Dao´s Snabbisar 05

Min sista enskilda novell publicerad i Bubblan. Håll till godo!

 

 

Störande ungdomar

”Egon… Egon…” Hans frus röst störde hans sömn mer än han ville och det dröjde en stund innan han tillät sig att vakna. Mest för att hon började skaka på hans kropp och att hon inte gav upp. ”Egon… Vakna Egon…”

”Vad..?” Han orkade inte ens öppna ögonen. Hans fru, Merit, kunde få en del saker i huvudet och väcka honom, och han ville bara sova. Det var natten till söndag, och i vanlig ordning skall de besöka kyrkan dagen därpå, och han ville vara utvilad till det. Det var lite av veckans höjdpunkt för dem båda.

”De låter så fruktansvärt… grannen… så jag kan inte sova…” Först hörde han ingenting, men så kom det så sakteliga. Sorl och musik. Inte högt, men för högt så här mitt i natten. Tillräckligt så att inte hans känsliga hustru kunde sova.

”Jahh…” sade han grötigt och tittade upp. Visst låter det… men det är väl inte så farligt ändå…” Egon ville bara somna om. Men hans fru lät honom inte detta och skakade på honom igen.

”Egon… du kan inte låta detta vara…” sade hon bestämt. Sakta började han inse att han inte skulle få sova om han inte gjorde sin fru till viljes. Med en suck satte han sig upp.

”Vad vill du jag skall göra då..? undrade han. Han undvek lite att titta på Merit. Hon hade håret fullt med rullar och ansiktskrämen för natten var något han aldrig hade gillat. Han tittade på den lite gammeldags klockradion på sängbordet.

”Det behövs nog inte… det lugnar nog ner sig snart skall du se…”

”EGON!” Hans fru var nu väldigt bestämt och tonläget visade att det var lönlöst att inte göra det hon bad om. ”De kan hålla på i TIMMAR till! Du måste gå dit och få dem att dämpa sig!!!”

Åter suckade han tungt, men satte ner fötterna på golvet. Sandalerna stod prydligt uppställda så han lätt kunde få ner sina fötter i dem. På kroppen hade han sin pyjamas som han hade fått av sin fru en jul för mer än 20 år sedan. På vägen till ytterdörren i det lite för stora hus de bodde i, hade han också fått på sig en morgonrock.

Efter deras två barn flyttat ut för nästan evigheter sedan för att skaffa egna familjer och egna barn. Deras barnbarn var nu nästan vuxna de också. Huset tjänade sin storlek när de båda familjerna med barn kom på besök under de större högtiderna.

I hallen satt ett stort kors, och av ren vana tittade han på den och gjorde korstecknet innan han öppnade dörren och stegade ut. De var pensionärer sedan rätt många år, men de hade ännu inte fått de ålderdomsproblem som många av deras vänner fått. Han var rätt stolt över att han inte ens när han läste behövde glasögon. Men det är klart att kroppen svarade inte som när han var yngre. Han var ju trots allt en bit över sjuttio i alla fall. Hans båda bröder har dött, och även några av hans vänner – trots att flera av dem var bra yngre än han.

De hade bott i samma hus i mer än femtio år, och i början fanns här inte många andra hus. Men nu var det fullt av dem. Området hade blivit lite av ett samhälle i samhället, med många olika hus. Till och med några hyreshus vid områdets centrum. Även om det tillhörde ett av de mer lugna områden i storstaden, så hade det sakta ändrats. Främst då äldre generationen här antingen dog ut eller tvingades till ett ålderdomshem, och deras barn tog över, eller de sålde det. I närheten var det även en hel del rad- och kedjehus. Men grannhuset, där ungdomarna hade fest, var bebott idag av sonen till deras vänner där, varav kvinnan inte lever längre och mannen lever på vårdhem med Parinsons. Det är deras son som tog över huset och han hade några barn, så det var ofta ganska livat där. Trevligt men livat.

Nu var det tydligen ”FF”, eller vad det nu kallades för. Tony, som nuvarande ägaren, sonen till hans vänner, heter hade redan meddelat att deras dotter Elvira skulle hålla. Det var efter hennes examen från gymnasiet. Föräldrarna skulle vara i deras sommarstuga i Dalarna. De litade uppenbarligen på sin dotter.

Hon var i och för sig väldigt trevlig och artig när de träffade henne. Väldigt söt, kan man tycka, och lite ovårdat språk, som många ungdomar har idag.

Redan på uppfarten till ytterdörren såg han tecken som var lite oroande. Tomma ölflaskor, plastmuggar och faktiskt en stor pöl från någon som hade spytt. Av ljudet att döma var där gott av folk bakom dörren. Som han misstänkte var det ingen som öppnade när han ringde på klockan. Den hördes antagligen inte. Inte ens HAN hörde den i det larm som var. Egon försökte med att banka på dörren, med samma resultat.

Han funderade på att ge upp, men insåg att Merit inte skulle acceptera detta. Innan han började gå runt huset kände han på handtaget, och dörren öppnades genast. Jaha… då var det bara att ge sig in… eller…

Han blev tveksam. Han var inte van vid höga ljud och alkoholstank och allt vad sådana här fester brukar erbjuda. Han var en saktmodig man, som inte heller som ung hade varit en festprisse. Han träffade Merit genom sina föräldrars försorg. Hon var dotter till deras vänner. Och de gifte sig snabbt och efter några år fick sina barn. De var djupt kristna, och de fester de brukade besöka var i kyrkans regi och ofta väldigt mycket lugnare än den här tillställningen. Inte heller deras barn hade haft sådana HÄR fester.

Genast möttes han av stanken av svett, spyor och alkohol, samt något som grillats. Det fick hans ögon att tåras så han blev tvungen att torka av dem på ärmen på badrocken. Med en känsla av en blandning av ilska och trötthet, blundade han en stund och gjorde vad han kunde för att anpassa sig till den för honom helt främmande miljön. Han hade besökt huset många gånger. Deras vänner var lite mer utåtgående än vad han och hans familj varit. De reste ofta, även med barnen, till väldigt exotiska ställen. Själv åkte han och Merit ständigt till samma hotell på Mallorca. Även då var festerna familjen hade lite väl häftiga för honom och hans fru, men de var ändå inte ens i närheten av det han mötte här och nu.

Undra var Elvira kunde vara någonstans i detta kaoset? Just i hallen fanns inga människor, såvitt han kunde se. Den var full av ytterkläder och skor huller om buller, och han kunde inte avgöra om det fanns någon sovande kropp bland dessa. Men han tvivlade. Det var också nästan omöjligt att höra var alla befann sig. Det var hög musik och höga röster åt nästan alla håll han vände sig. Men just i hallen fanns ingen i alla fall.

Försiktigt för att inte snubbla på jackor eller skor gick han på måfå åt ett håll. Då han nådde ett rum med en öppen dörr, stannade han till och bara… ja, frös till is. Just innanför öppningen satt en ung man lojt baklutad på en ganska fin stol. Han hade skjorta och slips på överkroppen, och ingenting på underkroppen. En annan ung man var helt omvänt klädd; byxor och skor, men inget på överkroppen. Denne satt på knä mellan den förste mannens och sög på dennes penis.

Detta var något han minst av allt väntade sig, och han var inte ett dugg förvarnad. Penis var det ord han alltid använde för det manliga könet. Eller snutte när han ville vara lite skämtsam. Snopp fanns också att tillgå. Den unge mannen på stolen, eller man och man – han var väl i de övre tonåren, tittade med en lite onykter blick på honom och log. Som om han förstod hur svårt det var för Egon att klara av denna syn.

Egon var starkt religiös och i den kyrka han gått i hela sitt liv var det klart uttalat att homosexualitet var en svår synd. Dock hade han aldrig sett något sådant förr. Detta med att titta på porr kunde han inte klara av, och när det förekommer manlig kärlek till män i vanlig TV tittade han alltid bort. Det gällde förövrigt när kvinnor gjorde detsamma, så man kan ju inte hävda att han hyste könsdiskriminering.

Han hejdade sig med att svära och fördöma, då han insåg att det inte var hans sak att göra i detta ögonblick. Men han kände en viss ilska inom sig, för den styggelse han nu såg med egna ögon. Egentligen borde han bara gå iväg, men han stod kvar och stirrade – som ett fån.

Det som fick honom att vakna till var att han kände en kropp som ställde sig vid hans sida. Så nära att de vidrörde varandra. Det var inget brutalt som skedde, men han hoppade till som han hade fått en smäll.

”Hoppsan…” hörde han en tjej säga, en röst som uppenbarligen tillhörde kroppen vid hans sida. Han vred huvudet och såg en uppklädd tjej med stort rufsigt hår, troligen ursprungligen blont men nu med inslag av rosa och ljusgrönt. ”Ville… inthe schrämma dig…” Hon var klart onykter.

Hon vände sig sedan åt paret framför dem.

”Palle… Vad har j… (rap) jag… sagt om att sdänga dhörren när ni håller phå… Alla klarar ju inte så… dant…” Killen i stolen bara log, och mannen mellan dennes ben slutade aldrig med sitt beteende.

Hon puttade undan Egon så hon kunde stänga till dörren. Där stod de sedan ensamma i hallen och tittade på varandra. Nu såg han hennes klädsel, och det var knappast vad han skulle säga var uppklätt. På överkroppen hade hon en tunn vid topp, som bara framhävde hennes ganska stora byst. Nederdelen av tuttarna syntes där toppen slutade och det var uppenbart att hon inte hade behå.

I övrigt hade hon en väldigt kort kjol av den tajta sorten och sedan ett par högklackade stövlar med en massa bling eller nått. Men det var brösten han inte kunde slita ögonen från. Först två män som… utövade homosexualitet, och sedan denna lättklädda flicka. Helt klart hade han inte återfått sin röst.

Flickan spände ut sina bröst när hon såg att han tittade på dem.

”Lite roligareh syn än det andra, eller..?”

Så… runda… stora och… fasta… Han blev helt fascinerad. Även om sexualakten för honom var något som var skönt bara det ögonblick han fick orgasm, så var just Merits bröst något han aldrig kunde låta bli att njuta av. Men de hade aldrig varit så här… perfekta..! Inte ens när hon var i den här tjejens ålder.

”Dhom thål att tas på… farfar…” säger hon och plötsligt vaknar han upp ur sin frysning och tittar upp på hennes ögon. Hon är mycket kortare än honom så det var ingen lång förflyttning egentligen.

”Vik hädan, demon..!” uttryckte han spontant och hätskt, och tog ett steg bakåt. Hon såg lite undrande ut över hans reaktion, men sken snart upp i ett brett leende. Det var en grann tös, han han tänka innan han skakade bort sådana tankar. Bara att tänka så är att vara otrogen i hans värld.

”Jahh… DET har jag aldrigh blevet kallad fh… ör tidigare… Men, jag kan gärna vara din lilla slampha om du… vill…” Lite vingligt steg hon efter honom, samtidigt som han backade. När han kom åt väggen gick det dock inte att backa mer. Då pressade hon sig emot honom och någon sekund kände han hur hennes så fina bröst pressades mot hans mellangärde.

Hon doftade så… gott, och kroppen var så… ung… Han skakade på huvudet igen. Han hade tänkt att hon var mjuk, men så kom ´ung´ fram i hans huvud istället. Herregud – blir han förförd av en lite flicka???

Häftigare än han täckt sig puttade han undan henne så hon snavade över en massa skor och föll ihop bland alla ytterkläder.

”Men vad FAAAN gör du, GUBBJÄVEL???” skrek hon när hon reste sig upp och vinglade bort mot en öppning i andra sidan hallen, och försvann. Han ångrade sin brutalitet och ville bara ropa en ursäkt efter henne. Men han var fortfarande en blandning av förlägen och irriterad, vilket hindrade honom.

Vad är detta för HELVETESHÅL han hamnat i? Vilken nivå i Dantes Inferno återfinns DETTA? Muttrande gick han vidare åt det hållet han hade påbörjat innan. Så irriterade var han att han själv inte lade märke till att någonting hade vaknat hos honom. Hans lem hade börjat fyllas med blod, och som en mumie i en skräckfilm plötsligt vaknar till liv. Hans pyjamasbyxor var knappast gjorda att dölja sådant, och ett tilltagande tält på byxorna verkade peka ut riktningen han nu gick med bestämda steg.

Även om han i sin ilska nu även var lite beredd på vilka djävulska saker han kommer att få se, blev han ändå lite paff vad han såg i ett av den stora villans större rum. Där kom mycket av den höga musiken som hade stört hans Merit. Först efter att ha tagit några steg in i rummet insåg han vad han såg. Musiken var rytmiskt störande i hans öron, och ljuset var obefintligt, förutom ett helvetiskt blinkande i olika färger, vilket gjorde att de dansande mer var animeringar än riktiga människor. Och han var plötsligt mitt ibland dem.

Han hade sett danser tidigare, men inget som detta. Det var mer bar hud än klädd, och väldiga hårman kastades än hit och dit. Men mest var det kropparnas rörelser – som om de var mitt inne i ett samlag. Dansen var nästan som en stor gruppsexscen, även om ingen hade direkt sex, så var det just DET som dansarna efterliknade. Några bara bröst kunde han se, som grädde på moset.

Flera unga män, inte sällan med bar överkropp, torrjuckade mot rumporna tillhörande smala och undersköna tjejer. Nej – tänkte han bestämt. De är inte sköna, de är besatta. Han får inte lockas med i detta, inte låta sig luras in av detta fanskap – hur lockande det än verkar. Dessa unga kvinnokropparna… svettiga… gungande bröst bakom små toppar eller sexiga behån… NEJ… NEJ… Han ville blunda så han slapp se detta, men han var ju tvungen att se, för att kunna leta sig fram.

Och även om han hade blundat så kunde han inte undvika att komma åt flera av de kroppar han måste pressa sig förbi när jag försökte tränga sig framåt. Hans armar och händer kunde då och då känna ett par bröst mot sig, eller ett naket lår. Sedan hade han först nu upptäckt att en del av hans kropp hade förrått honom. I framändan av hans pyjamas fanns nu ett ganska tydligt tält, där hans snopp hade fyllts av blod och börjat göra sig redo för kopulation, MOT HANS VILJA. Inte heller hans badrock kunde hålla den innanför sig. Den utstående detaljen var inget han räknade med när han annars ganska galant sicksackade mellan dessa svettiga kroppar. Den stötte mot kroppar hur han än vred sig, och då och då kunde han känna en hand som greppade staken utanpå pyjamasen. Detta fick den att svälla ytterligare.

Plötsligt insåg han att han hade glömt vad han letade efter. Förvirrat stannade han upp efter att ha tagit sig genom hela dansgolvet. Just framför honom stod en massa stolar, fåtöljer och soffor lite huller om buller. Där satt flera ungdomar i flera konstellationer. På en soffa någon meter från honom höll två män och en kvinna att hångla rejält. Eller… de är pojkar och tjejer, inga män eller kvinnor. Men det var inte vad Egon brydde sig mest om utan blev mer ställd av att se en av killarnas händer var under flickans trosor och helt klart smekte hennes… snippa. En annan hand kramade ett av flickans bröst, och flickan i mitten växlade mellan att kyssa än den ena och än den andra.

Flickan var fin som attan, och tydligen helt med på noterna. Båda hennes händer var upptagna att smeka killarnas kön. Den enes… snopp… var blottad och hon kramade den ganska brutalt. Egon insåg då att hans var klart större än den pojkens i sitt stora tillstånd. Men det är ju klart, dessa människor var ju bara barn fortfarande. Troligen har ingen i det här rummet ens fyllt tjugo.

Någon gjorde något med honom, eller ,mer hans stake och han vaknade till. När han kände att någon bet honom rätt på… toppen… hoppade han till och tittade ner. Han möttes av de blåaste ögon han någonsin sett. De tillhörde ett fräknigt ansikte med en smal men brett leende mun. Ansiktet var inramat av mängder av röda rastaflätor.

”Tjena farfar…” sade den glada munnen, när hon spände de lysande hypnotiska ögonen i hans. ”Faen… vilken skön KUK du har…!”

Det var knappt han hörde vad hon sade i den starka musiken, och han hade fullt upp med att koncentrera sig på att försöka förstå, istället för att reagera på vad hon gjorde. Flickan lekte med hans lem utanpå pyjamasen och han kände en stor njutning av detta. Det ställde honom ytterligare.

”Får man smaka lite..?” undrade hon, och utan att vänta på något svar drog hon ut hans lem i det fria, via pyjamasens gylf. Hennes ögon släppte hans blick och hon tittade på hans manlighet istället.

”WOW!” tyckte han sig höra, innan hon helt utan krusiduller förde in honom i sin mun. Hela tiden i detta hus denna natt hade han låtit som ett trasigt ånglok, och frustat irriterat gentemot allt han sett och erfarit här inne. Men nu var han tyst. Han var i chock, trots att han trodde att han inte skulle kunna bli mer chockad denna natt. Han har haft en kvinna hela sitt liv, Merit, och under hela deras gemensamma liv har hon ALDRIG haft honom i sin mun på detta sätt som denna unga rödhåriga snyggingen nu hade. Inte bara det, han hade aldrig ens tänkt tanken på något sådant.

Nog hade han hört uttrycket och känt till att sådant kunde ske, men han hade alltid skrattat åt det hela, och trott att det bara var för de som var svaga i sin tro. Merit hade någon gång smekt hans svullna lem, men inte mer. Inte heller hade han gjort… motsvarande på henne… Detta var en främmande värld han hamnat i.

Men… GUUUD vad skööönt!!! hela hans liv hade han lärt att njutningen var djävulens främsta vapen för att locka folk bort från Gud. Men ingen hade sagt att det skulle vara så här.. ljuvligt… För att inte säga hur… vackert det var att se hur hans… stånd gled ut och in mellan hennes läppar… hur händerna drog i den på ett sätt som var helt nytt för honom… Oh… GUUD… Den andra handen kramar hans… påse… OOOHHHH…

Så fylldes hans huvud på ansiktet på en djävul med sitt hånleende åt att han lyckats locka honom i fördärvet. Det blixtrade bilder av det brinnande helvetet och… Jesus… Jesus tittade på honom med en besviken min… Och hans fru… Merit… hans älskade… han var… OTROGEN…

VID GUD, detta måste få ett slut!!! Han måste motstå denna DEMON… denna vackra… demon… med sina undergörande läppar… och de hypnotiska ögonen… VIK HÄDAN!!!

Med en plötslig rörelse drog han ut sig ur den sköna munnen. Han måste bort… det här får inte fortgå… Men, hon verkade inte notera hans kval.

”Det är rätt…” sade hon och reste sig upp. Först nu såg han mer än hennes väldiga man av röda rastaflätor. Hon hade en smal kropp med fina bröst, och de långa benen var beklädd med nätstrumpor. Nätstrumpor. Det var en hemlig fascination hos honom, dessa nätstrumpor. Hon tog hans hand och drog iväg med honom. ”Kom – vi måste hitta något mer privat…”

Viljelöst följde han henne, med ögonen på de nätstrumpsbeklädda benen. Såg hur strumpornas nät ändrade form med hennes rörelser. Hörde ljudet av hennes stilettklackar när hon drog honom uppför en liten spiraltrappa. Hans styva lem gungade fritt, men han hade helt glömt det. Istället såg han de runda skinkorna framför sig i väldigt små shorts av läder… eller om det var extra stora trosor… Han hade aldrig sett något liknande…

Något i hans huvud skrek till honom, att inte göra detta… inte följa henne… inte låta sig förledas… Men kroppen lydde inte rösten. Hans kropp styrdes inte av rösten i hjärnan, som blev svagare och svagare. Det var något annat som styrde hans kropp. Något… djuriskt… ett behov som han aldrig trott att han hade.

Hur de kom dit förstod han inte, han var vek och allt som hände just nu var som en dröm han inte styrde över, men plötsligt var de i ett rum med bara en liten sänglampa tänd. Där fanns en stor säng, som flickan tryckte ner honom på. Någon annan möbel såg han inte, och han brydde sig inte. Det fanns inget motstånd från hans del när hon drog av honom badrock och pyjamasen, och han kom att ligga naken på rygg med en stolt lem vilande mot sin mage. Hade den någonsin varit så stor, tänkte han innan han såg hur hon på knä bredvid honom tog av sig sin lilla läderväst och blottade sina bröst, innan hon snart går ner på honom igen.

Bröst… tänker han. Hon har bröst… Hon suger min kuk… Åhh… Gud… Varför gör du detta med mig… Varför mig…

Han håller en hand på den rödhåriga flickans huvud och följer det när det går upp och ner när hon… suger honom… Det är så… skönt… men fel… men… skööönt… Hur kan något så skönt vara… fel… Åhh GUD… Ge mig STYRKA…

Först nu lade han märke till att de två inte var ensamma i sängen. En ung man låg parallellt med honom på rygg och mannens händer masserade brösten på en ung kvinna som naken satt och red mannens snopp… penis… kuk…

”Visst ser det skönt ut, farfar..!” Hans älskarinna hade slitit sig från hans lem och tittade på honom. Händerna hennes smekte fortfarande honom, hans stånd. Herre Gud, hur kan en demon se ut som en ängel? Eller… kan det VARA en ängel? En ängel som sänts till honom för att… NEJ… Han FÅR INTE tänka så!!!

Flickans kropp slingrade sig upp mot honom. Tungan hittade hans navel och han kände hur den vibrerade i den lilla gropen. Som en… ormtunga. OHH… Är det… Hin Håle… Fan själv… neeeej…

Hon gled vidare på hans kropp. Bröstvårtorna gneds mot hans hud och det väldiga håret kittlade hans kropps sidor. Några rastaflätor dolde hennes ansikte när hon började slicka och nafsa på hans bröstvårtor.

Ohh… Satan… jag… jag… ger mig själv… till dig… Han började smeka hennes huvud och släppte äntligen ut en suck. En suck som symboliserade hans kapitulation, hans sköna förnedring. Tårarna rann nerför hans tinningar och samlades i öronen. Det fanns ingen kraft i honom att stå emot dessa demoniska krafter, Hans tro var inte stark nog… Han var en vekling… en syndare… En Judas som som åter spikar upp Jesus på korset.. Hjälp… Och Gud… han ber Gud om hjälp…

När den unga kvinnan når hans ansikte låter han henne fånga in hans mun med sina läppar och hans tunga möter hennes. Judas kyss… Så… underbart… hj…äää… lp…

Hans händer kramar flickans skinkor. Så… runda… mjuka och hårda samtidigt… Sedan denna ljuva doft… och en tunga som tar för sig i hans mun… och han svarar lika ivrigt. Hans styva ligger mot hennes blygd… hennes… kön… fitta… Deras värld är inramad i hennes rikliga rastaflätor. Deras egna lilla röda paradis.

Så sätter hon sig upp och han ser åter hennes överkropp och ett ansikte helt inne i en njutning av hon låter hennes förbjudna frukt gnidas mot hans stora horn. Hon spänner sina blå ögon i hans.

”Jag vill känna dig… i mig… ÅHH… FARFAR… Meen…”

Hon gnider sin väta mot honom, så hans lem blir indränkt av hennes erotiska begär.

”Först… Jag är… Blanche…” säger hon mellan de höga suckarna. ”Jag knullar dig… men… jag vill veta ditt namn först…!”

”Ehh…” var allt han fick ur sig. Händerna tog för sig av hennes skinkor och hjälpte henne gnida sitt kön mot honom. För helvete… Knulla mig då… satan… knulla mig…, tänkte han frustrerat.

”EGON..!?”

Han stelnar till och blinkar förvirrat. Som om han vaknat ur en dröm. Vad håller han PÅ MED??? Rädd att det kunde vara hans fru tittar han åt det håll han hört någon säga hans namn. Det var flickan som satt på den andra mannen. Och han… kände henne..! Det var barnbarnet till några av hans och Merits vänner. Herregud… Han hade varit med på hennes dop!!! Och nu sitter hon naken och svettig och har… SEX… just bredvid honom…

Han är helt förstummad! Inte bara hur vacker hon var. Det hade han alltid tyckt, så snart hon vuxit till sig. Hennes axellånga hår, som annars är så välfriserat, var nu i ett enda stort röra, runt ett änglalikt ansikte som lyste av njutning, glädje och frihet.

När hennes vingar bredde ut sig på ryggen gjorde han stora ögon. Anna… hette hon… Hon tittade med sina mörka ögon som blänkte av lust och… välsignelse. Var hon en… ängel..? Hon omgavs av ett vitt sken, som tog andan ur honom.

”Egon…” sade hon med en röst som var mycket djupare än han kom ihåg hon hade. Det var en röst från någon som existerat sedan skapelsen. En gudomlig röst. ”Äntligen är du HÄR…”

Den artonåriga flickan klev av sin älskares kropp, och dennes kuk gled ur henne, när hon lade sig ner mot honom. Med ansiktet alldeles intill honom hör han hennes röst som om det var en del av en änglakör.

”Äntligen hittade du… Guds väg… Kärlekens gud…”

”Va…!” säger han, men störs när han känner hur kvinnan vid hans kön nu rätat ut hans lem och gnider ollonet mot sin fukt. Med en blandning av fruktan och djurisk kåthet tittar han på hur hennes heliga kärleksbrunn öppnade sig för hans lans. Hur den välkomnade honom.

”Släpp taget, älskade Egon…” viskar Anna i hans öra. ”Ta emot frälsningen… låt kärleken ta över och dela med dig av den… Ge din själ till Gud, så som han vill…”

Känslan av att känna den unga slidan sluta sig kring först hans ollon, men sakta även resten av hans svärd, kärlekens heliga vapen. Känner hur den fyller upp kärlekens brunn, hur den med en lätt stöt kompletterar Guds skapelse. Även Blanche har vingar nu och hela hennes kropp skiner av ett gyllene ljus. Hon tittar på honom med ögon som skiner av odödlig kosmisk visdom.

Sakta och fylld av förtröstan började hon glida upp och ner på hans hårdhet, hans mjuka kärlekens lans. Hans och hennes, som ett komplement, en vision av det odödliga gnosis uppfyllde hela hans inre. Aldrig har han känt sig så befriad i hela hans liv. Gud… Min Herre… Han förstod allt nu! Han förstod skapelsen och den heliga anden hade gett honom livet tillbaka… Allt var så självklart helt plötsligt…

”Åhh… Aurora…” suckade Anna med ett leende och en blick mot sin vän som nu sakta red Egon. ”Han är med oss nu… Den vilsna brodern har hittat hem…”

Så tittade hon igen på honom och log.

”Tror det är dags att du får det riktiga dopet, min underbara man…”

Hennes ansikte försvinner från hans synfält, men han vet hon är intill honom. Istället riktar han all sin uppmärksamhet på den sköna varelse som ger av sitt liv till honom, på samma sätt som han ger sitt till henne. Hans glänsande mandom glider ut och in i det tränga, det härliga. Han njuter mer än han någonsin njutit. Inte bara ren sexuell njutning, utan även… han har hittat HEM. Hela livet har han i sin vilsenhet följt den falske guden, den Moses hade krossat vid foten av berget Sinai, och nu var allt rätt.

Hans syn skymdes av en kropp som kom. Anna hade klivit upp och satte nu sin blöta dopfunt mot hans mun, så han skulle kunna döpas i den riktiga vägen. Ivrigt att ta del av det gudomliga lapade han fitta för glatta livet. Kysste den, nafsade på den och lät tungan delvis vibrerande leta sig in i blygdläpparnas alla vrån och delvis föra sin sträva yta mot hennes kärleksknapp…

”JAAH…” hörde han Blance/Aurora säga högt. ”ÄLSKADE HANIEL… GE HONOM DET HELIGA VATTNET, SÅ GER JAG DETSAMMA HÄR…” Båda änglarna stönade, skrek, kysstes, rev och knullade honom. När han sög in Annas/Haniels klitoris i sin mun och lät sin tunga omsluta den, kom hon med ett skrik. Med klimaxen kom rikligt av väta från hennes inre och han kände enbart ren lycka. Han blir döpt igen, ängelns dopvatten forsar över hans ansikte och han skrattar högt av en känsla av en enorm befrielse. Trots att två unga kvinnor satt på honom, kändes det som en tyngd försvann om hans hjärta…

En kort stund blundade han och åter såg han Jesus. En leende ung man som verkade gilla den insikt Egon nått.

När sedan Blanche slida kramade om honom extra hårt och hon verkade samla kraft för en kommande explosion och när den kom skrek hon rätt ut. Egon kände sig så stolt och även fascinerad över att det är han som lyckliggjort denna ängel. Hon skrek tills hon inte hade luft kvar i lungorna. Så blev allt tyst.

Det kändes som en evighet, men var säkert bara någon halvminut eller så. Skönheterna slappnade av, och klev åt sidan. Egon såg efter mannen som nyss knullat Anna, men såg inte till honom. Själv reste han sig upp till sittande och tittade med kåta ögon på Anna, som log mot honom. Vackra Anna, som han hade sett växa upp, lade sig på rygg och särade på benen. Hon ville ha honom. Och… han ville ha henne.

Full med beslutsamhet rullade han upp på henne så han hamnade mellan de ungdomliga låren. Ingen behövde leda honom rätt. Lemmen hittade dit han hörde hemma utan problem. När ollonet nosade mellan blygdläpparna såg han in i hennes bruna ögon, och hon såg tillbaka i hans. Utstrålande av glädje och brunst nickade hon lät till honom, och lade sina händer på hans axlar. Det syntes i ögonen hur skönt hon tyckte det var när han pressade sig in i henne. Det var trångt, men utan problem stötte han sig allt djupare i henne. Väl i botten stannade han till som för att ta vara på den underbara känsla av ren lycka han kände.

”Hej…” sade hon med ett leende.

”Hej…” sade han tillbaka, också leende.

”Välkommen…!” sade hon och log brett. Ett leende som förbyttes till en njutfull grimasch då han sakta började föra sin lem ut och in i henne. Det han såg när han tittade på henne, var inte hans vänners barnbar, vars dop han hade bevittnat och sedan följt henne vid olika tillfällen genom åren då hon gick från att vara spädbarn, till ett nyfiket barn och sedan en trotsig tonåring. Nu var det enbart en vacker kvinna han såg. En som hade helt och hållet bestämt sig för att njuta fullt ut av det som människan var skapt för att fullborda. De teologiska filosofiska tankarna lade han åt sidan för att fundera på senare. Nu var han här och nu med denna vackra unga kvinnan, och njöt av att komplettera varandra i en gudomligt skön erotisk kärleksakt.

Ett skönt KNULL mellan två människor som ville både ta för sig och ge av kärlekens fysiska språk. Flickans små bröst darrade vackert varje gång han bottnade, och hennes och hans stön ökade i intensitet i takt med att stötarna blev hårdare och snabbare.

När hon visade de tydliga tecknen på att nå sin klimax placerade han sitt huvud vid sidan av hennes, så munnen låg intill hennes ena öra.

”Älskade Anna! Min sköna älskarinna! Du är UNDERBAR!!!”

Det var det som behövdes för att hon pipande nådde sin orgasm. Han stannade och gjorde småjuck djupt i henne, för att förlänga hennes orgasm.

”Eeeeeegooooooooooooooooonnnnn” suckade hon med slutna ögon, när den sköna klimaxen dämpades sakteliga och kroppen slappnade av. Först när hon verkade onåbar och avslappnad så hon verkade som hon somnat, drog han sig ur henne – och kände genast en stor saknad. Kuken hade äntligen fått visa sitt naturliga syfte, efter så många år av negligerande från hans sida, och nu kunde den inte få nog.

”FASIKEN,” sade Blanche som fortfarande naket fulländat satt bredvid dem på sängen. ”Det var nog det vackraste knull jag någonsin sett!”

Hon tittade på hans glänsande styva stake och skrattade lätt.

”…och du har ännu inte kommit!” Hon skakade på huvudet som för att visa hur otroligt detta var. ”Jag har messat efter understöd,” sade hon och satte sig på knä framför honom. ”För nu skall du banne mig får komma, min älskade favoritgubbe!”

Hennes svala hand på hans nu heta kuk fick honom att hoppa till en aning, men hennes mjuka läppar fick honom åter att slappna av och bara njuta.

Då anlände en vacker orientalisk kvinna med långt kolsvart hår och till hans överraskning den första tjej han hade mött när han anlände till huset, blondinen med rosa och gröna stänk i håret. De presenterade sig som Aiko, med det mörka håret, och Amanda. De betedde sig först som om detta var en normal tebjudning, och visade att de hade stor respekt för hans ålder, innan även de kom till handling.

Medan Aiko slöt sig till Blanche vid hans lem, slöt sig Amanda i hans famn.

”Hej igen, farfar…” sade hon med sin sexiga mun intill honom.

”Egon…” rättade han henne och log tillbaka. Efter en kort men ganska sensuell kyss, log de båda åt hela situationen.

”Jag är glad att du hämtat dig från chocken tidigare…” Hennes ena hand smekte hans bringa.
”Ber om ursäkt… för hur jag behandlade dig tidigare…” Han menade verkligen detta.

Hon log och kysste henne, med en djupare tunga än tidigare och lade munnen mot hans öra efteråt.

”Ingen fara…” sade hon och slickade hans öra. Mmm… vilken känsla. Han hade uppenbarligen erogena zoner han aldrig lärt känna. ”Jag var lite påig och jobbig, så jag förstår din reaktion. Är nyktrare nu än då, och har letat efter dig. Hade på känn att du var en underbar man att ha sex med…”

Han kunde inget annat än att krama denna underbara tjej, full av tacksamhet.

Att sedan ha två munnar vid hans… kuk… var OCKSÅ en helt ny känsla för honom. Vilket LYCKORUS det gav. Att sedan kunna krama och kyssa en vacker kvinna samtidigt, ja två nu när Anna slöt upp på hans andra sida. Att smeka och smaka på deras bröst, att dra fingrarna genom deras hår och klämma på deras svala skinkor, samtidigt som hans mandom fick en rent gudomlig behandling, var helt klart något han kunde leva med!

Tjejerna bytte plats med varandra, så ibland kysste han den japanska kvinnans lilla rosa mun för att nästa gång ha Annas tunga i munnen. Aikos små bröst med stora styva vårtor var lika sköna att smeka som Amandas väl tilltagna ungdomliga dito.

Detta fortgick en stund och han njöt av varje sekund av detta, helt utan skam eller känsla av skuld. Han var FRI. För första gången i sitt liv var han fri – och lycklig. Då och då tittade andra ungdomar förbi och såg bara glada ut för vad som föregick här. Ingen mer blandade sig i deras lek, men tre flickor började ha lesbisk sex på sängen just bakom hans rygg. Och han njöt verkligen av att inte fördöma dessa flickor, utan kände enbart glädje för deras skull – att de skulle få känna samma frihetskänsla som nu fyllde hela hans själ… och kropp.

När han meddelade de unga skönheterna att han var nära, satte de sig alla fyra på knä framför honom. Blanche runkade honom och tillsammans satt de som en samling fågelungar med gapande munnar redo att matas.

Tidigare, när han haft en verkligen begränsad form av sex, kunde han känna en sekund av en främmande lyckokänsla just när han ejukalerade. Men här och nu – kände han hela kroppen, hans själ och alla hans sinnen. Under en betydligt längre stund, en stund som verkade helt oberoende av tid, var han ett med skapelsen, en känsla som avslutades med en makalös personlig variant av Big Bang. Varm säd gav ytterligare en skön känsla när de passerade prostatan och i puls efter puls stänkte ner de fyra kvinnornas ansikten, hår och de gapande munnar.

Det var som han med detta sprut tömde hela sitt gamla liv, och blivit pånyttfödd. Hela sexriten i detta rummet, från Annas sprutorgasm över hans ansikte, som frälste honom, så frälste han nu i sin tur dessa fantastiska flickor som varit hans stöd i hans reikarnation av den gudomliga skapelsen, genom att i sin tur döpa dessa nu lyckligt skrattande skönheter.

När de sista dropparna sögs ur honom, och han erfor hur dessa fantastiska varelserna, änglar och människor om vartannat, rengjorde hans lem efteråt, sjönk han in i forn av dvala, där han kände sig ett med universum, och en frihet utan gränser.

Hur länge han var i detta lyckorus kunde han inte säga, men tjejerna ville mer. Gemensamt drog de upp honom och de fem tog sig till ett stort badrum med ett rymligt duschutrymme, där alla fem nakna lät de svalkande vattnet återföra dem till verkligheten. Mängder av händer smekte varandras kroppar, kyssar delades ut och allas kön återuppväcktes till en stor erotisk grupp som slingdaee sig om varandra i en enhet. Han var extremt fascinerad att han åter fått sitt stånd igen, och kände sig som han var i samma ålder som flickorna.

När han sedan trängde in i Amanda bakifrån kändes det fullständigt naturligt. De knullade mjukt, sensuellt och samtidigt ivrigt, i högen av fem nakna kroppar som bidrog till dem båda oupphörligt. Efter hon fick sin skrikande orgasm, blev han omfamnad av både ben och armar av Aiko, och han hade ett stadigt grepp på hennes små skinkor, när hon kraftigt stönande red honom. Det var en synnerligen tight fitta hon hade, och han tog tacksamt emot sitt offer till honom. Hennes orgasm var tystare än Amandas, men inte mindre intensiv.

En längre tid var han inne i de övrigas varma slidor i omgångar med variation av en eller fler munnar. På golvet i badrummet var det sedan hans älskade Anna som ridande honom, fick ta hans andra saliga utlösning. De kom samtidigt, som ett återväckande av Ask och Embla, Adam och Eva i vad som bara kan beskrivas som ett mentalt Eden.

Trött och sliten traskade han hem från festligheterna som en ny man. Han hade varit en gubbe när han hade gått till festen, inte bara åldersmässigt utan i sitt sinne, i sin själ. Nu var han fortfarande en gubbe, rent åldersmässigt, men i sinnet var han för evigt en ung man igen, en som hade upptäckt Nirvana, återinträtt Edens lustgård.

Han visste, i hela hans kropp och själ, att han nu var en ny man. Han var nyfrälst, och först nu förstod han till fullo Guds syfte med skapelsen, och hur vi människor var formade som hans avbild. Vi var medskapare och hade ett ansvar inför den allsmäktige att fullända det han skapat!

Och – det skulle bli ett underbart liv, de år han hade kvar!

4

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier