Poker 2 – No limit (2)

Det här är del 3 av 3 i Familjen Olsson spelar poker

Tess delade ut de fem första korten, som ivrigt och förhoppningsfullt plockades upp och sorterades. Den här gången kände alla runt campingbordet att de ‘ville’ förlora. Möjligheten att få ‘lätta på trycket’ närmast lyste i deras ögon. På något sätt snappade mamma upp denna känsla.

“Man får inte spela för att medvetet förlora, bara för att man kanske vill göra ett visst straff…” sa hon lite diplomatiskt. En nästan ohörbar knorrning kom från de tre andra. “Vi bestämmer att den som vinner är den som får bestämma nästa straff. Och vi kör inte det där med ‘till höger’ eller ‘30 sekunder’… Jo, om man vill så klart, men man måste inte, utan den som vinner får bestämma straff helt fritt!” Hon sneglade på de övriga runt bordet. “Ungefär som Tess gjorde nu…”
“Fast om man ‘vill’ förlora, så kommer man väl fortfarande kunna spela för det? Eller tänker jag fel?” Det var pappa som kom med invändningen, och Pontus svor tyst när hans ‘plan’ verkade gå om intet.
“Ja, det har du rätt i…” Mamma kliade sig på hakan, som om det hjälpte henne att komma på en lösning. “Det får ju liksom inte vara någon fördel att förlora, utan allt måste hänga på att vinna…”
“Men om vi inför att den som får ‘näst’ sämsta handen är den som får straffet?” Det var Tess som kom med förslaget, och mamma tittade uppskattande på henne och sa:
“Ja, det låter väl okej, eller? Det borde väl funka?”

Efter några sekunders överväganden nickade de andra instämmande, och så sakades de första korten. Nya kort togs upp på hand, och andra sakningen följdes av avslutande kort. Blickar vandrade mellan dem, och Pontus kände en viss besvikelse. Han hade fått kassa kort. Det var högst sannolikt att de andra hade bättre hand än den han satt med. Troligen skulle han alltså vare sig få runka till utlösning, eller bestämma nästa straff.

“Okej, du börjar visa, Pontus!” sa mamma med omisskännelig iver i rösten. Det verkade som att även hon behövde lätta på trycket. Pontus fällde moloket ner sitt par i knektar med tia högt. Mamma var på tur och visade upp sin triss i treor för de andra, därpå vek pappa ner en färg i hjärter med kung i topp.
“Då är det visst jag som får onanera…” sa Therese och visade ett par i ess med kung högt, och tillade: “Jag fuskade inte, jag lovar!”.
“Det tror vi inte heller.”, sa pappa, och strök henne över axeln. “Lyllos dig!” Nånstans reagerade alla på formuleringen ‘får’ och inte ‘måste’ angående straffet. Behovet att lätta på trycket hade uppenbarligen redan övertrumfat pinsamheten att göra det inför resten av familjen – inte bara för Therese.
“Ska jag sitta här, eller…?”
“Jag tycker du kan sätta dig – eller lägga dig – i solsängen. Det kan ju vara där vi gör våra kånkor, tänker jag…”

Tess reste sig, men kände mitt i rörelsen att något var fel! Med ett metalliskt knak vek sig aluminiumröret i ena armstödet och av den plötsliga belastningsförskjutning som följde rasade hela stolen ihop, med Tess häpet liggande rakt över den. I rörelsen for benen upp och isär och hennes skrev blottades i all sin prakt för de häpna åskådarna.
“Shit alltså! Hur gick det?” Pontus lät uppriktigt orolig på rösten.
“Aj!” sa Tess, “Eller, det gick bra, och det gjorde inte alls ont!” Hon rullade av den kollapsade stolen, och började skratta hysteriskt. “Men i den där kan jag inte sitta längre!” Pappa hade rest sig och hjälpte sin dotter på fötter.
“Vad tror du, älskling? Börjar det bli dags att köpa nya campingstolar snart?”

Medan Therese lite vimmelkantigt gick bort till solstolen med sin handduk under armen, samlade pappa ihop resterna av hennes camping recliner så gott det gick, och ställde undan den. Därefter gick han in i husvagnen och hämtade en stegpall åt sin dotter att sitta på.
“Ska vi bestämma att vi åker och köper nya stolar imorgon?” frågade han igen, och Lina nickade instämmande, samtidigt som Pontus ryckte oroligt, och förhoppningsfullt, i sina armstöd, som tyvärr inte gav vika.

“Sådär, då kan du strax börja” sa mamma, när de övriga satt sig tillrätta i bra utsiktspositioner inför Thereses ‘straff’. Hon hade lagt sig i solsängen, och särade långsamt på benen, varpå hon lät ena handen glida ner och täcka könet. Hon kände hur våt hon redan var, och bara de stillaliggande fingrarna skickade stötar genom underlivet. Tess bet sig i läppen för att inte stöna rakt ut.
“Jag tror vi alla vill vara du i den här stunden.” konstaterade pappa.
“Hur mycket jag både vill och behöver, så känns det fortfarande pinsamt!” svarade Tess. “Jag har ju knappt visat mig topless för er sen jag var typ nio-tio, än mindre naken, eller kåt för den delen.”
“Och nu sitter vi här i förtältet på full display och bara längtar efter att få en utlösning!” Pontus rodnade kort efter att ha fällt kommentaren, men efter samtligas instämmande nickningar och hummanden, så bestämde han sig för att inte längre vara generad, utan omfamna den nya, och oerhört spännande, situationen de hamnat i.
“Varsågod, älskling!” sa mamma och log mot sin dotter. “Gör det skönt för dig…”

 

Therese börjad sakta röra handen, som fortfarande vilade över könet. Hon vågade inte titta på de andra, utan blundade och försökte fokusera inåt och på sin onani. Det krävdes inte mycket för att börja njuta av fingrarnas rörelser över könet. Benen drogs isär ytterligare, knäna närmade sig bröstkorgen, och pekfingret gjorde en långsam cirkelrörelse över klittan, som började kika fram från sitt gömsle.
“Ahh…”
Fingret forstatte ner i den kladdfuktiga skåran, över slidöppningen till stjärtskåran, stannade till och pressade försiktigt över anusrosetten, för att sedan röra sig upp igen mot klitoris, och ner mot fittöppningen.
“Åhh…”
Andra handen tog tag i insida lår och särade ytterligare på benen, samtidigt som ett finger försvann in i den långsamt pulserande slidmynningen. Ända in, och pressades upp mot ‘g-punktens’ skrovliga hårdnad, precis så som hon gillade.
“Aahh!”
Fingern gled ut och in i fittan några gånger, sedan upp till klitoris och pressade i cirkelrörelser mot den känsliga knoppen, ner igen och nu två fingrar in i fittan, ända in, masserade g-punkten, tummen cirklade över klittan.
“Ååhh!”
Andra handen masserade först det ena, sedan det andra bröstet, drog i vårtan, nöp i den, snurrade den mellan tummen och pekfingret. Sedan den andra likadant, medan de båda fingrana i fittan i allt snabbare rörelser stötte in i djupet.
“Ah-ah-åhh!”

Tess kände orgasmen närma sig. Hon blundade inte längre utan tittade utmed sin flämtande svettblanka kropp ner mot könet och fingrarna som hamrade sig in i det. Blicken släppte med ens handen, mötte mammas leende kåta ansikte och hennes hand som masserade det ena bröstet, vidare till pappa vars intensiva och upphetsade min fick henne att nästan komma, bara av den. Sedan flyttade hon blicken till Pontus, som satt bara någon meter ifrån henne där hon låg och närmade sig den förlösande orgasmen. Pontus stirrade med öppen mun. Det fanns inget retsamt eller ‘storebrorsigt’ över honom utan bara ren och skär kåthet, och avundsjuka. Hans hand höll om, och drog långsamt och omedvetet i, hans stenhårda kuk.
“Aaahhh! Jag kommer nu! Jag koooommmeeeer!” Tess kunde inte hålla tillbaka längre utan släppte fram sin orgasm. Den var kraftigare än någonsin. Kroppen spändes i en båge, med bara axlar och fotsulor kvar mot solsängens handdukstäckta madrass. Fingrarna i fittan ploppade ut och i samma ögonblick kände hon, till sin förfäran, hur det skvätte kiss ut på låren och ner på handduken.
“Men älskling, fick du fontänorgasm?!” Mammas röst innehöll en uns av avund bakom fascinationen, och med ens förstod Tess att det inte alls var kiss, utan att hon ‘squirtat’ för första gången i sitt unga liv. Hon förde åter handen över könet, och så fort hon bara nuddade klittan igen så kom ytterligare ett sprut, och sedan ett till, innan hon kollapsade på solsängen, med ett stort leende på läpparna.

 

Tess öppnade ögonen igen när hennes andhämtning hade återgått till någorlunda normal intervall, och dessutom kände en hand som strök henne över låret. Högre upp än hon normalt hade kunnat vänta sig. Men vad var normalt nu längre?
“Har du återhämtat dig, Tess-gumman?” frågade mamma, och strök handen upp – nästan till ljumsken, och genom skvättet – och ner över låret. “Grattis till en fantastisk show, och vad som såg ut att vara din första fontänorgasm!”
“Ja, den var imponerande!” flikade pappa in, och höll fram en hand så att hon fick hjälp att sätta sig upp i solsängen. Lite försent insåg hon att hon räckt fram handen hon onanerat med, och att pappa därmed fick hennes orgasmsafter på fingrarna. Pontus kom på fötter och sprang in i husvagnen. Innan Tess hann undra varför – hade han blivit generad, eller? – så kom han ut igen med hushållsrullen och räckte till henne.
“Här… du kanske behöver torka dig lite…” Inget retfull i tonen nu heller, bara omtanke – och lite avund… Hon tog emot rullen och rev av några ark och torkade sig mellan benen – utan att genera sig över sitt skrevande kön – och sedan ytterligare några för att torka det som kommit på handduken, och inte hunnit absroberas.
“Wow! Vilken känsla!” var det första hon själv sa efter att straffet var avklarat.

Tess reste sig och gick på darrande ben fram till pallen som pappa satt fram.
“Nej, vänta lite!” sa pappa, och ryckte undan pallen. Sen puttade han sin egen campingstol till hennes plats och slog sig ner på kökspallen själv. “Den här kan du ju inte sitta på – inte efter allt det där!” Tess gick fram och kramade sin pappa, där han satt, med sitt uppsvullna stånd bara centimetrar från hennes höft. Men hon brydde sig inte längre. Det kändes mest självklart, och helt naturligt.
“Orkar du spela igen?” frågade mamma, med omtanke i rösten.
“Jadå, det är klart…” Tess märkte hur hon lät helt utmattad på rösten, och lyfte blicken och log mot sin lätt oroliga mor, medan hon strök en fastklibbad hårlock från ögonen. “Jag klarar mig, mamma…”

 

Pontus tog upp kortleken från bordet och började blanda, och sedan dela.
“Pappa, vad blir straffet, förresten?” frågade han, efter att ha delat ut det första kortet till dem.
“Just det!” Pappa harklade sig teatraliskt. “Den som förlorar – eller blir näst sist, då… – ska smeka personen till sitt vänster till orgasm.
“Om du vinner pappa” sa Tess med trött röst, “så får du smeka mamma, för jag orkar inte en orgasm till, på ett tag.” Hon hasade ner i stolen till en mer liggande ställning. “Jag står över…”
“Spelet?”
“Nej, att få en orgasm till…” Hon log mot sin bror, som uttryckt frågan. “Oroa dig inte, jag kommer runka dig om det är jag som förlorar igen…”. Han såg både lättad och generade ut av hennes försäkran.

Efter två byten var det åter dags att visa. Stämningen runt det lilla campingbordet var uppsluppen och avslappnad. En tävlingshunger hade också lagt sig över spelet. De nya reglerna hade uppenbarligen haft önskad effekt, för nu ville man antingen vinna eller inte förlora, alltså få stämst kort, precis som det skulle vara.

Tess hade piggnat till och satt nu i framkant av sin stol, och nästan studsade när det var dags att börja visa. Mamma skulle börja, eftersom Pontus delat. Hon vek ner ett lågt tvåpar med ess högt. Något man definitivt kan bli näst sist på. Hon försökte utläsa eventuella förändringar i ansiktsuttrycken runt bordet, men lyckades inte se någon större indikation på vad de andra hade.

Pappa stod på tur, och hans solfjäder innehöll par i kungar, ess högt. Tess log när hon vek ner sin hand.
“Jag får nog bestämma nästa straff!” log hon, fortfarande lite matt, åt sin stege med dam högt. Pontus svor till, men såg inte alltför besviken ut. Han tittade på sin mor, när han vek ner handen – ett par i ess med en åtta högt.
“Grattis mamma!” utbrast han, “Du kommer få trycket lättat om en liten stund.”
“Äntligen!” skrattade mamma och kände hur det pirrade till i hela kroppen. Strax skulle henne son, hennes fina lilla pojke, smeka henne till en befriande orgasm. Hon längtade till denna befrielse, men kunde inte låta bli att förundras över hur vetskapen om att hennes egen son skulle ge henne orgasmen mer hetsade upp henne än den fick henne att förfäras. Den sistnämnda känslan fanns inte ens i det känsloregister hon plockade från längre. Snarare kände hon en viss stolthet, och en snabbt växande iver.

Hon sköt ut stolen i nästan samma stund som Pontus gjorde detsamma med sin. De höll på att gå in i varandra när de båda började röra sig mot solsängen. Lina tog med sig sin handduk och bredde ut den över solstolsdynan, innan hon lade sig ner.
“Hur vill du ha mig, Puss?” frågade hon, och den här gången reagerade han inte ens på det förskräckliga smeknamnet.
“På rygg går bra… och sära på benen, ungefär som Tess gjorde.” Pontus stirrade fascinerat på hur mammas fitta öppnade sig för honom som en hungrig mun vid lukten av mat. Fittläpparna var helt blanka, även på de yttre, rakade. Den välansade tofsen var fuktig och tovad i några strängar som klistrade sig mot huden, snarare än ett frissigt burr.

Pontus gick ner på knä i höjd med mammas midja, så att han betraktade könet snett uppifrån. Han böjde armen runt mammas uppdragna lår och lade handen högst upp vid ljumsken. Han kände värmen från det fuktiga könet.
“Ser alla?” frågade mamma och fick instämmande bekräftelser bortifrån bordet.
Pontus förde handen från insidan av låret och lade den rakt över mammas fuktiga och särade kön. Det var varmt och kladdigt.
“Ge mamma en riktigt skön orgasm nu, Puss!” hon strök honom med handen genom håret i nacken. “Som jag har längtat!”

Mammas uppmuntrade ord satte igång handens rörelser över könet. Långsamt ner över blygden, sedan upp i skåran, ner igen över slidöppningen och till anusrosetten. Upp igen, långfingret följde skåran från det öppnade fitthålet upp till klitoris.
“Mmmm… Precis så!” Lina kände sonens försiktigt trevande hand och fingrar bli mer och mer självsäkra i sina rörelser. Än cirklade de över klitoris, än gled de ner och utforskade området vid hennes båda nedre öppningar. I nästa sekund försvann ett finger upp i hennes slida.
“Ååhh!” stönade mamma när hans finger gjorde några långsamma in-ut-rörelser i hennes fitthål. Slidväggarna kramade kring fingret, masserade det och han bestämde att föra in ett till.
“Aahh!” Tydligen ett bra val. Pontus pressade fingrarna mot den räffliga förhårdnaden en bit in, och mamma stönade till igen. ‘Hon låter högt när hon är kåt…’ Pontus insåg att han redan visste det, från de gånger – de var inte många, men det hade hänt – som han hört föräldrarna älska genom sovrumsväggen. Eller vaddå ‘älska’? De hade knullat! Inga krusiduller!

“Du är så sexig mamma! Och så blöt!” Pontus lät fingrarna glida snabbare in och ut i fittan, för att sedan försöka nå så långt in han kunde med dem.
“Ahh… Ja! Gör så igen! Långt in!” Pontus pressade på en gång till, och lät denna gång även tummen göra några cirkelrörelser över klitoris. “JA! Igen! Mer så, Puss-gubben, mer…” Tummen pressade till på klittan när han körde fingrarna i bott, och pressade mot den hårda skrovligheten, nästan som för att möta tummen på dess andra sida.
Ring- och lillfingret vilade hela tiden mot anusrosetten, och utan att egentligen tänka på det pressade de på mot den bakre öppningen, och strax hade ringfingret passerat slutmuskeln och var på väg in i mammas stjärt.
“JA! Båda samtidigt! Jag älskar det! Djupare i stjärten, Pontus!” Mamma var helt till sig där hon låg och tog emot sin sons ‘straff’ på solsängen inför sin man och dotter som satt runt bordet och tittade på. Hon hade blundat och njutit så här långt, men nu slog hon upp ögonen, tittade först på sin son, som med upphetsat fokus stirrade på sina fingrar som nu penetrerade både fitta och anus på henne. Sedan på hennes man, som satt på kökspallen och log – stolt – åt vad han såg sonen göra med henne, samtidigt som han drog långsamma avvaktande drag i sin erigerade kuk. Slutligen dottern, som satt tillbakalutad i sin campingstol, med handen förstrött smekande över den blottade fittan, för trött för att onanera – eller snarare, hon behövde inte längre, efter sin fontänorgasm! – med leende ögon slött fästa på vad som försiggick i solsängen.

Pontus böjde sig plötsligt fram och tog det närmaste bröstet i munnen, och sög girigt och hårt på vårtan.
“Ahh!” De känsliga vårtorna var vad som hade saknats för att putta henne över kanten. “Jag kommer! Jag kommmmmeeeeeeer!” kved Lina samtidigt som Pontus lade in den högre växeln med de penetrerande fingrarna och försiktigt, men bestämt, bet i bröstvårtan.
Lina reste sig i brygga i solsängen, så att Pontus tappade greppet både om bröstet och hålen. Mamma började skaka i partärläget, samtidigt som hon kom i en av de starkaste orgasmerna hon fått på länge.

“Jaaaaaag kommmeeeeeer! Såå hååårt!” Pontus lade handen över den upplyfta fittan och skurbbade fingrarna över klittan. Mammas kropp stelnade i sina skakningar, och hon skrek rakt ut igen, varje gång orgasmen sköljde genom hennes kropp. Handen dränktes i fittsafter, så att det skvätte om de skrubbande fingrarna och könssaft landade på hans kind. Pontus lyfte handen från könet och förde fingrarna till munnen. Han luktade på dem – en söt, koncentrerad doft, nästan som hummerfond – och sedan räckte han ut tungan och lät spetsen snudda vid pekfingret. I nästa sekund stoppade han hela fingret i munnen och sög girigt i sig safterna, sedan andra fingret, till slut resten av handen som slickades ren från mammas utsöndringar.

“Visst smakar hon gott, Pontus?” frågade pappa, och sonen kunde bara nicka till svar. Han önskade så att han kunde stoppa hela huvudet mellan mammas ben och lapa i sig av hennes utsöndringar. Men det fick bli en annan gång. Istället hjälpte han sin mor att sätta sig upp i solsängen. Hon tackade honom genom att ge honom en lång och djup kyss, där hon kände smaken av sina egna safter – en smak hon verkligen älskade! – på hans läppar och tunga.
“Tack för en hel rad underbara orgasmer, min älskade lilla Puss!” sa hon, med ett brett och tillfredsställt leende i hela ansiktet. “Jag är så stolt över dig!” Hon vände blicken mot sin dotter. “Och dig med, Tess-gumman!” Hon rev av från hushållsrullen, som fortfarande stod på golvet vid solsängen och torkade sig mellan benen. Sen tittade hon sin man djupt i ögonen.
“Ska vi berätta för dem, Olle?”

 

“Berätta vaddå?” frågade Pontus och Tess om vartannat när de åter satt sig kring bordet. Olle och Lina hade kommunicerat telepatiskt under hela tiden de kommit i ordning igen. Colan och vinet var slut, så pappa hade med svajande stånd gått in i husvagnen och blandat en stor tillbringare med saft.
“Det är viktigt att dricka mycket vid såna här tillfällen!” sa han förnumstigt när han hällde saft i glasen. Alla kände hur törstiga de faktiskt blivit, och strax fyllde pappa på i de urdruckna glasen.
“Vi har inte berätta hela sanningen om hur mamma och jag träffades…” sa pappa när han ställt ifrån sig tillbringaren och satt sig tillrätta – så gott det nu gick – på kökspallen. Han tittade på sin hustru som nickade uppmuntrande åt honom att fortsätta. “Vi berättade ju att vi träffades på semestern för tjugo år sedan. Och det stämmer ju…” Pappa drog lite på orden, men tog sats med ett djupt andetag. “Fast vad vi inte har beättat är att stället vi träffades var ett community… en nudistkoloni!”

“Nudistkoloni?” Det var Pontus som frågade, “Vad gjorde ni där?” Alla andra skrattade åt hans undran. ‘Vad tror du?’
“Vi var nudister, så klart!” svarade mamma, och strök honom över armen. “Gulle!”
“Vi är fortfarande nudister.” förtydligade pappa, “men vi har inte varit praktiserande sedan drygt tio år, ja femton blir det snart…” och med tillgjord dialekt “De va hämst va tia flyr!”.
“Ja, sannerligen, dän går änna fort när en har roligt!” bräkte mamma på liknande tillgjorda dialekt, och båda skrattade så att pappa höll på att trilla av pallen. Ibland kom deras föräldrar i ett stäm, där de talade löjlig dialekt, eller bröt på danska eller liknande. De kunde hålla på i timmar, så Tess och Pontus hoppades att detta inte var ett sådant tillfälle.
“Kan ni skärpa er, eller?” Tess drämde hadflatan i pappas underarm. “Vi vill veta mer om nudister.”
“Ja, är ni det? På riktigt?”

Båda deras föräldrar harklade sig och rätade på sig, innan pappa fortsatte.
“Jo, vi är båda uppvuxna i nudistfamiljer. Mamma mer än jag. Hennes mamma och pappa, era morföräldrar, har levt som naturister sedan de träffades, och tagit med mamma och morbror Bosse till nudiststränder och kolonier under hela deras uppväxt. Mina föräldrar, farmor och farfar alltså, träffade mammas föräldrar på sjuttitalet nångång, och ett par år senare blev de inbjudna till kolonin, där Linas familj hyrde en stuga sen några år tillbaka.” Pappa höll på att luta sig tillbaka i stolen, men kom som tur var på att det var en pall han satt på innan han hann falla bakåt, och lade istället armarna i kors över magen. “Och på den vägen är det!”

“Är mormor och morfar nudister?!” Nu var det Tess som uttryckte sin häpnad. “Och farmor och farfar?” Hon lutade sig fram över bordet och stirrade mamma i ögonen. “Hur kan vi inte veta det? När är dom nudister?”
“Året runt, såvitt jag vet.” svarade Lina. Hon böjde sig fram och lade handen på dotterns som spasmiskt försökte klösa sig igenom bordsskivan. “Av respekt för oss, och det beslut pappa och jag tog då för snart femton år sedan, så har dom inte sagt något, eller avslöjat detta för er…” Hon kramade dotterns hand, och sträckte sig samtidigt åt sidan och greppade Pontus hand med sin andra.
“Farmor och farfar däremot, är inte lika aktiva nudister längre, men brukar nakenbada när de får chansen…” flikade pappa in från sin sida bordet.

Frågorna bubblade i både Tess och Pontus, och det var Pontus som först fick mål i mun.
“Så korten från mormor och morfar på Rivieran och så vidare, är dom fejk?”
“Nja, i början var dom det, och skickades till Sverige av några bekanta till mamma och pappa när de var på nudistkolonin. Men sedan drygt tio år kommer de från dom själva i Frankrike, där de hyr en lägenhet i en ganska stor nudist-klubb på Côte d’Azur.”
“Vet Anna och Johan om det här?” frågade Tess, när hon kom att tänka på deras kusiner.
“Ja. Till skillnad från mig och pappa, så bestämde Bosse och Lena att inte hemlighålla kolonin och nudismen för sina barn.”
“Är dom OCKSÅ nudister!?” Mamma log åt Tess reaktion och kramade ömt hennes hand.
“Ja, det är dom. Det har dom varit hela deras liv. Såvitt jag vet är de med Bosse och Lena på kolonin just nu…”
“Är de nakna i stan också, när inte vi är där?”
“Nja, det vet jag inte riktigt.” svarade mamma. “Kanske ibland… Men de lever ett påklätt liv den mesta tiden av året, vad jag förstår, men tillbringar några veckor varje sommar på kolonin. Det är förresten Lenas föräldrar som startade och driver kolonin Paradiset, som den heter.” Mamma log åt deras än häpnare ansiktsuttryck. “Det var där dom också träffades, Bosse och Lena, när dom var i typ eran ålder.”

Pontus visste inte om han skulle bli arg på sina föräldrar för att de undanhållit detta för honom och hans syster, eller om de faktiskt hade tagit rätt beslut om att inte säga något. Men plötsligt fick han bilder på näthinnan av Anna och Johan – som var i samma ålder som han och Tess – nakna, liksom av hans moster Lena. ‘Undra hur hennes stora bröst ser ut?’
Tess hade liknande tankar. Inte så mycket om Lenas bröst, kanske. Mer undrade hon hur Johan och Bosse såg ut mellan benen. Anna och hon hade bytt om och provat kläder och så flera gånger, så hon visste precis hur hon såg ut naken. Johan och Bosse hade hon sett i badshorts vid flera tillfällen, men aldrig reflekterat över hur de såg ut under. Men nu var detta det ända hon kunde tänka på.
Tänk att alla hennes närmaste släktingar hade varit nudister hela tiden! Och att det fanns en nudistkoloni som deras kusiners mormor och morfar hade grundat, dit de åkte varje sommar. Hur hade alla lyckats hålla detta hemligt så länge?

“Ska vi spela igen?” undrade pappa, och väckte dem ur dagdrömmarna. “Vi kan berätta mer om nudism, och kolonin Paradiset, senare, men nu vill jag köra straffpoker igen!”
Mamma blandade korten, och Tess insåg att det var hennes tur att bestämma straff. ‘Det får bära eller brista…’
“Den som förlorar ska ge oralsex till personen till höger, tills det går för den personen!”
“OK! No limit var det!” konstaterade mamma medan korten delades ut. Två byten senare, så började Tess visa.
“Tvåpar, treor och sexor, tio högt.” sa hon när hon lade sina kort på bordet framför sig. Pappa följde med en triss i femmor, och Pontus trumfade med triss i sjuor.
“Jag har också triss…” sa mamma, innan hon visade korten, “… i fyror…”.
“Yes!” skrek Pontus med en segergest.
“Är du redo att få en hejdundrande utlösning, Puss-gubben?”
“Bring it on!”

Pontus var snabb på att lägga sig på sin badhandduk i solsängen, och mamma blinkade åt Olle, medan hon sakta sjönk på knä på golvet bredvid sin son. Hon lade handen på låret och lät den sakta glida upp mot ljumsken, över pungen och greppade sedan försiktigt runt sin sons stenhårda kuk.
“Försök att hålla ut så länge du kan.” sa Lina och tittade på sin son. “OM du kan!” I nästa ögonblick sänkte hon huvudet mot kuken och tog ollonet i munnen med ett ljudligt sörplande. Pontus trodde han skulle explodera där och då, men ansträngde sig till sitt yttersta att hålla utlösningen stången.

Sakta började mammas sugande mun röra sig upp och ner över kukskaftet. Centimeter för centimeter försvann gradvis in mellan de tättslutande läpparna, tills hon med en suck hade tagit hela kuken i munnen. Pontus kände hur ollonet pressade på i svalget och när mamma plötsligt började humma, vibrerade struphuvudet strax intill ollonet, och han trodde att hans stund redan var kommen. Men innan dess drog mamma huvudet bakåt tills hon med ett plopp släppte ollonet med läpparna.
“Klarar du mer?” log mamma, och Pontus nickade med sammanbitna läppar. Lina slickade kukskaftets undersida från pungen och upp till den känsliga strängen på undersidan av sonens ollon. Hon knep åt hårdare med tummen och pekfingret runt kukroten, samtidigt som de övriga fingrarna försiktigt bollade med kulorna i pungen.
“Sluta… inte…” flämtade Pontus, och i nästa sekund försvann halva kuken åter in mellan mammas läppar.

Olle visste hur otroligt skönt det var att bli avsugen av Lina, medan Tess förstod att mammas behandling av brorsans kuk måste vara något alldelse extra, med tanke på hur han grimaserade och kämpade emot sin utlösning. Hon såg hur mammas läppar åter pressades mot Pontus blygdben.
“Åååhhh… Herreeehh guuud…” stönade Pontus, när kuken åter befriades ur sitt underbara tortyrredskap. Han både ville att mamma skulle fortsätta, och att hon skulle lägga av. Inte av moraliska skäl – dessa hade han inte någon som helst tanke på – utan för att han inte visste om eller hur han skulle stå ut med denna behandling.

“I think he likes it!” flinade pappa, och armbågade sin dotter i sidan även om hon satt för långt bort för att han skulle nå fram. Tess släppte blicken från mammas sugande mun för en sekund för att ge pappa ett snett leende – och konstatera att han sakta runkade sin kuk – innan hon åter såg hur Pontus kuk försvann i sin – inte alltför oansenliga – helhet in i mammas mun.
“Mmmmmmmmmm…” lät det från mamma, och Pontus kved till.
“Åh… Jag kommer!” Mamma höll kvar kuken i halsen och kände hur sperman pulserade genom skaftet och ner i hennes svalg. Det här var bland det bästa hon visste! När pulserandet verkade avta sög hon allt vad hon orkade, medan hon lät kuken sakta lämna munhålan och så var den fri med ett nytt ‘plopp’.
“Tack för din gåva, Pontus, älskling!” sa hon och log mot sin son. “Om du visste vad jag älskar sperma! Ju mer desto bättre!” Hon gjorde en sväljrörelse med halsmusklerna. “Och du gav mig en hel del!”

 

När de åter satt kring bordet och pappa höll på att blanda kortleken igen, var det mamma som tog till orda.
“Kolonin Paradiset har lite speciella regler…” Hon tittade på sina barn, ett i taget, och såg att hon hade deras fulla uppmärksamhet, innan hon fortsatte. “Nudism handlar ju om att man badar och solar naken. Naturism är när man lever hela sitt vardagsliv naken, alltså inte bara på stranden.” Hon såg att Pontus och Tess hängde med och förstod skillnaden.
“Men på Paradiset tar man det här med nakenhet ett – eller kanske ett par – steg längre.”
“Hur menar du, mamma?” frågade Tess, även om hon nog anade vart mamma var på väg.

“Jo, på Paradiset idkar man även öppet sex på kolonin. Alltså, inte bara hemma och inomhus, utan utomhus också. På stranden, i skogen, ja nästan överallt. Med alla som vill. Även inom familjen, ibland…”
“Inom fam…” Pontus avbröt sin fråga innan den blivit helt formulerad. “Som vi har gjort nu?”
“Precis.” Mamma log åt sina barn. “Det var detta, mest, som jag och pappa kände oss tveksamma till, och som gjorde att vi bestämde oss för att hemlighålla det här med nudismen och kolonin för er ungar.”
“Fast nu har ju saker och ting förändrats en del i det avseendet…” sa pappa med ett snett leende mot sina barn.

“Men vänta nu…!” Tess började inse något, som måste vara konsekvensen av detta som mamma berättat. “Så du menar att Johan och Anna och dom har SEX med varandra!?” Hon tittade först på mamma och sen på pappa. “Alltså, som vi har gjort nu?”
“Ja, det har dom nog gjort…” svarade mamma. “Fast samtidigt vet jag att det finns regler som Bosse och Lena följer. Till exempel så har de inte penetrerande sex mellan föräldrar och barn – och inte barnen emellan heller, skulle jag tro.” Lina såg hur Tess och Pontus uppenbarligen föreställde sig hur deras kusiner knullade, eller åtminstone hånglade, med varandra och sina föräldrar. Hon fick även dessa bilder i sitt eget huvud.

“Jag vet inte vad jag ska tycka längre…” sa Tess, och mamma kramade lite oroligt hennes hand, som fortfarande låg över bordet. “Alltså, å ena sidan är jag lite förbannad över att ni inte sagt något, och hållit det här hemligt. Fast å andra sidan så vet jag inte om jag hade velat veta tidigare.” Hon vände sig mot sin bror när hon fortsatte. “Tanken på att Johan och Anna springer omkring nakna hela sommaren på den där kolonin, och att de kanske hånglar med varandra och med sina föräldrar… Det är ovant, men samtidigt är det ju precis det som vi håller på med här och nu…”
“Ja, fan vet!” sa Pontus och lutade sig tillbaka med ett knirrande i stolen.
“Har vi gjort något dumt, Olle?” undrade Lina, plötsligt med genuin oro i tonfallet.
“Nej, så får ni inte tänka!” utropade Pontus och Tess, närmast i mun på varandra.
“Vi tycker det är bra att ni ‘kommit ut’ med det här, så som ni gjort.” fortsatte Pontus och Tess nickade instämmande. “Det är bara ganska nytt, liksom.”
“Jag förstår det, älskling!” sa mamma, och kramade även Pontus hand bekräftande.
“Ni ska veta att vi inte kommer göra något, efter idag, som ni inte vill eller känner er bekväma med.” sa pappa. “Men samtidigt så har vi lite grand öppnat ‘Pandoras ask’ vid det här laget.” Pappa sökte sin frus blick och de utbytte några telepatiska ögonkast.

 

“Ska vi köra en omgång till?” undrade Pontus, och pappa tog upp kortleken igen från bordet.
“En till omgång! Och det är du som bestämmer straffet!”
“Den som förlorar ska ge oralsex till valfri person, till utlösning!” Pontus tvekade inte en sekund innan han sa det.
“Valfri person?” Det var mamma som frågade.
“Ja, alltså, vill man ge till höger, eller till vänster, såg gör man det…” Pontus sprack upp i ett lurigt leende. “Men vill man ge till någon annan så går det också bra…”
Den enda ‘någon annan’-situation som var tänkbara var den mellan familjen Olssons tjejer, så det blev snabbt uppenbart vad Pontus hoppades på.
“Vill du se lite lesbisk kärlek?” frågade mamma, med en blinkning åt sin dotter, som blev lika röd i ansiktet som sin bror. “Ja du, man vet aldrig…”

Korten delades ut, sakades och så skulle de visa sina händer, kanske för sista gången för nu. Pontus började med att visa sin hand, ett tvåpar med kung högt. Mamma visade en liten kåk, Tess en triss i sexor. Och sen var det bara pappa kvar.
“Om du slår Tess triss, så är det hon som blir näst sist. Annars kan det bli Pontus som tar straffet.” Mamma lutade sig tillbaka i väntan på sin makes avslöjande.
“Triss i…”, han drämde korten i bordet, “…åttor! Okej Tess, vem ska få oralsex av dig?”

Det märktes att pappa själv hoppades bli den utvalde. Men även Pontus, och till och med mamma, väntade med viss iver på att Tess skulle bestämma sig.
“Ja, det är ju en dag av nya och spännande erfarenheter…” sa hon lite kryptiskt, samtidigt som hon lät blicken vandra kring bordet. “Så därför väljer jag…”
“Men säg nåt då!” Det var Pontus som frustrerat bröt tystnaden som uppstått.
“Mamma…”
“Ja, vad är…?” Sen föll polletten ner. “Valde du mig?!”
Tess tittade ner i bordsskivan, samtidigt som hon nickade.
“Åh, älskade vän!” Mamma for upp och rundade Pontus för att i nästa sekund kasta sig om halsen på sin underbara lilla dotter. “Åh vad stolt och glad du gör mig, vet du det, älskade Tess-gumman…”
‘Teskedsgumman’ hade normalt varit Pontus lilla tillägg till mammas smeknamn på dottern, men viljan att reta sin lillasyster var som bortblåst, som om den aldrig nånsin funnits där. Istället föreställde han sig hur Tess kröp upp mellan deras mammas särade ben och pressade sitt ansikte mot hennes blankglänsande fitta…
“Du är så modig, älskling!” sa mamma, som nu satt sig på huk invid stolen och sin dotter. “Och har du några som helst gener från mig eller din mormor, så vet jag att du kommer vara helt fantastisk!”
Både Tess och hennes bror hörde mammas formulering, och tittade upp på henne, men ingen av dem kom sig för att kommentera vad hon hade antytt om sin mamma, eller hur hon kunde veta det…

Mamma reste sig upp och tog dottern vid handen, och så gick de tillsammans mot solsängen. Pappa hade hastigt rest sig från pallen och rusat fram med sin hustrus badlakan, som han bredde ut över sängdynan.
“Ladies…!” sa han med teatralisk brittisk brytning, samtidigt som han bugade sig djupt och nästan tappade balansen. Mamma neg med handen utsträckt som om hon höll upp ett långt kjolstyg, och strax därpå gjorde Tess likadant.
“My lord…” Pappa tog mammas framsträckta hand, och förde henne varsamt runt så att hon kunde sätta sig på solsängen.
“Allow me, milady…” sa han och lyfte försiktigt hennes vader upp och runt, så att hon hamnade längsmed sängen, och kunde lägga sig ner.
“You’re too kind, my lord…” sa mamma, och sen brast båda ut i ett hysteriskt skratt.

Therese tittade ner på sin mamma, som nu låg utmed solsängen, med ena knät lätt uppdraget och vilande över det andra. Hon kom att tänka på den där tavlan med den sovande nakna kvinnan som blir svalkad med ett palmblad av en mörk, lika naken slavinna. Hon var så vacker där hon låg. Milt solbränd, eller i varje fall inte blek, med de små brösten utsmetade över bröstkorgen, men ändå krönta av styva mörka bröstvårtor som stack upp någon centimeter över huden. En platt mage som andades tungt upp och ner. Långa ben med små fötter vars naglar var målade i en sliten röd nyans. Och där magen och benen möttes, den triangel av delvis hårtäckt hud, som nu var hennes mål.

“Vad vacker du är mamma!” Nu mötte Tess sin mammas blick, som log emot henne. Ansiktet, som i så många avseenden påminde om hennes eget, ramades in av mörka, svettkladdiga lockar. Över näsan fanns en svag antydan till fräknar. Näsvingarna vidgades i takt med de djupa andetagen, och tungspetsen rörde sig nästan omärkbart bakom de lätt särade, leende läpparna.
“Tack, vännen, det är du med!” Mammas blick vandrade över dotterns kropp som tornade upp sig framför henne. De var verkligen lika. Hon mindes sig själv i den åldern, hur hon hade sett ut precis som Tess, men med skillnaden att hennes könsbuske då inte varit rakad, utan täckt hela blygden, även om bikiniljen varit ansad. Men de handfullstora brösten, med pigga mörkbruna bröstvårtor, den platta magen, den spetsiga lilla näsan och de mörka, utforskande ögonen mitt i det ofta leende ansiktet, omgärdat av tjockt nästan svart, självlockigt hår, delade de med varandra.

Tess lade handen på sin mammas lår, samtidigt som hon satte sin ner på knä intill solsängen. Hon kunde känna mammas varma dofter. En svag doft av shampo blandades med en mild svettlukt. Men det som dominerade var dofterna som steg från hennes kön. Omedvetet drog Tess in dem genom näsborrarna, i edd djupt andetag, som fick henne att le, och satte igång ett pirr i hela kroppen.

Nu var det allvar. Alldeles strax skulle hon sänka sitt huvud in mellan sin mammas särade lår, och med sina läppar inte bara känna lukten utan även smaken av hennes kön. Hon hasade ner en bit och lyfte med båda händerna sin mors närmsta ben uppåt och över sitt huvud, så att vaden vilade över hennes axel. Mammas blygd öppnade sig och dess dofter tilltog än mer i styrka. Tess kände sig lite vimmelkantig, och stannade för en kort sekund upp i den påbörjade rörelsen, och stirrade ner på den redan blanka fittan hon snart skulle känna smaken av.

“Du blir min första…”
Mamma reste sig på armbågarna och strök dottern över kinden.
“Jag önskar jag kunde säga att du blir min första.” svarade mamma med ett inkännande leende. “Men jag lovar dig att det kommer gå bra, och att det inte kommer vara sista gången du gör det” och lade till “på mig, eller någon annan…”
Tess vred huvudet något och kysste sin mammas handflata.
“Jag är glad att det är du som blir min första, mamma. Jag skulle aldrig kunna tänka mig någon annan än du.”

En harkling borta från bordet fick dem båda att vända sig om och blänga på pappa som satt med handen runt kuken och såg lätt frustrerad ut.
“Alltså… Jättemysigt att ni är så gulliga med varandra. Men vi andra väntar faktiskt på lite action!” Utan att vara medveten om det nickade Pontus instämmande, också han med handen sluten runt sin erigerade kuk. Nog var grabbarna Olsson redo för lite action, alltid…
Lina tittade åter på sin dotter.
“Vad säger du? Ska vi ge dem vad de vill ha?” Mamma lade sig tillrätta igen, fortfarande med ena benet över sin dotters axel, och lät ena handen vandra ner och stryka över det väntande könet. “Jag är redo, om du är…”

I nästa ögonblick böjde sig Tess sakta framåt och ner mot sin mammas kön. Några centimeter ovanför stannade hon mitt i rörelsen, drog ett stärkande andetag – med följd att dofterna från fittan åter medförde ett rus i hennes inre – och sträckte ut tungan så att spetsen rörde vid hudvecket mellan blygd och ljumske. Mamma rast till av beröringen och känslan av sin dotteras andetag mot sitt blottade kön. Tungan försvann in igen, och Tess försökte känna smaken, men uppfattade bara en salt svettsmak.
Så hon siktade på själva blygden och lätt tungan försiktigt slicka över området mellan de särade blygdläpparna, och nu behövde hon inte dra tillbaka tungan för att känna smaken av mammas safter.
“Ååh!” flämtade Lina och lyfte underlivet någon centimeter från underlaget och mötte dotterns tunga. Som följd pressades även läpparna mot könet och Tess gjorde ett spontant sörplande mot den fuktiga huden. Hon insåg, fast kanske var det självklart, att fittslickning i flera avseenden verkade påminna om att äta strutglass en varm sommardag. Följaktligen plattade hon ut tungan mot blygden och slickade uppåt mot könsbusken på venusberget, där hon drog in tungan i munnen igen och svalde. Smaken av kön – av mammas kön – var annorlunda mot vad hon tänkt sig, men bara på ett positivt sätt. Hon insåg att fitta smakade gott. Riktigt gott, till och med!

Olle och Pontus såg hur Tess plötsligt lade in nästa växel och började slicka Linas fitta i långa sugande drag. Hon stannade upp vid klitoris som hon ljudligt sög in i munnen med ett sörplande läte. Mamma kunde inte ligga still i solsängen utan vred sig i välbehag under sin dotters behandling. Båda hennes händer grep tag i huvudet under det bruna håret och styrde den slickande och sugande munnen över sitt kön.
“Åh… åh… åh…” suckade hon, medan hon rytmiskt pressade underlivet mot dotterns ansikte.
Tess hade nu släppt alla kvarvarande hämningar, och lät tunga och läppar utforska varje del av fittan framför sig. Hon försökte borra in sin tunga så långt hon kunde i moderns slidmynning, och möttes av en våg med utströmmande safter. Händerna hade hon placerat i mammas knäveck och pressade benen uppåt, så att underlivet lyfte från underlaget. Till sin egen häpnad lät hon sedan tungan virvla några sekunder över den bakre öppningen – den smakade annorlunda, men inte på något sätt äckligt – för att sedan återgå till fittan och den blottade klittan.

“Kom älskling! Jag vill slicka dig också!” frustade mamma, och Tess tittade upp från mellan bena, med ansiktet helt blankt av fittsafter. “Lägg dig över mig, i en sextinia, så att jag kan slicka dig också!” Mammas blick var helt vild av kåthet, och Tess, som kände hur oerhört kåt och blöt hon själv var, reste sig från golvet, vände sig om och gränslade sin moders ansikte över solsängen. Innan hon han återgå till mammas kön, kände hon sin moders händer om sina höfter som drog ner henne mot munnen, och strax därpå mammas ivriga läppar och tunga som pressades mot hennes savande kön.
“Aahh!” Känslan av läppar och tunga mot sin fitta var en efterlängtad befrielse, och hon fick snabbt lust att fortsätta sin påbörjade behandling. Tess sänkte sitt ansikte ner mellan mammas särade lår och tog den uppsvällda klittan mellan sina läppar. Mamma stönade rakt in i hennes egen fitta, där tungan letat sig in i hennes slidmynning.

Runt bordet runkades det frenetiskt. Båda killarna hade ställt sig upp och nu rörde de sig sakta framåt mot de båda tjejerna på solsängen. Synen av mor och dotter i en sextinia var något alldeles fantastiskt och far och son kände oberoende av varandra hur utlösningen närmade sig.
Strax stod de intill varandra, helt nära det som skedde på solsängen. De såg Tess med huvudet begravt mellan mammas särade ben och hur hon slickade och sög på varenda millimeter av fittan mellan dem. Och i andra änden kunde de se mammas panna och svettblöta hår sticka fram mellan dotterns särade skinkor. Den rosa anusrosetten pulserade rytmiskt, och nedanför denna kunde de skymta en nästipp som då och då dök upp och pressades mot mellangården.

Pontus hade aldrig sett något sexigare än det han hade framför sig. Han hade aldrig trott att hans lillasyster skulle väcka såna kåtkänslor i honom. Visst, hon var snygg och så, men det han kände nu var inte en broders beundran för en vacker syster. Han var redo att i princip knulla henne i detta nu. Och samma sak med sin mamma. Och henne hade han fingerpullat bara för ett litet tag sedan. Även i stjärten. Och sugit hennes vackra bröst.

Plötsligt började flickorna stöna och deras kroppar spändes i gemensam extas, när det äntligen gick för dem båda, i princip samtidigt.
“Åhh… Jag kommer!”
“Jaaa, jag kommer så hååårt!”
Detta blev för mycket för pappa Olle, som inte kunde hålla tillbaka längre. Hans sats for ut i tjocka strålar och landade på dotterns bak och svank.
“Shit, nu kommer det!”
Och bara några sekunder senare sprutade även Pontus sin sperma i stora pulserande tömningar över sin systers rygg och i hennes hår.
“Åh, herregud!”

Tess kom sig inte ens för att reagera på de varma strålar som träffade hennes kropp. Mamma såg i ögonvrån vad killarna gjorde och log under dotterns savande fitta. Det hade inte blivit fontänorgasm den här gången, men dotterns safter hade ändå i det närmaste dränkt hennes ansikte, och hon slickade i sig så mycket hon kunde.
Själv hade Lina kommit hårdare än på länge, och Tess gjorde nu allt för att fånga upp all den vätska som mammas orgasm utsöndrade. Hon insåg att fittsaft var något hon skulle behöva slicka i sig med regelbundenhet för resten av sitt sexuellt aktiva liv. Tänk att denna nya värld som hon invigts i hade öppnats med hjälp av hennes båda föräldrar och hennes bror…

Pontus och pappa hjälpte flickorna Olsson upp ur solsängen, och kramade om dem, delvis för att flickornas egna ben var för ostadiga att stå på efter de kraftiga orgasmerna. Tess omfamnade sin bror och började snyfta lyckligt mot hans axel. Pontus höll om sin svettblanka lillasyster, och kände hur sperman på hennes rygg smetades ut av hans händer. Men han kunde i detta nu inte bry sig mindre. Han konstaterade istället att det här var något han saknat hos sin syster. Kanske inte allt sexuellt som nyss skett. Men närheten, ömheten och kärleken han kände till henne, och från henne.

“Vad säger ni?” frågade pappa plötsligt. “Ska vi skölja av oss i regnet?”
De tittade på varandra, och i ett slags telepatiskt samförstånd öppnade de tältfliken och sprang nakna ut i hällregnet.

 

Epilog

“Vad säger ni ungar?” Pappa tittade på sina barn på andra sidan bordet. Det var morgon dagen efter poker-spelet, och de satt i förtältet och åt frukost. Samtliga var nakna – det kändes självklart och helt naturligt – och stämningen var ovanligt uppsluppen, trots det ihållande regnet utanför.
“Ska vi inte ta och bryta upp från den här campingen och åka och hälsa på era kusiner den sista veckan?”
“Du menar Johan och Anna? I Paradiset?” Pontus stannade upp mitt i rörelsen med skeden för att höra pappas svar.
“Ja, jag tänkte det…” Han log mot sonen och dottern, och sen mot sin fru. “Jag ringde faktiskt Bosse i morse. Vi är inbjudna till Paradiset om vi vill.” Han tittade på dem var och en. “Vill ni?”
“Jag skulle tycka det var roligt att träffa Bosse och Lena och barnen.” Lina sträckte sig efter sin mans hand snett över bordet. “Frågan är om ni barn är redo för vad Paradiset har att erbjuda…”

“Man måste väl inte…” Det var Tess som undrade, efter en kort stunds tystnad.
“Nej, så klart inte!” svarade mamma. “Beslutet är alltid ditt.” Hon tog båda sina barns händer i sina egna. “Alltid ditt! Du behöver inte göra något som du inte vill eller stanna kvar och se något som du inte vill se på.” Hon kramade händerna innan hon fortsatte. “Det kan nog kännas ganska överväldigande första tiden, men det är också en härligt befriande känsla att befinna sig bland andra som är lika nakna och frigjorda som du är.”
“Men tänk på det, barn.” fyllde pappa i “Frigjordheten ska komma från er själva, och varesig kan eller får inte tvingas fram av någon annan. Ungefär som att ni kunde säga ‘Nej!’ och ‘Stopp!’ närsomhelst under pokerspelet igår. Det var erat beslut att fortsätta spela, trots insatserna.”

Tess och Pontus tittade på varandra. Det var nästan som om de kommunicerade med varandra telepatiskt. Sedan nickade de mot mamma och pappa, och Pontus sa – fast det lika gärna kunde varit Tess:
“Okej, vi åker till Paradiset!”
“Bra beslut!” svarade mamma, och vände sig sedan mot sin man. “Men först måste vi köpa nya campingstolar!”

Delar i serien<< Poker 2 – No limit (1)

Familjen Olsson spelar poker
15

Kommentarer

6 svar till ”Poker 2 – No limit (2)”

 1. Profilbild för Totomomasos
  Totomomasos

  Mmm…vilken avslutning….eller kommer det mer från paradiset?
  Hoppas Pontus och Mamma blir mer intima där….

 2. Profilbild för Olsson
  Olsson

  WOW !! Mera please

 3. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Härligt, har läst hela serien och den levererade verkligen, ser fram emot besöket i paradiset

  1. Profilbild för KG
   KG

   Wow vilken härlig avslutning hade så ståkuk hela tiden jag läste .hoppas på fortsättningen att pappa dotter och mamma son knulla.

 4. Profilbild för Mxmeralda
  Mxmeralda

  Fantastiskt! Verkligen jättebra.

  Det jag älskar mest med den här serien är att jag som läsare inte har en aning om vad som kommer hända. Väldigt många sexnoveller följer en utstakad väg, och det är verkligen inget fel med det. Vi vet ju vad vi brukar gilla att läsa så vi söker oss till saker som kommer att ge det. Men här har jag ingen aning om vad som kommer att hända. Hur långt kommer de att gå? Vem kommer att bryta vilket tabu först?

  Det vanliga, i alla fall för mig, är att jag går in här, eller på andra liknande sidor, och kollar vad som finns att läsa. Om det kommit något nytt i en serie jag läst innan så tar jag kanske det, annars något annat som verkar intressant. Den här serien har jag vetal ha ett nytt avsnitt av. Jag har spänt gått och väntat på det.

  Sedan så gör du den rimlig. Jag gillar ju alltid när det är tjejer som är mer drivande men att Tess föräldrar går med på det som händer får också en rimlig förklaring i och med deras uppväxt och familjer.

  Vill jag ha en fortsättning? Vill du skriva en? Har du någon plan? Det vanligaste som händer när serier fortsätter är att det blir galnare och galnare sex, eller att det kastas in fler och fler personer, innan serien tillslut självdör. Det är inget kul för någon och jag har därför enorm respekt för den skribent som kan säga ett ”nej. min historia är färdigberättad här”.

  Men om du har en plan på en fortsättning så läser jag den mer en gärna!

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Hej Mxmeralda, tack för din utförliga och väldigt trevliga respons! Jag blir jätteglad av att läsa den.

   Jag skriver sådant som jag själv vill läsa, vilket ofta blir i de här genrerna. Passera individuella gränser, sexuell nyfikenhet, voyeurism mm. Jag vill inte heller läsa ”in-ut-sprut”-noveller som följer invanda mönster, precis som du skriver. Istället ska man helst dras in i storyn och karaktärerna, följa med på deras upptäcktsfärder. Därför blir det ofta (oerfarna) tonåringar som karaktäriserar mina noveller.

   Den koloni och de namn som nämns i del tre finns med i en annan långkörare jag skrev för ett tag sedan (under annan pseudonym), och som jag planerar att lägga upp här så småningom.

   Håll ögonen öppna!

   /L K

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier