Lilla Hilmas äventyr. Del 3 – En dröm blir verklighet

Det här är del 3 av 7 i Lilla Hilmas äventyr

Tredje delen. Detta är en fri fortsättning på min ”Bekännelser från en folkhögskola”. Här får man istället följa den unga Hilma (som dök upp i de senare delarna av den berättelsen) och höra hennes berättelse. Läs gärna del 1 och 2 först.

 

Del 3

Utan att sluta kyssa mig hasade Dessie sig bakåt i sängen och fick mig att följa efter. Jag mer eller mindre kastade mig över henne så att hon blev liggande på rygg med mig ovanpå. Hon strök mig över ryggen medan jag överöste henne med kyssar, samtidigt som jag hörde hur Annie kom i ännu en orgasm alldeles bredvid oss där hon satt helt omslingrad i Johans armar och red honom.
Jag var i himmelriket!

 – ”Hur vill du ha det först?”, viskade Dessie fram mellan kyssarna.

Jag reste mig så att jag blev sittande gränsle över hennes mage. Dessies rödlockiga hår låg utslaget över kudden där hon låg på rygg under mig. Hon tittade på mig med sina stora gröna ögon så att jag kände ett otroligt underbart pirr i hela kroppen.
Det gick verkligen inte att se sig mätt på denna vackra varelse. En väninna till min mamma hade sagt en gång att Dessie hade lika rött och vackert hår som artisten Belinda Carlisle i hennes musikvideo till låten ”Leave A Light On” och då jag inte kände igen den artisten hade jag då snabbt nyfiket kollat upp videon på Youtube och kunde konstatera att det verkligen stämde (med den stora skillnaden att Dessies röda hår var naturligt lockigt). Och nu satt jag naken gränsle över denna vackra kvinna och strök henne försiktigt över det där underbara håret.
Jag förstod varför pappa och alla hans manliga bekanta var avundsjuka på Johan för att han var gift med Dessie. Fast å andra sidan förstod jag ju även varför min mamma och alla hennes väninnor var så tända på Johan. Jag hade ju många gånger hört mamma och hennes väninnor prata om vilken hunk han var och att de skulle kunnat dö för en natt med honom. Fast skillnaden mellan de två var att Dessie verkade förstå och var medveten om att alla dreglade efter henne och hon var van vid det, medan Johan, som den ödmjuka och blyga person han var, inte ens verkade inse hur snygg och stilig mer eller mindre alla kvinnor tyckte att han var.

Sakta sänkte jag ner mitt huvud mot Dessies, ända tills mitt ansikte var precis över hennes så att våra nästippar nästan nuddade varandra. Jag tittade nästan som om jag hade varit hypnotiserat henne djupt i de gröna ögonen. Åh gud, vilka vackra ögon!

 – ”Du är så vacker.”, viskade jag fram med en suck innan jag åter tryckte mina läppar emot hennes.

Jag njöt av att kyssa hennes underbart mjuka läppar samtidigt som jag hörde hur Johan andades tungt och Annie stönade högt där hon red hans jättekuk alldeles bredvid oss där i den stora dubbelsängen.
Plötsligt kände jag hur Dessies mjuka händer smekte mig över kroppen innan hon, utan att sluta kyssas, tog tag i mig och rullade runt så att jag hamnade på rygg under henne. Hon satte sig gränsle över mig, tog tag i mina händer och höll de nedtryckta mot sängen samtidigt som hon lutade sig framåt så att hennes ansikte var alldeles ovanför mitt. Jag svalde av nervositet medan jag tittade rakt in i hennes stora gröna ögon. Åh, jag hade kunnat ligga i timmar och bara drunkna i de ögonen

 – ”Du vet att du fortfarande kan säga stopp, om du ångrar dig?”, sa hon med lugn varm stämma.

När jag inte svarade böjde hon sig sakta ner. Sakta sakta sänkte hon ner sitt ansikte mot mitt, ända tills våra läppar möttes. Hon kysste mig mjukt. Sedan tittade hon mig, rätt i ögonen, med sitt ansikte bara några cm ovanför mitt.

 – ”Tycker du om när jag kysser dig?”, viskade hon.

 – ”Ja.”, viskade jag blygt tillbaka. Jag märkte att jag darrade på rösten.

 – ”Vill du att jag ska kyssa dig mer?”

  – ”Åh jaaa, kyss mig.”, fick jag fram med flämtande andetag.

Stilla tryckte Dessie åter försiktigt sina läppar emot mina och kysste mig ännu en gång. Helst hade jag velat kasta mina armar om henne, hålla hennes kropp mot min och trassla in mina fingrar i det tjocka lockiga håret. Men hon höll fortfarande fast mina händer i sina, bestämt nedtryckta mot sängen, så istället kramade jag hennes händer hårt i mina.

 – ”Öppna läpparna.”, viskade hon utan att sluta kyssa mig.

Jag gjorde som hon sa och kände hur Dessies lena tunga letade sig in i min mun och var snart fullt upptagen med att tungbrottas med min. Våra mjuka kyssar övergick snart till rent grovhångel. Jag stönade rakt in i den äldre kvinnans mun medan vi tungbrottades.
Hon släppte min högra hand och jag var inte sen med att snabbt kasta min högerarm runt hennes nacke och skuldror, och höll kvar henne i de vilda kyssarna, samtidigt som jag kände hur hennes högerhand smekte sig ner över min kropp.
Medan vi fortsatte att tungkyssas kände jag att Dessie flyttade sig så att hon blev sittande nästan gränsle över mitt ena ben. Jag flämtade till när jag kände hur hennes ena lår och knä sakta trycktes mot mig mellan mina ben.

 – ”Vill du att jag ska sluta?”, viskade hon mellan kyssarna.

 – ”Nej! Sluta inte!… Jag vill ha mer!”, stönade jag medan jag njöt av att känna kroppsvärmen från hennes nakna sexiga kurviga kropp.

Med rullande rörelser gned jag mig mot hennes lår som hon pressade mot mitt sköte. Hon kysste mig samtidigt som hon greppade tag om min midja och lade sig ner så att vi båda blev liggande på sidan tätt emot varandra med ansikte mot ansikte, med mig längst in i sängen med ryggen mot Johan och Annie (som jag hörde kyssas och njuta av varandra).

– ”Ok, då ska du få det.”, viskade Dessie tillbaka.

Jag rös av välbehag när jag kände hur hennes högerhand smekte sig neråt, tills den hamnade mellan mina ben. Sakta sakta närmade fingrarna sig och jag kände hur hon försiktigt strök dem mot mitt sköte. Samtidigt kände jag hur det dunsade till lite i sängen och förstod att det var Johan och Annie som förmodligen bytte ställning. Jag hörde hur de båda fortfarande stönande kysstes och älskade tätt bredvid oss.

 – ”Mmmm, redan våt… ”, viskade Dessie och kysste mig igen samtidigt som jag kände hur hon började smeka min fitta, som nu bokstavligen var plaskvåt. Jag stönade till högre när jag kände hur hon med vana fingrar började bearbeta mig, hur hon smekte in ett finger hela vägen in mellan mina blygdläppar. Sedan drog hon ut handen och förde den till mitt ansikte.

 – ”Smaka vet jag.”, viskade hon och placerade sitt högra pekfinger mot mina läppar.

Jag öppnade försiktigt munnen och lät henne stoppa in fingret och började suga på det. Jag hade smakat på mina fittsafter förut så jag var inte orolig över hur det skulle smaka och trots att jag bara var 15 och ännu bara gick i åttan hade jag ändå  haft sex med två tjejer förut (förvisso någorlunda jämngamla med mig) och smakat på deras fittor och hade gillat det.

Efter en liten stund smekte Dessie åter ner handen mellan mina ben, och jag stönade av njutning när jag kände hur hon denna gång smekte in två fingrar i mig. Sakta förde hon dem in och ut ur mig några gånger för att sedan föra handen tillbaka till mitt ansikte. Jag gapade och sög in hennes pekfinger och långfinger mellan mina läppar och kände smaken av min fitta igen. Jag var nu så kåt att jag höll på att bli tokig av åtrå.

 – ”Duktig flicka.”, viskade hon medan jag sög med giriga läppar på de båda fingrarna innan jag kysste mig till hennes mjuka fylliga läppar.

Dessie smekte ner handen igen och började smeka mig. Först sakta men snart snabbare. Hon fingerpullade mig samtidigt som jag kände hur hennes fingrar letade sig uppåt tills de fann min klitoris som hon snart var fullt upptagen att smeka med snabba cirkelformade rörelser. Mina stön blev högre.

 – ”Är det skönt? Vill du att jag ska fortsätta?”, frågade hon med tung andning.

 – ”Åh ja, åh ja! Fortsätt! Det är så skönt! Åh gud, vad skönt!”, stönade jag fram med hög röst.

Dessie fortsatte smeka mig och mina stön blev högre och högre. Snart kände jag den välbekanta känslan av hur en orgasm närmade sig. Och när den kom kastade jag huvudet bakåt och skrek rakt ut av njutning. Åh vilken härlig orgasm, en av de skönaste jag fått med någon annan. Dessie fortsatte att med vana fingrar bearbeta min fitta ända tills orgasmen ebbat ut.
Efteråt förde hon upp handen igen till min mun och lät mig smaka mina egna safter. Medan jag sög på hennes våta fingrar förde jag ner min egna högerhand mellan mina ben och körde in fingrar i mig och fingrade mig själv. Sedan förde jag upp handen, till Dessies ansikte.
Dessie fnissade till, öppnade läpparna och lät mig stoppa in fingrar i hennes mun. Med smackande ljud sög hon på mina fingrar, som jag förde in och ut ur hennes läppar och smakade på mina fittsafter.

 – ”Mmm, du smakar gott.”, sa hon tyst och kysste mig.

 – ”Får jag smaka dig med?”, viskade jag fram mellan kyssarna och tittade hennes rakt in i ögonen.

  – ”Vill du det?”, frågade hon viskande.

 – ”Jaaa, åh ja. Får jag?”, suckade jag tillbaka.

Dessie tog min hand i sin och kysste den försiktigt och förde sedan sakta ner den tills den hamnade mellan hennes vältränade välsvarvade lår. Med darrande fingrar kände jag hennes fitta, som var rakad. Hon var också våt och jag njöt av att känna den fuktiga värmen från den.  Med sin hand över min hjälpte hon mig att hitta rätt och snart hade jag tryckt in först ett och sedan två fingrar i henne mellan henne. Hon log och stönade lätt när jag med hennes hjälp fingerpullade henne, ända tills hon förde upp min hand till mitt ansikte och min mun. Snabbt förde jag in fingrarna mellan mina läppar, började suga på dem och njöt av att känna smaken av Dessies fitta. Hon smakade gott och helst av allt hade jag velat begrava min mun mellan hennes ben och bara sugit och lapat i mig av hennes fittsafter.

Men innan jag han göra något mer kände jag hur någon närmade sig mig bakifrån. Jag sneglade bakåt och såg rakt in i Annies vackra svarta ögon. Hon log sitt bländvita leende och lade sig sked tätt bakom mig samtidigt som hon smekte sin hand över min kropp och vidare mot Dessie. Hon drog Dessie närmare oss så att jag blev liggande tätt mellan de båda kvinnorna, med Annie i sked bakom mig och Dessie framför. De båda tryckte sig emot mig, böjde sina huvuden över mig och kysstes.

 – ”Jag älskar dig, Dessie.”, viskade Annie och kysste kärleksfullt den 17 år äldre kvinnan.

 – ”Och jag älskar dig. Du är min. Och jag älskar min Johan.”, svarade Dessie med stönande suckar samtidigt som hon besvarade den ännu bara 18-åriga filippinska skönhetens mjuka kyssar.

Medan de fortsatte kyssas sneglade jag bakåt. Tätt bakom Annie såg jag hur Johan låg och försiktigt smekte sin nästipp och ömt kysste Annies ljusbruna hud över hennes rygg och nacke.
Jag snurrade runt och smög upp mellan de båda kvinnorna som fortfarande var upptagna med att kyssa varandra. Jag satte mig upp på knä och såg hur den långa mannen försiktigt kysste den 20 år yngre Annies rygg och nacke. Hans stora grova kuk hade fortfarande full erektion.

När Johan märkte att jag tittade på honom stannade han upp. Med sina vackra blå ögon tittade han tillbaka på mig och jag såg hur han plötsligt såg blyg ut och hur han blev lite röd om kinderna.
Ivrigt kravlade jag mig över Annie, så att jag hamnade sittande på knä precis mellan Johans ben. Han lutade upp sin överkropp lite på sina armbågar. Sakta sträckte jag fram min högerhand och lade den på hans ena lår. Försiktigt började jag stryka fingrarna över låret. Johan sade inget utan tittade bara på mig med en blyg blick där han halvlåg/halvsatt framför mig.
Sakta sakta strök jag fingertopparna mot hans hud, över låret upp till hans mage medan jag tittade på honom. Åh gud vilken hunk!
Han var inte bara nästan två meter lång utan även vältränad med bred bringa med tatueringar lite här och där. Precis över vänstra bröstet hade han ett hjärta tatuerat i vilket det stod ”Desirée” (vilket var Dessies riktiga namn) och under hennes namn stod namnen på alla hans barn. Längst ner i hjärtat stod det ”Sanna” och ”Kattis”, vilket var det där paret i Värmland som var mammor till hans två äldsta barn.  På höger överarm hade han en svart drake tatuerad och på den vänstra en tatuering med vad som såg ut som ett monster av något slag med stora betar (Johan hade tidigare en gång förklarat för mig när jag frågat att det var maskoten till Motörhead, ett av hans favoritband sedan barndomen, och att den kallades Snaggletooth). På vänster underarm hade han en sorts orm som slingrade sig runt ett hjärta. På högra överarmen hade han en blodröd ros och på underarmens ”insida” ”en svart siluett som föreställde Charlie Chaplin som vandrade mot solnedgången (jag kände igen den då jag hade sett filmscenen på Youtube). Hans händer var stora och likaså hans fötter. Jag visste att han hade 49 i skostorlek då jag förr en gång hade tjuvkikat i hans skor i hallen av nyfikenhet, och det där med att män med stora händer och fötter har en stor… ja det stämde i alla fall på Johan.  Jag bet mig lätt i läppen när min blick för en stund fastnade på den stora staken som låg stenhård upp mot hans mage. Jag gissade på att den måste vara mellan 23-25 cm lång och jag hade tidigare sett att Annie inte ens kunde nå runt med fingrarna det tjocka skaftet när hon höll den med ena handen.

Jag tvingade mig att slita blicken från den stora kuken och flyttade blicken upp över hans överkropp, upp mot hans ansikte, samtidigt som jag fortsatte att sakta stryka fingertopparna upp över hans mage och vidare till hans bröstkorg, till hans nyckelben till hans breda axlar, upp till nacken. Jag förflyttade mig så att jag blev sittande alldeles bredvid honom och smekte sakta även min andra hand mot honom. Sakta strök jag med bägge händernas fingertoppar upp över hans nacke till hans haka och till hans kinder som jag försiktigt smekte ömt och stilla.
Johan reste upp sin överkropp så att han blev sittande i sängen. Jag reste mig upp så att jag blev stående på knä tätt intill, fortfarande smekande hans ansikte och kinder med mina fingertoppar. Jag närmade mig sakta med mitt ansikte och tittade honom rakt i ögonen.

  – ”Du är fin.”, viskade jag.

 – ”Du med.”, viskade han tillbaka.

Johans ögon tittade tyst tillbaka in i mina och jag kände mig alldeles knäsvag av att se rakt in i de snälla vackra blå ögonen på den långa vackra mannen. Jag strök min vänstra hands fingrar över hans mörkblonda långa hår, som nu hängde fritt ner över hans rygg.

 – ”Jag vill kyssa dig.”, sa jag tyst samtidigt som jag fortsatte titta in i hans vackra ögon.

Johan svarade inte utan tittade bara på mig samtidigt som han log ett litet blygt leende. Jag tänkte inte vänta på svar utan närmade mig sakta hans ansikte (för att ge honom chansen att böja tillbaka om han inte skulle vilja). Sakta, utan att sluta titta honom rakt i ögonen, smekte jag försiktigt min nästipp emot hans innan jag försiktigt placerade mina läppar mot den och gav den en liten kyss innan jag sakta kysste hans ansikte mot hans läppar. Försiktigt kysste jag honom, så försiktigt att våra läppar knappt nuddade varandra, medan jag njöt av att känna den vackra mannens andetag mot mig.
Utan att sluta kyssa honom flyttade jag mig närmare så att jag blev stående på knä gränsle över hans ben med min överkropp tätt tryckt emot hans där han satt under mig.
Jag vet inte hur länge jag stod så på knä och försiktigt kysste Johans mjuka läppar, för det kändes som jag helt tappade all uppfattning om tid och rum. Det var som en dröm, en alldeles underbar dröm.

Efter en stund ”vaknade” jag dock till då jag hörde och kände Dessie och Annie närma sig.

 – ”Mmm, ser skönt ut.”, viskade Annie och strök ömt sin nästipp mot Johans hals innan hon kysste honom på kinden.

Dessie kröp runt så att hon hamnade på hans andra sida. Sakta böjde hon sig leende framåt, drog stilla och försiktigt bort Johans ansikte. Den långa mannen stönade tyst när hans sagolikt vackra fru ömt och kärleksfullt kysste honom samtidigt som deras gemensamma unga älskarinna Annie fortsatte att kyssa honom över kinden och halsen.

 – ”Älskling. Stäng dina ögon, blunda.”, sa Dessie och tittade på Johan med ett stort leende.

Johan gjorde som hon sa och snart tryckte hon åter sina läppar emot hans och kysste honom djupt och passionerat. Det gifta paret stönade njutningsfullt in i varandras munnar.
Efter en stund drog Dessie försiktigt bort sina läppar från Johans och fick honom, fortfarande blundandes, att vända sitt ansikte mot Annie som inte var sen att kyssa honom lika passionerat. Jag såg och hörde hur de båda stönande medan Johan sög på tonårsflickans tunga..

 – ”Fortsätt blunda.”, viskade Dessie.

Hon drog försiktigt hans ansikte till sitt och kysste honom igen, samtidigt som hon smekte sin ena hand bakom min nacke och försiktigt drog mitt huvud närmare Johans. Hon stannade upp och lät Annie återigen överta kyssandet. Till slut slutade Annie kyssa honom och lät mig ta över. Den här gången var jag inte lika försiktig, utan tryckte ivrigt mina läppar emot hans och kysste honom med andan i halsen. Jag fick honom att öppna sina läppar och tryckte in min tunga i hans mun och fann hans. Jag stönade nu högt av njutning in i hans mun samtidigt som vi kysstes med tungorna långt inne i varandras munnar. Om detta var en dröm ville jag aldrig vakna.  Åh, jag var så kåt att det nästan rann ur min fitta.

 – ”Älskling, lägg dig ner. Och fortsätt blunda.”, hörde jag Dessies röst säga.

Johan lutade sig bakåt så att han blev liggande på rygg. Och utan att sluta kyssa honom följde jag efter så att jag blev liggande på mage alldeles ovanpå honom. Jag smekte hans panna och kinder med båda mina händers fingertoppar samtidigt som jag fortsatte att trycka in min lilla tunga så långt jag kunde i hans man och fick honom att suga på den medan jag tungbrottades med hans större.
Jag märkte hur Annie kysste sig upp för Johans hals, upp till hans ansikte. Jag slutade upp med att kyssa Johan och lät henne ta över. Jag hörde hur de båda stönade när hon slickade honom över hans läppar innan hon kysste honom hårt och passionerat. Jag kände samtidigt hur Dessie, som låg på andra sidan om Johan, smekte mig över skulderbladen och nacken.
Försiktigt tryckte hon mitt huvud mot Johans, som fortfarande kysste Annie. Annie, utan att sluta kyssa honom, flyttade då sitt huvud lite åt vänster. Snart låg vi båda två och kysste gemensamt den långa mannen. Både hon och jag stönade medan han samtidigt sög på våra utsträckta tungor.

– ”Baby… fortsätt blunda… och ligg still.”, stönade Annie fram medan hon sakta började kyssa sig ner för hans kropp.

Jag gjorde likadant. Sakta sakta kysste vi båda två oss ner mot hans hals, till hans nyckelben, vidare till hans bröstkorg, ner över hans mage… Ända tills vi kom ner till hans majestätiska stake, som fortfarande var stenhård. Sakta placerade Annie sina läppar mitt på skaftet och gav den en försiktig kyss. Jag svarade med att göra likadant. Sakta kysste vi tillsammans den stora kuken.

Efter en stund tog Annie tag om den med ena handen i ett stadigt grepp, vinklade den så att den stod rakt upp. Hon tittade på mig med en kåt blick och log, närmade sig den åter med sitt ansikte. Hon öppnade munnen och sträckte ut tungan. Snart lekte hon med tungan över Johans stora kuk. Jag ville inte vara sämre utan gjorde henne sällskap, och snart låg vi båda och kysste och slickade gemensamt över hela den stora kuken.
Jag hörde hur Johan flämtade till samtidigt som han kysste Dessie som nu låg i hans famn. Jag hörde hur han mellan kyssarna viskade till sin fru:

– ”Jag älskar dig, du är mitt allt.”

Jag hörde hur Dessie, utan att sluta kyssa honom, viskade tillbaka:

 – ”Du är min. Jag kommer alltid älska dig.”

Medan de fortsatte kyssas fortsatte jag och Annie  med att låta våra tungor gå på lekande upptäcktsfärd över Johans stora kuk. Upp och ner över hela det långa grova skaftet, ner till pungen och sedan upp igen till ollonet. Jag stannade upp och kollade på det stora ollonet, det såg så inbjudande ut. Försiktigt räckte jag åter ut tungan och lät det leka över ollonet och kände på smaken. Jag fortsatte låta min tunga cirkulera runt över det en lång stund innan jag slöt mina läppar runt det.
Johan ryckte till lite och stönade till när jag sakta började försöka ta honom djupare. Jag hade sugit kuk förr, både sådana i min ålder och äldre, och även fått beröm för att vara bra på det. Men aldrig en så här stor apparat. Jag fortsatte att pressa mig mot den och till slut hade jag lyckats få in halva mellan mina läppar. Jag började suga upp och ner med giriga läppar, samtidigt som jag använde tungan över ollonet.
Johan verkade gilla det för han stönade förnöjt och flämtade till.

 – ”Är det skönt? Är hon duktig?”, viskade Dessie.

 – ”Åh herregud… hennes tunga är som en lärkvinge. Åh fan vad skönt!”, flämtade Johan fram med andan i halsen.

Jag fortsatte att suga honom, hårt och så djupt jag förmådde. Jag stod länge på alla fyra mellan Johans ben och njöt av att känna smaken av hans varma jättekuk i min mun medan Annie med mjuka fingrar smekte min nacke och lekte med mitt blonda hår.
Mina kinder och läppar spände runt den stora tjocka kuken och jag stönade högt medan jag munknullade den. Åh gud, vilken underbar känsla. Det här ville jag göra fler gånger, det var då en sak som var säker.

Jag hade redan bestämt mig för länge sen. Jag ville ha sex med Johan. Ha sex med, ligga med. älska med och knulla med denna vackra man. Jag struntade blankt i att han var 24 år äldre än mig och jag struntade i att jag själv bara var nyss fyllda 15 . Och jag ville känna hans stora härliga kuk djupt i min kåta lilla flickfitta.

Jag satte mig upp på knä, fortfarande hållande den stora kuken.

 – ”Jag vill knulla! Jag vill knulla med dig, Johan!”, utbrast jag med hög röst.

Johan såg mest lite förvånad och generad ut över mina ord, men Dessie log mot mig. Sakta kröp hon ner till mig och kysste mig samtidigt som hon lade ena handen på sin makes stora kuk. Samtidigt kröp Annie upp och lade sig ner med armarna runt Johans hals och började kyssa honom med hungriga läppar.

 – ”Jag ska hjälpa dig.”, sa Dessie med en viskande mjuk röst mitt i kyssen.

Hon fick mig att ställa mig upp, med ett ben på varsin sina om Johan, så att jag stod alldeles ovanför han stora kuk. Dessie höll den stadigt med bägge händerna och runkade den i ett fast grepp. Sakta sakta började jag sänka mig ner. Sakta, sakta närmade jag mig ända tills jag stod på huk precis ovanför så att Johans ollon nuddade vid min våta springa.
Dessie gav mig en kyss på mitt ena skulderblad och viskade att jag skulle ta det försiktigt, i alla fall i början, så att jag inte skulle göra illa mig.

 – ”Jag är inte oskuld. Jag har haft sex förr.”, viskade jag tillbaka. Jag var så ivrig att äntligen få känna Johan i mig.

 – ”Med någon lika stor som Johans?”, frågade hon med viskande röst.

Jag blev tyst, och stannade upp. Jag kände Dessiess andetag intill mitt öra och hur hon gav mig en försiktig kyss på halsen.

 – ”Nä, jag tänkte väl det. Ta det försiktigt, du hinner. Johan vill ju inte göra illa dig.”,

Jag tänkte snabbt på vad Dessie tidigare hade viskat till mig, innan jag gjorde dem sällskap i sängen: Att hon aldrig någonsin ville utsätta sin älskade make för vetskapen om att han kanske eventuellt skulle gjort något mot en 15-årig tjej mot hennes vilja, för att han skulle bli helt knäckt av att behöva leva med något sådant. Jag visste redan vilken varm och omtänksam själ Johan var och tänkte snabbt att även om jag helst av allt skulle velat bli knullad ordentligt våldsamt hårt och vilt direkt så fick jag nog börja försiktigare… Om inte för min egen skull, åtminstone för Johans skull.

 – ”Jag ska börja försiktigt, du behöver inte vara orolig… varken för mig eller för honom.”, viskade jag tillbaka samtidigt som jag lutade mitt huvud lite bakåt åt Dessies håll och mjukt kysste hennes läppar.

Sakta började jag sjunka lite mer neråt där jag fortfarande stod på huk. Dessie höll den stora kuken i ett stadigt tag och hjälpte mig att rikta den rätt. Jag kunde inte låta bli att stöna högt och kippa efter andan när jag kände hur det stora ollonet sakta trängdes in mellan mina våta svullna blygdläppar. Sakta sjönk jag ner lite till så att några cm till trängdes in i mig. Åh herregud, jag hade hans kuk i mig! Johans stora kuk var på väg in i min fitta! Jag hade drömt och fantiserat om det så många gånger och nu skulle jag få drömmen uppfylld.
Jag stönade högt av njutning medan jag tryckte mig lite mer neråt. Han var stor, och det kändes. Jag stannade till lite, för att hämta andan, innan jag åter började sänka mig ner över den stora härligt grova kuken.

 – ”Aaahhh fan. åh vad trång!”, stönade Johan fram där han låg och tittade Annie rakt i ögonen som fortfarande låg med armarna om hans hals.

 – ”Jag vill ha din kuk… i min lilla fitta! Åh, det är så skönt!”, stönade jag högt.

Under höga men ansträngda stön fortsatte jag tycka mig ner. Sakta trängde jag mig ner över den, centimeter för centimeter, ända tills den snart 39-åriga mannens hela stora grova jättekuk var helt intryckt till roten i min 15-åriga våta trånga lilla flickfitta.
Försiktigt började jag röra mig upp och ner över den, så att den sakta åkte in och ut ur mig. Johan stönade fram att jag var så trång, han andades tungt. Jag njöt av att vara helt uppfylld av kuk och fortsatte stilla rida honom där jag satt på huk. Känslan var helt magisk.

Jag lutade mig bakåt mot Dessie som stod på knä tätt intill bakom mig så att jag kände hennes bröst mot min rygg och hennes andetag mot min nacke. Jag lutade åter bak mitt huvud till henne och vi kysstes. Utan att sluta kyssa mig smekte hon mig över armarna och kramade om mig där hon stod på knä tätt bakom mig. Snart förde hon ner sin ena hand mellan mina ben och smekte mig samtidigt som jag red hennes välhängda make. Åh, det var så skönt!

Jag ökade ritten, och snart red jag den stora kuken snabbt.. Jag hade förmodligen skrikit rakt ut av njutning om det inte vore för att mina läppar var upptagna med att kyssa Dessie. Istället stönade jag högt in i hennes mun medan vi sög på varandras tungor.

  – ”Är min mans kuk skön? Knullar han dig skönt med sin stora kuk?”, stönade Dessie fram med hes röst samtidigt som hon började kyssa mig över halsen.

  – ”Jaa! Åh, åh, jaaa! Jaaaaa! Åååh, han är så stor! Så jävla stor! Åh vad skönt!”, nästan skrek jag rakt ut medan jag fortsatte rida honom.

Jag red honom nu i en ganska vild takt. Annie hade lagt sig på sidan bredvid oss och tittade på med ett litet leende över läpparna. Johan flyttade sina stora händer till mig och smekte varsamt min kropp innan han tog ett stadigt tag om min midja och hjälpte mig att rida hans stora bamsekuk. Mina höga stön hade nu bytts ut till höga kåtskrik och jag ylade högt av njutning varje gång han körde den massiva hästkuken till botten i lilla mig.

Även Dessie var nu riktigt kåt. Hon verkade verkligen tända på att se sin make knulla med en så pass mycket yngre liten skolflicka. Hon hade flyttat sig så att hon satt lite mer i mitten av sängen, så att hon kunde se bättre. Hon satt nu bredbent på huk, smekte intensivt sig själv och klämde på sina stora bröst samtidigt som hon under höga stön ropade saker som

 – ”Knulla henne! Åh älskling, knulla henne med din stora kuk! Ja! Jaaa! Åh, knulla flickans lilla fitta! Knulla hennes lilla tonårsfitta! Ååååh, knulla henne hårt!”

Johans blyghet var nu som borta och med ett grepp om min smala midja förde han kuken och ut ur mig och jag skrek rakt ut av njutning.

  – ”Åååååh! Åååh så härligt! Åh så skönt!”, ylade jag i falsett.

Då kände jag hur den långa kraftiga mannen med sina starka händer tog ett stadigare tag om min midja. Han satte sig upp och jag var inte sen med att kasta mina armar runt hans hals. Utan att sluta rida honom kramade jag honom hårt.

 – ”Går det bra?”, viskade han i mitt öra samtidigt som han andades tungt.

Jag kysste honom på halsen samtidigt som jag högt stönade:

 – ”Åh ja, åh ja!  Oooh, det är så skönt! Du är så skön! Åååååh, ååååh jaaaaaa, knulla mig!!!”

Det sista skrek jag rakt ut medan jag med mina armar om den vuxna mannens hals kramade honom så hårt jag bara kunde medan jag i falsett skrek av njutning när jag fick min andra orgasm för kvällen. Denna var mycket kraftigare än den orgasm Dessie för en stund sedan hade smekt mig till. Men jag hade då ännu inga planer på att sluta eller ta en paus, utan fortsatte att vilt rida den stora underbara kuken.

 – ”Vill du fortsätta? Så här eller vill du prova en annan ställning?”, frågade Johan med andan i halsen.

 – ”Meeer! Åh ja, mer! Vill ha dig över mig!”

Då kände jag hur jag lyftes upp från sängen. Med ett stadigt tag om min midja och med kuken fortfarande i mig reste sig Johan upp på knä. Han tittade mig rakt i ögonen medan han försiktigt lade ner mig så att jag blev liggande på rygg med honom liggande ovanpå.
Jag tittade som hypnotiserad in i de vackra blå ögonen, förväntansfull över vad som skulle komma. Sakta började han röra sin långa stora kuk in och ut i min lilla trånga men plaskvåta fitta samtidigt som han höll upp sin överkropp lite grann genom att luta sig på sina armbågar. Jag sträckte upp mina händer och smekte ömt hans vackra ansikte, lekte lite med det långa håret, smekte hans kinder och masserade hans örsnibbar, samtidigt som jag tittade honom rakt i ögonen

 – ”Känns det bra?”, frågade han tyst samtidigt som jag kände hur den stora kuken sakta åkte in och ut ur mig.

 – ”Ja… Ååååh, du är så stor…”, flämtade jag.

Han sneglade lite åt sidan. Jag gjorde likadant. Bredvid oss på den andra sidan av sängen låg nu Dessie på rygg. Hon klämde masserande och slickade på sina stora bröst samtidigt som Annie låg på mage nedanför henne med huvudet begravt mellan hennes ben. Dessie höll fast Annies svarthåriga huvud i en bensax och båda två stönade högt när den unga asiatiska 18-åringen med sin viga tunga slickade fittan på den 17 år äldre rödhåriga kvinnan.

 – ”Du vet att du kan säga till om du vill sluta… När som helst.”, sa Johan plötsligt.

Han tittade mig rakt i ögonen samtidigt som han försiktigt smekte mig stilla över mitt långa blonda hår.

 – ”Jag vill inte sluta. Du får inte sluta. Jag vill ha dig!”, svarade jag flämtande med tung andning.

Johan fortsatte, fortfarande ganska sakta att juckande stöta in och ut i mig. Lugnt och sakta, som om han var rädd att göra illa mig. Åh, han är så fin!

 – ”Åh! Åååh!, Snälla… Jag vill kyssa dig igen!”, stönade jag.

Försiktigt sänkte han ner sitt huvud, placerade försiktigt sina läppar emot mina. Vi kysstes ömt och stilla. Jag lade mina ben runt hans midja som i en bensax medan jag stönade högt av välbehag in i hans mun medan jag med armarna runt hans hals höll kvar honom i kyssen.

 – ”Det är så skönt! Sluta inte! Åh Johan! Snälla, ta mig hårdare!”, stönade jag fram mellan kyssarna.

Fortfarande kyssandes kände jag hur han sakta ökade takten lite grann. Han tog tag i mina små händer i sina jättenävar och höll de lätt nedtryckta mot sängens madrass alldeles ovanför mitt huvud, fortfarande som han tittade mig rakt i ögonen. Jag höll hans stora händer hårt i mina och vi flätade ihop fingrarna med varandras.

 – ”Jag vill ha dig. Knulla mig! Åh du är så skön. Ta mig. Ta mig.”, viskade jag fram medan jag tittade rakt in de vackra blå ögonen och kysste hans underbart mjuka läppar.

En dröm hade gått i uppfyllelse. Jag hade sex med Johan! Vi knullade! Johan knullade mig! Det var så otroligt skönt. Jag stönade högt av njutning in i hans mun medan jag kände hur han sakta ökade takten lite till. Åh vad skönt!

 – ”Åh du är så trång!”, flämtade han innan han kysste mig igen.

Jag rörde mitt underliv i takt med Johans stötar. Jag njöt av att vara helt uppfylld av den 24 år äldre mannens stora härliga kuk. Han stötte nu hårt in i mig och jag svarade med höga gälla kåtskrik.

Efter en stund släppte han taget om mina händer, och jag kastade mina armar runt hans hals och kramade honom hårt samtidigt som jag kände hur han ökade takten ännu mer. Hans pung daskade högt till mot min alldeles plaskvåta tonårsfitta varje gång han hårt körde sin stora jättekuk in till roten i mig.
Utan att sakta ner lyfte han upp mina ben mot sina axlar samtidigt som han lyfte upp sin överkropp lite på sina armar och fortsatte ta mig. Hela den stora sängen gungade av vår vilda älskog.
Jag gallskrek högt i falsett, ylande som en hund, av njutning när den vuxna långa mannen med sin stora monsterkuk resolut knullade min lilla våta 15-åriga tonårsfitta, hårt och brutalt, samtidigt som han frustade högt som om han hade varit en tjur.

 – ”Åh ja, ja, ja jaaa!!! Knulla mig, knulla mig! Åh gud åh gud åh gud! Aaaaaaaaaaaaaaaahhh!”

Jag vet inte hur länge Johan knullade mig så, för jag tappade allt uppfattning om tid och rum. Men det måste ha varit riktigt länge, för jag fick flera härliga orgasmer så att jag tappade räkningen, en del nästan på varandra, och varje gång ylade jag högt rakt ut i falsett. Det är tur att Johan och Dessie bor ganska avskilt med flera hundra meter till närmsta granne, för annars hade nog folk ringt polisen då mina galna öronbedövande kåtskrik måste ha hörts långt bort. De hade nog fan kunnat väcka döda.

När jag till slut, efter en lång stund, skrek ut ännu en kraftig orgasm. Saktade Johan ner takten. Han låg kvar, fortfarande med sin stora hästkuk i mig, och tittade på mig med öm blick. Jag var alldeles slutkörd och vi båda kippade efter andan. Jag kramade den vuxna mannens långa kraftiga kropp hårt emot min lilla smala tonårskropp. Vi var båda alldeles genomvåta av svett från topp till tå.
Han kysste mig djupt. Hans mjuka underbara läppar och stora lena tunga… Åh, de smakade så underbart.
Han gnuggade försiktigt sin nästipp emot min och tittade mig djupt i ögonen samtidigt som han med sina fingrar ömt smekte mitt ansikte.

 – ”Åh Johan. Det var underbart. Åh Johan.”, viskade jag samtidigt som jag drunknade i hans vackra blå ögon.

Han log och kysste mig ömt igen, innan han sakta och försiktigt började dra sig ut ur mig. Han reste sig upp på knä och då såg jag att den stora kuken stod fortfarande i givakt. Jag låg kvar på rygg och tittade på honom. Han log mot mig igen innan han sakta kröp bort till Annie och Dessies sida av sängen.
Jag såg hur han böjde sig ner och försiktigt kysste Annie över hennes smala vältränade rygg. Annie var inte sen med att, fortfarande som hon fortsatte slicka Dessie, ställa upp sin kropp på alla fyra. Hon svankade och vickade inbjudande med rumpan. Johan kysste hennes över ryggen, ner mot ryggslutet, mot hennes lilla fasta rumpa. Han borrade snabbt in sitt ansikte mellan hennes skinkor, slickade henne en stund, innan han till slut ställde sig bakom henne. Han tog tag om sin stora, fortfarande stenhårda, kuk och placerade den mot hennes fitta. Snart hade han trängt in i 18-åringen och började knulla henne bakifrån.

Snart var det Annie som högt skrek av njutning när hon blev hårt knullad av den äldre välutrustade mannen.

 – ”Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!!!”, skrek hon ylande.

Med ett stadigt tag om Annies midja hårt knullade Johan henne bakifrån i en helt rasande ursinnig takt. Det tog inte länge innan hon skrek ut en kraftig orgasm, samtidigt som jag hörde hur Johans andning också blev tyngre och förstod att han också var på väg att komma. Han frustade högt när han till slut tömde sin säd långt upp i den 20 år yngre Annie. Han måste ha kommit i en jätteladdning, för när han drog ut bokstavligen rann det sperma rakt ut ur hennes fitta.

Det var så sexigt att se. Snabbt förflyttade jag mig till dem. Med ett smackande ljud kysste jag den stora spermakladdiga kuken mitt på ollonet. Jag sög in det lite i min mun och smakade. Det smakade gott. Jag sög lite på den innan jag i stället böjde mig ner och kysste Annie över hennes vältränade lilla rumpa. Försiktigt nosade jag henne mellan benen innan jag placerade min mun mot henne och smakade hennes spermafyllda fitta. Hon flämtade till men stod kvar när jag lät min tunga leka mellan hennes fortfarande våta svullna blygdläppar. Utan ett ord lade hon sig ner på rygg. Hon log mot mig.
Jag tänkte inte missa den här chansen utan lade mig snabbt ner på mage mellan hennes lår. Snart var jag fullt upptagen av att slicka henne och suga i mig Johans sperma från den fyra år äldre filippinska skönhetens våta fitta. Åh gud vad hon smakade härligt.

Dessie kravlade sig upp och kysste Johan. Snart såg jag hur de kyssande tog varandras händer och tillsammans gick ut ur sovrummet. Jag hörde hur de gick mot badrummet och hur duschen startades.

Jag fortsatte njuta av att slicka Annie. Jag borrade in min mun i henne och njöt av att känna smaken av hennes underbara fittsafter. Annie smekte mitt hår med ena handen och höll försiktigt kvar mitt huvud samtidigt som hon stönade förnöjt.

 – ”Gillar du att slicka fitta?”, frågade hon med viskande röst.

 – ”Mmmm!”, svarade jag med tungan långt in i henne.

 – ”Du är jätteduktig. Det är jätteskönt”, viskade hon tillbaka samtidigt som hon trasslade in sina fingrar i mitt blonda långa hår.

Jag fortsatte att slicka henne. Hon smakade himmelskt och känslan av att hon tyckte om att få sin fitta slickad av lilla mig gjorde mig så kåt. Jag tryckte läpparna mot henne och bokstavligen sög och lapade i mig av hennes ljuvliga safter.

Efter en stund kom Johan och Dessie tillbaka in till oss i sovrummet. Båda var nyduschade. Johan hade ett badlakan virat runt midjan och Dessie hade ett virat runt sina stora bröst under armarna. Båda hade fortfarande vått nytvättat hår. Johans mörkblonda räckte ner en bra bit över hans vältränade rygg och breda bringa. Dessies tjocka röda räckte henne en bit nedanför axlarna och även om det var vått så syntes det det fortfarande var lockigt. Båda två var så vackra.
De lade sig på varsin sida om Annie och smekte sina nästippar mot hennes kinder. Annie stönade av min behandling medan hon turades om att gång på gång turades om att kyssa det gifta paret.

Efter en stund blev Annies andning tyngre och snart kände jag hur hennes fitta drog ihop sig när hon jag slickade henne till en orgasm samtidigt som hon tryckte sina läppar mot Johan och högt stönade in i hans mun. Johan besvarade kärleksfullt hennes kyssar.
Jag låg sedan kvar en stund och njöt av att smaka henne, innan jag till slut sakta kysste mig upp för hennes vältränade mage. När jag tittade upp såg jag att de alla tre tittade på mig, och för första gången kände jag mig blyg. Jag log generat och fortsatte sedan krypa upp på alla fyra och kysste sedan först Dessie, sedan Annie och sedan Johan.  Vi turades om att kyssa varandra alla fyra. Jag var så lycklig.

 – ”Får jag sova här inatt?”, frågade jag försynt.

 

 

Fortsättning följer….

Delar i serien<< Lilla Hilmas äventyr. Del 2 – Drömmar slår inLilla Hilmas äventyr. Del 4 – Första övernattningen >>

Lilla Hilmas äventyr
3

Kommentarer

Ett svar till ”Lilla Hilmas äventyr. Del 3 – En dröm blir verklighet”

  1. Profilbild för Master Lars

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…