Balkongen

Solen gassade och semestervädret var på topp, termometern visade på 27 i skuggan och inne i lägenheten var det nästan lika varmt cirka 25 grader.
Jag hade varit ut på en joggingtur och kom hem svettig och törstig, nu behövdes en svalkande dusch. Jag klädde av mig de genomsvettiga kläderna och gick naken in i köket för att hämta något att dricka, en kall öl skulle inte vara så illa, kanske jag skulle njuta av den på balkongen innan jag tog min dusch. Det var sällan någon på grannbalkongerna så jag brydde mig inte om att ta på mig något utan gick ut helt naken. Innan jag öppnade balkongdörren så drog jag ändå några drag över kuken för att ge den lite uppmärksamhet, jag såg gillande ner på den och dens frisyr, pungen och kuken var renrakade och släta men jag hade lämnat en sträng hår kvar som gick från kuken upp till naveln.

Steg så ut på balkongen och såg mig omkring, döm om min förvåning när jag såg en yppig kvinna på grannbalkongen. Hon satt och solade och var vänd så att hon såg rakt in på min balkong för att få solstrålarna rakt på sig.
Jag visste inte om jag snabbt skulle vända om och gå in för att ta på mig något eller stanna kvar ute utan att ta nån notis om henne. Jag valde det senare för hon hade ju säkert sett mig redan, även om hon nu blundade.
Jag blev nästan som fryst för någon sekund medan jag spanade in henne, blont hår och en sexigt fräsch bränna på den något mulliga kroppen som doldes av ett par svarta bikintrosor och en minimal triangeltopp som inte på något vis kunde dölja hennes härligt stora mjuka naturliga bröst. Blicken fastnade på de härliga brösten och jag kände hur det började rycka i kuken medan jag stod där och beundrade dem.
Jag kom på mig själv i mitt närapå trance liknande tillstånd och satte mig snabbt ner så att hon inte skulle se mitt begynnande stånd ifall hon öppnade ögonen.

Nästan som hon känt på sig att hon var iakttagen öppnade hon så ögonen just efter att jag hunnit sätta ner mig. Hon såg glatt på mig med ett bländande vitt leende.
-Hej, sade hon. Jag ser att jag tydligen inte är ensam ute här längre. Anna heter jag förresten, jag har lovat min bror att vara kattvakt här ett par veckor medan han är på resa.
-Hej hej, Janne heter jag, ja jag bor ju här i min lägenhet sluddrade jag fram medan jag kände hur färgen steg i ansiktet på mig.
-Vad trevligt, då ska vi vara grannar här då en tid. Härligt väder har vi åtminstone.
-Ja inte sant, man kan inte få bättre semesterväder än så här.
-Nej precis, tänkte passa på att sola lite här och slumrade visst en stund..hoppas du inte tar illa upp och tycker jag är för lättklädd här på balkongen, det är ju viktigt att hålla grannsämjan i skick.
-Öööhh nej inte alls, tvärtom sade jag och förbannade mig själv för att orden slunkit ur mig innan jag hunnit tänka efter vad jag sade. Samtidigt kom jag även att tänka på mitt eget nakna tillstånd, kuken hade dock hållit sig någorlunda i styr men var nog ändå lite påverkad.
-Hmmm, jassåja du säger det. Nåmen det är ju bra i alla fall….så du tycker kanske att jag borde sola topless då eller?
-Öööhh nja, det var inte så jag menade faktiskt. Ursäkta att jag uttryckte mig klumpigt men jag menade bara att det nog inte stör mig det minsta.
-Hahaa, ingen fara Janne, jag skämtar bara med dig sade Anna och log.

Jag tog en klunk av min öl och lutade mig nu lite mer avslappnat bakåt i stolen.
-Ojj det ser gott ut sade Anna, bjuder du på en öl så kan vi skåla för att vi är nya grannar. Jag har tyvärr inte kommit ihåg att köpa öl.

Nu vart jag ställd. Skulle jag dra en nödlögn och säga att det var min sista eller skulle jag stiga upp för att hämta en åt Anna, i så fall skulle hon se att jag var naken. Fast om jag inte bjöd så skulle hon förmodligen gå hämta något att dricka själv och då skulle hon ju ändå se mig.
-Ähmm, visst kan jag bjuda dig på en kall öl om du vill, jag hämtar en så ska jag klä på mig nåt samtidigt.
-Klä på dig, varför det?
-Alltså hmm, jag har..hmm lite mindre på mig än vad du har. Jag kände igen hur jag rodnade.
-Ojdå, jamen då är du väl nästan naken då sade Anna, för jag har ju inte mycket på mig jag heller.
-Jaaa alltså jag visste inte att någon annan var här när jag gick ut.
-Okej, men inte behöver du klä på dig för min skull…om du gillar att sola naken så är det helt okej för mig.

Jag steg nu upp för att hämta en öl till Anna, visste inte längre vad jag skulle säga.
-Ojj, så du skämtade inte sade Anna, inte behöver du som sagt klä på dig för min skull, sämre utsikt kunde man ju ha fortsatte hon.

Kände hur kuken nu började svälla till sig ännu mer av både hennes blickar och kommentarer.
-Jasså du tycker det sade jag och gick in.
Väl inne i köket funderade jag snabbt över hur jag skulle göra, skulle jag dra på mig ett par boxers eller shorts eller skulle jag gå ut tillbaka naken med risken att göra bort mig. Jag bestämde mig ändå för det andra alternativet, hon hade ju trots allt uppmanat mig att vara naken och själv hade hon ju inte så hemskt mycket på sig heller så jag tog med mig hennes öl och gick ut tillbaka med kuken gungande i halvstånd.
Jag gick fram till räcket som skiljde våra balkonger åt och sträckte fram ölen. Anna steg då upp ur stolen och då såg jag att hennes bikinitrosa var av stringmodell. Brösten guppade under den minimala trekantstoppen som kämpade för att hålla dem på plats.
-Oj tack, det var snällt av dig sade Anna när hon kom fram till räcket och vi nu stod mitt emot varandra. Och du klädde inte på dig något heller ser jag.
-Nej du bad mig ju låta bli svarade jag.
-Hahaa, jamen precis. Kanske jag borde minska på min klädsel då också så att det inte känns obekvämt för dig.

Oj han jag tänka, tänker hon klä av sig här framför mig. Kuken var också med på noterna och styvnade direkt till fullt stånd. Anna såg givetvis vad som hände och skrattade till.
-Ja det verkar som om en del av dig åtminstone tycker jag ska minska på klädseln, hjälper du till med toppen sade hon och vände sig runt så att jag såg hennes perfekta rumpa med det smala bandet som gömde sig mellan hennes skinkor. Jag knäppte så upp spännet på ryggen och så vände hon sig tillbaka.
-Så, nu kan du dra av den helt…den döljer ju ändå inte så mycket så nu känns den mest onödig.

Jag sträckte mig fram och drog det övre bandet över hennes huvud. Visste inte om det var okej att röra brösten så även om mina händer drogs emot dem som magneter höll jag fingrarna i styr och rörde dem inte.
-Åååhh tack för hjälpen sade Anna leende.

Jag stirrade nu på hennes bröst vars vårtor stod ut hårda som små hallon.
-Det var så lite såå sade jag, skål för att vi är grannar då sade jag.
-Jamen skål, det verkar ju som man har riktigt trevliga grannar här sade Anna. Kanske du vill hjälpa mig med sololjan nu när du klätt av mig, jag vill ju inte bränna brösten heller.
-Öööhh alltså, vill du att jag ska smörja in dig?
-Javisst, varför inte. Sololja har jag nog på resten av kroppen men inte där jag haft kläder så om du en gång klätt av mig så får du nog se till att jag inte bränner mig heller.
Hon tog sprayflaskan och gav mig den.
-Så varsågod sade hon och sköt fram brösten mot mig.

Jag sprayade sololja på dem så att det nästan började rinna och började därefter smeka ut den över hennes underbara mjuka bröst så att de blev riktigt glansiga och hala.
-Åååhh tack, det var skönt sade Anna, fortsätter du lika om du klär av mig nederdelen också?
-Absolut, fast det kanske inte går så bra över räcket.
-Det har du rätt i, kanske jag borde komma dit istället men jag vill inte skrapa mig på betongen så du får komma och släppa in mig då.
-Visst, jag kommer

Jag gick till ytterdörren och öppnade den och Anna kom ut från sin lägenhet till trapphuset, endast iklädd sin lilla string. Själv stod jag där i dörröppningen spritt naken med kuken pekande mot solen.
-Tur att vi är ensamma i trapphuset sade jag.
-Jaa-a , vi hade väl inte lämnat mycket åt fantasin ifall någon råkat se oss. Fast jag hade inte brytt mig så farligt mycket som bara bor här tillfälligt, men för dig hade det väl varit värre som ska se dina grannar i fortsättningen också.
-Jasså så det bor tydligen en liten exhibitionist i dig då.
-Hahaa, ja vill någon se mig naken så bjuder jag nog på det…och hade dom dessutom sett mig gå in till en sexig naken man med fullt stånd så hade dom väl dragit sina slutsatser.
-Kanske det…tänkte du komma in nu eller väntar du på att nån ska komma sade jag då jag fortfarande stod där i dörröppningen och Anna var kvar i trapphuset.
-Ja absolut, nu när jag fått inbjudan så..

Vi gick in tillsammans och Anna såg sig runt i lägenheten.
-Vad fint du har det här…och stor och skön säng har du också sade hon och blinkade på ögat.
-Vill du prova den sade jag, nu var jag ordentlig kåt på denna läckra skapelse som stod i mitt sovrum iklädd endast strings och med blänkande inoljade bröst.
-Mmm..kanske det men jag är nog på tok för välklädd för den.

Jag gick fram till henne och tog tag om hennes höfter och vi förenades sedan i en helt underbar kyss. Jag kände hennes nakna bröst mot mig och kuken trycktes upp mot hennes mage. Jag lät händerna ta tag i hennes strings för att dra ner dem men då hejdade hon mig plötsligt och drog sig ur mitt grepp.
-Här kan du ju inte klä av mig sade Anna. Det får du göra på balkongen.

Jag tog hennes hand och nästan släpade ut henne på balkongen. Där fortsatte vi kyssen och händerna lekte över kropparna. Jag tog tag om hennes strings igen och den här gången var det inget som tydde på att hon ville avbryta mig. Jag böjde mig ner på huk för att dra av dem och såg nu för första gången hennes vackra fitta. Hon var i övrigt rakad men hade en sexig mörk triangel av könshår kvar på venusberget som fick hela hennes härliga fitta att formligen tigga efter blickar. Jag kunde inte motstå frestelsen längre utan gav hennes nedre läppar en lätt kyss och reaktionen lät inte vänta på sig.
-Åååhh stönade Anna.

Jag såg över axeln mot andra sidan gatan och såg då en man på balkongen mitt emot.
-Du vi har publik sade jag.
-Åååhh..hoppas det inte stör dig
-Inte en chans att jag blir störd av att någon ser mig få en så härlig kvinna.

Anna böjde sig ner framför mig och tog så min kuk i munnen, själv fick jag ta tag i balkongräcket då hon lät sin tunga leka med mitt ollon. Grannen mitt emot fattade tydligen vad som hände för han steg upp och gick fram och lutade sig över sitt räcke för att kunna se bättre.
Jag såg mot honom så att han skulle förstå att vi visste att han iakttog oss, kollade sedan ner och mötte Annas kåta blick medan hon sög och runkade min kuk.

-Om du håller på och gör det så där skönt för mig länge till så kommer jag att spruta just, varnade jag henne.

Anna avbröt genast och reste sig upp och sade att först vill jag nog få kuk, du får sen spruta antingen i mig eller på mig men du måste knulla mig först.
Hon svängde därefter ryggen mot mig och böjde sig över balkongräcket så att brösten blev på utsidan, särade på benen och viskade över axeln att ta mig nu, grannen står mitt emot och stirrar på oss.

Jag ställde mig bakom Anna, styrde kuken mot hennes fitta och kände genast hur plaskvåt hon var. Drog några gånger upp och ner längs med öppningen innan jag sakta lät kuken glida in i henne. Stannade upp när jag var ända inne och tog tag om hennes höfter. Sedan började jag knulla henne, först med långa långsamma stötar för att gradvis öka takten.
Anna stönade och juckade emot mig, jag såg över hennes axel hur hennes härliga bröst gungade i takt med våra stötar utanför balkongräcket så att grannen fick se vårt knull på paradplats. Jag släppte Annas ena höft och vinkade leende mot honom medan vi nu hade ökat tempot så att vi knullade hårt det klatschade härligt när våra kroppar slog mot varandra och våra kön möttes, vi stönade båda två högt och jag kände att jag inte hade långt kvar, jag hade ju redan varit nära att komma medan Anna sög av mig tidigare.
Jag varnade henne om det och hon stönade bara att liiite till…så kom hon i en häftig orgasm som säkert hördes över hela grannskapet. Jag pumpade på under hela hennes orgasm och när hon till slut lugnat sig drog hon sig framåt och svängde runt och gick ner på knä framför mig.

-Kom då din härliga knullbock sade hon, spruta ner mig med din sperma, jag vill se när den där härliga kuken exploderar…spruta ner mig med sperma nuuu..
Jag runkade febrilt medan hon kittlade pungen och så kände jag att nu kommer jag.
Sperman sprutade i enorma mängder över hennes ansikte och hår och över hennes härliga bröst. Vi var i profil mot grannen så han fick en härlig show.
När jag sprutat klart reste sig Anna upp och vände sig återigen mot grannen och ropade leende mot honom om han gillade föreställningen, samtidigt smekte hon ut sperman över brösten.

Sedan vände hon sig till mig.
-Tack för uppvärmningen det här blir nog helt fantastiska veckor som kattvakt. Tror inte vi kommer att behöva hemskt mycket kläder medan jag är här.
-Passar mig utmärkt, har ju semester och hade endast planerat att åka till stranden.
-Följer gärna med dig dit om du vill.
-Absolut!

-Härligt, du tänker väl inte packa med några badbrallor…

-Nej de behöver man väl inte men vi kanske behöver klä på oss nånting i alla fall när vi åker dit.

Anna bet sig i läppen och såg finurligt på mig och sade att ett plagg per man får räcka.

11

Kommentarer

3 svar till ”Balkongen”

 1. Profilbild för Lennart K
  Lennart K

  Tack för en härlig novell!

 2. Profilbild för Hugo
  Hugo

  Tack…. den var bra…. om det blir en fortsättning är det ännu bättre.

 3. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Tack för kommentarerna. Tror att Anna och Janne ska åka till stranden så småningom…

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…