Sveket Del 1

Det här är del 1 av 5 i Sveket

 

En kortis jag började med då en ide poppade upp!

 

 

Vi satt hemma vid middagsbordet, min fru Eva 38 år och döttrarna Maria 13 och Anna 15 år, Själv het jag Janne 41 år, och har ett företag som jobbar med it-lösningar. Eva jobbar som controller på ett telecom företag. Snygg, kurvig och vältränad sen hon började på gym för något år sedan. Själv hade jag börjat för ett par år sedan då jag satt stilla så mycket framför ett skrivbord.

Vi var nog som familjer i allmänhet, Villa Volvo och barn. Det var lite livspussel emellanåt med att skjutsa till träningar, ridskola med mera.

Eva berättade att hon skulle på konferans kommande vecka i Göteborg, åka på tisdag och komma hem torsdag kväll.

-Så ni får klara er själva, men ni har ju pizzerian 100 merter bort! sa hon med ett skratt.

-Hellre det än pappas matlagning, skrattade döttrarna glatt   och petad mig i sidan.

-Men va fan, jag kan koka vatten i alla fall, sa jag med en surmulen min

-Kanska om du använder vattenkokare då, fyllde den andra dotter snabbt in med.

Dagarna och helgen rullade snabbt iväg, med sex i helgen och en riktigt härlig omgång på tisdagen färe Eva skulle åka, efter vi kommit satt hon kvar gränsle över min kuk och frågade,

-Klarar du dig till på fredag nu? Och du, Älskar dig! Jag tänkte för mig själv vilken härlig och skön fra jag har, sexig också.

-Annars får jag använda fröken höger, flinade jag

-Men du, ta vänsterhanden, då är det ovant så du tror någon annan gör det, sen brast hon ut i skratt.

Onsdagen var det som vanligt kaos i hemmet på mornarna, två tonårsdöttrar och Eva som gjorde sig i ordning. Jag skjutsade Eva till stationen med tanke på väskan. Jag skrattade för mig själv när jag tänkte på storleken på väskan och jämförde vad jag brukade ha med mig för ett par övernattningar.

Eva kramade om mig och jag fick en mjuk kyss och kram och att hon älskade mig före hon tog väskan och gick in på station  och själv åkte jag till jobbet och gick in.

-Du glömmer inte att du ska träffa Nils Wall på affärsmiddag på Sheraton vid 18.30! påminde min sekreterare om.

-Ingen fara Anna, jag har järnkoll. Hon himlade med ögonen och muttrade något om att dra i en enarmad bandit.

Klockan närmade sig 18,30 när jag parkerade utanför och gick in och träffade Nils. Vi satte oss i matsalen och hade en givande diskussion om It-lösningar då jag noterade ett sällskap som kom in. Det var 4 män och två kvinnor, Jag såg genom blommorna som stod ivägen hur den ena kvinna kysste en av männen lite snabbt före de satt sig vid bordet de hade blivit visade till. Nils och jag satt och pratade vidare då jag plötligt hörde ett skratt som jag kände igen, Jag tittade lite mer noga på sällskapet och nog såg det ut som Eva som satt där, och bägge bordherrarna verkade ha sina händer på hennes lår.

Jag blev alldeles kall invändigt men var inte helt säker utan jag behövde se kvinnan bättre, Jar ursäktade mig med att jag behövde uppsöka herrummet och gick iväg så jag skulle vara dold ifall kvinnan vände sig om, Jag gick runt några pelare och ställde mig bakom en stor blomsteruppsättning och tittade fram, Jag kände hur luften gick ur mig, en kniv i magen som vreds om. Där satt min Eva med händer som verkade vara på hennes lår eller över hennes fitta, det gick inte att se riktigt, Jag plockade fram mobilem och tog några bilder , Sedan toaletten där jag sköljde av ansiktet.

Jag tog några djupa andetag och gick tillbaka till Nils vid bordet och försökte fokusera på det vi pratade om samtidigt som jag tittade och försökte hålla koll på Eva.

Jag såg på Eva hur hon rörde sig lite, hur hennes höfter gungade till emellan åt och förstod att hon var kåt. Även kvinnan som satt mitt emot Eva rörde sig lite oroligt. Efer en stund så reste sig sällskapet upp och gick mot hissarna, jag såg att ena mannen höll handen över Evas rumpa och smekte lite diskret när de väntade på hissarna och jag lyckades ta några diskreta bilder utan att Nils reagerade. Vi kom överens om att jag skulle göra några ändringar så skulle vi träffas samma tid imorgon och äta något också. Vi bröt opp ifrån bordet och jag dröjde mid kvar lite till Nils tagit hissen upp,

Jag samlade ihop mig och åkte hemåt till hus och barn och provade att ringa Eva, signalerna gick fram men det var inget svar. När jag kom hem så skickade jag ett SMS där jag frågade om kursen var bbra och om det var ett digert program och att hon kunde ringa sen och avslutade som jag brukade med puss och kram.

Sen kom jag på det, jag ska bjuda barnen på middag imorgon på Sheraton och ringde Nils om vi kunde ta mötet i övermorgon istället vilket inte var något problem. Jag kände en otrolig vrede över sveket från min fru, Nu skulle hon få igen!

-Vill ni följa med och äta lite lyxigt i morgon? frågade jag döttrarna

-Jaaa, bara det inte blir någon pizzeria, kom svaret unisont.

Jag lovar. vi tar McDonald istället. flinade jag

Behöver vi klä upp oss eller? frågade Anna

-Lite städat bara! inget trasigt, och tjalla inte för mamma att vi ska ut och äta, då får jag bara skäll att vi inte lagar mat hemma,  Vid 12-tiden plingade det till i telefonen. ett SMS

”Missade att du ringt, en bra men jobbig konferens, vi får höras i morgon, ålskar dig och sov gott

Dagen efter ringde jag och bokande bord. gärna ett lite avskilt och det var inga problem,

Vid lunch ringde telefonen och jag såg de var Eva.

-Hej älskling, allt bra eller är du utarbetat redan

-Man kan tro det, det är fullspäckat med föreläsningar och diskussioner, inget vilohem det här inte! Jag missade att du ringde men telefonen hade jag glömt på rummet, hur har ni det då?

-Jo, barnen har ledsnat på Pizza så vi tänkte gå ut ikväll, det blir McDonalds

-Jojo, flotta Vicke hör jag, sen var det lite småprat före jag la på.

Eva tänkte tillbaka på kvällen och natten, hur hon blivit hårt knullad av 2 män samtidigt och fått slicka en våt såsig fitta fylld med sperma och hur hon ridit Karins mun och ansikte och blivit ordenligt städad ifrån sperma, hon kände hur kåtheten sped sig i kroppen när hon tänkte på det.

Vi kom till Sheraton och jag hoppades att vi var före Eva med sällskap när jag oroligt tittade ut i matsalen och det var vi. Döttrarna tindrade med ögonen när meny n kom in och vi beställde. Maten kom in och vi hade kommit halvvägs genom varmrätten när sällskapet kom. Eva gick mellan två män, samma som igår och de satte sig. Anna ooch Maria hade jag satt så de hade ryggen emot och såg inget. Efter de hade beställt så såg jag hur händerna på bordkavajerna dög ner i skrevet på Eva under duken.

-Oj, nu får ni vara tysta men är inte det där mamma, kolla on ni vänder er om! Jag såg hur både Anna och Maria snurrade runt, hur dom satt med öppna munnar i ren häpenhet.

-Men va fan, hon ska ju vara i Göteborg, fan! Gubbarna sitter ju och smeker henne på fittan! viskade Anna 15 åringen

Och Maria 13 åringen såg bara chockad ut. Jag reste mig upp. gick fram mot Evas rygg och stannade mindre än en meter ifrån och sa med en hög röst så alla i matsalen hörde

-URSÄKTA, KAN NI SLÄPPA MIN FRUS FITTA FÖR HON SKA VARA I GÖTEBORG PÅ KONFERENS!

Man kunde höra en knappnål falla, sen for ena mannen upp och gav mig en riktig knuff så jag for bakåt, sen vart det svart!

Delar i serienSveket del 2 >>

Sveket
15

Kommentarer

5 svar till ”Sveket Del 1”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Det blir en intressant fortsättning

 2. Profilbild för Go4It666
  Go4It666

  Den här vill jag se fortsättningen på

 3. Profilbild för Klasse66
  Klasse66

  Så bra, mera.

 4. Profilbild för Lennart
  Lennart

  Och så en ambulans så hon måste ta hand om tjejerna

 5. Profilbild för Olsson
  Olsson

  Väntar med spänning på fortsättningen.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier