Hur det börjar

Det här är del 1 av 12 i Äventyrsbyn

Jag heter Gustav och driver en äventyrsby några mil nordväst om Vilhelmina egentligen är jag kock till yrket. När den här historien börjar är jag 35 år och skild. Inga barn som tur är då skilsmässan var allt annat än vänskaplig. Strax efter hade min farbror dött och efterlämnat en skaplig slant samt en ordentlig plätt av Lappland. Med villkor att jag gör något med marken som lämnar ett bestående avtryck inom två år.

Här är jag nu med min äventyrsby som öppnades i somras och hade en hel del besökare och 4 säsongsanställda. Så här i februari förväntar jag mig inte mycket gäster då det är första året, så jag är ensam i den bistra vintern. Men så plötsligt ringer det en tjej.
”Hej jag heter Lisa. Jag såg din internet-sajt och vi är 4 tjejer som gärna provar på lite vinteräventyr. Bygga snögrottor, åka skoter och så vidare.”
”Det går väl att ordna. Hur länge tänkte ni er stanna?”
”Sex dagar”

Jag ser till att det finns ordentligt med mat och andra förnödenheter under de närmsta dagarna och sedan kommer tjejerna med buss till mitt upphämtningsställe där dom får packa in sig i min snövessla eftersom vägen för närvarande har över en meter snö.
”Det här börjar verkligen som ett äventyr. Hej jag är Lisa.” Sen pekar hon på sina kompisar. ”Lovisa, Linda och Leana”
”Perfekt” säger jag ”om jag glömmer någons namn behöver jag bara peka och säga du L”
Tjejerna fnissar. Så startar jag upp vesslan och åker de 4 kilometrarna till mitt hem och arbetsplats”
Väl framme lastar tjejerna ur sitt bagage och kånkar in i receptionen. Jag tar av mig jackan och börjar skriva in dom. ”Lisa Olsson rum 1, Lovisa Lindbäck rum nummer 2, Linda Persson rum nummer 3 och Leana Almiri rum nummer 4.”
Jag pekar snett till vänster. ”Där ligger matsalen och åt andra hållet sällskapsrum eller allrum”.
”Bakom receptionen är min privata bostad. Jag är tillgänglig fram till 21-22-tiden. Middag serveras kl 18”
”Äventyren börjar imorgon med att vi ska gräva ur den stora snöhögen under 2 dagar och sen kommer ni få sova där”
”Tro det eller ej men det finns internet och WiFi-koden står på anslagstavlan”

Jag går ut och parkerar vesslan och kopplar in den till värmaren. Sedan drar mig in till mina regioner och efter att ha bytt och tvättat mig börjar jag förbereda middagen.
Klockan 18 har jag dukat fram förrätt och alla tjejer kommer in och sätter sig.
”Jag heter Gustav och är 35 år och jobbade som kock innan jag startade det här så jag hoppas ni kommer att tycka att maten smakar. Var så goda”
Precis när jag ska vända mig för att gå ut i köket igen ställer sig Lisa.
”Jag heter Lisa och är 22 år och jobbar till vardags som ekonom.” Jag ser på henne. Fint ansikte med blont hår till axlarna. Jag gissar ca 170 cm. Lite småmullig men det avspeglar sig såklart på hennes vidlyftiga barm.
”Välkommen. Nu måste jag se till att varmrätten blir klar.” Jag smiter ut i köket och gör de sista finesserna på varmrätten. När jag går ut för att hämta förrättstallrikarna ställer sig Linda upp. ”Tack för en underbar förrätt. Jag heter Linda och är 23 och jobbar som personalchef.” Hon är lite längre jag gissar 175-178 cm. En kortklippt och elegant kvinnlig frisyr på det nötbruna håret. Väldigt smal och har bröst som inte glädjer BH-industrin.
Jag hämtar ut maten som består av älgstek som jag serverar vin till. Nu ställer sig Lovisa. ”Hoppas det här smakar lika gott som det ser ut. Jag heter Lovisa och är 26 år och jobbar som programmerare” Hon är ganska kort typ 165 cm med blont hår ner för halva ryggen och har en ganska normal kropp på alla sätt.
Hoppas det smakar säger jag och ställer fram en flaska vin till innan jag går in och äter middag.
När jag ätit klart går jag ut till mina gäster för att se om de vill ha något mer.
Leana ställer sig upp ”Jag talar för oss alla när jag säger att det var underbart god mat. Jag heter Leana och har nyss fyllt 20. Jag jobbar på ett hotell som städare. Vin och utan Habib. Min pappa skulle dö om han såg men jag är nog inte muslim längre” Hon är ungefär lika lång som Lovisa och har ungefär lika långt hår men det är mörkt brunt och hennes bröst spräcker nog D-vallen.
”Vad roligt att ni uppskattar maten. Om ni vill kan jag servera kaffe eller te i sällskapsrummet om en stund som ingår. Vill ni ha något starkt debiteras det på respektive rum.” Jag städar av och gör iordning kaffebrickan.

Ingen av tjejerna vill ha något extra. ”Då drar jag mig tillbaka. Frukost serveras 07.30” Jag går in i köket och städar av där och kör några diskar. Sedan går jag och sätter mig i min eget lilla vardagsrum efter att bytt till ett par joggingbyxor och matchande tröja.
Jag sitter och slötittar på TV när Linda kommer insmygande. Jag ska precis till att säga att det här är mitt privata när hon öppnar morgonrocken hon har på. Mycket riktigt ingen BH, det finns nog inte ens så små. Och ett par trosor som knappt har tyg tillräckligt för en putsduk för glasögon.
”Oj” är det enda jag får ur mig.
”Duger jag?”
”Absolut! Men varför?”
”Enkelt. Jag är kåt och du ser bra ut!” Hon sätter sig bredvid mig och smyger in handen i mina byxor där min kuk gör sitt bästa för att spränga kalsongerna. Utan vidare diskussion drar hon av mina byxor och kuken ställer sig i givakt. Ingen jättekuk men den brukar räcka till.
”Mmmm den vill jag ha i mig.” Hon drar av sina trosor och utan att fråga grenslar hon mig och sänker sig över min kuk som utan vidare glider in i hennes våta, kramande fitta. Hon rider mig snabbt och bestämt och kastar sig om min hals och kysser mig intensivt när det går för henne. Hennes kramade fitta gör att jag kommer i henne några sekunder senare.
Hon tar en tvättlapp ur morgonrocken och håller den för fittan när hon kliver av. ”Tack nu kan jag sova bättre” Sen smiter hon iväg.

Nästa morgon serverar jag en rejäl frukost med stekt ägg, bacon, rostbröd, grovt bröd med ost och kaffe.
Efter frukost ser jag till att dom klär sig ordentligt innan vi går ut till den jättelika drivan mot sluttningen 50 meter från hotellet. Där har jag redan påbörjat en grotta. Efter lite instruktion börjar tjena ivrigt att gräva. Gagens uppgift är att färdigställa det gemensamma rummet.
Efter ett par timmar avbryter jag dom och utanför har jag gjort en brasa i en halv tunna där jag håller på att steka kolbullar som äts med glupande aptit med lingon till. När dagens uppgift är klar ägnar vi någon timme med att prova på att köra skoter. ”Vi kommer ta en tur senare i veckan och jag vill att ni ska behärska skotern innan dess”
Sedan går vi in i hotellet. ”När ni klätt av er ytterkläder så samlas vi i sällskapsrummet. När dom kommer dit har jag ställt fram 4 muggar med varm choklad som jag spetsat med lite mintlikör och brandy.
”Var det kul att köra skoter?” Ett samfällt ”Ja”.
”Imorgon ska ni gräva ut 4 små grottor från den stora där vi kommer lägga liggunderlag och renskinn med en bra sovsäck på som ni får sova i”
”Spännande” svarar dom i kör.
Sen serveras middag och kaffe som uppskattas.
”Är ni nöjda med dagen?”
”Absolut och jag tror jag svarar för alla” säger Lisa. De andra nickar.
”God natt då. Frukost kl 07.30”

Sen pyser jag in till mig. Och efter lite slötittande på TV kryper jag ner i min säng. Jag håller på att somna när jag hör någon tassa in i mitt sovrum. Jag tänder sänglampan. Där står Lovisa helt naken med morgonrocken vid fötterna. ”Jag fryser” viskar hon. ”Och jag är skitkåt. Hoppas du inte blir arg.” Jag ler ”Varför skulle jag bli arg” så lyfter jag på duntäcket. Jag brukar sova utan kläder. Hon kryper in under täcket och alldeles nära mig. Så smeker hon min kuk som genast börjar svälla.Jag smeker henne mellan benen och konstaterar att hon är mer än redo. Hon kryper in i min famn. ”Sakta och försiktigt” mumlar hon.
Jag lägger handen om hennes rumpa och lirkar med kuken tills jag glider in i henne. Så ligger vi och jag knullar henne med små små rörelser nästan helt inne i henne hela tiden. Plötsligt, nästan utan varning stelnar hon i kroppen och frustar ”kom i mig snälla”. Givetvis känner jag då hur sperman rusar genom min kuk och in i henne. Vi ligger kvar så en stund innan hon tar fram en tvättlapp hon hade med sig och med den mellan benen smiter hon tillbaks till sitt rum.

Nästa morgon formligen vräkte dom i sig frukost. Sen störtade dom iväg och klädde på sig sina ytterkläder. ”Ivriga att komma igång” säger jag med ett stort leende. ”Ja det är spännande och roligt” svarar Lisa.
Faktiskt lyckas dom färdigställa sina sovgrottor innan lunch. Lunchen består av älgkalops som försvann snabbare än en löning.
Efter lunchen ägnar vi några timmar åt att öva med skotrar.
Till middag bjuder jag på renskavsgryta med potatismos. ”Tyvärr mina damer blir det bara vatten eller läsk. Alkohol gör att man förlorar kroppsvärme. Det vill ni nog inte inatt. Ni kommer få klara er själva en stund nu på kvällen för jag måste förbereda för morgondagens skoterfärd. Jag kommer se till att ni får det varmt och bra i snögrottan vid ca 21.30”
Sen lastar jag lite mat, extra bränsle och en gasoltub och åker iväg till en stuga jag har ca 15 km iväg. Jag ser till att fjärrstyrning av värme fungerar. Sen åker jag hem.

”Nu vill jag att ni tar på de underställ som finns här i olika storlekar. Och sedan en av de här skoteroverallerna.
Väl inne i den stora snögrottan ser jag på dom. ”Lyssna nu noga. Ni kommer lägga ut er sovsäck på renskinnet. Sen fäller ni ner tyget för öppningen för att hålla kvar lite av värmen. Till slut snabbt ur overallen och ner i sovsäcken som ni drar igen hela vägen och sedan snörar åt så att inte värme smiter ut för mycket vid ansiktet.”
”Sen kan ni ha lampan tänd eller släkt, batterierna ska räcka 3 dar.” Så delar jag ut dosor. ”Dom har samma nummer som ert rumsnummer som ni också karvat utanför er grotta”
”Blir det alldeles panik eller något går fel öppna locket och tryck på knappen så år det larm inne. Men stanna i sovsäcken!”
”Jag ställer en högtalare i den stora grottan och kommer att väcka er kl 7. Då gäller det, på med overall och sprinta in till respektive rum och gör er iordning. Frukost 08.00”
”God natt”
Jag väntade mig nästan att någon skulle larma men jag fick sova hela natten. Så jag väcker dom med högtalaren.
”God morgon mina vackra damer. Klockan är 7 och jag börjar göra frukost till er.”
Tio minuter senare kommer tjejerna insprintande glatt leende. ”Vad häftigt” hojtar Lisa när hon störtar förbi.
Dom vräker i sig frukost som om dom inte sett mat på en vecka.

”Nu måste ni ut i era sovgrottor och hämta sovsäck och liggunderlag. Jag tar hand om renfällarna.”
”Sovsäcken pular ni ner i sin påse och liggunderlaget rullar ni ihop.”
Utan att ifrågasätta gör dom som jag sa.
”Nu ska vi lasta era skotrar. Ni kommer alla ha sovsäck, liggunderlag och en spade. Händer det något kan ert liv hänga på att gräva en liten grotta och sova i”
Med allvarlig min packar dom sina skotrar. ”Så att sova i snögrotta var inte bara för att det är ett äventyr” säger Linda.
Strax efter har alla bylsat på underställ, skoteroverall, stövlar och tjocka vantar. Och såklart hjälmen.
”Följ dom röd-blå-röda ledmarkeringarna och kom ihåg att det är viktigt att hålla jämn fart. Jag kör sist. Får ni problem så tuta så stannar alla”
Så åker vi iväg och alla håller god och jämn fart och lagom till lunch kommer vi till fjällstugan.
Den är lagom varm och jag värmer snabbt på kycklingsoppan jag fraktade kvällen innan. Tillsammans med grovt bröd och ost äter alla med god aptit.
”Snudd på att jag inte ens behöver diska” fnissar jag. Tjejerna skrattar hejdlöst.
”Nu åker vi tillbaka” säger jag. Och med samma goda ordning är vi snart åter till mitt hotell.
”Den här middagen började jag tillaga i förrgår. Tjälknöl på älginnanlår med med potatisgratäng”
Och till serverar jag norrländskt vitt vin” säger jag och håller upp en vit plastdunk. Tjejerna tjuter av skratt.
”Eller passar det här bättre säger jag och serverar ett gott Rioja-vin?”
Efter middagen reser sig Lisa ”Jag tror jag pratar för oss alla när jag påstår att det här var bland det godaste jag ätit. Och att vi alla nog är rätt slut så vi hoppar över kvällsfika”
”Har jag kört slut på er? Nåväl nya tag imorgon som kommer bli lite lättare. Frukost 07.30”

Jag sitter och tittar på sammandrag från veckans hockey innan jag går in i mitt sovrum för att lägga mig. Klär av mig och kryper ner utan att ens tända. Men vad tusan där ligger redan en varm mjuk kvinnokropp.
”Sorry men jag bara måste få knulla med dig” mumlar Lisa
”Svårt att neka en sexig och villig tjej som ligger naken i min säng”
Hon smeker min kuk som svarar mad att svullna till en stålhård stolpe.
”Knulla mig nu, jag har legat här och suktat en stund”
Det var nog sant för jag gled in i henne hur lätt som helst och hon stönade för varje stöt samtidigt som hon knep med fittan. Det tog inte alls lång tid innan hon tjöt ”Kom i mig nu”. Med en sista söt kommer jag i henne så det svartnar för ögonen. Jag ligger kvar på henne en kort stund innan jag rullar oss på sidan. Efter en liten stund till kysser hon mig. ”Dags att sova” hon tar en tvättlapp mellan benen och smyger naken iväg.

Nästa morgon vid frukosten är alla inte bara hungriga utan också nyfikna på vad dagen kommer innebära.
”Vi kommer att åka med vesslan och ta os en bra bit upp på tre berg. Samma säkerhetsregel som igår. Alla har med sig sovsäck, liggunderlag och spade. Skoteroverall kommer ni ha på er men ni får såklart öppna den när vi är i den varma vesslan. Tillfälle för spektakulära vyer och foton kommer jag bjuda på”
”Lunch idag blir ett lass med smörgåsar som jag gjort iordning. Och en stor termos med varm choklad.”
En stund senare makar vi in oss i den mindre vesslan utan släp. Lite trångt men blir lättare att ta sig fram. Hela dagen tuffar vi runt mellan bergen och alla tjejerna är överens om att jag höll mitt löfte om spektakulära utsikter.

När vi kommer tillbaka till mitt hotell och lastar ur ser jag på klockan.
”Middag om 15 minuter. En vän till mig har tillrett en riktig samisk renstek.”
”Hej Jag heter Petri och är vän till Gustav och har gjort en middag som jag hoppas ska smaka”
Jag och Petri sitter i köket och pratar medan tjejerna njuter av maten. ”Tack kompis” ”Du lär nog få betala igen” flinar Petri. ”Det vet jag väl och inget ger mig mer glädje”
Vi går ut till gästerna. Lisa reser sig. ”Vi är alla överens om att det här var utomordentligt gott. Vi är så tacksamma för den fantastiska mat vi fått under veckan här”
”Det glädjer mig att ni är nöjda. Nu väntar min fru på mig”
”Kvällsfika om 45 minuter i sällskapsrummet”
Jag städar av och startar en disk innan jag gör iordning brickan med kvällsfika.
”Er buss kommer klockan 11 så vi åker härifrån klockan 10.30. Frukost kl 09.00”
”Önskar ni något mer?”
”Nej det är nog bra” svarar Linda för allihopa.

Jag går till köket och städar klart innan jag sätter mig med en whisky vid TV’n. Efter en stund kommer Leana in. ”De andra har gått och lagt sig.” Hon ser på mig. ”Du är en god man och jag vill att du blir min första”
”Tur att min pappa inte ser mig. Dricker vin, har slutat med Hijab och nu vill jag ha sex utan att vara gift”
”Men varför mig?”
”Du är snäll och stark och jag tycker du ser bra ut”
”Okej men om du ändrar dig innan så säg till”
”Visa mig att kyssas”
Jag kysser henne lätt några gånger sen med lite mer glöd. Och suger in hennes läpp och till slut en lång het tungkyss.
Leana suckar lyckligt. Jag tar henne i handen och hon följer mig in i sovrummet. Jag släcker vartefter vi går.
”Du är en mycket vacker ung kvinna” ”Tack”
Jag öppnar hotellets morgonrock som hon har på sig och ser hennes stora bröst som hålls på plats av en förvånansvärt elegant BH och att hon har matchande trosor. Hon låter morgonrocken falla och jag drar av min tröja och joggingbyxor. Hon ser på den märkbara bulan på kalsongerna. ”Har jag gjort det?”
Jag ler ”Absolut” Så knäpper jag upp BH’n som faller till golvet. Dom sackar betänkligt och jag lyfter dom med händerna och smeker bröstvårtorna med tummarna. Varsamt lägger jag ner henne i sängen och lägger mig bredvid. Smeker henne försiktigt över brösten och mage och följer efter med pussar. Så lirkar jag av henne trosorna. Till skillnad från sina kompisar som hade olika nivå av trim har Leana en väl tilltagen krullig skog. Jag pussar henne i ljumskarna och hon suckar tungt. Jag ska precis till att lirka skogen åt sidan för att tillfredsställa henne med munnen. ”Snälla knulla mig” stönar hon.
Jag sliter av kalsonger han och siktar in kuken. Med små försiktiga stötar tränger jag in i henne bit för bit och hon stönar tungt för varje stöt. Till slut känner jag botten och gnider mig försiktigt mot henne.
”Knulla mig” stönar hon högt. Jag stöter ordentligt i henne och redan efter 4-5 stötar spänner hon kroppen i brygga och flåsande stönar hon ”Kom i mig” Jag knullar på och strax kommer hon igen och när hennes kropp reser sig i brygga kommer jag kraftfullt i henne.
Jag rullar oss över på sida och kysser henne. ”Var det en bra första gång?”
”Underbart” suckar hon. ”Kan jag få sova här?
Mot eget bättre vetande svarar jag ”Ja det kan du få men då måste du upp kl 7 och smita tillbaks till ditt rum.”
Utan att helt halka ur somnar vi i famnen på varandra.
Nästa morgon ringer min klocka vid 7. Jag kysser henne ömt. ”Nu måste du gå till ditt rum”
Jag kliver upp och bäddar rent då det är spermafläckar på lakanen. Sen går jag och gör en rejäl frukost.

Klockan 9 kommer tjejerna ut. ”Om det är okej äter jag frukost med er och så för ni chansen att berätta vad ni tyckte. Det var min första äventyrsvecka under vintern”
Det visar sig att alla tjejerna var mycket nöjda. ”Det häftigaste var att sova i en snögrotta” säger Lisa.
Så packar vi in deras bagage i den stora vesslan och jag kör dom till bussen.
När bussen kommer får jag 4 rejäla kramar.

I mitten på mars ringer telefonen. Det är Lisa.
”Vi har ett bekymmer” ”Okej” svarar jag fundersamt.
”Vi hade 2 vad, oss tjejer emellan. Skulle någon eller alla lyckas få knulla dig. Och det gjorde vi alla på ett underbart sätt”
”Det andra vadet var om någon av oss skulle lyckas bli gravid. Det gick bättre än väntat för vi är alla med barn”
”Hoppsan” säger jag fundersamt.
”Vad sägs om den här lösningen” säger jag efter en kort stund.
”Den eller dom av er som väljer att bosätta sig hos mig och leva som fru, fast det blir väl sambo om det blir mer än en. Ni får dela företaget med mig, i nöd och lust och så vidare, året om med allt arbete det innebär. Då kommer jag erkänna faderskap. I annat fall inte.”
Hon lägger på utan att säga mer. En halvtimme senare ringer hon tillbaka.
”Det blir nog till att bygga ut. Du fick just 4 fruar” Så lägger hon på.

Delar i serienBygga vidare – Äventyrsbyn 2 >>

Äventyrsbyn
12

Kommentarer

2 svar till ”Hur det börjar”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Lika bra nu som då

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…