Syskonkärlek #1 – Doften av min syster

Det här är del 1 av 3 i Syskonkärlek

Mamma brukar alltid säga att vi borde varit tvillingar. Trots att det skiljer tre år mellan oss har det alltid funnits ett särskilt band mellan mig och min syster. Med mina andra två syskon, en syster och en bror har det aldrig varit på samma sätt.

Så långt tillbaka i barndomen jag kan minnas har det alltid varit vi två. Mina allra första minnen är från när jag är fem år och går på dagis. Min syster hämtade mig ofta och trots att hon bara var åtta år tyckte jag hon var stor, stark och trygg. Jag blev foglig som ett lamm när hon kom för att hämta mig. Det var aldrig något bråk om påklädning eller att jag gick för långsamt hem som det kunde bli med mina andra syskon. Jag ville alltid vara henne till lags och hade liksom aldrig något behov av att sätta mig på tvären. Hennes hand i min där vi gick vägen hem var det bästa på hela dagen.

När jag började första klass var det nästan alltid hon som följde mig. Låg-, mellan- och högstadiet låg samlade men var uppdelade i olika byggnader. Alltid när hon hämtade mig efter skoldagens slut eller när jag såg henne någonstans under dagen på skolgården, pirrade det av glädjebubblor i bröstet och magen. Låg- och mellanstadiet var en tuff tid med periodvis mycket mobbing och utfrysning. Det hände mer än en gång att hon avbröt pågående trakasserier eller tog hand om mig efteråt.

Som yngst med tre äldre syskon var det inte alltid helt enkelt. Det hände ofta att föräldrar och syskon slöt sig samman mot mig. Det kunde handla om när jag skulle vara hemma på kvällar och helger, betyg och läxläsning och liknande. Det var naturligtvis i all välvilja och av kärlek, men det var allt för lätt att hamna i försvarsställning och bli mindre mottaglig för den sortens omtanke. Då tog hon alltid mig i försvar. Det var alltid mycket lättare att vara två mot fyra istället för ensam. Jag dyrkade henne för det och hon blev min absolut största förebild.

Jag anförtrodde henne alla mina innersta hemligheter och det kändes som om hon kunde se rakt in i mitt allra innersta. Hon var den som fick höra om första kyssen, min sexdebut och de stora sorgerna. Visst var det pinsamt att berätta även för henne, men jag blev aldrig retad och hon förrådde aldrig någonsin en hemlighet. Den som upplevt sådana starka mentala band med en annan människa någon gång vet vad jag menar.

Det är svårt att säga exakt när det började bli fysiskt. Det är kanske inte heller så viktigt och på något sätt har vi också alltid varit fysiska. När vi var små delade vi alltid koj under våra båtsemestrar. När jag blev för stor för att hålla henne i handen på väg till och från skolan, uppskattade jag mycket hennes kramar och kramades gjorde vi mycket och ofta.

När vi blev äldre utnyttjade hon mig ofta för att borsta ut hennes långa hår och jag lät mig mer än gärna utnyttjas. Hon njöt av det, blundade och förlorade sig helt och ville aldrig att jag skulle sluta. Jag kunde aldrig få nog av att dra borsten genom hennes långa, blonda silkeslena hår. Hon kunde läsa läxor, vika kläder, titta på TV eller bara blunda. Jag drog borsten genom håret och lät handen följa efter långt efter att sista tovan försvunnit, eller låta fingrarna löpa genom håret utan borste. Jag upptäckte att lätta fingertoppar i nacken gav henne rysningar som fick henne att sucka av välbehag. När vi sov tillsammans, framför allt under våra semestrar killade jag i hennes hår till långt efter att hon somnat. När jag somnade var det oftast med armen om henne och ansiktet begravt i hårsvallet och bokstavligen andades henne.

Om jag var ledsen eller arg var det hennes tröst som lättast fick mig att komma till ro igen. Att ligga på mage med hennes tyngd över ryggen och håret över ansiktet kunde få alla isflak inuti att skingras. Om någon försökte få mig att berätta varför jag var ledsen eller arg låste jag mig oftast. Hon förstod alltid, bara låg där över min rygg med sin tyngd, strök med handen över armen och hyschade. Till slut kom orden och det var alltid för henne jag berättade till slut.

Efteråt kändes det som en naturlig fas, något som bara skedde. Sakta förvandlades hon från flicka till ung kvinna och lika sakta, men med viss eftersläpning förvandlades jag från pojke till ung blivande man. När vi sov tillsammans, kramades eller gick nakna eller lätt klädda hemma var det omöjligt att inte lägga märke till och påverkas av förvandlingen. Jag förstod att hon märkte att jag blev påverkad. När vi var nära varandra blev jag allt oftare hård och min puls steg och andningen ökade. Då kunde hon fnissa, stryka mig över kinden innan vi skiljdes åt. Jag för min del ansträngde mig inte särskilt mycket för att dölja det eftersom jag aldrig dolt något för henne. Hon visade heller inget tecken på att vilja dra sig undan.

Nu, när jag var 16 och hon 19, förstod vi naturligtvis att vi hade en fysisk dragning till varandra och det var också då allt ställdes på sin spets.

Allt började för länge sedan där i tvättstugan. Jag var ensam hemma i vår stora villa och gick för att hämta mina rena kläder som på något magiskt sätt tvättats sedan jag slängde dem där för några dagar sedan. Torktumlaren gick och rummet var sådär behagligt varmt och luktade sköljmedel. Jag tog min korg med ren tvätt ur ställningen och konstaterade att där fanns allt, rena underkläder, byxor och tröjor.

Underkläder… Var jag fick den idén ifrån har jag ingen aning om. Tanken hade aldrig slagit mig förut, kanske var det bara att korgen under min var den korg vi alla skulle lägga våra underkläder i för att underlätta sorteringen för 60 grader. Eller så var det ordet ”trosor”, det får mig än idag att få ett extra hjärtslag. Det är ett vackert ord, ett plagg som döljer så mycket ännu mer vackert. Eller så var det min syster. Hon fick också mitt hjärta att slå. Och det kanske var just bilderna av henne när hon allt som oftast sov nära mig i trosor och T-shirt som skapade associationen.

Handen på korgen, det var så lätt att dra ut den. Med 3 kvinnor och 3 män i hushållet fanns det mycket underkläder. När min hand tog i ett par trosor som låg överst var min erektion redan plågsamt påtaglig och min andning annorlunda. Det jag nu gjorde kändes så förbjudet. Min hand skakade och det kändes nästan som om plagget i min hand brände. Jag förde dem upp till näsan och luktade på måfå först. Det luktade svagt av parfymen jag kände så väl igen. I grenen syntes tydliga spår från hennes sköte. och jag drogs till de sträva fläckarna.

Jag hade kunnat svimma på fläcken, så våldsamt tagen blev jag av det jag upplevde. Jag behövde inte mycket erfarenhet för att förstå att jag gjorde något ”förbjudet”, att det var mellan min systers ben jag luktade. Och lukten jag kände var hennes parfym, hennes kön, hennes sköte, hennes fitta. Orden och lukten strömmade genom mitt huvud och fick mitt blodomlopp att koka.

Jag satte mig ner på golvet lutad mot väggen utan att släppa hennes trosor från min mun och näsa. När jag luktade runt i grenen kände jag olika dofter. En fläck som om det fanns en mycket svag doft av urin, men mest uppblandad av parfym och det andra som jag var övertygad om kom från hennes kön. Längre bak luktade det bara av det där ”andra”. Klart jag visste att en tjejs sköte blir vått och att det var det jag kände. Längre bak, måste vara hennes stjärt. Fortfarande samma lukt men lite annorlunda.

Jag flyttade mig över hela området, fram och tillbaka, luktade och sög i mig allt. Min andra hand hade omedvetet börjat smeka utsidan av mina byxor, men som jag just skulle börja knäppa upp, blev jag rädd att någon skulle komma på mig. Tvättstugan låg i hallen rakt innanför ytterdörren, så om någon kom hem skulle jag ha mycket kort tid på mig att ställa till rätta och det skulle aldrig gå.

Även om ingen var hemma, gömde jag trosorna under tröjan och sprang till mitt rum, stängde dörren och la på haspen på insidan. Jag stängde av min musik för att höra om någon bil körde in på gården och slet av mig byxor och underkläder tills jag stod helt naken på underkroppen. Jag drog täcket över mig i sängen och när min ena hand slöt sig om min hårda snopp och den andra förde hennes trosor åter till min mun och näsa var det som om hon låg där bredvid mig. Det var hennes parfym som jag var så bekant med de gånger hon kramade om mig och det var den doft jag nu visste fanns mellan hennes ben och dit väldigt få fick komma. Nu lät hon mig vara där, hon öppnade sig för mig. Hennes lukt sa att hon hade det skönt och att jag var bra.

Jag var nära att komma, jag försökte sakta ner för att dra ut på det, men det fanns inte mycket tid. När jag som av en reflex sträckte ut tungan och nådde tyget precis på den fläck där det luktade som starkast av henne, var det på väg att bli för mycket. Tyget blev vått av min saliv och en lite annan, kanske lätt syrlig smak som jag allt för väl förstod kom från henne utsöndrades. Även lukten på stället blev starkare och även det våta min tunga skapat kändes plötsligt som hennes väta.

Jag suckade ut hennes namn flera gånger som ytterligare förstärkte känslan av att det verkligen var hon som låg där med mig på riktigt och då kunde, ville jag inte hålla emot längre. Sperman som sprutade ur mig sprutade in i henne, i den där ljuvliga lukten som fyllde hela mig och parfymen kom från hennes hals som mina läppar kysste.

Jag låg länge efteråt, flämtade, helt slut. Jag hade ställt till med en fullkomlig katastrof i min säng. Alla mina sköna stunder hade gjort mig rutinerad, jag hade alltid hushållspapper som fick fånga upp det mesta för att inte kladda ner mina lakan. Men den här gången hade det inte funnits en tanke på det. ”Helvete i havet” sa jag för mig själv när jag konstaterade att den där utlösningen nog tog de flesta priser det här århundradet och inte verkade min snopp vilja sluta droppa sperma.

Jag låg kvar länge med trosorna mot min mun, andades och insöp hennes dofter. Jag skämdes, hade aldrig hört talas om att man kunde göra såhär och chockad över hur nära och äkta det känts. Det var bara sperman på sängen som var fel, den hade lika gärna kunnat vara i henne, det var så det kändes. Ändå visste jag att det var ljusår dit och att hon garanterat skulle slå ihjäl mig om hon visste.

Jag skyndade mig att lämna tillbaka hennes underkläder i tvättkorgen, men dröjde mig kvar ett kort ögonblick. Det fanns ju så många fler och hur skulle jag veta att det var just hennes jag tog nästa gång utan att lukta? Jag var bara tvungen att prova och tog upp ett par andra ur korgen. Det var en fantastisk doft, lite strävt i området i grenen, men inte samma lukt och ingen doft av parfym. Insikten gjorde mig förfärad och jag slängde tillbaka dem i korgen. Det kunde vara min andra systers, men det som gjorde mig skräckslagen var insikten att det också fanns en mamma i huset som också bar trosor och som också måste bära en lukt. Jag skämdes, men sträckte ändå ut handen och tog upp dem igen, förde dem sakta till min mun och näsa och fylldes av upphetsning och mitt hjärta slog dubbelslag och pulsen kändes i öronen igen. Vad spelade det för roll, vem skulle veta? Det var min starka åtrå som triggades av min systers parfym som skapade associationerna till henne och nu skulle jag behöva hantera helt andra bilder när åtrån fyllde mig. Men det skulle inte bli några som helst problem. Det jag ville hetast av allt sedan min hjärna förstod varför snoppen blev hård var att en mogen, vuxen, äldre kvinna skulle lära mig allt. Om jag bara åtminstone fick doften av det skulle jag vara överlycklig.

Att hämta hennes underkläder och att alltid ha ett par hos mig blev rutin, vardag, ett beroende och ett starkt behov. Ibland smög jag in i hennes rum där hon som alla tonåringar slängde kläder omkring sig och det var aldrig något problem att hitta ett använt par. Jag märkte att underkläderna luktade mindre den period jag förstod att hon hade mens. Då fanns mer spår av klisterrester som jag antog kom från trosskydden mer än från henne. Dessa perioder saknade jag henne väldigt mycket. Det dröjde ganska lång tid innan jag för första gången även vågade lukta på sådant.

Inom mig kämpade jag med motstridiga känslor. Underkläderna bara låg där i korgen för 60° helt öppet och kunde inte vara någon hemlighet. Samtidigt att lukta från det som varit mellan hennes ben förstod jag var väldigt privat. När vi höll om varandra och jag andades in lukten från hennes hår, nyduschad eller när hon kom från stallet och luktade häst och svett både skämdes och upphetsades jag av vetskapen om hur hon luktade längre ner.

Trots att jag och min första riktiga flickvän hade börjat ha sex med varandra, smög jag ändå när jag lånade hennes använda underkläder för att få njuta av henne mycket mer. Att berätta för henne och fråga om lov fanns inte alls en tanke på eftersom jag var säker på att det jag gjorde var onormalt och konstigt.

När jag träffade Emma, en 43-årig kvinna via Heta Linjen och vi blev ett par, dröjde det ett par månader innan jag öppet vågade fråga om jag fick ta med hennes underkläder hem. Det började med nattlinnen, men det var trosorna jag trånade efter. Eftersom allt var okomplicerat med Emma, vågade jag till slut ta mod till mig att fråga.

Mina ensamma stunder blev fantastiska. I mina fantasier låg jag med alla kvinnorna hemma. Min äldsta syster doftade starkast och mest när hon tränat och när jag lyckades låna ett par precis när hon bytt om. När jag tog min mammas trosor skämdes jag som mest. Då låtsades jag som om jag råkat ta fel och jag skämdes över fantasin att hon låg på rygg, tog emot mig och jag fyllde henne med min sperma. Men starkast blev det alltid med doften av min mest älskade syster.

Delar i serienSyskonkärlek #2 – Smaken av min syster >>

Syskonkärlek
11

Kommentarer

Ett svar till ”Syskonkärlek #1 – Doften av min syster”

  1. Profilbild för Per_fekt
    Per_fekt

    En härlig novell, ser fram emot resten i denna serie!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier