Jag och min syster 4

Det här är del 4 av 4 i Jag och min syster

Veckan efter vår ”orala” session var mycket speciell. Det var något sorts rus, en förälskelse. Vi kysstes, vi grovhånglade, vi höll varandras händer i tv-soffan. Ibland såg mamma. Jag vet inte vad som rörde sig i hennes huvud, det här var ju något som hon faktiskt varit med att starta. Hon sa inget, hon rynkade inte pannan eller såg missnöjd ut. Men jag fick ändå en känsla att hon inte var helt bekväm med den här utvecklingen, samtidigt som hon inte ville gå in och bryta något.

Det dröjde en vecka innan Vera knackade på min dörr igen. Jag stirrade på henne. Hon hade en vit blus i tunt, nästan genomskinligt tyg. Hennes små men fasta bröst syntes genom tyget, bröstvårtorna var mer än tydliga. En mycket kort svart kjol smet om hennes höfter och när hon satte sig på sängen såg jag in mellan hennes ben och min kuk tog ett skutt i byxorna. De vita spetstrosorna hade ingen stoppning i grenen och jag såg genom spetsarna den rödhåriga vackra vulvan.
Dessutom hade hon sminkat sig. Jag kunde inte komma ihåg att jag nånsin tidigare hade sett Vera sminkad. Det var diskret, väldigt smakfullt, det var så att jag undrade om hon fått hjälp av mamma. Sminket förstärkte de fantastiska färgerna hon rent naturligt har i ansiktet.
”Wow!” var allt jag kunde få fram.
”Duger jag?”
”Du har alltid dugt men du är… så jävla fin, så sexig!!”
”Tack! Min önskan var att uppträda något extravagant när vi nu ska fullborda min erotiska utbildning.”
”Fullborda… hur menar du?”
”Coitus, min käre bror!”
Jag kunde ordet.
”Men… nej… men… det går ju inte, det kan vi inte göra… vi är ju syskon!!”
”Och allt det andra som vi gjort?”
”Jo… men om vi har samlag, då blir det ju incest! På riktigt!!”

Hon stirrade på mig.
”Så du avvisar mig??”
”Du vet ju hur mycket jag har tyckt om allt vi gjort… Men jag kan inte… det är ju fel! Det är olagligt!!”
”Inser du inte att fellatio och cunnilingus också i juridisk mening är incest? Jag tror att du inte vill! Du tycker inte att jag är tillräckligt attraktiv!!”
Plötsligt började hon storgråta och reste sig från sängen, smällde igen dörren och jag hörde nästa smäll när hon slog igen sin egen dörr. Svagt kunde jag höra hennes gråt.

Nästa dag var hemsk. Det var knäpp tyst vid frukostbordet och hon tittade inte åt mig. Mamma var också dyster och jag var helt olycklig. Efter skolan knackade jag på hennes dörr.
”Vem är det?” hörde jag.
”Det är jag.”
”Jag vill inte prata med dig.”
”Men… Vera… kan vi inte prata bara en liten stund?”
”Det finns inget att säga, gå iväg!”
Middagen var en förskräcklig historia. Mamma höll låda, och jag hummade lite, Vera gav inte ett ljud ifrån sig, stirrade bara ner i tallriken och åt väldigt lite.

Efter middagen sa mamma:
”Jag tar disken.”
Jag vet inte om det var för att jag och Vera skulle slippa samarbeta eller om hon hoppades att vi skulle gå tillsammans och få igång nån sorts samtal. Så blev det i alla fall inte. Hon gick in till sig utan ett ord och jag in till mig. Allt var totalt dystert. Svart.

Nån timme senare knackade det på dörren. Jag fick fjärilar i magen, det kunde vara Vera. Det var mamma.
Hon satte sig på min skrivbordsstol, inte på sängen som Vera brukade. Hon var allvarlig och koncentrerad.
”Jag vill att du berättar vad som hände ur din synpunkt, så ärligt du kan.”
Jag berättade det som hände gårdagskvällen. Mamma frågade lite om våra tidigare möten, och jag försökte berätta utan att vara detaljerad, det kändes weird. När jag slutat satt mamma tyst och tankfull en stund. Sen sa hon:
”Det är ju jag som på sätt och vis startat det här och jag måste se till att det blir bra igen mellan er. Du vet ju lika väl som jag att Vera är en väldigt speciell person. En speciellt bra person, skulle jag säga. En extremt begåvad person, jag tror att hon kan göra skillnad i framtiden, jag tror verkligen det, hon är briljant. Och jag känner folk som har anknytning till universitetet och man pratar redan om henne där som nånting av en vetenskapens Duplantis. Det är ju säkert överdrivet, men du förstår liknelsen. Och vi har förmånen att vara hennes familj.”

Mamma fortsatte:
”Det är inte lätt att växa upp och vara så pass annorlunda, så fokuserad på detta område. Hon är egentligen inte socialt obegåvad, men hon har inte fokuserat på det. Hon har varit utsatt för så mycket skit, mest av andra tjejer faktiskt, som inte klarar att någon är annorlunda och samtidigt ser bra ut. Ren mobbning har det varit. Och Vera har seglat genom det där på grund av att hon har haft sina intressen och tack vare att hon haft oss. Men, det har satt sina spår, gett en hel del sår som legat under huden, vi har inte märkt nästan något, men det har funnits där.”
Mamma spände ögonen i mig.
”Jag tror inte att du förstår hur mycket du har betytt för henne, att du alltid varit snäll och uppskattande mot henne. Du är nåt av en idol för henne, inte minst för att du har din också ganska extrema begåvning på det sociala området. Men mest för att du är stabil och pålitlig och helt enkelt snäll.”

”Det är inte så svårt”, sa jag, ”hon är lätt att tycka om. Värre är att jag…”
”Vadå?” sa mamma.
”Vet inte… typ att jag nästan blivit kär i henne.”
”Ja, det är ett problem”, sa mamma, ”men det är något som vi får ta sen, ett problem i taget. Men när du sa nej till henne igår kunde hon inte, trots all sin intelligens, tolka det för vad det är, faktiskt en sorts omtanke. Hennes känslor sprang iväg med henne och tolkade det återigen som att hon inte dög som… attraktiv sexualpartner.”
”Det är ju helt jävla fel!” utbrast jag. ”Hon är den finaste jag varit med, hon är allt, söt, vacker, sexig!!”
”Jag vet att du är ärlig kring detta”, sa mamma. ”Men hon kunde inte kontrollera de här känslorna som byggts på i alla år.”

Hon suckade och blev tyst. Jag såg hur hon samlade sig.
”Så var det det här med incest. Det är jättesvårt och jag förstår hur du tänker. Men om vi säger så här: Om du inte tänker med huvudet utan bara med det lilla huvudet mellan dina ben, skulle du då vilja ha sex med henne?”
Jag behövde inte tänka efter.
”Ja ja, varenda dag i veckan!”
”Jo, du skulle må då”, sa mamma. Hon fortsatte:
”Incest är som regel något riktigt dåligt. Det hänger nästan alltid ihop med ett destruktivt utnyttjande. Sen finns det den genetiska aspekten, men den är ju inte aktuell här. Men det finns ju andra problem. Det kan bli väldigt konstigt när närstående familjemedlemmar får sexuella och den sortens emotionella band till varandra. Det kan bli väldigt instängt. Dessutom blir det en hemlighet som man antagligen aldrig kan berätta. Typ: Vem var den första som du låg med? Det var min bror!”

Hon tystnade och lät detta sjunka in. Sen fortsatte hon:
”Här finns inget destruktivt utnyttjande, så den kan vi räkna bort tillsammans med det genetiska. Sen är det de två sista, känslor och hemligheter, och det är saker man måste fundera på.”
Mamma fortsatte:
”Det är också det här med lagar. Demokratin måste respekteras och där ingår att följa lagar även om man inte gillar dem. Men ibland kan man bli tvungen att sätta det etiska framför lagen. Jag har brutit mot lagen genom att medicinskt behandla flyktingar som inte skulle behandlas enligt lagen, och jag kommer inte att ange illegala invandrare. Och här måste vi fundera.”
Hon lät detta sjunka in. Jag satt där och undrade, vad blir det av det här? Jag kunde följa hennes resonemang, men jag var inte alls säker på var det skulle sluta.

”I det här fallet, min käre Lukas,” fortsatte hon, ”handlar det om din syster som är en väldigt speciell person, inte på gott och ont, utan bara på gott. Hon är en otroligt exklusiv planta i världens trädgård, hon måste behandlas rätt. Du och jag är de personer i världen som hon litar på till mer än hundra procent. Jag kan inte hjälpa henne med det här, men det kan du. Du har allt det hon behöver för att slussas in i det sexuella på ett varsamt och kompetent sätt. Jag har förstått, även om inte hon heller har berättat detaljer, att du har varit så fin med henne, hon har njutit mycket mer än hon nånsin trodde var möjligt.
Så… när vi väger allt mot varandra, alla för och nackdelar, så är min absoluta slutsats att du ska fullborda det här, du ska ta henne hela vägen, så tryggt och fint som bara du kan!”

Min mamma satt där och sa att jag skulle ha sex med min syster. Det var både helt logiskt och helt ofattbart.
”Men jag försökte prata med henne förut och hon vägrade. Kommer hon överhuvudtaget att vilja ha något med mig att göra?”
”Jag har redan pratat med henne, och jag ska prata med henne igen. Men är du beredd att göra detta?”
Det gick runt i huvudet på mig. Men… visst ville jag. ”Det lilla huvudet” som mamma sa, ville definitivt, och i det stora började mammas argumentation sjunka in.
”Ja… jo…ja, jag vill det. Lite konstigt är det, och vad händer sen? Men jag får väl tänka som du, det får vi ta då.”
”Jag går till henne nu. Det kanske inte händer nåt ikväll, men jag är ganska säker på att hon kommer att vilja gå vidare.”

Det dröjde ett par timmar, sedan knack på dörren.
”Ja?” kraxade jag.
”Mitt rum om fem minuter… om du vill”, sa Vera utanför dörren.
”Jag kommer!”

Jag sprang till badrummet, en snabbdusch. Tog på mig en vit t-shirt och tvekade lite innan jag tog på mig mysbyxor utan något under.
”Är det du, Lukas?” frågade hon när jag knackade.
”ja, jag tror det”, sa jag.
Rummet var nästan mörkt så när som en liten lampa som lyste med varmt sken. Hon stod mitt på golvet i samma kläder som den olycksaliga kvällen, men nu var hon inte sminkad.
Hon sträckte ut armarna mot mig och jag sjönk in i hennes omfamning.
”Förlåt!” viskade hon i mitt öra.
”Det är inget att be om ursäkt för, jag förstår dig mycket bättre sen mamma och jag har pratat, snarare jag som ska be om ursäkt.”
”Du bör inte framföra några ursäkter, dina intentioner var styrda av en vilja att göra det rätta. Du framstår som den vuxne i rummet. Mitt uppträdande var liktydigt med en egoistisk idiot. Vi är lyckligt lottade som har en klok mor!”
”Du hade dina anledningar. Vi glömmer det där nu”, sa jag.

Jag höll om henne och hon kramade mig hårt. Hela hennes kropp kändes mot min och nu möttes våra läppar i en kyss som började mjukt men stegrades till en upphetsad tungdans.
Hon skruvade sitt bäcken mot mig och min kuk var redan i fullt stånd. Hon sträckte ner en hand, den letade sig ner i mina byxor och jag kände den ta ett mjukt grepp om min ståndare. Leende såg hon på mig och viskade:
”Jag vill att din kuk ska komma in i min fitta!”
Jag ryckte till av förvåning och hon log mot mig.
”Det här är kanske inte rätt stund att säga det här, men jag gör det ändå. Sen du fick mig att säga att jag sugit din kuk har jag funderat på mitt språk och också pratat med mamma om det. Att jag pratar som jag gör beror på två saker: Dels är det för att jag verkligen uppskattar att använda ett mer exakt och vetenskapligt språk. Men dels har det också varit ett skydd. I min värld kommer de inte in, de som vill mig illa, det är ett sorts skydd, får mig att vara säker i mig själv. Men jag tänker komma ut ur det där nu, du har visat mig sidor av mig själv som jag inte trodde fanns. Jag kommer att tala mitt vetenskapliga språk när det är relevant, men inte annars. Och nu vill jag ha sex med dig.”
”För mig får du prata hur du vill, jag älskar dig oavsett, men jag förstår hur du menar.”

Hela tiden medan hon pratat hade hon masserat min kuk med sin mjuka hand, avbrottet hade inte minskat min lust ett enda dugg. Nu kysstes vi igen och jag svarade med att smeka uppför hennes lår under den korta svarta kjolen, smekte först hennes sköte genom de tunna trosorna och kände fukten, vek trosgrenen åt sidan och kände hennes fuktiga kön mot mina fingrar. Hon flämtade i mitt öra de få sekunder som vi inte kysstes.
Jag tog ett steg bakåt och smekte först hennes fina ljushyllta små bröst genom den tunna blusen innan jag började knäppa upp den. Hon höll kvar handen runt min kuk, runkade inte, bara lekte mjukt med den.
Jag smekte bort den uppknäppta blusen från hennes axlar och hon tittade på mig med ett varmt leende och sköt fram brösten mot mig samtidigt som hon inte släppte mitt stånd för ett enda ögonblick.

Det var ett par saker som min omtanke och uppfostran gjorde att jag måste säga:
”Är du skyddad?”
”Underskatta inte vår mor, det har jag varit länge, till ingen nytta fram till idag.”
”Ok. Mmm… du vet att det kan göra lite ont första gången?”
”Jag tror att risken är minimal”, log hon. ”Du underskattar vår mor igen. När jag fyllde femton fick jag tre så kallade sexleksaker av henne. En av dem är en ganska kraftig penisatrapp med vibratorfunktion, ungefär i samma storlek som den här, men din leksak har en mycket mer tilltalande textur.”
Hon tryckte till runt min kuk.
”De senaste veckorna har jag… övat flitigt med den”, sa hon och log det där kåtbusleendet.

Hon drog ut handen ur mina byxor och tog av mig t-shirten. Gick ner på knä framför mig och drog ner mina mysbyxor och min kuk ställde sig i givakt framför hennes ansikte. Hon tog om den med sin fina ljusa mjuka hand och log upp mot mig innan hon böjde sig fram och kysste den mitt på ollonet innan hon drog ner förhuden och lät den glida in mellan sina läppar.
Jag böjde huvudet bakåt och bara njöt, men det blev inte långvarigt.
”Kom!” sa hon.
Hon la sig rygg på sängen och sträckte ut armarna efter mig. Jag la mig försiktigt på henne, stödde mig på armbågarna och våra läppar möttes. Het var kyssen och min kuk gned mot hennes lilla svarta kjol, vi juckade mot varandra.

Jag gled ner och hon särade på benen och jag såg återigen hennes vackra rödhåriga fitta lysa genom den tunna trosan. Snabbt kysste jag mig upp för hennes lårs insidor. När jag kom fram till den genomskinliga trosan tog jag ett grepp runt hennes stjärt och lyfte hennes sköte upp mot mig samtidigt som jag slickade utanpå tyget.
Hon svarade direkt med ett nästan förvånat ”Aahhh” och tryckte upp skötet mig. Jag slickade runt hela fittan, på klitoris och överallt, på något sätt blev det mer upphetsande att det var genom tyget.
Så drog jag av henne trosan och såg rakt in i hennes vackra vulva. Det glänste av kåtfukt och jag bidrog med att pensla med våt tunga över hela fittan.

”Det räcker!” viskade hon. ”Lägg dig på rygg!”
Nu var det hon som hasade ner och låg där mellan mina ben och log det där leendet. Hon runkade några tag och sög sen in kuken och sög precis så bra som hon lärt sig. Jag var så kåt, det kändes som att jag kunde explodera när som helst.
”Det räcker för mig också!” stönade jag.
Hon släppte ut kuken, satte sig upp gränsle över mig.
”Ska kjolen vara på?” frågade hon.
”En annan gång”, svarade jag.
”En annan gång?” frågade hon med sitt leende innan hon drog av sig kjolen.

”Jag har tänkt mig att använda den här ställningen först så att jag kontrollera skeendet. Sen vill jag att du är ovanpå mig, så att vi kan kyssas”, sa hon.
Hon rättade in sig över min kuk och med ena handen öppnade hon sin fitta. Jag tog tag i mitt stånd och riktade den upp mot hennes öppning och hon tog ett tag över min hand och tillsammans styrde vi min stake mot den välkommande kärleksmunnen.
Jag kände hennes lena våta öppning mot mitt ollon och de första centimetrarna sjönk in när hon sänkte sig. Jag tog bort min hand och lät henne styra. Hon tittade på mig hela tiden med ett förundrat leende medan hon sänkte sig sakta ner på min påle. Hennes trånga, glatta, lena vagina slök mer och mer av min kuk. Till slut var hon ända nere, mitt stånd pulserade inne i henne.
”Det gör inte ont alls”, viskade hon. ”Han är stor, men det är skönt.”

Långsamt höjde hon sig tills staken hotade att slinta ut, men så sänkte hon sig igen. Hennes kramande kärlekstunnel var den skönaste jag känt och jag hade aldrig haft en sån kontakt, en sån kärleksfull närhet med någon jag varit med. Hon log mot mig med halvslutna ögon medan hon började röra sig lite snabbare.
Jag sträckte upp händerna och smekte hennes bröst medan hon red mig. Hon böjde sig fram och stödde sig med händerna på mitt bröst och så ökade hon tempot ännu mer. Jag såg hennes vackra fina söta ansikte, fullt av lust, kåta halvslutna ögon mötte mina som säkert speglade hennes.
Vi flämtade alltmer och hon kåtgnydde för varje juck. Plötsligt stoppade hon och flämtade:
”Nu vill jag byta!”
Jag gled ur och hon la sig på rygg. Jag styrde in staken i henne och hon slog armarna om min hals och drog mig ner till sig.
”Älskar vi eller knullar vi?” viskade hon i mitt öra.
”Båda delar”, svarade jag.

Vi sög oss fast i varandras läppar samtidigt som jag började röra mig snabbare mot henne och hon mötte mig i naturlig rörelse som måste vara ursprunglig sen vi var djur.
Tempot ökade och vi var tillsammans på väg mot höjdpunkten. Men jag ville inte ännu, ville få det att vara längre, kanske skulle det aldrig hända igen. Jag saktade in och hon tittade upp mot mig lite undrade.
”Vill inte komma så snart…” viskade jag.
Jag lät min kuk ligga stilla ända in så långt jag kunde komma i henne, bara flexade den och hon svarade med att krama med sina fittmuskler. Flera minuter låg vi så, lät bara våra kön leka med varandra, det var oerhört intensivt trots att vi inte rörde våra kroppar.

Men så rörde jag mig någon centimeter ut och in igen, kände de lena väggarna mot mitt ollon, kände hur hennes kön kramade mitt, hela vägen. Jag ökade långsamt rörelsen och hon svarade flämtande och vi såg varandra i ögonen. Längre ut, längre in, fortare och fortare, såg hur hennes ögon blev alltmer simmiga av njutning och hon stönade rakt in i min mun för varje tag.
Och så kom hon, hon sa inget, jag bara kände hur hon stegrade sig upp mot mig och hur hennes fitta kramade mig rytmiskt i orgasmen och jag höll inte igen, sög mig fast vid hennes läppar och så kom den brännheta njutningstoppen och kaskad efter kaskad av min säd pumpades ut i hennes inre.

Vi låg där länge, länge medan jag krympte inne i henne och min sperma började läcka ut ur henne, vi brydde oss inte. Aldrig har jag haft en ordlös kontakt så intensiv, så nära som vi var då skulle vi aldrig kunna bli igen.
Till slut sa hon, och jag såg spår av extra väta i hennes ögon:
”Min kära, kära bror, jag älskar dig.”
”Jag har aldrig känt så för nån”, svarade jag och kysste hennes kinder och ögonlock. ”Blev det som du hoppats?”
Hon skakade långsamt på huvudet.
”Så oerhört mycket bättre. Är det ofta så här?”
”Det är oftast bra om man har det bra med varandra. Men det här… det är något… underbart.”

Det blev en gång till den kvällen och sen somnade jag hos henne. Vid åttatiden på morgonen vaknade jag av att Vera låg tätt intill mig så att våra ansikten var nära samtidigt som hon höll om min kuk som redan hade stånd.

Någon timme senare stapplade vi hand i hand ner i köket där mamma satt och läste tidningen. Det var lördag, vi var lediga, även mamma.
Hon tittade forskande på oss någon sekund, sen kom hon leende fram och vi kramades alla tre.
”Jag ser på er att ni har haft det bra, stämmer det?” frågade hon mitt inne i kramen.
”Bättre än jag någonsin trott”, svarade Vera.
”Vad säger du, Lucas?” frågade mamma.
”Det var det bästa nånsin!”
”Så skönt, mina fina fina barn. Ät nu och duscha och sånt så ses vi om en timme. Vi måste ju prata.”

Vi satt i soffan, Vera och jag, mamma på andra sidan soffbordet i sin vanliga fåtölj.
”Det lyser om er”, sa mamma. ”Jag blir så lycklig av att se er, mina älskade barn. Det är bara det att så här kan det inte få lysa i längden. Ni ska fortsätta att älska varandra, men bara så som syster och bror kan älska varandra när det är som bäst.”
Hon lät detta sjunka in. Sen fortsatte hon:
”Jag har initierat det här, Jag har inte bara låtit det här ske, jag har initierat det och uppmuntrat det. Att jag gjorde detta berodde på att jsg har så stort förtroende för er, att ni kan hantera det. Men även om du Vera är myndig så är det ändå jag som är ansvarig. Så därför måste jag också tyvärr sätta stopp för det som inte är god syskonkärlek utan som är på väg in i en parrelation. Ni vet också, även om det kommer att göra ont att ni måste bryta detta och vända er utåt.”
”Jag vet vad skilsmässa är”, fortsatte hon. ”Tänk att jag höll mig kvar med er far i fyra år. Det var en himla tur, för annars hade ni inte funnits. Men jag mådde skit för jag älskade verkligen den mannen. Det gör ont när man bryter en relation, så är det bara. Det som är bra är att ni alltid kan ha varandra, bara inte det kroppsliga och parrelationen. Förstår ni?
Vi nickade. Det var inte mycket att argumentera om.
”Men,” sa mamma. ”Jag är inte en grym människa och jag tror att ni har saker kvar att utforska. Så därför är mitt förslag, eller kanske mer beslut, att ni får ett par ”smekveckor”. Det får bara inte synas utåt, det är ni tillräckligt intelligenta att förstå. Två veckor, fria att utforska kroppens lust och möjligheter, sen får den delen vara slut för alltid! Då får ni också tid på er att mentalt förbereda er.”

Sista kvällen av de där två veckorna grät vi båda, men när vi sedan la oss i skilda rum kändes det ändå, inte som en befrielse, men nån sorts lättnad, vi visste ju att det måste ta slut och det här var nog det bästa sättet.

Hur gick det sen? Det gjorde ont, men det gick över, och vi har aldrig varit sexuellt intima sen dess. Det dröjde något år där Vera prövade sig fram med olika killar, men så blev hon ihop med Reza som var doktorand och forskningsassistent på institutionen för fysik på universitetet. Han var född i Sverige av iranska föräldrar som flytt mullorna, och han och Vera var verkligen bra tillsammans.
Jag hade det jobbigare. Jag var knappt medveten om det själv, men egentligen sökte jag en ny Vera. Det funkade förstås inte och jag hade ett antal ganska misslyckade förhållanden de närmaste åren. Men så träffade jag Julia som inte påminde det minsta om Vera, vi blev kära och det är vi fortfarande.

Slut

Don’t try this at home!

Delar i serien<< Jag och min syster 3

Jag och min syster
8

Kommentarer

4 svar till ”Jag och min syster 4”

 1. Profilbild för Go4It666
  Go4It666

  Så fint och vackert skrivet

 2. Profilbild för John
  John

  Verkligen en toppenserie. Jag som är mycket svag för lyckliga slut blev lite ”besviken” men allt kan inte sluta bra och egentligen var det här väl inget olyckligt slut. Hoppas de fick många ”återfall” 🙂

  1. Profilbild för Marcus H

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier