Kärleken är blind #2 – Massage i mörker

Det här är del 2 av 8 i Kärleken är blind

Jag fyllde år och det blev stor fest. Först tårta och sedan givetvis en krogrunda som satte avtryck i världshistorien, precis som dem brukade göra. Det var under den kvällen jag fick födelsedagspresenten som även den skulle få min värld att skälva.
– Okej John, här är en liten gåva från dina vänner, sa Murre när vi satt ute på krogen och hällde i oss pilsner.
– Den är lite speciell och ska öppnas hemma i ensamhet. Eventuella frågor besvaras av mig.
När jag kom hem öppnade jag presenten. Det var bara ett kuvert med ett kort i. På kortet framgick att det var en massagebehandling i totalt mörker ”med extra allt”. En intim upplevelse som skulle avnjutas med ett helt öppet sinne. Jag läste igenom ett följebrev och det fick pulsen att stiga och kinderna att hetta så skönt. Vad var nu detta?

Taxin släppte av mig utanför en helt vanlig fastighet i city. Porten såg ut som en helt vanlig uppgång som kunde innehålla bostäder eller företag. Instruktionen jag fått av tjejen på telefon var att gå en trappa ner och ringa på första dörren på vänster sida i korridoren.

Låset i dörren klickade och jag öppnade och steg in. Från den kala och ekande korridoren där ute var det som att stiga in i en annan värld. Det var varmare och en tystare miljö, så där som det blir av mycket mattor, tyger på väggarna och ljudisolerade plattor i taket.

Det luktade helt annorlunda här inne. Jag vet, jag är usel på dofter som inte kan skilja på svart- och vitpeppar och liknande. Här inne luktade det parfymer och oljor. Men det var en svag och diskret doft, inte så påträngande som i parfymbutiker. Jag hade aldrig varit på massagesalong tidigare, men jag antog att det var såhär det luktade. Det fanns dofter som påminde om det liniment jag och mina löparkompisar brukade smörja in benen med, något som luktade lite som det gamla tuggummit Hubbabubba. Över allt ihop låg en svag ridå av klassisk musik, piano och flöjt. Alldeles precis så högt att man förnam att den fanns där. Hela kroppen signalerade lugn och harmoni och jag kunde känna hur pulsen och stressen sjönk bara av att gå in här.

– Hej och välkommen, är det du som är John och har bokat klockan 18?
– Det är jag.
Jag sträckte fram handen för att hälsa och jo, den var lika mjuk och varm som rösten. Kvinnan var så där vackert mullig och hade halvlångt brunt hår.
– Bra, följ med mig. Har du varit här tidigare eller fått information om vad som kommer hända?
– Nej jag har inte varit här och inte mycket information.
– Okej. Du kommer få ett omklädningsrum som bara är ditt. Där klär du av dig alla kläder, duschar och tvättar håret och kroppen noga. Det finns schampo, balsam, tvål, även rakhyvlar och raklödder om du skulle vilja raka dig. Det gör du så klart som du vill. Sedan får du en morgonrock som du tar på dig och när du är klar går du ut genom den motsatta dörren i omklädningsrummet. Där kommer det vara helt mörkt och du kommer inte se någonting.
– Oj, spännande.
– Ute i korridoren är det mattor på golvet, tyger på väggarna, det finns ingenting farligt att slå sig eller snubbla på. När du stängt dörren bakom dig kommer vår personal och hämtar dig och ledsagar dig vid handen till massagerummet. Känns allt okej så långt? Låter det bra? Inget som känns obehagligt med att det är mörklagt?
– Nej det är helt lugnt.
– Många tycker det är jobbigt att plötsligt inte se något och helt lita på någon annan.
– Jag ska inte påstå att jag är van, men jag har haft en blind flickvän så jag har provat lite mörklagt. Er personal, är de bara vana eller har någon av dem själva en synnedsättning?
– Det svarar vi inte på, men de kommer ledsaga dig tryggt och säkert. I behandlingsrummet är det viktigt att du följer vår personals instruktioner hela tiden. De kommer att vara tysta men visa dig med händerna vad som sker. Du får själv inte ta några initiativ, det är viktigt. I början kommer de alltid röra vid din arm eller ditt ben först innan de rör någon annanstans på kroppen för att det inte ska vara obehagligt. De kommer själva känna av när det inte verkar behövas längre.
– Jo det förstod jag av informationen jag fick. De förresten?
– Det kan vara en eller flera som är bra på olika saker. Du kommer inte exakt veta hur många. Det kan ändras under tiden. Och slutligen det allra viktigaste, du kan alltid säga ”stopp” eller ”avbryt” för att avsluta helt och hållet eller bara ”nej” om något moment inte känns rätt eller är obehagligt.

Vi gick genom en korridor medan vi pratade.
– Här är omklädningsrummet. Det är lite dimrad belysning som du ser så att ögonen vänjer sig lite. I skåpet kan du låsa in dina värdesaker. Där är dörren ut till korridoren på andra sidan. Gå ut där och vänta så tar de hand om dig. Några frågor?
– Ja ett par hundra, men det blir bra så där. Tack så mycket.
Hon lämnade rummet och stängde dörren efter sig. Det fanns ett låsvred på insidan av dörren och jag antog att det var rätt att låsa om mig.

Det här var mycket speciellt och jag var sjukt nervös och pirrig. Vad i hela friden hade mina kompisar hittat på? Att det inte var någon vanlig massagebehandling hade jag förstått redan på antydningarna när mina vänner gav mig födelsedagspresenten. Men hela upplägget var klart annorlunda. Jag började byta om och låste in klocka, plånbok, telefon och nycklar i värdeskåpet. Sedan gick jag in i duschbåset. Det var ganska stort med glasdörrar. Duschen var fantastisk, en sådan där stor och omfattande vattenström där det kom mycket vatten överallt så att man inte behövde vrida sig för att få vatten över hela kroppen. Jag schamponerade in håret och tvålade in kroppen mycket långsamt och noga, sköljde mig och gjorde det igen. Hela grejen, all förväntan gjorde att jag blev hård men avstod från att röra mig själv i onödan. Lukterna av tvål och schampo hade jag aldrig känt förut och de var fantastiska. Slutligen rakade jag mig över hela kroppen. Det fanns gott om hyvlar så varje del av kroppen kunde få en ny hyvel för bästa resultat. Till och med naveln och strängen ner till könet rakade jag, liksom pungen och stjärten. Mina håriga ben och skinkor hade blivit för komplicerat att raka, men mina typ fyra hårstrån på bröstet och runt bröstvårtorna tog jag bort. Slutligen rakade jag håret på örsnibbarna mycket försiktigt.

Jag insåg att jag drog ut på det, jag var så sjukt nervös men nu gick det inte längre. Jag var ren och extremt välrakad och kanske väntade någon på mig där på andra sidan den andra dörren. Jag hade ingen aning om hur länge jag varit här inne. Bara den här stunden kändes som värsta lyxen. Det återstod bara att ta på den mjuka morgonrocken och gå ut i ovissheten.

Jag öppnade dörren, gick ut och stängde den noga bakom mig. Det var helt mörkt och jag såg ingenting längre. Jag sträckte ut armarna åt båda sidorna och hittade väggar med tyger och något som kändes som en ledstång på varje vägg. Under mina bara fötter kände jag en mjuk heltäckande matta och från högtalare i taket kom samma svaga, lugna musik. Här luktade det av samma sorts parfym eller oljor och samma värme. Jag antog att man inte skulle riskera att frysa när man var så lättklädd och dessutom säkert väldigt ofta spänd och nervös. Jag hade kunnat stå här helt naken utan att frysa det minsta.

Min flickvän Leila som jag var tillsammans med under sista året i gymnasiet berättade att många tror att blinda personers hörsel är extra väl utvecklad, men så är det naturligtvis inte. Alltid när hon fick en sådan fråga brukade hon svara att hon använder sin hörsel på ett helt annat sätt än en seende person och att det är något man tränar upp. Hon kunde höra när hon passerade en öppen dörr, när hon gick längs en gata och ett hus tog slut och ibland till och med om hon gick förbi ett föremål så som en cykel, lyktstolpe eller liknande. Det är liksom själva ljudbilden som förändras. Plötsligt är det något som liksom skymmer ljuden och då vet man att något eller någon är där. Flera gånger provade vi genom att sätta en ögonbindel på mig och efter bara några minuter märkte jag hur hörseln fick en helt annan betydelse och jag började höra helt andra saker. Det hade varit mycket fascinerande och lärorikt. Jag kunde aldrig tro att jag skulle hamna i motsvarande situation igen.

Jag stod med ena handen på ledstången vid den vänstra väggen för att inte tappa orienteringen. Jag koncentrerade mig och kunde höra personen som kom emot mig. Personen ansträngde sig förvisso inte att gå tyst, men naturligtvis blir det ganska tyst, antagligen med bara fötter mot den mjuka mattan och något klädesplagg som prasslar mjukt när personen rörde sig.

– Hej, här är jag, sa jag så som jag lärt mig att tala om för andra blinda att jag var närvarande.
Jag fick inget svar. En svag vindpust av vanilj och sedan kände jag en hand mot min arm. Handen följde min arm ner mot min hand, tog den och visade med en lätt rörelse att vi skulle gå. Jag var ganska säker på att det var en kvinnas hand, ungefär som värdinnans där ute, ganska liten, mjuk, len och varm. Jag var ganska bra på att avgöra personens kön och ibland storlek och självklart styrka bara via händerna. Ett annat bra verktyg var rösten som ofta berättade väldigt mycket om en person, något som Leila lärt mig och jag försökt fortsätta använda. Men det skulle tydligen inte bli något med det idag.
– Får du inte prata? Frågade jag med tyst röst.
Men jag minns värdinnans ord om att ingen kommer prata, men jag kunde inte låta bli att utmana personen lite. Men det kom inget svar, bara en mjuk tryckning i handen. Jag försökte känna efter om det till och med kunde vara samma hand som värdinnans, men jag var osäker på det. Jag hade inte varit tillräckligt koncentrerad där i lobbyn. Jag märkte att personen höll sin arm aningen onaturligt långt ifrån sin egen kropp. Antagligen för att inte avslöja eventuella former.

Vi gick långsamt framåt och jag följde väggen med min lediga vänstra hand, trots allt lite nervös att krocka in i någonting. Försiktigt och varsamt svängde min ledsagare åt höger in i något som helt klart var ett rum. Det måste vara flera där inne, dörren stängdes bakom oss med ett klick. Jo, jag hörde fler rörelser och frasande kläder där inne. Det var på sätt och vis lite märkligt att jag inte tyckte det var det minsta obehagligt. Här var jag naken under en tunn morgonrock av mjukt tyg i ett helt mörkt rum med ett okänt antal tysta människor omkring mig. Kanske var det den lugna miljön, dofterna, värmen och den svaga klassiska musiken som gjorde att det kändes mer mystiskt och — jo, upphetsande.

Min ledsagare stannade och visade med mina händer på något som måste vara massagebänken. Nu var jag helt säker på att de var flera, för andra varsamma händer knöt upp morgonrocken och drog försiktigt av den. Nu var jag helt naken. En lätt beröring vid mitt bakhuvud och handen visade på platsen där huvudänden befann sig. Försiktigt var det någon som styrde mig, vände mig om och hjälpte mig att lägga mig ner. Någon rättade till stödet under huvudet, en annan la mina ben till rätta, mer mitt på bänken. Jag var fortfarande lite förundrad över att jag inte kände mig det minsta orolig. Jag var rationell, vad skulle kunna hända liksom? Allt utstrålade bara lugn och värme. Jag njöt faktiskt av vetskapen av att det var mörklagt här inne. Då kunde inte heller de se mig och vi hade därmed lika förutsättningar.

Jag märkte att jag hela tiden hade en hand på min överarm som aldrig togs bort den första stunden. Jag antog att det hade med lugn och trygghet att göra, att en ovan person kanske kunde bli rädd och känna sig övergiven i ett sådant kompakt mörker. Jag log för mig själv och tyckte det var mycket smart och genomtänkt.

Kvinnliga, mjuka händer vände mig över på mage och började massera min överkropp. Oljan luktade underbart och ”note to self:” jag måste fråga vad det var och om den gick att köpa sedan. Jag blev lite fnissig av den disträa tanken och ännu mer fnissig av tanken på att min massör måste undra vad jag låg och skrattade åt. Det som jag antog var en hon gjorde också en liten paus.
– Det är okej, viskade jag och då fortsatte hon igen.
Händerna knådade mjukt axlar, ryggen, rumpmusklerna och baksidan av benen ner till fötterna. Fingrar med lätt tryck gled över och under mina fötter. Jag var osäker på om det fanns något att massera där, men sjukt skönt var det hur som helst. Min senaste flickvän hade tyckt om att massera mina fötter när vi låg och tittade på TV och jag brukade skämta om att jag skulle kunna betala enbart för det.

När det var dags att vända mig om blev jag lite nervös igen. Händerna masserade nerifrån den här gången. Jag kunde inte riktigt avgöra om det var med flit eller av en tillfällighet massören nuddade mitt kön. Jag uppmanade mig själv att inte få stånd just nu och naturligtvis funkade det ganska dåligt. Hon kanske hann känna det men nu när händerna åter var på min överkropp kunde hon ändå inte se det.

Massörens hand låg kvar på min axel när det var över. Jag hörde hur någon rörde sig på min andra sida och en ny hand lades på min andra arm. Den första handen försvann och prasslet av personens kläder försvann. Nu var det nya händer som rörde mig. Redan av beröringen kändes det att det var en mans händer och massagen var helt annorlunda. ”Djupmuskelmassage” gissade jag, det hade jag läst på om innan. Det var skönt men på ett helt annat sätt och jag insåg fördelen med att ha fått en mjukare massage innan. Kanske hade det värmt upp och löst en del spänningar så att man kunde gå hårdare åt musklerna. Den här gången blev jag mer övertygad om att beröringen av mitt kön var avsiktlig. Ändå var det bara som att händer råkade passera och som om det inte alls var syftet. Det störde mig, eller i vart fall rubbade min självbild en smula av att min kropp reagerade så där även nu.

Jag kände mig lite lugnad när det var dags att vända mig på mage och få baksidan behandlad. Vad kunde hända då liksom? Massören tog ny olja och började uppifrån nacke och axlar och arbetade sig nedåt. Det var fruktansvärt skönt och det blev lättare att hålla borta alla sidotankar som så ofta trängde sig på.

Det var något med sättet att knåda mina rumpmuskler. I massagen särades liksom skinkorna och blottade min stjärt. Blåste någon lätt eller var det rummets lite svalare luft mot det så känsliga området runt stjärthålet som fick mig att rysa och darra till? Fingrarna som masserade arbetade även på insidan skinkorna farligt nära. Jävla ben, vem bad dem att sära på sig? Även om det var knappt märkbart hade jag flyttat isär dem.
En lätt hand på min arm, en person till var närvarande vid huvudändan. Handen flyttades upp och började massera eller snarare killa min nacke och hårbotten. Lätta, vassa naglar som sände rysningar och gav mig gåshud över hela kroppen. Det här liknade mer smekningar än massage. Samtidigt hade dem starka händerna där nere vänt upp över mina ben igen, tillbaka mot rumpan. När händerna nådde min stjärt hölls skinkorna brett isär. Något varmt hälldes och rann längs min skåra och ner mellan benen över pungen. Det kändes som aningen uppvärmd olja. Något mycket lätt och lent gled upp och ner i oljan, cirklade och tryckte lätt mot min öppning. Jag kunde inte hjälpa att jag putade med rumpan och ville ha mer.

Fyra händer vände över mig på rygg och fortsatte massagen. Två nya händer nere vid mina ben. Det här var bara för frustrerande, nu var de alltså tre? Den tredje masserade åter igen mina fötter, drog fingrarna så där lätt under fotsulorna, varma, mjuka och oljiga. Det var en kvinnas händer, det var jag nästan säker på. Händerna som masserade mina lår upp mot mitt kön var förvisso smidiga, men starkare och större, alltså en man. Händerna som masserade min hårbotten och ansikte var min ledsagarflickas händer. Plötsligt var hennes mun mot min. Hon stod böjd över mig vid huvudändan och kysste mig upp och ner. Hennes mun doftade och läpparna smakade vanilj, precis som min favorit bland milkshakes. Jag fick plötsligt ett behov av att sätta namn på dem. ”Vaniljflickan” för smaken av hennes mun. Hela hon luktade så där. Helt från ingenstans fick innehavaren av händerna över mina lår heta ”Cinna”. Varför jag förknippade honom med en karaktär ur Hungerspelen hade jag ingen aning om. Händerna över mina fötter, vem var hon? Hon hade nog inte varit så nära. Vem av alla dofter här inne var hon? Någon blomma? Hon fick heta ”Rose” tills vidare.

Jag höll på att förgås av intryck. Det var så mycket händer överallt samtidigt. Hela kroppen kändes som en enda erogen zon. Vaniljflickans fingrar i min hårbotten, hennes mun tryckt mot min. Den var liten, hennes andedräkt från näsan var varm och vidrörde min kind när hon flyttade sig till min ena sida. Cinnas händer nådde nu mina ljumskar och min stenhårda lem. Nu var det ingen tvekan längre om att det var avsiktlig beröring. Varm olja droppade ner igen, händer som mjukt masserade skaftet, pungen, ner över mellangården mot rumpan. Ett finger gled ner mellan skinkorna och låg lätt mot min öppning samtidigt som en hand knådade pungen, gled upp och ner längs skaftet. Gud vad jag ville ha in det där varma fingret i mig. Jag spände och slappnade av min stjärtmuskel om och om igen. Fingrets lätta tryck gjorde att det gled in åtminstone lite. Vaniljflickans tunga i min mun började bli girig. När jag kände varm andedräkt mot mina fötter, en tungspets beröring, läppar som omslöt några av mina tår kom ett stön som jag inte kunde hejda.

Cinna fortsatte behandla mitt kön på samma sätt. Läpparna över min mun försvann liksom händerna och händerna vid mina fötter. Jag hörde dem röra sig på varsin sida om mig. Konstigt, inte längre några frasande kläder. Men det gick att höra andetag nu. Varm olja igen droppade över mina båda bröstvårtor, Roses och Vaniljflickans händer från varsitt håll över mina axlar och mage. Som på en given signal tog dem mina bröstvårtor i munnen. Cinna omslöt min lem med sin hand och plötsligt kände jag en mun omsluta mig även där. Alltså, var och en av dessa ställen på kroppen var mina hyperkänsliga erogena zoner. Att få en bröstvårta slickad kunde skicka mig till himmelriket. Men att få båda omsorgsfullt slickade och samtidigt min lem i någons mun, en hand som lätt knådade min pung och så det där fingret i min stjärt höll på att ta livet av mig och jag kved tyst.

Det var en reflex, jag kunde inte hjälpa det. Jag sträckte handen mot Vaniljflickan. Jag ville bara röra henne, känna huden, känna ett bröst fylla min hand. Min hand nådde naken hud, det fanns inga kläder där. Jag hann känna en sida, en rakad armhåla, kontur av ett brösts början. Det kändes som ett litet och fast bröst. En mycket bestämd men vänlig hand tog bort min, tryckte milt ner min arm mot bänken.
– Förlåt, viskade jag.
Handen strök över min som bekräftelse på att ursäkten antagligen var godtagen. Det var en regel att inte röra, det visste jag ju.

Just som jag kände att jag skulle komma om Cinna inte slutade nu, försvann munnen och händerna. Även den svala känslan när mitt kön inte längre omslöts av mänsklig värme var en sensation i sig. Vaniljflickan försvann från min ena sida och rörde sig nedåt. Jag trodde knappt det var sant när hon klev över mig med ena benet och gränslade mig med ett knä på var sida om mina höfter. Hennes kön vidrörde mitt hårda stånd. Hon måste ha öppnat upp sin skåra, lät den glida upp och ner över mitt skaft. Desperat försökte jag röra mina höfter för att komma in i henne.

Då kände jag det, ett ollon mot mina läppar. Doften av någon olja. Jag gapade och sträckte ut tungan. Då gled den in i min mun. Det var första gången jag haft en annan man i min mun. Snoppen var inte så stor men fyllde ändå upp mig och gled sakta ut och in. Rose växlade mellan mina bröstvårtor, jag kved högt med en annan mans lem i munnen när Vaniljflickan plötsligt förde in mig i sig och sjönk hela vägen ner till roten. Jag hörde nästan hennes röst i hennes flämtning som höll på att bli ett gny.
”Snälla, låt lite, jag vill höra dig”
bad jag inom mig. Roses tunga virvlade och Cinnas andetag blev tyngre. Något började komma från hans ollon över min tunga. Han drog snabbt sig ur min mun. Jag som aldrig upplevt det här kände ändå någon sorts tomhet och viljan att ha mer.

Vaniljflickan var tillbaka. Plötsligt hade jag hennes bröstvårta i munnen, jag hörde hennes andetag som började bli häftiga, alldeles nära mitt öra. Rose och Cinna var tillbaka vid mitt underliv. Roses händer särade mina ben, mer varm olja rann ner mellan pungen och låren, ner i stjärten. Något varmt och mycket lent trycktes mot min öppning. Först trodde jag att det var ett finger, men det var för lent. En stav kanske. Den gled ut och in alldeles i öppningen i takt med att min ringmuskel arbetade, sedan gled den in. Vaniljflickan höll sitt bröst i handen, framhävde bröstvårtan och lät den glida mellan mina läppar, sedan bytte hon bröst och gjorde likadant med det andra. Hon andades så sensuellt alldeles nära. Jag kunde höra Cinnas och Roses andetag nere vid mitt underliv. Rose höll sin mjuka hand på mitt ena ben, särade mera. Jag fick sådan lust att sträcka mig efter Vaniljflickans sköte. Jag visste att hon var naken och det skulle vara så lätt. Men jag visste inte vad som skulle hända om jag bröt mot reglerna en gång till. Men när hon lade sin ena hand mot min axel som för att stödja sig, lade jag min hand över hennes. Hon protesterade inte.

Staven i min stjärt gled ur mig och ersattes av en ny. Lika len, lika varm och oljig, men större. Det var lättare nu. Precis när den skulle in tryckte jag på lite för att öppna mig. När den gled in slappnade jag av. Mer varm olja rann ner mellan skinkorna.

Rose tog min lediga hand som vilat på britsen. Jag flämtade när hon förde in den mellan sina ben. Hon stod bredbent, hennes blygdläppar var öppna, hon var väldigt våt och alldeles slätrakad. Två fingrar gled in i henne, hon särade mer på benen. Fingrarna gled tillbaka till hennes klitoris, hon flämtade, gnydde nästan. Vaniljflickans bröst i min mun byttes mot hennes läppar igen, hon andades tungt. Jag kunde inte hindra det, med hennes hand fortfarande på min flyttade jag den mot henne, ville ha hennes sköte i min andra hand. Hon lät det ske, förde min hand in mellan sina ben. Hon var också rakad, mindre, smalare och trängre. Händer det här verkligen? Ett kort ögonblick tvivlade jag på mitt förstånd. Mina båda händer i två kvinnors sköten, en mun över min och någon som långsamt för en stav ut och in i min stjärt. Jag hade velat be Cinna ta mig i munnen, men då hade jag kommit. det var fruktansvärt påfrestande nära nu.

Staven gled ur stjärten. När dem starka men feminina händerna tog om mina vrister och böjde upp mina knän mot bröstet och särade benen fanns det bara en sak jag hoppades på. Jag hade ingen aning om hur det var, men ville inget hetare. Muskulösa men släta lår mot mina skinkor och sedan… Att en lem som var så hård kunde vara så len och varm. Ett ollon som pressades mot min öppning liknade ingen stav. Det var mänsklig, äkta, varm hårdhet, ingen plastig leksak av silikon. Jag hade fantiserat om just det här, men aldrig riktigt tänkt mig att prova. Jag kände hur hans lem gled i all olja, eller om det var glidmedel. Som av en reflex tryckte jag på för att öppna mig och när könet gled en bit in slappnade jag av. Stavarnas förberedelser gjorde det lätt och otroligt skönt. Cinna stannade upp en lång stund medan jag sakta vande mig vid intrånget. Distraktionen av mina händer i två sköten och en mun tryckt mot min fungerade utmärkt. Sedan började lemmen glida ut och in, långsamt till en början, sedan allt snabbare. Jag försökte känna efter hur det kändes, men det var allt för många intryck samtidigt. Det gjorde inte ont, var inte direkt skönt, men det kändes konstigt att vara så uppfylld av någon där. Det kändes så förbjudet men samtidigt var det så rätt just nu.

Vaniljflickan ryckte bort min hand från sitt sköte. Hennes andetag var skakiga och tungan virvlade som besatt. Men Rose fick sin orgasm först, bara sekunder innan Cinna kom djupt i mig. Hennes ben skakade och andetagen flämtade häftigt med öppen mun. I min stjärt kände jag hur Cinnas lem liksom växte och ryckte. Lemmen gled redan ut och in helt friktionsfritt, men kanske kändes ännu mer kladdigt där. För mig handlade det bara om minutrar, kanske sekunder nu.

Cinnas kön drogs försiktigt ur min stjärt, jag kände hur det rann mellan skinkorna. Rose tog bort min hand från sitt sköte som jag höll stilla efter att hon fått sin orgasm. En stund var det bara Vaniljflickans läppar kvar mot mina, hennes hand som höll i min. Men även hon drog undan sin mun och ett kort ögonblick var det bara hennes hand i min.

Det måste vara Rose som satte sig gränsle över mitt kön. Hon eller någon annan förde min lem mot hennes stjärt som var alldeles kladdig av olja eller glidmedel. Sakta jobbade hon sig ner över mig. Min lediga hand vidrörde ett smalt knä på ett mjukt, smalt ben.

Vaniljflickan släppte min hand och gränslade min mun och tryckte sitt våta sköte ner över mina läppar och giriga tunga. Försiktigt, rädd att förstöra något men ändå oförmögen att hindra mig, la jag händerna på hennes höfter. Ingenting hände, hon tog inte bort dem. När hon började gnida sig över mig flyttade jag händerna sakta, mycket sakta upp mot hennes bröst. Rose red mig nu rytmiskt. Jag skulle inte kunna hålla mig länge nu. När vaniljflickan skakades av sin orgasm rann det från henne ner över min mun och ner över bröstet. Då äntligen kom jag i ett långt kvidande. Mina höfter stötte upp mot Rose som red mig några gånger till innan hon sjönk så långt ner det gick och tog emot all min sperma.

En lång stund låg jag stilla på bänken och bara andades. Någon torkade mig mellan benen, någon annan lät bara händerna vandra över min känsliga hud.

Varma mjuka händer reste mig upp från britsen, en mjuk hand i min och vi började gå. Mina ben kändes alldeles matta, som spagetti. Handen i min stöttade lite tills jag fick ordning på balansen. Vaniljflickans fingrar flätades samman med mina där vi gick genom korridoren med den mjuka mattan under fötterna. Hennes arm var inte längre onaturligt långt ifrån kroppen, jag kände tydligt hennes former mot min arm och min hand. Hon var fortfarande naken, gjorde ingenting för att hindra att jag tryckte min arm och hand mot hennes kropp.

Så nådde vi dörren till omklädningsrummet. Hon lade min hand på handtaget, höll sin hand kvar i min. Hon stod så väldigt nära, hennes lukt fyllde mina näsborrar. Jag chansade, vände mig mot henne, kom nära, lade min lediga arm runt hennes nakna midja. Hon protesterade inte, min hand gled över hennes rygg och stjärt. Hon var kortare än mig, smal midja. Jag kände hennes bröst mot min bröstkorg, andetagen från hennes mun helt nära och så plötsligt läpparna mot mina igen, smaken av vanilj. Jag fattade inte hur hon lyckas smaka så där hela tiden. Det måste vara något läppbalsam som antingen satt kvar väldigt bra eller som hon smörjde in hela tiden för att fortsätta smaka så där ljuvligt. Tungan, liten och nätt i min mun, min i hennes. Hon kramade tillbaka, det var garanterat inte tillåtet.
– Nu vet jag vad du heter, viskade jag i hennes öra.
Först stelnade hon till, knappt märkbart.
– Vaniljflickan.
Jag kände på hennes mage och bröst, hörde på hennes andetag att hon skrattade. Ibland hördes spår av hennes röst när hon inte lyckades vara helt tyst. Hon var avslappnad igen.
– Jag heter Ferrei, viskade hon tätt i mitt öra.
– Jag heter John, viskade jag tyst tillbaka.
– Jag vet.
Läpparna som smakade vanilj mot mina igen, handen visade handtaget, sen tassade hon tyst bort i mörkret.

Jag var alldeles tagen när jag öppnade dörren och gick in i omklädningsrummet. Här var det ljust igen. Morgonrocken jag haft hängande över ena armen hängde jag tillbaka på kroken innan jag gick in i duschen. Min kropp var mjuk och lite kladdig av all massageolja, stjärten var kladdig av sperma som rann ur mig. Hela jag smakade och luktade som en hel sensation och det var med yttersta motvilja jag duschade mig ren. När jag gick ut från omklädningsrummet igen möttes jag av värdinnan.
– Jag hoppas besöket varit bra, tack och mycket välkommen åter.

Ute på gatan igen väntade jag på min taxi. Jag kände mig alldeles vimmelkantig. Klockan visade 21:30 och jag var chockad, förstod inte alls vart all tid tog vägen. Hade jag varit här i nästan fyra timmar? Det kändes som det var alldeles nyss jag gick in genom porten. Nu kände jag mig som en ny människa, en märklig känsla. Jag kände mig helt tillfredsställd, nästan mörbultad kroppsligt och själsligt. Samtidigt så lycklig och den så starka längtan efter att uppleva det här igen, mycket snart.

Några veckor senare stod jag åter utanför den anonyma dörren där i korridoren strax före min bokade tid. Jag hade frågat lite kryptiskt om det var samma massörer igen. Jag hade inte kunnat släppa tankarna på dem och ville träffa dem igen, Cinna, Rose och Vaniljflickan.

——

Ferrei, Sindri och Linda fikade och åt tillsammans efter sina senaste respektive behandlingar. Det var värdinnan Sofies idé att starta den här salongen och ha just massagebehandlingar i mörker som specialitet. Ferrei var blind sedan barndomen och kunde inte se ljus och mörker. Sindri hade vissa synrester kvar och kunde under goda förhållanden se konturer av personer och föremål. Linda var den av de tre som såg bäst och kunde ta sig fram utan vit käpp eller ledarhund och läsa vanlig text om den var förstorad. Alla tre gillade idén att behandla i totalt mörker. Det gav en känsla av kontroll och fördel som sällan fanns annars, att både kunna ledsaga och arbeta i mörker utan att anstränga sig och samtidigt bara bli bedömd för arbetet och inte utseende eller funktionsnedsättning. Men att bli bedömd enbart för utfört arbete var nog det Ferrei älskade mest.

Sofie hade kallat in dem alla tre ikväll igen. Det som hände för några veckor sedan tillhörde inte riktigt det vanliga. Oftast var massagebehandlingarna just massage och ingenting annat, men ibland hände det att det ingick mer. Ibland framförde kunden diskreta önskemål och ibland uppstod situationer spontant under behandlingens gång. Att de alla tre jobbat samtidigt på det sättet var första gången. Inte heller den gången var det tänkt att det skulle gå så långt som det gjorde.

Ferrei blev sällan själv kåt på riktigt och den här gången hade alla tre blivit sanslöst upphetsade. Både av varandra och det de åstadkom. Trots att de inte pratat, hade deras tysta kommunikation och hörsel gjort att alla förstått hur de triggat varandra och Ferrei visste hela tiden vad hennes kollegor var och gjorde.

Namnet på klienten som Sofie kommit med igen och önskemålet att det skulle vara just de tre igen, fick det att pirra underbart och Ferrei utgick ifrån att både Sindri och Linda kände likadant. De visste ju ungefär vad som väntade. Ändå kunde hon inte riktigt förklara för sig själv vad som hänt. Det var hans röst, hur han skrattade den där gången när han försökt provocera henne att prata, hur hans nästan lite feminina men mjuka och starka hand i hennes hade sänt skälvningar i hela kroppen. Sedan var det hur hans kropp reagerade under hennes händer, hur han luktade och hur hon förstått att han påverkat hennes kollegor. Hon blev själv nästan lite chockad när hon bara helt utan förvarning känt för att böja sig ner och kyssa honom.

Sindri var en av hennes bästa vänner även privat. Han var homosexuell och en mjuk, fin och humoristisk kille. Hon visste att han var den som helst tog emot när det gällde analsex, en så kallad ”bottom”. Men något hade gjort att han givit samlag den där gången, något som inte skett många gånger i hans liv och efteråt berättade han att det var en av de starkaste orgasmerna han någonsin haft.

Sindri och Linda gick in i behandlingsrummet för att förbereda och vänta medan Ferrei gick för att möta klienten. Hon fnissade lite när hon smörjde in läpparna med sitt vaniljbalsam. ”Vaniljflickan” hade han kallat henne för. Hon tyckte spontant om det. Hon hade blivit rädd den där gången när han sa att han visste vad hon hette. Det varade bara några sekunder. Han kunde ju inte veta det, det var ju omöjligt. Sedan när han gav henne det i och för sig logiska namnet ”Vaniljflickan” — hon älskade vanilj i alla dess former, hade hon fyllts av en obeskrivlig lycka och vilja att vara just det för just honom, den unga killen som hon bara kände till förnamnet. Slutligen hade hon utan att tveka gjort det hon lovat sig själv att aldrig göra med någon klient, viska sitt riktiga namn i hans öra.

Den här gången valde hon att gå helt naken och inte ta på den tunna morgonrocken som skydd mot svalkan och eventuella ovälkomna beröringar. Nu fanns inte mycket som var ovälkommet. Herre gud — vad hände med henne? Trots att hon visste att korridoren fram till dörren där borta var helt mörk, kändes det ändå lite ovant och pirrigt att gå helt naken, pirrig och fylld av förväntan. Enda sedan beställningen kommit hade de alla tre erkänt för varandra att de faktiskt längtade. Medan hon gick mot dörren lät hon ett finger glida in mellan benen, hon var redan väldigt våt och hon var tvungen att bita sig i läppen för att inte flämta till av beröringen.

——

Jag väntar utanför dörren i den mörklagda delen med ena handen på ledstången vid vänstra väggen och hör henne komma, tyst som en ande. Först doften, sedan värmen tätt intill och handen i min.
– Ferrei, viskar jag alldeles matt.
En tyst fniss och två varma, fuktiga läppar som möter mina, en smak av vanilj. Sedan tar hon min hand och visar med en mjuk rörelse att vi ska börja gå.

Delar i serien<< Kärleken är blind #1 – Blind dateKärleken är blind #3 – Dining in the dark >>

Kärleken är blind
6

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…