Dao´s Snabbisar 02

Åter en text som tidigare varit publicerad i Bubblan, som ju nu är nedlagd. Åter har jag ändrat vissa stavfel och känslomässig rytm. Mina snabbisar är nästan alla avslutade noveller. I vissa fall har jag senare gjort en fortsättning. Men inte på den här. Märk väl att jag är lättpåverkad av om folk visar att de gillar novellen, och jag övertalas gärna till fortsättningar om så önskas. Eller kanske nya noveller helt.

Nåväl – håll till godo, kära medkåtisar!

Besök i glädjehuset

Femte gången gillt! Inte för att han var en stamkund eller liknande, utan för att han ständigt ångrade sig. Första gången vände han innan han ens hade gått in och för varje nytt besök kom han allt längre in i den speciella inrättning som fanns till för att män, först och främst, skall kunna köpa sex.

Glädjehuset kallade min vän Carlos det, och enligt honom var just detta glädjehus ett av de finaste i regionen. Därmed också ett av de dyraste. Enligt Carlos är kvinnorna vackra som modeller och duktiga med sina tjänster, att det var klart värt det.

Martin hade själv riktigt svårt att vänja sig i tanken att han nu tänkte köpa sex. Rent ideologiskt tycker han inte om detta med prostitution, och hade redan som ung bestämt sig för att aldrig betala för sex. Över lag hade han svårt att tänka sig sex utan känslor, eller att använda kvinnor som om de var varor.

Samtidigt hade det varit en hemlig fantasi hos honom, att besöka ett horhus – det ord han alltid tänkt, men som nu känns fel. Lite som de kvinnor som fantiserar om att vara prostituerad, utan att mena detta i verkligheten. Alla ens fantasier vill man inte förverkliga.

Sedan kan man inte säga att det fanns sådana här ställen i Sverige, direkt. De säger att det finns, men han känner då rakt inte till några sådana etablissemang där. Nu har han flyttat till sydligare breddgrader i Europa, och i den stora byn han kom att bosätta sig i, hade han snabbt förstått var man kunde finna dylika inrättningar.

Han var egenföretagare och hade snabbt fått det ganska bra, och han kände att han passade in i sättet att se på arbete här. En mer avslappnad attityd än i Sverige. Några av de han anställde blev snart vänner också. En av dem var Carlos. Och det var han som hade rått honom att ta steget.

Martin hade ett äktenskap bakom sig, utan barn. Som ensamstående hade han hoppats på att få mer tillfälliga sexuella förbindelser, men uppenbarligen var han inte speciellt skicklig på att få till det. Som 43-åring såg han inte dålig ut. Ingen fotomodell, men vem var det?! Han har dock märkt att kvinnor kan attraheras av honom, men hur de sedan vänder sig åt annat håll på grund av hans tafatthet. Han var helt enkelt urusel på att ”ragga”.

Carlos var gift och hade barn, men gick ändå med jämna mellanrum till glädjehusen, som om det vore en självklarhet.

Och nu stod alltså Martin här. Enda orsaken att han inte också denna gång hade gått ut igen, var att nu var vägen ut spärrad. En elegant dam stod som om det bara vore en ren tillfällighet att hon stod där, och tittade på honom med ett litet leende. Han förstod att hon var den som hade ansvaret här, och givetvis ville hon inte att han skulle lämna dem igen.

Mest var han fascinerad över vilken finess hon hade när hon med en engelska som hade en östeuropeisk brytning lyckades inte bara hindra honom att gå, utan även få honom att känna sig avslappnad och välkommen. Hela miljön var avslappnad och välkomnande. Det såg ut som en ett klubbhus med ett mysigt café.

Och hon, Madame Anne – eller Madamanne som hon kallades – var som klippt och skuren föreståndarinna för ett klubbhus för högre medelinkomsttagaren.

Och så var kvinnorna.

Han blev smått förvånad när hon började presentera de kvinnor han kunde välja för några timmar eller en hel kväll. Det var fina kvinnor i varierande åldrar. De var som vilka gäster som helst i klubben, inte uppställda i ett led som hade fått för sig. Det var som hon presenterade honom för sin familj och vänner under en avslappnad cocktailfest. Den enda skillnaden var att de var betydligt sexigare klädda. Stilfullt och sexigt.

Det var också svårt att välja. Alla var inte bara vackra, utan verkade genuint trevliga också. Men så såg han henne och han visste att det bara fanns ett val. Anastasia, en 25-årig kvinna från Ukraina, som såg ut som hon fortfarande var tonårig. Ett kyss-lockande par läppar som log svagt och blågröna ögon, i kontrast till hennes långa korpsvarta hår, som kändes som hon kunde se in i hans själ.

Redan när han såg henne var han förlorad som kund. Han hörde inte ens vad föreståndarinnan sade, och han bara gick med på allt, inklusive priset och längden på mötet. Som i trans följde han efter den uppenbarade skönheten genom en bred korridor, uppför en trappa med snidade handtag och sedan in i en liten lägenhet. Det var som en svit i ett finare hotell, med ett litet vardagsrum, ett sovrum med en stor dubbelsäng och ett badrum i anslutning till dem båda.

Men han såg bara henne. Hon ledde honom till soffan och han satte sig mekaniskt. Han såg plötsligt att hon pratade med honom, utan att han förstod vad hon sade. Det kom lite efteråt, som en dåligt synkad dubbning i en film.

”Snälla herrn…” hon hade den ljuvliga östeuropeiska brytningen när hon talade engelska. ”Titta inte på mig sådär… Du gör mig generad..!”

Det fick honom att rycka till. Han skakade på huvudet och slet bort blicken från henne och tittade en stund på golvet med den fina mattan, som för att samla sig. Efter ett djupt andetag tittade han åter på henne och reste sig upp.

”Ursäkta mig, fröken…” Hon backade inte när han steg inpå henne, utan mötte hans blick med sina magiska ögon. ”Det är bara det, att du nog är den vackraste kvinna jag någonsin sett!”

En kort stund såg hon lite förvirrad ut, men så kom rodnaden, som gjorde henne ÄN vackrare. Hon log brett och visade att hon gladde sig över hans ord.

Han kunde inte hejda sig, utan böjde sig ner för att kyssa henne. Med en fin rörelse mötte hon honom och de kysste varandra ömt och kärleksfullt. Carlos hade redan berättat att i här gällde inte de regler som annars finns när man köper sex – att inte kyssas. Här var det verkligen kvalitet man fick.

Han lade händerna runt hennes smala midja och hon svarade med att krama hans hals. Hon var oerhört skicklig i att bara följa hans agerande och vilja, och det var lätt att glömma att detta bara var en affärsuppgörelse. När han intensifierade kyssen svarade hon tillbaka på detta. Hans lem styvnade och hon måste ha känt det.

Efter kyssen tittade de i varandras ögon igen. Åter blev han lite osäker vad han skulle göra. Det märkte hon och tog taktpinnen. Med för honom osynliga rörelser fick hon honom att förstå att han skulle sätta sig ner. Efter det steg hon mot en liten stereo och snart hördes en mjuk låt fylla rummet.

Skönheten stod mitt på golvet framför honom och började smått röra sig till musiken. Hon spände ögonen i hans och slickade sig om läpparna. Han var helt såld på henne. När hon förföriskt bet sig lätt på underläppen kände han att hans lem inte kunde bli större. Aldrig hade han fått ett sådant stånd utan att någon, han själv eller någon kvinna, hade bearbetat den en stund. Detta var erotik när det var som bäst och han var frälst. Han kom inte ihåg hur mycket han gått med om att betala, men det struntade han i. Oavsett var det värt det – och då var detta bara början.

Stilla och nästan helt utan att andas, såg han hur hon tog av sig sin stiliga festklänning. Under den hade hon bara en mjuk form av korsett som täckte även hennes bröst och underliv. Utöver det hade hon sexiga strumpor och högklackat. Allt i allo utstuderat sexigt och helt perfekt till hennes lilla kropp med de välformade brösten och smala midjan.

Snart var hon på knä på den mjuka mattan och smekte sig mellan benen, rätt över den täckta slidan. Det vackra håret hade hon kastat omkring sig så att långa tesar täckte hennes ansikte. Hon följde upp sitt agerande med nya sexiga och fantastiska ställningar och han hade svårt att hålla sig från att fiska fram sin lem och börja runka. Han ville låta henne föra just nu, och hon förstod det.

När hon efter hand började krypa mot honom var han så kåt att han flämtade. Väl mellan hans knän så började hon smeka hans lår, och följde upp med att bita lätt på dem utanpå hans byxor. Men snart var munnen över hans lem som pressade mot hans byxor. Den ville ut. Hon lät tänderna nafsa den längs hela dess längd, innan hon med tänderna drog ner hans gylf.

Hon var så skicklig att han kände sig nästan som en nervös tonåring. Smidigt lirkade hon ut hans nu helt styva lem och runkade honom lätt. Synen av skönheten vid hans lem och känslan av hennes små men säkra händer, gjorde honom yr av lust. Med eleganta rörelser gjorde hon sig av med hans byxor och kallingar, utan att riktigt lämna hans kuk.

Hon sträckte på sig mot honom och han böjde sig fram, till en ny härlig kyss. Efteråt tittade hon en kort stund i hans ögon och log. Hon såg verkligen ut som hon var glad att göra detta med honom. Martin till och med tyckte sig se en glimt av ren kåthet i hennes ögon. Från det ögonblicket försvinner det i hans sinne att detta var en betald tjänst. Hon var helt enkelt en vacker kvinna som ville ha sex med honom och han tänker se till att hon inte kommer att ångra detta – som han alltid gör när han har sex med en kvinna.

Utan att han märkt det hade hon placerat en kondom i sin mun, och när hon lät kuken glida in mellan hennes läppar lyckas hon trä på den, utan att avbryta den sköna känslan. Så det blev att han lutade sig tillbaka och bara njöt av en underbar behandling av kuken. Normalt brukar han inte gilla att ha gummi vid avsugningar, men hon var så skicklig att han inte alls märkte att han hade någon.

Han avbröt henne innan han hade hunnit komma. Snabbt anpassade hon sig och slängde sig på rygg i sängen. Tydligen väntade hon sig att han skulle knulla henne nu, så hon blev lite förvånad att han dök ner med huvudet mellan hennes ben. Väl där, märkte han att hon knappast var fuktig. Glidmedlet på kondomen skulle antagligen räcka för att få sexet att fungera, rent tekniskt. Men så ville han inte att det skulle vara.

Martin märkte knappast att hon försökte hindra honom, men att det slutade så snart han började föra sin sträva tunga över hennes blygdläppar. Hon blev helt paff och han kände hur hon inte riktigt visste vad hon skulle göra. Men han körde på som han brukar – lätt beröring över blygdläpparna först, knappt vidrörande av klitoris, innan han tyckte in tungan i slidan. Det var från då han hörde hennes suckar, och hur kroppen började svara emot.

Suckarna blev högre när hans tunga gick hårdare åt blygdläpparna och klitoris. Korta vilostunder för hans käke hade han ett finger som masserade kärleksknappen. Det var när han sög in klitoris i munnen och nafsade en aning med tänderna på den som hon kom. Hon skrek till och kroppen började skaka. Då lättade han på trycket en aning och inväntade att hon var avslappnad igen. Han körde in två fingrar i hennes slida, och sög åter in klitoris i munnen och pressade hårt med läpparna om den, och samtidigt lät den sträva tungan gå hårt åt den blottade knappen.

Då skrek hon rätt ut, och knep ihop med benen så han fastnade där. Kroppen hennes vred sig ett varv och han var tvungen att följa med för att inte skada sig. Hela tiden knullade han henne med fingrarna och bearbetade klittan hårt. Tack och lov kunde han då och då byta luft med näsan. Hur länge det höll på vet han inte, men plötsligt var hon bara stilla. Små spasmiska ryckningar då och då och först efter ytterligare några minuter slappnade kroppen av så han kunde lyfta huvudet från hennes sköte.

Han lade sig bredvid henne och kramade om henne, då hon fortfarande ryckte till i spasmer. När hon blev helt stilla låg de bara där och höll om varandra. Han måste ha dåsat till, för plötsligt vaknade han av att höra hur hon grät. När hon märkte att han förstått att hon grät, kunde hon inte kontrollera sig längre. Tårarna sprutade och hon gnydde och hulkade om vartannat. Sedan blev det åter tyst.

Han märkte att hon tittade på honom, alldeles intill hans ansikte. Han mötte hennes blick och hon sken upp som en sol och visade upp det vackraste leende han någonsin sett. Ansiktet var blött av hennes tårar och ögonen glänste. Han visade med ansiktet att han undrade lite över hennes reaktion och hon satte sig upp på armbågen och tittade på honom kärleksfullt.

”Aldrig…” började hon och vände bort blicken en kort stund som hon letade efter ord. ”…jag har aldrig… aldrig… fått orgasm tidigare…”

Så kysste hon honom och fortsatte att förklara efteråt.

”De som kommer hit… de… bryr sig aldrig… om min njutning… som om jag inte behöver detta, då jag jobbar som jag gör…” Hon skakade på huvudet och ytterligare en tår letade sig ut på kinden. ”…sen kommer du… och…”

Därefter hade vi en natt, där vi älskade med varandra om och om igen. Vi knullade inte – utan älskade, hade samlag som om vi var förälskade. Hon kom så många gånger att det inte gick att räkna, och även han nådde extas flera gånger. Det blev svårt att avsluta affären dagen efter, men han kände sig väldigt nöjd med sig själv.

Hon må vara prostituerad, men först och främst var hon en kvinna!

…och sex är alltid bäst när båda blir tillfredsställda!

7

Kommentarer

Ett svar till ”Dao´s Snabbisar 02”

  1. Profilbild för Bengt
    Bengt

    Kanon fortsätt så

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier