small.

– Faan! Kan hon inte komma snart!

– Lugna ner dig. Klockan är bara kvart i två. Ta fram lite dricka och tilltugg, och ställ ut, så slipper du hämta det sen. Öl, vitt vin och Bacardi Breezer står i kylväskorna i köket, bara att lyfta ut.

Hon tog sig an uppgiften, glad att ha något att göra. När hon kom in efter andra vändan ringde hennes telefon.

– Stina … Ja … nej, det har han inte … okeeej … Mmhmm … nej, det har jag aldrig gjort …

Hon rodnade lätt.

 

– … men varför inte, kör på det … ahaa … jo, en sån har jag … okej, jag ska bara packa ihop allt, så kommer jag över. Hej!

Hon vände sig mot mig.

– Det var Linda. Hon vill att jag kommer över.

Så försvann hon in i sovrummet. Jag hörde hur hon rumsterade om där inne, tog en vända på toaletten också innan hon passerade mig och ut genom dörren, med en liten väska i handen.

Vad var nu i görningen? I spänd förväntan sysselsatte jag mig med fiffa till det sista med dukningen. Jag hade just konstaterat att det blivit riktigt bra när telefonen ringde.

– Hej. Det är Stina. Du … vi blir en till. Jag sa att det var okej. Aaaaajjj!!!

– Vad gör du? Vad är det som händer?

– Ingenting. Du får se sen. Ta fram ett par dricka till. Sen ligger det en påse på sängen. Kolla i den, byt om och möt oss på soldäcket. Och du … du har väl snyggat till dig … där nere?

– Jaadå. I morse.

– Fint. Ses sen.

Jag gick in i sovrummet. Där på sängen låg en plastkasse. I den fanns två typiska postorderpåsar. Tom’s Thongs stod det på den ena. Vad hade hon köpt nu? Jag rev upp den och fick fram ett par chockrosa badbyxor i boxermodell. Skulle jag ha dom på mig? Jag ville ju inte göra Stina besviken, så jag krängde av mig kläderna, plockade upp badbyxorna och hade just trätt i ena benet när jag såg att de hade en liten ficka fastsydd i framstycket. Det var väl ingen tvekan vad den skulle vara till. Jag log för mig själv när jag stack i andra benet. De satt som ett andra skinn. Jag stack ner handen, placerade ”paketet” i påsen och ställde mig framför spegeln. De satt riktigt snyggt. Tight runt låren, ”juvelerna” lyftes fram på ett skönt och snyggt sätt av ”kulpåsen” och den lågt skurna midjan gjorde att jag sände en varm tanke till mitt gym. Varför hade jag inte köpt såna här tidigare. Det var egentligen bara färgen som störde mig. Jag stod och beundrade mig själv lite till innan jag öppnade det andra paketet och fick fram en mycket tunn, silkig morgonrock. Jag tog på den, plockade fram lite mer dricka och gick ut.

På väg ner mot baksidan fick jag se att någon, troligen Linda, hade klippt upp en liten tunnel genom det täta buskaget. Det planerades med andra ord mer trafik den vägen. Det pirrade till i magtrakten av tanken på vad som kanske väntade. Visst hade jag funderat på vem det var mer som skulle dyka upp. Kanske någon manlig bekant till Linda, men det fick visa sig. Jag satte mig i en av fåtöljerna och väntade. Prick klockan tre hördes först en champagnekork som small, sedan skratt och fnitter som närmade sig från andra sidan. Jag spanade mot öppningen och fick se en, två, nej tre skönheter komma gående mot mig i gräset. Alla tre bar kimono, väl knuten i midjan, och de höll alla i varsitt glas. I procession skred de fram och ställde sig på gräsmattan framför mig. Linda tog till orda.

– Det här är min dotter Amanda. Hoppas det är okej att hon kommer med?

– Jaja, visst. Stina har redan godkänt det. Hennes ord är min lag.

Både Stina och Linda log varmt mot mig.

– Bra. Ska vi börja? sa Stina och trollade fram ett champagneglas ur fickan och räckte mig.

Linda höll fram en flaska mousserande vitt vin och hällde upp till oss alla tre. Jag höjde mitt glas.

– Stina, Linda, Amanda. Skål, och och välkomna upp att inviga den nya myshörnan.

De tre tog helt synkroniserat, i bredd, de två stegen upp på däcket. De ställde ifrån sig sina glas på bordet och Stina sa …

– I vanliga fall brukar ju det som skall invigas vara övertäckt med ett skynke av något slag. Det har vi ju inte här, så vi får väl stå för den saken själva. Tjejer … låt täckelsen falla.

Alla tre tog tag i skärpen på sina kimonos, knöt upp och lät plaggen falla bakåt över axlarna. Synen som mötte mig gjorde att jag önskade att jag låtit installera en hjärtstartare också. Den skulle troligen komma att behövas. Framför mig stod MIN fru, våran granne och hennes dotter i de minsta bikinis jag någonsin sett, vita med mörkare bårder och snören. De var till och med mindre än den jag sett Linda i första gången. Tyget i mina badbyxor hade räckt till minst tio stycken sådana, och det var nätt och jämnt att de mikroskopiska tygstyckena täckte deras sköten och bröstvårtor.

– Erik? Ska du inte lätta på förlåten du också? Jag vill se hur de sitter, sa Stina med ett blitt leende.

Jag knöt upp min morgonrock och lät framstycket glida isär.

– Snyggt paketerat, sa Linda.

– Och jag tror han gillar vad han ser, fyllde Amanda på.

Jag tittade ner. Visst, badbyxorna var ju designade för att framhäva de privatare delarna, men nu var bulan nästan löjligt stor. Jag är säker på att jag rodnade när Linda fortsatte.

– Är du säker på att du kommer att kunna lägga band på dig Erik?

– Just nu lovar jag ingenting, svarade jag med grötig röst.

Jag tömde mitt glas, fyllde på nytt och svepte det med. Tjejerna såg på mig och fnittrade innan de tömde sina glas, ställde dem ifrån sig och gick att ta varsin solstol.

– Tre Bacardi Breezer, Erik, kommenderade Stina när hon satte sig.

– Tre?

Jag tittade på Amanda. Min tanke var på hennes ålder. Visst var hon gammal nog att bli bjuden, men det var skillnad på ett litet glas bubbel och att dricka ”färdig-grogg”, och kanske var det upp till hennes mor att bestämma.

– Jag har fyllt 20, sa Amanda och log. Jag köper såna själv.

Med det avgjort delade jag ut drickorna, knäppte upp en Heineken till mig själv, satte mig i soffan och betraktade de tre skönheterna som solade, småpratade och sippade på sina drycker. Jag hörde med ett halvt öra hur Linda sa …

– … och det kommer att se lite lustigt ut om några dagar, eftersom du har rakat med hyvel på sidorna. Men om fjorton dagar har det vuxit ut så mycket att vi kan ta alltihop. Då blir det jämnare.

– Men det gör ju så jävla ont, pep Stina.

– Man tycker det i början, men man vänjer sig, svarade Amanda.

De satt alltså och talade om intimvaxning? Var dom vaxade alla tre? Så klart att dom var. Tittade man noga fanns inte ett enda strå utanför de minimala tygstyckena. Ju mer jag tittade desto mer var det ett annat tygstycke som rörde på sig. Jag såg deras förstulna blickar och roade leenden. Det var givetvis exakt vad de varit ute efter att åstadkomma, men nu brydde jag mig inte längre utan log bara tillbaka. Mitt tillstånd var ju faktiskt inget annat än en komplimang i det här sammanhanget.

Jag såg på mor och dotter. Det slog mig hur lika de var. Amanda var praktiskt taget en klon av sin mor. Allt ifrån det långa blonda håret, ögonen, brösten, de nätta höfterna, den välformade rumpan, ner till de långa slanka benen. Hon verkade dessutom ha samma avslappnade inställning till nakenhet och sex. Faktum var att vi lika gärna kunde varit nakna som det var nu. I den funderingen ställde jag mig upp och gick fram till bubbelbadet och tittade på termostaten. Det var inte riktigt uppe i temperatur ännu, behövde ett par tre grader till, men det skulle gå bra att ta sig ett dopp utan att frysa och ändå känna sig sval när man kom upp.

– Jag föreslår att vi tar första doppet nu, sa jag och klättrade i. Ta med dricka och kom.

Tjejerna studsade upp, hämtade ny dricka och var sen snabbt nere i vattnet tillsammans med mig. Stina satte sig till vänster om mig, Linda till höger och Amanda mitt emot mig. Karet var fyrkantigt och inte jättestort, så även om vi satt på varsin sida så var viss kroppskontakt oundviklig.

– Ska vi inte testa bubblorna, frågade Stina.

– Visst, sa jag och sträckte mig mot reglagen.

Bubblorna och massagestrålarna satte igång och strax var det omöjligt att se vad som fanns under vattenytan. Massagen träffade precis rätt och det fanns även ett rätt trevligt vattenflöde vid skrevet. Jag såg att även det övriga sällskapet hade hittat sina favoritplatser. Stina och Linda satt upprätt och samtalade, men avbröt sig ibland, skruvade lite på kroppen och suckade. Amanda hade lutat sig bakåt med huvudet mot kanten. Ibland kom en liten rynka mellan hennes slutna ögon och tungspetsen gled sakta längs överläppen. Själv hade jag lite svårt att koppla av. Vart jag än vände blicken såg jag en vacker kvinna med otroliga bröst. Jag kunde till min glädje konstatera att tyget i deras bikinis blev nästintill genomskinligt när det blev blött. Man såg precis allt. Så här i vattnet tycktes de mig nästan som tre sjöjungfrur, här för att förleda mig, vilket gjorde att min polare där nere pockade på om lite uppmärksamhet.

Jag bestämde mig för att göra som Amanda, luta mig tillbaka, blunda och försöka tänka på något annat än nakna kvinnor en stund. Det var nästan att jag lyckats när jag kände något snudda vid insida av låret. Jag tittade snabbt upp, men ingen av damerna visade några som helst tendenser till att närma sig mig, även om Linda med ett snett leende gav Stina ett menande ögonkast. Jag lutade bak huvudet igen och undrade vad de hade i görningen. Det var allt lite väl vågat att hitta på något eftersom Amanda var med. Den tanken hann jag knappt tänka färdigt när jag kände någon röra vid min kuk. Smeka sakta upp och ner över badbyxornas tyg. Den här gången rörde jag mig inte utan försökte kisande lista ut vem det kunde vara, men ingen av dem verkade egentligen ta någon notis om mig. Amanda satt fortfarande bakåtlutad. Stina och Linda satt fortfarande och pratade, kanske lite närmare mig nu, båda med händerna under vattnet. Smekningarna utanpå badbyxorna fortsatte, och om jag hade slaknat något när jag klev i vattnet, så var jag åter igen stenhård. Jag kunde inte hejda ett litet kort stön som fick de andra att se frågande på mig.

– Ehm. Jag tror jag skall gå upp och spola av mig. Sen hämtar jag lite käk så vi kan äta innan det blir för kallt. Ett dopp till hinns med ändå.

Jag klev ur och gick bort till duschen, vaskade snabbt av mig klorvattnet, tog en handduk och torkade mig. Sen tog jag på morgonrocken och gick in för att hämta salladen vi förberett tidigare på dagen. Jag plockade fram tallrikar och bestick och ställde allt på en stor serveringsbricka. När jag kom ut igen hade alla tre hunnit duscha och förflytta sig till matplatsen på husets altan, dit de tagit med vinglasen och vinet.

Nu satt de där i sina kimonos. Jag noterade att baddäkterna hängde på tork över räcket. De hade med andra ord ingenting på sig under.

– Borde inte du också ta av dig? frågade Stina.

– Vi vill inte att du blir kall, fortsatte Linda.

– Vi vet ju alla vad lite kyla på fel ställe kan göra med en man, avslutade Amanda.

De hade rätt. Det var faktiskt lite kallt. Det kändes dessutom inte som om jag hade något val. Jag ställde ifrån mig brickan på trappan, satte tummarna innanför badbrallorna och kavlade av dem. Jag tror inte saker och ting syntes allt för mycket för morgonrocken dolde det mesta. Ändå satt de alla tre där och log lyckligt mot mig. Jag hängde badbyxorna över räcket, tog brickan igen och gick fram till bordet, satte ner den och tog tallrikarna för att dela ut dem. Jag hade just satt ner Stinas tallrik till vänster om mig när jag kände Lindas hand smeka insidan av mitt högra lår, från knävecket och hela vägen upp … verkligen hela vägen upp, där den dröjde sig kvar ett ögonblick. När jag backade för att gå vidare rispade hennes naglar helt lätt mot mitt skinn.

Jag rundade Stina och satte ner en tallrik framför Amanda. Än en gång kom en hand upp mellan låren. Omedvetet, eller inte, så stod jag nu lite mer bredbent så att handen kunde nå lite högre upp och kupa sig under min pung. Effekten lät inte vänta på sig. Mitt tidigare nedkylda underliv vaknade och min kuk började sakta jobba sig uppåt. Amanda tittade roat på framstycket i min morgonrock, som sakta buktade ut mer och mer, för att till sist ge ollonet fri väg.

– Okej tjejer. Ni har gjort upp det här, eller hur? Då måste jag fråga. Vem var det?

– Vem var vad då? frågade Stina.

– I badet. Vem var det?

De tittade illmarigt på varandra innan de brast ut i skratt.

– Det var jag, kved Amanda mellan skrattkramperna.

– Du?

– Ja. Med foten. Kändes inte det? Var det skönt? Det verkade som om du tyckte om det.

– Jo, för all del. Men Du? Stina. Linda. Varför fick ni henne att göra någonting sånt?

– Vi har inte tvingat henne till någonting, försvarade sig Stina.

– Faktum är att det var hennes egen idé, sa Linda. Hon är vuxen och gör som hon vill. Har alltid gjort för den delen.

Hon log mot sin dotter innan hon fortsatte.

– Kan du sätta dig ner nu så att vi kan äta, eller måste du sansa dig lite först?

Jag blängde låtsat surt på henne och gick och satte mig. Salladen och det vita vinet smakade riktigt gott efter en, på många sätt, het dag. Maten i magarna och alkoholen gjorde att vi blev än mer avslappnade och samtalet flöt på om saker både ovan och under midjan. När alla ätit färdigt reste jag mig och började plocka ihop tallrikar och bestick.

– Är det något mer som önskas innan vi bryter middagen och återvänder till badet, frågade jag samtidigt som jag skulle passera Amanda.

– Ja. En sak, sa hon och satte vänster handflata mot min mage för att stoppa mig

– Jag kan inte stanna …

Hennes hand sökte sig nedåt.

– … jag har stämt träff med en gammal kompis …

Handen fortsatte längre ner och in under min morgonrock och greppade mjukt om min kuk som reagerade direkt. På ett ögonblick stod den … och jag höll andan.

– … för att gå ut på klubb, men jag är hungrig. Jag har bara fått sallad …

Nu runkade hon mig helt öppet inför min fru och sin mor.

– … så nu måste jag få smaka lite kött.

Hon log, böjde sig fram, höll kuken i sin handflata och gav ollonet en riktigt blöt tungkyss innan hon omslöt det med sina läppar och sög mig djupt in i sin mun. Men bara en enda gång. Hon släppte mig med ett smackande ljud, reste sig och log mot Stina och Linda, som jag såg satt och tittade på oss med en sällsam glans i ögonen. Sen vände hon sig mot mig och gav mig en lång kram. Precis innan hon skulle släppa så viskade hon i mitt öra …

– Det smakade riktigt gott. Vi ses snart igen. Snarare än du anar.

… samtidigt som hennes hand sökte sig neråt och greppade mitt stånd och runkade mig mjukt. Sen vände hon sig om, tog sin bikini från räcket och vinkade till oss med den som en näsduk.

– Hej då! Ha det så trevligt! Och gör nu precis ALLT som jag skulle ha gjort!

Så dröjde hon lite på stegen och vände sig mot Linda.

– Och mamma. Glöm inte att säga till Stina om cykeln.

Sen gick hon och försvann genom tunneln mellan buskarna.

Nu gick det att ta på den stämning av spänning och förväntan som fanns i luften. Plötsligt stod jag ensam med Stina och Linda, som fixerade mig likt två lejoninnor som fått syn på en ensam zebra. Linda sträckte sig efter Stinas hand och fattade den i sin. Stina hajade till och vände ansiktet mot henne. Då passade Linda på, fattade med båda händerna tag om Stinas nacke, lutade sig fram och gav henne en lång djup kyss. Stina satt med båda händerna ut i luften och bara lät sig svepas med. När kyssen var slut slog hon händerna för ansiktet, drog djupt efter andan och utbrast …

– Herre guuuud!!!

Sen slog hon armarna om Lindas hals och kysste henne lika hett tillbaka. Kyssen övergick snart till regelrätt hångel. Tungor, öppna flåsande munnar, händer både utanpå och innanför deras kimonos. De nätta plaggens framstycken gled mer och mer isär och man såg allt mer av deras nakna kroppar. Min roll hade nu blivit åskådarens. Men inte mig emot. Det var rätt hett att se dem tillsammans, utforskande varandra, Stina lite trevande, Linda definitivt mer van vid att ”umgås” med tjejer. Efter en liten stund bröt sig Stina loss.

– Aaaahhhh!!! Vi kan inte fortsätta här. Kom. Vi går ner till badet igen.

Så kom hon fram till mig, tog mina händer och viskade i mitt öra.

– Gå in och hämta glidmedlet.

– Tror du att det kommer att behövas?

– MmMmm, jag ÄR plaskvåt. Men det kan behövas i vattnet. Det blir lätt lite strävt.

Sen vände hon sig till Linda.

– Vill DU att han tar med sig något … du vet … eeehh … skydd?

Linda såg allvarligt på oss.

– Inte nödvändigt. Med tanke på vad jag sysslar med så måste jag, och mina kollegor, göra täta hälsokontroller. Jag är frisk, och det tror jag ni är med …

Vi nickade båda två.

– … och några barn kommer det inte att bli heller. Men tack för att ni frågar. Kom nu. Jag vill bada.

När hon sa ”bada” hissade hon lite med ena ögonbrynet.

Jag föste iväg min fru mot Linda, som genast lade armen runt hennes midja, och så strosade de ner mot myshörnan. Jag vände runt och gick in för att hämta glidmedlet, och på vägen ut igen svepte jag med mig en flaska whisky och tre glas. Ett ögonblick övervägde jag att ta på badbyxorna igen, det är ju liksom det normala, men så såg jag att deras bikinis hängde kvar på räcket. Jag log för mig själv. Det SKULLE alltså bli nakenbad. Mysigt.

När jag kom ner till jacuzzin satt redan båda tjejerna bredvid varandra i vattnet. De log båda två mot mig när jag kom.

– Någon som vill ha en stänkare?

– Tack gärna, svarade de båda två.

Jag slog upp och delade ut. Vi skålade och tog alla en rejäl klunk av den starka drycken. Linda ställde ifrån sig glaset i hållaren och vände sig mot Stina.

– Var var vi någonstans?

Så fattade hon Stinas ansikte mellan sina händer och kysste henne. Stina höll sig först bara fast i poolkanten, men snart var hon med på noterna igen. Hennes händer började vandra över Lindas nakna kropp, utforska varje liten del, brösten, midjan, skinkorna och nere mellan benen. När hon nådde dit kom en djup suck ur Lindas mun. Hon slutade kyssas och bara blundade. Stina fortsatte med sina läppar och tunga nerför Lindas hals, tvingade henne bakåt med kyssar över nyckelbenen, halsgropen och bröstbenet. Nu halvlåg Linda stödd mot poolkanten medan Stina riktade all sin tillgivenhet mot hennes bröst, med kyssar och smek med den lediga handen. Tungspetsen vibrerade ett ögonblick mot den ena stenhårda bröstvårtan innan hon slöt sina läppar om den. Linda sög in luft i lungorna och släppte ut den igen med ett långdraget …

– Aaaaahhhhh.

Stärkt av den positiva responsen fortsatte Stina till det andra bröstet.

– Du kan ta i lite hårdare. Jag går inte sönder, mumlade Linda i hennes öra.

Stina flyttade munnen till det första bröstet igen. Sög och nafsade samtidigt som hon med handen kramade, masserade det, drog i bröstvårtan. Handen mellan Lindas ben höll ett stadigt högt tempo. Lindas andning blev allt snabbare och grundare, och hon hade en antydan till en rynka mellan ögonbrynen.

Under hela tiden allt detta skedde stod jag vid sidan av karet och bara såg på, helt fascinerad av det som utspelade sig framför mig, av hur oblyg och självsäker Stina var, och av hur vackra de var tillsammans. Min morgonrock hade glidit isär och jag hade, helt utan att tänka på det, tagit tag om min stenhårda lem, smekte den upp och ner längs skaftet. Linda öppnade ögonen, såg på mig och log. Sen vände hon blicken ner mot Stina.

– Slicka mig.

Det verkade inte som om Stina hörde henne. Linda tog tag om hennes huvud.

– Jag vill att du slickar mig.

Stina nickade tyst.

Linda flyttade sig upp i sittande på poolkanten. Där tog hon glaset, tömde hela i ett svep och satte tillbaka det. Sen lutade hon sig bakåt och särade på benen. Stina var inte sen att anta inviten. Hon formligen kastade sig över Lindas fitta, slickade, nafsade, sög, använde fingrarna. Linda blundade för ett ögonblick och spann som en katt. Så öppnade hon ögonen igen och mötte min blick där jag stod och runkade.

– Ska inte du vara med? fick hon fram mellan stönen.

– Jag hade tänkt att det här skulle bli Stinas och din kväll, svarade jag.

– Skulle det utesluta dig då menar du? Skall mannen i huset bli utan? Dumheter. Förr eller senare kommer vi behöva dig. Kom nu. Jag ser att du vill, sa hon, tittade menande på min kuk och vinkade mig till sig.

Jag rundade poolen och ställde mig intill henne med ena knät uppe på kanten och den andra i vattnet. Genast föste hon bort min hand och tog ett kramande grepp om mitt bultande stånd.

– Den här tar jag hand om. Tog du med glidmedel?

Jag nickade.

– Ta på en liten klick bara.

Jag fick fram flaskan ur morgonrocksfickan, knäppte upp korken och lade en liten klick på ollonet.

– Bra. Det räcker.

Hon smorde varsamt ut glidet med handen. Visst var det lite kallt till en början, men snart hade hennes varma hand och min egen kroppsvärme höjt temperaturen. Handen löpte sakta upp och ner längs skaftet och upp över ollonet i en skruvande rörelse. Runka i all ära, men det är en helt annan känsla när någon annan gör det, och i det här fallet en expert. Det var himmelskt. Himmelskt att bara stå där och titta ner, se henne helt och fullt koncentrerad på min mandom, hur handen rörde sig fram och tillbaka, hur hon lutade sig närmare, sträckte ut tungan lite grann, slickade lätt längs undersidan och till sist omslöt ollonet med sin mun. Gud vad det bultade när hon sög på mig, precis som man suger på en klubba, med en slickande rörelse inne i munnen. Jag höll andan …. länge, men var till sist tvungen att dra in luft, bara för att släppa ut den igen i ett högt stön.

– Åååååååhhhhh!!!

Linda såg upp på mig och log brett. Sen gapade hon och tog mig i munnen igen. Med ett vällustigt ”Mmmmmm” gled hennes läppar närmare och närmare roten, vände utåt igen och fortsatte så i långa lugna tag. Jag förstod att Stina gjorde ett mycket bra jobb i sin ände, för Lindas läten blev högre och högre.

– Mmmmmm … Mmmmmm.

Varje gång hon drog sig bakåt.

– MMMMmmmm … MMMMmmmm.

Rynkan mellan ögonbrynen var där igen.

– MMMMMMMM!!! …. MMMMMMM!!!

Hon var nog nära nu.

– MMMMMMMMMMM!!!

Så släppte hon mig med munnen, lutade sig bakåt och slöt ögonen …

– MMMMMAAAAAAHHHHHH!!!!

… med händerna knäppta bakom Stinas nacke, pressande hennes mun mot sig. Så släppte hon greppet. Stina tittade upp, lite tilltufsad, men med ett brett leende.

– Vill du ha mer?

– Sen kanske. Nu är det din tur. Sätt dig här.

 

Stina klättrade upp ur vattnet och satte sig på kanten. Linda gled ner och ställde sig på knäna på sittplatsen framför henne. Deras ansikten var i jämnhöjd. Linda lutade sig framåt och stödde sig med händerna, på poolkanten, på var sida om Stina. Stina lade sina armar runt Lindas nacke. Deras styva bröstvårtor nuddade varandra och jag såg hur det gick en rysning av upphetsning och förväntan gick genom Stina, allt efter som Linda kom närmre och närmre. Allvarligt såg de varandra djupt i ögonen innan de möttes i en passionerad kyss. Kyssen varade länge. Väldigt länge. Men så bröt Linda den för att hämta luft. Stina passade på att smeka och klämma på Lindas bröst, men fick lov att sluta när Linda lutade sig in igen, landade den första kyssen på Stinas hals och fortsatte sen neråt.

Redan nu andades Stina tungt av upphetsning. Bröstvårtorna hade om möjligt blivit ännu styvare och hon skruvade på underlivet av ren förväntan. När Linda nådde hennes bröst, överöste dem med kyssar lutade hon sig, med en suck, bakåt på armarna, slöt ögonen och lät sig svepas med. Linda lämnade efter en liten stund hennes bröst och fortsatte kyssa sig ner över magen. När hon kom till ljumskarna särade hon på Stinas ben med händerna, lade en första kyss på hennes venusberg innan hon lät tungan följa skåran nedåt. Stinas blygdläppar var rejält svullna nu, av ren och skär kättja, och de glimmade lite av den fukt som sipprade ut ur hennes nu helt nakna sköte. Det var första gången jag såg hennes fitta så ren, så helt hårlös, och min kuk ställde sig åter i givakt. Det var allt jag hann se innan Linda sänkte sin mun över den och skymde sikten. Stina suckade djupt av njutning och lade sig mera bakåt på armbågarna. Linda visste helt uppenbart vad hon gjorde, för Stina flämtade, stönade och ojade sig om vartannat, och hade uppenbara problem att ligga stilla.

Än en gång var det jag som stod och såg på. Men vad gjorde det? Det jag såg framför mig var bättre än alla porrfilmer i världen. Jag satte mig på kanten och lät högerhanden hålla ståndet någorlunda hårt, ifall de skulle be mig vara med igen, men det var inget jag räknade med. Det här var ju, som jag såg det, deras kväll. Det började bli lite kyligt i luften, med allt vad det innebär för ”trycket”, så jag bestämde mig för att ta av morgonrocken och glida ner i det varma vattnet. Från där jag satt var sikten avsevärt sämre vad gällde helheten, men Lindas röv var sannerligen inte jobbig att titta på. Hon hade ett sätt att omedvetet vicka på den när hon höll på, och det var definitivt inte bara vatten som glimmade i springan mellan hennes lår.

Jag satt där och ”underhöll” mig själv en stund, men till slut kunde jag inte låta bli att sträcka fram en hand och känna på den. När jag försiktigt greppade om hennes ena skinka vickade hon på den, mera medvetet förföriskt denna gången, mera inbjudande att ta för mig. Snabbt var jag där med andra handen också, smekte, greppade, klämde de två ljuvliga stjärthalvorna, särade på dem ordentligt och blottade hennes mörkt rosa anus. Jag böjde mig fram och lät tungspetsen träffa rosetten samtidigt som jag stack in två fingrar i hennes dyblöta inre. Hon stönade högt ned i Stinas fitta när jag med fingrarna masserade mot hennes känsliga punkter, och tungspetsen fladdrade mot stjärthålet. Hennes slidmuskler jobbade hårdare och hårdare runt mina fingrar, och jag anade att hon närmade sig klimax. Stina, på sitt håll, hade redan kommit, kanske flera gånger, och verkade inte ha långt kvar till nästa när Linda vände på huvudet och såg på mig.

– Är du beredd?

Jag nickade.

– Bra. Fortsätt som du gör tills jag säger till.

Jag fortsatte gnugga Lindas främre slidvägg. Hennes andning blev tyngre och tyngre, och det tog nog bara någon minut till så väste hon …

– Nu. Snabbt på med lite glid och ta mig.

Jag sträckte mig efter glidmedlet, tog en klick och smorde ut. Resten spred jag ut över Lindas fitta, där mina fingrar flätades samman med hennes egna.

– Nu! sa hon igen, högre denna gång.

Jag greppade om hennes höft med ena handen och styrde kuken rätt med den andra, stannade lite retsamt till med bara ollonet inne i öppningen.

– Men! Kom igen! Tryck till!

Jag tog henne på orden och stötte till … HÅRT.

– OooAaaahhhh!!! Jaaaa!!! Braaaa!!!

Ett daskande ljud kom från hennes skinkor när de taktfast mötte mitt höftben. Jag hade varit lite orolig att komma för fort, men det var uppenbart att hon varit nära gränsen länge. Fittan stramade och kramade redan från början om min kuk och till slut låste den om mig. Linda stönade högt ner i Stinas sköte.

– Mmmmmmmmmmmmmmmm!!!

Jag fick använda all min viljekraft för att inte komma samtidigt. Sakta drog jag mig ur samtidigt som Linda flåsande rullade åt sidan. Hennes blick mötte min och hon sneglade menande på Stina, som låg platt bakåt på trädäcket, smekande sig själv och pullande för glatta livet.

– Tror hon behöver dig nu. Ge henne en sista för ikväll.

Jag närmade mig min fru. Hon verkade nätt och jämnt kontaktbar, men när jag lade min hand över hennes så såg hon upp. Ögonen var dimmiga av kättja och där fanns en tyst bön om mer. Jag flyttade undan hennes hand och smekte hennes nakna sköte. Hon höjde bäckenet mot den, tryckte mot handen, bad om att få bli penetrerad. Jag nappade åt mig en stolsdyna som låg i närheten, tog tag om hennes ben, lyfte dem och hennes rumpa upp i luften, lade dynan under och ställde mig på knä på den. Så särade jag på hennes ben, lade ett knäveck på vardera axel och styrde in kuken i henne.

– Mmmmmaaaaaahhhhh.

Hennes stön kom djupt ner ifrån magen när jag i en enda långsam rörelse sjönk in, ända in till roten, och höll mig sen bara helt stilla. I ögonvrån såg jag hur Linda rörde sig vid sidan om oss. Sakta kröp hon mot Stinas huvudände. Stannade upp för att kyssa båda hennes bröst. Kysste sig sedan sin väg upp över bröstbenet och halsen till hennes mun. Med vidöppna munnar och mycket tunga kysstes de en lång stund innan Linda satte sig upp på knä, grenslade Stinas huvud och sänkte sig över hennes mun. Man hörde genast hur Stina började bearbeta hennes fitta. Så böjde sig Linda fram, kopplade händerna bakom min nacke och såg mig djupt i ögonen och sa …

– Knulla henne.

… sen böjde hon sig ännu närmare och kysste mig, med precis lika mycket passion och hetta som hon kysst Stina. Våra tungor virvlade runt varandra samtidigt som jag började pumpa min kuk in i Stinas fitta. Lindas andning kom kort och stötvis in i min öppna mun. Stina, som nu var vid orgasmens rand, jag vet inte för vilken gång i ordningen, gnydde och stönade nere under Lindas sköte, utan att för den skull sluta slicka och suga. Så satte sig Linda rakt upp, slöt ögonen och började gnida sin fitta mot Stinas ansikte samtidigt som hon hjälpte till med fingrarna på sin klitoris. Hon öppnade munnen, men det kom inget ljud. Det var bara krampryckningarna i hennes kropp som skvallrade om att hon kommit ännu en gång.

Hon satt och flåsade ett ögonblick innan hon klev av Stinas ansikte, satte sig på knä i höjd med hennes midja, sträckte ut en hand och började massera hennes klitta. Stina var verkligen nära nu. För varje gång jag penetrerade henne blev hon trängre, kramade hårdare om mig, masserade mig med sina fittmuskler. Jag hade hållit betydligt längre än jag räknat med, men nu var jag verkligen på upploppet. Det behövdes bara ett par hårda stötar till så kom jag … hårt … så att jag skakade … lyckades åstadkomma ett par spastiska stötar till och Stina gick upp i brygga på mina axlar, med ett näst intill ljudlöst pipande. Sen föll vi alla tre ihop i en enda svettig hög.

 

När vi till sist kom till sans gled vi alla tre ner i badet igen. I det varma vattnet satt vi tätt ihop, höll om varandra, smektes, men sa inte ett ord på en lång stund. Det hade börjat skymma och luften var inte lika varm längre. Det var till och med att man frös om de delar av kroppen som var ovan vatten. Stina kysste mig på kinden.

– Nej, vad säger du gubben min. Ska vi gå in och få i oss något?

Jag höll med att det nog var dags och vände mig till Linda.

– Du hänger väl med?

– Om jag får?

– Klart du får. Det är VI nu. Du är med oss … om du vill?

– Klart jag vill. Kom så går vi.

Vi hävde oss upp ur badet, tog på våra morgonrockar och gick in. Stina plockade fram lite smått och gott och jag hällde upp vin och varsin stadig Whisky. Maten landade bra i magen tillsammans med vinet och och när alla ätit upp tog jag mitt whiskyglas, höjde det som i en skål och frågade …

– Så. Vad händer nu? Finns det en fortsättning?

Det blev tyst ett ögonblick. Stina såg nervös ut. Hon bävade för svaret.

– Givetvis finns det en fortsättning, svarade Linda.

Stina sken genast upp i ett brett leende och Linda fortsatte.

– Jag träffar er gärna igen. Båda tillsammans eller var för sig.

– Härligt! svarade jag. Men då är det en sak du behöver veta. Stina och jag har en överenskommelse. De gånger hon är med dig har jag rätt att söka eget sällskap på annat håll. Det samma borde gälla henne om jag är med dig. Därför tror jag att vissa försiktighetsåtgärder är nödvändiga. Skydd, eller testning, så vi håller oss friska.. Och ingen svartsjuka.

– Låter vettigt, sa Linda.

– Så … vad kallar vi det här upplägget … om vi måste kalla det något?

Det blev tyst ett ögonblick.

– Grannar med förmåner? sa Linda till slut och log.

– Grannar med förmåner, svarade jag. Det skålar vi på.

Vi höjde våra glas och svepte dem, slog snabbt i lika mycket till i glasen och så svepte vi dem med.

– Grannar med förmåner, skrockade Stina.

Hon lät lite slirig nu. Det hade varit en ansträngande dag och en överväldigande kväll. Det var nog dags att bryta.

– Jag vet inte hur ni känner det, men jag går nog och knyter mig, sa jag.

Utan att vänta på svar styrde jag mina steg mot duschen, spolade av mig klorvattnet lite snabbt och kröp sen ner i sängen. Jag kände, i min halvdvala, hur sängen ruskade till lite grann när Stina kom och lade sig. Jag tänkte ”Vilken jävla kväll. Grannar med förmåner, He he. Och vad var det där om cykeln? Måste fråga i …”.

Sen måste jag ha somnat för jag minns inget mer.

 

I nästa avsnitt: Lindas dotter Amanda håller ord när Linda bjuder in Erik och Stina på filmkväll. Men vad är det för film som man ska se? Och vad är det för konstiga kläder som de skall ha på sig?

 

 

Delar i serien<< Ett skott i paradisbuskenNetflx n’ chill >>

Grannar med förmåner
1

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier