Gunilla – känner sig ”lite krasslig” och får hela huset för sig själv

Gunilla – känner sig ”lite krasslig” och får hela huset för sig själv

Gunilla bor i en insynsskyddad äldre villa i en av Stockholms södra förorter med sin man och sina två tonårsbarn. Sonen går på gymnasiet och lillsyrran i högstadiet. Nästa gång fyller hon 51 och arbetar på ett av Stockholms större hotell som ekonomichef. Hennes man Per och hon har varit ihop i lite mer än 20 år, och det är inte på något sätt ett olycklig i äktenskapet. Dom är nog en typisk kärnfamilj, och har det ganska fint tillsammans. Det är klart den stora passionen, som många pratar om, har hon inte upplevt i sitt äktenskap, men dom älskar med varandra några gånger i månaden, och ibland lyckas hennes man tillfredsställa henne. Då somnar Gunilla skönt i hans famn. Andra gånger ligger hon där otillfredsställd, när han rullat av henne. Då låter Gunilla sin hand vandra in mellan sina lår och göra det skönt, samtidigt som hon drömmer sig bort. Ja i sina drömmar söker Gunilla något mer, och där är hon mycket modigare och inte så heteronormativt monogam som i sin fasad utåt.

Denna novell är en fristående fortsättning på novellerna ”Gunilla – Ensam i Stan och Familjen hos Farmor Del I, II och III”. Familjen kom hem som planerat i söndags, och vardagssysslorna har tagit över för vår ”kärnfamilj”. Varken Per eller barnen märker att Gunilla kanske är annorlunda, men själv kan hon inte släppa tankarna på sin unga älskare David. I del I är Gunilla är hemma i förortsvillan och fixar till sig inför en mysig kväll på stan. I del II vandrar hon Drottninggatan fram i den ljumma augustikvällen upp mot Pistill, där hon i juni köpte läckra underkläder av den mörka och sensuella expediten Konjit. I Del I av novellserien ”Gunilla – Ensam i stan…..” upptäcker hon bl.a. sin exhibitionistiska sida, och njuter av hur hennes snart 80 årige granne, änkemannen farbror Svensson, från sitt fönster filmar hennes onanilek genom villans öppna panoramafönster. I del II har hon ett lesbiskt äventyr med Konjit på en skön divan i den spännande boutiquen Pistill. I del III övertalar Konjit Gunilla att lära sin halvbror 16 årige David – en nyfiken oskuldsgrabb – hur en kvinna ska bli älskad av en man. Jag föreslår att du läser Del I, II och III av denna novellserie för att få en god bakgrund till det som vår tonårsmamma hittar på när hon har hela huset för sig själv.
Berättelsen om Gunilla började faktiskt med novellserien Gunilla – När drömmar blir verklighet. Gunilla är, som du säkert redan upptäckt, en pigg och nyfiken 51-årig kvinna, och älskar att utforska sin kropp – ibland tillsammans med andra men också ensam.

Denna novell börjar med en vanlig tisdagskväll med lite vin framför TV:n. Här är Gunillas egna ord:
Per och jag har sagt god natt till ungarna förbereder oss för att gå till sängs. Per är som vanligt först. När jag blir ensam i badrummet tänker jag på den gångna helgen, och hur skönt det är att ingen i familjen märker att jag kanske är lite annorlunda. Samtidigt har jag lite dåligt samvete för Per, och bestämmer mig för att jag ska göra det lite skönt för honom. Istället för att tvätta av mig dagens smink så förbättrar jag det. Body-lotion smeker jag in i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina knottriga vårtgårdar och de känsliga hallonen i dess mitt. Ser i spegeln hur min feminint slanka kropp glänser skönt. Slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt rosa. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen. Sist kammar jag ut mitt mörkbruna, halvlånga och tjocka hår. Jag tar bara på mig mitt nya mörkröda nattlinne som är så tunt att mina kroppslinjer vackert avtecknar sig i detta. Hoppas bara att jag inte möter nån av ungarna när jag ska smita tillbaka till Pers och mitt sovrum. Dom skulle säkert undra varför mamma är klädd som en förförande nymf.


Försiktigt smiter jag bort till vårt sovrum med dörren lite på glänt. Jag ser Per ligga där i sin säng med lite jobblektyr. Undrar hur han ska reagera när han får se sin fru i sitt nya nattlinne. Försiktigt skjuter jag igen vår sovrumsdörr. Jag vill ju inte att ungarna ska höra ljudet från mors och fars parningslekar. Till min besvikelse tittar Per inte ens upp från sin förbannade rapport när hans kära hustru gjort sig älgskogsfin. Jag kryper ner i min säng där bredvid min äkta man. Nej jag känner inte för att läsa. Istället tänker jag på den underbara kvällen med Konjit och David, och då känner jag ännu mer att jag vill känna en varm livfull kropp emot min. Jag gör ett nytt försök, sträcker ut armen mot Per, smeker honom över bringan, tittar på honom och viskar:
”Älskling kan du inte komma och hålla om mig som när vi var unga. Jag längtar så innerligt efter att känna din hud mot min – ja känna dig älska mig som förr”.
Då kommer hans svar ”Gunilla inte nu, ser du inte att jag läser en intressant jobbrapport, och i morgon har jag ett jätteviktigt möte på jobbet. Jag måste vara påläst till mötet, vi får ta det där en annan gång …..”.
Han kunde väl säga att han älskar mig ….. Nej då …., och inte ens ett ord om att jag piffat till mig och att jag har ett sexigt nattlinne.

Ja vad gör en längtande kvinna som känner sig så oerhört ensam i ett parförhållande? Jo besviken vänder jag ryggen mot honom, och ligger där tyst och tänker på mina tre älskare och framför allt på David. I mörkret fantiserar jag inte om Per. Nej, i min vakendröm ligger jag i min lilla bikini på en badstrand lite avskilt någonstans i Afrika. Två främmande yngre färgade unga grabbar kommer fram till mig. Kan den ena vara David? Dom säger inget, bara slår sig ner och börjar smeka min längtande kropp. En av dom smeker mina axlar, lossar bh:n och väcker mina toppiga flickbröst först mjukt och lockande sedan alltmer pockande. Den andra grabben kysser sig upp längs mina ben. Jag känner hur min lilla bikinitrosa dras av.

Som i dvala öppnar jag mina lår samtidigt som jag blickar in i en grov omskuren snopp som vilar på min panna. Jag känner i drömmen hur en penis trycks djupt in i min mun medan den andres snopp öppnar mina små markerade blygdläppar och vandrar upp i min längtande kärlekstunnel. Grabbarna knullar mig hårt och intensivt utan att säga ett ord. Då när jag når den högsta höjden känner jag hur kukarna växer, rycker och fyller min mun och min slida med manlig kärlekssaft. Jag blundar för att stanna kvar i min dröm, och för åter in handen under mitt nattlinne, hittar mitt vänstra bröst och smeker varligt min knottriga vårtgård tills hallonet i dess mitt styvnar. Den andra handen smeker ner över min platta mage och över mitt lena venusberg och fram till min känsliga kärleksknapp. Fingret smeker min klitta så där underbart långsamt skönt, och väcker den. Jag låter fingret cirkla runt för att sedan smita in mellan mina små blygdisa. Tydligt känner jag det klibbiga färglösa sekretet, som täcker mina slidväggar. Jag låter ytterligare ett finger leka i min slida samtidigt som jag för ner andra handen till min längtande klitta, och smeker runt i lugn takt. Per får absolut inte ana vad jag gör med min trånande kropp. Mina fingrar leker med mina känsliga punkter alltmer intensivt – men ändå tyst. Min kropp spänns under kanske 10 – 15 sekunder för att sedan lugna ner sig. Jag suckar tyst samtidigt som snarkningar hörs från Per. Sån tur att jag kan tillfredsställa mig själv när Per aldrig vill. Jag kryper ihop i fosterställning och för mitt finger till munnen för att smaka på min kärleksnektar innan också jag somnar in – så lycklig som en ensam gift kvinna kan bli.

Per vaknar före mig nästa morgon – ja han är redan klädd när John Blund släpper sitt grepp om mig. Oförskämt piggt säger han:
”Hej älskling sovit gott? Men oj vad du ser trött ut.”
”Jo jag har väl sovit sådär och är jättetrött. Nej jag mår nog inte riktigt bra, känns som jag har feber.”
”Gunilla stanna hemma och kurera dig. Du har haft stressigt på jobbet sista tiden. Får du en dag i lugn och ro, så ska du se att det blir bättre. På jobbet har dom ingen glädje av dig när du är så där utarbetad”.
”Tycker du verkligen att jag ska stanna hemma? Jo jag har jättemycket att göra på jobbet, men det kanske är bäst att jag stannar hemma. Jag kanske ska ringa och säga att jag är sjuk idag”.
”Ja nu gör du som jag säger Gunilla. Ligg kvar i sängen. Jag fixar frukost till ungarna och ser till att dom kommer till skolan”.
”Snäll du är Per, ja jag sover en stund till. Puss älskling!”

Jag hör Per och ungarna från köket därnere. Idag har Per sin viktiga föredragning, och jobbet är viktigt för honom – tydligen viktigare än jag. Man jag får väl vara glad att han såg att jag var trött och frågade hur jag mådde. Men så trött är jag inte snarare ledsen att han inte ens märkte att jag igår kväll gjort mig fin för honom, och att jag ville ha en skön stund med honom. Varför ska det alltid vara på männens villkor och bara när dom vill? Ikväll blir det säkert inget heller, dom ska säkert ut och äta efter mötet. Och kommer han hem innan jag somnat så vill han säkert bara prata om sitt jävla jobb. Ja ungarna, när kommer dom hem idag. Ida har sin ridning efter skolan och är väl hemma vid sjutiden om hon inte följer med någon kompis, men då ringer hon och berättar. Huga har fotbollsträning så han är hemma först vid åttatiden. Jag ler för mig själv – ja det blir en lugn dag och kväll. En dag när jag får rå mig alldeles själv, slappa i sängen nu på morgonen, ta ett skönt bad och kanske sen ta en lång skogspromenad eller joggingtur. Men är det just det jag behöver? Är det inte något annat jag längtar efter? Jo det är det, men jag måste vänta tills Per och ungarna gått.

Jag ligger där i sängen och njuter av att känna hur mina händer vandrar in under nattlinnet och upp till mina toppiga bröst. Fingrarna smeker mjukt över de känsliga vårtgårdarna. Ja mina händer är en kompensation – men ändå ingen fullgod kompensation – för en kärleksslö äkta man. När jag hör ytterdörren stängas för tredje gången, och hör min äkta man starta bilen greppar jag mobilen och klickar fram Davids mobilnummer. Ja i mobilen står det så klart inte David utan Daniella. Snabbt skriver jag följande:
”Hej min fina David och tack för vår underbara kväll hos Konjit. Jag saknar dig mycket och längtar efter dig Vill du komma och se hur jag bor? Vi kan få hela dagen för oss själva, eftersom min man och mina barn kommer hem sent. Snälla svara ja! Du åker tunnelbanan söderut till mitt stopp, kliv ut i tågets färdriktning och sväng åt vänster. Sedan promenerar du cirka 200 meter nerför gatan tills du kommer till hus nummer 66″ Du behöver inte ringa på – ytterdörren är öppen för dig. Jag längtar så efter min fina älskare. Puss/din Gunilla”.

Så trycker jag på sändknappen och väntar. Efter bara några minuter surrar det till i min mobil. Nyfiket läser jag: ”Gunilla får jag komma hem till dig. Häftigt! Jag har redan ringt till Tesfai och förklarat att jag inte kan följa med honom till klubben. Klart han blev sur, men jag sa inte vad jag skulle göra. När får jag komma? Fett att du skrev min fina älskare!”
Mina läppar spricker upp i ett leende när jag läser och jag svarar snabbt, ”Kom runt 10 då hinner jag göra mig i ordning så jag är tillräckligt vacker för att ta emot min älsklingselev. Puss/din Gunilla.”

Det hinner bara gå två minuter innan det surrar till i mobilen igen, och snabbt börjar jag läsa: ”Du är ju redan världens vackraste och sexigaste kvinna – kan du bli ännu vackrare och sexigare. Puss min allra vackraste lärarinna. Din David.”
Så gullig han är den lilla eleven – en riktig gentleman. Där har Per mycket att lära. Men han skrev vackraste lärarinna. Är den nån mer som lär David hur vi kvinnor vill bli älskade, funderar jag lite oroligt. Men jag slår snabbt bort oron. Tävlingsinstinkten i mig vaknar och jag tänker istället. Om det är en kvinna till som slåss om Davids gunst så ska jag visa honom vem som är vackrast, sexigast och skönast i sänghalmen.

Jag tittar på klockan, oj redan 8.30 då måste jag börja göra mig i ordning för min lilla älsklingsgrabb. Naken går jag bort mot badrummet På vägen bort passerar jag allrummets stora panoramafönster. Där i grannhuset skymtar jag farbror Svensson delvis skymd av gardinen. Oj har han redan börjat kolla, och hur kunde han ana att jag var hemma. Säj inte att han har koll på vilka som går ut ur vårt hus på morgonen? Tänk om det är så, och om han förstod att jag skulle vara kvar hemma? Äsch det är väl inte så farligt, han är ju snäll och har säkert ganska tråkigt. Kan jag lätta upp hans hjärta så gör jag det, tänker jag och går fram till fönstret smeker lätt över mitt ena bröst, ner över magen, vidare över den lena vulvan och in mellan mina längtande blygdläppar.
”Så farbror Svensson, det var allt för denna gången. Vi får se om du sen får uppleva en parningslek mellan en villig kvinna och hennes lekfulla unghingst”, viskar jag för mig själv och fortsätter bort till badrummet.

Jag sätter på duschen, låter det heta vattnet strila ner över min solbrända hud, tvålar in mig länge – brösten, magen, nedåt, ja ner. MMM så gott att låta tvålen leka därnere över blygdbenet, ner längs läpparna, öppnar låren mer och låter tvålen smeka läpparna – först mjukt sen hårdare. Mina blygdisar som längtar så efter Davids ådriga lem – ja jag minns hur min lilla oskuld nästan betäckte mig framför publiken i Konjits boutique. Det löddrar alltmer och jag för tvålen mellan läpparna. Tvålen smeker så underbart mmmm. Tar mod till mig för in tvålen mellan läpparna och låter den hala tvålen leka i mig. Gud så hal, så len, ja nästan lika underbar som Davids vilda lem. Jag kramar tvålen med min slida så att den ploppar fram. För ner handen trycker upp den med fingret igen, och då möter mitt finger min känsliga punkt – ja min kärleksknapp Smeker över smeker runt, smeker den, smeker mjukt, sen alltmer hårt samtidigt som mina slidmuskler kramar tvålen. MMMM så underbart, Nuu NUUUU, oooh, OOH, JAA NUUU – känner hur min kropp spänns i ett lyckorus, som säkert varar i 30 underbara sekunder. Försöker dämpa mina lyckoskrik. Slappnar av låter tvålen glida ur mig och ploppa ner på golvet. Jag böjer mig ner plockar upp den och börjar smeka in tvållödder på mina skinkor, smeker omsorgsfullt i dalen mellan dem, retar min mörka ros mmmm. Smekningen väcker åter min ros, som helt återhämta sig från Davids besök i fredags. Jag tar rejält med tvållödder på ett par fingrar och låter dessa tränga in i min bakport. Jag kramar med ringmuskeln, slappna av och krama igen. Jag känner hur muskelns smeker mina fingrar. Gunilla du kan ju tekniken, som Anita lärde dig.

Sedan tar jag gel längs mina ben, över venusberget och i armhålorna. Sträcker mig efter den rosa rakhyveln och drar vant över gelet. Låter hyveln leka över min kärleksgrotta, och är noga med att mina små blygdläppar är helt lena liksom dalen mellan skinkorna. Slutligen tar jag duschen smeker min blygd med det strilande vattnet, för in det mellan mina trånga läppar, mmmm så underbart strålarna leker med mina känsliga slidväggar. För sedan munstycket mot min ros, ökar trycket på strålen, öppnar rosen med två fingrar och låter den heta strålen tränga in och fylla min tarm. Ja mina kärlekstunnlar ska vara rena när jag möter David. Slutligen låter jag varma duschstrålar strila skönt över min hud skölja bort allt tvållödder från min flickaktiga kropp. Jag skrattar för mig själv eftersom jag rakade underlivet bara för ett par dagar sedan, men det är en skön ritual och ett lockande förspel inför mötet med min älskade elev.

Jag tar det mjuka badlakanet går tillbaka in i sovrummet, och låter den smeka min våta kropp som ett underbart efterspel till leken i duschen. Funderar på om jag ska sminka mig tufft och ungdomligt för att dölja åldersskillnaden mellan mig och min älsklingspojk, eller om jag ska sminka mig moget kvinnligt och moderligt för att förstärka känslan av tant/gosse lek. Jag drar mig till minnes Davids ord i mobilen, när Konjit övertalade honom att komma: ”Oj en riktig MILF, häftigt syrran!” Ja dom orden får avgöra det hela. Jag beslutar mig för att sminka mig moget moderligt, och låter den det mjuka badlakanet falla till golvet. I sovrummets helfigurspegel beundrar jag min figur. Utseendemässigt definierar jag mig som ganska slank. Inte utmärglad men smal och vågen visar fortfarande 57 kilo när jag ställer mig på den. Det är en ”lagom” vikt för min längd. Tänk jag är 165 lång och David bara 160 – det är första gången som jag är längre än min kille – gud nu sa jag min kille. Jag är nöjd med mitt utseende och trivs med att bli äldre förutom det gråa håret, som börjar titta fram vid tinningarna. Det tycker jag, liksom de flesta andra kvinnor i min ålder, är jobbigt. Jag försöker dölja de grå slingorna genom att färga det i min naturliga mörkbruna färg varje gång jag är hos frissan för att klippa mitt axellånga hår. Mina ögon är också bruna och nyfiket pigga. Mina läppar är fylliga och jag har lätt för att skratta och då kommer mina söta skrattgropar fram. Jag joggar ju en hel del, men ser ändå inte ut som en planka. Min byst är fortfarande fast och välformad och idag har jag en B-kupa. Det kan jag tacka mina två barn för. Innan dem var jag en väldigt plattbröstad A-kupa, så jag kan inte klaga på att de eventuellt hänger eller något sådant, utan jag är grymt nöjd med dem. Jag har en platt mage, men absolut inga tvättbrädemarkeringar och en fast lite rund rumpa. Ja sen mitt besök hos Anita är jag helt rakad därnere (Du kan läsa om mitt besök hos Anita i novellen Gunilla – När drömmar blir verklighet).

Jag sjunker ner vid det lilla bordet i sovrummet och börjar smeka in body-lotion i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina mörka vårtgårdar och de uppnosiga hallonen i deras mitt. Ser i spegeln hur min slanka kropp glänser skönt. Slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt rosa. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen. Ja David ska lockas och känna sig välkommen när han möter mina mest intima kroppsdelar. Tänk om min jävla man igår hade fattat att jag ville älska, då kanske jag aldrig sms:at David. Kanske, kanske inte. Så ska du inte tänka Gunilla. Var istället lycklig för att David kommer.

Hur ska jag vara klädd när jag möter min älskare. Ska jag ha en strikt dräkt, ska jag ha en vacker klänning, ska jag ha skinnleggings och en tunn blus eller ska jag ha jeans och T-shirt. Nu vet jag, Jag ska bara ha en tunn morgonrock och ingenting under. Jag ska inte heller ha skor eller stay-ups. Nej mina känsliga fötter ska kunna smeka längs Davids ådriga lem. Men några läckra smycken måste jag allt ha. Jag sätter på mig guldörhängena och det vackra guldarmbandet, som jag ärvt av Pers mor, den tuffa guldkedjan runt midjan, som jag övertalade Per att köpa på vår senaste semesterresa till Dubai och fotlänken – också den i 18 karats guld. När jag besökte Konjit i fredags hade jag inte på mig mina två vigselringar eftersom jag inte tyckte dom skulle vara med och synda. Ska jag ta av mig dem nu? Nej dom matchar ju guldarmbandet så läckert, och dom förstärker ju bara bilden av Milf. Gud nu har jag sagt milf två gånger. Jag som blev så arg när David sa det första gången. Nu börjar jag ju vänja mig vid det lite porriga ordet.

Så öppnar jag garderoben och tar fram min vita morgonrock i mjuk frotté. Jag låter handen smeka över det lena tyget. Morgonrocken kanske inte är det mest sexiga plagget, men det framhäver min kvinnlighet och David kommer säkert att ivrigt, som ett litet barn på julaftonen, vilja öppna förpackningen. Jag står där framför spegeln rättar till skärpet så det hänger aningen lösare och så att rocken både framhäver och döljer mina toppiga tuttar. Så snurrar jag runt. Mmmmm tyget formas läckert runt min rumpa. Hur ser det ut när jag går? Bara för att kolla tar jag ett par steg mot spegeln. Härligt då blottas mina slanka ben och lite mer av bysten. Ja man kan också ana mitt lena venusberg. Jag ser också till att skärpet är lätt att lossa, så att inte min älskare ska stoppas av en knut, om han kastar sig över mig för att slita av mig plagget. Jag besinnar mig i mina erövringsfantasier och säger till mig själv ”Gunilla, David är inget vilddjur han är en man – men en mycket, mycket het man”.

På vägen ner till köket kan jag inte låta bli att passera det stora panoramafönstret i vardagsrummet. Jodå däruppe sitter farbror Svensson och vakar. Jag vänder mig mot fönstret och som av en ”olyckshändelse” lossas skärpet och min morgonrock glider upp. Ja inte bara glider upp, jag ”råkar” fastna med den i soffkanten så att den glider av mig. Ja där står jag mogna kvinnan helt naken inför änkemannens hungriga blickar. Försöker jag skyla mig? Nej jag låssas ju inte ha en aning om farbror Svensson så jag öppnar panoramadörrarna för att släppa in den varma sensommarsolen. Jag rör mig sexigt lockande men ändå naturligt när jag går ut på altanen för att titta på mina krukväxter. Jag vänder ryggen mot vår grannes hus öppnar låren, böjer mig fram, luktar på blommorna och låter min sexiga rumpa och kön exponeras inför änkemannens kåta blickar. Det här är bara uppvärmning farbror Svensson, vänta du tills David kommer. Då ska du få ditt lustmäte fyllt. Hoppas du har kameran redo då.

Efter min lilla uppvisning går jag åter in i vardagsrummet, tar på mig morgonrocken och knyter skärpet lika löst som förra gången. Sen går jag ut i köket och plockar ihop efter frukosten. Tänk om min kåta grabb vill knulla mig på köksbordet, då kan det ju inte stå tallrikar och glas där. När jag ”städat upp” efter ungarnas frukost hör jag ytterdörren öppnas och lyckligt ropar jag:
”Hej älskling jag är ute i köket, jag längtar efter dig!”
Jag hör stegen närma sig och ser min älskare stå där i dörröppningen. Han är så vacker min unge nästan svarte kille med sköna dreadlocks. De bruna ögonen är varma och leendet smittande.

Han har ju klätt upp sig för att möta mig – en vit uppknäppt och välsittande skjorta och nya tajta jeans. Kläderna döljer inte utan framhäver Davids vackra och vältränade kropp. Ja folk på gatan skulle bara veta att han är en av Etiopiens bästa juniorboxare. Jag njuter av att ana hur musklerna spelar på hans armar och mage. Min blick vandrar ner till jeansen och det välfyllda paketet. Jag kan knappt bärga mig innan jag får plocka fram hans hårda, ådriga och grova lem med sitt omskurna ollon. Tänk David är nyss fyllda 16 år och redan är hans kuk dubbelt så stor som Pers futtiga tio centimeter. Våra blickar möts och David sträcker blygt fram en bukett röda rosor.
”Gunilla ….. varsågod, jag blev så glad att du ville träffa mig igen, så jag köpte lite blommor.”
”Oj tack älskling, mmmm så vackra dom är! Jag vet inte när jag fick blommor av en man sist. En sån gentleman du är.”

Jag tar de få stegen fram till honom, trycker min längtande kropp mot hans, och känner hur hans redan hårda lem gnids mot mitt trånande venusberg. Morgonrocken har redan glidit upp, och han trycker sin hungriga kropp mot min hud. Det är bara hans skjorta och jeans som hindrar beröringen hud mot hud. David ställer sig lätt på tå så att våra läppar är riktigt nära varandra. Jag böjer mig fram blundar, mina läppar möter hans. Först försiktigt, sedan alltmer hungrigt. Min tunga smiter in i hans mun och omfamnar hans tunga, som i en het tango. Jag känner hans hand smeksamt leta sig upp till min nacke och hans heta kropp tryckas mot min.

Efter kanske en minut lösgör jag mig och viskar, ”Älskling jag måste sätta de vackra rosorna i vatten.”
Jag möter Davids varma blick när jag rättar till frottérocken och löst knyter skärpet. Sen går jag bort till diskbänken med min vackra bukett. Jag sträcker mig upp efter en vas väl medveten om att min rörelser blottar mina slanka lår och att tyget formar sig skönt kring min rumpa. Som ung red jag en hel del och minns hur ston inför parningen la svansen lite åt sidan för att locka till sig sin utvalda hingst. Jag har ju ingen svans men jag putar samtidigt lite extra sexigt för att locka min unga parningshingst. Mmmmm jag känner hans varma andedräkt i min nacke, den blöta kyssen, hans underkropp som trycks mot min fasta rumpa, hans händer smiter in och greppar mina känsliga flickbröst. Jag njuter av min hungrige älskares iver.
”Så ja älskling, jag måste sätta de vackra blommorna i vasen, sen ska du få mig” fnissar jag lyckligt.

Jag känner hur min morgonrock åter öppnas, hur hungriga hände smeker uppför mina lår och hur det jeanstäckta paketet trycks mot min stjärt. Samtidigt som jag fyller vasen med vatten trycker jag min rumpa mot den hungriga ynglingskroppen. Blandningen av Davids iver att knulla mig – ja att ta vad han vill ha – och mjukheten i att komma med romantiska blommor är helt underbar. Jag måste bara koncentrera mig ett ögonblick till och sätta blommorna i vasen och ställa den en bit bort, så vi inte slår ner den. Så ja nu var det klart!

Jag vänder blicken mot Davids vackra ansikte, ler och hetsar med snuskiga ord – ja ord som både kåtar upp David och mig.
”Så ja kom knulla mig, låt mig få känna din underbara kuk tryckas upp i min längtande slida, låt mig få känna dina spermier fylla min kärlekstunnel, Knulla mig, knulla mig hårt, ta mig hårt som bara du kan!”
David lossar sitt grepp om mig, och hans ivriga händer öppnar bältet, zippar ner jeansens dragkedja. Jeans och kallingar dras samtidigt ner. Jag känner det ivriga kukollonet försöka hitta rätt. För att hjälpa till svankar jag ännu mer, öppnar låren, greppar tag i diskbänken för att inte tappa balansen. Vi är båda ivriga, jag vill ha min unghingst och han vill ha sitt mogna sto. Det blålila ollonet vilar mot mina små blygdläppar.
”Ja kom älskling, knulla mig hårt!”

Två starka händer greppar mina höfter och ynglingskuken skjuts mad kraft in i min slida. Jag svarar på stöten, och känner ollonet underbart skönt stöta mot min livmodersmun. Ja med en enda hård stöt förenas vi. David börjar stöta hårt och bestämt, och jag svarar på varje stöt. Hans hungriga händer greppar mina bröstvårtor och kramar dem hårt. Jag för ner mina händer till min längtande klitta och börjar vant smeka med känsliga fingrar. Från vårt möte på Pistill vet jag att David kommer väldigt fort först gången, och jag vill komma tillsammans med honom. Mina fingrar arbetar intensivt samtidigt som jag känner Davids stötar bli allt intensivare. Jag känner att jag är på väg:
”Ja kom, kom David, jag vill känna dig komma i mig, mmmmm så gott du knullar, mer, meer bara lite till så kommer jag”.
Jag ser stjärnor, jag greppar tag hårdare i diskbänken, jag känner hur Jag Davids kuk sväller, börjar rycka och varm sperma sköljer in mot min livmodersmun. Jag känner hur hans naglar borras in i mina skinkor. Ja detta är högsta lyckan och vi förenas i ett underbart parningsskrik.

Känslan att åter ha Davids sköna kuk i mig är enorm. Mina slidmuskler kramar smekande hans lem för att få också de sista spermadropparna. Till slut lösgör jag mig från min älskares grepp, vänder mig mot honom, låter min uppknäppta mjuka frottérock falla till golvet, blottar min mogna nakenhet inför hans varma blick, ler varmt och lyckligt mot honom, går ner på huk, hjälper honom av med byxorna och kallingarna, kysser hans fötter, suger skönt på hans stortå, smeker mjukt hans vrister. Min mun börjar kyssande sin vandring upp längs Davids muskulösa ben, vidare längs lårens insidor och upp till de känsliga pungkulorna och min mun öppnar sig kring dem. Jag låter kulorna komma in i min varma mun och smeker dem ömt med min tunga. Så underbart att höra min älskare sucka av lycka.

Min tunga vandrar vidare upp till min ungtjurs halvstyva lem. Tungspetsen smeker lockande skaftets undersida. Den följer varje ådring på sin väg upp till det vackra ollonet. Jag njuter av att slicka upp resterna av våra parningssafter, som fortfarande finns kvar på hans lem. Det är så härligt att känna hur min lekande tunga väcker min unga älskares lem till nytt liv. Min tunga smeker runt ollonets fläns, sen öppnar jag munnen mer. Ja mina läppar formas till ett par blygdläppar och jag suger in Davids blålila ollon i min moderliga mun, samtidigt som mina händer börjar knäppa upp hans skjorta. Min tunga smeker mjukt hans ollon, retar kisshålet för några ögonblick för att sen återtar den mjuka smekningen. Jag är så lycklig när lockande suckar kommer över min älsklingsgrabbs läppar. Hans suckar som bara bekräftar att han njuter av att bli skönt smekt och älskad på en mogen kvinnas vis.

Med sitt ollon i min varma mun knäpper mina händer helt upp hans skjorta. Min mun släpper greppet om hans ollon för att istället vandra upp över den muskulösa magen. Mina läppar kysser ömt magens vackra tvättbräda, vandrar vidare upp över hans bröst. Jag fångar min grabbs ena lilla bröstvårta i min mun och suger försiktigt som vore han ett litet barn, som jag absolut inte vill göra illa. Jag sträcker på mig kysser hans hals. Så äntligen möter mina läppar hans och vi förenas i den mest underbara kyss.

”Älskling jag vill suga din underbara kuk, jag vill känna din goda sås skölja in i min mun. Snälla älskade David låt mig få göra det ute i den varma solen på vår altan”.
Kära läsare du kanske tycker jag är galen, som vill älska inför farbror Svenssons kåta blickar. Men jag njuter verkligen av att någon smygtittar på mig. Och vår kära granne och änkeman kommer säkert inte att berätta detta för någon. Då avslöjar han ju bara sig själv som en nyfiken och snuskig gubbe, och hans herdestunder i fönstret blir ett minne blått. Kan jag på detta enkla sätt göra en gammal farbror lycklig så klart jag gör det. Mina händer greppar om Davids nacke jag grenslar hans midja och låter hans starka kropp bära mig ut på altanen. Det är så underbart att vid varje steg min älskare tar, smeker hans ollon in mellan mina skinkor, ibland längs med dalen ibland trycker ollonet mot min russinport.

Ute på altanen släpper jag mitt grepp om Davids nacke och höfter och glider ner så vi står där tätt tillsammans, och som gud skapat oss. David har ju ingen aning om varför jag vill älska just på altanen – ja farbror Svensson får förbli min lilla hemlighet. Jag lägger mig ner på den varma trätrallen och med underkroppen riktad mot min kära grannes fönster. Jag stödjer mig på ena armbågen och exponerar villigt sitt sköte. Två av mina fingrar glider på var sin sida om klitoris ner mot mitt, av Davids och mina safter, blöta sköte, för att sedan sakta glida in och ut i kärleksgrottan. Jag är fortfarande het och mina fingrar är blanka av skötets safter.
Jag tittar på David med halvslutna ögon och viskar:
”Runka din vackra kuk, jag blir så vansinnigt kåt av se dig runka din grova och ådriga kuk framför mig, älskling.”

Snabbt som ögat åker Davids hand ner och omsluter skaftet, han skjuter fram höfterna lite för att kuken verkligen skall se stor och härlig ut – som om det behövdes. Är det bara en skön tillfällighet att den vackra ynglingskuken är riktad mot farbror Svensson?
Lugnt och stilla tillfredsställer vi oss själva. Vi tittar på varandra och ser hur vi gör det skönt för oss för att kunna göra det åt varandra senare. Ja våra blickar möts och det fullkomligt strålar av kärlek mellan oss i denna utelämnande situation – jag tror inte man kan blotta sig mer för sin partner än när man onanerar tillsammans.

Efter en stund kan jag inte hejda sig längre – längtan efter att omsluta kuken med munnen och slicka och suga börjar bli för stark och jag börjar sakta krypas fram till min söta unghingst.
”Släpp kuken älskling” viskar jag och böjer mig ner och börjar slicka på det blodfyllda ollonet. Jag använder inga händer utan suger verkligen in kuken till roten i munnen. Det är så vansinnigt gott, jag ömsom slickar och ömsom munknullar Davids ådriga påle. Tungan fladdrar lätt som en fjäril runt ollonet och min unga älskling kan inget annat än bara grymta.
”Älskling runka din kuk samtidigt som jag suger. Det blir så skönt för oss båda.”
David fattar tag med tummen och pekfingret runt ollonet och runkar sakta mellan mina läppar. Ivrigt slickar och suger jag så mycket jag kommer åt för att ge mig maximal njutning.
”Mmmm Gunilla, fortsätter du så här så sprutar jag i din mun. Jag vill hellre komma i din sköna fitta”.

För att behaga min älskling slutar jag suga bums. Istället lägger jag mig på rygg och ler lite pillemariskt. Benen åker automatiskt isär och jag bjuder ut mitt sköte för farbror Svenssons kåta blickar, men framför allt för Davids tunglek. Min kärleksgosse är inte nödbedd och dyker hungrigt ner mellan mina längtande lår. Ja i fredags lärde jag honom hur man smeker en kvinna med tungan, och min lille älskare är verkligen läraktig. Han låter sin tunga glida sakta upp och ner över mina små men tydligt markerade och fuktiga blygdläppar. Min andhämtning ökar och han börjar tungknulla mig (mmmm det är det bästa jag vet), in och ut, in och ut. Avstickarna upp mot klittan blir tätare mina stön kommer allt intensivare. Ja jag närmar mig orgasmens förlösande höjder i expressfart. Gud nu suger han in hela klittan i munnen. Ja han bearbetar verkligen min kärleksknapp.
”AAAaaaiiiih älskling så underbart skönt du suger min fitta” skriker jag i kramper.

Två av hans fingrar glider samtidigt in mellan mina särade lår och delar försiktigt på blygdläpparna. Underbart försiktigt för han in sina fingrar och börjar bearbeta min g-punkt. Min första orgasm har inte ens ebbat ut innan David tar mig till nya höjder och hans fingrar går fortare och fortare i mitt sjöblöta sköte. Över mina läppar kommer bara ett dovt morrande när min andra orgasm kommer. Jag kan bara följa med och borra in mina naglar i min underbare älskares skuldror.

Efter att ha pustat ut ett par minuter vaknar min kärlekslängtande kropp åter till liv. Min glansiga blick möter Davids varma blick och jag säger, ”Lägg dig på rygg älskling.”
Sakta lägger han sig ner samtidigt som han låter sin hand glida över mitt sköte, uppöver min mage och avslutar med att retsamt dra handen över min ena känsliga lilla bröstvårta. När han lagt sig på rygg sätter jag mig på hans mage med ryggen och rumpan mot honom, men i riktning mot vår nyfikna granne. Jag styr ynglingens hårda kuk in mellan mina blygdisar och låter den tränga in i min längtande slida med hela sin längd och i en kraftig stöt. Sakta och lugnt knullar jag honom hängandes på mina armar. Ja jag mjölkar min älskare!! Davids underbara händer börjar smeka min klitoris med ordentligt blöta fingrar, först sakta sen snabbare och snabbare. Jag lägger mig ner med ryggen mot hans bröst och trycker ner mitt sköte så att jag blir helt uppfylld av min älskares kuk. Det går visserligen inte så bra att stöta i den här ställningen så jag börjar rotera med bäckenet och kramar och mjölkar med mina slidmuskler, samtidigt som Davids hand fladdrar snabbt, snabbt över klittan och smeker mina toppiga flickbröst. Mina känsliga bröstvårtor är hårda och visar verkligen hur het jag är.

Mina stön och roterandet är nu så kraftigt att jag kommer i en våldsam orgasm. Sakta kommer jag till sans och ger David en het tungkyss. Jag känner att David vill mer – han har ju inte kommit än. Jag kliver av den hårda kuken och ställer mig på alla fyra och svankar rejält med rumpan. Konjit har ju berättat att etiopiska grabbar älskar rumpor och att knulla bakifrån som parande hundar.
Jag möter åter Davids blick och viskar beslöjande, ”Knulla mig bakifrån nu, innan jag blir tokig. Jag vill ha mer kuk”.
Snabbt intar min ungtjur rätt position och börjar knulla mig. Först lugnt med djupa stötar för att successivt öka till ett vansinnigt tempo. Plötsligt stannar han helt och drar sakta ur pålen och låter bara ollonet vara kvar mellan mina blygdisar. Han låter ollonet nosa och tränga in några cm och knullar mig så tills min rumpa börjar komma krypande bakåt, tiggandes om mer rejäla stötar. David placerar sina händer på mina känsliga bröst. Han tar ett rejält tag om dem – som om han vet hur jag älskar blandningen av smärta och njutning. Davids pung är alldeles blöt efter våra övningar och daskar för varje stöt skönt mot min mus. Det bara höjer min njutning ytterligare.
”Ja kom älskling kom i mig fyll min längtande fitta med din varma sås. Ge mig ett kärleksbarn”, hetsar jag min unge älskare.

Jag känner Davids kuk växa i min slida, ja nu kommer de karakteristiska ryckningarna och nu, ja nuuuu kommer han. Jag känner hur min underbare älskare borrar sina naglar i min rygg och skriker ut sina lustar. Davids orgasm ebbar ut och vi faller tätt omslingrande ihop i en hög. Sakta vaknar jag till sans, kysser David mjukt på munnen, ler och viskar:
”Min lille älskare så underbara orgasmer du ger mig, en så duktig älskare du redan blivit. Kom så fortsätter vi uppe i sovrummet”.
”Gunilla det var helt underbart, jag har aldrig känt så skönt i snoppen förut, det kittlade så länge och så underbart. Jag vill knulla mer med dig.”
Ja älskling, vi ska knulla mer, vi ska älska hela dagen. Ungarna och Per kommer hem först ikväll. Men jag vill älska med dig i en bred skön säng, jag vill älska med dig i Pers och mitt sovrum. Kom älskling.”

Jag tar Davids mörka hand och vi reser oss upp och går in i huset igen. När vi är i trappan till andra våningen känner jag hur Davids hand glider ur mitt grepp och hur han greppar mina höfter och drar min kropp bakåt. Jag känner hans hårda lem smyga in mellan mina skinkor. Gud är han redan kåt igen, vill han mer, vill han knulla mig här i trappan?
”Snälla älskade David, vänta, inte här i trappan, vänta tills vi kommer till sovrummet. Där kan vi älska skönt, precis som ett äkta par.”
David släpper sitt grepp om mina höfter och tittar lite bedjande på mig. Gud det är första gången jag avvisade min lilla kanins knullinviter. Bara han inte tycker jag är tråkig, som inte ville knulla i trappan. Men jag vill ju bara att vi ska ha det riktigt skönt i den breda dubbelsängen. Jag minns inte när jag hade riktigt skönt sex där senast. Nu måste jag locka honom igen.
”Min starke älskare bär in mig till sovrummet som om jag vore din brud och vi ska älska på bröllopsnatten! ”

Jag fattar tag om Davids nacke, och han lyfter mig, som vore jag en lätt fjäder. Han är så stark och manlig min kärleksgrabb, och jag känner mig så liten så beskyddad i hans starka armar. Då och då kanar jag ner lite, och då känner jag hans sköna ollon glida in mellan mina skinkor. När vi kommer in i sovrummet lägger han varligt ner mig på den obäddade sängen.
”Kom älskling lägg dig mitt emot mig så jag kan se ditt vackra ansikte”.
David tittar sig storögt omkring i sovrummet ser fotona på nattduksborden och säger nyfiket, ”Vem är det där, killen där?”
”Det är min son Hugo, han är ett år äldre än du och pluggar på gymnasiet. Han älskar fotboll. Tycker du inte han är söt?”
Joo, och flickan där?”
”Det är Ida min dotter. Hon går i nian. Gillar du bilden?”
”David tar bilden i handen och studerar den på nära håll. Mmmmm hon är väldigt söt, hon liknar dig.”
Jag lyfter mitt högra ben och börjar smeka Davids nakna vad. Jag tittar på honom, hans varma blick möter min. Jag fortsätter upp mot hans lår och puttar lite lekfullt på hans ben. Jag känner hur han omgående särar på benen. Jag fnittrar till lite och tänker ”Nu får jag äntligen känna på en riktigt stor kuk här i vårt sovrum.
”Gunilla, Ida är väldigt söt, har hon någon kille?”
”Nej det tror jag inte älskling. I vintras var det en kille med moppe som kom hit ibland med det är slut nu.”

Jag flyttar min kropp lite så att jag kommer åt bättre. Jag smeker med foten längs låret till skrevet på David. Jag gnider med min lilla fot över skrevet och känner tydligt hur hård kuken är. Jag fortsätter gnida kuken med foten och känner hur den växer.
”Gunilla tror du Ida vill bli min tjej. Ja om hon blir min tjej, då kan du lära mig hur jag ska göra det riktigt skönt för henne. Om jag får vara med dig så behöver inte Ida ligga med mig innan bröllopsnatten. Tänk det måste väl du och Per gilla, att er dotter är oskuld när hon gifter sig.”
Jag ler mot David när jag svarar, ”Det skulle ju vara mysigt om du blev min älskare, men älskling, här är det inte riktigt som i ditt land. I vårt land är det bara tjejen och killen som bestämmer vem dom ska gifta sig med, och det är vanligt att både tjejen och killen älskar innan man gifter sig. Jag har redan lärt Ida hur hon skyddar sig”.

Samtidigt som jag säger detta lyfter jag upp vänstra foten också och masserar först pungen lite grann, sedan gnider jag på kuken med bägge fötterna. Jag möter Davids blick – ja man kan se att han njuter. Jag börjar sakta gnida hans kuk med mina känsliga fötter, från roten och hela vägen upp och över ollonet. Mina fötter insmorda med body-lotion glider lätt över den ådriga kuken. Davids blick är glansig av njutning. Jag fortsätter gnida hans kuk och tittar honom i ögonen.
Under min sensuella smekning suckar David och stammar fram ”J ..jag f ..förstår Gunilla men det är så skönt med dig. Jag kanske träffar Ida lite senare”.
Helt plötsligt stelnar David till och hans kuk börjar pulsera och jag känner hur hans vita säd stänker över mina små fötter. Jag snurrar runt kysser Davids fötter och kysser mig sedan långsamt upp längs hans vackra kropp tills våra munnar möts i en underbart het kyss.

Vi ligger där i sängen småpratar, kramas och kysser varandra. Så härligt det är att känna en het man – ja nu kallade jag min unge älskare man – krama och kyssa mig kropp. Gud så jag saknar hettan i vårt äktenskap. Tänk om Per kunde acceptera att jag hade en ung älskare. Jag tror vårt äktenskap skulle bli mycket, mycket, lyckligare då.
Jag möter Davids varma blick och viskar, ”Har du det fint älskade?”
”Ja jätte, du är så skön, jag trodde aldrig att man kunde göra så med fötterna.”
”Det trodde inte jag heller. Men du var så vacker där du låg och jag ville smeka dig med mina känsliga fötter. Vill du se på bilder på mig?”
”Mmmm gärna Gunilla. Kan jag inte få se när du var brud?”
”Jovisst här är vårt bröllopsfoto”, säger jag och sträcker mig mot Pers nattduksbord och tar det.
”Så vacker du var Gunilla, nästan lika vacker som nu, men din man ser äldre ut än du.”
”Så gullig du är som tycker att jag är finare nu. Per och jag är lika gamla, men jag håller med. Han ser äldre ut. Numera ser han faktiskt lite gubbig ut med mage. Jag försöker få honom att motionera, men han vill inte. Vill du se några andra bilder?”
”Ja gärna Gunilla, är det porriga bilder!”
”Nej såna bilder har jag inte”, svarar jag, sträcker mig ner efter några foton som jag gömt under sängen.
”Här är en bild på mig i bikini, när jag var 20 år”.
”Så mager du var, du har ju inga bröst, du är mycket finare nu.”
”Mmmmm det stämmer, jag hade ingen byst som ung, Det var först när jag fick barn som min byst började växa.”
”Sån tur att vi inte träffades då Gunilla, men det kunde vi ju inte gjort. Jag var ju inte ens född då:”
”Här är en bild när jag var gravid. Jag var i åttonde månaden. Ser du vilken stor mage jag har, och att brösten växt.”
”Du är fin, jättefin mage och du hade större rumpa än nu. Vilka härligt stora vårtgårdar du hade. Undrar hur det känns att suga en tutte med mjölk? Oj vilken buske du hade. Men du är mycket finare nu.”
Jag kan inte låta bli att skratta åt Davids nyfikenhet och entusiasm när jag leende svarar: ”Du, varken tjejer eller killar rakade sig på den tiden när jag var gravid. Tyvärr kan jag inte låta dig smaka på mjölkfyllda tuttar älskling. Jag kan säkert inte bli gravid längre, jag är för gammal. Men många av oss kvinnor blir extra sugna när vi är gravida. Du får försöka hitta en gravid kvinna så kan du både knulla och dia.”

”Men jag vill bara ha dig Gunilla.”
”Så gullig du är älskling, jag är också nöjd med dig”, viskar jag, böjer mig fram och ger David en kärleksfull kyss.
”Här har jag en hemlig bild. Per vet inte om den, och det får han aldrig veta. Bilden tog min kollega Anita, när jag var hemma hos henne. Först rakade hon bort allt mitt könshår, sen tog hon bilden. Tycker du jag är fin när jag ligger helt naken på hennes breda soffa?”
”Jaaa du är skitläcker, så vackra dina tuttar och dina små blygdläppar är. Man ser ju att dom är lite öppna. Kan inte jag få bilden?”
”Jag vet inte ……, jo om du lovar att inte sprida den eller visa den för nån. Bara Konjit får se den.”
”På hedersord Gunilla, bara jag och Konjit får se den.”
”Jag lovar att skicka över den till din mobil.”
”Du är underbar Gunilla, och så mysigt vi har det här. Det är skönt att bara prata med varandra också.”
”Ja älskar man varandra kan man bara ligga och prata så här om allting.”

David sätter sig upp i sängen och tittar på mig, han ligger på Pers sänghalva och jag på min. Ja vi ligger där som om vi vore gifta – jag och min superunge älskare. Hans blick följer min slanka men ändå mogna kvinnliga figur. Mina toppiga bröst som ammat två barn. Min lite runda rumpa som absolut inte är fläskig, och benen är slanka med muskulösa lår…. Men det är främst mitt kön som naglar fast Davids blick… Utan så mycket som ett hårstrå ligger det blottat, mjukt och slätt, och med blygdläppar som en fjäril utbredda mellan låren… Ja han kan bara inte ta ögonen från mitt sköte!!
”Tycker du om att titta på mig David?”
David nickar och viskar, ”Jag tycker du är väldigt vacker. Förlåt att jag stirrar så…”
”Det gör absolut ingenting. Jag gillar det!”
Jag tar hans hand i min och för den till mitt bröst och viskar, ”Snälla känn på mitt bröst och på min mus, som du tittat på så länge….. Ska jag lära dig hur du gör riktigt skönt för en kvinna”.
”Jaa, jaaa, lär mig hur jag ska göra skönt för Ida.”

Jag böjer mig ner under sängen och tar fram den färggranna påfågelfjädern, som jag fått av Anita, som minne av vårt första underbara kärleksmöte och en ögonbindel.
”David jag vill att du smeker mig sensuellt med denna fjäder. Börja med min nacke och vandra sen nedåt. Jag vill inte veta vad du gör och därför tar du först på mig ögonbindeln”
Jag känner hur ögonbindeln knyts om mina ögon och hur fjädern börjar röra sig mjukt fram och tillbaka över nacken och sakta börja vandra neråt runt halsen. Mmmm så gott han gör min gosseponk, men låt mig få känna fjäderns smekning över mina känsliga vårtor. Som om David läser mina tankar känner jag fjädern glida in på bröstkorgen i en sned vinkel ut på utsidan av det ena bröstet. Fjädern fortsätter runt bröstets rundning och rör sig långsamt i en cirkel i utkanten av bröstet. Jag kastar huvudet bakåt och suckar. Fjädern fortsätter cirkelrörelsen i en mindre och mindre cirkel och jag är tvungen att stöna när den tunna fjädern börjar smeka min känsliga vårtgård.
”Ja, jaaa meer älskling. Det är så skönt, du gör det så djuriskt skönt för mig.”
Då stannar fjädern och jag kan andas ut. Plötsligt är fjädern i utkanten av mitt andra bröst. På samma sätt cirklar fjädern bröstet varmt, men den här gången stannar den inte i utkanten av vårtgården utan smeker snabbt fram och tillbaka över den styva bröstvårtan. Jag hör mig själv stöna till. När ljudet av mitt stön har lagt sig försvinner fjädern igen.

Jag ser ju inget och vill heller inte leda min elev, utan ligger där spänt och väntar på vad som ska hända härnäst. Det tar en kort stund, som känns som evigheter innan jag upptäcker honom igen. Nu sitter han bakom mig och andas tyst. Jag är tvungen att bita mig i läppen för att inte ge ifrån mig några ljud. Plötsligt känner jag hans ansikte nära, viskande att jag ska sära på benen.
Jag vill inte att han redan nu ska få njuta av att se mig desperatare än vad jag redan är var så jag svarar, ”Tss. Glöm det älskling!”

När jag känner hans hungriga tunga glida över min bröstvårta inser jag att det är lönlöst att kämpa emot, han skulle ändå få som han vill förr eller senare. Jag särar på benen. Jag vill ju ha honom där väldigt mycket. Fast på mina villkor. Jag stönar till när jag märker att han sätter sig framför mig och ser mitt mest privata från första parkett. Jag känner fjädern vid ena knäskålen och känner den långsamt dansa över insidan av låret in mot ……. Jag känner hela kroppen rysa av beröringen och måste spänna hela käken för att inte skrika till. Han går på samma sätt över andra låret. När jag känner fjädern smekande glida fram på den känsliga huden runt fittan frågar jag honom om han inte har fått nog och vill knulla mig i stället. Men som svar möts jag bara av ett brett skratt. Det är min unge älskare som helt bestämmer över mig, och det är ju så jag vill ha det.

Jag känner hur mina ben lyfts upp och placeras på hans axlar, och hur hans ansikte närmar sig. Jag ser fortfarande ingenting, men jag känner hans andningar. Men det är inte bara andningar. Han börjar snart blåsa varmluft över mig. Jag känner hans mun forma mjuka luftströmmar som kittlar min heta hy. Jag ryser till och är tvungen att stöna högt. Om han ändå ville knulla mig. Men nej då, han vill bara retas. Mitt huvud fylls med tankar om Davids underbara tunga. Hur skönt den brukar göra det för mig. Men det är mitt eget fel, det var ju jag som sa att vi skulle göra så här.
Jag skriker, ”Slicka mig då! Slicka mig sluta retas. Jag måste få komma, snälla David!”.
Kanske låter jag för arg. Fönstret är ju öppet och grannarna kan höra mina rop på kuk. Men det spelar ingen roll, jag kan inte hindra det. Jag behöver – nej måste få komma på riktigt. Davids retsamhet håller på att driva mig till vansinne.

Jag är tvungen att ta flera djupa andetag innan jag förstår vad som händer. Jag känner hans tunga inuti mig. I en försiktig dans retar han båda mina hål som ligger helt blottade framför honom. Jag ligger där helt utlämnad med benen högt upp i luften. Och han kommer åt perfekt. Äntligen!!! Det är inte längre bara mina andetag som stör tystnaden i rummet. Jag stönar högt när han metodiskt äter mig. Han doppar tungan inuti mig, smörjer in den i mina safter och smetar sen ut dem över hela fittan. Det behövs ju inte, safterna är redan där. Överallt – efter hans förbannade lek.

Njutningen är så intensiv och det känns som en oändlighet av nära-klimax-upplevelser, innan jag inser att skitungen inte är på någon av mina g-punkter. Han lämnar till och med klitoris orörd – det svinet. Snabbt förstår jag att det inte kommer att leda till någonting, om han inte slickar mig på klitoris, eller trycker in någonting hårt och smeker den inre g-punkten. Nu är det här bara förbannat ret. Han har inte alls gjort som jag hade sagt åt honom att göra. Han lurar mig. Han tänkte inte ge mig någonting.
”Snälla älskade David låt mig få komma!”
Jag kan bara inte sluta stöna. Det är för skönt att ha hans tunga där. Efter en stund lyckas jag klämma ur mig:
”Snälla låt mig få komma?”, men jag inser i samma stund hur lönlöst det är.
Hans tunga glider utmed blygdläpparna, med bara tungspetsen dansandes över den darrande huden – långsamt smekandes den lilla hudfliken ovanför klitoris. Mjukt med hela tungan smekandes området under klitoris, i cirklar kring klitoris. Men precis när jag stönar som värst och tror att han ska ge mig skön njutning försvinner han igen.

Så lossar han ögonbindeln. Det tar en stund för mina ögon att vänja sig vid ljuset. Han greppar mina känsliga bröstvårtor, rullar dem mellan fingrarna och drar hårt. Ja min älskare vet att jag njuter av blandningen smekning/smärta. Jag reagerar kort på hur mörbultade mina bröstvårtor är, jag har sällan sett dem så svullna, han har verkligen retat dem tokstyva. Han sitter bara en meter framför mig, på knä. Jag njuter av hans nakna vältränade pojkkropp. Jag vill se honom i ögonen, men kan inte slita blicken från hans kropp. Hans magrutor formar en perfekt bakgrund till en av de underbaraste synerna jag sett – den stenhårda kuken står rakt upp i luften. Den pulserar hårt med hans andetag och jag tackar gud för att min älskare är betydligt bättre utrustad än Per. Det är inte bara kuken som väntar på mig. Pungen är en perfekt formad klase under roten och jag ser på den att den fortfarande har mycket att dela med sig av idag. Han stryker långsamt ett finger från bröstkorgen ner över magen. Hans hand glider sen ner över roten och formar ett stadigt grep kring kuken.


Med långsamma bestämda drag masserar han sig. Jag ser ådrorna framträda och strukturen bli tydlig genom den tunna huden. Jag vill ha honom inuti mig. Hans kuk är så underbar. Att hans hand framhäver storleken gör absolut inte saken bättre. Den är så svullen att jag började tveka om den verkligen ska gå in mig. Men som alltid med välutrustade hingstar – njutningen börjar hand i hand med smärta. Men när njutningen intensifieras försvinner alltid smärtan.
”Ge mig din underbara kuk, snääälla” kvider jag.
Han reser sig upp och inombords skriker jag att äntligen ska jag få känna hans kuk i mig! Han sätter sig på knä mellan mina uppspärrade ben och jag spänner benmusklerna för att öppna mig för honom. Han tar tag kring roten och för den mot fittan. Han låter den vila precis i fittmynningen och jag försöker desperat knycka till med höften för att pressa in honom, men han är för snabb och drar sig bakåt.

Långsamt börjar han använda sin stora kuk för att massera min fitta. Ollonet är gigantiskt och han låter det glida från rumpan över fittan, stanna på klitoris och i små, små cirklar reta mig galen. Bara att se hans kropp. Att se hans gigantiska ollon. Att känna hans svullna hud mot min. Jag är så kåt att jag håller på att svimma. Han fortsätter att dra ollonet fram och tillbaka. Jag böjer mig framåt för att titta ner. Hans ståtliga kuk glider fram och tillbaka. Varje gång ollonet gider över klittan känns det som om jag ska explodera i världens fontänorgasm. Jag har nu varit så kåt så länge att jag inte kan sluta darra. Jag kved när han smekte mig över rumpan och stönade ljudligt när han stimulerade min g-punkt. Nu, fan, får han fan ta och ge mig vad jag vill ha!

Han släpper greppet om roten på kuken och använde istället hela kuken för att knulla utsidan av fittan. Hans underbara struktur glider upp och ner mellan blygdläpparna. Det är så sjukt skönt att jag bara skriker ut min njutning. Att titta ner över magen och se hans svullna ollon röra sig upp och ner mellan läpparna. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det känns som jag ska dö så skönt är det. Han lägger hela sin tyngd framåt och hans hårda breda kuk glider snabbare och snabbare över min klitoris. Jag som trodde han skulle sluta när mina höga stön klargjorde att jag verkligen höll på att komma. Han tar tag i mina styva bröstvårtor.
Jag bara stönar, ”fortsätt, fortsätt”.

Han pressar ytterligare lite hårdare och jag tappar kontroll över min kropp. Ryggen rullar, brösten gungar och fittan bara sprutar safter över honom när min kropp viker sig av njutning. Min makes och mitt sovrum försvinner för mig, min kropp är någon annanstans. Jag tappar uppfattningen om tid och rum och min fitta bara sprutar ut safter över min älskare. Jag svävar mellan molnen och någonstans där ser jag min unge älskares leende. Det tar flera minuter innan orgasmens rus lägger sig.

Jag kryper lycklig in i Davids famn och viskar ”Älskade David, så skönt du gjorde för mig. Du är super – och du, egentligen kissade jag inte på dig. Jag fick en fontänorgasm. Det kan vi kvinnor få om man har det riktigt, riktigt skönt. Du är den första killen som gett mig fontänorgasm. Jag har aldrig fått det med min man. Tänk David du ger mig en fontänorgasm i Pers och min dubbelsäng.”
”Häftigt Gunilla. Hur många gånger har du fått fontänorgasm?”
”Bara två gånger älskling – med dig nu och Anita. Du kanske vill älska med mig och Anita nån gång?”
”Mmmm det skulle vara häftigt med två Milfs …., oj förlåt jag menar två mogna kvinnor.”
Nu måste jag göra det skönt för dig David – ja, betala tillbaka…”
”Ja då vill jag knulla dig bakifrån … knulla dig i rumpan.”
”Mmm det får du älskling, och för att göra det riktigt skönt för dig ska jag inte ha något glidmedel. Det gör nog lite ont för mig i början, men jag vill att du ska få det riktigt skönt, så bry dig inte om ifall jag skriker…… Men oj klockan är redan tre. Du måste få nåt att äta så du orkar älska skönt en gång till. Kom älskling så går vi ner till köket. Vi får knulla där nere.”

Vi går nakna ner till köket och jag känner hur Davids och mina safter rinner ur mitt sköte. Nej jag tänker inte tvätta mig förrän precis innan Per och ungarna kommer. Fram till dess vill jag känna hur det bubblar i mig. Hur många gånger har han knullat mig idag, hur många gånger har han fyllt min slida med sin vita sås och hur många gånger har jag fått orgasmer? Jag vet inte, men jag vet att vi har haft det underbart skönt, och jag vet vem som kan hjälpa mig när jag behöver få känna mig som en sexig och eftertraktad kvinna, men vår dag är inte slut än. David och jag ska bara äta lite, sen ska jag få känna hans underbara kuk i mig igen.
Jag står framför det öppna kylskåpet och ropar till David ”Älskling vad vill du ha, ska jag steka några hamburgare och göra en god sallad”.

Samtidigt som jag böjer mig ner vid det öppna kylskåpet och ta fram sallad, gurka och tomater så hör jag David ta ett par steg mot mig. Jag känner hans händer greppa mina höfter – inte försiktigt utan fodrande. Jag känner hans haka mot min bara nacke, och hans läppar formas till en härlig kyss. Hans händer stryker över mina axlar, glider ner längs armarna och omfamnar mig.
”Snälla David vi måste äta, du får knulla sen. Du måste ha lite mat.”
Samtidigt som jag lamt protesterar putar med stjärten mot honom ja min mogna kropp bjuder in honom. Hans hårda stånd pressas mot mina skinkor.
”Snälla David …. sedan” skrattar jag.
”Jag vill bara känna lite Gunilla”, viskar han i mitt öra och jag känner hur hans tunga leker i min nacke och ner över halsen.
”Älskade David ….. du ska få knulla, men vi måste äta först. Tänk att du som är så ung och snygg är så förtjust i att knulla mig. Jag är ju en gift tant och äldre än din mamma.”
”Du är en vacker kvinna, en underbart sexig kvinna.”
Jag njuter av Davids bekräftande svar, andas tungt och min kropp darrar. Känner han doften av min kåta längtan.

Jag känner hur hans händer glider över min mage, upp mot mina toppiga bröst. Han formar sina fingrar runt de små hallonen och min kropp svarar direkt. När de styvnar fnissar han till, gnuggar dem lätt mellan pekfingret och tummen. Samtidigt känner jag hans lem växa mot mina skinkor. Ja min smekning med stjärten väcker hans känslor. Mmmm så skönt han smeker över vårtorna – mjukt, vant och lockande. Ja, mina små hallon svarar på beröringen. Jag flämtar till, när han nyper till hårt.
”Aiii”!
Davids fingrar smeker mina känsliga vårtgårdar. Han blåser lätt på min hals och får mig att slappna av igen. Hans händer smeker ner över min mage, smeker in i naveln, vidare ner över mitt venusberg. Jag känner nu hur underbart handen trycks mot min blygd samtidigt som hans grova lem pressar in mellan mina skinkor. Handen rör sig mjukt, men ändå bestämt över mina mest känsliga kroppsdelar. Hans läppar ömsom kysser mina axlar ömsom nafsar i dem. Han äter min kropp – ja han tar vad han vill ha, och jag känner bara lockelse till Konjits lillebror. Ja en pojke som är ju jämngammal med min son.

Jag känner hur mina fötter flyttas lite isär, och hur de hungriga händerna smeker ner över mina blottade mage, ner över min blygd och ner till min kärleksknapp.
Först smeker David försiktigt runt min kärleksknapp, sen alltmer hungrigt över den. Hans fingrar väcker den till liv – liksom mina små blygdläppar. När han vidrör min klitta kan jag inte hålla emot min njutning OOOOOH. Hans andra hand vandrar bak till mina skinkor, greppar en av dem, känner på fastheten, smeker in i dalen mellan mina stjärthalvor.
Jag kan inte låta bli, måste få smeka över hans nakna kropp, måste få känna på hans underbara lem måste få greppa den måste ta i den. ”Mmmm så vacker, så hård så ådrig”.
Ett finger fortsätter smeka över min klitta, medan två andra glider in i den rosa grottan mellan mina läppar. Den andra handen fortsätter sin upptäcktsfärd i dalen mellan mina päronformade skinkor och hittar min bruna ros där den stannar till. Min kropp svarar på händernas lockelse och jag svankar mer. Fingret börjar smeka över rosen – först mjukt, sen eggande med den vassa fingernageln, för att slutligen trycka mot öppningen. Ska jag ge mig hän åt njutningen eller ska förnuftet i mig vinna för första gången idag, och ska jag ta bort fingret som leker med mitt bajshål? Men gud det är ju skönt det är ju en annorlunda upplevelse. Det är väl inte så farligt om David bara känner lite.

David går ner på knä bakom mig, öppnar mina ben mer och beordrar mig att svanka bättre. Trycket mot min ros släpper och fingret glider in i min savande kärleksgrotta där det möter andra handens fingrar. Jag känner hur det fuktiga fingret lämnar min grotta för att vandra tillbaka till min bruna ros. Jag känner hur det blöta långfingret sakta öppnar rosen och trycks in i min ändtarm. Min ros kämpar mot och min kropp spänns.
”Vänta lite David…. försiktigt… det svider lite…?
Jag känner min älskares varma läppar mot mitt lår och han viskar ”Det är ingen fara, slappna av, smärtan går över… jag lovar”.
Jag sväljer och tittar vädjande på honom. Så trycker han in fingret i mig igen mer bestämt, och jag kan bara grimasera och dra efter andan. Jag inser att det är David – och bara han – som bestämmer vad som ska ske, och vad han vill göra med mig. Och jag inser att jag kommer att gå med på alla hans önskemål. Min älskare och grabb kontrollerar mig helt.

Han lägger handen på min axel och leder mig fram till köksbordet, som står framför fönstret mot gatan. Sån tur att det är eftermiddag och gatan tom. Hade vi bara varit några timmar senare hade här varit fullt med folk på väg hem från skolor och arbete. Jag tar tag i bordet, och känner hur han pressar min rygg så jag lutar framåt. Så går han ner på knä bakom mig. Hans fria hand smeker mina fasta skinkor medan fingret i förs ut och in i min ros. Jag känner smärta och spänner omedvetet min russinbruna ros. Så dras fingret ut ur min ros. Mitt anushål sluts långsamt. David greppar mina skinkor och drar isär dem. Mitt lilla bruna öga blinkar till, och jag känner hur han sätter sin tunga mot öppningen och pressar. Jag gnyr av njutning – ja tungan känns mycket bättre. Jag känner hur tungan tränger in några centimeter och börjar flexa runt den. Jag känner hur tungan glider djupare in, innan den börjar rotera i mig. Mmmmm min kropp väcks av denna sensationella upplevelse.
”Är allt bra Gunilla, vill du känna min kuk glida upp i ditt inre?
”David – lova att ta det försiktigt”.
Min blick möter Davids varma men ändå mer bestämda blick. Jag känner att han kontrollerar mig och att hans vilja är min lag.

David kysser mig på munnen, ler och viskar ”Var inte rädd Gunilla, jag ska vara försiktig”.
Jag tar ett hårt grepp om bordsskivan och svankar. David greppar mina skinkor och särar på dem. Gunilla försök utstå smärtan, låt det gå fort. Snälla Gunilla skrik inte. Farbror Svensson och andra grannar kan höra. Ja så går mina tankar. Jag känner hur han manövrerar sin lem mot min russinskrynkliga anusöppning, och låter den ligga precis så den nosar i hålet.
”Slappna av nu Gunilla….” viskar David och pressar på mot min slutmuskel.
Jag känner hur ollonet tränger sig in genom den första ringmuskeln, och håller andan och ömsom spänner och slappnar av. Så pressar han på ytterligare och når den inre muskeln som knyter ihop sig totalt. Han stannar till. Är han nöjd? Inser han äntligen att hans lem är för stor för mig?
Han är som sagt stilla ett ögonblick och sedan trycker han på – hårt och beslutsamt.
”AAaaii! AAAAIIIJJJ!! AAAAIIIIIIJJJJJJJJJ”!!!
Jag blir stel som en pinne. Varenda muskel är spänd och jag andas häftigt. Min rygg glänser av svett och jag greppar krampaktigt bordsskivan. Mina ögon tåras av smärtan.
”Ssssh… slappna av Gunilla”.

Jag flämtar men kan inte svara. Mina knän skakar och min slutmuskel griper om den grova lemmen med oerhörd kraft. Han lägger händerna på mina höfter igen och trycker till. Sakta, sakta känner jag hur den kraftiga lemmen tvingas upp i mig – ända till roten.
”AJ SOM FAN!! Det gör skitont! David ….. snälla. Varför tog vi inte glidmedel”.
David stannar upp, lutar sig över mig och kysser min svettblänkande kind. Med ena handen greppar han min haka vänder upp mitt ansikte och kysser mig passionerat hett, mmmmm.
”Bara slappna av Gunilla … det gör inte ont så länge till. Du är så vacker… din stjärt är så underbart trång …. du är så sexig – ja min älskling”.

Davids ord och kyssar får mig att slappna av en smula. Så reser han sig upp griper tag i mina höfter och börjar knulla mig hårt och bestämt. Min kropp glänser av svett och min trånga stjärt tar emot den stora ynglingslemmen. Med kraft bänder den isär mina skinkor och glider in och i min ändtarm. Jag gnyr för varje stöt, men han bryr sig inte utan bara ler och tar det helt i sin egen takt. Ingen kan hindra min unghingst – absolut ingen, och när han nu ökar farten stönar jag allt högre för varje stöt. Jag särar mer på benen, lutar mig fram mot bordet och putar mer med stjärten i ett försök att lindra smärtan. Ja vi älskar helt på Davids villkor. Och trots min smärta älskar jag att ge mig hän till min vackre älskare.

När min ungtjur ökar tempot ytterligare orkar jag bara flämta. Jag hör hans skratt samtidigt som han skjuter sin sats långt upp i min uttänjda tarm. Under det att han sprutar ut sina spermier fortsätter han frenetiskt att stöta i mig, och stannar inte förrän hans vita tjocka sperma började droppa ner på parketten. Han lutar sig över min darrande, kladdiga kropp och kysser mig ömt.
”Sådär – det var väl inte så farligt…”.
Jag kan inte svara. Mitt huvud hänger ner mot bröstet, mina ben darrar men andhämtningen har lugnat sig. Jag känner hur David drar ut sin kladdiga kuk färgad av hans vita sperma och mitt tarminnehåll. Jag känner hur sperman rinner ur mitt halvöppna hål, hur den rinner ner för mina lår.

Plötsligt ser jag genom köksfönstret vår Volvo sakta köra mot vårt hus,
”Helvete kommer Per redan. Han skulle ju ut med sina arbetskamrater ikväll.”
Jag grips av panik när jag hör bilen parkera på vår garageuppfart och min röst är stressad när jag vänder mig mot min unge älskare:
”Älskling fort ta dina kläder och smit ut via altanen. Per kan komma in vilken sekund som helst. Han får inte se dig här, inte se oss nakna tillsammans. Så skynda dig. Älskling bara en snabb puss innan du försvinner. Du är underbar, jag sms:ar sen och berättar. Jag älskar dig.”
David försvinner naken ut genom altandörren och med sina kläder i famnen. Han vänder sig om i steget och hans läppar formar orden:
”Jag älskar dig också Gunilla, du knullar så skönt!”

Jag får snabbt på mig morgonrocken, knyter den hjälpligt. En snabb koll i spegeln – ja det är OK, ingen sperma i håret i alla fall, men gud så kladdig jag är mellan benen. Då hör jag ytterdörren öppnas……
”Gunilla, hej …., jag kom lite tidigare. Jag ville vara hemma med dig istället för att gå ut. Var är du?”
Jag försöker låta så naturlig som möjligt när jag säger, ”Jag är här i köket älskling, kom!”
Min äkta man kommer ut i köket och tittar storögt på mig, sen på den vackra blombuketten som jag fått av min unge charmör.
”Gunilla har du fortfarande morgonrock och har du köpt blommor?”
”Ja jag har tagit en joggingtur och tänkte ta en dusch. Då hörde jag bilen komma och gick ner. Blommorna – ja dom är till dig. Jag tänkte du kanske ville fira det nya jobbkontraktet, som du lagt ner så mycket energi på sita månaden.”

Pers ansikte spricker upp i ett brett leende och han tar de få stegen fram till mig och viskar, ”Älskling så gulligt av dig, ja jag har nog försakat dig lite sista tiden. Får jag ge dig en puss?”
”Ja ja kom kyss mig älskling!”
Per kysser mig lite trevande. Nej inte alls så hett och passionerat som David. Jag trycker mig dock mot honom och känner hur hans lilla snopp väcks. Min mun söker sig till Pers. Min tunga söker sig hungrigt in i Pers mun. Ja jag kysser honom hungrigt samtidigt som mina fingrar smeker hans nacke Jag måste ju vilseleda Per så att han inte ser David smita ut från vår tomt. Efter kanske en halv minut lösgör jag mig och viskar:
”Älskling gör det skönt för mig slicka mig skönt.”
Lite valhänt kysser sig Per ner över min hals samtidigt som jag lossar skärpet till min frottérock. Han kysser mina toppiga bröst. Blygt låter han tungan smeka mina känsliga hallon – hallonen som David för kanske en timma diade som ett litet barn.
”Så hårda dina vårtor är älskling.”
”Ja pussa dem. Det är så skönt, jag är så het älskling mer, kyss hårdare,”
Jag försöker styra min man rätt, men han är alltför försiktig. Varligt trycker jag ner hans ansikte mot min mage. Ja känner tungans smekning över min navel. Men varför går han inte in i naveln med tungan? Jag har ju sagt till honom flera gånger att det är så skönt.

Pers tunga arbetar sig ner över mitt blygdben, samtidigt som jag öppnar låren mera och lutar mig bakåt mot köksbänken. Då ser jag i köksfönstret David smita ut på gatan. Han kastar en hastig blick mot fönstret och formar läpparna till en kyss. Så skyndar han vidare mot tunnelbanan. Han är för go min lille Don Juan.

Pers tunga blir allt ivrigare när han närmar sig mitt kladdiga sköte Jag känner tungan smeka min lena hud. Hur ska han reagera när han känner smaken av Davids sperma, kommer han att förstå….?

Per tittar upp och min blick möter hans kladdiga mun. Hans blick är glansig.
”Gunilla, älskling så våt du är idag. Aldrig har jag känt dig så våt och så gott du smakar.”
”Älskling, älskling slicka mig mer, det är så gott när du slickar så, slicka min fitta sköönt, ja mer drick mina safter, jag är så het, jag måste få känna din tunga i mig.”
Ja så hetsar jag Per för att få honom att inte ana några ugglor i mossen. Men gud han tror ju att det bara är mina safter, hur naiv får en äkta man vara?
”Gunilla jag älskar dina safter”, suckar Per och borrar sin tunga in mellan mina blygdläppar.
”Älskling smek min klitta samtidigt, gör det skönt för mig” hetsar jag min make.
Jag känner hur hans lite fumliga fingrar börjar leka med min kärleksknapp och hur hans tunga blir allt ivriga att slicka i sig min lille älskares safter. Tänk Per tycks gilla att slicka manlig sperma. Gud tänk om jag kunde ha både David och Per. Men gud så han slickar och så hans tunga retar min blåsa.
”Gunilla får jag ta fram min snopp och runka samtidigt som jag slickar dig. Det, det skulle vara så skönt att runka samtidigt som jag slickar i mig dina safter.”
”Klart du får älskling, jag vill att du ska ha skönt också.”

När jag tittar ner ser jag hur Pers hand ivrigt leker med den lilla snoppen samtidigt som andra handens fingrar nyfiket börjar busa med min kärlekstunnel och hans tunga ivrigt men valhänt leker i porten till min kärlekstunnel. Men hur länge ska jag klara mig? Pers fingrar och tunga retar min blåsa så intensivt, och jag som inte kissat sen i morse.
”Älskade Per, det är så skönt, men din tunga och dina fingrar retar min blåsa, och jag måste snart kissa. Lugnar du dig inte så kissar jag på mig.”
Det är som om han inte hör, han slickar och fingerpullar mig, samtidigt som han runkar sin lilla snopp allt ivrigare. Jag klarar inte meer ….. Jag måste ……, och den varma strålen sköljer över min käre makes ansikte. Med öppen mun tar han emot min blåsas brygd, han suckar och jag känner hur han lilla snopp skvätter på mitt smalben.

Min hand vandrar ner och smeker över Pers tunna hårfäste. Han tittar upp på mig, ler och viskar: ”Älskade Gunilla så skönt det var, du smakade så gott idag. Det gjorde inget att du kissade… det smakade också gott. Du måste vara jättehet på mig så som dina safter rann”
”Mmmm du är fin Per, men nu måste jag gå på toan, sen ska jag duscha. Du behöver också duscha, men älskling vänta tills jag är klar. Snälla torka upp på golvet efter oss här medan jag duschar. Vi vill ju inte att ungarna ska fatta att vi älskat i köket”
Jag smeker min make lätt över hans kladdiga kind, ler mot honom och går lite klumpigt bort mot vårt badrum.

Ja nu har du tillsammans med Gunilla och David upplevt en dag mitt i veckan, när hon var ”för trött” för att gå till jobbet. Att Per kom hem alldeles för tidigt löstes ju på bästa sätt. Jag hoppas att du också njutit av Gunillas nya ”lilla snedsteg” och stora äventyr. 

 

 

3

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…