Utmattande avkoppling, del 2

Ursprungligen publicerad 2006. Detta är en uppdaterad version som var exklusivt publicerad på Bubblan och som jag nu flyttar till Erotopia.

(En gång i tiden skrev jag noveller under namnet Oddball. Det gör jag inte längre men väljer att låta novellerna leva vidare här på Erotopia i förhoppning att de hittar nya så väl som gamla läsare)


Utmattande avkoppling, del 2

Oddballs Arkiv

Vaken. Jag slog sömndrucket upp ögonen och blinkade i mörkret. Sneglade på reseväckarklockan jag ställt upp på nattduksbordet. 02:21 lös det med ett svagt rött sken. Det susade i huvudet av trötthet och jag tänkte att det nog var törsten som gjort sig påmind. Läpparna kändes obehagligt torra och tungan likaså. Skulle precis sträcka mig efter vattenglaset jag ställt på nattduksbordet då jag hörde någon ropa utanför. Jag stelnade till. Min hjärna jobbade inte så snabbt än och det tog en stund innan jag insåg att någon faktiskt ropat. Jag spetsade öronen och hörde ett svagt gruffande som borde komma någonstans från ytterdörren. Jag var för trött för att fundera över vad jag hört. Satte mig upp och satte ned fötterna på det iskalla golvet och svor tyst för mig själv. Tofflor, de uppfanns av en anledning. Såna hade suttit fint. Rös till när jag kände den kalla luften omsluta mina nyss så inbäddade ben. En  morgonrock hade varit smart att ha nära till hands förutom tofflor, tänkte jag. Det var inte svinkallt men klädd i bara kalsonger och precis nyvaken gjorde att jag huttrade. Hela kroppen skrek i protest och ville tillbaka ned i värmen. Det fanns sömn kvar att avverka och det gjorde min kropp ingen hemlis av.

”Hallå!!! Vakna Martin!”

Rösten kom utanför huset. Nu var jag vaken nog att inse att någon stod utanför och ropade. Jag gnuggade mig i ögonen och stapplade ut i allrummet där även ytterdörren fanns. Det var mörkt i huset så det gick inte fort.

”Kom igen Martin!”

Minsann, lät det inte som Lina! Jag ropade något som skulle kunna liknas vid ”kommer” medan jag famlade efter ljusknappen som jag visste fanns bredvid ytterdörren. En lampa i den lilla farstun tändes och jag blinkade till av det plötsliga ljusskenet. Kisande låste jag upp och öppnade ytterdörren. Kylan slog emot mig. Synen som mötte mig var inget jag väntat mig, annat än möjligen Lina. Framför mig stod förvisso Lina, men inte bara det. Hon och Frida och tittade på mig med trötta och besvärade miner. Mellan sig hade de något, nej någon hängandes över axlarna. Någon som uppenbarligen inte mådde så bra. Ett blont huvud hängde på en i övrigt tämligen lealös kropp. En frän doft av spyor och alkohol slog emot mig. Innan någon hann säga något rörde sig den blonda kalufsen mellan tjejerna. Inte mycket men resultatet var desto mer påtagligt. Spyan som forsade ut slog ned med ett långdraget plask på tröskeln och stänkte på mina fötter och nakna ben. Plasket upphörde men doften som kom med det gjorde det inte. Snacka om entré. Plötsligt var kylan ett bortblåst problem och jag var klarvaken.

”Tack gode gud för att du vaknade” flämtade Lina. ”Du måste hjälpa oss, det här är min syster Ida och hon har fått i sig lite för mycket.”

Utan att röra mig tittade jag på Lina och kunde inte låta bli att dra på mungipan.

”Nähä?”

Det var helt uppenbart att släpa den överförfriskade Ida varit något av en ansträngning. Jag höll igen på putslustigheterna och agerade istället.

”Det ser tungt ut, låt mig hjälpa till”, sa jag kort och såg på Frida som verkade den som var mest trött, av att döma av kroppshållning och andhämtning.

Jag tog tag i Idas arm och la den runt min nacke.

”Tack” pustade Frida.

Tillsammans med Lina släpade jag in Ida, eller vad som var kvar av henne, in i vardagsrummet.

”Typiskt att hon skulle bälja i sig för mycket när ingen såg” sa Lina med en anklagande och frustrerad ton.

Hon verkade inte speciellt road av situationen och jag klandrade henne inte, samtidigt verkade hon orolig och jag förstod henne. Situationen kändes inte helt obekant och jag slog undan några minnen med mig och Jonas i stugan vi nu befann oss i. Allt annat än smickrande sådana. Det var lätt att sympatisera med tjejerna. Lina fortsatte:

”Vi skulle skölja av henne i vår dusch men Emmy den idioten har duschat slut på allt varmvatten! Så här kan vi fan inte lägga henne menar jag! Bra att du är här, det var Frida som kom att tänka på det!”

Frida ryckte på axlarna men jag tyckte mig ana att hon rodnade. Nickade mot lampknappen som tände vardagsrumslampan och Frida tände. Det var badrummet som gällde konstaterade jag och det fanns ingen tid att spilla.

”Till badrummet direkt!” kommenderade jag och tog riktning mot badrumsdörren.

När Frida förstod vartåt jag gick smet hon före och tände i badrummet. Med en viss ansträngning lyckades vi sedan stuva in Ida i duschkabinen som stod i badrummet. Hon mumlade nåt ohörbart men gjorde i övrigt inte mycket för att visa att hon levde.

”Jävla skit!” svor Lina och tittade på sig själv.

Hon hade fläckar av spya på både tröjan och byxorna. Frida hade klarat sig bättre. Själv hade jag fått på mig en hel del, inklusive på det enda plagget jag bar, mina kalsonger. Det blir ett senare problem, den överförfriskade flickan i duschkabinen måste vi ta hand om först.

”Så kan man också uttrycka det, men vi får börja med henne. Vi måste få henne ren och tippa i henne vätska. Utan alhohol. Hjälp mig att få av henne kläderna.”

Lina nickade och tittade sedan upp mot Frida. Hon stod ett par steg bort med armarna i kors och såg allmänt besvärad ut.

”Kan inte du gå tillbaka till vår stuga och se till att de andra inte river stället. Jag kommer sen.”

Frida som verkade tycka det var skönt att slippa åsynen och för all del stanken. Hon nickade med lättad min och begav sig tillbaka. Inbillade jag mig, eller fick jag en konstig blick av henne innan hon gått ut ur rummet? Vad handklade det om? Det pirrade till i magtrakten men jag skakade snabbt av de tankarna och fokuserade på Ida igen. Det visade sig inte helt enkelt att klä av Ida eftersom hon satt ned i duschkabinen och dessutom var tämligen lealös. Tröja av, blus upp och av. Så långt allt bra. Byxorna, som en gång varit vita, satt däremot så tajt att det förvånade mig att hon ens fått dem på sig. Efter mycket om och men var de av med, men då hade även trosorna följt med en bit ned på låren. Vare sig jag eller Lina tänkte på det då vi hade fullt sjå med att hantera Ida och dofterna som gjorde sig påminda.

Ändå kunde jag inte hindra mig själv att notera detaljer som jag inte borde. Som i andra sammanhang hade varit sexuella, men nu var så långt ifrån det som det bara gick. Nån jävel inombords satt och memorerade de förbjudna vyerna. Påminde om att hon var hjälplös, omedveten om vad som hände. Full insyn. Passa på! Njut! Den lena huden, det välvda venusberget med den nästan kala bullen som delades så vackert av skåran. De fasta, runda brösten med stora mörkrosa vårtgårdar som lyste som lyktor genom det delvis blöta, vita BH-tyget. Vyn av den välskapta och nästan nakna unga kvinnokroppen etsade in sig på mina näthinnor. Det kändes konfliktfyllt att klä av henne. Hjälplös och utlämnad. Snart naken. Inför någon som bevisligen inte kunde handera vad han såg utan att gotta sig inombords. Samtidigt var syftet hedervärt och det vi gjorde nödvändigt, övertygade jag mig om. Jag försökte fokusera på uppgiften, men det var svårt.

”Hjälp mig av med det sista” sa jag med en neutral ton jag kunde.

Lina tittade på mig med skeptisk min.

”De där kläderna kan hon inte duscha med och framför allt inte sova med. De är ju nedspydda. Vi får hitta nåt sen. Hjälp till nu!”

Jag fick ett flin tillbaka.

”Värstens vad du var ivrig då. Tredje nakna tjejen på några timmar, nu mår du allt!”

Jag förstod att hon skämtade men kände mig ändå träffad. Med rätta. Lina återfick sin allvarliga min och vi tog av Ida det sista med gemensam ansträngning. Synen var möjligen mer tragisk nu, där Ida satt naken mot duschkabinens vägg. Frös gjorde hon uppenbarligen med. Huden var knottrig och bröstvårtorna hårda som knappar. Återigen svor jag över att jag la märke till sådana detaljer. Drog ett djupt andetag och doften påminde mig om vad varför vi gjorde detta och vi hade framför oss. Jag tog duschhandtaget och vred på kranen. Ville inte chocka eller kyla ned den stackars flickan men varmvattnet fick gärna räcka ett tag och hon behövde kvickna till. När temperaturen var lagom sval, utan att kännas kall, gav jag handtaget till Lina.

”Börja duscha av henne så kör jag igång en tvätt.”

Sagt och gjort, Lina började tvätta av sin syster medan jag körde in hennes kläder i den lilla tvättmaskin som stod i badrummet. Mina kalsonger och Linas kläder var inte värre därän de kunde vänta. Lina gav till ett frustrerat ljud och det hördes en duns när Lina tappade greppet om Ida. Det var uppenbarligen inte enkelt att duscha av Ida själv.

”Vänta så hjälps vi åt” sa jag och tryckte igång tvätten.

Jag gick fram till Lina och konstaterade att Ida behövde stå upp om vi skulle ha en chans att få bort allt äckligt. Lättare sagt än gjort, så jag stålsatte mig och lyfte upp henne. Det var omöjligt utan att mer eller mindre stå halvvägs in i duschkabinen själv, tätt inpå henne. Halt var det med och det var omöjligt att hålla i henne utan att komma åt där jag inte borde komma åt. Nästan naken själv och med det mesta otrevliga bortspolat var uppgiften mer angenäm än jag jag ville erkänna. Oerhört mer angenäm och jag blev varse om saker jag inte kunde värja mig mot. Jag kunde konstatera att Ida verkade lite kortare in Lina, samtidigt en aning rundare. Inte samma atletiska kroppsbyggnad som sin storasyster men i gengäld hade Ida lite större bröst och rundare rumpa. Hullet, om det var något att tala om, var bara till hennes fördel. Hennes ansikte var också lite rundare än Linas. Likväl var de otroligt lika. Det rådde inget som helst tvivel om att de var syskon. Ida var en kopia av sin storasyster bara lite rundare och aning yngre. Ida hade dock längre och tjockare hår. Blondare och vågigare. Ida var en äkta blondin konstaterade jag pinsamt förtjust. Där hade jag inget att jämföra med, då jag hade i pinfärskt minne att Lina var helt renrakad. Lina duschade av Ida medan jag höll upp henne så att det gick att komma åt. Det var en märklig procedur och vi arbetade under tystnad. Det var med stor ansträngning jag inte var synligt påverkad av att stå tryckt hud mot hud mot den nakna, hala och lena huden. Doften från Idas hår var det som räddade mig och vi avslutade med att ge det en väl behövlig tvätt.

Duschen verkade ha piggat upp Ida för nu var hade hon kvicknat till så pass att hon pratade med oss sporadiskt. Jag kände att torka henne ren var lite för angenämt för att jag borde göra det och räckte Lina en rejäl handduk. Dessutom fanns mer att göra. Med skurhink, mopp och trasa gav jag mig för att sanera spåren vi lämnat på väg in till badrummet samt Idas framfart vid farstun. Då och då hördes konstiga ljud från badrummet och jag skakade på huvdet, men utan att sluta flina för mig själv. Min bedömning var att hon trots berusningsrad inte var i riskzonen för något annat än en rejäl baksmälla. Att hon fått upp allt hon kunde fått upp var det inget tvivel om och jag påminde mig om att försöka tippa i henne så mycket vätska det bara gick. Det mesta som hamnat på golvet vid dörren gick att spola bort enkelt och resten var inte så farligt. Kort därpå hade vi lyckats tippa i partyprinsessan lite vatten och stoppat henne i dubbelsängen i stora sovrummet. För att göra henne lite mer anständig hade jag grävt fram min största t-shirt jag haft. Den fick fungera som nattlinne, även om den inte räckte särskilt långt ned på låren. Ida hade låtit sig bli omstoppad och vi såg till att det fanns vattenglas och vatten bredvid sängen, samt en liten lampa tänd. Hon skulle antagligen undra var hon var ändå, när hon vaknade.

Det kändes som det gått en halv evighet när Lina och jag stängde dörren till sovrummet där Ida redan sov. Klockan skvallrade om att det bara gått en dryg halvtimme sen de knackat på. Nu var det bara en sak kvar. Oss själva, på ett eller annat sätt.

”Jag måste duscha av mig” konstaterade jag och tittade på Lina.
”Du med förresten”, la jag till.

Lina tittade på sig. Hon hade varit klädd i en hoodie som hade åkt av under duschstrapatserna. Under hade hon en sportig tajt tröja som var ljus nog för att i sitt blöta skick avslöja varenda detalj i det som fanns under. Röd BH med spets, konstaterade jag förtjust. Hennes byxor hade några suspekta fläckar och var blöt från duschandet.

”Kan jag låna duschen här då?” undrade Lina och jag log ett skälmskt leende när jag tog chansen:
”Om jag får dela den med dig”

Lina tittade på mig och sprack upp i ett leende. Utan ett ord började hon gå mot duschen. Jag skulle precis följa efter när jag kom på att jag borde slänga in ett par pinnar i kaminen. Lina stannade upp vid badrumsdörren när jag inte följde efter direkt. Vände sig om och såg på mig. Utan ett ord tog hon tag i byxlinningen och drog ned både byxor och trosor i en rörelse och sparkade av sig. Sedan drog hon av sig tröjan och lät den hamna i klädhögen framför sig, för att avslutningsvis låta BH’n gå samma öde till mötes. Sedan vände hon sig om igen och såg på mig med ett flin, innan hennes nakna ryggtavla och rumpa försvann in i badrummet. Synen fick mig att helt glömma vad jag nyss tänkt. Den enda pinnen jag nu hade i sinnet var den som redan var halvvägs att ta sig ur mitt enda plagg. Jag studsade efter samtidigt som jag slet av mig det i farten. När jag kom in i badrummet med ståndet svajandes stannade jag upp. Lina stod vid duschkabinen och justerade strålen. Till skillnad från förut hade jag nu bra belysning att beskåda henne i. Som hon var läcker! Jäklar alltså! Henne hade jag satt på?! Eller om det snarare var tvärtom. Det syntes så väl hur tränad hon var och former saknade hon sannerligen inte. Det hade bara varit bredvid Fridas kurvor som det sett annorlunda ut. Vad jag hade framför mig var en atletisk, tvättäkta nordisk skönhet med alla de rätta formerna! När hon klev in i duschkabinen och vände sig om och såg på mig trodde jag att jag skulle svimma. Det var svårt att veta vad som vann, hennes sexuella utstrålning, klassiska skönhet eller den spjuveraktiga minen.

”Det ser ut som du har annat i tankarna än att duscha” sa hon med ett stort flin.
”Det kan du ge dig fan på” sa jag i mild men bestämt ton och klev efter henne.
”Bra!” sa hon kort och drog på vattnet.

Vi såg på varandra under ett ögonblicks tystnad. Sedan hon höll upp duschhandaget och lät vattnet rinna över och mellan våra kroppar. Jag rös av den angenäma känslan. Nästan teatraliskt sköljde hon mig. Bringan, axlarna, huvudet, ryggen. Sedan magen och när hon kom fram till det som stod och svajade i mellan oss var jag så förväntansfull att jag stönade innan hon ens gjort något. Jag var känslig där men strålarna var mjuka. Det enda jag tänkte på var att jag ville att hon fattade tag i den. Åh, snälla gör det, skrek hela min kropp. Istället räckte hon mig duschhandaget.

”Din tur” sa hon kort.

Jag bet av en besviken suck. Jaså. Den leken, tänkte jag och noterade att hon faktiskt inte rört mig. Jag upprepade hennes behandling men innan jag kommit nedanför magen på henne drog jag mig till minnes att det gick att reglera strålarna på munstycket. Lina tycktes njuta lika mycket som jag av leken och känslan att bli duschad. Precis som jag verkade hon förväntansfull när jag vandrade nedåt under naveln med vattenstrålen. Payback tänkte jag och lät medvetet strålarna bara toucha de känsligaste delarna. Kunde jag höra ett frustrerat stön? Jag fortsatte en kort stund att ”missa” medvetet, innan jag med en snabb rörelse ändrade strålarna till ett mer hårt läge. Inte hårdaste, men mer än tidigare. Strax ovan, strax under och så rätt på. Effekten blev den önskade. Stönet gick inte att ta miste på.

Bort med strålen direkt. Sucken jag fick lät uppriktigt besviken. Jag stängde av vattnet och hon såg på mig frågande. Jag lutade mig mot henne och hon såg förväntansfull ut. Det krävdes all viljestyrka jag hade att inte suga tag i hennes läppar och kyssa henne. Istället tog jag flaskan med duschcreme bakom henne och tryckte demonstrativt ut en klick i handen. Hon himlade med ögonen och jag anade att hon hade hoppats på att jag skulle gjort det jag först tänkt. När jag istället började tvåla in henne kom hon på andra tankar. Nu var hon helt med på noterna igen.

”Jag är nog väldigt smutsig där” sa hon och pekade på sitt ena bröst.

Mina händer lämnade hennes axlar och fortsatte mot platsen hon pekat på. Hon log och jag njöt till av välbehag när händerna vandrade runt den runda, hala huden.

”Jag är minst lika smutsig där” fortsatte hon kort därpå och pekade på sitt andra bröst.

Andra handen gjorde henne till viljes och nu hade jag ett bröst i vardera hand. Hennes bröstvårtor var styva och känsliga, så jag lät dom retsamt vara. Bara antydan till beröring. Lina bet sig i läppen och suckade tyst. Med en aning hes röst fortsatte hon sedan:

”Men mest av allt behöver jag nog tvättas… där.” sa hon och pekade nedåt mot skrevet.

Motvilligt lämnade jag brösten, känslan av hal hud på mjuka bröst var lite för angenäm. Det nya målet kändes så lockande att jag inte var svårövertalad. Jag följde de vita bubblorna och löddret som rann ned  längs hennes vältrade mage. Först lät jag handen stanna på hennes venusberg och hörde hur hon stannade upp med andningen. Lät sedan fingrarna vandra ned och in mellan benen. Följa blygden hela vägen under, utan att låta fingrarna glida mellan. Aldrig rätt på. Ett frustrerat stön undslapp Lina. Jag njöt av att låta fingertopparna vandra längs hennes hala, våta hud. I takt med att tvålen försvann blev det halt på ett helt annat sätt och det var inte vattnet som stod för vätan. Hennes otålighet ökade i takt med att hon öppnades för mig. Själv var jag i himmelriket och tänkte passa på att ha både ljus och lugn. Jag lutade mig framåt mot henne igen så att mitt stånd trycktes mot hennes mage. Tryckte fast duschandtaget och var så nära henne att jag kunde nafsa henne i örsnibben. Hon stönade till. Nafsade lite hårdare och blåste lätt i örat på henne. Hon rös till och väste nästan:

”Retsticka”

Samtidigt tryckte hon resolut ned mitt huvud mot sitt underliv. Rörelsen var bestämd och kraftfull. Det rådde inga som helst tvivel på vad hon ville och jag kunde inte hålla ut längre. Utan motstånd lät jag henne styra mig ned på knä. Hann bara som hastigast supa in fantastiska framför mig med blicken, innan hon resolut tryckte mitt ansikte mot sitt sköte. Jag gav efter och kastade mig in med mun och tunga för allt vad jag var värd. Först i en djup kyss, precis över hennes känsligaste område. Sedan en tungkyss så långt in jag förmådde nå, för att kort därpå låta tungan vandra ut och upp över. Runt. Den väta jag anat nyss smakade underbart. Ljuvligt. Kände hur greppet om mitt bakhuvud hårdnade. Någonstans ovanför huvudet hörde jag ett ”åhhhh”. Jag lät mig villigt smaka av henne. Kvinnlig upphetsning med en lätt hint av parfymen från tvålen. Det gjorde mig yr av upphetsning och jag hängav mig till fullo att utforska varje vrå av hennes mjuka veck med min mun.

Höll henne i ett fast grepp om hennes skinkor och tryckte henne emot mig. Nu ville jag njuta och samtidigt driva henne till vansinne om jag kunde. Ena handen fick assistera munnen och jag insåg att jag var på rätt väg när Lina knappt verkade kunna hålla sig ståendes. Hon drog och slet i mitt hår och kved vilket bara sporrade mig att fortsätta. Till sist sköt hon mig hårdhänt ifrån sig. Hon andades snabbt och såg på mig med en vild blick. Hennes bröst höjdes upp och ned med andningen. Innan jag hann fundera på vad hon ville vände hon sig om, ställde benen demonstrativt brett isär och satte händerna mot duschkabinen.

”Nu! Hårt!” var det enda hon väste fram.

Så mycket för att driva till vansinne, hon var inte den tålmodiga. Sannerligen inte. Synen jag hade framför mig var återigen mer än jag kunde motstå. Hon svankade lite och jag fick en underbar vy av hennes skinkor och mus som nu var väl synlig bakifrån. Tog tag i min kuk och drog ollonet längs skåran. Det var outsägligt vackert och sexigt att se hur blygdläpparna delade sig och följde mitt blanka ollon. Lät den vandra längs skåran och fram under, mot klitoris och så bak igen. Ett missnöjt kvidande kom från Lina som sköt rumpan mot mig när ollonet passerade punkten där den kunde fortsätta inåt. Jag svalde hårt och insåg att jag inte skulle klara av att reta henne mer.

”Knulla mig för fan!” kved hon.

Jag insåg att det fanns en nackdel med sex i duschen. Vattnet sköljde bort de safter som jag just nu var beroende av. Jag såg hur Linas ena hand stack fram mellan hennes ben för att rätta till min kuk och hjälpa till. Det var mer än jag klarade av. Jag tryckte på bestämt och med Linas assistans passerade jag den bit som tog emot. Resten var en fråga om passform. Med en kraft som fick henne att nästan lyfta med fötterna tryckte jag in och upp den sista biten. Nu jävlar ska hon få se på åka hann jag tänka. Ida i huset eller inte, nu fanns bara en sak i mitt sinne. In, ut och så om igen. Hårt, djupt. Lina tycktes vara precis överens med mig om den saken. Hon flämtade och mötte min stöt. Nu jävlar…

Det var precis då, som varmvattnet som strilade över oss, tog slut. Våra kåtrusiga sinnen hann inte reagera förrän vattnet var iskallt. Resten skedde per automatik. Med ett unisont tjut studsade vi ut ur duschkabinen. Först utanför tror jag någon av oss insett vad som hänt och vi såg på varandra och brast ut i ett gapskratt, som vi snabbt kvävde för att inte väsnas mer. Under återhållet fnissande ryckte vi åt oss varsin handduk och torkade oss huttrande.

”Jag är inte klar med dig!” sa jag bestämt när vi till slut var torra.
”Det hoppas jag verkligen inte. Men var ska..?”
”I din fitta så klart. Eller ville du att jag skulle besöka tvåan” sa jag och flinade. Fick ett hårt slag i sidan.
”Meh! Idiot! I vilket rum?”
”Fundera inte så mycket på det du” sa jag och släpade med en naken Lina mot gästrummet.

Lina stannade upp i rummet och såg sig om. Ljuset från belysningen i allrummet räckte för att se. Jag hade handen på dörrhandtaget och var i stånd att dra igen dörren efter mig, men stannade upp. Synen av Linas nakna baksida var så läcker. Hon tittade på sängen med täcket uppvikt så som jag lämnat den för en stund sen.

”Så det är hit du släpar alla stackars oskyldiga flickor du förför?” sa hon med lekfull röst.

Jag ignorerade orden och steg fram bakom henne. Blotta synen av henne hade fått mig att återta den form jag haft för en stund sen. Utan ett ord ställde jag mig tätt emot henne och omfamnade henne. Samtidigt som jag lät ena handen stryka hennes kind vandrade den andra över brösten och nedåt. Kupade venusberget. Tryckte min höft mot hennes rumpa och kände hur kuken fortsatte resa sig mellan oss. Lina stönade till och bet mig lekfullt i fingret. Jag svarade med att låta andra handens finger tränga in i skåran och in till vätan innanför. Ett stön till. Bettet blev hårdare. Jag lät handen mellan hennes ben arbeta mer målmedvetet. Ståndet mellan oss var tryckt hårt mot hennes skinkor. Så nära men ack så långt ifrån där den borde vara. Lina tycktes vara av samma åsikt för hon lösgjorde sig och kastade sig raklång på mage på sängen. Hon vände ansiktet mot mig och sköt demonstrativt upp rumpan lite i luften.

”Nå? Var var vi?”

Aldrig så fort hade jag tagit plats i sängen. Med en kraftfull rörelse drog jag upp Linas rumpa så hon hamnade på knä, fortfarande liggandes med huvudet på min kudde. Jag ställde mig på knä bakom och tog tag i min kuk, som var mer än redo att fortsätta där vi lämnat varandra nyss. Drog njutingsfullt ollonet längs skåran men tänkte inte dra ut på det denna gång. Jag ökade prövande trycket och kände återigen hur Linas fingrar letade sig fram underifrån för att ivrigt hjälpa till. Vätan mötte mig och det var allt som behövdes. Med ett fast grepp om hennes höfter tryckte jag framåt, samtidigt som Lina tryckte sig bakåt.

”Ung…effff….är… Här!” stönade jag när jag bottnade.
”Ngf” hördes det från kudden.

Med en lycklig min studerade jag vyn framför mig. Hade nån sagt att min lugna helg skulle börja så här hade jag bara skrattat. Jag började knulla Lina i långsamma, djupa drag och tillsammans arbetade vi upp ett skönt tempo. Lina mötte vältajmat varje stöt och succesivt ökade tempot. Tillslut knullade vi som besatta, det smackade och vi flämtade av ansträngning. Värmen steg i rummet och fönstren immade snabbt igen. Att vi inte var ensamma i stugan var snabbt bortglömt. Jag beslöt mig för att jag ville ännu längre in och slet åt mig kudden under Linas huvud. Lina gnydde till besviket när jag gled ur henne. Kudden hamnade fort under hennes höfter. På ett ögonblick låg hon raklång med rumpan i vädret, med mig gränslandes hennes lår. Jag lutade mig framåt på ena armen och riktade in mig med andra. Lina var med på noterna och mötte återigen. Ännu en bestämd rörelse från oss båda och jag gled in.

”Uff, försiktigt” kved Lina, men lät mer än belåten i tonfallet.

Sensationen var obeskrivlig. Lina kramade runt mig så att det kändes som jag satt fast. Det var som om det enda som möjliggjorde att jag kunde stöta in och ut var huden runt min kuk, inte att jag rörde mig in och ut i henne. Liggandes på henne på det viset fick jag in kuken långt in och resultatet lätt inte vänta på sig. Lina stönade utdraget och jag höjde rumpan och påbörjade en serie snabba, korta juck djupt inne i henne. Ställningen tog ut sin rätt och jag kände snabbt hur utlösningen närmade sig. Linas ökade ljudnivå vittnade om att hon också var på gång. Till sist orkade jag inte hålla upp överkroppen med full kraft utan lät mig vila över Lina, noga med att inte lägga all vikt på henne. Istället fokuserade jag på djupa och hårda stötarna som jag gjorde i roterande rörelser, samtidigt som jag nafsade henne i nacken. Lina hade fått ned handen och jag förnam hur hon med ökad intensitet lät fingrarna fladdra över sin klitoris och runt blygdläpparna som sträcktes ut med varje stöt som det ådriga skaftet gjorde in i henne. Takten ökade i våra rörelser och det blev tydligt att vi närmade oss i rasande tempo.

Jag var först ut. Det var som om min kropp var otålig hela den och knappt förvarnade. Det skulle ut och in i Lina så djupt det vara gick. Mina stötar blev ryckiga innan jag till sist, med ett dämpat vrål ned i kudden spände mig som en fjäder. Allt jag förnam var känslan av hur min kuk formligen exploderade längst in i Lina och började mata ut stråle efter stråle. Linas fingrar gled ned om mitt kraftigt pulserade skaft och det lilla utrymme mellan mig och henne som gick att nå. Lina följde efter och började hetsigt gnugga sitt mus samtidigt som hon började skaka hela hon. Även hon hade nytta av kudden tycktes det och en kort stund låg vi båda med huvudena bredvid varandra, nedtryckta i kudden. Det var allt vi kunde göra, allt vi ville göra i det ögonblicket. Bara följa med i färden, hur skakig och omtumlande den än var. Vi flämtade båda två som om vi sprungit fyrahundrameterslopp eller mer därtill. Lina gjorde en ansats att kränga av mig och jag insåg att jag helt glömt bort mig och låg med hela min vikt på henne. Jag gled ned bredvid henne och hon rullade på sidan mot mig. Vi såg flämtandes på varandra och bara log förtjust.

Utan att bryta ögonkontakten lät jag handen glida in mellan hennes ben och hon drog följsamt upp ena benet och bjöd in mig. Handen fann hennes nu helt nedsölade blygdläppar och jag gled in med fingrarna. Lekte förstrött med de hala, känsliga partierna. Lina drog på ena mungipan och hummande belåtet. Trots att jag nyss kommit hade kuken inte helt slaknat. Insikten att trots att hon var såphal i öppningen knep om mitt finger så jag kände det, fick mig att börja hårdna mer. Den här kvinnan hade sannerligen kroppskontroll, jävlar! Min hjärna började skissa på fler ställningar jag ville prova, medan fingret försiktigt vandrade runt inne i henne.

”Får du adrig nog?”, sa hon roat.
”Nej”, svarade jag ärligt.
”Mhmmm”, stönade hon när jag träffade en extra uppskattad punkt inne i henne med fingret.
”Måste…” fortsatte hon.

Jag stannade upp och väntade på henne. Istället för att säga något om att byta ställning, dricka vatten eller något sådant, studsade hon upp från mitt finger, mig och sängen. Det gick så fort att jag inte alls var beredd. Jag såg förvånat på henne och undrade vad som hände. Lina tittade på mig i dunklet och lät undslippa en suck.

”Måste tillbaka till de andra och huset.” sa hon med nästan urskuldande röst.
”Måste?” sa jag och kunde svårligen dölja min besvikelse.
”Mhm” sa hon och klev fram och greppade min kuk. Kladdig, öm men ivrigt hård fortfarande.
”Den här kommer nog få jobba mer, oroa sig inte lilla vännen” sa hon och kramade om kuken.
”Jojo” sa jag roat och kände hur besvikelsen dämpades något av hennes ord.

Hon släppte greppet och såg sig om. Utan att tveka drog hon åt sig min favoritluvtröja och mina löparskjorts jag hade lagt fram.

”De får duga. Trosor är för mesar ändå!” sa hon kort medan hon knixade på sig byxorna och drog på sig tröjan.
”Glöm inte att torka mina kläder när de är rena, darlig” sa hon och gled ljudlöst ut ur rummet.

Det fanns inte mycket jag kunde göra, eller hade kapacitet att göra. Det gick så fort i svängarna med henne i närheten att jag i bästa fall kunde hålla i mig och åka med på färden. Jag låg på sidan, stödd på ena armbågen och hörde hur ytterdörren stängdes med ett klick. Det blev tyst. Jag var klarvaken och borde känna mig som en urvruden trasa. Visst, nog ömmade kuken en aning av den omilda framfarten men det var inte ens besvärande, mer angenämt ömmande. Med en suck reste jag mig ur sängen. Utan att bry mig om min nakenhet gick jag med mitt svajande stånd mot badrummet. Tvätten hade gått klart och jag drog ur den blöta högen i en balja. In med mina och Linas kläder och igång. Tvätt ja. Jag log åt Linas sista kommentar och tänkte att den bjuder jag gärna på. Tvättar gärna som motprestation. Såg mig om och fann en torkställning med klädnypor hängades i. Fällde ut den och började hänga upp Idas kläder och det som följt med första vändan. När jag kom till hennes trosor stannade jag upp. Studerade dom. Log. De var sexiga. Inte överdrivet på nåt sätt, utan bara normalt snygga trosor i bomullstyg med spets. Jag svalde hårt och synerna som var förknippade med det lilla plagget jag höll i flimrade förbi. Tanken på Idas nakna underliv fyllde återigen mitt sinne. Jag kom på mig själv och försökte skaka ur mig de syndiga tankarna medan jag hängde det sista.

Torkställningen hamnade på ett säkert men ändamålsenligt avstånd från kaminen. Jag såg till att den fick en rejäl klamp i sig som skulle hålla värmen ett tag. Nog för huset hade element men de räckte inte riktigt till än. Jag hade tvättat av mig det värsta efter Linas och min framfart, samt druckt massor med vatten. Det var dags för ett par kalsonger och sedan sängen igen. Återigen fastnade blicken på Idas lilla plagg och jag frös till. Sneglade mot dörren där Ida låg och sov. Kände det där pirret i underlivet igen. Blicken tillbaka till trosorna som hängde på tork. Tillbaka mot dörren till sovrummet igen. Där inne låg hon. I princip naken. Med en nattlappa tänd bredvid sig. Jag svalde hårt. Den lille jävel som suttit på min axel tidigare när vi duschat av Ida tycktes ha vaknat. Vad han än hade för uppsåt var han effektiv. Utan att ens förstå hur det gått till fann jag mig ståendes framför dörren till rummet Ida låg i. Handen var höjd mot handtaget. Precis innan jag skulle greppa det stannade jag av i rörelsen. Inte för att hejda mig och vad jag höll på att göra, utan för att jag blev förvånad. Hade vi inte omsorgsfullt stängt dörren om Ida? Nu var den på glänt hur som helst.

Mina tankar avbröts och implikationerna av dom försvann ur mitt medvetande. Jag hade höjt blicken och fokuserat den in i rummet. In genom glipan. Jag blinkade till, som om jag inte riktigt förstod vad jag såg. Nattlampan vi lämnat tänd gjorde vad den skulle och mer därtill. Trots det var rummet rätt mörkt. Min blick var fastnaglad på en punkt in i rummet och först efter ett kort ögonblicks förvirring kom jag till insikt till vad jag såg på. Ida hade sparkat av sig täcket i sömnen, antagligen för att rummet var rätt varmt. Jag hade haft sinnesnärvaro att slå elementet när vi lagt Ida, men måste missat att justera inställningen för det var uppenbart att elementet eldat på bra mycket mer än i mitt rum. Vad mera var, var att Ida låg på mage, med ena handen under huvudkudden. Den andra handen såg jag först inte men en sak var säker. Hon hade dragit upp ena benet. Tröjan vi fått på henne var inte lång men det hade inte spelat någon roll ändå. Från där jag stod stod jag och stirrade rätt in i Idas blottlagda sköte. Där fanns också svaret på var den andra handen var. Den stack fram under henne, precis under hennes frikostigt exponerade underliv.

Det fanns inget jag kunde sätta emot synen jag hade framför mig. Insikten gick direkt till de delar av mitt sinne och min kropp som levde sitt egna liv. Förnuft och samvete blev aldrig tillfrågade. Jag svalde hårt och det kändes som om hon skulle vakna bara av det. Handen hade redan dragit upp dörren på vid gavel och den andra handen höll i min kuk. Hur hamnade den där? Handen allstå. Som i trance gled jag ljudlöst över golvet, med kuken allt hårdare i näven. Det var som om den lille jäveln inte bara satt på min axel utan stod och knuffade på mig bakifrån. Idas kropp rörde sig lugnt och tyst, takten på andningen talade för att hon sov. Det var den enda medvetna tanken jag lyckades uppbåda och det i syfte att övertyga mig om att hon inte noterade min närvaro! Jag fann mig ståendes bara en decimeter från sängkanten. Såg ned på punkten där hennes blygdläppar möttes, eller skulle mötts om hon inte hade ena benet uppdraget. Under låg hennes hand. Något fick mig att ta ett hårdare grepp om min stake, som nu var hård igen. Jag drog in ett djupt, tyst andetag och förnam en doft jag inte kunde placera först. Min blick vandrade ogenerat över Ida och alla detaljer jag hade full insyn över. Det var först efter några ögonblick, under vilka jag förstrött drog handen fram och tillbaka runt min kuk, som jag kopplade ihop doften med vad jag såg. Handens placering. Insikten fick mig att flämta till. Utan att ens tänka på riskerna eller olämpligheten i det lutade jag mig fram, utan att för den skull släppa greppet om mig med handen.

Återigen drog jag in luft, nu bara några få decimeter från Idas sköte. Bekräftelsen var utom alla tvivel och fick mig yr av kåthet. Igen. Doften av kvinnlig upphetsning var omisskänlig. Hur däckad Ida än må ha varit när vi lagt henne, hade hon inte varit tillräckligt däckad för att… för att… men?… hur? När?… Tankarna fick mig att dra av på takten i handrörelsen runt min kuk. Jag rätade på mig. Svalde hårt igen. Helvete! Vad fan håller jag på med?! Och vad fan håller HON på med, den lilla… hur däckad hade hon egentligen varit där i duschen? Mitt grepp hårdnade när jag såg hur hennes blygdläppar och öppningen i mellan blänkte till i det svaga ljuset. Fan, fan, fan! Jag har hamnat i ett absurt universum där jag dras mellan himmelsk njutning och frestelser bortom allt vett och sans! Det fanns inte en chans att jag skulle röra vad jag hade framför mig, ändå fylldes varje vrå av mitt medvetande av tanken på hur det skulle vara att måtta och trycka in där. DÄR. Ja, just där.

Ida suckade till i sömnen och drog upp handen hon haft under sig samtidigt som hon ändrade ställning. Det var räddningen och jag studsade ljudlöst till och kom till sans. Vad i helvete höll jag på med, på riktigt?! Alla frågor kring vad jag kommit till insikt med var fanimej helt oväsentliga. Vad som räknades var att jag stod naken med dasen i näven och stirrade på en sovande ung kvinna. Med en saftig käftsmäll från mitt eget samvete backade jag ljudlöst ut ur rummet och drog igen dörren. Såg noggrant till att den var precis så öppen som den varit innan jag lagt mig i hennes skönhetssömn. Tassade med tusen och ett samvetskval tillbaka till gästrummet, där jag drog igen dörren och tog på mig ett par rena kalsonger. Kort därpå låg jag i sängen och förbannade min dåliga moral.

Sakta kände jag hur tröttheten kom tillbaka och samvetskvalen ersattes med bilder av naken, våt kvinnohud. Styva bröstvårtor och hala blygdläppar. Detaljer, lika erotiska som tydliga. Kön som möttes, kön som nöttes. Knullande. Allt i ett virrvarr. Bekanta ansikten blandades med främmande. Njutningsfulla ansikten, fylliga läppar och förföriska leenden. Kvinnliga lekfulla skratt och stön. Drömmarna blev allt snurrigare och detaljerna försvann. Det blev ett gytter av nakna kroppsdelar och njutningsfulla ljud. Allt flöt ihop. Ur dimman och stönen framträdde en kvinnlig gestalt. En nymf gled fram, iklädd något genomskinligt som fladdrade för vinden. Plagget, om det ens var ett plagg, var helt genomskinligt och visade allt under. Nymfen gled fram och tog tag i min lem. Drog i den. Klämde om den. Hennes hand kramade och kramade och min kuk gjorde vad den var skapt för. Reste sig sakteligen i givakt för att inställa sig för tjänstgöring. Den ansiktslösa nymfen visade med sitt grepp om mig att hon menade allvar. När jag var hård svängde hon benet över mig för att gränsla mig. Lät min hårda stake kramas med båda händerna för att sedan riktas in mot en dold punkt mellan hennes ben.

Jag hörde mig själv stöna när greppet om min stake hårdnade och något varmt och mjukt slöt om toppen på den. Faktum var att jag… hörde mig själv. På riktigt. Insikten kom till mig, först sakta men sedan med full kraft. Jag sov inte! Någon höll om min kuk som stod som ett spett. Jag slog upp ögonen och lät undslippa ett nästan ljudlöst ”oooo”, samtidigt som jag blinkade förvånat i mörkret. Den varma och våta känslan runt mitt ollon försvann och jag hörde en tyst, lite stämma viska..

 

16

Kommentarer

2 svar till ”Utmattande avkoppling, del 2”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt, mera tack

    1. Profilbild för Oddballs Arkiv

      På G! Både denna serie och alla andra gamla synder jag än gång i tiden producerat.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier