Det lilla huset, del 1

Det här är del 1 av 7 i Det lilla huset

Det har så sakteliga börjat skymma på, solen sänker sig långsamt ner i havet och kastar sina sista långa krusade strålar som glittrar och glimmar till över havet. Vågorna rullar sakta tyst in mot stranden vars vita sand mörknar i takt med att himlen börjar anta en midnattsblå nyans. Huset,  målat i rött med vita knutar tycks övergivet där det står i ensamt majestät vid havsbrynet. Från de öppna fönstren hörs ljud av musik och andra mänskliga aktiviteter. Gående från havet hand i hand, syns två personer med solens sista ljus i ryggen. De traskar upp mot huset och hänger av sig handdukarna på trästolarna som står utanför huset. Den ena personen böjer sig mot den andra och säger något som får den andra personen att skratta. Ett porlande skratt hörs i skymningen och de öppnar dörren till huset för att gå in.

Genom det öppna fönstret på övervåningen ser man en liten ljuskälla som försöker lysa upp det i övrigt nedsläckta rummet. Det är en yngre flickas rum med rosa spetsgardiner, pastellfärgade tapeter, en samling teddybjörnar på byrån samt kläder slängda högt och lågt. Ett sminkbord med stor spegel, står i ena hörnet belamrat med allsköns smink på. Affischer med olika popstjärnor på väggarna. Sängen, en sån där bred sak med en vit sänggavel i järn, bäddad med rosa sängkläder och ett vitt överkast med ett antal nallar på. En teve hänger på väggen ovanför byrån. Den bärbara datorn trängs på golvet med en ipad och diverse sladdar. Mobilen har sin givna plats på golvet jämte sängen.

Det här är flickans sista sommarlov innan allvaret på riktigt börjar. Hon har nyss fyllt sexton och är på väg att lämna barndomen bakom sig, vilket börjar synas på hennes kropp men ännu inte på hennes rum. Den lilla späda flickan som står på alla fyra i sängen och kämpar med all energi hon har för att kunna ta emot den kraft som kommer tryckande bakifrån, är inte så liten längre. Flickan är naken, sånär som på sina vita sockar och ett litet rött linne. De vita liljekullarna vilka varit instängda under sommarens varma sol och inte fått en brunare nyans, skumpar nu omkring på ett nästan obscent sätt hängandes fritt under henne där hon står på alla fyra. Hennes inte helt solbrända, fasta rumpa stöter ivrigt mot mannen bakom henne. De välformade och av solen brunbrända låren är brett åtskilda så mannens penis obehindrat kan gå in och ut i hennes våta, pirrande och unga kön, bakifrån.

Mannen håller ett hårt tag kring hennes höfter och med en lite dimmig blick i ögonen tittar han ner på hur han gång på gång kör in sitt organ i den unga flickans kön. Dunk…dunk…dunk… är allt som hörs under en lång stund i rummet. Det dunkande ljudet är ljudet av flickans sänggavel som slår i väggen om och om igen av mannens allt hårdare stötar. Hennes säng gungar och gnisslar i takt med påsättningen. Några nallar faller av när hennes armar plötsligt viker sig och hon undslipper sig ett stön då hennes huvud landar på kudden. Mannen frustar till och verkar närma sig slutet. ”Ta emot kuken för pappa… ta den.”. Säger mannen och tar ett stadigt tag i flickans ljusa hår med ena handen och försöker få andra handen runt hennes bröst samtidigt som han försöker nå så långt in som möjligt i hennes kropp med sin lem. Hon grimaserar illa och ser inte ut att tycka om hur han tar tag i hennes hår, men han lyckas dra upp henne på sina armar igen och pumpar nu på ännu hårdare i hennes unga kön.

Hettan i flickans underliv ökar och hon är på väg att komma. Med ansiktet förvridet i extas, som om hon hade blivit torterad, börjar den unga blondinen jucka hårdare och snabbare med sin rumpa mot mannens hårda kuk, tills hon totalt tappar kontrollen över sin kropp. Hon pressar sig så hårt bakåt att droppar från dem båda, skvätter upp över mannens skrev. Samtidigt skriker hon ut sin njutning så det måste ha hörts till de flesta rummen och de övriga i huset. Men det bryr sig tjejen inte om, huruvida någon annan hör henne eller inte. Hon är inte fokuserad  på något annat än orgasmen, vilken får hennes kropp att spännas i en båge och blöta ner mannens penis och skrev med ännu mer väta. Det pirrar och drar i henne. Kramperna sprids till slidan, livmodern, bäckenbotten, låren och magmusklerna och till slut krullar hennes tår ihop sig i full extas. Den förbjudna njutningen har gjort henne extremt upphetsad och nu när allt släpper rullar en varm jättevåg in över flickan, värmen sprids ut i varenda fiber av hennes böljande kropp. Flickan skälver till som i spasmer och sjunker ner mot den mjuka sängen. ”SMACK SMACK SMACK” hörs i rummet  och mannen vars pung daskar mot hennes våta vulva och skinkor, ger ifrån sig ett grymtande ljud och faller framåt för att bli liggande ovanpå henne när hon sjunkit ner mot sängen, utan att för den sakens skull glida ur henne.

Han tycker det är härligt att knulla den unga flickan. Kuken glider lätt in och ut i hennes varma blöta fitta ”Ååååhhh du är så trång!” Väser han bakom sammanbitna tänder, av njutning. Han juckar frenetiskt, utlösningen verkar nära nu. Flickan lyfter på huvudet från sängen och ber mannen mellan sammanbitna tänder ” Spruta mig i fittan, du får! ”stönar flickan ”Jag har skydd pappa”. Han har ändå inte en tanke på att dra sig ur henne utan sprutar med full kraft sin sperma in i hennes fitta. Hon känner hur lemmen inuti henne hastigt verkar växa och rycker märkbart till. Därefter kan hon känna den varma strömmen av sperma som når ända upp på livmodertappen. Stråle efter stråle av pulserande varm sperma slungas längst in i fittan vilken drar ihop sig runt mannens kuk i takt med hans stötar. Mannen känner hur hennes inre muskulatur kramar nästan som i kramper runt kuken och hon skriker rakt ut att det går för henne igen..

Deras orgasm avtar och ebbar ut. Hennes har varit lång och intensiv och nu ligger hon för att hämta  andan under mannen som av ansträngningen andas tungt och ligger kvar över henne med sin lem fortfarande djupt inkörd i henne. Efter en stund slaknar kuken och med ett sörplande ljud glider den sakta ut ur hennes sugande fitta. Penisen droppar av sperma och lämnar ett segt spår på flickans kropp när mannen sakta lägger sig på rygg i sängen. Den nakna tonårskroppen glänser av svetten på hennes mjuka hud. Flickan reser sig på ena armen och böjer sig mot honom för att ge  honom en mjuk kyss och lägger sig därefter på rygg. Linnet är fortfarande hopknölat som en korv ovanför hennes bröst där de styva vårtorna trotsigt syns. De är bägge tillfredsställda för stunden, liggande bredvid varandra. Mannen flåsar och andas tungt medan flickan lagt ena armen över ansiktet och bröstkorgen höjer och sänker sig snabbt.

Musiken nerifrån letar sig slutligen in i det i övrigt annars så tysta rummet och nu dunkar de senaste poplåtarna även här…

Delar i serienDet lilla huset, del 2 >>

Det lilla huset
9

Kommentarer

5 svar till ”Det lilla huset, del 1”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Så underbart

  Nu till del 2

 2. Profilbild för Cilla
  Cilla

  Härligt kåt novell.

  1. Profilbild för Northerner
   Northerner

   Den är verkligen ljuvlig!

 3. Profilbild för KG
  KG

  Håller med dig cilla den gjorde mig kåt också:)

 4. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Härligt, ska genast läsa nästa del

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier