Syskonkärlek #2 – Smaken av min syster

Det här är del 2 av 3 i Syskonkärlek

– Aahh!
Vrålet från övervåningen var fyllt av ilska eller förfäran, inte smärta. Den enda som var där uppe var syrran. Vi andra satt i TV-soffan. Hon hade också suttit där för en stund sedan men frågat mig om hennes Roxette-skiva som jag lånat.
– Den ligger på stereon, svarade jag.
Nu, en minut senare skrek hon och jag visste plötsligt varför. En sjunkande känsla i magen och kallsvetten bröt ut längs ryggraden och helt säkert blev jag blek.
– Va faan!
Hon skrek och stormade ner för trappan och in i TV-rummet. Där blev hon stående och andades som om hon sprungit ett marathon.
– Men älskade vän, vad har hänt? Frågade mamma oroligt.
”Nu har skiten åkt in i fläkten”, tänkte jag och det var bara en fråga om vilken sorts helvete som skulle bryta ut.

När hon skrek förstod jag att hon hittat dem, sina underkläder i mitt rum, som borde ha legat under kudden. Varför i helvete gjorde dem inte det, eller hade hon rotat i min säng? Nej, hon måste ha fått syn på något.

Det var tyst i säkert 20 sekunder och jag tittade bara på henne och jag måste ha sett ut som om jag blivit lika orolig som alla andra. Hon tittade på mig lite för länge.
– Åh fy faan, det där var läskigt! En jävla nattfjäril eller något som flög från den jävla lampan rakt i ansiktet. Jag fick skitslag!
Hon slängde sig ner i den andra stora soffan men fortsatte att titta på mig. Hade hon inte sett på mig så där hade det verkat som en rimlig förklaring. Varför hon bildligt talat räddade mitt liv förstod jag inte. Jag satt kvar så länge som behövdes för att inte mitt avlägsnande skulle sättas i samband med hennes utbrott, men sedan sa jag godnatt och gick upp på mitt rum.

Där var sängen ändrad och hennes trosor borta. Visst, hon hade räddat mig från något som i vart fall skulle varit gränslöst pinsamt, ändå kändes det som om världen skulle gå under och som om jag förstört allt. Hon skulle tycka att jag var äcklig och skulle aldrig förstå att för mig var det något fint. Men ett intrång i någon annans så privata skulle aldrig kunna förklaras hur det kunde vara det.

Jag hade behövt det så fruktansvärt mycket och det hade pågått ett tag nu, det som började som en tillfällighet i tvättstugan för länge sedan. När jag var ensam hemma kunde jag ligga i hennes säng och andas in dofterna från hennes nattlinne, trosor eller ligga med ansiktet mot lakanet där hon borde ha sitt underliv och jag kunde smyga in på toa efter henne den period i månaden då man kunde höra henne riva papper av trosskydd. Att få lukta på även det som läckte ur henne kunde göra mig galen. Jag undrade på allvar om jag blivit sinnessjuk.

Det var min syster jag åtrådde. Jag visste att det var fel, men hur kunde det vara fel att älska någon? Det hade alltid funnits ett speciellt och starkt band mellan oss. När jag var mindre kunde hon hålla om mig och världen vreds rätt igen om den blivit skev. När jag kom in i puberteten fortsatte vi att vara nära varandra ofta och hennes kramar, händer, andetag, långa mjuka hår och skratt väckte känslor inom mig som gjorde mig förvirrad och mitt mentala band till henne blev också till fysisk längtan. Trots att jag var säker på att hon märkte hur hon påverkade mig, hade hon inte dragit sig undan. Tvärt om hade kramarna blivit fler och som jag upplevde det, än mer innerliga. När vi tryckte oss mot varandra blev jag ofta hård. Då drog hon sig inte undan utan stod kvar, tryckte sig mot mig som om ingenting hänt eller var konstigt.

Jag låg vänd mot väggen med täcket över huvudet och ansiktet tryckt i kudden och grät. Det kändes som om hela världen rasat. Jag hörde hur dörren öppnades försiktigt och stängdes igen. I stereon spelade Ratata ”Natt efter natt” och jag tänkte att det var en satanisk ironi påkommen av någon riktigt illvillig jävel.

Lätta steg över heltäckningsmattan och någon som försiktigt satte sig på min säng. Helvete! Inte morsan väl? Vem skulle det annars vara? En lätt hand på min överarm som först låg stilla en stund, sedan smekte upp och ner och skakade mig lätt.
– Hallå, kom fram.
Åh herre min skapare, det var hon! Undrar om jag kan spy och dö på samma gång, det vore bra. Helst också gå upp i rök. Hon drog ner täcket och drog i min axel. Jag lät mig motvilligt tvingas över på rygg men höll krampaktigt kvar kudden över ansiktet.
– Jag blev bara lite — chockad vet du. Jag har inte bytt om här vad jag vet.
Hon fnissade till och jag tänkte ”nä men det borde du!”
– Varför hittar jag mina underkläder i din säng?
Jag kunde inte se henne bakom kudden, men hennes röst lät som vanligt men lite uppfodrande och handen runt min axel skakade mig lätt igen.
”Hur fan ska jag förklara det här?” Tänkte jag desperat. Ljuga, blåneka, bli arg eller bara prova att tala sanning? Hon ryckte bort kudden och såg på mig. Jag skämdes ännu mer där jag låg och grät som ett barn, jag som nog föreställt mig lite tuffare än så.
– Är det som jag tror?
Inte fan visste jag säkert vad hon trodde, men inte var det att hon glömt att hon faktiskt bytte om här igår. Jag log lite och kunde bara nicka.
– Du luktar på mina underkläder?
– Det kan teoretiskt vara på det sättet.
– Och vad tror du jag tycker om det?
Jag ryckte på axlarna. Så mycket som jag skämdes när jag tänkte på vad jag gjorde så kände jag mig helt säker på vad hon skulle tyckt om hon fått veta. Och nu visste hon.
– Inte okej antar jag.
– Men varför luktar du på mina underkläder?
– Därför — därför — det är fint, det är du.
Jag kände på hettan i mitt ansikte att jag måste rodna våldsamt, men jag kom inte på någon bra eller ens dålig lögn. Jag mådde så illa av att hon skulle tycka jag var äcklig, så sanningen fick det bli.
– Fint hurdå?
Hon såg på mig, lät inte alls arg, bara mjuk och vänlig, bara lite tystare än vanligt.
– Det är — så nära — äkta.
– Jag är din syster.
– Jo det vet jag nog, svarade jag och log matt.
Jag hade ingen aning om hon bara konstaterade att hon var min syster, eller om det låg ett ifrågasättande i det. I min hjärna var ju allt solklart.
– Är inte du och Emma fortfarande ihop?
Jag nickade. Tess var den enda som kände till min relation med emma, en 43-årig kvinna jag träffade via Heta Linjen för ungefär ett halvår sedan.
– Och ni är ju med varandra?
– Jo, men hon är inte du.

Hon strök mig upp och ner över armen en lång stund.
– Tycker du om det? Luktar det gått? Blir du kåt?
Hennes väldigt direkta frågor generade mig. Jag nickade och skrattade till. Något svar var väl överflödigt. Det kompletterades så bra med den jävla rodnaden igen.
– Det är fantastiskt. Det är bara det…
– Bara vad då?
– Att jag tycker så förbannat mycket om dig, det är därför.
– Det är bara lite konstigt, eller ovant. Ingen har…
Hon avslutade aldrig meningen, bara strök mig över handen.

Jag kände att jag behövde göra något. Jag tog hennes hand i min och kramade den lätt. Satan vad jag önskade att det var hela henne jag kramade. Vi som gjorde det så ofta, men plötsligt vågade jag inte.
– Förstår om — men önskar du inte sa något.
– Nej, då vore du dödens och vem skulle då göra mig så generad?
– Så du hatar mig inte?
Min röst svajade och tårar tryckte bakom ögonen och jag bävade för svaret.
– Du vet att jag älskar dig.
Hennes röst var en viskning, hon böjde sig fram. Hennes långa blonda hår föll ner, omgärdade och kittlade mitt ansikte. Sekunden efter hade hon rest sig upp från sängen. Hade hon pussat mig på munnen, eller var det min fantasi som skenade? Men läpparna brände, Dem var våta men inte av tårar och min puls dunkade. Det hade gått så fort att jag inte hann reagera. Gud vad jag velat känna den munnen igen, halvöppen och tungan… Det kändes som om jag hade feber och det hettade i ansiktet.

Hon fnissade, det var en bekräftelse, jag hade inte inbillat mig. Hon tassade på lätta fötter över mattan, öppnade dörren och försvann tyst som en skugga. Det var verkligen som att bada isbad i en kakelugn och den natten blev svår att uthärda. Hon hade kommit på mig och min hemlighet. Det var oändligt pinsamt. Men hon hade aldrig någonsin förrått någon av mina hemligheter och hon sa att hon fortfarande älskade mig och pussat mig på munnen. Det hade nog aldrig hänt tidigare eller så var det just nu som det fick en speciell betydelse.

Nästa dag i skolan slog mitt hjärta så att det skulle kunnat göra utslag på Richterskalan. Det var så bitterljuvt, jag hade klarat mig men en underbar möjlighet till njutning verkade ha upphört. Hur skulle jag någonsin våga igen? Kanske skulle hon hålla koll på sina underkläder eller kontrollera mitt rum och min säng, men oavsett skulle skulden stå målad i mitt ansikte om jag gjorde det igen.

När jag kom hem från skolan var huset tomt som vanligt. Med en kopp kaffe i handen gick jag upp på mitt rum och satte mig vid skrivbordet och tittade ut genom fönstret. Jag borde plugga men kunde inte koncentrera mig. Tankarna virvlade runt i ostrukturerade mönster. Det var en sådan salig röra av rädsla, förtvivlan och skam plågsamt blandat med hopp, lycka och åtrå. Någon gång hade jag frågat en väninna varför hon grät. Hon svarade något om att hon var glad för att någon fanns, ledsen för att han inte var hennes, arg på henne som nu fanns istället. Min spontana tanke var att det bara var flickor som kunde känna så många olika motstridiga känslor samtidigt och att man måste bli galen av det. Nu kände jag likadant. Skulle allt återgå till det vanliga igen bortsett från att jag aldrig någonsin skulle våga smyga in i min systers rum igen.

Blicken fladdrade mellan kaffekoppen på mitt röriga skrivbord, ut genom fönstret där det höll på att bli vår och tillbaka in i mitt pojkrum. Något fångade min blick på sängen, något såg ”fel” ut. Mitt hjärta kunde ha stannat när jag såg det. Från ena kudden stack något fram. Jag slängde mig fram och lyfte på kudden. Där låg ett par trosor. Det var inte samma par som förrått mig igår, det var jag helt säker på. Fläckarna i grenen visade tydligt att det inte var ett rent par.

Sakta förde jag trosorna mot ansiktet och drog in doften. Visst var det hennes lukt. Lukten från tyget i grenen var starkt och ljuvligt. Min näsa sög in allt, min tunga vispade över området för att lösa upp det som en gång varit vått och lukten blev starkare. Jag slet av mina byxor och kalsonger och slöt min hand om min svullna lem, jag smekte in mina läppar med det våta tyget, sökte efter lukten av det som måste vara hennes slidöppning och i en lång kvidande utandning viskade jag hennes namn igen och min utlösning rann över min hand, ner i pubeshåret och skvätte över magen och på tröjan jag inte hunnit dra upp.

Jag låg en lång stund i halvslummer, utmattad och tillfredsställd. När jag vaknade till liv igen låg jag fortfarande med hennes trosor tryckta mot ansiktet och mitt stånd vaknade lika snabbt igen. Den här gången gjorde jag det långsammare, jag ville njuta längre. När orgasmen var på väg, tog jag bort trosorna från min mun och förde dem ner till mitt kön. När min sperma pumpade ur mig strömmade den ner i grenen. Tanken på min sperma som blandades med där hennes safter åtminstone varit, tog nästan död på mig. Inom mig kunde jag höra hennes tysta fniss och suckarna av välbehag när jag borstade hennes hår. Jag kunde höra hennes röst alla de gånger hon sagt att hon älskade mig, se alla inre bilderna av henne naken nu som ung vuxen och känna känslan av hur hon höll om mig hårt när vi kramade varandra.

När jag kom till sans igen gick jag ut på badrummet och gjorde mig ren från det värsta. Utanför syrrans dörr måste fan farit i mig. Jag sprang tillbaka till mitt rum och hämtade hennes trosor. De var alldeles nedsölade i grenen. Jag luktade, den väldigt tydliga doften av den så välbekanta sperman blandad med hennes doft. Det var väl en reflex från mina stunder med trosorna, tungspetsen kom ut och vidrörde den utsmetade sperman.
”Det här är inte sant, det är inte jag!” For det igenom mig och för att inte drabbas på nytt av upphetsning öppnade jag hennes dörr och smög in.

Hennes välstädade rum och bäddade säng, hennes saker. Allt såg ut som det brukade. Jag gick fram till hennes säng och lyfte på täcke och kudden och la trosorna där. Jag såg till att lite stack fram under kudden, på samma sätt som antagligen avslöjat mig igår och på samma sätt som hon givit mig sitt nya par idag. Allt kändes plötsligt som en lek.

Jag pluggade när huset fylldes av folk. En efter en ropade hej och det spratt till i mig när jag hörde hennes röst och fick ångest. När jag hörde hennes snabba steg i trappan fick jag panik. Vad i helvete hade jag gjort? Vad hade jag tänkt på? Något som hade gått sönder igår hade på ett mirakulöst sätt lagat sig idag och nu kanske, nej garanterat hade jag förstört det igen. Min dumma jävla skit! Allt var försent och skulle inte gå att göra ogjort.

Jag höll mig undan den kvällen, ville för död och pina inte möta henne nu. Allt enligt modellen ”det som kan skjutas på framtiden bör absolut göra det”, en jävligt lång framtid helst. Mamma hade ropat att det var hämtmat på menyn och undrade vilka som ville ha. Jag ropade att jag redan ätit och pluggade, så var faran över, åtminstone i närtid.

Ändå hamnade vi alla i TV-soffan på kvällen, det hade varit konstigt att säga nej till en kort stund med familjen. Syrran satt där men ingen sa något speciellt, kommenterade TV-programmet och drack vårt te.
– Nähä, godnatt då era skitloppor, sa jag och reste mig, en löjlig grej jag fortsatt med sedan jag var liten.

På mitt rum låg jag i sängen med svag musik i bakgrunden. Huset hade släckts ned och tystnat. Jag uppfattade att någon knackat mycket diskret först när handtaget rörde sig och dörren gled upp och där stod hon, i långt nattlinne och såg på mig. Vad blicken egentligen sa kunde jag inte bestämma mig för, men det var en blick jag kände att jag tyckte om.
”Vad fan gör hon här? Helvete vad vacker hon är! Jag hörde aldrig henne ropa vilken pizza hon ville ha, men mamma vet ju.” Fullkomligt förvirrad. Hon tog de två sista stegen fram till min säng och satte sig på sängkanten. Hennes hand ovanpå min som skakade och säkert var ocharmigt svettig.
– Tack för — den var oväntad.
– Tyckte du om det? Jag menar… förlåt, tack själv, den var oväntad.
– Vi är bra knäppa du och jag.
Hon log och det var skratt i hennes röst och hon lade sig ner stödd på ena armbågen vänd mot mig. Vi såg länge varandra djupt i ögonen och värmen från hennes hand som fortfarande vilade ovanpå min spreds genom kroppen. Den var så otroligt mjuk och välbekant.

Jag kunde inte hjälpa det. Hennes ansikte var bara några decimeter bort, hennes svaga parfym fyllde mina näsborrar och allt jag såg var hennes vackra ögon, hennes blå låsta i mina bruna. Munnen. var så nära, den hade pussat mig en gång, jag kunde lika gärna… Jag lyfte huvudet upp mot henne, det hade inte räckt för att nå hennes mun om hon inte rört sig. Då hade stunden varit katastrof. Men hon behövde röra sig så lite nedåt för att mötas.

Först kände jag hennes andetag från näsan, när hon öppnade munnen blev den hetare och mer, luktade tandkräm och det te vi alltid drack. Att hennes fuktiga utandningsluft strömmade rakt in i min mun rev det sista hindret — om det alls funnits något. Allt kändes som små steg, små beslut för varje steg som måste tas, men för mig kändes det som världens enklaste beslut. Läpparna som halvöppna möttes, en paus som kändes som 18 månader innan min tunga vågade passera mina läppar. Där var hennes, så otroligt mjuk. Jag vågade lägga min arm över hennes rygg och dra henne till mig. Hon kom nära, våra munnar möttes helt och slutgiltigt. Min hjärna, hela mitt känslocenter höll på att kortslutas av lycka och upphetsning. Jag kände igen känslan av hennes mjuka kropp mot min, hennes varma hud under tunna nattlinnen under mina händer och dofterna från hennes parfym och hår i mina näsborrar. I min ensamhet hade jag luktat mellan hennes ben. I mina fantasier kysste och låg vi med varandra. Nu tryckte hon sina läppar mjukt mot mina, hennes tunga smekte min för första gången och det var alldeles på riktigt.

Allt kändes så lugnt. Hennes långsamma men djupa andetag, hennes bröst trycktes mot mig med bara några millimeter tyg mellan och värmen från hennes kropp kändes tydligt. Vår kyss slutade och hon lade sitt huvud mot min axel, läpparna så nära min hud. Hennes hår föll över mig och fyllde mig med hennes lukter. Vi låg så något som kändes som en lång stund. Jag vred huvudet mot henne, ville kyssa henne igen för att pröva om magin var över, men hennes läppar fanns där, hennes tunga mötte min.

Hur länge vi låg sådär vet jag inte. Jag log mot henne och smekte hennes kind och drog mina fingrar genom hennes hår så där som jag visste att hon tycker så mycket om, hon log tillbaka och jag kunde dö för den känslan. Min hand smekte över hennes rygg och för varje strykning längre ner mot hennes höft. Under nattlinnet kände jag kanten på hennes trosor och hela min kropp skrek av vetskapen att hennes underliv nu var centimetrar bort.
– Inte idag, viskade hon.
Hon log och kysste mig.
– Får jag se dig göra det?
Hennes röst var knappt en viskning.
– Vad?
Jag frågade trots att jag mycket väl förstod vad hon menade och vetskapen gjorde mig våldsamt generad.
– Jag vill se dig göra det, veta hur det är.
Jag ville vägra. Jag kunde inte visualisera hur jag luktade på hennes trosor och tillfredsställde mig själv medan hon såg på. Men utan att vänta på svar drog hon upp nattlinnet till strax ovanför naveln, förde ner trosorna över höfterna och tog av dem. Jag hade så klart sett henne naken många gånger förr när hon var på väg till eller från duschen, men nu fick det en helt annan betydelse när hon klädde av sig så här bredvid mig i min säng och inför min trånande blick. Jag önskade hetare än allt annat att få sträcka min hand mot henne, smeka ner över den bara magen, ut över ena lårets framsida och in mellan hennes ben.

Våra händer möttes när hon gav mig trosorna. Det kändes som elektriska stötar när dem möttes och min hand skakade våldsamt.
– Det är bara jag.
Hon viskade så nära mitt öra så den heta andedräkten fick mig att rysa. Långsamt, oändligt långsamt förde jag hennes trosor mot mitt ansikte. Ett kort svindlande ögonblick fick jag för mig att det var ett test, att hon skulle slå mig så fort hon fick bevis på att det hon avslöjat verkligen var sant. Men ingenting hände.

Trosorna var fortfarande varma. Våldsamt rodnande rörde jag vid tyget med min mun och näsa. Runt fållen fanns lukten av hennes hudlotion och svaga parfym. Sakta flyttade jag mig ner över tyget, framsidan där hennes könshår låg emot tyget när hon hade dem på sig, allt närmare grenen där allt underbart skulle finnas.

Även om jag fortfarande var galet generad och inte kunde titta på henne, visste jag att det inte skulle räcka med att jag luktade. Hon ville se mig tillfredsställa mig själv. Jag förnam hennes närhet bredvid mig och jag hörde henne andas. Trots att hennes närvaro generade, eggade den mig. Min hand gled innanför mina kalsonger, smekte min lem som var enorm och känslig. Sakta förde jag ner kalsongerna över höfterna, enormt medveten om att hon såg allt jag gjorde. Fortfarande pendlade jag varje sekund mellan skräcken över att det fortfarande var ett sataniskt test som hon ville driva längre och upphetsningen av hennes fysiska närvaro, hennes värme och de varma trosorna som hon haft på sig för bara mindre än en minut sedan.

När min näsa och mina läppar nådde grenen kunde jag inte motstå det kvidande som kom över mina läppar. Doften var starkare och tydligare än jag någonsin upplevt från alla de par jag smugit med från hennes rum eller tvättstugan. Min tunga behövde inte blöta upp det sträva i grenen, där var det redan vått och kladdigt. Om det tidigare varit laddat att andas in hennes sexlukt och lösa upp hennes safter som torkat in i bomullstyget, fanns snart inga gränser längre. Hon låg bredvid mig, jag kunde känna hennes ben och arm mot mig och hennes verkliga kroppsvärme. Trosorna som låg mot min kind, mina läppar och näsa, bar fortfarande värmen från hennes kropp och det som läckt ur henne hade ännu inte torkat. Det var hennes riktiga kärleksvätska min tunga strök över som besatt.

Bredvid mig hörde jag hennes andetag, snabbare än tidigare och genom öppen mun. Min tunga vispade över det våta och kladdiga området på tyget och min hand rörde sig snabbare upp och ner över min lem. Sperman började pumpa ur mig i en enorm och stark orgasm, hamnade ända uppe vid min bröstkorg, rann över handen och ner i en stor kladdig sörja i mitt glesa könshår. Mina ben och höfter rörde sig spastiskt och jag stönade utan att kunna hejda det. Min syster kved tyst men klart hörbart bredvid mig.

En kort stund efteråt var det som i mina ensamma stunder. Hjärnan var dimmig och jag drog in djupa andetag av hennes dofter för att riktigt fylla mig. När jag blev medveten om hennes närvaro igen undrade jag skräckslaget hur jag skulle göra nu. Jag tog bort trosorna från min mun och som en konstig reaktion dolde jag dem bakom min rygg. Jag var osäker på om det var för att jag skämdes, ville behålla dem eller både och.

Äntligen tvingade jag mig själv med milt våld att titta på henne. Hon log lika vackert som förut och hennes ögon var lika vackert blå som för en stund sedan. Inom mig rusade en tsunami av ömma och heta känslor. När hon pussade mig på munnen kom lyckotårarna.

En lång stund låg vi nära varandra och kysstes. Äntligen, äntligen, äntligen visste jag hur det kändes att kyssa min mest älskade syster.

– Vänta, jag ska hämta papper.
Hon reste sig och hämtade en stor bit hushållspapper från hållaren på mitt skrivbord. Utan synbar blygsel hjälpte hon mig att torka både mig och lite som hamnat på lakanet.
– Vilket kaos, fnissade hon.
Självklart måste hon ha torkat sperma förr med någon av sina pojkvänner, kanske till och med den nuvarande. Men att just hon torkade just det av just mig var något jag inte trodde kunde hända. Inte ens i mina väldigt många fantasier.
– Är du generad?
Hennes fråga var ömsint och hon log varmt.
– Lite kanske, svarade jag men det stod inte riktigt i proportion till hettan i mitt ansikte.
– Jag har funderat — på hur det var. Fint.
– Nu fick ju inte du?
Min fråga gjorde mig ännu mer generad. Jag antydde att hon inte fått komma, att min syster inte fått orgasm där bredvid mig.
– Inte den här gången.
Hon pussade mig på näsan som hon gjorde när hon drev med mig att jag var liten. Det var jag förvisso också i jämförelse, men gesten var också en mycket stark ömhetsbetygelse som varit hennes i flera år. En stark pirrande förväntan virvlade i mitt bröst som tusen fjärilar av hennes antydan.

Efteråt låg hon bredvid mig som vi ofta gjorde, pratade med den svaga musiken i bakgrunden. Dagen efter minns jag inte hur länge hon legat där och inte heller när hon smugit tillbaka till sitt rum.

De följande två kvällarna var en plåga då jag inte kom henne nära. Jag visste inte om det någonsin skulle ske igen eller hur jag skulle göra. När jag smög in på hennes rum nästa gång låg ett par trosor under hennes kudde och jag förstod att det var avsett för mig, att vår lek fortsatte.

Den kvällen då det hände igen var en fredag. Hela familjen såg på Göta Kanal-filmen, åt räkor så det sprutade ur öronen och hade mycket trevligt.

När filmen och räkorna var slut gjorde vi alla kväll. Det bildades kö utanför badrummet när sex personer skulle gå på toa, tvätta sig och borsta tänderna. Jag väntade till sist, hatade att känna pressen av andra som väntade.

Till sist var det min tur. jag höll fortfarande på med tandborstningen när en efter en ropade god natt och försvann in på sina rum. Jag kände ett uns av besvikelse inombords. När jag var klar och skulle gå in till mig stod Tess dörr på glänt. Som dragen av en osynlig kraft gick jag fram och tittade in under förevändningen att säga god natt. Hon brukade heller inte lämna dörren öppen när hon lagt sig.
– Kom, sa hon tyst och vinkade åt mig.
Med lyckoexplosioner i bröstet drog jag tyst igen dörren efter mig och la på haspen. Vårt hus var gammalt och låsen gamla och saknade nycklar, så pappa hade monterat gammaldags haspar istället.

Tess låg i sin säng i sitt vanliga nattlinne. När jag röd i ansiktet närmade mig, lyfte hon inbjudande på täcket. Jag kröp ner tätt intill henne så som vi måste gjort hundratals eller tusentals gånger vid det här laget. Men nu var det inte längre samma sak och hennes närhet hade fått en helt annan betydelse.

När vi kramade varandra försökte jag inte ens dölja hur påverkad jag var. Mitt stånd låg hårt och bultande mot hennes venusberg och mage. När min instinkt fick mig att trycka mig hårt mot henne, drog hon sig inte undan. Hennes läppar vilade mot mina och hennes ena hand strök mig upp och ner över ryggen och jag kände sådan fullständig lycka.

Plötsligt avbröt hon vårt pussande.
– Vill du lukta på mig — på riktigt?
Äntligen var hon röd i ansiktet och det stod åtminstone inte längre 10 – 0 till hennes fördel.
– Jaaa, får jag? Viskade jag och tryckte henne till mig.
Hon stannade så en kort stund,
– Ditt hjärta slår hårt, jag känner det, fnissade hon. Klä av dig på underkroppen.
What? Men jag var lite för bortom sans för att tveka mer än någon sekund.

Jag hörde henne flämta när jag drog ner mina kalsonger och sparkade av dem. Min snopp var enorm där den låg upp mot min mage och ryckte. Hon reste sig upp på knä i sängen och lyfte ena benet över mig. Hennes knän vid mina axlar och jag var under hennes nattlinne och stirrade rakt upp mellan hennes lätt särade ben. Trosorna var våta och nu bara någon decimeter bort.

Hon sänkte sig tills hon kände mig mot sig. Min mun var öppen av lika stora delar begär som häpenhet. Min andedräkt rakt in i tyget mellan hennes ben och hon suckade. Hur skulle jag göra? Min mun var rakt över allt det våta, min näsa där skinkorna började gå ihop till hennes rumpa. Hennes varma, mjuka lår nuddade mina kinder.

Och visst luktade jag, varje andetag skickade blixtar i min hjärna, mitt hjärta slog och brann. Min tunga kom ut av sig själv och strök över hennes tyg, tryckte in tyget i det våta. Hon andades häftigt genom näsan och rörde sig fram och tillbaka. Mina händer vilade på framsidan av hennes lår och strök upp och ner. Hennes händer höll i mina underarmar. Min tunga letade sig långt fram i skåran mellan hennes ben och tillbaka igen. Jag kände tydligt att det var rätt, hon tryckte sig hårdare, rörde sig mer och naglarna trängde in i mitt skinn men jag kände det knappt.

Tungan rörde sig ut mot kanterna, nådde hennes hud, så galet hungrig efter mer. Med tungspetsen försökte jag komma under kanten på trosorna, men det gick inte. Plötsligt släppte hon sitt grepp med ena handen och snart var hennes fingrar där och hjälpte till. När hon drog trosorna åt sidan var jag helt säker på att jag skulle svimma. Allt det sträva tyget försvann, allt blev bara öppet och vått. Min tunga hittade hennes öppning, jag tryckte in den så långt det gick. En stund lät hon mig hållas, men flyttade sig snart bakåt. Den stora knoppen som kändes som en mandelform styrde hon mig till. Så fort jag slickade bakåt eller framåt flyttade hon sitt underliv för att kompensera, jag förstod vad hon ville.

Mina händer flyttades upp till hennes smala höfter. Det var så upphetsande att känna hur hon rörde sig, som i cirklar i allt ryckigare mönster. Hennes andetag kom från öppen mun och jag kunde inte föreställa mig något finare, något som tände mig mer. En flickas heta, djupa andetag av välbehag och lust och hennes sköte som trycktes mot min mun skulle bli det jag åtrådde mest i hela världen, för alltid.

Jag kände naglarna i mina armar, hennes ben skakade och för en stund fyllde hela hennes våta, underbara sköte min mun och näsa så jag inte kunde andas.
”Helt OK sätt att dö på”, tänkte jag långt senare på natten när jag inte kunde sova. Hon slet tag i mitt täcke och tryckte det mot ansiktet och kved ett långt utdraget kvidande samtidigt som hennes ben skakade okontrollerat. Något väldigt vått rann väldigt mycket ur henne ner över mig, in i min mun, i mitt hår och ner över kudden. Kissade hon på sig? Jag förstod inte vad som hände men oavsett vad det var älskade jag det.

När hon började stillna i sina rörelser fattade hon min ena hand som smekte hennes höft och förde den ner mot mitt kön. Med hennes underliv tryckt mot min mun, fortfarande i allt långsammare rörelser slöt jag min hand om min svullna snopp och onanerade. Det fanns liksom ingen bättre bild att framkalla och orgasmen dröjde inte länge. Min pung drog ihop sig, det pirrade i ryggslutet, låren och rumpan. När jag kom lyftes mitt underliv som om jag ville trycka mig mot henne och jag kom, gud vad jag kom! Att få stöna ut min lust och flämta hennes namn rakt in i hennes sköte var så underbart att det svartnade för ögonen.

Hon lyfte försiktigt benet över mig och lade sig åter på sidan. Vi andades fortfarande häftigt. Jag försökte sträcka mig fram för att kyssa henne, men hon skakade leende på huvudet och drog ett finger över mina fuktiga läppar. Jag tittade ner, hennes nattlinne var inte längre så likt en prinsessas som när hon kom in, bara ännu vackrare, skrynkligt och nedstänkt av min sperma. Hon såg vad jag såg och vi log mot varandra.

– Du är bäst, finast och vackrast, jag tycker så sjukt mycket om dig, viskade jag och kände hur tårarna tryckte bakom ögonen.
– Vad du än gjorde med mig har jag aldrig upplevt något liknande, svarade hon.
– Igen?
Jag kände att jag bara måste fråga. Det jag kände var alldeles för stort och varmt och vad som helst i hela världen för att få uppleva det igen.
– Oroa dig inte, log hon och pussade mig i pannan, vilket möjligen var det enda stället som kanske inte bar spår av henne.

Vi låg länge slingrade samman. Hon ryckte till flera gånger av att hon höll på att somna.
– Du måste lägga dig, kan inte vakna här. Gå och tvätta av dig.
– Jag ska aldrig tvätta mig mer, någonsin.
– Då kanske du inte får komma tillbaka. Jag tror jag måste byta.
Hon skrattade och tittade menande ner på sitt nedsölade nattlinne.
– Visst ja, här, så du kan sova.
Hon drog ner sina trosor, sparkade av sig dem och slängde dem mot mig. Dem var alldeles genomvåta.
– Sov gott, viskade hon.
– Sov gott Tess. Jag älskar dig, viskade jag.

Hon log och sände en slängkyss innan jag stängde dörren ljudlöst efter mig och tassade tyst tillbaka till mitt rum. Även om vi sovit mycket tillsammans och det hade varit normalt när vi var yngre, så var det inte lika normalt längre när jag var 16 och hon 19. Det skulle inte våra föräldrar acceptera så där utan vidare och utan att undra.

När jag kröp ner i min säng fnittrade jag för mig själv, helt utan anledning, bara för att jag var så lycklig. Jag hade varit så rädd när hon kom på mig, men nu föreföll den reaktionen som konstig. Då hade jag tänkt att det värsta som kunnat hända var att hon försköt mig helt. Det hade inte varit logiskt, men rädsla är sällan logisk. Nu tänkte jag att det värsta som kunnat hända var att hon bad mig sluta. Egentligen borde jag förstått att vi var så nära och jag så säker på att hon verkligen tyckte om mig på riktigt och jag henne.

Med hela hjärnan fylld av ljuvlig bomull tog sömnen mig in i en febrig drömvärld.

Delar i serien<< Syskonkärlek #1 – Doften av min systerSyskonkärlek #3 – För allra första gången >>

Syskonkärlek
11

Kommentarer

3 svar till ”Syskonkärlek #2 – Smaken av min syster”

  1. Profilbild för SirVäs
    SirVäs

    Ja… Du vet vad jag tycker. Magisk… 👍

  2. Profilbild för John
    John

    Tack så mycket, så glad att kunna publicera dem igen. 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier