Mia – After Work ……. med mersmak

Mia – After Work ……. med mersmak

Jag heter Mia och är en gift 36 årig stockholmskvinna med två barn på fyra och två år. Jag var länge singel, och gifte mig först som 31 åring med Matte som jag hade känt i ett år. Vi träffades på jobbet. Han är läkare och jag sjuksköterska på ett av Stockholms större sjukhus. Det var nog mycket den biologiska klockan, som fick mig att gå till altaret – ja jag längtade oerhört mycket efter barn. Det var ju då mest praktiskt att ha en partner. Mina föräldrar var överlyckliga över att deras yngsta dotter äntligen skulle binda sig. Ja dom hade nog varit oroliga över mitt fria liv, och att jag bytte pojkvänner som min mamma bytte trosor.

Mitt äktenskap med Matte är väl så där. Vi har det bra ekonomiskt och har två underbara ungar. Matte är mjuk och hänsynsfull, och visst har vi skönt i sängen ibland …. Kanske ….., men det är något jag saknar. Matte vill hela tiden att jag ska ta initiativ till sex, och att det alltid ska vara släckt i rummet. Undrar om man blir sån med en överbeskyddande mamma? Jag saknar en tuffare man, som både kan dominera och tygla mig – ja en välutrustad stark man, som tar med mig på ständigt nya sexäventyr och tänjer fantasins gränser. Många gånger tänker jag på mina gamla älskare och speciellt en – Johan. Han var 5 år yngre än mig, en vältränad och välutrustad idrottskille, som på sitt dominanta sätt fick mig att tänja på gränserna. Ja vi gjorde sånt, som idag får mig att rodna bara jag tänker på det. Tro nu inte att jag är beredd att ge upp mitt äktenskap. Nej absolut inte, men man kan väl drömma ….

Jag är alltså 36 år och har fött två barn. Trots att jag levt ett lite tuffare ungflickliv ser jag fortfarande fräsch ut, mycket beroende på att jag är en aktiv motionär med regelbundna besök på gym och i joggingspåret. Jag är 166 centimeter över havet och väger 56 kilo. Jag har blont axellångt hår och blå ekorrpigga ögon, markerade kindben och lite putiga läppar. Mina ben är slanka men ändå muskulösa. Jag har en fast byst – ja jag ammade barnen försiktigt. Mina vårtgårdar är härligt mörka och i deras mitt sitter tydliga hallonstora och känsliga vårtor. Oftast använder jag BH och då storlek 70C. Jag föredrar BH i tunt material så att mina vårtor väl markeras. Ja jag njuter av uppskattande och hungriga blickar. Eftersom jag är en flitig motionär har jag en tajt muskulös rumpa, och min midja är smal och markerad. Dock har jag kanske lite för breda axlar (tävlingssimmade ju som ung).

Det är sista fredagen i juni – en strålande skön sommarmorgon – och vi ska gå ut efter jobbet. Ja det har blivit lite av tradition att fira slutet på månaden och ny löning. Det är oftast Ida – min kollega och bästa väninna – som tar initiativ till avdelningens After Work. Mattes säng är tom. Då är han redan nere i köket och fixar frukost till mig och ungarna. Han har säkert också sett till att barnen kommit upp. Till skillnad från mig är han morgonpigg.

”Barn, kom och är frukost”, hör jag Matte ropa från köket.
Jag går upp, och i min mjuka flanellpyjamas tassar jag ut i köket, kramar ungarna och ger Matte en puss på kinden. Vi småpratar vid bordet samtidigt som jag betraktar Matte. Jag tänker på vårt liv – egentligen har jag det ganska bra. Två söta ungar, en man som älskar mig och älskar familjeliv, en härlig lägenhet på Kungsholmen, bra ekonomi, och Matte ställer verkligen upp på hushållsarbete och barnpassning. Men ändå är det något som fattas. Matte är gullig men lite tafatt i sängen, och sex betyder mycket för mig.


Jag möter Mattes blick och säger: ”Älskling jag vet att det är min tur att hämta på dagis, men på avdelningen igår kom vi på att vi skulle gå ut efter jobbet. Ja som vanligt var det Ida som kom med After Workförslaget. Dels är det sista fredagen i månaden dels tänkte vi mer privat introducera Johan – den nya läkaren”.
”Det …. det är väl OK Mia. Jag tänkta annars att vi kunde dela på en flaska vin och lite räkor ikväll – ja bara du och jag. Jo ungarna kan jag visst hämta men det blir inte förrän fem. Jag har två operationer i eftermiddag”.
”Gullig du är älskling. Det är OK att hämta ungarna fem bara det blir före 18.30. Säg bara till Gunilla att du blir lite senare än vanligt. Älskling, jag ska försöka skynda mig hem, så vi kan ha lite mysigt ikväll. Det var ju ett tag sedan sist”, svarar jag och ger Matte en flirtig blick.
”Mia, vi hade avdelningsmöte igår och, då introducerades Johan. Han verkar väldigt trevlig och tycks veta vad han vill. Ja han berättade lite om sig själv, att han utbildades i Umeå, gjorde AT-tjänstgöring i Örebro, och innan studierna spelade han handboll i Kristianstad – hans födelsestad. Han var visst väldigt duktig och spelade i ungdomslandslaget. Men i och med studierna i Umeå slutade han med handbollen på elitnivå. Johan undrade en del om motionsaktiviteter på sjukhuset och om det var någon som sysslade med lagidrott. Där har ni säkert en kille för ert lag i höstens Bellmanstafett”.
”Jättemysigt att du gillar Johan, Matte. Det verkar vara en fin kille. Jag har allt funderat på om han är en idrottskille. Han är ju så atletiskt bygd och lite drivande. Kanske jag ska fråga om han vill följa med på en joggingtur nån rast”.
”Ja gör du det Mia. Oj vad klockan går fort, nu måste vi skynda oss till dagis ungar”, avslutar Matte vårt samtal och skyndar på ungarna.

Jag kramar om ungarna, ger Matte en puss på munnen, stänger dörren efter dem och hör dem stoja i trappan när dom skyndar ner. Mysigt att Matte också gillade Johan. Vi kanske skall bjuda hem honom en kväll, det är säkert lite ensamt att vara ny i Stockholm. Samtidigt som mina tankar snurrar mellan Matte och Johan dukar jag av och fixar till i köket.

Sedan smiter jag in i badrummet och klär av mig. Ur badrumsskåpet plockar jag fram min rosa rakhyvel, rakborste och raklödder. Varligt baddar jag min blonda stubb, min klitta och min blygd med löddret. Det smetas in i min hud med den kittlande rakborsten. Jag njuter, oooh gud så underbart. Mina lustar väcks åter av den underbara rakborsten. Jag känner hur mina känsliga bröstvårtor fylls med blod och hårdnar. Jag tar den sylvassa hyveln och känner hur den smekande avlägsnar min blonda stubb och leker över mina blygdläppar. Det ryser i mig, men ökar också mina lustar när jag vet att ett enda felskär eller en häftig rörelse från min sida kan skada mina mest intima kroppsdelar. Undrar hur det skulle kännas att bli rakad av en sexig kille – ja en atletiskt bygd och tuff idrottskille som Johan. Lite kul också att han har samma namn som min ungdoms kärlek drömmer jag. När rakningen är klar njuter jag av min spegelbild och kan inte låta bli att med fingrarna öppna min blygd och blotta mina rosa slidväggar som glänser av färglöst sekret – ja ägglossningen är på G, det är tydligt. Är det därför jag drömmer om en snygging och längtar så innerligt efter en riktig kuk.

Jag går in i duschen, låter det heta vattnet strila ner över min solbrända hud, tvålar in mig länge – brösten, magen, nedåt, ja ner. MMM så gott att låta tvålen leka därnere över blygdbenet, ner längs läpparna, öppnar låren mer och låter tvålen smeka läpparna – först mjukt sen hårdare. Det löddrar alltmer och jag för tvålen mellan läpparna. Den hala tvålen smeker så underbart mmmm. Tar mod till mig för in tvålen mellan läpparna och låter den hala tvålen leka i mig. Gud så hal, så len, ja nästan lika underbar som en ådrig ung manslem. Jag kramar tvålen med min slida så att den ploppar fram. För ner handen trycker upp den med fingret igen, och då möter mitt finger min känsliga punkt – ja min kärleksknapp Smeker över smeker runt, smeker den, smeker mjukt, sen alltmer hårt samtidigt som mina slidmuskler kramar tvålen. MMMM så underbart Nuu NUUUU, oooh OOH, JAA NUUU – känner hur min kropp spänns i ett lyckorus, som säkert varar i 30 underbara sekunder. Försöker dämpa mina lyckoskrik. Slappnar av låter tvålen glida ur mig och ploppar ner på golvet. Jag böjer mig ner plockar upp tvålen och börjar smeka in tvållödder på mina skinkor, smeker omsorgsfullt i dalen mellan dem, retar min mörka ros mmmm. Smekningen väcker min ros. Jag tar rejält med tvållödder på ett par fingrar och låter dessa tränga in i min bakport. Hur var det nu Ida sa att man skulle göra för att det skulle bli riktigt skönt för killen? Jo krama med ringmuskeln, slappna av och krama igen, och killarna blir som galna när dom knullar bakvägen. Ida är ju de av mina arbetskamrater som vet mest om sex – ja hon har verkligen förändrats sedan hon skilde sig för drygt ett år sedan.

Jag tar det mjuka badlakanet, går tillbaka in i sovrummet, och låter det smeka min våta kropp. Sminkar mig moget kvinnligt – body-lotion smeker jag in i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på mina väl markerade blygdläppar, mina knottriga vårtgårdar och de känsliga hallonen i dess mitt. Ser i spegeln hur min slanka men ändå kvinnliga kropp glänser skönt. Formar för ett ögonblick mina händer över min fylliga fasta barm. Målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt mörkröda. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym.

Plockar fram ett par små stringtrosor i tunn vit spets och en matchande halvkups-BH i samma tunna material. Åsså ett par tunna hudfärgade lite glansiga stay-ups med söm – ja typiskt 50-tal. Ja jag trivs med att vara läckert klädd under. Drar upp trosan, som skär in så gott mellan mina blygdisar. Knäpper BH:n bakom ryggen Ja den lyfter och pressar samman bysten sexigt, så dalen mellan kloten markeras tydligt. Sedan kan jag inte låta bli att smeka lite över trosans minimala framstycke – gud så sexigt det blev.

Jag drar på mig den tajta mörka kjolen som slutar 10 cm över knät och med en läcker slits som blottar delar av mitt högra lår. Så den tunna silkesskjortan. Ja den är tunn och vågad. Jag låter de två övre knapparna vara oknäppta och knyter den vågat runt min smala midja så att piercingen i naveln syns. Sist stoppar jag ner mina 37-or i de högklackade sommarpumpsen. Ja den manliga expediten betonade att mina vrister markerades så vackert i dem. Jag snurrar runt min slanka kropp framför sovrummets helfigurspegel. Mmmm jätteläckert så här ska jag vara klädd ikväll.

Ja så där raffigt är jag klädd! Oj, klockan rusar iväg. Skönt att jag bara har en kort promenad till tunnelbanan Ja det är fördelen att bo i stan. Jag är några minuter sen, när jag anländer till Fridhemsplan, men som tur är ser jag 3-ans blå buss komma in till hållplatsen.
Jag kommer till jobbet på Nya Karolinska aningen sent. Jag skyndar mig att byta om till arbetskläder och rusar med andan i halsen rakt in i Johan, avdelningens nya läkare;
”Oups, sorry”,
”Ingen fara, oj så bråttom du har Mia”!
”Ja, men vi ses ikväll, du hänger väl med Johan…”?
”Javisst …. ska verkligen bli kul att lära känna dig …., förlåt er alla menar jag ….. mer privat”.
Ensam tar jag hissen upp till avdelningen. Samtidigt försöker jag samla ihop mina tankar, men ser hela tiden Johan framför mig. Han är så snygg och trevlig och ….., så attraktiv, så sexig. Undrar hur det skulle kännas att ligga med honom. Men jag är ju gift, men ja … så där kan man ju tänka ibland när man ser någon av motsatt kön som är tilltalande. Så tänker väl de flesta människor – män såväl som kvinnor – hur det skulle vara att ha sex med andra utan att för den skull allvarligt överväga att vara otrogna.

Det är ganska lugnt på avdelningen och Ida och jag lunchar tillsammans. Det känns fint att sitta med Ida, och med henne kan man prata om allt – ja precis allt.
”Ida, när du var gift fantiserade du ofta om hur det skulle vara att ligga med andra män”.
”Nja inte när vi var nygifta då fanns bara Peter, men efter några år började jag drömma om andra män. Vet du Mia, Peter gillade att höra mig berätta om killar jag varit tillsammans med och hur vi älskade. Ja han gick igång på det. Peter var inte speciellt duktig i sängen, dels hade han en väldigt liten snopp dels kom han alldeles för fort”.
”Ja det där känner man ju igen. Mattes snopp är bara tio centimeter och ibland kommer han redan innan han stoppat in den i mig”.
”Du har aldrig testat att berätta om andra män för Matte? När jag berättade började Peter smeka mig skönt på murran och slicka mig. Det hetsade upp oss båda två. Många gånger behövde han inte komma in i mig för att han skulle spruta. Ja det var faktiskt skönare att bara bli smekt än ett misslyckat knull. Men det är klart, nog saknade jag en riktig kuk och ett härligt knull”.
”Vilket språk du använder Ida, men det är härligt att höra. Jag kanske ska börja berätta om andra killar för Matte. Kanske han skulle börja ta mer initiativ då. Nu vill han bara att jag ska vara en viss tant Ewa. Det var visst en äldre parant kvinna, som bodde granne med Mattes föräldrar. Matte sprang visst ärende åt henne. Jag antar att hon var Mattes runkobjekt när han var tonåring. Om det blev mer än så har Matte aldrig berättat. Han är ju så jävla blyg, och vill att det ska vara släkt när vi älskar. Hela tiden ska jag ta initiativet – jag som vill bli förförd och erövrad av en tuff fantasifull kille”.
”Mia många mogna kvinnor gillar att leka med och lära upp unga killar att knulla. Och många killar/män fantiserar om att älska med äldre gifta kvinnor. Du har väl hört talas om age play, mature/granny porr? Bergis att Eva knullade Matte, och på sina villkor. Varför gör du honom inte delvis till viljes genom att spela tant Eva. Ett tipps, låt tant Eva ta in andra män i er fantasi – ja börja så!”
”Mmmm tack för tippset, jag ska fundera på det”.


”Mia, Peter och jag blev mer och mer vågade, vi började träffa andra. Det var helt underbart att älska med två killar. Ibland var Peter med ibland såg han bara på”.
”Var det bara killar du älskade med – aldrig tjejer eller kvinnor”, undrar jag nyfiket.
”På en swingersträff träffade jag för första gången en äldre kvinna. Det var helt underbart att älska med henne. Har du prövat någon gång”?
”Nej aldrig Ida, men ibland fantiserar jag om en annan kvinna. Jo förresten jag var på en thaimassage vid Fridhemsplan, och då blev jag underbart smekt av flickan. Hon smekte underbart skönt och jag kom i en underbar orgasm”.
”Gud vad tiden rusar iväg Mia när man har mysigt. Nu måste vi skynda oss tillbaka till avdelningen. Men snälla Mia kan inte vi två – ja bara vi två gå ut och ta ett glas vin efter jobbet en dag. Bara sitta och prata, ha det mysigt och …..”.
”Jo klart vi kan, men vad menar du med och …..”, fnissar jag och reser mig.
Ida kramar mig ömt som svar – ja det är svar nog.

Efter arbetet drar vi till Stureplan för middag och vin. Jag hamnar bredvid Johan. Han är otroligt trevligt – ja flirtig på ett härligt fräckt sätt – och jag njuter verkligen av hans uppmärksamhet. Samtidigt som jag möter hans blick vid en skål. Så lägger han en hand på mitt knä och jag låter den ligga kvar. Jag kan ju inte riktigt avgöra hur allvarligt menat det är, men hoppas inte kollegorna märker det, och hur jag rodnar när hans hand smeker över det tunna nylonet i min strumpa. Matte och jag har ju lite ibland pratat om hur andra män och kvinnor ser ut och om våra drömmar, och i fantasin var det lite upphetsande drömma vidare utan att berätta för Matte. Men hur skulle det vara i verkligheten, om jag någonsin fick chansen att hångla lite med någon – hur skulle det kännas. Och nu sitter jag här med Johans hand på låret. Då tänker jag tillbaka på Mattes och mitt prat och mina fantasier.

Stämningen blir allt högre och vi trivs verkligen tillsammans. Det blir dags att bryta upp och då föreslår Johan att vi ska hänga med honom hem till hans nya lägenhet på Strandvägen Det är bara en kort promenad. Är det bara en tillfällighet att jag under den korta promenaden hamnar bredvid Johan. Han är underhållande och berättar att han bara bott i lägenheten en månad, och att han köpt den för ärvda pengar. Jag berättar om mina två små barn och att jag är gift med en kollega till Johan. Undrar varför han blev så förvånad, när han fick reda på att Matte var min man.

Väl i lägenheten är stämningen på topp med mycket snack, tjo och tjim. Klockan har hunnit bli elva och jag har druckit en del – kanske mer än jag borde. Då slår det mig att jag sagt till Matte att vi skulle mysa … Men gud tänk om han sitter hemma och väntar. Bäst att jag messar honom, och berättar att vi har så trevligt så det dröjer ett tag innan jag kommer. Åsså, det där obligatoriska PUSS!

Jag avböjer mer vin, med ursäkten att jag snart måste hem till Matte och ungarna, men Per lyckas ändå övertala mig att ta ett halvt glas vin. Jag går upp på andra etaget när toan nere är upptagen. Vindsdelen av lyan är verkligen cool. I det stora badrummet med en gigantisk kakelklädd duschkabin är det tjocka mörka balkar och snedtak. Jag kissar och torkar noga mitt lent rakade sköte. Sedan kastar jag en blick på bidén, tvekar lite men drar sen av den tunna stringtrosan, lyfter den korta kjolen och sätter mig tillrätta och spolar mitt sköte med ljummet kittlande vatten. Jag fattar inte varför …, eller är det bara en dålig ursäkt? Jag ser mig omkring och sträcker mig efter en handduk, luktar på den. Den doftar underbart maskulint. Jag känner mig skönt syndig medan jag sakta och smekande torkar mitt lena sköte torrt. Sedan drar jag på mig trosorna igen och rättar till klädsel och hår framför spegeln. När jag ska gå ut stannar jag till och betraktar Johans morgonrock i siden. Jag känner försiktigt på den. Mmmmm en skön känsla, och jag kan inte låta bli att stoppa ansiktet i den och supa in samma maskulina doft som i handduken. Samtidigt låter jag tanken på att ligga med Johan få fritt spelrum. Det är en ganska angenäm tanke och jag låter handen smeka mitt sköte fortfarande doftandes på morgonrocken. Jag väcks till sans av steg i trappan, tar ett djupt andetag och kliver ut från badrummet.

Där möts jag av …. Johan! Han ler mot mig och säger ”Jasså, här är du och smyger omkring”.
”Eh…jag.., det var upptaget därnere..,” jag känner mig dum och påkommen.
”Det är OK Mia, jag bara skojade”, skrattar Johan.
”Du har verkligen en underbar lägenhet”.
”Tack, jo jag trivs, har du sett terrassen”?
”Nej…”.
”Kom!”, Johan tar min hand och leder mig förbi en passage och öppnar en glasdörr och leder ut mig på en liten takterrass.
”Wow, vad fint du bor, vilken lyckost”.
Han står bakom mig och lägger båda händerna på mina axlar och leder mig vidare till ena hörnet av terrassen.
”Kolla utsikten, där borta har du Söder med Katarinahissen och där till vänster har du Skeppsholmen med alla vackra träskutor”.
Han tar inte bort händerna utan håller dem kvar medan jag betraktar vattnet och ljuset på Söder. Ja utsikten är trolsk där i sommarnatten. Jag står stelt och tyst medan Johan smeker mig längs överarmarna. Jag känner hur han ställer sig nära bakom mig, och hur han lägger sitt huvud intill mitt samtidigt som han omfamnar mig bakifrån. Ingen säger något och jag låter det ske, samtidigt som jag har svårt att andas och hjärtat slår som en stånghammare. Uppmuntrad av min passivitet kysser Johan mig på kinden och i nacken samtidigt som han viskar underbara ord i mitt öra;
”Du är verkligen snygg Mia … du är läcker .….., supersexig …, vacker”!

Hans händer söker sig mot mina bröst och jag låter det tyst ske. Febrigt och upphetsat börjar han knåda dem ganska hårt, samtidigt som hans andhämtning ökar. Han flämtar i mitt öra och jag känner hans underbara stånd trycka mot min stjärt. Jag lutar huvudet bakåt mot hans axel och han sträcker sig över mig och når min mun med sin. Våra heta tungor möts för en kort sagolik stund. Jag flämtar inte bara av upphetsning utan också av nervositet. Han vänder resolut mig om och vi möttes i en hungrig omfamning. Mitt hjärta fortsätter slå hårt och jag har svårt att andas. Vi fortsätter kyssas allt djupare och jag känner Johans underbara händer mot mina skinkor. Han låter dem vandra under min korta kjol och trycker mig samtidigt mot sitt hårda grova kön.

Jag inser att jag är störtkåt. Det finns ingen återvändo, min älskade lille Matte suddas alltmer ut på min näthinna, och jag ger mig helt hän åt hånglandet med Johan. Han fortsätter knåda mina skinkor samtidigt som han upphetsat gnider sig mot min kropp. Herregud vad häftigt, så underbart dominant Johan är – en riktig tjur! Jag rycker till och ger ifrån mig ett stön när han hastigt klämmer in sin hand mellan mina ben och börjar massera mitt sköte. Jag kvider samtidigt av upphetsning och kysser honom än djupare medan vi båda andas flämtande. När hans hand glider innanför trosans gren lyckas jag dock flämtande slita mig loss och över mina läppar snubblar orden – dock ej alltför övertygande:
”Nej …. vi får … inte… de andra …. Ooh …. jag är ….. gift..”.

Han säger inget utan drar mig till sig igen. Jag njuter av hans styrka, upphetsning och bestämdhet och ger mig återigen hän. Jag kan inte låta bli att låta min hand smyga sig in mellan oss för att känna på hans grova stake. Jag flämtar återigen till lite extra då jag inser hur stor den är. Han blir ännu vildare av min kvinnliga beröring och låter sina händer återigen söka sig till mitt sköte. Stönande låter jag det ske. Jag låter honom återigen komma innanför trosan och njuter av att känna ett av hans fingrar glida upp i min savande slida. Jag är våt, och Johans hand glider smidigt mellan mina känsliga blygdläppar. Med andra handen fumlar han med sina byxor och plockar fram sin hårda stake. Han drar min hand mot den och plötsligt ligger hans grova organ mot min bara hand – stor, hård, underbart ådrig och pulserande. Fascinerad känner jag på den och runkar honom försiktigt, medan han flämtande smeker min allt hårdare klitta.
”Vänta…vänta…vi kan inte…aahh….inte här…”.
”Jo…bara lite…var inte…”.
Johan dämpar sig lite, ser mig i ögonen med lugnande blick och viskar; ”Bara lite till… bara lite…jag skall inte gå… oohh.. längre…än du vill.”.
Samtidigt för han min hand tillbaka till sin stake med orden, ”Såja… känn på den…ooohh, så ja….gud va skönt…, åååhh … mer …smek meeer”.

Jag fortsätter runka honom och han naglar fast min blick samtidigt som han för tillbaka handen till min våta mutta. Han börjar kyssa mig igen, samtidigt som vi flämtande utforskar varandras kön…
Plötsligt hörs röster och vi båda rycker till. Han stoppar snabbt in sin kuk i byxorna igen och jag rättar till kjolen.
”Jaså, det är här ni gömmer er?”
Johan lyckas imponerande nog låta helt normal på rösten då han svarar: ”Jag skryter om min havsutsikt, kom ut och kolla tjejer”.
Gunilla och Sara kommer fnittrande ut på balkongen och sedan även Frida. Det blir trångt och jag smyger lite diskret tillbaka in. Det var nära att vi blev avslöjade. Hoppas ingen av tjejerna anade något. Så suveränt Johan löste det hela med en nödlögn. Matte hade väl bara stått och stammat.

Klockan närmar sig midnatt. Därute på balkongen hade Johan viskat till mig att jag skulle stanna efter de andra hade gått. Hur fan skulle det gå till? Det skulle ju verka misstänkt att stanna. Det skulle viskas en massa om mig i fikarummet om dom visste. Helt klart känner jag mig minst sagt överrumplad över vad som skett därute på balkongen. Det hade dock varit fantastiskt häftigt och jag slits mellan min lust och min lojalitet mot Matte. Men å andra sidan, jag har väl inte gjort något, vi hade ju bara kyssts och smekts lite. Med den ihopkokade insikten övertygar jag mig själv att stanna en stund till hos Johan. Jag messar till Matte att vi har jättetrevligt och att de flesta stannar några timmar till. Jag är säkert hemma vid 3-tiden. Åsså det obligatoriska Puss Älskling!

Jag drar Ida lite åt sidan. Hon ser på mig att det är något speciellt:
”Vad är det raring, man kan ju se på dig att det är något spännande du vill berätta”:
”Det är skönt att ha en väninna som du, och nu måst du hjälpa mig. Jag och Johan har pussats lite och han vill att jag ska stanna ett tag till. Hur ska jag smita undan utan att tjejerna märker något. Hjälp mig snälla”.
”Lugn Mia det fixar jag lätt. Håll dig bara lite avsides så ingen ser dig. Jag tror förresten att vi snart ska gå. Lyckost dig – Johan är jätteskön. Du får absolut inte missa den chansen. I morgon förmiddag kommer du hem till mig så ska du få ett dagen efter piller. För nog är det så att du fortfarande inte använder p-piller”.
”Du är underbar Ida jag älskar dig, men vi tänker inte knulla bara mysa lite. Hur vet du förresten att Johan är jätteskön”.
”Mia jag ska berätta mer om Johan i morgon när du kommer hem till mig …, och du sparka ut moraltanten i dig. Njut av Johan – en snygg och supersexig kille. Så gå nu och göm dig”.

Arbetskamraterna gör sig redo att gå. Det blir lite stökigt och stimmigt. Jag drar mig diskret undan till köket och hör Ida säga:
”Mia stack för en stund sen. Hon längtade hem till Matte och ungarna”.
Ingen reagerar tydligen för att jag redan lämnat. Ja hon är helt suverän min fräcka Ida. Men gud undrar vad hon har att berätta om Johan. Är han en riktig förförare. Men mig ska han inte få i säng så lätt.

Jag står hängande mot köksön när jag med dunkande hjärta och andnöd hör Johan närma sig bakifrån. Jag intalar mig själv att lite hångel inte är så farligt, men längre tänker jag inte gå hur mycket han än försöker. Johan greppar mina bröst med båda händerna samtidigt som han ivrigt börjar kyssa mig så där förföriskt i nacke och hals. Jag flämtar, böjer huvudet bakåt, sluter ögonen och njuter av hans hetsiga beröring. Plötsligt trycker han våldsamt och skönt ner min överkropp mot ytan på köksön. Han sliter upp min minikjol, och med ett snabbt knyck sliter han sönder min tunna trosa som faller ner längs ena benet. Jag hör mellan mina egna flämtningar hur han knäpper upp sitt skärp, och direkt efter känner jag hur han för in ena benet mellan mina och häftigt särar mina ben. Plötsligt är han bara inne i mig – allt går så fort. Med en häftig stöt trycker han in sin kuk i min våta fitta. Jag skriker till av överraskning och känslosensationer. Han tar ett fast grepp om mina höfter och knullar mig våldsamt skönt ackompanjerat av upphetsade stön och ljudliga klatchar när hans höfter möter mina skinkor.
Jag hör mina egna gälla stön och hans dova ”aaarghh”…”Aaargh” för varje underbar stöt mot min livmodersmun. Så länge sen en man var så djupt inne i mig, och gud jag knullas av en riktig tjur. Det är djuriskt, skrämmande och otroligt upphetsande att han bara tar mig. Ja vi knullar helt på min parningshingst villkor och jag njuter av varje stöt i min längtande kropp.

Han lutar sig över mig febrigt flämtande slickar och kysser han mig på hals, kinder nacke och öron samtidigt som han inte riktigt kan hålla samma tempo. Jag har aldrig upplevt en sådan kåthet, varken hos mig själv eller en man. Jag är inte långt ifrån att komma när jag förstår på hans rörelser och läte att han kommer i mig. Han lutar sig fortfarande flåsande över mig medan hans stötar sakta ebbar ut innan de avstannar helt. Vi står så tysta någon minut medan han sakta slaknar i mig. Han drar sig ur och jag känner genast hur hans säd följer med och rinner längs mina nylonklädda ben.
”Fy fan vad skönt….sexiga Mia…det har jag velat göra länge..”
Jag förblir tyst, skamset överrumplad men fortfarande otillfredsställd vilket är en liten besvikelse även om det hade varit otroligt skönt. Jag var ju så nära …


Johan börjar prata helt vardagligt med mig vilket känns konstigt när vi nyss haft het djurisk sex. Han tar av sig kläderna och säger till mig att följa med upp till duschen. Förläget, men också lite förväntansfullt drar jag av mig mina kläder och tittar snabbt på klockan, 00.30. Det känns väldigt konstigt men väldigt upphetsande – att vara naken tillsammans med en annan man.
”Är din man med på att du knullar med andra Mia?”
”Eeeh…nä…det har liksom inte varit på tal…tror inte det”.
”Är det första gången du är otrogen?”
”Eeeh…mmm…ja.. bara flirtat lite nån gång”.
Vad var det för fråga? men jo …., nu hade hon varit otrogen… inget snack om det.
”Ok, jag bara undrade… jag är ganska aktiv men samtidigt försiktig med…ja sjukdomar och så. Du behöver inte vara orolig för att du får något av mig med hem till din man, det garanterar jag”.
Det hade jag så klart inte hunnit reflektera över, inte heller graviditet. Jag använder ju inte skydd och innerst inne vill jag ha ett barn till, men inte med vem som helst. Nu måste jag fixa p-piller med Ida. Hon kommer att skratta och säga ”Vad var det jag sa”.

Jag kliver in i duschen, släpper lite av min blyghet och omfamnar Johan i en kyss under det strilande vattnet. Jag är kåt och funderar på om jag kan få igång Johan igen. Med Matte är det omöjligt, men Johan måste vara bortåt 10 år yngre. Jag tar lite tvål och känner igen den maskulina doften som satt i badrocken och handduken och tvålar in Johan, först på ryggen men sedan på framsidan och ner till könet. Jösses vad stor han är, också i slakt tillstånd. Jag sätter mig på huk och tvålar in benen, och behåller den positionen när han hastigt kliver in i duschen igen för att få bort tvålen och ut igen.
”Sug mig Mia!”
Jag greppar Johans ådriga kuk som styvnat lite. Jag tvekar, känner mig inte duktig på det, men driven av spänning och lust tar jag till slut resolut hans lätt styva kuk i munnen och började suga. Jag känner till min glädje hur han styvnar allteftersom.
”Såja …. ooohh… skönt …., jag visste att du skulle vara bra på att suga kuk…., så ja meer …, ta den djupare, ta den ner i halsen oooh ooh guud”.

Jag håller på ett tag och Johans kuk står nästan rakt upp när jag efter en stund blir obekväm i ställningen. Johan börjar då noga tvåla in mig sakta över hela kroppen inklusive fittan vilket får mig att flämtande darra av upphetsning. Jag sköljer av mig, och han går ner på knä och börjar kyssa min hungriga mutta. Herregud, det känns i hela kroppen och jag hör hur jag själv stönar och kvider, medan jag fumligt söker stöd i stången för duschhållaren.

Vi kliver snart ut ur duschen. Johan torkar sig hastigt och börjar sedan torka mig uppifrån och ned. När han kommer till fittan börjar han hetsigt slicka mig igen. Jag stönar och lutar mig hastigt med ändan mot handfatet och flämtar gällt medan hans ivriga tunga och läppar bearbetade mitt trånande kön. Han drar med mig till sovrummet intill badrummet, leder mig ner och lägger sig över lutande på armbågarna och tittar mig i ögonen samtidigt som han stryker sitt stora ollon fram och tillbaka längs min fuktiga skåra.
”Vill du vara mer otrogen?”
”Ja…ja… meer”.
”Säg det .. säg det Mia”.
”Ja…jag vill vara mer otrogen”, flämtar jag trånande.
”Vill du att jag skall knulla dig?”
”Ja..”
”Säg det då… säg allt!”
Jag vill inget hellre än att få Johans stora tjurkuk i mig. Det finns ingen tanke på något annat.
”Jag vill… vara otrogen…. jag vill att du… knullar mig nu, jag vill ha din sköna kuk i mig … kom knulla mig älskade”.
”Är det skönare att knulla med mig än din man?”


Jag spärrar upp blicken, vad ska jag svara på det? Min man varför blandar han in honom. Samtidigt känner jag att språket och att prata om Matte kåtar upp både mig och Johan. Jag har ju aldrig varit så kåt som just nu, och har aldrig heller känt något som liknar sensationen av när Johan tryckte in sin hårda stake i mig bakifrån för en stund sedan. Det är något helt annat än Mattes misslyckade knullövningar. Johan drar ollonet fram och tillbaka längs min längtande skåra och jag bra flämtar av upphetsning;
”Jaaa,…nnggnhh… det är mycket skönare att knulla med dig…nnnggh…din kuk…underbart skön…mycket större men snälla….knulla mig nuu knulla mig hårt, fyll min längtande fitta med din heta sås, ja knulla mig …. Gör mig med barn ….. ett kärleksbarn”.
”Såja, det vill jag höra. Titta mig i ögonen nu… såja…nu ..aaarrghhh…kör jag in min sköna kuk i din vackra sköna fitta….nmmmghhhh… känner du hur skönt jag tränger in i din trånga fitta …. långt in, längre än din Matte kan komma in i dig”.
”Ja … ja din kuk är mycket större, mycket grövre, mycket hårdare …. och mycket skönare än min mans”.

Sakta, sakta tränger han in med sin stora stenhårda kuk i min längtande fitta medan jag kvider av njutning. Jag och Matte pratar aldrig när vi älskar, men jag går igång ännu mer på Johans snuskiga prat och att det är ljust. Jag vill inte vara sämre och stönar;
”Åååhhh…..ja….knulla mig….ooohhh…så skönt….din kuk…nnnghh…inne i mig….har aldrig haft en…så stor….och skön kuk…i min fitta…., jaaaaa …. knulla min fitta knulla mig …, ja knulla mig skönt, knulla Mattes hot wife”.
”Titta på mig …. titta mig i ögonen medan jag knullar dig, Mia”.

Johan knullar min fitta ganska långsamt medan han med ansiktet tätt intill mig granskar mitt minspel. Min andhämtning är hög, darrande och flämtande. Min mun är vidöppen och jag måste anstränga mig att hålla fast hans blick.
”Jaaa…aahh…aaaahhh…aahh…aaahh…”

Jag juckar febrilt mot honom. Han ökar tempot och trycker emellanåt underbart hårt in kuken i botten av min slida. Varje sådan stöt får mig att låta mer intensivt och till slut nästan skriker jag medan en utdragen och sagolik orgasm rullar över mig. Han fortsätter bara att stöta sin kuk, hårt och djupt tills jag ligger helt stilla och flämtar. Han fortsätter en kort stund att köra sin kuk långsamt in och ut i min nu helt avslappnade kropp och fitta innan han lite motvilligt rullar av. Jag vänder blicken mot hans vackra leende ansikte och ler själv. Gud så underbart han knullar mig.
”Jösses…. vilken orgasm…var så länge sen jag fick vaginalt …. Har aldrig fått det med Matte ….., bara när jag onnar själv”.
”Ha..ha, det är kanske för din man inte klarar av att ge dig vad du behöver. Jag är inte klar med dig än lilla gumman”.

Johan lägger mig på mage och låter mig pusta ut medan han saktade runkar sin kuk med ena handen och smeker mina skinkor med andra. Han reser sig upp och står på knäna bredvid mig – fortfarande med ena handen om sin stolta kuk.
”Nu måste jag …. knulla … ooohhh….sära nu…duktigt på benen flicka lilla ….mer…ännu mer kan du….såja…oohh… var nu en riktigt duktig hot wife. Visa att du längtar efter riktig kuk – en kuk som din käre man bara drömmer om”.
Jag ligger på magen med vitt utspärrade ben och putar välkomnande med rumpan medan han långsamt intar betäckarposition mellan mina ben. Han tar gott om tid på sig när han styr kuken mot min sköna bak. Han låter den kittlande skönt glida i dalen mellan mina skinkor, över mitt bruna russin. Bara han inte vill knulla mig i rumpan – jag känner mig inte redo för det …. inte än. Han stönar högt när han med ett fast tag om kuken stryker den längs min savande fitta, innan han med ett utdraget ”aaaarrrggghhhh” tränger in igen. Han börjar stönande långsamt knulla min avslappnade kropp medan han betraktar hur hans kuk gång på gång begravs i en av de sexigaste rumpor han någonsin sett.
”Så ja….du har en så jävla sexig stjärt….skön fitta…jag vill knulla dig många fler gånger…vill du det, Mia”.
”Jag vet inte … jag är gift…”.
”Det bryr…aarrgh… jag mig inte om. Jag vill att du kommer hit… på onsdag”.
”Jag kan inte…”.
”Jodå, …aaahhh …åååhh….man kan om man vill”.
Han fortsätter knulla mig – lite hårdare efterhand och han fortsätter flämtande”;
”Jag begär inte …. … att du skall lämna din…man…jag vill bara knulla dig…många gånger…vill inte du?”
Jag börjar bli upphetsad igen och pressar flämtande fram mellan hans underbara knullstötar;
”Jo,… jag skulle… vilja men…”
”Då så…känn….hur min kuk rör sig….åhh…i dig långt upp i dig, längre upp än Mattes lilla snopp kan komma… känns det… inte bra….va?”
”Jo…underbart …..men…”
”Inga… men…, du är min lilla knulldocka”, avbryter Johan och kör in sin kuk extra hårt några gånger vilket får oss båda att stöna högt samtidigt.

Johan knullar mig ytterligare lite hårdare och lyssnar på mitt flämtande, samtidigt som han lägger sig tungt över mig och febrigt kysser min nacke, hals och känsliga öra. Han för en hand under mig och börjar smeka min klitoris. Jag reagerar direkt, jag ser stjärnor, stönar och vrider mig, samtidigt som han häftigt stönande fortsätter köra kuken djupt in i min sköna fitta. Efter en ganska kort stund får jag en ny häftig orgasm. Återigen rullar han av mig och låter mig vila. Jag ler stilla med ansiktet i kudden och återfår långsamt min andhämtning.
”Åh herregud…. Johan”, viskar jag och små lyckotårar trillar nedför mina kinder.
”Skönt”?
”Ja sanslöst skönt GUUUD”.
”Vill du gå miste om mer av det”?
”… … Nej, nej”, viskar jag tyst, tvekande och eftertänksamt
”Duktig flicka…. då är vi överens… du är min älskarinna och jag knullar dig hur mycket jag vill, och när och var jag vill”.
Johan runkar sin kuk där han ligger och betraktar mig – sin senaste erövring (det har Ida sen berättat för mig). Lite äldre än hans andra men jösses vilket underbart knull (har han sagt till henne).


”Mia…. ”.
”Mmm …. älskling”.
”Jag ska spruta i dig igen”.
”Ok jag vill känna dig komma i mig igen”.
Jag tittar upp, vänder mig på sidan. Johan lägger sig över mig, trycker ner mig på rygg och tränger sig mellan mina ben igen och in med kuken i min uppknullade fitta.
”Såja…nu….åååhh…aarrggh …nu ….kommer jag snart…”.
Jag känner mig så nöjd, men spelar med i det spel Johan verkar gilla.
”Ja….bara kom….knulla mig….med din stora hårda kuk….fyll mig…..spruta i mig… spruta min kåta fitta full”.
Johan knullar mig långsamt och njutningsfullt. Han håller tillbaka sin utlösning emellanåt, kysser mig krävande medan han bara låter kuken vara stilla i mig innan han sätter igång att röra sig igen. Jag är helt tillfreds, men njuter av Johans upphetsning, av hans högljudda stön, känslan av att vara en bra älskarinna och av hans stora kuk som fyller mig, men som enkelt rör sig i min fitta. Johan håller på ett bra tag innan han lyfter på huvudet, lägger händerna om mina kinder och viskar;
”Nu…snart…titta på…mig…åååhhh…aaaahhh”.
Jag söker hans dimmiga blick. Även om jag är tillfredsställd ligger det något djuriskt begär hos mig att han skall spruta i mig – att Mattes läkarkollega knullar och sprutar i min oskyddade slida.
”Ja….kom i mig…spruta i mig…bara kom..”.
Jag gör ivriga motjuck, klämmer så hårt jag kan med fittmuskelaturen och känner en helt sanslös glädje och tillfredsställelse när jag förstår av hans ljud och rörelser att han återigen sprutar sin säd i min spermatörstiga slida.

Vi ligger där i sängen och jag känner hur pulsen långsamt går ner till normal nivå. Johan kysser mig ömt och smeker mig över min bara rygg. Gud vad jag njuter gud så skön han är. Han är en MAN och jag älskar hans dominans. Ja jag måste få knulla mer med honom. När det är som skönast väcks jag ur mina drömmar, tittar på klockan och upptäcker att den redan är 02.40. Gud jag lovade vara hemma tre senast.
”Älskling jag måste … klockan är alldeles för mycket…. jag har glömt, jag måste hem”.
”Vill du inte duscha först Mia och bättra på sminket”?
”Det ….. det hinner jag inte Johan, och jag vill inte duscha bort din underbara sås i mig. När jag kommer hem vill jag smaka på din sås och tänka på hur skönt vi haft det”.
”Då så, då ringer jag efter en taxi medan du tar på dig. Sen hör jag av mig på jobbet när jag vill knulla dig”.
”Mmmm Johan jag vill älska fler gånger med dig. Men du Johan har du ett par kallingar eller nåt du rev ju sönder min trosa”.
”Vänta det fixar jag”.

Jag för bak mina händer och knäpper BH:n bakom min rygg. Johan var inte så snäll mot mina fasta runda bröst, men jag njöt verkligen av hans hårda tag. Sen drar jag på mig min tunna linneskjorta. Egentligen vet jag inte varför jag låter det två översta knapparna vara oknäppta och varför jag knyter den om min slanka midja istället för att stoppa ner den i minikjolen. Kanske är det för att jag vill göra ett sista sexigt intryck på min brunstiga alfahanne, och för att få honom att längta efter mig. När jag sitter där på sängkanten kommer Johan med ett par små tunna hipstertrosor i vit spets.
”Mia jag hittade dessa i tvättkorgen. Dom passar dig säkert bättre än mina stora kallingar, ett par lite smutsiga trosor är bättre än inga alls. Ta på dig dem nu”.
Precis när jag tänker fråga var han fått dem ifrån biter jag mig i tungan. Johan låter mig ha min man. Jag har ingen rätt att hindra honom att få besök av andra tjejer även om det svider i hjärtat. Så jag bara tackar och drar upp de använda trosorna – en annan av Johans älskarinnors trosor. Samtidigt känner jag mig både lite snuskig och porrig. Så smeker jag långsamt skönt på mig mina stay-ups och drar på mig min korta kjol och hoppar i min röda pumps.

Då hör jag Johans röst från hallen; ”Skynda dig, jag har ringt efter taxin och den kommer om ett par minuter”.
Skitt nu hinner jag inte snygga till sminket och rätta till håret utan skyndar ut till hallen. Där möter jag Johans blick där han står i den härliga morgonrocken Han tittar hungrigt å mig och säger bara, ”Kom hit”!
Jag går fram mot honom för att få en öm avskedskyss. Då känner jag hans starka händer på mina axlar och orden;
”Sug min kuk en sista gång innan du går hem till din cuckold”.


Jag njuter av Johans manlighet och dominans och går lydigt ner på knä framför honom. Jag är hans vackra hind, hans älskarinna, hans tjänarinna, hans haremsdam, hans hora …… ja allt på en gång och jag njuter av det.
”Mia säg det, säg att du vill suga min grova kuk tills den sprutar i din mun. Visa att din mun längtar efter min kuk och min vita sås”.
”Älskade Johan jag längtar efter att suga din vackra kuk, ta den i min mun, smeka den med min varma tunga och dricka din underbara sås”.

Långsamt börjar mina händer smeka uppför hans muskulösa lår, mina fingertoppar leker över den stora pungen, upp mot den grova ådriga, halvstyva lemmen. Min tungspets leker över pungen känsliga hud och jag suger in en av pungkulorna i munnen, samtidigt som mina fingertoppar smeker längs kukens ådror. Sensuellt väcker jag liv i den halvsovande lemmen. Så böjer jag fram ansiktet, öppnar munnen och låter min tungspets smeka över de kukens mörka ådror. Jag drar bak förhuden och blottar Johans stora blålila ollon, formar mina läppar till en kyss och kysser ollontoppen. Min tungspets tittar nyfiket fram och börjar smeka kisshålets öppning. Därefter öppnas min mun helt och jag sluter min mun om min älskares underbara ollon.

Då hörs en dov ringsignal. I ögonvrån ser jag hur Johan greppar mobilen och svarar; ”Johan!”
Från mobilen hör jag; ”Du har beställt en taxi, jag står här på Strandvägen utanför din port”.
Då ser jag hur Johan snabbt fingrar på mobilen, håller fram den mot mitt ansikte och sin nu styva kuk, och säger med lite mer upphetsa röst ”Lilla damen är inte riktigt klar än, det tar ett par minuter till”.
Den okända rösten svarar bara ”Ja det ser jag, det ser underbart ut. Jag väntar gärna, men får svårt att hålla mina fingrar i styr med en så vacker uppvisning”.
Vänd mot mig fortsätter Johan; ”Nu ska du visa mig och taxikillen vilken underbar kuksugerska du är Mia”!
Konstigt nog skäms jag inte av att filmas i denna situation – nej jag blygs inte ens utan njuter av att vara i centrum tillsammans med Johan.
”Mmmm en så underbar kuk du har Johan, precis vad en trånande kvinna kan önska sig” viskar jag och kysser det blålila ollonet där försats redan sipprar fram ur kisshålet.

Jag granskar den tydliga ådringen på den grova kuken, sen ollonet – i storlek nästan som en liten clementin. Med tungspetsen sprider jag ut min saliv över ollonet samtidigt som min hand leker med den välfyllda pungen.
”Sug mig flicka, och plocka samtidigt fram dina pattar”! hör jag min älskare viska.
Min kropp vill inget hellre än att behaga min unghingst och jag formar mina mogna läppar som en kärleksport och öppnar villigt min mun. Min tunga möter Johans grova ollon, omfamnar det och jag suger i mig smaken av den glansiga försatsen. Samtidigt knäpper jag upp – nej mer sliter upp knapparna i skjortan, lyfter fram mina runda mjölkbehållare och börjar leka med fingrarna över vårtgårdarna.

Johan tittar på mig och säger med en nu väldigt bestämd röst, ”Nu ska du ta min kuk till nya höjder”
Samtidigt böjer han mitt huvud bakåt och beordrar mig att öppna munnen mer. Jag känner hur hans grova kuk tränger in mellan mina läppar och bryskt försöker trycka sig förbi mitt gomsegel. Jag ryser! Är det av rädsla eller kåthet? Johans grova kuk har lyckats tvinga sig förbi mitt gomsegel och tränger sig ner genom min strupe. Gud klarar jag detta, får jag luft? Aldrig tidigare har en kuk varit så djupt inne i min mun och hals. Snälla Mia, grips inte av panik försök andas lugnt försök slappna av. Ingen vill göra dig illa – var tapper, visa att du kan klara av din ungtjurs tuffa lek! Ja så går mina tankar.

”Din lilla hora kan verkligen suga, så underbart sexigt! Man ser tydligt på halsen hur kuken rör sig därinne. Låt horan svälja hela satsen”, hör jag den nu hesa rösten i mobilen.
Jag känner hur Johans pungkulor pressas mot min haka. Har han bottnat i min strupe, har jag lyckats ta emot hela 25 centimeter grov kuk i min strupe? Kuken börjar röra sig upp och ner i min uttöjda trånga hals. Ja, jag klarar att ta emot denna enorma hingstkuk. Jag känner hur ollonet vandrar upp till mitt gomsegel, och ge mig en möjlighet att andas, för att i nästa stund trycka tillbaka ner i min strupslida. Ja, Johan och jag lär oss varandras rytm, där jag ges en möjlighet att andas, och han får största möjliga njutning. Jag njuter av Johans stön och känner hur hans kuk växer i min strupe, samtidigt som det kommer alltmer snuskiga instruktioner från mobilen. Ollonet i min hals sväller ytterligare samtidigt som det börjar rycka. Så känner jag den varma såsen skölja ner i mitt inre. Jag sväljer allt jag kan men det blir för mycket och vit sås sipprar ut ur min mungipa. Nu hörs inga mer instruktioner från mobilen utan bara kåta suckar, därefter hur någon prasslar med en servett. Det är tydligt att både min älskare och min åskådare sprutade samtidigt.

Johan drar ut sin halvstyva, kladdiga tjurkuk ur min mun. Han låter den smeka över mitt hår, för den mot mitt öga, greppar den, runkar den ett par gånger, och då kommer ytterligare ett litet sprut som träffar mitt högra öga, som blir alldeles kladdigt. Sen tittar hans bestämt på mig, öppnar ytterdörren och hans mun formar orden;
”Nu min sköna älskarinna är det dags att du åker hem till din kära make – min kollega Matte, taxikillen väntar på dig! Och kom ihåg på onsdag ska jag möta dig igen. Då ska du vara fräsch, sexig och riktigt, riktigt kåt.

I hissen ner lyckas jag omtumlad stoppa in brösten i BH:n och lite slarvigt knäppa skjortan. Jag ser i spegeln på hissväggen hur spermakladdig jag är i håret, ögat och på kinderna. Skjortan och kjolen är också nedkladdade med sperma. Gud så mycket Johan har sprutat på mina kläder och i mig, och aldrig tidigare har jag svalt sperma. Väl ute på den folktomma gatan hoppar jag in i den väntande taxin som startar sin färd in mot stan. Då och då sneglar den unge färgade chaffisen i backspegeln. Jag känner hur hans blick granskar mitt ansikte och min halvt blottade barm. Han börjar prata:
”Jag gissar att det är för sent att åka tillbaka till Malmskillnadsgatan eller till nån bar. För jag gissar att det är där du raggar kunder. Tack för uppvisningen förresten, det var underbart. Du kan verkligen suga”.
Vad då Malmskillnadsgatan, barer? Tar han mig för ett simpelt luder. Ja det klart, så som jag ser ut nu. Men jag kan väl inte säga att jag är gift med en läkare och har barn. Bäst att ligga lågt, så jag svarar;
”Jo då, men nu är det dags att ge sig hemåt. Kör du till Fridhemsplan”.
”Du är ju så otroligt läckert och sexig. Gubbarna står väl i kö där på Malmskillnadsgatan för att få knulla dig? Den där urringningen kan ju fälla vem som helst”?
Jag tittar ner på min skjorta, och märker att urringningen glidit isär, och råkar blotta lite av min vänstra vårtgård. ”Skitt också det syns ju genom det tunna tyget att vårtan fortfarande är styv”.
Chaffisens bruna ögon är varma och över hans läppar sprids ett leende;
”Ja du ska väl hem, du har säkert en man som ska räkna dagskassan. Men vill du prata bort en stund med mig så vet jag ett lite avskilt ställe längs vägen, där vi kan vara för oss själva. Jag kan stänga av taxametern och köra dig till kompispris. Din man behöver inget få veta. Jag har också fru och barn, så jag kommer inte att ställa till besvär för dig”.

Så diskret jag kan rättar jag till skjortan, så att i alla fall vårtgården täcks av tyg.
”Nej, varför gjorde du så. Ditt bröst är ju så läckert och din vårta styvnade. Vi kan ha det mysigt här i bilen. Du vet väl att vi färgade killar är bättre än svenskarna på att älska och att vi är ordentligt utrustade”.
”Tack för erbjudandet, men jag är nöjd med kvällen och vill bara åka hem. Jag är så nöjd om du är gullig och bara kör mig hem” svarar jag, och han börjar inse att jag inte blir ett kvart i tre ragg.
Det plingar till i min mobil och jag tittar på chaffisen och ljuger bara för att få slut på samtalet;
”Det är min man han är fortfarande uppe och väntar på mig”.

Jag betalar taxin, kliver ur, promenerar mot huset, slår portkoden, tar hissen upp till 3-e våningen och låser upp så tyst jag kan. Det är tyst i barnens rum och Matte ligger i bara kallingarna och sussar sött i soffan. Bordet är dukat och på ena tallriken ligger en halväten sallad och lite räkor, den andra tallriken är helt ren. Matte har tydligen dukat för oss båda och väntat i det längsta på mig – stackarn. Inte konstigt att han druckit upp hela vinpavan, men han måste ju ha somnat rejält berusad. Och där på golvet ligger hans padda och påslagen. Men vad har han tittat på … Gud han har kollat porr där i sin ensamhet. Jag kollar snabbt på sidorna som varit uppe – det är granny, mature och cuckold filmer. Ja han har tydligen roat sig ensam min lille make. Så tyst jag kan smyger jag ut i badrummet och slänger de spermakladdiga kläderna – ja skjortan, kjolen och stay-upsen i tvättkorgen. Sen spolar jag upp vatten för att tvätta mig. Men gud ska jag verkligen tvätta bort minnet av underbare Johan. Nej jag väntar tills i morgon bitti. Istället för jag handen över magen, in i den lånade trosan, hittar in mellan mina fortfarande svullna blygdisar och finner den kladdiga såsen därinne mmmmm. Jag för upp handen till munnen och smakar på Johans underbara nektar. Nu ska jag pröva Idas förslag!

I bara trosa och BH smyger jag tyst tillbaka in i vardagsrummet, sätter mig på den mjuka matten bredvid min sovande makes ansikte där i soffan, och viskar halvhögt.
”Min lilla älskling så söt du är när du sover. Kom ner till tant Eva och lek lite med mig”.
Matte tittar sömnigt och förvånat upp, men så inser han att hans kära hustru äntligen vill leka tant Eva med honom;
”Tant Eva får jag vara hos dig igen. Vill du lära mig mer om hur tanter och farbröder gör barn”.
”Mmmm lilla gubben tant Eva har längtat så efter dig. Kom ner på golvet ska jag visa dig”.
Matte kryper villigt ner till mig tittar upp och viskar;
”Tant Eva så du ser ut, så rufsig du är i håret och ditt smink är kladdigt”.
”Jag vet älskade, men det är inget farligt. Jag har varit hos farbror Johan och gjort barn. Han är så skön mot mig och vi har gjort barn jättemånga gånger. Det kallas att knulla. Vill du se tant Evas tuttar nu”, viskar jag och möter Mattes ivrigt nickande blick.

Jag böjer bak mina händer, öppnar hyskorna i min BH och låter den falla ner på mattan. Så tar jag smekande Mattes hand och för den till mitt ena bröst. Ivrigt börjar han krama vårtan.
”Så ja vännen inte så hårt, smek tants tutte mjukt och skönt. Mmmmm så ja så duktig du är, känner du hur vårtan hårdnar. Det gör den för att tant Eva tycker om det. Kom nu och pussa tant Evas tuttar”, fortsätter jag och för Mattes ansikte till mitt bröst.
”Ja ja slicka tant Evas bröst, mmmm så skönt du slickar över mina vårtgårdar. Ja ja så sug på min vårta, nej inte bita sug lilla vän, så ja mmmm, sååå, ooh, så gott du suger”.
Det är så skönt och jag för ner min hand till Mattes kallingar och börjar leka med hans lilla snopp som nu är riktigt hård. Jag smeker över den. Samtidigt känner jag hur Matte suger allt ivrigare – ja som ett litet hungrigt dibarn. Helt plötsligt känner jag hur det börjar rycka i den lilla snoppen ….. åsså kommer det kladdiga. Samtidigt biter Matte tag riktigt hårt i min ena tutte. Ja många av mina kvinnliga läsare har säkert upplevt den där ilande smärtan, när ett litet barn som man ammat i längsta laget biter till med sina små vassa mjölktänder.
”Aaaaj vad gör du pojk”, skriker jag till och skjuter bort Mattes huvud.
”Förlåt tant Eva, men det var så skönt… förlåt mig”.
Han är så söt och mjuk min lilla Matte, så annorlunda mot tuffe Johan, och jag kramar honom

”Så Matte, dra nu av tant Eva trosan och ta av dig dina kallingar”.
Matte böjer sig fram och drar fumligt av mig min begagnade lånetrosa. Hans blick är fästad vid mitt glansiga sköte och han mumlar
”Har tant Eva inget hår på …. på fittan, men förra gången var det ju fullt med hår där nere”.
”Jag har rakat bort allt hår därnere raring. Vi kvinnor gör ofta så för att ni killar inte gillar hår i munnen när ni slickar oss. Du ska se att det blir mycket godare att slicka mig nu jämfört med förra gången. Nu vill jag se dig utan kallingar också lilla vän”.
Rodnande och blygt börjar min äkta make ”lilla Matte” dra ner sina kallingar och blotta sin lilla prinskorv, som till min förvåning är styv igen. Matte som aldrig kan få stånd mer än en gång …. och knappt det … när vi älskar. Han är ju sjukt tänd på tant Eva. Jag prövar och berättar om Johan så får vi se hur han reagerar.

Jag tittar lockande på Matte, med handen smeker jag lockande mina bröst, ner över magen, fram till mitt lena sköte. Med handen öppnar jag mina blygdisar så att han kan se min klitta, mina inre blygdisar, mitt kisshål och min glansiga slidöppning.
”Gillar du att titta på tant Evas fitta, har din mamma en lika fin fitta”.
”Mmmm du har en jättefin fitta, mamma har hår där så man kan inte se så. Jag har aldrig fått titta så här på mamma och ingen annan tant heller”.
”Vet du varför jag är så blöt Matte”.
”Nej berätta …. snälla berätta”, viskar Matte ivrigt.
”Det är för att farbror Johan har gjort det riktigt skönt för mig. Han har en riktig falukorv, mycket, mycket större än din söta lilla prinskorv. Han stoppar den här i min gryta (åsså pekar jag på slidöppningen). Sen rör han på sin falukorv fram och tillbaka, och det är jätteskönt för mig. När han rört på falukorven riktigt länge, och jag har som skönast, sprutar han ut sin vita ketchup i min gryta. I hans ketchup finns det jättesmå soldatpojkar och längst ner i min gryta finns det små söta flickor. När farbror Johans soldater möter mina små söta flickor blir det små babisar”.
”Snälla tant Eva kan inte jag få försöka göra som farbror Johan”.
”Jo kom lilla gubben lägg dig på tant Eva”.

Jag öppnar låren och låter min kära make lägga sig på mig. Samtidigt smeker jag hans lilla snopp, så att den blir riktigt hård. Så styr jag in den lilla prinskorven mellan mina blygdisar. Jag för samman mina lår så att min slida ska krama mer. Jag pussar Matte kärleksfullt på munnen, smeker hans rygg och viskar i hans öra;
”Lilla gubben nu knullar du tant Eva som en riktig farbror. Rör dig så, ja så ja, mmmm nu är det riktigt skönt för oss båda. Tänk när dina små soldater träffar mina söta flickor. Då kanske det blir små babisar”.
”Mmmm du är fin tant Eva, det är så skönt att knulla dig, det killar så skönt i min snopp”.
Mmmm du är duktig älskling, kom spruta i mig. Jag vill ha din vita ketchup nu”.
”Oooh, ooh tant, det är så skönt. Ooh, ooh, nu, nu kissar jag i dig”.
Jag kramar min lilla älskling hårt och låter han ”kissa” färdigt i mig. Tänk i kväll har jag knullat både med en alfahanne och min egen man – min lilla cuckold.

Vi ligger där på golvet tittar på varann och ler och jag viskar;
”Älskling var det skönt att jag spelade tant Eva och att jag berättade om farbror Johan”.
”Mmmm jätteskönt Mia, snälla kan vi inte göra så fler gånger. Det… det gör inget att du …., jag är inte sotis på farbror Johan”.
”Innan du vaknade Matte så kollade jag på paddan och såg att kollat filmer om åldersskillnad och cuckold. Vill du uppleva cuckold på riktigt. Vill du det så tror jag att farbror Johan ställer upp”.
Jag möter Johans blicka. Han tänker och så kommer svaret: ”Mia innerst inne är jag nog en cuckold. Ja jag fantiserar ofta om det …., och det vore spännande att uppleva det på riktigt. Ja det vore häftigt att bli en cuckold på riktigt och se hur en alfahanne knullar dig. Snälla försök övertala farbror Johan”.

 

3

Kommentarer

2 svar till ”Mia – After Work ……. med mersmak”

 1. Profilbild för Nils
  Nils

  Så härlig. Riktigt fint beskrivet. Alltid roligt med kvinnliga berättare, blir lite annat språk. Det gillar jag. Upplösningen var fantastisk.
  Jag vill gärna läsa mer av dina berättelser.
  Kramar

 2. Profilbild för Ewa-Lena
  Ewa-Lena

  Lovar att det kommer mer
  /Kram

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…