Poker 2 – No limit (1)

Det här är del 2 av 3 i Familjen Olsson spelar poker

“Ska vi köra ‘no limit’?”, frågade Tess.

Det hade hunnit gå några minuter medan de, lite tafatt och generade, fast samtidigt med ett alltmer förväntansfullt pirr i magtrakterna, hade börjat röra på sig – hämta mer chips, fylla på i glasen och lägga handdukar över stolsdynorna för att kunna sitta bekvämare – hela tiden sneglande på varandras nakna kroppar. Pontus höll inte för sin erigerade penis, men vände sig bort från de andras blickar medan han hämtade saker från husvagnen. Pappa hade inte brytt sig alls om de andras blickar, och hade – till dotterns oväntade besvikelse – slaknat helt. Mamma och Tess skojade lite tafatt med varandra och retades med Pontus så fort det gavs tillfälle.

“Puss-Pontus har ståfräs!” Det var inte Therese utan mamma som yttrade detta, till allas stora förvåning. Hon pekade och stirrade ogenerat på sin sons gungande erektion. Även Tess tittade, lite mer diskret, på sin brors snopp. Den stack ut som en kraftigare lunchkorv mellan hans smala, men ganska muskulösa ben. Ovanför den hade han mörkhårig buske, som var tydligt ansad, och pungen verkade rakad, för den saknade behåring. Hon jämförde med pappas nu slaka snopp, som när den tittat fram genom handuken hade verkat något större – men inte mycket – och med en inte fullt så välansad könsbuske. Hon sneglade även på sin mamma och på den delvis rakade blygden som på flera sätt liknade hennes egen. Relativt små yttre blygdläppar, men med ett par mörkare inre som tittade fram en bit mellan dem. Mer på mamma än på henne själv. Hon konstaterade att hon var den med minst “hår på karamellen” med sin lilla landningsbana över venusberget. Hon älskade att vara rakad så här, men nu var hon mest generad när hon märkte de andras blickar på. Fast märkligt nog inte i närheten så mycket som hon trott.

Till slut hade alla satt sig tillrätta igen runt bordet, den här gången satt de på varsina badhanddukar, och strax därefter ställde Tess sin fråga. Alla tittade häpet och lätt chockade på Tess när hon ställde frågan, även om alla nog anade – i olika grad – vad hon var ute efter.
“Ja, alltså… Vi gjorde det hos en kompis för ett tag sen…” Tess flinade lätt generat, innan hon fortsatte: “Det var ganska coolt..”
Lina tittade på sin dotter, som log med nedslagen blick, och kunde nu bekräfta det som hon redan visste om Tess; den vilda, äventyrliga unga kvinnan, som fanns där under det ganska försiktiga skalet.
“Vad menar du?” frågade pappa, helt uppriktigt, och vände sig mot sin dotter. Hans slaknade snopp verkade åter fått liv och ryckte nu till lite grand.
“Jo… ‘no limit’ innebär just det – att det inte finns några gränser och att man måste göra den kånka som utdelas.” Tess hade under tiden hon förklarade lyft blicken och tittade på dem alla i tur och ordning. Pontus visste precis vad hon menade, det såg hon i hans blick. Mamma anade nog till stor del. Pappa låtsade åtminstone som att han inte förstod. Tess tillade: “Kånkan kan dessutom innefatta någon annan person än den som förlorar…” Pappas frågande blick fick henne att fortsätta: “Till exempel, ‘Du ska kyssa personen till vänster i 30 sekunder!’
“Så man ska säga en tid också?” undrade mamma.
“Ja” svarade Tess, “men man måste inte. Både tid och en andra person kan utelämnas, men det ena eller båda kan vara med…”

De andra satt tysta en kort stund och verkade, var och en på sitt sätt, föreställa sig olika tänkbara scenarier. Blickarna vandrade utforskande runt på de övriga kring bordet, och samtliga blev gradvis rödare om kinder och hals. Tess såg hur hennes brors penis var fullt erigerad, men han gjorde inte längre någon större insats för att dölja den. Hon såg också hur Pontus kastade hastiga blickar på sin mors bröst och skrev, och liknande blickar åt hennes håll. Pappa var halvstyv men satt bredbent och gjorde verkligen inget för att dölja sig. Hon såg att han tittade på sin fru, och sina barn; på sonens stånd och så mycket han kunde se av hennes egna bröst och skrev. Känslan av att ha pappas blick riktad mot fittan var både spännande och oerhört pinsam. Men mest spännande…
“Har du verkligen spelat detta ‘no limit’ med dina kompisar?” undrade mamma.
“Ja, det har jag…”
“Och du?” Mamma vände sig mot Pontus som började skruva på sig i stolen.
“Jo…” sa han med nedslagen blick och blossande kinder. Snoppen rycket till där den stod i full givakt.
“Samtidigt?” frågade mamma.
“Gud, nej!” sa båda hennes barn med förfärade blickar.
“Vilka ungar vi har uppfostrat!” kom det från pappa, följt av en obestämd suck. “Vad säger du, Lina? Ska vi gå med på detta ‘no limit’?”
Föräldrarna utbytte telepatiska blickar under närmare en hel minut – de hade mycket att diskutera – och till slut verkade de kommit fram till ett beslut.

“Okej…” började mamma. “Vi kör ‘no limit’ poker.” Hon pausade och tittade växelvis på sina båda barn. “Men då ska vi alla vara överens om vad ‘no limit’ kan komma att innebära…” En snabb blick på sin man innan hon fortsatte: “Pappa och jag var ganska vilda en gång i tiden, ska ni veta, barn!” Hon lutade sig in över bordet, och tog upp kortleken, som hon började blanda förstrött. “Så om vi fortsätter spela enligt de nya reglerna, så behöver ni få klart för er, att pappa och jag nog är öppna för att gå ganska långt, vad gäller detta med ‘no limit’!”
Tess och Pontus tittade på varandra med häpna uttryck i ansiktena. De glömde till och med bort att de satt där helt nakna runt bordet. Båda tänkte tillbaka på de tillfällen de själva kört ‘no limit’ och hur långt spelet hade gått då. Det var Pontus som till slut frågade:
“Vad menar ni att ni var ‘vilda’?” Han sökte först pappas och sen sin mammas blick. “Vad gjorde ni?” Pappa tittade på mamma, som fortsatte där hon börjat sin utläggning.
“Jag tänker inte gå in på några detaljer – de får ni möjligen bli varse om framöver.” Hon hade fått ett skarpare tonfall på rösten, nästan som att hon skulle berätta något obehagligt, och hon hade satt sig rakare i ryggen, och gav ett så bestämt intryck att både Pontus och Tess fick en lite märklig känsla i magtrakten. “Men jag kan säga så här mycket, att om vi håller på några omgångar till så kommer ni troligen omvärdera er syn på både oss, varandra och er själva.”
Med detta något kryptiska svar, slutade hon blanda kortleken, kuperade den, och delade snabbt ut de fem första korten.

 

Omgången spelades liksom avvaktande från alla fyra – ingen ville förlora, men inte heller vinna. Hur mycket skulle de våga testa gränserna? Vem skulle bryta det första tabuet? Vad skulle de tycka och tänka om varandra efteråt?
“Jag har par i kungar, ess högt.” sa mamma.
“Fan!” sa Pontus och slängde handen på bordet. “Par i damer…”
Pappa tittade på sin dotter som höll sina kort tryckta mot kroppen mellan de två vackra små brösten.
“Vad har du, gumman?”
“Du får visa först!” Pappa vek ner sina kort. “Triss i fyror, tio högt…”
Alla tittade på Tess.
“Vad har du?” Tess vek sakta ner fem svarta kort. Hade hon färg? I spader? Nej, ett av korten var klöver…
“Par i tior…” Hon bekräftade vad de andra redan förstått. “Jag förlorade…” Och sedan, vänd mot sin pappa. “Vad ska jag göra?”
Allas blickar var fästa på pappa. Vad skulle han säga? Men på något sätt anade alla att pappa hade bestämt sig för länge sedan. Han log mot sin dotter.
“Du ska massera dina bröst i 30 sekunder…”
Tess ville protestera, och drog efter andan som om hon skulle säga emot kånkan. Men istället föll hon tillbaka i stolen, med ett gnissel, lite resignerat.
“Jag visste det…” Hon formade en “sur min” i anskitet. “Ja ja…” Hennes händer lämnade armstöden och gled sakta upp över den nakna magen, över bröstkorgens revben och slöt sig sedan om brösten. Hon hade allas totala uppmärksamhet. “Tretti sekunder, sa du va?” Hon tittade “låtsas-surt” på sin far.
“Just precis…”

Händerna började långsamt krama över brösten, masserade gradvis snabbare och med mer känsla i rörelserna. Hon lät generat blicken vandra runt bordet. Alla tittade fascinerat på henne. Men inte bara på brösten. Pontus blick hoppade mellan de masserande händerna och den rakade blygden som stack fram mellan de lätt särade låren på hans syster. Han hade aldrig tänkt på henne som sexig. Snygg, ja. Välformad, definitivt. Men nu kunde han inte utelämna sexig längre. Riktigt ordentligt sexig, faktiskt.

Tess märkte även att pappas blickar inte kunde slita sig från henne, och vad hon gjorde med brösten. Hon sneglade på honom, samtidigt som hon nöp och drog en sekund eller fem i den ena – nej även i den andra – bröstvårtan. Hon älskade att smeka sig på brösten. De var så känsliga, och skickade pilar av upphetsning genom hela kroppen när hon nöp och drog i dem. Men att göra det såhär! Naken. Och inför lika nakna familjemedlemmar! Tess hade svårt och tänka, men visste att hon gillade situationen. Hon hade gjort precis samma kånka med sina kompisar…
“Nu har det gått tretti sekunder!” sa mamma plötsligt och Tess slutatde, nästan besviket, att krama brösten. Tänk att hon hade gjort det! Att dottern vågat massera brösten – naken – inför hela familjen! “Nu är det din tur att blanda och dela!” Mamma samlade ihop och sköt över korten till hennes sida. “Bra jobbat, förresten!”

Tess plockade upp korten och rätade upp kortleken med fingrarna. Ett kort föll till golvet.
“Oops…” Hon sköt snabbt ut stolen – med ett oroväckande gnissel – och böjde sig fram efter kortet. Hon lyfte snabbt blicken där under bordsytan och stirrade plötsligt rakt in mellan sin mammas något särade ben. Hennes snippa – nej… fitta! – skymtade längst upp mellan dem, krönt av välansat hår, men slät och fin ner över blygden, där det var rakat. De inre blygläpparna bildade som en liten tunga som stack fram mellan de yttre, som på en mussla. Hon inbillade sig nog, men visst glänste det till av fukt därnere? Var mamma kåt?
Hon började räta sig, men kastade ett par snabba blickar på brorsans och pappas kukar, som stod ganska styva och uppsvällda. Båda verkade raka åtminstone pungen – Pontus kanske lite mer? – och stoltserade med dryga femton centimeter var. Inga giganter, men fullt tillräckliga… Eller, va fan! Skärpning, det är ju brorsan och farsan!

Hon satte sig upp, så klart lite för fort, och slog bakhuvudet i bordskanten.
“Vilken tid det tog! Blev du distraherad där nere?” Pontus flinade och föräldrarna stämde in i skrattet, medan hon tog sig för bakhuvudet.
“Det gjorde faktiskt ont…”
“Stackars liten…!” Mamma talade med tillgjort medkännande röst. “Ska mamma blåsa?”
“Lägg av!” Tess log mot sin mamma som gjorde luftpussar mot henne. “Kan ni fokusera, eller?”
“Vi? Det var knappast vi som slog huvudet i bordet, efter att ha spanat in våra organ där nere!” Tess kände rodnaden tillta på kinderna.
“Nu kör vi!”

 

Therese blandade och delade ut korten, byten gjordes och det blev dags att redovisa. Nu fanns det en underliggande iver i allas rörelser och blickar. Vem skulle förlora? Och vad skulle straffet bli? Man kunde ana att alla redan hade tänkt ut ett eller annat straff åt de andra. Men risken var ju att man skulle drabbas själv…
“Vi visar i ordning” sa mamma “med början till vänster, så blir det ingen diskussion. Alltså, givaren visar alltid sist, så du får börja, Olle.”
Han visade en triss, Pontus ett tvåpar, mamma en liten kåk.
“Va!? Hur fan kan du få en kåk?”
“’Huvet’” Mamma lät som Jon Skolmen i Sällskapsresan, och knackade sig på tinningen. Tess visade sina två par – snäppet högre än Pontus.
“Du förlorade, brorsan! Mamma, vad ska han få göra?” Hade Tess vunnit så hade Pontus fått runka i en minut, och pappa också. Mamma hade hon inte tänkt på, men nu undrade hon mer vad mamma hade tänkt.
“Du ska få ge mig en ryggmassage!” sa mamma.
“Ska jag massera axlarna?” frågade Pontus, och gjorde en ansats som för att resa sig.
“Nej, en ryggmassage. Hela ryggen. Vi har massageolja i badrumskåpet.”
“Hela?”

I samma ögonblick kom det en blixt utifrån, och några sekunder senare en ljudlig knall. Åska, bara någon kilometer bort… Men det alla skrattade till åt var tajmingen mellan åskknallen och Pontus reaktion.
“Muahahahaha!” Pappa gjorde en dålig Dracula-immitation, med klolika händer höjda över huvudet. Mamma reste sig för att gå in och hämta oljan. Pontus tittade på henne, och hon sträckte sig, teatraliskt, med armarna över huvudet. Han hade aldrig riktigt tänkt tanken förut, men jävlar vilken MILF hon ändå var! Hans kompisar hade nån gång ibland påpekat för honom att hon inte bar BH under tröjorna, när de var på besök. Något som han själv inte direkt hade reagerat på, mest för att han nog var van. Han hade inte sett henne naken på flera år, men däremot i bikini så klart. Varje sommar, och på badhuset de gånger de varit där tillsammans, vilket också var flera år sedan. Blicken följde henne in i husvagnen, och han konstaterade att rumpan också var väldigt snygg. Så som han ville ha dem, med “ledsna vinklar” i skinkvecken och en tydlig glipa mellan låren, så att han för någon sekund kunde skymta bakmusen och de lätt framstickande inre blygdläpparna. Hon var väldigt snygg i jeans…

Pappa reste sig också, och hukade vid sidan av dörren och drog fram en hopfälld nyinköpt solsäng från under husvagnen.
“Den här kan du ligga på älskling…” och med en sammanbiten suck “…så får vi nån användning av den under den här jävla sommaren…” Han rätade på sig, och hans halvslaka kuk gungade medan han fällde ut sängens ben och ställde den på den öppna ytan i förtältet. “Det här blir bra!” Han ryckte sin frus handduk från hennes stol och bredde ut den på solsängen. “Vi vill ju inte kladda ner en helt ny, oanvänd, solsäng det första vi gör!” Han rätade på sig och slog nöjt händerna lodrätt mot varandra som om han borstade av smulor eller nåt. “Färdisch Arbeit!” Barnen stönade var för sig åt ytterligare ett av pappas återkommande uttryck. Men Tess kunde inte riktigt låta bli att stirra på pappas kuk.

“Här kommer jag med massageoljan!” kvittrade mamma med en liten brun plastflaska framsträckt mot dem i dörröppningen. “Åh, har du fixat en säng, Olle? Helt perfekt ju!” Och sedan mot sin son. “Kommer du Pontus? Här, ta oljan.” Pontus reste sig medan mamma Lina lade sig ner på mage i solsängen. Ryggen svankade upp mot den fantastiska rumpan där hon låg, och Pontus kunde inte annat än att få ståfräs igen.
“I think he likes it!” flinade Tess åt sin brors nu fullfjädrade erektion och pappa skrockade instämmande. Mamma vred på sitt bortvända huvud och log åt sonens lite komiska position, med fullt stånd och en massageoljeflaska i handen. Fastfrusen med blossande kinder.
“Perfekt Pontus. Hur länge ska vi säga? En minut?” Pontus nickade.
“Ta två minuter!” pep Tess, som hade satt sig på sin handduk i mammas stol, för att kunna se bättre. Mamma låg inte med låren tätt ihop utan med så mycket glipa som solsängen tillät, och hennes släta bakmus, och delar av det mörkare partiet runt stjärthålet, var fullt synligt. Inte undra på att Pontus hade fastnat i rörelsen med ett praktstånd.
“Wow, vad snygg du är, mamma…” sa Tess.
“Åh, tack gumman!” Hon lade sig tillrätta i solsängen igen. “Du med, darling!”
“Pontus, massera din mamma nu!” sa pappa, och fick sonen att lossna ur försteningen.
“Ja, please…” suckade mamma. Pontus gick fram till sängen, fällde upp locket på flaskan med tummen och hällde ut en skvätt på sin mammas rygg.
“Iiiih!” skrek Lina till och reste sig upp på armbågarna, med en förfärad blick på sin häpna son. “Det är ju iskallt, Pontus! Du måste hälla i handen och gnugga den varm först!”
“Jaha…” Han hällde en ny skvätt i handen, och ställde ifrån sig flaskan bredvis sängen, innan han gnuggade oljan varm mellan händerna. “Jag visste inte…” Han böjde sig fram och tvekade en sekund innan han lade sina oljiga handflator mot sin mammas rygg, i höjd med skulderbladen.
“Mmmm… Det var bättre…”

Pontus försökte massera sin mammas rygg, men märkte att han inte kunde stå upp, så istället gick han ner på knä och då gick det bättre. Han fångade upp oljan han sprutat i svanken och började föra händerna upp och ner utmed hela ryggraden.
“Mer ut på sidorna också!” uppmanade pappa, och sonen lydde. Händerna gick ut på axlarna – mamma tog ena handen och vek undan sitt hår från ryggen – och ner över revbenen och till midjan. Vände strax innan rumpan, och upp igen.
“Lite hårdare, älskling…” manade mamma och Pontus lade mer kraft i rörelserna. “Mmm… så ja!” Mamma stönade av njutning. Pontus blev modigare och rörelserna vidgades ut mot sidorna, nästan till de tillplattade brösten, och ner på överdelen av de perfekta skinkorna. Kuken värkte av upphetsningen han kände, och han ville verkligen inte sluta det han höll på med. Särskilt inte då han sneglade ner mellan de särade skinkorna där anusrosetten låg blottad,och vidare ner till sin mammas mus. Det här hade han drömt om att göra på vem som helst, men att massera sin egen mamma…
“Två minuter har gått!” utropade Tess, till allas besvikelse. Men samtidigt var de ivriga på att köra en ny omgång och strax satt de åter samlade kring bordet.

 

Nästa omgång vann pappa, och Pontus förlorade.
“Du ska runka i en minut!”
“Va?!” Vad hade pappa sagt?
“Vågar du inte?” retades mamma. “Vi kör ju ‘no limit’, på eran önskan. Och pappa och jag sa ju att vi inte skulle banga. Så det kan inte ni heller göra, eller hur?
“Kom igen nu, Pontus!” manade pappa.
“Du ska väl inte ‘banga’?” härmade Tess sin mammas gammalmodiga uttryck. Pontus stirrade generat växelvis på sin syster, växelvis på sin mamma. Två sexiga tjejer, som han aldrig i sitt liv hade föreställt sig sitta i ett förtält med, helt nakna, på väg att börja runka kuken inför dem. I samma ögonblick kom en blixt och strax därefter en mullrande åskknall, som för dramatisk effekt. Han tog ett djupt andetag och slöt sedan högerhanden kring sitt redan fullresta stånd. Det kändes varmt och pulserande stenhårt mot handflatan. Fingrarna grep tag lite hårdare, och så började han dra. Först sakta, med generade blickar på mamma och syrran. Sedan allt snabbare, tills han rörde handen upp och ner med närmast ett ursinne.

“Your time is up!” vrålade plötsligt pappa, som en annan boxningsdomare eller nåt, och Pontus slutade tvärt, trots att han kände att han varit nära att komma. För han ville verkligen inte tömma sin säd framför ögonen på mamma och syrran.
“Bra jobbat, grabben!” tjoade pappa, lite väl entusiastiskt över vad som nyss ägt rum.
“Det skulle jag aldrig vågat!” sa syrran, men av någon anledning trodde de andra runt bordet henne inte.
“High five!” sa mamma, och höll upp handen, och innan han tänkt sig för hade Pontus daskat runkhanden mot sin mammas handflata. “Euuh! Kukbaciller!” stönade mamma, och pappa och hon skrattade hysteriskt, som för ett internt skämt, som gick deras båda barn helt förbi.

“Ska vi köra eller?” avbröt Tess lustigheterna, och puttade spelkorten mot Pontus som snabbt hade delat ut nästa omgång händer.
Två byten senare och det var avgjort. Tess vann, och mamma förlorade. Nu hade hon hunnit bestämma vad mamma skulle få för straff.
“Mamma, du ska onanera i två minuter!” Alla stirrade häpet på Tess, även om både mamma och pappa sedan tittade på varandra och log. Mamma sköt bak stolen en bit från bordet.
“’No limit’ poker var det, det är då jävligt tydligt…” En blick på dottern. “Du vet väl att i såna här lekar så är hämnden extra ljuv…?” Lina kastade en snabb blick på sin man, som gav henne en diskret nickning. Därpå drog hon upp knäna och satte fötterna vid sidan om skinkorna, som vilade längst fram på stolsdynan. Fittan delade på sig och båda barnen stirrade med gapande munnar på öppningen ur vilken de kommit till världen, som i den här positionen vidgades och sakta pulserade i takt med mammas andetag.

I nästa sekund skymdes sikten av mammas högerhand som hade glidit ner över magen och landat mitt över blygden. Långfingret pressades in mellan de särade yttre blygdläpparna och handen rörde sig först neråt, så att fingerspetsen låg över slidöppningen och vidrörde den pulserande anusrosetten. Sen gled fingern uppåt och särade de mörbruna, lätt krusade inre blydgläpparna på sin väg upp mot klitoris som tittade fram ur sitt gömsle.
“Aahh! Vad skönt! Jag är så kåt!” Orden som rann ur Linas mun fick Olle att le, Tess att flämta till och Pontus att omedvetet sluta handen om sin kuk. Men han kom på sig själv och släppte kuken, utan att för den skull släppa sin mammas smekande fingrar med blicken.

Mammas hand rörde sig uppåt och neråt längs med skåran och plötsligt vek mittenfingret av och in i slidmynningen några centimeter innan den glänsande följde med handens rörelse ut och upp till klittan, där den svepte runt i snäva små cirklar. Mammas andra hand kramade det vänstra bröstet och drog i bröstvårtan.
“Två minuter har gått!” sa pappa plötsligt och mammas hand föll åt sidan, samtidigt som knäna, lätt skakgiga rätades ut och satte fötterna på golvet.
“Jag hade kunnat hålla på ett tag till!” flämtade mamma leende.
“Det såg skönt ut…” kom det från Tess.
“Det var skönt. Jätteskönt!”

 

“Så, nu kör vi en ny omgång! Eller fegar ni ur?” Pappa flinade samtidigt som mamma tog upp t-shirten från golvet och torkade av handen och drog även ett snabbt drag över skrevet.
“Nej!” Tess och Pontus lät lite väl ivriga, kan man tycka. Men Olle och Lina log.
“Ska vi justera reglerna lite?” frågade mamma.
“Hur menar du?” Tess lät nästan lite förnämad. “Det är väl inget fel…”
“Nejdå, inget fel alls! Men skulle vi inte kunna införa att den som förlorade är den som bestämmer nästa straff, och att man säger det i förväg, innan nästa omgång börjar?” Samtliga runt bordet såg lite förvirrade ut. “Jag menar så här: den som precis har gjort sitt straff bestämmer nästa straff, i stil med ‘Den som förlorar ska kyssa personen till höger i tretti sekunder.’, så vet alla vad som väntar, men inte vem som ska drabbas…?”

Det blev tyst runt bordet, när de andra tänkte på vad mamma Lina föreslagit. Ytterligare en blixt och åskknall – tajmingen började nästan bli skrämmande… Sen nickade var och en instämmande, varpå Lina samlade ihop korten, och började blanda.
“Då ska alltså jag bestämma nästa straff…” Hon verkade tänka efter, och log sedan finurligt mot de övriga. “Den som förlorar ska kyssa och suga på bröstvårtorna i en minut på personen till höger.” Alla tittade åt höger, och genast protesterade Pontus, samtidigt som pappa log mot sin dotter.
“Ska jag i så fall kyssa och suga på pappas bröstvårtor?! Aldrig!”
“Du är ju inte precis gay eller nåt bara för du suger på någons bröstvårtor…” flikade Tess in, samtidigt som hon tittade med blandade känslor på sin mammas bröst till höger om sig.
“Nej, men om straffet är att ge oralsex, eller nåt?” Pontus ville inte ge sig.
“Värst vad du drar iväg då!” sa mamma. “Tror du att någon kommer delat ut ett sånt straff?”
“Det vet man väl inte…” Pontus lät aningen förtvivlad på rösten. “Det KAN ju bli så!”
“Jo, det har du rätt i Pontus…” Det var pappa som yttrade sig. “Jag vet inte om jag skulle vara helt bekväm i den omvända situationen…” Mamma suckade.
“Okej då, jag får väl helt enkelt fråga er alla då: Vilka här skulle vara okej med att genomföra en, ska vi kalla det ‘homosex-handling’?” Hon såg sig om, medan handen sakta lyftes över huvudet. “Upp med en hand…”

De båda flickorna i familjen Olsson räckte långsamt upp sina händer, medan männens förblev nere.
“Då har vi ju ett problem…” Mamma såg besviken ut, men så fick Pontus en idé.
“Men om pappa och Tess byter plats…” Han såg hur de andra andades ut. “Då behöver ju ingen göra någon ‘homosex-handling’…” Han log triumferande när mamma verkade acceptera förslaget, och pappa och Tess reste sig och bytte stolar runt bordet.

 

Nu satt varannan man och kvinna runt bordet, och alla verkade nöjda. Pappa hällde upp det sista från vinflaskan i samtliga fyra glas, och de utbringade en ny skål, delvis riktad mot Pontus.
“Okej” sa mamma. “Eftersom jag förlorade, så ska jag bestämma straffet…” Hon drog på den sista meningen och lät blicken vandra runt bordet och stanna kort på de tre nästan förväntansfulla medspelarna. “Den som förlorar…” Hon bet sig i underläppen, som om hon tänkte efter, men minen var mest oerhört sexig. “… ska tungkyssa personen till höger i en minut!”
Samtliga tittade till höger på den de skulle tungkyssa. Sen på personen till vänster som skulle tungkyssa dem. Oavsett vad som valdes så skulle antingen en förälder och ett barn genomföra straffet, eller man och hustru eller två syskon. Herregud alltså!

“Så här brukar vi köra när vi spelar straffpoker.” konstaterade mamma, medan Pontus blandade kortleken, och började dela ut korten.
“Vilka ‘vi’ menar du?” frågade Tess. “Vilka har ni spelat straffpoker med?”
“Jadu, det skulle du allt bra gärna vilja veta, va?” sa mamma, och kastade en blick på sin man. Efter en kort telepatisk ordväxling svarade pappa på dotterns fråga.
“Vi har spelat det vid några olika tillfällen.” Han plockade upp sin hand från bordet och sorterade korten, innan han slängde två, och fortsatte. “Bland annat har vi spelat med två par i kvarteret hemma. Och en gång på en kräftskiva hos morbror Bosse.” Tess och Pontus höll båda på att tappa sina kort, och stirrade häpet på pappa. “Faktiskt samma skiva som du drack öl på, när jag tänker på det…”
“Men…” Det var Tess som undrade, vänd mot sin mamma. “Så du har gjort straff med morbror Bosse?!”
Nu var det mammas tur att rodna och skruva på sig.
“Jo, det har jag…” Barnen väntade uppenbarligen på en fortsättning. “Men vad tänker jag inte berätta nu!”

Både Pontus och Tess sneglade förvirrat på sina föräldrar medan bytena genomfördes. ‘Mamma och pappa’ var plötsligt inte bara deras föräldrar, utan hade uppenbarligen ett intressant och spänningsfyllt sexliv, något som deras barn fram till nu inte formulerat många medvetna tankar kring. Desto fler snurrade i deras huvuden nu…
“Jaha, där ser man…” var pappas kommentar när den minst spännande av de möjliga utgångarna av mammas kånka föll ut. Pappa förlorade och skulle alltså tungkyssa mamma i en minut. Gäsp!
“Vi får väl ställa oss upp i alla fall, Olle?” Föräldrarna reste sig ur oroväckande knirriga stolar och ställde sig vid tältingången, där den största tomma ytan i förtältet fanns. Pappa lade händerna på mammas axlar och tittade henne allvarsamt i ögonen.
“Är du beredd?” Han lät uppriktigt undrande. Sen flinade han och mamma.
“Schåpa dig inte. Sätt igång!”

De stod några decimeter ifrån varandra, helt nakna, och pappa närmade sitt ansikte mot mammas, och de vinklade upp för att sedan pressa läpparna mot varandra i en kyss, som strax övergick i försiktig tunglek. Deras barn hade sett dem kyssas förut – säkert varje dag – men den här kyssen var lite annorlunda. Strax var passionen uppskurvad flera snäpp, och pappa drog sin nakna fru till sig, och de började hångelkyssa varandra med öppna munnar och tungor som sögs på och bets i under en vild dans. Mammas bröstvårtor var märkbart hårda och gneds mot pappas bröstkorg, och pappas kuk reste sig i en hastig rörelse till fullt stånd. Tess och Pontus stirrade som förhäxade.
“En minut har gått” Olle och Lina avbröt nästan motvilligt sin passionerade tunglek, och gick och satte sig. Mammas bröstvårtor var märkbart uppsvällda och stenhårda, och hon strök sig omedvetet på insidan av låret och upp över sitt kön, medan hon föll tillbaka i stolen. Pappas stånd svajade som en slagruta på jakt efter vatten medan han gick runt bordet – förbi sina barn – och satte sig samtidigt som handen omedvetet strök över erektionen.
“Jaha…” Han log mot sin fru, som log tillbaka. “Det där var inte så tokigt. Det får vi göra om!”
“Fåna dig inte! Vi kör igen.” Mamma sköt kortleken över bordet så att pappa kunde blanda. “Vad blir det för straff, älskling?”
“Den som förlorar ska…” Pappa gjorde en trumvirvel med pekfingrarna mot bordskanten. “… runka eller pulla personen till höger i tretti sekunder!”.

 

Alla tittade åt sitt höger och Tess konstaterade att om hon förlorade så skulle hon runka pappa, eller bli pullad av Pontus! Hennes bror registrerade samma sak: pulla sin syster eller bli avrunkad av mamma! Ingen sade något, eller reagerade, på annat sätt än att nervösa suckar och skygga blickar på varandra runt bordet, medan de tog upp de utdelade korten.
Pontus drog någon slags lättnadens suck när han började spelet med en triss i damer redan på given. Han skulle troligen inte förlora, men hoppades innerligt att mamma skulle ha den sämsta handen. Tess var inte lika nöjd med given. Bara ett par i fyror. Bättre än inget, men hon måste ha tur med bytena om hon inte skulle bli tvungen att runka pappas kuk. De hade spelat i flera timmar nu, och straffpokern hade verkligen utvecklats åt oväntade riktningar. Så många “första gången” och så många tabun som de redan hade passerat…

Tess fick börja visa. Paret i fyror hade bara förbättrats med att hennes högsta nu var ett ess och inte en sjua. Pontus visade stolt upp ett fyrtal i damer!
“Wow! Det var inte dåligt spelat!” konstaterade mamma, samtidigt som hon vek ner ett par i kungar. Pappa avslutade, leende mot sin förfärade dotter, att hans par i kungar trumfade hennes fyror.
“Oh my god!” stönade Tess, när förlusten var ett faktum.
“Du behöver inte, gumman!” sa pappa. “Vi kan sluta spela nu. Det kanske räcker så här?” Den sista frågan var mest riktad åt mamma Lina. Pontus var på väg att göra ett kackelljud, men insåg att det inte var passande längre. Nästa gång kunde det vara hans tur… Om det nu blev fler omgångar?
“Det är helt okej att vi avbryter…” stöttade mamma. Känslan som for genom henne var dock blandad: å ena sidan hade de tagit steg som familj som de aldrig hade föreställt sig bara så sent som i morse. Men å andra sidan fanns en kåthet i luften sen några rundor tillbaka, en kåthet som pulserade inom henne och som hon verkligen kände att hon måste få utlopp för. Få utforska. Tillsammans med sin underbara, vackra – sexiga! – familj.

Tess tittade på mamma, som satt med huvudet på sned och log inkännande, och sedan på pappa, som också log, men inte av sympati för henne utan mer i förväntasfull iver. Hon sneglade på sin bror, som stirrade tillbaka med en uppmanande min inte bara i ansiktet utan över hela kroppen. ‘Kom igen, syrran!’ nästan skrek hela hans uppenbarelse. Den gången Tess hade spelat ‘no limit’ med sina kompisar hade hon också fått runka av en kille, men de hade inte varit nakna den gången – någon hade varit toppless, men de flesta hade BH och trosor, eller kalsonger på sig. Killen hon runkat hade behövt knäppa upp jeansen för att hon skulle kunna genomföra kånken den gången. Och nu var de alla nakna. Och familjemedlemmar… Hon drog en suck, som för att ta sats.
“Nej, vi kör vi som bestämt.” Hon tittade pappa rakt i ögonen. “Jag tänker inte vara den som bangar ur!”

“Okej, älskling…” sa pappa, med återhållen iver i rösten. Uppenbarligen var han lika förvirrat kåt som alla andra. Han reste sig ur den gnisslande stolen, med ståndet svajande framför sig. “Vi går bort till solsängen, så får vi bättre plats…” Tess reste sig också – och antog att de andra såg hur hon blivit helt plaskvåt mellan benen, förutom att bröstvårtorna var minst lika hårda som mammas verkade vara – och följde efter pappa bort till solsängen.
“Du kanske ska lägga dig ner, Olle?” Mamma sträckte sig över bordet efter handduken som låg kvar i hans stol. “Ta den här så vi inte förstör den nya sängen.” Tess tog emot och gav handduken till sin pappa, som bredde ut den i solstolen och lade sig ner på rygg, med sin pappa-penis mer än halvstyv liggande upp mot naveln.
“Blir det bra så här?” Han förde handen runt pungen och lyfte upp den på låren så att den inte klämdes mellan dem, och sade sen till sin dotter: “Så, nu är jag redo!”

 

Tess gick ner på knä i höjd med pappas midja. Hon hade aldrig varit så nära pappas snopp – nej, hans kuk – som hon var nu, och skulle strax greppa tag om den och runka den! Inför hela familjen! Hon ransakade åter sig själv och känslorna som bubblade i henne, och konstaterade att detta ändå var något hon ville. Eller faktiskt såg fram emot.
“Tiden börjar nu!” sa mamma, och utan att tänka mer tog Tess sin pappas kuk i handen och drog tillbaka förhuden med en långsam nedåtrörelse. Strängen på ollonets undersida spändes till max, och pappa gav ifrån sig ett utdraget stön. Hon kände hur kuken svällde ytterligare i hennes grepp och förde handen uppåt, och sen neråt igen. ‘Hon runkade sin pappas kuk!’

Pontus och Lina tittade storögt på hur handen rörde sig upp och ner över kukskaftet. Sakta blev rörelserna snabbare och pappa gav ifrån sig ytterligare ett njutningsfullt stön. Tess tittade fascinerat på pappas svällande, varma och stenhårda kuk och på hur henne egen hand runkade den i ett allt högre tempo.
“Har det inte gått tretti sekunder snart, Pontus?” Mammas röst väckte henne ur trancen.
“Oj! Jo, det har det visst!” Flinade hennes son och med viss tvekan avstannade Tess sin behandling.
“Shit, jag var så nära, alltså!” suckade pappa. “Såå jävla nära att komma!” Tess blev genast pionröd i ansiktet, men kände samtidigt en stolthet för vad hon lyckats åstadkomma. Eller nästan, då…
“Du får säkert fler chanser, Olle!” skrattade Lina. “Hur kändes det, gumman?” Hon strök sin dotter över armen när de passerade.
“Ovant…” Tess tittade sin mor i ögonen. “och jävligt coolt!”
“Jag förstår det, älskling. Tänka att du har runkat din far! Det trodde du inte när du vaknade i morse?” Mamma skrattade och daskade dottern på rumpan. Spring och sätt dig nu. Det är din tur att dela.

Känslan runt bordet var påtagligt förändrad under nästa runda. Borta var de flackande blickarna, och de tveksamma rörelserna. Istället fanns en iver och en uppenbar kåthet hon dem alla, och ingen höll längre tillbaka. Tess frågade när hon blandade leken:
“Berätta nu! Vad gjode du och morbror Bosse den där gången?”
“Meh!” Mamma låtsades bli förfärad men log sedan indignerat. “Jo, vi spelade så som vi gör här; pappa och jag, Bosse och Lena, och hennes syster och man – Kajsa och Thomas heter de va? – ja, det spelar ingen roll. Vi var i olika grad av avklädda, och några kånkor hade delats ut, typ kyssar och lite smek av bröst och liknande.” Hon tittade på de andra, och aktiviteterna runt bordet hade upphört av nyfikenheten. “Det var Kajsa, tror jag som presenterade kånkan: att den som förlorade skulle smeka könet på vinnaren i en minut. Och så klart förlorade jag, och brorsan vann…”
“Och…”
“Ja, och jag runkade honom i en minut och lite till, och han sprutade sin sats över mina vid det laget bara bröst!”
“Wow! Vad cooolt!” skrek Tess, och Pontus trodde att han skulle explodera i en frammanad utlösning, bara av att föreställa sig hur hans mamma fick morbror Bosses sats över sig.
“Ja, och jag sög Kajsas enorma bröst, om jag inte minns fel…” flikade pappa in, men misslyckades att stjäla sin frus stund i rampljuset. Lite surt sa han: “Ska vi köra?”

 

Therese blandade leken medan hon tänkte ut nästa straff. Nu var det verkligen ‘no limit’ de spelade! Tänk att hon runkat pappas kuk! Och nästan till utlösning… Tänk om han hade kommit, och sprutat sperma på henne. Med tanke på hur hon hade suttit, med huvudet bara någon decimeter från det uppsvällda ollonet, så skulle hon nog fått det mesta i ansiktet och håret. Kanske till och med lite i munnen. Tanken på pappas sperma får henne att bestämma sig.
“Den som förlorar ska… onanera till utlösning!”

“Jag visste det!” Mamma slog fingrarna i bordskanten. “Jag visste att det fanns en liten kåt-Lisa i dig, Therese Maria Olsson!”
“Jag är på!” log pappa, “Jag har sånt jävla kåtstånd!”
“Jag med!” Pontus kunde inte hålla tillbaka längre. All blyghet och alla hämningar var som bortblåsta. Nu kändes det nästan självklart att sitta naken och göra sexiga saker inför eller med familjen.
“Du hör, Olle. Våra barn verkar vara lika kåta som vi, precis som vi anade…”

Slut på del 2 av familjen Olssons poker-spel. Läs den rafflande avslutningen i “Poker 2 – No limit (2)”!

 

Delar i serien<< PokerPoker 2 – No limit (2) >>

Familjen Olsson spelar poker
22

Kommentarer

15 svar till ”Poker 2 – No limit (1)”

 1. Profilbild för Totomomasos
  Totomomasos

  Underbart….man vill vara med i berättelsen… hade velat uppleva något sånt när man var ung. Ser fram emot fortsättningen 🙂

 2. Profilbild för Mxmeralda
  Mxmeralda

  Riktigt kul och upphetsande berättelse. Också riktigt bra skrivet.

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Tack! Roligt att du tycker om den!

 3. Profilbild för KG
  KG

  Underbar novell hade gärna varit där 🙂

 4. Profilbild för Mitralis
  Mitralis

  Otroligt bra, ser fram emot nästa del.

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Tack, vad roligt!

 5. Profilbild för nuggen
  nuggen

  Ser fram emot Familjeknull snart, dotter å pappa osv..

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Vi får se vart vi hamnar….

 6. Profilbild för Medelålders
  Medelålders

  Härligt att du forsätter bygga upp det! Gillar karaktäriseringen av pappan med hans överanvända roligheter.

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Tack! Man kan ju inte bara skriva om kukar och fittor …

 7. Profilbild för Janne N
  Janne N

  Mycket bra skrivet och väldigt intressant!😊
  Ska läsa de andra delarna också, ser fram emot det!👍

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Så roligt att du tycker om den. Trevlig fortsatt läsning!

 8. Profilbild för Janne N
  Janne N

  Har läst resten nu, mycket bra skrivet återigen och härligt ämne, uppskattar det mycket!😊👍🏻

  1. Profilbild för Lennart K
   Lennart K

   Tack! Kul att du du uppskattar den. Summerar ganska bra mina ’teman’…

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…