Den skulle ligga på en tvärgata och eftersom jag hade gott om tid, tog jag tillfället att försöka leta upp restaurangen med den speciella efterrätten. Efter två timmars sökande hade jag nästan gett upp och förbannade mig själv att ge minsta tro på det jag läst. En restaurang som serverade fitta till efterätt?
Otroligt knasig idé, men ändå lite eggande att få vara med om något sådant, för en singelman. Jag tog närmsta vägen tillbaks till mitt hotell och en bit framför mig ser jag att det står några utanför dörren, till vad som liknade en restaurang. Hade jag äntligen kommit rätt?
Jodå, det är en ostronrestaurang och eftersom det till och med står folk och köar, kan det vara rätt ställe. Lite osäkert frågar jag paret som står framför mig;
”Är ni här för efterrätten?”
”Nej, vem äter efterrätt, när det serveras så utsökta ostron?
Nu blir jag osäker. Är detta fel restaurang eller har paret ingen aning om att utöver ostron skall det även serveras Japanese Oyster Pussy?
”Ni vet inte om de har japanska ostron?” försöker jag lite trevande, för att kanske få höra det jag vill.
”Nej, jag har för mig att de enbart serverar svenska, från Bohuslän.”
Hopplöst att försöka få reda på om detta är rätt restaurang av dem. Får chansa och hoppas att detta är restaurangen och givetvis gillar jag också vanliga ostron, även utan denna dessert.
Tiden kryper långsamt fram och likaså kön, men en timme senare har jag fått ett litet bord och menyn i min hand.
”Kan jag få en Japanese Oyster Pussy?” frågar jag lite tyst kyparen, när han tar min beställning.
”Jodå, men först serveras huvudrätt och efter det, vår speciella dessert.” blir hans svar och jag förstår att detta är rätt ställe och faktiskt sant att det finns.
”Är priset 500 Kr”, får jag fram, under tiden som kyparen placerar ostronkniv och en skål med våtservetter på bordet.
”Tyvärr har vi tvingats höja priset till 700 Kr, då efterfrågan ökat och vi vill hålla en mycket god kvalité på desseren som serveras.”
”Fem minuter?”
”Ja, men för en tusenlapp kan du få tio.”
Jag nickar och pekar samtidigt på menyn där det på översta raden står att de i dag erbjuds 12 oöppnade ostron naturell med citron.
”Vad rekommenderar ni att jag kan dricka till?”
”Jag föreslår en halvflaska Gran Cru, från Bouzy mellan Reims och Epernay i champagnedistriktet och givetvis kan ni ta med flaskan till desseten.”
Nickar gillande och känner hur kåt jag nu är, att efteråt kunna avsluta denna måltid med något jag inte riktigt trodde var sant.
–
Utsökta ostron och helt onödigt att förstöra dem med citron. Kyparens förslag om dryck, passade perfekt, men jag sparar lite att testa på desseren. Förhöjer det upplevelsen?
Kyparen plockar bort tallrikar och bestick och lägger notan på bordet.
Jag konstaterar att efterrätten är betydligt dyrare än huvudrätten. Lägger mitt kreditkort på bordet och kyparen tar det och klickar in siffror på kortterminalen. När betalningen är klar, reser jag mig och följer efter kyparen, genom en dörr vid sidan om serveringsgången.
Där innanför är det en kort korridor med flera dörrar och kyparen öppnar den som har siffran 3. Jag stiger in i rummet som bara är upplyst av en mindre lampa som gör det möjligt att se hur en kvinna sitter bakåtlutad på en speciell fåtölj och med särade ben. Inga trosor och fittan helt rakad, konstaterar jag.
”Tio minuter Japanese Oyster Pussy och vill ni ha hjälp med champagnen?”
Ivrigt nickar jag och sätter mig på den låga pallen framför hennes ben. Jag tror inte jag varit så kåt av att bara se en fitta. Kyparen justerar höjden på pallen, så min mun hamnar mitt framför hennes fitta. En perfekt position för att nå överallt. Jag känner doften av kåt fitta och lutar mig framåt för att försiktigt nudda den med tungspettsen.
Jag har redan hunnit konstatera att det är en välrakad, med något större blygdläppar och en klitoris som ivrigt pockar på uppmärksamhet. Den lockar, men jag vet att det ger bättre utdelning, om man inte genast dyker på den.
Slickar långsamt utmed ena blygdläppen och märker att sältan plötsligt späds ut med ett par droppar champagne, som kyparen försiktigt häller över fittan. En helt perfekt kombination av smaker blandas, när de når min mun och i klass med ostronen jag precis ätit.
Ivrigt slickar jag i mig blandingen och märker att det påverkar henne. Hon rör sig rytmiskt och jag passar på att suga lite bredvid klitoris. Ett stön och en suck är hennes reaktion och markering att hon gillar det.
Det kommer mer av vinet och ivrigt slickar jag i mig varje droppe och märker att kvinnan nu öppnat sig och ståndet innanför byxorna börjar värka. Jag är kåt och skulle gärna stoppa kuken i henne, men vet att det inte ingår i upplägget.
Mer ivrigt arbete med tungan, samtidigt som näsan hinner drar in något av den sköna fittdoften. Hon kan nu inte sitta riktigt stilla, utan gungar i takt med min tungas rörelser. Jag försöker sticka in den så långt jag kan in i fittan och det gör henne rejält våt. Champagnesmaken är nu inte lika uppenbar. Hade inte kyparen vakat, skulle jag använt mina fingrar. Vidrört hennes fitta och börjat fingerknullat hålet och tungan över klitoris.
Tur att tungan får röra sig hur den vill och jag suger nu runt klitoris. Slickar – suger och håller henne precis från en orgasm.
”Tiden är ute!” Hör jag kyparen säga och därför avslutar jag lydigt, men ändå något motvilligt. Kvinnan mumlar ohörbart, men jag fattar att hon är missnöjd. Det hade jag också blivit, om någon slutat precis innan jag fått en orgasm.
Tio minuter går otroligt fort, när man har kul och mer efterrätt har jag minsann inte råd att köpa.
Tina Wampyrella 2017©
Ostronrestaurangen
- Ostronrestaurangen
- Japanska ostron!
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.