Nick och Remy har en klubb ihop

Det här är del 3 av 10 i Claras och Lupitas Äventyr!

Det hade ju egentligen börjat som en affärsplan de skrivit tillsammans på Universitetet.

Klubben.

De hade visserligen fått godkänt på den, men ogillandet i den muntliga återkopplingen var ganska uppenbar.

De hade tagi olika jobb i näringslivet men hållit kontakten. Remy vars mamma var vit fransyska och pappa fransk-kamerunisk hade fått jobb för ett företag i Stockholm med franskt huvudkontor, och själv hade Nick jobbat för en bank i huvudstaden men bott kvar i Uppsala.

Efter några år, och en blöt kväll, startade de ’Klubben’ i Uppsala. Det var helt enkelt billigare med hyra etc.

Verksamheten var helt laglig, de hade skattesedel och allt, men inte direkt offentlig, så de växte långssamt via mun till mun och vissa slutna hemsidor. De sa upp sig från sina respektive jobb först när de var ordentligt igång och kunde idag leva på verksamheten. De hade medlemmar över hela Sverige, men Stockholm och Uppsala var störst.

Officiellt var de bara dörrvakter och hade byggt upp en klubbmyt om en hemlig ägare.

– Du, tjejerna det där företagsgänget i går var ganska heta.

– Mmmm, Remy tittade på filmen från övervakningskameran, som för övrigt inte var helt laglig.

– Är det dem du kollar nu?

– Ja, Remy hade lite fransk brytning, jag hade trott att de mest skulle vara en ’safarigrupp’ som ville titta på djuren och hångla lite.

– Haha, de var definitivt ingen safarigrupp.

– Nä, gubbarna var ganska på från början.

De avbröts a v en ringsignal och vände sig mot skärmen som visade portkamera.

Remy lutade sig bakåt i stolen.

– Det ser ut som den där latinamerikanska tjejen från i natt.

– Hon den heta.

– Mmm, hon.

– Har vi något kvarglömt?

– Det vanliga. Trosor, kallingar, nån BH.

– Skumt. Hon är ju inte medlem, det var ju ett företagsevent. Vilket påminner mig om att jag måste fixa deras faktura. Inträde, ”vickning” och dryckespaket sa vi va?

– Stämmer. Fixa du så öppnar jag.

De kom båda ihåg henne så tydligt efter som hon var en ovanlig gäst. Hon verkade minst bekväm att vara där, Ukrainskan och de två svenska tjejerna i sällskapet hade fnittrat men hon hade mest sett smått chockad ut. Dessutom var det få utländska tjejer som inte var postorderbrudar på klubben. Thailändskor, filippinskor, öststatstjejer och afrikanskor såg de i sällskap med äldre makar som ville swinga eller cuckolda.

Han reste sig  lämnade kontoret och öppnade dörren. Den lilla latinan hoppade nästan skrämt till och vände sig om.

– Hej, kan jag hjälpa till med något?

– Hej, jag tänkte..

– Du, det är väldigt tidigt och söndagar är oftast väldigt folktomma.

– Jaha, jag tänkte bara…

Han öppnade dörren, steg åt sidan och kvinnan steg in i halvmörkret.

– Glömde du något i natt?

– Eeeh, nej, jag tänkte… Jag  menar, jag gick hit på vinst och förlust.

– Du menar…?

– Ja.

Hon slog ned ögonen.

– Mmmm, men vi har ett litet problem. Du är inte medlem. Igår var ett betalt företagsevent.

– Aha…

Nick kom in foajén med några papper i handen och stannade till.

– Har du sagt…

– Ja, hon ville komma in ändå, men jag har berättat att det är för medlemmar.

– Mmmm, Nick tittade på henne, du är lite ovanlig hos oss.

– Ovanlig?

– Ja, det är sällan det kommer in så snygga och unga MILF som du hit. Dessutom, din gubbe är inte i din klass.

– Det var inte min gubbe, min chef.

– Mmmm, Nick kallas jag och black mamba där borta är Remy.

– Hej, eeeh, Alice.

– Hej Alice, de trodde inte för en sekund på att det var hennes namn, men kom in, han slängde en menande blick mot Remy, vi kanske kan ordna ett temporärt medlemskap.

Nick la sina papper åt sidan, tog hennes väska, knäppte upp hennes kappa och hängde undan dem.

Hon hade en vit blus nedstoppad i en svart kjol och svarta högklackade skor.

Hennes vårtgårdar och bröstvårtor lös igenom det vita tyget, vilket gjorde det uppenbart att hon var BH-lös, och kjolen smet tätt över den stora fasta baken och magen med det lätt bulliga venusberget.

– Vi löser det, eller hur Remy?

Utan egentligen mer än en blick knäppte han upp hennes blus och såg hennes BH-lösa bröst falla ur. De var tunga men med bruna bröstvårtor som pekade lätt uppåt i stora vårtgårdar.

– De är vackra. Kom med här.

Han tog henne i handen och ledde henne in i det största rummet, samma rum hennes sällskap hade avslutat i under natten. Remy gick bakom och beundrade hur rumpan rörde sig och hur de stora brösten tungt rörde sig i den uppknäppta uppdragna blusen.

Nick slog sig ned i soffan och Remy gjorde honom sällskap. De knäppte upp gylfarna och började massera de begynnande stånden.

Alice, eller vad hon egentligen hette, stod lätt tveksam framför dem innan hon tog av sig blusen och prydligt vek ihop den på en bänk. Hon drog ned blixtlåset, krängde av sig kjolen över de kurviga höfterna och vek ihop den lika prydligt innan hon vände sig om och med baken mot dem sakta drog av sina trosor.

Skinkorna särades och spändes när hon böjde sig fram så de kunde se både hennes blygdläppar och skrynkliga bakre hål. Slutligen, efter lite tvekan, vände hon sig om.

Hon stod framför dem ett kort tag och lät dem beskåda henne, som om hon sökte bekräftelse i deras ögon att hon dög.

Hon hade kvinnligt kurvig kropp och var samtidigt vältränad. Kort och med stora, tunga bröst med bröstvårtor som stod styva. Hon smekte sig över den svarta hårtriangeln och gick ned på knä.

Nick noterade att hon fortfarande hade sina svarta högklackade på sig, och kanske var det nån typ av statement, för att framstå som självsäkrare och sexigare.

Det var två rejäla kukar, tänkte Clars.  Bådas stora ollon hade helt trängt undan förhuden där de svajade fritt i männens gylfar.

– Vilka härliga kukar, sa den latinan och tittade på de styva, ådriga lemmarna innan hon sög in Nicks bleka i munnen och samtidigt runkade Remys betydligt grövre svarta. Hennes fylliga läppar masserade skaftet och männen kunde se och känna hur hennes tunga behandlade ollonet.

Hon bytte till Remy, som öppnat upp och dragit ned sina byxor något, kysste honom i ljumskarna, sög in pungkulorna i munnen och lät sedan sin tunga följa den stora kukens undersida till strängen.

– Härliga stora kukar, mumlade hon.

De båda männen stönade högt och hon kunde höra den tunga andhämtningen i rummet samt det sörplande ljudet av när sög kuk och saliven i sin handflata från lemmen som långsamt smektes.

Hon hade svårt att öppna stort nog för Remy, men Nick drog upp henne på fötter, greppade henne under brösten samtidigt som Remy tog tag i låren strax under baken och drog isär skinkorna åt sin kollega.

Remy kände henne slå benen om honom medan Nick runkade upp sitt stånd ytterligare. Remy var väl egentligen inte så mycket längre, men otroligt, nästan absurt, grov.

Utan större problem hade hon Nick i baken, hon var van att ta hand om Donnys, och Remys betydlig grövre kuk djupt inne i sin slida som varit våt redan på hotellet.

De två vakterna lyfte henne upp och ned på sina långa, hårda lemmar. Det smaskade och Clara hade aldrig känt sig så fylld som när de båda grabbarna bottnade samtidigt.

Hennes bröst studsade upp och ned och Nick förde en hand till hennes framsida och smekte och nöp hennes bröst. Clara stönade högt, kom i en stor och snabb orgasm mellan de kostymklädda männen hon studsade naken som en våt trasa mellan.

– Vi ska fylla båda dina tajta hål samtidigt, väste Remy och när först Nick och sedan Remy begravde sina kukar en sista gång mellan de fasta skinkorna och den savande fittan kändes det som hon flödade över.

– Åååååh, gud vad tajt du är, stönade Nick. Det pulserade ut sats efter sats i hennes 37-åriga tajta rumpa.

Remy lyfte henne in sin famn och bar in henne i ett stort rum, la henne på rygg på vad som nästan framstod som en vadderad scen i mitten på rummet. De stod båda fortfarande i sina kostymer med stånden ute. Hon särade sina skinkor.

– Är det det här du vill ha, för det är det jag vill ha.

Remy log och närmade sig henne.

– Det pep på mottagaren, jag öppnar.

Nick visste att det var Svante och Ture, den ene lokal affärsmagnat och den andre kommunalråd, som alltid kom in. Ibland fanns det kvinnor där, ibland satt de bara i varsitt rum med en öl eller en energidryck och kollade de konstant rullande erotiska filmerna.

Ingen av dem gillade egentligen kommunalrådet, Remy avskydde honom, men båda männen var trogna gäster i 60-årsåldern som oftast skötte sig. De brukade skämtsamt kalla dem Viagra Gubbs.

Nick försvann ut genom dörren och Remy tryckte sitt stora mörka ollon mot kvinnans läppar.

Hon var bra på att suga och han styvnade snabbt igen.

När han drog sig ur och tryckte det mot hennes tajta lilla ring såg hon Nick återkomma med två män i släptåg. De ställde sig alla runt scenen och tittade i tystnad.

– Aj, aj, aaah, aj, föööör-sik-tigt.

Clara var i sanningens namn trött på att vara den skötsamma, ordentliga, noggranna i sitt liv. Dottern, maken, mamman, kollegan. Hon hade föräldrar som var stolta, en make som inte såg några fel hos henne, en dotter som alltid tog hennes råd, kollegor som tyckte hon var en byråkratisk och tråkig bitch.

Hon hade först blivit chockad, men hade njutit när Jens behandlat henne som en slyna. ¡Como una puta! Och hur sedan hennes övriga kollegor, till och med Linnea, tagit över.

Hon njöt av att släppa alla hämningar, och här var hon nu med en främmande man som stötte sin extremt grova, svarta, mamba in i hennes kramande bak. Han kanske inte var längre än Donny, men han var grövre. Ååååh så grov. Det kändes som om han fyllde upp och töjde ut henne som inte ens Donny gjort.

– Nnngh, låt mig vara din hynda.

Remy tryckte sig försiktigt in centimeter för centimeter. Han gillade att ta en kvinna i baken, men sanningen var att få klarade av det och att han ofta fick avbryta, men den lilla latinan blundade, bet sig i läppen och bad honom fortsätta.

– Alltså, jag är ju en blonde pussy guy…

– Jag vet, Svante rullade med ögonen.

– … men det här lilla svarthåriga stycket som ligger med sina stora rattar, bresar så att Remy kan köra in sin stora, feta, svarta kuk i henne och ber honom kalla henne sin slyna skulle jag kunna tänka mig.

– Mmmm…

– Är du med?

– Visst, Svante började klä av sig.

Den lilla latinans hade redan fått sin bak uppvärmd av Nick, och det gick fortfarande trögt, men efter lite försiktigt tryck välkomnade den honom. Han såg sin nästan svarta, grova lem penetrera hennes solbruna arsle, men han skulle ha lite tålamod.

– Vänd dig om, jag ska ta dig som en löpsk hynda.

– Mmmm, ååååh, ta mig, gör mig till din slyna.

Remy la hennes ben mot sina axlar, slickade de svarta pumpsen och fortsatte pumpa in i hennes bak.

Hennes tunga bröst gungade framför honom och hennes hand rörde sig över den hårklädda fittan i snabbare och snabbare takt. Han nöp hårt i de stora, bruna, styva bröstvårtorna och latinan såg på honom med öppen, flämtande mun.

– Nnnnngggh, skön, varför är din feta kuk så skön?

Han drog sig ur och förde sin lem fram och tillbaka i hennes stjärtskåra medan han släppte en spottloska på den.

– Aaaaaaaah, haaanh.

Han kunde se klara komma framför sig och hur hennes lår darrade och hål öppnade och slöt sig om och om igen. Hon vilade på knäna, lutade överkroppen mot mattan och lät sina armar vila längs sidorna innan hon sträckte sina smått darrande händer längre bak, greppade sina skinkor och särade dem.

Remy log och såg det spända, vältränade arslet med de särade skinkorna framför sig. Fransk-kameruniern strök sin grova kuk och tryckte sitt ollon mot analringen. Med hjälp av tummen tryckte han in det och fortsatte föra in dess hela längd i den tajta, men uppvärmda, MILF-baken.

Han hörde 37-åringen stöna dovt när han fått in sin mandom i halva dess längd och fortsätta trycka på med korta juck. Hans mörka lem spände ut den solbruna spända baken.

Clara ställda sig på alla fyra och svankade.

Remy greppade de fylliga höfterna och släppte lös djuret i sig. Han stötte hårt in sin stenhårda, grova kuk i den äldre kvinnans anal och såg henne kvida av smärtfylld njutning när hans feta, ådriga lem begravdes till botten i hennes vältränade bak gång på gång.

– Aaaaah  hnnnnh, ah, ah…

– Jag ska knulla din bak tills du ber om nåd!
– Knulla mig med din svarta kuk, knulla mig riktigt hårt, knulla mig som den hynda jag är

Det rann fittsaft över hans lem och doften av sex låg över dem.

Hennes trånga bak kramade hans kuk som töjde ut de fasta skinkorna.

Han låg tungt över henne och stötte nu snabbare och snabbare in i hennes öppna bak. Som en hund som tarcsin hynda.

Han drog ut sin lem och lät sitt mörka stora ollon nosa på hennes analöppning innan han tryckte in den igen och upprepade det så fort hennes anal slöts lite. Den lilla latinan vände på huvudet och såg det grova skaftet penetrera analen gång på gång och kände hur han svällde inne i henne, och slutligen, samtidigt som han tryckte sin grova lem i botten en sista gång, hur varm vätska sprutade in i hennes anal.

Clara andades tungt när Remy reste sig, stoppade in sin lem och drog upp blixtlåset. Hon tittade på de två männen i 60-årsåldern som stod och strök sina stånd.

Ture puttade henne ned på scenen igen, och tryckte ned henne. De la sig på varsin sida. Svante slöt girigt sina läppar kring hennes vänstra bröst och körde ned sin vänstra hand mellan hennes särade ben. Hans fingrar började massera hennes klitoris och när Ture slöt sin mun kring hennes andra bröst och drog hennes högre ben åt sig, så hon låg med axlarna mot madrassen men med baken mot honom, stönade hon tyst.

– Den lilla slynan är öppen och våt Svante.
– Mmmm, hon gillar tydligen mycket kuk.

Ture masserade sin lem och styrde det mot den våta fittans öppna hål och trängde in i henne.

– Hon är tajt och skön fast hon redan fått flera kukar idag.
– Kåtslyna, väste Svante.

Ture började sakta stöta sin kuk in i den lilla latinans våta, varma fitta.

– Mmmm, sluta inte gubbe.
– Vad sa du?
– Jag, åååh, din kuk är skön. Sluta inte.
– Faan vad du tjatar, sa Svante och ställde sig på knä på den madrssserade scenen.

Hans kuk gungade när han pressade sitt blanka, hårda ollon mot hennes mun och kände hennes våta läppar öppnas och sluta sig kring den. Clara höjde och sänkte sitt huvud längs med Svantes lem och han kände latinans tunga virvla kring ollonet och sedan massera undersidan när hon svalde mer av den styva kuken. Sakta började han stöta in i hennes mun.

Bakom Clara stötte Ture sin Viagradrivna stenhårda, ådriga kuk hårdare och hårdare in i 37-åringens plaskblöta sköte. Hennes tajta, runda bak frestade honom och han lät sin tumme massera hennes anus som pulserade och villigt öppnade sig efter Remys tidigare besök. Han kupade sin hand runt det runda bröstet och nöp i hennes bröstvårtor. Sakta klappade Ture Svante på axeln och välte över latinan på mage.

– Ska du…?
– Så, så, Ture lät ett slag vina över den ena skinkan.
– Aj! Vad…

Ett slag till föll över den brunbrända putande rumpan innan Svante särade hennes skinkor och lät sin tunga löpa längs stjärtskåran och borra sig in i analgropen.

Ture placerade sig mellan hennes lår. Försiktigt tryckte han ollonet mot Claras anus.

Svante tog ett ordentligt tag i skinkorna och särade dem. Anuset vidgade sig något och den äldre mannens kuk trängde in i henne med lätthet. Clara krystade och tittade bak och såg hur den bleka kuken trängde in mellan hennes brunbrända, hjärtformade skinkor.

Det var något upphetsande med det hela så hon spelade med i de äldre männens dominansspel.

Hon kände hur hennes höfter trycktes ned i madrassen gång på gång. Bredvid henne höll Svante i isär hennes skinkor så mycket han kunde och ovanpå låg Ture. Hon stönade högt när 60-plussaren rammade sin kuk in i hennes öppna arsle och stönade ner i kudden.

Ture ökade takten och hans lår klatschade mot hennes stora skinkor och med ett högt stön drog han sig ur och tömde flera satser på den lilla latinans rygg.

Svante gled ned mellan de vältränade låren. Han lät sitt ollon nosa på den styva klittan och hörde kvinnan stöna innan han förde in sitt stånd i den svarthåriga fittan.

De stora, tunga brösten började gunga i takt med hans stötar in i den tajta öppningen.

Nick höll upp kappan och hjälpte Clara på med den.

– Kommer du upp till Uppsala igen är du välkommen.

– Tack, men jag vet inte om jag…

– Jag vet, men jag och Remy träffar dig gärna igen. Ha en bra resa hemåt nu.

Hon nickade och han såg henne lämna centrum. Hon skulke komma tillbaka.

Delar i serien<< Clara på konferensMamma-dotterdagen >>

Claras och Lupitas Äventyr!
6

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier