Lilla Hilmas äventyr. Del 1 – Min story

Det här är del 1 av 7 i Lilla Hilmas äventyr

Detta är en fri fortsättning på min ”Bekännelser från en folkhögskola”-serie. Här får man istället följa den unga Hilma (som dök upp i de senare delarna av den berättelsen) och höra hennes berättelse.

 

Del 1

Jag heter Hilma och jag föddes 2006 i Gästrikland. Jag är en kort tjej på bara 153 cm med långt blont hår, blå ögon, en smal vältränad kropp och jag blir väldigt lätt solbränd och brun.
Jag är medveten om att jag ser väldigt bra ut och får ofta komplimanger för mitt utseende. Jag har flera gånger hört killar på skolan prata om mig och även äldre män, bland annat några av pappas kompisar (bakom pappas rygg så klart), om att de tycker jag är väldigt söt, snygg och sexig, att jag ”verkligen har blommat ut” och vad de skulle vilja göra med mig.

2017, när jag var 11 år, flyttade jag och mina föräldrar till ett litet mindre samhälle här i Gästrikland efter att tidigare ha bott i en annan stad i samma landskap. Jag bytte även skola i samband med flytten. Vårt hus ligger ganska avskilt vid ett litet skogsområde, även om det bara tar mindre än 10 minuters bilfärd till närmsta stad och på cykel tar det ännu kortare tid in till den närmsta byn.
När vi hade flyttat fick jag snart upp ögonen för en av de närmsta grannfamiljerna som bodde i en stor villa ca 500 meter ifrån vårat hus. Och då fick jag speciellt upp ögonen för de båda föräldrarna.

Pappan i familjen hette Johan och var då 35 år. Johan är en lång man på 196 cm, så jag når själv knappt upp till hans bröstkorg och skulle kunna gå raklång under hans armar om han sträckte ut dem. Han är inte bara väldigt lång, utan har också breda axlar och bred bröstkorg, kraftiga armar, jättestora grova händer och fötter samt långt mörkblont tjockt hår som räcker ner ett bra bit över hans vältränade rygg. Till det hade han även ett vackert maskulint ansikte och helt underbart vackra blå ögon som man bara vill drunkna i (och aldrig bli räddad).
Jag hade flera gånger hört min mamma och hennes väninnor prata över några glas vin, när de trodde att jag inte hörde, om vilken oerhört stilig karlakarl han var (även flickor närmare min ålder brukade kasta suktande blickar efter honom och även utrycka att de mer än gärna skulle göra det med honom). Jag hade ibland till och med hört mamma och några av hennes kompisar några gånger, när de hade fått i sig lite väl mycket, erkänna lite för detaljerat för varandra att de hade kunnat göra vadsomhelst för en enda natt mellan lakanen med den mannen.

Men även om Johan var en riktig hunk var det ändå ingenting i jämförelse när det kom till hans fru. Han var nämligen gift med Desirée som även kallades för Dessie (eller var och var, de är ju fortfarande gifta, ännu idag). Dessie var då 32 år och jag ljuger inte när jag säger att hon var en av de absolut vackraste kvinnor jag någonsin sett. En grönögd skönhet med tjockt rött lockigt hår, stora fylliga läppar, 170 cm lång, en helt sanslöst kurvigt läcker vältränad kropp med väldigt stora fasta bröst.
Jag hade hört både män och kvinnor prata om hur helt otroligt het och snygg Dessie var, och jag hade till och med hört rykten om att en del, både tonåringar och vuxna, hade gått rakt in i lyktstolpar och annat för att de inte kunnat slita blicken i från henne när de gått förbi. Det sistnämnda kan jag inte bekräfta, men jag har själv många gånger sett både kvinnor och män vända sig om och spanat in henne med suktande blickar. Jag hade även hört min pappa och hans manliga vänner, över några glas öl, avundsjukt och beundrande prata om att Johan måste vara världens lyckligaste man som får gå i säng varje natt med en sådan sagolikt vacker och galet sexig drömkvinna.

Johan arbetade som musiklärare på en folkhögskola och Dessie som tandläkare på en privatklinik och de verkade ha det väldigt gott ställt. Båda hade alltid varit väldigt snälla och var omtyckta av alla i området. Dessie är den mer sociala och pratsamma av de två medan Johan är lite mer tystlåten och lite mer blyg.
Johan är dock väldigt musikalisk, vilket i och för sig kanske inte är så konstigt då han är musiklärare. Jag minns när jag första gången hörde honom sjunga och spela piano och hur pirrig jag kände mig i hela kroppen. Och då ska vi inte tala om när jag senare fick höra honom spela gitarr. Dessutom hade de båda ett riktigt snyggt stort hus, en stor trädgård där de har både en stor badtunna som det går värma upp vattnet i genom att elda samt en utomhuspool. Deras hus ligger dessutom alldeles intill en sjö där de har en egen liten privat badstrand som ligger dold av skog (vad jag hört äger de även den närmsta skogsmarken). De äger även den närmsta skogsmarken, men mina föräldrar har fått veta att vi mer än gärna får använda badstranden.
Johan och Dessie har fyra barn. En son, Elis, som är tre år yngre än mig, och en dotter, Miranda, som är två år yngre än honom, samt ett yngre tvillingpar bestående av en pojke och flicka, Julia och Julius. Den äldsta sonen Elis hade hoppat upp en klass och jag insåg snart varför, för han var väldigt smart vilket han uppenbarligen hade ärvt efter sin intelligenta (och väldigt vackra) mamma som jag fick reda på var medlem i Mensa.
Alla fyra barnen, även de två yngsta verkade smarta och väluppfostrade och var alltid artiga, skötsamma och trevliga. Men det kanske blir så om man är flera barn, eller vad vet jag. Själv är jag ensambarn och därför ganska van att få vad jag vill, även om jag inte på något sätt är något ”ung och bortskämd”-material då jag redan som liten fick lära mig att hjälpa till hemma och även alltid har skött skolan.
Jag fick även veta av mina föräldrar att Johan, utöver de fyra barn han och Dessie har tillsammans, dessutom är pappa till två barn till som han har med ett lesbiskt par som bor i Värmland. De två hade jag ännu inte träffat, men av vad jag sett med deras fyra gemensamma så verkade både Dessie och Johan vara helt underbara föräldrar. Enligt Elis och Miranda stod de sina två äldre halvsyskon väldigt nära och de brukade ofta tillbringa tid nere hos dem och deras mammor i Värmland. Och de två äldre halvsyskonen var också ofta hemma hos dem på helgerna där de hade varsitt eget rum.

Johan och Dessie brukade ofta ha en granntjej, Annie, som barnvakt åt de yngre barnen. Annie var adopterad ifrån Filipinerna och var fyra år äldre än mig. Jag tyckte hon var väldigt söt med sina svarta ögon, långa kolsvarta hår, bländvita leende, ljusbruna hud, smala vältränade kropp och på det ett vackert nästan docklikt ansikte. Dessutom var hon alltid lika glad, snäll och trevlig mot alla.
När jag såg de trånande blickarna Annie kastade efter det gifta paret insåg jag väldigt snart att den vackra tonårsflickan var hopplöst förälskad i de båda. Och jag förstod henne. För även om jag kanske inte direkt skulle påstå att jag var kär i dem så insåg jag väldigt tidigt att jag var väldigt attraherad av de båda och hade flera gånger funderat på hur det skulle vara att ”göra det” med någon av dem.

Hösten 2019, året jag var 13 fick jag en förfrågan av Dessie via mina föräldrar om jag mot betalning kunde tänka mig att vara barnvakt en fredagskväll åt tvillingarna då de skulle åka iväg och hämta Johans två äldsta barn vid tågstationen och sedan gå på bio med dem.
Annie, som då gick var 17 och gick andra året på gymnasiet och brukade vara barnvakt i vanliga fall, var borta på en skolresa. Den äldre systern Miranda skulle förvisso vara hemma, men Johan hade inte velat lämna deras åttaåriga dotter helt ensam hemma med två stycken tre-åringar. Deras äldsta son Elis skulle vara hos en kompis.
Jag tackade ja till erbjudandet då jag fattade att det skulle vara lättförtjänta pengar då jag visste hur väluppfostrade de var.

Hemma hos dem tittade jag och tvillingarna, Julia och Julius, på film som vi hyrde online via deras tv-box.
Jag blev lite förvånad när det plötsligt började lukta nybakt bröd från köket och Miranda plötsligt kom in i vardagsrummet bärande på en bricka med nybakta scones och bland annat smör, ost och marmelad.

 – ”Har du gjort dem själv?”, sa jag imponerat. Jag kunde då inte baka helt själv när jag var åtta.

 – ”Ja, pappa och faster Kattis har lärt mig baka.”, sa hon leende.

 – ”Vem är Kattis?”, frågade jag.

 – ”Min storebrors och storasysters ena mamma.”

 – ”Menar du det där lesbiska paret som er pappa har barn med?”, sa jag samtidigt som jag stoppade en bit av det goda varma brödet i munnen.

Jag insåg nästan direkt att det kanske var olämpligt att fråga på det sättet, plus att hon kanske inte visste vad det ordet betydde.

 – ”Nej, faster Kattis är inte lesbisk, och inte moster Sanna heller.”, svarade hon snabbt med ett skratt.

 – ”Eh, vem?”, sa jag med en lite förvånad min.

 – ”Moster Sanna är faster Kattis fru.  Pappa och faster Kattis fick min storebror och moster Sanna fick min storasyster, fast dom är bådas mammor.”

 – ”Faster Kattis och moster Sanna är jättekära, men också ganska kära i mamma och pappa.”, sa lilla treåriga Julius med munnen full av scones.

Jag förstod inte vad han menade men valde att inte fråga mer. Jag antog att de bara menade att de stod Johan och Dessie väldigt nära som vänner plus att de inte var lesbiska utan att båda två var bisexuella. Jag hade själv tidigt insett att jag var bisexuell, för jag hade lika mycket sexuella fantasier om Dessie som om Johan och hade även märkt att jag var väldigt attraherad av 17-åriga Annie.

Senare på kvällen, strax före 22:00, hörde vi en bil köra in på garageinfarten. Då låg tvillingarna och sov på soffan men båda vaknade direkt när de hörde ytterdörren öppnas. Jag såg Dessies rödlockiga hår och gröna ögon i dörröppningen och båda tvillingarna sprang fram mot dörren och kastade sig runt hennes ben. Hon böjde sig skrattande ner och överöste dem med pussar och kramar innan hon även kramade sin äldsta dotter.
Då såg jag hur Johan stod bakom henne med armarna om en pojke och en flicka och förstod att det var hans två äldsta barn.
Pojken, som visade sig vara ett år yngre än mig, hette Josef och var trots att han bara var 12 redan över 180 cm lång. Jag insåg att han inom några år förmodligen skulle vara lika lång (och lika galet snygg) som sin pappa då de båda var väldigt lika varandra till utseendet förutom att Josef hade ljusbruna ögon istället för blå och ljusblont hår istället för mörkblont. Det ljusa håret var halvlångt och räckte ner över öronen på honom. Flickan som hette Johanna var ett år yngre än honom och hade blek hud och långt tjockt mörkbrunt hår. Hon hade däremot ärvt sin pappa Johans blå ögon och det var väldigt uppenbart att hon skulle bli en riktigt sagolikt vacker skönhet när hon blev äldre. Båda två hälsade artigt innan de böjde sig ner och kramade om sina tre yngre halvsyskon. Josef lyfte upp sina två yngsta syskon i sin famn och sa att de båda borde sova när klockan var så här mycket. Han bar sedan in tvillingarna till deras sovrum där jag hörde hur han började läsa godnattsaga för dem. Åttaåriga Miranda kramade om sin storasyster och drog sedan med sig henne och Johan in till köket för att bjuda på sconesen som var kvar. Köket var skinande rent och jag hade inte ens behövt säga åt henne att städa upp efter att hon bakat. Snacka om väluppfostrad, tänkte jag.

Dessie frågade vänligt om jag ville ha skjuts hem då det var mörkt ute och hade börjat regna, vilket jag tackade ja till. Jag lämnade min cykel på deras gräsmatta och hoppade in med henne i deras ena bil. Och under den korta bilresan kom jag på mig själv med att inte kunna slita blicken från Dessie. Hon var så galet vacker. Resan tog under fem minuter och väl utanför gav hon mig en femhundring och tackade så mycket för hjälpen. Jag tänkte att det var de mest lättförtjänta pengar jag någonsin tjänat, få 500 spänn för att se på film och bli bjuden på nybakt gott bröd av världens mest väluppfostrade ungar.

Efter den dagen var jag då och då barnvakt åt tvillingarna. Och även om det var lättförtjänta pengar så gjorde jag det mest som en ursäkt för att få träffa Johan och Dessie, även om det rörde sig om korta stunder.
Man kan lugnt säga att jag hade blivit lite småkär i de båda väldigt fort även om jag fattade att jag förmodligen aldrig skulle få chans på de två då de var så mycket äldre och dessutom verkade vara väldigt kära i varandra. Men fantasin är fri och jag fantiserade ofta friskt om de båda.

Men under 2020 blev det pandemi och jag träffade dem inte lika mycket, men märkte att jag ofta tänkte på dem och saknade att vara där med deras familj. Speciellt saknade jag att vara i närheten av det vackra gifta paret.*

Sedan kom 2021 och jag fyllde 15 i slutet februari och blev med det byxmyndig .Jag hade under denna tid verkligen ”blommat ut” och trots att jag fortfarande var kort så såg jag ändå lite äldre ut än vad jag var och det var ofta som killar vände sig efter mig med lystra blickar. Det var även nu som jag för första gången råkade höra när flera av pappas kompisar bakom hans rygg pratade om hur snygg de tyckte att jag hade blivit.
Bara någon vecka efter min födelsedag hade jag en helg varit hemma hos en kompis och det var ganska sent när jag gick hemåt. Av någon anledning fick jag för mig att först gå bort mot Johan och Dessies hus innan jag begav mig hemåt. Jag hade gjort så flera gånger förut och ”spionerat” på dem.
Jag hade träffat deras äldsta dotter Miranda utanför affären två dagar tidigare och hon hade berättat att hon och hennes syskon skulle åka till Värmland under helgen för att hälsa på deras två äldre syskon och deras bägge mammor.

Jag gick med raska steg in på skogsstigen som leder till dem och snart såg jag deras stora villa. Jag stod tyst och tittade upp mot övervåningen där jag visste att deras sovrum låg på andra sidan huset.
Jag började fantisera om vad de kanske gjorde där i sängen just nu och fick då för mig att smyga in i trädgården och titta upp mot sovrumsfönstret. Tyst gick jag in i trädgården och började sakta gå runt mot baksidan för att titta upp lite mot deras fönster innan jag begav mig hemåt.
Men när jag närmade mig husknuten hörde jag ljud från baksidan av trädgården. Nyfiket smög jag mig närmare och tittade försiktigt runt husknuten. Där på baksidan, i den stora badtunnan, satt Johan tillbakalutad med Dessie i knät. De hade inte märkt mig för de var fullt upptagna med att kyssas och krama om varandra. Det var minusgrader men det såg varmt och skönt ut där i badtunnan och jag såg att det steg lite ånga ifrån vattnet.

Jag stod länge tyst och tittade på och såg hur det gifta paret kysstes och ljudligt sög på varandras tungor. Den långa kraftiga mannen lät sina stora händer ömt smeka sin vackra fru över den vältränade nakna våta ryggen medan hon höll sina armar runt hans hals och höll kvar hans ansikte i kyssen. Det såg så mysigt ut.

Efter en stund gled Dessie av Johans knä, fick honom att ställa sig upp i sin fulla längd och då såg jag att de båda var nakna. Min blick fastnade snabbt mot Johans skrev och jag blev tvungen att bita mig själv i läppen för att inte göra ifrån ett ljud och avslöja mig där jag stod och tjuvtittade. Herregud! Vilken jävla stor kuk!
Jag hade förvisso varit säker på att en så stor och lång man med de där jättehänderna och jättestora fötterna (jag visste att han hade storlek 49 då jag en gång av ren nyfikenhet hade tjuvtittat i hans skor) måste vara välutrustad. Men jag hade aldrig kunnat tro att den skulle vara så lång och tjock. Den var av den storlek som man bara ser ibland i porrfilmer. Jag försökte lista ut hur stor den var och tänkte att den där häskuken måste vara säkert nästan 24-25 cm lång.
Jag såg hur Dessie under höga stön kysste och slickade över hela det långa och grova ådriga skaftet innan hon till slut lät sina fylliga läppar omsluta ollonet. Snart var hon fullt upptagen att suga kuk och tog den djupare och djupare.

– ”Herregud, hon kan väl ändå aldrig ta hela det där monstret i munnen”, tänkte jag där jag stod.

Men jag fick snart se att jag hade fel. Dessie tog Johans händer och fick honom att ta ett stadigt tag om hennes huvud med fingrarna intrasslade i det röda lockiga håret.
Johan andades tungt medan han sakta men bestämt munknullade sin fru så att det kom gurglande ljud ifrån henne varje gång han körde ner sin jättelika stake långt ner i hennes hals. Hon tog den utan några som helst problem ända ner i svalget så att hon kunde slicka slicka honom på pungen.

Efter en längre stund böjde sig Johan framåt och drog upp Dessies ansikte mot sitt så att deras läppar möttes. Han kysste henne djupt.

 – ”Jag älskar dig över allt, Dessie!”, flämtade han fram medan han fortsatte kyssa henne.

 – ”Åh älskling!”, stönade hon tillbaka mellan kyssarna samtidigt som hon med bägge händerna hårt runkade den stora kuken.

 – ”Sätt dig! Nu! Jag vill känna dig i mig, nu!”, stönade hon fram.

Hon tryckte ner honom så att han åter blev sittande i badtunnan och utan att sluta kyssas satte hon sig gränsle över honom i hans knä och sjönk ner, stönandes högt av njutning.
Snart var Dessie fullt upptagen av att rida honom. Hon tryckte sina jättestora bröst mot hans ansikte och jag såg hur Johan diandes sög in den ena bröstvårtan mellan sina läppar. Hon ökade ritten och snart, under höga njutningsfulla stön, red hon den stora kuken i en galet vild takt. Hennes stön blev högre och högre.

Jag stod länge där jag stod gömd och tittade på deras älskog. Ända tills jag hörde hur Dessie kastade huvudet bakåt och ylade rakt ut. Jag förstod att hon hade fått orgasm när jag såg hur hon efteråt satt kvar och skakade i hela kroppen

 – ”Jag älskar dig! Jag älskar dig!”, stönade hon fram med andan i halsen samtidigt som hon kysste sin make passionerat medan hon fortsatte rida hans stora kuk.

Jag smög tyst tillbaka och gick mot framsidan. Jag hörde hur deras underbara älskog fortsatte där i badtunnan. Jag gick ut på vägen och började gå hemåt. Väl hemma tog jag en varm dusch och jag smekte mig själv länge, både i duschen och sedan även i sängen. Jag var så kåt och min unga fitta hade aldrig tidigare varit så våt och hur många orgasmer jag än smekte mig till ville jag bara ha mer.
Den natten drömde jag att det var jag som satt och red Johans jättekuk där i badtunnans varma vatten samtidigt som Dessie stod tätt intill och lät mig suga diandes på henne sexiga jättestora bröst.

Efter den dagen fortsatte jag med jämna mellanrum att spionera på det gifta paret. Jag hade till och med ibland klättrat upp på en stege utanför deras sovrumsfönster och tjuvtittat in när de hade sex. De hade tydligen målat om fönsterlisterna tidigare och sedan glömt att ta bort stegen som stod kvar. Jag hade i smyg flyttat den lite så att den i stället blev ståendes precis vid deras sovrumsfönster och de verkade inte ha märkt något. Dock så hade jag än så länge bara lyckats se dem ha sex två gånger till, varav den ena gången i deras sovrum och den andra gången i köket med Dessie upplyft på diskbänken (efter att Johan hade slickat henne när hon låg på rygg på köksbordet).

Några veckor senare hade det blivit mars och det var sportlov. Jag hade en kväll varit på en liten fest hos en klasskompis, men jag hade lämnat festen tidigt då jag hade blivit ovän med min pojkvän som jag hade gjort slut med någon vecka tidigare. Jag hade börjat promenera hemåt då jag började tänka på Johan och Dessie. Jag fick då för mig att gå en vända mot deras hus innan jag gick hem.

När jag närmade mig såg jag precis hur Johan gick ut ur huset. Jag stannade och tittade på honom. Han var klädd i en badrock och trots att det fortfarande var ganska kyligt gick han barfota och hade sitt långa vackra hår utsläppt. Han lade dock inte märke till mig utan gick tyst mot baksidan av huset. Jag fattade att han var på väg till badtunnan och tänkte att Dessie kanske redan var där och om jag hade tur så kanske de båda skulle ha ”intimt umgänge”.
Jag gick med snabba steg mot andra hållet och smög in bakom ett träd en bit från deras trädgård för att inte bli upptäckt. Jag såg hur Johan kröp ner i badtunnan och att det redan satt någon där. Jag tänkte först att det var hans fru, men förstod snart att det inte var Dessie då denna kvinna var mörkare och hade rakt kolsvart hår. Johan lutade sig fram emot den svarthåriga kvinnan och de kramade om varandra innan deras läppar möttes i en lång kyss.
Mina tankar for runt i skallen på mig. Var Johan otrogen mot sin fru? Jag hade ju alltid fått intrycket av att han och Dessie var lyckliga och dessutom väldigt kärleksfulla. Vem var hon som han bedrog henne med?

Jag närmade mig tyst och smet in bakom ett träd som stod lite närmare, försiktigt men otroligt nyfiken, för att se bättre utan att själv bli sedd. Och när jag såg vem kvinnan var trodde jag att jag skulle få en chock. Det var nämligen ingen annan än Annie, den asiatiska tjejen som oftast brukade vara barnvakt åt deras barn.
Men Annie gick ju fortfarande bara i gymnasiet och Johan var dessutom 20 år äldre än henne plus att hon ännu inte ens hade fyllt 19. Gillade han lammkött?! Var han otrogen mot sin fru med barnvakten? Det hade jag aldrig trott om honom.
Jag såg hur Annie satte sig gränsle över Johan i hans knä så att deras ansikten hamnade mitt emot varandra. Hon lade sina armar kring hans hals och tryckte åter sina läppar emot den äldre gifta mannens, samtidigt som han ömt smekte hennes kinder och öronsnibbar med sina fingertoppar. De satt länge och kysstes och kramades medan de tittade varandra djupt i ögonen. Annies våta ljusbruna hud glänste över hennes smala vältränade kropp i det varma nästan ångande badvattnet.

Efter en stund såg jag hur dörren till altanen öppnades och såg hur Dessie stod i dörröppningen. Oh shit, tänkte jag. Skulle hon ta dem på bar gärning? Skulle det bli gräl? Hur arg skulle hon bli?
Men sedan såg jag att Dessie, också klädd i en badrock, gick ut på altanen och vidare nedför trappen till trädgården. Då såg jag till min stora förvåning att hon inte alls såg vare sig arg eller ledsen ut. Hon gick leende fram emot de båda och böjde sig över kanten till badtunnan. Hon kysste Johan djupt och smekte honom ömt över det långa håret. Och sedan kysste hon även Annie på samma sätt innan hon lät sin badrock falla till marken och kröp ner till dem i vattnet.
What?!

Snart började det gifta paret tillsammans smeka av Annies bikini-topp samtidigt som de båda fortsatte överösa henne med kyssar. Jag såg hur de båda började kyssa henne över hela hennes nakna överkropp och jag hörde hur Annie med njutningsfulla stön andades tungt när det äldre gifta paret böjde sig ner och sög in en varsin av hennes bröstvårtor mellan sina läppar. Hon smekte stönande deras nackar samtidigt som de båda sög på hennes bröst.
Annie drog efter en stund upp Dessies huvud till sitt. Deras läppar möttes återigen i passionerade kyssar samtidigt som Johan fortsatte suga och smeka hennes bröst. Utan att sluta kyssas drog hon av Dessies bikini. Snart hade de båda kvinnorna rest sig upp och slet snabbt av sig även resten av varandras kläder från underkroppen, så att de båda stod helt nakna där i badtunnans varma vatten.

Jag tittade på dem med hungrig blick där jag stod gömd bakom trädet. Dessie, denna sagolikt vackra kvinna med de stora vackra gröna ögonen och sitt tjocka röda lockiga hår, kurviga men vältränade kropp plus de väldigt stora och de helt fantastiska stora brösten. Det var svårt att förstå att den vackra kvinnan med den helt galet sexiga kroppen faktiskt var en fyrabarnsmamma.
Annie var också väldigt vacker, men på ett annat sätt. Svartögd, långt rakt svart hår som såg ut att vara lent som silke, ljusbrun hud och en smal vältränad kropp med platt mage och fina toppiga bröst (dock inte på långa vägar lika stora som Dessies hylla fast å andra sidan så har ju nästan ingen det).

Dessie och Annie drog upp Johan på fötter innan de båda gemensamt med fyra ivriga händer mer eller mindre slet av honom hans badbyxor. Alla tre turades om att kyssa varandra innan både Johan och Dessie åter riktade all uppmärksamhet emot Annie. Det gifta paret lät tillsammans sina händer gå upptäcktsfärd över den betydligt yngre Annies vackra kropp. Den blott 18-åriga undersköna flickan stönade högt av njutning medan de båda tillfredsställde henne med händer, fingrar, läppar och tungor.
Jag såg att Johans stora kuk stod snett uppåt i givakt och hur Annie med sin ena hand började runka honom samtidigt som han smekte henne mellan benen. Med den andra handen klämde hon hårt på Dessies stora bröst samtidigt som hon kysste den äldre gifta kvinnan.

Efter en längre stund reste sig Annie upp och klev ur badtunnan, tätt följd av de andra. De samlade skrattande ihop kläder och badrockar och torkade varandras kroppar medan de fortsatte turas om att kyssa varandra. Jag såg hur Johan lyfte upp Annie och hur hon slingrade sina långa slanka ben runt hans midja i en bensax samtidigt som hon kysste honom. Och bärandes på Annie och med ena armen om Dessie som lutade sitt huvud mot hans axel gick de upp på altanen, in i huset och stängde dörren efter sig.

Mitt hjärta pumpade snabbt av upphetsning. Jag förstod att de var på väg emot sovrummet och sängen och jag väntade otåligt en liten stund för att de inte skulle upptäcka mig innan jag smög efter mot deras hus.
Jag gick tyst in i trädgården, mot baksidan och började tyst klättra upp för stegen som redan stod där. Fönstret stod lite på glänt och av ljuden som kom inifrån sovrummet var de redan fullt upptagna med att knulla. Jag kunde knappt bärga mig efter att få ta mig en titt.

När jag försiktigt men ivrigt tittade in i fönstret såg jag hur Annie stod naken på alla fyra mitt i den stora sängen med sitt huvud begravt mellan benen på Dessie som låg på rygg framför henne. Den 18-åriga flickan var fullt upptagen med att slicka den 35-åriga vackra kvinnans våta fitta. Och att döma av Dessies stön så gjorde hon ett bra jobb.
Bakom Annie stod Johan på knä. Och med ett stadigt tag om hennes smala midja knullade den långa kraftiga mannen den 20 år yngre tonårsflickan hårt så att hans pung högt daskade till mot den plaskvåta fittan varje gång han körde in sin grova jättekuk, hårt och resolut, i henne.
Både Dessie och Annie stönade högt, men Annies stön dämpades lite av att hon hade sin mun hårt intryckt mellan den vackra äldre kvinnans ben.

Det var så oerhört upphetsande. Jag tänkte snabbt att detta ville jag se igen. Utan ett ljud tog jag fram min smartphone och tog diskret några foton och började sedan smygfilma dem. Jag tänkte att jag kunde ta och se på detta senare innan jag skulle sova.

Alla tre var alldeles svettiga och Annies våta ljusbruna hud blänkte över hennes slanka vältränade och oerhört sexiga tonårskropp. Snart hade Annie slickat Dessie till orgasm och inte lång stund därefter skrek hon själv också ut en kraftig orgasm medan Johan frustande fortsatte att i en outtröttlig takt ramma hennes våta tonårsfitta med sin jättestora grova kuk. Han höll ett otroligt högt tempo och Annie ylade rakt ut av njutning när den 20 år äldre mannen fortsatte knulla henne hårt och brutalt, länge länge.

Efteråt sög de båda kvinnorna av den stora kuken tillsammans. Johan turades om att munknulla dem i tur och ordning innan han fick Annie att lägga sig ner på rygg mitt i sängen med öppen mun och utsträckt tunga. Jag såg hur hennes läppar och kinder spändes ut när hon intensivt sög på den jättestora hårda kuken.
Johan stod på knä precis över henne och höll sin ena jättenäve bakom hennes huvud med fingrarna intrasslade i hennes svarta hår. Han andades tungt och runkade hårt kuken som han gned emot hela hennes vackra docklika ansikte och daskade ollonet emot hennes utsträckta tunga innan han till slut åter körde in den mellan hennes villiga läppar och fick henne att suga djupare och djupare. Han fortsatte att munknulla henne djupt och länge ända tills han till slut frustande sprutade en jättestor sats i hennes mun och på hennes utsträckta tunga. Kaskader av sperma sprutade från hans jättekuk och verkade aldrig ta slut. En hel del sperma hamnade rakt på hennes vackra ansikte och runt hennes läppar.
Under höga stön svalde den unga filippinska 18-åriga skönheten glupskt den 20 år äldre mannens säd och sedan slickade hans fru rent hennes vackra ansikte och kysste henne djupt. Efteråt sög de båda gemensamt av Johan tills han blev hård igen.
Efteråt fick de Johan att lägga sig ner på rygg mitt på sängen och Dessie tog plats ovanpå honom. Snart red hon våldsamt hans kuk och kastade vilt med huvudet med öronbedövande kåtskrik. Hon red honom hårt och länge och verkade få flera högljudda orgasmer. Samtidigt låg Annie lutad över Johan med armarna om hans hals i en passionerad tungkyss som aldrig verkade vilja ta slut.

Jag fortsatte att titta in i fönstret. Efter en lång ritt hörde jag hur Johan hårt tryckte in kuken till roten i sin fru medan han frustande stönade högt. Jag förstod att han precis hade sprutat i henne.
Dessie klev av honom och knuffade ner Annie så att hon blev liggandes på rygg alldeles bredvid Johan. Hon kastade sig sedan ner så att hon blev liggande över henne och jag såg hur de båda våldsamt kysste varandra och tungbrottades med tungorna långt inne i den andres mun. Efter en stund började Dessie kyssa sig ner till hennes hals. Hon fortsatte att kyssa sig neråt, mot brösten, nerför magen.
Snart låg hon med huvudet mellan den yngre tonårstjejens slanka ben, fullt upptagen att slicka hennes med en girig och vig tunga. Annie saxade sina ben runt hennes huvud samtidigt som hon drog Johans ansikte närmare sitt. De kysste varandra ömt medan de tittade varandra djupt i ögonen, samtidigt som hon fick sin unga våta fitta slickad av Dessie.
Tyst stoppade jag ner min telefon i fickan igen och började klättra ner för att bege mig hemåt, samtidigt som jag hörde hur Annie med ett öronbedövande skrik ylade ut ännu en orgasm där uppe i det gifta parets sovrum.

Sakta började jag vandra hemåt. Åh, jag var så jävla avundsjuk på de alla tre.
Väl hemma tog jag en snabb dusch och borstade tänderna innan jag kröp ner under täcket i min säng. Jag tog fram telefonen, stoppade i laddningssladden i den och kopplade den sedan till min bärbara dators USB-port. Jag förde över fotona och filmklippen till datorn för att kunna se dem bättre. Jag hade en egen 43 tums led-tv på mitt rum som jag hade kopplad till datorn för att kunna se på film via den. Jag hade fått ta den när mina föräldrar köpte en ny på 50 tum några månader tidigare.
Och då plötsligt slog det mig. Jag hade ju för fan bevis. Bevis på att fortfarande bara 18-åriga präktiga gymnasietjejen Annie knullade ett gift par. Hennes föräldrar skulle nog inte bli glada om de fick reda att deras duktiga skötsamma lilla adoptivdotter användes som en knulldocka av en mer än dubbelt så gammal gift man och hans fru. Annie skulle nog göra vad som helst för att det inte skulle komma ut. Och jag tänkte att Johan och Dessie nog inte heller skulle vilja att detta kom ut till allmänheten att de hade sex med en skolflicka, både för deras barns skull men även för Annies och deras egen.
Det var som om djävulen for i mig och jag började i mitt huvud göra upp planer hur jag själv skulle kunna få vara med på något sätt. Jag bestämde mig för att konfrontera så snart som möjligt och då ställa som ultimatum att få delta, eller hota med att skvallra för Annies föräldrar. Jag tänkte att Johan nog skulle vara svårast att övertala, men Annie skulle nog göra vad som helst för att det inte skulle komma ut.
Den natten onanerade jag länge medan jag tittade på det smygfilmade materialet där den 18-åriga sötnosen Annie blev hårt knullad av det vackra äldre gifta paret i deras sovrum. Jag fick flera orgasmer samtidigt som jag fantiserade om att det var jag som fick den där hårda men sköna behandlingen av Johan och Dessie.

Bara någon vecka senare konfronterade jag Annie och berättade allt. När jag i förbifarten medvetet nämnde att ”undra vad andra skulle tycka om det” så gick det precis som jag hade hoppats. Hon hade nästan direkt kontaktat Johan och Dessie, berättat och bett om hjälp. Och en lördag någon vecka senare, fick jag ett sms från Annie som bad mig komma hem till dem. Jag sa till mina föräldrar att jag skulle hem till en klasskompis och cyklade bort mot deras stora villa.

Jag ringde på ytterdörren. Dessie öppnade och bad mig lågmält att komma in. Det visade sig att barnen var i Hälsingland hos Johans föräldrar och skulle komma hem först dagen efter.
I köket, vid köksbordet, satt redan Johan med Annie bredvid sig. Hon höll hans ena stora näve med sina båda händer. Johan var den som var mest tyst, medan Dessie och Annie förklarade hur det låg till. Att Annie hösten 2019, när hon var 17, hade råkat komma in när de hade sex och hade blivit ståendes och tittat på innan hon tog initiativet och frågade om hon fick vara med. Och sedan den dagen hade hon varit det gifta parets gemensamma älskarinna.
Dessie berättade att det numera inte bara rörde sig om sex utan att de faktiskt såg det som att de var tre i deras förhållande och att de alla tre älskade varandra. Hon sade dock att Annie inte ville att hennes föräldrar skulle få veta om hennes förhållande med de båda än, utan att hon ville vänta med att berätta tills hon hade slutat gymnasiet och flyttat hemifrån, men att både hon och Johan älskade henne och att deras kärlek var äkta.

 – ”Vad vill du ha för att vara tyst? Pengar?”, sa Johan tyst.

Alla tre tittade på mig.

 – ”Nej. Jag vill vara med på ett hörn.”, sa jag snabbt.

 – ”Va?!”, utbrast både Johan och Annie.

 – ”Hur vill du vara med?”, frågade Dessie.

 – ”I sängen. Jag menar allvar. Jag har spanat på er länge och fantiserat. Jag har alltid varit tänd på er. Jag vill vara med och att ni tar mig… Alla tre!”

– ”Du måste skoja! Du är ju bara…”, utbrast Johan med darrig röst samtidigt som han reste sig upp och började gå runt nervöst i köket.

 – ”Jag har haft sex förut! Och jag är byxmyndig! Jag kan och ligger med vem jag vill. Och jag är inte oskuld så ni behöver inte oroa er. Detta är vad jag vill.”, avbröt jag honom och försökte låta kall.

De sa att de behövde prata om det och lämnade köket och gick in i vardagsrummet. Jag hörde hur de pratade i rummet intill. Dörren stod öppen och jag reste mig upp och ställde mig så att jag kunde se in på dem i dörröppningen.
Precis som jag hade trott var det Johan som var mest emot. Annie stod tätt intill Dessie medan han upprört och stressad gick runt i rummet. Annie bad honom vädjande att gå med på det för hennes skull medan Dessie lugnt försökte få sin älskade make att andas lugnare.
Det slog mig då att jag aldrig någonsin hade sett Johan arg eller upprörd förr. Han brukade alltid vara så vänlig och alltid lugn som en filbunke. Och vetskapen om att det var jag som var anledningen till hans upprördhet var fruktansvärd. Det hade liksom inte slagit mig tidigare och jag började få riktigt dåligt samvete för vad jag nu hade ställt till med och lovade mig själv att om de sa nej så skulle jag inte gå vidare med mina dumma hot utan låta de vara. Det sista jag ville var att göra denna vackra omtänksamma varma och helt underbara människa arg eller ledsen. Jag ville ju att han skulle tycka om mig. Jag var ju galen i honom, precis som jag var galen i hans vackra fru.

 – ”Hon är ju för fan bara ett år äldre än min äldsta son! Hon är bara 15!”, sa han med upprörd röst.

 – ”Snälla! Jag vill inte att mamma och pappa ska få veta! Inte än!”, sa Annie vädjande.

 – ”Vi skulle ju kunna berätta själva istället. Du är ju myndig Annie. Du fyller ju snart 19. Så de kan ju ändå inte göra något då du faktiskt är vuxen nu och gör vad du vill. Och vi har ju pratat om att inte smyga längre om oss tre.”, hörde jag hur Dessie sa med lugn röst.

 – ”Men jag vill vänta med att berätta för dem. I alla fall tills jag har tagit studenten och flyttat hemifrån.”, svarade Annie samtidigt som hon smekte Dessie över ena kinden.

 – ”Jag älskar dig, Annie. Dessie älskar dig också…”, sa Johan.

Han suckade tungt, nästan sorgset innan han fortsatte:

 – ”Men om du inte vill att dina föräldrar ska veta om oss tre… Och Hilma hotar med att skvallra, då kanske det är bäst att vi slutar träffas så här och bara förnekar allt hon säger. Jag tror ju ändå aldrig att hon ka nvara så rutten att hon på riktigt visar filmen och bilderna för dina föräldrar. Vi kan fortsätta när du känner dig redo.”

 – ”NEJ!!!”, ropade Annie upprört.

Hon rusade tårögd fram emot Johan och kastade sina armar runt hans midja. Även om hon var nästan 170 cm så nådde hon bara upp till hans axlar (Johan är ju trots allt nästan 2 meter lång). Annie kramade den långa mannen hårt, nästan krampaktigt, samtidigt som han smekte henne ömt över ryggen och skulderbladen. Han kysste henne försiktigt på pannan.
Jag såg att Johan också såg ut att vara väldigt nära tårar och jag fick plötsligt ännu sämre samvete för mitt taffliga utpressningsförsök.

 – ”Vi kan ju alltid fortsätta i framtiden, och ta upp det igen. När du har blivit äldre och känner dig redo att låta folk veta. Så vi inte behöver smyga.”, sa Dessie och gick fram emot dem.

 – ”Nej! Jag älskar er över allt! Jag vill inte vara utan Johan! Och jag vill inte vara utan dig! Lämna mig inte, jag klarar inte det!”, sa hon med gråten i halsen samtidigt som hon även drog Dessie närmare.

Alla tre stod stilla och kramade hårt om varandra. De båda kvinnorna tätt bredvid varandra med varsin arm smekande över den andras rygg, samtidigt som de båda lutade sina huvuden mot Johans bröstkorg. Johan höll sina armar runt de bägge och kramade dem hårt.

 – ”Jag älskar er!”, snyftade Annie.

 – ”Jag älskar dig med, Annie. Och jag älskar min Johan.”, viskade Dessie samtidigt som hon strök Annie över ryggen.

 – ”Jag älskar Dessie. Och jag älskar dig, Annie. Jag gör vad som helst för dig. Du hör ihop med oss. Vi hör ihop. Ok då, vi gör det!”, sa Johan tyst och drog upp hennes huvud och kysste hennes läppar.

Jag hörde hur Annie med en lättnad suckade njutningsfullt in i hans mun samtidigt som hon besvarade kyssen och kastade sina armar runt hans hals..

 – ”Vi gör det”, sade han. Jag svalde förväntansfullt. Skulle mina drömmar snart gå i uppfyllelse?

 

 

Fortsättning följer….

Delar i serienLilla Hilmas äventyr. Del 2 – Drömmar slår in >>

Lilla Hilmas äventyr
5

Kommentarer

2 svar till ”Lilla Hilmas äventyr. Del 1 – Min story”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Underbart
  Det här blir späänande att läsa fortsättningen

 2. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Lika bra nu som då, härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier