Wilmas äventyr #1 – Jag är inte en bra barnvakt

Det här är del 1 av 1 i Wilmas äventyr

Jag höll just på att göra mig i ordning för att gå ut med tjejerna. Planen var att gå ut och dansa efter en lång och tråkig vecka på universitetet och extrajobbet på Pressbyrån nere vid tunnelbanan. Det kändes skönt att äntligen klä upp mig för fest. Den nya korta kjolen var kanske lite mer av det utmanande slaget och linnet som visade mer än det dolde. Jag fick passa mig för att inte böja mig för mycket framåt. Då skulle jag visa hela härligheten och lite till, men vi skulle bara dansa och dricka lite vin.

Jag duschade länge och tvättade håret. Medan balsamet satt i stängde jag av duschen och rakade armhålorna, benen och skötet. Det hade börjat bli stickigt igen vilket jag hatade. När jag rakat mig sköljde jag noga ur håret, virade en handduk om huvudet och torkade kroppen. Jag rös och huden knottrade sig av den svala luften i lägenheten när jag gick in i sovrummet för att klä på mig.

När jag tagit på mig stringtrosorna och den korta kjolen lät jag händerna glida över min kropp, ner över brösten, höfterna och låren. Jag kände det välbekanta pirret från underlivet och förde trosan åt sidan och smekte mig själv med två fingrar. Jag var kåt och så drypande våt och kände att jag skulle behöva komma innan vi gick ut. Kanske skulle jag känna mig lugnare och mer harmonisk under utekvällen. Jag plockade fram min klitorisstimulator, satte mig på sängen med benen brett isär och skulle just lägga mig bakåt på sängen…

Det ringde på ytterdörren just som jag skulle sätta vibratorn mot min kärleksknopp. Jag svor tyst för mig själv, luktade på mina fingrar och lät tungan svepa över min våta hud. Jag reste mig från sängen, skruvade ner musiken och gick för att öppna.

Där utanför stod min granne Jesper, en kille i dryga 35-årsåldern. Han bodde ensam med sin 15-åriga son och jag hade hjälpt honom några gånger att vara barnvakt under de gångna tre åren. Som 23-årig universitetsstudent med kvälls- och helgjobb behövde jag dryga ut inkomsterna med det som gick.

Jag hade förstått att det inte längre fanns någon mamma med i bilden. Hon hade lämnat familjen när sonen var liten, träffat någon ny och stuckit på äventyr jorden runt och sedan dess hade hon aldrig setts till eller hörts av. Tydligen levde hon någonstans i Sydamerika och hade under de år som förflutit sedan hon försvann inte visat det minsta intresse för varken sin man eller son.

– Hej Wilma. Hoppas jag inte stör? Vad fin du är.
– Tack! Nej du stör inte.
– Alltså, det har uppstått en akut situation på jobbet och jag måste jobba natt. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att passa Kevin så han inte behöver sova ensam, eller har du något planerat? Du ser festklädd ut. Verkligen jättefin!
Jesper jobbade som polis och jag gissade att han behövde rycka in för någon eller så hade något stort hänt. Senast var det när Anna Lind mördades för några år sedan.
– Nejdå det är ingen fara. Det är klart att jag hjälper till.
– Tack Wilma, du är en ängel. Det är ju inte så mycket att passa längre, men känns bättre om han inte är ensam och att någon håller koll. Du får självklart betalt som vanligt. Jag måste sticka om en halvtimme, funkar det för dig? Kevin klarar så klart att vara ensam en stund.
– Då kommer jag över om en halvtimme ungefär. Jag ska bara avsluta tvätten.

Det där sista var en vit lögn. Jag fick just min utekväll förstörd och behövde ringa tjejerna för att avboka. Det var själva fan att en ledig fredagskväll skulle gå åt skogen. Jag skickade ett meddelande till Anna och Cissi. Två sekunder senare ringde Cissi upp och var besviken.
– Men fan Wilma, du får inte banga nu! Jag behöver ju dig!
– Jag är ledsen gullis, men han har bara mig och det hade uppstått något akut.
– Säg som det är, du är kåt på honom för att han är polis!
– Njae, han är snygg som fan men jag kanske blir gripen för ohörsamhet mot ordningsmakten om jag vägrar. Vi får gå ut imorgon istället. Det kommer jag behöva!

Vi la på och jag visste att de blev sura på mig. Nu när jag avbokat kändes det trots allt lite bra. Att gå ut var också jobbigt. Allt stök, alla fulla människor och att själv vakna upp som ett vrak imorgon, lika sexuellt frustrerad och otillfredsställd då som idag, och dessutom några tusen fattigare. Det fanns så många drägg ute på krogen och att råka hitta någon drömprins var osannolikt. Likväl var jag kåt. Det var över en vecka sedan jag fick ligga senast och jag behövde det som fan.

Tanken på sex fick mitt underliv att göra sig påmint igen och jag förstod att jag skulle behöva avsluta det jag försökte påbörja när det ringt på dörren. Åter igen la jag mig på sängen, började smeka kroppen med båda händerna. Brösten, magen, höfterna och ner över låren och upp igen över venusbullen med ena handen. Den andra fortsatte upp mot mitt ena mest känsliga bröst.

Handen gled innanför den minimala trosan och två fingrar gled ner i allt det vidöppna och våta. Med fingrarna smekte jag hela vägen från klitoris ner förbi slidöppningen till stjärten. Det var så upphetsande att cirkla med ett vått finger runt och in i stjärten och fantisera att det var någons våta tunga. Bilder av Jesper blandades med Cissis mun, fylliga bröst och långa blonda hår som kittlade mig över magen när hennes tunga virvlade över klitoris och ner mot stjärten samtidigt som Jespers fingrar och mun bearbetade mina känsliga bröstvårtor.

Jag drog upp handen ur trosorna och stoppade fingrarna i munnen och tänkte åter på Cissi. Jag undrade hur en annan kvinna skulle smaka och hur det skulle vara om hon sänkte sina höfter ner över mitt ansikte och knep åt med låren mot mina kinder, nästan som om hon tvingade sig på mig.

Jag greppade min Womanizer som låg på sängen bredvid mig och sparkade av mig trosan. Jag drog upp benen och satte fötterna på sängkanten och föll isär med benen. När vibratorn började sitt sugande och vibrerande mot min klitoris växlade min lediga hand mellan munnen och brösten, cirklade bröstvårtorna med mina våta fingrar och fantiserade om någons tunga.

Det blixtrade i hjärnan och gick som elektriska stötar genom varenda muskel i hela kroppen. Huvudet föll åt sidan och jag begravde ansiktet i dunkudden för att kunna skrika…

– Hej Wilma. Tack snälla, du räddar mig gång på gång.
Jesper öppnade dörren och i hallen fick jag en varm kram. Det sände ilningar av välbehag i hela kroppen. Jag hade inte bytt om, bar samma korta kjol och samma våta trosor och jag hoppades att han fantiserade om mig. Själv kände jag fortfarande mina starka dofter av sex från fingrarna och som dunster upp från mitt underliv och jag undrade om andra kunde känna det också.
– Jag har bäddat rent i min säng så du kan sova där som vanligt. Det finns pizzor i frysen, men väljer du att handla något lägger du bara kvittot på bänken så får du tillbaka. Jag jobbar till klockan nioimorgon så jag är väl hemma senast nio. Du vet, avrapportering och det dyker alltid upp något precis när man vill gå hem.
– Det är lugnt, stressa inte. Jag har inget imorgon.
– Tack vännen. Kevin är på sitt rum och spelar som vanligt. Du kan ju försöka dra honom ifrån spelet en stund — om det går.
– Jag ska försöka.

Jesper tog sina bilnycklar från bänken i hallen och rusade iväg. Sin vana trogen låste han ytterdörren om oss. Jag antar att det var en yrkesskada. Själv låste jag aldrig dörren vilket han ofta förebrådde mig för.
– Du måste låsa dörren om dig Wilma. Det finns så många dårar där ute, brukade han alltid säga.

Lägenheten blev tyst och jag fick alltid en lite speciell känsla när jag befann mig hemma hos andra. Jag gick ett varv i lägenheten. Det var välstädat vilket alltid förundrat mig. Jag hade fördomar om pojkar och ensamma pappor vad gällde städning, men hemma hos Jesper och Kevin kom de fördomarna verkligen på skam. Men det syntes att det bara var pojkar som bodde här. Jesper hade priser i ett skåp med glasdörrar från sitt tävlingsskytte och Kevin tävlade i go-cart. På en hylla över TV:n stod ett foto på någon jag antog var Kevins mamma. Kanske var det min kunskap om deras historia, men jag tyckte hon såg galen och opålitlig ut.

Jag knackade på Kevins dörr och öppnade. Där inne luktade det tonårspojke, eller;
– Här luktar det ”ronk”! Som vi i tjejgänget brukade säga när vi kom hem till våra killkompisar.

– Hej Kev, jag är här nu.
Kevin satt i sängen med kontrollen till sitt TV-spel i händerna och var fokuserad på skärmen där något actionspel syntes. Ljudet var nästan helt nedskruvat så man hörde bara fläkten från spelkonsolen och svaga ljud från bilmotorer och skottlossning.
– Tjena Wilma.
Kevin vände sig om först efter en lång stund. När han fick syn på mig där jag stod i min utmanande outfit spärrade han upp ögonen och såg ut att nästan tappa handkontrollen. Det pirrade i underlivet av tonåringens lystna blickar.
– Juste, var det enda han fick ur sig.
– Är du hungrig?
– Vad finns det?
– Fryspizza eller så kan jag gå och handla något?
– Pizza blir väl bra.
– Okej, jag ropar när det är klart.
– Mmmm…
Jag skrattade för mig själv. Tonåringar, som man fick dra allt ur.

Ute i köket startade jag varmluftsugnen och började förbereda den väldigt enkla middagen. Det fick bli Coca Cola ikväll eftersom det var fredag och allt. Jag sneglade på Jespers vinkyl och undrade om jag inte borde ta mig ett glas som kompensation för den förlorade utekvällen, men flaskorna såg dyra ut och hade konstiga namn. Jag ville inte vakna imorgon och få veta att jag råkat dricka upp ett vin i tusenkronorsklassen eller ännu värre. Dessutom var det inte lika roligt att sitta och dricka ensam och skulle jag sitta och tuta i mig en hel flaska själv så skulle jag inte vara en bra barnvakt.

– Kev! Det är mat! Ropade jag mot hans rum.
Kevin kom släntrande ut från sitt rum och slog sig ner i soffan framför TVn.
– Jag tänkte att vi äter här idag. Vill du se något särskilt? Frågade jag och bläddrade bland kanalerna.
– Spelar ingen roll, muttrade han.
Jag hittade en svensk komedi på en av filmkanalerna, något om militärer på repmånad. Vi åt vår pizza under tystnad. Vi satt bredvid varandra i soffan. Kevin luktade en blandning av svett från armhålorna och parfym. Egentligen borde jag kanske tyckt det var äckligt, men det pirrade till någonstans djupt inne och långt ner och jag fick en nästan oemotståndlig lust att luta mig mot honom och sniffa ännu mer. Jag måste vara galen och sjukt desperat…

– Måste du vara barnvakt? Jag är faktiskt 15.
– Din pappa vill det och det är väl skönt att slippa vara ensam över natten?
– Mmm visst.
– Vi har ju stått ut med varandra förut du och jag, fortsatte jag och flinade.
– Mmm, du är okej Wilma.
Det var en fin bekräftelse från den lite tystlåtna och trumpna tonåringen trots det sparsamma berömmet. På hans blickar tänkte jag att han nog tyckte att jag ändå var lite mer än okej.

Jag ska inte säga att jag inte njöt av de förstulna blickarna och inte heller att jag inte gjorde mitt bästa för att han skulle få se så mycket som möjligt av mig. Jag kanske råkade lägga mig och visa lite väl utmanande mycket när jag lutade mig tillbaka efter maten för att låtsas titta på filmen och nog tittade han alltid när han trodde att jag inte såg. Han måste ha en ganska bra utsikt där han satt, rakt upp under min kjol och där jag låg knep jag inte direkt ihop benen. Jag blev våt och svullen av att bara tänka på vad han kanske satt och fantiserade om och jag som skulle kunna ge lite vad som helst för en tunga just där nu…

Ute hade det börjat regna och blåsa. Nyheterna lovade oväder under natten med stora mängder regn och åska. Det smattrade redan mot fönsterblecken vilket var väldigt mysigt när man själv befann sig inne i tryggheten och värmen. Kevin gick tillbaka in till sig men lät dörren stå lite på glänt. Jag var osäker på om det var på grund av att han bara var disträ eller om det hade med ovädret att göra.

Själv plockade jag undan och ställde in disken i maskinen. Jag stod en stund vid fönstret i vardagsrummet och tittade ut. Där nere forsade vatten längs trottoarerna och vägbanan och enstaka fotgängare sprang och någon skrek. Jag log för mig själv.
– Hellre ni än jag.

Jag borstade tänderna och gick in i Jespers sovrum. Den stora dubbelsängen var bäddad och det luktade rena lakan. Jag drog av mig kläderna och bytte till en T-shirt som jag brukade sova i. Den var lite för stor och väldigt mjuk och skön.

Hemma sov jag alltid naken, men så här i någon annans säng kändes det lite fel och förbjudet. Jag hade glömt pyjamasbyxor. Jag ägde ett par men använde dem väldigt sällan. Eftersom jag skulle ha gått ut ikväll så hade jag bara mina minimala stringtrosor. Ett par stora bomullstrosor hade åtminstone varit skönare att sova i.

Jag kröp ner i Jespers säng och drog det tjocka varma täcket upp till nästippen. Utanför fönstret rasade ovädret. Vindbyarna skakade fönsterrutorna och regnet piskade nu med våldsam kraft. Långt borta hördes åskmuller och det lät som om det kom närmare. På det hela taget var det väldigt mysigt.

Värmen spreds långsamt under täcket och med den kom kåtheten tillbaka. Ikväll hade jag verkligen velat hitta någon ute på krogen att ligga med. Sedan tänkte jag på Jesper igen, hur det skulle vara om han låg här bakom mig med armarna runt mig och med hans hårda kuk som pressade mot min rumpa. Som av en inre reflex la jag mig på sidan och provade att puta lite med stjärten, som om han låg där och var redo att ta mig, greppa om min höft och trä upp mig på sin hårda kuk.

Tankarna gjorde mig våt. Min hand gled innanför mina minimala trosor och fingrarna gled in i allt det svullna och våta. Sedan stoppade jag fingrarna i munnen och slickade dem rena. Jag älskade doften och smaken av mig själv när jag var så här kåt. Sedan smekte jag mig själv till en lång, kvidande orgasm med andra handen kupad om mitt ena bröst.

Efteråt låg jag i mina orgasmdimmor och tänkte på att Jesper skulle lägga sig här där jag kommit. Lakanet mellan mina ben hade fått en våt fläck som han skulle ligga på imorgon. Jag tvivlade på att han skulle byta lakan bara för att barnvakten sovit där en gång. Kanske skulle han känna min parfymdoft och fantisera om mig. Sedan somnade jag.

Jag vaknade med ett ryck. Rummet var kolsvart, men jag kände hur det rörde sig på sängkanten som om någon satt sig ner.
– Wilma, är du vaken?
Det var Kevin som viskade i mörkret. Jag sträckte mig efter lampan på sängbordet och tände. Kevin satt på sängkanten klädd endast i kalsonger.
– Vad fan gör du här Kev? Gå och lägg dig.
– Det åskar, jag gillar inte det. Kan jag inte få sova här hos dig?
I samma stund lystes rummet upp av en blixt och bara en knapp sekund senare kom knallen. Det vibrerade i hela huset. Trots att jag inte är åskrädd så hoppade jag till av smällen. Åskan måste vara rakt över oss.
– Visst, om du måste. Killar, så lagom coola när det gäller, , suckade jag.

Kevin kröp lite omständligt ner på den tomma sidan av sängen och kröp in under det stora täcket. Jag kände hans ben mot mina. De kändes iskalla.
– Har du varit i frysen eller? Klagade jag.
Kevin fnissade till och fortsatte att böka sig till rätta.
– Är inte du rädd? Viskade han där han nu låg bakom mig.
– Så klart inte. Åska är inte farligt och vi är inomhus mitt inne i stan. Sov nu…
Sedan tystnade han och jag slumrade in på nytt.

Plötsligt vaknade jag igen. Jag sneglade på klockradions digitala siffror och såg att jag bara sovit en timme sedan Kevin kom och la sig i sängen. Ute vräkte regnet fortfarande ner, men jag förstod först inte vad som väckt mig. Kevin låg fortfarande bakom mig och snarkade lätt och mumlade något i sömnen.

Sedan blev jag medveten om hans arm som låg slappt över mig och handen vilade mot min mage strax under ena bröstet. Min sovtröja var uppdragen så hans hand vilade mot min bara hud. Mot min stjärt kände jag hans hårda stånd pocka längs med klyftan mellan skinkorna. Mina nästan obefintliga stringtrosor hade åkt in i stjärten så det var bara hans kalsonger mellan mig och hans varma kött. Med min ena hand drog jag upp tröjan hela vägen över brösten till halsen och med bara pek- och långfingret tryckte jag sakta hans hand som vilade på min mage uppåt mot mitt bröst där min hungrande bröstvårta redan pockade på uppmärksamhet. Hans hand gled upp över bröstet och som om den visste vad den skulle göra bara av att känna formen av ett bröst, slöts den runt bröstet och knådade mjukt. Min bröstvårta skickade blixtar genom kroppen och ner i underlivet. Kevin hummade i sömnen.

Min kropp reagerade av sig själv. Det bultade i skötet och var kladdigt mellan låren. Med små rörelser cirklade jag med mina höfter för att få in hans kuk längre in mellan skinkorna. Han mumlade något och tryckte sig hårdare mot mig.

Försiktigt lirkade jag ner trådarna som skulle föreställa trosor över höfterna och ner över låren. Ytterst försiktigt flyttade jag min hand från min höft över till Kevins höft. Otroligt långsamt krokade jag tag om fållen på hans kalsonger och otroligt långsamt började jag dra dem nedåt. Det gick så långsamt att det hade känts snabbare att sitta och titta på en blomma som växer, men jag ville för allt i världen inte väcka honom. Men min kropp var besatt, galen av kåthet och längtan efter att få en hård kuk i mig.

när hans kalsonger slutligen befann sig nedanför hans rumpa kände jag det lena och hårda direkt mot min nakna stjärt. Med ena handen särade jag mina skinkor. Ett tyst gny kom över mina läppar när den la sig till rätta.

Långsamt flyttade jag mig lite uppåt. Jag kände hans ollon närma sig mitt stjärthål på väg mot sitt mål. Jag lyfte ena benet och särade ännu mer. Mina safter rann ur mig och gjorde att hans kuk gled lätt. Jag rörde mig försiktigare, ville för guds skull inte att han skulle komma direkt mellan skinkorna. Kevin lät i sömnen och hans kuk ryckte och hans höfter rörde sig mot min runda mjuka stjärt som om de hade eget liv.

Plötsligt spratt hans kuk till och lossnade ur mina skinkors grepp och sprette in mellan mina ben. Bara med någon liten rörelse på mina höfter så hamnade hans ollon helt rätt och låste sig i min våta sugande öppning.

De unga höfterna bakom mig pressade mot mig och mitt underliv pressade samtidigt tillbaka. Med ett tyst läte som mer lät som ett morrande ner i kudden stönade jag av den plötsliga invationen. Någonstans i mitt bakre medvetande skämdes jag och undrade vad Kevin skulle säga om han vaknade.

– Åh — Wilma, fan förlåt, kved Kevin bakom mig.
Rösten lät ångestfylld, som om han försökte med sin viljekraft göra något åt situationen. Men handen om mitt vänstra bröst knådade och min putande rumpa och höftrörelser förde honom ohjälpligt bara längre och djupare in.
– Hysch Kev, det är okej gubben.
Mina andetag darrade och var korta och stötiga. Han skulle inte få dra sig ur nu, då skulle jag dö, men jag visste att jag hade honom i mitt våld nu.

Min ganska stora erfarenhet av både jämnåriga och äldre killar sa mig att jag kanske inte skulle hinna komma. Särskilt den här unge älskaren var redan på randen till sitt klimax. Hans höfter rörde sig spastiskt och jag kände redan hur hans kuk svullnade inne i mig. Desperat skötte jag rytmen och lät mina höfter jucka mot honom och låta min fitta glida över hans skaft.

Mina fingrar arbetade som besatta över min klitoris. Jag var nära…
– Fan Wilma, jag…
Med ett djuriskt kvävt läte stötte han mot mig om och om igen. Hans hand höll ett krampaktigt tag om mitt bröst.

När orgasmen drabbade mig kunde jag inte hejda mitt halvkvävda skrik ner i kudden. Varenda muskel i kroppen krampade och mitt sköte krampade som i spasmer runt hans unga kuk. Jag kände kuken svullna och ollonet stötte hårt mot min livmodertapp flera gånger. Sedan kände jag det så välbekanta tillskottet av kladdig vätska inne i mig som förändrade känslan. Jag greppade hårt om sängkanten med båda händerna och stötte med våldsam kraft min rumpa mot honom om och om igen. Orgasmen varade i evigheter och det kändes som om jag skulle svimma.

Efteråt låg vi stilla. Min hjärna kändes som om den var gjord av bomull.
– Förlåt Wilma, viskade Kevin.
Han försökte dra sig ur, men jag la handen bakom hans rumpa och tryckte honom tillbaka in i mig.
– Håll käften Kevin, det var skönt, eller hur?
– Mmmm, men Wilma…? Mumlade han men lät frågan hänga i luften.

Med handen på hans rumpa för att han inte skulle glida ur mig, lirkade jag ner hans kalsonger över benen med hjälp av fötterna. När de var enda nere hjälpte han till att sparka av sig dem.
– Sov nu Kev, sa jag när jag kände hur tröttheten plötsligt kom över mig igen.
– Så här?
– Mmmm

En kort stund låg jag och lyssnade på regnet och bara njöt av känslan av att vara uppfylld och tillfredsställd. Sedan gick ridån ner och jag somnade.

Jag vaknade på morgonen och kände Kevins kropp bakom mig och hans arm som låg slappt över min midja. Jag fick panik och såg snabbt på klockan. Jag slappnade av igen när jag såg att den bara var halv åtta. Jesper skulle sluta först klockan nio och sedan skulle han byta om och ta sig hem om ingenting annat dök upp. Det var således gott om tid. Det kanske inte hade varit så bra om han kom nu när jag låg här naken med hans son i dubbelsängen.

En ny våg av stress sköljde genom kroppen när jag tänkte på lakanen. Snabbt kände jag efter. Lårens insidor var sträva av intorkad sperma som runnit ur mig men på lakanen kändes inga stelnade fläckar. Jag fick kolla det mer noga sedan.

Kevin rörde sig bakom mig och hans hand rörde sig som av sig själv upp mot mitt nakna bröst. När handen kupades över bröstet svarade bröstvårtan och kroppen levde sitt eget liv liksom det ofrivilliga läte som kom ur min mun och musklerna som rörde sig som av sig själva så att rumpan putade mot tonårspojken bakom mig. Jag kände tydligt hans morgonstånd och min kärleksgrotta suktade efter mera.

Åter igen rörde jag rumpan i små cirklar och knep med skinkorna så att hans kuk la sig till rätta mellan dem och jag kände hur han växte och samtidigt började röra sig. Jag tänkte att det nog måste vara en dröm att vara en kåt tonåring och vakna av en fyllig stjärt som knådar kuken.

Kevin började röra sina höfter igen, nu uppenbart vaken. Det var något med att bli tagen bakifrån, på sidan eller stående på alla fyra. Något djuriskt, att bli dominerad och ägd som kändes mäktigt ibland. Men den här gången skulle han få ta mig på det vanligaste sättet. Jag ville känna honom trycka ner mig i madrassen och jag ville se honom när han kom i mig.

Bryskt vred jag mig över på rygg just som hans ollon letat sig in djupt mellan mina skinkor och snart skulle ha hittat den våta väntande öppningen.
– Kom, flämtade jag och drog honom över mig.
Fumligt och osäkert kom han över mig. Jag särade mina ben och med händerna på hans höfter styrde jag honom rätt. Jag fnissade till för hur hans höfter rörde sig som i spasmer, som en hund som juckar innan den ens hittat sitt mål. Jag sträckte ner handen, greppade om hans hårda skaft och styrde ollonet mot min väntande öppning.

Jag stönade av känslan när han stötte in i mig, han stönade när min slida liksom sög honom in. Hans överkropp vilade tungt över mig. Smal, spenslig, kantig och hård. Inte som mina mjuka former, men det var väl det som gjorde att det passade så bra ihop, en kvinna och en man. Fast jag tyckte om Cissis former också.

Jag förstod att jag inte skulle få komma den här gången. Jag kom inte åt att smeka mig själv och han skulle inte kunna hålla sig tillräckligt länge för att jag skulle kunna komma. Men också det var lite upphetsande. Någon som tillfredsställde sig i mig, ägde och fyllde upp mig.

Medan hans kuk stötte in i mig om och om igen sniffade jag nära hans armhåla. Hade en äldre kille luktat så här så hade jag skickat honom bums i duschen innan han fick komma nära. Nu blev jag oförklarligt kåt av doften av överhettad tonårspojke och hormoner.

Jag kände på hans spasmer och hur ollonet liksom svullnade inuti och sedan den där välbekanta förändringen på konsistensen inuti, som om det blev ännu halare och mera. Kevins röst sprack när han utstötte ett långt gny. Min tunga gled från hans bröstvårta ut mot armhålan, slickade i sig av hormondofterna och jag var så svindlande nära att komma själv.

Kevin föll ihop över mig med flämtande andetag. Jag fortsatte röra mina höfter i långsamma rörelser upp och ner, det var så gudomligt skönt. Långsamt strök jag över den späda ryggen. Längs med ryggraden rann en smal strimma av svett.

– Kev, vi måste gå upp innan pappa kommer.
Kevin bokstavligen flög upp.
– Inte så akut, skrattade jag.
– Kan du hämta lite papper åt mig?
Kevin lommade iväg ut i hallen och jag hörde honom riva en lång remsa av pappershållaren ute på badrummet. Jag försökte hindra läckage på lakanet med ena handen.
– Här.
– Tack.
Han gav mig pappret och satt villrådig på sängkanten medan jag torkade mig mellan benen och gjorde en liten binda av pappret och la stringtrosan över för att hjälpligt hålla det på plats. Trosan var helt genomvåt i grenen. Den var inte mycket till plagg innan, ännu mindre nu.

– Asså — är det någon fara? Frågade han knappt hörbart.
Jag tänkte efter en stund innan poletten ramlade ner och jag förstod vad han förmodligen menade. Ändå fick jag lite lust att retas med den blyga tonåringen.
– Fara med vad menar du?
– Asså, jag tänkte typ — asså barn?
– Du e söt Kev. Oroa dig inte, det är ingen fara.
– Asså — jag har aldrig… Vet inte om det var bra å så?
Jag drabbades av ömhetskänslor för den bortkomne pojken. Det var inte så länge sedan jag själv var i hans ålder, bara åtta år sedan. Nu var jag betydligt mer erfaren och hade nästan glömt hur det var.
– Det är lugnt Kev. Du kommer lära dig och bli en jättebra älskare, det är jag säker på. Klä på dig nu eller gå åtminstone och lägg dig i din egen säng innan pappsen kommer.
Jag flinade lika mycket åt hans skamsna uppsyn som tanken på vad pappsen skulle säga om han visste att barnvakten legat med hans son två gånger.

När Jesper kom var klockan nästan tio på förmiddagen. Jag drack kaffe i köket och började bli otålig. Kevin verkade ha somnat om i sin säng och hade inte synts till sedan vi gick upp, men det var ju klart, han var 15 och kunde väl sova bort halva dagen.

– Har allt gått bra Wilma?
Jesper såg trött och sliten ut.
– Alldeles utmärkt, inga problem.
– Vilken natt och vilket helvetes väder. Jag måste gå och duscha och sova. Det ligger ett kuvert till dig ute i hallen.
– Okej men då går jag nu?
– Ja gör det. Tusen tack igen Wilma. Så glad att jag har dig så nära när det krisar.
– Inga problem, bara ring eller knacka på om det kör ihop sig.

På vägen ut knackade jag på och gläntade på Kevins dörr. Han satt åter framför TV:n och spelade.
– Okej Kev, då drar jag.
– Okej, Tack Wilma — för…
– Ingen orsak. Vi ses ju igen, svarade jag lite kryptiskt med ett lite okynnigt leende.
Kevin rodnade åt min dubbeltydighet. Antagligen väckte det förhoppningar precis som avsett.

På vägen ut nappade jag åt mig kuvertet som Jesper lagt på byrån i hallen, ropade hej då och gick över till min egen lägenhet. I hallen sparkade jag av mig skorna samtidigt som jag öppnade kuvertet. Där låg två 500kr-sedlar. Jesper var verkligen inte snål och det var verkligen ett välbehövligt tillskott. Jag stoppade pengarna i plånboken i jackan i hallen.

Inne i rummet la jag mig på sängen och gäspade. Av någon anledning kände jag mig inte utvilad och skulle nog ta en powernap, men först ville jag höra hur det gått för tjejerna igår. Jag slog Cissis nummer och strök mig förstrött över bysten medan signalerna gick fram.

– Hej gumman, är du bakis?
– Hej gullis! Jag saknade dig igår. Bara en massa drägg.
– Vart var ni, på vanliga stället?
– Ja och sen gick vi vidare till något hak nära kungsan.
– Blev det nåt ragg då?
– Hånglade lite men gick ensam hem. Det var lika bra så slapp jag jaga iväg någon okänd idag. Själv då? Fick du ligga med polisen?
– Nä han jobbade ju, bara en ohängd 15-åring så ni hade det nog roligare än jag.
Jag flinade lite för mig själv, Cissi skulle bara veta.

Medan vi pladdrade på lät jag min lediga hand smeka ner över magen och in mellan benen. Jag tog bort pappret som jag lagt i trosorna, stoppade in tre fingrar i mig och njöt av känslan av mina egna safter blandat med den unga pojkens båda satser sperma. Efter att ha haft fingrarna djupt inne i mig och smekt runt lite i kaoset, drog jag ut fingrarna och stoppade dem i munnen, lät tungan glida runt och emellan varje finger.
– Så hur är det att sitta barnvakt åt en 15-åring då? Frågade Cissi.
– Ganska trist. De spelar ju mest, men nej, jag är nog ingen bra barnvakt.
Vi skrattade båda två, men av lite olika anledningar.


Wilmas äventyr
 • Wilmas äventyr #1 – Jag är inte en bra barnvakt
10

Kommentarer

7 svar till ”Wilmas äventyr #1 – Jag är inte en bra barnvakt”

 1. Profilbild för John
  John

  Ibland blir jag så djupt tagen av vissa författares sätt att skriva. På minasynder.se fanns en författare som kallade sig Lillasyster som skrev en novell med samma titel och storyline. Författaren uppgav sig vara kvinna och det verkade faktiskt stämma trots alla män som uppger sig för att vara tjejer.

  Trots den relativt enkla bakgrundshistorien så kändes det otroligt genuint, något jag kanske uppskattar mest av allt. En story måste inte vara avancerad, men jag vill känna att jag tror på det jag läser även om det handlar om enkla händelser i vardagen.

  När sajten plötsligt och oförklarligt försvann hösten 2021, försvann även Lillasyster och hennes alster liksom vår begynnande kontakt som åtminstone jag uppskattade mycket och uppfattade som genuin även den.

  Jag sparade aldrig ner novellen och har inte hittat henne på någon annan novellsida. Därför har jag, fritt ur minnet och med en portion egen inspiration lånat titeln och skrivit om novellen. Historien är inte unik och jag tror mig inte för en sekund kunna återskapa hennes anda i texten eller skriva trovärdigt ur en ung kvinnas perspektiv, men vill även att både den och hon på något sätt ska leva kvar. Vissa människor gör avtryck och lämnar tomrum efter sig när de försvinner just som man ville lära känna och veta mera. Vem var hon? Vilka fler noveller skulle hon kunna producera och vart tog hon vägen?

  Det här är mitt sätt att försöka hedra en lovande författare. Jag önskar verkligen att fler kvinnor ville dela med sig av sina fantasier och erfarenheter. Det skulle verkligen behövas fler kvinnliga författare på dessa ganska mansdominerade sidor.

  /J

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Vilken underbar barnvakt

 3. Profilbild för wingman
  wingman

  Underbar novell!

 4. Profilbild för Johan
  Johan

  Den här är riktigt fin! Bra jobbat, igen!

 5. Profilbild för Janne N
  Janne N

  Tack för härlig läsning! Riktigt bra och fint berättad!😊

 6. Profilbild för Huldran
  Huldran

  John! Jag har läst texten tidigare. Den är lika bra nu som då. Grattis!
  Tack, //Huldran.

 7. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Lika bra nu som sist

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…