Martin och Jens, del 2

Det här är del 2 av 2 i Martin och Jens

Jens

Dagarna gick utan att jag hörde något av Jens. Jag började tro att han fått kalla fötter och inte ville eller vågade. En del av mig tänkte att det var lika så bra, det var nog komplicerat att jag sög av Martin då och då. Men jag kunde inte sluta tänka på honom. När han och hans kompisar hade gått i väg hade jag luktat på handen jag haft i hans byxor. Både den och porrboken han haft i byxorna doftade av honom.

Det gick nästan en vecka. Jag hade just pluggat klart för dagen och satt framför datorn med ett glas cola när det ringde på dörren. Jag tryckte kortkommandot som skulle låsa datorn och gick för att öppna. Utanför stod Jens. Det var en av de första riktigt varma dagarna, bara några veckor innan skolavslutningen, och Jens var klädd i ett par kakifärgade shorts och en grön t-shirt. Han hade inga strumpor utan bara ett par svarta gympaskor på fötterna. Han log ett lite nervöst leende när jag bjöd in honom i lägenheten. Han sparkade av skorna på dörrmattan och slog sig ner i soffan på samma plats som Martin suttit så många gånger. Jag erbjöd honom ett glas cola och vi började prata om allt möjligt. Vi kände ju inte varandra egentligen utan allt vi visste om varandra var från vår gemensamma nämnare, Martin.

Efter ett tag tog jag mod till mig och frågade:
– Menade det du sa sist, att du skulle vilja att vi gör saker?
Han tittade ner i sitt knä och sa sen tyst:
– Jo, alltså. Jag vill liksom veta hur det är och så. Jag och Martin har kollat på porrfilm och runkat ihop men han vill inte göra nåt mer än så.
– Vad skulle du vilja göra då?
– Alltså jag vet ju inte… men att man runkar varann och så. Jag vill veta hur det känns att bli avsugen och jag vet inte. Knulla kanske men det känns liksom läskigt.
– Du menar att du vill sätta på någon? Stoppa in din i någon?
– Ja… fast kanske tvärt om med. Jag vet faktiskt inte.

Medan han pratade så hade ett litet tält bildats i hans shorts. Han blev plötsligt medveten om det och att jag tittade. Han la handen över sin snopp och rodnade kraftigt. Jag skrattade till.
– Om du vill att jag ska ta din snopp i munnen så kan du väl inte bli generad av att du har stånd?
– Men det är så pinsamt ju. Och så skäms jag…
– För vad?
– Ja men du fattar väl. Jag är inte Martin. Jag har ingen hästballe i byxorna som han har. Tvärt om typ.

Jag som trott att han inte kunde bli mer generad. Men nu rodnade han ännu mer och tittade ner i sitt knä.
– Om jag ska vara helt ärlig mot dig så gör det mig verkligen ingenting, tvärt om. Det är klart Martins snopp är häftig, men den är nästan för stor och jag tycker nog mindre är finare faktiskt.

Han såg upp på mig med ett försiktigt leende.
– Är det säkert? Helt säkert?
– Ja det är det.
– Jag har typ inte så mycket hår och så heller…
– Nej, jag vet det.
– Hur kan du veta?! Förvåningen i hans röst var uppenbar.
– Jag har faktiskt haft handen i dina brallor och jag kände inte så mycket hår, så jag gissade att det inte kommit så värst mycket än. Det gör inget.

Nu är hans leende större och rodnaden börjar lägga sig.
– Jag trodde faktiskt att du typ skulle krama sönder mina kulor eller nåt.

Jag flyttade mig så att jag satt bredvid honom och la försiktigt armen om honom. Han kröp närmare mig och lutade sig mot mig.
– Vill du att vi gör något nu?
Han var tyst några sekunder innan han viskade sitt svar:
– Kan du inte klä av mig?

Han ställde sig upp framför mig och jag tog tag i hans t-shirt och drog den uppåt. Han sträckte upp armarna så jag kunde dra den över hans huvud. Hans bröstvårtor var styva. Han var lite kraftigare än Martin men absolut inte tjock. Jag motstod en impuls att böja mig fram och göra pruttljud med läpparna på den som man skulle gjort på ett litet barn. I stället rörde sig mina händer till knappen i hans shorts. Knappen gick upp och gylfen åkte ner. Under bar han ett par korta vita kalsonger. Gissningsvis hade han nog inte kommit ihåg att byta just den morgonen.

Han trampade ur shortsen medan jag tittade på det lilla tältet i hans kalsonger. Den här gången kunde jag inte motstå mina frestelser utan böjde mig fram och tog toppen på tältet i munnen. Ett förvånat pip kom över hans läppar följt av ett stön när jag slöt läpparna om hans hårda snopp. Efter några sekunder släppte jag hans snopp och tog tag i linningen till kalsongerna och drog ner dem. Hans snopp böjdes ner av kanten på kalsongerna innan den fjädrade upp i full frihet.

Snoppen var inte stor, kanske bara 13 cm, men den passade så perfekt på hans kropp. Så här på nära håll kunde jag konstatera att det det inte var många hårstrån som växt fram ovanför hans snopp. Hans pung, som hängde ovanligt lågt var helt utan hårstrån. Snoppen stod närstan spikrakt ut från hans kropp och längst ut fanns en extra centimeter av förhud som såg ut som en liten strut.

Jag la händerna på hans mjuka skinkor och förde honom närmare mig och nu tog jag honom i munnen på riktigt. Med läpparna förde jag tillbaka hans förhud och smaken av honom exploderade i munnen. Hans förhud var mycket lättare att dra tillbaka än Martins. Jag lät min tunga cirkla runt hans ollon och kittla den känsliga strängen på undersidan. Utan förvarning kände jag hur hans sperma sprutade ut i min mun samtidigt som han gav till ett högt stön som nästan var som ett skrik. Han ramlade framåt mot mig medan snoppen fortsatte rycka i min mun. Det var inte mycket sperma som kom i min mun, men den smakade så gott, nästan bara sött med en liten liten touch av salt.

– Förlåt! Det var så skönt, stammade han. Hans andhämtning var tung.

Jag släppte hans snopp och lutade mig tillbaka i soffan och drog honom med mig så han halvlåg ovanpå mig.
– Det är ingen fara, det är inte så konstigt att man sprutar fort när det är skönt och man är ung.

Min hand smekte honom över ryggen och ner till hans rumpa. Jag lät försiktigt ett finger oändligt sakta smeka skåran mellan hans skinkor. Ett tyst ”mmm” kom över hans läppar. Uppmuntrad av hans ljud lät jag fingret börja om i sprickan ovanför skinkorna och den här gången lät jag fingret mer tydligt glida ner mellan skinkorna. När jag nådde hans anus stannade jag till och tryckte till lite med fingret. Inte för att försöka komma in i honom utan bara för att på något sätt markera vad jag hittat. Jens lyfte på huvudet och tittade på mig:
– Jag vet inte om jag vågar låta dig göra det idag.
– Nej, det hade jag inte tänkt heller. Man måste förbereda mycket först och jag vill smeka och slicka där innan vi ens provar något mer.
– Slicka? I rumpan. Det låter ju rätt äckligt! Vill du verkligen göra det?
– Ja, det är inte äckligt om man är ren. Vi kan duscha först innan jag gör det på dig. Om du vill så klart.
– Hmm kanske. Jag vet inte.

Jag fortsatte smeka Jens rumpa medan han låg ovanpå mig. Jag gillade närheten med honom som jag inte var van vid. De flesta killar jag varit med hittills hade bara velat ha det sexuella och inte varit speciellt gosiga.

Efter en stund så kände jag att hans snopp åter var hård. Min egen penis hade länge känt sig instäng inne i mina byxor.
– Kan inte du klä av dig? Vi kan väl gå till din säng?
– Det är klart vi kan göra det.

Han gick före mig in i sovrummet. Medan jag klädde av mig kröp han under täcket. Jag kröp ner under täcket bredvid honom. Han låg på sidan vänd från mig och när han kände att jag var där backade han mot mig så att vi låg i sked. Jag smekte hans snopp och kände ryckningarna i hans kropp. Jag lät fingrarna smeka hans pung och han gjorde ljud som tydde på att han trivdes. Min egen penis trycktes mot hans rumpa och det verkade han inte heller ha något emot.

Efter ett tag rullade han runt så vi låg ansikte mot ansikte. Strax efteråt kände jag hur hans hand tog tag i mig.
– Du är mycket större än mig.
– Jo, men jag är ju äldre också. Och jag är inte större än Martin.
– Han är enorm. Fast han tycker nog det är lika jobbigt som jag tycker att vara liten.
– Mjo, men du är inte så liten som du kanske tror.

Vi låg tysta ett tag och bara smekte varandras kön. Plötsligt försvann han ner under täcket och snart kände jag hans andedräkt mot mitt kön och strax efter kände jag hans tungspets mot mitt ollon. Mjukt drog han tillbaka min förhud och snart var ollonet i hans mun. Han var väl inte en expert men det kan inte ha varit första gången han sög. Han sög och slickade på mitt ollon och känslan var otroligt skön. Jag hade aldrig tidigare blivit avsugen av någon i hans ålder och bara det gjorde väl att det var extra häftigt. Jag kände att jag kanske inte skulle vara så mycket mer uthållig än vad han var tidigare. Jag kände ilningen i pungen och kom i sista stund på att jag borde varna honom.
– Om du inte slutar nu så kommer jag i din mun!
– Mmm.

Det var all bekräftelse jag behövde innan jag kände min sperma spruta ut ur toppen på min penis och in i hans mun. Han hostade till, det var nog lite mycket på en gång för honom men han slutade inte suga förrän jag inte längre hade något att ge honom.

Jag tog tag i hans axlar och drog upp honom bredvid mig. Utan att tänka på vad jag gjorde kysste jag honom. Jag såg förvåningen i hans ögon innan han öppnade sin mun och besvarade min kyss. Jag lämnade hans mun och slickade mig snabbt ner för hans mage för att åter ta hans hårda snopp i min mun. Jag kunde ta nästan hela hans snopp i munnen och sög snabbt upp och ner längs skaftet. Jag släppte hans snopp och slickade längs med den ner mot pungen. Min tunga cirklade runt hans kulor innan jag fortsatte ner till undersidan av pungen.

Min plan var att jag skulle ta med honom in i duschen innan jag gjorde något mer avancerat oralsex med honom men nu var min kåthet maximerad. Jag tog tag under hans knän och böjde hans ben upp mot hans mage. Han fattade vad jag ville och tog själv tag i sina ben och höll dem mot magen.

Hans rumpa blottades och utan att fråga honom om vad han tyckte lät jag tungan glida försiktigt ner från hans pung och mot den lilla rosetten. Jag hade inte behövt oroa mig, det var inga problem med hans hygien. Han låg nu och gjorde små ljud av kåthet när jag lät min tunga gång på gång pressa sig in i hans ringmuskel.

– Jag kommer spruta!
Jag hörde på hans röst att det var väldigt nära hans orgasm. Snabbt sökte jag mig mot hans snopp och han precis få in ollonet i munnen när de första dropparna sperma kom ur honom. Det mer rann än sprutade och hans kropp skakade av orgasmen.

Efteråt låg vi länge tillsammans i min säng och pratade. Han ville egentligen inte gå hem och jag skulle också gärna ha haft honom kvar, men han var tvungen att åka hem innan hans föräldrar skulle bli oroliga.

Medan han klädde sig pratade vi lite om när vi skulle ses igen.
– Jag kan komma i morgon!
– Det sa du sist också, då tog det en vecka.
– Mm, men jag behöver få vara mer med dig. Jag kommer i morgon. Jag måste komma i morgon!

 

Delar i serien<< Martin och Jens, del 1

Martin och Jens
3

Kommentarer

2 svar till ”Martin och Jens, del 2”

 1. Profilbild för Qu-ken
  Qu-ken

  Fint att inte bara jag producerar gay sexnoveller. Just nu är över hälften av alla i kategorin killsex skrivna av mig. Hoppas att många andra fattar pennan eller tangentbordet och lägger upp heta historier om vad som händer när man blir kåt på sin kompis och han är med på noterna…

  1. Profilbild för jl1972
   jl1972

   Jag kan inte svara för andra män men jag tror fler fantiserar om sånt här än det erkänns, jag kan bli vrålkåt att fantisera och skriva om det fast jag är hetero ( noll erfarenhet av killsex ) och inte tycker män är snygga eller attraherande, men i min fantasi och noveller jag skrivit på andra ställen föreställer jag mig själv bli ordentligt och hårt utnyttjad av stora kukar i både mun o anus och blir superkåt av tanken.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier