Gunilla – När drömmar blir verklighet Del I

Det här är del 1 av 4 i Gunilla

Jag heter Gunilla och bor i en insynsskyddad 40-talsvilla längs gröna linjen i en av Stockholms södra förorter med min man och våra två barn. Sonen går andra året på gymnasiet och lillsyrran går i nian. Själv fyller jag nästa gång 51 och arbetar på ett av Stockholms större hotell som ekonomichef. Min man Per och jag har varit ihop i 23 år, och det är inte på något sätt olycklig i äktenskapet. Vi är nog en typisk kärnfamilj, och har det ganska fint tillsammans. Det är klart den stora passionen, som många pratar om, har jag inte upplevt i mitt äktenskap, men vi älskar med varandra några gånger i månaden, och ibland lyckas min man tillfredsställa mig. Då somnar jag skönt i hans famn. Andra gånger ligger jag där otillfredsställd, när han rullar av mig. Då låter jag min hand vandra in mellan mina lår och göra det skönt för mig, samtidigt som jag drömmer mig bort. Ja i mina drömmar söker jag något mer, och där är jag mycket modigare och inte så heteronormativt monogam som min fasad utåt.

Jag är 165 cm lång och tränar så ofta jag hinner. Det är något som är skönt med att barnen blir större, då det ges tid till en själv i större utsträckning än tidigare. Inte så himla mycket körande till ridskolor och fotbollsträningar, utan nu kan de ta sig dit själva och jag kan under tiden springa en löprunda och gympa eller ta ett yogapass på Friskis & Svettis. Jag älskar verkligen att springa och försöker springa ett långlopp varje år. I år siktar jag på att springa mitt första maraton.
Utseendemässigt skulle jag nog definiera mig som ganska slank. Inte utmärglad men smal och vågen visar fortfarande 57 kilo när jag ställer mig på den. Jag är nöjd med mitt utseende och trivs med att bli äldre förutom det gråa håret, som börjar titta fram vid tinningarna. Det tycker jag, liksom de flesta andra kvinnor i min ålder, är jobbigt. Jag försöker dölja de grå slingorna genom att färga det i min naturliga mörkbruna färg varje gång jag är hos frissan för att klippa mitt axellånga hår. Mina ögon är också bruna och nyfiket pigga. Mina läppar är fylliga och jag har lätt för att skratta och då kommer mina söta skrattgropar fram. Jag joggar en hel del, men ser ändå inte ut som en planka. Min byst är fortfarande fast och välformad och idag har jag en B-kupa. Det kan jag tacka mina två barn för. Innan dem var jag en väldigt plattbröstad A-kupa, så jag kan inte klaga på att de eventuellt hänger eller något sådant, utan jag är grymt nöjd med dem. Jag har en platt mage, men absolut inga tvättbrädemarkeringar och en fast lite rund rumpa. En gång har jag rakat mig helt därnere, men det var endast den gången. Hur sexigt jag än kan tycka det är – särskilt fantasin – att bli rakad av någon annan känner jag mig lite obekväm i offentliga miljöer att vara helrakad. Så nu trimmar jag bara bikinilinjen.

Efter några år på universitetet där jag pluggade ekonomi utan att ta examen började jag arbeta inom hotellbranschen, och nu är jag administrativ chef på ett av våra större hotell här i Stockholm. Administrativ chef det låter, men är bara ett finare ord för löneadministratör. Jobbet är väl OK och jag trivs bra framför allt med min chef och mina arbetskamrater. Hade jag varit man hade jag säkert bytt arbeta och klättrat i karriären. Men att kombinera både mamma- och yrkesrollen är inte alltid lätt, och för mig har mammarollen varit klart viktigast.
Min novell börjar med en helt vanlig dag på jobbet i mitten av april. Jag sitter på mitt kontor och stirrar på dataskärmen. Det är det där tråkiga kvartalsbokslutet som ska göras för perioden januari – mars. Det har inte gått så bra som planerat. Affärsresenärerna har varit färre, men framför allt de ryska turisterna har minskat. Ja vi märker tydligt att ryssarna har en allt tunnare plånbok.

Då knackar det på min dörr. Jag ropar kom in och ser min chef Johan öppna dörren.
”Hej Gunilla får jag presenterar dig för hotellkedjans nya personalchef”.
Jag tittar upp och möter den varma blicken från en vacker kvinna i min ålder.
”Hej, Anita heter jag. Jag började för drygt en vecka sedan, och börjar med att besöka våra Stockholmshotell. Först i tur blev ert hotell, och du är faktiskt den första bland personalen som Johan presenterat mig för. Han säger att du är spindeln i nätet här”.
”Nej det vet jag inte, men jag har jobbat här i drygt tio år nu. Vi jobbar som ett team och alla här bland våra anställda är lika viktiga”, svarar jag.
Ja så blir det lite allmänt prat om jobbet och personalsituationen. Anita avslutar samtalet med att ”Ja Gunilla du och jag får säkert mycket att göra med varandra. Kan jag ringa dig om jag har några frågor”.
Vi säger ”hej då”. Anita tar min hand och jag möter åter hennes varma blick och vackra leende för några sekunder innan hon och Johan skyndar vidare.
Efter samtalet har jag lite svårt att koncentrera mig på bokslutssiffrorna igen. Bland alla tråkiga siffror dyker då och då Anitas varma blick upp och orden, ”Ja Gunilla du och jag får säkert mycket att göra med varandra. Kan jag ringa dig om jag har några frågor”.

Efter jobbet passar jag på att smita in på Friskis & Svettis vid Hornstull för ett uppfriskande Corepass. Jag byter om till rosa sport-BH, svarta korta tights, rosa sockar och gympaskor. Efter det svettiga passet tar jag vägen förbi styrketräningslokalen där några killar kör skivstång och en ensam blond kvinna som väldigt energiskt bollar med ett par hantlar. Det är något bekant över henne.
Hon tittar upp och ropar ”Hej Gunilla, tränar du också här, så kul”.
”Men hej Anita, jo jag brukar träna här. Det ligger så bra till för jobbet. Men det är första gången jag ser dig här”.
Anita lägger ner hantlarna, kommer fram till mig och ger mig en lite svettig kram. Så starka hennes armar känns och det är absolut inte obehagligt att få en svettig kram. Nej Anita luktar gott.
”Gunilla det är första gången jag tränar här. Jag tränar oftast i Hammarby Sjöstad där jag bor”.
”Per – min man – vill att vi ska flytta till Hammarby Sjöstad, men jag är tveksam. Vi bor i en 50-talsvilla med en stor trädgård i Farsta, och jag gillar att påta i jorden, så jag kämpar mot”.
”Jag kanske skulle bjuda hem dig, så kanske du bestämmer dig för att flytta till oss i Sjöstaden. Det är underbart vackert och toppenbra kommunikationer”.
Vi pratar vidare om träning. Det visar sig att vi båda älskar att jogga. Jag berätta att jag ska göra min första Stockholms maraton i juni. Det visar sig att Anita redan sprungit fem maror och att hennes bästa tid är strax under fyra timmar. Hon måste vara duktig. Ja hennes kropp är muskulös utan att därför förlora sin kvinnliga mjukhet, och hon ler ofta när våra blickar möts.
”Du Gunilla vi kanske ska jogga tillsammans på luncherna. Vi kan springa delar av maratonbanan, och jag kan ge dig små tipps”.
”Gärna, men du får inte springa ifrån mig Anita. Du är säkert mycket duktigare än jag”.
Efter ytterligare tio minuters trevligt prat tittar jag oroligt på klockan och utbrister, ”Oj redan halv sju, jag måste hem ungarna väntar på mamma”.
Anita kramar om mig igen och viskar, ”Gunilla vad säger du om att komma över till mig på lördag vid sextiden. Så får du se hur mysigt vi har det i Hammarby Sjöstad”?
”Få se nu, Per och barnen reser till farmor på fredag och är borta hela helgen. Nej jag har inget för mig. Ja gärna det ska bli kul” svarar jag skrattande, och så skils vi åt.

Så är det äntligen lördagsmorgon. Så skönt att kunna ligga och slappa utan att höra Per tjata om att man måste gå upp och göra i ordning frukost till honom och barnen. Ja tyvärr har det blivit lite av en ovana att jag alltid ska fixa frukosten till oss på helgerna, och att det ska vara lite extra. Tänk om man ändå kunde få ligga så här när hela familjen är samlad, och att min man kommer in, väcker mig med en skön puss och viskar, ”Älskling frukosten är klar, kom upp och ät med mig. Eller du kanske vill att jag ska bära dig min vackra hustru över tröskeln och ut i köket”. Ja drömma kan man alltid
Jag går upp fixar en frukost med frukt, yoghurt, macka och kaffe samtidigt som jag lyssnar och löser melodikrysset. Efter att ha klätt mig tar jag tunnelbanan in till stan. Skulle vara kul att handla lite läckra kläder nu när man ska bort ikväll. Anita är ju alltid så smakfullt men ändå sexigt klädd t.o.m. när hon gymmar. Jag ska visa henne att Gunilla också har god smak.

Tänk jag har hela dagen för mig själv denna underbara vårdag. Jag åker in till stan och kollar om jag hittar något snyggt att ha på mig ikväll. Väl inne i stan promenerar jag längs affärerna på Drottninggatan i det härliga vårvädret klädd i mina nya stretchjeans och en skön olle från Olars Ulla. Jag fönstershoppar först, men när jag kommer till Lindex – min favoritbutik – smiter jag in och väljer bland klänningarna, men hittar inget tillräckligt raffigt. Bredvid Lindex ligger Filippa K, och efter att ha kollat de vackra klänningarna i skylten kan jag inte motstå att kliva in. Jag väljer bland vårklänningar, men till sist fastnar jag för en knäkort, svart, tajt kjol med slits i sidan och en tunn blus, som är lite djärvt urringad och som formas tajt runt min byst och som hänger löst i midjan. Jag tittar också på underkläder. Men det är inget som riktigt faller mig i smaken. Med kassen i hand vandrar jag vidare längs Drottninggatan. Jag slår mig ner vid en av de nyöppnade uteserveringarna och tar en fika. Det är underbart att sitta här i vårsolen och se människor passera förbi. Jag kan inte låta bli att snegla lite extra på en vacker färgad kille vid bordet bredvid. Så vacker han är, så rena drag. Undrar om det är sant att svarta män är så välbyggda där nere. En kvinna, kanske några år yngre än mig, slår sig ner hos honom. De pratar, skrattar och pussas. Ja där sprack den drömmen.

Jag vandrar vidare upp längs gatan. Där möts jag av skylten Pistill och ett skyltfönster med helt sagolika underkläder. Jag ser mig försiktigt omkring så ingen känner igen mig. Så smiter jag in i affären. Där bakom disken står en vacker mörk kvinna i trettioårsåldern och troligen från ett sydeuropeiskt eller nordafrikanskt land. Hon undrar vad hon kan hjälpa till mig.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men stammar osäkert fram ”Jag skulle vilja titta på läckra underkläder. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja, men jag vill överraska min man”, ljuger jag.
”Får jag ge dig några förslag. Till din hårfärg skulle jag välja antingen vinrött eller vitt. Vinrött om man vill vara förförisk och vitt om du vill spela en oskyldig oskuld”.
”Det låter spännande om du väljer åt mig. Jag har B-kupa och storlek 75-B”.
Toppen tänker jag om den vackra expediten väljer. Det är ju Anita jag vill klä upp mig för, och även om hon aldrig kommer att se mina undisar så vill jag vara läcker även närmast kroppen.
”Vi ska se här har vi ett sett med stringtrosa och en liten tunn läcker BH i vinrött. Det finns höfthållare till i samma material. Det skulle bli toppen med läckra mörka stay-ups. Här har vi ett set i vit spets – en tunn hipstertrosa i spets med matchande BH i halvkupsmodell. Till den kan du också få höfthållare och matchande stay-ups. Männen är som galna i höfthållare och stay-ups. Vi har också trosor med öppning i grenen, men det kanske blir för avancerat. Jag gissar att storlek 38 blir bra”.
”Ja det skulle jag tro, men hur kan du veta min storlek”, svarar jag rodnande.
Expediten mörka varma blick granskar min kropp uppifrån och ner. Konstigt nog känner jag mig inte obekväm utan mer varm inombords.
Hon avslutar sin granskning med orden, ”Du är en mycket vacker mogen kvinna med en oskuldsfull blick – ja lite som en skygg hind. Jag skulle nog välja det vita setet, och låta din älskare tro att han förför dig. Men gå in i provhytten och prova. För dig gör jag ett undantag. Du behöver inte ha dina egna underkläder på när du provar. Då sitter provexemplaret perfekt. Får jag hjälpa dig att välja? Förresten jag heter Konjit. Det betyder vacker flicka på min mors språk. Min mamma är från Etiopien och min pappa från Tyskland. Men det var tydligen bara en kort romans. ”
”Ja visst. Gunilla heter jag”.

Väl inne i provhytten får jag snabbt av mig kläderna och på med det vinröda setet. Jag rodnar när jag kollar mig i spegeln, men kan inte neka till att det är läckert.
”Är du klar Gunilla, kan jag komma in och titta”?
”Ja visst” svara jag osäkert utan att tänka på att det är lite konstigt att kvinnan ska se mig i underkläder. Men hon är ju expert och vill bara att allt ska bli perfekt.
”Mmm så läcker trosan är, så fint den skär in i grenen, men jag tror du får trimma hårväxten lite mer eller ännu hellre ta bort den helt. Jag är helt rakad och det är underbart. Vänd dig om får jag kolla hur den siter över rumpan”.
Lydigt vänder jag ryggen till och känner Konjits hand smeka mjukt över min vänstra skinka.
”Mmm så vackert den sitter. Så vackert den skär in mellan dina fasta skinkor. Ja du har en helt underbar stjärt. Din man är verkligen lycklig”.
För att undvika den smekande – men absolut inte närgångna – handen vänder jag mig igen. Då känner jag hur handen vandrar över min höft och fram till grenen.
”Mmmm trosan döljer dina mest intima kroppsdelar, men samtidigt lockar den fram din partners fantasi. Ja dina underbara blygdläppar känns tydligt genom det tunna tyget. Snälla Gunilla, prova nu det vita setet, så väljer vi sedan. Jag kan hjälpa dig att knäppa upp BHn”.
Utan att invänta mitt svar känner jag hur Konjit knäpper upp min BH. Ja det känns underligt, men absolut inte frånstötande. Nej snarare lockande och skönt. Tänk så många gånger jag har fantiserat om att en främmande kvinna ska smeka min kropp. Och nu gör hon det i en affär som är öppen och med många stockholmare ute för att lördagsshoppa. Jag känner hur min BH långsamts smeks nedför mina axlar.
”Gud så vackra bröst du har, så fasta och toppiga, och dina vårtor så tydligt markerade. Du har väl aldrig ammat några barn? Egentligen skulle du inte behöva någon BH, men en sexig BH lockar ju till sig männens lystna blickar”.

Jag känner hur Konjits vänstra hand mjukt smeker över ena bröstet samtidigt som den andra förföriskt glider ner över min stringtrosa, och hennes blick vandrar från min byst, förbi min navel och ner till min mörka triangel, där mina nu svullna blygdisar är tydligt markerade.
”Jag har två barn, en 17 årig son och en dotter på 15 år. Men jag ammade barnen väldigt försiktigt. Det kanske är fel att säga så. Det var nog snarare så att mina gullungar var väldigt rädda om mamma när dom sög mina bröst”.
”Dom är väldigt vackra! Så toppiga, ja riktiga tonårsbröst”, säger Konjit samtidigt som hon böjer sig fram och smeker min vänstra vårta med fingertopparna och för ner andra handen och smeker knappt kännbart, men ooh så kittlande, över mina blygdisar. Mmmm, en halvtyst suck kommer över mina läppar.
”Nu måste du prova det andra setet. Vi får skynda oss. Kommer det en kund måste jag smita ut i affären”.
Jag hoppar i det andra setet – en hipstertrosa i tunn spets och en matchande halvkups-BH. Det känns betydligt mer naturligt, och vit är nog mera min färg.
”Snyggt detta också. Ja BH:n passar dig bättre. Den visar mer av dina vackra bröst, ja man kan skönja lite av vårtgårdarna. Du har så väl markerade vårtor. Dom gör sig bättre i denna BH:n som är tunnare. Men jag tycker du ska välja stringtrosan i vit tunn spets istället. Du har en så vacker stjärt, och det blir underbart lockande när stringsnöret smiter in mellan dina fasta skinkor. Vill du ha höfthållare och stay-ups till? Du får dem till inköpspris om jag får välja”.
”Jag vet inte, jag har aldrig haft varken höfthållare eller stay-ups …. Men …, nån gång ska ju bli den första. Så OK”.

Jag klär mig samtidigt som Konjit väljer ut höfthållaren och stay-upsen och slår in samtliga underkläder i ett vackert paket. Jag undrar vad hon valde till mig. Men det får bli en spännande överraskning. Jag betalar, och när jag ska gå ut räcker Konjit mig sitt visitkort, kramar om mig och kysser mig på munnen.
”Ha nu en riktigt trevlig kväll med din man. Om du behöver mer underkläder, så fråga alltid efter mig. Ja du kan komma hit annars också, jag skulle verkligen tycka om det. Du har mitt privata mobilnummer på kortets baksida. Vi kan ta en fika eller också kanske jag kan få bjuda på lite vin hemma. Jag bor på Kungsholmen, så det är centralt och bra”
Jag svarar inte men stoppar ner visitkortet och lämnar affären. På gatan vänder jag mig om, och där i skyltfönstret står Konjit och vinkar. Mitt ansikte spricker upp i ett varmt leende. Jag vinkar tillbaka och skickar en slängkyss. Så trevlig Konjit var. Jag hoppas verkligen att vi möts igen. Ja det beror helt på mig. Blir det tråkigt hemma hos Anita kanske jag ska ringa Konjit. Nej jag tänker ingenting …., bara ta ett glas vin.

När jag kommer hem till Farsta igen är klockan redan 15. Tänk vad tiden går fort när man har trevligt. Ja det är inte så ofta man helt får rå sig själv, när man har man och tonårsbarn. Jag borde föreslå Per att vi delar upp helgerna mera så att jag servar ungarna en helg och han får ledigt. Nästa helg kan jag då få helt för mig själv. Undrar förresten vad Konjit valde för stay-ups till mig. Jag måste öppna det vackra paketet i rosa papper. Mmmm där ligger den vita stringtrosan och den lilla BH:n. Gud vilken läcker liten höfthållare hon stoppade ner, och där är de lite glansiga mörkbruna stay-upsen. Titta det är en söm på dem. Konjit vill tydligen att jag ska en 50-tals look. Men där ligger det ett litet paket till. Jag öppnar det ivrigt och tar upp en stringtrosa till i samma vita spetsmaterial, men med öppning i grenen. Där ligger också en liten lapp. Jag läser ivrigt ”Min vackra oskuldshind. Jag vill att du bär denna lilla trosa när vi möts nästa gång. Din kropp var så vacker i kläderna du provade, och din blick sa mig att du lockades av att min blick granskade – nej slukade – din sensuella kropp. Din blick sa också att längtar efter mjuka kvinnohänders beröring, men att du aldrig hittills vågat erkänna detta. Gunilla det är aldrig för sent att möta en kvinna och låta henne föra dig in i njutningens rike. Jag längtar redan efter dig! Puss Konjit”.
Gud det var inte bara jag som berördes av vårt möte. Också Konjit njöt av vår fina stund. Ja jag ska spara hennes visitkort, och jag vill träffa henne igen.

Jag tittar på klockan. Oj gud nu måste du skynda dig Gunilla. Jag smiter in i badrummet och klär av mig. Konjit sa ju att jag var tvungen att trimma bikinilinjen eller ännu hellre raka mig helt därnere för att göra den sexiga trosan rättvisa. Nej raka bort allt gör jag inte men lite trimning får det bli. Ur badrumsskåpet plockar jag fram min rosa rakhyvel, rakborste och raklödder. Varligt baddar jag min mörka buske, min klitta och min blygd med löddret. Det smetas in i min hud med den kittlande rakborsten. Jag njuter, oooh gud så underbart. Mina lustar väcks av den underbara rakborsten och hela tiden är det Konjits hand som i min fantasi smeker in löddret. Jag känner hur mina små känsliga bröstvårtor fylls med blod och hårdnar. Jag tar den sylvassa hyveln och känner hur den smekande trimmar ner kanterna på min buske. Sedan tar jag saxen och klipper bort den värsta yvigheten. Undrar hur det känns att raka bort allt hår därnere och veta att ett enda felskär eller en häftig rörelse från min sida kan skada mina mest intima kroppsdelar. Det ryser i mig när jag tänker så, men samtidigt lockas jag av det. När rakningen är klar njuter jag av min spegelbild och kan inte låta bli att med fingrarna öppna min blygd och blotta mina rosa slidväggar som glänser av färglöst sekret.

Jag går in i duschen, låter det heta vattnet strila ner över min solbrända hud, tvålar in mig länge – brösten, magen, nedåt, ja ner. MMM så gott att låta tvålen leka därnere över blygdbenet, ner längs läpparna, öppnar låren mer och låter tvålen smeka läpparna – först mjukt sen hårdare. Det löddrar alltmer och jag för tvålen mellan läpparna. Den hala tvålen smeker så underbart mmmm. Tar mod till mig för in tvålen mellan läpparna och låter den hala tvålen leka i mig. Gud så hal, så len, ja nästan lika underbar som en ådrig ung manslem. Undrar om en kvinnas tunga eller fingrar känns lika skönt – ja kanske ännu skönare. Jag kramar tvålen med min slida så att den ploppar fram. För ner handen trycker upp den med fingret igen, och då möter mitt finger min känsliga punkt – ja min kärleksknapp Smeker över smeker runt, smeker den, smeker mjukt, sen alltmer hårt samtidigt som mina slidmuskler kramar tvålen. MMMM så underbart Nuu NUUUU, oooh OOH, JAA NUUU – känner hur min kropp spänns i ett lyckorus, som säkert varar i 30 underbara sekunder. Försöker dämpa mina lyckoskrik. Slappnar av låter tvålen glida ur mig och ploppa ner på golvet. Jag böjer mig ner plockar upp tvålen och börjar smeka in tvållödder på mina skinkor, smeker omsorgsfullt i dalen mellan dem, retar min mörka ros mmmm.

Jag tar det mjuka badlakanet går tillbaka in i sovrummet, och låter det smeka min våta kropp, som ett underbart efterspel till leken i duschen. Sminkar mig sedan moget kvinnligt – body-lotion smeker jag in i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina knottriga vårtgårdar och de känsliga hallonen i dess mitt. Ser i spegeln hur min mogna kropp glänser skönt. Slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt mörkröda. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen.

Vilken trosa ska jag välja, ska jag vara den oskuldsfulla Gunilla och välja hipstertrosan eller ska jag vara den mer syndiga kvinnan och ta den lilla stringtrosan. Trosan med öppning i grenen väljer jag definitivt inte. Den är vikt för premiärkvällen med Konjit. Det får bli den gyllene medelvägen och den lilla stringtrosan. Undrar hur det är att ha höfthållare. Gud, jag måste testa. Jag tar allra först på mig den lilla vita höfthållaren, sedan stringtrosan. Kollar in i den stora väggspegeln. Så bra inget könshår sticker fram. Ja jag trimmade ju bikinilinjen rejält denna gång. Försiktigt drar jag upp de tunna stay-upsen och knäpper strumpebanden omsorgsfullt. En ny blick i spegeln, mmm läckert. Jag snurrar runt, tittar bakåt och beundrar hur stringsnöret sexigt skär in mellan mina fasta skinkor. Nu ska jag bara gömma min byst i den lilla BH:n. Gömma kanske inte är rätta ordet när den bara består av två tunna små halvkupor. Vårtgårdarna döljs ju hjälpligt i kuporna men mina hallonvårtor markeras tydligt genom det tunna spetstyget. Ja det är sexigt och visst kan väl vi kvinnor klä oss sexigt när vi träffas. Jag vill ju att Anita ska tycka att jag är en mogen vacker kvinna, och ana att jag inte bara väljer kjol och blus med smak utan också underkläder. Därefter knäpper jag den tajta nyinköpta kjolen med sin läckra slits och drar på mig den tunna blusen. Tur att jag valde en BH med halvkupa när den vita blusen är så urringad. Det tänkte jag inte på i affären. Sist sticker jag ner mina fötter i de högklackade röda lätta sommarskorna, som jag köpte igår, och som den manliga expediten valde för att de höga klackarna gör mina vrister så sexiga och inbjudande. Tar på mig det vackra pärlhalsbandet som en gång var min mors liksom armbandet och örhängena. Kammar till sist ut mitt kastanjebruna axellånga hår. En sista blick i spegeln mmm, helt OK – nej urläckert, tänker jag när min figur avtecknas genom det tunna tyget. MMM den lilla kjolen formar min rumpa så läckert. Ja jag har en snygg rumpa.

Vi ska se, jag har några minuter innan jag måste rusa. Du är värd en drink Gunilla tänker jag och blandar till en något för stark gin & tonic. Jag sjunker ner i den mjuka soffan med min drink. Vilken spännande dag jag haft och har. Först mötet med Konjit. Ja hon fick mig att köpa underkläder som jag aldrig vågat drömma om. Så underbar hennes blick och hand var som smekte över min kropp. Jag kanske är bi innerst inne fast jag aldrig vågat erkänna det för mig själv. Jo klart jag fantiserar om hur det skulle vara att bli smekt av en annan kvinna – men det är säkert många fler kvinnor än jag som fantiserar så. Och ikväll ska jag möta Anita. Hon verkar så mjuk men ändå bestämd. Ska bli spännande att se hur hon är privat. Oj här sitter jag och drömmer. Nu måste jag rusa! Jag sveper snabbt drinken slänger på mig den rosa kavajen och stänger dörren bakom mig.

Delar i serienGunilla – När drömmar blir verklighet Del II >>

Gunilla
5

Kommentarer

2 svar till ”Gunilla – När drömmar blir verklighet Del I”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Vackert
    Då väntar jag på Del 2

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…