Syskonkärlek #3 – För allra första gången

Det här är del 3 av 3 i Syskonkärlek

Långt bort som i en dimma hörde jag ljud av röster, koppar, skåpdörrar som öppnades och stängdes, tallrikar och bestick som skramlade. Det avlägsna ljudet av fräsandet från en stekpanna och den svaga lukten av stekt ägg. Sedan det jag allra mest uppskattade på morgonen, gurglandet från vår kaffebryggare. Den var verkligen hopplös, bubblade, spottade och fräste mer än bryggde kaffe. Den behövde antingen avkalkas snarast eller bytas ut. Lukten var hur som helst gudomlig där den sipprade in mellan springorna i min sovrumsdörr. Då visste jag att det luktat länge där ute innan doften tagit sig upp för trappan till övervåningen och in i mitt stängda rum.

Hjärnan, näsan och öronen registrerade allt detta, men kroppen var som i paralys och jag kunde inte röra en muskel och inte öppna ögonen. Det var som i mardrömmarna när något otäckt hände utan att man kunde ingripa, nästan lite läskigt.
– Jag väcker skitungen!
Det var Tess röst och snabba steg i trapporna. Känslan av paralys ersattes med ljuvlig bomull i huvudet. ”Skitungen” var jag, något hon sagt sedan vi var små och alltid lyckades säga med sådan innerlig värme att jag mer än gärna var det för henne. Skitunge och den där pussen på näsan som var hennes grej som fick mig att känna mig mycket mindre och hon mycket större än vad vi i själva verket var.

Dörren öppnades och lukten av stekt ägg, rostat bröd och kaffe sköljde som en våg in i rummet. Av ljuden från stekpannan där nere att döma, drogs dörren igen, åtminstone på glänt. Tyst räknade jag hennes steg, de bara fötterna först över trägolvet borta vid dörren, gammaldags riktigt plankgolv som inte knarrade, fram till den stora mattan mitt på golvet. …Tre, fyra, Fem steg av vackra fötter och sedan var hon framme vid sängen. Utan minsta mildhet i rörelserna la hon sig ovanpå min rygg med hela sin överkropp. Hon kändes lätt som en fjäder, varm och mjuk genom täcket.

Jag vred på huvudet och öppnade ögonen. Ena kinden mot kudden, den andra mot hennes.
– God morgon skitunge, viskade hon så att det kändes som om jag skulle kissa på mig för att jag rös över hela kroppen.
– God morgon Rapunzel.
Min röst var sprucken och fortfarande sömndrucken.
– Vakna din sömntuta, det är frukost.
– Mm jag kommer.
Hon låg kvar så en kort stund, en puss på kinden, sedan reste hon sig och tassade ut ur rummet och lämnade dörren på glänt efter sig.

Jag vände mig över på rygg, gäspade och sträckte på mig. Klockradion visade 09:15. Det var söndag och vi hade påsklov. Det kändes välbehövligt. Nian närmade sig sitt slut och det var väldigt mycket nu med alla prov som skulle hinnas med de sista två månaderna. Jag var väl inte usel i skolan, men betygen i högstadiet var varken jag eller mina föräldrar särskilt nöjda med. Så jag hade bestämt mig för att försöka höja mig ordentligt innan avslutningen. Det verkade inte vara några problem eftersom jag egentligen hade lätt för mig i skolan. Jag hade sökt in på treårig ekonomisk linje. Inte för att det kanske var just ekonomi jag ville arbeta med, men för att jag inte riktigt kunde bestämma mig. Tess gick sista året på natur och min bror Carl hade gått teknisk linje. Båda var helt klart mer disciplinerade än vad jag var och jag tvivlade på att min energi skulle räcka hela vägen på någon av dessa linjer. Min äldsta syster hade bara gått tvåårig Handel och kontor med ganska dåliga avgångsbetyg, men nu var hon på god väg att bli veterinär och det om något visade väl att det kunde ordna sig ändå.

Därför var det extra ljuvligt att ligga och dra sig en stund. Mina tankar kring studier och gymnasieval hade inte kunnat förhindra min kropp att reagera när min älskade syster lagt sig ovanpå mig på det där sättet. Det fanns bara en lättnad. Långsamt runkade jag samtidigt som jag smekte mina bröstvårtor, växlade mellan dem. Med lite hudlotion på fingrarna blev känslan ännu bättre. De färska och äkta bilderna av Tess underliv över min mun fick mig att komma fort. Sperman rann ner över handen och ner i mitt könshår och jag kvävde mitt låga stön i täcket. Med en suck kröp jag motvilligt ur sängen och drog på mig en T-shirt och mjukisbyxor och gick ner för att äta frukost med de andra.

Nere i köket pysslade de andra med sitt kaffe eller te, bredde mackor eller pressade juice. Tess stod där i morgonrock och uppsatt hår, det var mycket finare utsläppt. Eller skit samma, nu såg hon ut som en trollunge och det var lika bedårande som prinsessan hon såg ut som med utsläppt hår.

När jag stod och synade vilka resurser vårt kylskåp kunde erbjuda slöt hon upp bakom mig som för att göra detsamma. Ingenting särskilt eller konstigt med det, men halvt dolda bakom den öppna kylskåpsdörren flätades våra fingrar ihop. När hon skulle hälla upp kaffe stödde hon sin hand på min. och Hennes bröst trycktes mot min arm när hon böjde sig fram. Jag kände så tydligt lukten från hennes kropp och blev alldeles dimmig i huvudet.
– Vad ska ni göra i veckan? Undrade mamma.
– Jag och John tänkte åka ner till landet i förväg.
Jag såg på Tess och försökte dölja min förvåning. Det här hade jag ingen aning om.
– Åker ni redan idag?
– Nej vi åker nog imorgon förmiddag. Jag behöver ju titta till Olivia ute hos ”Österman”.
Olivia var Tess häst som nu flyttat ner till vårt landställe. Vi hade henne på sommarbete hos en bonde på ön som vi på skämt kallade för ”Österman” efter en av karaktärerna i Astrid Lindgrens Saltkråkan. Egentligen hette han något helt annat, men det var knappt någon som visste vad han hette egentligen. Han hade alltid varit Österman sedan vi varit små och sa det till och med själv numera. Han var bara ett av alla underbara original där ute.
– Då städar och bäddar ni tills alla kommer på skärtorsdag?
– Absolut. John städar hela huset och bäddar medan jag rider och roar mig i skogen.
Tess skrattade och petade mig i sidan.
– Allt jag gör är jag grym på, så också att städa och bädda.
– Glöm inte nycklarna bara, de hänger inte där ute nu.

Vi dukade av och fyllde diskmaskinen. Jag gick upp på mitt rum och satte mig med gitarrerna ett par timmar. Jag var fortfarande fascinerad över att plötsligt få veta att jag och Tess skulle vara själva på landet nästan fyra dagar. Åtminstone hoppades jag att något av våra andra syskon inte skulle få för sig att följa efter, men det var inte så troligt.

Den kvällen kändes spänningen tydligt mellan oss. Det fanns ingen pojkvän i vägen och föräldrarna kändes trötta och avslagna där de satt och gäspade framför TVn. De skulle säkert inte bli långrandiga ikväll eftersom det var arbetsdag för dem imorgon. Jag och Tess halvlåg i varsitt hörn i vår lilla soffa med benen ihoptrasslade. Då och då rördes en fot över baksidan av ett lår eller tår som vippade retsamt långt upp mellan benen. Pläden över mina ben dolde mitt bultande kön och det var svårt att koncentrera sig på TV-programmet.

Jag smet iväg före alla andra när jag märkte att man började röra och sträcka på sig för att snart säga ”nä nu får det vara nog för ikväll” och gå mot handfat och tandborste. Jag ville vara klar i god tid och slippa att någon stod utanför och trampade otåligt.

Inne i mitt rum kröp jag ner i sängen med svag musik på. Jag lät dörren stå öppen på glänt och min förhoppning var att min syster skulle tolka det på samma sätt som jag gjort när hon lämnat sin dörr på glänt. Hur jag skulle göra annars var jag osäker på. Men kanske smyga över till hennes rum. Egentligen ville jag viska att hon skulle komma och mysa sedan, men riktigt så modig hade jag inte blivit ännu.

Genom den halvöppna dörren kunde jag följa allt som hände. Jag hörde skillnaden på när pappa och mamma borstade tänderna, deras sovrumsdörr som stängdes. Tess mycket nättare och snabbare rörelser med tandborsten och jag fnissade åt att hon kissade med öppen dörr nu när hon var där själv. Jag hörde hur hon tvekade på steget ute i hallen innan hon satte kurs på sitt rum. Men när hon inte stängde dörren om sig växte hoppet. Där borta på andra sidan hallen hörde jag henne plocka med saker på sitt sminkbord och jag antog att hon smörjde in sig med hudkräm som hon brukade. Sedan stängdes hennes dörr och de tysta stegen på väg mot mitt rum.

Efter att ha stängt och tyst haspat dörren kom hon. Redan darrig av upphetsning och nervositet och hård av kåthet lyfte jag på täcket och hon kröp snabbt intill mig. Vi tryckte oss mot varandra, höll hårt om och kysstes intensivt.
– Sover inte du?
– Jo, sedan länge och nu drömmer jag ljuvliga drömmar.
– Jag känner det, måste vara väldigt ljuvliga.
Hon tryckte sitt underliv mot mitt hårda stånd och jag trodde att jag skulle smälla av.
– Jag har längtat efter dig.
– Mmm, mycket.
Hon mumlade med halvöppen mun mot min. Hennes höfter rörde sig i små rörelser från sida till sida och fram och tillbaka. Jag försökte flytta mig lite mer nedåt för att mitt hårda stånd skulle komma in mellan hennes ben. det kändes som om jag skulle komma i kalsongerna vilken sekund som helst. Vi andades båda häftigt genom näsan och ljuden av våra kyssar eggade mig. Jag kunde bli tokig av att hon omväxlande kysstes med bara lätt särade läppar och vidöppen mun och hela hennes giriga tunga fyllde upp min.

Blygt och försiktigt sökte sig min hand mot hennes ena bröst utanpå nattlinnet. När hon vred sig lite ifrån mig för att ge mig mer tillgång till bröstet blev jag modigare. Genom det tunna tyget kände jag värmen från den mjuka bullen där under och formen av den styva bröstvårtan. Jag gjorde som jag lärt mig, cirklade den mjukt i min handflata och njöt av hennes ökade andhämtning och hur hon tryckte munnen hårdare mot min.

Min hand gled ner över tyget mot hennes midja och fingrarna letade sig in under tyget mot hennes bara, mjuka, varma hud. Som om det inte alls var meningen lät jag nattlinnet följa med uppåt när min hand gled över hennes mage, upp över revbenen. Fingrarna nådde bröstets början. Min andhämtning blev ryckig av alla känslor av kåthet, kärlek och förväntan. Tess lyfte knappt märkbart sin överkropp från sängen för att resten av nattlinnet skulle glida med uppåt.

Känslan med hennes bara, varma bröst direkt i min hand utan mellanliggande lager av kläder var så stark att jag fick tårar i ögonen. Hon såg, log och fnissade. För att komma åt hennes andra bröst var jag tvungen att dra upp ännu mer av nattlinnet så att det till slut skrynklat ihop sig ovanför brösten.
– Det här fyller inte sin funktion längre, kan lika gärna ta av det.
Hennes viskning var så annorlunda alla andra gånger vi legat och viskat saker till varandra i mörkret. Nu hade det en helt annan innebörd.

Fascinerat såg jag på hur hon reste sig och drog oblygt nattlinnet över huvudet. En kort stund var hon helt blottad för mig, med armarna sträckta uppåt. Hennes armar, slätrakade armhålor, bröstens former helt fria och magens form ner mot trosorna. Jag var helt matt, tagen av stunden då hon klädde av sig för mig, mitt framför mig — min älskade syster! Där och då började jag förstå att det som börjat hända mellan oss inte skulle sluta här.

När hon kröp intill mig igen blundade jag och bara intog känslan av hennes varma, nästan helt nakna kropp mot min. Inga kläder mellan som trubbade av intrycken. Mjuk och varm hud från hennes mage och armar, de båda fylliga brösten mot min bröstkorg och hennes mjuka, lena ben mot mina. Det var bara trosorna och kalsongerna som skiljde oss åt. Där bakom, två tunna tyger fanns hungriga höfter som rörde sig mot varandra och två kön som dunkade varmt, ett vått och ett hårt.

Min hand gled långsamt som i trans ner över hennes bara rygg och det kändes som elektriska stötar i huden när den nådde trosorna, gled in under tyget och ut över hennes rumpa. Den fortsatte ut mot hennes höft, över ljumsken och ut över hennes könshår över det bulliga venusberget. Långsamt följde hon med i rörelsen och vred sig mer och mer över på rygg för att min hand skulle få tillgång till henne, allt jämt medan våra tungor virvlade. Jag hade bara ett enda mål, nå hennes våta inre.

Försiktigt och prövande började jag dra ner trosorna med ena handen över hennes höfter. mitt inre jublade när hon lyfte rumpan lite från sängen så att jag kunde dra ner dem helt. Hon sparkade av sig dem och i samma rörelse gled hennes ben mer isär. Snabbt gjorde jag likadant med mina kalsonger för att inte fastna i någon sorts blyghet senare.

Det var en mycket stark stund och mycket avgörande. Med kåta kroppar låg vi nu nakna bredvid varandra för första gången, något vi inte gjort sedan vi var små. Min lem ryckte som besatt och droppade försats och jag hade svårt att kontrollera andningen.

Min hand sökte sig tillbaka mellan hennes ben igen. Fingrarna särade och öppnade upp henne mera och hittade in i henne. Hon vred huvudet åt mitt håll så att vi kunde kyssas. Hon tog min lediga hand och la den över bröstet. Hennes höfter rörde sig rytmiskt upp och ner och hennes hand ovanpå min knådade hennes bröst. Bröstvårtan stod styv och hård i min handflata och när jag rörde både den och fingrarna runt hennes klitoris i cirklar gick det för henne. Långa utdragna gny som hon verkade göra allt för att dämpa. Jag höll min hand stilla när orgasmen klingade av. Jag skämdes lite när jag sände mina tacksamma tankar till Emma som lärt mig mycket jag annars inte skulle vetat.

Jag var så gränslöst kåt och jag skulle ge hela kungariket och alla prinsessor för att få ligga med henne. Hela kroppen skakade okontrollerat och andningen var snabb och ryckig. När jag prövande la mitt ena ben över hennes hindrade hon mig mjukt men bestämt. Jag blev besviken över att bli avvisad och jag var plötsligt övertygad om att det var här gränsen gick, hit men absolut inte längre. Det var ju det jag ville, hetare än allt annat och så skulle det inte hända.

Mjukt tryckte hon ner mig på rygg och hjärnan fylldes åter med bomull när hon la sitt huvud på mitt bröst. Hennes långa hår flöt ut över min axel och hals som ett varmt och otroligt mjukt täcke. Jag kände hennes utandningsluft kittla min ena bröstvårta.

Plötsligt kände jag hennes mjuka hand omsluta min stenhårda lem. Det var ju en så enorm skillnad när någon annan tog i en jämfört med när man själv gjorde det. Långsamt började hon runka mig. Hennes andra arm låg inklämd mellan våra kroppar och handen mot utsidan av mitt ena lår. Jag rörde hennes hår, strök långsamt och njutningsfullt över hennes rygg ner mot den bara stjärten.

Jag skulle inte kunna hålla emot länge till. Det var första gången hon tog i mig, just hon! Hon låg naken bredvid mig med huvudet på min nakna bröstkorg och höll i min sprängfyllda lem. Av den insikten och de tankarna, började det dra ihop sig i låren, rumpan, ryggslutet och pungen. Försiktigt styrde jag hennes huvud så att hennes mun kom närmare min ena bröstvårta. När den nuddade hennes läppar verkade hon förstå. När hennes varma, våta tunga först strök och sedan virvlade över min hyperkänsliga bröstvårta, gick det för mig. Jag körde naglarna i ryggen på henne för att visa att jag var på väg. Då virvlade hennes tunga fortare, hon höll hårdare om min lem och runkade snabbare.

När jag sprutade kände jag att det kom mycket.
– Sluta inte, sluta inte!
Jag flämtade och rörde mina höfter upp mot hennes hand, strök henne som besatt över ryggen och håret. När min första och andra stråle kom flämtade även hon till och jag hoppades inte att jag sprutat ned henne alldeles, det skulle vara pinsamt.

Jag la min hand över hennes för att visa att hon skulle vara stilla. Hon var alldeles kladdig över hela handen. Länge låg vi så alldeles stilla medan jag fortsatte stryka henne över ryggen och rumpan. Jag försökte med all kraft ta in det som hände, men det blev kortslutning när jag försökte. Känslorna inuti var så annorlunda, så obeskrivligt starka. Det var så många delar i allt. Hon var min syster och visst förstod jag att det var förbjudet och något som verkligen inte brukade ske. På något vis var det olagligt. Det var incest, men vad den konkreta innebörden av det var, var mera oklart. Jag bara förstod att det här var något vi skulle vara noga med att ha för oss själva. Samtidigt var det så rätt, okonstlat och enkelt. Hon var den tryggaste, finaste och smartaste människa jag kände. Hennes röst kunde få mig att smälta invändigt och bara att se henne fick mina knän att vika sig. det var inte normalt men fruktansvärt fantastiskt.

Jag sträckte mig efter rullen med hushållspapper som stod bakom några böcker i min hylla ovanför sängen. Det var en bra sak att ha när man var 16 och runkade typ hundra gånger om dagen. Det var också bra nu när man hjälpte sin egen älskade syster att torka sina händer.
– Vi är bra knäppa du och jag, viskade hon när hon la sig till rätta intill mig på min arm.
– Kan du inte stanna hos mig inatt? Viskade jag och tryckte henne hårt intill mig.
– Märker du inte det?
En våg av lycka och ömhet sköljde genom mig. Så många gånger vi sovit tillsammans sedan vi var små, men aldrig nakna efter att våra kroppar börjat utvecklas och definitivt inte med spermarester lite här och var.

Ofta hade jag svårt att somna, det var så mycket tankar och oro i min ensamhet. Bland annat därför hade vi sovit ofta tillsammans och då som nu somnade jag alltid direkt, lugn och utan mardrömmar.

På morgonen vaknade jag av att våra föräldrar stökade nere i köket. Klockan var halv åtta och jag förstod att de var på väg till jobbet. Tess låg fortfarande tätt intill mig på min arm. Jag måste ha sovit i exakt samma position hela natten, antagligen livrädd att röra mig så att hon skulle vakna och försvinna. Först tänkte jag att det kanske var väl modigt att hon låg kvar så här. Men tiden då föräldrarna kom in i våra rum till sängkanten var förbi då tonåringars integritet var viktigare och vi behövde knappast nattas eller väckas längre. Jag tror våra föräldrar sörjde det lite, att deras små pussungar inte var så himla små längre. Jag undrade stilla hur de skulle reagerat om de ändå hittat oss så här? Antagligen skulle de inte tycka det var så märkligt. Det var ju bara vi som visste vad vi hade gjort. I deras ögon var vi bara två syskon som tyckte om och sov hos varandra som när vi var små. Kanske skulle de tycka det var lite märkligt att en 16-årig ung man och hans 19-åriga syster låg i samma säng. Kanske skulle de bara tycka det var gulligt och som förr. Tess struntade tydligen i vilket och en eventuell upptäcktsrisk.

Jag hörde bilen lämna tomten och låg kvar en lång stund, så stilla jag kunde trots att armen börjat värka. När solen vred sig och började lysa in genom mitt fönster, rörde hon på sig.
– Vad fan gör du här? Viskade hon.
Jag skrattade och pussade henne på munnen. Hon smakade så gott när hon var nyvaken.
– Jag hade bara vägarna förbi min egen säng och så låg du här.
– Tur du hade då.
När jag drog henne ännu närmare intill mig undgick det henne inte att märka att jag var stenhård igen.
– Ska vi äta lite frukost och dra sen? Måste hinna rida några timmar också. Och du ska ju städa.
Hon fnissade och på väg ur sängen blev hon liggande över mig en kort stund. Som ett vakuum, en flämtning verkade vi båda bli tagna av positionen eftersom vi faktiskt var nakna. Min hårda lem låg mot hennes venusberg upp mot hennes mage och jag kände båda hennes ben nere vid roten och pungen. Om hon bara särade på dem en aning och flyttade sig lite uppåt, skulle vi förenas komplett och slutgiltigt.

Tyst och lite förläget gled hon av mig ner på andra sidan och oblygt gick hon mot badrummet naken. Min blick smekte hennes rumpa och min hand hade redan greppat min lem. När hon nått badrummet och skvalade med öppen dörr, kved och sprutade jag. Hon hade varit så otroligt nära men ändå alldeles för långt borta. Kanske inbillade jag mig, men jag tyckte att min lem var lite fuktig långt ner på baksidan, ungefär där hennes sköte funnits. Förmodligen var det rent önsketänkande, men det hade fått min orgasm att komma fort.

Efter frukosten lastade vi in oss i hennes rosa Bubbla. Det skulle bli lite drygt att puttra i den skorven i typ 8 mil ner till landet. Det var ingen bekväm, men en väldigt charmig bil och den passade henne perfekt. Jag och brorsan hade monterat in en rejäl bilstereo med stora högtalare och en riktigt tuff baslåda vilket var nödvändigt för att överrösta den förbannade bilen. Över 70 kilometer i timmen lät den som ett gammalt flygplan som skulle falla i delar vilken sekund som helst. På väg ut ur byn sjöng vi högt och Tess tutade i takt med Jacob Hellmans ”Vara vänner”.

Hemma var det n så länge tomt och öde. Jag satte mig i köket med en kopp kaffe. Vi hade kommit hit ut vid 10-tiden och allt såg lugnt och normalt ut. Isen låg fortfarande nere vid bryggan men hade börjat brytas upp i kanterna. Jag rös när jag tänkte på det traditionella påskbadet som vi alltid plågade oss med under påskhelgen. Det var flera dagar dit så jag kunde tacksamt förskjuta det faktumet på framtiden ett tag till.

Tess hade givit sig av till hästen och jag — ja jag städade faktiskt! Huset var ganska stort när man skulle dammsuga hela själv. Men det var byggt och rustat för att bo i året runt och vi firade ibland både jul och nyår här ute och var ute var och varannan helg. Så städningen var ganska symbolisk. Sängarna var inte bäddade däremot och under hårt språk lyckades jag faktiskt bädda i alla rummen som skulle användas. Om någon skulle klaga, så skulle vederbörande få brinna i helvetet… Sedan hade jag gått runt och petat på dem uppställda båtarna. Jag längtade efter att bottenmåla och sjösätta. Känslan att starta upp motorer för första gången för säsongen och dra den första svängen var magisk. Men det var ett tag kvar tills det var möjligt.

Jag blev glad när jag hörde det karaktäristiska ljudet av den rosa Bubblan som puttrade in på tomten med gnisslande bromsar. Hon tutade, det lät som en förorättad åsna. Det smällde i bildörren, hennes steg upp för trappan och sedan stod hon i hallen. Jag skyndade mig att komma henne till mötes och vi omfamnade varandra. Hennes hår luktade frisk utomhusluft blandat med häst. Vi stod så en lång stund.
– Får jag klä av mig och komma in?
Hon skrattade och gjorde sig milt lös och hängde upp sina ridkläder utanför ytterdörren.
– Gick det bra?
– Jag red henne i skogen och sedan fixade vi i stallet så det gick alldeles utmärkt. Och du då?
– Städat och bäddat faktiskt.
Tess gjorde vågen och såg faktiskt äkta förvånad ut.
– Jag går och duschar så kan vi fika eller äta något sen.
Hon kom intill mig igen, i T-shirt och underkläder. Hennes tröja luktade svagt av svett, stall och min varma storasyster och hennes mun smakade av tuggummi. Det där tysta skrattet igen innan hon smekte min kind och försvann mot duschen. Jag stod kvar en stund, kände mig yr och förvirrad. Alla gånger jag legat och njutit av doften från hennes underkläder och fantiserat om allt jag ville göra med henne gjorde mig skoningslöst hård.

Vi åt rostbiff och potatissallad till middag, vaniljglass och varma hallon och kaffe till efterrätt. I vanliga fall skulle det känts otroligt lyxigt att bara vara vi två så här. Men den här gången kändes det helt annorlunda, mycket mer. Det pirrade i hela kroppen och magen var i uppror. Det kändes som om vi var ombord på ett skenande tåg utan bromsar, utan återvändo och stadigt mot ett förutbestämt mål. Vi skulle ha vårt landställe helt för oss själva i fyra dagar tills resten av familjen kom ut på skärtorsdagen för att fira påsk.

Kaffet och efterrätten åt vi i soffan i vardagsrummet. Det var måndag kväll och absolut ingenting vettigt på TV. En brasa sprakade i den öppna spisen och hjälpte till att driva bort den lite råa luften. Vi spelade sällskapsspel och ute var det bäcksvart så där som det alltid blev här ute. Jag tyckte klockan gick olidligt långsamt. Allt jag ville var bara att vi skulle kunna gå och lägga oss.

När Tess spöat mig för andra gången i Fia, startade hon kuddkrig. Det blev kort och övergick snart i någon sorts brottning som jag mer än gärna lät mig förlora. Lika plötsligt som all hysteri uppstod, blev allt tvärt stilla när hon hamnade över mig. Vi flämtade fortfarande efter vår lek som påverkat mig på mer än ett sätt. I hennes ögon såg jag att det även drabbat henne. Långsamt började vi kyssas och smeka varandra.
– Ska vi gå och göra oss i ordning? Viskade hon.
Utan att svara reste vi oss. Vi skrapade ihop brasan som nästan brunnit ut och satte för skyddsgallret. Vi gick hand i hand genom hallen ut till det stora badrummet.

När vi var färdiga med tandborstning funderade jag lite panikslaget ett kort ögonblick på vart vi skulle gå, till hennes eller mitt rum? Det värsta var att jag inte ens kunde vara säker på att hon tänkt sig att vi skulle gå till samma rum. Men hennes varma hand i min ledde mig bestämt mot hennes sovrum. Det var klart mysigare än mitt, med mattor på golvet och mer inrett än mitt kala pojkrum. Alla rummen hade dörrar direkt ut till altanen och där, ett trettiotal meter bort låg havet. På somrarna var det magiskt att sova med öppen dörr och lyssna på naturens alla ljud. Men nu var det kallt där ute och elementet i rummet knäppte av ansträngningen att värma upp det. Tess stängde sovrumsdörren och drog för de tjocka draperierna för glaspartiet.

Vi skyndade oss in under täcket.
– Fy satan vad kallt!
Hennes iskalla bara fötter mot mina ben fick mig nästan att skrika rakt ut. Vi kurade ihop oss så nära vi kunde komma. Det störde mig att vi båda hade tröjor kvar på överkroppen, men snart skulle värmen spridas under duntäcket. Länge låg hon så på min arm med ena benet över mina ben, alldeles stilla. Jag undrade om hon tänkte på något eller bara njöt av stunden. Långsamt strök jag över håret och ryggen med ena handen medan den andra låg på min bröstkorg med fingrarna sammanflätade i hennes.

Kanske var det kroppstemperaturen som började stiga, kanske var det lusten, eller så hängde det ihop. Det började nere vid fötterna som inte längre var iskalla, spreds upp längs benen upp till underlivet. Jag kunde höra små förändringar i hennes andning och säkert kunde hon höra detsamma i min. Hennes höfter började röra sig knappt märkbart och mina rörde sig tillbaka. Min hand gled ner i hennes ländrygg och in under hennes nattlinne samtidigt som våra sammanflätade händer gled ner över min mage och upp under min T-shirt. Jag vred på huvudet och kysste henne fjäderlätt på pannan, ena kinden och munnen. Mindre blyg den här gången, drog jag upp hennes nattlinne. Vi reste oss båda upp i sittande och slet av oss plaggen.
– Här, lägg dem under täcket. Vi kommer behöva dem när vi ska gå på toa sen och då är det skönt om dem är varma, fnissade hon.
När vi åter la oss tätt tillsammans kände jag hennes mjuka bara bröst mot min bröstkorg för andra gången i livet.

Jag var inställd på en långsam, långdragen kväll med mycket blyghet och tvekan. Men när allt hände, gick det mycket fort. Hetsiga kyssar och heta, snabba andetag. Händer överallt, mina som smekte hennes bröst, över stjärten, ner innanför hennes trosor. Hennes händer smekte min hårda lem utanpå kalsongerna och över ryggen. När jag hamnade över henne, särade hon brett på benen, vi kysstes hysteriskt och gned våra underliv mot varandra. Genom våra underkläder kände jag hennes värme och formerna av hennes underliv. Åter igen hamnade jag bredvid henne, ivrig att smeka henne, smeka i henne!

Desperat slet hon ner trosorna över höfterna och sparkade av sig dem. Fort, innan något skulle ändras gjorde jag likadant med mina kalsonger. När vi vred oss mot varandra igen blev vi alldeles stilla, som en paus mitt i stormens öga. Jag undrade om hon tänkte och kände detsamma som jag gjorde, att vi nu låg nakna tätt tillsammans, så som en bror och syster inte borde ligga. Och det som rann i vårt blod borde inte rinna så fort och varmt och det som bultade i våra underliv, borde inte bulta så hårt och starkt.

Otroligt försiktigt förde jag in mitt ena ben mellan hennes. Hon särade dem och la sig på rygg. Jag närmade mig, mitt stenhårda kön tryckte mot hennes höft. Min ena arm under hennes nacke, den andra smekte ena bröstet och våra läppar trycktes mot varandra.
– John, är du verkligen säker på att vi ska göra det här?
– Vill du inte ska vi inte göra det, viskade jag trots att hela kroppen skrek om motsatsen
– Det är klart att jag vill, det vet du. Men det går inte att göra ogjort sedan.
– Jag vill aldrig ha något ogjort med dig, aldrig någonsin. Jag älskar dig.
– Jag älskar dig också, sååå mycket, viskade hon.
Hennes andetag vibrerade, min andning var näst intill bortom kontroll. När hon särade benen ytterligare och jag kom över henne, skakade varenda muskel i benen och armarna.
– Lugn älskling, lugn. jag är här.
Hennes röst i mitt öra, lukten från hennes hals, min lem bar och naken i hennes könshår. Jag kände hennes våta springa längs med skaftet, det fanns inga kläder som hindrade oss längre.

Så långsamt och lugnt jag förmådde sträckte jag ner handen och styrde in mig i hennes grotta. Hon var våt ända ut på lårens insidor. Långsamt tog hon emot mig allt djupare. Jag stoppade in båda mina händer så hennes huvud vilade i dem. Formen av hennes bakhuvud och hår i händerna, munnen mot hennes. Ur fyra ögon rann tårar. Vi älskade så långsamt och stilla. Jag ville ta in känslan av varje liten del av hennes inre. Hon rörde höfterna långsamt upp och ner emot mig. Jag förstod inte hur det kunde kännas så otroligt intensivt och enormt starkt. Hjärtat slog så hårt och fort att jag trodde det skulle hoppa ur bröstet. Jag hade fantiserat så många gånger om hur just det här skulle vara. Eftersom hon var tre år äldre hade jag föreställt mig att hon skulle vara större inuti. Men hon var liten och min lem fyllde verkligen upp henne. När hon rörde höfterna kunde jag känna Hennes muskler krama om den och hennes inre former. De underbara ljuden från våra kön och de svaga, ljusa gnyn i hennes utandningar. Ibland låg vi kind mot kind och höll om varandra hårt, ibland lyfte jag huvudet och vi kysstes. Det var dittills den vackraste stunden i mitt liv.

Plötsligt drog hon upp benen, började hon skaka, gny högre och med händerna på min rumpa trycka mig hårt in i sig om och om igen. Då kände jag den sköna känslan av orgasmen som snabbt byggdes upp. Det vibrerade i hela kroppen när min sperma lämnade mig och strömmade in i henne. Jag hade försökt dra ut på det så länge som möjligt, njuta av vår stund maximalt, men nu gick det inte längre.

Efteråt låg jag kvar länge över henne utan att kunna få nog av värmen från hennes kropp, det våta mellan våra ben som började sippra ur henne och ner på lakanet och våra långsamma, ömma kyssar. Till slut vred vi oss över på sidan.
– Hoppsan, så det blev, viskade hon och fnittrade.
– Mmm så det blev, alldeles underbart.
Vi turades om att gå på badrummet och kröp sedan ner under täcket igen tätt tillsammans. Det kändes som om det inte fanns så mycket att säga. Hon låg nära på min arm, pussades ibland men andetagen blev djupare och långsammare så där som jag kände så väl igen efter alla gångerna hon somnat bredvid mig. Jag låg vaken länge, lyssnade på den absoluta tystnaden i huset och la mig till rätta bredvid henne rakt över den stora blöta fläcken som bildats på hennes lakan. Jag kände den mot mina skinkor, sträckte ibland ner handen och kände om och om igen, fascinerad, lycklig och överväldigad. Det var sköna känslor att ha i kroppen när tankarna och känslorna sakta försvann i dimmor.

Den morgonen vaknade jag upp till en ny värld som en ny människa. Det var åtminstone så det kändes. Sängen bredvid mig var tom och från köket hördes radion och klirr av koppar, tallrikar och bestick. Av ljuden visste jag exakt vad hon gjorde. Ljudet av kokande ägg som hoppade där i botten på kastrullen kunde jag inte höra, men jag visste att dem fanns där. Vi båda älskade kokta ägg på morgonen.

Kroppen var full av känslor som i grunden var mycket välbekanta. Lycka och förälskelse, det där pirret i magen och pickandet i bröstet. Där fanns också rädslan, framför allt för mina egna känslor som ofta var så intensiva när något bra hände. Efteråt blev jag ofta så sjukt besviken och kände skammen över att ha varit naiv — igen när det visade sig inte vara ömsesidigt.

Den här gången var det samma sak, bara tusen gånger starkare. Det var ingen liten ”fling” vilken som helst jag låg med igår kväll för första gången. För det första och största, var det med en flicka jag hade ett livslångt starkt band med, som jag kände utan och innan, på längden och tvären. Den syskonkärleken hade ”muterat” och blivit till stark och fysisk kärlek. Antagligen var det något sorts fel på oss. Förutom att det var olagligt i teknisk mening, var det fel enligt alla skrivna och oskrivna regler. Ändå kände vi det vi kände och inom mig kunde jag inte hitta vad som skulle vara så fel. Hade naturen verkligen inte velat att sådant här skulle hända, så skulle den se till att vi stöttes ifrån istället för att dras till varandra. Ungefär som med min andra syster. Jag hatade henne inte, men jag hade aldrig längtat efter att krama om henne och inom mig kändes det bokstavligen som en magnet vänd åt fel håll. Vi stöttes ifrån varandra allt mer och då var det antagligen meningen att det skulle vara så.

På sätt och vis var det märkligt att det inte skedde oftare, men vad visste jag om det egentligen? Man levde ett helt liv nära varandra, delade glädje och sorg, med- och motgångar och man kände varandras svagheter och styrkor. Vore det då så märkligt att åtrå och kärlek uppstår ibland? Så det faktum att jag nu hade hennes intorkade safter runt mitt kön och att mina spermier simmade i henne kändes konstigt nog bara helt fantastiskt. Det som skulle bli svårt var framtiden.

Klockan visade halv tio och kaffedoften fick mig motvilligt att ta mig ur sängen. Jag visste att Tess skulle iväg till hästen, så komma tillbaka till mig här i sängen just nu var inget alternativ. Vi sa god morgon, hon satt redan vid köksbordet med te och ägg. Mitt emot stod min kaffekopp, kaffekannan och tallriken med ägg. Hon var precis som vanligt och pratade på om allt och inget medan vi åt.

Jag dukade av och började fylla diskmaskinen.
– Du, jag ska till hästen ett par timmar nu, så äter vi lunch sen.
Hon ställde sig tätt bakom mig och huvudet kändes som bomull när hon lindade sina armar runt mig. Brösten putade mot min rygg och hennes huvud vilade mot min axel med hennes andetag i min nacke. Med milt våld vände jag mig om och mötte henne.
– Du, det där som hände igår, började Tess säga.
Jag stelnade märkbart. Det här var det jag väntat på, varit rädd för, vetat skulle komma, nu kom det. Snart skulle hon säga att det inte var meningen, inte var bra och inte skulle hända igen. Jag skulle gå sönder, hela världen skulle gå sönder.
– Se inte så rädd ut, har du sett ett spöke eller? Fnissade hon.
– Jag bara… Säg, manade jag på och försökte hålla rösten stadig.
– Det var väldigt speciellt, väldigt fint. Hur känns det? Ångrar du dig?
Jag kunde fortfarande inte vara säker på vad hon menade.
– Ångrar mig…?
Jag skakade på huvudet men förmådde inte fortsätta. Rösten skulle inte hålla, orden stockade sig och det var så mycket som ville ut. Alla känslorna för henne, min älskade, fina storasyster, rädslan att det bara skulle vara en engångsgrej och den enorma längtan och lycka jag kände. Hon stod så nära. Våra armar lindade om varandra, tätt tryckta tillsammans. Jag kramade henne så hårt att jag var rädd att hon skulle gå sönder.
– Okej okej, jag tolkar det som att du inte ångrar dig. Det gör inte jag heller, det var väl det du var så rädd för?
Hennes viskande röst och varma utandningsluft tätt intill mitt öra spred sig som en rysning över hårbotten, nacken och ner över ryggen. Beskrivningen att känna det som om en sten lättade från hjärtat var ett milt uttryck. Det kändes som om hundra kilo lyftes från mina axlar, långsamt men stadigt.
– Ja, det var jag mycket rädd för. Jag tycker så fantastiskt, enormt mycket om dig, det har jag alltid gjort.
– Det har alltid varit vi, enda sedan vi var små, minns du? Att det blev så här känns konstigt nog inte så konstigt, eller hur?
Jag kunde bara nicka. Både åt att det alltid varit vi och att det inte kändes konstigt nu. Det var exakt så jag tänkt bara för en kort stund sedan där i sängen. Vi hade alltid hängt ihop, lekt trots den stora åldersskillnaden, gjort saker ihop, delat koj i båten under våra långa semestrar i skärgården när vi var små, alltid kommit till varandra om natten när någon drömt något otäckt eller när det åskade ute. Hela vår familj var ganska fysisk på ett sätt, mycket kärlek och många kramar från våra föräldrar. Men mellan oss syskon så var det bara vi två som kramats och alltid vi som höll ihop, försvarade och skyddade varandra mot våra andra två syskon.

För en knapp vecka sedan kysste vi varandra för första gången. Det hade varit så otroligt annorlunda jämfört med de andra flickorna jag kysst. Det kunde möjligen jämföras med den allra första gången för 3–4 år sedan när det hade varit helt nytt och spännande. Igår hade det känts så igen, som om det var för allra första gången. Nu visste jag att det skulle ske igen. Hennes kind mot min, hennes läppar så nära mitt öra som långsamt flyttade sig längs min kind tills hennes halvöppna läppar mötte mina. Mitt inre var i uppror, hjärtat slog som en hammare, mina knän skakade och jag hade svårt att få ordning på andningen. Hon var så nära intill alldeles lugn och varm. Hennes mjuka tunga, fuktiga läppar, hennes armar runt mig och handen som strök över ryggen. Allt var så konstigt men självklart på något märkligt sätt.

Ett kort ögonblick kändes det som om jag betraktade oss liksom utanför min kropp. Vi stod här i vårt alldeles vanliga kök, alldeles vanliga jag, 16 år och skulle snart sluta nian. Min alldeles vanliga syster som skulle fylla 20 i höst, som hade körkort och skulle sluta gymnasiet. Det borde inte kännas så här bra och rätt när det enligt alla lagar och normer var så fel.
– Är det något fel på oss Tess?
– Frågar du mig så är svaret absolut nej. Men ett litet tips från coachen, fråga inte mamma!
Jag brast i hysteriskt skratt av hennes lättsamma och okomplicerade svar och hennes sjuka humor som kunde fila ner alla vassa kanter precis i rätt ögonblick.
– Gå och lek så pratar vi mer sen.
– Ja men vad ska jag göra när du är borta då?
Jag låtsades se moloken ut.
– Gå och täck av lilla motorbåten så blir pappa glad. Det lär inte komma någon mer snö — hoppas jag.
Våra läppar möttes igen. Om det var något som gjorde mig svag så var det hennes tysta skratt som mer kändes i hennes utandningsluft genom näsan och hennes mage som guppade. Det var det skratt jag förknippade så starkt med vår uppväxt när vi legat i samma säng och fnissat. Motvilligt skildes våra kroppar åt.

När Tess kom hem var hon lycklig men frusen och blöt. När jag mötte henne i hallen på väg mot duschen hade hon som vanligt bara trosor och T-shirt kvar. När vi kramades kände jag den välbekanta lukten av parfym, friskt hår, svett och häst.
– Jag borde duscha först.
Hon sa det som om det redan fanns ett ”men” mellan oss. När jag tog hennes hand och gick mot hennes rum och den obäddade sängen, följde hon med utan att protestera. Jag ville så gärna ha henne nu och inte senare och lite skamset kände jag starkt att jag ville ha henne som hon var, oduschad och naturlig.

Inne i hennes rum vände vi oss mot varandra. Jag hörde på hennes andning och såg i hennes ögon samma längtan som brann så starkt i mig. När vi klädde av varandra behövde vi inte säga något, allt fanns så tydligt mellan oss och när vi kröp intill varandra under hennes täcke kom allt tillbaka med samma kraft som igår.

Efteråt låg vi länge utmattade och lyckliga. Tess slumrade av att jag drog fingrarna genom hennes hår om och om igen.
– Somnade du?
– Lite kanske.
– Du är fantastisk, bäst i världen.
Det lät så platt och töntigt, men det fanns verkligen inte ord som passade.
– Detsamma, du är så fin. Är det Emma jag ska tacka för att hon gjort min bror till en så fantastisk älskare?
– Det du och jag har är bara vårt, svarade jag tyst.
Jag förstod att hon skämtade och inte menade något illa. Egentligen var det roligt och dessutom sant. Men det kom bara i fel läge när jag var öppen, sårbar och inte beredd. Tess kände genast av min reaktion, Precis som alltid. Hon kröp närmare och kysstes.
– Förlåt John, jag menade inte… Förlåt helt enkelt.
– Jag vet. Det är bara väldigt mycket som känns på en gång.
– Hos mig med, tro inget annat. Det där du frågade förut, om det är något fel på oss. Allt handlar bara om uppfostran, kultur, religion och normer. Det är människor som skapat det. Vi skulle aldrig kunna leva som ett äkta par, men vi älskar varandra, dras till varandra och det räcker bra för mig. Det är bara så att vi klarar oss inte utan varandra. Vi låter det vara så så länge det är på det viset.
Jag kände mig lugnad och glad. Hon skulle inte försvinna, i alla fall inte nu. Vi kysstes igen, först stilla, sedan allt häftigare.
– Kom, älska med mig, kom!
Hon flämtade och var hetsig i sina rörelser och vi förenades för tredje gången på mindre än ett dygn.

Den våren fortsatte allt som vanligt, precis som tidigare. Utåt set var vi förmodligen lika sammansvetsade som tidigare. Alldeles i början kändes det svårt att kramas offentligt inför familjen, det som aldrig varit något problem tidigare för att det varit så självklart. Men i början kändes det som om vår hemlighet stod målad i våra ansikten. Men det gick fort över, om inte annat för att behovet var starkare än försiktigheten.

Vi sov ofta hos varandra igen, precis som förr. Tess var mycket mer morgonpigg än vad jag var, så oftast sov hon hos mig och ställde väckarklockan en kvart före alla andra så att hon kunde smyga över till sig. Men ibland blev det inte av…

Det som kändes mest märkligt var hur vi kunde ha det så här trots mitt förhållande med Emma och hennes med Per. Det kändes på något konstigt sätt som helt uppdelat och separerat från varandra. Kanske var det för att det var så totalt omöjligt att ha det på något annat sätt. Ibland undrade jag om Emma anade något. Jag kom ofta på mig själv med att prata alldeles för mycket och alldeles för bra om min syster. Att vi stod varandra nära förstod hon. Flera gånger sa hon att jag fick ha andra, att det inte störde henne, tvärt om var normalt att jag träffade jämnåriga. Hon sa alltid att det var okej så länge jag inte glömde henne.

Tess pojkvän Per kunde jag acceptera. Det kändes nästan schizofrent att sitta och prata med honom som vanligt med tanke på — ja… Även om jag gillade honom och förstod att jag inte kunde ersätta honom, önskade jag honom ofta åt helvete i evighetslång omloppsbana runt solen. Ändå visste jag att det var han som skulle vinna till slut, men det skulle dröja länge än.

Delar i serien<< Syskonkärlek #2 – Smaken av min syster

Syskonkärlek
10

Kommentarer

5 svar till ”Syskonkärlek #3 – För allra första gången”

 1. Profilbild för SirVäs
  SirVäs

  Ja du, favorit i repris! 👍

 2. Profilbild för Gardintroll
  Gardintroll

  Grymt bra skriven!

 3. Profilbild för Johan
  Johan

  Helt enkelt fantastiskt! 🙂

 4. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Fantastiskt bra skrivet

 5. Profilbild för John
  John

  Tack så mycket. 🙂 Åtminstone 2 delar till, kanske 3 är under produktion för att avsluta serien men det kommer ta lite tid. 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier