Kusinen

– Kusinen
***
Ser på regnet som träffar vindrutan, ser torkarna fösa vattnet åt sidan. Tänker på veckan som gått mitt arbete, har fått gjort en hel del. Arbetar på en mindre It – firma som tekniker. Kommer fram till min parkeringsplats, ser på regnet. Det är tur att det inte är långt till dörren.
Tar min väska med mina saker i, öppnar dörren och springer fram till porten. Kommer under tak och skakar på huvudet, tar fram nycklarna och öppnar porten. Går in i trappan, hör ljuden från lägenheterna. Det är mest äldre som bor i trappan.
Går uppför dem, går hellre än tar hissen. Kommer fram till min dörr, sätter nycklarna i låset och låser upp. Går in och ser på posten på golvet, tar upp den och tar av mig skorna och jackan.
Går ut i köket och sätter väskan på bordet, lägger posten bredvid. Går in på toaletten och klär av mig. Hänger upp de blöta kläderna på torkstället. Frågade min mor vad jag skulle med det till när jag flyttade hemifrån.
Idag är jag tacksam för att jag lät mig bevekas och sätta det i badrummet, har bott i lägenheten sen jag slutade min utbildning. Fick den i examenspresent av min föräldrar, de ser den som en investering.
Helt fel ute är de inte, efter mina renoveringar och hur marknaden ser ut så ligger de ett par hundratusen plus på sin investering. Går naken genom lägenheten till mitt sovrum, tar nya kläder på mig. Hemma kläder, går ut i köket.
Öppnar min post och ser på den. Mestadels räkningar. Ställer dem i stället, öppnar min väska och tar fram min dator. Sätter den på bordet och går till kylen. Ser i den och plockar fram en burk med rester.
Orkar inte göra något avancerat, är för trött efter veckan. Sätter burken i mikron, tar fram en öl och sätter den på bordet. Plockar fram bestick och lägger dem på bordet med det andra. Det plingar till i mikron, öppnar den och sätter mig.
Öppnar datorn och börjar läsa nyheter, tar en klunk av ölen och fortsätter äta och läsa. Ser på skärmen och läser vidare.
Har diskat och gått in i mitt vardagsrum, satt på tv:n och har datorn bredvid mig samtidigt som jag ser en serie på tv:n. Ser på koden som jag skriver, tar upp datorn och skriver vidare. Fingrarna dansar över tangentbordet.
Vem är då jag? Michael är namnet, tjugoåtta år gammal/ung välj själv. Lång, ganska så vältränad om jag får säga det själv, tränar varannan dag, eller minst tre gånger i veckan. Det blir oftast crossfit, men ibland så hänger jag på gymmet eller bara joggar.
Arbetar som sagt som It tekniker, mina föräldrar är arkitekter båda två. De var gifta så länge jag bodde hemma, när jag flyttade hemifrån så inledde de ett särbo förhållande. De har varsin lägenhet i stan, de träffas tre – fyra gånger i veckan.
De trivs bra med det. Är singel, har egentligen aldrig haft ett längre förhållande. Har väl inte prickat rätt helt enkelt, eller blev jävligt bränd av en tjej i gymnasiet. Hon botade mig till viss del för att lita på tjejer, mer än så att säga för en one night stand eller möjligtvis två.
I övrigt på min fritid så programmerar jag. Hänger med mina kompisar ut och tar en öl ibland. Men det är inte lika ofta nu som när jag var yngre och pluggade.
***
Ser på tv:n, ser på serien som jag ser på. Det händer något spännande så mina fingrar sluta dansa. Scenen tar slut, då börjar de dansa igen. Skriver i ett par timmar till. Sen packar jag ihop och går och lägger mig.
***
Vaknar av att telefonen ringer, glömde stänga av ljudet igår märker jag.
– Ja?
– Michael?
– Ja.
– Hej det är Sofia.
Går igenom efter lämpliga kandidater av möjliga Sofies i huvudet.
– Sofia?
– Din moster.
– Aha, hej.
– Väckte jag dig?
Ser på klockan.
– Nej vad trodde du halv sju en lördag morgon?
Min röst dryper av ironi, brukar inte svara så. Men väcker man mig halvsju en ledig dag så får man kanske skylla sig själv.
– Va är klockan bara halv sju?
– Ja.
– Oj får be om ursäkt, men när jag ändå har dig på tråden.
– Ja?
– Vårt internet har brutit samman fullständigt härute på landet. Du är väl en sådan där It – tekniker?
En sådan där, jaha tack för den. Tre år på gymnasiet, fyra och halvt år på universitet. En sådan där…
– Ja.
– Skulle du kunna komma och hjälpa oss?
Oss?
– Din kusin är här hon har en inlämningsuppgift till måndag.
Sluter ögonen, ja vad fan har inget annat för mig.
– Jag kommer.
– Super! tack.
– Tack själv, är där om en timmes tid kanske.
– Det låter bra, då bjuder vi på frukost.
– Det låter bra.
***
Ser på de gula kullarna tidig sommar i Skåne med de gula rapsfälten, få saker slår det. Svänger vänster ner mot deras stuga, den ligger väldigt vackert uppe på en höjd med utsikt över Östersjön, vi är nere på Österlen.
Drygt en och en halv mil från Ystad. Svänger vänster ner på den lilla vägen som leder till deras hus. De kallar det stuga. Jag kallar det hus, stannar bilen och ser på klockan. Som sagt drygt en timme senare.
Tar min väska och öppnar bildörren och går ut, ser på det röda huset. Hänger väskan på axeln, ser på himlen. Den är blå, ser ut att bli en fin dag. Går över gräsmattan och fram till dörren, funderar på om jag ska knacka eller bara gå in. Väljer att knacka, lyfter handen och knackar på. Hör en röst ropa.
– Kom in.
Öppnar dörren och hukar mig för att inte slå huvudet i dörrkarmen, ett antal bulor senare när jag växte upp har lärt mig att huka mig när jag går in. Ser på sko kaoset innanför där, trampar av mig mina skor och sätter dem åt sidan så att ingen ska snubbla på dem, går ut i köket och min moster ser på mig.
– Var det du?
– Ja? du bad mig komma hit.
– Men du knackade?
– Lite hyfs har jag väl.
– Du är ju familj.
Går fram till henne och kramar henne, hon kramar mig. till saken hör att min moster är väldigt snygg, vacker, het. Skam och sägandes så var hon mitt favorit onaniobjekt när jag växte upp och upptäckte onani.
Vi var här rätt mycket när jag växte upp, var väl en fjorton år när jag upptäckte onani. Den sommaren så fick jag nog valkar i handen av allt onanerande. Eller åren där efter, vi släpper varandra. Hon ser på mig, ser på henne.
– Jisses du har växt till dig.
– Va?
– Ja du har ju fått en riktigt het kropp.
– Erh tack.
– Blir du generad?
– Lite.
Som sagt min moster är allt det jag skrev däruppe, hon är lång, en och åttio, mörkt rött hår. Fin kropp, med fina former. Lagom stora bröst, visst det är subjektivt men för mig är de lagom, lite större än vad som skulle få plats i min hand, fin midja.
Ganska så breda höfter och en rumpa som många kvinnor skulle mörda för att ha. Män skulle mörda för att få leka med den. Hennes gröna ögon och rumpa skulle jag mörda för att få se i och ta på.
– Kaffe?
– Ja tack, men jag kollar vad som är fel på nätet först. Var är routern?
Hon visar mig den ser på lamporna, stänger av det. Går ut i köket, packar upp min dator och telefon. Går tillbaka till routern och ser den tändas.
– Har ni fiber?
– Haha, ja strandhotellet installerade så företaget frågade om fler ville ha så vi hoppade på.
– Smart.
Sätter mig vid bordet och öppnar min dator, loggar in och ser på nätverksikonen.
– Lösenord?
– Hallonsaft.
Ser på henne, skriver in lösenordet. Ser den tugga och frågar vilket operatör de har. Hon säger namnet, tar fram min telefon och letar upp ett nummer, ringer. En röst svarar.
– Tjena det är Michael på It – akuten.
– Tjena.
Förklarar mitt dilemma, han söker och sen så följer en konversation mellan oss. Fem minuter senare så har jag uppkoppling. Lägger på och ser på min moster.
– Klart, var är kusinens dator?
– Däruppe på hennes rum.
– Och hon sover?
– Ja.
– Då tar jag gärna frukosten nu.
Hon ser på mig och ler, hon har dukat fram på bordet medan jag pratat i telefonen. Sätter undan mina saker, vi börjar äta och hon ser på mig.
– Jaha vem är den lyckliga och varför har vi inte fått träffa henne?
– Va, vadå lyckliga?
– Flickvännen?
– Har ingen sådan, har inte prickat rätt.
– Du som är så snygg.
– Tack, men nej.
– Varför?
– Brände mig när jag gick i gymnasiet, så min tillit till kvinnor är naggad i kanten.
– Har du ingen?
– Nej, det blir väl ett par kvart i tre ragg ibland. Men nej inget fast, som sagt brände mig.
– Brände dig hur?
– Vi blev tillsammans i ettan, i tvåan så kom jag på henne med två av mina klasskamrater. Fick reda på senare att de inte var de första och inte de sista i heller. Fick en present av henne, klamydia. Får väl vara glad att det inte var värre än så.
– Fy fan.
– Det kan man säga, så numera när jag har sex så är det kondom på. Det var också en viktig läxa.
– Men alla tjejer är inte så.
– Nej jag vet, men det vet man ju inte när man träffar dem.
– Tro mig, när det är rätt så lär du märka det. Det gjorde jag.
Ser på henne, på hennes gröna ögon. Hon blev mamma tidigt, hon var arton, en smärre katastrof i släkten. Hennes pojkvän var ett par år äldre, min morbror. De flyttade samman och levde ihop i tio år drygt, sen fick han cancer och gick bort. Vad jag vet så har min moster levt själv sen dess.
– Där ser man.
– Mer kaffe?
– Ja tack.
– Förlåt för innan förresten, man tappar tiden lite här.
– Ingen fara, hade väl inte planerat stiga upp så tidigt men för eller senare så skulle jag upp ändå. Sen så slapp jag göra frukost själv och äta själv.
Hör steg från ovanvåningen och hör någon gå på toaletten, hör en toalettstol som spolar steg som går över golvet och in på sovrummet. Hör någon stöka omkring däruppe. Hör steg i trappan och min kusin kommer ner, till saken hör att jag inte träffat henne på säkert tio år eller något sådant, sist jag såg henne så var hon femton eller möjligtvis sexton. Den unga kvinna som kommer in i köket nu är väldigt annorlunda mot den unga tjej som jag minns.
– God morgon.
– Detsamma.
– Michael!
– Hej Olivia.
Reser mig och vi kramar varandra.
– Vad gör du här?
– Lagat er uppkoppling, din mor ringde mig i morse.
– Är det fixat!
– Jadå så du kan skicka in din uppgift.
– Tack.
– Ingen fara, vad pluggar du?
– Har inte mamma skrutit om det?
– Haha, nej.
– Ska bli läkare är det tänkt.
– Där ser man, det är en lång utbildning.
– Ja, men jag vill verkligen bli det så då får den vara hur lång den vill.
– Där ser man.
Hon sätter sig bredvid sin mamma, hon är en yngre version av henne. Hon har stor tröja på sig och inget annat, såg hennes ben när hon satte sig. Anade hipster trosorna under tröjan. Var jag kan se så är där ingen bh. Tänker.
– Skärp dig för fan hon är din kusin.
Tar en klunk av kaffet, sväljer och tar en tugga av smörgåsen.
– Vad pratade ni om?
– Michaels tillkortakommanden när det kommer till kvinnor.
– Nåja, riktigt så är det väl inte. Din mor frågade om jag har flickvän, sa nej och förklarade varför.
– Varför?
Ser på henne och berättar när jag är klar så ser hon på mig.
– Stackare.
– Tack.
– Men internetet funkar?
– Ja, det funkar.
– Så bra.
– Du då, pojkvän?
– Nej, inget fast. Träffar någon då och då men nej inget fast.
– Förresten hur är det med dina föräldrar?
– Det är bra, de arbetar och står i.
– Bor de fortfarande var för sig?
– Jadå, de verkar trivas med det.
– Vet du varför de gjorde så?
Ser på henne, det hade skurit sig rätt rejält mellan min mor och moster för ett antal år sedan. De klippte kontakten med varandra rätt rejält, de valde att inte blanda in oss barn i det hela. Det var vuxen saker som de sa, var väl vuxen när det hände men inte enligt dem kanske.
– Det är inte min sak att berätta Sofia.
– Deras swingande?
Ser på henne, hon ser på mig.
– Kanske det, eller inte bara men jag det var nog en av anledningarna.
– Vad menar ni?
– Mina föräldrar är rätt frisinnade när det kommer till sex, eller min mor är mer frisinnad än vad min far är. Min mors frigjordhet tog en del på min far, så de valde att bli särbos när jag flyttade hemifrån. Hon kan sköta sitt så att säga utan att han behöver vara delaktig. Sen har han sina eskapader, men inte alls i samma utsträckning som min mor.
– Jisses.
– De är vuxna människor, med på det båda två. Visst det är väl inte så man vill tänka på sina föräldrar men det är vad det är. De är lite förundrade att jag inte delar deras gen så att säga. Är väldigt monogam, fast att jag inte har ett förhållande. Skulle jag pricka rätt så är det den kvinnan som gäller. Men som sagt var och en till sitt. Var det, det som var anledningen till ert bråk?
Min moster ser på mig.
– Bland annat.
– Anade nästan det.
– Din mor gick över en gräns, vi kan väl säga att hon försökte förföra en person som stod mig nära. Kom på henne sen exploderade det.
– Förståeligt.
Hon ser på min anar en viss förvåning i hennes ögon.
– Som sagt delar inte mina föräldrars gener när det kommer till det, min mor är vad hon är. Men hon är min mor, de har alltid skött sitt snyggt. Har aldrig kommit på dem eller liknande, de älskar varandra och har aldrig bråkat vad jag vet, de älskar mig. Men som sagt de har sin grej, det är inte min grej.
– Inte min i heller.
– Var bor du?
– I Malmö, mina föräldrar köpte en lägenhet till mig när jag slutade universitet. En investering som de sa, renoverade den och flyttade in. De har kontakter i den världen med tanke på sina yrken. Så de fick den billigt och kommer när jag väljer flytta, sälja den dyrt.
– Hur många rum?
– Fyra.
– Bor du ensam i en fyra?
– Haha, ja som sagt det är investering för dem.
– Jisses, var i Malmö?
– Mitt i smeten, bor vid kanalen.
– Jisses, är inte det dyrt?
– Faktiskt inte, det är en gammal förening som har en väldigt bra ekonomi. Så jag bor betydligt billigare där, än vad jag gjort i en hyreslägenhet, de har inga lån på lägenheten så det är bara hyran som ska betalas.
– Fy fan vilken tur.
– Ja det kan man säga, bor du hemma eller i korridor?
– Korridor, men är väldigt trött på det.
– Kan jag förstå, det förlorar sin charm efter ett tag, men man lär sig uppskatta en massa saker när man gör det.
– Haha, ja verkligen.
– Bor du i Lund?
– Nej pluggar i Malmö, så bor i ett studentboende där.
– Finns det?
– Haha, ja. Bodde du i Lund.
– Nej pluggade i Göteborg, drog upp dit när gymnasiet tog slut. Blev som sagt rejält bränd av henne. Vi umgicks i samma kompisgäng, så jag var tvungen att träffa henne så jag drog. Fyra och ett halvt år i Göteborg, korridor hela tiden. Det har blivit en hel del nudlar genom åren.
– Haha, ja så är det ju.
– Men vill du slippa korridoren så hör av dig, du kan få hyra ett rum hos mig.
Hennes ögon vidgas, hennes mor ser på mig.
– Ja vadå? Du är släkt, det är väl klart.
– Jisses tack, ska absolut tänka på det.
– Ingen fara.
– Nej en dusch sen så får jag plugga, tack för att du fixade uppkopplingen och om erbjudandet.
– Som sagt ingen fara vi är som jag sa släkt.
Hon reser sig och går iväg, får verkligen samla mig för att inte vända på huvudet för att titta på hennes rumpa.
– För helvete hon är din kusin.
Är tanken som glider förbi i mitt huvud, hon försvinner upp.
– Tack Michael.
– Som sagt, jag är inte mina föräldrar moster. Var det Sten som mor stötte på?
Hon ser på mig och tar en klunk av kaffet.
– Förlåt, det var för personligt.
– Ingen fara, du är inte dum.
– Kanske inte.
– Ja det var det Michael.
– För helvete, som sagt jag är inte mina föräldrar. Eller min mor, tror inte att min far blev så glad för det tilltaget han i heller.
Hon ser på mig, ser ett litet leende på hennes läppar.
– Som sagt du är inte dum.
– Nej kanske inte, tack för frukosten moster. Men jag måste iväg, ska träna om två timmar.
– Ingen fara Michael, tack för att du svarade och kom.
– Som sagt ni är släkt och för tredjegången jag är inte mina föräldrar. Har saknat er.
Hon ser lite förvånat på mig.
– Vi har saknat dig Michael.
Reser mig och ropar upp.
– Hej då Oliva.
– Hej och tack för hjälpen.
– Ingen fara.
Min moster följer mig till bilen och vi kramar varandra och jag får tänka på isberg. Vi släpper varandra, sätter mig i bilen och kör iväg.
– För helvete, din liderlige fan.
***
En månad senare.
***
Sitter på jobb, fläktarna går på högvarv det är obehagligt varmt. Vi slåss om att få de uppdrag som innebär att man får lämna lokalen, vi är fyra som arbetar här. Tre killar och en tjej. Det är en väldigt laidback stämning på ”kontoret” som våra chefer säger. Gruvan som vi kallar det, min telefon ringer.
– Michael på It – akuten hur kan jag hjälpa dig?
Har en stilla önskan om att det är en serverpark någonstans som rasat, så att jag kan komma ut i friska luften.
– Hej det är Olivia, din kusin.
– Hej, hur är det. Fick du in arbetet i tid?
– Haha, jadå tack för hjälpen.
– Som sagt ingen fara.
– Du, menade du allvar med rummet?
– Ja, det gjorde jag.
– Säkert?
– Som amen i kyrkan.
– Vad kommer dina föräldrar säga om det?
– Har väl inte de med att göra?
– Men det är deras lägenhet.
– Som jag fått och bor i. Skulle de ha synpunkter så löser jag det.
– Kan jag komma förbi och se på rummet?
– Javisst, slutar klockan fyra. Så du kan komma vid halv fem.
– Tack, var bor du?
Säger adressen, vi lägger på och jag ser på skärmen. Fortsätter skriva på min kod. Dagen rullar på, kan lösa de problem som uppstår över telefon, Ser på klockan och loggar ut. Packar ihop mina saker och säger hej.
– Kommer du sen?
– Vi får se.
På sommaren så är varje dag en AW för dem, de är som jag singlar allihop. De lämnar jobb, käkar sen så drar de ner till Lilla Torg och dricker.
Går ut från lokalen och sätter mig i min bil och kör iväg. Våra lokaler ligger i ett industriområde i utkanten av staden, sätter mig i bilen och kör hemåt. Parkerar och går ut ur bilen och går fram till porten. Låser upp och hör en röst.
– Michael!
Ser åt vänster och ser Olivia komma gående, hon har en vit tajt tröja, en ganska kort röd kjol och ett par röda skor. Hon har solglasögon på sig, så jag ser inte hennes gröna ögon. Hon har en handväska hängande på axeln, röd den med. Hon kommer fram och hon kramar mig.
– Hej.
– Hej.
– Ska vi?
Vi går in, går uppför trapporna och jag låser upp dörren.
– Välkommen in.
Hon går in, tar av sig skorna. Gör detsamma och vi går in. Stänger dörren och min blick dras till hennes rumpa.
– För helvete skärp dig.
Är tanken som far genom mitt huvud.
– Måste duscha, gå husesyn så pratar vi när jag är klar.
– Javisst.
Går till badrummet, öppnar dörren och går in. Tar av mig och ställer mig i duschen, sätter på vattnet och känner strålarna träffa mig. Blundar och njuter av vattnet. Duschar klart och tar en handduk och torkar mig, tar på mig kalsongerna och knyter handduken runt höfterna.
Lägger kläderna i tvättkorgarna, går ut från badrummet. Går till mitt sovrum, hon står i det och ser ut genom fönstret. Hon vänder sig och ser på mig. Ser på henne.
– Ska bara ta på mig.
– Jag går ut.
– Tack.
Hon går förbi mig och jag stänger dörren och tar av handduken, tar av mig kalsongerna och tar på nya, tar lättare kläder och klär på mig och går ut. Går till köket, hon är inte där.
– Olivia?
– På balkongen.
Går genom köket in i vardagsrummet, ser henne stå på min balkong. Går ut och hon ser på mig.
– Förlåt för innan.
– För vadå?
– Ja i ditt sovrum.
– Jaja, ingen fara, sa att du skulle gå husesyn. Så vad tycker du?
– Det slår rummet i korridoren.
– Haha, allt slår väl det?
– Haha, ja förvisso. Det är en väldigt fin lägenhet.
– Ja det blev bra när det blev färdigt.
– Har du gjort det själv?
– Målat har jag gjort, resten har fackfolk gjort. Är inte så händig.
– Blev inte det dyrt?
– Det kostade en slant, men som sagt. Det är en investering.
Hon ser på mig.
– Dina föräldrar?
– Tar jag hand om, men de kommer inte ha några problem med att du flyttar in. De valde att hålla oss barn utanför deras bråk, sen att vi drabbades ändå är synd. Men det är vad det är.
– Du verkar väldigt förstående när det kommer till dina föräldrar.
– De är vad de är, som sagt delar inte alla deras böjelser. Inte alla deras värderingar i heller. Men det är väl en del av att bli vuxen. Bli sig själv, vara sig själv. Kan väl säga att jag hittade mig själv där i korridoren i Göteborg.
– Så?
– Tja, har väl levt ett ganska så priviligierat liv innan. Har inte saknat något, har jag velat ha något så har jag fått det. Kanske har en liberal inställning till det mesta, fick lära mig att klara mig själv ganska tidigt. Som sagt min mor har en viss aptit, de reste ofta iväg på sina äventyr. Så jag fick en summa pengar sen klarade jag mig själv. Frihet under ansvar som min mor sa, det blev rätt mycket festande i nian, som fortsatte i gymnasiet. Träffade min flickvän, vi festade en hel del. Sen hände det som hände, valde att studera på annan ort. Träffade bra människor där, de fick mig att inse att mitt liv inte är det som alla andra lever.
– Det låter djupt.
– Kanske det, så vad säger du?
– Hyran?
– Vet i fan om jag vill ta betalt av släkten.
– Ska jag bo här så vill jag göra rätt för mig.
Ser på henne.
– En tusenlapp mindre än vad du betalar nu?
Hon ser på mig, ser på henne.
– Delar på hushållsuppgifterna?
– Javisst.
– Vilket rum kan jag ta?
– Vilket vill du ha?
– Det vid ytterdörren.
– Då bestämmer vi det, ge mig en veckas förvarning så tömmer jag det.
– Då kan jag förvarna nu, bor hos mamma just nu. Kan säga att vi går varandra lite på nerverna.
– Då bestämmer vi det, börjar tömma det idag.
– Tack Michael.
– Som sagt ingen fara.
***
Två veckor senare.
***
Ser på Olivia, hon sitter på balkongen i bikini. Tömde rummet, hon hämtade en nyckel på jobbet. Sen så flyttade hon och moster in hennes saker i rummet, när jag kom hem så var de på plats, hon var på plats. Vi hade satt oss och skrivit ett kontrakt, eller uppgörelse kanske. Regler, förordningar.
De sitter på kylskåpet, hade ringt till mina föräldrar och berättat. De hade inte haft några synpunkter, går ut i köket och öppnar kylen. Tar en flaska vatten och går genom lägenheten och går in på mitt rum.
Förbannar mig själv för att jag slarvat med mitt arbete med programmet jag skriver. Har en vecka på mig att bli klar, sätter mig vid datorn och börjar skriva. Försvinner i tecknen.
– Michael.
Ser på Olivia, ser på hennes kropp. Sväljer lite.
– Ja?
– Är det säkert att det är okey att mina kompisar kommer över?
– Jadå, så länge ni inte river lägenheten så. Kommer sitta härinne ändå och skriva. Ett fantastiskt sätt att tillbringa helgen på va?
– Kanske inte, vi ska vara tysta.
– Det är lugnt, har dessa.
Visar mina hörlurar, de stänger ute allt. Hon ser på mig och ler, hon lutar sig fram och ger mig en puss på pannan.
– Tack.
– Som sagt ingen fara.
Hon går iväg och jag kastar mig över skärmen igen, vill väldigt gärna ha den där bonusen som de viftat med framför mina ögon. Den är vältilltagen, de känner mig så väl. Sitter kvar och skriver, tiden försvinner och jag känner mig hungrig och törstig.
Ser på klockan och reser mig, tar av hörlurarna och öppnar dörren. Hör skratt och musik, går genom hallen till köket och öppnar kylen. Tar en burk med rester och sätter i mikron. Tar en vattenflaska och öppnar den, dricker och tömmer den. Tar en flaska till, mikron plingar till. Går fram till den.
– Hej.
Vänder på huvudet och ser en blond tjej se på mig, ser på henne.
– Michael, Olivias kusin.
– Helen, hennes klasskamrat.
– Trevligt.
– Detsamma.
Hon öppnar kylen och tar en vinflaska, hon går tillbaka till vardagsrummet. Ser på hennes rumpa, ler lite. Tar burken med mat, bestick och vattnet och går in till mitt rum. Sätter på mig hörlurarna och börjar äta. När jag ätit klart så fortsätter jag skriva.
Timmarna rullar iväg, ser dörren öppnas och Oliva står i dörren. Ser på henne att hon haft en trevlig kväll och att hon kommer ha ont i huvudet i morgon. Ack det ljuva studentlivet.
– Är du vaken?
– Ja, tiden försvann lite, vad är klockan?
– Två typ.
– Där ser man, redan hemma och ensam?
– Ja de andra fick napp, inte jag.
– Hur är det möjligt?
– Vadå då?
– Ja du ser väldigt bra ut kusin.
Hon ser på mig.
– Tycker du?
– Ja Olivia det tycker jag, om det är passande att säga så om sin kusin.
– Jodå det passar sig, får säga dito. Helen tyckte det med.
– Där ser man, hon såg bra ut hon med.
– Så det tyckte du?
– Ja det jag hann se av henne så ja.
Hon ser på mig och ler.
– Nej nu ska jag gå och lägga mig.
– Gör så vi ses i morgon.
– God natt.
– Detsamma.
Hon stänger dörren, sätter på mig hörlurarna och fortsätter med mitt.
***
En vecka senare.
***
Fick rätt angående hur hon mådde dagen efter, hon var eländig hela dagen. Satt mest på mitt rum, vid femtiden så knackade hon på min dörr och frågade om jag ville äta bakfyllepizza med henne. Sa ja.
Hon beställde och vi gick och hämtade, vi kom hem satte oss i soffan och åt. Vi satte på en film och när vi ätit klart så lutade hon sitt huvud mot min arm. Kände det som om jag fick en stöt, kände att det hände saker i byxan.
– För helvete Michael skärp dig nu, hon är för fan din kusin.
Den tanken for igenom mitt huvud, men jag gjorde ingen ansats att flytta på henne. Filmen tog slut, hon hade somnat. La henne ner och la hennes huvud på en kudde. La en filt på henne och dukade ut och gick in på mitt rum och satte mig. Kände ståndet trycka mot mina byxor.
***
Ser på skärmen och ser på resultatet av mitt skrivande, skickar iväg programmet och är klar två dagar innan deadline. Sträcker på mig och reser mig, går en runda i lokalen på jobb. Ser på de andra, ser dem lida i värmen.
– Semester om två timmar, så skönt det ska bli.
– Lyckost, jobbar en vecka till.
– Så är det, det är jag det lyckosten.
Går tillbaka till min plats, sätter mig och ser på skärmen.
***
Kommer hem och går in, sätter skorna på skohyllan och går till köket. Sätter min väska på bordet, hör röster från balkongen. Går dit och synen som möter mig gör mig hård på en sekund, Olivia och Helen sitter och solar topless.
– Hej.
De ser på mig.
– Hej när kom du hem?
– Precis, ska inte störa ville bara säga hej.
– Semester nu?
– Ja, det ska bli skönt.
– Vad ska du göra?
Det är Helen som frågar.
– Har inte en aning, vi får se. Hade tänkt ta en restresa, men med den värme vi har nu så känns det inte lönt.
– Nej verkligen inte.
– Som sagt ska inte störa, vi ses.
Går in och sväljer, jisses. Går till köket och öppnar kylen, tar min väska och packar upp ölen jag köpt. Sätter datorn på bordet och tar en öl, tar ölen och datorn och går till mitt rum. Går in och sätter datorn på sin plats, sätter på musik och öppnar ölen.
Sväljer och blundar och ser synen av det jag såg på balkongen innanför mina stängda ögon. Öppnar dem och tar av mig tröjan, går till min garderob och öppnar den. Ser på kläderna och tar tunnare kläder, tar dem med mig och går in på toaletten.
Stänger dörren och ställer mig i duschen och sätter på vattnet. Stänger ögonen och scenen spelas upp innanför dem igen. Känner hur min penis reagerar, tar den i handen och börjar röra på den.
Känner ilningarna komma på en sekund, en minut senare stönar jag till och säden lämnar mig. Känner hur den sprutar ur mig, känner orgasmen avta. Den var så pass kraftig så att jag knäade. Ser på säden som spolas ner i avloppet, tar tvålen och tvättar av mig. Blir klar och torkar mig, tar mina kläder och går ut från toaletten.
Går till mitt rum, går in och sätter mig på stolen, ser på skärmen och sluter ögonen.
– Vad tänker du på?
Öppnar ögonen och ser på Olivia, hon har en löst hängande tröja på sig. Sväljer mitt första svar som var.
– Dig. Inget speciellt, skönt att ha semester bara.
– Det kan jag tänka mig, förlåt för topless solandet.
– Ingen fara.
– Säkert?
– Jadå säkert, blir inte ni generade så blir inte jag det i heller.
– Så bra, vad tyckte du?
– Om?
– Helens bröst så klart.
Ser på henne, slickar mig om läpparna.
– De var fina, inte lika fina som dina men de var fina.
Hon ser på mig, förbannar min härdsmälta.
– Så du tycker att mina är finare?
– Ja, det tyckte jag, som neutralbetraktare.
– Så bra.
Hon går iväg, ser på hennes rumpa när hon går iväg, ser hur den rör sig. Svänger hon lite extra på den? Tar en klunk av ölen och sluter ögonen igen och njuter av vad jag ser innanför dem.
– Ska vi laga mat?
– Gärna.
Öppnar ögonen, rör på musen och klickar på en ikon, sätter igång ljudet i köket. Reser mig och går ut till dem. De har likadana tröjor på sig och bikinitrosor, vi tar fram mat från kylen och börjar laga. Vi pratar om deras utbildning, om allt möjligt.
Mitt jobb, min utbildning. Om tokerier som vi gjorde när vi var mindre, yngre. Galenskaper på universitetet, när maten är klar så sätter vi oss, de sitter mittemot mig. Vi börjar äta, de dricker vin och jag öl. Känner en fot smeka mitt ben, känner värmen från foten mot min vad.
Visar inte att jag känner den, vet inte vem av dem som gör det. Bryr mig faktiskt inte, det är skönt så jag passar på att njuta. Vi har ätit färdigt. Vi sitter kvar och pratar, vi skrattar mycket och ofta.
– Vad är det galnaste du gjort i sex väg Michael.
Ser på Helen som ställt frågan.
– Så vi hamnade där nu.
Är tanken som flyger genom mitt huvud.
– Galnaste? Vad menar du?
– Tja älskat på en offentlig plats, stående på händerna. Galet.
– Haha stående på händerna har jag inte testat.
– Men på offentlig plats.
– Ingen kommentar med hänsyn till den inblandade. Själv?
– Haha nej har inte testat stående på händerna.
– Men offentlig plats?
– Samma svar som du.
– Du då kusin?
– Nej inget stående på händerna här inte, men på skolans tak en gång. På en rast när där var elever ute.
Vi ser på henne, hon ser på oss.
– Det var som fan kusin, i vilken klass?
– Nian.
– Där ser man, brådmogen?
– Haha, ja kanske det. Ni då?
– En festival, blev tagen mot ett träd. Där var en massa människor i närheten.
Ser på dem, de ser på mig.
– Pildammsparken, på kvällen. Avslutning i ettan på gymnasiet.
– Där ser man. Konstigaste platsen?
– Än skolans tak?
– Haha, ja. förutom det.
– Ett soprum.
– Luktade det inte?
– Som fan, men när man är kåt liksom.
Ser på min kusin, hon ser på oss.
– Min flickväns föräldrars garderob, dåvarande flickvän. Satte på henne bland hennes föräldrars kläder.
– Hur fan hamnade ni där?
– Har inte en aning faktiskt.
Vi ser på Helen.
– En kyrkogård.
– Där ser man. Favoritställning?
– Har ingen, med rätt person så spelar det ingen roll. Men eftersom jag har en viss förkärlek för rumpor så får jag väl säga bakifrån om tjejen har en snygg rumpa.
– Så rumpkille?
– Alla dagar i veckan, men ett par vackra bröst är ju inte fel det i heller.
– Ridandes, älskar att rida.
Jag och Helen ser på min kusin.
– Samma svar som Michael, men har en viss förkärlek för bakifrån.
– Gillar du att slicka?
– Ja, jag älskar att slicka. Samma där så med rätt person så kan jag slicka tills jag får kramp i tungan. Ni då?
– Slicka?
– Tja eller suga.
– Gillar att bli slickad och gillar att suga, som sagt om det är på rätt person.
– Har aldrig slickat, gillar att bli slickad och gillar att suga.
Ser på Olivia, hon ser på mig. Ser på Helen, hon ser på mig hon med.
– Gillade du vad du såg innan?
– Ja, ni har vackra bröst båda två, om jag får säga så till min kusin utan att det låter perverst.
– Ingen fara, det är ju inte olagligt att göra det med sin kusin.
– Nej men moraliskt fel kanske?
– Det beror ju på sin moral.
– Förvisso.
– Så vad säger din moral?
– Om?
– Att se på din kusin så?
Ser på Helen och sen på Olivia.
– I början så hade den vissa problem med det.
– Men nu?
– Nu så har jag mindre problem med det, vad säger min kusins moral?
– Att du är en väldigt sexig och vacker man som jag blir upphetsad av att se på.
Ser på henne och slickar mig om läpparna, känner foten smeka mig. Känner stämningen i köket, den är spänd. Säger jag fel eller rätt sak beroende på moral så kommer detta att sluta på ena eller andra viset.
– Blir generad, får säga dito på den. Du är en väldigt vacker kvinna Olivia. Du med Helen.
– Så bra, för jag håller med din kusin i hennes bedömning av dig. Du har fått se våra bröst. Får vi se ditt?
Ser på henne och drar av mig tröjan, lägger den på stolen bredvid mig. Ser på deras blickar.
– Du hade rätt Olivia, den är het.
– Mm sa ju det.
De drar av sig sina tröjor, ser på deras bröst. Helen har lite större än Olivia, lite större vårtgårdar med.
– Gillar du dem?
– Ja, det gör jag.
– Så bra, vill du känna?
– Om jag får.
– Jadå.
Ser på Olivia, vi kommer passera en gräns om vi gör det.
– Är du säker?
– Ja Michael, jag är säker. Är du?
Ser på henne, på hennes vackra kropp. På hennes vackra ansikte.
– Ja, det är jag. Ska vi gå någon annanstans?
– Visst.
– Vi kan ta mitt rum, jag har större säng än Olivia.
Reser mig och går mot mitt rum, hör dem resa sig och vi går in på mitt rum. Ser på dem när de kommer gående, ser på Helen och sträcker fram min hand när de kommer fram till mig. tar hennes bröst i handen och smeker det, känner hennes bröstvårta stelna av min behandling, lyfter andra handen.
Den darrar till lite, känner Olivias bröst fylla min hand. Börjar smeka det och känner samma reaktion på henne. Ser dem sträcka fram sina händer och de smeker mitt bröst. Ser på Olivia, hon ser på mig. Lutar mig fram och våra läppar möts, särar på dem och våra tungor möts och vi kysser varandra mjukt.
Har aldrig upplevt en liknande kyss innan. Fortsätter smeka deras bröst, hör ett svagt stönande från Helen. Lämnar Olivias läppar och ser på henne, hennes blick är lika förvånad som min. Vrider på huvudet och kysser Helen, mina händer glider nerför deras magar.
Känner värmen från deras kön möta mina fingrar utanpå tyget. Masserar mjukt, hör Olivia andas in och stöna lite. Släpper Helens läppar och ser på henne, hon ser på mig. Fortsätter smeka dem försiktigt, mjukt. Känner vätan genom tyget, känner deras händer mot mina shorts.
Ser på deras blickar när de känner på min hårda penis.
– Vi kanske ska ta av dem.
– Kanske?
Ser på dem och ler, Helen ser på mig och ler tillbaka. Hon drar i snöret och drar ner dem. De trillar ner på golvet och jag kliver ur dem, fortsätter smeka dem, lutar mig fram och kysser Olivia igen.
Hon svarar hungrigt på kyssen, stoppar in handen innanför Helens trosor, känner på den lena huden. Hon är rakad, känner vätan mot mina fingrar och jag smeker henne. Hör henne stöna tungt, fortsätter kyssa Olivia, alla moraliska tankar är försvunna. Det får var hur jävla omoraliskt fel det vill bryr mig inte.
Känner vätan från Helen mot fingrarna, låter ett av dem glida in i henne. Hon stönar högre nu, börjar smeka henne. Låter min andra hand göra samma resa på Olivia, hör henne stöna i min mun. Låter en av mina fingrar glida in i henne, smeker henne med.
Hör Helen börjar små gny, hon har svårt att stå stilla. Ökar takten i smekandet. Hör henne skrika till, känner hur hennes inre kramar mitt finger. Hon kommer, hon kommer hårt. Ökar takten i smekandet av Olivia känner Helen drar i mitt ansikte, vi kysser varandra hetsigt.
Smeker hennes försiktigt, smeker Oliva snabbare och hör henne gny till för att släppa ifrån sig ett skrik. Smeker henne genom orgasmen. Hon landar, släpper Helens läppar och ser på dem. De ser på mig och ler, ser på Olivia.
– Vill du?
– Ja, vill du?
– Ja.
– Jag med.
Ser på Helen, hon nickar ivrigt. Kysser Olivia, Helen sätter sig på knä och drar ner mina kalsonger. Fortsätter smeka Olivia försiktigt och mjukt. Hör Helen säga när min penis sprätter ut.
– Oj jävlar.
Olivia drar sig tillbaka och ser på min penis, ser hennes ögon vidgas. Hon ser på mig och sen på min penis igen. Hon sätter sig bredvid Helen.
– Jisses så stor, så vacker.
– Ja verkligen.
Känner egot slå volter inom mig, känner penis växa lite till av deras ord, känner en hand på min penis, ser Olivas hand greppa den, det är knappt att hon når runt den. Hon börjar röra handen försiktigt, Helen sträcker ut sin tunga och börjar slicka på den.
Känner hennes mjuka varma tunga på mitt ollon, känner hur Olivia smeker mig lite snabbare. Känner Helen ta mitt ollon i munnen, känner värmen omsluta mig och jag stönar högt.
– Min tur.
Känner Helens mun lämna mig och känner Olivias omsluta mig, känner hennes tunga smeka mig mjukt, känner värmen från hennes mun. Helen har tagit över smekandet med handen. Hon smeker mig långsamt, de byter igen. Är i sjunde himlen.
Känner ilningarna, är glad att jag onanerade innan annars så hade det gått för mig för länge sedan. Känner dem byta igen, stönar högt igen. Drar upp dem efter en stund, kysser dem, först Helen sen Olivia. Vi rör oss mot sängen, vi lägger oss och jag ligger på rygg, de ligger på varsin sida om mig.
Vi smeker varandra hetsigt, känner deras fasta bröst tryckas mot mig, känner deras hud mot min. Mina fingrar smeker dem, deras slidor. Känner deras händer på min penis.
– Slicka, måste få slicka.
De ser på mig, Olivia reser sig och grenslar mitt ansikte och sänker sig. Min tunga smakar försiktigt på henne, hon smakar som den ljuvligaste nektarn jag någonsin smakat. Slickar hennes läppar, hennes inre, leker med hennes klitta.
Känner Helens hand på min penis. Men som alltid när jag slickar så kan jag koppla bort vad som händer med min penis. Smeker hennes skinkor, låter mina fingrar smeka hennes rosett samtidigt som jag slickar henne.
Känner darrningarna i hennes lår slickar hennes snabbare och hon kommer med ett skrik, smakar på hennes orgasm, den är mustig. Hon lämnar mig och lägger sig bredvid mig och andas snabbt, Helen släpper min penis och sätter sig som Olivia, börjar slicka henne.
Hon smakar också gott, inte som Olivia men inte långt ifrån, låter min tunga leka med henne. Med hennes läppar, hennes inre, klittan. Låter tungan rör vid hennes rosett. Hon rycker till och gnyr när jag gör det, slickar henne och låter mina fingrar smeka rosetten. Hon gnyr till igen, trycker försiktigt in ett finger i hennes andra hål.
Känner henne stelna till, slickar henne snabbare och hon kommer med ett skrik. Slickar henne genom orgasmen och när den ebbat ut så lägger hon sig på andra sidan och andas snabbt.
Ser på Olivia, hon ser på mig och ler. Hon reser sig och grenslar mig, hon tar min hårda penis i handen. Hon drar den över läpparna och sänker sig över penisen. Vi stirrar på varandra, har aldrig känt något liknande.
Hon glider sakta ner tills jag når botten, hon stannar och ser på mig. Vi har brutit mot alla tabu nu, ingen av oss bryr sig men vi har brutit mot dem. Hon börjar röra sig och vi älskar, känner min penis göra sin resa i henne. Ser på hennes ansikte, på hennes kropp.
Smeker hennes bröst, smeker hennes mage, mina fingrar smeker hennes klitoris och hon stirrar på mig och hon rider mig snabbare, ser på henne och hennes kropp spänns och hon kommer med ett tjut och ett skrik.
Hon stannar och jag tar över. Tar henne snabbt och hårt, hennes orgasm varar länge, väldigt länge. Hon trillar åt sidan. Helen kysser mig och ser på mig.
– Bakifrån, ta mig bakifrån.
– Gärna.
Reser mig, hon ställer sig framför mig på knä. Ser på hennes rumpa, den är vacker. Tar min penis handen och sätter den mot hennes hål, trycker till och glider in i henne och tar henne med långa tag.
Hennes innersta är som sammet, fattar inte hur två kvinnor kan vara så sköna. Ser på min penis göra sin resa i henne. Ser hur glansig den är av hennes och Olivias safter. Ser Olivia sträcka ut sin hand och börjar smeka Helens klitoris, hon stönar och gnyr när hon känner Olivias fingrar på sin klitoris. Olivia ser på mig och ler.
– Jag ska ha din säd.
Ler mot henne och tar Helen med kraftigare tag, känner hennes inre krama om mig och hon skriker till. Hon kommer så att hon skakar i kroppen. Drar mig ur henne, ser på Olivia. Lägger mig mellan hennes ben, tar penisen i handen och sätter den mot hennes hål.
Trycker till och glider in i henne, hennes ögon spärras upp och jag glider in i henne, når botten och stannar. Vi ser på varandra och hon ler, ler tillbaka och börjar röra mig. Tar henne med långa tag, hennes fantastiska slida kramar mig, masserar mig, smeker mig.
Ökar takten i mina rörelser, ser på hennes vackra ansikte, hennes vackra kropp. Ser hennes bröst röra sig, Helen kommer fram till oss, hon lägger sig bredvid Olivia. Hon ser på mig och ler, ler tillbaka och lutar mig fram och kysser henne.
Sen kysser jag Olivia, ilningarna har passerat, kittlingarna är ett minne blott. Det jag känner nu kan jag inte beskriva har aldrig känt något liknande.
– Kan inte hålla emot längre.
– Ge oss din säd, snälla ge oss den.
Ser på dem, drar mig ur henne. Vill inte egentligen, gör det motvilligt. Tar penisen i handen och börjar smeka mig, de ser på mig och sätter sig upp. Ser på deras vackra ansikten och kommer. Kommer som jag aldrig kommit tidigare, ser min säd lämna mig, ser den träffa deras ansikte.
Ser sträng efter sträng av min säd lämna mig och träffa deras ansikte och skriker till och tjuter till. Hör dem tjuta till och stänga ögonen, ser på deras säd indränkta ansikten. Orgasmen ebbar ut, smeker mig själv långsamt. Sätter mig ner och andas snabbt.
– Herregud.
– Haha ja det kan man säga.
– Hjälper du oss in på toaletten?
– Javisst.
Vi går in på toaletten, de tvättar av sina ansikten. När de är klara så går vi tillbaka till sovrummet, vi lägger oss i sängen och pratar. Helen, lämnar oss efter att par timmar. Vi älskade inte mer, när hon gått så ser Olivia på mig. Ser på henne, hon går fram till mig och ser på mig. Ser på henne, hon tar tag om min nacke och kysser mig. Kysser henne.
– Ska vi ta min säng denna gång?
Ser på henne, delar kanske en del av mina föräldrars gener ändå.
– Javisst.
***

 

24

Kommentarer

2 svar till ”Kusinen”

  1. Profilbild för Jummi
    Jummi

    Hoppas andra delen kommer snart.

  2. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt, väntar ivrigt på nästa del

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat