Utsikter för fredag kväll

Det här är del [part not set] av 3 i Utsikter

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 6/2-24)

Utsikter för fredag kväll.

Nästa morgon kastade jag i mig frukosten, begav mig ner till hamnen och började lastningen. Det var som att det inte kunde gå fort nog. Men som alltid när man stressar så gör man enkla misstag och får börja om, vilket gjorde att jag inte alls kom iväg så tidigt som jag hade hoppats.

När jag väl kom ut på landsvägen så gick det däremot rätt bra. Vädret var vackert, precis som på nerresan, och milen rullade undan under mitt stora ekipage. Jag mindes hur snävt det hade blivit att hinna få rast på vägen ner, så jag beslöt att köra förbi vägkrogen jag ätit på dagen innan, försöka tillryggalägga ytterligare några mil och ta min paus på någon parkeringsficka i stället.

Planen lyckades och jag rullade in på godsdepån innan den värsta fredagsrusningen slog sitt grepp om huvudstaden. Lossningen av lasten gick ovanligt smidigt, men trots det så var klockan ändå en bit efter fyra på eftermiddagen innan jag var hemma och det hade hunnit bli ganska mörkt.

Jag klev in i köket, tände lyset och stod och spanade in kylskåpet efter något att äta när telefonen surrade till. Det var Lollo.

”Hej! Äntligen hemma?”

Jag tog fram ett paket yoghurt, hällde upp i en skål, strödde på lite müsli, satte mig och skopade in en sked i munnen innan jag svarade.

”Ja. Är du?”

”Inte direkt.”

”Inte direkt?”

”Nej.”

”Var är du då? Vi skulle ju ses.”

”Det ska vi. Släck i taket och kolla ut.”

Vad hade hon nu i kikaren? Jag gick och släckte taklampan, satte mig sedan ner och tittade snett uppåt mot hennes fönster, men där var det mörkt. I stället var det i fönstret tvärs över gatan som ljuset tändes och in kom Lollo och Cattis i varsin morgonrock. Jag mumsade förstrött på müslin medan jag väntade på att få se vad de hade i görningen.

Jag blev lite förvånad när de hjälptes åt att flytta undan köksbordet, men förstod sedan att det var för att jag skulle se bättre. Lite bättre blev det,  men fönsterkarmen skymde fortfarande en del så jag ställde mig upp för att få ännu bättre utsikt. De två tjejerna vinkade glatt mot mitt mörka fönster. Sedan vände de sig mot varandra och började kyssas.

Kyssarna blev allt hetsigare, deras händer började slita i morgonrockarnas skärp och innan jag visste ordet av hade de åkt av. Under hade de på sig riktigt heta underkläder. Behåar, som gav ett ordentligt lyft, och stringtrosor, högt skurna och med någon sorts dekoration framtill, som glimmade svagt. Till det hade de båda höfthållare och lårhöga strumpor.

 

Jag kom på mig själv med att sakta massera mitt skrev vid åsynen av de två läckra tjejerna som oblygt stod och grovhånglade i det upplysta köket. Plötsligt fick de syn på något, svepte morgonrockarna om sig och släckte i taket. Jag tog telefonen och skrev.

”Vad hände? Varför släckte ni?”

”Vi fick mer publik än vi hade tänkt oss. Nå? Vad säger du om framtidsutsikterna? Du kommer väl över?”

”Tänkte fått äta lite först.”

”Åååhhh, du ska nog allt få äta. Ses hos mig. Skynda dig. ;-* Lollo.”

Jag lutade mig framåt och spanade ner mot husets port. Det tog någon minut, sedan kom de. Iklädda långa kappor ilade de på höga klackar mot nästa trappuppgång och försvann in genom porten. Snabbt slevade jag i mig det sista av yoghurten och började göra mig i ordning.

En halvtimme senare korsade jag gatan och gick in genom porten till Lollos hus. Efter en snabb blick på informationstavlan kunde jag konstatera att det faktiskt fanns två Louise i trappuppgången, men den ena bodde på andra våningen, med andra ord lika högt som jag själv, så det måste vara den andra. Tack och lov att det fanns hiss.

Med bultande hjärta stod jag utanför hennes dörr. Tankarna rusade lika snabbt som blodet i mina ådror. Vad hade jag gett mig in på? Det som jag först hade trott skulle bli en vanlig dejt, med en högst trolig fortsättning, verkade nu vara något helt annat.

Jag svalde hårt och ringde på dörrklockan. Ljudet av klackar som snabbt närmade sig dörren hördes där inifrån. Sedan blev det tyst. Någon gläntade på brevinkastet.

– Är det du, Mange?

– Ja.

– Är det någon mer där i trappen?

– Nej. Ingen.

Ett, två, tre lås rasslade och dörren flög upp på vid gavel. Innanför stod de, med armarna om varandras midjor och med varsin drink i handen, och bara log brett mot mig.

– Välkommen, kvittrade Cattis.

– Ja. Välkommen. Stig in, sa Lollo.

Jag klev över tröskeln och det kändes definitivt som att jag lämnade min gamla värld för en ny. Med jackan i handen såg jag mig om efter någonstans att hänga ifrån mig den.

– Jag tar den där.

Innan jag hann reagera så hade Cattis tagit den och försvann längs en smal korridor. Jag följde henne med blicken. Det välsvarvade benen trummade snabbt mot parkettgolvet och hennes bara rumpa vickade förföriskt när hon gick.

– Du kanske vill ta av dig lite till.

Lollos röst lät nästan lite hes när hon talade.

– Jaaa. Jooo. Men … jag känner väl att jag kanske är lite fel klädd. Jag menar … med tanke på sällskapet, men jag hade inget annat.

– Tänk inte på det. Det har vi ordnat …

Jag hajade till när hon sa ”ordnat”.

– … ta av dig nu. Du kan väl börja med skjortan och byxorna i alla fall …

Jag började med byxorna.

– … strumporna också.

Så klart. Det finns nog inget osexigare än en kille i sockor. De åkte av härnäst och efter det skjortan. Lollo tog mina kläder och gick iväg åt samma håll som Cattis just gått. De möttes i korridoren och utväxlade ett leende.

– Fortsätter du då, ropade Lollo.

– Japp.

Cattis stannade till och synade mig uppifrån och ner. Ett gillande leende spelade på hennes mun … tills hon kom till kalsongerna. Då såg hon snarare road ut.

– Det var allt tur att vi åkte och handlade, ropade hon över axeln.

– Jag veeet! Fixar du till det, hördes Lollo inifrån lägenheten.

– Jag är på det!

Cattis tog fram en liten påse. Hon räckte mig den och nickade menande mot toalettdörren.

– Här. Gå in på toa och byt om.

Jag tog påsen och gick in genom dörren. Väl inne tittade jag ner i den. Överst låg ett kvitto från en butik som jag visste sålde sexleksaker. Det hade tydligen kostat en slant. Visst … de hade köpt sina egna kläder också, men ändå … vem var jag att sätta mig på tvären när de hade ansträngt sig så?

Jag lade undan kvittot och stack ner handen. Vad var det här? Jag lyfte upp ett litet stycke tyg, synade det och kom fram till att det var ett par stringkalsonger. Men där fanns något mer. Jag rotade i påsen och fick upp en ring. Den var i vinrött silikon, lite tillplattad i formen och ungefär 4, kanske fem, centimeter i diameter.

– Vad ska jag med den här till, ropade jag.

– Du ska ha den under kalsongerna.

– Men hur?

– Runt.

– Runt vad?

– Alltihop. Hela paketet.

– Varför?

– Har vi push-up så har du. Sätt igång nu.

Jaha. Det var väl bara att försöka då. Jag hasade ner mina boxerkalsonger från Hennes & Mauritz och lät dem falla till golvet, sparkade undan dem lite och tog fram ringen. ”Runt alltihop” hade Cattis sagt. Jag drog lite prövande i den. Den var tämligen elastisk så det borde inte vara några problem.

Jag fattade ringen med tummarna ovanifrån, töjde ut den och försökte lirka in något i den, men det var omöjligt, så jag bytte grepp. Med två fingrar underifrån var det nästan att jag lyckades, men öppningen var fortfarande för smal.

– Hur går det? Ska jag komma in och hjälpa till, hojtade Cattis.

Gud förbjude!

– Nej!

– Du vet att jag gör det så gärna!

– Jag vet, men nej!

Bra karl reder sig själv. Med tre fingrar i ringen lyckades jag töja ringen så pass mycket att jag fick igenom pungkulorna, och därifrån var det lätt att lirka ner kuken i den med tummen. Jag tittade i spegeln. Skulle den verkligen sitta sådär? Jag drog igenom pungen lite till och justerade upptill så att ringen låg precis ovanför kukroten. Jag kollade i spegeln igen. Hmmm. Varför inte? Jag kände prövande på ”paketet”. Det skulle nog funka. Faktum var att det till och med var ganska skönt.

Så var det dags för kalsongerna. Jag tog upp det mikroskopiska plagget och synade det. Det hade smala resårer i midjan och baktill, och framtill bara en liten ”påse”. Jag hade ALDRIG haft på mig något så litet. Ett djupt andetag senare hade jag klivit i dem och började dra dem uppåt. En liten rysning, men inte av obehag, rusade genom min kropp när ”bakstycket” letade sig in mellan mina skinkor. Framtill då?

– Går det bra! Är det säkert att vi inte ska hjälpa till!?

Den här gången var det Lollo som ropade, ackompanjerad av Cattis fnissningar.

– Ja! Jag är nästan klar.

Jag styrde ner mina väl paketerade genitalier i den lilla påsen och rättade till resåren i midjan. Än en gång betraktade jag resultatet i spegeln. Inte så tokigt. Jag vände mig i profil och kunde inte låta bli att le. Ringen och kallingarna gav verkligen ett mycket smickrande lyft.

– Jag är klar! Är ni beredda!?

– Jaaa! Vi har väntat länge nog! Kom ut nu!

Jag drog efter andan, låste upp och klev ut. De båda tjejerna såg på mig med ögon som speglade både glädje och hunger. Lollo räckte mig en tunn knälång morgonrock.

– Här. Ta på den här. Så du inte fryser. Men knyt den inte. Vi vill kunna se. Kom. Vi går ut i köket. Jag har tagit fram lite plockmat. Vill du ha något att dricka?

– Vad finns det?

– Jag har vin. Både vitt och rött. Men du kanske vill ha något starkare. Vi har druckit varsin GT. Du kanske vill ha en du med?

– Det vore faktiskt gott. Tack gärna.

Cattis gick bort till kylskåpet och började plocka fram ingredienser. Jag ställde mig vid köksön, följde henne med blicken och märkte inte att Lollo hade ställt sig bakom mig. Inte förrän jag kände hennes händer smeka över min mage och hur hennes bröst trycktes mot min rygg, vilket fick det att pirra till ordentligt i underlivet.

– Det här har varit en av de längsta dagarna i mitt liv. Som jag har längtat …

Hennes ena hand sökte sig neråt och smekte ömt över bulan jag hade mellan benen.

– … efter att få känna på den här på riktigt.

Hon fortsatte smeka och klämma.

– Men den är inte helt och hållet på riktigt. Den har ju lite hjälp, invände jag.

Lollo suckade.

– Ååhhh. Den är så riktig den kan bli.

Hon klämde lite hårdare om hela paketet med ett belåtet hummande.

– Mmmmhmhm.

Jag kände hur det började bulta där nere och undrade om allt skulle få plats eller om min kuk skulle börja leta sig ut ur sitt trånga förvar. Som om Lollo hade läst mina tankar stack hon ner handen innanför resåren och riktade, med en smeksam rörelse, min kuk nedåt.

– Så. Det är inte dags än.

– Men det är dags för en drink, kvittrade Cattis.

Hon skickade vant glaset över den släta bänkskivan fram till mig. Sedan tog hon Lollos och sitt eget glas, rundade köksön och ställde sig bredvid Lollo.

– Skål och välkommen.

Hon höjde sitt glas. Lollo med. Jag höjde mitt och tog en sipp genom sugröret. Drinken var god, men det kändes att hon inte hade hållit igen på ginen. Det var nog en sexa i, kanske mer, men den doldes väl av toniken och citronen.

-Tack.

– Men ät något. Maten står ju och blir dålig, klagade Lollo.

 

Jag plockade åt mig ost, skinka, salami, vattenmelon och några bitar ananas. Under tiden passade jag på att kolla in Lollo och Cattis lite grann.

Båda hade samma typ av set på sig, bara olika färger. Lollos var ljust blått och Cattis var mörkt grönt. Behåarna var lågt skurna, så att de nätt och jämt dolde bröstvårtorna. Ett dekorativt band löpte från behåns mitt upp till den punkt där kupan mötte axelbanden och framhävde på ett mycket tilltalande sätt bröstens rundning.

Trosorna, som jag tidigare trott var dekorerade i grenen, visade sig nu vara öppna just där. Det jag hade sett glimma till var två band med pärlor. Dekorativa, men kanske också med en funktion, löpte de neråt mitt i grenen och låg lätt inbäddade mellan deras yttre blygdläppar.

Jag lade sugröret åt sidan och tog en rejäl klunk av min drink. Lollo, som såg att jag tittade, frågade …

– Gillar du dem?

– Snygga. Fräcka.

– Visst är de, svarade Lollo.

– Och skööööna, fyllde Cattis i.

Hon drog upp sina trosor lite, fick pärlorna att sjunka in lite till, och himlade med ögonen. Det började röra på sig betänkligt i kalsongerna igen och jag tittade ner för att se så att inget ”tittade ut”, vad nu DET skulle ha gjort, men allt verkade vara på sin avsedda plats. Jag hörde Cattis viska …

– Lollo? Är det okej om jag känner på den jag med? Får jag?

… och innan Lollo hunnit säga …

– Du menar att jag faktiskt skulle kunna hindra dig?

… hade hon gått ner på knä framför mig. Där nerifrån såg hon mig i ögonen och log samtidigt som hon lade sina kupade händer runt min bultande bula.

– Nej, egentligen inte. Men det är artigare att be om lov.

Så fixerade hon den med blicken och började smeka mjukt uppåt och neråt.

 

Jag slöt ögonen. Det här var bortom min kontroll nu. Mycket kan man styra med viljans kraft men inte det. Och om jag hade trott för en enda sekund att de här två tjejerna skulle låta mig bestämma något så kunde jag glömma det nu. Jag tog en klunk till av min GT, kände alkoholen värma inombords och slappnade av.

Så anade jag en temperaturskiftning. Varm andedräkt mot mitt kön. Jag tittade ner. Kalsongerna var fortfarande på, men Cattis däremot var nära. Väldigt nära. Hon öppnade munnen. Jag väntade. Så slöt hon sina läppar om mitt ollon, med tyg och allt, och masserade det med tungan samtidigt som hon sög lätt. Jag stönade till och hon släppte mig.

-Oj, sa hon. Det blev visst lite fläckar av läppstiftet. Gör det något?

– Nej, inte alls.

– Det gör det visst, muttrade Lollo. Jag hade velat att det var MITT läppstift.

Cattis fnittrade och ställde sig upp.

– Varsågod och måla över då.

Hon hann inte tala färdigt innan Lollo hade gått ner på knä framför mig. Och precis som Cattis såg hon mig i ögonen samtidigt som hon lade sina händer utanpå mina kalsonger. Men sedan använde hon bara ena handen, och med fingertopparna bakom min pung lyfte hon mig sakta mot sin mun.

Jag väntade på att få känna hennes läppar omsluta mig, men i stället började hon kyssa varje punkt där Cattis läppstift var synligt. Omsorgsfullt såg hon till att täcka över det med sitt eget. Efter en liten stund slutade hon, betraktade resultatet med en nöjd min och vände sig sedan nästan triumferande mot Cattis.

– Så. Och du vet var mitt läppstift hamnar härnäst.

Utan att vänta på att Cattis skulle svara drog hon ner fronten på mina kalsonger, så att min kuk kunde sprätta ut i full frihet, gnuggade sina läppar mot varandra och slöt dem sedan strax under ollonet, gnuggade dit det lilla läppstift hon hade kvar, släppte mig sedan och lämnade en nätt och jämt synlig ring av rött läppstift på mitt skaft.

– Ja ja ja, muttrade Cattis. Nu har du ringmärkt honom. Han är din. Får jag vara med nu?

Lollo nickade i bifall så Cattis smög sig ner på knä bredvid henne.

– Vi tar av dom här.

Hon tog tag i kalsongerna och tänkte börja dra ner dem.

– Nej. Behålla dem på. Han är snygg i dem, protesterade Lollo.

– Men dom ska ju i alla fall av, kontrade Cattis.

– Jooo. Det ska dom. Men inte än.

Lollo runkade mig sakta hela tiden som hon pratade med Cattis, men nu vände hon sig mot mig igen, slickade sig om läpparna, lät sin tunga glida längs skaftet innan hon tog mig i sin mun igen och sög mig mjukt. Hennes mun var ljuvlig, och det var för mig en gåta hur hennes förra kille kunde få för sig att strula med någon annan, när han kunde få en så härlig behandling hemma.

 

Kanske var det just för att det var Cattis. Hon var impulsivare, lite galnare, även det egenskaper som kunde attrahera en man. Kanske var det till och med hon som hade tagit initia … . Mina tankar avbröts av att någon sög på en av mina testiklar och varenda hårstrå på min kropp ställde sig rakt ut. Gode gud så skönt. Jag tittade ner lagom för att få se dem bytas vid. Nu var det Cattis som hade min kuk i sin mun och Lollo som mumsade på min andra testikel.

Med ett lugn som nästan liknade vördnad sög de mig, turades om, slickade längs skaftet, runt ollonet, kysste min pung, båda lika skickliga med mun och tunga. Tillbedjan var ordet som dök upp i mitt huvud. Det var tillbedjan, men inte av mig utan snarare av det jag hade mellan benen. Hela deras fokus låg där. Ingen annanstans.

Så började Lollo suga mig hårdare och ta mig djupare. Det kittlade till invärtes och jag tänkte att nu … då bytte de. Cattis var inte sämre hon. Hon matade in mer och mer av min kuk i sin sugande mun, och än en gång tänkte jag att snart skulle jag komma. Då bytte de igen.

Lollo fortsatte suga mig. Hårt och intensivt. Cattis smekte mina kulor och en av hennes händer sökte sig längre och längre bak mellan mina ben. Till slut var hon så långt bak att jag inte kunde låta bli att knipa lite med skinkorna.

– Du, viskade hon till Lollo. Jag tror att han är lite kittlig.

– Mmmhmm.

Lollo hade väldigt mycket av mig i munnen nu.

– Tänker du köra ”tricket”, viskade Cattis.

Lollo slutade suga för ett ögonblick.

– Mmmmhmhmmm. Nej. Det sparar vi till senare.

– Men han ska få … du vet … ?

– Det ska han. Du kan väl fortsätta så tar jag över när det är dags.

Cattis tog över sugandet. Det slog mig att hon, och Lollo också för den delen, verkligen verkade tycka om det, för hon gav ifrån sig små hummande läten hela tiden som om hon verkligen njöt av det. ”Mmmmhmhmhmhmmm” lät det varje gång hon sög på vägen ut och det dröjde inte länge innan jag kände hur trycket inom mig ökade igen.

 

Jag gjorde mig beredd på att de skulle byta, som de hade gjort förut, men Cattis tog mig djupt in i munnen ännu en gång och sög. ”Mmmmhmhmh…”

Det kändes som jag skulle komma vilket ögonblick som helst, och jag tyckte att det var på sin plats att förvarna, så jag stönade fram …

– Nu. Jag k … .

Utan att jag ens hann se det så bytte de och nu var det Lollo som sög. ”Mmmhmhmh…”.

– Jag sa att …

”Mmmhmhmh … ”

– … jag koaaaaAAAAHHHH!!!

Vartenda hårstrå på min kropp ställde sig i givakt och jag exploderade i hennes mun. Med ett långdraget ”MmmmMmmmMmmm” sög Lollo i sig laddning efter laddning och svalde. Så såg jag hur hon klappade sin väninna på axeln, ett blixtsnabbt byte, Cattis slöt sina läppar runt mitt ollon, samtidigt som hon runkade mig med ena handen, och så sög och mjölkade hon ur mig det sista.

 

Det var nästan så att mina ben vek sig, och som i en dimma såg jag hur de båda tjejerna möttes i en kyss över min tjocka men slaknande kuk. Så kysste de ömt mitt svullna ollon, rättade sedan till mina kalsonger och ställde sig upp, gav mig en kyss på munnen och kröp in i min famn.

Jag hade tagit stöd med korsryggen mot köksön och hade en flicka på var sida om mig. De tryckte sig så nära intill mig de kunde och jag kunde tydligt känna hur de gned sina underliv mot mina lår. Jag lät min ena hands fingertoppar följa Lollos ryggrad neråt, ner till midjan, över trosan, ner mellan skinkorna, och skulle precis till att greppa om hennes skinka när jag kände något hårt.

Lollo bara skrockade tyst och kysste mig på halsen. Jag vände på huvudet och tittade på Cattis. Hon stod med ögonen slutna och det verkade som hon väntade. Jag sträckte ner handen, smekte längs hennes stjärtskåra och hittade samma sak där. Cattis slog upp ögonen och såg på Lollo.

– Ska vi? Är det dags?

– Mmmm. Det är det.

Lollo lösgjorde sig från mig och gick bort till en väska som stod bredvid köksön. När hon böjde sig framåt kunde jag tydligt se hur analpluggen glimmade mellan hennes skinkor. Efter att ha letat i väskan en liten stund reste hon sig upp, kom tillbaka till oss och räckte mig något.

Jag tog emot det. En analplugg i blankpolerat stål, en stor en, säkert fyra centimeter i diameter. Jag tittade klentroget på henne.

– Menar du allvar?

Lollo nickade.

– Ska JAG ha den här?

Lollo nickade igen.

– Men … jag har aldrig … jag menar … jag vet inte om jag … .

Cattis frustade till.

– Vill? Alltså. Killar. Ni är så rädda om era rövhål. Är VI ”pluggade” så är DU. Det är bara att ta den.

 

Det låg något i det hon sa. De verkade ju inte ta någon skada av det så varför skulle det vara farligt för mig? Medan jag funderade kände jag hur Lollo stack något mer i handen på mig.

– Ta den här också. Du kommer att behöva den …

Jag tittade efter. En flaska glidmedel.

– … så så … in på toa med dig. Eller vill du att vi hjälper till?

Nog för att jag hade förstått att de tänkte göra vad de ville med mig, men där gick gränsen. Då skulle de få binda mig först. Jag kunde inte låta bli att le när det slog mig att det faktiskt var ett högst tänkbart scenario. Jag var på väg mot toaletten när Cattis ropade efter mig.

– Använd fingrarna först!

– Fingrarna?

– Bara ett tips!

Jag tittade på pluggen. Givetvis. Det här skulle inte funka utan lite förarbete. Jag gick in på toa, låste om mig och halade sedan ner kalsongerna. Så öppnade jag flaskan med glidmedlet, klickade ut lite på långfingret och bävade. Skulle jag verkligen göra detta?

 

Tusen tankar for genom mitt huvud på en och samma gång. Högstadiet och gymnasiet, och åren efter det. Grabbarna jag hade hängt med och jargongen som hade varit då. Att röven var en ”No-Go zone”, och att allt som hade med den att göra var äckligt, fult och bögigt. Ett resonemang som resulterade i att jag helt och fullt hade förkastat analen som en möjlig erogen zon.

Ända tills nu. Nu skulle det ske. Men jag tvekade fortfarande och glidmedlet var nästan på väg att rinna av mitt finger innan jag lyckades samla ihop mig och skrida till verket. Lite försiktigt började jag smörja ut det på min analöppning och kom snabbt till insikt om att det skulle behövas mer. Framförallt invändigt.

Jag tog mer glidmedel på fingret och började försiktigt trycka det mot öppningen. Det tog emot. Jag tog i lite hårdare, men den ville inte ge med sig. Jag skakade på huvudet. Det här var för dumt. Tjejerna kunde ju. Varför inte jag? En klick glidmedel till och på det igen.

Nu? Ja, kanske. Det kändes som att öppningen gav vika lite.Jag tryckte på lite till och sakta började fingret leta sig in i mig. När det var inne så långt det gick rörde jag på det lite försiktigt ut och in, och snart var det inget motstånd alls. Jag tittade på pluggen och sedan på mitt vänstra långfinger. Det var inte i närheten av att vara lika tjockt. Jag skulle behöva använda två fingrar … om ens det skulle räcka.

Jag började om, och när jag kände att trycket runt mina två fingrar började lätta tog jag upp pluggen, smorde in den, satte upp ena foten på toastolen och satte pluggens topp mot öppningen. Den gled in en liten bit men sedan tog det stopp. Jag släppte efter lite och började sedan trycka igen. Den gled in ungefär lika långt igen, men inte mycket längre. Då knackade det på dörren. Det var Cattis.

– Hur går det?!

– Mmmm … inget vidare!

– Okej. Ge inte upp. Tryck bara inte för hårt om det tar emot. Bara så att den inte åker ut, och så lite hårdare ibland!

– MmHmm!

Jag provade att göra som hon sa, att slumpvis trycka lite hårdare, och plötsligt började pluggen glida längre in tills den kom till en punkt där den varken rörde sig inåt eller utåt, innan den oändligt sakta började glida inåt. Den sugande känslan när den gjorde det fick mig att andas ut nästan all luft som jag hade i lungorna, och det måste ha hörts ut för Lollo ropade på mig.

– Är du okej?!

– MmHmm!

– Du mår inte dåligt?!

– Nej. Lite ovant bara.

– Ville bara kolla. En del kan känna sig lite kvalmiga första gången. Kom ut nu.

Jag rätade på mig och drog upp kalsongerna. Sedan tvättade jag av händerna innan jag låste upp och steg ut. Utanför stod Lollo och Cattis och sken som solar. Lollo räckte mig en ny nyblandad GT och kvittrade …

– Få se. För du har väl inte bara gömt den nånstans där inne på toa?

Innan jag hann svara hade hon lyft undan min morgonrock och gått ner på huk bakom mig. Jag kände hennes hand mot mina skinkor, fingrarna som följde min stjärtskåra, och så tog hon tag om stringen och lade den till rätta innanför stoppknappen.

– HA!!! Jag sa ju det! Jag sa ju att han skulle göra det! Cattis!

– MmmMm. Jag trodde faktiskt inte … . Inte nån av alla killar jag någonsin träffat har gått med på … .

– Nu är ju inte Mange vem som helst.

– Jo. Det är jag, flikade jag in. Men jag var kanske lite mer motiverad.

– Motiverad? Är det vi som är motivationen då?

– Definitivt.

Cattis såg på mig med glittrande ögon samtidigt som hon strök med varsam hand över min bula, och det kändes direkt hur någonting vaknade till liv där nere.

– Då kanske det finns något mer du är sugen på. Något som kan motivera den här ännu mer …

Hon fortsatte smeka min kuk genom kalsongernas tunna tyg.

– … något att mumsa på kanske.

– Jag trodde aldrig att du skulle fråga.

– Men … det måste vi ju ordna. Lollo. Vår gäst är sugen på något att äta. Röjer du av bänken?

Lollo log från öra till öra.

– Visst.

Hon samlade ihop plockmaten, satte in den i kylen och i ett huj satt de båda tjejerna på bänken och väntade på mig.

– Varsågod …

Cattis gjorde en inbjudande gest.

– … ta för dig. Ät så mycket du orkar.

 

Jag drog fram två stolar och ställde en framför var och en av dem.

– Hmmm. Buffé är så svårt.

Jag smekte dem båda uppåt längs insidan av låren.

– Jag menar … var ska man börja?

Så slog jag mig ner på stolen framför Lollo, greppade hennes knän, drog hennes ben brett isär …

– Men det vore ohövligt att inte börja med värdinnan.

… böjde mig fram och lät min tunga följa de två pärlbanden nerifrån och upp. Jag hörde hur Lollo suckade djupt samtidigt som hon lade ena handen bakom min nacke. Jag fortsatte slicka, och efter ett litet tag hade jag lyckats mota ut pärlorna till sidorna så att jag lättare kunde komma åt hennes klitoris, först med tungan fladdrande lätt över den innan jag sög in den i min mun.

I ögonvrån såg jag hur Cattis gled ner på golvet och sekunden senare kände jag hennes hand mot mitt ben. Jag tittade ner lite snabbt och såg hur hon pekade uppåt. Ville hon att jag skulle ställa mig upp? Jag lyfte rumpan från stolen, som omedelbart försvann, och fortsatte sedan att ge Lollos sköte all min uppmärksamhet.

Jag lät ett finger leta sig in i henne samtidigt som jag fortsatte suga och slicka på hennes känsliga knopp. Lollos andhämtning blev allt mer ansträngd. Hon lade sig bakåt men fortsatte trycka mitt huvud mot sig, nu med båda händerna, samtidigt som hon började stöna och hade svårt att hålla benen stilla.

Nere på golvet hade Cattis kravlat sig in mellan mig och bänken. Jag kände hennes händer mot insidan av mina lår och hur hon tryckte dem ut åt sidorna. Jag ställde fötterna lite bredare isär och genast flyttades hennes händer till fronten på mina kalsonger. Efter lite lirkande lyckades hon dra ner dem, haka fast dem under min pung och i nästa sekund kände jag hennes läppar runt min halvslaka kuk.

Uppe på bänken började Lollo närma sig klimax. Hon pustade och stönade, kastade med huvudet från sida till sida och hennes tag i mitt hår hårdnade allt mer. Jag lät ett finger till glida in i henne och började sakta pulla henne med lite extra tryck mot g-punkten. Det tog inte många sekunder innan hon gav upp ett tjut, grävde in sina naglar i min hårbotten och klämde fast mitt huvud mellan sina lår.

 

Lika mycket som jag njöt av att höra henne komma, lika mycket njöt jag av hur Cattis sög mig. Långsamt och mjukt smekte hennes mun min allt svullnare lem, och så fort Lollo släppte taget reste jag mig upp och tittade ner. Cattis slutade suga, runkade mig istället sakta och tittade upp.

– Är det min tur nu, frågade hon.

Jag nickade.

– Bra. Lollo. Du får fortsätta här.

Efter lite trassel, med armar och ben om vartannat, hade de bytt plats. Den här gången krånglade jag inte med att försöka hålla undan pärlbanden med tungan utan föste dem ut åt sidorna med fingrarna, böjde mig fram och lapade i mig av Cattis safter samtidigt som jag kände hur Lollo slöt sina läppar runt mig.

Med ansiktet begravt mellan Cattis ben kunde jag inte se, bara känna, hur Lollo tog mig djupare och djupare i munnen. Samtidigt bestämde jag mig för att ge Cattis samma behandling som jag gett Lollo, sög in hennes klitoris i munnen och lät två fingrar glida in genom hennes våta öppning.

Cattis stönade högt när mina fingertoppar hittade den skrovliga ytan och började massera. Själv kunde jag inte låta bli att grymta in hennes fitta när Lollo sög hårt hela vägen ut till toppen. Så släppte hon mig plötsligt och började runka mig sakta.

– MmmAahhh! Det tar sig inte riktigt här.

Cattis flämtade fram sitt svar …

– Mmmhmhm. Det … är kanske … för tidigt. Du få…å…år väl … Åhhh … ta till … dina … special…kunska…per?

… samtidigt som hon låg och vred sig på bänkskivan och försökte jucka på mina fingrar.

Lollo svarade inte, hon hade min kuk i munnen igen, och jag hann inte ens fundera över vad det var för specialkunskaper hon hade innan jag kände hur nästan hela min lem försvann in i hennes mun. Men bara nästan. Hon backade undan innan hon tagit hela, drog efter andan, tog sats och tryckte sig sedan mot mig. För bråkdelen av en sekund tog det emot lite, men hon fortsatte trycka på framåt tills jag kände hennes näsa mot min mage.

 

Bara tanken på att vara så långt in i hennes mun, kanske rentav nere i hennes hals, var så svindlande att jag för ett ögonblick tappade fokus, men så fort Lollo backade undan så återupptog jag behandlingen på Cattis. I periferin registrerade jag hur Lollo sträckte sig efter något, kom tillbaka, runkade mig lite sakta och tog mig sedan i munnen igen, precis lika djupt som innan.

– Funkar … det, stönade Cattis.

Lollo fick inte fram mer än ett gurglande läte till svar. Men så backade hon, släppte mig och snabbt som ögat hade hon trätt på mig en kukring.

– Hrhmhmm. Jag tror det.

– Få se.

Cattis hävde sig upp på armbågarna och granskade gillande mitt skrev.

– Av med den stora, kommenderade hon.

– Men varför … , protesterade Lollo.

– För att jag vill ha honom så lång som möjligt. Den där stjäl minst två centimeter.

– Men det är ju snyggt!

– Lita på mig. Ta av den.

Lollo började, under muttrade protester, lirka av mig den större ringen. När den var av fortsatte Cattis.

– Bra. Tryck in den lilla ordentligt mot roten nu.

Lollo pressade den lilla ringen in mot mitt bäckenben och drog sig sedan bakåt med blicken fastnaglad mellan mina ben.

– Ser du nu, Lollo. Vad var det jag sa?

– Mmhmm.

 

Jag kunde inte låta bli att titta ner och häpnade själv över resultatet. Visst … den stod inte så stolt som jag hade hoppats, men blodfylld, stenhård, och både tjockare och längre än jag någonsin hade sett den tidigare, hängde den lite på trekvart framför mig.

– Den där måste jag ha, utropade Cattis. Ta hit en av barstolarna.

Lollo drog fram en av de höga stolarna vid köksön och ställde den framför mig med ryggstödet mot bänken. Vigt som en katt gled Cattis ner på den, satte sig så att hon balanserade med rumpan på yttersta kanten och tecknade till mig med pekfingret att jag skulle komma.

Jag hasade snabbt ned kalsongerna, sparkade iväg dem och tog sedan ett steg framåt in mellan hennes ben. Höjden på stolen var verkligen perfekt. Med handen styrde jag kuken mot trosans två pärlband för att försöka komma in emellan dem, men innan jag hunnit ända fram dök Lollo upp med en klick glidmedel i handen. Hon smorde in mig noga och drog sig sedan tillbaka igen med en viskning.

– Så. Nu kan du börja. Men spara lite till mig är du snäll.

Jag nickade och började om. Som tur var hade Cattis också insett problemet och höll nu isär banden med sina fingrar. Lite retsamt lät jag först ollonet nosa runt lite på utsidan innan jag riktade in det mot öppningen och tryckte mig in. Ett långdraget och njutningsfullt …

– Mmmmmmmm …

… hördes från Cattis när jag hade trängt in så långt jag kunde.

– … härligt Mange. Nu vill jag att du knullar mig.

Sakta började jag jucka in i henne. Samtidigt tog jag tag i hennes ben och lade dem över mina armveck.

– Mer. Snabbare, kommenderade Cattis.

– Mmmm. Men då får du hålla i benen själv.

Snabbt som ögat greppade Cattis tag om sina ben och drog dem uppåt och brett isär. Jag trädde in mina armar mellan dem, greppade om hennes midja och började jucka snabbare. Cattis, som nu nästan hade rumpan utanför sitsen, studsade till varje gång jag stötte in i henne och de runda brösten gungade i takt med mig i den lilla mörkgröna behån.

I hennes ansikte syntes det att hon började närma sig orgasm. Munnen stod öppen, flämtande, ögonen var glansiga och hon började få en rynka mellan ögonbrynen. Hennes fitta kramade så skönt om mig, och jag förberedde mig som bäst för ”upploppet”, när Lollo plötsligt gav mig en dask på ena skinkan som fick mig att dra mig ur

– Hejda er. Nu är det min tur.

– Meeen, protesterade Cattis. Jag var ju så nära!

– Då får du väl ta hand om det själv då. Jag vill ha kuk.

Cattis fortsatte protestera.

– Fan va taskigt. Måste du?

– Ja. Det måste jag. Det är väl inte bara du som ska få ha honom?

– Nääää …

Cattis såg fundersam ut.

– … men det är inte samma sak om man gör det själv. Kan inte du hjälpa mig?

– Okej då.

 

Jag såg på Lollos ansiktsuttryck att hon inte alls var så avvisande till förslaget som hon lät göra sken av, och utan att dra på det särskilt länge gick hon ner på knä mellan Cattis ben och började slicka. Efter bara några sekunder slutade hon, såg på mig över axeln och sa …

– Men kom hit då.

Jag gick ner på knä bakom henne, försökte rätta in mig och sedan hitta en väg in, men det var svårt. Barstolen var hög, så Lollos position på överkroppen gjorde att hennes bakdel hamnade alldeles för långt ner för att jag skulle kunna få en bra vinkel att kunna tränga in.

– Vad väntar du på, klagade Lollo.

– Det här funkar inte.

– Vad då ”funkar inte”?

– Du är för långt ner. Vänta lite.

Jag satte mig ner, sträckte ut benen på var sida om henne och barstolen och hasade sedan fram så att mitt underliv hamnade rakt under hennes. Så tog jag tag om min kuk, runkade upp lite tryck och höll den sedan rakt upp.

– Så, sa jag. Sätt dig.

Sakta började Lollo sänka sig ned medan jag siktade så gott jag kunde och efter lite trevande kände jag hur jag träffade rätt. Det gjorde hon också och med en suck sjönk hon ner över min hårda lem, satt bara stilla ett par sekunder och började sedan rida mig.

Från min plats på golvet kunde jag lätt få ögonkontakt med Cattis. Med lite simmiga ögon mötte hennes blick min. För det mesta var den stadig, men då och då tappade hon fokus, blev mera inåtvänd. Efter just ett sådant ögonblick fångade hon in min blick igen och frågade med en röst som var lite hes.

– Gillar du det du ser?

– Mycket. Du då?

– Mmmm … bästa … utsikten … Ahhh … på länge …

Sedan tappade hon det igen. Jag såg hur Lollos huvud rörde sig mera, snabbare, och hur Cattis grävde in fingrarna i hennes hår.

– … Aaahh … Aaahh … Aaahh … Mmmmm … Lollo! … Ja! … Ja! … Ja! … JAAAAA!!!

Hon slöt ögonen, lutade sig bakåt med sina ben korsade över Lollos rygg och tryckte henne mot sig så hårt hon kunde. Samtidigt var det som om hennes orgasm blev startskottet för Lollo. Jag kände hur hennes underliv stramade åt om min kuk, och efter att tre gånger ha daskat sin bak mot mina höfter kom hon med ett högt stön, fortfarande med munnen mot Cattis fitta.

– MmmmmMMMMMMMM!!!

Så lyfte och sänkte hon sig sakta ett par gånger till samtidigt som hon gav ifrån sig ett spinnande läte.

– MmmmMmmmMmmmMmmm.

 

Det var Cattis som började försöka röra sig först. Hon sträckte på sig med ett …

– Ooooj oj oj. Tack för den Lollo.

Lollo satte sig rakt upp över mig och det såg ut som att hon torkade sig om munnen.

– Varsågod. Men det var ju Mange som gjorde förarbetet.

Hon vickade lite retsamt på höfterna innan hon fortsatte.

– Hur är det med dig förresten?

– Det är bara bra.

– Inte kommit än va?

– HrmHmm. Nej.

– Bra. Och håll ut. Jag lovar att när det händer så kommer du vara såååå laddad.

Hon började resa sig sakta, sträckte bak ena handen, grep om mitt hårda kladdiga skaft och smekte det hela vägen upp till ollonet innan hon reste sig upp. Så slickade hon av sina fingrar, omfamnade Cattis och gav henne en het kyss.

– Kom, sa hon sedan. Vi tar lite att dricka.

Jag hade satt mig upp och letade nu efter kalsongerna. Lollo, som hade börjat slå upp varsitt glas mousserande vitt vin, vände sig om och ropade

– Strunta i dom. Men ta av den lilla ringen och ta på den stora igen.

– Varför det?

– Det är inte nyttigt att ha den lilla på för länge … och … du är snygg i den stora

– Okej. Men i så fall får ni ta av trosorna.

– Varför?

– Är jag utan så är ni. Dessutom … det blir enklare för mig … ifall jag får några idéer menar jag.

– Idéer, fnissade Cattis. Tack gärna.

Båda tjejerna fortsatte fnissa glatt, denna gång åt mina tafatta försök att få på den stora ringen, samtidigt som de klev ur sina trosor. Till slut lyckades jag ändå och jag såg hur Lollo gav mig en gillande blick. Samtidigt sa Cattis …

– Så. Nöjd nu?

… och slog ut med händerna.

– Mycket.

Jag gick fram till dem, kupade min vänstra hand över Cattis kön, den högra över Lollos och gav dem sedan, var och en, en lång kyss innan jag lät mina lång- och ringfingrar glida in i dem. Båda två gav ifrån sig en suck samtidigt som de ställde sig med benen bredare isär för att jag skulle komma åt bättre

 

Där stod jag nu, med en tjej på var sida om mig, masserande både deras in- och utsidor med fingrarna. Cattis lutade, med en suck, pannan mot min axel samtidigt som hon sakta smekte min kuk. Lollo lutade sig lätt bakåt mot köksön, tog sitt glas och drack lite. Så tog hon mitt glas, förde det mot min mun och försökte ge lite till mig också. Men i samma ögonblick som glaset nådde mina läppar skakade hon till och spillde det mesta över min bröstkorg.

Då ryckte det till i Cattis.

– Ääähh. Fuck this. Jag vill ha kuk. Kom.

Hon bröt sig loss från mig, tog min hand och började gå mot vardagsrummet. Det var på håret att jag inte hann fånga Lollos hand och dra henne med mig.

– Här …

Cattis pekade mot den breda soffan.

– … lägg dig.

Jag lade mig ner på soffan och i nästa ögonblick var Cattis över mig, satte sig grensle och började gnida min kuk mot sina blöta blygdläppar. Jag hade inte hunnit bli riktigt hård ännu, men det verkade inte störa henne, för så fort jag hade styvnat tillräckligt så lyckades hon få in mig genom öppningen.

Med en suck satte hon sig ner och satt  bara helt stilla med slutna ögon. Men det betydde inte att hon inte gjorde något. Tvärtom kunde jag känna hur tydligt som helst hur hon knep om mig. Sakta men säkert växte min kuk inne i henne, centimeter för centimeter, och ett litet leende började spela på hennes läppar när den hade nått sin fulla längd.

– Hallå! Det här är fan inte rättvist! Du bara tar för dig. Jag då?

Det var Lollo, som nu stod bredvid soffan, lite bredbent och med händerna i sidorna. Cattis tittade upp …

– Vad gnäller du om? Det här är ju faktiskt en ”tvåsits”.

… och pekade mot mitt ansikte. Med ett brett leende skuttade Lollo upp i soffan, grenslade mig, hon också, och sänkte sedan sakta sitt sköte ner mot min mun. För att inte bli helt fastlåst såg jag till att få armarna fria, lade sedan händerna på hennes skinkor och lät min tunga möta hennes savande sköte.

En suck av njutning hördes från henne samtidigt som jag kände hur hon lutade sig framåt. Jag antog att hon och Cattis kysstes. Ett par händer uppenbarade sig på Lollos skinkor, sjasade bort mina och började smeka och klämma. Så började Cattis rida mig sakta. Lollo föll genast in i hennes rytm och började gnida sig sakta mot min tunga i samma böljande, ridande rörelse.

Lite villrådig om var jag skulle göra av mina händer flyttade jag dem lite trevande uppåt, över Lollos mage upp mot hennes bröst. Jag väntade mig att känna det lite sträva materialet i hennes behå mot mina fingertoppar, men istället möttes de av slät mjuk hud. Hon hade tagit av sin behå. Jag lade mina handflator mot de mjuka kullarna och började smeka och krama dem lite försiktigt, nypa lite i bröstvårtorna. Lollo svarade med ett långdraget och spinnande …

– Mmmmmmmm.

Lite nyfiken på om Cattis hade gjort det samma sträckte jag mina händer åt det hållet. Mycket riktigt. Det första som mötte mina fingrar var ett par styva bröstvårtor. Cattis hummade förnöjt …

– MmmmmHmmmHmmm.

… när mina händer började massera de båda brösten.

Plötsligt kände jag hur de båda ändrade ställning. Cattis bröst försvann från mina händer, Lollo fällde sig framåt, ett par händer tog stöd mot mina smalben och så började Cattis rida igen. Först långsamma rörelser upp och ner, sedan allt snabbare och ibland kände jag Lollos tunga virvla till mot mitt skaft.

I den nya vinkeln gneds toppen av min kuk hårt mot hennes främre slidvägg, det kändes … och hördes. Cattis gnyenden blev allt ljudligare, i synnerhet när Lollo träffade extra rätt med sin tunga, och var snart uppe i en hög falsett. Så blev hon med ens helt tyst, hennes kropp skakade till och så exploderade hon med ett högt skrik …

– OoooooååååååÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!! LOOOLLOOOOO!!!

… samtidigt som jag kände hur allting blev jätteblött.

Bortsett från de små spastiska ryckningarna i hennes kropp, när orgasmen så sakteligen klingade av, satt hon helt stilla, innan hon lät sig själv falla bakåt mot soffans armstöd. Lollo var snabbt uppe och följde efter henne, lade sig på knä i soffan och fortsatte att slicka.

– Försiktigt, mumlade Cattis. Det är lite känsligt.

Lollo tittade upp.

– Jaaadå. Bara lite mys.

Så såg hon på mig.

– Ta på den lilla ringen igen. Och skynda på.

Jag letade fram den lilla kukringen i köket och bytte lite snabbt. Sedan tog jag glidmedlet, smorde in mig och återvände till Lollo. Leende såg hon på mig över axeln samtidigt som hon vickade förföriskt på rumpan.

Efter ett par snabba runktag, för att bli riktigt hård, tryckte jag ringen hårt mot kukroten. Jag såg hur den svällde upp lite till. Lollo såg det också och hennes ögon glödde när hon väste …

– Kom igen nu. Ge mig den där bamsingen.

Jag ställde mig bakom henne, med ett knä i soffan och andra foten i golvet, gned toppen lite mot hennes öppning, tog ett stadigt tag om hennes höfter och så tryckte jag till. Lollo stönade som om luften gick ur henne när jag trängde in, ända in i botten.

– OOOHHFFFFYFFFFAAAAHHNNN!!!

Jag stod stilla så ett par sekunder, njöt av hur hon omslöt mig. Sedan började jag långsamt röra mig fram och tillbaka, ut och in, ibland så långt att jag nästan gled ur henne. Nere mellan Cattis ben kunde jag höra hur Lollo kved.

– Åååhhh … Mange … den är så … skööön. Knulla … Mange … knulla mig.

Hon skulle få det hon bad om … tids nog … men än så länge hade jag för avsikt att ta det lugnt, låta henne komma närmare klimax innan jag satte igång på allvar.

 

Nu började Cattis också gny och flämta lite, eftersom Lollo gav hennes fitta så mycket kärlek hon förmådde, och jag såg hur hon grävde med fingrarna i Lollos hår.

– OOOOOOÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!! LOLLO!!! IGEEEENNN!!!

Cattis skrik överraskade mig lite, men verkade inte störa Lollo nämnvärt, för hon fortsatte att slicka och suga på Cattis fitta som om inget hade hänt. “Dåså”, tänkte jag och fattade ett stadigt tag om Lollos höfter, “Då är det väl upp till mig att ”störa” henne lite”, och så började jag knulla.

Och jag höll inte igen. Tvärtom. Jag såg till att lägga ordentligt med kraft bakom varje stöt. Lollos skinkor dallrade till varje gång jag träffade henne bakifrån och hennes huvud guppade och for så pass att hon hade svårt att fortsätta slicka. Cattis, som jag trodde hade fått nog vid det här laget, tog tag om hennes huvud och tryckte henne mot sig. Ville hon ha mer? Orkade hon verkligen det?

På Lollo märktes det nu att mina ansträngningar började påverka henne. Varje gång jag bottnade stönade hon högt in i Cattis fitta, varje gång försökte hon möta mina stötar så gott det gick och varje gång blev hennes öppning trängre och trängre.

Till slut kom hon. Men jag var inte klar. Jag fortsatte. Ursinnigt rände jag min bultande lem in i hennes krampande fitta. Gång på gång på gång rammade jag henne bakifrån ackompanjerad av hennes utdragna stönanden.

– OooÅÅÅOooÅÅÅOooÅÅÅOooÅÅÅ!!!

Genom den orgasmen, och en till, dunkade jag på henne, skoningslöst. Så kände jag. Det var dags. Äntligen kom den där första pirrande känslan. Med en sista ansträngning, eggad av Lollos rop …

JAAAAA!!! MANGEEEE!!!

… satsade jag allt …

– KOM I MIG!!!

… knullade henne som om mitt liv hängde på det …

– KO-O-O-O-OM!!!

… och efter tre … ursinniga … stötar … kom jag och våra röster blandades i ett brunstigt vrål.

 

Det tog ett bra tag innan någon av oss orkade röra sig, men till slut lyckades vi trassla oss ur vår hög av armar och ben och ragla ut till duschen. Där hjälptes vi åt att tvätta av varandra under de värmande vattenstrålarna. När vi stod och torkade oss frågade Lollo …

– Ska du gå nu?

– Jag vet inte. Egentligen vill jag inte.

Lollo kom närmare och lade sina armar om min hals. Samtidigt omfamnade Cattis mig bakifrån. Hennes bröst mot min rygg, och hennes ena hand som sökt sig neråt, fick min kuk att börja resa sig igen när hon viskade …

– Så klart du ska stanna.

 

******

 

Delar i serienUtsikter för torsdag morgon >>

Utsikter
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…