Dao´s Snabbisar 06

Festvakten

Egentligen borde Kenneth inte vara här. Han har fullt upp med sina egna universitetsstudier, och borde hålla på med dem nu. Men istället blev han en av de vuxna som skulle hålla koll när områdets tonåringar skulle ha fest. Han bodde egentligen inte här, men för att ha råd med utbildningen hade han hyrt ut sin egen lägenhet och flyttat in i sitt gamla rum hos föräldrarna.

Och det var hans föräldrar som hade lovat organisatörerna att han skulle ställa upp. För fem år sedan skulle han själv ha varit en del av de som festade här. Som 22-åring var han bara några år äldre än de som nu festade. Huvuddelen av ungdomarna var runt 15 år, men några var äldre och några var yngre. Men framför allt – några av de yngre, och de som var 15, såg betydligt äldre ut än de var.

Speciellt tjejerna. Han hade glömt hur snabbt det kunde gå för främst dem. Han flyttade härifrån för fem år sedan, och några av de som var barn då – var i sin yttre form fulländade vuxna nu. För att inte tala om både snygga och sexiga.

Huset var den vanliga som man alltid hade fester i, här i detta området. Det var egentligen den ursprungliga byggnaden, som storbonden hade bott i när allt här hade varit del av en dennes ägor. Alla bodar och lador var borta och ängar och åkrar var sedan minst femtio år tillbaka en del av staden idag. En stor gammal träkåk med flera olika stora salar och myriader av vinklar, vrår, smårum och hemligheter som han själv älskade att leta upp när han var yngre.

De var fyra ”vakter” varav han var yngst. Två av dem var föräldrar till en av arrangörerna, och den tredje var syster till någon som festade. Kände henne svagt sedan tidigare, men han minns henne som blyg och outvecklad. Nu hade hon fina former och hade tuffat till sig en aning. Diana hette hon. De äldre två skulle hålla till vid danslokalen och entrén, och angränsande utrymmen. Han och Diana skulle var för sig gå runt på måfå. Efter att ha bytt nummer spred vi ut oss, och snart började ungdomarna strömma in.

Var lite trött, men det var kul att dels spana in främst tjejerna, men också snacka med de som sökte kontakt. Han visste att tjejer i den åldern gärna tydde sig till äldre, som honom, och det var inget undantag här. Även om det lockade, så utnyttjade han det inte det minsta.

Som nämnt kände han till en del utrymmen, och vägarna dit. En vindsdörr var visserligen låst, men visste man hur kunde man lätt få upp den, och sedan stänga den igen. Därinne var det en brant vindstrappa och sedan en sådan där vind med vinklar, vrår och bjälkar av trä både lodrätt och vägrätt. Givetvis smög han sig in där för att se vad man kunde hitta.

Mycket riktigt hörde han ett stön bakom några lösa väggar. Det visade sig att en tjej och en kille hade letat sig dit för en liten herdestund. Pojken såg honom direkt och hoppade till, samtidigt som det kom en liten skvätt säd ur hans stånd. Tjejen låg ner och höll på att ta av sig trosorna, och hade inte sett att de blivit upptäckta än.

”Men va FAEN… Linus… Har du redan kommit??” Tjejen uppskattade detta inte det minsta uppenbarligen.

Kenneth bestämde sig för att gripa in.

”VAD HAR NI FÖR ER HÄR???” röt han så myndigt han kunde. Pojken, som tydligen hette Linus, hade redan börjat dra upp sina byxor och slita med sig sin tröja, och sprang så snabbt han kunde ut. Aldrig hade Kenneth sett någon ta den trappan så snabbt, med oknäppta byxor dessutom.

Nu hade tjejen sett honom, och nu kände han igen henne. Det var barnbarnet till hans föräldrars grannar, som han tidigare bara sett som liten flicka. Det var hon inte längre. Det var en mycket vacker flicka nu, med väl tilltagna bröst och fina former. Hennes blonda lockar täckte hela hennes rygg och med sina blå ögon var hon vacker som en docka. Isabelle hade helt klart vuxit till en riktig skönhet.

Med en liten kjol och en topp som blottade hennes släta mage, satt hon nu på knä vänd mot honom. Först förskräckt, men så snart hon såg honom ändrade hon inställning.

”Keeeeneth… din fuling…” säger hon med vad hon tydligen är säker på är en sexig ton. Det var det inte riktigt. ”Kommer du och stör just som jag skulle få lite skönt…” Hon smekte sig över sina bröst och han uppmärksammade att hon höll sina trosor i ena handen.

Trots hennes naiva röst och rörelser, var hon sexig nog för att han skulle reagera och utmana sin inställning att inte utnyttja de situationer som dök upp. Det kanske hon var värd.

Mentalt skakade han av sig de tankarna och valde att med ganska bestämda steg gå fram till henne bakom de lösa väggarna, med strävan att få henne att skärpa sig och få ut henne från vinden. Men han hann inte säga något förrän de båda hörde dörren till vinden åter öppnas, och att några var i den branta trappan upp.

Han hukade sig bredvid flickan, vars namn han hade på tungan, och insåg att om han blev ertappad här i detta läget av någon annan av vakterna så skulle det inte se bra ut.

Mycket riktigt dök huvudet på den andra unga vakten, Diana tror han hon hette, upp och bakom henne följde en av ungdomarna som han hade uppmärksammat tidigare, den blonda Alice och därefter en latinobrud med liten smal kropp och väldigt tjockt och långt kolsvart hår.

Väl stående på vindsgolvet vände sig Diana om mot Alice och tog henne i sin famn. Han hade uppmärksammat Alice tidigt den kvällen, för att hon var bedårande vacker. En lika liten kropp som den mörkhåriga tjejen, men med långt blont hår och klargröna ögon. I håret hade hon färgat en slinga kolsvart, och det var lite som pricken över i:et.

Då den mörkhåriga tjejen hade ganska stora bröst för sin lilla kropp, hade Alice försvinnande små medan Therese, med sitt bruna hår ner till axlarna, ganska stora runda bröst.

När De två kysste varandra hörde han hur tjejen bredvid honom flämta till. Det var en sexuell kyss. När latinotjejen började smeka Alice bakifrån insåg han att de tre hade planerat en sexakt framför dem.

De drog sig bort till en undanskymd plats inte långt ifrån där han befann sig. Det var knappt tre meter från dem, och han kom att hamna bakom den unga tjejen hos honom. Två av dem klädde av den tredje, och snart var Alice enbart i trosor, och det gick lätta att se hur vacker hon var.

När de två andra började slicka ett varsitt av Alice tuttar, hörde han hur blondinen framför honom stöna till. När han tittade ner såg han hur hon smekte sig mot fittan sin. Där var dyngsurt. Efter att ha tittat upp kort, och såg att även Diana hade frilagt sina bröst, kände han hur hans små moraliska begränsningar han hade försvann.

Smidigt fick han fram sin lem, som nästan var helt styv. Flickan kände den mot sin blottade rumpa och tittade förvånat upp på honom. Läpparna var så bedårande, att han böjde sig ner och kysste henne – innan hon eventuellt skulle ogilla utvecklingen. Det verkade hon inte vilja ett dugg, då han genast möttes av en nätta tunga. Med händerna kring hennes smala midja pressade han henne mot sig, och hennes trevande fingrar fann hans kuk.

Med en suck satte hon sig upp och pressade ryggen mot honom. Det var naturligt att i detta läge få hans händer över hennes fina tonårsbröst. De fyllde precis hans händer. Kyssen avslutades och hon gned sin hals mot hans mun då han slickade henne där. Hon hade samtidigt fört hans lem mot sin fitta och han kände ollonet nosa mellan de fuktiga blygdläpparna.

Med ens var han inne i henne. Trots att hon var trång som bara en tonårstjej kan vara, slank han in ganska enkelt. Inte så han bottnade på en gång, men tillräckligt för att kunna stöta ut och in i. Tjejens stön var knappast speciellt tysta, så han blev föga förvånad när de tre andra dök upp vid deras sida. Men han var för kåt för att bry sig – han nådde just då botten på den undersköna blondinen.

”Jag VISSTE VÄL att du inte skulle kunna hålla kuken från dessa rara små sakerna..!” Diana stod i en bestämd ställning, men med ett snett leende. Han bestämde sig för att vara lite framfusig och sträckte ut handen som han lade runt hennes nacke och styrde henne ner mot honom. De möttes i en kyss som talade om för honom att hon också tänker njuta av situationen.

Alice var redan vid blondinen han knullade och kysste henne.

”Är han skön, Freya?”

Så hette hon, ja! Freya.

Han greppade Freyas höft och började skoningslöst pumpa i hennes kärlekstunnel.

”JAAHH… ÅHH… ALICCCE… HAN… ÄRR… PER… FEKT…” Orden kom i takt med deras stötar mot varandra. Jäklar vad det rann om henne. Utan att han tänkt på det hade tjejerna fått Alice helt naken och han började klämma på hennes gungande bröst. Vilket sexuellt underbarn detta är.

Bredvid dem hade tre andra börjat sin egen ormgrop. De var snart helt nakna, och han njöt av synen på skönheterna. När han nöp på Freyas bröstvårtor, stönade hon än högre och började ge tecken på att vara på väg till klimax. Böjde han sig ner och började nafsa på hennes ena öra, och ena handen tog han in under henne för att massera klitoris.

Bara någon minut senare skrek hon ut sin orgasm. Slidan kramade lemmen där han tryckte sig så långt in han bara kunde, och benen skakade som på en symaskin. Skriket blev mer dreglande stön och snart var hon tyst, trots att kroppen fortfarande spändes. När klimax gick över rasade hon bara ihop, helt utmattad. Det kom ett poppande ljud när kuken lämnade henne, och den stänkte fittsaft omkring sig.

Även han var lite trött och satte sig ner bredvid Leyla. Han pussade hennes kind och lade hennes kläder på henne för att minska risken hon skulle frysa. Men så fick han två bleka armar om sin hals och han skymtade blonda lockar innan hennes ansikte dök upp. Alice var över honom och han drog med henne när han lade sig på rygg. Hon hamnade på honom i sin nakna uppenbarelse. Det långa raka håret med sin ena svarta slinga hängde som en gardin på hennes ena sida. Det var ganska uppenbart vad hon ville, flickan.

I bakgrunden hörde han ytterligare en tjej som nådde orgasm med ett pipande, men han hade enbart ögonen på den magra skönheten ovanpå honom. De gröna ögonen gjorde honom kåtare än han trodde han kunde bli.

Deras ansikten var alldeles nära varandra.

”Nu du, vad du än heter… Nu vill jag ha din kuk… jag vill knulla dig…” Samtidigt gned hon sitt fuktiga sköte på hans lem. Först såg hon bestämd ut, men så kom en viss oro över henne. ”Jag har… bara knullat en gång tidigare… så var försiktig…”

Det lovade han och kysste henne.

”Och jag heter Kenneth…” Han tyckte sig höra hur hon viskade ”whatever…” lite för sig själv när hon greppade honom och riktade in den.

Och JÄVLAR vad trång hon var! Om hon redan haft sex, så märktes detta inte alls. Hon var som värsta oskulden. Men den rikliga fukten gjorde att de tillsammans till slut kunde forcera in i henne. Men inledningsvis knullade de bara med halva slidan. Hon verkade njuta av det ändå.

”Åhhh… FY FAN… OOOHHHH… FUCK ME.. It´s soo… WHOWWH…” Så höll hon på hela tiden. Han greppade hennes små skinkor och hjälpte henne att stöta i honom, och när hon var minst beredd på det stötte han till och bottnade på en stöt. Hon stelnade till och förvred ansiktet av smärtan. Han sade vackra ord till henne, uppmuntrade henne, och smekte med händerna hela hennes kropp.

Till slut log hon, så att det svettiga ansiktet där tårarna fått hennes maskara att rinna, sken upp. Hon försökte rida honom, men verkade inte själv nöjd.

”Knulla mig!!! KNULLA MIG… FUCK MY BRAINS OUT!!!”

Han rullade runt dem, så han hamnade i missionären, varpå han fick kraft att ge henne långa hårda stötar. Och som hon skrek. Hon ylade som en skadad varg och de gröna ögonen försvann upp i huvudet. Armarna hennes fläktade vilt omkring henne, och en av händerna fick tag på Dianas hår som hon desperat drog i.

När han tröttnade på ställningen, drog han upp hennes smala ben och lade fotlederna på sina axlar. Med grepp om benen kunde han knulla henne närmast brutalt. Det var så skönt att se, känna och höra henne njuta så kraftigt, att han glömde bort sin egen njutning. När han märkte han var på väg att komma, var det försent att dra sig ur. Med ett eget högt stön släppte han lös lavinen och fyllde den lilla tonåringens inre med en rejäl sats. Det var så skönt att han knappt märkte att hon kom också. Hennes naglar gav djupa sår på hans överarmar.

Det flimrade för hans ögon och ett tag visste han inte riktigt var han var någonstans. Allt bara snurrade. Han hamnade på rygg och blundade för att samla sig. Som i en dröm såg han två andra tonårsflickor komma fram, nakna och med fittsaftglänsande ansikten.

”Är det vår tur snart..?”

En varm naken kropp lade sig mot hans ena sida och en annan, lite mindre, på hans andra. När han åter vaknade till såg han att det var Diana och den lilla latinotjejen och han kysste dem båda efter varandra. Då lade han märke till de nya två tjejerna. Vackra brunhåriga, och nakna, flickor i övre tonåren.

Therese lade munnen mot hans öra.

”Nå, vad säger du… sköna krigare… Klarar du av att knulla mig… och ta Noelias mödom? För att inte tala om de två nya som plötsligt dök upp..? För det vi sett dig göra med dessa blondiner, har gjort oss alla överkåta, så risken är stor att vi inte kan acceptera ett nej från dig…”

Nå… Vad skall man säga..?
Har blivit uppfostrad att ta hand om och hjälpa de behövande..!

Lets go!!!

Bestämt dök han ner och började slicka Noelias fitta. Therese vinkade fram de båda nya tjejerna till dem, men han koncentrerade sig enbart på latinobruden. Hon ar betydligt tystare än Allice, men mycket tydlig i sina smidiga rörelser och hesa stön att hon njöt.

”Är du redo?” sade han när han fick ögonkontakt med henne. Hon bara nickade tyst, klart nervös.

Kenneth satte sig upp och riktade in hennes kropp i rätt läge och började först gnida ollonet mot hennes lilla öppning. Könshåret var fint trimmat, ja hela hon var inte bara fin utan så han undrade om hon inte kommer att bli VÄLDIGT vacker när hon blir äldre.

”Det kan göra lite ont inledningsvis…” sade han och hon nickade att hon förstod. ”Men det blir bättre efter hand, det lovar jag…”

Hon smekte hans hjässa och log en aning.

”Gör det…” sade hon med en liten barnslig stämma, som fick honom att undra om hon verkligen var lovlig. ”Du fååår…” Hon bet sig sexigt i underläppen och han tänkte bara ´va fan…”, och så pressade han sig in.

Hon flämtade överraskat, men drog sig inte undan. Den ena handen tryckte lätt på hans bringa för att hindra honom komma för djupt för snabbt. Kanske han var lite sjuk, men synen av det vackra ansiktet som lyste blek av rädsla, fick honom än kåtare.

Bara ollonet var inne och han stannade upp. Hon var stel som en pinne.

”Försök slappna av..” sade han och smekte henne över kinden. ”Om inte så gör det ondare. Testa att ta ett djupt andetag, blunda och lita på mig.” Hon tittade på honom med tårfyllda ögon, tog ett djupt andetag och slöt ögonen. Så snart han kände hur hon slappnade av, tryckte han till ordentligt. Kuken åkte in i hela sin längd och hon skrek till högt. Desperat försökte hon komma undan honom. Det var då Diana dök upp vid deras sida och stående på alla fyra riktade hon sin uppmärksamhet på Noelia.

”Såja, älskling… Slappna av, så går det onda bort!” Desperat kramade flickan den något äldre kvinnan och försökte verkligen slappna av. Diana vände sig till Kenneth.

”Dra dig ur och låt henne hämta sig så fortsätter du sedan…”

Han gjorde så. Ärligt talat var det ont för honom att ta den här mödomen. Han hade tagit två mödomar tidigare och det hade gått betydligt lättare. Men det är väl skillnad på tjejerna.

Det var blod på kuken när den kom ur henne. Hon var sannerligen en oskuld tidigare, tänkte han inte utan en viss stolthet.

Han torkade av den med någons trosa han hittade på golvet, och stegade in bakom Diana. Det var en ren njutning att glida in i en slida som varit med tidigare. Trång var hon dock, men det var skönt på en gång. Diana stönade och svankade på ryggen så han skulle komma in djupare. Efter den trånga oskulden var detta underbart. Han kom snabbt upp i tempo och hon svarade med allt högre stön.

Orgasmen hon fick var kraftig. Krampande lämnade hon honom och rullade runt på golvet. Mer såg han inte förrän en av de nytillkomna brunhåriga tjejerna puttade ner honom på rygg.

”Det var underbart att se dig ta en oskuld… nu får du ta min också…!” Oskuld eller inte, när hon spetsade sig på honom gled han ända in till botten. Trång var hon, men det var en helt annan form av mödom än vad Noelia hade haft.

Hennes grimaser visade att det trots allt smärtade en aning. Men hon klev inte av honom. En kort stund satt hon bara med honom så djupt man kunde komma, med huvudet kastad bakåt så det väldiga håret hängde bakom henne så långt att det kittlade honom på låren.

”Hur var det, Alva..?” Det var den andra brunhåriga flickan som hade anlänt samtidigt som den som nu satt på honom, tydligen med namnet Alva. ”Gör det mycket ont..?

Alva stönade till och lyfte huvudet igen. Hon vände sig till sin vän med ett leende.

”Liite…” svarade hon. De pratade med varandra som han inte fanns, utan bara var ett redskap för dem att utnyttja. Men han klagade inte.

Den andra brunhåriga hade rakt hår, inte lika långt som Alva men långt nog. Dessutom hade hon en något mer utvecklad kropp, med b-kupor till bröst, samt ett ansikte som hade en tydlig skönhet – med stora ögon, höga kindben och tjocka läppar. Han lyfte handen och smekte henne över rumpan. Det fick henne att titta på honom och han kunde då se att hon hade väldigt ljusblåa ögon. Jösses, vilken blivande skönhet detta var. Om inte hon blir modell när hon vuxit till sig, så är det fel på modellindustrin.

Snart tittade hon tillbaka på sin väninna.

”Knulla honom nu… så blir det säkert skönare…”

Alva följde hennes råd och det var fascinerande att se hur förvånad sötnosen blev. Nu fick tydligen känna det sköna med att knulla. Sakta red hon honom och hennes stön blev alltmer svårkontrollerade.

Väninnan tittade åter på Kenneth, leende.

”Nu tror jag hon njuter ordentligt… eller vad tror du..?”

Han svarade inte, utan lade sin hand på hennes nacke och drog ner henne till sin mun. Utan motstånd lät hon sig möta honom i en skön kyss. Samtidigt kom Alva igång på honom.

”Jävlar va GOTT… fy FAAAN… Åhhh… det… är under… bart… Jaaa…. Fuck fuck FUCK…”

Hennes väninna lämnade hans läppar och satte sig upp bredvid Alva och gav henne en kyss. Tydligen var de mer än vänner. Det var fint att se dem kyssas, men han var hungrig också. Utan problem ledde han över tjejen utan problem, så han kom åt att kyssa en annan del av hennes kropp – den unga fittan! Där var det rejält med fukt. Utan pardon var han på den med sin sträva tunga, och nu hade han två vackra brunetter som satt på honom och stönade.

”…Alicia… Är han lika… bra… ååhhhh… med tungan… som han…. AHHH… är med…. KUKEN…. ÅÅÅHHHH…. Jagh… tror… JA KOOOOOMER!!!!”

Alva ylade som en varg och kroppen skakade så Alicia var tvungen att hålla i henne. Men han gav sig inte med tungan. Med ett finger i fittan, fasiken vad trång DEN var, och tungan på klittan – så nådde även hon extasen.

Två ylande unga tjejer bör ha larmat alla i huset. När skriken och extasen ebbat ut, hamnade de kramandes varandra på madrassen på golvet. Själv var han kladdig både vid underlivet och ansiktet. Men innan han hann torka av sig var Noelia över honom. Hon hade ett nästan desperat ansiktsuttryck.

”Snälla…” bad hon. ”Mer… jag vill ha mer…”

Dock var hon ju ännu nybörjare, så hon visste knappast vad hon ville. Han lät styra upp det hela, så han hade henne på alla fyra med sin bak mot honom. Återigen fascinerades han av hur skön hon var. Först lät han ollonet smeka blygdläpparna och klittan. Det märktes att hon var mer än villig, så han pressade sig snart in i henne.

Även om hon fortfarande var trång, var det en milsvid skillnad på hur det var förut. Några stötar och han nådde botten i den hårt kramande slidan.

”Jaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh…” suckade hon, som hon just druckit första vattnet efter en vecka i öknen.

”Allt okej..?” frågade han, och förde upp hennes svarta långa hår på ryggen.

”Jaaahhh… OJAAAAHHH… Fortfarande lite ont – men… stanna inte… knuuulla mig…”

Lite svårt var det att öka takten, som hon ville, men efter ett tag hade den trånga kanalen anpassat sig till hans storlek, och han kunde öka tempot. Flickan blev helt tokig och tappade förmågan att uttrycka förståeliga uttryck. Håret kastade hon omkring sig och hela kroppen var helt involverad i samlaget.

Noelia kom väldigt plötsligt och hon blev nog minst lika överraskad som han blev. Aldrig hade han upplevt någon få sådana spasmiska ryck i hela kroppen. Tårna spretade åt alla håll och hon verkade ha tappat andan. Lika plötsligt tog den startade, tog orgasmen slut och hon föll ihop som en urvriden trasa. Det bokstavligen ploppade till när kuken lämnade henne.

Efter att ha kollat att hon levde, vilket hon gjorde, så studerade han vad som hände omkring honom. Lite överraskande såg han att de nakna kropparna, tre till antalet, var tre helt nya tjejer som inte var här när orgien började. En av dem, Ida, kände han igen som granne till hans föräldrar.

För att sammanfatta det hela, hade Diana, tillsammans med Alva och Alicia, raggat upp tjejer som ville ha kuk från någon erfaren, och de kom i stadig ström i några timmar framåt; Där var, förutom lilla söta Ida, som han tog oskulden på, även hennes bästisar på besök från en annan stad, som han knullade i tur och ordning. Sedan kom en svartrockare, som red honom så hon började dreggla, och som kontrast en liten söt ängel, snygg som en älva, som han tog i missionären (ja, ytterligare en oskuld), och hennes två år äldre syster – bakifrån då hon samtidigt slickade en tjej med mörk hy, som han sedan tog i missionären.

Efter att ha sprutat en rejäl laddning över de nakna kropparna av de båda systrarna, och två tjejer som han aldrig hade sett förut. En av dem var skitsnygg, och han roade sig med att slicka henne till två orgasmer, innan han hade återhämtat sig tillräckligt för att även ta hennes oskuld.

Så fortsatte det framåt småtimmarna, och det var först när Diana avbröt det hela som det tog slut. Han kom sista gången i hennes sugande mun. Hon hade även tagit med sig tilltugg till honom för han hade helt slut på energi vid den här tiden.

Efter ett kort möte med de tre andra vakterna, varav bara Diana visste vad han hade gjort, röjde de upp lite lätt. Några andra föräldrar skulle komma under morgonen för den riktiga städningen.

Väl hemma somnade han och sov större delen av dagen efter.

Vad hände sedan?

Redan efter några dagar, började han en form av inofficiell relation med Diana, och hon i sin tur hade kontakt med i stort sett alla av de tjejer han hade knullat – och tillsammans tog de emot dessa då och då, antingen bara en eller flera. De unga ville verkligen lära sig mer!

Hans studier gick sådär…

2

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier