Jag och min syster 3

Det här är del 3 av 4 i Jag och min syster

Så gick några veckor. Vera verkade glad och kramade mig ofta. Mamma kollade ibland lite på oss när vi kramades men kommenterade ingenting.
Men så kom en förändring. Vera slutade inte att vara vänlig mot mig men hon verkade tankspridd och nästan lite sorgsen. Och så en kväll när vi höll på med disken sa hon:
”Skulle du betrakta det som något ovälkommet om jag kom till ditt rum ikväll?”
”Det vet du att jag inte skulle. Du får komma precis när du vill.”
”Jag är tacksam för din välvilja, min käre bror. Det är ett spörsmål som jag måste dryfta med dig, något som gett mig oroliga tankar.”
”Kom när du vill!”

Det där med att hon kunde komma när hon ville var sant. Jag menar, hon hade ju sett mig runka och uppskattat det, några direkta hemligheter har jag inte.
Nån timme senare satt hon på min säng igen. Hon såg verkligen lite ynklig ut och jag blev riktigt orolig.
”Det är så här…” började hon och tittade ner i knät. ”Jag har betraktat mina genitalier i spegel och kommit fram till att de med största sannolikhet inte kan utöva dragningskraft på någon av det motsatta könet.”
”Det har jag svårt att tro”, sa jag.
Hon tittade upp på mig med vädjande blick.
”Skulle du kunna tänka dig att företa en inspektion av dem? Jag har duschat så jag hoppas att jag inte sprider en obehaglig odör.”
”Ja, absolut kan jag göra det. Men… du får vara beredd på att jag kanske blir… kåt av att se dig.”
”Det förefaller osannolikt”, sa hon med en dyster suck.

Hon reste sig och gjorde sig redo att klä av sig. Plötsligt pausade hon och svalde.
”Lukas… Jag skulle uppskatta om detta inte fick karaktären av ett besök hos gynekologen. Vi har ju kommit att inför varandra utan större skamkänslor åskådliggöra alla våra kroppsdelar utom dessa mina genitalier. Är det en alltför omfattande begäran att vi båda tar av oss alla klädesplagg? Då har ju åtminstone jag något tilltalande att betrakta.”
”Absolut, det gör vi!” Jag lät nästan för angelägen.
Mina byxor och min t-shirt tog väldigt få sekunder att bli av med. Innan jag drog ner kalsongerna kastade jag en blick på henne. Hennes överkropp var redan bar och de där brösten som jag redan kände mig bekant med fick min kuk att börja svälla.
Hon drog tvekande av sig byxorna. Hennes bomullstrosor var vita och inte direkt sexiga men det brydde sig inte min kuk om. Jag drog ner kalsongerna och den stod redan i mer än halvstånd.

Plötsligt satte hon sig på sängen, nästan lite hopsjunken.
”Vill du verkligen åse det här? Tänk om du tycker att det är totalt avskyvärt?
”Vera…” sa jag och tittade allvarligt på henne. ”Jag har sett en del… fittor, men jag har aldrig sett någon som varit motbjudande. Personliga, ja, motbjudande, nej!”
”Titta här!” fortsatte jag och pekade ner på min stake. ”Den ljuger inte och den kommer att gilla det jag ser!”
Tvekande tog hon tag i troslinningen och så drog hon ner dem, snabbt, så som man river av ett plåster.
”Oj!” sa jag spontant.
Jag såg en röd fäll på venusberget och ett lite ljusare rött burr runt själva vulvan.
Hon slog i hop benen så att det nästan måste ha gjort ont.
”Det var det jag visste!!” ropade hon med förtvivlan i rösten.
”Nej! Vera, nej!! Den är helt fantastisk! Du måste visa mig riktigt! Titta på min kuk!”
Min kuk hade reagerat blixtsnabbt och stod nu med full fjång. Hon tittade tvivlande på kuken.
”Säkert att du vill se? Du måste inte…”
”Ja! Jag vill se!!”

Långsamt särade hon på benen och lutade sig lite bakåt. Nu såg jag allt. Precis som på brösten var hennes hud runt fittan mycket ljushyllt. De yttre blygdläpparna var mjuka och lätt bulliga och i utkanten fanns det ljusröda glesa hårburret. De inre var inte så stora och hade en nyans som precis som bröstvårtorna drog lite åt orange. Längst upp såg jag en generös klitoris, som gjord för att smeka, slicka och kyssa. Hela fittan var extremt välformad, så nära perfektion man kan komma, åtminstone i min smak Det var den läckraste fitta jag någonsin sett.
Jag tittade upp på henne.
”Det här är den finaste fittan jag sett, och då menar jag både i verkligheten och på nätet!”
”Du är så extremt empatisk, tveka inte att säga den obehagliga sanningen!”
”Om du inte tror mig, titta på min kuk! Den ljuger inte!”
Min kuk stod upp med bultande stånd.

Hon tittade klentroget på mig, och så ner på min kuk och rodnande log hon lite.
”Jag tänker på din kompis, Saga”, sa jag. ”Minns du när hon hade ätstörningar? Hon var smalare än du, ändå var hon helt övertygad om att hon var tjock. Du kunde inte förstå hur hon kunde ha såna vanföreställningar. Om du säger mer negativa saker om din fitta så är det lika sjukt!”
Hon såg ut att begrunda detta. Det blev tyst en stund men så log hon igen. Hon sa:
”Skulle du kunna tänka att överväga en inspektion av mitt kön, påminnande om den du utförde med mina bröst?”
”Vill du det?”
”Jag måste få klarhet i om de utsagor jag tagit del av rörande uppkomsten av kraftiga lustkänslor förknippade med att en erfaren och skicklig person av motsatt kön hanterar olika delar av vulvan, om dessa utsagor är verklighetsförankrade.”
”Jag vet inte om jag kan räknas som erfaren och skicklig, det finns säkert många mycket bättre.”
”Det är möjligt, men någon sådan är inte tillstädes och du hanterade min byst på ett synnerligen angenämt sätt. och du är en person jag hyser både varma känslor och förtroende för .”
”Ok, du får säga om jag gör något som du inte gillar.”

Hon la sig ner på rygg i sängen med en ordentlig kudde under huvudet, särade på benen och drog upp knäna något. Jag la mig ner mellan hennes ben. Min första impuls var att dyka rakt in den här vackraste fittan, men jag ville dra ut på det och jag ville ge henne en upplevelse så att hon förstod.
Jag började med att smeka insidorna av hennes lår, det var det lenaste jag nånsin känt. Mina händer följdes av min mun som kysste och småslickade. Långsamt, utstuderat långsamt, närmade jag mig hennes sköte. Jag började höra ljud från henne, kan ha varit en blandning av njutning och otålighet.
När jag nådde ända fram satte jag tummarna på var sin sida av de yttre mjukmulliga läpparna och tryckte till i lite cirkulerande rörelser så att fittan masserade sig själv. Jag såg hur fukt bröt fram i hela fittskåran. Jag flyttade en hand upp mot venusberget precis ovanför den stora svullna klittan. Med fingrarna tryckte jag och masserade så att rörelsen fortplantades sig ner mot klitoris trots att jag inte rörde vid den.

Jag såg hur det vätskade sig av kåtsafter i ingången till hennes sexgrotta. Försiktigt hämtade jag lite fukt där med fingertoppen och började med lätta rörelser smeka först de yttre mjuka läpparna och efter ett tag in mot de inre,
Hon reagerade direkt, hörde hur hon flämtade till och hennes bäcken började röra sig, små rörelser. Jag tog mer fukt på fingret och smekte nerifrån och upp, hela skåran. När jag kom upp till kittlaren rörde jag inte direkt vid den utan cirklade runt den.
Jag böjde mig in och stack in tungspetsen i vaginaöppningen. Hon ryckte till, och jag stoppade men hörde henne viska:
”Fortsätt!”
Hon smakade… svårt att beskriva, att beskriva hur olika tjejer luktar och smakar, men gott, mycket gott! Jag upprepade det jag gjort med fingrarna, penslade hennes yttre läppar med våt tunga, kände lite hår strävt mot tungan, men fick inget i munnen.
Flyttade slickandet inåt, smekte de inre med tungan, dök ner till fitthålet, och slickade hela vägen upp utan att slicka direkt på klitoris. Nu flämtade hon hela tiden och hennes händer smekte mitt hår.

Jag lyfte på huvudet och viskade:
”Får jag ta in ett finger?”
”Jaaa, gör det!”
Fingret gled in i det trånga våta, glatta, mjuka och hon tryckte sig mot det. Samtidigt som jag knullade henne med fingret började jag slicka mer intensivt, koncentrera mig mer runt klittan, cirklande rörelser runt hennes lustcentrum.
Hennes händer på mitt huvud tryckte mig in mot skötet och hela hennes bäcken gick i sjögång när jag till sist sög in hennes generösa klitta i munnen och bearbetade den med mjuka läppar och tunga. Och så kom hennes orgasm, i mäktiga sammandragningar som nästan låste fast mitt finger. Med höga stön kom hon och till slut tryckte hon ihop låren runt mitt huvud. Så släppte hon taget och föll flämtande tillbaka på sängen.

Med en lätt puss tog jag farväl av hennes fitta samtidigt som jag sakta drog ut mitt finger och sög av det. Torkade av mig den mesta fittsaften i ansiktet mot lakanet innan jag hasade mig upp till henne.
Hon vände sig på sidan mot mig. I mina ögon var hon oändligt vacker, rodnande kinder och glansiga ögon. Hon böjde sig fram och gav mig en puss, den första gång våra läppar möttes.
”Jag hade inte ens i orealistiska fantasier föreställt mig en njutning så intensiv!” sa hon tyst. ”Varför har jag inte unnat mig själv det här tidigare?”
”Men nu vet du!” sa jag. ”Och bara så att du vet så var det en stor… grej att få göra det här för dig, och få umgås med din underbara fitta.”
Som flera gånger tidigare tittade hon forskande på mig för att se om jag talade osanning eller överdrev.
”Är det din ärliga åsikt att du uppskattade att tillfredsställa mig på det här sättet?”
”Ja, Vera!”
Hon pussade mig igen. Sen sa hon:
”För närvarande föreligger det en skriande orättvisa här. Du har utfört en extremt skicklig cunnilingus på mig, jag vill återgälda detta med att efter bästa förmåga och kanske lite handledning behandla dig med fellatio, såväl för min egen utbildning på området som för att eventuellt kunna skänka min älskade bror någon njutning.”

Jag visste vad de där orden betydde, slicka fitta och suga kuk. När jag var 14-15 år var jag konstant kåt och ville veta allt om det här underbara området. Jag är inte något geni som Vera, men saker fastnar ganska lätt, särskilt om det handlar om nåt intressant.
”Vet du varför det heter cunnilingus?” frågade jag, lite för att testa henne.
”Självfallet! Cunnus är latin för det kvinnliga könsorganet och lingua betyder tunga eller språk. Cunnus är för övrigt upphovet till ett grovt ord för vulva och vagina på engelska.”
Jag funderade en kort sekund.
”Jaha! Cunt?”
”Det stämmer. Men vill du nu vara objekt för min förkovran på det oralerotiska området?”
”Vad tror du?” sa jag mjukt. ”Du ser väl?”
”Ja”, sa hon och tittade på min kuk som fortfarande stod rakt upp. ”Och när den är i det tillståndet skickar den erogena signaler till mig trots att jag nyss genomgick mitt livs kraftigaste klimax. Jag önskar verkligen få… stifta oral bekantskap med den.”

Jag la mig upp mot sänggaveln med en kudde under huvudet, jag ville verkligen se. Vera kröp ner mellan mina ben och tittade upp på mig med ett leende. I det läget spelade ingen roll att hon var min syster, jag blev förälskad. Hon var allt: Hon var söt, snygg, vacker. Och hon må vara en blivande framgångsrik vetenskapskvinna och hon må tala som en bok, men torr var hon inte.
Hon sträckte ut handen och tog ett grepp om roten på min kuk och tittade upp på mig igen med ett leende. Men sen sa hon:
”Under mina internetbaserade fältstudier på pornografins område såg jag en hel del fellatio utföras. Med anledning därav måste jag nämna att jag inte kommer att låta penis penetrera epiglottis, jag tror att det är obehagligt. Jag kommer inte heller att låta ejakulationen fylla min munhåla med semen. Därför anhåller jag om att du meddelar när klimax är nära förestående. så att jag kan övergå till manuell verksamhet.”
”Det är jättebra, vill inte att du ska tycka nåt är äckligt, jag säger till!”
Hon fyrade av ett sånt där kåtleende faktiskt, kåtbusigt smajl. Min kuk hoppade till av lycka.

Hon böjde sig fram och började slicka upp och ner på kukskaftet. Jag bara stönade, det här skulle bli svårt att få att bli långvarigt, min kuk hade stått nästan ända sen hon kom in i rummet och nu låg hon där och slickade på den som om det var årets godaste glass. Hennes ljusröda tunga var så otroligt söt och tittade jag längre ner såg jag hennes bröst, lika söta.
Hon lät tungan bearbeta varje del av min stake. Förhuden drog hon ner och tryckte med tungan mot baksidan av mitt ollon. Runt ollonkanten penslade hon med mjuk tunga.
Hon drog in tungan ett ögonblick, tittade upp på mig med kåtbusleendet.
”Bringar min behandling dig någon njutning?”
Jag bara suckade av kåthet och hon log nöjt och utan förvarning tryckte hon in hela kukhuvudet i munnen. Jag stönade till och det såg ut som om hon log med kuk i munnen.
Långsamt började hon föra kuken in och ut. Hennes vackra läppar om mitt ollon skickade starka signaler och jag kände återigen att all uppbyggnad som varit ikväll med att se hennes fitta och slicka den och nu detta… Det skulle inte bli lätt att dra ut på det.

Vera körde nu kuken in och ut ur munnen med snabbare rörelser. Ibland tog hon ut den och slickade runt den innan hon tog in den igen Hon hade ett stadigt grepp om ståndet, en bit ner så att hon hade ett mått på precis hur mycket hon kunde ta in utan att kväljas. Hon är inte dum, min syster, om någon inte redan begripit det vid det här laget.
Ut och in, slick runt ollonet, in igen, en långsam sugande rörelse, sen hastigt munknull igen. Nu började jag känna hur det hettade i kukroten och i området under pungen, snart skulle jag spruta!
”Vera! Det är så… skönt… snart… snart kommer jag!”
Hon tog några snabba sugtag till, jag kände hur hennes tunga smekte ollonet baksida, sen släppte hon ut den och med ett stort leende började hon runka mig, fortfarande med ansiktet över kuken.
Som en geysir steg det upp i kuken och där exploderade satsen och ett kraftigt spermasprut hamnade runt hennes mun och haka. Genom orgasmdimman hörde jag henne fnissa medan hon avstannande runkade ut sprut efter sprut tills inget mer kom ut.

När jag kom till sans såg jag hennes glädjestrålande ansikte där stora klattar sperma satt kvar runt hennes mun.
”Vera… det var helt jävla fantastiskt, har du aldrig gjort detta förut? Du är ju en naturbegåvning!”
”Nej, det var en premiär, och det verkar ha varit en lyckad sådan?”
”Det kan man lugnt säga…”
”Jag ska erkänna”, sa hon, ”att jag finner ett stort nöje i detta. Det är en speciell upplevelse att kunna ge en person av motsatt kön en sån njutning, inte minst för att det är min kära bror. Jag är så glad att det blev ett tillfredsställande resultat!”

”Du ska få papper så du kan torka bort sperman.”
”Njae, vänta, jag tror jag vill försöka konsumera en lite större kvantitet!”
Hon stack ut sin översöta tunga, slickade sig om munnen och tog hjälp av ett finger. Till slut hade hon tagit in allt och jag såg hur hon svalde.
”Mission complete!” sa hon och la sig ner på sängen bredvid mig.

Jag vände mig mot henne och vi låg och tittade på varann. Jag kände mer än den syskonkärlek jag alltid känt för henne. Jag var förälskad i min egen syster.
Just där och då kände jag inte för att analysera detta eller fundera på konsekvenserna. Jag drog henne till mig så att våra nakna tillfredsställda kroppar var tätt tillsammans. Och plötsligt kysstes vi.
Kyssas kan man göra med kläderna på. Ändå kändes detta att kyssas som en mer intim handling än allt vi gjort med våra händer och munnar. Det vi gjort var sex. Det här var kärlek. Nån sorts kärlek. Kyssar är också sex, men just i det här ögonblicket var det kärlek.
Hennes kyssande var trevande först, men jag ledde henne och som vanligt tog det inte lång tid innan hon kysstes som om hon aldrig gjort något annat.

Till slut låg vi där flämtande och tittade på varann.
”Jag är så glad…”, sa hon till slut. ”Jag är så glad att du är min bror och har kunnat hjälpa mig. Jag till och med börjar tro dig när du säger att jag kan utöva en dragningskraft på personer av motsatt kön. Jag är så glad att det här sexuella som jag läst om och försökt att ta reda på allt om, att det är så njutbart och dessutom roligt.”
”Du vet att jag har haft rätt mycket sex”, svarade jag. ”Men det här vi har haft nu slår nog allt. Jag… tycker så mycket om dig, och du är mer attraktiv än någon jag varit med!”
Jag sa inte att jag kände mig förälskad, kanske borde jag gjort det, eller kanske inte..
Hon tittade forskande på mig.
”Jag är inte så bevandrad på området, men kanske är det naturligt att en del mycket tillgivna känslor uppstår”, sa hon lugnt. ”Det kanske är något man får räkna med.”
Vi kysstes igen.

Ingen av oss ville bryta upp, ville inte riktigt avsluta den här stunden ännu,. Efter en tag sa hon:
”Du har ju på ett tämligen övertygande sätt försökt få mig att förstå att mina intima kroppsdelar kan vara attraktiva. Men jag har ju lagt märke till, ända sen årskurs sex tror jag, att nästan alla flickor avlägsnar sin pubesbehåring. Borde inte jag också göra det för att inte väcka negativa känslor hos någon presumtiv partner?”
”De flesta killar är fascinerade av rött hår. Du är en äkta, och jag törs lova att det är många erotiska pluspoäng. Raka inte bort det, vad du gör! Möjligen kan du trimma lite på håren runt själva fittan så att de inte sticker utanför trosor eller bikini.”
Hon nickade och sa:
”Jag förlitar mig på din expertis.”

”Jag har en fråga också”, sa jag. ”Du har ju ett språk som är lite annorlunda, jag gillar det. Jag har faktiskt blivit bättre i svenska tack vare att jag har dig till syster, höga poäng på ordkunskap! Men när vi hållit på med sex nu så pratar du om penis, vulva och vagina. Tycker du att det är fel att säga kuk och fitta? Ogillar du att jag använder de orden?”
”Nej, jag ogillar inte det. Tvärtom, kan jag säga, det är nästan så att dessa ord bidrar till min upphetsning. Det är nog mest att jag är så van vid att använda ett mer exakt vetenskapligt språk.”
”Försök!”, sa jag. ”Ikväll har jag slickat din fitta. Vad har du gjort?”
Hon log det där söta busleendet igen, tvekade lite, sen sa hon:
”Jag har sugit din kuk!”

Delar i serien<< Jag och min syster 2Jag och min syster 4 >>

Jag och min syster
12

Kommentarer

4 svar till ”Jag och min syster 3”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Serien är härlig

  2. Profilbild för Go4It666
    Go4It666

    Fortsätter att vara högklassig erotisk novell

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier