Jag och min syster 2

Det här är del 2 av 4 i Jag och min syster

 

Dagen efter var det nästan som vanligt vid frukosten. Vera brukar alltid le vänligt mot mig och ibland ger vi varann en kram. Så också denna morgon, men det var en kram som inte var riktigt lika neutral, det var mer känsla, hon tryckte sig mer mot mig. Mamma verkade inte märka något. Men allteftersom dagarna gick blev jag övertygad om att det som hände den kvällen var allt Vera behövde, en engångsgrej..
Men så, efter mer än tre veckor, knackade det på min dörr. Hon satt där igen, på min säng. Nu visste jag vad som dolde sig under hennes topp, och minnet av hur hon svarade på mina smekningar fick min lem att vakna och sträcka lite på sig. Lite försiktigt.
”Föreligger det ett koncensus i relation till att jag fortsätter att konsultera dig”, frågade hon.
”Jag är alltid glad om jag kan hjälpa dig på något sätt. Men samtidigt…”
”Vad?” frågade hon med en bekymrad rynka i pannan.
”Teoretiskt är ju inget problem, det är det praktiska som… du vet… typ kan gå över gränser.”
”Jag har haft en dialog med mamma rörande detta och hon säger att en viss praktik kan vara nödvändig för att få en tillräckligt djupgående förståelse.”
”Ok… ”

Hon pausade och betraktade mig. Så sa hon:
”Lukas, vill du fortsätta att hjälpa mig?”
”Tycker ni båda att det är ok så, absolut!”
”Då så! Det är så att jag har bedrivit virtuella fältstudier den senaste tiden för att inbringa adekvata kunskaper om det manliga könsorganet, men jag måste medge att jag är konfunderad. Främst gäller det storleken, men också hur den bör behandlas och vad bäraren av dessa organ gör med dem.”
”Vad är det för ”virtuella fältstudier” du gjort?”
”Jag har besökt ett större urval pornografiska internetsidor. Det som mest gjort mig förbryllad är storleken. En undersökning som gjordes för cirka fyrtio år sen inbegripande en stor mängd män i olika delar av världen gav vid handen att en genomsnittlig penis i erigerat tillstånd mäter strax under tretton centimeter. En ytterligare undersökning publicerades nyligen och den sa att genomsnittsstorleken ökat under senare decennier och är nu uppe i cirka femton centimeter.”
”Men”, fortsatte hon. ”I de filmavsnitt jag sett har de manliga deltagarna organ som, om inte mitt ögonmått helt sviker mig, i längd närmar sig eller överskrider två decimeter. Till yttermera visso har jag tagit del av erotisk litteratur i form av noveller som också finns på internet. Där skrivs det om penisar med mått som överskrider trettio centimeter.”
”Det där kan jag förklara”, sa jag. ”I porren väljer man ut män med mycket stora penisar, det finns ju såna också även om de är ovanliga. I sexnoveller finns det kassa författare som tror att det blir mer upphetsande om huvudpersonen har en monsterk…, jag menar en extremt stor penis.”
”Aha…” sa hon. ”Så varken filmavsnitten eller novellerna avspeglar verkligheten? Det förklarar i så fall flera företeelser. Jag kan nog konstatera att mina fältstudier har varit irrelevanta, jag skulle omedelbart konsulterat dig istället.”

Hon pausade och såg tankfullt på mig. Jag såg hur hon sneglade ner mot mitt skrev.
”Lukas… Jag skulle vilja se din penis. Det skulle underlätta min förståelse på flera sätt.”
Jag styr inte över min kuk. Den visade omedelbart vad den ville, och det var inte bara hennes ord utan mer hennes blick. Men mitt medvetna sinne ville ha ordning och reda.
”Är du verkligen säker på att du vill det? Jag är ju din bror? Menade mamma verkligen det här?”
”Just detta faktum, vår goda syskonrelation, är det som gör detta möjligt. Det är en fråga om tillit som jag inte skulle känna med en extern person. Med dig upplever jag en hög grad av trygghet!”
Jag varken ville eller kunde att säga nej.
”Ok… Men menar du nu?”
”Är tidpunkten på något sätt olämplig för dig?”
”Nej… men det skulle kännas mer, typ jämlikt, om du tog av dig som häromdagen.”
Hon log.
”Jag har ägnat betydande tid åt att reflektera över det tillfället, och insett att både det exhibitionistiska och det voyeuristiska har stor betydelse för stegringen av de erotiska känslorna.
”Vad menar du?”
”Att både att betrakta och bli betraktad kan leda till ökad sexuell känsla.”
Med de orden drog hon sin tröja över huvudet och jag såg återigen hennes mycket speciella och mycket underbara bröst. Det var inget att dra ut på, jag drog av mig byxorna och såg hennes blick, koncentrerad på den avslöjande bulan i kalsongerna.
Jag tittade upp på henne, hon log och nickade. Jag tog tag i linningen på kalsongerna och drog ner dem. Min kuk sprätte fram, inte i fullt stånd, men inte långt ifrån.
Jag hörde henne flämta till.
”Den är ju erigerad… hur kommer det sig?”
”Du sa det nyss, jag ser dina fina bröst och du tittar på min… kuk.”
Hon verkade inte reagera på mitt ordval, men hon rodnade som förra gången.
”Den är stor…” sa hon nästan tyst för sig själv. Hon böjde sig fram som för att se bättre.
”Den är genomsnittlig”, sa jag och tittade ner på min kuk som nu stod stolt rakt upp och vippade lite med pulsen.

Hon betraktade den en stund, vred lite på kroppen för att se den ur olika vinklar.
”För mig framstår den som ett synnerligen tilltalande exemplar. Stämmer det som jag läst mig till i mer tillförlitliga källor att den övre delen, glans, eller ollonet, är den mest sensibla delen, och att baksidan av ollonet med frenulum är ett betydande lustcentrum?”
”Frenulum?”
Hon böjde sig fram och pekade, bara några centimeter från mitt stånd.
”Frenulum är strängen som förenar förhuden med ollonet, men om jag förstått det rätt är det inte just den utan baksidan på ollonet som är så känsligt, stämmer det.
Jag nickade.

Det blev tyst och hon fortsatte att betrakta min kuk med rodnande kinder och hon andades genom lätt öppna läppar. Och så kom det:
”Hrmm… Lukas… Skulle du kunna överväga att ge mig en demonstration av hur du utför självtillfredsställelse?”
Jag förstod vad hon menade men frågade ändå:
”Menar du att jag ska visa hur jag gör när jag runkar?”
Återigen verkade hon inte reagera på mitt ordval. Hon tittade upp på mig med blossande kinder och fuktade sina vackra läppar.
”Ja…det skulle verkligen öka min förståelse.”

Jag tog om min kuk och började sakta runka samtidigt som jag med andra handen höll om pungen och tryckte lite under. Hon tittade intensivt på vad jag gjorde och nu såg jag att rodnaden spritt sig ner på området ovanför brösten, och inte nog med det, hon satt och klämde ihop låren i långsam rytm. Min syster var kåt.
Efter en stund frågade hon:
”Hur är din frekvens vad gäller denna praktik?”
”Menar du hur ofta jag gör det?”
”Ja…”
”Nu när jag är singel blir det oftast en gång om dan, eller ibland två. Du då?”
”På senare tid, och speciellt efter vår förra session, har det approximativt blivit i samma härad.”

Jag var så van vid hennes sätt att uttrycka sig att jag inte tyckte det var nåt konstigt, det var nästan så att det blev mer upphetsande när hon pratade sitt vetenskapliga avhandlingsspråk. Och detta att hon, min vackra sexiga syster, satt mycket nära och tittade på när jag onanerade, det gjorde att jag kände att det inte skulle bli nån lång stund.
Just när jag av mig själv började öka runktempot hörde jag henne säga:
”Snälla Lukas… skulle jag kunna få… skaffa mig manuell erfarenhet genom att själv utföra det du gör med dig som undervisningsobjekt?”
”Vill du pröva att runka mig?”
Hon nickade.
”Det skulle verkligen vara av stort pedagogiskt värde.”
”Och du har inget problem med att jag är din bror?”
”Jag skulle inte våga fråga någon annan innan jag uppnått en satisfierande kunskapsnivå.”
”Ok”
Rodnande log hon och jag la mig ner på rygg i sängen, stödde mig på armbågarna för att kunna se och eventuellt ge henne hintar. Hon satte sig gränsle över mina ben och närmade sig försiktigt mitt stånd med handen.
Innan hon tog om kuken tittade hon på mig med ett blygt leende och glansiga ögon.
”Om mitt handhavande inte ger den lustkänsla som är avsedd måste du korrigera mig:”
Jag nickade och så kände jag för första gången hennes lena, mjuka, eleganta hand sluta sig om mitt kukskaft och långsamt började hon dra förhuden upp och ner över ollonkanten. I motsats till andra tjejer som jag ”lärt upp” höll hon precis lagom hårt och nu kopierade hon min teknik med att trycka under pungen med den andra handen.

Jag tittade på hennes koncentrerade men samtidigt klart upphetsade ansiktsuttryck och hennes underbara bröst som tittade fram med styva vårtor. Det var oerhört skönt, var hon så begåvad på det här också? Det var nästan orättvist.
”Vera… det är jätteskönt, du gör det bra… Om du vill kan du öka tempot.”
Hon log förtjust, hennes fina flickhand rörde sig snabbare och hon ökade samtidigt trycket under min pung. Snart kände jag de välbekanta heta ilningarna.
”Nu kommer jag snart… bara så att du vet !” flämtade jag.
”Är din ejakulation nära förestående?”
”Jaa… fortsätt tills jag säger till…!”

Och där kom sprutet och sällan har jag kommit så kraftigt, stråle efter stråle sköt ut och landade på min mage men sipprade också ner på hennes hand. Hon såg häpen ut men fortsatte att runka och när det slutat spruta gjorde hon det saktare och liksom mjölkade ut det sista. Hon tittade leende och frågande på mig och jag flämtade:
”Bra… jättebra… nu kan du sluta…!”
Hon hade fullt med sperma på sin högerhand och betraktade den nyfiket.
”Vera, det var jättebra, bland det bästa någonsin, är det verkligen säkert att du aldrig gjort detta?”
”Ja, jag har aldrig någonsin utfört något sådant. Jag strävade efter att det skulle bli som bäst under din klimax.”
”Det var perfekt!”
Hon log lite eftertänksamt.
”Det var väldigt… roligt att göra det här, jag upplevde det ytterst lustfyllt att hantera din penis, och den stämmer in på vissa skildringar om både lenhet och hårdhet. Det var framförallt en ny exalterande upplevelse att se din säd komma ut med sådan anmärkningsvärd kraft. Jag måste erkänna… att jag nu är i ett ytterst… sexuellt upphetsat tillstånd och behöver dra mig tillbaka till mitt rum. Men hur ska jag göra med det här?”
Hon tittade på sin spermaindränkta hand.
”Om du känner under sängen, ja där, finns det en pappersrulle.”
Hon rev av en bra bit och så började hon att torka av min mage. Sen tog hon tag i min slaka kuk och torkade av den noga och nästan ömsint.

Nu var det bara handen kvar. Hon förde upp den till näsan och luktade.
”En icke helt oangenäm doft. I det tillstånd jag nu befinner mig verkar den ytterligare afrodisiakiskt..”
Hon tvekade en stund, sen sa hon:
”Det empiriska kunskapsinhämtandet är viktigt. Jag har förstått att det inte är helt ovanligt att flickor och kvinnor smakar på säden eller till och med härbärgerar den totala utlösningen i sin mun. Det känns något udda, men jag måste följa mitt självvalda forskaruppdrag.”
Så sträckte hon ut tungan och tog in en ordentlig klatt av min sats. Hon smakade eftertänksamt på den, svalde och sa:
”Jag tror att jag kan vänja mig vid konsistensen. Smaken var som lukten, inte helt oangenäm, påminner om när vår far fick oss att äta ostron, om du kan erinra dig det.”
Hon torkade av resten av sperman från handen, böjde sig fram och pussade mig rakt på munnen, reste sig, drog på sig toppen och försvann iväg till sitt rum.

Delar i serien<< Jag och min syster 1Jag och min syster 3 >>

Jag och min syster
15

Kommentarer

5 svar till ”Jag och min syster 2”

 1. Profilbild för Go4It666
  Go4It666

  Hoppas hon återkommer med ytterligare kunskapsinhämtande

  1. Profilbild för Marcus H
   Marcus H

   Hon kommer tillbaka, var så lugn!

 2. Profilbild för SirVäs
  SirVäs

  Din systers nördigt akademiska språk är lite roligt. Keep up the good work!

  1. Profilbild för Go4It666
   Go4It666

   Håller med dig det lyfter novellen minst en nivå

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…