Ett sommaräventyr med början på Smedsuddsbadet

Jag heter Jane – en 45 årig gift stockholmskvinna mitt i karriären. Min familj består av min man Per 48 år och våra två barn Gustav 21 och Fia 17. Min mans och mitt förhållande är väl som många andras efter ett långt äktenskap. Intresset från min mans sida vad gäller kärlek och sex har falnat för några år sedan, och vi har sex ytterst sällan. Han har en chefsposition på ett internationellt konsultföretag och reser väldigt mycket. Jag tror inte han hittat nån annan. Det är nog bara det att jobbet betyder mer än sex för honom. Ska jag vara ärlig, så är vi väl gifta för barnens skull. Själv jobbar jag som controller på Ericsson. Klart jobbet betyder en hel del för mig – men inte allt. Skulle vilja ha det som när vi var unga och nygifta, ja att han höll om mig, tryckte sin kropp mot min och att vi älskade – ibland mjukt försiktigt ibland hett och passionerat ja stormande.

Förutom jobbet och våra två barn är jag en flitig motionär. Jag går på gym några gånger i veckan och joggar en hel del – speciellt under den snöfria årstiden. Jag har förresten sprungit fem Stockholmsmaror på runt 4 timmar. Min bästa mara var i år då tiden blev 3.59 – en tid jag är jättestolt över. Jag är ganska kort 160 centimeter och väger 50 – 51 kilo. Jag har blont riktigt kort hår (skönt när man duschar) och blå ärliga ögon. Eftersom jag joggar mycket är mina ben och armar smala men seniga. Ja jag har en typisk löparkropp med smala höfter och små fasta bröst – dock kanske lite för breda axlar. Ja hade jag varit runt 20 så hade många tyckt att jag var en pojkflicka.

 

Klockan är runt 8.00 denna underbara sommarmorgon. Jag sitter i bara trosa och linne på den stora balkongen i vår Fredhällslägenhet och äter frukost (yoghurt, frukt och te), och njuter av solen. Per är i USA, Gustav hos sin flickvän och Fia… Ja var är hon? Hon har tydligen sovit borta igen. Varför berättar inte skitungen om hon ska sova över hos nån kompis, så man slipper oroas så här första dan på semestern. Om jag skulle ta en joggingtur här på morgonen och avsluta med ett dopp på Smedsuddsbadet nu innan det blir knökat där. Efter den lätta frukosten gör jag mig i ordning för löprundan. Packar ner ett par slitna jeansshorts, ett litet linne och en handduk i ryggsäcken liksom bikinin och min smartphone. Drar på mig ett tunt linne och en liten sporttrosa samt mina korta tights. Sist snör jag på mig mina slitna joggingdojjor. En koll i spegeln – ja håret är OK. Skönt med stubbat hår och skönt med semester så slipper man sminka sig. Ja jag är inte mycket för smink och en massa krämer och annat krafs Men det kanske snart är dags – har ju hittat några rynkor kring munnen.

Joggar ner mot Norr Mälarstrand, springer på gångvägen längs vattnet, mmm så lätt det går idag. Passerar vårt vackra Stadshus och vidare in mot stan. Börjar få upp flåset nu och känner hur svettpärlorna bryter fram. Så underbart det är att jogga, ja man slår bort alla dumma tankar. Och mysigt att jogga så här inne i stan. Vilken skillnad mot Annika på jobbet, som inte vågar jogga i sitt område när det är mörkt. Hände visst en våldtäkt där i höstas. Förbi Gamla Stan, oj redan en massa turister här på Västerlånggatan – här gäller det att kryssa mellan dem. Upp mot slussen – se upp med alla vilda cyklister. Åsså vidare längs Söder Mälarstrand. Nu kan jag sträcka ut ordentligt. Springer lätt förbi några andra tidiga joggare. Så uppför Västerbron, här får man ta i ordentligt. Men det går ju lätt jämfört med Marans sista varv, när man hade 30 km i benen och skulle upp för backen. Kollar pulsklockan, runt 150, ta i lite till Jane! Snart ä du uppe på krönet. Tänk om jag kunde få Per att intressera sig för jogging. Då skulle vi i alla fall ha en grej gemensamt. Kanske också mysiga resor till olika lopp i andra länder – bara vi två. Det går lätt utför Västerbron nu, och in på Kungsholmen och Rålis. Det börjar fyllas med folk. Springer vidare ut mot Smedsudden där det är bättre plats.

Varvar ner, småjoggar bara, och försöker hitta en bra plats på gräsmattan. Där borta är det mindre med folk. Skönt att jag fick en plats nära vattnet. Ja det gäller att vara tidig innan horderna av tonåringar kommer drällande. Än så länge är det mest barnfamiljer, pensionärer, enstaka bakfulla solbadare och medelålders män och kvinnor – de flesta ensamma som jag.

Mmm, det blir bra, drar av mig joggingskorna, kränger av mig ryggan, tar fram badlakanet och markerar min plats. Stretchar lite och promenerar runt för att varva ner pulsen. Så, det var en skön löprunda. Går bort till en omklädningshytt, kränger av mig mitt blöta linne, de svettiga tightsen och den lilla sporttrosan. Plockar upp min lilla blå bikini. Hoppar i trosan. Kollar så inget könshår tittar fram. Ja jag får nog, som mina väninnor, krypa till korset och börja frisera busken. Tar sist på mig den lilla överdelen storlek 70A. Löjligt egentligen att ha BH när man har så små tuttar som jag.

Promenerar tillbaka till min plats. Ja nu ska jag ta ett dopp så jag sköljer av mig svetten. Går ut i det svalkande vattnet, simmar några längder längs stranden, slappnar av, njuter. Går upp från det svalkande vattnet. Det glänser av vätan och min lilla bikini smiter sköt åt kring min pojkaktiga vältränade kropp. Jag stryker med händerna av vattnet från min kropp medan jag går tillbaka till min handduk. Tar den frotterar mig skönt, sist torkar jag min stubbade blonda frisyr. Jag brer ut handduken, tar på mig solbrillorna och lägger mig tillrätta på handduken. Slappnar av och njuter av min första semesterdag och en skön joggingrunda. Jag känner hur min andhämtning avtar efter den långa löprundan och avslutad simtur. Solen värmer skönt min seniga kropp. Ja jag är nog lite kroppsfixerad. Är detta mitt ideal? Seniga armar och ben, platt mage nästan som en grabb och små bröstvårtor, som börjar spänna under den lilla BH:n.

Jag njuter kanske 10 minuter. En telefonsignal kommer från ryggan. Jag rotar i den, fiskar upp min smartphone och ser att det är Fia.
”Gumman….., ja jag är på Rålis…. har joggat… var är du ….., jasså du stannar där ett tag till… va… hallå skitt!
Jag fingrar med mobilen… stirrar vanmäktigt på displayen och skakar på huvudet, typiskt! Kollar på den – typiskt att jag glömde ladda den.

 

”Hej behöver du ringa? Jag kunde inte undgå att se din mobil lägga av”.
Jag tittar förvånat upp, möter ansiktet på en charmigt leende, mörkhårig yngling kanske 20 år. ”Jaaa… asch….batteriet är slut. Jag talade med min dotter och….”.
Han viftar med sin mobil framför mig och ler. ”Men ring från min. Det kanske är viktigt”.
Jag ska precis tacka nej men sträcker fram min hand och tar den:  ”Tack .. det är jättesnällt… men hur gör jag…”?
Han hukar sig ner precis intill mig, och rör min hand när han håller mobilen mot mig. Han visar koden och hur jag ska trycka. Jag sneglar och ler i smyg på honom medan signalerna går fram. Det blir ett längre samtal med Fia, och han sätter sig ned i gräset bredvid mig.

 

Han presenterar sig som Peter och är både artig och charmig. Jag börjar öppna mig för honom och berättar att jag bor i Fredhäll, mitt jobb på Ericsson, att jag är gift med Per, som är på tjänsteresa nu när vi skulle ha semester – typiskt, har en dotter Fia 17 år och en son Gustav 21 år. Gustav är jag inte orolig för, han har ju sällskap med en underbar tjej sedan 1 år. Men Fia, hon flyter runt mycket, springer på olika klubbar och är säkert med olika killar. Ja, jag har berättat hur man skyddar sig och fått henne att ha dagen efter piller. Hoppas bara att hon inte slarvar med dem.

 

Peter lugnar mig vad gäller Fia. Det visar sig att han känner henne lite och säger att hon är en trevlig tjej. Vet vad hon vill och definitivt inte följer med vem som helst. Jag trivs med Peter, och utan att tänka mig för lägger jag min hand på hans muskellösa arm för första gången. Vi skrattar åt en förvirrad småbarnspappa, som lyckas hälla en hink ned sand över sin son där i strandkanten. Peter går och köper kaffe till oss båda, och när klockan närmar sig halv tolv vet han som sagt att jag har semester, att min man är på tjänsteresa, och att jag inte har nåt speciellt för mig resten av dagen.

 

När Peter erbjuder sig att göra lunch till oss båda nekar jag först, men har ingen bra ursäkt. Jag försöker med flera dumma bortförklaringar, men ger slutligen upp, när han förklarar hur jag kan sola på hans balkong med underbar utsikt mot Riddarfjärden, medan han lagar mat.
”Vet du – jag brukar inte följa med okända killar hem sådär bara…..”
Peter sträcker fram mobilen till mig och säger: ”Jag heter Peter Bengtsson och bor på Norr Mälarstrand XX, högst upp. Ring någon, och tala om var du är. Känns det bättre så”?
Jag blir allvarlig, flackar med blicken och sväljer. Tänk om nån får se mig med en mer än 20 år yngre man – en kompis till Fia.
Slutligen nickar jag och nästan viskar ”Tack… det.. det låter bra”.
Jag drar på mig mina slitna jeansshorts över bikinitrosa. Så mitt lilla linne, hoppar i de slitna små dojjorna, och rafsar ihop mina grejer och stoppar dem i ryggan. Han tar min hand medan vi promenerar mot de höga husen. Ja den unga killen får mig verkligen att slappna av.

Peters lägenhet är inredd med stil, som är karakteristisk för en ung man, som har pengar, och inte orkar inreda själv. Svarta lädermöbler, stor platt-TV, abstrakt konst och vita väggar. Jag ser mig förvånat runt, men efter några minuter frågar jag om jag får låna hans badrum. Badrummet är stort, och som lägenheten i övrigt väldesignat. Jag låser dörren om mig, drar av mig linnet och jeansshortsen. Sen drar jag ner den lilla bikinitrosan. Sköljer omsorgsfullt över mina tunna blygdläppar. För in ett par våta fingrar i mig också. Vill ju vara ren och fräsch om……. Det är ju första dan utan mensskydd. Hoppas bara att jag inte börjar blöda. Det skulle ju vara skämmigt med en så mysig kille som Peter. Jag torkar mig ordentligt med gästhandduken, och kan inte neka till att det kittlar skönt. Bara det inte syns på mina små vårtor hur jag känner. Ja så på med bikinitrosan, Mmmm inget könshår sticker ut, och avslöjar min yviga buske.

Peter märker min osäkerhet och nervositet när jag kommer ut och säger – kanske för att av leda min osäkerhet: ”Titta ut på balkongen, så ska du få se en fantastisk utsikt”.
Jag går ut och lutar mig mot räcket. Känner hur han ställer sig tätt bakom mig och lägger händerna på mina axlar. Jag stelnar till, men protesterar inte.
”Vilken utsikt Peter. Tänk att du – en ung kille – bor såhär… det är ju otroligt….”.
Hans händer börjar smeka mina axlar – inte försiktigt utan fodrande. Jag känner hans vassa skäggstubb mot min hals, och hans läppar formas till en härlig kyss. Hans händer stryker över mina axlar, glider ner längs armarna och omfamnar mig.

 

Till min fasa protesterar jag inte utan putar med stjärten mot honom. Hans hårda stånd pressas mot mina skinkor som bara hjälpligt döljs i min lilla bikinitrosa.
”Snälla jag trodde inte …”.
”Vad trodde du inte Jane”? Viskar han i mitt öra och jag känner hur hans tunga leker i min nacke och ner över halsen.
”Att… att en ung kille som du …. jag menar … jag är ju mer än dubbelt så gammal som du och gift… att du visste…”.
”Du är en vacker kvinna, en underbart sexig kvinna. Får du aldrig höra det?”
Jag sänker huvudet och skakar på det. ”Jag ha varit gift i över 20 år…. liksom …. Det blir inte av …. Ja du vet….”.
”Jane jag vet vad du behöver…. ta det bara lugnt, flyt med och njut av stunden. Ge dig hän flyt med”.
Jag andas tungt och min kropp darrar. Hoppas bara att han inte känner doften av min längtan, och ser hur jag rodnar

Jag känner hur hans händer glider över min mage, upp mot min lilla BH och de små toppiga brösten. Han formar sina fingrar runt de små hallonen och min kropp svarar direkt. När de styvnar fnissar han till, gnuggar dem lätt mellan pekfingret och tummen. Samtidigt känner jag hans lem växa i shortsen. Ja min smekning med stjärten väcker hans känslor. Mmmm så skönt han smeker över vårtorna – mjukt, vant och lockande. Ja, mina små hallon svarar på beröringen. Jag flämtar till, när han nyper till hårt: ”Aiiij”!

Peters fingrar smeker mina känsliga vårtgårdar genom den tunna BH:n. Han blåser lätt på min hals och får mig att slappna av igen. Jag känner hur hans händer befriar mina små bröst från BH:n. Hans händer smeker ner över min mage, smeker in i naveln, vidare ner över min lilla bikinitrosa. Jag känner hur handen trycks mot min blygd samtidigt som hans grova lem pressar in i det tunna tyget, som ska skyla mina skinkor. Handen rör sig mjukt, men ändå bestämt över mina mest känsliga kroppsdelar. Hans läppar ömsom kysser mina axlar ömsom nafsar i dem. Han äter min kropp – ja han tar vad han vill ha. Jag känner bara lockelse av till denna yngling, som är jämngammal med min son.

Jag känner hur mina fötter flyttas lite isär, och hur de hungriga händerna smeker ner över min blottade mage, ner och in i min bikinitrosa, möter min yviga buske och ner till min kärleksknapp.
”Mmmm Jane jag älskar kvinnor som vågar visa sin naturlighet – en underbar buske att leka i”.
Först smeker Peter försiktigt runt min kärleksknapp, sen alltmer hungrigt över den. Hans fingrar väcker den till liv – liksom mina små blygdläppar.
När han vidrör min klitta kan jag inte hålla emot min njutning ”OOOOOH”.
Hans andra drar av mig trosan, vandrar bak till mina skinkor, greppar en av dem, känner på fastheten, smeker in i dalen mellan mina stjärthalvor.
Jag kan inte låta bli, måste få smeka över hans shorts måste få känna på hans underbara lem, måste få greppa den, måste ta fram den ”Mmmm så vacker, så hård, så ådrig”.

Ett finger fortsätter smeka över min klitta, medan två andra glider in i den rosa grottan mellan mina läppar. Den andra handen fortsätter sin upptäcktsfärd i dalen mellan mina små pojkaktiga skinkor, och hittar min bruna ros där den stannar till. Min kropp svarar på händernas lockelse och jag svankar mer. Fingret börjar smeka över rosen – först mjukt, sen eggande med den vassa fingernageln, för att slutligen trycka mot öppningen. Ska jag ge mig hän åt njutningen eller ska förnuftet i mig vinna, och ska jag ta bort fingret som leker med mitt bajshål? Men gud det är ju skönt det är ju en ny upplevelse. Det är väl inte så farligt om Peter bara känner lite. Han är ju försiktig.

 

Peter går ner på knä bakom mig, öppnar mina ben mer och beordrar mig att svanka bättre. Trycket mot min ros släpper och fingret glider in i min savande kärleksgrotta där det möter andra handens fingrar. Jag känner hur det fuktiga fingret lämnar min grotta för att vandra tillbaka till min bruna ros. Jag känner hur det blöta långfingret sakta öppnar rosen och trycks in i min ändtarm. Min ros kämpar mot och min kropp spänns.
”Vänta lite Peter…. försiktigt… det svider lite…?
Jag känner Peters varma läppar mot lår och han viskar: ”Det är ingen fara, slappna av, smärtan går över… jag lovar”.
Jag sväljer och tittar vädjande på honom. Så trycker Peter in fingret i mig igen mer bestämt, och jag kan bara grimasera och dra efter andan. Jag inser att det är Peter – och bara han – som bestämmer vad som ska ske, och vad han vill göra med mig. Och jag inser att jag kommer att gå med på alla hans önskemål. Denne yngling kontrollerar mig helt.
”Kom Jane – vi går in”.

Han lägger handen på min axel och leder mig in i vardagsrummet. En stor sittgrupp i svart läder upptar den mesta golvytan. Han trycker mig bestämt mot soffans ryggstöd. Jag tar tag i ryggstödet, och känner hur han pressar min rygg så jag lutar framåt. Så går han ner på knä bakom mig. Hans fria hand smeker mina små fasta skinkor medan fingret i förs ut och in i min ros. Jag känner smärta och spänner omedvetet min russinbruna ros. Så dras fingret ut ur min ros. Mitt anushål sluts långsamt. Peter greppar mina skinkor och drar isär dem. Mitt lilla bruna öga blinkar till, och jag känner hur han sätter sin tunga mot öppningen och pressar. Jag gnyr av njutning – ja tungan känns mycket bättre. Jag känner hur tungan tränger in några centimeter och börjar flexa runt den. Hoppas bara jag är nåt så när ren, anade inte att det var där bak han ville leka. Jag känner hur tungan glider djupare in innan den börjar rotera i mig. Mmmmm min kropp väcks av denna sensationella upplevelse.
”Är allt bra Jane, vill du känna min kuk glida upp i ditt inre?
”Peter jag vet inte… kanske inte där”.
”Är det första gången”?
Jag skakar på huvudet ”nej… men jag tycker.., jag menar…- jag är inte så bra på det…, jag kanske är smutsig där.
”Så du menar att jag ska låta dig vara” suckar Peter.
”Ja… nej, jag menar. Ta det försiktigt….. snälla”, viskar jag.
Min blick möter Peters unga, men ändå mer bestämda och lite överlägsna blick. Jag känner att Peter kontrollerar mig och att hans vilja är min lag.

Jag ser hur Peter böjer sig och sträcker handen under soffan och tar fram en liten tub. Kan det vara glidmedel?
Han kysser mig på munnen, ler och viskar ”Var inte rädd Jane”.
Han skruvar av locket på tuben och sätter öppningen mot mitt lilla russin. Jag känner hur en ansenlig mängd glidmedel pressas in i min lilla öppning. Med tummen smetar han sedan det som kommer utanför russinet, och klickar ytterligare glid på sitt mörklila ollon.
Jag tar ett hårt grepp om ryggstödet och svankar. Peter greppar mina skinkor och särar på dem. Jane försök utstå smärtan, låt det gå fort. Snälla Jane skrik inte. Grannarna kan höra. Ja så går mina tankar. Jag känner hur han manövrerar sin lem mot min russinskrynkliga anusöppning, och låter den ligga precis så den nosar i hålet.

 

”Slappna av nu Jane….” viskar Peter och pressar på mot min slutmuskel.
Jag känner hur ollonet tränger sig in genom den första ringmuskeln, och håller andan och ömsom spänner och slappnar av. Så pressar han på ytterligare och når den inre muskeln som knyter ihop sig totalt. Han stannar till. Är han nöjd? Inser han äntligen att hans lem är för stor för mig?
Han är som sagt stilla ett ögonblick och sedan trycker han på – hårt och beslutsamt.
”AAaaii! AAAAIIIJJJ!! AAAAIIIIIIJJJJJJJJJ”!!!
Jag blir stel som en pinne. Varenda muskel är spänd och jag andas häftigt. Min rygg glänser av svett och jag greppar krampaktigt ryggstödet. Mina ögon tåras av smärtan.
”Ssssh… slappna av Jane ….. det är snart över”.
Jag flämtar men kan inte svara. Mina knän skakar och min slutmuskel griper om den grova lemmen med oerhörd kraft. Han lägger händerna på mina höfter igen och trycker till. Sakta, sakta känner jag hur den kraftiga lemmen tvingas upp i mig – ända till roten.
”AJ SOM FAN!! Det gör skitont! Peter….. snälla”.
Peter stannar upp, lutar sig över mig och kysser min svettblänkande kind. Med ena handen greppar han min haka vänder upp mitt ansikte och kysser mig passionerat hett, mmmmm.
”Bara slappna av Jane … det gör inte ont så länge till. Du är så vacker… din lilla stjärt är så underbar…. du är så sexig – ja den sexigaste pojkaktiga kropp jag smekt”.

Peters ord och kyssar får mig att slappna av en smula. Så reser han sig upp griper tag i mina höfter och börjar knulla mig. Min kropp glänser av svett och min trånga stjärt tar emot den stora ynglingalem. Med kraft bänder den isär mina skinkor och glider in, och i min ändtarm. Jag gnyr för varje stöt, men han bryr sig inte utan bara ler och tar det helt i sin egen takt. Ingen kan hindra honom nu, och när han nu ökar farten stönar jag allt högre för varje stöt. Jag särar mer på benen, lutar mig fram mot ryggstödet och putar mer med stjärten i ett försök att lindra smärtan. Ja vi älskar helt på Peters villkor. Och trots min smärta älskar jag att ge mig hän till honom.

 

När Peter ökar tempot ytterligare orkar jag bara flämta. Jag hör hans skratt samtidigt som han skjuter sin sats långt upp i min upptänjda tarm. Under det att han sprutar ut sina spermier fortsätter han frenetiskt att stöta i mig, och stannar inte förrän hans vita tjocka sperma började droppa ner på parketten. Han lutar sig över min darrande, kladdiga kropp och kysser mig ömt.
”Sådär – det var väl inte så farligt…”.
Jag kan inte svara. Mitt huvud hänger ner mot bröstet, mina ben darrar men andhämtningen har lugnat sig. Jag känner hur Peter drar ut sin kladdiga kuk färgad av hans vita sperma, glansigt glidmedel och mitt tarminnehåll. Jag känner hur sperman rinner ur mitt halvöppna hål, hur den rinner ner för mina lår. Plötsligt kurrar min mage och jag måste resa mig hastigt.
”Jag måste.., min mage blir lite… ”.

Jag reser mig, och tassar stelt iväg mot toaletten. Gud så ont det gör i rumpan.
Jag låser om mig i badrummet, sätter mig på toastolen. Mina ben darrar och innehåll i min tarm rinner ur mig. Ja så sitter jag i kanske 5 minuter, tills jag känner att min tarm är tom. Jag tar papper och torkar rent mitt russin och mellan skinkorna. Det mjuka toapapperet färgas både brunt gult och rött när jag försöker göra mig ren. Gud blöder jag. Jag försöker få en blick av min analöppning i den stora spegeln. Gud så konstigt det ser ut, har lite av den mörkrosa tarmen trängt ut. Jag hittar en tub salva som jag masserar min tarmöppning med, och försöker försiktigt pilla in den lilla rosa slutmuskeln.

 

Efter cirka 10 minuter på toaletten tassar jag lite blygt tillbaka till Peter, som sitter i en av fåtöljerna och dricker en öl.
”Är det Ok Jane”?
”Jag är inte van vid analsex, jag blev så konstig i magen, det känns som det bubblar i mig”.
”Det är inte ovanligt Jane – speciellt om man är ovan. Tarmarna rör sig liksom.
Vet du Jane, Du är en otroligt sexig kvinna”.
”Tack Peter – det var snällt sagt…. Du är fin du också, men…”.
”Men vaddå Jane”?
”DU gjorde mig illa – det gjorde jätteont i stjärten”.
”Det kan det göra – speciellt om man inte är van. Men du kommer att vänja dig, och du kommer att njuta av analsex. Din stjärt är som gjord för det. Hur många gånger har du varit med på analsex”.
”Inte så många. Kanske högst 10 gånger, men det var länge sen. Jag var 20 år och hans snopp var mycket mindre än din”.
”Jane hur har du det med din man, älskar ni ofta”?
Jag tittar på Peter, flackar med min ledsna blick och svara: ”Inte så bra… han tar inte i mig nuförtiden … Vi har liksom glidit isär…. Håller ihop för barnen…. Men dom är snart stora.”.

Peter knäböjer vid min stol och säger ”Jag känner att du vill ha kärlek och njutning Jane, och jag vill ge dig mycket mer njutning. Din man är en idiot som inte ser vilken underbar kvinna du är. Förlåt att jag säger det Jane, jag blir upprörd. Du borde bli behandlad som en drottning”.
Jag möter Peters blick ler och viskar: ”Peter du är fin, men jag måste gå nu. Jag måste hem och se till att det blir någon middag gjord”.

Peter följer mig till dörren. Jag stiger ut i trapphuset utan ett ord. Där vänder jag mig om, möter Peters varma blick, och trycker mina längtande läppar mot hans mun. Våra kroppar möts för några sekunder. Jag känner hans värme stråla in i mig. Lite diskret stoppar han ett visitkort i min hand och viskar ”Ring mig när du vill. Jag vill träffa dig igen……”

 

4

Kommentarer

4 svar till ”Ett sommaräventyr med början på Smedsuddsbadet”

 1. Profilbild för Per_fekt
  Per_fekt

  Som vanligt, en härlig novell !

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Jane är en underbar kvinna

 3. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Vilken härlig kvinna Jane är vill veta mer om träffa Peter igen

 4. Profilbild för Ewa-Lena
  Ewa-Lena

  Det kommer mer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier