Nettan – 43 år och nyskild Del II

Bakgrund
Hej, nu kommer fortsättningen på min fantastiska danskväll på Grand Garbo i Sumpan. För er som inte läste Del I ger jag en kort sammanfattning.

Jag heter Nettan – är en 43-årig nyskild stockholmskvinna. Efter att jag och min man separerat i januari består min familj numera bara av min 18-årige son Daniel – och jag. Min f.d. man Janne var 15 år äldre än jag och lite av en fadersgestalt för mig. När Janne och jag skilde oss blev det helt naturligt att Daniel skulle bo kvar hos mig, eftersom han hade sina gymnasiestudier och Janne reste mycket i jobbet.

Min mans och mitt förhållande blev alltmer slentrianmässigt, och sista två åren bodde han bara här – kalla det ett kompisförhållande. Intresset från min mans sida vad gäller kärlek och sex svalnade alltmer, och vi hade tyvärr sex ytterst sällan. Jag har nu förstått att han hade andra vid sidan om. Själv jobbar jag som sjuksköterska på ett av våra större sjukhus här i Stockholm.

Klart man skulle vilja ha nån att tycka om, nån att älska med – ja som när man var ung och nygift. Att känna en man som håller om mig, trycka sin kropp mot min och att vi älskade – ibland mjukt försiktigt ibland hett och passionerat – ja stormande och flera gånger efter varandra. Men binda mig vill jag ändå inte. Klart åren rinner iväg och jag blir äldre, men jag känner fortfarande en längtan och en hetta – speciellt vid ägglossningen. Förutom jobbet och min son är jag en flitig motionär. Jag hinner med att gå på gym några gånger i veckan och jag joggar en hel del.  Jag är 175 centimeter över havet och väger 62 kilo. Jag har blont axellångt hår och blå ekorrpigga ögon, markerade kindben och lite putiga läppar. Mina ben är slanka men ändå muskellösa. Jag har en fast byst eftersom jag aldrig varit mamma (oftast använder jag BH och då storlek 75C). Eftersom jag är en flitig motionär har jag en tajt muskellös rumpa och min midja är smal och markerad.

Ja Daniel är ett kapitel för sig. Han är fotbollstokig, och säkert väldigt duktig eftersom han spelar i BP:s A-juniorer. Nu har jag också börjat märka att han alltmer hänger vid datorn – inte enbart för att spela spel med kompisarna utan för att kolla porr och chatta. Jag har i smyg kollat vad han tittar på, och till min förvåning är det oftast filmer med kvinnor i min ålder. Jag har också förstått att han ofta är inne på en MILF-chatt. Förutom fotbollen och datorn har ett nytt intresse börjat väckas hos honom – nämligen fotografering. Han brukar säga att blir jag inte fotbollsproffs så vill jag bli fotograf. I somras fotade han mig en del. Ja till och med baddräktsbilder, och en del lite vågade – ja mjukt sexiga. Nu tjatar han på att jag ska ställa upp på fler bilder, men jag vet inte. Det värsta är ju att han visat bilderna för kompisarna i fotbollslaget. Ja det berättade han för mig ikväll.

För ovanlighets skull hade jag långledigt denna helg. Därför ringde jag Lisa, min bästa väninna, för att föreslå att vi skulle göra något tillsamman. Tyvärr har hon barnen (Anton och Alma 10 respektive 8 år) denna helg, så för henne blir det popcorn och TV. Lisa övertalade mig dock att gå på Grand Garbo i Sumpan. Ett typiskt raggställe för tjejer i vår ålder eller äldre som söker unga tjurar, allt enligt Lisa. Jag var tveksam, men blev till slut övertalad och lovade att testa stället. Efter samtalet med Lisa började jag göra mig i ordning. Dusch inklusive den obligatoriska rakningen av min lite bulliga ”Elin”, sminkning – kanske lite tuffare än normalt. Sedan kläder och där väljer jag min sexiga tunna och korta sommarklänning djärvt urringad både fram och bak, vilket innebär att jag inte kan ha BH. Jag behöver inte skämmas för min byst. Det är fortfarande fast och bara aningen hängig, vilket väl bara anses sexigt. Sen hoppade jag också över trosor, men satte på mig en liten vit höfthållare med läckra strumpeband och tunna glansiga nylonstrumpor. Sist hoppade jag i mina nya högklackade.  Ja jag var helnöjd med min klädsel. Jo jag glömde en sak – Jag tog på mig mina gamla vigselringar, som bara låg och skräpade i mitt smyckeskrin. Daniel tipsade mig att gifta kvinnor eller som han MILF:s var mer sexiga än ogifta eller skilda. Förmodligen lite extra porrigt med otrogna kvinnor.

Redan i baren blir jag uppraggad av en väldigt ung kille, som heter Riccardo. Detta kommer jag att berätta mer om för Lisa, så även du får ge dig till tåls. Du undrar säkert varför jag skulle åka till Lisa och inte direkt hem. Jo den unge killen och jag hade sex på Garbo – oskyddat sex. Ja, jag är en riktig slarva, men jag kunde bara inte säga nej – ja sån blir jag mitt i ägglossningen. Jag har ännu inte riktigt vant mig vid att vara en ”fri kvinna” och naturligtvis har jag inga ”dagen efter piller”. Som tur är Lisa mera van vid livet som ”fri kvinna” och bara jag kommer hem till henne ser hon till att jag tar pillren, så det inte blir några ovälkomna efterräkningar av min Garbokväll. Ja nu har du fått en kort bakgrund till kvällen och mitt besök på Garbo.

Taxiresan
När jag kommer ut från Garbo lite onykter och runt två på natten har jag verkligen tur. Med en gång får jag tag i en taxi. Jag ger den färgade taxikillen, som kanske är 25 – 30 och lite fyllig runt midjan, Lisas adress i Vällingby. Taxikillen, som visade sig heta Abdi, öppnar framdörren för mig istället för den bakre dörren, och lite tvekande sätter jag mig på stolen bredvid honom. Jag blir lite tveksam först, men gissar att ensamma damer som varit på Garbo sitter i fram hos chaffisen.

Här i taxin kan jag berätta mer om Lisa för dig. Lisa är liksom jag skild, och har två barn som hon har delad vårdnad om. Hon är ett år yngre än mig alltså 42. Hon är otroligt mysig – ja min bästa väninna, och har varit ett stort stöd för mig nu i samband med skilsmässan. Lisa är bi, och vi har haft tjejsex några gånger. I sängen är hon styrande – ja ibland dominant. Ja det var hon som tog initiativet till tjejsex. Först var jag tveksam, men måste nu erkänna att vi har haft det skönt flera gånger.

Lisa är längre än jag 178 cm och väger 63 kilo. Hon har nästan korpsvart och mycket kort hår. Hennes ögon är varmt bruna och munnen vacker med fylliga läppar. Ja hon har ett otroligt vackert ansikte. Hon har slankare linjer än jag, men ändå mycket kvinnliga. Hennes byst är inte lika rund som min utan mer toppig. Jag vill minnas att hennes BH-storlek är 80-B kupa. Hennes bröstvårtor är mindre än mina, men otroligt känsliga – Ja som mina. Hon har en underbart platt mage och en vacker pärla i naveln. Hennes blygdläppar är små mörka, men längst upp i skåran hittar du en klitta – lite större och tydligare än normalt. Ja läpparna är som sagt små och ofta lite öppna så man kan skönja det mörkrosa köttet innanför. Tänk dig mina större och bulliga läppar smeka hennes små. Lisa älskar som jag motion i olika former. Hon gymmar mycket, men joggar också ofta. Ja Lisa har en underbar fysik och håller sig i trim.

Då och då känner jag Abdis blick granska min ringprydda hand, mitt ansikte och min djärva urringning och han börjar prata:
”Jag gissar att du varit på Garbo, frun. Var det trevligt”?
”Jo då, men nu är det dags att ge sig hemåt”, svarar jag och funderar över hur han tar för givet att jag är gift – javisst ja mina ringar.
”Ja jag har förstått att det är många kvinnor mellan 35 och 50, som besöker Garbo i jakt på yngre killar. Hittade du något intressant – kanske nån rar ung kille”?
”Ja det kanske det är, men jag gick dit för att dansa”, ljuger jag och tänker ”, bara det inte syns på mig vad jag varit med om.
”Du är ju så otroligt läckert klädd. Killarna stod väl i kö för att få dansa med dig? Den där urringningen kan ju fälla vem som helst, lilla frun”?

Jag tittar ner på min klänning, och märker att urringningen glidit isär, och råkar blotta lite av min vänstra vårtgård. Skitt också, det syns ju genom det tunna svarta tyget att vårtan styvnat. Samtidigt kan jag inte förneka att jag blir pirrig av hans blick – ja jag njuter av hans blick och språk.
Hans bruna ögon är varma och över hans läppar sprids ett leende:
”Ja du ska väl hem till man och barn nu. Men vill du prata bort en stund med mig så vet jag ett lite avskilt ställe längs vägen, där vi kan vara för oss själva. Jag kan stänga av taxametern och köra dig för MILF-taxa. Din man behöver inget få veta. Jag har också fru och barn, så jag kommer inte att ställa till besvär för dig. Du ska veta att många andra gifta kvinnor som varit på Garbo är sugna på att runda av kvällen med lite mys”.

Så lätt ska jag inte falla, och så diskret jag kan rättar jag till klänningen, så att i alla fall vårtgården täcks av tyg.
”Nej, varför gjorde du så. Ditt bröst är ju så fylligt läckert och din vårta styvnade. Vi kan ha det mysigt här i bilen. Du vet väl att vi färgade killar är bättre än svenskarna på att älska och att vi är ordentligt utrustade”.
”Tack för erbjudandet, men jag är nöjd med kvällen och vill bara åka hem. Jag är så nöjd om du är gullig och bara kör mig hem” svarar jag, och han börjar nog inse att jag inte blir ett kvart i tre ragg.
Det plingar till i min mobil och jag tittar på chaffisen, och ljuger bara för att få slut på samtalet …., eller är det för att vara mer svårfångad: ”Det är min man han är fortfarande uppe och väntar på mig”.
”OK, jag förstår”, svarar Abdi besviket.
Ger sig snyggingen så lätt, och jag som bara ville spela oåtkomlig. Så jag svarar: ”Abdi berätta mer om MILF-taxan. Det låter lite snuskigt – ja nästan luderaktigt”.
”Söta lilla frun, det är inte alls luderaktigt. Det innebär att taxikillen kör dig hem gratis, och att du och taxikillen har en mysstund. Ibland blir det bara prat och lite kel, andra gånger kan det sluta med ett knull. Det är helt på dina villkor. En del kvinnor kallar det för sista chansen eller kvart i tre ragg”.

Samtidigt som Abdi berättar, känner jag hans hand på mitt nylonklädda lår. Jag låssas inte märka vad han sysslar mig, och undrar stilla hur långt han vågar gå med ”lilla frun”. Bilen saktar ner och jag känner handen allt längre upp på låret. Spänningen stegras och jag sjunker ner mera på sätet och öppnar mina lår. Då känner jag fingrar smeka mina känsliga blygdläppar för att sekunden senare tränga in mellan dem.
Jag kan inte motstå njutningen längre utan undslipper mig en djup suck, och viskar ”Jaaa jaa mer, vi är båda gifta, men det skiter vi i. Snälla visa mig vad MILF-taxa är”.

Abdi parkerar bilen lite undanskymt, tittar på mig och säger bestämt:
”Jag visste att du var en kåting, lilla frun, och att du vill betala skjutsen med ett knull. Abdis sköna kuk kommer att göra dig gott. Sen kan du kila upp till gubben och låta honom slicka din kladdiga fitta. Jag har parkerat här under trädet tidigare. Här ser nog ingen oss, och där borta är din port. Det lyser bara i ett fönster på nedre botten. Nu går vi ut, jag ska knulla dig skönt slampa”.

Vi står där i skymningen framför bilen. Jag vet inte riktigt vad som ska hända, men ställer mig på tå för att kyssa Abdi. Han lägger sina starka händer på mina axlar. Då glider min tunna klänning ner, och mina mogna bröst blottas helt, men i mitt påverkade och kåta tillstånd bryr jag mig inte om eventuella grannar och deras nyfikna blickar. Abdis händer trycker bryskt ner mig, jag sitter på huk framför honom.
”Öppna  mina byxor och ta fram min kuk. Du behöver en riktig kuk lilla frun”.
Lydigt öppnar jag hans gylf och lirkar fram den grova och mest underbara kuken.

Jag granskar den tydliga ådringen på den grova kuken, sen ollonet – i storlek nästan som en liten clementin. Med tungspetsen sprider jag ut min saliv över ollonet samtidigt som min hand leker med den välfyllda pungen.
”Sug mig sexy, och håll samtidigt upp dina goa pattar”, hör jag min dominanta älskare viska.

Min kropp vill inget hellre än att behaga min unghingst och jag formar mina mogna läppar som en kärleksport och öppnar villigt min mun. Min tunga möter Abdis grova ollon, omfamnar det och jag suger i mig smaken av den glansiga försatsen. Samtidigt lyfter jag fram mina runda mjölkbehållare och börjar leka med fingrarna över vårtgårdarna. I mina tankar finns bara Abdi, inga nyfikna åskådare eller Lisa.
Abdi tittar på mig och säger med en nu väldigt bestämd röst, ”Nu ska du ta min kuk till nya höjder”.

Samtidigt böjer han mitt huvud bakåt och beordrar mig att öppna munnen mer. Jag känner hur hans grova kuk tränger in mellan mina läppar och bryskt försöker trycka sig förbi mitt gomsegel. Jag ryser! Är det av rädsla eller kåthet? Abdis grova kuk lyckas tvinga sig förbi mitt gomsegel, och tränger sig ner genom min strupe. Gud klarar jag detta, får jag luft? Aldrig tidigare har en så stor kuk varit så djupt inne i min mun och hals. Snälla Nettan, grips inte av panik, försök andas lugnt, försök slappna av. Ingen vill göra dig illa – var tapper, visa att du kan klara av din dominanta masters tuffa lek. Gör det skönt för denne storkukade man! Ja så går mina tankar.

Jag känner hur Abdis pungkulor pressas mot min haka. Har han bottnat i min strupe, har jag lyckats ta emot hela 25 centimeter grov kuk i min strupe? Kuken börjar röra sig upp och ner i min uttöjda trånga hals. Ja, jag klarar att ta emot denna enorma hingstkuk. Jag känner hur ollonet vandrar upp till mitt gomsegel, och ge mig en möjlighet att andas, för att i nästa stund trycka tillbaka ner i min strupslida. Ja, Abdi och jag lär oss varandras rytm, där jag ges en möjlighet att andas, och han får största möjliga njutning. Jag njuter av hans stön och känner hur hans kuk växer i min strupe. Ollonet i min hals sväller ytterligare samtidigt som det börjar rycka. Så känner jag den varma såsen skölja ner i mitt inre. Jag sväljer allt jag kan, men det blir för mycket, och vit sås sipprar ut ur min mungipa.

Abdi tittar på mig säger: ”Du har en go sugmun lilla frun. Nu ska vi se om din röv är go att knulla också. Jag gissar att din gubbe aldrig knullat dig i röven, svenska killar är ju så fantasilösa”.
”Snälla inte analt …. jag har aldrig….. det är äckligt”, ljuger jag.
”Lilla gumman, tror du att jag sätter på dig i fittan, jag vet ju inte om du använder skydd eller ej. När jag vet att du käkar p-piller ska du få njuta av min kuk i fittan, men inte ikväll. Lägg dig på motorhuven med röven uppåt och dra upp klänningen. Den är bara i vägen”:

Jag inser att det är Abdi som bestämmer, lägger mig ner över motorhuven och drar upp klänningen.
”Isär med benen också hora, visa nu att du är ett riktigt knulluder lilla frun. Din man står säkert i fönstret och tittar på dig. Han ska väl inte behöva skämmas för dig – otrogna lilla frun. Åsså dra isår skinkorna så att man kan se bajshålet”.
Lydigt öppnar jag mina lår, för bak mina händer och drar isär skinkorna så att russinportenen öppnas. Konstigt nog njuter jag av Abdis snuskiga ord och att bli behandlad som ett luder. Samtidigt ser jag i ögonvrån hur Abdi plåtar mig med sin mobil.

”Är allt bra lilla frun, vill du känna en stor svart negerkuk tränga upp i din tarm”?
”Snälla Abdi jag vet inte…”.
”Är det första gången”?
Jag skakar på huvudet ”jo …. nej menar jag … men jag tycker … jag menar… jag är inte så bra på det…
”Så du menar att jag ska låta dig vara, att jag inte ska knulla upp din rumpa framför din mans fönster. Din man fattar inte vad hans kåta lilla fru vill ha och behöver. Han njuter säkert där uppe i fönstret när svarta män knullar hans kåta fru” skrattar Abdi rått.
”Ja… nej, jag menar. Ta det försiktigt….. snälla”, viskar jag.

Min blick möter Abdis mer bestämda och lite överlägsna blick. Jag vet att han kontrollerar mig och att hans vilja är min lag. Jag inser också att det tänder mig extra att knulla framför andra. Jag skjuter bak rumpan och svankar, och Abdi greppar mina skinkor och särar bättre på dem. Nettan försök utstå smärtan, låt det gå fort. Skrik inte. Folk i huset kan höra. Ja så går mina tankar. Jag känner hur han manövrerar sin väldiga hingstkuk mot min russinskrynkliga anusöppning, och låter den ligga precis så den nosar i hålet.
”Slappna av nu lilla frun….” viskar Abdi och pressar på mot min slutmuskel.

Jag känner hur ollonet tränger sig in genom den första ringmuskeln och håller andan och ömsom spänner och slappnar av. Så pressar han ytterligare och når den inre muskeln som knyter ihop sig totalt. Han stannar till. Är han nöjd? Inser han äntligen att hans lem är för stor för mig? Han är som sagt stilla ett ögonblick och sedan trycker han på – hårt och beslutsamt.
”AAaaii! AAAAIIIJJJ!! AAAAIIIIIIJJJJJJJJJ”!!!
Jag blir stel som en pinne. Varenda muskel är spänd och jag andas häftigt. Min rygg glänser av svett och mina ögon tåras av smärtan. För guds skull väck inte folk tänker jag och koncentrerar mig för att inte skrika ut min smärta.
”Ssssh… slappna av hora ….. det är snart över”.

Jag flämtar men kan inte svara. Mina lår skakar och min slutmuskel griper om den grova lemmen med oerhörd kraft. Abdi lägger sina händer på mina höfter igen och trycker till. Sakta, sakta känner jag hur den enorma och svarta hingstlemmen glider in i mig – ända till roten.
”AJ SOM FAN!! Det gör skitont Abdi… snälla”.

Abdi stannar upp, lutar sig över mig och kysser min svettblänkande kind. Med ena handen greppar han min haka vänder upp mitt ansikte och kysser mig passionerat hett Mmmmm.
”Bara slappna av lilla frun … det gör inte ont så länge till. Du är så vacker… din stjärt är så underbar och du är så sexig, ja den allra sexigaste oskuldsflicka jag mött”.

Abdis ord och kyssar får mig att slappna av en smula. Så reser han på sin överkropp, griper tag i mina höfter och börjar knulla mig. Min kropp glänser av svett och min trånga stjärt tar emot den väldiga kuken, som bänder isär mina skinkor och glider ut och in i min ändtarm. Jag gnyr för varje stöt, men han bryr sig inte utan bara ler och tar det helt i hans egen takt. Ingen kan hindra honom nu, och när han nu ökar farten stönar jag allt högre för varje stöt. Jag särar mer på benen och putar mer med stjärten i ett försök att lindra smärtan. Ja vi knullar helt på Abdis villkor. Och trots min smärta älskar jag av att ge min njutning till denne svarte man.

När Abdi ökar tempot ytterligare orkar jag bara flämta. Jag hör hans hårda skratt samtidigt som han skjuter sin sats långt upp i min upptänjda ändtarm. Under det att han sprutar ut sina spermier fortsätter han frenetiskt att stöta i mig, och stannar inte förrän hans vita tjocka sperma började droppa ner på marken. Han lutar sig över min darrande, kladdiga kropp och kysser mig ömt.
”Sådär det var väl inte så farligt…”.
Jag kan inte svara mitt huvud hänger ner mot bröstet. Mina ben darrar men andhämtningen har lugnat sig. Jag känner hur Abdi drar ut sin kladdiga kuk färgad av hans vita sperma och mitt tarminnehåll. Jag känner hur sperman rinner från mitt halvöppna hål, hur den rinner ner för mina lår.

”Nu mitt lilla sprutluder ska du slicka rent min kladdiga kuk”.
”Snälla nej .. den är bajsig, snälla låt mig slippa, jag gör vad som helst men … nej”.
”Tror du att jag vill stoppa in den kladdiga kuken i mina rena byxor, nej städa upp efter dig  nu lilla frun. Din man däruppe ska inte behöva skämmas för dig”.

Samtidigt trycker Abdi in sin halvstyva, kladdiga tjurkuk i min mun, och lydigt slickar jag kuken ren. Han låter den sedan smeka över mitt hår, för den mot mitt öga, greppar den, runkar den ett par gånger, och då kommer ytterligare ett litet sprut som träffar mitt högra öga, som blir alldeles kladdigt.
Han tittar på mig och säger, ”Jag måste pissa”.
Jag vet inte hur jag tänker, det måste vara spriten och att jag innerst inne njuter av Abdis dominans. Jag trycker mig ömt mot min tjur, greppar hårt om hans lår och svarar, ”Gör det här”.

Just som han riktar sin grova lem mot min öppna mun kommer tidningsbudet förbi ….., men jag bryr mig inte. Min blick är helt koncentrerad på den halvstyva kuken. Så kommer strålen, först träffar den min panna, sen riktas den mot min mun. Jag försöker svälja, men klarar inte att ta emot allt. Det rinner ut i mina mungipor, och ner över mina bröst. så kommer det några extra skvättar. Slutligen kysser jag ollonet, och möter tjurens nöjda blick.

”Jävlar, du är ju helt underbar lilla frun. Din mun är ju skönare än min frus fitta och det är första gången jag pissat ner en MILF. Ring mig nästa gång du behöver taxi, och hälsa gubben”, säger Abdi, räcker mig sitt visitkort och kramar om mig.

När Abdi startar bilen och rullar iväg vinkar jag till honom. Gud vilken underbart tuff kille. Så tar jag upp mobilen och läser SMS:et från Lisa
”Hej MILF:en, portkoden är XXXX. Ta hissen upp och knacka försiktigt så du inte väcker ungarna. Jag vill inte ha stökiga ungar springande omkring mig, när jag får träffa min älskade Nettan, som är nyknullad. Puss – jag längtar jättemycket efter en skön natt med dig. Ps: allra först tar vi pillren.
Puss Lisa!”

3

Kommentarer

2 svar till ”Nettan – 43 år och nyskild Del II”

 1. Profilbild för Desmond
  Desmond

  Tack för dina sköna noveller Ewa-Lena
  Sitter på jobbet och läser i Stockholm..

 2. Profilbild för Ewa-Lena
  Ewa-Lena

  Mysigt att få positiv feedback/kram

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier