Bekännelser från en folkhögskola. Del 3 – En extra partygäst

Det här är del 3 av 22 i Bekännelser från en folkhögskola

Del 3

Sanna lyste upp i ett leende. Hon var verkligen väldigt söt, det gick inte att ignorera, trots att hon var så ung.

Och under den lilla promenaden till Kattis började den tryckta spänningen snabbt att släppa. Jag och Ozze tog en varsin till öl. Jag och Dessie gick tätt bredvid varandra, hand i hand och kysste varandra titt som tätt. Ozze och Sofie pratade på om det ena och det andra.

 – ”Fan! Jag skulle käkat nått innan vi drog, har inte ätit något sen frukosten.”, muttrade Sofie och tände en till cigarett.

 – ”Det behöver du nog inte bekymra dig för. Känner jag Kattis rätt så har hon lagat mat åt ett helt kompani.”, svarade Ozze.

 – ”Ja, hon är en pärla.”, sa Sofie.

Sanna sa inte så mycket utan smuttade tyst på sin Smirnoff ice-flaska, men jag märkte ibland hur hon spanade in både mig och Ozze. Hur hon smekte Ozzes nacke med blicken och hur hon ibland sneglade mot min bakdel tittade upp på mig men snabbt slog undan blicken när hon märkte att jag såg att hon tittade på mig.
Jag tänkte tyst att det var synd att Sanna var så ung, för annars hade det nog blivit mer emellan oss. Men sedan kom jag direkt på att om så hade varit fallet så hade det ju med stor sannolikhet aldrig blivit jag och Dessie. Jag tittade på Dessie och kunde inte sluta tänka på lyckan över att hon hade sagt rakt ut att hon tyckte om mig och att hon ville ha mig. Jag kunde inte låta bli att le över tanken.

 – ”Vad tittar du på? Och vad tänker du på?”, sa Dessie när hon märkte att jag tittade på henne.

 – ”På dig. Och jag tänker på att jag är lycklig.”, sa jag. Dessie log och gav mig en snabb kyss.

 – ”Nu är du min.”, sade hon leende och kysste mig sedan igen medan Ozze och Sofie fnissade.

 – ”Hur länge har ni två?…”, undrade Sanna tyst.

 – ”Sen några timmar bara. Så han låter du bli, för Johan är min från och med nu.”, sa Dessie snabbt och kysste mig ännu en gång.

Just då stod vi framme vid hyreshuset där Kattis bodde. Jag hörde hur Ozze snabbt viskade i Sannas öra att om Kattis undrade hur gammal hon var så skulle hon säga att hon var över 18. Sanna nickade tyst.
Ozze slog in portkoden och vi klev in och gick uppför trapporna till Kattis lägenhet. Inifrån lägenheten hördes det musik. Ozze ringde på dörrklockan och snart öppnades dörren av Kattis som var klädd i ett ärmlös tight vitt linne och ett par svarta tights.
Jag kände igen henne från den gången då jag på skoj hade satt mig i hennes knä. Men då Kattis den gången hade suttit ner så hade det då inte slagit mig hur lång hon faktiskt var. Hon var minst 185 cm lång, så hon var visserligen kortare än mig men betydligt längre än alla de andra. Hon var utöver sin längd dessutom otroligt muskulös och väldigt kraftig utan att på något sätt vara tjock. Hon hade, syntes det under blusen, dessutom riktigt stora fasta bröst (inte lika stora som Dessie, men ändå en rejäl hylla). Hennes hår var ljusblont och ganska kortklippt. Hon var även väldigt solbränd, nästan brun. och till det hade hon även ett väldigt vackert ansikte med ljusbruna vackra ögon. Jag förstod varför både Ozze och Sofie var så tända på henne för hon var verkligen helt sanslöst skitsnygg. Herregud, vilken amazonkvinna!

 – ”Hej på er!”, sade hon glatt och kramade om Ozze.

Så fort Kattis rörde sig så såg jag hur hennes stora väldefinierade muskler spelade under hennes tighta klädsel vid exakt varje liten rörelse som hon gjorde. Det var väldigt uppenbart att hon enbart bestod av väldigt vältränade muskler.
Jag kom snabbt att tänka på det Ozze hade berättat om den gången då hon hade spöat upp de där fyra skinnskallarna samtidigt och jag tänkte snabbt att jag förmodligen inte skulle haft en chans mot henne i en fight även om hon skulle haft båda armarna bakbundna.
Kattis kramade även om Sofie och Dessie innan hon visade oss in i lägenheten.

 – ”Du kanske minns Johan, han har du ju haft i knät en gång.”, sa Ozze med ett flin.

 – ”Ja, det är ju du! Hej!”, sken Kattis upp och kramade om mig med.

Jag kände hennes stora bröst och hårda vältränade muskelkropp tryckas emot min och hur hon luktade mig diskret på halsen samtidigt som hon snabbt klämde mig på baken med bägge händerna. Varken Dessie eller Sofie verkade märkta det då de stod med ryggen vänd mot oss och var upptagna med att hänga upp sina ytterkläder. Medan jag hängde av mig min skinnjacka tittade Kattis på Sanna som stod tyst längst bak i tamburen vid dörröppningen.

 – ”Det här är Sanna. Hoppas att det är ok att hon hängde på.”, sa Ozze snabbt.

 – ”Nädå, det är är lugnt!. Hej. Kattis.”, sa Kattis.

Hon böjde sig framåt för att även ge Sanna en snabb kram. Men då det skilde mer än tre decimeter i längd mellan de två så var Sanna ändå tvungen att sträcka sig upp på tå under kramen.

 – ”Men kom in nu.”, sade Kattis och drog in oss till sitt vardagsrum.

Jag, Dessie och Ozze satte oss alla ner bredvid varandra i hennes hörnsoffa med Ozze i mitten. Sanna satte sig tyst i hörnsoffans andra hörn medan Sofie kastade sig ner i en stor läderfåtölj (en sådan man kan fälla upp fotstödet och luta bakåt, så att man blir liggande).
Från högtalarna till stereon hördes Blondie-låten ”Heart of Glass”. På det stora soffbordet framför hörnsoffan stod det två skålar med chips, en lite mindre skål med chillinötter och tre glas fullproppade med salta pinnar. Kattis försvann in i köket och kom snart tillbaka balanserade med en bricka i varje hand. På den ena lite mindre brickan stod det fullt av glas, både ölglas, vinglas och vanliga dryckesglas. Den andra större brickan var alldeles proppfull av bland annat olika sorters kanapéer, både sådana av smördeg och sådana av rostat bröd, djävulsägg (kokta ägghalvor med fyllning) och små snittar av korv och ost.

 – ”Ozze, kom du förresten ihåg att handla åt mig med?”, sa Kattis och ställde brickorna mitt på soffbordet framför oss och satte sig på en stol mitt emot oss andra.

 – ”Ja absolut!”, svarade Ozze.

Han tog fram de två vinflaskorna som han räckte över till henne. Sedan ställde han vodkaflaskan på bordet.

 – ”Tack hjärtat!”, sa Kattis samtidigt som hon ställde vinflaskorna på bordet.

Sedan öppnade hon vodkaflaskan, hällde upp i ett glas halvfullt och fyllde sedan på till bredden med sprite.

 – ”Jag måste ju hinna ikapp för fan. Har ju inte hunnit dricka nått än!”, sa hon och tömde snabbt glaset.

 – ”Du hinner nog.”, sa Ozze samtidigt som även han tog ett glas och sedan hällde upp ännu en Jack Daniels. Men denna gång hällde han även i Coca cola och tog även fram en ölburk.

– ”Johan, här!”, sa han och sträckte över glaset och ölburken till mig. Han visste att jag inte tyckte om att dricka enbart sprit rent.

– ”Tack.”, sa jag och öppnade ölburken direkt och tog några stora klunkar.

Men sedan kom jag direkt på att det fanns ölglas på brickan varpå jag tog ett och fyllde det innan jag fortsatte dricka.

 – ”Glöm inte oss!”, sa Sofie.

Ozze öppnade ryggsäckarna, undrade vad de andra ville ha och fixade sedan snabbt iordning vad alla önskade. Dessie tog ett glas rom & cola, Sofie tog ett glas vodka med apelsinläsk medan Sanna tog en till Smirnoff ice.
Kattis hade under tiden hämtat en korkskruv, öppnade snabbt en av vinflaskorna och tog ett glas vitt vin. Det tog inte lång stund innan hon hade druckit upp även det glaset. Jag såg hur hon samtidigt sneglade mot Sanna som hon verkligen ömt smekte med blicken. Den lilla bleka 15-åriga tonårsflickan tittade blygt men förtjust tillbaka på den mer än 20 år äldre långa muskelkvinnan samtidigt som hon smuttade smått på sin Smirnoff ice-flaska.

 – ”Glöm inte äta, hör ni!”, sa Kattis efter att hon tömt vinglaset.

Jag tog några av kanapéerna och de smakade väldigt gott. De andra följde snabbt mitt exempel och inom bara några minuter var hela den stora brickan nästan tom.

 – ”Åh gud, vad gott!”, smackade Sofie och fick medhåll från oss andra.

 – ”Det är bara säga till om nån blir hungrig. Det finns mer i kylen.”, sa Kattis samtidigt som hon tog ett andra vinglas.

Jag försökte förgäves kväva en rap. De andra skrattade.

 – ”Nu är du nöjd va, Johan?! Snygga brudar och gött käk, det kan väl inte bli bättre!”, sa Ozze skrattandes och gav mig en puss på kinden.

 – ”Ge fan i min pojkvän bara, din bock.”, sa Dessie samtidigt som hon stoppade i sig det sista djävulsägget.

Som svar på det gav Ozze även henne en puss på kinden och tryckte sedan läpparna mot henne och blåste så att det blev ett pruttljud. Dessie log mot mig.

Efter att bara ha suttit en stund och bara snackat och druckit började vi leka dryckeslekar. Vi började med ”Jag har aldrig”, en lek där man turas om att säga ”Jag har aldrig…” och sedan ett påstående. Alla som påståendet stämmer på måste då dricka. Ganska snabbt, när alla blivit lite mera berusade, började dock frågorna/påståendena bli mer intima, genanta och fräcka.
Efter en stund föreslog Sofie att vi skulle byta lek till ”sanning och konsekvens” vilket jag, Kattis, Dessie och Ozze gick med på, Sanna sa inget.

 – ”Ok, jag börjar fråga Johan. Sanning eller konsekvens?”, sa Ozze. Alla tittade på mig

 – ”Sanning.”, sa jag och tömde min nionde ölburk.

  – ”Äh, jävla fegis.”, sa Ozze och drack upp sin whiskey.

 – ”Lägg ner Ozze, vi har ju bara börjat.”, sa Kattis.

– ”Ja ok, Vilken av tjejerna här tycker du är snyggast?”, sa Ozze och tog fram en ölburk.

– ”Det vet vi ju för fan redan!”, sa Sofie och pekade på Dessie.

– ”Jo…”, sa jag

 – ”Men du kan väl säga det i alla fall!”, sa Ozze samtidigt som han öppnade ölburken.

 – ”Det vet du ju redan! Dessie! Hon är det vackrast jag vet.”, sa jag och tittade på Dessie som log med hela ansiktet.

 – ”Ok, din tur!”, sa Kattis och tittade på Ozze.

– ”Konka. Shoot!”, sa han.

– ”Ok. Ge Johan en lapdance!”, sa Kattis och bytte snabbt cd-skiva i stereon.

– ”Nä men vad fan! Inte mig!”, utbrast jag.

 – ”Jo, en rejält sexig lapdance!”, sa Kattis förnöjt och tryckte fram till en låt på skivspelaren.

 – ”I´m gonna give you a lick with my razortounge…”, hördes det från låten i högtalarna. Alla andra jublade och skrattade.

 – ”Ok då!”, sa Ozze flinande med en axelryckning och reste sig upp. Sedan började han dansande och svankande vicka på höfterna med baken vänd mot mig. Kattis, Dessie och Sofie skrattade högt.

 – ”Mera!”, ropade Sofie och Dessie.

Ozze började med dansande rörelser gnida baken mot mig. Nu kunde inte jag heller hålla mig för skratt, han såg så jävla löjlig ut. Jag stoppade ner handen i min högerficka och drog fram en 20-kronorssedel som placerade mellan hans läppar.

 – ”Oh yeah baby, me soo horny! Me suck you long time, ten dolla sucky sucky!”, ropade Ozze till mig med förställd röst samtidigt som han härmade den prostituerade kvinnan från filmen ”Full Metal Jacket” vilket är en av våra gemensamma favoritfilmer.

Dessie skrattade så mycket att hon ramlade ner på golvet. Sanna vågade knappt titta utan höll generat händerna för ögonen.

 – ”Ok, det räcker. Det räcker!”, sa Sofie skrattandes. Kattis stängde av låten.

 – ”Nä vad då?! Jag har ju just kommit i stämning!”, protesterade Ozze.

 – ”I am in the mood, för fan!”, ropade han och skuttade upp och ner i mitt knä.

 – ”Kliv av mig din sjuka jävel. Du behöver vård!”, sa jag och knuffade av honom från mitt knä så att han ramlade omkull på golvet mellan soffan och soffbordet.

Han reste sig skrattande, öppnade en ölburk och satte sig på soffans armstöd. Dessie satte sig bredvid mig i soffan och tog min hand i sin.

 – ”Ok, din tur.”. sa Sofie och tittade på Sanna.

 – ”Sanning…”, svarade Sanna med en viss tvekan där hon satt i soffhörnet.

– ”Nä…”, protesterade Ozze men blev nedtystad av Dessie som viskade att han skulle hålla käften.

 – ”Ok, konka då.”, sa Sanna osäkert.

 – ”Ge mig, Dessie och Kattis en varsin kyss.”, sa Sofie utan att släppa Sanna med blicken.

Sanna satt kvar, uppenbart lite ställd och generad av Sofies uppmaning. Istället var det Sofie som gick fram till henne, böjde sig fram och tog Sannas huvud mellan sina händer. Sedan gav hon henne en lång och djup kyss. Jag såg hur Sofie letade in sin tunga i hennes mun. Sanna satt stilla men besvarade efter en liten stund Sofies kyss.
Under tiden passade Ozze, utan att släppa dem med blicken, på att stjäla Sofies plats i den stora fåtöljen

 – ”Mmm, det var gott. Nu är det Dessies tur.”, sa Sofie när hon efter nästan en minut hade avslutat kyssen.

Hon tog Sannas hand och drog med henne bort till den andra sidan av hörnsoffan där Dessie satt bredvid mig. Sofie drog ner Sanna på knä mitt framför Dessie, sedan tog hon tag i de båda tjejernas huvuden med varsin hand och drog de närmare varandra. Dessie gav Sanna ett leende, som för att visa att det var ok. Sanna besvarade blygt leendet, böjde sig sedan framåt och gav Dessie en försiktig kyss på läpparna samtidigt som Sofie manade på dem att inte vara så försiktiga. Sanna blev snart djärvare, tog ett tag om Dessies nacke med båda händerna och tryckte in sin tunga i hennes mun och började glupskt att tungbrottas med min 18-åriga flickvän.

– ”Glöm inte Kattis!”, sa Sofie efter en stund.

Sanna slutade med ett leende att tungkyssa Dessie och följde villigt med bort till Kattis som hade satt sig på stolen igen. När hon satt var de två nästan lika långa. Sanna tog tag i Kattis huvud mellan sina händer och tryckte sig nära medan hon tittade, som om hon vore hypnotiserad, på den äldre kvinnan. Sedan böjde hon sig självmant framåt och kysste även Kattis. Kattis var inte sen att besvara kyssen och smekte samtidigt Sanna försiktigt över hennes rygg.
Snart sög de båda girigt på varandras tungor, den 36-åriga långa blonda solbrända muskelkvinnan och den nyss fyllda 15-åriga korta lilla bleka punkflickan. Kattis smekte ner händerna mot Sannas vältränade välformade lilla stjärt, greppade tag med en hand vardera på skinkorna och lyfte upp Sanna så att hon blev sittande gränsle över henne. Sedan fortsatte de att hångla och stönande suga girigt på varandras tungor… Ända tills Sofie avbröt dem efter en lång stund.

 – ”Duktig flicka!”, sa Sofie samtidigt som hon gick fram mot de två.

Hon kysste Sanna på halsen och började även hon att klämma henne på stjärten vilket Sanna inte verkade ha något emot.

 – ”Jag är glad att jag följde med.”. sa Sanna tyst med ett leende.

Samtidigt gav hon Sofie en snabb liten kyss och sedan kysste hon återigen Kattis. Hon satt fortfarande kvar gränsle över Kattis medan de båda kvinnorna fortsatte med att klämma och massera hennes sexiga stjärt utanpå jeansen samtidigt som de fortsatte turas om att kyssa henne djupt. Ozze satt och tittade med hungriga ögon på de tre och sade plötsligt

 – ”Nu är det nån annans tur! Dessie!”

– ”Konsekvens!”, sa Dessie.

Jag öppnade en till ölburk och hällde upp i mitt ölglas. Kattis, Sofie och Sanna viskade fnissande till varandra och sade sedan samtidigt:

 – ”Gör så att Johan får stånd!”

Innan jag hade hunnit svara så hade Dessie hoppat ner från sitt hörn och kröp till andra sidan av soffbordet på alla fyra. Hon ålade sig smidigt under soffbordet och kröp sakta upp mellan mina ben samtidigt som hon inte släppte mina ögon med blicken. Dessie böjde sig framåt, drog snabbt ner klänning och bh och blottade sina stora bröst för mig. De andra fnissade förtjust samtidigt som de alla hungrigt tittade på hennes stora dubbel E. Jag svalde tungt av nervositet samtidigt som hon tryckte och började gnida brösten emot mitt skrev.
Jag andades häftigt. Mer behövdes inte för att jag skulle börja hårdna och väldigt snart satt jag med ett riktigt praktstånd som trängde väldigt synligt innanför jeansen. Jag satt helt stilla med ett hjärta som pumpade för högtryck. För att tänka på annat svepte jag ölglaset i en enda stor klunk.

 – ”Är han hård?”, undrade Kattis samtidigt som hon fortsatte att klämma masserande på Sannas bakdel som fortfarande satt gränsle i hennes knä.

 – ”Mmm”, svarade Dessie.

 – ”Det tror jag inte, för då skulle den jätten gjort att brallorna exploderat!”, ropade Sofie skrattandes.

Samtidigt kröp Dessie nedåt och började nafsa utanpå mina jeans. Hon höll fortfarande kvar mig i blicken, började använda både tänder och tunga utanpå jeansen mot mitt skrev. Jag vågade knappt andas av rädsla för att komma på direkten. Jag såg samtidigt hur Kattis och Sanna åter kysste varandra vilket bara gjorde mig ännu hårdare.

 – ”Jag måste röka”, avbröt Ozze plötsligt och reste sig upp och öppnade balkongdörren.

Dessie slutade behandlingen av mitt skrev och rättade till bh och klänning. Jag böjde mig snabbt framåt och kysste henne djupt.

 – ”Jag är också röksugen”, sa Sanna samtidigt som hon hoppade ner från Kattis knä och gick ut på balkongen tillsammans med Ozze.

 – ”Jag måste bara gå på toa först.”, sa Kattis och gick snabbt in till badrummet.

Sofie hällde upp ett glas med vitt vin.

 – ”Kan vi också?”, sa jag undrande med darrig stämma till Dessie och nickade mot balkongdörren.

Dessie sa inget utan drog istället med mig ut på balkongen. Sanna och Ozze hade snart rökt färdigt och gick in igen. Jag såg genom balkongfönstret att Sanna satte sig ner i samma soffhörn igen som förut och tog en till Smirnoff ice. Ozze tog en öl och satte sig snabbt i det andra hörnan av hörnsoffan.
Kvar ensamma på balkongen stod jag och Dessie delandes en cigarett som snart var upprökt. Jag drog henne närmare och kramade om henne samtidigt som jag begravde min ansikte i hennes röda tjocka lockiga hår. Dessie besvarade kramen och kysste mig ömt på halsen.

 – ”Jag hade helst bara velat vara helt ensam med dig nu.”, viskade jag i hennes öra.

Dessie trasslade in sina fingrar i mitt långa hår och började leka med det.

– ”Mmm, och jag med dig.”
, viskade hon tillbaka.

Vi tittade varandra djupt i ögonen.

 – ”Jag älskar dig.”, hörde jag mig själv säga.

Jag blev själv lite förvånad över att jag sade den meningen, men visste att jag verkligen menade det. Jag hade ju blivit kär i Dessie redan första gången jag hade träffat henne.

– ”Jag älskar dig med.”, sa Dessie och lade sina armar runt min hals

Hon tryckte lätt sina läppar mot mitt öra och viskade:

 – ”Jag älskar dig så jävla mycket!”

Hon gav mig en lång varm kyss. Sedan blev vi stående kvar ute på balkongen, hårt kramandes varandra och drog in doften av varandras hår. Jag vet inte hur länge vi stod så, men förmodligen i flera minuter. Ända fram tills balkongdörren öppnades och Kattis och Sofie kom ut till oss.

 – ”Hur är det här ute då, turturduvor?”, sa Kattis och tände en cigarett.

 – ”Det är fint, kär och lycklig. Hur är det där inne då.”, sa Dessie och fortsatte hålla om mig.

 – ”Ozze är på toa och Sanna sitter kvar i soffan. Fan vilken söt tjej.”, sa Kattis.

Hon tog samtidigt fram och tände en till cigarett som hon gav till Sofie. Jag och Dessie tog också en varsin cigarett till.

 – ”Vet ni vad jag kom på nu?”, sa Sofie efter att vi alla hade rökt färdigt.

 – ”Nä vadå?”, sa jag.

 – ”Att just nu är Johan den enda som jag aldrig har hånglat med på den här festen”.

Hon trängde in sig i kramen med mig och Dessie. Sedan frågade hon Dessie:

 – ”Får jag? Är det lugnt?”.

– ”Visst, varsågod. Du har ju redan gjort mer med honom än vad jag har så det är väl inte mer än rätt. Ta för dig du!”, svarade Dessie.

Innan jag hade hunnit svara hade min nyfunna flickväns bästa kompis snabbt lagt sina händer om min hals, tryckt sina läppar mot mina och gav mig en minst lika djup kyss som hon lite tidigare under kvällen hade gett Sanna. Dessie tittade på och placerade mina händer så jag en höll hand vardera på deras bakdelar. Sofie tryckte in sin tunga i min mun, masserade min nacke med båda händerna och höll mig kvar i kyssen, samtidigt som jag kramade deras bakar med mina händer. Det kom små stön från Sofie medan vi tungbrottades.

 – ”Nu är det min tur!”, sa plötsligt Dessie

Hon drog bort mitt ansikte från Sofies hungriga kyssar. Hon kysste Sofie snabbt innan hon istället började kyssa mig.

 – ”Jag då?”, sa Kattis plötsligt .

Hon ställde sig tätt bakom Dessie och Sofie och placerade även sina händer på Dessie och Sofies bakdelar som jag och hon gemensamt började klämma på. Den långa muskelkvinnan kysste Sofie djupt varpå Sofie inte var sen med att rikta sin uppmärksamhet mot Kattis istället. Efter en liten stund tog Kattis och kysste även Dessie på samma sätt innan hon även gav mig en tungkyss. Hon hade helt otroligt mjuka läppar. Sedan tog hon Sofie under armen och drog in henne genom balkongdörren in till lägenheten.

När jag tittade in genom balkongfönstret såg jag att Ozze hade satt sig bredvid Sanna där hon satt i soffhörnet. Han hade lagt armen om henne och de var fullt upptagna med att hångla. Samtidigt såg jag hur Kattis knuffade ner Sofie så att hon blev liggande i den andra delen av soffan. Kattis kastade sig sedan över henne, började låta sina händer smeka henne över hela kroppen samtidigt som de började kyssas. Jag kysste Dessie igen.

 – ”Det var nog bara en tidsfråga innan det här skulle hända ikväll”, sa Dessie mitt i kyssen.

Sedan fortsatte hon att kyssa mig samtidigt som hon fortsatte prata:

 – ”Både Sofie och Ozze har tjatat i över en månad om hur het, snygg och sexig hon Kattis är. Tycker du också att hon är det?”

 – ”Jo, hon är snygg. Men inte lika snygg som du.”, sa jag snabbt och fortsatte kyssandet.

 – ”Hon har en otroligt jävligt sexig kropp.”, sa Dessie.

 – ”Jo.”, sa jag.

 – ”Det verkar hon Sanna också tycka. Hon har spanat in Kattis hela kvällen”, sa Dessie

 – ”Fast hon är ju bara…..”, sa jag och slutade kyssas.

 – ”Jo, fast det vet ju inte Kattis. Jag tror inte Sofie vet om det heller.”, fnissade Dessie

Jag smekte henne över kinden, den andra handen höll jag fortfarande kvar kramandes hennes bak.

– ”Jag blev själv av med oskulden i samma ålder som hon. Innan sommarlovet när jag gick i sjuan och jag hade inte hunnit fylla 14.”, fortsatte Dessie.

 – ”Med vem?”, frågade jag.

 – ”Med en kille som skulle börja nian. Han hade gått om ett år och var 16. Vi gjorde det bara en gång och jag var full och han kom alldeles för tidigt.”

Hon tittade på mig med de vackra gröna ögonen:

 – ”Hur gammal var du första gången?”

– ”Jag? Jag var 18 och hade precis börjat sista året i gymnasiet.”, sa jag.

 – ”Med vem då?”, frågade Dessie.

 – ”En tjej som jag hade blivit ihop med då. Hon var 16, gick första året på fordon. Vi var ihop i 10 månader.”

– ”Gick hon fordon?”. sa Dessie förvånat.

 – ”Ja. hon gick alltid klädd i blåställ och arbetskläder.”, fnissade jag.

 – ”Snusade hon också eller?”, utbrast Dessie med ett skratt.

 – ”Jo, fast jag ville aldrig kyssas eller hångla när hon hade snusen inne. Grovsnus lös!”, sa jag och kunde inte låta bli att skratta lite åt det.

 – ”Åh fy fan vad äckligt, jag hatar snus. Men, hur var hon då?”, fnissade Dessie

 – ”Ok, om man bortser från snusen. Jag lärde känna henne genom en kompis som gick i hennes klass.”

– ”Hur var hon i sängen då?”, undrade Dessie samtidigt som hon kysste mig på halsen.

 – ”Jag antar att det var ok. Fast det var alltid på hennes villkor och hon kunde bara tänka sig missionären eller rida, inget annat.”, sa jag,

 – ”Är jag bättre då?”, sa Dessie med ett flin samtidigt som hon smekte mig över skrevet. Jag var fortfarande stenhård och mina jeans trängde något oerhört så att jag nästan trodde att de skulle spricka.

 – ”Du?! Du är ju det bästa som finns.”, utbrast jag och kramade om henne på nytt. Hon gav mig en kyss till.

 – ”Jag älskar dig, Johan. Jag vill vara din… Att om folk frågar att du ska säga att jag är din flickvän.”, sa hon och kysste mig ännu en gång.

 – ”Men du, ska vi våga oss in, det börjar bli lite kallt.”, så hon smekte mig över kinden.

Jag höll med. Vi öppnade försiktigt balkongdörren och smög tillbaka in i vardagsrummet. Och det fick se där var en syn.

 

 

Fortsättning följer……

Delar i serien<< Bekännelser från en folkhögskola. Del 2 – Orgasmer och förfestBekännelser från en folkhögskola. Del 4 – Festen ballar ur >>

Bekännelser från en folkhögskola
3

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier