Martin och Jens, del 1

Det här är del 1 av 2 i Martin och Jens

Martin

Martin var ny i den ungdomsgrupp där jag var ledare. En blond och ganska alldaglig kille på 15 år. Jag tyckte att han söt men hade ändå inte tänkt något särskilt på honom. Själv var jag 21 och brukade verkligen försöka att inte få ett intresse för de jag var ledare åt. Det skulle bara bli en massa problem.

Tredje gången Martin var med gruppen åkte vi till det lokala badhuset. Det var fredagskväll och vi hade hela simhallen för oss själva i två timmar. Den här kvällen var det jag och Gerd som hade gruppen med knappt 20 tonåringar. Gerd, en kvinna i 40årsåldern som kändes betydligt mera ”tantig” än hon borde vara för sin ålder, gick så klart med tjejerna till damavdelningen medan jag tog med mig de åtta grabbarna in på herrarnas.

Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte njöt av situationen. Så länge jag kunde minnas hade jag gillat både yngre tjejer och killar och att nu få vara här och se dessa grabbar nakna i duschen var så klart trevligt. Jag hade som sagt bestämt mig för att inte starta något med någon av de jag var ledare för, men titta var ju ändå okej, tyckte jag.

Killarna stimmade och skojade och det tog en stund innan jag reagerade på att Martin olikt de andra stod själv i duschen längt in i hörnet. Han stod med ryggen mot oss och verkade vara lite i sin egen värld. Jag hade inte sett när han gick in i duschen men nu när han stängde av duschen och vände sig för att ta sina badbyxor som hängde på en krok utanför duschen hade jag svårt att inte stirra. Martin var ganska kort för sin ålder, kanske strax över 160 cm och rätt smal men det som fick mig att ha svårt att ta ögonen från honom var snoppen. Han var stor, väldigt stor för sin ålder. Hans snopp hängde slak mellan hans ben, och det är ingen överdrift att säga att den var halvvägs till hans knän.

Jag slet blicken från hans stora snopp och tittade upp på honom. Han rodnade lite och ett leende lekte i hans mungipa när han tittade tillbaka på mig. Uppenbarligen hade han sett vad jag kollade på. Som tur var hade jag redan fått på mig mina badshorts som i alla fall hjälpligt kunde dölja att min egen penis börjat ställa sig upp.

Under de kommande veckorna kunde jag inte sluta tänka på Martin och hans snopp. Vi träffades några gånger då och då även utanför gruppen där jag var ledare. Han kom hem till mig, vi snackade och lyssnade på musik. Inget hände mellan oss och han tog inte upp att jag kollat på honom förrän efter det gått nästan en månad. Vi satt i soffan i min lägenhet och ur stereons högtalare pumpade senaste Mr Music-plattan som hade kommit med posten samma dag.

Martin halvlåg i andra hörnet på soffan i ett par gröna adidasbyxor och en vit t-shirt som började bli för liten. Jag hade flera gånger funderat över hur han gjorde för att dölja snoppen när han hade kläder på sig. Bulan i hans träningsbyxor avslöjade inte den hemlighet jag sett på badet några veckor tidigare.

– Är det många som vet att du gillar yngre killar?
Hans fråga fick mig lite ur fattning. Jag var väldigt försiktig med att låta folk veta om att jag var bi och ännu mindre att jag gillade yngre. I den lilla staden där jag bodde skulle det snabbt ha blivit rykten som inte varit så bra för mig.
– Vad får dig att tro att jag gör det? Min röst skakade nog lite även om jag försökte verka oberörd.
– Jo alltså du dreglade ju typ när du såg min pitt på badet, sa han och det hördes skratt i hans röst.
– Ja, förlåt, jag blev nog bara lite överrumplad… Du hade ju liksom något att visa upp.
– Det är lugnt. Alltså det gör inget att du kollade så, men kom inte o säg att du inte gillade det.

Att neka var väl ingen större idé och jag berättade för honom som det var, att jag gillade både tjejer och killar och att det var väldigt få som visste något om det.

– Jag lovar att inte säga något, sa han och jag kände att han menade det. Han satt tyst en stund innan han fortsatte.
– Jag är helt säker på att jag bara är intresserad av tjejer. Så det är liksom ingen idé att du hoppas på något med mig.
– Jag vet det, och jag borde ändå inte göra något med dig eftersom du faktiskt är deltagare i en grupp där jag är ledare.

Han satt åter tyst en stund och skruvade lite på sig. Jag tyckte nästan att han såg lite besviken ut. Efter en liten stund hade han tydligen samlat tillräckligt mycket mod för att tala igen.
– Jag hade liksom tänkt fråga dig… det låter säkert knäppt…
– Vad? Du kan så klart fråga vad du vill.
– Okej… alltså.. kan du tänka dig att suga av mig?

Jag blev alldeles förstummad och jag måste ha sett ut som en fågelholk för han tillade snabbt:

– Alltså om du vill. Det är som jag sa att jag bara gillar tjejer och liksom vi kan inte bli ihop men jag är så nyfiken på hur det känns. Och jag tänkte att du kanske skulle vilja göra det?

Jag kände mig fortfarande helt mållös. Här satt alltså den söta killen med den jättestora snoppen som jag drömt om i flera veckor och frågade om jag ville ta honom i munnen. Jag kunde bara nicka till svar.

– Bra! Kom då!
Helt plötsligt verkade han så säker på sin sak. Han reste sig ur soffan och gick in i mitt sovrum.

Jag samlade mig och reste mig upp och gick först ut i kokvrån för att ta ett glas vatten innan jag gick efter honom in i sovrummet. På golvet låg alla hans kläder i en hög. Han hade till och med tagit av sig strumporna. Mitt i min säng låg han helt naken. Han låg på sidan stödd på ena armbågen och bläddrade i en porrtidning som jag hade haft liggande på mitt sängbord. Han hade redan stånd och jag noterade att hans snopp var rätt böjd åt vänster så den nästan pekade ner i madrassen när han låg så där.

Jag satte mig på sängkanten och tittade på honom. Han tittade på mig och log.
– Gör det då, du vill väl?

Försiktigt lät jag mina fingertoppar börja smeka längs hans snopp och jag kunde känna hur det ryckte i den. Jag tog försiktigt och lät min hand omsluta hans snopp. Nu när han var hård kunde jag se att den inte blev speciellt mycket större än när han varit slak. Den var kanske 18 cm vilket måste vara klart över medel för en femtonåring. När det gällde tjockleken däremot så var han nog tämligen rätt normal för sin ålder.

Jag började försiktigt smeka snoppen upp och ner och han stönade lite och tryckte snoppen in i min hand. För mig kändes det som att det var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag hade aldrig trott att det här skulle hända.

– Sug mig nu då!
Hans röst var en hes viskning. Han var ännu inte helt igenom målbrottet och hans kropp var i princip helt hårlös förutom det svarta håret ovanför snoppen.
– Lägg dig på rygg så jag kommer åt.
Han rullade över på rygg och medan jag flyttade mig ner mot sängens fotända särade han på benen samtidigt som han böjde knäna. Hans fötter var i madrassen ganska brett isär. Från mitt perspektiv kunde jag nu se hans snopp och hans pung som hängde ner mot hans rumpa. Jag såg den lilla sömmen som löpte från pungen och ner mot hans anus. Synen fick mig att nästan tappa andan. Min egen snopp tryckte hårt mot tyget i mina mjukisbyxor. Jag hade gärna runkat samtidigt som jag tog honom i munnen men jag kände att det kanske inte skulle funka för honom, i alla fall inte den här gången.

Jag smekte insidan på hans lår medan jag sakta kröp närmare hans kön. Redan på lite avstånd kunde jag känna den där speciella doften av kön. Jag tog ett tag om snoppen och drog försiktigt hans förhud bakåt.
– Var lite försiktig, den är så trång, viskade han samtidigt som jag lät min tunga försiktigt nudda hans ollon.

Jag kunde inte hålla mig utan lät snoppen glida in i min mun. Det var en härlig känsla att känna hans värme i min mun. Han lyfte sin rumpa för att försöka få mig att ta in mer av honom i munnen. Jag höll nästan på att få kväljningar men satte snabbt en hand runt snoppen för att stoppa hans juckande mot min mun.

Jag tog ut den ur munnen medan jag fortsatte att sakta smeka honom.
– Du får ta det lite lugnt, sa jag till honom.
– Det är sååå skönt, snälla fortsätt!

Jag lät tungan smeka från ollonet och ner längs undersidan på snoppen och enda ner till hans pung. Jag kunde utan problem försiktigt ta varje kula i munnen och låta min tunga leka med den. Jag slickade sedan under hans kulor och liksom lyfte hela påsen med tungan. Hans små stön ökade lite i styrka och han tog nu själv tag i sin snopp och riktade ollonet mot min mun. Jag lät först ollonet glida över mina läppar innan jag öppnade munnen och släppte in honom. Jag höll huvudet stilla och lät bara min tunga slicka runt ollonet och den del av skaftet som var i min mun. Utan förvarning började han lyfta sin rumpa i snabba juck som fick hans snopp att glida djupare i min mun. Ett högt stön kom över hans läppar samtidigt som jag kände hans strålar av sperma spruta ut inne i min mun. Jag låg kvar mellan hans ben med hans snopp i munnen tills den åter var slak.

– Wow, alltså det där var väldigt speciellt! Hans andning var fortfarande tung när han tittade ner på mig med ett leende.
– Kul att du gillade det. Tror du att jag kommer få göra om det?

Han var tyst en stund medan han uppenbarligen tänkte efter.
– Ja, det är klart du får. Men jag får liksom dåligt samvete för att jag utnyttjar att du gillar mig. Jag kommer ju inte kunna göra något tillbaka.
– Tänk inte på det. Jag kan ta hand om mig själv.
– Ja, om det känns okej för dig kan du få göra om det då och då. Men bara om du tycker det känns ok.

En sista droppe av hans sperma syntes på toppen av hans ollon. Jag lät min tunga slicka upp hans unga sperma, fortfarande med en smak som var en blandning av sött, salt och lite beskt.

Jens

Några veckor gick. Jag fortsatte att träffa Martin flera gånger i veckan och ytterligare några gånger hade jag fått suga av honom i min säng. De två senaste gångerna hade jag runkat mig själv efter att han fått sin utlösning. Med hans sakta slaknande snopp fortfarande i munnen och med doften av ung pojke i näsborrarna var det lätt för mig att komma av min egen hand.

En kväll kom Martin åter hem till mig, men den här gången kom han inte ensam. Han hade med sig två av sina kompisar, Jens som han räknade som sin bästis och Erik som han tränade innebandy ihop med. De hade varit ute och cyklat runt och Martin hade kommit på att de kunde stanna till hos mig för att se om jag var hemma. Jag släppte in killarna och bjöd dem på varsin cola. Jens var ungefär jämnlång med Martin, med solblekt blont hår. Han var lite kraftigare byggd än Martin och hade en charm som nog gjorde att han kunde komma undan med både det ena och det andra. Erik var brunhårig och något längre än Martin. Han var väl också söt på sitt eget sätt, men det uppstod ingen kemi mellan oss.

Vi snackade en stund och killarna skulle dra vidare. Jens lånade toaletten medan Martin och Erik knöt skorna. När jag stod och snackade med dem i hallen såg jag i ögonvrån hur Jens smet in i mitt sovrum. Sen stod han i dörren till mitt sovrum med ett flin på läpparna och försökte se oberörd ut. Under hans t-shirt såg jag en fyrkantig kontur av något. Min spontana gissning var att han lagt vantarna på en av mina Aktuell Rapport-böcker med noveller.

– Jag vill snacka med dig innan ni sticker! Sa jag till Jens samtidigt som jag gick närmare honom och puffade in honom i mitt sovrum. Jag petade igen dörren med foten efter mig.

– Ge mig det du har tagit.
Han såg plötsligt lite osäker ut.
– Jag har inte tagit något, varför skulle jag gjort det?

Medan han sa det vände han sig om med ryggen mot mig samtidigt som rörelsen av hans arm avslöjade att han tryckte ner vad det nu var längre ner innanför linningen på sina jeans.

Jag ställde mig bakom honom höll fast honom med ena armen medan jag stack ner den andra handen i hans byxor. Mycket riktigt, jag kunde känna den glatta pärmen på en Aktuell Rapport-bok. Jag lät min hand glida ner mellan boken och hans mage medan jag drog upp boken med handen som höll fast honom.

– Jag gillar inte när folk försöker stjäla från mig, sa jag samtidigt som min hand nuddade hans snopp.

– Förlåt, gör mig inte illa! Han hade nästan lite gråt i rösten. Helt plötsligt var han inte så kaxig. Jag släppte efter på greppet om honom och höll honom nu mer som i en omfamning.

– Jag skulle aldrig göra någon illa, men du får faktiskt inte sno andras saker.

Han var tyst några sekunder men jag kände att han tydligt slappnade av. Jag kände också något annat. Hans snopp hade ställt sig upp mot mina fingrar.
– Jag vet vad du gjort med Martin. Han har berättat.

Jag blev alldeles kall. Vad skulle det här nu innebära? Varför hade han snackat om det med sina kompisar? Hur många visste och vad skulle nu hända?

– Vill du göra det med mig också?
Jag visste inte vad jag skulle tro. Ville Jens verkligen att jag skulle suga av honom också?
– Va? Var det enda jag fick fram och det kändes som min tunga hade klistrats fast i gommen.
– Ja, vill du suga mig? Och kanske göra annat också?

Innan jag hann svara så ropade Martin från hallen att de ville ge sig i väg. Jag tog upp handen ur hans byxor. Han vände sig om mot mig och log.
– Jag kommer hit själv i morgon.

Delar i serienMartin och Jens, del 2 >>

Martin och Jens
5

Kommentarer

Ett svar till ”Martin och Jens, del 1”

  1. Profilbild för John
    John

    Det är brist på bra killsex, i alla fall om man vill ha det trovärdigt, inte minst anatomiskt. Det tenderar också att bli allt för grovt och brutalt men du fixar allt detta galant och ser fram emot fortsättningen. 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier