Emma och John #2 – Den hemliga flickvännen

Det här är del 2 av 3 i Emma och John

Det var tisdag, höstlovets andra dag och jag kände mig nästan sjuk när jag tvingade kroppen att vakna. Som i ett töcken hörde jag mina föräldrar ge sig iväg till jobbet. De hade förgäves försökt få upp mig för att äta frukost tillsammans, men det hade inte gått att få liv i mig. Nu hörde jag hur de gav sig iväg. Bilen startade där ute på garageuppfarten och försvann. Det gjorde ont i hela kroppen som om jag hade feber och jag kände mig yr när jag vinglade upp och ur sängen ut på toa. Jag var inte sjuk, jag var bara så trött. Jag hade inte kunnat somna efter igår och legat vaken mer eller mindre hela natten. Somnat och drömt feberlika drömmar om Emma, hennes mun och händer. Då hade jag vaknat med ett ryck galen av kåthet. Så hade det hållit på tills klockan varit runt sex på morgonen när ren utmattning lät mig sova en stund. Jag luktade på mina händer, svagare nu men hennes doft fanns fortfarande där. Det var som om jag ville känna spår av att det som hänt verkligen var sant. Men jag kunde inte strunta i att tvätta händerna och inte heller kunde jag låta bli att duscha.

Tillbaka i sängen igen lyfte jag telefonluren från sin plats på väggen och slog hennes nummer.
– god morgon raring. Kommer du snart till mig?
– Ja jag ska bara vakna och äta lite frukost. Tar tåget så jag är framme halv tio.
– Då är jag där och möter dig. Du låter väldigt nyvaken, är du trött?
– Ja jag sov nog inte så mycket inatt.
– Du kan vila en stund här om du vill sen. Skynda dig så ses vi snart. Puss min pojke.
– Puss min flicka.
– Flicka, jag vet inte det jag, fnissade hon.
Vi la på och jag låg en stund och drog mig med hela kroppen fylld av behagliga tankar. I vanliga fall skulle jag behöva röra vid mig själv för att kunna gå upp, men jag ville mycket hellre att hon skulle göra det när vi sågs. Det skulle innebära att kroppen var plågsamt upprörd tills dess.

När jag åt frukost i min ensamhet ville jag ringa Martin och berätta allt. Det var ju ändå vi som spenderat alla hundratals timmar på Heta Linjen, timmar av meningslöst skrikande och pratande med okända människor. En frizon där man kunde låtsas vara någon annan och säga lite vad som helst utan att fundera över konsekvenser.

Men det här kunde jag inte dela med honom. Det första var löftet, jag hade lovat Emma att aldrig berätta. När jag sa det kanske jag korsade mina fingrar lite just när det gällde Martin. Vi hade ju hittills delat allt. Men efter vår andra träff igår kändes det annorlunda. En känsla av att jag ville ha Emma för mig själv, att det skulle kännas förminskande att dela det. Martin skulle nog inte förstå, bara tycka det var ”jävligt coolt” att jag låg med en vuxen kvinna. Jag kände mig så härligt men plågsamt varm inuti. Alla mina idolers texter, Lustans Lakejer, Kajsa Grytt, Gyllene Tider och Ratata, om flickor och kärlek.

Visst visste jag hur det kändes att vara förälskad, det hade jag varit ungefär fem gånger i veckan de senaste åren. Som när jag gick bredvid Sara i skolans korridorer, hur jag tyckte om att höra hennes röst när hon pladdrade, när hon log sådär och slängde med håret och när vi kysste och tog på varandra i smyg. Hur jag alltid ville vara i närheten, allt hon sa verkade viktigt och intressant. Nu var det väldigt annorlunda. Jag kunde inte riktigt sortera ut kaoset inom mig. Starkast var naturligtvis spänningen och lyckan över min nyfunna vän, det jag redan fått uppleva och allt jag både kunde och inte kunde föreställa mig kunde komma. Hela mitt väsen skrek efter närhet och beröring. Det som plågade mig var att det ur mitt tonårsperspektiv för alltid måste förbli en hemlighet. Om mina föräldrar fick veta att jag dejtade en kvinna som var lika gammal som min mamma, fanns en överhängande risk att allt skulle ta ett tvärt slut. Samtidigt hade jag bara lust att skrika ut min glädje, berätta för alla.

Efter frukosten duschade jag och tog tåget in till Östra station där Emma mötte mig i sin bil.
– Gick resan bra raring? Lyckades du sova något?
Mina lite frusna händer i hennes större, varma och otroligt mjuka händer, tryckte och kramade. Hennes vackra gröna ögon såg ömt in i mina bruna. Jag kände mig alldeles vimmelkantig av lycka och längtan.
– Träbänkar och omskakad och värmen fungerade dåligt så jag är klarvaken.
– Då åker vi hem och värmer oss.
Hon skrattade, startade bilen och svängde ut från trottoaren. Blygt höll jag mina händer i knät trots att jag allra helst ville röra henne.

Vi parkerade bilen och gick mot hennes port. Hissen var upptagen av några som flyttade in eller ut så vi tog trapporna upp. Jag gick tre steg bakom henne och uppslukades helt av åsynen av hennes slanka ben, rumpa och höfter. Jag var hård och längtade efter henne. När jag gick så här bakom henne kom bilderna från igår för mig när vi älskat stående i hallen. Det var som så mycket annat, helt nytt för mig och något jag bara sett på bild och film. I verkligheten hade det varit så mycket bättre, känts så förbjudet, busigt och djuriskt. Men framför allt hade det varit vackert på något sätt.

Uppe i hennes lägenhet blev allt så ljuvligt som jag hoppats. När vi klätt av oss våra ytterkläder höll vi om varandra länge stående där i hallen.
– Åh vad jag har längtat. Visst vill vi gosa först?
Hon viskade med utandningsluften från näsan i mitt öra och jag var så hopplöst förlorad. Mitt kön bultade och sprängde och jag kunde känna hur jag läckte försats i kalsongerna.

Hon gjorde sig försiktigt lös, tog mig i handen och gick mot sovrummet. Hennes händer styrde mina, klädde av tröja och knäppte upp hennes jeans. Hon log uppmuntrande när jag efter lite fumlande för första gången lyckades knäppa upp hakarna i hennes BH på egen hand.

När hon långsamt klädde av mig brände det som eld över huden. Varsamt men bestämt tryckte hon ner mig på rygg i sängen och satte sig gränsle över mig. Min lem låg längs hennes våta skåra och jag längtade bara in i henne. Retsamt rörde hon höfterna lite från sida till sida innan hon reste sig på knä, greppade tag om mig och styrde in mig mellan hennes blygdläppar. Hon var helt glansig i ögonen. Hon höll fast mina armar över huvudet och vi såg på varandra när hon sakta sjönk ner över mig. Hon böjde sig fram, hennes hår kittlade mig i ansiktet när hon tryckte sin mun mot min.

Sängen var tom bredvid mig när jag vaknade. Jag var naken och lakanet bredvid mig var blött. Min hud var klibbig och mina fingrar luktade fantastiskt och lukten gjorde mig hård och fick mig att längta igen. Ute i köket hörde jag skrammel och rinnande vatten. Emma gläntade på sovrumsdörren och tassade in när hon såg att jag var vaken. Hon hade bara trosor och en stor T-shirt på sig och jag tyckte hon var det vackraste jag sett.
– Är du vaken?
Hon la sig ner på sidan bredvid mig. Mina händer letade sig in under hennes tröja.
– Vill du gosa igen? Fnissade hon och kröp ner under täcket.
– Hur länge har jag sovit?
– Inte så länge, någon halvtimme bara. Du verkade behöva det.
– Jo det var skönt.
Min ena hand kupades över hennes bröst, den andra sökte sig blygt ner mellan hennes ben. Hon kysste mig ömt på kinderna och munnen.
– Tufsan har fått lite skavsår efter alla gångerna. Det var så länge sedan så det blev plötsligt så mycket.
– Gör det ont?
– Nej det svider lite bara men får hon bara vila lite så är det snart bra igen. Jag kan göra det skönt för dig så länge om du vill?
– Har jag varit oförsiktig? Frågade jag oroligt.
– Neeejdå, du har varit jättefin. Det är inte något konstigt alls. Jag är bara ovan så här i början.
– Vill du ses i helgen också?
– Ja väldigt gärna. Min dotter kommer först på söndag kväll och sedan börjar ju skolan för er.
– Jag skulle vilja sova över hos dig, får jag det?
– Ja visst raring, visst får du det. Men hur ska vi lösa det med dina föräldrar?
– De ska vara på landet och plocka upp båtar inför vintern. Kan säga att jag ska sova över hos en kompis.
– Jag har dig gärna hos mig om det går. Annars kan vi ses dagtid.

När vi började kyssa varandra igen väcktes min åtrå igen. När min hand åter sökte sig ner mellan hennes ben, stoppade hon mig och jag påmindes om att hon hade besvär.
– Ligg still, jag ska göra det skönt för dig.
Hon la mina armar över huvudet igen. Sedan började hennes läppar och tungspets uppe vid mina fingertoppar. När hennes tunga slickade insidan av mina överarmar, lekte i armhålorna, cirklade runt och sög på mina bröstvårtor och när tungan lekte under mina fötter och hon sög på mina tår, kved och brann jag. När hon äntligen tog mig i munnen trasslade jag in fingrarna i hennes hår. Hennes hand kramade lätt om min pung, tungan smekte undersidan av min lem och läpparna smekte min förhud upp och ner. När jag kom sög hon hårdare och jag kände hennes naglar i insidan av mitt ena lår.

Det blev fredag, magen var i uppror när jag vaknade. Det var svårt att sätta fingret på varför jag var så nervös. Främst var det naturligtvis att jag skulle få spendera mycket tid med Emma. Älska, sova, vakna, äta, duscha, det skulle finnas hur mycket tid som helst. Hela min kropp och själ skrek efter att få vara nära henne. Men jag var rädd också, det kände jag tydligt och jag var orolig att det skulle synas på mig. Jag hade hanterat flera lögner på en vecka än vad jag nog lyckats prestera under min livstid och spänningen och längtan blandades på ett smärtsamt sätt med rädslan att bli avslöjad. Jag försökte bara vara helt normal, kanske mer social än vad jag brukade. Kanske märktes upproret inom mig inte så tydligt utanpå, men inuti slog hjärtat och jag kände av varje slag, magen var i uppror, mina rörelser ryckiga och mina händer skakade. Men mina föräldrar åt frukost som vanligt och hjälpte mig att packa min helgväska och förmanade mig att ringa när jag kom fram och höra av mig under helgen. Jag insåg att just det här var min skräck, att själv ringa för att uppdatera läget då och då, något som annars var helt normalt när jag sov över hos kompisar och kanske ännu värre, att de själva skulle få för sig att ringa till kompisen där de inte skulle ha en aning om vart jag var. Jag mådde illa av ångest och tänkte att jag nog borde avbryta det här innan det slutade i katastrof, men jag klarade, ville inte. Jag hade märkt att om jag ringde lite oftare än förväntat skulle de inte hinna bli fundersamma och helgen med upptagning av båtar skulle säkert hålla dem sysselsatta.

Mina föräldrar kom hem från jobbet vid fem-tiden och hade bråttom iväg för att hinna handla på vägen. Så de stod inte på sig när jag avstod från skjuts till tåget. Halv sju steg jag av tåget vid Östra Station och Emma stod och väntade utanför. Hon såg glad ut när jag slängde in min väska i baksätet och satte mig bredvid henne.
– Hej vännen. Du ser lite stressad ut?
Hon pussade mig hastigt på munnen trots att vi satt i bilen. Men utanför stressade människor oseende förbi, var och en på väg till sitt.
– Det var lite jobbigt, att ljuga, men det gick bra. Måste ringa då och då bara.
– Du kan såklart ringa från mig, jag går ut lite då.
Hennes hand i min när hon svängt ut från trottoaren och satte kurs på Södermalm. Då och då förde hon upp handen till sina läppar och pussade om och om igen och det fyllde mig med sådan värme. Numera vågade jag göra likadant tillbaka.

I hennes lägenhet kändes allt mycket bättre igen. När dörren stängdes bakom oss kändes det som att kliva in i en annan verklighet där allt det andra kändes långt borta.
– jag går och handlar så ringer du och meddelar att du kommit fram. Tillbaka om 20 minuter ungefär.
Vi kysstes, jag ville inte riktigt släppa, ville ha henne, dra in hennes lukt och låta den fylla mig.

Jag låg på hennes säng och slog numret. Hennes nattlinne låg på kudden och som av en reflex tog jag det och drog in hennes doft som en extra trygghet. Jag väntade mig arga ord och en fråga om var i helvete jag befann mig så fort någon lyfte luren i andra änden, det kändes som evighetslånga ångestfulla sekunder. Mamma svarade, det var fullt stök i bakgrunden, de åt middag. Det var en perfekt tid att ringa. Jag slappnade snart av när jag förstod att jag ännu inte avslöjats. Mamma var som vanligt. Hon frågade om allt gått bra och vad vi skulle göra nu? Jag svarade att allt hade gått bra, att vi skulle titta på TV och sedan göra tidig kväll. Jag lovade att ringa imorgon före lunch. Lättnaden när mamma sa ”puss och godnatt” var fysisk.

– gick det bra?
Hon låg bakom mig, halvt över mig med överkroppen och viskade i mitt öra. Jag måste ha slumrat, antagligen av avtagande stress. Jag nickade och lirkade mig närmare, ville ha mer av henne över mig, hennes trygga varma tyngd över ryggen. Hennes läppar smekte mitt ena öra, ner över nacken. Hon andades ut genom näsan rakt in i allt det känsliga så rysningarna spred sig som gåshud över hela kroppen och musklerna i ryggen drog ihop sig som av kramp på ett plågsamt skönt sätt. Hon fnissade, sådär tyst av min reaktion och kramade mig hårt.
– Min älskade pojke, viskade hon.
– Neeej, sluta inte, bad jag när hon reste sig på ena armbågen.
– Ska vi inte äta lite, du borde vara hungrig? Det finns massor av tid.
Jo, jag var hungrig så magen värkte. Dagens stress hade gjort att jag inte fått i mig mycket. Jag vände mig på rygg, sökte hennes mun. Mina händer sökte sig innanför hennes kläder, ville bara känna mjuk, naken och varm hud.

Vi åt middag och efterrätt i soffan framför TVn. Efteråt låg hon lutad mot kuddarna i soffans hörn och jag låg på sidan i hennes famn med kinden mot den nakna huden i U-ringningen.
– Nu är det bara skräp på TV. Ska vi gå och lägga oss?
– Det gör vi.
Vi reste oss ur soffan och borstade tänderna. När vi kom in i hennes sovrum Kändes det enormt pirrigt. Jag skulle få sova hos min flickvän, ha henne nära många timmar och få vakna på samma sätt.

Natten blev lång och vild. Hon red mig mjukt och långsamt, vänd både framlänges och baklänges. När hon vände sig med ryggen mot mig tändes jag av hennes rumpa som öppnade sig framför mig. Hon la mina händer på sina skinkor, böjde sig fram och red. När det gick för mig hade jag velat röra henne, känna hennes spännande öppning men jag vågade inte riktigt.

Hon bytte ställning, ställde sig på knä.
– ta mig så här.
Hon flämtade, jag kom upp bakom henne och trängde in. Det gick att komma så djupt in. Jag kände hennes fingrar när hon smekte sig och hon stönade ner i kudden.

När klockan var alldeles för mycket, somnade vi av ren utmattning. Jag låg på mage med hennes ena arm och ben över mig.

efter en lång och öm morgon med frukost på sängen samlade jag mod och ringde min familj. Jag ringde strax före klockan elva när jag visste att det var förmiddagsfika. Det var min bror som svarade och han ställde inte många frågor. Jag sa att allt bara var bra. Jag frågade om allt gick bra med båtarna och sedan avslutade vi samtalet. Det kändes som en milstolpe. Jag skulle bara behöva ringa en gång till idag och sedan skulle det vara söndag.

På kvällen hände det jag längtat efter så mycket, det som pirrat och kittlat i mig. Vi hade lagt oss och låg bara och pratade och höll om varandra. Även jag hade fått lite ont i snoppen av allt stånd och alla samlag. Men så klart blev jag ändå påverkad av att ligga så här. Det kändes fortfarande enormt stort att få hålla om henne naken och röra henne så mycket jag ville.

Vi låg på sidan mitt emot varandra och kysstes stilla. Min hand smekte över hennes rygg och ner över höften och rumpan. Under sin färd uppåt igen gled mina fingrar över ljumsken och magen, upp mot brösten. Emma vred sig sakta över på rygg. Hon drog mig försiktigt närmare så min näsa och mun hamnade vid hennes ena bröst. Hon gjorde sig helt passiv och det började bubbla av nervositet i magen. På något vis kände jag på mig att hon ville att jag skulle pussa och röra hela henne, så där som hon gjort med mig.

Blygt ställde jag mig på knä bredvid henne. Hon blundade och ett leende spred sig över läpparna. Min mun rörde vid hennes, hennes kinder, ögon och öron. Min ena hand smekte hennes arm och vänstra bröst, min mun pussade ner över höger sida av halsen, ner över nyckelbenet och ut över bröstet. På andetagen hördes det att det var rätt. Jag fortsatte ner över revbenen och magen, min hand smekte insidan av hennes lår. Jag var så nära nu så jag kunde känna doften från hennes sköte.
– Bara om du vill, viskade hon.
När min mun nådde hennes könshår särade hon mer på benen.
– Åh jaa…
Min tunga nådde allt det våta mellan hennes ben. Jag la mig ner och började utforska henne. Jag var så oerfaren, hade bara gjort så här en gång tidigare med min första flickvän, men jag antog att det var som att göra det med fingrarna men med tungan istället. Hennes fingrar öppnade upp mer och gjorde hennes knopp mer framträdande och tydlig och jag sög och slickade. Hon styrde mig i sidled och uppåt och nedåt.
– Åh min älskling, jag kommer!

Efteråt låg jag länge kvar mellan hennes ben med kinden mot ena låret. Hon strök mig över ryggen och håret.
– Tyckte du om det? Gjorde jag rätt?
Jag kröp upp och gömde mig i hennes halsgrop.
– Åh det är det bästa jag vet och du gjorde helt rätt.
Den kvällen somnade vi lyckliga och tillfredsställda. Allt kändes som ljummet vatten som fylldes i ett stort kallt hål och jag undrade om det var det här som var kärlek?

På morgonen gjorde vi det igen. Hon satt gränsle över mig och jag kände hennes våta öppna sköte över min lem. Hon rörde sig sakta fram och tillbaka, brösten gungade långsamt i takt. Jag sträckte mig efter hennes mun och min tunga gled mellan hennes halvt särade läppar, ut över kinden och ner över halsen mot ena bröstet. När jag sträckte mig nedåt för att få hennes bröstvårta i munnen, rörde hon sig lite uppåt. När hennes sköte gled upp mot min mage stannade hon upp och det blev plötsligt stilla och andäktigt mellan oss. Hon såg frågande på mig ett kort ögonblick innan hon började röra sig uppåt. Mitt hjärta slog och mina andetag var oregelbundna. Snart var hennes sköte nära min mun. Mina händer strök baksidan av hennes lår, förde henne närmare min mun. Hon tog stöd mot kudden. Jag flyttade mig mera nedåt. till slut var hennes vidöppna, våta sköte över min mun. Sakta sänkte hon sig ner tills det våta nuddade mina läppar. Jag sträckte ut tungan rakt in i henne.

Jag var överväldigad, överrumplad och fascinerad. Hon tryckte sig mot min mun allt mer, rörde sig allt häftigare och ett nytt starkt begär kom över henne. När det gick för henne rann det av hennes safter ner över mitt ansikte och jag var i himmelriket.

Det var måndag kväll igen och första skoldagen efter lovet avklarad. Jag hade borstat tänderna och lagt mig i min säng, men kunde inte sova. Jag hade en stor, enorm. tyngd i magen som kändes som ett isblock och det liksom knep i bröstet runt hjärtat så att jag hade svårt att ligga stilla. Jag kände igen känslan från sommarloven, när det var dags att åka hem efter de flera veckor långa seglarlägren på västkusten då allt roligt var slut och alla skulle åka hem var och en till sitt. Det var ensamhet och rädsla.

Tiden i skolan hade sannerligen blivit bättre jämfört med hur det hade varit under låg- och mellanstadiet. Jag var inte mobbad och utfrusen längre, men inte heller direkt inkluderad och någon riktigt bra vän i skolan hade jag inte. Jag koncentrerade mig på att plugga för att få bra betyg och det fick tiden att gå. Trots att ingen längre retades, ropade glåpord eller kastade sten eller snöbollar efter mig, knep det ändå i magen, särskilt söndagskvällar och måndagsmorgnar.

Igår hade det varit extra jobbigt, så pass att jag gråtit mig till sömns. Hela veckan som gått var som ett enda lyckorus, men särskilt helgen var som en enda fantastisk, lång dröm. Jag älskade Emma, älskade allt hon sa, älskade hennes värme och beröring. Två nätter i rad hade jag fått somna och vakna hos henne. Att behöva åka hem igår hade känts som att slitas sönder i små, små bitar. När jag kom hem hade jag ägnat all min kraft åt att försöka bete mig som om jag varit hemma hos min kompis hela helgen. Jag såg på min älskade syster Tess att hon såg på mig, såg rakt igenom mig. Jag ångrade att jag inte anförtrott mig åt henne, jag hade behövt det och om någon i hela världen skulle förstå och inte döma mig, så var det hon.

Till slut lyfte jag ner telefonluren från väggen och slog Emmas nummer. Medan signalerna gick fram tryckte jag hennes nattlinne mot mitt ansikte och andades in hennes dofter. Jag var inte bara kär i henne. Jag var kär i hennes tröjor, hennes parfym och hudkräm, adressen hon bodde på och till och med hennes telefonnummer. När jag skulle åka hem igår frågade jag om jag fick ta med hennes nattlinne hem. Det fick jag naturligtvis. Egentligen hade jag velat ha hennes underkläder, men jag vågade inte fråga.
– Emma, jag vill bara höra din röst.
– jag är här John. Du låter ledsen?
– Jag är…
De förbannade tårarna tryckte bakom ögonen och skitnäsan snorade.
– Jag blir orolig, är något fel? Har något hänt?
– Jag är bara så rädd att du ska försvinna.
– Åh, jag trodde… Hennes röst bröts. Nej John, jag försvinner inte, det lovar jag. Jag är här.
– Jag tänkte… Eftersom jag är så ung och dessutom (…)
– Du är jättefin som du är, jag tycker om dig som du är, just för att du är den du är. Förstår du?
– Jo, men det känns som att ingen skulle kunna […] Och. Så du, så fin. Vill inte att det ska ta slut.
Jag hörde hur hon grät tyst i andra änden av den lite brusiga linjen, jag snurrade spiralsladden till telefonluren i mönster hårt runt mina fingrar så att de domnade och bet mig i underläppen så den började blöda.
– Åh, men vet du, jag är också rädd.
– Vad är du rädd för?
– Att du ska ångra dig, tycka det vi gör är fel, tröttna, tycka jag är för gammal, hitta någon jämnårig istället och inte vilja ha mig.
– Det är inte jag rädd för, det kommer inte hända.
– du ser, vi ligger och är rädda för olika saker alldeles i onödan.
– Efter helgen, jag längtar, jag är kär i dig.
– Du, det är jag med och jag längtar hela tiden. Hon fnissade mellan tårarna. Men vi ska ses när vi kan, så mycket det går, eller hur? Och vi ses ju i övermorgon igen.
– Emma — tycker du jag är jobbig?
– Jobbig hur då älskling?
– Ja, som vill ta på dig hela tiden, vara med dig jämt?
– Åh nej, jag älskar det, det måste du lita på. Jag behöver det, precis som du. Jag mår bra av det precis som du.
– Vad bra. Jag känner mig klängig ibland.
– Kan du sova nu raring?
– Ja, jag tror det. Jag är väldigt glad att det är din röst som är det sista jag hör innan jag somnar.
– herre gud John, jag avlider, du är så romantisk. Tack och detsamma min älskade pojke. Du har i alla fall min tröja att lukta på. Tänk på mig, jag har ingenting av dig annat än lukten i min säng.
– Skulle du vilja ha det också? Du ska få det nästa gång.
– Ja. Bäst är att lukta på varandra, men i brist på det, gärna.

Det var svårt att sluta, men när jag hängde upp luren på väggen bredvid sängen igen kändes inte tystnaden lika tom och hotfull längre.

Bara några veckor in i vår relation konfronterades jag av min storebror.
– Kom igen nu, vad är det? Du sitter här och ler för dig själv och samtidigt är du skitkonstig och frånvarande. Har du träffat en tjej eller?
Brorsan gav sig verkligen inte. Jag rodnade som vanligt, fan vad jag hatade det…
– OK, men det är väl inget att skämmas för? Vad heter hon?
– Emma.
Först blev jag iskall när jag sa hennes riktiga namn, det hade kommit automatiskt. Jag försökte lugna ner mig. Det är det många som heter och det var onödigt att ljuga om onödiga saker.
– Fan vad kul! Varför har du inte sagt något? Vi brukar väl snacka om det mesta?
Brorsan var lite förebrående, sårad.
– Jo men det är väl lite pinigt antar jag.
– Har ni ”jufsat” än då?
Han flinade och slog mig lätt på överarmen.
– Nej du är galen, så klart inte!
Jag visste att han skulle komma med förmaningar om skydd och sedan vilja ha alla detaljer och det ville jag inte ge honom.

Självklart berättade brorsan för alla vid matbordet och lika självklart blev jag utfrågad. Jag var inte förberedd på det här och stammade fram något om en klasskompis bekant inne i stan.
– Du vet vad som gäller, sa mamma. Vi vill åtminstone prata med en förälder om det ska bli tal om att sova över och sådant.
Oh shit, det här kunde bli komplicerat. Men ”fler möjligheter att sova över” väckte myrstacken i magen till liv.

Det blev lördag och jag åkte in till stan för att träffa Emma och den här gången var det rätt historia hemma. Men vi skulle bara ses på dagen och gå i butiker på stan och fika.
– Emma, jag kanske har råkat skapa ett problem, sa jag med ansiktet dolt i hennes hår.
Vi låg i hennes säng. Vi hade älskat i omgångar i timmar och jag låg och njöt av hennes mjuka närhet och doften av vår kärlek. Huden var klibbig av svett.
– Vad har hänt?
Hennes händer som strök mig över ryggen och munnen mot mitt öra kunde få mitt hjärta att både stanna och rusa på en gång.
– Jag blev tvungen att berätta att jag hade en flickvän, brorsan frågade och jag rodnade så det gick liksom inte att ljuga.
– OK vad berättade du?
– bara att jag hade en flickvän nu, som heter Emma och bor inne i stan och är kompis med en klasskompis.
– Ingenting mer, om mig menar jag?
– nej, men jag kom inte på något namn i brådskan och ville inte heller säga något annat namn. Sen tänkte jag på det du sa, att många heter ju det. Vi har dessutom en i klassen.
– Okej, men då spelar det inte så stor roll, kanske till och med bra.
– Jo, det började bli knepigt och inte så bra kanske att dra in Martin varje gång. Snart ses vi ju regelbundet när det blir sommar. Men ändå, mamma sa att om det ska bli något annat än butiker och kaféer på stan så måste hon prata med en förälder, och det kan kanske bli svårt.
Hon låg tyst en stund och bara strök mig över ryggen.
– Det här är kanske inte så snällt John, men för mig är du viktigast. Vill du så ska jag prata med din mamma och vara Emmas förälder. Jag kan prata som om det vore min dotter.
– Skulle du våga det?
Jag kände mig helt andäktig och hjärtat slog kullerbyttor av lika delar skräck och jublande förväntan.
– Jo. Det kommer inte bli det jag kommer vara mest stolt över, men jag tycker så fruktansvärt mycket om dig, vill att vi ska kunna vara med varandra och det här har hittills varit mest påfrestande och riskabelt för dig.
– Emma, jag älskar dig, vill alltid vara med dig. Även om min mamma inte vet om det, så mår jag bra av att vara med dig och du skulle aldrig skada mig.
Jag kröp så nära jag kunde och kände att jag menade det jag sa.
– Nej finaste du, jag skulle aldrig göra dig illa, det vet du. Ge henne numret till mitt jobb så pratar jag med henne. Kom så går vi och duschar.

Mamma ringde verkligen dagen efter. Hon ringde från kontoret så jag slapp vara närvarande vilket jag var glad för. Bedrägeriet gnagde i mitt samvete och jag undrade hur Emma mådde. När mamma kom hem sa hon att hon pratat med Emmas mamma Carolina som lät mycket trevlig och de hade kommit överens om ett och annat. Jag kunde inte låta bli att le åt att hon använt sin dotters förnamn. Snacka om att vända på steken.
– Som vad då? Frågade jag buttert.
– Om det kommer till att sova över ville jag höra hennes inställning så vi tycker lika.
– Gjorde ni det då och om vad?
– Att ni visst kan dela rum men att egen säng kanske är bra ett tag till. Man kan och ska inte hindra er ungdomar, men det kanske är lite tidigt att åtminstone sova tillsammans när man bara är 15.
Jag suckade, mest över att allt behövde vara så komplicerat och omgärdat av lögner, men mamma missförstod mig.
– Man behöver inte ha så bråttom att bli vuxen vet du, det blir man fort nog ändå, fortsatte mamma och strök mig över håret.

Efteråt var det märkligt att jag blev så besviken. Inte sova i samma säng, det skulle knappast gå att förhindra eller kontrollera och ””den” Emma” fanns ju inte ens på riktigt. Men jag såg nog äkta besviken ut. Men mina tre äldre syskon hade redan pojk- och flickvänner och hade dessutom sovit över hos varandra. Jag hade hört diskussionen förr och visste att våra föräldrar var liberala jämfört med många andra föräldrar. Jag hade hört historien om när mamma pratade med min brors flickväns mamma som krävt delade rum och att våra föräldrar kunde säkerställa att ingen hemlig ”trafik” mellan rummen skedde nattetid. Mamma hade sagt att ungdomarna givetvis skulle sova åtskilda. Efteråt hade hon slängt på luren och sagt något om ”ditt religiösa helvete” och sedan hade de självklart delat rum mot tystnadslöfte. Och vem skvallrar på sådant? Hon hade faktiskt ställt in en extrasäng i brorsans rum första natten, men dagen efter tagit bort den med orden ”den här behövs nog inte”. Men jag kände mig säker på att min hemlighet skulle vara desto svårare att smälta. Hur som helst vågade jag inte utmana ödet.

Det blev som en annan tillvaro och stämningen hemma förändrades till det bättre. Jag blev gladare och mer mig själv igen. Jag hade fortfarande en stor hemlighet som inte kunde avslöjas, men den hade blivit oändligt mycket lättare att bära när jag åtminstone slapp hitta på lögner på löpande band. Jag hatade att ljuga och var dessutom säkert inget vidare på det. Men Emma fanns, hon var min flickvän. Att mina föräldrar förmodligen aldrig skulle få träffa henne kunde kanske bli ett problem senare när vi blev äldre och om vi fortfarande hade varandra. Men det kändes som en oöverskådligt avlägsen framtid.

Emma körde mig hem en kväll och släppte som vanligt av mig där hon brukade, på en tvärgata i vårt kvarter och som vanligt hade vi svårt att skiljas. Vi kysste varandra och jag hade händerna innanför hennes kläder. Plötsligt gick min syster förbi på gatan utanför på väg hem och våra blickar möttes. Jag stelnade till och försökte dölja det, men det gick inte.
– Är det någon du känner?
– Det kan man säga, det är syrran.
– Åh herre min skapare!
– Det ordnar sig. Är det någon man kan lita på så är det Tess. Men jag ska nog gå hem och prata med henne.
– Ja gör det. Vi ses älskade du.
– Min Emma.
– Bara din.
Vi kysstes ömt länge igen innan jag gick hemåt.

– Vem är hon?
Frågan kom så plötsligt och trots att jag förberett mig, var jag inte alls beredd. När jag kom hem blev vi ensamma i köket. Jag stod och plockade i diskmaskinen och Tess torkade av diskbänken.
– Vem?
Jag visste att frågan var dum och att hon hade sett oss, men det var en reflex och jag behövde vinna tid och få ordning på mina nerver. Att ljuga för henne var helt uteslutet. Hon hade alltid stått mig så nära och vi älskade varandra.
– Kvinnan du satt och kysste i bilen. Vem är hon?
Jag rodnade, suckade och sjönk ner på en stol vid köksbordet. Tess släppte genast det hon hade i händerna och kom och satte sig i mitt knä, det var skönt att känna hennes arm om mig.
– Hon heter Emma.
– Är det din tjej? Emma — men är inte Emma…?
Tess avbröt sig och såg förvirrad ut en kort stund innan poletten såg ut att trilla ner.
– Är det där DEN Emma? Fortsatte hon.
Jag nickade.
– Din lilla skitunge! Då förstår jag ett och annat lite bättre. När hade du tänkt berätta det för mig?
Jag rodnade våldsamt för att det kom fram på det här sättet.
– Jag hade väl tänkt att berätta, men det har inte varit något bra tillfälle.
– Hur träffades ni? Har det pågått länge? Hon är rätt mycket äldre än dig.
Det var många frågor på en gång och det sista ett konstaterande.
– Hur gammal är hon?
– 43. Hon har en dotter i min ålder.
Jag kunde inte rå för att jag rodnade våldsamt. Jag anade mer än väl hur det lät i andras öron. En 15-årig kille och en 43-årig kvinna var inte ”normalt”.

Trevande till en början, började jag berätta om hur vi hittat varandra på heta linjen under början av hösten, hur vi spenderat många och långa nätter i telefonen och hur vi till slut träffats hemma i hennes lägenhet.
– Oj! Jag borde tycka det är konstigt antar jag, men så gulligt. Är hon snäll? Tycker du om henne.
– Världens snällaste och ja, jag tycker mycket om henne.
– Men vem var det mamma pratade med då?
Jag berättade rodnande om vårt bedrägeri.
– Du är faktiskt den enda som vet, du får inte berätta.
– ”Hoppsan Kerstin”! Då vore du dödens! Men det man inte vet något om mår man inte dåligt av. Jag är inte så säker på att mamma skulle bry sig i och för sig. Det skulle kanske bli lite liv ett tag, men jag vet inte. Jag berättar så klart ingenting, så länge hon är fin mot dig. Men jag vill faktiskt höra mer.
Hon fnissade och vi kramades som vi gjorde så ofta.

Det var äntligen jullov. Julafton inföll på en lördag detta år 1988 vilket inte var så bra för mina föräldrar som inte fick så många röda dagar. Julen firades som vanligt med den norska delen av vår släkt. Maten var god men utdelningen av julklappar var som vanligt alldeles för långdragen. Trots att jag älskade julklappar längtade jag ändå till mellandagarna då jag skulle kunna träffa Emma igen. Hon skulle hämta mig på tisdagen när hennes dotter åkt till sin pappa och jag skulle stanna där i två dagar.

Huset var tomt. Mina föräldrar hade åkt till jobbet och mina syskon borta. Min bror och ena syster var hos sina respektive och min andra syster Tess var i stallet. När jag drack mitt morgonkaffe och åt min frukost rullade Emmas bil in på vår garageuppfart. Hon satt kvar en stund och väntade, men klev ur när jag vinkade åt henne genom köksfönstret.
– Hej min pojke, du är ensam hemma?
Hon viskade när vi höll om och kysste varandra i hallen.
– Kom in, jag ska bara äta upp och packa det sista. Ingen är hemma så det är fritt fram.
Hon tog av sig i hallen och följde efter mig in i köket.
– Jag känner mig som en tjuv, fnissade hon. är du säker på att ingen kommer komma?
– Den första som kommer hem är Tess, men hon kommer inte än på ett par timmar. Fast hon vet ju redan. Kom så får du se hur vi bor.
– Jag har ju bara sett huset från utsidan.
Vi gick runt på undervåningen och gick sedan en trappa upp.
– Och här bor jag.
Jag höll upp dörren och vi gick in i mitt rum. Det kändes märkligt att hon stod här och tittade. Mitt vanliga rum med min synth på stativ, gitarren på väggen ovanför, stereobänken med alla kassettband och skivor och min säng som för ovanlighetens skull var bäddad.

Plötsligt såg vi på varandra.
– Är du tokig? Viskade hon.
Tyst drog jag igen dörren bakom mig. Eftersom det var ett gammalt hus hade dörrarna haspar på insidan för att låsen var gamla och antagligen saknade nycklar. Tyst la jag på haspen medan vi fortsatte se varandra i ögonen. Jag kunde höra hur hon andades i tystnaden. Mitt kön bultade och hon var oemotståndlig som alltid.
– Nej John, tänk om någon kommer, viskade hon samtidigt som hennes fingrar fumlade med knapparna i mina jeans.
Jag knäppte upp hennes BH under tröjan, men när jag skulle klä av henne hindrade hon mig.
– Nej inte överkroppen, tänk om…

Snabbt tog vi av oss byxor och underkläder och jag rev upp den bäddade sängen. Jag drog upp tröjan ovanför brösten och tog bröstvårtorna i munnen och pussade mig sen hastigt ner över magen. Hon andades stötigt, hade händerna i mitt hår och pressade mig nedåt. tungan slickade över insidan av båda låren innan hon tryckte min mun mot sitt våta sköte.
– Slicka… sug in den i munnen, fingrarna längre in, uppåt. Åh så!
Jag rördes alltid djupt när jag kände henne få orgasm. Då höll hon i mig hårt, kroppen spändes och skakade och rösten sprack när hon kved. Hon drog mig upp över sig igen. När jag trängde in i henne virvlade våra tungor. Hennes hand tog min hand, la den över sitt ena bröst, knådade med sin hand över min. Min sperma pumpade in i henne och jag kved alldeles för högt.

Efteråt kysstes vi ömt, med kinder alldeles blöta av vår blandade saliv och hennes safter.
– Du är knäpp, det vet du va?
Hon log ömt och strök mig över kinden.
– Emma jag älskar dig. Jag vill älska med dig överallt.
Jag viskade i hennes hår, gosade in näsan så djupt det gick i allt det mjuka och andades in henne.
– Jag älskar dig min pojke, viskade hon tillbaka med tårar i ögonen. Men herre gud vad du får mig att bete mig som en flickunge.

Efter en stund gick vi upp, tog på oss underkläder och byxor igen och rättade till kläderna på överkroppen. Jag la täcket till rätta igen över våra kärleksfläckar. Vi smög ner på undervåningen igen och jag packade ner tandborsten i väskan, släckte ner i huset, stängde ytterdörren och låste.

Årets sista skälvande dagar spenderade jag med min hemliga flickvän. Tiden vi inte spenderade nakna i hennes säng, gick vi promenader runt ett vintrigt Årstaviken.

När jag kom hem till henne blev jag först besviken. Jag hade sett fram så mycket emot all närhet, men på kvällen smög hon in på toa och av ljuden därifrån gissade jag att hon hade fått mens. Jag blev förtvivlad, det kändes som våra dagar vi hade var förstörda. Jag visste inte särskilt mycket om vad mens var och vad det innebar. Allt jag hört var att det var blod, äckligt och ett enormt hemlighetsmakeri runt den perioden. Ändå visste jag inte riktigt varför det väckte min nyfikenhet och varför tankarna på något jag hade så lite erfarenhet av gjorde mig upphetsad. Kanske var det bara för att det handlade om flickor och deras privata delar som jag i allt annat förknippade med något otroligt vackert.

Ändå hade jag på något sätt förstått att det var olika. Min ena syster som var fem år äldre än vad jag var, var sur och grinig mot allt och alla under den perioden. Hon fräste åt mig, åt sin pojkvän och tyckte allt jag sa eller gjorde var mer korkat än i vanliga fall.

Tess var annorlunda. Hon var aldrig dryg, dum eller avståndstagande. Hon var lika kramig som vanligt men kanske mer känslig och kunde ha tårar i ögonen när vi såg en sorglig eller lycklig film. Någon gång ville jag ta mod till mig och fråga om allt det där kvinnliga återkommande besväret, men jag hade inte vågat ännu.

När Emma kom ut från toaletten kom hon och la sig bredvid mig på sängen. Under byxorna vid rumpan kände jag att det fanns mer där under än vanligt och jag förstod att det var en binda. Jag skämdes över att jag blev kåt ändå och tryckte mig mot henne. Det måste vara något fel på mig eftersom jag reagerade tvärt emot hur man antagligen borde för sådant som tydligen skulle vara så äckligt. Ändå förde jag in handen innanför hennes kläder och smekte hennes mjuka skinkor och tryckte min mun mot hennes. Hon gjorde inget för att hindra det och det förvånade mig.
– Jag har fått min mens raring.
– Kan vi inte vara med varandra då?
Jag måste ha sett lika förkrossad ut som jag kände mig. Hon fnissade och pussade mig på näsan och kramade mig hårt.
– Jo det kan man så klart. Det beror på.
– Men är det inte äckligt?
– Många killar tycker det och många tjejer tror att killar tycker det. Många tjejer känner sig dessutom lite äckliga och ofräscha och vill inte. En del har ont och blöder mycket, andra har inget problem med det och vissa har inget alls emot att vara med någon då.
– Men varför blöder man?

Emma berättade om ägglossning och tiden då man kunde bli gravid, hur det obefruktade ägget stöttes bort och kom ut och att det var den fasen som var menstruationen. Jag kände vagt igen allt från skämtet till sexualundervisning vi haft nu i nian. Det hade väl egentligen inte varit något direkt fel på lärarens ambitioner, men vi elever hade gått sönder av flams och skratt. Så ärligt talat hade det inte blivit så mycket av den undervisningen.
– Och du då? Frågade jag utan att helt våga uttala frågan om hon hade något emot att ha sex.
– Jag har inte ont, blöder lite mer nu i början. Jag skulle inte ha något emot att ha samlag. Tufsan kanske är känslig på ett lite annat sätt, lite svullen och ömtålig och känsligare. Är man bara försiktig är det skönt.
– Men blodet då?
– Äsch det är ju bara blod, fnissade hon. Vill man inte vara där med munnen måste man så klart inte, men med snoppen är det ju ingen fara. Man lägger en handduk för att skydda lakanen bara. Sedan är det som vanligt. Det är du som måste bestämma om det är äckligt eller inte.

Hennes ord om att allt skulle vara som vanligt gjorde mig lycklig och fick det att pirra i hela kroppen. När vi låg med varandra i förmiddags i mitt pojkrum kändes det så enormt förbjudet och även risken att bli upptäckt, även om den var liten var otroligt eggande. Allt sedan dess hade jag längtat efter henne igen. Utan att säkert veta hur det skulle vara, kände jag just nu att jag inte kunde bry mig mindre om lite blod. En bok jag läst, tror den hette ”Grottbjörnens folk” beskrev hur flickorna gick med bara skynken runt midjan men med bara underliv där under. Under sina perioder droppade deras blod rakt ner på jordgolven och beskrivningarna hade gjort mig hopplöst kåt.

Så jag kände allt annat än äckel när mina fingrar innanför hennes trosor och byxor smekte stjärten nedåt, kom åt kanten av hennes binda. Min andra hand knäppte upp hennes kläder och min tunga slickade henne på halsen ned mot den bara huden ovanför hennes bröst. Odramatiskt och lugnt klädde hon av sig lika oblygt som alltid. Jag var otroligt fascinerad när vi hjälptes åt att dra ner hennes trosor. I bindan såg man lite blod men det påverkade mig inte på annat sätt än med upphetsning. Emma gick naken bort till ena garderoben och tog fram en handduk som hon bredde ut på sängen innan hon la sig.
– Jag kanske luktar lite annorlunda mot vad du är van vid, viskade hon mellan kyssarna.
Jag andades in hennes dofter, från munnen, håret och halsen. Allt luktade precis som hon brukade.
– Inte där knäppis, Tufsan, fnissade hon.
Sedan gjorde hon något som från och med då för alltid skulle tända mig skoningslöst. Jag kände hennes hand mellan våra underliv. Hon förde in den mellan sina ben en stund och jag kände hur hon rörde sig själv. Hon tog bort handen och mitt i vår kyss stoppade hon två våta fingrar mellan våra läppar. Min tunga vispade som besatt. En annorlunda lukt fyllde mina näsborrar. Starkare, lite dovare och mycket mer av hennes kön än vanliga fall. Min reaktion blev så stark att hon fnissade, förde ner sin hand mellan benen igen och tog mer av sig på fingrarna och stoppade i min mun.

Min hand sökte sig in mellan hennes ben. Jag ville känna henne, det som känts så förbjudet.
– Så ja, smek försiktigt.
Det var inget konstigt, kanske våtare och mer svullet än vanligt och min första lite för hårda beröring fick henne att rycka till och knipa med benen. Jag kände mig generad när jag förde in två fingrar i allt det våta där jag visste att allt blod kom ifrån. Hon knådade mina fingrar med sina muskler när det gick för henne.

Hon tryckte ner mig på rygg och gränslade mig. Min snopp gled in i henne utan minsta motstånd och jag kände hur det rann längs skaftet, ner över pungen och ner på handduken. Hennes hår över ansiktet och hennes kyssar över ögonen, kinderna och munnen fick mig att komma våldsamt.

Efteråt låg hon kvar över mig utan att göra något åt att det rann mycket mellan våra ben. Tvärt om knep och slappnade hon av med musklerna i sitt sköte.

Det var torsdag förmiddag och jag skulle åka hem för att fira nyår och Emma skulle få sin dotter över helgen. Hon skulle skjutsa mig hem och vi packade ner det lilla jag haft med mig. Egentligen ville jag inte skiljas. Även om det bara handlade om dagar eller max en vecka tills vi skulle ses igen, kändes det som en avgrundslång tid. Nyår såg jag däremot fram emot med släkt, god mat och fyrverkerier. Pappa var återförsäljare av sådana varor och därför hade vi alltid väldigt gott om sådana och alltid de största pjäserna i området. Som tonåring var jag barnsligt förtjust i det och imorgon skulle vi bygga en avfyrningsramp för pinnraketerna och det gjorde alltid pappa, jag och min bror tillsammans. Så det var ett lite bitterljuvt avsked.
– här raring, så du inte glömmer mig.
Emma skrattade och packade ner sitt använda nattlinne längst ner i min väska.
– Jag glömmer inte dig vet du väl. Men Emma, kan jag inte få…?
Jag förmådde inte avsluta meningen. Mina kinder blossade värre än vanligt.
– Få vad då? Ahaa! Älskling menar du mina underkläder? Vill du ha mina underkläder med dig?
Jag klarade inte av att svara och såg antagligen sjukt fånig ut.
– Min knasiga pojke!
Hon rodnade lite men utan att tveka drog hon av sig jeansen mitt i hallen, tog av sig trosorna och la dem i min väska. Hon gick in i sovrummet och hämtade nya som hon tog på sig, men till min enorma glädje hade hon ytterligare ett par använda trosor med sig ut från sovrummet.
– Se nu för guds skull till att ingen annan packar upp din väska.
Hon pussade mig på näsan, på munnen och ena örat medan hon skrattade.

– ha det så kul nu på nyår raring, vi hörs på telefon och ses snart. Älskar dig.
– Älskar dig också, min Emma.
Att kyssas hetsigt i framsätet fick det att pirra i hela kroppen. När jag klev ur på den vanliga tvärgatan och snön knarrade under bilens hjul när hon sakta rullade bort undrade jag över hur det skulle vara att få ha henne där i framsätet.

Raketerna for mot himlen och exploderade i regn av färger och ljud.
– Gott nytt år älskade lillebror.
Tess klingade sitt champagneglas mot mitt. När sekunderna slog 00:00:00 och året övergick i 1989 kramade vi om varandra länge. Något som inte var nytt rörde sig djupt där inne, något jag lärt mig vad det var och ville bejaka.
– Gott nytt år Tess.

Delar i serien<< Emma och John #1 – Heta LinjenEmma och John #3 – Kryssningen >>

Emma och John
2

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier