En novell tidigare tidigare publicerad i nu nedlagda Bubblan.nu. Har ändrat lite på felaktigheter, men annars är det samma text. Håll till godo! 🙂

Magister Glad

Han var känd att följa rutiner ganska noga. Det var hans sätt att ha kontroll på sitt arbete ordentligt. Det innebar bland annat att han kunde säga ganska exakt hur lång tid vissa arbetsinsatser skulle ta. Till exempel visste han att det skulle ta honom åtta dagar att rätta en klass´ prov. Alltså från när de gjorde provet tills han delade ut resultatet. En del av kollegerna såg honom som lite tråkig, men de respekterade hans sätt att jobba.

En av de viktiga tiderna för honom är torsdag eftermiddag, då han blev kvar sist på skolan varje vecka. Det var då han gjorde allt som han av någon anledning inte hunnit med under veckan som gått, och säkerställer att nästa veckas uppgifter var helt klara för honom, liksom de följande veckorna är på gång i olika nivåer.

Han satt i ”sitt” klassrum, där han mestadels hade lektioner. Den låg lite avskiljt från andra teoretiska klassrum, där man studerade teoretiska ämnen. Närmast inpå hade han hemkunskapsrummet, och det var också där de sista eleverna gick längst på torsdagar. Han kunde utan problem titta på undervisningsfilmer och inte bry sig om att ljudet skulle störa någon. Eller som nu, att han spelade en mjuk form av jazz han föredrog när han jobbade, med sådant som var ganska tråkigt – att rätta prov.

Han har jobbat som lärare i mer än tjugo år nu, och var närmare femtio än fyrtio, och hade kommit att tycka jobbet är lite segt numera. Då han inledningsvis i karriären hade varit pigg och energirik, skrattade ofta och ofta drog skämt, hade det den senaste tiden blivit det rakt motsatta. Gnistan var borta och han arbetade mest på i kända spår. Numera drog han lika sällan på munnen som han drog skämt, och någon lustigkurre bland eleverna hade börjat kalla honom för ”Professor Glad”, eftersom han mestadels såg om inte sur ut, så var han ganska tråkig. Egentligen hette han Lars, men Professor Glad hade spritt sig och nu kallade även flera kollegerna honom för det. Det spelade ingen som helst roll för honom.

Det fanns många anledningar till denna förändring, inte bara arbetssituationen, utan även i privatlivet, som har blivit lite väl inrutat och förutseende. Trots det var han ganska populär bland eleverna, då han var duktig i ämnena, tydlig och rättvis. Hans lektioner var några av de få där det var lugn och ro. Av någon anledning så hade många respekt för honom, trots att han nästan aldrig blev arg. Han tror att det var för att eleverna insett att om de förstör lektionerna, så görs de bara nästa gång. De kommer liksom inte undan.

Nu satt han här och var nöjd med hur mycket jobb han fick gjort. Överkroppen gungade lätt till ljudet av jazz i högtalarna. Lugnet förstördes dock av att dörren plötsligt slogs upp. In kommer en av flickorna i 9B springande och andfådd. Det var uppenbart att hon hade sprungit en bit. Det stora bruna håret var i oreda och hon var snabbt framme hos honom. Hans kateder stod i andra änden av rummet i förhållande till dörren.

Hon såg inte jätterädd ut, utan mer trött.

”Kan du gömma mig en stund, och säga till killarna att du inte sett mig?”

Hon stod plötsligt ganska nära honom och han kände doften av svett blandat med parfym. Hon var en av de där skoltjejerna som ansågs vara snygga, och dessutom klädde sig ganska utmanande. Hon gillade och uppmuntrade att folk beundrade henne. Det var klart han förstod att pojkarna i den här åldern kunde ha svårt att sätta gränserna för hur de skall få hennes uppmärksamhet. Hon var väldigt fin, det hade han erkänt redan när hon började i sexan. Redan då hade hon utvecklat ganska stora bröst, och formerna för resten av kroppen kom inte långt efter.

Han blev lite ställd och sökte fortfarande ett svar på hennes fråga, när hon trängde sig in framför honom in under katedern, där hon kröp in.

”Men vad..? Vad..?” Mer fick han inte ur sig förrän dörren slets upp igen. Denna gången var det tre grabbar från samma klass som var ganska brutala med dörren. Men när de såg honom stannade de till och lugnade ner sig.

”Har du sett Sam?” frågade Martin, den som var lite drivande för den gruppen. Sam var förkortningen för hennes riktiga namn, Samantha, och han visste sedan tidigare att just den grabben var mycket jobbig för Samantha.

Han var fortfarande lite häpen och saknade ord. I det trånga utrymmet under bordet kände han mer än såg Samantha sittande mellan hans ben, med båda armarna på låret. Det hade inte gått att sitta på annat sätt, men han kände ändå effekten av hennes närhet. ”Snälla du,” tänkte han för sig själv, med riktning mot hans lem. ”Inte nu… snälla…”

Tyst skakade han bara på huvudet och killarna tappade intresset för honom och rummet. Men de stod kvar just utanför den öppna dörren och diskuterade mellan varandra om vart hon hade kunnat tagit vägen. Så kände han hur det blev lite varmare på hans byxa, just över där hans lem befinner sig. När han ser ner, märker han att hon tydligen helt omedvetet är nära detta stället med ansiktet, där hon sitter och spannar uppåt mot hans ansikte. Hon ler lite ursäktande för den besynnerliga situation de befinner sig.

Men lemmen blir helt plötsligt ganska aktiv. Blod börjar pumpas in, och med det ökar trycket i byxorna. Lars började svettas lite, och undrade när hon skulle inse situationen. Hon måste upptäcka det snart!

Borta vid dörren hörde han hur hemkunskapslektionen slutade, och korridoren utanför den öppna dörren började myllra av åttor som ville gå hem. Omöjligt för Sam att leta sig fram just nu. Var pojkarna tagit vägen visste han inte heller. Samtidigt märkte han hur hon ryckte till.

”Men Magister GLAD… Vad är nu DETTA???” Samantha hade upptäckt hans prekära situation. Det kändes lite som just innan man dör, eller vad man tror sker: livet passerar revy och allt går helt plötsligt helt sakta. Han kände sig helt bedövad. Detta kan aldrig sluta väl.

Om inte det var nog så tittade några av åttondeklassarna in i hans rum.

”TJENARE, professorn!” hojtade en grabb.
”Professor Glad!” fyllde en annan i.
Han tittade åt deras håll med en tom blick, för samtidigt kände han hur Sam smekte över hans lem, som fortfarande inte var helt fylld av blod. Själv tyckte han att det lät jättehögt när han nervöst svalde. Tack och lov hade killarna uppmärksamhet ut mot korridoren just då. Han öppnade munnen…

”Khha…n… sss….” Jösses, han får inte ut nått sammanhängande ljud alls. Men ingen hörde ändå borta vid dörren. Det var ju flera meter dit ändå. Det blev inte bättre av att han märkte hur Sam drog ner hans gylf och öppnade upp hans byxor. Han kände hur han började få panik.

”Men Professor… GLAD… Fasiken vilken go KUK du har!” Han spände blicken mot dörren och undrade varför ingen där hade hört henne. Killarna där började tjafsa med några tjejer, och plötsligt knuffades två tjejer in i klassrummet och killarna stängde dörren. Just som Samantha fick fram hans styva lem ur byxorna!

Det kunde inte vara SANT! Så gott som hela hans kropp hade tappat känseln, som en följd av hans panikkänsla – allt utom hans könssorgan. Samanthas fingrar kändes oerhört väl, och när hon satte läpparna mot den och gav den en puss, gick det som en elektrisk stöt genom kroppen.

”FAAAN… MAGNUS… ÖPPNA DÅ, FÖR FAAAN!!!”
Det var Kajsa. Det var hon och Eva i 8C som hade blivit instängda med honom… och Samantha. Dessa båda åttor var också granna att se på, och åtminstone Eva hade börjat få fina bröst, och klä sig aningen utmanande. Kajsa klädde sig inte lika utmanande, men trots det medvetet sexigt. Eva suckade och började gå mot katedern, ignorerade Kajsa som fortfarande bankade på dörren.

När hon kom fram till utrymmet framför katedern, började Samantha suga hans lem.
Han pep till… överraskad…

Eva lade överkroppen över bordet, så att brösten verkligen framträdde tydligt i hennes urringning.

”Va äreme dig?” undrade hon och tittade på honom. ”Är du sjuk, eller nått?”
Han visste inte vad han skulle säga, och slöt ögonen några sekunder och lite mot sin vilja njöt av Samanthas mun. Hon hade sannerligen gjort detta förr.

Även Kajsa kom fram, och struntade i dörren. Hon hade ett väldigt oskuldsfullt ansikte, och med sitt korta rödblonda hår såg hon ut som en liten ängel. Hon gick till sidan av katedern och hoppade upp på den med rumpan. Hade hon rört sig kanske tjugo centimeter närmare honom, hade hon sett vad som försiggick under bordet.

Och som Sam gjorde det. Hon kunde sina saker och det blev bara skönare. Lutade lite framåt så han skulle kunna dölja det som hände bättre. Eva pratade på och guppade med sina bröst, och märkte ingenting alls. Men Kajsa började se lite undrande ut. Speciellt när det blev så skönt att han inte kunde hålla inne ett svagt stön. Herre GUD, hur skall det här sluta.

Just som Kajsa såg ut som hon ville kolla vad som skedde under katedern, öppnades dörren igen. Nu var det mycket lugnare i korridoren och hemkunskapslärarinnan syntes i öppningen. Det var en kvinna äldre än honom och ganska stor. Lite butter generellt, men också en som kunde komma med helt sjuka fräckisar när man minst anade.

”Hej Lars!” Hon var en av dem som fortfarande kallade honom vid hans rätta namn. ”Jag går nu. Släcker ner och larmar huvudentrén som vanligt. Du går ut bakvägen igen, va? Så du låser och larmar där, som du brukar? Men Eva och Kajsa – vad gör ni här fortfarande! Ni ska hem nu. Annars kommer era föräldrar att undra!”

”Jaja…” sade flickorna samtidigt och började gå mot dörren. ”Syns i morgon, magister Glad!”

De gick ut med lärarinnan som snällt stängde dörren!

Direkt tryckte Lars bak stolen, så han kunde sträcka på benen. Den vilt sugande tonårstjejen följde smidigt med. Hon sög honom ganska intensivt nu, och runkade med ena handen. Han upptäckte att hon hade öppnat upp sina egna byxor och höll på att smeka sig mellan benen. Fasiken vad kåt han var. När spänningen väl var borta, så släppte han loss all sin brunstighet.

”Vad UNDERBAR du ÄR, Samantha! Fasiken vad duktig du är på… detta. Jag kommer FAN att komma snart!”

Jösses, vilket språk han använder. Han har nog inte svurit… sen mannaminne! Men det var som allt han hållit åter har släppt, och med brunsten släppte även andra saker hos honom mentalt. Han såg hur den vackra unga flickan log, men fortsatte oavbrutet med sugandet. Först nu kunde han erkänna hur förbaskat sexig och snygg hon var. Hon hade länge nu bara sett sina elever som förvuxna barn, och behandlat dem därefter. Ibland kunde han konstatera att några av flickorna var riktigt söta – men inget mer.

Nu när hon inte hindrades av det trånga utrymmet, kunde hon verkligen ta ut svängarna. Hon lämnade hans lem med munnen för att runka honom och rätade på ryggen. Hon var verkligen vacker, Samantha. Stort lockigt brunt hår som täckte halva ryggen och båda hennes axlar. Mörka rådjursögon som var som djupa brunnar. Sedan dessa läppar… Åhh… vilka sköna läppar hon har.

Och KROPPEN… Stora bröst, och smal midja. Nu såg han att hon hade smidigt klivit ur sina byxor och trosor på samma gång. Hennes skinkor såg muskulösa ut. Han undrade snabbt om hon idrottade något, men fick annat att tänka på när hon slickade hans pung.

Men så satte hon sig upp igen.

”Smaka!” sade hon och han öppnade lydigt munnen, för att släppa in de av fittsaft indränkta fingrar. Doften och smaken fick honom att bli riktigt yr. Han skulle inte klara mer… Han stön ökade i styrka och hon började runka honom med båda händerna, och bara ha ollonet i munnen. Med ett litet skrik kände han hur kulorna tömdes och den varma säden passera den känsliga prostatan. Hon tog bort huvudet och munnen från ollonet, och gapade.

Och han kom!

Som han kom!

Och kom!

Och kom!

Benen skakade när stråle efter stråle for ur honom med en kraft han bara sett i porrfilmer. Det mesta hamnade på hennes ansikte, några strålar kom in i munnen medan andra hamnade i håret eller på golvet bakom henne. Galaxer i mina braxer vilken sjuhelvetes orgasm han fick! När han till slut var tömd skrattade hon friskt!

”Jösses, Magistern… Hade jag vetat hur underbar du var att suga av och hade sådant underbart sprut, hade jag nog helst sugit av dig redan på min födelsedag, då jag blev lovlig!”

Han kunde inte annat än att skratta till, och en stund skrattade de tillsammans. Hon torkade bort hans sperma runt munnen, och så kysstes de. Den där typen av erotisk tungkyss som han hade glömt existerade. Han struntade helt i att han kände smaken av sin egen säd. Hon ägde honom helt. Han började slita av henne på överkroppen och de avbröt kyssen enbart för att trä tröjan med behån över huvudet på henne. När kyssen återupptogs, fyllde han händerna med hennes makalösa bröst. Trots storleken var de fasta som bara unga kvinnor kan ha.

Någon mikrosekund, då och då, kunde han tänka att hon bara var femton år. Hon var bara barnet, även om hennes yttre gav andra signaler. Detta var fel! Men hans kåthet hade tagit överhanden, och även euforin han kände – en upplyftande extas, en form av befriande glädje han inte känt på länge. Även en viss stolthet kunde han känna som effektivt tog bort känslan av skuld. Skammen. Omoralen. När hon sedan frågade om han ville ge tillbaka det hon gett honom, tvekade han inte en sekund. Resolut lade han ner henne på rygg på katedern, och åter kysstes de. Han förde munnen till hennes ena öra, nafsade på örhänget, sedan ner på den smala halsen – noga med att inte ge några sugmärken. Han stannade länge på hennes bröst. De var som två varma och extra mjuka prinsesstårtor, och han fick aldrig nog av dem.

Men det var något som drog honom bort från dem. Han mindes doften och smaken från hennes fingrar tidigare. Mer sånt… Mycket mer sådant. Och vart går man inte då, om inte till källan. Väl där kunde han konstatera att hennes rakade slida var lika skön som hon själv… Inte de frodiga blygdläppar många mognare kvinnor har, utan en smal öppning, som en ros som skall slå ut för första gången, och först bara försiktigt som för att känna om våren har kommit. Men trots den smala öppningen, hade den öppnat sig och svällt, och det glittrade friskt av hennes slidas utsöndring.

Doften var som fräsch och lite oskuldsfull, och när han via näsan fyllde lungorna med den, kände han hur hans lem åter började samla kraft igen. Med fingrarna öppnade han henne än mer, och tungan drogs över öppningen och tungans sträva struktur fick henne att stöna högt. En snabb tryck med tungspetsen mot hennes lilla klitoris, och hon hoppade till av njutning. En stund slickade och nafsade han vid sidan av slidan, så han kunde se hur den överfylldes av slidsaft. Det verkligen rann ner på hennes skinkor.

Men smaken var för lockande för honom, så snart lapade han tonårsfitta för glatta livet. Flickan stönade och vred sin kropp lika mycket. Hennes händer rufsade till hans hår och hon pressade honom hårdare mot sig. När han på allvar attackerade klitoris, satte han även in ett finger i slidan. Inte långt utan bara själva spetsen. Han hann känna hur trång hon var innan hon pep till och kastade med kroppen så kraftigt att han var tvungen att backa. Hon skakade och rullade med kroppen under en lång skakande orgasm, så han blev rädd hon skulle skada sig.

När hon efter en stund lugnade ner sig och bara låg i fosterställning och flämtade, kramade han henne och frågade om hon var okej. Hon kunde inte svara, men hon vred fram ansiktet mot honom och visade ett omskakat leende. Som om hon tvivlade på det som hon just upplevt, skakade hon på huvudet. En stund låg de stilla och han kramade henne. Sin lilla flicka. Sin lilla kåta flicka. Sin lilla skolflicka… Hans snygga elev…

Vad FAN hade han gjort???

Han blundade och kände skuldkänslorna fylla hans medvetande. Men inte tillräckligt för att släppa henne. Den fina, underbara lilla flickan, som just hade fått honom att inse vad han har saknat så länge. Han visste detta var fel, men samtidigt undrade han hur det kunde vara fel. För det kändes så rätt! Det var stolthet han kände. Stolthet av att kunna attrahera och dessutom tillfredsställa denna ljuvliga varelse.

Varelsen vid namn Samantha! Han ville sjunga det ordet om och om igen: Samantha… Samantha! Denna ljuvliga flicka hade nu återhämtat sig och kramade honom. Tillsammans låg de på katedern, där alla hans papper nu låg i en röra eller på golvet, skrynkliga och vissa av den indränkta i hennes fittsaft eller hans sperma – eller båda. Åter igen kysste de varandra, nu som om det var det mest självklara i världen.

När han åter började återkomma till denna världen, märkte han att hans lem inte bara var ordentligt styv och låg i höjd med hennes kön, utan hur hon hade särat på benen och välkomnade denna, hans svällande KUK, till att göra deras kärleksmöte ännu bättre än den hittills varit, vilket borde vara en omöjlighet.

”Var rädd om mig, älskade professorn!” viskade hans ängel i hans öra. ”Jag är ingen oskuld, men har bara gjort det en gång, och du är helt klart större…”

Hennes ord gjorde honom än stoltare. För att inte tala om lyckligare. Denna vackra flicka ville ha honom. Hon ville att han skulle ha samlag med henne. Det märkliga var att ingen av dem behövde styra honom rätt. Ollonet nosade redan mot öppningen. Han behövde bara stöta till, så skulle han… eller rättare sagt, lite mer kraft behövdes, då hon var trång. Han pressade på extra mycket, men jösses vad trång hon var. Han undrade smått hur det hade varit om han hade tagit hennes oskuld..!

Så, med ens var han inne. Eller ollonet. Öppningen vek sig för ansträngningen. Det måste ha känts för henne, då han märkte hur hon plötsligt spände kroppen. Han valde att invänta henne, och kysste henne, smekte henne och sade hur underbar hon var och hur stolt han kände sig att vara där med henne.

Med en tår rinnande över kinden svarade hon med kram och kyss.

”Skit i om det gör ont för mig… in med den bara… KNULLA MIG…”

Han gjorde henne genast till viljes och pressade sig in i henne. Tack gode Gud att hon var så fuktig, för redan nu gjorde det även ont för honom att tränga in i henne. Han stannade till några gånger, och juckade sakta där han var, men hon fick honom att fortsätta. Med ens var hans höftben mot hennes. Han var i botten på den vackra femtonåringen. Det var en så ljuvlig känsla. Han insåg att han hade glömt hur härligt det var att… knulla. Lika lite som han var van att… knulla… var han att använda sådana sexord.

Medvetet bröt han de barriärer som ännu återstod i hans sinne. Hans stora KUK var djupt inne i hennes FITTA… Han KNULLADE denna unga flicka, och hon älskade det! Aldrig har han känt sig stoltare än han kände sig just nu. Det var fel, det visste han – men ack så rätt det var. Han behövde det. Hon ville det. De kompletterade varandra. De såg in i varandras ögon, och han märkte att hon var minst lika glad i detta som hände som han var.

Så han började sakta knulla henne. Fortfarande trång, men nu utan smärta drog han sig först tillbaka, för att sedan åter tränga in i henne. Väl i botten vilade han en stund igen, innan han upprepa det hela. Stoltheten blev inte mindre av att han märkte hur flickan njöt. Utan att han tänkte på det, så ökade han sakta tempot i stötarna. Då han märkte att han behövde bättre stöd för stötarna, så drog han sig ur och rättade till hennes kropp. Nu stod han på golvet, mellan hennes ben. Ivrigt riktade han in sig igen, och fortsatte där de slutat.

Nu såg han hennes överkropp bättre, och hur de stora brösten gungade i den rytm han hade funnit. Händerna kunde knappast få nog av dessa klot, och hon verkade uppskatta behandlingen. När hans stötar ökade i hastighet, började hon stöna högt, och ju fortare han knullade henne, desto högre stönade hon. Det var länge sedan han slutade oroa sig för om någon hörde dem. En olåst skolsalsdörr var det enda som hindrade hela hans karriär att gå åt helvete, men han brydde sig inte. Det fanns inget annat ställe han hellre ville vara på än här just nu. Vilt knullande sin skolelev.

Detta underbara och fantastiska tabut – läraren som knullade sin elev. Det spelade ingen roll om hon var ”lovlig” rent tekniskt – en lärare skall inte knulla sin elev! Punkt! Men det var som om denna tabu bara gjorde samlaget än skönare. För varje stöt han gjorde flashade minnesbilder upp i honom. Alla vackra skolelever han haft och har, dök plötsligt upp i hans huvud, som om det var dem han knullade.

Där var den söta Maja, med de naturligt röda läpparna, Aisha med schalen som enbart förhöjde hennes skönhet, Maria – eller det fanns flera Maria, och var och en av dem mindes han, en för varje stöt han gjorde i den svettiga tonårskroppen. Gymnastiktjejerna Natalie och Malin, Linda med sina blonda rastaflätor, punkaren Elina, hästtjejerna Magdalena, Bea, Jennifer och Sara, blyga Nicoleta, konstnärstjejen Eva, tvillingarna med sina långa röda hår, Aleksandra och Monica, mörkhyade och ständigt glada Mariette… Det var så många, så många. Inte minst Kajsa och Eva!

Men nu… var det Samantha, den vackraste av dem alla, och hon hade nästan tappat kontrollen över sig själv. Kroppen hennes glänste av svett och för varje stöt skakade de båda brösten ordentligt, och hennes nu orediga hår. Han kände henne riva upp sår på hans överarm.

”OOOOHHHH…. JAAAHHH… GUUUD… KNULLA MIG…. AHHHH… FORT….. SÄTT… JAH… KOMMER… JAH… KOOOOOOOOOOOOOOOOMMEEEEEERRRRRRR!!!”

Han tryckte sig in så långt det gick och höll den skakande kroppen hårt, när hennes klimax tog tag i henne som en tsunami. Fittan krampade så hårt också, så även om han hade velat, hade han inte kunnat röra sig i henne. Han var nära också, men koncentrerade sig just nu mest på att hon inte skadade sig, när hennes orgasm fick hennes kropp att skaka i otaliga kramper, och hon en stund helt okontrollerbart bankade bakhuvudet mot bordet.

Så sakteliga avtog hennes klimax, och hon kämpade för att hämta andan. Han kände att det inte behövdes mycket för honom också, så han började dra sig ur för att återgå till det sköna samlaget. Men rörelsen fick henne att komma igen och, i samband med att han drog sig tillbaka i henne, sprutade fittsaft ur henne. Och denna gången väntade han inte in henne, utan pressade sig in i henne igen utan pardon.

Hennes skrik hade tagit slut och hon verkade besatt och talade i tungor. Men han tog de få drag i den krampande slidan han behövde för att han åter skulle komma. Med en nästan smärtsam njutning tömde han det som återstod i hans pung, djupt inne i hennes inre. I den kanske oskyddade tonårsfittan. Han skrattade som besatt när hela kroppen fick känna hans klimax, och han samtidigt tänkte på att hans varma säd kanske gjorde henne med barn…

Han vaknade upp när han började frysa. Han låg naken på golvet bakom katedern, med en lika naken Samantha liggande på honom. Sakta började hans sinne ta in verkligheten igen. Han visste att detta skulle plåga hans samvete ordentligt, men ännu hade den känslan inte fått överhanden. Istället kände han sig som att han blivit återuppväckt, och en helt ny värld låg öppen för honom igen.

Han ångrade sig inte ett dugg. Inte än! Det kändes mer som att nu hade han insett vilka möjligheter han hade, och han visste att oavsett vad som nu skulle ske mellan honom och Samantha, så var det en nyfrälst professor Glad alla skulle få möta hädanefter!

9