Lilla Hilmas äventyr. Del 4 – Första övernattningen

Det här är del 4 av 7 i Lilla Hilmas äventyr

Detta är en fri fortsättning på min serie ”Bekännelser från en folkhögskola”. Här får man istället följa den unga Hilma (som dök upp i de senare delarna i den serien) och läsa hennes berättelse. Läs gärna del 1, 2 och 3 först.

 

Del 4

 – ”Får jag sova här inatt?”, frågade jag försynt.

Vi tittade mot fönstret och såg att det var alldeles mörkt utomhus. På Johans nattygsbord stod en klockradio och på den såg jag att klockan var alldeles snart ett på natten. Shit, vi hade haft sex under flera timmar.
Johan strök sin vänsterhand över mitt hår, och då först märkte jag att även mitt hår var alldeles blött av svett.

 – ”Ni två kanske också vill ta en dusch först. Det finns badlakan där till er med”, sa Dessie med ett fniss.

Annie fnissade också till.

 – ”Kom!”, sa hon och tog mig i handen.

Hon kröp ut ur sängen och jag följde med. Hand i hand gick vi sedan tillsammans mot badrummet. Innan vi gick ut ur sovrummet sneglade jag bakåt och såg hur den den vackra kvinnan med det röda lockiga håret kysste sin den långa stiliga mannen som var henens make och strök honom över hans långa mörkblonda hår med fingertopparna,

Dessie och Johan hade ett riktigt stort och lyxigt badrum med golvvärme som värmde skönt under fötterna. Under badrumsspegeln, som var som ett skåp stod ett dubbelt tvättställ med tillhörande tvättställskåp under. Och när jag snabbt tittade på mig själv i spegeln såg jag att hela jag var så genomvåt av svett att man hade kunnat tro att jag precis hade tagit en långbastu på väldigt hög värme.
I ena hörnet i det stora badrummet stod ett stort badkar som var en jacuzzi, vilket var mer än dubbelt så stort än det vanliga badkaret vi hade hemma hos mig. På andra sidan i rummet stod duschen längs hela väggen bakom en glasvägg, som ett eget rum. Mot väggen mellan jacuzzin och duschen stod toaletten och bredvid den ett litet bord.

Annie öppnade duschens glasdörr och klev in. Jag stod kvar på badrumsgolvet och tittade lite blygt på henne. Allra helst hade jag velat ta en gemensam dusch med den vackra fyra år äldre Annie, och kanske även njuta av att känna lite mer av hennes vackra, smala vältränade och oerhört sexiga kropp, men det kändes liksom som om jag hade trängt mig på tillräckligt.
Annie stod med ryggen vänd mot mig. Hon vände bakåt med huvudet och tittade på mig samtidigt som hon log sitt vackra bländvita leende.

 – ”Vill du hellre duscha ensam, eller vill du göra det tillsammans med mig?”, frågade hon med vänlig röst.

Snabbt skyndade jag mig in till henne i duschen. Den här chansen tänkte jag då fan inte missa. Inne i den stora duschen märkte jag att det satt något i taket som såg ut som en stor metallplatta med små hål i. En sådan hade jag inte sett i en dusch förr.

 – ”Det är en regndusch.”, sa Annie när hon såg att jag sneglade upp på den.

 – ”Du kommer nog gilla den.”, sa hon med ett leende och startade den varpå vattnet började rinna ner.

Jag blev stående alldeles innanför duschdörren och tittade upp på den. Det såg faktiskt nästan ut som om det regnade. Jag tittade på hur duschvattnet rann ner över Annie. Åh, hon var så vacker.  Jag tog några trevande steg närmare henne och det slog mig att jag plötsligt kände mig väldigt blyg. Lite konstigt kanske då jag alldeles nyss hade legat med mitt ansikte mellan hennes ben med tunga begravt långt upp i henne fitta och sugit i mig Johans sperma från den och slickat henne till orgasm, men på något sätt kändes det här ännu intimare.

 – ”Om du vill får du tvätta mitt hår.”, sa hon.

Hon tog tag i en schampoflaska och sprutade ut rikligt med schampo i min ena hand. Jag tog tyst några steg till så att jag stod alldeles framför henne. Hon tittade på mig med ett litet leende på läpparna. Jag tittade henne rakt i hennes vackra svarta ögon och sträckte upp mina händer till hennes huvud. Med nervösa fingrar började jag tvåla in schampot i det svarta långa håret. Det var verkligen lent som silke. Hon blundade och vände ryggen mot mig samtidigt som hon lutade sitt huvud lite bakåt, så att jag lättare kunde tvätta håret. Jag njöt av att känna det underbart lena håret mellan mina fingrar.
Efteråt tog Annie en annan flaska som hon också sprutade i min hand. Det var hårbalsam vilket jag också tvålade in och hjälpte henne skölja ur. Hennes ljusbruna hud var så len och jag kunde inte se mig mätt på hennes vackra vältränade smala kropp.
Hon vände sitt vackra ansikte bakåt mot mig och tittade på mig. Jag kände mig alldeles knäsvag av hennes skönhet.

 – ”Vill du att jag ska tvätta ditt med?”, frågade hon tyst.

Jag log blygt mot henne och snart kände jag hur hennes mjuka fingrar tvålade in mitt ljusblonda hår med schampot. Hon masserade min hårbotten, lekte med det mellan och strök sina mjuka fingrar genom det. Det var en så otroligt underbar känsla. Hon gjorde sedan samma sak med balsam och efteråt tvålade hon även in hela min kropp med duschkräm.
Jag kunde inte låta bli att njutande stöna till när jag kände hur hennes underbart mjuka händer och fingrar smekte och tvättade hela min kropp medan det varma vattnet rann över oss. Jag tvålade stönande in även henne medan vi stilla kramades.

Efteråt blev vi ståendes en lång stund där i duschen. Jag njöt av att känna våra nakna våta kroppar emot varandras och tryckte mig försiktigt ännu närmare henne. Hon var nästan huvudet längre än mig (som sagt, jag är kort) och jag tittade upp mot hennes vackra ansikte. Jag smekte hennes kinder med fingertopparna innan jag lade ena armen runt hennes hals och drog hennes ansikte mot mig och kysste hennes mjuka läppar. Vi kysstes ömt medan vi försiktigt smekte varandra över nackar, armar, ryggar och rumpor.
Vi stod så i flera minuter, kysstes och smekte kramande varandras kroppar medan det varma sköna vattnet rann ner över oss från regnduschen. Men till slut stängde Annie av vattnet. Hon tog ett badlakan och torkade först sitt hår och virade sedan det runt sin kropp. Efteråt tog hon ett badlakan till, torkade mitt hår lite grann innan hon med smekande händer torkade min kropp och sedan hjälpte mig att vira in även min kropp likadant. Jag kunde inte låta bli att smeka min nästipp mot hennes hals och nyckelben när hon tätt intill torkade min nakna kropp och lindande in den i badlakanet. Hon doftade så underbart.

 – ”Kom, nu går vi och lägger oss.”, sa hon tyst och gav mig en snabb kyss.

Hållande varandras händer gick vi tillbaka in till sovrummet. Där inne låg fortfarande det gifta vackra paret kvar i varandras armar. De gnuggade försiktigt nästipp mot nästipp medan de kärleksfullt kysste varandra ömt.
Båda två stannade upp när de såg att vi hade kommit in i rummet igen. Annie lät oblygt sitt badlakan falla till golvet och kröp sedan naken upp i sängen. Johan och Dessie välkomnade henne med varsin kärleksfull mjuk kyss.
Alla tre tittade på mig. Jag lät även mitt badlakan falla till marken och skyndade mig upp i sängen och gav alla tre varsin kyss medan vi lade oss ner.

Johan låg på rygg med Dessie alldeles intill sig, Annie lade sig halvt liggande på honom med hans vänstra arm runt sig och med sitt huvud vilande på hans bröstkorg. Jag såg hur hon blundade och verkade lyssna på den långa kraftiga mannens hjärtslag.

 – ”Var vill du ligga”, sa Dessie och tittade på mig där hon låg på rygg.

Försiktigt kröp jag upp och lade mig nedträngd tätt mellan henne och Johan. Jag lade mitt vänstra ben över hennes kropp och kramade försiktigt hennes helt galet sexiga och kurviga kropp mot min medan jag kände hur den 21 år äldre kvinnan lade sina armar om mig och ömt kramade mig lite tillbaka.
Det tog inte särskilt lång stund innan de hade somnat. Johan och Annie somnade först. Dessie gav mig en liten kyss på pannan och jag kände hur hon luktade på mitt hår medan jag med min ena hand smekte och lekte med hennes helt fantastiska stora bröst. Jag tittade på henne och tryckte mina läppar mot hennes. Vi kysstes länge och jag kunde inte låta bli att stöna in i hennes mun av att smaka hennes  fylliga läppar och lena tunga,
När även Dessie somnade lite senare låg jag tätt intill på henne med huvudet på hennes bröst som jag smekte samtidigt som jag sög och slickade på bröstvårtorna.
Jag låg kvar så en stund och bara njöt. Ända tills jag till slut också somnande.

Den natten sov jag naken tätt intill ett äldre gift par, 21 och 24 år äldre än mig, och deras unga älskarinna som var fyra år äldre än mig, i sömnen sugandes på den äldre kvinnans jättestora fasta bröst.
Jag var nyss fyllda 15 år, nyknullad och så lycklig.


Morgonen därpå var jag den första som vaknade.
Annie hade vänt sig om i sömnen men låg fortfarande på Johans vänstra arm och höll i sömnen hans stora vänsterhand med bägge sina. Dessie hade i sömnen rullat runt lite åt sidan och sov på andra sidan i sängen. Och i mitten, där låg lilla jag mellan det gifta paret. Jag var nästan kände hur mitt hjärta slog lyckovolter i mitt bröst.

Jag smekte de alla tre med blicken. Till slut landade min blick mot Johans skrev. Han och Annie låg under samma täcke och jag kände hur både nyfikenheten och kåtheten i mig tog över.

Försiktigt lyfte jag lite på deras täcke och drog det lite neråt så att jag kunde se. Det såg ut som han hade halvstånd i sömnen. Försiktig smekte jag honom lätt över den breda bröstkorgen och ner över hans vältränade mage. Även om han inte hade en direkt jättesynlig tvättbräda så var han ändå väldigt vältränad och det var väldigt uppenbart att både han och Dessie tog hand om sina kroppar.
Försiktigt fortsatte jag smeka ner min hand, ända tills den kom ner till den halvhårda kuken. Jag strök försiktigt med fingrarna över den och såg hur den reagerade.

Snabbt men tyst flyttade jag mig ner så att jag blev sittande mellan hans ben. Jag smekte honom över kuken, tog tag i den med ena handen och började försiktigt leka med den. Johan sov fortfarande men hans stora apparat reagerade vid min beröring, började växa och var snart stenhård. Jag greppade tag om den. Den var inte bara lång utan dessutom så stor och tjock att mina fingrar inte nådde runt det grova ådriga skaftet. Jag började runka den med bägge händerna. Åh, vilken härlig känsla!

De andra sov fortfarande. Efter en stund böjde jag mig ner framåt och gav den stora grova kuken en kyss. Försiktigt kysste jag den över det långa tjocka ådriga skaftet. Jag sträckte ut tungan och gav den en liten slick. Under små stön började jag låta min tunga slicka på den. Sakta kysste och slickade jag upp och ner till pungen och upp över hela skaftet till ollonet. Johan stönade nöjt i sömnen.

 – ”Redan sugen på mer?”, hörde jag plötsligt en röst säga.

Jag stannade till och tittade upp. Det var Dessie som hade vaknat. Hon log mot mig. Jag fortsatte kyssa, slicka hennes makes stora erigerade kuk.

 – ”Gillar du Johans kuk?”, frågade hon.

 – ”Ooh ja.”, viskade jag.

Jag fortsatte leka med den. Jag runkade den med bägge händerna. Johan sov fortfarande. Dessie fortsatte titta på mig.

 – ”Hade du det skönt igår kväll?”

 – ”Igår… Igår var det bästa sex jag någonsin har varit med om. Åh, jag vill ha mer!”. svarade jag med ett stort leende.

Dessie satte sig upp och flyttade sig närmare så att hon blev sittande bredvid mig på utsidan av Johans ben. Jag satt kvar mellan hans ben och lekte med hennes sovande mans stora kuk.

 – ”Gillade du att ha den i dig? Gillade du att bli knullad av honom?”, sa hon samtidigt som hon strök lite av mitt hår bakåt så att jag fick det bakom öronen och hon såg mitt ansikte bättre.

 – ”Ja, han knullade mig så skönt. Och hur du smekte mig… Har aldrig fått orgasm tillsammans med någon annan förr, bara ensam.”, sa jag viskande medan jag fortsatte runka den välhängda mannen.

Jag böjde ner mitt ansikte så att jag åter fick den stora kuken mitt framför ansiktet. Jag blötte mina läppar och gav sedan den en stor blöt smackande kyss mitt på ollonet. Jag kysste mig ner längs hela skaftet, ända till pungen, för att sedan med utsträckt tunga slicka mig upp hela vägen tillbaka till ollonet som jag lät mina läppar omsluta. Jag sög försiktigt på det samtidigt som jag fortsatte runka den med båda händerna.

Jag kände hur Dessies fingrar försiktigt smekte mig över håret samtidigt som hon med viskande röst berömde mig.

 – ”Duktig flicka. Sug min mans stora kuk. Vad fint du suger honom, lilla flicka. Så sexigt att se.”

Då märkte jag hur Johan vaknade och slog upp ögonen.  Han tittade ner på mig med en lite förvånad blick.

 – ”Godmorgon älskling.”, viskade Dessie.

Hon förflyttade sig snabbt upp till hans huvud. Hon kysste honom djupt. Jag fortsatte suga honom samtidigt som jag hörde hur de båda lätt stönade in i varandras munnar.
Johan lade sig efter en stund till rätta och lät mig fortsätta.
Dessie kröp tillbaka ner till mig. Jag kände snart hur hennes mjuka fingrar återigen började smeka min nacke och huvud. Efter en stund kände jag hennes läppar försiktigt kyssa min nacke samtidigt som jag kände hennes varma andetag mot mig.

 – ”Fortsätt. Jag gillar att titta på. Du är jätteduktig.”, viskade hon.

Jag fortsatte suga och började ta honom djupare. Utan att dra sig ur min mun satte sig Johan försiktigt upp och ställde sig på knä framför mig. Jag stod på alla fyra framför honom, pressade min lilla mun över den stora hårda kuken. Snart hade jag lyckats trycka in halva så att mina läppar hårt spändes runt det tjocka ådriga skaftet. Johan stönade till.

  – ”Vilken duktig liten kuksugerska du är.”, viskade Dessie och kysste mig försiktigt på kinden.

Med ett fast grepp kring kuken drog jag ur den ur munnen och tryckte istället mina läppar mot den vackra kvinnan. Jag kysste henne stönande samtidigt som jag runkade hennes make med båda händerna.
Efter en stund lät jag Dessie ta över och jag såg när hon placerade sina härligt fylliga läppar och med ett högt stön sög in ollonet. Snart var hon fullt upptagen att suga honom djupt och jag titta på med stora ögon när hon sög den långa grova kuken ända ner till roten. Det var så oerhört upphetsande att se.
Dessie tog Johans händer och lade de mot sitt huvud och ställde sig på alla fyra framför honom.

 – ”Munknulla mig älskling! Knulla min mun! Knulla mig!”, stönade hon fram och fortsatte sedan suga honom.

Den långa kraftiga mannen tog tag om sin frus röda lockiga hår med sina stora händer och började sakta köra den stora grova kuken in och ut ur hennes mun. Johan andades tungt medan han långsamt men bestämt knullade henne långt ner i halsen så att det kom höga gurglande ljud ifrån henne.
Jag smekte min nästipp mot Dessies vältränade rygg. Sakta kysste jag och drog in doften av hennes lena hud samtidigt som jag hörde hur det höga och lite ansträngda gurglande ljudet från när Johan munknullade henne och körde ner kuken rakt ner i hennes hals.

Efter en stund märkte jag att Annie hade vaknat. Hon ställde sig på knä tätt intill Johan och kysste honom samtidigt som hon smekte hans ansikte med sina fingertoppar.

 – ”Älskar dig.”, viskade hon fram mellan kyssarna.

Jag fortsatte att kyssa Dessie över ryggen samtidigt som hon fortsatte suga av sin välhängda make. Jag smekte henne över ryggen, ner mot ryggslutet och vidare ner mot hennes rumpa. Snabbt flyttade jag mig så att jag blev sittande bakom henne och placerade mina händer på hennes underbart fasta skinkor. Jag masserade hennes rumpa medan jag såg hur Johan höll hennes rödhåriga huvud med sin stora vänsterhand. Med den högra armen kramade han sin och Dessies unga gemensamma älskarinna intill sig. Han smekte henne över skulderbladen samtidigt som hon höll båda sina armar runt hans hals. Den snart 39-åriga långa mannen och den 20 år yngre unga gymnasietjejen tittade varandra djupt i ögonen medan de med mjuka läppar kysstes kärleksfullt. Han hade slutat att knulla Dessse ner i halsen utan stod  nu istället helt stilla medan hon fortsatte att suga honom med giriga läppar.

Jag hade fortfarande mina händer på Dessies stjärt som jag kramade och hade full uppsikt mot hennes sköte. Jag såg att hon var helrakad och att hon uppenbart redan var våt. Försiktigt flyttade jag min högerhand och rörde vid henne. Hon ryckte lätt till när jag försiktigt smekte hennes över hennes fitta med darriga fingrar.
Jag stannade till, lite rädd att hon inte skulle vilja att jag fortsätta. Men Dessie märkte nog att jag blev osäker om jag hade tillåtelse att smeka henne.

 – ”Du får röra vid mig, Hilma… Om du vill.”, sa hon med ett smaskande ljud samtidigt som hon kysste över skaftet på Johans jättestora stake.

Jag började med ivriga fingrar smeka henne. Snart hade jag tryckt in först in ett finger, sedan två och redan tre i henne. Hon stönade förnöjt när jag fingerpullade henne. Med andan i halsen böjde jag mig framåt och närmade mig med mitt ansikte. Jag smekte försiktigt näsan mot den våta fittan. Jag njöt av att känna den härliga doften från den vuxna kvinnan. Snart hade jag placerat mina läppar emot henne och kysste henne där. Försiktigt sträckte jag ut tungan och smakade henne. Det smakade gott.

Jag blev snart djärvare och lät min lilla tunga leka mellan den 21 år äldre kvinnans våta svullna blygdläppar. Dessie verkade gilla vad jag gjorde för jag hörde hur hon stönade samtidigt som hon långsamt sög sin makes stora kuk. Jag placerade mina händer på hennes rumpa och började masserande knåda hennes fasta sexiga rumpa samtidigt som jag mer eller mindre borrade in min mun och tunga. Jag hörde hur hennes andning blev tyngre.

 – ”Åh gud…”, flämtade hon till.

Hon lade sig ner och snurrade runt så att hon blev liggande på rygg alldeles framför mig där på sängen. Jag bara stirrade på henne och smekte henne med blicken från topp till tå, helt trollbunden av hennes skönhet.
Hon reste sig lite så att hon blev halvsittande och sträckte sin ena hand mot mig där jag stod på alla fyra mellan hennes ben. Hon smekte mig över kinden och gav mig en snabb kyss.

 – ”Du har en så skön tunga.”, sa hon tyst och kysste mig igen.

Hon lade sig åter ner på rygg med handen på mitt huvud.

 – ”Kom.”, viskade hon,

Med benen brett isär drog hon ner mitt huvud mellan sina ben. Jag lade mig snabbt ner på mage och placerade min mun mot henne. Snart var jag fullt upptagen att slicka henne. Med mina händer på hennes höfter borrade jag in mitt ansikte och verkligen njöt av att smaka hennes härliga fitta. Snart stönade Dessie högt.

 – ”Åh ja! Åh ja, slicka mig! Slicka min fitta! Mmmm, du gör det så skönt för mig! Åååh, fortsätt!”

Med sin ena hand höll hon bestämt kvar mitt huvud samtidigt som hon med rullande rörelser gned sitt våta sköte mot mitt ansikte. Jag njöt av att känna den härliga smaken från den 21 år äldre kvinnan. Hon rörde rytmiskt underlivet mot min mun samtidigt som jag hörde hur hon sög sin välhängda make som stod på knä vid hennes huvud och sakta knullade hennes mun.
Jag fortsatte slicka henne och hörde snart hur hon började stöna högre. Snart kom hon i en högljudd orgasm. Jag låg kvar mellan hennes ben, sörplande sugandes i mig av Dessies härliga fittsafter och lapade med tungan mellan hennes våta svullna blygdläppar. Hennes fitta smakade så underbart gott.

Efter en stund satte Dessie sig upp. Hon tog tag i mitt huvud med båda händerna och drog upp mitt ansikte mot sitt. Hon tryckte sina läppar emot mina och kysste mig djupt. Hon stannade upp och tittade intensivt på mig med sina vackra stora gröna ögon.

 – ”Johan!! Jag vill att du tar mig! Där bak!”, sa hon med andan i halsen.

 

 

 Fortsättning följer….

 

Delar i serien<< Lilla Hilmas äventyr. Del 3 – En dröm blir verklighetLilla Hilmas äventyr. Del 5 – ”Ta mig där bak” >>

Lilla Hilmas äventyr
4

Kommentarer

Ett svar till ”Lilla Hilmas äventyr. Del 4 – Första övernattningen”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Hilma i paradiset, härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier