Emma tar steget

EMMA TAR STEGET

Emma och Anders är gifta sedan 20 år. Det har gått slentrian i deras sexliv. Det hela ändras när Emma går på fest ensam och gör en ny bekantskap.

DEL 1: FÖRSTA TRÄFFEN

STUDION

”Jag kommer nu”, viskar han.
”Okej, spruta över mina bröst”, viskar hon tillbaka.

Hon nickar bort mot Micke som håller i kameran. Peter reser sig på raka armar och börjar pumpa allt hårdare. Han känner de välbekanta ilningarna i pungen när han är på väg. Han drar sig ur henne, ställer sig på knä framför henne och låter satsen gå iväg.

”Åh, shit”, frustar han medan satsen flödar över hennes bröst och ansikte.
Hon tar tag i hans kuk och slickar bort de sista spermaresterna. Hon ler upp mot honom.

”Bryt”, säger Micke. ”Det där blev skitbra.”
”Fick du med allt?” säger Peter när han sätter sig och pustar ut.
”Jadå, helt perfekt”, säger Micke. ”Du och Jenny, vilket radarpar!”
”Vilken kåtbock du är ändå”, säger Jenny medan hon torkar sig ren med en handduk.
”Man gör så gott man kan”, flinar Peter.

Jenny klär på sig snabbt.
”Jag lämnar er nu, boys. Duschar hemma. Sedan blir det tjejmiddag med jobbet.”

Jenny jobbar som sjuksköterska i vanliga fall. Hon drygar ut sköterskelönen med att spela in porrscener lite då och då. En väl förborgad hemlighet. Varken arbetskamraterna eller tjejkompisarna känner till hennes extraknäck. Hon undrar hur de skulle reagera. Med fasa förmodligen. De är 30-åriga medelklasskvinnor med man, barn och hund som upprätthåller fasaden om det perfekta livet på sociala medier.

”Ha det så trevligt, Jenny”, säger Micke när hon sveper ut genom dörren. ”Och du Peter? Vad händer ikväll?”
”Jag ska på en fest hos en arbetskompis. Blir antagligen skittråkigt. Olle jobbar på samma ställe som jag. En torr och trist typ med ännu tråkigare fru. För att inte tala om deras vänner. Lite snorkiga innerstadsbor allihop. Man får passa sig för vad man säger.”
”Det låter ju underbart”, säger Micke och himlar med ögonen.
”Eller hur. Jag stannar nog inte längre än nödvändigt.”

De gör sällskap till tunnelbanan.
”Ha det så kul nu då”, säger Micke menande. ”Jag sätter mig nog på en pub när jag redigerat klart.”
”Tack. Vi ses!”

De går åt var sitt håll.

Peter är 36 år och jobbar i en elektronikbutik. Han trivs bra där, även om lönen inte är alltför hög. Precis som Jenny drygar han ut kassan ibland genom att spela in porrscener. Han kom in i branschen av en slump. Han är vältränad och en dag var han på gymmet och stod i duschen efter träningspasset. Han lade märke till att en kille betraktade honom i smyg. Först tänkte han att det var nån bög som raggade i duschen. Men efteråt kom killen fram och sa att han jobbade med erotisk film och frågade om Peter vill provfilma. Killen sa att det Peter hade mellan benen skulle vara en tillgång i branschen.

Peter är medveten om att han är rikt utrustad, men hade aldrig tänkt tanken att jobba med porr. Nåväl, han gick med på att provfilma, och på den vägen är det. Nu har han spelat in ett tjugotal scener. Med sin vältränade kropp och sitt rakade huvud får han en lite dominant framtoning. Och hans väl tilltagna kuk fullbordar bilden av honom som en riktig sexatlet. Utanför studion är han dock ganska lugn och timid. Han är fortfarande singel fortfarande men har inga större problem att få en kvinna om han skulle känna för det. Han vet vad han vill ha och ser till att få det.

Och ikväll ska han på fest. Han ser inte fram mot det jättemycket. Olles tillställningar brukar inte vara några höjdare, men man vet aldrig. Det kanske finns något nytt att vila ögonen på ikväll, tänker han när han kliver in i duschen för att göra sig i ordning.

 

HEMMA

”Kan jag gå så här tycker du?”

Emma ställer sig framför Anders. Han tittar upp från boken och hajar till.
”Ja, jisses vad snygg du är! Ny klänning?”

Emma ler. Hon älskar att få komplimanger av Anders. Hon vet att han är stolt över henne och att han tycker hon är snygg och sexig. Och ja, det tycker hon nog själv också. Nog ser jag väl inte ut för 51, tänker hon ofta. Hon är stolt över att fortfarande vara smärt. De grå hårstråna är väldigt få, även om de ökar lite i antal för varje år. Hon har väl tilltagna bröst som Anders älskar. Hon vet att de är snygga, många män låter blicken gå nedåt när de pratar med henne. Hon brukar känna sig smickrad när det händer.

”Tack, älskling. Ja, jag köpte den i veckan. Den är inte för vågad?”

Hon tvekade länge innan hon slog till och köpte den. En röd klänning med tunna axelband och en urringning som verkligen inte döljer hennes bröst.
”Nej, absolut inte”, säger Anders. ”Du har en fantastisk kropp och du ska inte försöka dölja den. Du blir festens favorit.”
”Tror du det?” säger Emma. ”Nåja, det visar sig. Vad trist att du inte mår bra. Det blir tråkigt att gå utan dig. Olles och Annas fester brukar inte vara några uppåt tillställningar direkt. Och jag känner inte en människa där. Inte så väl i alla fall.”
”Med den där klänningen blir du uppvaktad direkt, Emma”, säger Anders. ”Du kanske hittar någon kandidat.”

Han blinkar åt henne.
”Du kan inte släppa de där tankarna va?” Emma suckar lite.

Anders och Emma har varit gifta i 20 år. De är jämngamla. De trivs ihop, men de sista åren har deras sexliv avstannat nästan helt. Anders är inte så lite frustrerad över det, för Emma tar aldrig några initiativ till sex numera. Och han kan förstå henne till viss del. Han har alltid haft problem med att han blivit för ivrig de få gånger de ligger med varandra. Emma hinner sällan med utan lämnas otillfredsställd. Dessutom är Anders allt annat än välutrustad, något han är medveten om. Emma har aldrig sagt något till honom om det, men ibland kan hon inte låta bli att tänka på sitt ex Stefan som hade en rejäl utrustning. Hon skäms när hon får de tankarna. Tyvärr var Stefan ett praktsvin också. Han låg med flera andra kvinnor medan de höll ihop, bland annat hennes bästa tjejkompis. Emma har aldrig förlåtit henne för det. Det har också gjort att hon blivit misstänksam och lite reserverad. Anders har blivit tryggheten i hennes liv. Tryggt och lite tråkigt kan hon känna ibland.

Anders är medveten om att han inte riktigt räcker till i sängen. Han har funderat mycket på det. Han har läst en del på nätet om en hotwife, alltså en kvinna som har sex med andra män, med den äkta mannens samtycke och där han till och med kan vara åskådare ibland. Anders har funderat väldigt mycket på det där, och fantasierna har blivit allt starkare. Kanske det skulle vara ett sätt att få fart på deras sexliv igen, att ta in en extra man till Emma? En dag för några veckor sedan tog han upp det med henne. Hon slog bakut till en början.

”Va? Vill du att jag ska ligga med en annan man? Och du ska titta på? Är du helt sjuk i huvudet?”

Anders försökte berätta mer om vad det hela går ut på. Han älskar henne och vill att hon ska bli tillfredsställd. Det är inte fråga om otrohet, utan något han vill göra för henne. Och det är bara sex, inget annat.
Ju mer han berättade och beskrev det för henne, desto mer märkte han att hon blev lite lockad av tanken.

”Men … vad skulle du få ut av det, älskling? Skulle du inte bli svartsjuk?”
”Nej, jag tror inte det. Jag skulle tycka att det var sexigt. Att se min fru njuta och ge sig hän med en annan man.”

De har pratat mycket om det här de senaste veckorna. Han har sått ett frö i henne, och hon börjar fantisera om det hela hon också. Att ligga med en annan man och veta att Anders sitter där och tittar på.

”Jag tror kanske inte att en kandidat finns bland Olles vänner”, säger hon och blinkar åt honom.
”Olle själv kanske? Han har ju alltid varit lite kär i dig.”

Emma rodnar.

”Jo, jag vet, men där är jag helt ointresserad, det vet du allt”, säger hon.
”Man ska aldrig säga aldrig”, säger Anders. Fast han vet att Olle nog inte skulle passa alls som älskare till Emma.
”Jaja, vi får se. Jag kilar iväg nu. Jag hälsar Olle och Anna från dig.”
”Ja, gör det. Ha det så trevligt. Och kom hem medan man känner igen dig.”
”Promise.” Hon kysser honom på pannan och ger sig iväg.

 

FESTEN

Emma ringer på dörren. Olle öppnar (såklart).

”Hej Emma! Vad kul att du kunde komma. Synd att Anders inte kunde följa med.”

Det tror jag nog inte du tycker innerst inne, tänker Emma medan Olle hjälper henne av med kappan.
”Ja”, säger hon. ”Men han mådde inte så bra så han tyckte det var bäst att stanna hemma.”

Som vanligt klär Olle mer eller mindre av henne med blicken. Han kan inte komma över Emma sedan han uppvaktade henne när de var yngre. Han nästintill tillbad henne då. Emma var både smickrad och besvärad. Och med tanke på Olles blickar nu så har han inte förändrats.

I ögonvrån ser hon att Anna, Olles fru, betraktar dem roat. Anna ler lite menande mot Emma. Hon vet också hur det ligger till. Emma ser att Olle uppskattar hennes klänning. Hans blick söker sig ner till hennes urringning.

”Här uppe”, säger Emma och skrattar. ”Får man en kram?”

Olle rodnar och ser skuldmedveten ut.
”Såklart”, säger han och ger henne en kram.

Han har svårt att släppa greppet. Emma sliter sig loss lite försiktigt.

”Hej Anna”, säger hon. ”Är allt bra?”
”Allt väl”, säger Anna och ler menande. ”Kom in och träffa alla!”

Det är de gamla vanliga vännerna till Olle och Anna. Ganska tråkiga typer om hon får säga det själv. Mycket miljömedvetna och ganska radikala människor. Själv har hon lite svårt för dem, men hon får väl förställa sig lite.
Hon går runt och hälsar. Männen ler uppskattande mot henne, kvinnorna är lite mer avvisande. Hon känner själv att hon är den mest attraktiva i sällskapet. En inte helt oangenäm känsla. Efter lite obligatoriskt småprat ett tag blir hon stående ensam i ett hörn. Som vanligt, tänker hon och suckar inombords. Jag saknar verkligen Anders vid min sida ikväll.

Hon hör att det ringer på dörren. Olle går och öppnar. Hon hör en mansröst och Olle som skrattar till. Hon hajar till. Bredvid Olle står en yngre man. Och vilken man sedan! Han är lång, muskulös och klädd i chinos, skjorta och kavaj. Han har helt rakat huvud och ser självsäker, ja nästan lite farlig, ut. Han ser sig världsvant omkring i rummet och stannar upp när han får syn på henne. Hon ser att han pratar med Olle medan han tittar på henne. Hon möter hans blick en kort sekund. Han ler mot henne. Hon slår ner blicken. Herregud, vilken snygging, tänker hon.

—–

Peter ringer på dörren bara några minuter efter det att Emma kommit.

”Nej men hej, Peter!” Anna ler stort mot honom.
”Hej Anna. Allt bra?” Han räcker fram blombuketten. ”Lite grönsaker till värdinnan.”
”Tack. Fina!” säger hon. ”Du ser ut att vara i form.” Hon tittar uppskattande på honom.

Anna är lite svag för yngre vältränade män. Hon drömmer ibland om att hon förför Peter. Han är raka motsatsen till Olle som är ganska smal. Sanningen att säga är han ingen vidare älskare heller. Anna kan tänka sig att Peter däremot är det. Han är självsäker, vältränad och lite dominant. Anna skulle älska att ta reda på hur det ligger till. Nåja, tänker hon. Man kan ju inte få allt.

Peter känner att han har en beundrare i Anna. Han är dock inte det minsta intresserad. Hon är nog snäll och så, men ingen skönhet precis. Snarare tvärtom.

”Olle, Peter är här”, ropar hon in i vardagsrummet. Olle kommer ut i hallen.
”Tjenare, Peter! Välkommen. De flesta har kommit.”
”Det gamla vanliga gänget?” frågar Peter.
”Ja, mer eller mindre”, säger Olle.

De går in i vardagsrummet. Peter ser sig omkring. Jo, de gamla vanliga tycker han sig se. Men vänta lite … Där borta vid fönstret står en kvinna han inte sett förut. Hon ser lite vilsen och ensam ut. En riktig skönhet. I Olles ålder, kring 50 skulle han gissa. Brunt hår, ganska kort men med en riktigt fin kropp. Klädd i en röd klänning som visar hennes former. Fina bröst vad han kan se så här på håll.

”Du Olle, vem är den där snygga kvinnan i rött där borta?”
”Du menar Emma? Hon är en gammal kompis till mig.”

Olle tittar drömmande bort mot Emma. Peter ler.
”En ungdomskärlek kanske?”
”Nja, det blev aldrig vi två.” Olle ser lite besvärad ut.
”Men känslorna finns kvar?”
”Du, kan vi prata om något annat? Hon är dessutom upptagen nu.”
”Det har aldrig hindrat mig förut, det vet du, Olle. Jäkligt fin kropp.”

Peter tittar bort mot Emma. Deras blickar möts. Han ler lite mot henne, men hon slår snabbt ner blicken. Vilken kvinna, tänker han.

”Du, jag tar och går bort till henne.” Olle ser vädjande på honom.
”Snälla Peter, ta det lugnt. Hon är inget one night stand.”
”Vem har sagt att det bara ska bli en gång?” Peter flinar.
”Var försiktig med henne”, säger Olle.
”Det är jag väl alltid?”
”Nej, det är du inte.”

Olle har hört hur det pratas på jobbet om Peter. Efter vad han har hört av ett par kvinnliga kollegor är han en riktig tjur. Han verkar få det han pekar på, tänker Olle när han ser Peter gå fram till Emma.

—–

Emma förbannar sig själv. Varför blir jag alltid så blyg och rodnar när attraktiva män tittar på mig, tänker hon. Men, han tittar på mig igen och är på väg hit. Samla ihop dig nu, Emma.

Peter kommer fram till henne.

”Hej!” säger han och ler.
”Hej”, svarar hon och ler tillbaka.
”Jag såg att du stod här ensam och tänkte att du ville ha lite sällskap. Peter heter jag.”
”Och jag är Emma”, svarar hon lite blygt.
”Okej. Hej Emma. Är du här ensam? Hur känner du Olle?”
”Ja, jag kom ensam. Min sambo ligger hemma och är sjuk” … Åh, varför sa hon det nu då? Låter lite avvisande. ”Jag och Olle är kompisar sedan många år.”
”Du ser yngre ut än Olle tycker jag. Är ni verkligen lika gamla?”
”Åh, det var snällt sagt”, säger Emma. ”Jo, vi är lika gamla, Olle och jag.”
”Det hade jag inte gissat”, säger Peter. Den där repliken går alltid hem, tänker han.
”Men du är klart yngre än Olle väl?” säger hon. ”Hur känner du honom?”
”Ja, jag är 36. Vi är arbetskamrater”, säger Peter. ”Vi jobbar i samma elektronikbutik.”
”Aha. Då är det till dig jag ska gå om jag vill köpa en ny dator eller mobil?”
”Till er tjänst, min sköna”, säger Peter och skrattar.
”Det är alltid bra att få hjälp med elektronik. Det känns som en djungel”, säger hon.
”Det är bara att titta in så hjälper jag dig”, säger han. Det här artar sig bra, tänker han. Hon är snygg och verkar trevlig. En kvinna med klass helt enkelt.

Han tittar bort mot bordet där Olle och Anna har dukat fram lite mat.

”Ska vi hugga in?” säger han. ”Vi kan sätta oss där borta i hörnet.”
”Gärna”, säger Emma. Vad trevlig han är, tänker hon. Och snygg. Men knappast intresserad av en tant som jag.

De tar för sig av maten och sätter sig i ett hörn där ingen har satt sig än.

”Så Emma, vad sysslar du med själv?” frågar han när de satt sig.
”Jag jobbar som friskvårdskonsulent”, säger Emma.
”Okej. Trivs du med ditt jobb?”
”Ja och nej. Det är ganska slitigt ibland, men oftast är det kul.”
”Du ser fräsch ut”, säger Peter. Men det är klart att du gör det med det yrket, haha.”
”Haha, ja kanske det.”

Vad trevlig han verkar, tänker Emma. Och så snygg. Undrar hur han är i … nej, stopp nu Emma.

”Och du då Peter? Trivs du med ditt jobb?”
”Ja, jag trivs bra. Jag gillar att träffa andra människor och så. Det är inte så bra betalt, men jag försöker dryga ut det med lite andra jobb.”
”Jaha? Vad gör du som extrajobb?”
”Ja …” Peter tvekar lite. ”Jag gör lite modelljobb ibland.”
”Åh … är du fotomodell? Vad spännande!”
”Ja, typ fotomodell”, säger Peter.
”Ja, du passar som det”, säger Emma. ”Du gör dig nog bra på bild.”
”Tack, det var snällt sagt”, säger han.
”Gör du reklambilder och sånt? Man kanske har sett dig i någon reklam? För kläder och så?”
”Nja … du har nog inte sett mig på bild. Inte vad jag tror i alla fall.”
”Varför tror du inte det?”
”Hm … jag brukar inte ha kläder när jag jobbar. Och jag tror kanske inte du är den som tittar på sånt.”
”Åh … du är nakenmodell alltså? Visar du allt då eller?”
”Hm … ja det kan man väl säga.”
”Åh …” Emma rodnar. ”Ja, jag antar att du har kroppen för det. Eller … jag menar … jag vet ju inte … hur du ser ut och så … usch, vad säger jag … nu blev det fel …”
”Haha … ingen fara. Jag vet inte hur mycket jag ska berätta.”
”Berätta hur mycket du vill. Lite nyfiken blir jag allt.”
”Ja, okej … ja, jag är inte ensam när jag fotograferas eller filmar. Erotik.”
”Okej?” Emma spärrar upp ögonen. ”Men Peter … jag tror jag anar. Spelar du in sexfilm alltså?”
”Ja, det gör jag. Någon gång ibland blir det.”
”Åh … men det hade jag aldrig trott. Hur är det?”
”Det är okej. Ganska lättförtjänta pengar och så.”
”Men … hur lyckas du … ja du vet … framför kamera och allt?”
”Det var lite ovant i början, men man vänjer sig.”
”Oj … men måste man inte orka väldigt mycket? Och inte … ja du vet … för fort?”
”Jo, självkontroll är viktigt. Och så måste man gilla sex såklart.”
”Och det gör du?”
”Det gör jag.”
”Hm … måste man inte … ja … vara välutrustad också?”
”Nja, att kunna hantera utrustningen är väl viktigare. Fast det är klart, en bit över medel är väl bra.”
”Anders, min man, skulle nog inte fixa det … han är lite mindre … och jag hinner sällan med … men herregud, vad säger jag?”
”Haha … det är lugnt. Jag ska inte skvallra för någon.”
”Du vet … när man kommer upp i min och Anders ålder så minskar intresset lite. Tråkigt men sant.”
”Men så behöver det väl inte vara?”
”Nej, men så blir det ofta.”
”Vem av er är det som tappar intresset? Förlåt om jag är nyfiken. Du får säga ifrån om jag frågar för mycket.”
”Det är okej. Det är nog han som inte är så intresserad längre.”
”Men du är det?”

Emma rodnar.

”Ja, det får jag nog säga att jag är. Anders är medveten om det också.” Hon tvekar.
”Han har faktiskt föreslagit att vi ska ta in en extra man.”
”Oj … som skulle ta hand om dig då?”
”Ja … men jag vet inte. Vad skulle han få ut av det? Det förstår jag inte.”
”Det finns nog en del män som fantiserar om just det du beskriver.”
”Har du varit med om något sånt?”
”Du menar att ligga med en kvinna medan hennes man sitter bredvid?”
”Ja?”
”Nej, men det låter som en intressant situation.”
”Ja, jag kan inte förneka att jag har funderat på hur det skulle kännas.”

Emma rodnar igen. Tänk att jag sitter och pratar om sex med en komplett främling, tänker hon. Men han är så trevlig och snygg. Och självsäker.

”Du Peter, jag brukar verkligen inte vara så här frispråkig. Jag får skylla på lite för mycket vin.”
”Ingen fara Emma, det är bara trevligt.”
”Vänta, jag ska skicka ett sms till min stackars man där hemma.”
”Okej.”

Emma tar fram telefonen och börjar skriva.

”Hej! Hur mår du? Här är trevligt. Pratar med en arbetskamrat till Olle.”

Svaret kommer inom några sekunder.

”Jodå, lite hosta, annars okej. Arbetskamrat? Någon man vet vem det är?”
”Nej, tror inte det. Peter heter han.”
”Okej. Nej, det vet jag nog inte vem det är. Skicka en selfie vet jag.”
”Javisst, det kan jag göra.”

Emma vänder sig mot Peter.

”Vad säger du om att skicka en selfie av oss till min man?”
”Javisst, gärna”, säger Peter.
”Du får flytta lite närmare så vi kommer med båda två”, säger Emma.

Peter flyttar närmare och lägger armen om henne.

”Blir det bra så här?”
”Det blir bra.” Emma känner hans kraftiga hand mot sin bara axel. Hon skälver till lite.
”Säg omelett!” säger hon och skrattar. Hon knäpper av.

Det blev en fin bild. Hon skickar iväg den. Anders svarar nästan direkt.

”Oj, vilken hunk du har fått tag i.”
”Haha, eller hur”, svarar Emma.
”Bör jag vara orolig?”
Ja lite, tänker hon. ”Nej då”, skriver hon tillbaka.
”Det kanske är en kandidat?” skriver han.
”Det tror jag väl inte; ge dig nu”, skriver hon.

Fast det är kanske det hon sitter och tänker på. Skulle inte Peter vara perfekt som en extra man om hon och Anders skulle ta steget? Han är snygg, vältränad och väldigt sympatisk. Dessutom är han van vid att ha sex med andra kvinnor. Hon skulle nog kunna tänka sig att ligga med honom. Eller är det vinet som börjar stiga henne åt huvudet?

”Okej”, skriver Anders tillbaka. ”Nu ska jag lägga mig. Ha det så trevligt resten av kvällen. Puss och kram!”
”Puss och kram!” Emma stoppar ner mobilen i handväskan igen.
”Gick det bra?” frågar Peter.
”Jadå. Anders tyckte du såg bra ut och så.”
”Tackar”, säger Peter och ler stort.

Kvällen fortsätter. Emma och Peter pratar mer och mer. Hon frågar mycket om hans extrajobb. Hur äkta det är. Om han blir kär i sina motspelare. Om de njuter på riktigt. Hon frågar också om Peter använder sitt riktiga namn när han spelar in.

”Nej, jag kallar mig något annat”, säger han.
”Får man fråga vad ditt artistnamn är?”
”Jag kallar mig Paul Johnson”, säger han.
”Okej”, säger Emma och lägger det på minnet.

Peter försöker svara så ärligt han kan på alla Emmas frågor. Emma ser hur Olle tittar lite missnöjt på dem. Stackarn, tänker Emma. Han hade nog tänkt sig att prata med mig en del. Men Peter är så intressant och spännande.

Framåt 23-tiden tittar Emma på klockan.

”Nu ska jag ta och dra mig hemåt. Tack för en jättetrevlig kväll, Peter. Och jag har lärt mig ett och annat om saker jag inte hade en aning om.” Hon ler stort.
”Tack själv, Emma! Här, du kan väl ta mitt telefonnummer om du har fler frågor.”

Emma knappar in hans nummer på mobilen.

”Tack, Peter. Vi får se. Jag är upptagen vet du …”
”Det förstår jag. Det är bara om du själv vill. Vi kan ta en fika någon dag kanske.”
”Ja, det vore trevligt såklart.”

Hon reser sig och Peter gör likadant. Hon ger honom en kram.

”Tack för ikväll, Peter. Vi hörs kanske.”
”Jag ser fram emot det.”

Emma går iväg. Hon tackar Olle och Anna för en trevlig tillställning och ger sig av hemåt. Hennes huvud är fullt av tankar som snurrar. En sån trevlig man, tänker hon. Och han verkade lite intresserad av mig också. Fast det är mer än 15 år mellan oss. Jag måste erkänna att han väckte mitt intresse.

 

HEMMA IGEN

Anders sover när hon kommer hem. Hon klär av sig tyst, tassar iväg till badrummet och borstar tänderna. Ser sig själv i spegeln. Inte så illa, tänker hon. Hon kupar händerna runt brösten. De är fortfarande välformade och stora. Peter hade inte kunnat låta bli att snegla ner på dem där på festen. Peter, ja. En sån 10-poängare. Smickrande att han tycktes vara intresserad. Jag kanske ska träffa honom för en fika ändå, tänker hon.

Hon tassar tillbaka till sovrummet och glider tyst ner i sängen. Hon sover alltid naken. Anders sover tungt bredvid henne.

Vad var det Peter kallade sig nu igen? Paul Johnson var det väl? Hon glider ner under täcket med mobilen för att inte väcka Anders. Hon knappar in Paul Johnson på Google. Ett välbekant ansikte poppar upp. ”Paul Johnson. Porn actor” står det. Hon skrollar vidare. Hon stannar upp vid en länk. ”Paul Johnson with MILF.” Det verkar spännande fast hon inte riktigt vet vad MILF står för. Hon klickar på länken.

Hon flämtar till. Åh herregud. Där är han. Helt naken. Hon stirrar som förhäxad på honom. På hans vältränade kropp. Och hans kuk. Det är den största hon sett. På sängen ligger en kvinna i 40-årsåldern. Helt naken hon också. Han går fram till henne.

De följande tio minuterna ligger Emma och tittar som förhäxad på filmklippet. Peter knullar kvinnan i alla möjliga ställningar. Hon suger honom, han slickar henne, han tar henne gång på gång. Att han orkar! Till slut tar han henne i missionären, pumpar vilt och kommer till sist över hennes bröst i en enorm orgasm.

Emma är alldeles tagen efteråt. Vilken tjur han är, Peter! Hon känner att hon är alldeles blöt. Det här kåtade upp henne rejält. Tänk om Anders kunde ta henne på det där sättet. Intensivt och länge. Tyvärr kan han aldrig hålla sig mer än ett par minuter, och hans kuk är inte så imponerande heller. Emma tänker på vad hon just har sett. Kan sex vara så där alltså? Hon känner att hon gått miste om något i livet.

Hon bestämmer sig snabbt. Tar fram Peters nummer på mobilen och skickar iväg ett sms.
”Tack för en trevlig kväll. Har tittat på ett klipp med dig. Mycket imponerande.”
Han svarar efter någon minut.
”Tack själv. Och kul att du gillade klippet. Sov så gott.”
”Detsamma.”

Emma somnar så småningom, men det tar sin tid. Hon är trött, kåt och förvirrad. En omvälvande dag och kväll, tänker hon.

 

I BUTIKEN

”Då får du kvittot här. Och lycka till med din nya mobil.” Peter ler mot den unga kvinnan.
”Tack så mycket. Och stort tack för hjälpen”, säger hon och ler stort tillbaka.
”Så lite. Det är mitt jobb att hjälpa kunderna”, säger han.
”Det är bra. Du kan säkert hjälpa kunderna på många olika sätt”, säger hon och blinkar innan hon går iväg.

Vad var det där? Hon flirtade helt klart med honom. Inte första gången kvinnor säger tvetydiga saker till honom. Jaja, tänker han. Lite smickrad blir man ju.

En medelålders man står och tittar på datorer en bit bort. Han verkar lite disträ. Han tittar sig omkring hela tiden. När den unga kvinnan gått därifrån ser han sig omkring. Han går fram till Peter.

”Hej”, säger han.
”Hej. Vad kan jag hjälpa till med?” säger Peter.
”Jo …”, säger han dröjande. ”Jag tittar lite på datorer.”
”Okej. Vad har du tänkt dig för dator? Vilken prisklass?”
”Jag vet inte riktigt. Rekommenderar du något?”
”Vi har ju den här”, säger Peter och går bort till en av datorerna. ”En bra arbetshäst, och 7 000 kronor är ett bra pris.”
”Okej, den verkar bra. Jag ska tänka över det. Jag återkommer.” Han börjar gå mot utgången.
”Du är välkommen tillbaka”, säger Peter. Lustig typ, tänker han. Nu ser han att mannen stannar upp, tvekar och kommer tillbaka.
”Jo, det var en annan sak också”, säger han.
”Jaha?” Peter ser lite frågande ut.
”Det är du som är Peter väl?”
”Det finns bara en Peter här, och det är jag.” Peter skrattar till.
”Okej, då minns jag rätt.” Han ser sig om. Det är fortfarande tomt i butiken.
”Jaha?”
”Hm … jo det är så att … jag tror att du var på samma fest som min fru i lördags …”
”Ja, jag var på fest hos en arbetskamrat i lördags, det stämmer”, säger Peter. ”Vad heter din fru?”
”Hon heter Emma.”
”Aha, ja det stämmer. Du har en trevlig och attraktiv fru.”
”Ja … jag vet. Vad jag förstår pratade ni en hel del med varandra.”
”Ja, det gjorde vi. Hon är väldigt trevlig. Hon verkade lite ensam och vilsen där på festen, så vi pratade en del.”
”Ja, jag har förstått det. Emma tycker att du är jättetrevlig. Och attraktiv också.”
”Okej, det var smickrande. Du får hälsa henne så gott.”
”Det ska jag göra.”
”Du heter Anders eller hur? Hon nämnde ditt namn tror jag.”
”Ja, det heter jag. Du … jag vet inte hur mycket ni pratade om Emmas och mitt förhållande och så.”
”Nja, inte så mycket. Det får du nog fråga henne om.”
”Okej, jag ska gå rakt på sak. Vårt sexliv är sådär. Vi har kommit ifrån varandra och vill få en nytändning.”
”Okej …”
”Vi har pratat om att bjuda in en extra man. Eller, det är väl jag som sått fröet och pratat om det egentligen. Emma har varit negativ till en början, men börjar lockas av tanken nu.”
”Jaha … och vad har jag med det här att göra?”
”Jo … Emma och jag har pratat en del om den där festen hon var på i lördags. Hon har pratat väldigt mycket om dig, hur trevlig du var och så.”
”Ja, vi hade trevligt på kvällen. Men jag förstår fortfarande inte.”
”Jo, Emma har kommit fram till att det vore lockande att bjuda in en extra man. Och den hon tänker på är du.”
”Oj. Det var överraskande”, säger Peter. ”Vad har ni tänkt er då?”
”Hm … jo, att du skulle ta hand om henne och så.”
”Och du? Vad skulle du göra?”
”Hm … tanken är att jag skulle sitta bredvid och titta på.”
”Okej. Tror du att du skulle klara det utan att bli svartsjuk då?”
”Ja, det tror jag. Det är en fantasi som har grott länge. Att se på när en främmande man sätter på min fru.”
”Har ni verkligen tänkt igenom det här och pratat ihop er ordentligt? Jag vill inte krascha något förhållande här.”
”Ja, vi har verkligen diskuterat det. Vi älskar varandra och har ett stabilt förhållande. Och det är bara sex det handlar om. Så vad säger du? Skulle du vara intresserad?”
”Ja, det är klart jag är intresserad”, säger Peter. ”Emma verkar vara en fantastisk kvinna, och att ligga med henne vore en fin upplevelse, det är jag säker på. Och om ni tror att det skulle få fart på ert eget sexliv, så varför inte.”
”Det låter bra”, säger Anders. ”Jag vill ju att hon ska få en riktigt härlig upplevelse och njuta ordentligt. Och länge. Orkar du länge utan att komma alltför fort?”
”Ja, det tror jag att jag kan säga att jag klarar. Det brukar inte vara några problem”, säger Peter.
”Okej, och hur är det med … ja du vet … storleken?”

Aha, tänker Peter. Hon har inte berättat för Anders om mitt extraknäck. Och storleken känner hon ju till efter att ha sett det där filmklippet.
”Ingen har klagat hittills”, säger Peter och flinar. ”Klart över medel kan man väl säga. Hon kommer nog inte att bli missnöjd.”
”Bra”, säger Anders. ”Inte för att det är jätteviktigt. Eller jo, det är det kanske. Du får ta det försiktigt med henne.”
”Jadå, det där löser sig”, säger Peter. ”Det är inte första gången jag knullar om man säger så.”
”Haha … nej det trodde jag inte heller.”
”Så när har ni tänkt er det hela?”
”Ja, vad säger du om lördag?” säger Anders. ”Vi kan äta en bit hos oss och ta ett par glas vin så vi kommer i stämning.”
”Lördag passar bra”, säger Peter. ”Hur dags?”
”Ska vi säga vid sextiden? Så får vi se hur det hela utvecklar sig.”
”Det blir bra.”
”Då ses vi på lördag”, säger Anders. ”Jag uppskattar verkligen det här, Peter.”
”Jag ser fram emot lördag”, säger Peter.
”Vi också. Hej så länge.”
”Hej.”

Anders ger sig av.

Jaha ja, tänker Peter. Det där var överraskande. Spännande. Jag ska alltså knulla Emma medan Anders tittar på. En ny erfarenhet. Hoppas det inte blir någon svartsjuka bara. Jaja, vi får se på lördag.

—–

På väg hem från jobbet skickar han ett sms till Emma.
”Hej. Kan du prata?”
Svaret kommer snabbt.
”Inte just nu. Jag ringer upp.”

Hon ringer en timme senare.
”Hej Emma!”
”Hej Peter. Jag var upptagen förut. Nu har jag gått ut på en liten promenad. Hur är det?”
”Bara bra. Du kanske kan gissa vad jag ville prata om?”
”Har Anders pratat med dig?”
”Ja, han kom in i butiken idag. Är ni verkligen säkra på det här?”
”Du Peter. Anders och jag har pratat mycket om det här sedan i lördags. Och vi har kommit fram till att vi vill prova på något nytt. Anders verkar ha fantiserat väldigt mycket om att se mig tillsammans med en annan man. Jag har varit tveksam förut, har inte förstått vad han skulle få ut av det. Men i lördags träffade jag ju dig, och då började jag fantisera lite själv. Om jag ska göra det här så är det ingen annan jag kan tänka mig att göra det med än du, Peter.”
”Jag är smickrad”, säger Peter. ”Men du … du har inte berättat för Anders om mitt extraknäck eller? Han frågade lite om storlek och så … men det känner du ju till redan.”
”Han behöver inte veta allt”, säger Emma och skrattar. ”Jag vet ju vad som väntar nu, och jag ser fram emot det.”
”Anders bjöd in mig på lördag. Jag tackade ja, men det vet du redan kanske.”
”Ja. Vi ser fram emot lördagen båda två.”
”Jag ska se till att vara förberedd”, säger Peter och skrattar.
”Jag är säker på att du är det. Och jag har ju sett dig in action haha.”
”Haha … då ska jag inte störa dig längre, Emma. Vi ses på lördag.”
”Det gör vi. Ha det bra.”
”Detsamma.”

Jaha, tänker Peter. Då är det i rullning. Jag hoppas verkligen de vet vad de ger sig in på. Och att Anders inte blir svartsjuk. Emma är ju snygg och sexig som tusan. Det ska bli spännande att knulla henne. Jag ska verkligen ge henne det hon vill ha och längtar efter. Hoppas att kuken är med mig på lördag och att jag inte kommer för tidigt. Det brukar inte vara några problem, men det här är en ny och spännande situation.

 

LÖRDAG MORGON

Emma vaknar mitt i en våt dröm på morgonen. Hon drömmer att hon blir tagen av en muskulös man. Långsamt vaknar hon mer och mer. Och plötsligt är hon klarvaken. Det är idag det ska hända! Hon känner det välbekanta pirret i underlivet.

Hon tittar på Anders. Han sover tungt fortfarande. Hon kryper upp intill honom och kysser honom på kinden. Han börjar röra på sig.

God morgon, älskling”, säger hon och smeker honom på pannan. Han grymtar till och slår upp ögonen. Han ler stort.
”God morgon, älskling.” Han kryper ner hos henne och slår armen om henne.

Han trycker sig mot henne. Hon känner hans hårda kuk mot sin mage. Hon smeker den lätt med handen.
”Han är visst pigg idag”, säger hon och ler mot honom. Hon smeker hans kuk lite lätt.
”Ska vi ta en liten morgonpipa? Jag är sugen”, säger han.
”App, app”, säger hon och ler. ”Idag och ikväll är jag inte din. Det är Peter som ska få mig idag. Har du glömt det?”
”Ja, jäklar. Jag är nog inte riktigt vaken än. Vad spännande det ska bli.”
”Ja … jag är så tacksam att du låter mig göra det här, Anders. Du är fortfarande säker på att du vill göra det?”
”Ja, absolut. Att se en annan man få min hustru att njuta. Jag tror det blir så sexigt.”
”Och du ska veta att det är dig jag älskar, vad som än händer ikväll”, säger hon. ”Det är bara sex det handlar om. Och jag tror Peter är riktigt bra på det.”
”Ja, det tror jag också.”
”Du blir inte avundsjuk om han är jättebra?”
”Nej då. Du får säga ifrån om han gör något du inte gillar.”
”Vad skulle det vara? Vi ska knulla helt enkelt. Och jag tror inte Peter går över några gränser.”
”Nej, det tror jag inte heller. Ska vi gå upp?”

——

Peter sover länge den här morgonen. Han har ställt klockan på 10 och sover djupt när den ringer. Först vet han inte riktigt var han befinner sig, men så vaknar han till. Det är ju idag han ska sätta på Emma, en blivande hotwife. Han har funderat en del på hur han ska agera. Å ena sidan kan han ha en mjuk framtoning och vara lite underdånig och låta Anders och Emma diktera vad som ska hända. Å andra sidan kan han vara lite mer bestämd. Han lutar åt det senare. Han kommer nog att ta kommandot och agera alfahanne som kommer till dem för att ge Emma ett knull som hon aldrig kommer att glömma. Frågan är hur Anders kommer att reagera och hur Emma kommer att agera. Kommer hon att vara lite nedlåtande mot Anders när hon blir tagen av en tjur som Peter? Nåja, det löser sig nog längs vägen, tänker han.

Han går upp, äter frukost och går in i badrummet. Eftersom han inte filmat på en vecka har han låtit könshåren växa. Idag rakar han dock kuk och pung noga så att inget hår finns kvar. Dels ser kuken större ut utan en massa hår, och dels ger det en bättre känsla för både honom och henne. Undrar om Emma trimmar sig, tänker han. Han föredrar det.
Peter drar på sig träningskläder och ger sig iväg till gymmet. Det finns inget som gör honom så kåt som ett tufft träningspass. Sedan tänker han gå hem, ta en siesta och ladda upp inför kvällen.

 

LÖRDAG KVÄLL

”Blandar du några drinkar, Anders? Peter kommer strax.”
”Javisst. En mojito blir bra. Då kommer vi i stämning.”
”Ja, det kan vi behöva.” Emma ler.
”Är du lite nervös?” frågar Anders medan han blandar till drinkarna.
”Ja, lite spänd”, säger Emma. ”Det är ju första gången vi gör något sånt här. Tänk om jag gör bort mig?”
”Det gör du inte. Du är så snygg och sexig ikväll.”
”Tycker du? Jag visar inte för mycket? Tänk om jag ser slampig ut?”
”Du är perfekt. Koppla av nu, älskling.”

Båda har klätt upp sig för kvällen. Anders med skjorta och en slips och Emma har en svart urringad topp och en ganska kort svart kjol. Både hennes bröst och hennes välsvarvade ben framhävs ordentligt. Vad Anders inte vet är att hon inte har några trosor under kjolen. Det får henne att känna sig riktigt vågad och sexig.

”Men tycker du inte att …”, börjar hon. Hon hinner inte längre. Det ringer på dörren.
”Åh, han är här nu”, säger hon och rodnar lite. ”Hur ser jag ut?”
”Vacker och sexig som tusan”, säger Anders. ”Jag öppnar.”

Anders går fram till dörren och öppnar. Emma håller sig några meter bakom.
”Hej!” säger Peter och kliver in. Han tar Anders i hand.
”Välkommen”, säger Anders. ”Ska jag ta din jacka?”
”Ja, tack”, säger Peter. Han ger Anders sin jacka och går förbi honom och fram till Emma.
”Hej igen, Emma”, säger han och ger henne en kram. ”Vad fin du är ikväll. För min skull?” säger han och blinkar.
”Hej, Peter. Ja, för din skull.”
Peter ser henne djupt i ögonen. Hon skälver till lite.

”Drinkar!” Anders kommer ut från köket med en bricka med tre glas.
”Hoppas du gillar en mojito, Peter.”
”En av mina favoriter”, säger Peter.
Anders delar ut glasen.
”Skål och välkommen då, Peter. Med hopp om en lyckad kväll.”
”Skål”, säger Peter. ”Och tack för att ni vill ha mig här.”

Emma skålar också. Hon sneglar på Peter. Oj, vad snygg han är. Hon blir lite nervös igen. Han är ju en riktig sexatlet. Tänk om jag inte duger? tänker hon.

De står och småpratar lite medan de smuttar på drinkarna. Emma känner sig nästan lite yr redan. Men det kan vara anspänningen också.

”Hör ni, ska vi sätta oss till bords?” Anders visar Peter till köket. De sätter sig vid bordet.
”Det doftar väldigt gott”, säger Peter.
”Det är älggryta. Hoppas du gillar vilt”, säger Anders.
”Ni är intresserade av matlagning?”
”Det är Anders som står för det mesta av matlagningen här”, säger Emma och ler mot Peter. ”Han är jätteduktig.”
”Nja, det vet jag inte”, säger Anders. Han häller upp rödvin till dem. ”Så, ta för dig nu, Peter.”

Det blir en trevlig och lättsam middag. De har mycket att prata om, men de har ännu inte tagit upp det som komma skall. När de hunnit till desserten är det Anders som tar upp det.

”Vi kanske ska prata om varför du är här, Peter?”
Emma tittar ner lite förläget.
”Ja, jag vet nog vad som förväntas av mig”, säger Peter. ”Jag kommer att ta hand om Emma ordentligt ikväll. Om du vill titta på, så är du välkommen att göra det, Anders. Emma och jag kommer att ha fullt upp med varandra. Låter det bra, Emma?”

Emma tittar upp på honom och nickar sammanbitet.
”Ja, det låter bra.”
”Och du, Anders? Låter det bra för dig också?”
”Ja. Jag tittar gärna på när ni … håller på.”
”Okej. Men tänk på att det är Emmas kväll och att jag är här för hennes skull. Du ska vara helt passiv.”
Anders nickar.
”Det är okej.”
Han reser sig.
”Jag tar och fixar lite här i köket”, säger han. ”Ni kan gå in i vardagsrummet så länge medan jag röjer upp lite här.”
”Okej. Tack för en delikat middag”, säger Peter och reser sig upp. Emma reser sig också.
Peter lägger armen om henne.
”Ska vi gå in i vardagsrummet då, du och jag?”

Emma nickar. Peter leder henne ut från köket och in i vardagsrummet. De sätter sig i den tvåsitsiga soffan.

”Vad han pysslar, din man”, säger Peter.
”Ja, han är duktig”, säger Emma.
”Verkar inte som någon alfahanne direkt.” Peter skrattar till.
”Nej, det kan jag väl inte säga att han är”, säger Emma och rodnar lite. ”Tvärtom kanske.”
”Då får väl jag ta den platsen. I alla fall ikväll …”
Peter vänder sig mot henne.
”Hur känns det, Emma?”
”Jag är lite nervös”, säger hon.
Han tar hennes hand och ser henne i ögonen. ”Var inte det. Vi kommer ha en skön stund tillsammans.”
”Ja, jag är så förväntansfull … men samtidigt … du är ju proffs på det här … tänk om jag gör fel.”
”Låt mig ta hand om det och bestämma takten.”

Anders kommer in från köket. Han stannar upp när han ser att Peter och Emma sitter tätt ihop. Det finns ingen plats för honom i soffan. Han sätter sig i en fåtölj på andra sidan soffbordet. Peter lägger ena armen om Emmas axlar.

”Du är så snygg, Emma”, säger han och tittar henne i ögonen. Han lägger andra handen på hennes knä. Låter handen glida upp mot kjollinningen. ”Anders måste vara stolt över att ha en så fin kvinna.”

Emma ler mot Peter.

”Är du det, Anders?” frågar hon utan att ta blicken från Peter.
Anders pressar fram ett leende. ”Det är jag.”

Peter drar Emma till sig. Kysser henne på halsen och viskar: ”Jag vill ha dig, Emma!” Han lägger handen på hennes fulländade bröst. Bröstvårtan styvnar under hans beröring.
”Och jag vill ha dig, Peter …”

Han kysser henne. Hon svarar passionerat, särar på läpparna för honom. Deras tungor möts. En lång, intensiv kyss.

”Vi går till sovrummet, Peter”, säger hon.

De reser sig upp, Emma tar Peter i handen och leder honom bort mot sovrummet. Hon vänder sig om och ler mot Anders med glansiga ögon. Anders tvekar lite, men till slut reser han sig också och följer efter dem.

I sovrummet står sängen mitt i rummet, bred och ganska hög. Den är bäddad med ett svart överkast. I ena hörnet, nedanför ena fotänden på sängen, finns en fåtölj. De verkar ha ställt dit den speciellt för ikväll, tänker Peter. Och mycket riktigt. Anders sätter sig i fåtöljen. De har nog kommit överens om att det är Anders plats ikväll.

Peter drar Emma intill sig. Lutar sitt ansikte mot henne. Emma tittar honom i ögonen. Han kysser henne. Hon kysser tillbaka. Två kyssar blir till flera. Det enda som hörs är deras smackande när deras tungor möts. Anders ser förhäxad på dem. Hans älskade fru kysser en främmande man. Ett styng av svartsjuka. Men mest upphetsning.

Peter vänder henne om. Han ställer sig tätt bakom henne och kysser henne lätt i nacken. Hon ryser till. Han tar tag i hennes topp.

”Upp med armarna”, viskar han.
Hon vänder sig om och ler mot honom. Hon lyder. Hon ser inte åt Anders håll. Hon tänker bara på Peter nu. Han hjälper henne av med toppen. Hon blundar. Han knäpper upp hennes bh och låter den falla till golvet. Han kupar händerna runt hennes fulländade bröst. Leker lätt med bröstvårtorna som styvnar under hans beröring. Hon flämtar till. Hon är kåt nu.

Peter sänker händerna och drar ner blixtlåset i hennes kjol. Hon stönar till. När kjolen glider nerför hennes ben ser han att hon är helt naken under. Han för in handen mellan hennes ben. Hon är rakad. Och hon savar. Precis som han vill ha det.

”Jäklar Emma, vad sexig du är”, viskar han. Han pressar sig mot hennes stjärt.

Emma vänder sig om. Hon hjälper honom av med skjortan. Peters vältränade överkropp blottas. Emma flämtar till. Vilken kropp, tänker hon. Han måste tillbringa många timmar på gymmet. Hon smeker hans breda bröst. Cirklar lite med fingrarna på hans bröstvårtor. Hon märker att han gillar det. Hon låter handen glida ner över Peters byxor. Hon känner att hans kuk vaknar till liv. Inga kalsonger, tänker hon.

De struntar i att Anders sitter en bit ifrån. De är helt uppslukade av varandra. Han är helt osynlig för dem. Emma börjar knäppa upp Peters byxor. Drar ner blixtlåset. Låter byxorna falla ner till golvet. Hon hajar till. Där är Peters kuk i all sin prakt. Han har inte fått riktigt stånd än. Ändå är det den största kuk hon har sett. Större än hon mindes från det där filmklippet. Lång, tjock och ådrig. Hon tittar upp mot Peter, ler och viskar: ”otroligt”. Peter ler tillbaka.

Anders ser också. Först tror han att det är skuggor som spelat honom ett spratt, men så ser han. Den är på riktigt. ”Oh shit”, tänker han.

Emma vänder sig om mot Anders och ler.
”Vad säger du? Där ligger du i lä, Anders.”
”Mm”, säger Anders. Han känner sig helt otillräcklig.
”Jag tänker knulla dig ordentligt med min kuk nu, Emma”, säger Peter och smeker Emmas bröst. ”Det vill du, eller hur? Det har du fantiserat om?”
”Ja, ja, det vill jag”, flämtar Emma. ”Jag vill att du tar mig med din stora kuk. Du får göra vad du vill med mig ikväll, Peter.”
”Hör du det, Anders?” Peter vänder sig mot Anders. ”Din egen fru, Emma, vill att jag knullar henne. Och det tänker jag göra. Och det ordentligt. Det har du inget emot va?”
”Nej”, viskar Anders knappt hörbart.
”Då så”, säger Peter. ”Kom Emma.” Han styr henne mot sängen.

De lägger sig på sidan vända mot varandra. Peter kysser henne och låter ena handen vandra, Från hennes kind, ner över halsen. Stannar upp och smeker hennes ena bröst. Bröstvårtan är styv. Handen söker sig vidare nedåt. Magen, naveln tills den når hennes rakade fitta. Hon särar lite på benen. Han låter långfingret vandra längs hennes skåra. Hon är våt. Fingret stannar upp, lite prövande vid hennes ingång. Pressar sig försiktigt förbi blygdläpparna. Hon gnyr.

Hon smeker hans kind. Hon njuter av hans beröring och flämtar till när hans finger tränger in i henne. Hon för ner sin hand till hans kuk. Hon smeker den lätt och låter handen kupa sig under pungen. Hon smeker hans pungkulor och känner hur kuken styvnar mer och mer. Herregud så stor han är! Hon börjar runka honom, först långsamt och sedan snabbare och hårdare. Han stönar. Han är riktigt kåt nu. Samtidigt utforskar han hennes grotta med sitt långfinger och masserar hennes klitoris försiktigt med tummen.

Rummet vibrerar av sex. De fortsätter att egga varandra. Efter en stund drar Peter tillbaka fingrarna. Han smeker Emma på kinden och låter henne smaka på sitt långfinger. Han vänder henne på rygg.

”Det är dags”, viskar han och ler.
”Ja, Peter, ta mig nu”, kvider hon.

Hon särar på benen, ger honom plats. Peter lutar sig över henne, med sina ben mellan hennes, kysser henne. Han placerar sin stenhårda kuk framför hennes öppning. Låter ollonet glida mellan blygdläpparna. Hon stönar.

”Du är väl försiktig, Peter? Jag har aldrig haft en sån här stor kuk förut. Du är så mycket större än Anders.”

Anders hör det där. Han blir både lite förnärmad men också upphetsad av det han hör Emma säga. Han kommer aldrig att kunna mäta sig med Peter, det är sant.

”Jag ska ta det försiktigt”, säger Peter.

Han låter ollonet försiktigt glida längs hennes skåra. Prövar att trycka lite. Emmas blygdläppar öppnar sig för honom. Han trycker lite till och ollonet glider in. Han drar sig tillbaka lite och trycker en centimeter till.

”Åh, herregud Peter, du är så stor”, kvider hon. Hon särar på benen lite mer.

Han pressar in kuken centimeter för centimeter. Till slut är han inne ända till roten. Han börjar sakta röra sig ut och in. Hon slår benen om honom och rör sig mot honom. Snart hittar de rytmen och det enda som hörs är det smackande ljudet av Peters kuk som går fram och tillbaka i henne.

Anders sitter som förhäxad. Han ser Peters vältränade kropp. Hans stjärtmuskler som dras samman. Som en robot pumpar han sin kropp mot henne, hans fru. Hans kuk som går in och ut i henne som en pistong. Hans pung som slår emot hennes fitta. Hennes ben slingrar sig kring hans. Hon stönar högt. Det går för henne. Och fortfarande har de inte ens tittat åt hans håll en enda gång.

”Åh, åh”, stönar Emma när hon känner orgasmens vågor skölja över henne.
”Så, låt det komma, Emma”, viskar Peter. Själv har han långt kvar. Han tänker inte komma på länge än.

Efter en stund byter de ställning. Peter lägger sig på rygg. Emma sätter sig ovanpå honom. Rakt över hans kuk. Hon för kuken mot sin öppning – och låter honom sjunka in. Det går lätt den här gången, hon har anpassat sig efter Peters stora kuk. Hon börjar rida honom. Sakta till en början, sedan allt snabbare. Peter greppar om hennes perfekta bröst. Emma är så kåt igen. Hon kan inte få nog av Peter.

Sängen knakar under deras gemensamma rörelser. Anders ser henne bakifrån. Hur hennes kropp rör sig upp och ner över Peter. Hennes knän tätt intill hans mage. Hennes rumpa som smeker hans kuk, upp och ner, upp och ner. Peter greppar om hennes skinkor och för henne upp och ner på sin kuk. Hon sätter armarna mot hans bröst och kastar huvudet bakåt. Hon stönar högt när hon kommer för andra gången. Hon lägger sig ner över Peters bröst medan orgasmen klingar ut. Han kramar henne hårt.

”Vad fin du är”, viskar han.
”Duger jag?” säger hon och fnissar till.
”Du är bäst.”

De rullar över på sidan, vända mot varandra. Peter fortsätter att knulla henne, men i lite långsammare takt nu. Långa, långsamma rörelser. De ser varandra i ögonen. Ler mot varandra.

”Har du det bra?” frågar han.
”Det är fantastiskt, Peter. Du är fantastisk.”

Han lägger handen på hennes skinka och styr takten. De kommer in i ett tempo där hon tar emot hans stötar i jämn takt. Det enda som hörs i rummet är ett lätt knarrande från sängen och det smackande ljudet när han stöter kuken i henne. Han ökar tempot. Hör att hon är på väg mot en ny orgasm. Han kysser henne igen. Smeker hennes bröst. Hon slingrar sig mot honom. Hon stönar. Emma känner att orgasmen är på gång. Hon pressar sitt sköte mot Peters kuk och greppar tag om hans ena skinka. Han gör en cirkelrörelse med kuken som gör att orgasmen kommer. Hon ger sig hän.

”Åh!” kvider hon när hon för tredje gången går in i orgasmens dimma. Hon snyftar till lite. Vilken sexmaskin hon har träffat! Och han verkar orka hur mycket som helst.
”Vill du komma nu, Peter?” frågar hon när orgasmen klingat av.
”Inte riktigt än, raring”, svarar Peter och ler. ”Du märker när det är dags.”

Efter hennes orgasm ligger de stilla en stund, tätt omslingrade. De ler mot varandra. Peter fortsätter att knulla henne långsamt. Fortfarande har ingen av dem sett åt Anders håll, inte gett honom en blick.

Peters kuk är fortfarande stenhård. Nu är det min tur, tänker han. Med kuken kvar i henne får han Emma att rulla runt och lägga sig på rygg. Hon särar lite till på benen för att ge plats åt honom.
De ligger tätt omslingrade medan Peter knullar henne långsamt och bestämt. Han låter kuken nästan glida ur henne. Bara ollonet är kvar i henne innan han stöter in hela kuken igen. Om och om igen.

”Åh, gud”, stönar Emma.

Peter ökar takten. Han känner att han börjar närma sig klimax. Han reser sig upp på raka armar. Han ser henne i ögonen. Han stöter kuken i henne. Hårdare och hårdare. Snabbare och snabbare.

”Ska du komma?” Emma tittar honom stint i ögonen.
Peter nickar och stönar. ”Ja, snart så …”, får han fram.
”Jag vill att du kommer inne i mig, Peter. Jag vill att du ger mig allt du har.”
Peter nickar. ”Jag vill ge dig hela min sats”, säger han. Han fortsätter stöta i henne.

Hennes lår kramar hårdare kring hans kropp. Hon stönar. Högre, högre, högre. Han känner att det är nära nu. Han ser henne djupt i ögonen. Han är på väg.

”Jag är nära nu”, stönar han.
”Ja, kom för mig nu”, viskar Emma.
Han känner ilningarna i pungen. Några sista stötar. Han känner att pungen drar ihop sig.
”Shit, nu kommer jag”, stönar han.

Han exploderar i en våldsam orgasm. Kuken drar ihop sig och sprutar kaskad efter kaskad av varm sperma in i henne. En, två, tre, fyra, fem gånger.
”Åh, Peter.” Emma känner hur hon fylls med hans sats. Sammandragningarna klingar av.
”Herregud, vad skönt”, säger Peter. Han ligger kvar i henne och juckar långsamt in och ut. Hans erektion visar inga tecken på att klinga av.
Han kysser henne och ler. ”Nöjd?”
”Det var underbart, Peter. Du är ett riktigt proffs.”

Han drar sig långsamt ur henne och lägger sig bredvid henne. Kuken är alldeles kladdig av hans sperma och hennes safter.

”Det är nog ganska kladdigt”, säger han. Han vänder sig nu för första gången till Anders. ”Kan du hämta en handduk åt Emma?”
Anders reser sig. ”Det ska bli”, säger han.
Emma tittar på Peter och ler. Hon smeker hans kuk som nu är på väg att slakna.
”Tack”, säger hon. ”Det var underbart.”
”Det gjorde vi bra”, säger Peter.

De ligger en stund och pustar ut. Peter smeker hennes bröst. Han känner sig nöjd. Kuken skötte sig fint ikväll, tänker han och skrattar inombords. Frågan är hur länge jag ska stanna. Jag kan tänka mig att Anders är sugen på att ta över. Om hon låter honom göra det förstås. Han reser sig upp på armbågen.

”Emma, det var fantastiskt. Men jag tror jag har gjort vad jag skulle. Jag lämnar er ensamma nu. Jag misstänker att Anders vill ta över.”
”Ja, vi får se”, säger Emma och ler. ”Han har varit en duktig pojke som kunnat hålla sig. Han är värd en belöning.”

Peter kliver upp ur sängen. Han drar på sig byxorna. Han känner att kuken är kladdig av stelnad sperma.
Anders kommer in med handduken. Han ger den till Emma.

”Tack, älskling”, säger hon.

Peter går runt sängen och böjer sig ner och kysser henne på kinden.
”Hej då, Emma. Tack för ikväll.”
”Hej då, Peter. Och tack för en oförglömlig kväll.”

Anders följer Peter ut i hallen.
”Tack, Peter”, säger han och tar Peter i handen.
”Nöjet var helt på min sida”, säger han och skrattar. ”Och du lyckades hålla dig i skinnet.”
”Ja, men det var svårt ibland”, säger Anders. ”Du är en riktig sexatlet.”
”Man gör så gott man kan. Och du Anders, du har en underbar fru. Snygg och sexig som få. Var rädd om henne.”
”Ja, det ska jag vara.”
”Du borde nog knulla henne mer. Hon verkade lite utsvulten.”
”Jo, men du vet hur det är. Efter några år blir det slentrian av alltihop.”
”Börja redan ikväll. Hon ligger och väntar på dig. Hon är uppvärmd nu vet du.”
”Det ska jag göra. Jag är så kåt nu.”
”Lycka till, Anders.”
”Tack. Och du, skulle du vara intresserad av att göra om det här? Om vi skulle känna för det?”
”Jag vet inte, Anders. Det kanske är en engångsgrej det här. Hör av er så får vi se.”

Med det går Peter därifrån. Vilken kvinna, Emma, tänker han. Hoppas det går bra för henne och Anders. Han är en ny erfarenhet rikare. Men han känner också ett styng av vemod. Är det så här han ska leva? Bara vara en knullmaskin?

Han rycker på axlarna och börjar gå hemåt.

Anders stänger dörren efter Peter. Han är lite omtumlad efter allt som har hänt. Han vänder sig om. Där står Emma i dörren till sovrummet. Helt naken. Fortfarande rödblommig i ansiktet. Anders går fram och slår armarna om henne och kysser henne. Hon kysser honom tillbaka. Snabba intensiva kyssar.

Emma drar honom med sig till sängen. Hon sliter av honom skjortan. Han drar av sig byxor och kalsonger.

”Ta mig, Anders” säger hon.

Hon ställer sig på knä i sängen. Putar med sin välformade rumpa mot honom. Anders smeker henne. Hans kuk bultar. Erektionen har funnits där ända sedan Peter klädde av henne. Hans kåthet har gått i vågor under kvällen. Han känner att hon är våt och varm fortfarande. Hennes safter. Peters sperma. Han låter ett finger glida in henne, sedan två. Han känner den hala vätskan som kommer från Peter. Hon stönar. Och han blir hårdare och hårdare.

”Du gör mig så kåt”, säger han.
”Gillade du att se Peter knulla mig?” viskar hon.
”Ja”, svarar han. ”Det var så sexigt att se.”

Han smeker henne snabbare och snabbare. Han hör hur hon närmar sig orgasmen. Men han låter henne inte komma direkt. Han släpper taget om hennes underliv. Ställer sig på knä bakom henne. Låter sin hårda kuk snudda vid hennes öppning.

”Ta mig”, säger hon. ”Jag kan inte vänta längre.”

Han tar ett ordentligt grepp om kuken och styr den mot henne. Hennes fitta är alldeles varm och full av Peters sats. Han för sin kuk djupare och djupare. Hon stönar av upphetsning. Säger att hon vill ha mer. De ökar takten.

”Vi vänder på oss”, säger hon. ”Jag vill se dig ögonen när du kommer.”

Han låter sin kuk glida ur henne. Hon vänder sig om och lägger sig på rygg. Han lägger sig över henne mellan hennes ben. Hon särar på benen för honom. Hon trycker sina lår mot hans kropp. Han tar återigen ett grepp om kuken och låter den glida in. Den glider direkt djupt in i henne. Emma ser honom rakt i ögonen. Hon ler. Han stöter sin kuk i henne gång på gång.

Hennes lår kramar hårdare om honom. Hon stönar. Högre, högre. Hon kommer. Och just när han hör och känner att hon kommer låter han sin egen orgasm komma. Han sprutar sin sperma långt in i henne där den blandas med Peters. En svallvåg går genom honom. Framför sig ser han henne. Hans fru. Någonstans i hans tankar finns också Peter med. När han och Emma knullar.

Han faller utmattad i hennes armar. De kramar varandra hårt. Han kysser henne.

”Tack älskling”, säger han och ler mot henne.
”Det gjorde vi bra, älskling”, säger hon och ler tillbaka.

De somnar tätt omslingrade, trötta och tillfredsställda efter en händelserik dag.

 

10

Kommentarer

3 svar till ”Emma tar steget”

 1. Profilbild för Nobelpris
  Nobelpris

  Tack för vänliga ord 🙂

 2. Profilbild för Lovi
  Lovi

  Hoppsan, jag råkade visst ta bort kommentaren. Men jag tycker i alla fall du skriver väldigt fint!

 3. Profilbild för Nobelpris
  Nobelpris

  Tack igen 🙂 Del 2 är på gång.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier