Lilla Hilmas äventyr. Del 2 – Drömmar slår in

Det här är del 2 av 7 i Lilla Hilmas äventyr

Detta är en fri fortsättning på min ”Bekännelser från en folkhögskola”. Här får man istället följa den unga Hilma (som dök upp i de senare delarna av den serien) och höra hennes berättelse. Läs gärna del 1 först.

 

Del 2

 – ”Vi gör det”, hade de sagt.

Jag svalde förväntansfullt. Skulle mina drömmar snart gå i uppfyllelse? Jag hade så många gånger fantiserat om att göra det med både Johan och Dessie. Jag hade även fantiserat om att göra det med Annie (för face the fact, hon är helt galet snygg). Skulle det verkligen bli verklighet?
Jag samlade mig så gott jag förmådde och försökte se kall ut innan jag gick in till dem i vardagsrummet.

 – ”Ok, Hilma. Du får vara med ikväll, mot att du aldrig berättar för någon.”, sa Annie där hon stod med sitt huvud lutad mot Johans bröstkorg.

Johan sneglade tyst på mig. Han skruvade lite på sig och såg väldigt generad ut. Under en lång stund blev det helst tyst, pinsamt tyst. Man hade kunnat höra ett nål falla. Men till slut bröt Johan tystnaden

 – ”Hur gör vi? Hur börjar vi?”, sade han blygt med låg röst.

 – ”Jag har ett förslag.”, sa Dessie och vände sig emot mig.

 – ”Vad?”, sa Annie och Johan med en mun.

 – ”Jo, jag föreslår att vi tre går in i sovrummet först och börjar… Du Hilma kan titta på först, om du vill. Och sedan kommer du in efter en stund, när vi har kommit i stämning… Och… Ja och så ser vi vad som händer sen.”

Jag log och nickade till svar medan jag kände hur mitt hjärta slog lyckovolter i mitt bröst.

Dessie kysste Annie djupt. Den undersköna storbystade kvinnan med det tjocka röda håret tryckte sina fylliga läppar emot den asiatiska vackra tjejen som var hennes och hennes makes gemensamma älskarinna. Annie besvarade kyssen med ett litet gnyende. Sedan smekte Dessie ömt Johan över ena kinden och drog ner hans ansikte till sitt. Den rödhåriga vackra kvinnan stönade tyst medan hon kysste sin långa stiliga make. De kysstes länge.

 – ”Ska vi gå då?”, sa hon efter en lång stund och tog dem i varsin hand.

 – ”Vänta lite… Jag måste nog fan ta något starkt först.”, sa Johan och svalde nervöst.

Dessie kysste Johan igen och släppte sedan de bådas händer. Hon gick bort till ett skåp som stod bredvid ena bokhyllan och öppnade ena skåpluckan. I skåpet stod det olika sorters glas. Allt från snapsglas, vinglas, ölglas, whiskyglas etcetera.

 – ”Vad vill du ha då, älskling?”, frågade hon.

 – ”Något starkt. Ge mig… en stor jävla whisky… eller något.”

Dessie tittade på honom.

 – ”Är du säker på att du inte vill ta en snaps eller två i stället? Det gillar du ju i alla fall.”

 – ”Ok, en O.P. Och en stor grogg också.”

Dessie tog fram ett snapsglas och ett större dryckesglas. Hon öppnade sedan en annan skåplucka, som jag visste att de använde som barskåp och hade en massa olika sorters sprit och vinflaskor. Där tog hon fram en flaska O.P. Anderson och en flaska Renat.

 – ”Vad vill du grogga med?”, frågade Annie och gick mot köket.

 – ”Silvergrogg eller screwdriver… Eller vad som helst”, svarade Johan.

Snart var Annie tillbaka med en stor förpackning apelsinjuice. Sedan tog hon fram tre likadana dricksglas till och gav dem till Dessie. Dessie blandade till juice och renat i tre av glasen. I det fjärde hällde hon bara i juice, vilket hon gav till mig. Samtidigt tog Johan och hällde upp fullt med O.P. i snapsglaset och tömde det fort. Sedan drack de alla varsitt glas med screwdriver, innan Johan svepte tre snapsglas till. Jag smuttade på min apelsinjuice under tystnad.

 – ”Nu går vi, älskling. Kom.”, sa Dessie lugnt och smekte sin make över kinderna med bägge händerna.

Johan nickade tyst. Dessie och Annie tog honom i varsin hand och sedan gick de tysta tillsammans mot sovrummet. Jag gick några meter bakom dem, nervös men ändå förväntansfull på vad som skulle hända.

Dessie öppnade sovrumsdörren och de gick in. Jag stannade upp en bit ifrån dörren och tittade in på dem. Annie ställde sig tätt intill Johan och lade sina armar runt hans hals. Hon drog ner hans ansikte till sitt och kysste honom ömt.
Johan drog tyst Dessie närmare sig och snart stod de alla tre och kramade om varandra. De turades om att kyssas medan Johan med försiktiga händer smekte sin fru och deras unga älskarinna över ryggarna.
Annie drog försiktigt bort hårsnodden som hade hållit upp Johans hår i en hästsvans och började leka med fingrarna i det långa mörkblonda håret.

Efter en stund började Johan och Annie hjälpas åt med att smeka av Dessie kläderna. Johan drog av henne hennes tröja och sedan bh samtidigt som Annie sjönk ner på knä och drog av hennes tighta byxor och sedan trosor. Dessie kröp naken upp i sängen och ställde sig på knä, Annie och Johan följde efter. Båda kysste henne över den galet sexiga kurviga kroppen samtidigt som Dessie trevande började öppna Johans jeans. Det tog inte lång tid innan hon hade fått fram hans kuk och började runka honom i ett stadigt grepp, samtidigt som Annie snabbt började klä av sig. När hon var naken hade Dessie redan runkat den stora kuken hård så att den stod i givakt rakt upp.
Jag kunde inte låta bli att titta på Johans stora stake. Den var så lång och grov och såg så härligt skön ut. Åh, vad jag hade fantiserat många gånger om hur det skulle känna att ha den i mig.

Dessie fortsatte runka kuken samtidigt som Annie öppnade Johans svarta skjorta och mer eller mindre slet av honom den. Under skjortan hade han en svart t-shirt vilken hon också snabbt fick av honom. Efteråt drog de båda kvinnorna tillsammans av honom jeansen och sedan kalsongerna så att även han var naken. De turades om att kyssa den långa mannen och smekte honom över det långa håret innan de fick honom att lägga sig ner på rygg mitt på sängen.

Jag tittade på dem där i sängen. Johan, denna nästan två meter långa och väldigt stiliga man med de vackra blå vänliga ögonen. Han skulle fylla 39 ungefär i mitten av maj. Hans långa tjocka mörkblonda hår som räckte ner en bra bit över hans rygg. Han var bredaxlad och ganska vältränad. Det syntes på lång väg att det fanns ordentligt med kroppskrafter i den kroppen och i de stora händerna. Och dessutom var han utrustad med något i hästväg, en riktigt lång tjock sak som nu stod i givakt. När Annie höll i den räckte hennes fingrar inte ens hela vägen runt.

Hans fru Dessie skulle fylla 36 alldeles i början av april. Denna undersköna rödhåriga varelse med den helt galet sexiga kurviga kroppen och de stora gröna ögonen (jag kände mig alldeles knäsvag bara jag mötte hennes blick). Hon var inte på några som helst sätt tjock, utan snarare vältränad med kurvorna på de rätta ställena och hennes stora fasta bröst såg helt fantastiska ut (riktig ”Jessica Rabbit-form” på den hyllan). Det fanns verkligen en anledning varför både kvinnor och män ofta vände sig om och kastade hungriga blickar efter denna vackra varelse var hon än gick.

Deras unga älskarinna Annie var också vacker. Hon var fortfarande bara 18, men skulle fylla 19 precis i slutet av april strax före valborg. Hon hade långt rakt svart hår som såg ut att vara lenare än silke. En smal vältränad kropp med magrutor som spände under den ljusbruna huden och långa slanka vältränade sexiga ben. Men det vackraste var ändå hennes nästan docklika ansikte och hennes svarta ögon.
Jag förstod mycket väl varför både Dessie och Johan verkade ha fallit pladask för henne och jag förstod även varför hon även hade fallit på samma sätt för det vackra äldre gifta paret.

Johan satte sig upp i sängen och drog de båda till sig. Han kramade dem bägge tätt intill sig samtidigt som de båda fortsatte att gemensamt runka hans stora kuk. Han smekte dem ömt med mjuka fingrar över skulderbladen, ner över ryggarna, ner över deras rumpor. Snart hördes det hur både Dessie och Annie började andas tyngre när hans fingrar hade letat sig in mellan deras ben och han var i full färd att försiktigt smeka dem med varsin hand.

 – ”Lägg dig ner.”, sa Annie med viskande röst och släppte taget om hans kuk.

Hon tryckte ner Johan så att han åter blev liggande på rygg mitt i sängen. Han drog ner henne så att hon blev liggandes lutad alldeles över honom, med ansikte mot ansikte. De kysste varandra ömt med mjuka läppar och smekte nästipp mot nästipp.
Under tiden tog Dessie tag med bägge händerna runt Johans kuk och var nu i full färd med att runka den stora grova kuken. Efter en stund böjde hon sig ner och kysste den. Med ett hårt tag fortsatte hon runka den samtidigt som hon med utsträckt tunga började kyssa och slicka den, upp och ner över det långa skaftet, ner till pungen och ända upp till toppen av ollonet. Ända tills hon lät de fylliga läpparna omsluta ollonet och började suga av honom med hungrig mun.
Johan stönade av hennes behandling samtidigt som han fortsatte kyssa Annie. Jag såg hur de tungbrottades och sög på varandras tungor samtidigt som Dessie med njutningsfulla stön fortsatte suga sin makes stora tjocka kuk, djupare och djupare.

Jag stod kvar i dörröppningen och njöt av  vad jag såg. Jag lät mina högerhands fingrar smeka sig ner mellan mina ben, in under min kjol och in innanför mina trosor. Min 15-åriga lilla tonårsfitta var redan plaskvåt. Snabbt funderade jag på om jag redan nu skulle smyga mig upp i sängen men beslöt mig för att vänta lite till.

Dessies fylliga läppar spände runt den stora grova kuken som hon sög djupt i långa drag, länge länge. Ända tills hon  efter en lång stund reste sig, fortfarande med ett bestämt tag om den.
Hon flyttade sig så att hon blev sittande gränsle över honom, placerade ollonet mot sig och sjönk sedan sakta ned. Ända tills hon hade hela Johans stora apparat i sig. Sakta började hon rida honom.

Johan tog med sina starka armar tag om Annie och nästan lyfte upp henne så att hon blev sittande gränsle rakt över hans ansikte. Annie gned med ridande rörelser sitt sköte mot Johans mun och jag såg hur han tryckte in sin tunga i henne. Hon var redan våt.
Alla tre stönade högt, med den vuxna rödhåriga kvinnan och den asiatiska tonårstjejen ridande i varsin ände av den långa mannen. Båda ökade ritten och snart var de fullt upptagna med att knulla alla tre i ett vilt tempo. Johan stönade medan han slickade Annie som red hans ansikte samtidigt som hans fru vilt red hans kuk, båda två under höga njutningsfulla kåtskrik. Jag hörde efter stund hur de båda kvinnorna nästan samtidigt kom i en varsin högljudd orgasm.

Jag var nu så kåt och jag kände att jag inte längre kunde hålla mig. Jag mer eller mindre slet av mig alla kläder så att även jag var helt naken där jag fortfarande stod i dörröppningen och smekte mig själv.

Plötsligt slutade de där i sängen och både Dessie och Annie klev av Johan.

– ”Jag älskar dig. Blunda.”, viskade Annie till Johan samtidigt som hon böjde sig ner kysste åter hans läppar.

Dessie kröp och upp och satte sig tätt intill på hans andra sida. Hon böjde sig också ner över honom

 – ”Gör det, älskling. Ligg ner och blunda… Och ligg sedan still så.”, viskade Dessie samtidigt som hon också kysste honom ömt med sina stora fylliga läppar.

Sedan kysste Annie och Desie även varandra, innan de sakta lämnade sängen som de åt varsin håll kröp ur så att de blev ståendes på golvet på varsin sida om den. De båda gick sakta runt sängen så att de möttes vid mitten av fotändan. Sakta och ömt kysstes de igen och smekte försiktigt varandras ansikten med fingertopparna.

Efteråt vände de sig båda mot mig som stod strax innanför dörröppningen. Jag försökte verka lugn men mitt hjärta bultade på högvarv när de sakta började gå mot mig, hållande varandras händer. Johan låg kvar och blundade, med en riktigt rejäl erektion.
De stannade tätt framför mig och båda tittade på mig, Dessie med sina stora vackra gröna ögon och Annie med sina lika vackra svarta.

 – ”Är du säker att du verkligen vill det här? Att det verkligen inte är något som du kanske kommer ångra?”, sa Dessie med en lugn men vänlig stämma.

 – ”Jaaa.”, fick jag fram med darrande stämma.

Dessie spände blicken i mig. Hon böjde sig lite fram emot mig sade med viskade röst, så att inte Johan skulle höra:

 – ”För om du känner det minsta tvivel, så måste du säga till direkt. För du är väldigt ung, och jag tänker inte låta utsätta mitt livs stora kärlek för vetskapen om att han kanske eventuellt gjort något mot en högstadie-tjej mot hennes vilja. Johan skulle bli helt knäckt av att behöva med att leva med något sådant.”

Jag visste redan vilken omtänksam och varm människa Johan var och att han aldrig någonsin ens skulle göra en fluga förnär. Det var ju en av anledningarna (förutom att han var så lång och snygg) till varför jag tyckte att han var en sådan underbar dröm. Jag svalde tyst och svarade, också viskande:

 – ”Jag vet, han är ju världens finaste. Han är underbar och det är du med… Jag har varit tokig i er jämt. Jag skulle aldrig vilja skada eller såra honom… och inte dig heller.”

Jag tog Dessies hand i min, den som hon inte höll i Annies, och placerade den sakta mot min bröstkorg så att hon kunde känna mitt hjärta slå. Sedan tog jag även Annies lediga hand och gjorde samma sak med den.
Vi blev stående tysta så en stund, jag där mitt i dörröppningen, mitt emot Dessie och Annie, de med varsin hand mot mot mina små bröst i vilket mitt hjärta bultade som om det ville spränga sig ut ur kroppen.
Efter en stund kände jag hur de båda sakta och försiktigt började röra fingrarna mot min nakna hud vid brösten. Jag var redan så kåt att jag nästan hade kunnat fått orgasm bara av det.
Jag tog ett steg närmare samtidigt som jag sakta sträckte fram mina händer. Jag smekte dem sakta över deras utsträckta armar mot deras kroppar och njöt av att känna deras hud. Jag tog sakta ett litet steg ännu närmare.

Jag svalde medan jag tittade på de båda och blev alldeles pirrig av deras blickar som tittade mig rakt i ögonen. Min blick sökte sig lite nedåt och fastnade på Dessies bröst. Jag svalde igen medan jag tittade som hypnotiserat på hennes jättebyst.

 – ”Får jag känna?”, sa jag med viskande röst.

Dessie gav mig en liten nickning. Jag sträckte sakta fram bägge mina händer och placerade dem på hennes mage. Sedan lät jag dem smeka sig uppåt tills jag kom upp och placerade en hand vardera på de underbara brösten.
Dessie vände sitt ansikte mot Annie som stod tätt intill. Deras läppar sökte sig åter till varandra och snart kysstes de återigen, samtidigt som jag smekte och klämde på Dessies bröst och njöt av att känna den mjuka huden och hennes kroppsvärme mot mina handflator. Åh gud, vilka stora och helt underbara pattar!
Jag smekte försiktigt innan jag lätt lyfte lite på brösten, och kände deras vikt i mina händer. De var tunga, men mjuka. Ingen silikon eller någon sådan skit, men ändå fasta och i en storlek som kunde göra vem som helst galen av avundsjuka. Hennes bröstvårtor var styva och jag smekte dem med lätta fingrar.Dessie stönade tyst in i Annies mun medan de fortsatte kyssas.

Jag flyttade min högra hand till Annie. Med små lätta rörelser lät jag mina fingertoppar smeka över hennes mage, över den ljusbruna huden. Hon var också vältränad och jag såg att hon hade ganska synliga magrutor.
De fortsatte kyssas. Jag tog ett steg ännu närmare så att jag stod alldeles framför dem. Jag är som jag skrivit tidigare kort, bara 153 cm, och både Dessie och Annie är ungefär 170 cm långa (Dessie ca en två cm längre) så jag nådde bara till strax ovanför hakan på dem.

 – ”Gillar du mina bröst?”, sa Dessie. Hon andades tungt.

Jag svarade inte utan fortsatte bara smeka brösten, klämde masserade på dem och böjde mig sedan framåt så att jag fick dem i ansiktshöjd. Stilla strök jag min nästipp emot dem innan jag placerade mina läppar mot ena bröstvårtan. Försiktigt kysste jag den innan jag sög in det i munnen. Jag nafsade på det, sög på det samtidigt som jag lekte med min tunga över bröstvårtan.

Jag hörde hur de båda kvinnorna fortsatte kyssas samtidigt som jag kände en hands fingrar smeka min nacke och ner över mina skulderblad. Utan att sluta sneglade jag sneglade lite åt sidan och såg att det var Annie som strök mig sakta över ryggen.
Plötsligt kände jag hur hon slutade och tog bort handen. Jag sneglade uppåt och såg hur hon gav Dessie en sista kyss innan hon tog några steg bakåt och sedan kröp tillbaka upp i sängen. Snart låg hon åter i Johans armar och jag såg hur hon lade sig på mage ovanpå honom. De kysstes, gnuggade nästipp mot nästipp medan de smekte varandras nakna kroppar. Det såg så skönt ut när Johans stora händer smekte den vackra 18-åringen över hennes smala vältränade kropp.

Då kände jag hur Dessie smekte mig över min nakna hud, först över armarna till axlarna, sedan över skulderbladen vidare ner över ryggen, vidare ner. Jag fortsatte suga diandes på de stora brösten samtidigt som jag kände hur hon lade sina armar och händer runt mig och kramade våra nakna kroppar mot varandra. Jag kysste mig med läppar och tunga upp för hennes bröst. Upp till hennes nyckelben och vidare till halsen. Jag hörde hur hon flämtade till när jag borrade in mitt ansikte mot hennes hals medan jag njöt av att känna hennes kroppsvärme. Samtidigt som jag kysste henne på halsen drog jag in hennes doft. Hon luktade så gott, nästan som vanilj.

 – ”Du vet att du kan sluta… Om du ångrar dig… Att du i så fall bara kan säga till.”, flämtade hon fram.

Men jag hörde på hennes andning att hon förmodligen var nästan lika upphetsad som jag. Och själv var jag så jävla kåt att jag höll på att bli galen av åtrå. Detta var ju en dröm som gått i uppfyllelse. En helt underbar våt dröm.
Jag slutade upp att lukta och kyssa på hennes hals och tittade alldeles andfådd henne rakt i ögonen samtidigt som jag tryckte min kropp emot hennes. Åh gud, vilka helt otroligt vackra gröna ögon! Och vilken helt sanslöst vacker kvinna!

 – ”Jag vill inte sluta!… Jag vill ha mer!”, sa jag med andan i halsen utan att släppa henne med blicken.

Jag väntade inte på svar utan tryckte mina läppar hårt emot hennes. Jag hörde hur jag gnydde av kåthet när jag kysste den 21 år äldre vuxna kvinnan. Dessie besvarade snart mina kyssar så underbart att jag kände mig helt vimmelkantig. Med min vänstra hand klämde jag på hennes ena bröst samtidigt som jag smekte upp min högra bakom hennes nacke och höll kvar henne i kyssen. Jag trasslade in fingrarna i det tjocka lockiga röda håret. Jag kände samtidigt hur den äldre kvinnan på samma sätt lekte med mitt raka blonda hår med sin ena hands fingrar samtidigt som hon kramade mig tätt intill sig med den andra armen.
Jag öppnade min mun och snart sög vi på varandras tungor där vi stod i varandras armar.

Då började det höras stön från sängen. Jag sneglade dit och såg hur Johan satt mitt i sängen. Han höll Annie tätt intill sig som satt gränsle över honom. De kramade om varandra och kysstes samtidigt som jag såg hur hon sakta red hans stora kuk. Jag hörde hur hon stönandes gång på gång viskade ”Jag älskar dig” mellan kyssarna.

 – ”Kom.”, hörde jag Dessie viska.

Hon tog mina händer i sina och backade tills hon stod precis vid sängen. Utan att släppa mig satte hon sig på sängkanten och drog mig närmare.
Jag ställde mig så nära henne jag bara kunde, fortfarande hållande hennes händer i mina. Jag böjde mig framåt och tittade ännu en gång rakt in i de stora vackra gröna ögonen. Våra läppar sökte sig åter till varandra och vi kysstes djupt.
Utan att sluta kyssa mig hasade Dessie sig bakåt i sängen och fick mig att följa efter. Jag mer eller mindre kastade mig över henne så att hon blev liggande på rygg med mig ovanpå. Hon strök mig över ryggen medan jag överöste henne med kyssar, samtidigt som jag hörde hur Annie kom i ännu en orgasm alldeles bredvid oss där hon satt helt omslingrad i Johans armar och sakta red honom.
Jag var i himmelriket!

 – ”Hur vill du ha det först?”, viskade Dessie fram mellan kyssarna.

 

 

Fortsättning följer….

 

Delar i serien<< Lilla Hilmas äventyr. Del 1 – Min storyLilla Hilmas äventyr. Del 3 – En dröm blir verklighet >>

Lilla Hilmas äventyr
5

Kommentarer

2 svar till ”Lilla Hilmas äventyr. Del 2 – Drömmar slår in”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Underbara Hillma 😜

  2. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Underbart, härligt att läsa om

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier