Nakna äventyr på stranden

Det hade varit en tuff vår och början på sommaren var värre. Kanske var det inte så smart att göra sina avgörande sluttentor och jobba samtidigt. Nu var det veckan efter midsommar, solens strålar stod som spjut i backen, och dan innan hade jag fått besked om att alla tentor var godkända och dessutom hade jag semester!
Man skulle kunna tro att jag var som en nysläppt kalv på grönbete, men jag var helt slut. Bredvid mig i sängen låg min underbara flickvän, Nora. Morgonsolen trotsade persiennerna och lyste upp hennes ansikte. Jag låg på rygg, hade precis vaknat, hon låg vänd mot mig, hade det där leendet, det som betydde att nu hade hon nånting på gång, nånting hon visste att jag skulle gilla.
Jag kände hennes hand under täcket, den krypsmekte långsamt mitt lår, närmade sig mina sovshorts. Den mjuka lilla handen krånglade sig in under tyget och hittade det som den var på jakt efter. Grep om min kuk som hade börjat resa sig redan vid första touchen på låret. Lite liv i grejerna fanns det tydligen. Runkade inte, bara höll i den för att känna hur den blev stenhård, lekte lite med den med fingrarna, tog några långsamma runktag.
Plötsligt försvann hon under täcket och jag kände hur ollonet omslöts av hennes mjuka läppar. Men bara efter en halv minut kom hon upp till mig igen med röda kinder och sitt busleende.
”Nu blir det inte mer!” sa hon. ”Du har varit en rätt kass älskare den senaste tiden och vi vet varför. Idag ska vi sparka igång dig med en… sexchock kanske, jag har en plan!”

Det är läge att presentera Nora. Tjugofyra år gammal, precis som jag, klok och kompetent, snäll, söt, snygg och kåt. Vad kan man mer begära? Ingenting! Ett ganska mörkt halvkort hår ramar in ett fint ansikte med bruna ögon, röda läppar, mjuka kinder och en lätt uppnäsa. Hon är medellång, halvsmal, har en markerad stjärt. Brösten är inte stora men otroligt välformade med läckra små vildhallon till bröstvårtor. Hon är helrakad där nere, det skiftar lite, ibland sparar hon hår på venusberget, men runt blygden är hon alltid rakad och len. Och just nu var hennes venusberg också lent och hårlöst.
Vi har varit ihop några år och är minst lika kära som nånsin. Till hösten ska vi flytta ihop, lägenhetskontrakt är skrivet, inflyttning i slutet av augusti.

En och en halv timme senare satt vi i bilen, lånad av hennes pappa. Hon körde, sa att hon inte ville åka med nån som kunde somna på vägen. Hennes plan var fortfarande hemlig, destinationen en gåta. När jag frågade såg hon bara glad och mystisk ut, och kåt.
Vädret var underbart, runt tjugofem grader, lite lätt vind, klarblå, nästan mörkblå himmel. Allt grönt var intensivgrönt, och alla röda stugor var rödare än nånsin.

Nora hade en vit, kort, ganska tunn sommarklänning och det var lätt att se att hon inte hade nån behå under, bröstvårtorna var tydliga, och min kuk började svälla. Det var inte lätt att veta vad hon hade planerat, men efter allt tungt jobb som varit kändes det att både kropp och själ höll på att vakna.
Vi hade åkt kanske en timme när hon släppte högerhanden från ratten, särade lite på benen och jag såg hennes hand söka sig in under den korta klänningen. Hon vände sig kort mot mig och log och så tittade hon ner mot sitt sköte och jag kunde se att hennes hand rörde sig under klänningstyget.
Så drog hon fram handen och utan att släppa vägen ur sikte sträckte hon ut handen mot mig och sa:
”Smaka!”
Jag tog tag i hennes hand, drog in lukten så djupt jag kunde. Doften av kåt flickvänfitta var ett livselixir, väckte mina trötta och slitna livsandar. Jag sög in fingrarna i munnen och lät tungan känna smaken i varje centimeter, varje mikroliter kåtsaft.

Utan att ta blicken från vägen sa hon:
”Ta fram den!”

Min kuk spände i byxorna. Jag släppte ut mitt stånd, pulserande stod staken rakt upp där jag satt i passagerarsätet. Nora kastade en snabb blick på den.
”Du ska runka! Men bara långsamt och det får inte gå för dig!”
Nora drog upp klänningsfållen och nu kunde jag se det jag redan anat, hon hade inga trosor. Jag såg hennes blygdläppar, nästan särade men inte riktigt. Vänsterhanden hade hon på ratten, men högerhanden smekte ner mot underlivet och när hon nått målet lät hon ett finger sakta glida upp och ner i skåran. Hon tittade stint på vägen men hennes andhämtning avslöjade upphetsningen.
Medan jag tittade på henne började jag runka, långsamt, så långsamt jag kunde. Kuken stod som ett spett och hade jag ökat tempot skulle jag sprutat på en minut.
Med jämna mellanrum tittade hon sekundkort på mitt runkande och varje gång såg jag hur hennes fittretande finger rörde sig snabbare.

Plötsligt svor hon till:
”Fan! En poliskontroll! Det tar alltid tid och jag vill komma fram!”
Vi blev invinkade på en parkeringsplats där det stod flera poliser och ett antal stoppade bilar.
Snabbt drog Nora ner klänningsfållen och jag skyfflade in kuken i byxorna och hann precis få upp gylfen när en snygg blond poliskvinna med håret i en bred fläta stegade fram till bilen.
”Hejsan! Körkorts- och nykterhetskontroll! Kan jag få se ditt körkort?”
”Visst”, sa Nora och vred sig mot väskan i baksätet. När hon gjorde det gled klänningen upp och blottade hennes nakna kön.
Jag såg hur poliskvinnan studsade till lite när hon såg min flickväns hårlösa fitta. Så tittade hon till på mina shorts och höjde lite på ena ögonbrynet när hon såg bulan som trängde uppåt och ville släppas ut.

Nora visade körkortet och polisen kollade en sekund på det och lämnade tillbaka det utan ett ord. Hon plockade fram alkotestaren, satte på ett rent munstycke och Nora blåste.
”Ok!” sa den snygga polisen. ”Var det dagens första blowjob?”
”Eh…” Nora kom av sig för en gång skull. ”Nja, det första fullbordade i alla fall.”
”Vart ska ni?”
”Det är en hemlighet, en överraskning för honom!”
”Viska till mig!”
Polisen böjde sig in och Nora viskade något i hennes öra.
”Wow!” sa polisen. ”Då förstår jag att det är fart på grejerna.”
Så såg hon lite barsk ut och sa:
”Vet ni att det fullkomligt osar sex härinne?”
Hon sträckte in lagens långa arm, skyfflade upp Noras klänning och drog ett finger upp mellan hennes könsläppar. Den blonda poliskvinnan tittade på sitt finger som glänste av väta.
”Här är ju blött som ett träsk i Norrland!” sa hon. ”Och du där! Det är förbjudet med dolda vapen. Visa vad du har där!”
Snabbt gick hon runt bilen och tecknade åt mig att dra ner rutan.
”Kom igen!” sa hon och tittade ner på mitt byxstånd.

Jag tittade på Nora och hon nickade. När jag drog ner gylfen sprätte kuken upp och ställde sig i pulserande givakt.
”Oj! Ja, den där är verkligen laddad, den kan ju skjuta av när som helst”, sa den blonda polisen.
Hon sträckte ner handen och tog ett stadigt grepp om min kuk och drog några bestämda runkdrag. Lite försats sipprade ut och hamnade på hennes fingrar. Hon drog åt sig handen men lät försatsen vara kvar på fingrarna, samma fingrar som redan var blöta av Noras fittfukt.
”Om det inte varit en massa kollegor här hade jag kunnat göra ett tillfälligt frihetsberövande. Det finns säkert några fina skogsgläntor häruppe där vi hade kunnat ha en mysig kroppsvisitering, alla tre.”
Nu log hon ett glatt och busigt leende. Men så såg hon plötsligt strängt på oss och sa:
”Nu menar jag allvar! Sex medan man kör är livsfarligt! Så nu låter du din lilla kussimurra vara ifred och du låter din ståkuk vila i byxorna, och framförallt rör ni inte varann förrän ni kommer fram! Är det klart!”
Vi nickade lydigt.
”Ok, då önskar jag er en härlig dag! Jag hade gärna varit med!”

Innan vi kommit oss för att köra iväg såg vi henne gå iväg mot nästa bil med svängande höfter. Hon såg sig omkring, och så slickade hon av sig våra kåtsafter från fingrarna.

En dryg halvtimme senare lämnade vi stora vägen och körde några minuter på en mindre väg. Till slut kom vi fram till en parkeringsplats där det stod ett tiotal bilar och ett par motorcyklar..
Nora ledde oss in på en smal sandig stig mellan låga vindpinade tallar. Snart skymtade vi havet mellan träden och när vi kom ut på stranden möttes vi av en stor skylt.

Välkomna!
Här får man inte ha några kläder förutom skor!
Det mesta är tillåtet, men visa hänsyn, och konsensus gäller!
Ha en härlig tid här!

Nora var naken inom fem sekunder och för mig tog det kanske arton sekunder. Vi möttes i en omfamning och min kuk reste sig under våra hungriga kyssar. När hon särade på benen tryckte ståndet upp mot hennes fuktiga skrev.
Stranden var ganska djup, med mjuk sand och klitter innan skogen tog vid. Vi tog våra kläder, filtar och matsäck och började gå åt ena hållet. Snart såg vi folk. Alla var nakna och jag upptäckte att jag tyckte om att de tittade på våra skamlöst blottade kroppar, mitt stånd slaknade inte en centimeter.
Medelåldern var ganska hög, kanske runt 50-55, men vi såg många mogna som var attraktiva. Nästan de första vi såg var en kvinna som låg en bit upp på stranden på en filt. Hon hade benen särade och lätt uppdragna och mellan hennes ben låg en man och slickade henne. Av hennes andhämtning att döma gjorde han ett bra jobb.

Vi kom förbi två män i 40-årsåldern som låg och kysstes på en filt samtidigt som de runkade åt varann. Jag blev inte förvånad när Nora stannade till för att kolla in dem, jag vet att hon kollar på bögporr ibland. Jag tyckte också att det var lite kul att se, har aldrig kollat bögporr och tänder inte på killar, men det var lite intressant.
En bit längre bort såg vi en attraktiv kvinna, säkert 50 år, men klart sexig. Hon låg på magen stödd på armbågarna och sög en man med kraftig kuk. Hon låg vänd mot havet och när hon såg oss släppte hon ut kuken ur munnen, kollade in mitt stånd och formade munnen till en kyss, såg mig i ögonen och log.

Vi hade säkert gått en halv kilometer för att hitta det perfekta stället när vi fick se ett sällskap en bra bit upp mot klitterna. Det var en kvinna och en man som båda såg ut att vara runt fyrtiofem. De satt på en filt och jag såg att hon hade handen om hans kuk och runkade lite sakta.
Men de var inte ensamma. De hade två tonårstjejer med sig, en ljus som på avstånd verkade väldigt söt, och en mörk med asiatiska drag, hon var också söt. När den mörka fick syn på oss viskade hon något till den ljusa och samtidigt sträckte hon ner en hand och smekte sin tonårsmus.
Vi vinkade åt dem och jag pekade först på oss och sen på en plats 10-15 meter vid sidan av dem. Alla fyra där uppe gjorde glatt tummen upp.
När vi kom upp sa vi bara hej på avstånd innan vi la ut våra filtar. Men vi såg i ögonvrån hur de lystet kollade in oss och nu hade även den ljusa jättesöta tjejen fingrarna mellan benen och kvinnan runkade mannen snabbare.
”Nu ger vi dem en show!” viskade Nora.

Innan jag hann reagera där jag stod föll hon på knä framför mig och tog ett grepp om min kuk som stod i fyrtiofem graders vinkel. Nästan direkt började hon slicka på den och så tryckte hon in den mellan sina röda läppar.
Familjen bredvid var helt uppslukade av att se oss. Jag kunde inte låta bli att vända huvudet mot dem och med ett leende mötte jag deras blickar, först den attraktiva blonda mamman, sen den snygga mörka tjejen och sen den söta ljusa.
Det var obeskrivligt upphetsande att de tittade på oss medan Nora sög mig, det var gränsöverskridande, jag hade aldrig varit med om en sån exhibitionistisk kick.

Nora nästan knuffade ner mig på rygg. Hon gränslade mig, flinade lite mot mig när hon kände efter om hennes fitta var tillräckligt blöt, det var en totalt onödig kontroll. Hon tog min kuk i handen och styrde den upp i sin sexgrotta. Ända ner sjönk hon, mina sexton centimeter försvann in i henne.
Och så började hon rida. Vi var båda desperat knullhungriga. Visst hade vi haft sex de senaste veckorna, men inte alls så mycket som normalt, och nu den här stranden och familjen som tittade på oss. Jag juckade upp mot henne i fullt tempo, kuken svällde inne i henne som en stor klubba.
Men jag ville se hur familjen reagerade. Jodå, mannen hade tagit plats bakom den blonda kvinnan som stod på alla fyra, han satte på henne bakifrån medan de använde oss som upphetsningsobjekt. Det gjorde flickorna också. Båda satt vända mot oss och smekte sina unga fittor.

Med ett halvkvävt vrål välte jag ner Nora på rygg och trängde in i henne. Nu släppte all spänning och stress och vi knullade besinningslöst. Snart började Nora komma, kastade hit och dit med huvudet och så kände jag hur hennes slidväggar började krama min kuk i orgasmvågorna. Jag fortsatte att knulla och när hon hämtat sig viskade hon:
”Dra ut den och kom på mig, kom på brösten!”
Jag ställde mig på knä gränsle över henne och tokrunkade, nu skulle jag komma snart, snart! Än en gång vred jag på huvudet och såg hur flickorna hade ändrat ställning så att de hade händerna i varandras fittor och de var helt klart på väg mot orgasm. Jag såg först den mörka och sen den ljusa i ögonen medan jag runkade och när jag såg att det började orgasmrycka i dem vände jag mig mot Nora och våra ögon möttes innan jag försvann in i min orgasmdimma. Sprut efter sprut flög genom havsluften och landade på hennes fina bröst, snart var de täckta av min uppladdade sperma.
När jag kom till sans igen såg jag hur Nora gned runt i sperman, gned in den i huden och så tog hon en ordentlig klatt på fingret och stoppade in i munnen och svalde med ett leende.
Vi kysstes, sen ställde jag mig upp på darriga ben, drog upp Nora och så sprang vi ner och slängde oss i havet.

När vi kom upp till vårt läger igen ropade mannen:
”Tack för föreställningen, den var riktigt go!”
”Tack själva!”, sa jag, och vi gick lite närmare dem. ”Ni bidrog också!”
”Det var så lite så”, log kvinnan. ”Jag heter Maria och det här är min man Peter. Och flickorna är Li och Moa.”
”Moa är min dotter och Li är vår gemensamma”, sa mannen.
”Jag heter Nora och det här är Seb”, sa Nora. ”Nu ska vi äta lite men sen kanske vi kan göra nån repris!”
”Jag får stånd bara jag tänker på det”, sa Peter, och jag såg hur hans kuk faktiskt växte lite. Den var kortare än min men ordentligt grov och jag märkte att Nora kollade lite extra.
Jag kollade in Maria. Hon var söt, lite åt det mulliga hållet men absolut inte fet. Hon och Li, den ljusa, var väldigt lika. Marias bröst hängde lite, men var klart attraktiva, och hon hade ljust hår sparat på venusberget.
Döttrarna var helt olika varandra, men båda var otroligt fina. Moa var lite längre, hade lite asiatiska drag som jag sett redan på håll. Hon var smal och liksom elegant.
Li var den som svarade mot en av mina skämsfantasier. En sån där ljus lite ungflicksmullig tjej med oskyldigt utseende, halvsmå söta runda bröst och ljust hårburr på fittan, och jag hade redan sett de ljusröda blygdläpparna när hon onanerade.

Jag och Nora satt på vår filt och småpratade lite och njöt av matsäcken. Jag hade halvstånd hela tiden, vet inte om det var Nora eller de andra som gjorde mig mest upphetsad. Jo, om jag ska vara ärlig var det nog Li.
Under tiden som vi åt hörde vi en lågmäld men ända ganska intensiv konversation från familjen. Det var omöjligt att höra vad som sas, men jag tyckte att jag hörde ordet ”kuk” nämnas flera gånger.
Två flickor kom lite tvekande och med ett visst fnittrande över till oss.
”Hej! Får vi sitta här hos er ett tag?” frågade Moa.
”Såklart!” sa Nora. ”Slå er ner bara!”
Flickorna satte sig ner, båda i skräddarställning vilket gjorde att deras unga sköten var öppna för våra ögon. Li rodnade när hon såg mina blickar men gjorde inget för att skyla sig, och hon hade svårt att inte titta på mitt stånd.

Först var det lite blygt, men Nora som har lätt att fixa såna situationer bröt tystnaden.
”Ni verkar vara väldigt öppna med sex i er familj”, sa hon.
”Mmm”, sa Moa. ”Det har blivit så. Vill ni att jag ska berätta?”
”Ja, om ni tror att det är ok med era föräldrar.”
”Ni har ju redan sett det ni har sett, så det är bättre att berätta”, sa Li lite tyst.
”Det började när vi var tolv-tretton år”, började Moa ”Vi började upptäcka sex och hade prövat lite med varann. Pappa och mamma har alltid haft mycket sex och vi började smyga på dem för att se hur de gjorde. Det var superspännande!”
”De upptäckte oss flera gånger. De blev inte arga, men tyckte att vi skulle låta bli, de var rädda att vi skulle bli chockade och tycka att sex var äckligt”, fortsatte Li som verkade lite modigare nu, men hon hade fortfarande lite rodnad på kinderna. Samtidigt gjorde hon inget för att skyla sina mjuka runda bröst eller sin söta lilla fitta.
”Till slut, när de fattade att vi verkligen ville se, gav de upp och vi fick komma in i sovrummet och se på när de… knullade”, sa Moa. ”Och sen har det liksom blivit mer och mer så att vi alla gör det vi vill utan att bry oss om ifall de andra ser. Så vi kan sitta i vardagsrummet och onanera medan vi tittar på tv, och ibland suger mamma av pappa fast vi är i rummet!”
”Och ibland knullar de fast vi ser! Vi gillar det, dels för att det är sexigt och också för att det märks att de är så kära fortfarande”, sa Li.
”Men”, sa Moa. ”Vi ville få undersöka pappas… kuk, men där satte de gränsen. De är ok med att vi två håller på med varandra, men ’ingen sexuell beröring över generationerna’, det är de stenhårda på. Och det är lite därför vi kom över till er!”
Nu vågade inte Li möta min blick, hon tittade ner på filten.
”Alltså, jag haft sex med flera killar och gillar det, men jag är mer inne på tjejer. Men syrran… får jag säga?” frågade Moa.
”Mmm…”, mumlade Li.
”Ok, hon är tvärtom, hon njuter när vi… leker, fast hon är mer intresserad av killar. Men hon har aldrig varit med någon kille och hon har aldrig hållit i en kuk. Så därför undrar vi… eller Li undrar, om hon får typ undersöka din kuk, Seb, heter du så?”
”Sebastian, heter jag, men alla säger Seb”, sa jag och sneglade lite på Nora. Men hon bara flinade.
”Du får gärna undersöka min kuk, Li, det skulle jag gilla, jag tycker att du är supersöt! Men är det ok med era föräldrar?”
”Det var de som kom upp med idén”, sa Moa. ”Men jag vet att Li vill det, jättemycket!”
”Är det säkert, Li?” frågade jag och försökte få ögonkontakt med henne.
Li tittade upp och mötte min blick och så log hon ett leende så att jag bara smälte.
”Ja, det vill jag”, sa hon med klar och tydlig röst.
”Hur gamla är ni, tjejer?” frågade Nora.
”Jag är sjutton och Li är sexton”, sa Moa.

Jag la mig på rygg, men stödd på armbågarna så att jag skulle kunna se.
”Varsågod, Li, min kuk väntar!” sa jag och log mot henne.
Flickan flyttade sig så att hon satt precis invid mig. Lite tvekande sträckte hon ut handen, och först drog hon bara med fingrarnas utsida över mitt skaft. Redan det var väldigt sexigt och halvståndet växte snabbt till full stake.
”Den är len”, sa hon tyst. ”Lenare än jag trodde.”
Hon tog om den med sin lilla hand, och tittade upp på mig.
”Får jag… runka lite, jag har ju sett hur mamma gör?”
”Jag längtar efter att du gör det!”
Långsamt började hon dra förhuden upp och ner över ollonkanten. Ibland betraktade hon kuken, ibland tittade hon upp mot mig lite frågande. Jag log och visade att jag njöt.
”Det är jätteskönt, men du kan hålla lite hårdare.”
Hon tog ett fastare grepp och samtidigt började hon försiktigt undersöka pungen med den andra handen medan hon runkade mig långsamt och skönt. Situationen var alldeles för sexig, jag kände hur det redan började glöda under kukroten.
”Om du fortsätter så där kommer jag att spruta snart, det är så skönt och du är så fin!” sa jag lite ansträngt.

Li runkade avstannande, bet sig i läppen och tittade upp på mig.
”Jag… jag skulle vilja lära mig att suga också…”, nästan viskade hon. ”Får jag det?”
Samtidigt hörde jag Moa säga till min flickvän:
”Du, Nora… jag har aldrig slickat en helrakad tjej förut. Men, du kanske inte gillar tjejer alls?
”Jag har inget emot det, tvärtom! Är det ok med dig, Seb?” frågade Nora.
”Hur skulle jag kunna neka?” log jag. ”Nora har världens goaste fitta”, fortsatte jag, vänd till Moa.
Men nu var mitt fokus helt på Li som bara smårunkade mig medan hon väntade på min dom.
”Du får gärna försöka suga min kuk, tänk bara på att inte skrapa med tänderna. Och slicka gärna lite först innan du tar in den i munnen.”
Flickan log och rodnande la hon sig mellan mina ben, stödde sig på armbågarna. När hon tittade upp på mig och log höll det på att gå för mig innan hon ens hade börjat.
I ögonvrån såg jag hur Nora låg på filten med uppdragna ben och mellan hennes ben hade den äldre systern börjat slicka min flickväns lena, våta fitta.

Li makade sig närmare, tog ett tag längst ner på skaftet och tittade upp på mig samtidigt som hon sträckte ut sin söta ljusröda tunga. Först rörde hon bara försiktigt kukskaftet med tungspetsen, drog in tungan igen som för att känna om det var någon särskild smak. Antagligen smakade det bara salt eftersom vi badade efter att Nora och jag knullade.
Hon sträckte ut tungan igen, den var otroligt sötsexig. Slickade på skaftet som om det var en glass, ända upp mot ollonet. Drog ner förhuden så att hela ollonet blottades, tittade lite nyfiket på det. Slickade ner och upp på ståndet men när hon kom till ollonet slickade hon runt kanten på det. Hon måste ha kollat in nån video, om inte var hon århundradets naturbegåvning.
Hon mötte min blick igen, log sitt söta leende.
”Gör jag rätt?” viskade hon.
”Det är helt underbart!”
Hennes tunga svepte runt ollonet ända upp mot toppen och så formade hon munnen som ett o och långsamt lät hon läpparna först bara röra lätt vid toppen, sen sänkte hon ner läpparna, längre och längre ner över ollonet. Om och om igen såg hon mig i ögonen, det var en blandning av oskyldig flicka och kåt förförerska som gjorde mig sprickfärdig.
Nu var kuken inne en liten bit under ollonet. Hon drog ut den nästan helt, sög in den, nästan outhärdligt långsamt. Med handen höll hon ett stadigt grepp om kukroten och nu ökade hon långsamt tempot. Hennes läppar var så mjuka men ändå fasta och jag kände inga tänder.

Li släppte försiktigt ut kuken, den stod och svajade, fuktig av hennes saliv.
”Jag gillar det jättemycket, den är så god! Gör jag det bra?” frågade hon med sitt oskyldigtsexiga leende.
”Du är jätteduktig! Vill du lära dig en grej till?”
”Ja!”
”Om du rör tungan under ollonet när den är inne i munnen blir det ännu skönare.”
Hon gjorde som jag sa, sög in kuken igen och jag kände hur tungan började smeka baksidan av ollonet varje gång kuken var inne i hennes söta mun. Först var det lite trevande, men snabbt förfinade hon tekniken, hon var en naturbegåvning!
Nu ökade hon tempot, tryckte mer med läpparna och återigen kände jag förebud i kukroten. Jag la handen på hennes huvud.
”Li, om du fortsätter nu kommer jag att spruta i munnen på dig!”
Hon släppte ut kuken, nu med ett plopp som fick henne att fnissa lite.

¨”Det är så här att… du är så snäll och fin mot mig så… jag skulle vilja… att du blev min första. Snälla, säg att du vill!”
Hon tittade med bedjande ögon.
”Det är ett stort steg, Li, det kommer du att komma ihåg resten av livet.”
”Jag vet, men jag har längtat så!”
”Är du skyddad?”
”Japp, jag äter mina p-piller”, sa hon och nickade som en duktig flicka.
”Det kan göra ont första gången.”
”Det tror jag inte… Vi har många dildos hemma, i olika storlekar”, log hon och rodnade.
”Men vad säger pappa och mamma om vi plötsligt börjar ha sex på riktigt?”
”Vi kan fråga!”
Innan jag hann protestera ropade hon:
”Mamma, kom hit ett tag!”

Lis vuxna förebild kom över till vår filt.
”Jag vill att han ska bli min första, är det ok med er? Han är så snäll och sexig, och jag har längtat så efter att få göra det på riktigt!”
Maria tittade kärleksfullt på sin dotter. Hon sa:
”Solen skiner och vi har det så bra, och Seb verkar snäll som du säger.”
”Det är han, det kan jag garantera!”
Det var Nora som tittade upp mellan Moas ben, de låg i en sextionia nu.
”Då önskar jag och pappa bara att du får en fin stund som du kan minnas hela livet.”
”Är det ok med dig, Nora?” frågade jag.
”Ja, den här fina tjejen förtjänar dig! Och hon här är inte dum heller, hon är grym på att slicka fitta!” sa Nora och dök in mot Moas ungflicksfitta.

Modern gick tillbaka till sin filt och Li gav mig ett leende som kunde få mig att gå med på vad som helst.
”Ok, min söta fina vän, jag vill gärna älska med dig, men då ska vi göra det bra. Kom här!”
Jag satte mig upp med benen utsträckta och kuken pekande mot himlen. Hon satte sig gränsle över mig, tryckte ner kuken så att den låg platt upp mot hennes sötfitta och jag kände hur våt hon var.
Hon slog armarna om min hals och jag kände hennes mjukhårda bröst mot mig. Kyssen kom som det mest naturliga som kunde hända. Hennes läppar var unga, fylliga, hennes tunga nyfiken på upptäcktsfärd och mötte min. Hon började skruva med underlivet över mitt stånd, jag kände hennes kåtväta mot mitt stånd, vi gned oss mot varann som i sexfeber. Det behövdes bara att jag lyfte upp henne lite så skulle jag glida in.
Vi bröt flämtande kyssen, men min kuk och hennes fitta slutade inte att gnida sig mot varann.
”Vi kan göra det så här om du vill, det funkar!” flämtade jag.
”Nej, jag vill att du ska vara överst, har alltid tänkt mig det så, vill bli styrd av dig nu!”
”Nu, eller snart?”
”Nu!!”

Hon gled av mig och la sig ner på filten med benen lätt uppdragna. Hennes unga fitta väntade på mig, gnistrande av kåtsaft. Hon tittade upp på mig med sina klarblå ögon och log.
”Kom!” viskade hon. ”Jag vill ha den, jag vill ha dig, nu!!”
Mitt sammetslena, stenhårda ollon mötte hennes sammetslena kåtfuktiga blygd. Vid öppningen pausade jag och mötte hennes blick, hon var beredd. Långsamt, centimeter för centimeter tryckte jag mig in i hennes kramande fitta. Hon var underbart trång men jag mötte inget hinder.
Hennes blick var förundrad.
”Det gör inte ont!” flämtade hon. ”Det är bara skönt… han är så skönt stor…!”

Jag var ända inne, väntade en stund, bara flexade kuken så att den pulserade inne i henne och hon svarade med att krama den. Så började jag jucka med små små rörelser och hon svarade. När jag böjde mig ner och kysste henne kände jag hennes ungflickshårda mjukbröst mot mitt bröst. Fortfarande små rörelser och hon sög på mina läppar, på min tunga samtidigt som hennes fitta var levande mot min kåtstake.
Jag lyfte på huvudet och våra blickar möttes samtidigt som jag långsamt drog ut kåtstaken så att bara det översta av ollonet var inne. Tryckte lika långsamt in den igen och hon slöt ögonen och andades tungt, men det fanns inget spår av smärta, bara njutning, förundrad njutning. Visst var det svårt att inte öka tempot, men jag visste att vi båda ville att det här skulle vara underbart lite längre.
Kunde inte låta bli att kasta en blick åt sidan. På familjens filt satt hennes föräldrar och höll varandra i hand medan de tittade på oss. De såg ut som stolta föräldrar som tittar på sitt barn som har huvudrollen i en skolpjäs.
Åt andra hållet såg jag att Nora och Moa hade tagit lite paus i slicklekarna och såg på oss med ömsinta leenden.

Det gick inte att hejda, hon ökade tempot och nu var det jag som följde henne. Hon sög sig fast vid mina läppar och tunga och hela hennes underliv välvde sig under mig, roterade i kåtdans.
Hon släppte mig för ett ögonblick och flämtade:
”Det kommer att gå för mig… snart!”
”För mig… med! Var vill du att jag ska komma?”
”I mig!!!”
Fortare och fortare, våra kroppar och kön ville komma så långt in i varandra som möjligt, hennes fitta och min kuk ville gnida fram mesta möjliga njutning för varandra och för oss själva.
Plötsligt stelnade hon till och jag kände hur hennes kärleksgrotta pulserade mot mitt stånd, hon stötte och kramade mot min kuk och nu flämtade hon i orgasmextas. Jag höll inte tillbaka längre och just när hennes vagina kramade som mest kom min orgasm. Med ett halvkvävt vrål sprutade jag stråle efter stråle av min säd in hennes unga finfitta.

Efteråt… Hennes armar om min hals, jag låg med läpparna mot hennes axel och nacke, stilla småkyssar. Så lyfte jag på huvudet och såg på henne. Hon tittade upp på mig och jag såg fukt i hennes blåblå ögon.
”Tack!” viskade hon. ”Jag har längtat så… Och det var mycket bättre än jag vågat hoppas!”
Hon sträckte sig upp och vi möttes i en mjuk ömsint kyss. Sen sa jag:
”Jag ska också tacka, du är så fin, det var underbart!. När jag var i din ålder vågade jag aldrig närma mig de som var så söta som du, så det här var en dröm som gick i uppfyllelse för mig också.”
Sakta lösgjorde vi oss från varandra och kramades innan hon gick tillbaka till sin familj tillsammans med halvsystern. Moa och Nora var tydligt nöjda med varandra.

Jag mötte Noras blick. Hon log och sträckte ut armarna och vi la oss tätt ihop och kysstes.
”Hur var det? Är du kär i henne nu? Du ser sån ut.”
”Kär är jag bara i dig. Men… det var fint. Lite förälskad kanske, men det går över.”
”Jag är inte svartsjuk”, sa Nora. ”Jag tror inte att du lämnar mig för en sextonåring. Snarare är jag lite stolt över dig, jag såg hur fint det blev. Och sexigt, samtidigt! Du gjorde ett bra jobb!”
”Och du då?” frågade jag. ”Blev du förälskad i Moa?
”Nja, det är väl att ta i, men lite känns det. Den flickan kan slicka fitta, den saken är klar. Och hon är läcker.”

Vi bara låg där i solen ett tag och åt lite mer av vår matsäck. Då och då kunde jag inte låta bli att kasta en blick över till det andra sällskapet och då mötte jag nästan alltid Lis blick, hon log och gjorde pussrörelse med munnen som jag besvarade.
Efter nästan en timme såg vi hur pappa Peter reste sig och kom över till oss. Han såg vältränad ut och hans halvkorta grova kuk var på halv stång.
”Tack för att ni var så bra med våra döttrar”, sa han. ”Det blev så fint för Li, hon är alldeles uppfylld av detta. Men nu undrar jag och Maria om ni två skulle kunna tänka er en svängom med oss?”
Jag och Nora tittade på varann.
”Jag och Seb får prata om det först, vi kommer över till er och säger hur vi vill”, sa Nora.
”Ok, det är lugnt!”

Jag visste vad jag ville. Maria var en mogen upplaga av Li, nästan lika söt, men med en vuxen sexuell utstrålning. Visserligen hade jag redan kommit två gånger, men jag var ganska säker på att den kvinnan skulle få fart på mig.
”Jag är på”, sa jag. ”Men om du inte tycker att det känns lockande så avstår jag, det är inget problem.”
”Hmm”, sa Nora. ”Jag vill nog testa den där kuken, har aldrig knullat en medelålders man, han kanske kan lite roliga saker. Och han verkar nice, liksom.”
Vi väntade en stund för att inte verka för angelägna, men efter några minuter reste vi oss och gick över dit.
”Jo, vi är på!” sa Nora.
”Va? Ska ni fyra ha sex?” frågade Li och såg lite trumpen ut. ”Det vill jag inte se!”
”Kom Li! Vi går ner och badar”, sa Moa. Hon la armen om halvsystern och så sprang de ner mot vattnet.

Jag tittade på Maria. Hon log mot mig och leendet liknade Lis, men det var en erfaren kåt kvinnas leende. Min kuk var bara halvseg, en bra bit från fullt stånd, men bara hennes leende fick den att svälla av förväntan.
”Förstår att det varit mycket idag för den där” sa hon och kollade oblygt in min kuk. ”Men jag tror att vi ska få fart på den!”
Jag gick fram mot henne och stolt lät jag den vaja på halvstånd bara någon decimeter från hennes ansikte.
”Mmmums”, sa hon. ”Den ser väldigt trevlig ut den där.”
Hon sträckte ut handen och tog om den, runkade lite prövande. Nu var den redan i nästanfullt stånd.
”Ung kuk, det är härligt, hur gammal är du?”
”Tjugofyra”.
”Mmm”, sa hon igen, och innan jag han reagera var kuken inne i hennes mun.

Den här kvinnan kunde suga, jag hade aldrig varit med om något liknande. Hennes mun mjölkade och sög, tungan jobbade och hon tog in mer av mitt stånd än vad Nora nånsin gjort. Plötsligt kände jag som om ollonet glidit in i en fitta, hon deepthroatade mig utan någon som helst kräkreflex, det kändes som att knulla, nästan bättre.
Hon drog ut den, alldeles våt var den av hennes saliv, tittade upp mot mig och log det där kåtleendet igen.
.”Aah, den är ju underbar!”
”Är det inte läskigt att få den ner i halsen?” frågade jag.
”Nej, jag har lärt mig tekniken och då är det bara häftigt, men det är inget för nybörjare. Var det skönt?
”Det var magiskt!” sa jag.
Hon log och tog in kuken i munnen igen. Det kändes som att den var överallt i hennes mun, mellan läpparna, smekt av tungan, ut mot kinden så att man såg en bula utanpå, och så ner i halsen igen och hon knullade den med sitt svalg, nu hade jag mer än fullt stånd.

Men nu ville jag bli aktiv. Jag drog ut kuken ur hennes mun, hon släppte den motvilligt men la sig ner. Jag la mig på henne, kuken nosade i hennes skrev men det var inte dags ännu. Vi kysstes hungrigt och det var en sexuell kraft i henne som jag inte känt tidigare.
Jag flyttade mig ner och höjde upp mig lite så att jag kunde komma åt hennes bröst. De var mycket större än både Lis och Noras, men lena och mjuka med knallhårda bröstvårtor. Jag smekte dem mjukt.
”Ta ordentligt i dem, de är inte gjorda av glas!”
Jag knådade och smekte mer kraftfullt, nöp i bröstvårtorna och hörde hur hon stönade till av njutning. Sög in en bröstvårta i taget och smånafsade, hon började rulla med höfterna.
Släppte brösten och kysste mig ner för hennes mage. Tittade lite åt sidan och såg hur Nora hade fått in hela Peters kuk i munnen. Jag visste att hon inte tog den i halsen, men hon fick in den ändå. Hon såg att jag tittade och log med kuk i munnen och blinkade åt mig. Jag älskar henne…

Började närma mig Marias knullhål. Hennes blonda pubeshår kittlade mig på hakan och näsan när jag närmade mig den heta källan.
Jag vet hur fitta luktar. Det är en speciell doft, som på sätt och vis är samma, men ändå individuell för varje kvinna. Det är som vin. Rött vin kan man identifiera även med ögonbindel, men det finns tusen nyanser av vin, samma med fitta.
Nora har en elegant smak, som ett dyrt bourgognevin. Maria var ett fullmoget, totalt mättat vin, ett sånt man kan dricka till tung mat. Hennes fitta luktade gott men starkt, moget, kraftfullt. En tung kåtsignal.
Jag drog in doften och hon tittade ner på mig med sitt kåtleende.
”Klarar du doften av mogen kvinnas fitta?”
”Den är fantastisk!”, svarade jag.
Sekunden senare hade jag begravt ansiktet i allt det kåtvåta inbjudande. Här behövde man inte vara fin i kanten, jag slickade och sög, smaskade och njöt av hennes vulva. Kåtsaften rann ur hennes slida, och jag kunde även känna lite smak av några timmar gammal sperma, men det gjorde mig inget, jag var på gränsen till kåtslag.

Hon stönade och vred sig, hennes underliv gick i sjögång. Så tog hon tag i mitt huvud, nästan drog i håret.
”Kom och knulla mig nu! Kör in den bara!”
Det här var motsatsen till att ha sex med hennes dotter, Det var underbart på helt olika sätt. Jag tvekade inte, med full kraft körde jag in kuken i hennes milf-fitta.
”Mmm! Ända in! Jaa… Oohh, så skönt med en ung kuk ända in!”
Hennes knullteknik var lika fulländad som hennes sugteknik. Fittan sög, klämde, kramade, smekte mitt stånd. Hennes svar på mina stötar var supersynkroniserade och raffinerade. Jag tittade ner på brösten som låg som mjuka kuddar, la mig mer platt på henne för att känna dem mot mig.
Tack vare att jag redan kommit två gånger kunde jag köra på med fullt stånd, jucka in i hennes fitta utan att vara rädd för att komma för tidigt.
”Bra… knulla på… knulla mammafittan!”
Hennes småperversa kåtsnack gjorde mig inte mindre upphetsad. Jag tittade till på det andra paret och såg hur min flickvän låg på rygg och hade dragit upp benen högt, antagligen för att flickornas pappa skulle komma längre in med sin grovkuk. Han stödde sig på raka armar och råknullade henne, och vad jag kunde se så gillade hon det.
”Titta på din flickvän…se hur hon njuter av Peters kuk… han kan knulla, han också…! Blir du kåt av att se det?”
Jag svarade inte utan gav henne några extra kraftiga kukjuck. Hennes fitta var blöt som en mosse om våren, och det lät, fuktiga ljud för varje juck. Men det var sant, jag blev extra kåt av att se Nora knulla med Lis pappa.

”Ta mig bakifrån nu!” kommenderade hon. Inte hade jag anat att denna vänliga söta kvinna kunde vara så totalt utlevande och nästan dominant.
Jag drog ut och hon ställde sig på alla fyra, nu med ansiktet nära Nora och Peter. Drog med mitt fuktiga ollon i hennes stjärtskåra förbi hennes anus ända ner till hennes väntande hungriga fitta. Tog ett stadigt tag om hennes välformade stjärt och styrde in den. Bakifrån såg jag hennes perfekta rygg och blonda hår, och när jag knullade på såg jag hennes bröst svänga.
”Mmmm”, stönade hon. ”Ända in…härlig kuk…!”
Hon böjde sig ner mot Nora och började kyssa och suga på min flickväns bröstvårtor. Varje gång jag stötte in mitt kukstånd i hennes våta fitta fortplantade sig rörelsen så att hon knullade Noras bröst med sina läppar. Nora mötte min blick och hennes ögon var simmiga av lust. Vi hade pratat om trekant, men det här…
Ögonkontakten med Nora, Marias sugande fitta, att se Nora bli nästan hänsynslöst råknullad av Peters trubbiga kuk, allt blev till en sexcocktail som snabbt fick mig att närma mig orgasm. Jag hörde på Marias flämtande kring Noras bröst att hon var på gång. När Maria och Nora började kyssas med varsin kuk i sina fittor var det nära för mig. Erfarna Maria märkte det, släppte Noras läppar och väste:
”Du får inte komma än, jag vill ha din sats i munnen!”

Jag fick tänka på geografi och Maria sträckte tillbaka en hand och pillade på sin klitta samtidigt som jag tokknullade henne. Nu kände jag hur hon kom, hennes fitta krampade och mjölkade mig, att jag inte sprutade i henne var ett under.
Så slängde hon sig ner halvliggande på rygg och flämtade:
”Jag vill ha din ungpojkssperma, spruta i min mun!”
Jag ställde mig på knä framför henne och siktade in mig på hennes öppna mun där hennes söta tunga väntade på min sats. Några runktag bara, sen kom det! Tredje utlösningen för dagen, så det var inte ett jättesprut, men tre ordentliga strålar med vit sperma flög in och la sig på hennes tunga. Lite kom runt munnen och hon tog ett finger och skåpade upp det och sög av.
”Mmmm…”, sa hon njutningsfullt när hon svalde. Hon tog tag i min kuk och sög och slickade tills inget mer fanns att hämta.

Under tiden hade Nora gått upp på alla fyra och flickornas pappa knullade henne som en hund. Jag såg att hon var på väg att komma, vet precis hur hon låter. Peter böjde sig över hennes rygg och hade stadigt tag om hennes ena bröst samtidigt som han rammade in sin kuk i hennes lena rakade fitta.
Så kom hon och jag såg de bekanta konvulsionerna och hörde hennes stön. Peter fortsatte att banga på och när Nora kom till sans grymtade hon:
”Spruta på min rygg när du kommer!”
Peter drog ut sin kortgrova kuk och bara några sekunder senare sköt han strålar av sperma upp över min flickväns fina stjärt och upp på ryggen. Nora sjönk ner på mage och Peter la sig bredvid henne och flämtade.
Vid det här laget hade jag ju sett både det ena och andra men jag hade inte förutsett det som hände sen. Maria kravlade fram till Nora där hon låg på mage och började slicka upp sin mans sperma från min flickväns stjärt och rygg. Hade jag inte precis kommit för tredje gången hade jag fått tvärstånd direkt. Maria gav sig inte förrän varenda droppe sperma var nere i hennes mage.

Utmattade låg vi ett tag och småpratade om vilken upplevelse detta hade varit. Men efter en stund sa Maria:
”Vi måste titta till flickorna! Nu går vi ner och badar!”
Redan på långt håll såg jag flickorna som låg i strandkanten och solade, precis så att vågorna ibland sköljde över deras unga nakna kroppar. Jag såg också män som gick förbi och saktade in lite när de var mitt för och några drog lite i halvstyva kukar. Det kändes lite konstigt, det här var ju ”våra” flickor! Men, så var regeln på den här stranden, titten är fri och det man gör med sig själv är också fritt!
När vi kom fram reste sig flickorna och Li kom och kramade mig. Tillsammans gick vi ner i vattnet och när vi kommit ut så vi hade vatten upp till midjan tryckte hon sig mot mig och kysste mig. Men plötsligt tog hon ett steg tillbaka och skvätte säkert femton liter vatten på mig!
Det blev början på ett vilt vattenkrig med alla sex inblandade. Efter ett tag dök jag ner på Lis fötter och välte henne, och kriget blev ännu vildare. Det som också hände var att alla rörde varandra överallt, det var händer på bröst, fittor och kukar. Flickorna undvek sina föräldrar men annars var det fritt fram. Under vattnet lyckades jag slicka Lis fitta utan att få en kallsup och plötsligt hade jag Moas läppar runt min ganska slaka kuk under vattnet.

När det blev lugnare blev jag stående med Moa framför mig. Hon var ju nästan vacker, den här tjejen med sin blandning av asiatiskt och svenskt. Genom det klara havsvattnet såg jag hennes venusberg som pryddes av en svart tofs av pubeshår. Hennes bröst var nästan lite strutformade, såna har jag alltid varit fascinerad av.
Hon tog mina händer och sa:
”Vi är så glada att vi träffade dig och Nora, ni måste vara lyckliga som har varann, ni är så fina båda två.”
”Ja, det är vi, lyckliga alltså tack, detsamma!” sa jag.
”ja, du vet ju att jag gillar tjejer mest, men jag hade inte haft något emot att få vara med den här”, sa hon och tog ett tag i min slaka lem. ”Men den har väl gjort sitt för idag, och vi ska nog åka hem snart, vi har lång väg. Hur var det att ha sex med mamma?”
”Det var… grymt! Hon är en sex queen! Men du som gillar tjejer, har du aldrig tänkt på henne så? Hon är ju inte din mamma?”
”Nej, aldrig att jag skulle göra något med henne! För mig är hon mamma, min biologiska mamma försvann direkt, kanske är hon i Vietnam eller var som helst. Maria är min mamma, punkt slut!”
Och så kysstes vi, och i ögonvrån såg jag Nora och Li göra detsamma.

Uppe vid vårt läger började familjen långsamt och lite motvilligt packa ihop. Det var fortfarande varmt och skönt, jag och Nora hade inte så långt att köra, vi ville stanna ett tag till. Vi låg och solade och betraktade den här fantastiska familjen som vi kommit så nära på alla sätt.
När de var dags för avfärd blev det ett kramande och pussande utan dess like. Jag och Peter kramades också. Det kändes lite weird när våra slaka kukar dånglade mot varann, men det gjorde inte mig nåt.
Sist kramade jag Li. Hon sa inte ett ord, bara höll om mig länge, länge, och det kändes så bra.
Så gav de sig iväg i sanden och Nora och jag satt på våra filtar och tittade efter dem. Precis innan de skulle svänga om ett hörn och bli skymda av några buskar var det en figur som lösgjorde sig från de andra och kom spurtande i full fart.
Jag reste mig och Li slängde sig om halsen på mig och sa:
”Jag kommer aldrig nånsin att glömma dig och den här dan! Jag är så lycklig! Tack! Tack båda två!”
Hon kysste mig intensivt och jag svarade, jag hade ju kommit att tycka så mycket om den här flickan. Nora fick också en kram och till och med en riktig djup kyss.
”Tack fina Nora för att jag fick låna honom!”
Och så sprintade hon iväg till de andra, snart såg vi dem inte längre.

Det hade varit en fantastisk dag. Eftersom jag inte visste nåt innan så hade jag inte haft några förväntningar, men om jag haft det hade de klart överträffats.
”Hur känner du nu?” frågade jag.
”Det var ju min idé, men i mina fantasier skulle du och jag bara vara nakna, bada nakna, titta på andra som hade sex och låta andra titta på oss. Längre sträckte sig inte mina förväntningar, men det här… det hade jag aldrig anat.”
”Tycker du att vi ska göra om det?”
”Mmm, jo, men kanske inte i år. Jag vill nog vårda det här minnet. Och en nackdel med att det blev så bra är ju att det troligen aldrig kommer att bli lika bra, nånsin.”
”Det viktiga är att vi har varann”, sa jag.
Nora tittade på mig och det var nästan en liten tår på gång. Hon kramade mig hårt och så låg vi och småkysstes och var lyckliga.
Vi låg så länge, länge. Efter ett tag blev vi sömniga och det var nästan att vi hade somnat i solen. Nora låg och höll i min slaka kuk och jag höll om ett av hennes bröst. Hennes hand smålekte långsamt med min kuk. Jag tror att vi båda låg och tänkte på det vi varit med om. Plötsligt, under över alla under, började min kuk att fyllas av blod. Hennes små handrörelser och mina tankar hade fått liv i den.

Nora log:
”Wow, tror du att du kan en gång till?”
”Kanske. Kan du?”
”Du får väl känna efter…”
Jag sträckte ner en hand och kände mellan hennes fittläppar.
”Här är ju blött som ett träsk i Norrland!” härmade jag den sexiga polisen.
Nora öppnade sig och jag gled in i henne och vi älskade långsamt och lugnt och såg på varann. På sätt och vis var det det skönaste idag, inte vilt, eller med en oskuld, utan bara kärleksfullt.
Jag såg en rörelse i ögonvrån och tittade dit. En bit bort stod två medelålders män och mellan dem en kvinna i samma ålder. Hon runkade den ena mannens kuk med högerhanden samtidigt som hon pillade sin fitta med den andra medan de betraktade oss. Den andra mannen runkade själv.
Först blev jag irriterad, ville inte bli störd i vår fina stund. Nora hade också sett dem.
”Låt dem titta, det är ju därför både vi och de är här. Vi har det fint tillsammans och då kan vi bjuda på det. Och medge att det är lite häftigt, totalt okända människor onanerar för att de ser oss älska med varandra!”
Hon hade förstås rätt, som vanligt. Så vi fortsatte att knullälska njutningfullt, tempot stegrades bara långsamt. Ibland tittade vi på dem, ibland hade vi bara ögon för varandra. Men till sist kunde vi inte hålla emot, vi rörde oss allt häftigare mot varandra.
”Titta!” väste Nora.
Jag tittade till och just då sprutade den ena mannen strålar av sperma i en båge ner i sanden. Strax efter kom den andra mannen. Kvinnan som fått en del av den första mannens sats på handen slickade av den innan hon började smeka sig själv i ett furiöst tempo. Hon gnuggade sitt kön, sin medelålders kvinnofitta, med hela handen, och så kom hon. Hon stönade så att det hördes till oss och så vek sig hennes ben, men de båda männen fångade upp henne.
”Häftigt!” viskade Nora. ”Det där är kanske vi om tjugofem- trettio år. Hoppas det!”

Nu fanns bara vi i hela världen. Våra ögon, våra läppar, våra kroppar, våra kön, hela vi var som sammansmälta och vår klimax kom, den var dagens skönaste.

Sedan åkte vi hem, lyckliga, och det är vi fortfarande.

Slut!

10

Kommentarer

6 svar till ”Nakna äventyr på stranden”

 1. Profilbild för Janne N
  Janne N

  Mycket trevlig berättelse! Läser gärna fortsättning på den!

  1. Profilbild för Marcus H

   Tack! Den här blir det ingen fortsättning på, men det kommer fler noveller.

 2. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Härligt och fantastiskt

 3. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Helt fantastisk story., verkligen upphetsande. Hade hela överkroppen dränkt av sperma när jag läst klart.

  Väntar med spänning på en uppföljare!

  1. Profilbild för Marcus H

   Tack! Det blir ingen uppföljare på den här, men det kommer fler noveller, närmast nu en serie som heter ”Jag och min syster”.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…