Gunilla – Ensam i stan och familjen hos Farmor Del II

Gunilla – Ensam i stan och familjen hos Farmor Del II

Denna novell är en fristående fortsättning på novellen ”Gunilla – Ensam i Stan och Familjen hos Farmor Del I” där Gunilla är hemma i huset och fixar till sig inför en mysig kväll i stan. Gunilla är, som du säkert redan upptäckt, en pigg och nyfiken kvinna, och älskar att utforska sin kropp – ibland tillsammans med andra men också ensam. I Del I av denna novellserie upptäcker hon bl.a. sin exhibitionistiska sida. Jag föreslår att du läser Del I av denna novellserie för att få en god bakgrund till det som vår ensamma mamma hittar på i stan.

I Del I av novellen vandrade jag Drottninggatan upp och hamnade utanför Pistill och dess underbara skyltfönster med läckra underkläder. För er som inte är från Stockholm kan jag berätta att Pistill är en lite exklusiv boutique, som säljer helt fantastiska underkläder för kvinnor. Men man har också lite spännande leksaker. När jag ser in i skyltfönstret möter jag Konjits varma blick. Inför min inre syn rullas minnena upp av besöket i affären i våras. Hon verkar så upptagen av en manlig kund. Hon ser mig säkert inte. Ska jag bara gå förbi eller ska jag gå in ….? Då tittar Konjit upp! Jag möter hennes varma blick och fattar mitt beslut. Som i en dröm går jag fram mot dörren, öppnar den och är inne i den exklusiva affären.

Där bakom disken står den vackra mörkbruna kvinnan med sitt tjocka lockiga axellånga hår (för er som inte redan vet så har Konjit en etiopisk mor och en europeisk far). Hon tittar på mig och säger lite formellt men ändå mjukt och varmt.
”Välkommen in, så snart jag slagit in herrns present här, så ska jag ta hand om dig. Se dig runt i affären så länge”.
Jag går fram till en skyltdocka i en svart mycket tunn negligé, och låssas beundra den. Men då och då sneglar jag bort mot Konjit, som slår in det lilla paketet i ett rosa papper. Det är säkert en present han köper till sin fru eller till sin älskarinna. Nu knyter hon ett vitt band runt paketet och gör en prydlig rosett. Så vant hon gör det, och så självsäker hon verkar här i sin affär, Med ett brett leende räcker hon över paketet till mannen med orden:
”Hoppas det här blir en vacker present till din kille och hoppas nu att ni får en riktigt fin kväll”.
Konjit följer sin kund till dörren, önskar honom välkommen tillbaka. Sedan låser hon dörren och nu är det bara vi två – Konjit och jag i den exklusiva boutiquen.

Jag ser Konjit komma mot mig. Denna mörka kvinna – lite kortare än jag och med en slank men ändå välformad figur – inte ett extra kilo. Så vackra linjer i hennes ansikte. Nu spricker hon upp i ett brett leende.
”Så roligt att du kom tillbaka Gunilla. Jag har verkligen undrat …., och längtat efter dig. Så vacker du är. Tyckte din man om underkläderna, och mitt lilla paket?”
”Nej … jag har inte visat honom dem ännu. Han ……, nej han skulle aldrig gilla dem.”
”Men älskling varför köpte du dem då?”
Rodnande viskar jag ”Det är inte riktigt som du tror. Jag köpte dem för att jag skulle besöka en kollega – ja en kvinnlig kollega, vår personalchef. Jag ville vara vacker hela jag, och känna mig … kanske inte bara välklädd utan sexig”.

Konjit står framför mig våra blickar möts, och så viskar hon: ”Gunilla så glad jag blir att du vågat. Jag kände ju din nyfikenhet när vi provade underkläder”.
Så böjer hon sig sakta fram, hennes läppar närmar sig mina. Jag sluter mina ögon, öppnar mina läppar och känner hennes läppar omsluta mina och hennes tunga smeka sig in i min mun. I en mjukt smeksam rörelse fångar hennes varma tunga min, och våra tungor omslingrar varandra i den mest underbara kyss.

Varligt väcker Konjit mig ur min dröm, tar varligt min hand och leder mig bort till den vita divanen, som står längs in i den lilla boutiquen. Jag sjunker ner i divanen och ser upp på Konjit. Hon stryker sin hand över mitt hår – ja tar bort en lock som trillade fram över min panna när vi kysstes. Hon sätter sig tätt intill mig håller min hand i sin. Med sin andra hands fingrar smeker hon mjukt över handryggen.
”Du Gunilla jag har saknat dig mycket, undrat vart du tog vägen och ångrat att jag inte var fräck nog och bad om ditt mobilnummer. Ja jag kände där i affären att den kvinnan vill jag känna bättre. Du har sen dess funnits i mina tankar, och jag har drömt om dig – om oss – på nätterna. Ja inte bara då, du har funnits på min näthinna varje gång jag smekt mig till sköna orgasmer.”
Samtidigt lägger hon armen bakom mig och kramar om mig lite lätt.
”Jasså …., vet du, jag har också tänkt mycket på dig. Många gånger har jag tagit upp lappen du skrev till mig och de små trosorna jag fick av dig. Ibland har jag börjat slå mobilnumret du skrev på lappen, men sen aldrig vågat fullfölja. Och du ….., trosorna som du gav mig i present har jag aldrig använt förrän idag. Ja det ena gav det andra, så jag gick upp längs Drottninggatan till din affär. Hela jag blev varm när du såg mig där i fönstret”.

Plötsligt kan jag inte låta bli, utan lägger handen på hennes. Hon drar inte undan den.
”Du Konjit du är så ung mot mig, om jag fått barn tidigt kunde jag varit din mor. Jag är ändå 51 år. Varför har du saknat mig?”
”Ja, jag vet Gunilla min mamma var bara 16 år när hon fick mig. Ja flickor får ofta barn tidigt hemma i Etiopien, så min mamma är ju yngre än du. Men samtidigt ålder är ju bara en siffra. Du känns så trygg och mogen. Ja jag kände att du verkligen ville uppleva att vara tillsammans med en annan kvinna. Och nu är du tillbaka här hos mig”:
Jag flyttar mig sakta lite närmare Konjit, och drar bort min hand från hennes för att istället, försiktigt dra undan en mörk hårslinga från hennes ansikte och föra bakåt. Min hand fortsätter ner längs hennes nacke, ner mot armen och sedan upp igen bakom nacken.
Konjit låter mig fortsätta, samtidigt som hon drar ett tyst men djupt andetag.
Jag låter min högra hand stanna kvar bakom nacken, något lätt smekandes ner mot skuldran och tillbaka, samtidigt som jag för min vänstra hand till hennes andra sida på samma sätt.
Våra läppar är nu närmare varandra, det är som om vi sakta dras närmare varandra och ingen kan ta första steget. Allt jag ser är Konjits varma bruna ögon under något som känns som flera minuter.
”Du är så vacker”, viskar jag tyst och för mina läppar mot hennes.

De tre orden är de enda orden som krävs, sedan kan vi inte sluta kyssas. Jag smeker mina händer upp i hennes hår och ner mot skuldrorna igen, kramar till hårt. Konjit smeker samtidigt mina axlar och fortsätter ner längs armarnas utsida, väl nere vid handleden vänder hon och smeker insidorna sakta uppåt. Hon snuddar vid mina toppiga bröst på väg tillbaka och fortsätter därefter smeka området ovanför mina bröst. Jag börjar andas tyngre när hon sakta för när händerna över mina bröst, cirkulerande och mer hårda smekningar, samtidigt hårdnar kyssarna. Ena handen smeker brösten samtidigt som den andra letar sig nerför revbenen och runt naveln.

Jag slutar kyssa Konjit för en sekund, lutar huvudet lätt bakåt och tar ett snabbt, lätt kvidande andetag. Konjit stannar upp och lägger sin ena hand mot min kind, möter min blick och viskar:
”Snälla, hela min kropp skriker efter dig – hur står du ut att göra så här utan att gå längre?”
Konjit böjer sig fram och kysser mig, hennes läppar är så mjuka och fantastiska. Hon kysser så underbart, nu möts våra tungor och vi fortsätter där vi slutade. Hon fortsätter smeka mig över brösten och midjan. Hennes händer söker sig längre ner, och min kropp skriker efter henne.
Hon drar sig bort några centimeter från mig och viskar: ”Ska vi ta en dusch tillsammans?”
Konjit tar min hand och för mig förbi ett litet pentry och in i lokalens lilla omklädnings- och duschrum. När vi kommer in i duschrummet vänder hon sig genast om och tar tag om mina axlar. Hon drar mig närmare och kysser mig. Jag börjar känna mig ung och oerfaren när det egentligen borde kännas tvärtom. Konjit slutar kyssa mig och för sina händer bak till min rygg, varligt drar hon ner dragkedjan i min klänning, och låter den falla till golvet. Därefter granskar hon lystet min lilla spets-BH, vänder mig om, och knäppte upp BH-bandet. Bh-n ramlade av och med glansiga ögon granskar hon mina toppiga flickbröst. Jag andades tungt när Konjit böjer ner sitt huvud och sniffar mig i nacken, kysser den och håller sina händer om mina överarmar. Sakta, sakta letar de sig ner mot mina nakna bröst och hon börjar leka med dem, drar i mina känsliga bröstvårtor och masserar dem hårt med sina starka fingrar.
”Jag har varit tillsammans med flera kvinnor, men aldrig trodde jag det skulle kännas så här fantastiskt att ta på en annan kvinna”, viskar hon i mitt öra. ”
Du har så underbart små och fasta bröst. Jag vill inte sluta”.

Jag snurrar runt och kysser Konjit på munnen igen. Jag för mina händer bakom hennes rygg och letar snabbt upp dragkedjan till hennes mörkröda klänning. Drar ner den samtidigt som Konjit hungrigt kysser och biter mig mjukt i halsen. Jag blir vild av upphetsning – ja njutningen är helt underbar. Jag backar en bit och drar ner Konjits klänning, Där står jag i mina små stringtrosor. Konjit ler uppskattat mot mig. Jag öppnar låren en aning så att springan i trosan öppnas. Jag gör detta bara för att visa Konjit att det är just den trosa som jag fått av henne jag bär.
Konjit för sina händer sakta över min kropp, värmer den, beundrar den. Jag för återigen mina händer bakom min älskarinnas rygg och knäpper upp det röda BH-bandet. Jag drar ner den över axlarna och armarna tills den faller av. Min blick möter Konjits naturligt större och mjukt rundade bröst, som får mig nästan att rodna. Som jag har längtat så mycket efter detta, och nu känns det nästan overkligt. Prövande börjar jag massera hennes bröst, försiktigt men sedan hårdare. Konjit andas snabbare och suckar knappt hörbart. Därefter kommer våra små trosor snabbt av. Konjit backar ett halvt steg och ser på mig med njutningsfull blick. Jag ryser av att bli granskad av hennes vana blick. Hon har säkert sett hundratals kvinnor i underkläder, undrar hur många hon sett helt nakna. Nej jag har absolut inget emot att bli granskad av hennes blickar.

”Så vackra dina bröst är Gunilla, din platta mage, dina underbart markerade blygdläppar. Ja dom kommer verkligen till sin rätt när du är helt rakad. Jag är så glad att du lydde mitt råd förra gången”.
Rodnande viskar jag: ”Det var Anita som rakade av mitt könshår. Det var helt underbart att känna sig så utlämnad till en annan kvinna – ett enda felskär med den vassa rakkniven och hon kunde ha skadat mina blygdisar eller min klitoris. Usch jag fattar inte varför man omskär kvinnor”.
”Nej det gör inte jag heller Gunilla, men det är vanligt i mitt hemland. Men nu pratar vi inte mer om såna hemskheter. Nu vill jag duscha, och jag vill duscha tillsammans med den vackraste kvinna jag sett: Kom Gunilla!”, viskar Konjit och drar med min in i duschen.
Varmt vatten strilar ner över våra kroppar. Vi håller bara om varandra en stund, det är så kallt att hamna utanför de varma strålarna så vi får stå mycket tätt ihop. Konjit häller upp lite vaniljdoftande schampo ur en flaska och börjar massera in det i mitt hår.
”Gunilla, jag älskar ditt långa och mjuka hår. Det är så skönt vågigt”.
Hon fortsätter massera min hårbotten och därefter ner över ryggen. Schampot rinner ner över hela mig och jag blundar för att inte få det i ögonen. Jag känner hur Konjit så underbart skönt börjar massera in resten av min överkropp med någon slags duschkräm som luktar viol. När hon masserar mjukt över brösten känns det helt fantastiskt. Till slut öppnar jag ögonen och ser på henne. Jag möter blicken i hennes varma ögon och förstår att hon är helt uppslukad av denna uppgift – att tvätta mig.

Hon masserar in tvålen ner mot låren med mycket mjuka och försiktiga rörelser. Jag stönar till när hon nästan kommer fram till min klitoris. Därefter fortsätter hon smeka insidan av låren med mjuka, cirkulerande rörelser. Så håller hon på fram och tillbaka ett tag tills hon plötsligt, försiktigt smekte över min klitoris med några av sina fingrar. Hon fortsätter ner mot mina blygdläppar, fram och tillbaka mellan klitoris till blygdläppar och fortfarande med mjuka rörelser. Efter en stund lägger hon hela handen över mitt underliv och smeker hårt uppifrån och ner flera gånger. Det är så otroligt skönt och jag andas snabbare och kortare ju längre hon smeker. Konjits hand är så mjuk, så bestämd.

Jag är nära att komma, men känner för att byta av, så jag tar Konjits hand och för den mot min kind, sedan kysser jag henne sakta och ömt.
”Får jag gå ner på dig?”, frågar jag med dämpad, men upphetsad röst.
”Gå ner?”
”Alltså, slicka dig där nere”.
”Vill du det, Gunilla! Mmmm vill du slicka min klitta:”
”Ja jag vill smaka på dig, jag vill smaka på dina safter, jag vill göra det skönt för dig nu min älskade Konjit..”
Jag kysser Konjit hårt och börjar med att lägga handen över hennes klitoris. Försiktigt smeker jag den och för sedan fingrarna längs med hennes skåra mot öppningen. Hon verkar väldigt blöt därinne med tanke på att det känns även utanpå. Jag får en sån längtan att komma in i henne, jag undrar hur det skulle kännas. Är hon stor, eller trång? Säkerligen är hon trång, hon är ju mycket yngre än mig och har nog inte haft så mycket sex med män eller fött barn.

Försiktigt letar sig två av mina fingrar in i hennes slida. Ja hennes öppning är underbart liten, jag känner hur det stramar lite om mina fingrar. Konjit stönar högt och jag tar det som att hon gillar det och sätter mig snabbt ner på knä för att se få mer av henne. Hennes underliv är så vackert. Hon är så len. Hennes blygdläppar är smala, markerade och lite öppna så man kan se det rosa glansiga köttet därinne. Så annorlunda mot mina egna betydligt större och sladdriga blygdisar med sina inre blygdläppar som hänger lite utanför de yttre. Konjits blygdisar är så lockande, så jag börjar leka lite med dem, dra i dem och sedan smeka hennes hårda lilla klitoris. Hon andas snabbt och tar tag i mitt hår, kramar om det och stönar. Jag böjer mig fram och låter mina läppar vidröra hennes klitoris, jag kysser den försiktigt och sedan lite hårdare. Min tunga kommer fram och börjar smeka den i cirklar.
Konjit fortsätter stöna lågt, jag känner hur min varma tunga får hennes kropp att vibrera av lustfylld njutning. Jag drar tungan nerför hennes skåra och stannar vid öppningen, därefter kör jag in den en liten bit i henne. Fram och tillbaka. Fortsätter uppför skåran igen mot klitoris och masserar med tungan samtidigt som jag för in två fingrar i henne och töjer lite bakåt. Konjit tar ett hårdare tag i mitt hår, som om hon tappar kontrollen helt, medan jag kör tungan hårt över hennes ömma punkt. När jag sakta för in ett tredje finger med lite lirkande så kommer hon. Jag fortsätter lirka in det tredje fingret samtidigt som orgasmen drar genom Konjits mörka kropp.

”Gunilla du är helt underbar, det är länge…, länge sen jag hade så här skön. Nu är det min tur att göra det skönt för dig. Kom så går vi ut till boutiquen igen och den sköna divanen”.
”Snälla Konjit, vi kan väl inte stå där ute. Även fast det är dunkelt därinne i din boutique så kan ju nån få syn på oss genom skyltfönstret”.
”Gunilla låt dom i så fall titta. Det finns inget vackrare än att se två kvinnor göra det skönt för varandra”, svarar Konjit, tar min hand och för mig mjukt men bestämt ut till boutiquen.
Ja Konjit har rätt, att se oss leka tillsammans är bara vackert och lockande, och jag förstod ju i eftermiddags att jag verkligen njuter av att nån okänd ser på och beundrar min nakna kropp.
Jag sträcker ut mig på den vitklädda divanen, låter ena benet falla ner på golvet för att öppna mitt sköte lockande för min vackra butiksinnehavare. Jag har inte en tanke på att jag öppnar mina innersta hemligheter för eventuella kvällsflanerare på Drottninggatan, som säkert lockas av de vackra underkläderna i skyltfönstret. Samtidigt ställer Konjit ner två glas, en helflaska Cava och ett läckert jordgubbsfat på det lilla bordet bredvid den vackra divanen. Hon fyller glasen, räcker mig det ena, höjer sitt glas mot mitt och viskar ”Skål min älskade”.
”Skål Konjit, och jag måste erkänna att du har rätt. Det känns faktiskt inte konstigt att sitta så här utan kläder – nej jag lockas faktiskt av det”.
Så berättar jag för henne om eftermiddagens lilla lek med vår kära granne – farbror Svensson, och Konjit skrattar gott åt min berättelse.
”Men Gunilla, varför kom du hit just idag, det är ju ganska länge sen du var hos mig och handlade underkläder, berätta nu ärligt”.
”Jag har tänkt på dig jättemycket sen den gången. Trosorna, som du gav mig, har jag smekt över många gånger och läst lappen. Men jag har familj att tänka på – jo faktiskt – åsså har jag Anita – vår personalchef. Vi har sedan den där dagen jag var här och köpte underkläder ett förhållande. Men vi är båda överens om att vårt förhållande inte får påverka relationen till min familj, och hennes relation med ett par andra kvinnor”.
”Är inte det svårt Gunilla?”
”Jo men hittills har det funkat bra, och min man tycker att jag är gladare och snällare mot honom numera. Ja vi älskar till och med mer. Anita och hennes manliga kontakter – två unga killar från Gambia – har på ett fantastiskt sätt väckt mina lustar”.
”Så spännande, men du har ännu inte berättat varför du sökte upp mig just ikväll”.
”Jo Per och ungarna är hos farmor i Dalarna hela helgen, och jag tänkte tillbringa helgen med Anita. Men så i förmiddags fick hon ett telefonsamtal från Köpenhamn att hennes mamma blivit hastigt sjuk och inlagd på sjukhus. Hon bestämde då att flyga ner till Köpenhamn direkt. Samtidigt övertalade hon mig att inte sitta hemma och deppa utan gå ut och roa mig. Ja jag fick lova henne det”.
”Gunilla jag är verkligen glad att Anita övertalade dig, och jag hoppas att du inte ångrar dig”.
”Älskling det gör jag verkligen inte, det är så fint med dig”
Skål för oss Gunilla”.
Samtidigt som jag skålar nästan drunknar jag i Konjits bruna varma blick. Hon ler mot mig och viskar:
”När du smekte mig så där underbart var det helt sanslöst skönt. Jag tror aldrig jag kommit så snabbt, som jag gjorde nu när du gick ner på mig.
”Du Konjit det var också skönt för mig när du smekte mig. Hade du bara hållit på lite till så – eller rättare sagt, om jag inte hade motat bort dig, så hade jag kommit i världens orgasm. Du ska veta att de gångerna jag och min man har sex, så är det väldigt sällan jag får orgasm. Och jag har aldrig fått orgasm när han trängt in i mig. Men smeker han och slickar min klitoris kan det hända att jag känner små lyckorusningar. Enda gångerna jag fått så där underbara slidorgasmer var hemma hos Anita och med hennes båda vänner från Gambia, men båda var ju otroligt välutrustade”.
”Gunilla jag gillar verkligen att du berättar om dina sexupplevelser, och jag är faktiskt inte det minsta sotis på Anita, Jim eller David. Att sitta här och se på din fulländade kropp och att höra dig berätta om dina sexupplevelser tänder mig oerhört. Nu vill jag göra det skönt för dig.”
”Ja jag längtar så efter att känna dina smekande händer över min kropp”, kom Konjit”, viskar jag och för hennes händer till mina toppiga fasta bröst.
”Gillar du sexleksaker Gunilla? Kan jag inte få pröva dem på dig?”
”Jag har en skön massagestav hemma, som jag smyger med för Per, och som jag lekte med inför farbror Svenssons hungriga blickar Per skulle aldrig gilla det. Anita däremot använde lite leksaker på mig och det var fantastiskt skönt. Ja jag vill Konjit.”

Konjit öppnar en låda i den söta byrån, som står bredvid divanen och plockar fram en dildos modell större och en rosa massagestav.
Jag tittar lystet på leksakerna och undrar: ”Inte visste jag att du har leksaker i affären också.”
”Jag skyltar aldrig med dem, men det är faktiskt många kunder som frågar efter leksaker – ja mest kvinnor. Lägg dig ner på divanen Gunilla, nu vill jag leka med dig”.
Konjit sätter sig på golvet i jämnhöjd med mitt sköte, fattar mina ben och böjer dem en bit.
”Sära lite mer på benen”, säger Konjit och för sin mjuka hand över mitt trånande sköte.

Jag öppnar mig villigt för hennes mjuka händer och hungriga blicka. Ja jag njuter av att exponera mig för henne. När jag öppnar låren så dras mina sladdriga blygdläppar isär en aning liksom mina inre läppar, och man kan tydligt skymta min lilla rosa öppning.
Konjit tar upp den grova dildon framför mig och viskar ”Jag ska föra in denna i dig, men först vill jag töja dig lite med mina fingrar. Jag ville känna hur ditt underliv kramar om mina fingrar”.
Hon börjar med att föra in två fingrar ganska lätt, sedan smeker hon dem fram och tillbaka en stund innan hon lirkar in finger nummer tre. Det blir en skön stunds lirkande innan hon lyckas, och nu stramar min slida åt väldigt mycket runt Konjits fingrar. Hon böjer sig ner och slickar lite på min klitoris för att jag inte ska spänna mig. När jag slappnar av försöker hon försiktigt, föra in fingrarna längre in. Underbart sakta för hon dem fram och tillbaka, in och ut i mig. Jag börjar röra mig lite fram och tillbaka för att känna fingrarna smeka mina slidväggar. Ja jag börjar jucka lite försiktigt mot hennes fingrar, som hon försöker föra in så långt det bara går.
Konjit fortsätter att slicka min klitoris underbart skönt för att få mig att slappna av och viskar: ”Du är väldigt trångt älskling. Jag måste nog töja dig mer innan jag kan få in dildon i dig. Slappna av, så ska jag smeka dig skönt över din hårda klitoris nu. Kan du ställa dig på alla fyra tror du? Jag kommer nog åt mycket lättare då”.

Lydigt ställer jag mig på alla fyra med ansiktet så att jag kan skymta ut genom skyltfönstret bakom den flortunna gardinen. Där kan jag se ett ungt par stå och titta i skyltfönstret, eller försöker dom få en skymt av oss. Jag ser hur killen står tät bakom tjejen, och hans händer är kupade över hennes barm i det tajta linnet. Jag blir inte blyg för att vi har åskådare. Nej det känns otroligt lockande att veta att det unga paret därute försöker få en skymt av Konjits och min lek. Så försiktigt Konjit leker med min kropp, så annorlunda mot Anita och framför allt mot Jim och David. Dom tog för sig av min kropp. Nu känns det som om Konjit vill att jag framför allt ska njuta, och hennes egna begär kommer i andra hand.
När jag står där på alla fyra känner jag Konjits händer smeka lätt över min rumpa. Sen försöker hon återigen, sakta massera in sina fingrar i mig. Det går lättare med det tredje fingret nu och jag känner hur hon försöker töja uppåt mot analen. När hon väl fått in de tre fingrarna så stramade det ordentligt, men hon ger sig inte utan försöker lirka in den fjärde.
”Mmmm, det är så skönt, det är nästan smärtsamt skönt, snälla fortsätt” stönar jag.
”Det är bra Gunilla, precis vad jag vill att du ska känna”.
Hon fortsätter att lirka med det fjärde fingret men det är svårare. Hon håller på ganska länge och min kropp glänser av svett, men jag vill absolut inte att hon ska avbryta sin underbara fistning. Då och då avbryter Konjit för att slicka och blöta mig ännu lite till. Efter kanske fem minuter får hon in halva fjärde fingret, vilket måste kännas som en triumf för henne. Hon pausar lite, sedan pressar hon det lite längre in för att sedan pausa igen.
”Vad gör du”, kvider jag.
”Jag försöker få in mina fingrar för att töja dig lite, dildon är rätt stor. Hur kommer det sig förresten att du är så trång”, svarar hon.
”Jag har aldrig fött mina barn vaginalt, förstår du Konjit.”
”Åh, då får vi töja sakta”, säger hon med belåtenhet. ”Är det okej med dig?”
”Du är helt underbar. Det är så skönt. Jag njuter verkligen av blandningen smärta och njutning. Jag vill att du fortsätter. Och du Konjit vi har publik – ett ungt par försöker få en skymt av oss genom den tunna gardinen.”

Fortfarande stramar min slida om Konjits fingrar så det nästan gör ont, men jag vill absolut inte att hon slutar för det är samtidigt underbart skönt. Med mycket lirkande får hon till slut in sina fyra fingrar. Vilken underbar, skön känsla. Konjit kysser mig över rumpan och biter mig samtidigt lite lätt. Hon vill inte ta ut sina fingrar än utan juckar fram och tillbaka med dem för att slidan skall bli mer töjbar. Jag är nästan i extas så skönt är det, och jag känner hur min kroppssafter gör mig alldeles kladdig i slidan och runt om min trånande öppning. Konjit drar långsamt ut sina fingrar.
”Så Gunilla, nu känns det som du är tillräckligt stor. Snälla lägg dig nu på rygg, så lägger vi en kudde under rumpan. Ja lägg dig precis så, så att våra unga åskådare kan se dig, och så du kan se vad dom hittar på”.

Jag suckar av njutning, där jag ligger på rygg med mitt glansiga vidöppna sköte väl synligt för våra små turturduvor i skyltfönstret. Konjit böjer sig fram och för sin heta tunga över mina slidvåta blygdläppar och upp över min känsliga klitoris.
Så tar hon upp den grova dildon och för den försiktigt mot mitt underliv, och försöker få in den. Det är svårt, det tar emot väldigt i början. Så hon lirkar fram och tillbaka och tar god tid på sig, samtidigt som hon slickar mig hela tiden. Efter att själva toppen kommit innanför så går det lättare att få in den. Hon pressar hårdare och jag ropar till av smärta och njutning. Konjits ögon lyser, och hon ser så nöjd ut att få töja ut mig så här och för dildon ut och in i min slida. Samtidigt hör jag ett välbekant surrande. Har hon startat den lilla massagestaven. Nu känner jag staven njutningsfull vibrerande mot min G-punkt. Det tar bara några sekunder så skriker jag ut min första orgasm. Jag vrider mig i de mest underbara kramper och Konjit bara fortsätter att leka med den grova dildon och massagestaven mot min klitoris. Så beordrar hon mig att föra upp mina ben mot skuldrorna så att mitt sköte och min rumpa är helt utlämnad till våra åskådare. Som i dimma ser jag hur den unga killen i vårt skyltfönster fört in ena handen i sin flickväns linne, och den andra smeker över hennes mest intima punkt och över hennes tajta leggings.

Konjit vrider den grova dildon så att den trycker på den tunna väggen mellan min slida och min tarm. Samtidigt kysser hon sig längs mitt ena lår upp mot mina skinkor. Hela tiden är hon noga med att våra två åskådare ska ha största insyn i mina mest privata öppningar. Jag känner hur hennes varma tunga vandrar över min skinka och ner i dalen mellan mina stjärthalvor. Nu spelar tungan sakta och underbart skönt över min bruna ros. Ja, rosen där Anitas små fingrar lekt. Men Konjits tunga är mycket mjukare och mycket mer sensuell. Jag känner absolut inte att det är smutsigt eller snuskigt – nej det är bara skönt och eggande. Men varför slickar hon mig i rumpan. Nu känner jag hur hon slickar fram i mellangården och mot mina av mitt slidsekret indränkta blygdläppar, mmmm så underbart skönt. Hennes tunga vandrar åter bakåt mot min ros och med tungspetsen smetar hon ut slidsekretet över min ros. Jag känner hur tungspetsen likt en liten pojksnopp försöker öppna och tränga in i min ros – ja Konjits tunga lyckas faktiskt ta sig förbi min skrynkliga ringmuskel.
Så känner jag Konjits händer på mina skinkor och jag inser att hon flyttat sig så att hon inte ska skymma utsikten av min mogna rumpa för våra två turturduvor, som nyfiket iaktar oss genom skyltfönstret. Jag känner hur ett finger börjar leka över rosen, där för bara en minut sedan Konjits tunga smekt så djuriskt skönt. Retsamt för hon fingret till rosens mitt och försiktigt trycker hon in det i den redan uppmjukade ringmuskeln. En lätt obehagskänsla följer när hon för in hela fingret, men kyssar mot klitoris dämpar det, och min älgskogslängtande kropp vill bara ha mer. Hon drar tungan längs med min kåtglansiga skåra och in i vaginan samtidigt som hon drar fingret ut och in i analen i cirklar för att töja.

Jag stönar och kan bara ligga där, kan inte greppa något så jag får fatt i hennes underbart tjocka svarta hår och drar lätt i det. Konjit är så vacker, så ömsint och hon gör det så bra.
Samtidigt för hon försiktigt finger nummer två mot analen, och jag stönar av både lust och obehag. Det känns så konstigt när hon för in andra fingret, som om det inte går mer. Bara i Anitas lägenhet har någon annan än jag rört vid min anus. Men då var det mera rakt på och inte så här mjukt pockande.
”Snälla Konjit fortsätt, det är så skön när du för dina fingrar mot den tunna väggen som skiljer dem från din grova dildo”.
Lyckligt känner jag hur ett tredje finger smeker över min blygdläppar för att förberedas för sitt uppdrag.
”Gunilla, jag vet inte om du klarar ett finger till. Din ringmuskel känns så trång. Vill du verkligen att jag ska försöka?”
”Ja, ja, ja jag vill….., jag vill känna dina fingrar i mig, det är så snuskigt skönt”.
Jag känner hur fingret pressas mot min ringmuskel och börjar trycka. Då blixtrar det till!
”Aaaj, aaj …, försiktigt Konjit, men sluta inte, jag ska klara det”.
Konjit för tillbaka fingret mot mina blygdläppar och smeker över dem för att samla mer slidsaft. Samtidigt närmar sig hennes mun min töjda ros. Så känner jag hur hon droppar saliv över rosen.
”Gunilla slappna av, du får inte spänna dig. När jag kommer med fingret trycker du utåt precis som när du bajsar…. Så ja precis så.”
Jag känner Konjits ringfinger pressas mot min ros och biter i min arm för att inte skrika. Min ros kanske inte jublande välkomnar det tredje fingret, men bereder ändå plats för det.
”Så ja Gunilla du klarade det, så duktig du är. Nu ska jag mjuka upp dig lite”.

Jag känner hur hon öppnar fingrarna och töjer min ros, hur hon vispar runt med dem inne i min tarm, hur hon för dem mot den tunna väggen mot min slida. Samtidigt börjar hon röra på den grova dildon i min slida. Jag känner hur varje rörelse på dildon i min slida och fingrarnas brottning i min tarm väcker mina lustar. Efter kanske en minut drar hon – till min stora besvikelse – bort fingrarna. Men det tar bara ett par sekunder så hör jag det välbekanta ljudet från massagestaven.
”Ja, ja Konjit, staven … lek med den i mig”.
”Gunilla jag ska göra det riktigt skönt för dig. Gillar du att älska så här inför publik?”
”Mmmm du är underbar, det är så skönt och det eggar mig att älska så här inför våra två unga turturduvor”.
”Två Gunilla – det är säkert tio personer därute nu, som följer min lek med den mest underbara kvinna i världen. Bergis att flera av dem kommer att besöka Pistill i morgon för att handla. Du kanske kan hjälpa mig i affären då”.

Under vårt upphetsande samtal känner jag hur staven närmar sig min ros och mjukt börjar smeka över den.
”Ja, jaa såå, gud så skönt mmm smek mer smek mjukare, ja så för den in i mig. Ohh gud jag vet inte vart jag ska ta vägen det är så skönt. Ja för dildon fram och tillbaka i min kärlekstunnel också”.
Jag känner hur Konjit trycker in dildon djupt i mig, hur de innersta centimetrarna av min trånga slida vidgas, och hur den trycks mot min livmodersmun. Samtidigt vrider hon den kittlande skönt. Hon har nu fört in massagestaven nästan helt i min mörka tarm, och riktar den vibrerande toppen mot den tunna skiljeväggen mellan min främre och bakre kärlekstunnel. Jag kan inte behärska mig, utan kastar mig fram och tillbaka.
”Ja såå, såå jävla skönt Konjit. Fortsätt så lite till och jag kommer i den mest underbara orgasm”.
Jag kramar mina känsliga vårtor när orgasmerna kommer i vågor. Jag blundar och för mitt inre ser jag stjärnor och mina orgasmer vill aldrig ebba ut.
”Snälla Konjit sluta, jag klarar inte en orgasm till”.

Långsamt drar Konjit ut dildon och massagestaven ur mina hål, kramar mig ömt och våra läppar möts i den mest underbara kyss. Vi sitter tätt tillsamman på divanen och sneglar ut mot vår lilla publik.
”Det gäller att inte låssas att vi ser dem eller vet om dem Gunilla. Förresten vill du inte ha lite mer Cava nu. Jag öppnar en ny flaska”, viskar Konjit och reser sig.
Efter kanske en minut är hon tillbaka klädd i en röd supertunn negligé, men ingen trosa till. Samtidigt som hon slår upp vin till oss räcker hon mig en liten svart läcker spetstrosa, som jag drar på mig – inget mer.
”Jag tycker att vi kan visa vår lilla publik vad vår affär har att erbjuda, och samtidigt är vi lockande klädda för dem. Fina toppiga flickbröst är alldeles för vackra för att gömma i en BH. Du Gunilla berätta lite om din uppväxt. Jag vill lära känna dig bättre”.
”Ja jag är en äkta stockholmstjej och växte upp i Vällingby. Mamma och pappa köpte ett radhus där Jag var enda barnet och blev nog lite väl bortskämd och för omhändertagen”.
Hur menar du omhändertagen?”
”Ja vi tjejer börjar ju smått förändras i 11 – 12 årsåldern. Får små flicktuttar, en del av oss började få hårväxt därnere. Vi blir nyfikna på våra kroppar.”
”Ja jag minns Gunilla, i mitt hemland Etiopien händer det att äldre farbröder tittar på en lite snuskigt och kommer med fräcka förslag. Jag har aldrig berättat för dig, men min mamma hade en liten bar i Addis. Ja du vet säkert att det är Etiopiens huvudstad. Det var definitivt ingen ”lyxbar”, den hade bara en disk och en hylla med vin och sprit samt en soffa. I Rummet innanför var en bred säng, och i det rummet växte jag upp. Mamma serverade inte bara sprit, hon tog emot kunder också i rummet innanför. Du ska veta att det inte är så lätt för en ung fattig mamma att försörja sig i ett land som Etiopien. Ja där låg jag i hörnet och såg vad männen gjorde med min mamma. När jag var kanske 10 – 12 år började många av besökarna titta på mig. Men var det nån som det minsta antydde att dom ville leka med mig så slängde mamma ut dem. Fast min mamma är liten till växten så lydde faktiskt karlarna henne”.
”Oj så annorlunda, men din mamma måste vara en otrolig kvinna, och jag ser absolut inte ner på henne för att hon prostituerade sig. Hon gjorde ju det för att försörja er”.
”Ja det gjorde hon, och tack vare hennes business fick jag en bättre uppväxt än många andra barn i Addis. Jag kunde studera och flytta till Europa. Berätta mer nu Gunilla”.
”Ja i alla fall många av mina klasskamrater lekte och undersökte varandras kroppar – både bland tjejerna och killarna, men jag var inte med i såna gäng. Mamma var alltid noga med att jag skulle komma hem direkt efter skolan. Jag var sen i puberteten, mina bröst växte inte särskilt mycket överhuvudtaget innan barnen kom. Jag var ett ganska försiktigt barn och kan inte komma ihåg några sådana incidenter med vuxna män. Det jag minns från den tiden var väl mer en överromantisk kärlek i nian. Han hette Jonny. Jag trodde kanske inte att min och Jonnys kärlek skulle vara för alltid men däremot min nästa kille Lasse. Vi skulle vara ihop för evigt och allt skulle bygga på kärlek. Jag tror det hämmade mig sexuellt, för det skulle vara så himla fint hela tiden. Det hämmade säkert Lasse. Jag brukar ibland tänka att mitt riktiga sexuella uppvaknande kom i trettioårsåldern. Då först vågade jag kliva ur det förväntade.

”När blev du av med oskulden Gunilla? Jag hade nyss fyllt 13 och han var 25 – han …. ja dom – det var två stycken karlar. Det var inte skönt, men dom lovade mig ett jobb, vilket var lögn. Mamma blev helt galen när hon fick reda på det, och dom karlarna vågade aldrig mer visa sig på hennes bar”.
”Ja när blev jag av med oskulden? Jag var nog 17 och skulle fylla 18. Det var en idrottskille i trean på gymnasiet. Vi träffades på en skoldans. Han knullade mig på en studsmatta bland redskapen i gympasalen. Ingen av oss hade skydd. Ja så gick det som det gick Jag blev gravid. Mamma hjälpte mig så jag gjorde abort. Sen blev mina föräldrar ännu mer rädda om mig.”

Konjits hand stryker min kind, samtidigt som hon säger ”Du är så vacker, så mogen och det är så spännande att få veta mer om dig. Jag vill att vi förblir vänner för evigt, men får jag be dig om en personlig sak”.
”Ja vi har haft en underbar kväll, och jag vill också lära känna dig bättre. Jag skulle vilja kunna komma och hälsa på dig ibland, men du får absolut inte komma mellan mig och min familj. Jag skulle vilja ha ett ”Anita-förhållande” med dig. Är det OK Konjit? Men berätta nu Konjit, vad du vill att jag ska göra för dig.”
”Jag har en yngre halvbror på besök i Sverige. Han är 16 år och har besökt mig de senaste sex åren och är ganska duktig på svenska. Ja han bor hemma hos min mor i Addis annars. Han har nu börjat prata mycket om tjejer och kvinnor, och jag har sett hur han smeker sig själv i smyg. Hemma i Addis är det väldigt vanligt att killar får sin först kontakt med kvinnor genom prostitution. Männen tar bara för sig, och bryr sig inte om att kvinnan också ska njuta. Men jag skull vilja att han får en mycket vackrare första bild av kärleken mellan man och kvinna. Ja träffa en svensk kvinna och lära sig hur man älskar och gör det skönt för en kvinna. Jag vill att…… ja att du visar honom”.
”Jag vet inte Konjit, jag blir helt ställd….. Han är ju yngre än min son ….. ”.

4

Kommentarer

3 svar till ”Gunilla – Ensam i stan och familjen hos Farmor Del II”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    vilka kvinnor Konjit och Gunilla

  2. Profilbild för Ewa-Lena
    Ewa-Lena

    Mysigt att du trivs med Gunilla

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier